Preview kvalifikace o ME 2016 - neděle 14.6.

14.06.2015, 08:34, aktualizováno 14.06.2015, 08:34
Previews
Slováci budou chtít potvrdit skvěle rozehranou kvalifikaci proti Makedonii. Rovněž na špici skupiny E se nachází Anglie, která se představí na hřišti Slovinců. Hodně důležité mače nabízí skupina G. Rusko čeká ostře sledovaný zápas s Rakouskem, Švédsko se pak ukáže při měření sil s Černou Horou...
Skupina C
Ukrajina - Lucembursko  (neděle 18:00)
Poměrně jednoduchý úkol by měl čekat na ambiciózní Ukrajince, kteří na vlastním stadionu přivítají hosty z Lucemburska. Domácí stále touží po přímém postupu, takže určitě nebudou chtít ztrácet právě v takovémto zápase..

Jejich situace totiž není zrovna růžová - ve skupině C nastřádali z úvodních pěti zápasů pouhých devět bodů, což jim stačí na třetí místo. Zespoda je výrazně nepravděpodobné, že by ukrajinskou pozici ještě ohrožovali Bělorusové, Makedonci či právě poslední Lucemburčané, cílem východoevropského výběru je však jednoznačně postoupit - a na dvou prvních pozicích se momentálně vyhřívají Španělé (12 bodů) a Slováci (15).

Podzimní vzájemné utkání v Lucemburku dopadlo pro Ukrajinu dobře; výhru 3:0 tehdy dirigoval skvělý Andrij Jarmolenko, autor všech tří branek. Do té doby obsahovala kronika vzájemných zápasů jediný zářez - přátelské utkání z června 2006, kdy se tehdejší svěřenci Oleha Blochina připravovali na blížící se mistrovství světa. Výsledek opět vyšplhal na skóre 3:0 pro Ukrajinu; trefili se i legendární forvardi Ševčenko s Voroninem.

A pak je tu otázka ukrajinské domácí formy. Ta je jako už tradičně skvostná, z posledních sedmi zápasů prohráli žlutomodří jediný a navíc neinkasují před vlastními fanoušky takřka žádné góly. Zato lucemburské výsledky z cest optimismu příliš nenahrávají: šňůra šestnácti výletů bez výhry je už opravdu dlouhá. I když nutno dodat, že poslední tříbodový úspěch přišel v okamžiku, kdy to rovněž nikdo nečekal - ve Švýcarsku při kvalifikaci na MS 2010 (2:1).

Lucemburský kouč Luc Holtz dnes bude slavit bez ohledu na výsledek; dovršil totiž 46 let. Pokud se ale má oslava opravdu povést, je potřeba, aby mu hráči dali adekvátní dárek - ideálně podobný výsledek jako z prvního kvalifikačního duelu s Běloruskem, který navzdory předpokladům zremizovali 1:1. Od té doby čtyřikrát za sebou prohráli.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.11 - 10.00 - 34.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovensko - Makedonie  (neděle 18:00)
Rozdíl celých dvanácti bodů leží mezi domácími Slováky a jejich nedělním soupeřem. Makedonie zatím prožívá velmi špatnou kvalifikaci, v níž dokázala vyhrát jen jednou. Slovenský tým naopak z označení "překvapení" stoupá do označení "lídr". Bude se mu dařit také proti horkokrevnému soupeři?

Slovensko je příjemným překvapením kvalifikační skupiny C. Ve velmi těžké konkurenci španělských hvězd a nebezpečných Ukrajinců si zjednalo respekt hned na úvod a posunulo se na první příčku. Tu Slováci okupují také po pěti odehraných kolech a na druhé místo mají solidní náskok tří bodů. Po dlouhé době se ale slovenský výběr prezentuje jednak zajímavým herním projevem, bojovností a především stálými výkony. Posledním sokem, který si se Slováky poradil, byli Rusové. Zvítězili nad nimi nejtěsnějším možným rozdílem před více než rokem.

Slováci zvládli výtečně i poslední kvalifikační duel. Utkali se na domácím hřišti v Žilině s Lucemburskem a utkání naprosto opanovali. Hned od začátku bylo jasné, kdo bude určovat tempo hry, neboť Adam Nemec se trefil už po deseti minutách. Vladimir Weiss přidal o deset minut později další trefu a ještě do konce první půle se trefil Peter Pekarík, který uzavřel skóre zápasu. S Makedonií mají slovenští fotbalisté dobré zkušenosti, protože s ní naposledy rovněž vyhráli. Ve Skopje se gólově prosadili dvakrát, když se mezi střelce zapsali Juraj Kucka s Adamem Nemcem.

Slovensko vyhrálo všech pět kvalifikačních duelů, což se kromě nich povedlo jen Anglii. Především na domácí půdě se slovenskému výběru daří, protože zde už šest zápasů vyhráli. Zdobí je především velmi dobrá obranná fáze, protože až doposud inkasovali jen dvě branky. K zachování tohoto čísla by nyní rád přispěl i jeden z nováčků v nominaci slovenského trenéra Jána Kozáka. Je jím zkušený třicetiletý obránce Lukáš Tesák, který sbírá první dojmy ze seniorské reprezentace.

V rozhovoru pro deník Šport Tesák uvedl: "Je to o tvrdé práci, trenéři si toho všimli a ocenili to tím, že mě vzali s sebou na přípravný kemp. Zdá se, že jsem je přesvědčil a že se mnou počítají i nadále. Je to tu výborné, zatím nemám co prožívat, protože chlapce znám. Ať už ze společných působišť, nebo je znám jako soupeře, takže s aklimatizací nemám žádný problém. Fotbal je na Slovensku opět populární, chlapci zvládli prvních pět utkání skvěle a doufám, že tomu tak bude i nadále. Budu jen rád, když k tomu i já pomohu nějakou tou odehranou minutkou."

A co očekává reprezentační nováček od zápasu s Makedonií, ve kterém tehdy domácí srdnatě bojovali? "Každý zápas je těžký, ale je to jen o hlavě a o tom, jak si ten zápas uděláme. Kvalita je bezesporu na naší straně, musíme to jen potvrdit na hřišti. Rozhodnutí, jestli nastoupím, je na trenérech. Stát se může cokoli, ale rozhodnutí je jen na trenérech," dodává zkušený obránce.

Makedonii se příliš nedaří a aktuálně je na předposledním místě s pouhými třemi body na kontě. Ty Makedonci uzmuli Lucembursku, nad kterým zvítězili těsně 3:2. Od té doby se vše vrátilo do starých kolejí a Makedonie prohrála další tři střety v řadě. Naposledy nestačila na Bělorusko, které stadion ve Skopje vyloupilo. Domácí se sice dostali do vedení díky brance Aleksandra Trajkovskiho, jenže hosté vývoj zápasu otočili dvěma góly. Kalačow s Karnilenkou nakonec slavili branky a Makedonii zbyly oči pro pláč. Jak se postaví k zápasu se Slovenskem? A zůstanou Slováci stoprocentní?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.33 - 5.25 - 12.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Bělorusko - Španělsko  (neděle 20:45)
Španělé cestují do Borisova k utkání s domácím Běloruskem jako favorité, kteří nutně potřebují bodovat. Týmu trenéra Vicenta del Bosqueho totiž patří až druhá příčka za vedoucím Slovenskem. To navíc hostí Makedonii a není příliš pravděpodobné, že by ztratilo všechny body. Bělorusům patří až čtvrtá příčka.

Přesto, že jsou španělští hráči jasným favioritem zápasu s Běloruskem, musí řešit nepříjemné problémy. Týkají se reakce fanoušků na stopera Gerarda Piquého. Hráč, který patří k oporám Barcelony, byl v posledním přátelském utkání s Kostarikou vypískán. Část fanoušků Španělska (s největší pravděpodobností příznivci Realu Madrid) dala najevo své pohoršení nad chováním Piquého, který si utahoval z Cristiana Ronalda. Barcelona zažila veleúspěšný rok, vyhrála treble a Realu Madrid přenechala jen druhé místo v La Lize. Při oslavách si pak Piqué "rýpl" do hvězdy Merengues.

A za to se na jeho hlavu v přátelském zápase s Kostarikou snesla vlna kritiky. Piqué byl terčem posměchu a pískotu fanoušků prakticky po celé utkání a po jeho skončení rovněž. Všiml si toho i trenér Vicente del Bosque, který následně řekl: "Myslím, že to, co se tady stalo, nebylo správné. Nemělo to se sportem nic společného. Za Španělsko nastouipil v 68 zápasech, je s námi od doby, kdy byl kluk. Když pískáte na jednoho hráče, pískáte na celý tým. Je mi moc líto, co se stalo a že se tak fanoušci projevili."

"Nejdůležitější je fakt, že jsme byli jednotní na hřišti. Média nás často chtějí rozdělit stejně jako se rozdělují regiony. My ale reprezentujeme celé Španělsko a jsme jednotní. Myslím, že jsme odehráli jako jedna parta velmi dobré utkání, skórovali jsme a vyhráli. Líbil se mi tlak, který jsme měli. Přistoupili jsme k tomu utkání velmi svědomitě a to samé chceme ukázat proti Bělorusku. Nevím, jestli nám s tím pomůže Aleix Vidal, protože má problémy s kotníkem. Jestli to stihne? To záleží z velké části na doktorech," dodal ke stavu mladého obránce del Bosque.

Španělsko zvládlo také poslední kvalifikační utkání, když si poradilo s Ukrajinou. Po osmadvaceti minutách se prosadil jediný střelec utkání, mladý útočník Álvaro Morata. I Bělorusko zvládlo své poslední kvalifikační vystoupení. Tři body si odneslo ze zápasu s domácí Makedonií, nad kterou ve Sklopje zvítězilo 2:1. Makedonce sice poslal do vedení krátce po začátku utkání Aleksandar Trajkovski, ale Cimafej Kalačow ještě do konce první půle srovnal. Osm minut před koncem utkání pak vystřelil rozhodující branku pro Bělorusy Sjarhej Karnilenka.

Bělorusko si od konce minulého roku zvyká na metody nového kouče, kterým se stal Aljaksandr Chackevič. Ten převzal kormidlo národní reprezentace po Georgim Kondratěvovi, který byl však spíše jen dočasnou náhradou. Chackevič si dobře uvědomuje sílu soupeře i fakt, že španělský tým je jasným favoritem. Před zápasem Chackevič zmínil: "Budu aklceptovat jakýkoli výsledek, který uhrajeme. Za předpokladu, že do toho hráči dají vše a nic nevypustí. Na hřišti není místo pro někoho, kdo by nevydával maximum," varuje trenér.

"Španělsko je samozřejmě mnohem lepším týmem a mezinárodně zkušeným. Převyšuje nás ve všech možných apsketech hry. Mají tým poskládaný ze samých hvězd a skvělého trenéra. Naší jedinou možností je tvrdě bojovat až do poslední chvíle, zůstat koncentrovaní a pokusit se využít jejich slabiny v náš prospěch," dodal trenér Chackevič. Podaří se jeho svěřencům překvapit?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 11.00 - 5.50 - 1.33
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Slovensko550011:215
2.Španělsko540114:312
3.Ukrajina53026:29
4.Bělorusko51134:104
5.Makedonie51045:123
6.Lucembursko50143:141
Skupina E
Estonsko - San Marino  (neděle 18:00)
San Marino dokázalo protrhnout svou nesmírně dlouhou šňůru bez získaného bodu v kvalifikačních bojích buď o evropský nebo o světový šampionát. Bezbrankovou remízu totiž uhrálo doma s Estonskem a nyní se určitě pokusí na tento ohromný úspěch navázat. Na půdě soupeře ho ale čeká mnohem náročnější úkol, Estonci by ještě rádi oživili svou naději alespoň na baráž a k tomu nutně potřebují získat všechny tři body.

Trpaslík ze San Marina je v tabulce skupiny E na posledním místě se skóre 0:17 a rozhodně se nedá čekat nějaké výrazné vylepšení. Estonci jsou na páté pozici se čtyřmi body a na barážovou pozici Slovinska ztrácí pět bodů, což se ještě rozhodně dá smazat. Domácí výběr hned v prvním zápase porazil právě Slovinsko v poměru 1:0, jenže od té doby získal jen jediný bod právě proti San Marinu. Minule podlehl Švýcarsku 0:3, dařilo se mu naopak v poslední přípravě.

Nejprve uhrál nerozhodný výsledek 1:1 s nedávným přemožitelem české reprezentace z Islandu, poté dokázal vyhrát 2:0 na půdě Finska. Hosté po získaném bodu okusili hořkou porážku 0:6 od Slovinska, v přátelském duelu nestačili na konkurenční Lichtenštejnsko v poměru 0:1. Vzhledem k aktuální situaci je za jasného favorita na vítězství považováno Estonsko.

Domácí výběr se opět bude spoléhat na skvělou defenzivní činnost obránce Augsburgu Ragnara Klavana, který je asi největší hvězdou v současném výběru Estonska. Vylepšit se pokusí také svou ofenzívu, k pěti inkasovaným brankám totiž přidalo pouze jednu vstřelenou právě proti Slovinsku na úvod kvalifikačních bojů. Největší postavou hostující reprezentace je obránce Alessandro Della Valle, který působí v polské Polonii.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.09 - 12.00 - 41.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Slovinsko - Anglie  (neděle 18:00)
Suverénní lídr kvalifikační skupiny E z Albionu se na stadionu Stožice v Lublani utká s domácím Slovinskem. Tomu se zatím daří držet třetí příčku, ale již se na něj dotahuje čtvrtá Litva. Anglie je naopak ve formě a navíc na její straně stojí také historické statistiky.

Anglie má se Slovinskem velmi dobré zkušenosti. V roce 2009 vyhrála v přátelském utkání i atmosféře poměrem 2:1. O rok později se oba týmy utkaly na mistrovství světa v Jižní Africe. Při výhře Albionu stačila jediná tečovaná rána Jermaina Defoa k tomu, aby v Port Elizabeth postoupila do vyřazovací fáze právě Anglie. Poslední vzájemný střet se pak odehrál v Anglii na konci minulého roku. Jednu branku vstřelil Wayne Rooney, o další dvě se postaral mladík Danny Welbeck. Ten však kvůli zranění již Anglii nepomůže, což potvrdil i jeho manažer Arsene Wenger.

Angličanům se dobře vedlo i v minulém soutěžním utkání. Do londýnské arény Wembley přijela Litva a v podstatě se z ní stal jen zaujatý pozorovatel dění. Prim hrála Anglie a projevilo se to i na skóre. Wayne Rooney se prosadil už po šesti minutách, další branky vstřelili Danny Welbeck a Raheem Sterling. Poslední branku utkání měl na svědomí všemi obdivovaný mladík Harry Kane.

Kane a jeho možný přestup do většího klubu je však zastíněn ještě větším tématem, který minimálně fanoušky Liverpoolu nenechává chladnými. Jejich mladá hvězda - Raheem Sterling - totiž odmítá prodloužit. Pomalu se tak dostává pod drobnohled veřejnosti a s jeho jménem jsou spojovány snad všechny elitní kluby Evropy. Tlak na jeho osobu roste každou další možnou zprávou, ale podle trenéra reprezentace jeho nasazování v dresu anglické reprezentace v ohrožení není. Roy Hodgson v rozhovoru pro BBC uvedl: "Je pravda, že prochází hodně náročným obdobím, kdy jej řeší celá veřejnost. Ale pro mě osobně to není překážkou, abych jeho služeb nevyužíval."

"Nezapomínejme, že Raheem toho pro Anglii hodně udělal a bavil na hřišti. Mohli jsme se na něj vždycky spolehnout. V posledním utkání proti Irsku se mu možná nedařilo tak dobře, ale je ve složité situaci. Muselo by se stát něco opravdu hrozného, abychom v něj ztratili víru. Lidé na něj pískali a bučeli, což by špatně nesl skoro každý. Ale Raheem je jiný. Nenechá se rozhodit, nechá za sebe mluit svůj fotbal. Možná něco podobného potřeboval proto, aby si uvědomil, že musí trénovat a pracovat na sobě ještě usilovněji," dodal Hodgson.

V kádru reprezentace neuvidíme Ryana Masona, jenž má zdravotní problémy. Pro zápas se Slovinskem jej v nominaci nahradil Tom Cleverley, staronový hráč Evertonu. Ten odcestoval s týmem do Lublaně, kde čeká celý Albion náročné utkání s domácím Slovinskem. Jeho forma je přinejmenším střídavá, protože každou výhru následuje porážka. Slovinci jsou přesto na třetím místě, neboť umí vyhrávat důležité zápasy. V rámci kvalifikace sice nestačili na Estonsko, ale poradili si se Švýcarskem, Litvou a San Marinem.

Šest branek a šest různých autorů. Takový byl výsledek posledního měření sil mezi Slovinskem a San Marinem. Slovinský tým se navíc opírá o výhodu domácího pole. Poslední čtyři zápasy tady totiž domácí vyhráli a ješět ve všech z nich dokázali neinkasovat. Podaří se jim to i proti týmu, který ještě za celou kvalifikaci neztratil ani bod, nebo poprvé po čtyřech utkáních doma padnou?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.75 - 3.40 - 1.91
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Litva - Švýcarsko  (neděle 20:45)
Švýcarský celek napravil zpackaný vstup do této kvalifikace a po dvou porážkách si připsal na své konto tři vítězství. V tuhle chvíli bude bránit druhou příčku, a to především jak před Slovinskem, tak před aktuálním soupeřem z Litvy, který ztrácí tři body na přímý postup. Domácí mají naopak dost bídnou formu.

Mužstvo z Pobaltí se hodně trápí. Pokud do jeho statistik zařadíme i přátelské zápasy, neskórovalo už 540 minut! Přitom za toto období inkasovalo hrozivých 16 branek. Nedávno Litva sehrála duely v Maďarsku a na Maltě a jeho skóre z těchto dvou zápasů činilo 0:6. Naštěstí pro něj v nich o nic nešlo.

Evidentně je ale zkrátka něco v nepořádku. A zrovna před důležitým kláním se Švýcarskem, v němž vlastně půjde o šest bodů. "Chceme ve Vilniusu vyhrát. Pak se můžeme těšit na dovolenou víc než kdy jindy," uvedl hostující obránce Stephan Lichtsteiner, který může zaznamenat svůj 75. reprezentační zápas.

Právě na něj kouč Vladimir Petkovič v defenzívě dosti sází. Lichtsteiner má za sebou opravdu úspěšnou sezónu, vždyť s Juventusem se dostal až do finále Ligy mistrů. "Jen o čtyři dny poději jsem se připravoval na přátelák s Lichtenštejnskem," nastínil náročný program. "V něm jsme ukázali, že jsme na zápas s Litvou připraveni."
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 10.00 - 4.75 - 1.40
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Anglie550015:115
2.Švýcarsko530211:39
3.Slovinsko530210:49
4.Litva52033:106
5.Estonsko51131:54
6.San Marino50140:171
Skupina G
Lichtenštejnsko - Moldavsko  (neděle 18:00)
Oba dva nedělní protivníci rozhodně nemohou počítat s postupem na evropský šampionát do Francie, nyní si to ale rozdají o páté místo ve skupině. O něco lépe je na tom domácí Lichtenštejnsko, které má na kontě čtyři body v pěti odehraných zápasech. Hosté z Moldavska získali ve stejném počtu duelů o tři body méně a pokud chtějí myslet na vylepšení své pozice, tak musí svému protivníkovi vrátit domácí listopadovou porážku.

V prvním vzájemném střetnutí totiž Moldavsko překvapivě podlehlo Lichtenštejnsku 0:1 a rozhodně s tímto výsledkem nepočítalo. Jeho soupeř totiž vsítil svou jedinou branku v celé kvalifikace právě v tomto souboji, na kontě má navíc už jedenáct inkasovaných branek. Také Moldavsko má obrovské problémy v ofenzívě, doposud dokázalo skórovat pouze dvakrát. Více se mu daří v přátelských zápasech, v kvalifikaci to naopak hodně skřípe.

V tomto týdnu se utkalo v přátelském utkání s Lucemburskem a rozešlo se s ním smírně po bezbrankové remíze. Předtím se pokusilo ve své skupině překvapit Švédsko, nakonec mu v domácím prostředí podlehlo po výsledku 0:2. V přípravě se rozešlo smírně 1:1 s Kazachstánem a svůj jediný bod ve skupině G vybojovalo naprosto nečekaně v Rusku, kde po velmi dobrém defenzivním výkonu remizovalo taktéž 1:1.

Lichtenštejnsko kromě vítězství nad Moldavskem vybojovalo ještě jeden bod, jeho skvělou defenzivní činnost odnesla Černá Hora v říjnu loňského roku. Jinak ale před vlastními fanoušky utrpělo debakl 0:5 od Rakouska, naposledy v přípravě nedokázalo vzdorovat sousednímu Švýcarsku a prohrálo s ním 0:3. V tomto zápase bude přeci jen mírným favoritem jeho soupeř, dá se ale očekávat velmi vyrovnaný duel.

Domácí celek se bude opět spoléhat především na hráče z domácí soutěže, nicméně několik krajánků v nominaci přeci jen je. Moldavsko má papírově mnohem silnější kádr, mnoho hráčů působí v prestižních východních ligách a to především v Rusku.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 4.00 - 3.30 - 2.10
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Rusko - Rakousko  (neděle 18:00)
Rusové mají možná poslední šanci ještě zaútočit na výhru ve skupině G. Tu totiž zatím překvapivě ovládají Rakušané - talentovaný tým je po polovině odehraných zápasů poměrně jasně v čele a do Ruska tak jede s vysokými ambicemi.

Reprezentace našich jižních sousedů zůstává prozatím neporažena; se 13 body má pohodlný náskok jak na druhé Švédsko (devět), tak právě na Rusko (osm). Teoreticky může na postup pomýšlet ještě i Černá Hora (pět bodů). Matematika tedy jasně napovídá, že pro svěřence Fabia Capella ani nemůže existovat jiný scénář než vítězství - pokud účastník loňského MS drzého vyzyvatele porazí, dotáhne se k němu na rozdíl dvou bodů. Pokud prohraje, dostane jeho postupová naděje tvrdý direkt.

V prvním vzájemném utkání, hraném loni na podzim, se ve Vídni dlouho hrálo bez branek; až v 73. minutě udeřil Rubin Okotie a vystřelil tak svému týmu nejtěsnější výhru 1:0. Zároveň se jednalo o vůbec první výhru Rakušanů nad suverénním Ruskem; premiérový střet oba národy zaznamenaly před dlouhými jednadvaceti lety. Tehdy se Rusové příliš nerozpakovali a svého soupeře vyprovodili 3:0; dnes by se jim hodilo něco podobného.

Pamatujete na úspěch, jaký zaznamenali slovenští fotbalisté v kvalifikaci na Euro 2012 v podobě vítězství na ruské půdě? To bylo také naposledy, co Capellovi hoši před vlastními fanoušky prohráli; od té doby drží neporazitelnou sérii, čítající nyní už jedenáct zápasů (a téměř pět let). Na druhou stranu Rakousko ovládlo tři poslední venkovní zápasy. Která série dnes dojde svého konce?
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 2.20 - 3.25 - 3.80
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
Švédsko - Černá Hora  (neděle 20:45)
Černou Horu čeká ve Švédsku opravdu pořádně těžký úkol. S dosti oslabenou sestavou se bude snažit udržet s první trojicí, která mu může po tomto zápase utéci na větší bodový rozdíl. Navíc se hosté musí smířit s faktem, že byl jejich domácí zápas s Ruskem kontumován ve prospěch soupeře. Domácí za pět utkání ještě neprohráli.

Marko Baša, Mirko Vučinič, Stevan Jovetič, to je výčet hráčů, kteří se ve Stockholmu nepředstaví. "Bude to pro nás velký handicap. Nebudeme se moc spolehnout celkem asi na pět až šest hráčů," smutnil hostující kouč Branko Brnovič. "Je to opravdu velký problém. Představte si kohokoli, kdo by byl na našem místě."

Balkánský celek sice načal kvalifikaci domácí výhrou nad Moldavskem, od té doby však na tříbodový výsledek čeká. Především remíza v Lichtenštejnsku se jeví jako nejvíc ztrátová. Se Švédskem Brnovičovi muži hráli v listopadu 1:1, tehdy bod zachránil díky proměněné penaltě Jovetič. Ten, který tentokráte nepomůže.

Švédsko brání svou druhou příčku před třetím Ruskem, zároveň by se ale rádo dotáhlo na vedoucí Rakousko, na které ztrácí čtyři body. Jeho pozice vypadá opravdu dobře, potřebuje jen zkrátka udělat poslední krůčky k tomu, aby se vyhnulo případné stresující baráži. "Nejsme favority, ale můžeme jako tým hrát proti komukoli," dodával Brnovič.
Kurzy sázkové kanceláře bet365: 1.50 - 4.33 - 8.00
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.Rakousko541010:213
2.Švédsko52307:39
3.Rusko52219:38
4.Černá Hora51223:55
5.Lichtenštejnsko51131:114
6.Moldavsko50142:81

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (516)

Přidat komentář
ďuriLFC

KUCKAAAAAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Hráme 20:45

Reagovat
kiwwi

Reagovat
smazaný uživatel

Rusko dneska 1, Slováci X, Španělsko 2, Švédi dneska X, Moldávie 2, Švýcaři 2, Anglie X, Estonsko a UK taky 1.

doufejme

Reagovat
sankakofi

Slováci X

Reagovat
smazaný uživatel

uvidíme

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si myslim, že to bude 2.

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

musime to dnes zvladnut, klucovy zapas pre nas

Reagovat
Emmett Brown

ked to dnes zvladneme, uz by sme teoreticky mohli prehrat s ESP aj UKR a postupime

Reagovat
smazaný uživatel

Blbosť, s Ukrajinou treba aspon bod,pričom Ukrajina nesmie doma ani remizovať so Spanielmi.

Reagovat
X-bano-X

Blbosť. Ak by sme prehrali s ESP a UKR, tak máme rovnako bodov ako Ukrajina. Ukrajina by musela všetko vyhrať a s nami mať lepšie skóre aby bola pred nami.

Reagovat
Emmett Brown

Presne tak som to myslel, preto som napisal teoreticky...

Reagovat
BílíAndelDrcKo

ak by sme prehrali už len s UKR a ESP a predbehli by nas v tabulke tak aj tak si myslím, že by sme boli najlepší tím z 3. miesta

Reagovat
adalbertus

Slovensko

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
adalbertus

fandím

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Coutinho10

twl na Sport2 misto Anglie budou davat hazenou

Reagovat
smazaný uživatel

12. za výhru Slovenska

Reagovat
olis

Kozak to zase raz pripravy na jednotku a vyhrame

Reagovat
Darren Fletcher

y

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kozacik - Pekarik,Skrtel,Hubocan,Svento - Gregus,Hrosovsky,Kucka - Hamsik - Nemec,Holosko

Reagovat
Minister

V takejto zostave určite nenastúpime.

Reagovat
smazaný uživatel

ja vim, ale takhle by se mi to pacilo

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jsemdement

Reagovat
smazaný uživatel

Kozáčik-Pekarík Škrtel Hubočan Švento-Pečovský Kucka-Mak Hamšík Weiss-Nemec

Reagovat
smazaný uživatel

Najpravdepodobnejsia max jedna zmena v obrane, ak bude hrať Hubo ľavého beka, tak stopéra buď Gyomber alebo Salata

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Gyomber vypadol z nominácie

Reagovat
smazaný uživatel

Tiež by som si prial Goymbera na stoperovi, no ten nie je v nominácii ;)

Reagovat
Andis

Njn tak Slováci ty ví co dělaj na rozdíl od Čechů, jsou teď lepší, co naděláš

Reagovat
smazaný uživatel

rovnakí hráči, ale Kozák

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

zrazu fandíš, keď sa darí, Dušo...

Reagovat
smazaný uživatel

ty si taký kokot Rýchlik, že keby chcel byť niekto väčší kokot než si ty, už vlastne nebude kokot

Reagovat
Darren Fletcher

to bolo dost kokotske

Reagovat
smazaný uživatel

to je, strácam pri ňom slová

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

nezvládaš

Reagovat
smazaný uživatel

teba nezvláda asi nikto..na pičoviny sa totižto reaguje bud agresívne, alebo sa ignorujú..ja som zvolil prvú možnosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vladis271

ja by som tieto pseudošportové hymny zakázal. Je to strašne trápne. Jediné čo sa podarilo je "Nech Bože dá.". Ostatné len samý paškvil.

Reagovat
Darren Fletcher

pravda, pri tej su casto zimomriavky aj dnes, ked sa clovek zamysli a vrati v spomienkach. podarena songa riadne

a aj we are the champions nie je celkom od veci :)

Reagovat
smazaný uživatel

Najlepšia je podľa mňa jednoznačne Seven Nation Army.

Reagovat
Darren Fletcher

nepoznam podla nazvu idem si pustit

Reagovat
frankiefcb
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa sa táto vcelku podarila. Tuším ju prvýkrát hrali proti Portugalsku, keď nebol bojkot ešte. Mirko Karhan vtedy dal gól z penalty. Parádne spomienky.

Reagovat
smazaný uživatel

bojkot trva stale? lebo sa ku mne dostalo, ze to je zrusene, ale nic som nezachytil take..

Reagovat
smazaný uživatel

Trvá a nejaký návrat na tribúny je v nedohľadne.

Reagovat
smazaný uživatel

a toto o tyzden v sobotu? zucastnis sa?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja nie. Tam bola zhoda veľmi rýchla.

Reagovat
vladis271

už len za vetu...Slovensko prichádza sem a trasie sa zem by som zabíjal. Nemám rád tento štýl namachrovaných pesničiek, ktoré z nás robia futbalovú veľmoc, lebo to jednoducho nie je pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko prichádza sem, nepocitujeme žiadny sejzmologický vnem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
wild

Reagovat
smazaný uživatel

Tato cast je usmevna, to hej, ale celkovo sa mi paci...

Reagovat
The Krupy

Ako som predtým nadával na Kozáka tak to musím vziať späť, neuveriteľne sympatický človek.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
The Krupy

Pojeb sa

Reagovat
kiwwi

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Darren Fletcher

OT: neschvalili reorganizaciu ligy!!!

Reagovat
tulen

čo to znamená ?

Reagovat
Darren Fletcher

ze liga nebude mat 10 ucastnikov, ale zostane sucasny format. takisto druha liga, hoci ta je nepodarena. viac info budem mat o chvilu, toto zatial dedukujem z tej jednej vety, co mi poslal kolega v sms

Reagovat
smazaný uživatel

wow, zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
cervo

Reagovat
2miguel1

ďalšiu kvalifikaciu by sme mohli už zapracovať od týmu Dudu a Rusnáka ... uplne si viem predstaviť štvoricu utočiacich hráčov Weiss,Hamsik,Rusnak-Duda a pod nimi Kuco s Hrošovskym alebo Pečovskym ...rastú nám dobrí hráči

Reagovat
smazaný uživatel

Keď tím doplnia výborní hráči z dvadsaťjednotky a Ján Kozák bude stále odvádzať takú výbornú robotu, ako doteraz, verím tomu, že o MS v Rusku Slovensko vážne zabojuje

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Duda nie je útočník ani nebude...potrebujeme surne utočníka. Inak Rusnák, Duda, Hrošovský a hodlám si tvrdit že aj Lobotka by sa podla mna mali objavit už na EURE ak sa tam dostaneme.

Reagovat
vladis271

Ale nikto ma nenapadá. Ani v U21 nikto taký nie je. Mňa napadá len Vestenický, ale ten má ešte dosť pred sebou a bude musieť strielať góly aj medzi seniormi. Ale čo som videl, tak takého zabijaka s citom potrebujeme.

Reagovat
smazaný uživatel

4-6-0!!! Útočník je zbytočnosť.

Reagovat
Darren Fletcher

este Vittek ten dres oblecie

Reagovat
smazaný uživatel

Dovolím si tipnúť :

Ukrajina - Luxembursko 2-0

Slovensko - Macedónsko 3-1

Bielorusko - Španielsko 1-1

Estónsko - San Marino 3-0

Slovinsko - Anglicko 2-2

Litva - Švajčiarsko 0-3

Lichtenštajnsko - Moldavsko 2-1

Rusko - Rakúsko 1-2

Švédsko - Čierna Hora 0-1

Reagovat
Rarášek

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Slováci bez straty bodov

Iba Anglicko tam asi by som stavil 10, kludne môžu prehrať, Lichtenštajnsko max remíza, 2 góly nedajú a Švédsko skôr remíza, Ibrahimovič aspoň 1 pencla.

Reagovat
Rarášek

Jasně, ČH byla v prvním zápase ráda, že nedostala klepec. Teď přijedou bez největších opor do Švédska, a vy si myslíte, že to uhrajou.

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

KONTROVERZIA PIQUE VS. CR7:

Len keby niekoho zaujímalo, ako Pique urazil Cr7 tak o ňom povedal niečo v tom zmysle, že je bezvtákoidný sráč holiaci si po večeroch hruď a trhajúci si obočie a taktiež sa oklukou zmienil o Ronaldových "neortodoxných" sexuálnych preferenciách a.k.a. že je homo-ž sapiens

Reagovat
Rarášek

Dneska musíme, aspoň tři góly a hlavně v klidu. Ještě zkusíme dohnat Rakušáky, pome!

Reagovat
kiwwi

ze si nas mylia so Slovincami v USA by som este pochopil, ale aj redaktori na EF?

Reagovat
Coutinho10

tak sem byl zklamanej, ze na Sport 2 nebude od 18:00 Anglie, ale ted sem si tady na EF vsimnul, ze od 17:55 davaj na Novasport zapas legend mezi LFC a Realem tady je vic info

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/186637-4-30pm-bst-watch-legends-faceh-madrid

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
smazaný uživatel

5-0-0, na to sa nádherne pozerá vždy, keď to zbadám.

Reagovat
Gunner14

Anglie

Reagovat
Greny

OT : Koukáte někdo taky na házenou už chápu proč v té Makedonii je to tak těžký vyhrát, tlačenka od rozhodčích jako prase... naši za každej druhej faul na 2 minuty (ti se furt váli).. Makedonie klidně mohla útočit i dve minuty pasivni hra se nepískala atd... technický chyby se pískaj taky jen proti nám... a jako perlička time - out czech republic a francouzská vlaječka u toho

Reagovat
stas87

Juno hra zatial dobre?Akurat som prisiel domov a vidim ako krasne vyslal Baumgartlingera a ten nedal..skoda.Konecne rakusakom moze clovek po rokoch priat.

Reagovat
Coutinho10

Roberto Carlos typicky zakoncena penalta

Reagovat
smazaný uživatel

teraz druhá :D

Reagovat
Coutinho10

se stim nemazlil

Reagovat
Minister

Luxembursko udržať

Reagovat
Minister

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

Wilshere

Reagovat
Darren Fletcher

hmm ako hlavena povedal, mame najlepsiu formu v Europe - osem vitazstiev po sebe.... nie je to aj najlepsie na svete aktualne? nema niekto prehlad, nechce sa mi hladat :))

Reagovat
smazaný uživatel

Brazilia ma 10

Reagovat
smazaný uživatel

Brazília má na konte 9 víťazstiev v rade +sériu môže natiahnuť dnes v noci zápasom s Peru, ak sa nemýlim.

Reagovat
Darren Fletcher

dik obom :)

Reagovat
stas87

Rakusko Su uz tam,konecne sa dockali.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko by mohlo vyhrát a trochu napravit reputaci namísto hokejistů

Reagovat
smazaný uživatel

uz mame zostavu?

Reagovat
vladis271

zisti Paľo a ptm ju sem daj.

Reagovat
Milan.B

stoch na lavicke a salata miesto zraneneho duricu? zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Saláta

Reagovat
stas87

Dufam ze nic nepojebe.Tesak by bol velky risk a je tam este Michalik.Povedal by som,ze Salata je najmensie zlo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

SOENSKOOOOOOOOOOOOOOOOOO ideme si po Euro !

Reagovat
QooBo

Z Kornela mám trochu obavy, dúfal som že skúsi Tesáka .. nevadí, snáď to bude stačiť na výhru

Reagovat
Darren Fletcher

ale no, kornel je pohodka, v lige hra ako velky pan, zvladne aj toto, ma skusenosti aj kvalitu

Reagovat
QooBo

Tak snáď ma presvedčí dnes

Reagovat
Darren Fletcher

moze byt?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
QooBo

Stačí

Reagovat
smazaný uživatel

Nepoucitelny kreten zase stavia vsetko na staru gardu . A divat sa na Fabregasa to je za trest . No Koke No Isco . To si pozrem Slovensku repre

Reagovat
smazaný uživatel

aká je zostava?

Reagovat
stas87

http://www.evysledky.com/zapas/Aoz79SUR/#zostavy;1

Vidal kludne mohol hrat na mesto Juanfrana.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda nemohol

Reagovat
stas87

Jasne,obkecame to zohratostou defenzivnej stvorky. Je to Bielorusko,to musi dat aj s jednym novacikom.

Reagovat
smazaný uživatel

Ked pozres na tu zalohu tak prstom v nose to nebude .

Reagovat
smazaný uživatel

Iker - Juanfran , Pique , Ramos , Alba - Busq , Cazorla , Fabregas , Silva - Pedro , Morata

Reagovat
smazaný uživatel

Cazorla, Silva, Pedro

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ved zapas sa este nezacal a uz sa na to neda divat ?

Tiez sa mi ta zostava bohvieako nepaci ale az tak hrozne to nieje.

Reagovat
smazaný uživatel

ide o to ze proti Ukrajine konecne nasiel idealnu zalohu a futbal sa hral ako za starych cias Spanielska . A zase to musi cele prekopat

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto stream na našich? rtvs to pre zahranicnych slovakov vypina tradicne 2 min pred vykopom

Reagovat
stas87

Ja STV mam a pozerat budem,skus toto a napis ci ti ide.

http://www.livesportstream.tv/en/main

Reagovat
smazaný uživatel

dik, ale tam je vsetko len po polsky..to radsej budem pozerat s macedonskym komentarom

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

dik, tam to uz pozeram

Reagovat
Minister

gooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
smazaný uživatel

Kornel

Reagovat
stas87

To co je za gol?

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOL

Reagovat
stas87

V Kosiciach ste o minutu neskor?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

spíš o ligu

Reagovat
Milan.B

Kornel nam zavrel chrapy

Reagovat
smazaný uživatel

ale musím povedať, že Pekarík, ako bol najhorší hráč za Grigu-Hippa, tak pod Kozákom jeden z najlepších

Reagovat
stas87

Len keby este vedel poriadne zautocit aj v klube. Ta kritika na neho v Berline uz prestala,nastastie.

Reagovat
smazaný uživatel

to som sa chcel spýtať, ako mu to šlo v tom období (cca posledné 3 roky)

Reagovat
stas87

V Herte je uz dlho.Jednu sezonu mal skvelu,bol chvaleny.V dalsich si to svoje dozadu odohra,odmaka zapas ale ako keby mal zviazane ruky a utok nepodpori tak casto.Bol som na zapase Hertha-Werder a on naozaj snad ani raz nepodporil utok aj ked mohol.Aj pasku mu na cas dali,vazia si ho tam.

Reagovat
smazaný uživatel

nebude to trénerom (tá nepodpora)?

Reagovat
stas87

Luhukay s nimi v postupovej sezone hral dost ofenzivne.na konci sezony mali 65 golov.To bolo s prehladom najviac.Po postupe mali este jesen tiez dobru,dokonca nemali daleko k EL.Jar ale bola katastrofa a tam hrali zle hlavne dozadu.Ked stale inkasovali,nemohli tak mysliet na utok.Viac ti ale povedia miestny fanusici Herthy.Ja ich nesledujem kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

aspoň niečo, diky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Minister

penalta mala byť

Reagovat
smazaný uživatel

picsaba, kornel paradne dal !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Vysvetli mi niekto to odratavanie?Ma to vobec nejaky zmysel?

Reagovat
Milan.B

lepsie jak by bolo ticho

Reagovat
stas87

Rovnako zbytocne ako kdo neskace neni cech..

Reagovat
smazaný uživatel

trénujeme matematiku

Reagovat
smazaný uživatel

to je na mexicku vlnu

Reagovat
SIRBRANIKE

Ako može toto niekto nechápať...

Reagovat
smazaný uživatel

já bych měl vysvětlení...

Reagovat
SIRBRANIKE

Reagovat
smazaný uživatel

Niečo strašné...

Reagovat
Darren Fletcher

preco?

Reagovat
FuckT

Nechcem teraz urazat Zilinu ani nic, ako ta atmosfera je na SK pomery vcelku okey, ale som zvedavy na zapasy na novom Trnavskom stadione. Trnavakom to o dost viac jebe, to znamena vacsiu rozmanitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Dokým sa nekončí bojkot, tak to bude rovnaké.

Reagovat
FuckT

Pockaj, to akoze ten stary bojkot este stale ide? Pretoze fakt neocakavam ziadne choraly na styl Talianska, ale aspon nieco ine ako 2,3 pokriky...

Reagovat
smazaný uživatel

Bojkot trva od roku 2007.

Reagovat
stas87

Oni maju bojkot repre,nie?Ci si to s niecim mylim?

Reagovat
SIRBRANIKE

Atmosféra je parádna.

Reagovat
FuckT

Pre mna skor obycajna, nezazivna, cliche, nicim neoriginalna... Ale tak kazdy ma svoj nazor, pre mna je toto slabe. Zazil som ako maly atmosferu v TT, a to bolo uplne ine a to hralo iba nase mesto.

Reagovat
SIRBRANIKE

Viem čo myslíš. Tak, ale lepšie než aby boli ticho. Aspoň je tam randál.

Reagovat
FuckT

Tomu ver, za toto som strasne rad, ze aspon nieco sa tam deje a nasi citia podporu.

Reagovat
smazaný uživatel

To snad nemyslíš vážne. 3,2,1 eeeeee. Tap tap tap fandime vsetci... Tururu bojovat... Ziadny choral...

Reagovat
smazaný uživatel

atmosfera zodpoveda tomu, aki ludia tam sedia, nechapem co sa riesi...zruste bojkot a chodte fandit, inak naco kritizovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Ja to nijako neovplyvnim. Ja by som k tomu nic nepisal, ale považovať toto za dobru atmosféru... Asi nie. Ale hlavne, že sa chlapcom darí, aspoň to poteší.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je dobrá atmosféra

Reagovat
smazaný uživatel

Aj v Košiciach máte lepšiu na lige.

Reagovat
smazaný uživatel

ono to bude aj lepšie, zatiaľ treba mať radosť, že na Luxembursko a Macedónsko príde plný dom

Reagovat
smazaný uživatel

to hej

Reagovat
smazaný uživatel

je tam hukot, lebo je plno no, inak to zase nie je nic extra, len potlesk väcsinou, no ale to su normalni bezni ludia, ti tazko budu nejake chorale tam kricat

Reagovat
smazaný uživatel

a mne to ani nevadí, tá atmosféra príde, len si "musí" zvyknúť na lepšie výsledky

Reagovat
FuckT

Ja som za aspon nastvanu revoluciu. Nech si ludia precitaju vyhlasenia kompetentnych na ucinnost mierovych revolucii a potom nech si to vypocitaju...

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
ďuriLFC

Pekne Pali,už si asi doškúškoval.

Reagovat
smazaný uživatel

este zajtra

Reagovat
suldik

ťažko budú ľudia vyspevovať chorály atď keď tam nie je nikto kto by s tým začal resp. nejak organizoval....všetci by sme sa zapojili aj do niečoho iného keby sme sa mali k čomu pripojiť...môžme byť radi že aspoň pár chalanov za bránami s niečím začínalo a postupne sa väčšina pridala

presne ako hovorí palike, keď chceme aby bola lepšia atmosféra musia sa do toho zapojiť ľudia, ktorí reálne každý týždeň fandia na štadióne

Reagovat
Spasitel

V Trnave to bude pecka len škoda, že na tú Ukrajinu to nestihnú

Reagovat
wild

tuto kvalifikaciu dohraju v ZA aj keby bol v TT uz hotovy stadion

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zaujímavý pohľad na futbalových trpaslíkov, či už Luxembursko, ale aj teraz Macedónsko sa snaží hrať futbal

Reagovat
smazaný uživatel

to samý litva proti švýcarům tedka

Reagovat
Minister

Kucka načo? bude chýbať proti SPA

Reagovat
Minister

chcel som dať tohto

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj Juraj..mohol si byt na ociach kopu ludi a ty si to takto zahodil.. ostavaš v Janove

Reagovat
smazaný uživatel

haha uz aj Skrtel, v spanielsku dostane 5ku

Reagovat
Minister

aj Škrtel...

Reagovat
smazaný uživatel

tak Škrťo a Kuco budú chýbať v Oviede

Reagovat
smazaný uživatel

Kokot .. penaltu nezapíska ,ale dvoch hráčov na další zápas nám odjebe..

Reagovat
smazaný uživatel

Bez Kucku a Skrtela?

Reagovat
Greny

je ještě někdo v ohrožení ?

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem

Reagovat
stas87

Len Gyomber.

Reagovat
smazaný uživatel

hlavne dnes vyhrat, v Spanielsku je zapas nepodstatny a aspon budu spät na Ukrajinu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Spanielov sme mohli ubetonovat aspon no

Reagovat
smazaný uživatel

stačilo jednou

Reagovat
I am Mancunian

to sme ich rozjebali, ubetonov znamena remizka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tqk, tam by skrtel dostal proti Costovi kartu tak ci tak.

Reagovat
ďuriLFC

pici ideš ako píla

Reagovat
Emmett Brown

Hmm, v Španielsku bez Škrtela a Kucku

Reagovat
stas87

Tak v Oviede to asi bude kolotoc.

Reagovat
smazaný uživatel

s Pedrom a Cazorlom sa to Španielsko ubráni samo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak podla Teba by Skrtela nahradil kdejaky priemerak ako Sivok a Kucku napr. urcite top class Plasil

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

škrtela nahradí kdejaká vyholená kebule

Reagovat
smazaný uživatel

Ja

Reagovat
stas87

Tak si si zaprehanal a bracho ti to oplacoval,spokojnost na dnesny vecer,nie?

Reagovat
ďuriLFC

oľo

Reagovat
smazaný uživatel

nutne potrebujeme vychovat utocnika, Nemec nech si napada, to je pekne, ale inak proste, to v modernom futbale taky hrac nema co hladat

Reagovat
smazaný uživatel

4-6-0

Reagovat
smazaný uživatel

proti silnejsim urcite, Hamsik sa posunie najvyssie a pod neho Duda, to moze byt zaujimave

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

darmo sa smejes, hraje len preto, ze Kozak ma rad v utoku nejaky velke kopyto, ktore nema na starosti davat goly a zatial to funguje, takze to je jedno

Reagovat
Lacko_Boh

ma Kozak na vyber ?

Reagovat
smazaný uživatel

tak Sylvestr je moznost, ale nedostane vobec sancu..

Reagovat
stas87

Takze coskoro bude hrat Malec?

Reagovat
smazaný uživatel

no ja som to cakal uz skor teda

Reagovat
stas87

On v Trondheime len strieda a na zaklad to tam asi natrvalo nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

hej? ved zo zaciatku hral nie? to je skoda, keby hral pravidelne, tak ho Kozak isto skusi, ale zas nehraje ani Nemec v tom NY, takze neviem, asi ma slabost len na Nemca

Reagovat
stas87

On by sa mal vratit do Trecina.Aspon podla EF.Priznam sa,ze neviem ci je to pravda.Inak v Rosenborgu ma v sucte oboch sezon v priemere odohrate 32 minut a 6 golov.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec tam hra celkom dost. 3 x z lavicky a 7x v zaklade tusim. Ale casto ho stahuje.

Reagovat
smazaný uživatel

toto isté hrá Karim a je to neoceniteľná robota ... vytvára priestor pre Mareka, Vlada, Minha či Roba a funguje to skvele, navyše pri strate lopty ide prvý dozadu

Reagovat
smazaný uživatel

ved Karim ma techniku, rychlost, dokaze urobit nieco s loptou..to je vsetko, co Nemec nevie..

Reagovat
Lacko_Boh

a ešte k tomu ma vraj aj Rihannu

Reagovat
smazaný uživatel

pičus

Reagovat
Darren Fletcher

ved je skareda

Reagovat
smazaný uživatel

ale má dobrú povahu

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
nani92
Reagovat
smazaný uživatel

ten vyzerá, že chodí na ef.

Reagovat
Lacko_Boh

??

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ale je takzo jebatelna

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

práveže ťažko no ....

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt hej? ja ju zerem teda, mam rad take mulatenky

Reagovat
smazaný uživatel

mne sa teda nikdy nepáčila, ani songy, ani ona samotná, ani jej duša ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak songy Boze tie zaujimaju asi len Lolkaca

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

podla mna nie, podla mna je pekna

Reagovat
smazaný uživatel

diplomat

Reagovat
Lacko_Boh

váhy jak fazuľové vínko, čakry prečistené jak lusk, namaste jak oči

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak samozrejme, že Nemec sa nerovná Karim, ale typovo je to dosť podobný útočník a tú prácu tam robí perfektne, ja osobne nechcem žiadnych Sylvestrov, Malecov a podobne ...

Reagovat
smazaný uživatel

Sylvestr je dobry hracik teda

Reagovat
smazaný uživatel

to neberiem, ani nepopieram, že Nemec je "drevo", ale hodí sa nám do systému perfektne a momentálne, keď funguje, tak by som do toho nerád zasahoval

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ale s Nemcom som spokojny, na Marekov gol ma druhu asistenciu, ked krasne sklepol... ja som spokojny aj s nim podla nasich moznosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska spravil dobre mozno 3 veci. Ale snazi sa to je velke +, proti slabsim superom to staci. Proti silnejsim je nepouzitelny.

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec ... akokeby som tam videl Karima

Reagovat
smazaný uživatel

MAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK

Reagovat
smazaný uživatel

Marek

Reagovat
stas87

Hotovo.

Reagovat
Minister

mareeeeeeeeeeeeekiarooooooo

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik>>>Rosicky

Marek a jeho joga bonito

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no nie je to lepší futbalista ako Rosický a už vôbec nie o 3 zobáčiky a môžeš, ty šovinista

Reagovat
smazaný uživatel

*a môžeš na mňa aj Kotlebu zavolať

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je hodnotenie typu ze Taarabt je top futbalista, kedze talent ma, ale

Reagovat
smazaný uživatel

si neobjektívny, Oľo

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

v dnešním zápase určitě

Reagovat
I am Mancunian

tak to sa budu hadat len pepani a domino

Reagovat
Lacko_Boh

plot twist : Dominik je z Přerova

Reagovat
smazaný uživatel

co je ty píčo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Dominik je zvlastny no... mozno aj Zajo, aby sa zapacil

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Greny

Marek Hamšík a jeho joga bonito

Reagovat
smazaný uživatel

Rendez vous

Reagovat
stas87

Co to znamena?Som lenivy to hladat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rande, stretnutie ... momentálne heslo Eura vo Francúzsku

Reagovat
Emmett Brown

Hamso

Reagovat
smazaný uživatel

Marek nádherne Merčiak na práškoch a lepšiu formu jak my má už asi iba eminem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Brazília*

Reagovat
FuckT

Reagovat
smazaný uživatel

poetická koncovka už ma to nebaví, keď stále vyhrávajú

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhier neni nikdy dosť

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

to je vsetkym rozumnym ludom jasne,no

Reagovat
smazaný uživatel

Dáva si to s prstom v nose

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
aither

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte tak naučiť Nemca hrať futbal a je to dokonalé

Reagovat
smazaný uživatel

Alebo Duda na AM a Marek utocnik, ten zvladne aj post utocnika

Reagovat
smazaný uživatel

Dudisa by som si pozrel

Reagovat
smazaný uživatel

vypustit ho uz

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Treba mu zaplatiť individuálne tréningy s Villom.

Reagovat
smazaný uživatel

Rozborilom?

Reagovat
smazaný uživatel

Aj tým.

Reagovat
smazaný uživatel

*s

Reagovat
smazaný uživatel

Dejte Slovensku soupeře !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Erikssen

Reagovat
smazaný uživatel

jj

Reagovat
smazaný uživatel

*Eriksen

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Ozil, Hamšík > Mata(?)

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik>Coutinho>Eriksen>Mata>Cazorla>Ozil>Wilshere>Gnabry>Diaby>Rosicky

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Rosický úplne na konci

Reagovat
smazaný uživatel

srandy kopec

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

A teraz si predstavte, ze hrame aj s utočnikom v predu...fuuuuuu

Reagovat
smazaný uživatel

Mať takého útočníka ako Poliaci, tak suverénne vyhráme celé ME

Reagovat
smazaný uživatel

Španieli gól na 1-0 až v 45.min. proti takým Bielorusom to môže vyjsť, ale na ME sa bude musieť VdB vrátiť k osvedčenej zálohe s Kokem a Franciscom, lebo to bude zase rýchle vypadnutie

Reagovat
Wat

Ibra pěkně, Švédi jdou před Rusákama do trháku, jen tak dál.

Reagovat
ďuriLFC

Na parádu. Neviem si predstaviť žeby sme niekoho nevyjebali. Škoda tych kariet,oba hlúpučke ale nasrať zápas v Španielsku, tam nepojde o nič. Kornel je pánko, som zaňho rád, veď on nikdy nesklamal.

Ešte by to fakt chcelo nejakého hrota, mať útočníka ako Poliaci, Bosna či Chorváti, ach ach.

Reagovat
smazaný uživatel

Tie karty nám naopak prišli vhod. Aspoň budú obaja na Ukrajinu.

Reagovat
ďuriLFC

Veď to som napísal

Reagovat
nani92

dostal si lekciu stručnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
ďuriLFC

ešte od trnaváka dpč

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny
Reagovat
Grahf

Ten Nemec je tam jak päsť na oko, to nemám nikoho aspoň priemerného? Čo ten Zrelák z 21?

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Xavi+Pirlo+Rosický

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zas nie....

Skor: Gerrard>Lampard>Scholes>Xavi>Pirlo>Hamsik>Ozil>Rosicky atd....

Reagovat
smazaný uživatel

Skelet

Reagovat
Rarášek

Nádhera, skvělej poločas. Rozjebeme je

Reagovat
smazaný uživatel

ha, Slovensko je veľmocou, tak už sú tu naspäť a chcú nám zobrať priemysel a hrať sa na federáciu.

Reagovat
smazaný uživatel

Vedia, že sme veľkými favoritmi na celkový triumf a chcú sa zviesť

Reagovat
Minister

on písal o Švédsku

Reagovat
Rarášek

Nepovedená yungovinka

Reagovat
smazaný uživatel

ty máš nejaké korene tam, žiješ tam, alebo sú to len náhodné sympatie k repre a piatim klubom?

Reagovat
Rarášek

Strýcu jezdil s kamionem, tak jsem tam s ním byl. Byli jsme tam na Norrköping vs. Malmö. Celá ta zem mě naprosto uchvátila. K tomu přičteme Ibru, a bylo vymalováno

Ale už jsem tam dlouho nebyl, zas bych rád zajel Kontakty mi zůstali, takže novinky mi neuniknou, ale je to takový na prd.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Duda by nemohol hrať voľného hráča miesto Nemca, či pozícia hore mu nesedí?

Reagovat
smazaný uživatel

to pochybujem, on zahraje este z kridla, ale na hrote neviem, to by som skor nechal Hamsikovi tu volnu poziciu hore

Reagovat
ďuriLFC

Ja myslím, žeby to mohlo fungovať. Ale Jany je klasik, nevymenil ZA za vás, nevymení Nemca za nikoho už do konca kvaldy ked mu to funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

na ten polrok prípravy na ME počítam s nejakými experimentami, novými menami, aby mal na šampionát viac alternatív, lebo teraz je to de facto o 12-13 hráčoch

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss hrá super. Keď neskúša prešľapovačky a chujovinky, tak vie byť fakt užitočný hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď sa vráti do Európy.

Reagovat
stas87

Stoch sa vracia do Istanbulu :)))) Rataju s nim do zakladu,aj mu pisu fanusikovia stale.

Reagovat
nani92

tak fanúšikovia si ho pamätajú asi z chľastačiek a tak..

Reagovat
smazaný uživatel

On bol aj v nejakom rapovom klipe

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

to neni rapovy klip

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hip-hopový, alebo aký, to je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

Kaidžas si ide niečo iné, to nie je rap, bohvie, či je to vlastne hudba.

Reagovat
Lacko_Boh

takto som to myslel Yusuf

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Co som s nim cital teraz rozhovor,uz snad chape co kde moze verejne davat a co si vlastne moze dovolit.Teraz sa snad uz bude konecne sustredit len na futbal.

Reagovat
smazaný uživatel

Když si odpustím narážky, tak Slovensko fakt zaslouží palec nahoru za ten progres. Už se tam staví stadiony, repre šlape a to euro jim může dost pomoct. Ještě potřeba trochu vyčistit kluby od pofiderních majitelů a bude to fajn. Ten česko-slovenský pohár by možná nemusel být tak špatný nápad

Reagovat
ďuriLFC

Tí pofiderni majitelia sú jediní, ktorí to ako tak držia na profi úrovni, bohužiaľ.

Reagovat
smazaný uživatel

Slovanista no

Reagovat
wild

odpis mi prosim na FB ked budes mat cas

Reagovat
nani92

Reagovat
smazaný uživatel

jako fakt? já měl dojem, že právě tam je zakopany pes

Reagovat
ďuriLFC

Tak ono to probelm samozrejme je. Ale to by sa musel zmenit celý systém aby sa toto zmenilo.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jeden z hlavných dôvodov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lacko_Boh

tak pofiderny majtelia su aj v PL( vrahovia a mafiani)...to veľmi ani SFZ neovplyvní

Reagovat
smazaný uživatel

Nemec famózny, klobúk dole

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze Hamsik je tak verny tomu Neapolu... on by fakt mal na to hrat v TOP klube.. aspon teda ak by bol v takejto forme..

Reagovat
smazaný uživatel

krajšie bude, keď sa tam stane legendou po boku Maradonu

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka pán hráč nejaký Vidal môže ísť do Margecan

Reagovat
ďuriLFC

Margecian, Domino. Ale pravda.

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

bodaj by vysiel nejaky Sunderland, alebo nieco take, strasne by som ho chcel vidiet v PL

Reagovat
mimi_united

Takého Hendersona by v liverpoole schoval do vačku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť sa podceňuje Nemec, ale v tomto systeme tam sadne ako rit na serbel. S loptou mu to sice moc nejde, ale to čo vpredu vybojuje a výhra hlavičkovych súbojov a súbojov telo na telo je na nezaplatenie. Aj dnes druhy gól vybojoval on a celá ta ofenzívna záloha ťaží hlavne z jeho roboty. Zatiaľ pre mňa Nemec na jednotku.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Veď jasné, ale ako niekto vyššie napísal, keby tam bol Lewangólski alebo aj Giroud, tak by to bolo orgazmické.

Reagovat
smazaný uživatel

Giroud

Reagovat
smazaný uživatel

sú to podobné typy, neobratné držiaky, akurát Giroud s tou loptou aj niečo vie, no.

Reagovat
smazaný uživatel

mňa teda Giroud nikdy neoslovil, mám voči nemu dosť subjektívny názor, takže neber ten môj komentár vážne

Reagovat
smazaný uživatel

nie je to top ako Lewa, ale je kvalitou niekde inde ako Nemec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

girouda jsem viděl včera proti albánii a...k orgasmu jsem měl daleko

Reagovat
Lacko_Boh

možno je chyba na tvojej strane

Reagovat
smazaný uživatel

konečne

Reagovat
smazaný uživatel

V rámci možností je to fajn

Reagovat
stas87

Skoda ze Trencin nema v utoku nejakeho slovaka.Zilina ma Jelica...a Mihalik a Cmelik su skor kridla,nie?

Reagovat
smazaný uživatel

Van Kessel by sa mohol naturalizovať.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Staci Karim.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak mame Sylvestra a nie nejaki Kesselovia alebo co

Reagovat
smazaný uživatel

a čo ten Škriniar? (viem, že to nie je ofenzívny hráč) na fmku veľký talent

Reagovat
stas87

Neviem,Zilinu nesledujem ale zopar fanusikov jej sem prispieva.

Reagovat
Darren Fletcher

skokan roka v lige, bude urcite stabilny reprezentant, ak naplni potencial,. lenze v obrane dozrievaju hraci neskor a ti, co su tam terraz, mozu hrat este velmi dlho a su dobri

Reagovat
smazaný uživatel

Pozor pozor, prestali sme hrat

Reagovat
smazaný uživatel

Čo to tam vyvádzame

Reagovat
Minister

ach jaj... takto to dojebať

Reagovat
smazaný uživatel

teraz sa ukaze Janko Kozak aky je pan trener a spravi take striedanie co pomoze, uvidite

Reagovat
Grahf

my sme im ten gol normálne darovali

Reagovat
smazaný uživatel

hm, tak to bola solídna hlúposť

Reagovat
smazaný uživatel

prišlo mi, že pomalá reakcia Pekaríka a potom z toho vzniklo toto ...

Reagovat
FCSL

420 komentů od čobolů, to jsem ještě neviděl, neskutečný

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm... Liberec... Palike má asi pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

a co když je to angličan a fandí liberci?

Reagovat
smazaný uživatel

O tom radšej ani nebudem uvažovať.

Reagovat
FCSL

Jo no. Člověk se jde podívat, jestli tu náhodou není koment k zápasu Španělska a musí se brodit přes 50 příspěvků o nějakým Němcovi.

Reagovat
smazaný uživatel

Ctrl + F

Reagovat
smazaný uživatel

to je jasne proste

Reagovat
Milan.B

Reagovat
smazaný uživatel

tohle musi mit ten borec u tyci ne? odpalit to do hajzlu, delat skluzy v 16 to je vzdy na pruser

Reagovat
smazaný uživatel

snové striedanie

Reagovat
smazaný uživatel

posilnenie zalohy, v case ked chceme podrzat loptu + k tomu hroso s dobrou prihravkou a videnim na pripadne protiuotky do stale viac a viac sa otvarajucej obrany Macedonska.. preco nie ?

Reagovat
smazaný uživatel

to presne som napísal

Reagovat
smazaný uživatel

teraz zase ukazka ako rozviest koment asi.

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Darren Fletcher

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Hrošovský je CDM? Prečo má číslo 9

Reagovat
smazaný uživatel

pretože klasickú deviatku nemáme ..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to mal byt hint pre kozaka ze chce byt v zaklade

Reagovat
smazaný uživatel

Dudaaaa

Reagovat
smazaný uživatel

Ondrej <3

Reagovat
smazaný uživatel

Yung, teraz prídu tie orgazmy

Reagovat
smazaný uživatel

Duda

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Pogba

Reagovat
smazaný uživatel

Marekiaro MOTM, Hamšík > Zidane

Reagovat
smazaný uživatel

no tak ale s tym MOTM uz neprehanas trosku?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
nani92

Duda > Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Duda = Hamšík

Reagovat
Greny

a Nemec > Ronaldo

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík > Pelé + Maradona

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je tam to "+" tak neviem neviem, to by bolo tesné

Reagovat
smazaný uživatel

Weiss uz sa tam rozculuje, o chvilu zacnu lietat stolicky...

Reagovat
stas87

Dobre Hubocan

Reagovat
smazaný uživatel

jasná druhá žltá ... mladý rozhodca zatiaľ perfektný

Reagovat
smazaný uživatel

Jany pories toho srba

Reagovat
smazaný uživatel

Macedónsko je jedna dedina

Reagovat
smazaný uživatel

Ej, Kozak sa nasral

Reagovat
smazaný uživatel

konecne ako, nebavi ma uz tento slusnak..okrem toho ako zjebal Michaleka v Polsku nic moc, chcelo by to trosku ozivit

Reagovat
smazaný uživatel

To príde na eure. Vo finále nás zareze rozhodca a Kozák napadne Del Bosqueho

Reagovat
smazaný uživatel

Del Bosqueho si Jany natrie s prehladom ale, to nebude super pre nas

Reagovat
ďuriLFC

Jany vyjeb ho zo stadiona het

Reagovat
ďuriLFC

uf uf dobreeee

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko > Nemecko

Reagovat
smazaný uživatel

pohodickaaaa, s prehladom

Reagovat
smazaný uživatel

VAMOOOOOOOOOOOOOOS

Reagovat
Minister

Výborne... škoda toho zbytočného inkasovaného gólu, ale aj tak paráda.

Reagovat
mimi_united

Finále Slovensko - Anglicko

Reagovat
smazaný uživatel

To by bola dobrá haluz, keby sa tam dostalo Anglicko.

Reagovat
mimi_united

By vypadli na penalty a vesmír by bol opäť v rovnováhe

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ďuriLFC

Reagovat
Lacko_Boh

sa nemôže cela repre spoliehať na Jackieho ( s jeho zdravím)

Reagovat
Rarášek

Reagovat
CubONE

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jacobT

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cervo

Reagovat
smazaný uživatel

prvý výkonnostný kôš volá

Reagovat
smazaný uživatel

kedy sa losuje kvalda o MS 2018?

Reagovat
Darren Fletcher

25. júla v Petrohrade

Reagovat
smazaný uživatel

Kozák parádny rozhovor, teším sa aj za neho

Reagovat
Darren Fletcher

som vypol, takze pretlmoč to

Reagovat
smazaný uživatel

zápas: spomínal, že prvých 70min to bolo super, dokonalé, menili tempo hry, pekné akcie atď, ale že to prepálili, a potom neboli sily v závere + ten inkasovaný gól, ale Macedónci si nevytvorili tlak, takže celkom pohoda

ŽK: Kucka reagoval, ako nemal; Škrťova prísna; čo sa týka náhrad na ESP, tak majú 3 mesiace a niečo vymyslí

ostatné: atmosféra super, teší, stále lepšia a lepšia

Reagovat
Darren Fletcher

dik :)

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Coutinho v zaklade ..ale neviem co to idu hrat oni 3-5-2 ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

ja mam asi inu zostavu.

Reagovat
Darren Fletcher

inak co sa tyka nasadenia Dudu s Hrošovským, dnes tomu príliš nepomohli a veľa pokoja nepriniesli teda

Reagovat
smazaný uživatel

ale verím, že do ME môžu byť super, len musia dostávať viac príležitostí

Reagovat
Darren Fletcher

ved oni aj su, len toto nie je celkom pre nich..to su skor hraci do dobyjania, ked prehravame o gol a chceme to ozivit, zrychlit, prekvapit.... na toto udrzanie a takticku hru mohol najst iny typ, Gregus, alebo hoci aj Tesak, keby sa nezblaznil :D

Reagovat
smazaný uživatel

Niekto ako Vyskočil u nás

Nastúpi v 75. minúte... V 82.ej má 3 fauly... V 85.ej vyprovokuje konflikt so súperom a minútu sa nehrá... Nasleduje žltá karta a debata s rozhodcom... A všetko to zavŕši ležanie na zemi v nadstavenom čase. Len takých machrov. Moc neni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele