Premier League souhrn - 1. kolo

11.08.2007, 15:56, aktualizováno 12.08.2007, 18:59
Komentáře a souhrny
Manchester United překvapivě neporazil doma Reading a na úvod si připsal pouze bod. Ostatním kandidátům na titul se dařilo, i když ani oni to neměli snadné. Liverpool zvítězil v Aston Ville až díky fantastické trefě Stevena Gerrarda, Arsenal otočil vývoj utkání s Fulhamem v samém závěru a Chelsea rozhodně nepřehrála Birmingham tak, jak se očekávalo...

Největším lákadlem na utkání Sunderlandu s Tottenhamem byl manažer domácích Roy Keane, na něhož bude v letošním ročníku upřena velká pozornost. Utkání rozhodla až jeho poslední minuta a chyba hostující obrany. Po centru z pravé strany se v pokutovém území ocitl osamocený Chopra a střídající hráč s přehledem uklidil míč k tyči.

Na Reebok Stadium se o majiteli tří bodů rozhodlo již v první půli. Bolton sehrál hodně nešťastný první poločas a již ve 27. minutě prohrával po dvou trefách Martinse a jedné N'Zogbii 0:3. Po změně stran se sice obraz hry změnil, na více než snížení z kopačky Anelky to ale nestačilo. Bývalý manažer Boltonu Sam Allardyce si tak připsal povedenou ligovou premiéru.

Spokojen může být rovněž manažer Manchesteru City Sven-Göran Eriksson. Citizens zavítali na půdu West Hamu a domů si vezou tři body. O branky se postaraly dvě letní posily - Rolando Bianchi a Geovanni.

A ještě jedno odpolední vítězství hostujícího týmu. Middlesbrough doma po první půli sice vedlo nad Blackburnem 1:0, přesto nezískalo ani jeden bod. Na branku Downinga odpověděl po změně stran Santa Cruz, vítěznou trefu Rovers pak zaznamenal mladíček Derbyshire.

Nováček z Derby měl v duelu s Portsmouthem skvělý start, již v pátí minutě ho do vedení poslal Oakley. Pompey poměrně brzy vyrovnali, ve 27. minutě se o to postaral Benjani a když se sedm minut před koncem trefil Utaka, vypadalo to na výhru hostů. Ale chyba lávky, nekoncentrovanosti svěřenců Harryho Redknappa po vstřelení branky využil již o minutu později Todd.

Everton byl v utkání s Wiganem favoritem a svou roli dokázal potvrdit. Toffees vedli již 2:0, o čestný úspěch Latics se v 80. minutě postaral Sibierski.

Aston Villa sehrála hodně nešťastný zápas. Celek z Birminghamu si v duelu si Liverpoolem vstřelil vlastní branku a když už se Barrymu chvíli před koncem podařilo vyrovnat, přišla další rána. O tu se postaral Gerrard, který z trestného kopu zajistil zisk tří bodů.

Fanoušci Arsenalu si museli hned ve svém úvodním utkání nové sezony prožít pořádné drama. Gunners v londýnském derby s Fulhamem prohrávali již od první minuty poté, co se brankář Lehmann při odkopu nakopal za uši a od dotírajícího Healeyho se míč odrazil do sítě. Zápas hodně připomínal duely Arsenalu z loňské sezony, domácí sice byli lepší, nedokázali ale proměnit žádnou ze svých příležitostí. Vysvobození přinesl až samotný závěr, nejprve z penalty vyrovnal Van Persie a dokonalý obrat završil v poslední minutě Hleb.

Až příliš prostupnou byla obrana Chelsea v utkání s Birminghamem, přesto nakonec svěřenci Joseho Mourinha urvali tři body. Na trefu hostujícího Forssella bleskově odpověděl Pizarro, jenom o několik minut déle poté tvralo Kapovi, než dorovnal branku Maloudy. Rozhodující moment přinesl začátek druhého poločasu, kdy se parádně trefil Essien.

Překvapení se zrodilo v posledním duelu prvního kola, úřadující mistr totiž doma nedokázal porazit Reading. Manchester United sice byl lepším týmem, ke vstřelení branky mu ovšem nepomohlo ani vyloučení Kitsona. Ten uviděl červenou kartu za zákrok na Evru jenom několik desítek vteřin poté, co přišel na hřiště jako střídající hráč.

Bolton Wanderers - Newcastle United   1:3
Branky:  50. Nicolas Anelka - 11. Charles N'Zogbia, 21. Obafemi Martins, 27. Obafemi Martins

Tento duel měl pro manažera Newcastlu Sama Allardyce velmi zvláštní příchuť. Před touto sezónou trénoval Bolton osm let a nyní se poprvé postavil proti němu. Z tohoto souboje vyšel vítězně, celý zápas v podstatě rozhodl první poločas.

Newcastle před sezónou výrazně posílil a proti Boltonu jasně ukázal, že by měl být schopen konkurovat těm nejlepším týmům Anglie. Magpies začali velmi aktivně a už v páté minutě vypálil tvrdě Mark Viduka, ovšem Gerald Cid naštěstí pro Bolton dokázal míč vyrazit na roh. Zanedlouho zahrával Newcastle přímý volný kop z větší vzdálenosti, ale i přesto z něj padla branka. N'Zogbia centroval míč do pokutového zhruba ze třiceti metrů a balón nikým netečován prošel až za záda překvapeného Jääskeläinena. Parádním způsobem dokázal zvýšit náskok Strak Obafemi Martins, který si střihl nádherné nůžky. Ovšem ani to nebyl konec. Ve 27. minutě se k míči dostal opět Martins a pozemní střelou z větší vzdálenosti se s přispěním obránce Wanderers, který změnil směr střely, radoval již podruhé. Bolton působil první poločas dost nesehraně, narozdíl od Newcastlu, který defenzívu domácího celku zaměstnával téměř neustále.

Úvod druhého dějství se Boltonu náramně povedl. Nejenom, že Magpies téměř k ničemu nepustili a sami si vytvořili několik šancí, ale především dokázali alespoň snížit. Nolan vyslal do rychlého protiútoku Anelku, který unikl Carrovi a prostřelil brankáře Harpera. Vstřelený gól dal šanci Boltonu ještě něco s výsledkem udělat a proto se snažil co nejvíce útočit, ovšem už bezvýsledně. Sam Allardyce se tak nakonec mohl radovat z výhry svého mužstva 3:1.


Aston Villa - Liverpool FC   1:2
Branky:  85. Gareth Barry (pen.) - 31. Martin Laursen (vl.), 87. Steven Gerrard

Střetnutí Aston Villy a Liverpoolu nabídlo velmi dramatický závěr, po kterém se nakonec radovali hosté, jenž zvítězili v poměru 2:1. Manažer Rafael Benítez využil také schopností svých nových posil, od začátku utkání hrál pouze Fernado Torres, jehož vystřídal v 79. minutě Andrej Voronin. Do hry se dostala i třetí posila útočných řad – Ryan Babel, který vystřídal patnáct minut před koncem Pennanta.

První šanci před vyprodaným stadionem si vypracoval domácí mladík Craig Gardner, ovšem jeho střelu z 27 metrů si Reina pohlídal. O pár okamžiků později ukázal svou extratřídu Jamie Carragher, když podvědomě zastavil střelu Johna Carewa. V 17. minutě pálil nepřesně z velkého úhlu Fernando Torres. Gólman Aston Villy Taylor musel poprvé vážně zasahovat až při pozemní střele od Stevena Gerrarda. Rostoucí tlak Reds vyvrcholil vlastním gólem v 36. minutě. Taylor sice skvěle zneškodnil tutovku Torrese, odražený míč ovšem ještě stihl doběhnout Kuyt a jeho zpětnou přihrávku poslal do vlastní sítě nešťastník Laursen. Aston Villa se postupem času vytrácela ze hřiště a jedním z mála světlých okamžiků se stala střela Petrova, která ovšem mířila přímo do Reinovy náruče.

Do druhého poločasu už nenaskočil dosud jediný střelec zápasu Laursen, který musel být vystřídán po ráně, kterou inkasoval v prvním dějství. Velmi blízko gólu byl Steven Gerrard, jenže jisté brance zabránil svým obětavým zákrokem Gardner, který nahradil na brankové čáře Taylora. Villa mohla vytěžit z utkání alespoň bod, když se jí podařilo pět minut před koncem vyrovnat z penalty, kterou proměnil kapitán Barry. Jenže vedení domácímu celku vydrželo pouze dvě minuty. Gerrarda srazil několik metrů před pokutovým územím Petrov a samotný postižený proměnil následný přímý kop krásnou střelou do šibenice.


Arsenal FC - Fulham FC   2:1
Branky:  84. Robin Van Persie (pen.), 90. Alexander Hleb - 1. David Healy

Nečekaně těžko se rodilo vítězství Arsenalu, jenž už od první minuty prohrával po hrubé chybě gólmana Lehmanna. Gunners se podařilo vyrovnat pět minut před koncem z penalty a v nastaveném čase rozhodl svou trefou Bělorus Hleb.

Utkání začalo velmi překvapivě, když už po 52 vteřinách se prosadil útočník Fulhamu Healy. Tomu jeho premiérový gól za Cottagers doslova daroval zkušený německý brankář Arsenalu Jens Lehmann. Ten totiž při odkopu nastřelil právě reprezentanta Severního Irska, od kterého se míč odrazil do prázdné brány. Gunners mohli vyrovnat už v 10. minutě, kdy byl v pokutovém území tvrdě faulován Hleb, ovšem rozhodčí tento faul jako penaltový neposoudil. Svou fatální chybu z úvodu zápasu alespoň trochu zmírnil Lehmann při střele Davies, kdy se vyznamenal svými rychlými reakcemi. Dobrou příležitost měl také Tomáš Rosický, ovšem jeho dělovku vytáhl na roh gólman Fulhamu Warner.

Další tutovku spálil český reprezentant v barvách Arsenalu hned v úvodních minutách druhé půle a i přesto, že byli domácí ve druhém poločase mnohem aktivnější, vyrovnat se jim podařilo až v samotném závěru zápasu. Carlos Bocanegra fauloval v pokutovém území Kola Tourého a následnou penaltu bez problémů proměnil Robin van Persie. Tato vstřelená branka nažhavila Arsenal ještě k větší aktivitě, kterou zúročil na začátku nastavení svou střelou Hleb a zařídil svému vítězství a zisk cenných tří bodů. Výborné utkání odchytal gólman hostů Warner, jenž nahradil zraněného Niemiho.


Chelsea FC - Birmingham City   3:2
Branky:  17. Claudio Pizarro, 31. Florent Malouda, 50. Michael Essien - 15. Mikael Forssell, 36. Olivier Kapo

Velmi nečekaně se vyvíjel duel mezi Chelsea a Birminghamem City. Hosté se dostali již v 15. minutě do vedení, ovšem během patnácti minut se povedlo domácím stav utkání otočit. Jenže ani ten dlouho nevydržel, a proto odcházely oba týmy do kabin za stavu 2:2. Rozhodující branku vstřelil v úvodních minutách druhého dějství Michael Esssien.

Oba týmy na začátku utkání nijak výrazně nehrozily, až do 15. minuty. Gary McSheffrey zahrával standardní situaci a míč dolétl až na hlavu bývalého kanonýra Chelsea Mikaela Forsella, který nedal Petru Čechovi šanci. Vedení vydrželo Birminghamu pouhé dvě minuty. Shaun Wright–Phillips připravil svou přihrávkou dobrou palebnou pozici pro novou posilu Claudia Pizarra a ten se nemýlil. Domácí pokračovali ve své útočné hře a druhý gól přidali po půlhodině hry. Malouda s Kalouem zahráli chytře akci 2 na 1 a prvně jmenovaný byl v koncovce přesný. Pro Maloudu to byl premiérový gól v týmu Joseho Mourinha. Jenže ani vedení Chelsea nevydrželo dlouho a v 36. minutě se radoval z gólu Oliver Kapo. Stav 2:2 už vydržel do konce prvních 45 minut.

Ani ve druhém poločase nemuseli diváci na gól dlouho čekat. Už po pěti minutách totiž vymyslel šanci Wright–Phillips pro reprezentanta Ghany Essiena, a ten zamířil svou střelu přímo pod břevno, gólman Doyle si na míč sice sáhl, ale vytěsnit ho již nedokázal. Trenér Mourinho poslal do zápasu také Didiera Drogbu, který se před duelem necítil stoprocentně fit. Střídání Pizarra doprovázel hlasitý potlesk tribun. Také Drogba se chtěl zapsat do listiny střelců, ovšem s jeho střelou z poloviny hřiště neměl Doyle žádné problémy. Utkání nakonec skončilo výhrou 3:2 ve prospěch Chelsea, ale Birmingam se rozhodně za svůj výkon stydět nemusí.


Manchester United - Reading   0:0

Úřadující mistr nevstoupil do nové sezony právě nejlépe. Manchester United sice byl v utkání s Readingem lepším týmem, nedokázal ale najít recept na vynikajícího brankáře Hahnemanna a musel se spokojit pouze s remízou 0:0.

Na Old Trafford všichni veřili, že se jim povede stejný vstup do prvního utkání nové sezony, jako před dvanácti měsíci. Tehdy United nasázeli Fulhamu během úvodních dvaceti minut čtyři branky a zápas nakonec vyhráli 5:1.

Hned v úvodu utkání se připomněla ofenzivní trojice Rooney, Giggs, Ronaldo, ani jeden z nich však nedokázal vážněji zaměstnat Hahnemanna. Giggs se poté dostal ještě do jedné, tentokráte již větší příležitosti, ovšem štěstěna mu opět nepřála. Neuspěl ani Rooney, jehož ke skórování vyzval Carrick. Domácího útočníka následně stihl trest, při střetu s Duberrym si poranil nárt a během poločasové přestávky musel střídat.

Po Roneyho odchodu padla ještě větší zodpovědnost za ofenzivní činnost na bedra Cristiana Ronalda. Portugalský záložník dostal po několika minutách druhé půle nového parťáka, to když manažer Sir Alex Ferguson vysunul dopředu Johna O'Shea. Irský univerzál se následně dostal sám před Hahnemanna, ten se ale překonat nenechal. V 73. minutě se do dějin utkání zapsal Dave Kitson. Zrzavý útočník Readingu u postranní čáry sestřelil Evru a po 37 vteřinách pobytu na hřišti byl vyloučen. Ani početní převaha nakonec domácím ke vstřelení branky nepomohla a když v závěru spálil tutovku Fletcher, rozešly se oba kluby smírně 0:0.


Sunderland AFC - Tottenham Hotspur   1:0
Branka:  90. Michael Chopra


Everton FC - Wigan Athletic   2:1
Branky:  26. Leon Osman, 75. Victor Anichebe - 80. Antoine Sibierski


Derby County - Portsmouth FC   2:2
Branky:  5. Matt Oakley, 84. Andy Todd - 27. Benjani Mwaruwari, 83. John Utaka


Middlesbrough FC - Blackburn Rovers   1:2
Branky:  31. Stewart Downing - 63. Roque Santa Cruz, 79. Matt Derbyshire


West Ham United - Manchester City   0:2
Branky:  18. Rolando Bianchi, 87. Deiberson Geovanni



Tabulka:
1. Newcastle United11003:13
2. Manchester City11002:03
3. Chelsea FC11003:23
4. Arsenal FC11002:13
Blackburn Rovers11002:13
Everton FC11002:13
Liverpool FC11002:13
8. Sunderland AFC11001:03
9. Derby County10102:21
Portsmouth FC10102:21
11. Manchester United10100:01
Reading10100:01
13. Birmingham City10012:30
14. Aston Villa10011:20
Middlesbrough FC10011:20
Fulham FC10011:20
Wigan Athletic10011:20
18. Tottenham Hotspur10010:10
19. Bolton Wanderers10011:30
20. West Ham United10010:20

Příští kolo
14.08.2007
20:45Tottenham Hotspur - Everton FC
15.08.2007
20:45Blackburn Rovers - Aston Villa
20:45Manchester City - Derby County
20:45Fulham FC - Bolton Wanderers
20:45Newcastle United - Arsenal FC
20:45Liverpool FC - West Ham United
20:45Portsmouth FC - Manchester United
20:45Birmingham City - Sunderland AFC
21:00Reading - Chelsea FC
21:00Wigan Athletic - Middlesbrough FC


Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (64)

Přidat komentář
Slejdy

Reagovat
HOST*

Tottenham nehrál teda nic moc, takhle se nehraj o LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Tottenham = Atlético, spousta keců a úspěchy žádné...

Reagovat
smazaný uživatel

Skončit v posledních dvou ročnících PL dvakrát po sobě pátý není úspěch?

Reagovat
smazaný uživatel

Pro Tottenham je.

Reagovat
HOST*mysman

no byl by kdyby nerikali ze utocej na titul a neutratili by takovy prachy.

Reagovat
smazaný uživatel

To nikdy neříkali, tak si nevymýšlej...

Reagovat
HOST*mysman

ne vubec!utratili spoustu penez to neni pravda?chtej vytlacit nekoho s top 4 a mezi top 4 se hraje o titul!tak nevim co je

Reagovat
Shevchenko

Jat tohle můžeš vůbec srovnávat?

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Má pravdu v ničem.

Tottenham 2005/06 - páté místo (o prsa unikla Liga Mistrů.)Tottenham 2006/07 - páté místo.

Atlético 2006/07 - Sedmé místo. Atlético Madrid 2005/06 - Desáté místo.

Nemusím ani zmiňovat, že dostat se do top 4 v Anglii je rozhodně těžší než ve Španělsku.

To jsou ty unáhlené a upocené názory po prvním kole Premier League. Bych se totiž taky nedivil, kdyby to byl názor vzniklý z prosraného tiketu...

Reagovat
Shevchenko

Navíc Tottenham neposiluje bezhlavě, jediný úlet byl s tím Bentem, ale on ty peníze Tottenhamu splatí. Atlético je naprosto nepochopitelné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak ten Newcastle hraje zatim fantasticky hlavne se mi libi utocne duo:Viduka=skvely hlavickar s golovym instintem

Martins=vyborny sprinter a skvely strelec

navic doplnenvane Smithem=behavym utocnikem a dricem a

Milerem=good strelcem ze stredni i delsi vzfdalenosti

=no hezy to Big Sam poskladal a to do zalohy chybi Emre

Reagovat
HOST*Heretic

Asi myslis MILNERa, ze? Jinak Viduka je uz spis jen stinem hrace jakym byval v minulosti. Za to Martins... to je dabel!

Reagovat
HOST*CeceFCB

A to este Newcastle chybal Owen, Duff, Given, Babayaro a dalsi!

Reagovat
HOST*Lance

Hele Newcastle výrazně posíli a troufám si tvrdit, že tenhle ork dosáhne vejš než na 5. příčku, Arsenal mám rád, ale moc mu nevěřim..

Reagovat
smazaný uživatel

Netrap se tím, třeba se z toho někdy zvednou a tu LM konečně udělají (2038?). Vyhrát za posledních 16 let jeden ubohý pohárek, to už můžou závidět i tomu Atlétiku .

Reagovat
smazaný uživatel

A mají snad ambice na trofeje nebo je měli v minulosti? Nikdy na to neměli kádr. Zatímco Atlético ano.

Reagovat
HOST*mysman

jo maj ambice,slepice je maj uz dlouho ale nejak je nenaplnonujou i kdyz potencial tam je ale nevyuzitej...

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl.

Reagovat
HOST*Heretic

Je fakt ze Spurs dneska nepredvedli v podstate nic. Lennon jim moc chybi.

Reagovat
HOST*Wiky

Craig Gordon svými zákroky převýšil Paula Robinsona. Sunderland je dobrý tým a v průběhu soutěže bude ještě zlobit, ty jeho nádherné akce

Reagovat
HOST*Jose Wenger(lol)

Nová akvizice z Cardiffu (pro ty méně chytré posila) Michael Chopra se uvedl nádherným gólem k tyči, Robinson tam stojí ještě teď.

Reagovat
HOST*FEROAS

chcem vidiet teba v brane ked niekto vystreli z 11 metrov k tyci...co mal robinson spravit? hodit sa o zem?

Reagovat
HOST*mysman

chytit to nemoh,golman za to nemoh spis bych to svedl na obranu.

Reagovat
HOST*Herry

toto nechapu:Craig Gordon svými zákroky převýšil Paula Robinsona. gordon si jen jednu sahl na balon zatimco Paul mosel vytahnut dva skvele zakroky,ale prinavam sunderland byl dneska lepsi.

Reagovat
HOST*Herry

priznavam

Reagovat
HOST*sansiro

R. Bianchi

Reagovat
HOST*-Kopy-

Tak kde sou kritici Rozehnala ???

Reagovat
HOST*villa

jj dneska zahrál skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

jj skvely vykon,ale stejne nejlepsi hrac na hristi Obafemi Martins

Reagovat
HOST*

souhlas zvlast ten jeho prvni gol byl luxusni

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas zvlast ten jeho prvni gol byl luxusni

Reagovat
HOST*mysman

ja sem zapas nevidel a rozehnala sem kritizoval po repre.ale byl to jeden zapas stejne jako ten v repre.

Reagovat
HOST*

Docela me prekvapilo ze za Everton nenastoupil Jagielka, kolem nej byl docela rozruch, i tady o nem v prewiev napsali, ze je to velka posila :-O ...asi je to tim ze sem fanousek sheffieldu, ale stejne ;-) ....Jinak taky me prekvapil Sunderland, perfektni fotbal, s takovimy vykony by meli stred tabulky jisty :-O

Reagovat
HOST*Josemo

young podal v dresu villans skvělej výkon...bohužel to byl snad jediný hráč, kterému se nelepila smůla na paty...páč i skvěle chytající taylor měl smůlu, ani proti jednomu gólu prakticky nic nemohl udělat...snad si jen do zdi vybrat o metr vyšší hráče..

Reagovat
HOST*pichichi

Stevie zase předvedl,že je minimálně mezi pěti nej na světě.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak ako bola minuly rok znelka pre premier league dobra tak tento rok je fakt zla...ale co ma stve ovela viac je to ze tento rok sa zmazavaju na youtube vsetky videa zo zapasov premier league..

Reagovat
HOST*Carlitos

to je ale ...

Reagovat
HOST*

Reagovat
Pharrell

jj takovou chybu dokaze udelat snad jen Lehmann

Reagovat
HOST*

Vypadá to,že se nám starý "dobrý" Jens vrátil

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

typicky zapas arsenalu..

Reagovat
Shevchenko

Určitě lepší než ten tvůj lpool

Reagovat
HOST*mysman

presne na tom zapase liverpoolu byla hezka jen ta rana gerrarda a to bylo vse.

Reagovat
HOST*

Arsenal hrál pěkně, až na ty zahozený šance a kiks Jense, ale to je u něj normální.Měl by chytat spíš Fabiansky, nebo Almunia.

Reagovat
HOST*mysman

vis ja sem ho hned po zapase taky kritizoval,ale pak sem cet par nazoru kamosu a oni maj pravdu to se stane kazdemu,jens to udela mozna castejc ale zase nikdo nemluvi o jeho prinosech-a to nikdo nepopre nejsou maly.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

ja tady vbc nemluvim o tom jak hral lpool tak nevim co mate..a ze hral arsenal spatne to sem taky nerekl...jen ze sou takove jejich domaci zapasy takove..

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal hrál opět nátlakový fotbal, samé přihrávky okolo vápna, typický statický fotbal, ale tentokrát měla finální přihrávka myšlenku, kolikrát ty frajery rozebrali do posledního šroubku a dostali se jim za záda. Nebýt těch spalováčů (v čele s Rosickým) a opět chybujícího Lehmanna, tak je Fulham na kolenou už v prvním poločase.

Jen tak pro zajímavost, hráči Fulhamu už byli v závěru fyzicky na dně, odpadli a soustředili se vyloženě na obranu, jsem zvědavý v jaké minutě se budou po hřišti plazit Sparťani.

Tipuju v desáté...

Reagovat
smazaný uživatel

Mas pravdu,Sparta nebude mit sanci muj tip v 35 pak o prestavce odpocinou a odpadnou v 65 nemaji sanci

Reagovat
HOST*ital

Tak mě potěšily 3 věci.Rolando,Roque a samozřejmě Manchester.

Reagovat
HOST*Jan Benáček

ti sráči Chelsea nemohli vyhrát? jsou to lamky

Reagovat
smazaný uživatel

Nefetuj.

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

lol ty draku..

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Skurvenej Manchester me pripravil o 1500 Kc, zasrany kopyta

Reagovat
Slejdy

nj takovych je tady asi vic a ne njenom o 1500 kc

Reagovat
HOST*forrest

No jo kazdej den neni posviceni, tak nesazej...

Reagovat
Slejdy

kdyby kdyby tak su uz ve vate davno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele