Preview kvalifikace o postup na ME 2024 - pátek 17.11.

17.11.2023, 08:37
Previews
Vladimír Coufal (© AFP)

Češi podstoupí možná klíčový duel v boji o postup na evropský šampionát, musí se ale zároveň ohlížet do Moldavska, kde se představí Albánie. Důležitý střet se odehraje v Kodani, kam zavítá Slovinsko. Kazachstán, Anglie a Itálie budou plnit roli favorita...

Skupina C

Anglie - Malta

pátek 20:45

Anglie si už s předstihem zarezervovala vstupenku na letní party do Německa, při listopadu se už pouze vynasnaží upevnit vedoucí postavení v tabulce a potěšit fanoušky povedenými výkony proti Maltě a Severní Makedonii. Ve Wembley nyní přivítá trpaslíka z jihu Evropy, který už na turnaj postoupit nemůže. Favorit tohoto souboje je opravdu jasný na první pohled.

Pokud se urodí cokoli jiného než výhra The Three Lions, bude se jednat o hotovou senzaci. Hosté v dosavadním průběhu kvalifikace nezískali na své konto ani bod, ve svém posledním vystoupení tohoto cyklu už nemůžou poskočit ze dna tabulky. Nejblíže byla parta trenéra Micheleho Marcoliniho nějakému úspěchu v červnu, tehdy v Trnavě proti Ukrajině docela dlouhou dobu držela nerozhodný výsledek.

Domácí se se svým protivníkem střetli prvně v roce 1971, od té doby s ním sehráli šest utkání na soutěžní scéně, a pokud do statistik nezahrneme jedno přátelské měření sil z roku 2000, v ostatních pěti případech vyhráli a dokonce ani jednou neinkasovali. Je dost pravděpodobné, že kouč Gareth Southgate dá na hřišti příležitost některým méně vytěžovaným hráčům, lépe řečeno těm, na které obecně pevně nesází, pokud se jedná o klíčové mače. A nutno znovu připomenout, že co důležitosti zrovna tenhle nemá na žebříčku priorit vysokou hodnotu.

Jedním z takových mužů na hřišti by mohl být i Trent Alexander-Arnold. Středopolař patřící na klubové úrovni Liverpoolu zatím odehrál devadesát minut ve dvou kvalifikačních zápasech, a to v září právě v klání s Maltou a o pár dnů později také proti Severní Makedonii. Přetlak v anglickém výběru je obrovský, i proto se bude snažit přesvědčit svého šéfa, aby ho vzal na evropský turnaj, konaný v létě. "Neustále přemýšlím o tom, jak se dostat do nominace,” prozrazoval. "Je to něco, na co často myslím, je to něco, co mě motivuje. Od chvíle, kdy jsme spolu s trenérem mluvili o možnostech ve středu zálohy, abychom zjistili, jestli tam můžu být, jsem našel novou hnací sílu.”

Anglie - pravděpodobná sestava:
Pickford - Trippier, Guéhi, Maguire, Tomori - Alexander-Arnold, Henderson, Gallagher - Foden, Kane, Rashford

Malta - pravděpodobná sestava:
Bonello - J. Mbong, S. Borg, Pepe, J. Borg, Camenzuli - Yankam, Guillaumier, Teuma - P. Mbong, Reid

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.01 - 35.00 - 50.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Itálie - Severní Makedonie

pátek 20:45

Ještě předtím, než se Itálie dočká zásadního a rozhodujícího duelu o všechno s Ukrajinou, svede tým trenéra Luciana Spallettiho před vyprodaným Olimpicem bitvu se Severní Makedonií. Ani v ní nesmí selhat, protože právě Severní Makedonie se na Itálii dotahuje.

Italy čeká v neděli zásadní souboj s Ukrajinou, který rozhodne o tom, zda je uvidíme na příštím evropském šampionátu. Ještě předtím se ale musí utkat s neméně těžkým soupeřem. Do Věčného města zavítá Severní Makedonie. Ta sice už nemůže postoupit, ale může přidat sůl do italských ran. Země fotbalových nadšenců si totiž nemůže dovolit další absenci na tak důležitém turnaji.

Italům se vrátilo finále z EURA 2020, které tehdy slavně vyhráli. Tentokrát už si Angličané dokázali se soupeřem poradit, byť v porovnání s finálovým duelem zdánlivě o nic nešlo. Útočník Gianluca Scamacca sice při svém působení v anglické Premier League ani náhodou neoslnil, ale tentokrát se proti Angličanům ve Wembley prosadil. Nicméně ani jeho trefa nestačila na body, Angličané sami se prosadili třikrát.

Tím skončila čtyřzápasová série, po kterou Italové ve skupině C neprohráli. Spallettiho mužstvo zatím posbíralo deset bodů z osmnácti možných, z nichž deset uhrálo právě pod nedávno jmenovaným Spallettim. Na druhé Ukrajince ztrácí jen tři body a navíc mají utkání k dobru, na které hodně sází. Pokud by se Italům povedlo v pátek vyhrát, pak by proti Ukrajincům mohli i jen remizovat, aby se kvalifikovali.

Spalletti se ale pořádně zapotil, když povolával své hráče. Ze srazu odjeli předčasně zranění Davide Calabria, Manuel Locatelli, Rafael Tóloi, Davide Bastoni nebo Alex Meret. Snadnou pozici nemá ani jeho oponent Blagoja Milevski, který se pohádal s kapitánem Ristovskim a nechal ho doma i tentokrát. Jinak ale povolal stejnou sestavu jako při posledním kvalifikačním cyklu.

Severní Makedonie získala dosud jen sedm bodů a nic už jí nepomůže se kvalifikovat. Makedonie sice v září remizovala s Itálií a pak si poradila proti Maltě, jenže duel s Ukrajinou jí přeci jen nastavil zrcadlo reality. Ukrajinci tenhle duel zvládli a díky trefám Sudakova s Karavajevem si snadno zajistili tři body.

Itálie - pravděpodobná sestava:
Donnarumma - Darmian, Acerbi, Gatti, Dimarco - Barella, Jorginho, Bonaventura - Politano, Raspadori, Zaniolo

Severní Makedonie - pravděpodobná sestava:
Dimitrievski - Manev, Serafimov, Musliu - Aškovski, Elezi, Atanasov, Bardhi, Alioski - Elmas, Miovski

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.12 - 9.23 - 27.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Anglie
6
5
1
0
19 : 3
16
2
Ukrajina
7
4
1
2
11 : 8
13
3
Itálie
6
3
1
2
11 : 7
10
4
Severní Makedonie
6
2
1
3
7 : 14
7
5
Malta
7
0
0
7
2 : 18
0

Skupina E

Moldavsko - Albánie

pátek 18:00

Situace ve skupině E se může zpřehlednit ještě před ostře sledovaným duelem mezi Polskem a Českem. Už v podvečer totiž Moldavsko přivítá Albánii, přičemž obě mužstva budou mít v Kišiněvě o co hrát. Zatímco domácí nadále překvapivě živí postupové naděje, hostující "Orli" hodlají dokončit svou skvělou kvalifikační jízdu.

Po úvodní porážce ve Varšavě se sice nezdálo, že by zrovna Albánie měla celou skupinu ovládnout. Od zmíněné návštěvy Polska ovšem ztratila body pouze jednou. Orli tak dokonale využili tápání svých konkurentů a už si pomalu balí kufry na Euro. K jistotě zisku vstupenek na mistrovství Evropy jim stačí v Moldavsku získat bod. A jestliže se jim nezadaří v pátek, budou mít další šanci v pondělí doma proti nejslabšímu celku skupiny, tedy Faerským ostrovům.

Také Moldavsko pořádně míchá postupovými kartami. Jeho naděje kvalifikovat se na závěrečný šampionát nejsou tak vysoké jako v případě Albánie, nicméně bez šance pořád není, což se při rozlosování skupiny rozhodně nečekalo. Reprezentanti jedné z nejzaostalejších evropských zemí ale dokázali získat hned čtyři body na úkor mátožných Poláků. A velmi cennou remízu uhráli také proti českému výběru, s nímž se v pondělí dost možná utkají o zbývající místenku na Euro.

Pokud ovšem Moldavsko hodlá zůstat v boji o postup, mělo by získat nějaké body již proti Albánii. Jestliže prohrají, musí doufat, že střetnutí Polska s Českem skončí plichtou, jinak jsou "Selectionata" ze hry venku. Co nejlepší výsledek bude chtít zajistit jedna z hlavních hvězd Moldavska Ion Nicolaescu. Ten v předešlých týdnech řešil zdravotní trable, ale nyní je již zcela fit.

Albánie zase po delší době vítá forvarda Armanda Broju, jenž probíhající kvalifikační cyklus dosud vynechával kvůli zranění. V kádru kouče Sylvinha naopak chybí trojice marodících obránců - Arlind Ajeti, Enea Mihaj a Marash Kumbulla.

Moldavsko - pravděpodobná sestava:
Răilean - Revenco, Crăciun, Baboglo, Marandici, Reabciuk - Postolachi, Moțpan, Rață, Cojocaru - Nicolaescu

Albánie - pravděpodobná sestava:
E. Berisha - Hysaj, Ismajli, Djimsiti, Mitaj - Asani, Ramadani, Bajrami - Asllani, Çikalleshi, Seferi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.61 - 3.09 - 2.00

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Polsko - Česko

pátek 20:45

Čeští reprezentanti si mohou po pátečním předposledním utkání kvalifikace mistrovství Evropy v Polsku zajistit účast na šampionát v příštím roce v Německu. Svěřenci trenéra Jaroslava Šilhavého získají definitivu nejhůře druhého postupového místa ve skupině, pokud ve Varšavě zvítězí a Moldavsko zároveň neporazí vedoucí tým tabulky Albánii. Národní celek se pokusí navázat na březnovou domácí výhru 3:1 nad Poláky z úvodu kvalifikace.

Český tým po šesti z osmi zápasů kvalifikace figuruje ve skupině na druhé příčce se ztrátou dvou bodů na Albánii a náskokem bodu před třetím Polskem, které odehrálo o utkání více. Ve hře o jedno ze dvou postupových míst zůstává i čtvrté Moldavsko.

Šilhavého svěřencům stačí bez ohledu na další výsledky k účasti na šampionátu v posledním duelu letošního roku v pondělí doma v Olomouci porazit Moldavsko. Na závěrečný turnaj do Německa by je pravděpodobně poslaly i dvě remízy. Pokud by Češi na konci kvalifikace selhali, zahráli by si play off o šampionát. Poláci po nečekané říjnové remíze 1:1 s Moldavskem už nemají přímý postup ve svých rukách a stačit by jim nemuselo ani případné páteční vítězství.

Česká reprezentace od rozdělení federace prošla ze všech sedmi evropských kvalifikací a může vybojovat osmou účast na kontinentálním šampionátu po sobě. Postup do Německa je důležitý i z finančního hlediska, jen za samotný start na Euru by asociace inkasovala v přepočtu zhruba čtvrt miliardy korun.

"Postup máme jako velký cíl a věřím, že se nám to podaří. Nechci spekulovat o tom, jestli by nám v Polsku stačila remíza a potom taky remíza. Určitě nejde takhle spekulovat a plánovat si to. Prvotní je Polsko, na něj myslíme," řekl Šilhavý.

"Víme, že soupeř má silné hráče, je to výborné mužstvo. Ale také mají své problémy. Takže uvidíme. Bude plný stadion, jednoduché to nebude. Ale jsme odhodlaní a připravení," doplnil dvaašedesátiletý trenér.

Jeho pozice byla po říjnové porážce 0:3 v Albánii v ohrožení, výkonný výbor FAČR ho ale po následné domácí výhře 1:0 nad Faerskými ostrovy potvrdil ve funkci i na listopadové zápasy. Vedení asociace se bude trenérským postem znovu zabývat po 30. listopadu, kdy Šilhavému vyprší lehce upravená smlouva.

České mužstvo vyhrálo čtyři z posledních pěti zápasů s Polskem. V březnu při vítězství 3:1 v Edenu těžilo ze dvou branek v úvodních třech minutách. Poláci od té doby vyměnili trenéra, místo odvolaného Portugalce Fernanda Santose převzal po zářijovém programu reprezentaci Michal Probierz, jenž s týmem na úvod v říjnu zvítězil na Faerských ostrovech a remizoval s Moldavskem.

"Myslím, že nás čeká jinačí zápas než ten v Praze. Vyměnili trenéra, ten nový bude chtít hrát s mužstvem trochu jinak. Mají i některé nové hráče, možná to bude těžší, než kdyby tam byla ta zarytější jména. Noví hráči se budou chtít předvést. Takže očekávám, že to možná bude ještě mnohem těžší než v Praze. Tři body by byly zlaté," řekl autor jedné z branek v březnovém utkání útočník Jan Kuchta.

Poláci jsou před svým posledním duelem kvalifikace ve složité pozici, těžit by však mohli z výborné domácí bilance. Osmifinalisté loňského mistrovství světa, kde Češi chyběli, v evropských kvalifikacích na vlastním hřišti od září 2006 už 19 zápasů po sobě nenašli přemožitele.

"Nepřemýšlím o tom, jak velké šance na postup máme. Pro mě je hlavní, abychom zápas s Čechy zvládli, hráli dobře a zvítězili. Pokud vyhrajeme, uvidíme, na co to bude stačit. Hlavně nám může vítězství zvednout morálku a pomoci do následujících měsíců," citovala polská média z tiskové konference kapitána Roberta Lewandowského.

Pětatřicetiletý útočník Barcelony kvůli zranění chyběl v říjnu, ale na listopadové zápasy se do národního mužstva vrátil. Hvězdný kanonýr je s 81 brankami suverénně nejlepším střelcem polské reprezentační historie, v dosavadních pěti duelech proti českému týmu ale neskóroval.

Utkání na národním stadionu ve Varšavě s kapacitou téměř 60 tisíc diváků bude mít v pátek výkop ve 20:45. V hledišti budou i zhruba dva tisíce českých fanoušků, některé z nich doveze speciální vlak.

Polsko - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Kedziora, Kiwior, Peda - Wszolek, Slisz, Zieliňski, S. Szymaňski, Frankowski - Šwiderski, Lewandowski.

Česko - pravděpodobná sestava:
Staněk - Coufal, Holeš, Brabec, Jurásek - Souček, M. Sadílek - Černý, Provod, Hložek - Kuchta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.61 - 3.12 - 3.10

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Albánie
6
4
1
1
11 : 3
13
2
Česko
6
3
2
1
8 : 5
11
3
Polsko
7
3
1
3
9 : 9
10
4
Moldavsko
6
2
3
1
6 : 6
9
5
Faerské ostrovy
7
0
1
6
2 : 13
1

Skupina H

Kazachstán - San Marino

pátek 16:00

Ještě nikdy se Kazachstán neprobojoval na velkou akci. Teď je na každý pád zřejmě nejblíže historickému úspěchu, jakkoli situaci nemá před závěrečným listopadovým programem ve svých rukou. Platí ale, že pokud ze dvou zápasů získá plný počet bodů, je pravděpodobné, že se na finální turnaj dostane. Žádnou těžkou překážku určitě nesmí představovat San Marino.

Čtyři body, taková je ztráta Kazachů na první dvě postupové pozice. Nutno připomenout, že i kdyby si nakonec nezajistili kvalifikaci napřímo, mohou ještě na turnaj do Německa proklouznout díky dodatečnému play-off, protože účast v něm mají zajištěnou. Na rozdíl třeba od vedoucího Slovinska, které může slavit úspěch pouze v případě, že zůstane na prvních dvou příčkách.

Pokud se naplní papírové předpoklady v nynějším střetnutí a bude se konat povinná výhra Kazachstánu nad outsiderem z Apeninského poloostrova, sníží se ztráta celku ze Střední Asie na první Slovinsko a druhé Dánsko na jediný bod. Dosud nejlepší výběry skupiny H pak večer čeká klíčový vzájemný zápas. Kazaši přitom věří, že Slovinci na půdě Dánů nevyhrají, protože v tu chvíli by vstupenku do Německa pevně získali svěřenci trenéra Matjaže Keka.

Přitom právě na samotný závěr se hodlá Kazachstán v Lublani poprat o sukces napřímo, zkrátka buď a nebo. Kdyby ale Slovinsko v Kodani získalo tři body, museli by Kazaši o pár dnů později bedlivě sledovat, jak si Dánové povedou v Severním Irsku, aby v tu chvíli předskočili aspoň je. "Zbývají dvě důležitá finále. V těch utkáních bychom ze sebe měli vydat maximum,” vyzýval své spoluhráče Igor Šackyj, brankářská jednička domácích.

Kazachstán - pravděpodobná sestava:
Šackyj - Qajrov, Malyj, Maročkin, Bystrov, Dosmagambetov - Česnokov, Bejsebekov, Zujev, Orazov - Ajmbetov

San Marino - pravděpodobná sestava:
E. Benedettini - Man. Battistini, Fabbri, Di Maio, Rossi, Tosi - A. Golinucci, Capicchioni, Mularoni, Lazzari - Nanni

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.06 - 14.40 - 50.00

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Finsko - Severní Irsko

pátek 18:00

V pátek večer se proti sobě postaví Finsko a Severní Irsko. Zatímco Finové mají jisté místo v play-off díky svému umístění v Lize národů, pro hosty už je to konečná a jejich naděje na postup jsou definitivně pryč.

Trenér Markku Kanerva ještě nedávno s velkým potěšením a zadostiučiněním sledoval, jak se jeho hoši probíjejí těžkou skupinou vzhůru. Zvlášť v období června až září musel být maximálně spokojený a finská populace mu tleskala. Reprezentace se totiž dočkala po úvodním zaváhání série čtyř utkání v řadě, která vyhrála! Jenže pak se něco zlomilo. Nadešel duel s Dánskem a ten se Finům moc nepovedl.

Utkání rozhodla jediná branka, kterou obstaral pouhé čtyři minuty před koncem duelu záložník Pierre-Emile Højbjerg a rozhodl o tom, že Finsko pátý duel v řadě nevyhraje. Tohle zjištění něco ve Finech zlomilo, protože pak následovaly další dva duely, ve kterých nezískali ani bod. A tím pádem se relativně brzy dostali až na současné čtvrté místo, o tři body za třetím Kazachstánem. Od prvního Slovinska je dělí dokonce nedostižných sedm bodů.

Navíc se v těchto třech posledních duelech Finsko prosadilo jen jednou, což trenéra Kanervu určitě zneklidňuje. Šanci vylepšit si střelecký účet a opět probudit své útočníky cítí Finsko nyní proti Severnímu Irsku. Potřebuje se ale zlepšit, protože od roku 1984 se Finsko v zápase prosadilo více než jednou brankou jen dvakrát.

Severní Irové mají štěstí, že jsou ve skupině se San Marinem, takže se nemuseli bát ostudy z posledního místa. Moc velké ambice ale stejně neukázali, protože zatím v osmi duelech nasbírali jen šest bodů. Naposledy prohráli svěřenci trenéra Michaela O’Neilla těsně se Slovinskem, ale opět předvedli herně velmi dobrý výkon. Jen to střelecké trápení pokračuje, dali zatím jen sedm branek.

Finsko - pravděpodobná sestava:
Hradecky - Jensen, Hoskonen, Ivanov - Soiri, Kairinen, Kamara, Hakans - Pukki, Kallman, Taylor

Severní Irsko - pravděpodobná sestava:
Peacock-Farrell - Hume, McNair, Ballard, Lewis - Smyth, Thompson, Saville, Lyon, Taylor - Magennis

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 2.96 - 3.92

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Dánsko - Slovinsko

pátek 20:45

Dánsko se připravuje na velkou bitvu, která se odehraje v pátek večer na stadionu Telia Parken v Kodani. Dorazí totiž druhé Slovinsko, které je ale oproti domácímu týmu pozadu jen o skóre! Navíc se na oba soupeře hodlá dotáhnout třetí Kazachstán.

Tohle bude bitva o všechno. Tým, který v Parkenu vyhraje, si totiž díky tomu zajistí jedno kolo před koncem jistotu postupu. A dánská reprezentace doufá, že jí pomůže domácí prostředí k bodům i postupu. Asi se najdou tací, kteří budou tvrdit, že se Dánsko mohlo prezentovat lepším výkonem a že má spíš štěstí. Protože skupina, do níž bylo nalosované, je pro něj velmi jednoduchá, ale přesto bylo potřeba možná až příliš úsilí k současnému prvnímu místu.

Ať už to byla překvapivá porážka s Kazachstánem. Góly v posledních minutách hry v obou případech zápasů s Finskem. Nebo VAR, který zasahoval ve prospěch Dánů proti Severnímu Irsku. Až příliš často bylo Dánsko blízko výbuchu. Nicméně je faktem, že nakonec se stejně budou počítat body a těch mají Dánové dostatek. Prozatím ukořistili už 19 bodů a to jim stačí na první příčku.

Svěřenci trenéra Kaspera Hjulmanda budou samozřejmě chtít získat jistotu kvalifikace co možná nejdříve. Zvlášť, když by nastal scénář, v němž by tentokrát prohráli se Slovinskem a zároveň by v posledním kole vyhrál nad Slovinskem Kazachstán. To by znamenalo, že Dánsko musí v posledním utkání bezpodmínečně porazit Severní Iry. Potíž tentokrát spočívá v mnoha absencích, které trenéra Hjulmanda trápí. Mimo hru jsou opory jako Elias Jelert, Simon Kjaer, Christian Eriksen a Rasmus Hojlund.

Oproti tomu jeho oponent Matjaz Kek může vybírat z kompletního kádru a třeba i postavit identickou základní sestavu, která minule porazila Severní Irsko. Stačil jí k tomu přesný přímý volný kop, jehož autorem se stal Adam Gnezda Čerin. Nebylo to úplně přesvědčivé vítězství, vzhledem k tomu, že domácí hráli bez vyloučeného Charlese víc než třicet minut. Slovinsko teď bude chtít podat lepší výkon a usadit se na první příčce. I proto, že na rozdíl od Dánska nemá jistotu play-off díky Lize národů.

Dánsko - pravděpodobná sestava:
Schmeichel - Kristensen, Christensen, Andersen, Mæhle - Højbjerg, Nørgaard, Jensen - Lindstrøm, Poulsen, Daramy

Slovinsko - pravděpodobná sestava:
Oblak - Karničnik, Blažić, Bijol, Janza - Mlakar, Elsnik, Čerin, Stojanović - Šporar, Šeško

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.58 - 3.67 - 7.15

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Slovinsko
8
6
1
1
17 : 6
19
2
Dánsko
8
6
1
1
17 : 7
19
3
Kazachstán
8
5
0
3
12 : 9
15
4
Finsko
8
4
0
4
12 : 9
12
5
Severní Irsko
8
2
0
6
7 : 9
6
6
San Marino
8
0
0
8
1 : 26
0

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
Modroočko

Kazachstan už teraz klobúk dole pred takou kvalifikáciou. A Slovinci sú tiež výborní, hádam Slovinsko pôjde priamo a Kazachstan z baráže.

Reagovat
ACSeRw!n

taky megalehka skupina.. skoro jak ta nase.. oh wait

Reagovat
Coutinho10

Moldavsko s Albánií v tv samozřejmě nikde....hlavně, že Sport 2 dává Finsko - Sev. Irsko a Sport 1 radši slovenskej hokej , když toto je celkem zásadní zápas v naší kvaldě..

Reagovat
smazaný uživatel

Na Sport 1 a 2 ty zápasy vybírají strašně random, i v EL a EKL...

Reagovat
Coutinho10

j, jako to už je po několikátý, kdy vlastně nechápu jejich záměr....ok, někdy tam třeba hodí zápas Itálie nebo Španělska, že jde o velkou zemi, že má nějaký fanoušky, ale zrovna tady to prostě nechápu...oba týmy v dolní půlce tabulky bez šance se dostat na postupový místa, zatímco v naší skupině to graduje a výsledek tohoto zápasu bude mít zásadní vliv na to, jak budou rozdaný karty před výkopem našeho zápasu v Polsku....no škoda slov

Reagovat
fabec1222

V tom bude určitě něco dalšího. Jestli třeba nepřebíraj nějaké vysílací pásma skrze nějaké poskytovatele nebo něco takového. Nebo prostě

Reagovat
Coutinho10

no nevim, možná to rozhoduje někdo jinej za ně, ale i tak to nedává smysl brát zápas, ve kterým o nic nejde za zápas, kde jde o vše

Reagovat
fabec1222

Tak peníze v tom můžou hrát roli. Může to bejt výrazně levnější, a pak jim večer zbyde na velké týmy. Potažmo mě napadla ještě jedna věc, a to, že oni třeba ty zápasy vybírají nějak dlouho dopředu, takže v tu chvíli možná ani neví, jaká bude situace.

Reagovat
Coutinho10

j, bylo by to zajímavý zjistit, možná jim zkusím napsat, jestli na ně je nějaký kontakt, protože se to dost často opakuje ten nelogický výběr zápasů

Reagovat
oli9

Snad poprvé v životě jsem viděl v přímém přenosu gól San Marina ta radost to je mazec...

Reagovat
Coutinho10

Moldavsko - Albánie má zatím šťávu

Reagovat
fabec1222

Hysky ho tam pěkně sundává Ten už si u FAČR neškrtne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele