Primátor Pardubic: Letní stadion lze opravit i s pomocí dotací

27.06.2019, 15:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Dělejte a nemelte! Chceme prachy do fotbalu! Mládež jde sice nahoru v poslední době, máme snad 7. nejvíc reprezentantů ve všech kategoriích, což na druhou ligu špatně není, ale co naplat, když všichni odejdou, pokud se nezainvestuje.

Reagovat
smazaný uživatel

nestačil by jim jeden stadion společný s hradcem?

Reagovat
Stannis Baratheon

A ještě k tomu třeba přibalit Chrudim

Reagovat
Wyrda

Tak v Chrudimi maji pekny stadion ne?

Reagovat
Stannis Baratheon

Na divizi asi jo

Reagovat
Nihilister

Spíš by stačilo, aby jsi ze sebe neustále nedělal dementa.

Reagovat
Stannis Baratheon

Sranda musí být, I kdyby na stadion nebylo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dinss

Reagovat
dejvikker

Reagovat
iamek

Bez dotace už ani ránu

Reagovat
hilarious

Andrej Bureš approves

Reagovat
Marv

553 milionů a zastupitelům se to zdá moc to můžou za 10 let opravovat znovu.. Kdy už si někteří uvědomí, že ani dělníci na stavbách neumí nosit peníze do práce?

Reagovat
Kily

město si vzalo miliardový úvěr a na poslední chvíli si uvědomilo, že investice víc jak poloviny z téhle částky na stadion je moc vysoká, když je u nás třeba opravit další věci, na které město dlouhodobě kálelo. Ještě před rokem měly všechny politické strany v programu jako důležitou věc fotbalový stadion, dneska pro ně nehraje důležitou roli. Klub vypracoval projekt nového stadionu a ještě na začátku dubna bylo všechno v pořádku a připraveno ke schválení, na poslední chvíli ale došlo ke změně s tím, že ta částka je moc vysoká a vše bylo zamítnuto, jelikož je třeba opravit jiné věci. Co se týče přístupu těch nejvyšších, tak ti jen tahají lidi za nos, fotbalové fanoušky se dlouhodobě snaží umlčet hloupými sliby, což je na škodu vzhledem k tomu, že ta první liga je u nás po sportovní i finanční stránce hodně reálná. Kdyby fotbalové fanoušky poslali do prdele, udělají lépe

Reagovat
dinss

Pardubice bych klidně rád viděl v lize. Je docela velká šance, že se tam na fotbal chodit bude ale jen ten stadion...Jak to tedy vypadá? Postaví se něco?

Reagovat
Kily

to doopravdy neví nikdo, jestli se něco postaví nebo opraví. Stadion je klíčem k první lize a ve druhé lize jím disponuje jen málo klubů. U nás možnosti jsou, pokud by se stadion konal, není problém přivést čtyři prvoligové hráče, kteří budou tvořit kostru týmu, na kterou se nabalí zbytek a po sportovní stránce bude velice reálné postoupit. Koneckonců hlavně loni a i letos jsme dopadli hodně dobře na klub, který nemá šanci hrát první ligu

Reagovat
kilobyte

Kdyby Pardubice a Hradec postavili stadiony, tak by mohli první ligu pěkně oživit. Velký fanouškovský potenciál a nové derby.

Reagovat
dinss

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
dejvikker

Reagovat
naheCZ

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, takove fanousky, kteri nechodi na 2.ligu ale na 1. uz ano, takovo to ozivi

Reagovat
kilobyte

Tak pro ligu není důležité jestli jsou to "prvoligový" nebo "druholigový" fanoušci.

Reagovat
Kily

na to se samozřejmě nabalují věci jako hokej, který je u nás prioritou, co se týče návštěv, tak na fotbal by zase tolik lidí dlouhodobě chodit nemuselo, Dynamo nedávno přivedlo Koláře a dneska potvrdilo návrat Kousala, na což si na oslavu jdu dát jedno pivko. Tohle jsou takové indicie, že by hokej u nás zase mohl mít doopravdy velkou kvalitu a tím se opět upozadí fotbal

Reagovat
oli9

prostě dnes bez dotací snad žádné sportoviště nic

Reagovat
Losinho

Reagovat
bruchy

Takže závod. Bude první HK nebo PCE? Snad se odpovědi dožiju

Reagovat
smazaný uživatel

Ať už jdou vážně do prdele. V Pardubicích je spousta jiných problémů a bude se řešit posraný fotbalový stadion? Po fotbale v Padubicích neštěkne ani pes, hraje se tam hovno a ještě se to bude podporovat? Lidi ve vedení města jsou fakt totální hlupáci. Jedna věc je investice, druhá věc je návratnost. Přijde mi, že lidi dneska nepřemýšlí. Politiku všichni ti idioti dělají "pro svůj mandát", hlavně aby "to prodali ve svém volebním období". Nikdo z nich nechápe, že ti co tam jsou teď, to dělají pro ty, co tam budou po nich, a pro ty po nich a i ty další a další. Mozek v týhle republice na politických postech nepoužívá evidentně velká většina.

Reagovat
smazaný uživatel

Můj názor je že pokud by stadion měl vypadat takto https://1gr.cz/fotky/idnes/17/081/cl5/JAH6d15c1_letstad4.jpg tak bude lepší se na to vyprdnout a trochu víc se zamyslet nad dalšíma možnostma, ale přiznám se že nevím který návrh je aktuální, jestli ten z ilustračního obrázku nebo můj odkaz.

Reagovat
Kepy_FCB

Hnus je ten z obrázku tady. Architekt absolutně bez nápadu

Reagovat
TheMally11

Podle této vizualizace vypadá lépe než Toaletná

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele