Přestoupí Alves do Middlesbrough?

08.01.2008, 08:31
Aktuality
Útočník Alfonso Alves je sice od léta jednou nohou pryč z Heerenveenu, jenže zatím stále nikam nepřestoupil. Přesun do Alkmaaru minulý týden zkrachoval, nyní se o brazilského střelce pokouší Middlesbrough.

Alkmaar byl připraven minulý týden za Alvese zaplatit na své poměry nevídaných 13,5 milionu liber, přestup však zatrhl samotný hráč, který se chce přemístit do lepší, než nizozemské ligy.

"Chci hrát v Premier league, to mi pomůže udržet se v národním týmu," neskrývá Alves. "Zahrál jsem si za Brazílii ve Wembley a byla to skvělá zkušenost. Na sraz přijeli všichni spoluhráči z velkoklubů. Ptali se mě, kde hraji, a když jsem jim odpověděl, tak se mi smáli. Chci hrát na stejné úrovni jako oni."

Ve vysněné Premier League se o Alvese zajímá už delší dobu Manchester City, nyní se k němu ještě připojil jeden nápadník. Middlesbrough shání střelce a je ochoten Heerenveenu nabídnout 12 milionů liber, čímž by pokořil klubový přestupový rekord.

Šéf Boro Steve Gibson s manažerem Garethem Southgatem se údajně už v pondělí s hráčem sešli. Middlesbrough nutně potřebuje útočníka. V létě odešly opory Yakubu s Vidukou a prosazuje se jen Turek Sanli. Egypťana Mida neustále trápí zranění.

Autor: Radim Šantrůček / dailymail.co.uk, goal.com

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

fandím mu.

Reagovat
smazaný uživatel

Nějak bych nechtěl zpochybňovat jeho kvality, ale myslím, že by v Anglii dopadl asi jako Mateja Kežman.

Reagovat
smazaný uživatel

myslím že nemáš pravda Mateja Kezman tak dopadl protoze byl v Chelsea a tam neni lehke se prosadit v Boro by se chytil je to prumerny anglicky celek hodi se tam

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No nemyslim si ze hrat za Hereveen neni duvod k smichu....Ronaldo zacinal v PSV snad ne? Zlatan v Ajaxu, Ronaldinho v PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatan je brazilec?

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

toje fakt super liga na zacatek kariery,opravdu hodne skvelych fotbalistu vyslo z holand.ligy a brazilci zvlast....nekolik hracu R.......,DNES hrajou ve spickovych velkoklubech.....at to skusi

Reagovat
smazaný uživatel

mohol by ist do PL

Reagovat
smazaný uživatel

Nech ide radšej do City...keď tak velmi chce PL

Reagovat
smazaný uživatel

Aby v PL.neshořel. Ale třeba by se chytil.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele