PREZIDENT KLUBU VYHROŽOVAL HVĚZDĚ TÝMU?

17.01.2003, 23:15
Aktuality
Řecká policie prošetřuje neobvyklý případ – prezident AEK Atény Makis Psomiadis a další kluboví představitelé prý vyhrožovali Demisu Nikolaidisovi, řeckému reprezentačnímu útočníkovi a hvězdě týmu. Ten chce zrušit svou smlouvu, protože prý už delší dobu nedostal zaplaceno.

30-letý Nikolaidis v policejním protokolu uvedl, že mu představitelé klubu vyhrožovali před jeho domem a Psomiadis mu prý mimo jiné slíbil, že mu zláme obě nohy. Nikolaidis dokonce ze strachu o svůj život později v tentýž den nešel na trénink.

Verze prezidenta Psomiadise zní pochopitelně jinak, hráč údajně opakovaně nezvedal telefon a když k němu byli vysláni činovníci klubu, reagoval agresivně. O tom, zda padly zmiňované výhružky, se však nevyjádřil.

Vztahy mezi Nikolaidisem a vedením nebyly nejlepší po celou sezónu, finančními problémy zmítaný klub prý útočníkovi dluží peníze a ten se rozhodl přerušit smlouvu, která mu platí do června roku 2004.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele