Premier League - preview 30. kola: Manchester City - Arsenal

30.03., 08:18, aktualizováno 31.03., 08:54
Previews
Phil Foden a Julián Álvarez (© AFP)

Neděle může napovědět o tom, kdo letos získá titul. Liverpool doma hostí Brighton, lahůdka přijde na řadu poté, Manchester City bude měřit síly s Arsenalem.

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion

neděle 15:00

Souboj o titul bude pro Liverpool pokračovat domácím zápasem 30. kola Premier League proti Brightonu. Reds jsou momentálně druzí pouze o skóre za Arsenalem, hostům patřila před víkendem osmá pozice.

Strhující výhra Manchesteru United ve čtvrtfinále FA Cupu 4:3 znamená, že Klopp může během své rozlučkové sezony získat už jen tři trofeje, což je ale stále ohromující výkon, a Liverpoolu stačí získat s Brightonem alespoň bod, aby předskočil Arsenal na první místo, než se Gunners utkají o den později s Manchesterem City. Zklamání z duelu se City bylo pro Reds hořkým tématem, protože jejich kontroverzní domácí remíza 1:1 měla závěrečnou pachuť. Jeremy Doku totiž na konci zápasu nakopl v pokutovém území do hrudi Alexise Mac Allistera, ale penaltu Reds nezahrávali. Kvůli tomu přerušili čtyřzápasovou vítěznou šňůru v Premier League, ačkoli jejich výjimečná série bez porážky stále pokračuje.

Od šokujícího úspěchu Leeds United před 17 měsíci je totiž Liverpool na Anfieldu neporažen už 26 zápasů v řadě a při všech triumfech Reds před vlastními fanoušky v této sezóně Kloppovi svěřenci dali alespoň dva góly. Vzhledem k tomu, že Xabi Alonso zřejmě vypadl z pozice kandidáta nového trenéra Liverpoolu, je kouč Brightonu De Zerbi považován za jednu ze dvou náhradních variant pro Reds. Druhou je Ruben Amorim ze Sportingu Lisabon.

Schopnosti vysoce hodnoceného Itala jsou v průběhu letošní sezóny často zpochybňovány, protože konzistence se Brightonu neustále vyhýbá, když navíc působí i v Evropské lize. Triumf 1:0 v Premier League nad Nottinghamem Forest byl také poznamenaný kontroverzí rozhodčích. Předcházel identickému vítězství nad Římem v Evropské lize, ačkoli šlo jen pouze o malé povzbuzení po úvodním duelu, který italský celek zvládl vysoko 4:0.

Vzhledem k tomu, že úspěch v evropských pohárech už není možný, musí se Seagulls v následujících dvou měsících soustředit pouze na povinnosti v nejvyšší soutěži a stále usilují o Evropu prostřednictvím umístění v první sedmičce. V současné době jim patří osmé místo v tabulce, přičemž na sedmý West Ham United mají zápas k dobru.

Fanoušci Brightonu si však nemohou těšit z De Zerbiho venkovní bilance proti týmům z první desítky. Ital dokázal proti týmům z horní poloviny tabulky získat pouze pět bodů z třiatřiceti možných, ačkoli na Anfield přijíždějí se čtyřzápasovou neporazitelností, kterou se mohou pochlubit proti De Zerbiho potenciálním budoucím zaměstnavatelům z Liverpoolu.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Bradley, Konate, Van Dijk, Gomez - Szoboszlai, Endo, Mac Allister - Salah, Nunez, Diaz.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Lamptey, Van Hecke, Dunk, Estupinan - Gross, Gilmour - Adingra, Lallana, Fati - Welbeck.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.97 - 8.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester City - Arsenal FC

neděle 17:30

V neděli od 17:30 je na programu šlágr 30. kola anglické nejvyšší soutěže, na Etihad Stadium dojde ke střetu Arsenalu a Manchesteru City. Oba celky mají v letošní sezóně Premier League jasně vytyčený cíl, a to zisk ligového titulu. Do konce ročníku zbývá odehrát už jen deset kol a závod o první příčku je nadmíru vyrovnaný. Po reprezentační přestávce je v čele londýnský Arsenal, jen o skóre ale zaostává Kloppův Liverpool a jediný bod pak ztrácí Manchester City.

Jenže domácí Citizens jsou v posledních měsících ve skvělé formě a pomalu svou ztrátu vymazali. V letošním kalendářním roce ještě nepoznali chuť porážky, daří se jim na všech frontách a mnozí experti považují právě celek Pepa Guardioly za největšího favorita na zisk další ligové trofeje.

V Premier League z posledních jedenácti utkání ztratili body jen dvakrát. Nejprve v polovině února v domácím utkání proti londýnské Chelsea zachraňoval v závěru utkání bod za remízu 1:1 španělský záložník Rodri, podruhé pak v posledním ligovém kole těsně před reprezentační přestávkou skončil nerozhodně šlágr Citizens s Liverpoolem.

Obhájci treble z loňské sezóny tak stále mohou snít o obhajobě ve všech soutěžích. V FA Cupu postoupili už do semifinále, kde se střetnou s Chelsea, a nadějně vypadá i jejich cesta ve vyřazovací fázi Ligy mistrů.

V neděli mohou udělat i velký krok v ligové soutěži. Guardiola sice nemůže počítat s dvojicí anglických reprezentačních obránců, mimo hru je totiž jak Kyle Walker, tak John Stones, ale naopak k dispozici by měl být Kevin De Bruyne a do branky by se mohl po zranění navrátit Brazilec Ederson.

Mikel Arteta se na Boží hod Velikonoční vrací na své bývalé působiště a letos bude chtít napravit loňské zaváhání. Všichni příznivci Gunners totiž mají ještě živě v paměti závěr loňského ročníku, ve kterém Arsenal dlouho vedl ligovou tabulku. Nakonec však kvůli vyčerpání sil a mnoha překvapivým ztrátám o první příčku přišel, a z ligové trofeje se tak v roce 2023 radovali právě Citizens.

Letos navíc vypadají nadějně i ambice Arsenalu v Lize mistrů. Po náročném osmifinále s Portem, které Gunners vyřadili až po penaltovém rozstřelu, čeká londýnský tým německý Bayern Mnichov. Bavorský celek nemohli svěřenci Mikela Artety zastihnout v lepší moment. Bayern se totiž trápí nejen v ligové soutěži, vždyť přesvědčivě nevypadal ani osmifinálový postup přes římské Lazio.

Zpátky ovšem k formě Arsenalu. Ten vyhrál posledních osm ligových zápasů s celkovým skóre 33:4, o obrovské síle Gunners se v posledních měsících přesvědčil například Newcastle Eddieho Howea, Moyesův West Ham či Kloppův Liverpool.

Od ledna 2015 se nicméně Gunners nepodařilo na Etihadu zvítězit. Tehdy o výhře Arsenalu rozhodl Santi Cazorla s Olivierem Giroudem. Poslední dvě vzájemná ligová střetnutí pak tady skončila jasnými výhrami Citizens 4:1 a 5:0.

Zkrátka boj o ligový titul bude letos napínavý až do konce, všechny tři celky na čele tabulky budí strach a jsou ve skvělém rozpoložení.

Do sestavy Arsenalu se ještě nepodívá dlouhodobě zraněný nizozemský obránce Jurrien Timber, nejistý je také zdravotní stav brazilského dua Gabriel Magalhães, Gabriel Martinelli a mnoho fanoušků také s obavami čeká na zprávy o jiném klíčovém hráči. Bukayo Saka totiž kvůli zranění nezasáhl do reprezentačních přátelských zápasů.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Lewis, Dias, Akanji, Aké - Silva, Rodri, De Bruyne - Foden, Haaland, Doku

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.66 - 3.76

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Newcastle United - West Ham United

sobota 13:30

Velké množství týmů svádí v letošní sezoně anglické nejvyšší soutěže souboj o evropské poháry, do kterých může jít až osm celků z ligy. I proto se velké míře atraktivity těší souboj mezi Newcastlem a West Hamem, ve kterém se domácí chtějí soupeři přiblížit.

Hammers aktuálně drží sedmou příčku, nejbližší pronásledovatel Brighton je však jen dva body pozadu se zápasem k dobru, kterého se dočká i se čtyřbodovým odstupem desátý Newcastle. Ještě o jedno utkání méně má na kontě jedenáctá Chelsea. O sedmou pozici je tak velký shon, byť právě West Ham může pomoci zajistit Anglii osmou místenku do Evropě. Té se dočkají dvě země nejpilněji střádající body do koeficientu v tomto ročníku, přičemž Anglie svádí tuhé boje s Německem, a právě tamní lídr Leverkusen je dalším soupeřem Kladivářů v Evropské lize.

To Magpies se po vypadnutí z FA Cupu mohou soustředit už pouze na Premier League. Jenže k úspěchu v ní by se museli vrátit k pevné obraně, která je zdobila v loňském ročníku.Vždyť jen za posledních pět domácích utkání inkasovali dvanáct branek, vinou čehož zapsali jedinou výhru naposledy proti Wolves. Poslední ligový zápas sehráli na Stamford Bridge, kde v gólově nabitém utkání prohráli 3:2.

Na straně Hammers se zdá, že krize ze začátku tohoto kalendářního roku je zažehnána. Od konce dubna sbírají snad jen s výjimkou domácí remízy s Burnley pozitivní výsledky - zdolali Brentford i Everton, na mezinárodním kolbišti postoupili přes Freiburg a k tomu doma obrali o body Aston Villu zásluhou remízy 1:1. Dlouho to po Antoniově gólu vypadalo dokonce na výhru, jenže čtvrt hodiny před koncem srovnal Zaniolo.

Newcastle může před sobotním střetem uklidňovat relativně pozitivní vzájemná bilance. Z posledních devíti setkání dokázali čtyřikrát uspět, byť jen jednou na svém hřišti, a čtyřikrát remizovat. Nerozhodným výsledkem skončil i říjnový zápas na London Stadium, ve kterém rychle otevřel Souček. Slepenými góly po pauze ovšem otočil Isak a domácí se v závěru zmohli jen na vyrovnání z pera Kuduse.

Eddie Howe by do utkání už mohl nasadit vyléčené trio Trippier, Barnes a Livramento, naopak Miley se z reprezentační přestávky vrátil se zdravotním problémem. Na straně hostí si kvůli karetnímu trestu nezahraje Álvarez, otazník visí i nad Kudusem.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Livramento, Schär, Lascelles, Burn - Longstaff, Guimaraes, Willock - Murphy, Isak, Gordon

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Mavropanos, Zouma, Emerson - Souček, Ward-Prowse - Bowen, Paquetá, Kudus - Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 4.26 - 3.87

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - Luton Town

sobota 16:00

Anglická Premier League se po dvoutýdenní odmlce vrací ve velkém stylu, v sobotu odpoledne je na programu duel mezi londýnským Tottenhamem Hotspur a Lutonem Town. Svěřenci Angeho Postecogloua předvedli před dvěma týdny jeden ze svých nejhorších výkonů v sezoně, když prohráli s Fulhamem 3:0, naopak Hatters uhráli proti Nottinghamu Forest bod za remízu 1:1.

Dvě branky mladičkého Rodriga Munize rozhodly o prohře Tottenhamu v londýnském derby s Fulhamem. Spurs navíc nedokázali ani jednou skórovat, což znamenalo ukončení jejich série 39 zápasů v anglické nejvyšší soutěži, ve kterých se střelecky prosadili.

Spurs tedy nedokázali využít zaváhání Aston Villy, a zůstali tak na pátém místě s tříbodovou ztrátou právě na Villans. Tottenham má ale ještě svůj osud ve svých rukou a může to potvrdit v sobotu na domácím stadionu, kde vyhrál šest z posledních sedmi ligových zápasů. Před vlastními fanoušky bodovali dokonce ve 23 zápasech v řadě.

A bylo by překvapením, kdyby jejich série měla skončit zápasem s Lutonem. Ten totiž s Tottenhamem nevyhrál už od listopadu 1987 a současná forma Hatters hrůzu opravdu nenahání. Svěřenci Roba Edwardse naposledy vyhráli na konci ledna s Brightonem a od té doby získali jen tři body z devíti soutěžních zápasů.

Lutonu se před reprezentační přestávkou nepodařilo v klíčovém záchranářském souboji porazit Nottingham Forest, a tak po utkání zůstal na sestupové osmnácté příčce. Tým Nuna Espírita Santa měl ale podobně jako před ním Everton porušit finanční pravidla a přišel o čtyři body v tabulce, takže se propadl až za Luton na sestupové pozice.

Pokud si ale Hatters chtějí udržet sedmnáctou příčku, musí ve zbytku sezóny ještě několikrát ukázat svoji sílu a posbírat cenné body.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Udogie - Sarr, Bentancur - Kulusevski, Maddison, Son - Richarlison

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Hashioka, Mengi, Burke - Kabore, Barkley, Berry, Townsend - Chong, Clark - Morris

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.20 - 7.87 - 13.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Fulham FC

sobota 16:00

V naprosto opačném rozpoložení se před vzájemným zápasem nachází Sheffield a Fulham. Zatímco domácí nadále paběrkují a krčí se na dně tabulky, Londýnští stupňují svou formu a ještě mohou zabojovat o poháry.

Blades si sice během února a března připsali vítězství v Lutonu a remízu v Bournemouthu, zato jejich domácí forma je vskutku bídná. Od lednové remízy s West Hamem totiž jejich obrana propustila ve čtyřech zápasech neuvěřitelných jednadvacet branek! V poháru proti Brightonu sice schytali "bůra", zároveň se však alespoň dvakrát sami prosadili. V rámci Premier League už ale vyšli třikrát naprázdno, zatímco počet inkasovaných gólů se nezměnil ani v ligové odvetě se Seagulls, ani v zápase s Aston Villou. Naposledy proti Arsenalu lovili míč ze sítě dokonce šestkrát, z toho třikrát během úvodní čtvrthodiny.

Fulham je na tom podstatně lépe. Podíváme-li se na bilanci posledních deseti odehraných zápasů, jsou Cottagers se sedmnácti body na šesté příčce mezi všemi celky. I díky tomu mají z dvanáctého místa pouze šestibodovou ztrátu na sedmý West Ham a drží tak ještě šanci na účast v evropských pohárech. Výrazně k tomu pomohla i dva týdny stará šokující výhra. Dva góly Rodriga a trefa Lukiće jim totiž vynesly pohodlné vítězství 3:0 nad Tottenhamem.

Marco Silva navíc může být potěšen i ohledně zdravotního stavu svého kádru, který by měl mít pro zápas konkrétní. Na straně domácích vedle dlouhodobě zraněných visí otazník nad Baldockem, naopak po trestu se vrací Holgate a po zranění Archer s Ben Slimanem.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbić - Ahmedhodžić, Robinson, Trusty - Bogle, Vinícius, Arblaster, Hamer, Osborn - McBurnie, Brereton

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Tosin, Bassey, Robinson - Palhinha, Lukić - Iwobi, Pereira, Willian - Rodrigo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.87 - 4.15 - 1.71

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Crystal Palace

sobota 16:00

První zápas po reprezentační přestávce a bodovém odpočtu za porušení finančních pravidel čeká na Nottingham. Ten se po ztrátě čtyř bodů propadl až na osmnáctou příčku, vrátit se na bezpečné pozice chce proti Crystal Palace.

Pro Forest přišel trest prakticky v nejhorší možný čas. Aktuálně se totiž zrovna nepotkali s formou a z posledních pěti zápasů vytěžili jen remízu s Lutonem, a právě ten je po rozhodnutí asociace vystrčil na sestupové příčky. Ačkoliv se klub proti rozhodnutí odvolal, začíná pro něj tímto zápasem boj o holé přežití.

Eagles pomohla výměna trenéra jen částečně. Žádný velký impuls se nekonal, přesto pět bodů získaných v posledních čtyřech utkáních výrazně přiblížilo celek z jihu Londýna záchraně. Crystal Palace sice prohrál na hřišti Tottenhamu, přijatelné výsledky ale zapsal proti konkurentům v tabulce. Výhra nad Burnley a remízy s Evertonem a Lutonem je v kombinaci s bodovým odpočtem soupeře poslaly už na vzdálenost osmi bodů od sestupových pozic.

Nottinghamu se po zranění v předchozím zápase dal dohromady Wood, zato Boly na marodce doplnil Ainu, Awoniyiho, Montiela a Tavarese. Na straně hostí je po operaci mimo hru brankář Jonhstone, po indispozici z reprezentační přestávky visí otazník nad Muñozem.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Felipe, Murillo, Toffolo - Sangaré, Domínguez - Origi, Gibbs-White, Elanga - Wood

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Ward, Andersen, Richards - Munoz, Lerma, Wharton, Mitchell - Ayew, Eze - Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.26 - 3.37 - 3.45

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Burnley FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se vrátí na televizní obrazovky anglická Premier League, na 16:00 je naplánován úvodní hvizd zápasu mezi Chelsea a Burnley. Po reprezentační přestávce Blues chtějí navázat na úspěšný měsíc, před dvěma týdny se podařilo zvítězit i svěřencům Vincenta Kompanyho.

Domácí fotbalisté budou v sobotu jasnými favority. V lize neprohráli od začátku února, kdy se na Stamford Bridge zaskvěl hattrickem útočník Wolves Matheus Cunha, a dařilo se jim i v anglických pohárech. V EFL Cupu totiž dokráčeli až do finále, v němž nestačili na Kloppův Liverpool, a i v FA Cupu se jim podařilo postoupit až do Wembley, kde je čeká semifinálový duel s Manchesterem City.

Jejich příznivci touží po zisku jakékoli trofeje, za kterou by byl velmi rád i argentinský stratég Mauricio Pochettino. Ten totiž nezažívá nejpovedenější sezónu a chtěl by dostat fanoušky na svoji stranu. Ti během letošního roku už několikrát dali najevo svůj negativní postoj k vedení klubu.

Přeci jen v lize patří londýnskému velkoklubu až jedenáctá příčka a postup do pohárové Evropy se tak nejeví příliš realisticky. To by čekal po drahých letních akvizicích jen málokdo.

O zklamání se dozajista dá mluvit i v případě Kompanyho Burnley. Pro mnoho expertů měl být právě tým vedený bývalým belgickým reprezentačním obráncem nejsilnějším nováčkem v soutěži a zabojovat o místo ve středu tabulky. Místo toho se ale Burnley celou sezónu trápí a devět kol před koncem jsou na sestupové devatenácté příčce.

Před reprezentační pauzou ale Clarets dokázali překvapivě porazit na domácím stadionu Brentford a přiblížili se záchraně. Pokud by si ale chtěli zahrát v nejvyšší soutěži i na podzim, musí takových výkonů zopakovat ještě několik.

V sobotu bude domácím chybět hned několik klíčových hráčů, dlouhodobě mimo hru je mladičký Lavia či kapitán James. K dispozici nebude ani trojice Francouzů - Wesley Fofana, Christopher Nkunku a Lesley Ugochukwu. Hosté nemohou počítat se zraněným Nathanem Redmondem a Ameenem Al-Dakhilem, do zápasu nemůže kvůli dohodě o hostování nastoupit ani útočník Datro Fofana.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrović - Gusto, Disasi, Silva, Chilwell - Caicedo, Fernández - Palmer, Gallagher, Mudryk - Jackson

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Vitinho, Cullen, Berge, Larsen - Odobert, Foster

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.51 - 11.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Everton FC

sobota 16:00

Zatímco se lidé připravovali na třetí adventní neděli, Everton v její předvečer zdolal Burnley. Tehdy asi nikdo nečekal, že na další ligové vítězství bude čekat minimálně až do svátků velikonočních. Šanci naladit se na další období lépe má nyní v Bournemouthu.

I přes toto více než tříměsíční sucho by se Toffees v tabulce nacházeli komfortně nad hranicí sestupu, jenže odpočet šesti bodů za porušení finančních pravidel je staví do nelichotivé situace s pouze čtyřbodovým náskokem na osmnáctý Nottingham. A to ještě probíhá řízení ohledně dalšího provinění. Právě proto by Dycheho družina měla už nutně zabrat a prolomit jedenáctizápasovou šňůru, během které získala jen pět bodů za stejný počet remíz. Naposledy na Old Trafford bylo poměrně rychle hotovo, dvě penalty v první půli totiž zajistily, že body zůstaly v Manchesteru.

To hráči Cherries mohou být podstatně veselejší. Sestupové starosti již téměř s jistotou odvrátili, a naopak mohou hledět směrem vzhůru k pohárovým příčkám. Aktuálně jim sice patří až třinácté místo, ztráta na osmý Brighton je však relativně schůdná, sedmibodová. Los pro příští zápasy navíc není zrovna nejnáročnější, do toho je určitě povzbudilo velké vítězství před reprezentační pauzou. Bournemouth proti Lutonu prohrával o poločase už 0:3, po přestávce se ale Solanke, Zabarnyj a dvakrát Semenyo podíleli na obratu.

Manažeru Andoni Iraolovi z marodky vrací Aarons i Kelly, mimo hru však jsou Sinisterra se Senesim. Na straně hostí může Sean Dyche počítat s Gueyem, i přes návrat do tréninku se ještě nepředstaví Danjuma.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Aarons, Zabarnyj, Mepham, Smith - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Tavernier - Solanke

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Onana, McNeil - Doucouré - Beto

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.20 - 3.76 - 3.26

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Wolverhampton Wanderers

sobota 18:30

V sobotu večer přivítá Aston Villa ve West Midlands derby ve Villa Parku Wolverhampton Wanderers. Naposledy se oba týmy utkaly před téměř půl rokem, kdy na Molineux uhrály remízu 1:1. Oba dva týmy bojují o překvapivý postup do pohárové Evropy, Villans drží čtvrtou příčku, Wolves jsou devátí.

Jen málo příznivců Aston Villy se před sezónou představovalo, že jejich klub bude hrát o postup do Ligy mistrů. Do konce sezóny zbývá už jen devět kol a tým Unaie Emeryho má tříbodový náskok na pátý Tottenham. Přičemž je zde ještě možnost, že se i pátý tým anglické nejvyšší soutěže kvalifikuje do skupinové fáze milionářské soutěže. Tam by Aston Villa postoupila poprvé od roku 1992.

Před reprezentační přestávkou ale Villans prohráli v přímém souboji s Tottenhamem vysoko 0:4 a následně ztratili i v zápase s West Hamem. Dvoutýdenní volno tedy přišlo v ideální moment.

To stejné platí i pro jejich rivaly z Wolverhamptonu. Svěřenci Garyho O'Neila totiž přišli o postup do semifinále FA Cupu naprosto neuvěřitelným způsobem. V zápase s druholigovým Coventry se dlouho Wolves trápili a prohrávali 1:0. V závěru ale díky brankám obránců Aïta-Nouriho a Buena otočili průběh zápasu a vypadalo to, že postoupí do Wembley. V 97. minutě ale dokázalo Coventry srovnat a o tři minuty později dokončil úžasný obrat americký útočník Haji Wright.

Hořkou pachuť tak mají Wolves šanci zahnat v derby se silnou Aston Villou. V posledních šesti vzájemných zápasech neprohráli, na podzim na Molineux skončilo utkání remízou 1:1.

Do sobotního utkání určitě nenastoupí pravý obránce Aston Villy Matty Cash, který utrpěl nedohrál reprezentační utkání v polském dresu. K dispozici nebude ani trojice Boubacar Kamara, Tyron Mings a Emiliano Buendía. Všichni tři laborují se zraněným kolenem. Mimo hru je i kapitán John McGinn, který si odpykává karetní trest.

Hostům pak bude chybět klíčové útočné duo Pedro Neto a Hwang Hee-chan, do sestavy by se ale mohl navrátit Matheus Cunha či Craig Dawson.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Moreno - Bailey, Tielemans, Luiz, Zaniolo - Diaby; Watkins

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, J. Gomes, Doyle, Lemina, Aït-Nouri - Sarabia, Fraser

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.52 - 4.60 - 6.32

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brentford FC - Manchester United

sobota 21:00

Již šest utkání čeká na vítězství i vinou těžkého losu Brentford, v cestě za přerušením této série mu však stojí těžká překážka. Manchester United totiž větří šanci na Ligu mistrů a nechce se jí jen tak vzdát.

Dlouho se fanoušci Bees mohli konejšit, že nezdary přichází jen proti silným soupeřům. V novém roce v rámci ligových utkání podlehli jen nejlepší trojce, Tottenhamu, West Hamu a Chelsea. Avšak tvrdý direkt jim přistál bezprostředně před reprezentační přestávkou, kdy Reguilonovo brzké vyloučení a následná penalta udaly ráz zápasu s Burnley, které si tentokráte tříbodový zisk utéct nenechalo.

Rudí ďáblové opět neprožívají zrovna nejlepší sezonu. Z evropských pohárů se poroučeli ve skupině, v lize dlouho zaostávali za elitní čtyřkou a prezentují se jednou z nejhorších ofenziv v lize. Aktuálně však větří, že by na Ligu mistrů mohlo stačit i páté místo, které vzhledem ke zhoršené formě Aston Villy i Tottenhamu není nereálné. Před dvěma týdny si navíc potvrdili, že i s elitou se dá hrát. V rámci FA Cupu totiž dvakrát dotáhli náskok Liverpoolu a v samotném nastaveném čase prodloužení jim zajistil postup do semifinále Diallo.

Ačkoliv Brentford Red Devils podlehl ve čtyřech z pěti vzájemných střetů, bude určitě chtít oživit vzpomínky na ten dosud poslední domácí. Ve druhém zápase Erika ten Haga na lavičce jej totiž přivítali čtyřgólovým přídělem do půle, přičemž hosté se tehdy na žádnou reakci nezmohli.

Thomas Frank se vedle zmíněného Reugilona musí obejít bez široké škály zraněných hráčů. K dispozici mu nejsou Dasilva, Henry, Hickey, Mee, Norgaard, Pinnock ani Schade. Utěšovat ho může snad jen to, že hosté na tom nejsou o moc lépe. Vedle vykartovaného Dialla se nepředstaví ani Malacia, Martial a Shaw, otazníky navíc visí nad Martínezem, Casemirem, Evansem a Maguirem.

Utkání na Brentford Community Stadium začíná netradičně se sobotní jednadvacátou hodinou, dozorovat na něj jako hlavní sudí bude Simon Hooper.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Jörgensen, Ajer, Collins - Roerslev, Onyeka, Janelt, Jensen, Lewis-Potter - Toney, Wissa

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Lindelöf, Varane, Wan-Bissaka - McTominay, Mainoo - Garnacho, Fernandes, Rashford - Höjlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.42 - 4.15 - 2.02

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
28
20
4
4
70 : 24
64
2
Liverpool FC
28
19
7
2
65 : 26
64
3
Manchester City
28
19
6
3
63 : 28
63
4
Aston Villa
29
17
5
7
60 : 42
56
5
Tottenham Hotspur
28
16
5
7
59 : 42
53
6
Manchester United
28
15
2
11
39 : 39
47
7
West Ham United
29
12
8
9
46 : 50
44
8
Brighton & Hove Albion
28
11
9
8
50 : 44
42
9
Wolverhampton Wanderers
28
12
5
11
42 : 44
41
10
Newcastle United
28
12
4
12
59 : 48
40
11
Chelsea FC
27
11
6
10
47 : 45
39
12
Fulham FC
29
11
5
13
43 : 44
38
13
AFC Bournemouth
28
9
8
11
41 : 52
35
14
Crystal Palace
28
7
8
13
33 : 48
29
15
Brentford FC
29
7
5
17
41 : 54
26
16
Everton FC
28
8
7
13
29 : 39
25
17
Luton Town
29
5
7
17
42 : 60
22
18
Nottingham Forest
29
6
7
16
35 : 51
21
19
Burnley FC
29
4
5
20
29 : 63
17
20
Sheffield United
28
3
5
20
24 : 74
14

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (839)

Přidat komentář
masly008

Konečně.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maximm9

Reagovat
avicii

Reagovat
Jkb

Reagovat
Pharrell

Reagovat
supporter

Sky: “ Manchester United head coach Erik Ten Hag has dismissed reports linking England manager Gareth Southgate with his job at Old Trafford, claiming he "does not care" about speculation regarding his future at the club.”

Takovou blbost snad nevymysli ani AI.

Reagovat
Hlahart

Tak teď se snad spekulovalo ohledně něj do Liverpoolu, což je pro mě pocitově ještě větší blbost

Reagovat
Man__United

Hlavně byl Southgate nedávno na oslavě narozenin Brailsforda takže je to tutovka a on skutečně přichází!

Reagovat
Salfovic

Ten Leicester to snad ještě prosere, to je neuvěřitelný. Co se u nich stalo? V zimě jim nikdo důležitej neodešel a ani to není o zraněních.

Reagovat
smazaný uživatel

Soupeři se proti nim naučili hrát a Maresca není schopný něco změnit a pořád si jede to svoje. Další nudný Guardiolův učeň. Je to celkem vtipné, jelikož někdy okolo Vánoc se bral jejich postup jako formalita a řešilo se jenom to, jestli překonají ten rekord Burnley.

Reagovat
J0EL

"dalsi nudny Guardiolov ucen"

Reagovat
smazaný uživatel

Možná spíš trapný je to správné slovo. Na tiskovkách hraje stejně nechutné arogantní mindgames, když mu něco nevyjde, tak vyplakává s svaluje vinu na všechny okolo sebe. Jako Pep, no. Nesmyslné hraní hráčů mimo svou pozici a nepřizpůsobivost taktiky je další věc. Jak říkám, nudná imitace bez vlastní identity.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hachim Mastour

Leicester patrí do druhej ligy

Reagovat
Busby babes

jsem ted par tydnu nesledoval vysledky chapsu, slusny wtf.

Reagovat
SunFells

Jak moc musí být Kalvín v piči...

Reagovat
Bayern +

A čo ste ako čakali? Už v deň hosťovania som sem písal, že to bude tak piata voľba na stred. A ešte ho nepriamo aj ten Antonio vytlačil

Reagovat
kissak

Jasnej offside, co zkoumají.

Reagovat
kissak

Penalta, nechápu!!

Reagovat
fenixLFC

skor nechapem co na tom riesia 3 minuty ked je uplne jasne ze mavropanos hral umyselne

Reagovat
KnoxXx

Coufal

Reagovat
Bayern +

Koľko krát nás už zajebal VAR poslednú dobu? Od prelomu rokov je to až neskutočné neni zápasu...

Reagovat
fenixLFC

kde vas tu zajebal?

Reagovat
Bayern +

Myslím to tak, že keď sa niečo diskutabilné riesi, pravidelne je to proti nám. Som si istý, že keby toto bolo v opačnom vápne tak rozhodca neda penaltu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

ale no tak

Reagovat
kissak

Lasička v hajzlu, my se z těch zranění nevyhrabeme.

Reagovat
Thelvin

Jako ta vaše obrana je pěkně v prdeli, proti Antoniovi a Bowenovi to bude dost náročný

Reagovat
kissak

Reagovat
LaVolpe

Kraft

Reagovat
Bayern +

Luxusne

Reagovat
Man__United

Lucas Paqueta je fantastický player, bez něj je West ham v sestupovém pásmu

Reagovat
SunFells

Paqueta v City bude problém

Reagovat
Man__United

Snad tam nepůjde

Reagovat
SunFells

To je dle mě jistá věc

Reagovat
kissak

Paqueta nebo brácha Guimarães

Reagovat
SunFells

?

Reagovat
kissak

O Brunovi se také spekuluje ve spojitosti se City.

Reagovat
SunFells

Za tím bych nic neviděl.

Reagovat
Mato178178

Obaja do unjted

Reagovat
SunFells

Tam by Bruno šanci měl.

Reagovat
Neutron

Beztak sme najnenavidenejsi klub v Anglicku, keby mame este oboch Brunov to uz by bol riadny masaker

Reagovat
J0EL

Vy tych sracov proste pritahujete, tak sa necuduj

Reagovat
Neutron

Ticho Xhaka

Reagovat
J0EL

Ten bol chodiaci svatec aj v uvode svojej kariery u nas oproti tym dvom. na konci uz duplom

Reagovat
Neutron

pravdazeee

Reagovat
Acquanni

Xhaka byl hovado a magor, ale ne krysa

Reagovat
kissak

Zatím to nevypadá, že by Bruno s Lucasem nacházeli přátelský kontakt jako v Lyonu.

Reagovat
Thelvin

Takovej normální bratrskej wrestling

Reagovat
DieFohlenBMG

Gumaraes bez karty

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Thelvin

Isak Gordon jsou super dvojka. Výborní hráči, ty by chtěl mít v kádru asi každej

Reagovat
kissak

Myslím, že brzy se budeme muset jednoho z nich a nebo Bruna zbavit.

Reagovat
Thelvin

Půjdou za balík, že by se někdo z nich dostal k nám moc reálný neni... Což je škoda, protože Isak je pro mě někdo, kdo může být jednou stejně dobrý jako je Kane

Reagovat
SunFells

Reagovat
Thelvin

Reagovat
kissak

Kdyby šli, tak doufám že za balík jinak nám nic nepomůže.

Reagovat
kitas

Na tie top kluby im ešte niečo chýba, ale na kluby tesne za špičkou áno

Reagovat
DieFohlenBMG

Nakloněná rovina

Reagovat
SunFells

Jen příchod Nica Williamse mě nenechá litovat, že jsme po Kudusovi nakonec nešli.

Reagovat
LaVolpe

Však není všem dnůn konec.

Reagovat
SunFells

Na tom WHU udělá 80 milionový prodej, tam už není o co stát.

Reagovat
LaVolpe

Ten Newcastle je špatný.

Reagovat
kissak

Velmi. WHU stačej dva průniky a je hotovo.

Reagovat
ednkfdzkgfd

Bayern +

30.03.2024 13:46

Myslím to tak, že keď sa niečo diskutabilné riesi, pravidelne je to proti nám. Som si istý, že keby toto bolo v opačnom vápne tak rozhodca neda penaltu.

Reagovat
Maximm9

Tady nebylo nic diskutabilniho, jasny gol. Hrac Newcastlu nemel simulovat. Kdyby hral, tak to gol nemusel byt

Reagovat
ednkfdzkgfd

akorat ze kazdy druhy rozhodci by nenechal rozehrat primak kdyz hrac lezi na zemi, ale nevadi

Reagovat
kissak

Reagovat
SunFells

Taky to znamená, že každý první ano. Straky můžou vinit jen sebe.

Reagovat
ednkfdzkgfd

no dyt proto to je diskutabilni situace, zejo kluku

Reagovat
Maximm9

asi jo

Reagovat
SunFells

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Maximm9

No, tak tenhle je kazdy prvni. Situaci posoudil, ze neni potreba prerusovat hru. Potom nedoslo ani k osetreni, tak mu nejspis nic nebylo.

Reagovat
ednkfdzkgfd

je to tak, ale ne kazdy by to udelal

Reagovat
kissak

Diskutabilní právě je samotná rozehrávka, ale to je na rozhodčím avšak 90 % by jich nenechalo rozehrát když se někdo válí na zemi.

Reagovat
Bayern +

Presne tak.

Reagovat
Coutinho10

WHU se dobře oklepal po tý penaltě a stihl to otočit ještě v 1. poločase

Reagovat
Thelvin

To byl učebnicový brejk...

Reagovat
SunFells

Už má Newcastle sportovního ředitele?

Reagovat
kissak

Mimo službu.

Reagovat
SunFells

"ne", ok

Reagovat
fenixLFC

ale ako dostat v kalendarnom roku viac golov ako sheffield ktory ma z poslednych troch domacich zapasov skore 0:16, to je dobra tragedia

Reagovat
Bayern +

Tak tí obrancovia sú ako nejaký náhodný výber vo fife, no.

Reagovat
Acquanni

Taková kvalita ala můj náhledový balíček

Reagovat
kissak

Tino v hajzlu, za chvíli budeme rekrutovat i kuchařky a hajzlbáby.

Reagovat
kissak

Kontumujte to, ukončete sezonu s tímhle materiálem se hrát nedá tedy vlastně my ani nemáme s kým hrát.

Aaaa Phillips, že by šance?

Reagovat
DieFohlenBMG

Tak schválně co Kalvin dneska vymyslí

Reagovat
DieFohlenBMG

LOL

Reagovat
LaVolpe

Už... myslitel.

Reagovat
LaVolpe

Na posranýho fakt i hajzl spadne.

Reagovat
Man__United

Kalvín klasik

Reagovat
fenixLFC

takze phillips penalta?

Reagovat
SunFells

Tyler Adams

Reagovat
SunFells

Jsem už i zapomněl, že přestoupil k třešním

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden z řady bezcharakterních žoldáků...

Reagovat
SunFells

Leeds, ok

Reagovat
mistr129

Tam to nebude klubem, ale uživatelem

Reagovat
smazaný uživatel

Někteří hráči ti řeknou, že v klubu ještě nic nedokázali a odmítnou všechny nabídky na přestup, někteří zdrhnou po jedné katastrofální sezóně, kdy byli polovinu zranění. Tak si ten přístup porovnej sám. Věřím, že ty by jsi to neměl nastavené moc jinak.

Vůbec nic nezazlívám Kochovi, Harrisonovi, Rodrigovi, kteří vykopali záchranu (postup), ale ti, co přišli před sezónou, si žádný respekt nezaslouží (to, že na to většina neměli a byly to hrozné nekoncepční nákupy, je věc jiná). A stejný přístup má drtivá většina fanoušků Leedsu, tak mi řekni, co je uživatelem, pokud to teda není jenom výstřel do tmy?

Reagovat
smazaný uživatel

+ teda ještě doplním, že velká část viny padá taky na tehdejší sportovní vedení, které jim tyto doložky do kontraktů dávalo. To se za současných podmínek naštěstí už neděje, respektive by se nemělo dít. Protože potom budeš jenom horko těžko budovat v střednědobém horizontu konkurenceschopný tým, který by se měl etablovat v PL, i s ohledem na finanční pravidla soutěže.

Reagovat
fenixLFC

na druhu stranu bez tych doloziek by ti hraci neprisli. oni sa tiez chcu chranit pred tym aby skoncili v champe, obzvlast ked idu do timu co bude hrat o zachranu

Reagovat
smazaný uživatel

Já to chápu a z jejich pohledu to dává smysl (byť jak sem napsal, takový Rutter se zachoval jinak), ale vyhrazuju si právo být za ně na to naštvaný a posílat je ke všem čertům (i když je zpátky samozřejmě nechci).

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Tohle přeci nemůže být penalta, vždyť Gordon snad balón ani nehrál a de facto ho podrazil

Reagovat
Maximm9

Jako jasne ho kopl, ale chapu tvoji pointu. Gordon nehral mic a jen mu tam strcil nohu ''at ho kopne''

Reagovat
mistr129

No přesně, jako už jsem takový penalty viděl, ale přeci když chce jeden hráč kopnout do míče a druhý mu tam strčí nohu, tak to je faul toho druhého, a ne prvního

Reagovat
fenixLFC

nad tym som tiez rozmyslal preco vlastne podobne situacie posudzuju ako faul ked je to v principe (ked to prezeniem) ako keby gordon netrafil loptu a podrazil phillipsa

Reagovat
mistr129

Chápu to u té první penalty, kde byl prostě Gordon u míče dřív než Coufal a ten ho trefil. Tady ale Gordon rozhodně nebyl "rychleji u míče".

Reagovat
Bayern +

Na čo tam toho trageda vôbec aj dával...

Reagovat
PhilipS

Fakt nepochopitelný. Zrovna když má Antonio spoustu místa na breaky. A unavenej fakt bejt nemohl, protože se vůbec nehrálo

Reagovat
Bayern +

v týchto veciach je proste Moyes idiot. Nebude to prvý krát, kedy namiesto toho aby sme rozdrvili úplne odvareného súpera ich ešte vlastnými rozhodnutiami postavíme na nohy.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kissak

Aby tragickému Newcastlu dal alespoň šanci.

Reagovat
Man__United

Tak už víme na koho náš Harry přenesl kletbu

Reagovat
SunFells

To je faul Gordona

Reagovat
mistr129

Reagovat
martin.b

Reagovat
Wazza228

Gordon může bejt rád, že se to obešlo bez zranění. Ta noha se mu tam dost nebezpečně prohla.

Reagovat
Coutinho10

proc tam toho Phillipse cpe ? ještě to ztratej

Reagovat
LaVolpe

Pánové, mezistátní fotbal se může jít zahrabat.

Reagovat
SunFells

Tragédie dát takovou penaltu

Reagovat
martin.b

Tyhle penalty se mi nelibí, ten hráč tam prostě jen účelně strčí nohu, o míč mu vůbec nejde

Reagovat
PhilipS

Prowse plus Philips ve středu. To je lepší hrát o desíti

Reagovat
LaVolpe

Gordon

Reagovat
PhilipS

Kudus je neskutečnej baller

Reagovat
Bayern +

Bayern +

30.03.2024

13:39

Koľko krát nás už zajebal VAR poslednú dobu? Od prelomu rokov je to až neskutočné neni zápasu...

Reagovat
SunFells

A stejně se vysměješ Phillipsovi, vyber si Pepi

Reagovat
Bayern +

To sa absolútne, ale absolútne nevylučuje. len čo prišiel ten šmatlák do hry je 3:3.

Reagovat
SunFells

Pepík si nevybral

Reagovat
Bayern +

Aha, čiže ani keď to podľa pravidiel nemala byť penalta, tak Phillips je vlastne úplne bez viny aj napriek tomu, že do toho šiel ako retard a to, že jeho príchodom sme úplne odišli a z 1:3 je 4:3 je vlastne úplná náhoda a plnohodnotne nahradil vystriedaneho hráča

Ak to ty nevidíš, ze Phillips kurvi zápas za zápasom (áno, nehovorím že iba on) ale pokial sa bavíme o individuálnych kvalitách, tak väčší šmejd u nás posledných 5 rokov nehral alebo ak neunasas to ako si sa tu bil do pŕs, že bude hravat jasný základ vedľa Alvareza, je to tvoj problém, blbecku.

Reagovat
SunFells

Lžeš sám sobě Pepi, tvá reakce byla po penaltě. Teď si dokonce si snažíš vštípit myšlenku, že tam chyboval.

Reagovat
Bayern +

Ja nehovorím, že to bolo pred penaltou. A vlastne je to úplne jedno, či pred, či po, ja mám na neho názor urobený od prvého zápasu ako začal myslím že od 3. minuty zápasu nahrávať súperovi na góly a dodnes túto nastavenú latku dodržuje, takze nazdar.

Reagovat
Bayern +

A vlastne, nechyboval?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to spiknutí. Pořád jste ale massive, neboj.

Reagovat
Bayern +

Tak vy nie ste massive ani v druhej lige, no.

Reagovat
Cantona

Však bola jasná, to ako keď kedysi vylúčili Naniho v LM vysokú loptu a hráč sa tam zjavil spoza neho ? Proste hráč si musí byť istý, keď odkopáva do lopty, smola bola, že ho tak zobral, Gordon, môže byť rád, že si nezlomil členok.

Reagovat
fenixLFC

andersen a barnes

Reagovat
fenixLFC

tak isak teda

Reagovat
Man__United

Moyes to krásně projebal

Reagovat
PhilipS

Fakt příšernej kouč

Reagovat
DieFohlenBMG

Its an equaliser. Harvey Barnes

Reagovat
Hlahart

Moyesův prokauč

Reagovat
PhilipS

LOL. Ale well played no

Reagovat
DieFohlenBMG

Philipse bych trefil

Reagovat
Man__United

úplně bylo jasné že to ještě otočí! Moyes

Reagovat
Wazza228

Phillips je game changer.

Reagovat
fenixLFC

coufal je ale dnes zufaly

Reagovat
mistr129

Reagovat
Thelvin

Reagovat
KnoxXx

dlhodobo

Reagovat
LaVolpe

Jako objektivně letos patřil k těm lepším pro West Ham.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Bayern +

Koľko krát si videl WHU v tejto sezóne?

Reagovat
Hlahart

to vůbec

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
SunFells

Wow, pěkně Barnes. Tohle ale bude pro WHU hodně hořké vzhledem k povaze gólů na 2:3

Reagovat
Coutinho10

kkti

Reagovat
Maximm9

Nadherny zapas, jeste redka treba pro Phillipse a bude to mit vsechno

Reagovat
LaVolpe

Třeba

Reagovat
Bayern +

Ale doživotná v drese WHU by mohla byť.

Reagovat
DieFohlenBMG

Comeback jak Ingsovy vlasy

Reagovat
fenixLFC

gordon

Reagovat
Wazza228

Gordon zkušeně

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodčí ale na první dobrou nevypadal, že by si uvědomil, že Gordon už jednu má.

Reagovat
O.Giroud

To by som ešte pochopil, skôr ma prekvapilo že Gordon si išiel hrať ďalej

Reagovat
Swarley

Co ted Soucek vymyslel

Reagovat
Pablos

Westham

Reagovat
kissak

Nádherný zápas a nakonec neskutečný obrat. Škoda těch zranění a zbytečného vyloučený Tondy. Další zápas budeme hodně lepit.

Reagovat
John Obi Mikel

Petrovič - Gusto, Disassi, Badiashile, Cucurella - Caicedo, Enzo - Palmer, Gallagher, Mudryk - Jackson.

Betinelli - Silva, Gilchrist, Madueke, Sterling, Casadei, Washingron, Acheampong, Tauriainen

Enza bych nechal odpočívat, akorát to přetěžování skončí zraněním.

Reagovat
Maximm9

Slusny dorost na lavicce

Reagovat
John Obi Mikel

A s nima tři nejzkušenější: Betinelli, Sterling a Silva

Reagovat
Man__United

Chooooong!

Reagovat
John Obi Mikel

Rossss má áčko

Reagovat
LaVolpe

Spursy

Reagovat
Maximm9

Jackson uz to zacina

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda, Jacksone

Reagovat
Miguel19

Konečně

Reagovat
John Obi Mikel

Disassi

Reagovat
Man__United

Son

Reagovat
LaVolpe

VAR je dnes rozjetej.

Reagovat
Miguel19

On to netrefí hlavou

Reagovat
Mimalu

to je shit, obránce na něm visel jak ozdoba na vánočním stromečku

Reagovat
Maximm9

Naivne jsem doufam, ze to nechaji, kdyz ho obrance celou dobu fauloval

Reagovat
Swarley

To nebyla ruka ne? To vypadalo na rameno

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně Gallagher

Reagovat
Mihi

Ak neplatí gól, tak mohla byt penalta, ved obranca Burnley jednoznačne zatiahol Disasiho.

Reagovat
Csaplárova past

Chelsea potrebuje na kazdy gol tak 5 tutovek.

A ten neuznany gol - ani borec u VAR nemel jasno, tak radsi neuznal

Reagovat
Miguel19

Pokud neměl jasno, tak to měl uznat.

Reagovat
Thelvin

Se hraje těžko, když nikdo ze zálohy ani útoku nemá formu. Luton ani nemusí vyvinout nějakou extra snahu, aby ty naše akce zastavil... a když už jim utečeme, tak zakončení připomíná takovou malou tragédii.

Dneska to budou muset urvat nasazením rváči Richarlison a BJ...

Reagovat
O.Giroud

to bude ez aj bez BJ a toho trapka. Luton môže vyhrávať do polčasu aj 3:0 v druhom do dobabrú ako vždy

Reagovat
Thelvin

Trochu o tom pochybuju, když vidím Bissoumovy přihrávky dopředu...

Reagovat
Jesfey

Stejní hráči, stejná taktika, stejný výsledek zatím...

Stále věřím, že Luton porazíme, ale zatím jediné naše šance pramenily z jejich chyb, jinak jsme si nevytvořili sami nic.

Reagovat
Thelvin

Dneska to je fakt šílený

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Miguel19

Wtf, tak to jsem myslel že píská dive...

Reagovat
John Obi Mikel

Do třetice už pecku odpískal!

Reagovat
John Obi Mikel

Ty dvě předchozí byly teda jasnější.

Reagovat
Mimalu

no nevím, pískat se mělo spíš na Disasiho

Reagovat
Maximm9

Za tohle penalta + redka

Reagovat
Miguel19

Tak pokud odpíská penaltu, musí dát druhou žlutou...

Reagovat
O.Giroud

žltá

Reagovat
GazzaPalo

Sudca-Blb, Za VARom -Tupci, Mudryk-Čupka.

Reagovat
Miguel19

Hodně přísný no. Kdyby to nepískl, tak to penalta není.

Reagovat
Swarley

To tak u penalt byva

Reagovat
Miguel19

Myslím, že by to VAR neopravil samozřejmě

Reagovat
Swarley

Ale jo, ja to pochopil, jen mi to nedalo

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mato178178

Neskutocne

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold.

Blázen

Reagovat
Mimalu

Palmer

Reagovat
John Obi Mikel

Palmer

Reagovat
Maximm9

Z toho normalne nemam ani radost

Reagovat
Mato178178

Darovana penalta. Keby aspon tu cervenu nedal. strasne ma vie vytocit takto pokazit cely zapas

Reagovat
Greny

Proč ? Jednu nám nepiskl nevidím důvod proč bych z toho neměl mít radost, když ještě vezmu v potaz že letos slondost rozhodnutí naopak proti nam

Reagovat
Maximm9

Snazim se byt objektivni. Kdyby to pisknul proti nam, tak propalim monitor pesti

Reagovat
LaVolpe

Burnley sice robbed, ale penalta luxusní od Palmera.

Reagovat
Swarley

Palmer je fakt skvelej, ten Chelsea vysel

Reagovat
Salfovic

Taky to byla až nouzovka

Reagovat
Whitemedia

nebyla

Reagovat
Salfovic

Místo něj jste chtěli Kuduse nebo jednoho z Lyonu, ti nevyšli.

Reagovat
Whitemedia

nechtěli

Reagovat
Salfovic

Minimálně se o tom psalo.

Reagovat
Miguel19

Tohle je přesně ten zápas, kdy Gallagher nemá v sestavě co dělat. Dopředu neudělá nic, jenom tam splašeně lítá a dělá stupidní fauly.

Reagovat
John Obi Mikel

Opět skvělý vstup do druhé půle. Tleskám pánové

Reagovat
Maximm9

V druhych polocasech jsme na 17miste

Reagovat
Mimalu

týpek samozřejmě ještě v sezóně nedal gól, ale proti nám se ukopne

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mihi

My sme fakt špecialisti na takéto wonder góly

Reagovat
Thelvin

Pěkně BJ Ještě dát na hřiště Lo Celsa a může to začít nějak vypadat

Reagovat
Swarley

Proti Chelsea nebo nam bych normalne strilel klidne z pulky, to by tam proste padlo... Z rohu to klidne zkusit zakroutit do brany, vyslo mi to snad jen jednou, ale tady by ta sance byla obrovska...

Reagovat
Csaplárova past

Sází tady někdo na zápasy Chelsea?

Reagovat
Mimalu

a mohlo být veselo

Reagovat
John Obi Mikel

Tpč uff

Reagovat
Miguel19

Proti naší obraně stačí absolutní hovno. To je neuvěřitelný.

Reagovat
Swarley

Wood ty vole, wow

Reagovat
Mimalu

se ten brankář nějak snaží

Reagovat
John Obi Mikel

Tak bojuje o místo jedničky. Do teď moc nehrál.

Reagovat
Miguel19

Nepřiletěl teďka na stadion Spurs míč?

Reagovat
John Obi Mikel

Jako on hraje hodně slušný zápas a pak vystřelí a překopne stadion

Reagovat
John Obi Mikel

Běž pro to

Reagovat
Miguel19

Palmer snad druhý poločas nebyl u míče.

Reagovat
Swarley

Staci rict

Reagovat
BennDyaz

Chelsea druhý poločas 0 xG? Brání remízu?

Reagovat
Mimalu

0 xG je blbost

Reagovat
BennDyaz

Okej, Livesport asi brání remízu

Reagovat
John Obi Mikel

Se ti seklo počítadlo

Reagovat
Mimalu

Cole

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold.

Goat.

Reagovat
Miguel19

Sterling krásně.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Palmer > Saka

Reagovat
SunFells

rent free

Reagovat
Gunner14

Reagovat
LaVolpe

Vy byste se měli spíš zamyslet, proč v ManCity "nechtěný" Palmer je o parník váš nejlepší hráč.

Reagovat
John Obi Mikel

U vás by byl taky nejlepší hráč

Reagovat
LaVolpe

Tak to pak jo.

Reagovat
SunFells

Lol, vy tomu někteří fakt věříte

Reagovat
O.Giroud

Nemuseli ho predávať alebo niečo? Veď sa hypoval po prvých zápasoch za ManCity a zrazu prestúpil do Chelsea, ešte by som pochopil keby prestúpi možno o pár mega menej do nejakého slabšieho tímu so spätným odkupom.

Reagovat
Kiss Me Polka!

prodali ho, protože on chtěl mít jistotu větší minutáže, což v city prostě nemohli garantovat

Reagovat
EZ

Nechteny?

Reagovat
Rohlíček

pak zhasni

Reagovat
Maximm9

Vy jste jak holuby, jak tady nekdo napise neco na Saku Anglani tu pravou stranu maji poresenou aspon na 12let

Reagovat
SunFells

To jo, ale Palmer k tomu ničím nepřispívá no

Reagovat
Miguel19

Statisticky ano

Reagovat
SunFells

Vůbec

Reagovat
Miguel19

Aha

Reagovat
John Obi Mikel

Paaalmer

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme kreténi

Reagovat
John Obi Mikel

Chytej, ne?

Reagovat
avicii

Chelsea to nemyslite vážne

Reagovat
Miguel19

Ty pičo. My dostaneme i gól od týmu, co má v sezoně 3 branky z rohu...

Pěkně Petrovič.

Reagovat
martin.b

Za Kellehera zaplatí celý jmění

Reagovat
avicii

Ak ho budú chcieť tak pod 100 miliónov by som nešiel

Reagovat
Gunner14

Burnley > Chelsea

Reagovat
SunFells

Nikdy nekončící zábava s Chelsea

Reagovat
Gunner14

cold cold comedians

Reagovat
John Obi Mikel

Sterlingu ach jo

Reagovat
Jesfey

To je takový ohromný rozdíl hrát s Bentacurem a Lo Celsem

Reagovat
avicii

Everton

Reagovat
Swarley

Kvalitne Everton

Reagovat
Neutron

Petrovic

Reagovat
Neutron

Tvl Burnely

Reagovat
LaVolpe

Burnley

Reagovat
Miguel19

To je ostuda ty pičo.

Reagovat
John Obi Mikel

Ty krávo

Reagovat
Error

dalsi repre pauzu prosim, byl klid aspon

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
O.Giroud

Kompany nie je na lavičke a zrazu Burnley vie potrápiť a ešte aj o jedného menej

Reagovat
Squinty

Ten madueke je tak strašně k hovnu hráč

Reagovat
Maximm9

Nevyhrat doma proti Burnley, ktery hraje v 10 lidech a jeste nam daruji penaltu je na okamzity vyhazov...

Reagovat
avicii

Toto bez debaty dnes ste prerazili znovu dno

Reagovat
KnoxXx

Chelsea nikdy nesklame

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Ranoth

Chelsea hnoj ako vzdy

Reagovat
Snatus

Bod o střet tabulky dobrý, nech nás být.

Reagovat
VTID94

Emi

Reagovat
Wazza228

Onana - Dalot, Varane, Lindelof, AWB - Mainoo, McTom - Garnacho, Bruno, Rash - Hojlund

Case, Licha a Mount na lávce.

Reagovat
Mato178178

Lavicka vyzera vyzera dobre. Snad 3 body

Reagovat
Busby babes

asi nejlepsi mozna no. tohle je level zapasu, kde by Scott nemel vadit v zakladu no, tak uvidime.

Casemiro a Licha asi nejsou jeste ready, lepsi je posetrit. utok nejlepsi moznej

Reagovat
Wazza228

Reagovat
masly008

Účka mají teda hnusné dresy.

Reagovat
Neutron

Napodobne

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
TheTopFootbaler

Ani náhodou, mně se líbí moc. Nejsou teda vůbec typický pro nás, ale dresy to jsou pěkný, ta lahvová zelená je moc hezká

Reagovat
Busby babes

hlavne nechapu, ja to mohl nekdo povolit, oba tymy kombo pruhu s bilou

Reagovat
pingla

jiné dresy pro letošní sezónu nemáme

Reagovat
Hlahart

zrovna minulý týden jsem objednával nádherný

Reagovat
Man__United

Skacik uspávač hadů, hrozně nudný komentátor

Reagovat
Neutron

Okres moze ist do prdele

Reagovat
Man__United

Mctominay je úplně zbytečný, radši mohl hrát Mount

Reagovat
Neutron

Hej, Mount nehral od novembra preto by mal ist hned plnu zataz a zranit sa znova

Reagovat
Busby babes

na to dojde

Reagovat
Minister

Už malo byť aspoň 2:0

Reagovat
Busby babes

tvl, poslednich 20 minut je tragickych.

Reagovat
Neutron

Ako Rashford nech uz ide doprdele, a okrem neho Lindelof aj s McTominayom, absolutne otrasni

Reagovat
Busby babes

kdy je dalsi repre pauza?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Busby babes

2 tydny byl klid...

Reagovat
avicii

Toto môže Brentord ešte veľmi mrzieť, United zatiaľ bez nejakej šance zatiaľ čo domáci mali dat aspoň 2 góly...

Reagovat
masly008

Ale zase když netrefíš kasu?

Reagovat
Busby babes

strela na branu!!! breaking news tvl

Reagovat
Man__United

Lindelof to pěkně sere

Reagovat
Man__United

Nemůže přežít poločasovou přestávku snad

Reagovat
LaVolpe

Mainoo taky mimo.

Reagovat
Busby babes

Mainoo je od nas asi nejlepsi na hristi, pravda, latka je hodne nizko.

Reagovat
Busby babes

AWB ma jediny stesti, ze prakticky nemame koho tam dat misto nej tvl Garnacha dolu a Antony na plac. Je to zoufale zatim.

Reagovat
masly008

Nebylo by lepší dát Antonyho na beka? Dopředu toho stejně moc neodehraje ne?

Reagovat
kitas

Reagovat
Busby babes

jako zacatek dobrej, ale pak uplne v letes od nejake 15. minuty nas mota 16. Brentford tvl Lindelof i Varane nic moc. Jestli Licha muze, tak bych ho tam dal, Varane na toho praveho stopera a mohlo by to byt lepsi. Do zalohy netusim. Mainoo ok, Scott je zas mimo, ale to letos casto i Casemiro a kdo vic co Mount.

Reagovat
TheTopFootbaler

Já bych stáhnul Bruna vedle Kobbieho a dal dopředu Mounta nebo kohokoli kromě Antonyho. Já nevím, je to zoufalý. Ten trojzubec vepředu najednou vypadá, jako by s ostatními hráli poprvý v životě

Reagovat
Busby babes

ten trojzubec vepredu je uplne mimo hru, tam neni zas takovej problem. Respektive, kdyz uz k nim dojde balon, tak to zkoni jako Hojlund co tam jednou nezpracoval lehkej balon no...

Reagovat
TheTopFootbaler

No právě, jakože problém je v tom, že ostatní je vůbec nevidí nebo necítí, nebo nevím, fakt to nechápu

Reagovat
Swarley

ty vole to byl teda polocas

Reagovat
TheTopFootbaler

Tady ani není co napsat, nikdo nic nehrál. Klidně tam mohla být juniorka a hra by vypadala zhruba stejně. Varane jedinej předvedl aspoň něco, jinak je to bída vedle bídy. Otřesný výkony.

Reagovat
iamek

Tohle mělo být tak 3:0. Zoufalost: Garnacho, Rash, Mctominay, AWB, Lindelof …

Reagovat
Man__United

Licha určitě do hry, pokud aspoň může odehrát poločas, to samé Case nebo Mount

Reagovat
Cantona

Ešte stále si niekto myslí, že by mal ETH dostať ďalšiu sezónu

Reagovat
Man__United

Proč ne, pokud nebudou hrát hráči jako Mctominay a Lindelof

Reagovat
kitas

Hovoríš ako z duše všetkých fanúšikov ktorí neznášajú ManU

Reagovat
Man__United

Varane nejspíš po tom zákroku od Toneyho zraněný

Reagovat
Busby babes

jo dobry, pokracujem tam kde jsme skoncili ok, zadne novoty jako treba... zacit hrat. ok. hlavne konzistence...

Reagovat
Swarley

Co tomu polocasu jeste mohlo chybet nez zraneni Varaneho, perfektni

Reagovat
Busby babes

v lete potrebujem jen 2 stopery, 3 zalozniky, jedno kridlo a hrotaka...

Reagovat
Swarley

Čili jako kazde leto..

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Busby babes

pardon, jeste 2 krajni beky jsem zapomnel.

Reagovat
Swarley

To bude dlouhe leto

Reagovat
Busby babes

ale u pulky pomalu ani neresis kvalitu, ale to, ze proste nejsou k dispozici pulku sezony. sileny.

Reagovat
Swarley

Jo, jako letos je to extrem po vsech smerech, kde to zacne alespon trosku fungovat, tak ti to rozeserou zraneni. ..

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Reagovat
Busby babes

2 na 2 a Toney udela jednoduchej cros a ti dva jantari si ty hrace nejsou schopni prebrat...

Reagovat
Swarley

Jako ale uplna klasika, me by prekvapilo, kdyby to taky jednou vyresili taky dobre

Reagovat
Man__United

Jestli je neprobudí ani tohle tak už nic

Reagovat
Man__United

Tak teda asi nic

Reagovat
Busby babes

Onana

Reagovat
TheTopFootbaler

Absolutně královsky, hrozně na sobě zapracoval

Reagovat
Neutron

Pekne mu prihral no

Reagovat
Likan7

David de Onana!

Reagovat
Neutron

Lindelof je cista parodia na futbalistu…

Reagovat
Busby babes

nemuzem hrat s Liverpoolem kazdej tyden?

Reagovat
O.Giroud

tak na remizu to zatial vyzera aj dnes

Reagovat
mr.Silver

To nemůže skončit jinak než 1:0 pro United.

Reagovat
kitas

Toto je presne zápas, ktorý united vie vyhrať

Reagovat
Man__United

Mctominay je tam úplně zbytečný, ani nemáme standartky kde může aspoň zkusit dát gól a stále je na hřišti

Reagovat
Swarley

20 strel od Brentfordu, to je vole jako masakr, boha jeho

Reagovat
Neutron

Reagovat
masly008

za 50 minut.

Reagovat
Busby babes

ono ten pocet strel, to uz je featura ne bug. vetsina je nastesti z nedobrych pozic no.

Reagovat
Swarley

Tak zase porad lepsi nedobra pozice nez žádná pozice, jak to delame my

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

Praveze ich bolo z dobrych pozic az prilis…

Reagovat
Kiss Me Polka!

tohle je doufam vtip

Reagovat
Busby babes

z tech 20 byly z dobrych 3 no. takhle nejak to myslim.

Reagovat
Kiss Me Polka!

spis tak 10, jen tri byly tycky

Reagovat
pingla

Reagovat
Mato178178

Ty si pamatas nejaky zapas kedy by super nemal minimalne 20 striel?

Reagovat
Man__United

Proč je teda Lisandro a Casemiro na lavičce když nemůžou hrát

Reagovat
Busby babes

presne pro tenhle pripad, kdyz se ti zrani 2 stoperi. Jeste nemaj na celej zapas.

Reagovat
TheTopFootbaler

Jojo ještě že tam McTominay celej zápas straší...

Reagovat
Man__United

LICHA

Reagovat
kitas

To je neuveriteľné koľko toho už Brendford zahodil.

Reagovat
Man__United

We’ve had 53 injuries this season. 53.

To je děs tohle!

Reagovat
Swarley

A to jsou jen fyzicke problemy toho tymu, co teprve ty psychicke, to uz by se nikdo nedopocital

Reagovat
Man__United

Tak třeba teď už je to probudí?

Reagovat
Man__United

Tak to vypadá že dnes je neprobudí asi nic

Reagovat
Man__United

Třeba teď už?

Reagovat
Neutron

Hojlund dnes viac na zemi ako pri lopte…

Reagovat
TheTopFootbaler

Gól jasnej, není o čem

Reagovat
Miguel19

4 tyče

Reagovat
Minister

Môže mať MU takýto luck?

Reagovat
O.Giroud

počkaj ešte na koniec

Reagovat
Swarley

Genialni braneni, to je fakt neuveritelny ulet, co tam dokazeme vymyslet

Reagovat
Neutron

Ale toto podla mna oni realne trenuju lebo to je pocas celej sezony proste.

Reagovat
Swarley

A souper nemusi trenovat nic, kopnete to dopredu, my vam to nejak darujeme

Reagovat
Neutron

Nakolko nie sme schopni sa dostat spod tlaku a akakolvek snaha vyusti do prihravky superovi, v horsom pripade rovno do tutovky tak by som povedal, ze trenersky tim robi nieco absolutne zle

Reagovat
Swarley

Jako me v techto zapasech sere, ze tam neni absolutne zadny zapal, zadna snaha to zmenit... Kazdy souboj prosereme, vsude jsme pozde, kazdy odrazeny balon ma souper...

Pak to ani neni prekvapeni, ze si s tebou vytre prdel Brendford, když se ani v tomhle nechces se souperem srovnat... A kolikrat uz jsem tohle tuto sezonu psal..

Reagovat
Neutron

Uplne s tebou suhlasim, to je v 90% zapasov tuto sezonu, to sa clovek iba opakuje a zmena neprichadza.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Man__United

A Mctominaye tam stále nechává, tento hráč musí mít nějaké kompro na všechny manažery kteří přijdou

Reagovat
Busby babes

Mainoo potrebuje managovat minuty. tohle dela ETH dobre

Reagovat
Minister

Tomu fakt chýba už len gol United v 90+

Reagovat
Man__United

Nehrozí nejsme schopni se dostat k vapnu

Reagovat
Swarley

McMessi to tam lupne

Reagovat
Busby babes

McTominay

Reagovat
TheTopFootbaler

Tyvole to je jak zápas ve fifě, Onana dneska má úplně všechno snad, a kde nemá, tam je tyč. Šílený, že jsme klidně měli týct 6:0...

Reagovat
TheTopFootbaler

CO TAM LICHA DĚLAL

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Neutron

Maupayovi co osetruju, vsak duta hlava neboli.

Reagovat
Mastný Chobot

Kokso, z coho ma Maupay nos? Dalota rozsekol jak štep

Reagovat
Miguel19

Reagovat
pingwin

United jen v pěti? Záloha a útok je kde?

Reagovat
avicii

očakávané

Reagovat
Man__United

MOOOOOUUUUUMTTT

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
O.Giroud

zasluzene no, zas si uleteli ked nevedia dat gol

Reagovat
Neutron

Mooooount!!!!

To je tak nefer!!!

Reagovat
zasranej malíř

V suchym

Reagovat
Busby babes

nazdaaaaaaaar!!!!!!!!!

Reagovat
Whitemedia

ahoj

Reagovat
Busby babes

well, byla to krasna minuta

Reagovat
kitas

Reagovat
Swarley

McMountik!!!

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

Reagovat
TheTopFootbaler

Já se poseruuuuuu

Reagovat
zasranej malíř

Tak nic

Reagovat
Neutron

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

Tak spravedlnost vyhrála

Reagovat
TheTopFootbaler

Drž hubu, už takhle nás nenávidí

Reagovat
Neutron

Keby existovala spravodlivost tak ideme domov so stvorkou…

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
TheTopFootbaler

Jo tak já jsem jenom pozdě, lol

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

haluzaci

Reagovat
Busby babes

AWB korunoval svuj vykon,.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SunFells

Nejvíce Manchesterský zápas

Reagovat
Swarley

genialni

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
O.Giroud

teraz tragedi, strašne sú tie tímy sprosté

Reagovat
r.mrazik

To je za to, že tam nechal Mctominaye

Reagovat
Golasso

Jak tam Toney vymíchal toho Nachera

Reagovat
Man__United

Tak snad příští zápas Mount už v sestavě místo Mctominaye

Reagovat
avicii

V Manchesteri môžu slopat a oslavovať do rána, za takýto výkon bod je fantázia a to siahali po troch, neuveritelne

Reagovat
TheTopFootbaler

No nic, remíza je hrozně špatná, ale ten výkon ještě horší. Nic pozitivního kromě Mountova gólu, zranili se Varane a Lindelöf, dostávali jsme jak kdybychom byli tým z Champu... šílený. Ať už je tahle zlá sezóna pryč, já na to už fakt nemám

Reagovat
Nikikrew

Niet nad to, ked hrame vo sviatocny cas, ked cela rodina zo zahranicia a domoviny sa ma stretnut u rodicov, samozrejme po obednom slofiku. Nic no, aspon ze mam tolerantnu rodinu a jednym okom budem sledovat mobil, druhym ich.

Remizu by som bral, bude to epicky zapas a dufam, ze konecne aj z nasej strany, pretoze na Etihade to byva zalostne

Reagovat
Pharrell

Reagovat
tweek

Máte někdo relevantní injury news k trojici Saka, Magalhaes a Martinelli?

Reagovat
LaVolpe

Na tiskovce Arteta říkal, že všichni tři mohou být k dispozici.

Reagovat
tweek

Díky, tak snad i budou

Reagovat
Frony

Všichni jsou údajně s týmem, tak snad pohoda.

Reagovat
LaVolpe

Welbeck.

Reagovat
avicii

Dobrý začiatok

Reagovat
fenixLFC

som v soku

Reagovat
Miguel19

Jako bych koukal na nás

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Welbeeeck pěkná střela

Reagovat
masly008

Ooo Danny boy

Reagovat
Man__United

Nunez simulanska mrdka

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LaVolpe

Brighton tohle udrží jen v případě, když bude Liverpool jalovej.

Reagovat
masly008

Takhle to neudrží.

Reagovat
Miguel19

Tvl tohle není ani faul ne

Reagovat
masly008

Potřeboval tam tu ruku dávat kvůli běhu?

Nebo aby ho zpomalil.

Mohl normálně běžet.

Ano nebyl to důvod k pádu, ale bohužel když nespadneš tak to pro rozhodčího není faul.

Reagovat
Miguel19

Kdybys pískal pokaždé, když někdo na někoho dá ruku, tak máš 90 faulů za zápas.

Reagovat
masly008

Tak ale tady to bylo vyloženě aby ho zbrzdil, mohl klidně jen běžet. Byl od něho fakt daleko.

Je v tom rozdíl když jsou tělo na tělo.

A kdyby se ty ruce pískaly více tak se méně používají.

Reagovat
Miguel19

Ok.

Reagovat
J0EL

Keby to piskali pokazde, tak by to hraci nerobili.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
fenixLFC

zatial adingrovi staci spadnut a hned mu pisknu vsetko

Reagovat
fenixLFC

tvl to to zatiahnutie darwina bol vacsi faul jak oba zakroky na adingru

Reagovat
Man__United

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

Coote zase úřaduje

Reagovat
Hachim Mastour

Welbz that guy

Reagovat
fenixLFC

tvl ale salah by uz mohol skusit trafit aspon branu

Reagovat
masly008

Jediná šance Bringhtonu je, že pool bude pálit jak včera Brantford.

Reagovat
Mastný Chobot

Nemas kupene prava na Premier League?

Reagovat
masly008

Nechápu?

Reagovat
Bandita_Harry

Lebo píšeš jak Pro evolution soccer

Reagovat
masly008

kua teď jsem si stáhl 13 a moc mi to nejde, tak asi pro to

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Giwdul

Zatím ale super fotbal.

Reagovat
Gunner14

Však do něj kopl

Reagovat
masly008

Ale tohle se píská.

Reagovat
Gunner14

Bez žlutý

Reagovat
Coutinho10

dobre od Luize precteny

Reagovat
Coutinho10

*s

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
masly008

Čisté. Takhle dostanou tak 5

Reagovat
EL Gringo

Neviem prečo nás spájajú s De Zerbim, podľa mňa strašne precenovany tréner, zakaždým čo pozerám túto sezónu Brighton ( viem že majú počas sezóny problém so zraneniami ) tak hrali hrozne

Reagovat
Maximm9

No, prvnich 10kol bylo pro nich super, tak De Zebrimu z nejakeho duvodu ten hype stale drzi

Reagovat
EL Gringo

Salah dnes

Reagovat
martin.b

Salah celý jaro

Reagovat
fenixLFC

jake cele jaro? ved bud bol zraneny alebo daval goly. ma od ledna 300 minut a nejakych 5+5

Reagovat
martin.b

Ale herně je to slabý, letos jsme hráli nejlíp bez něj

Reagovat
fenixLFC

salah ma dnes zakoncenie jak ja vo Fife-bud to strelit z prvej na tribunu alebo pomaly po zemi ked si pomylim strelu s prihravkou

Reagovat
Maximm9

Dej si v nastaveni strelu s asistenci

Reagovat
Giwdul

Mac Allister dnes naprosto skvělý. To už byla tak čtvrtá přihrávka do jasné gólovky. Hodně mi dnešním výkonem a tím sebevědomím v rozdávání dlouhých pasů připomíná Gerrarda.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
avicii

Maca je parádny hráčik

Reagovat
masina_LFC

Ako som bol zo začiatku sezóny nadšený zo Szoboszlaia, ktorého potom pribrzdili tie zranenia, tak v druhej polovici sezóny to ako kľúčový hráč v zálohe prebral Alexis... skvelý je fakt

Reagovat
SunFells

Škoda, že nehraje Mitoma, Live je strašně zranitelné po jejich mladé straně.

Reagovat
avicii

Hej v podstate sú len stade nebezpečný

Reagovat
Miguel19

Salah 7 střel.

Reagovat
fenixLFC

brighton nam velmi dobre komplikuje rozohravku, postavi welbecka a dvoch zaloznikov na stred takze mame problem rozohrat na stredovu dvojku. riesenim by bolo otocit to cez strany ale quansah to robi na bradleyho pomaly a nalavo je gomez ktory drzi poziciu. takze vo vysledku cakame dokial loptu dostane macallister a nakopava na salaha. jasne, vytvoril tym nejake sance ale aj keby ich salah zakonci tak skoro vzdy bol v ofsajde. diaz sa nasiel az po gole a nunez zatial skoro neviditelny. obaja doplacaju na to ze to hrame primarne na salaha...prava strana nam obecne nefunguje, bradley tam proti sebe ma adingru (ktoremu pripadne staci spadnut a piskne sa) a zbieha tam aj welbeck. potrebujeme teda zlepsi ako nasu rozohravku tak najma vytazit nieco z tej riskantnej rozohravky brightonu pretoze zatial to vyzera na nasu klasicku stratu s nimi...

a rozhodca klasika, fauly piska hrozne nahodne. a to ze nema veltman zltu za kecy mi je zahada, ten tam picuje po kazdom zapiskani

Reagovat
Luc-Luc

Je to tezky, moc mista na kombinaci tam neni. Mo mi prijde trosku mimo dnes. Naopak MacAllister jak hraje na svoji pozici, tak je top

Reagovat
Salfovic

Po půlhodině ukazovalo xG u Brightonu 0,8. Vždyť ta gólová střela musela mít víc, ne ?

Reagovat
Salfovic

re: 0,08

Reagovat
SunFells

Tyrone Marshall

@TyMarshall_MEN

John Stones in the #mcfc squad to face Arsenal

Samozřejmě

Reagovat
Gunner14

Nečekaný

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
masly008

Co Walker?

Reagovat
Euphael

Reagovat
Coutinho10

a já ho v draftu dal na lavičku

Reagovat
SunFells

To neznamená že bude hrát

Reagovat
SunFells

A taky nehraje

Reagovat
Coutinho10

aspoň tak

Reagovat
Giwdul

Mně u toho Diaze hrozně vadí, jak zpomaluje útoky. Začínám na to být přímo alergický. Tam místo nějaké rychlé, pohotové myšlenky, jak jsme na to byli zvyklí u Maného, z 99% přijde zasekávačka a zpomalení celé akce. V některých případech je rozvážnost potřebná, ale jindy je vyloženě k ničemu. Třeba jak řešil ten protiútok v prvním poločase po přihrávce Salaha - hrůza. Nemůžu si pomoct, ale v poslední době se mi vůbec nelíbí.

Reagovat
EL Gringo

Tak od toho zranenia z minulej sezóny už nie je taký ako predtým

Reagovat
Giwdul

Je to bohužel tak

Reagovat
Remt

Souhlas že zbytečně to zasekava. Nicméně má tam zas velmi dobré dobré jiné momenty...

Reagovat
Giwdul

To jo. Má určitě skvělý work rate, líbí se mi i ve hře dozadu; hodně toho zkrátka odmaká. Vedení míče má též dobré. Ale jako náhrada za Maného, potažmo Jotu s touto formou neobstojí. Navíc mi přijde, že se zbytkem toho útočného tria nemá kdovíjak dobrou chemii. A do protiútoků, které dlouho patřily k největším zbraním Liverpoolu, se vyloženě nehodí.

Reagovat
Remt

Když jdou do protiútoku on a Salah vs když chodili Mane a Salah tak určitě jsem víc věřil té druhé dvojici, to souhlas ::palec nahoru:: Mě přijde že u něj stačí jen něco málo aby byl úplně fantastický ale vždy to něco málo prostě.. chybí

Reagovat
Coutinho10

Moooooo

Reagovat
Gunner14

Co to bylo za bránění od Brightonu

Reagovat
O.Giroud

LFC ich potočil

Reagovat
fenixLFC

a teraz ich dorazit, nie ako v prvom zapase

Reagovat
Luc-Luc

Moooo

Reagovat
EL Gringo

Salah predsalen Ale Macca je úžasný

Reagovat
Giwdul

Szoboszlai skvěle!

Reagovat
Miguel19

Chudák sudí musí dělat i podavače....

Reagovat
Hachim Mastour

Jesus na krídle

Reagovat
LaVolpe

Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Odegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Jesus

Reagovat
LaVolpe

*Kiwior místo Zinčenka.

Reagovat
SunFells

Nejlepší možná

Reagovat
Golasso

Fuj už jsem se lekl

Reagovat
Golasso

Reagovat
Coutinho10

twl, tak dobra vyhoda no

Reagovat
Remt

Sakra tak těsné

Reagovat
O.Giroud

Salah to je škoda

Reagovat
EL Gringo

Tie čiary čo kreslia je čistý výsmech

Reagovat
Remt

Ale tady mi to pocitově fakt prislo že o pár centimetrů byl k care velkého vápna blíž Diaz bohužel.

Reagovat
Igner Farnsworth

Reagovat
vladis271

Fakt? Mne ani nie. Mne to uz pride, ze toe ciary kreslia tak aby potvrdili verdikt posteanneho ked sa len trochu da.

Reagovat
vladis271

Teakcia na Remta

Reagovat
Giwdul

Ten Salah dnes už ale...

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/DaleJohnsonESPN/status/1774445030968529089

Wondering why referee removed the balls from behind the goal at Anfield?

There cannot be any balls within the area of the goal because they can interfere with the goal-line technology system.

The first balls on the cones are outside this specific area.

zajimavy

Reagovat
SunFells

Hmm, o ničem jiném jsem nepřemýšlel

Reagovat
Busby babes

Reagovat
LFCreds

Reagovat
Kinky7

Tak hlavně že tady měli fans Arsenalu jasno že budou Ederson, Stones i Walker dnes hrát.....

Reagovat
masly008

Tak vždycky je lepší říkat tu horší variantu a pak zjistit tu lepší ne?

Reagovat
EL Gringo

Gomez namiesto toho aby loptu podržal tak to kopne na úroveň pasu do vápna

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Swarley

Jako celkove vubec nechapu, co tam ted za magoriny predvadite, xkrat jste mohli zklidnit hru, Darwin strida za brankovou caru misto toho aby to nadathl... Mi to prijde, ze je remiza a vy nahanite vyhru...

Reagovat
EL Gringo

Nastastie táto “taktika” vyšla, ale suché triko to isto nebolo

Reagovat
fenixLFC

tiez som si zanadaval

Reagovat
SunFells

Se mi líbí, jak Lallana tam přišel akorát dobře poradit ostatním, ale jak se jde zpátky, tak se nepohne

Reagovat
Gunner14

Welbeck sólista Liverpool byl zralej dostat gól na konci, špatný řešení v útoku od Brightonu

Reagovat
drussbarb

Ale branku dal pěknou

Reagovat
fenixLFC

to bolo vsetko mozne len nie v klidu odohrany zaver zapasu ale hlavne ze tri body. devat zapasov zostava

Reagovat
O.Giroud

Tak s Brightonom to nie je nikdy kludné, veď posledné zápasy boli snáď len samé straty. Tu už mohlo byť v kľude 4:1 do toho neuznaného gólu Diaza a mohli sme si pískať, ale kde aj keď nechápem prečo sme po tom neuznanom góle Diaza nemali loptu my, keďže tam skosil borec Nuneza, ktorý ešte stihol prihrať Salahovi a ten hneď prihrával do toho ofsajdu

Reagovat
Mastný Chobot

City - Arsenal s 8 stopermi to budu rohy

Reagovat
masly008

Jasně. Sice White hrál stopera naposledy před dvěma lety ale berme ho pořád jako stopera.

Reagovat
Mastný Chobot

Z toho dovetku ti mohlo dojst, ze som to myslel trocha inak. Ale nedoslo asi.

Malokedy je v zakladnych XI tolko obrancov, ktori vedia byt tak nebezpecni pri standardkach. To bol moj point.

Reagovat
masly008

Aha. Tak sory fakt nedošlo.

Já bych taky radši než beky měl na hřišti třeba křídla aby byla prdel, ale teď je to takový styl.

Reagovat
SunFells
Reagovat
Gunner14

Pojďme na ně

Reagovat
eder

Tak nejlépe plichta a minimálně po čtyřech červených kartách na každé straně...

Reagovat
masly008

To byla žlutá pro Jesuse

Reagovat
Kinky7

jenze nebyla

Reagovat
masly008

Co to hrajeme za novinky? Dlouhé balony stoperů?

Reagovat
masly008

Sice jsme zase připosraní, ale aspoň už netečeme.

Reagovat
drussbarb

“Ještě”. Snad to vyjde

Reagovat
Luc-Luc

Ty jejich nekonecny prihravky do strany hrajte uz fotbal kurva

Reagovat
Euphael

Proti Liverpoolu mohlo hrat City hala bala nahoru dolu...proti arsenalu to je jine kaficko...4D sachy

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Trand

Jako City zatím nic neměli, ale co zatím předvádíme my, to moc nechápu.

Reagovat
masly008

Se bráníme jak nějaký tým středu tabulky.

Jsme prostě připosraní

Reagovat
r.mrazik

Haverzt nedostal ani žlutou??

Reagovat
O.Giroud

nn, rozhodci už vedia že ešte jednu za zápas spraví a nebodaj by ho museli vylúčiť

Reagovat
eder

Haluziolovi za chvíli brzy popraská péřovka...

Reagovat
Hachim Mastour

Akanji je dnes slabý a zranil sa Aké

Reagovat
Kinky7

dneska ma Arsenal kartovou imunitu?

Reagovat
masly008

Zatím měl dostat jen Jesus. Kai byl asi na hraně, ale zase do něj tak nezajel

Reagovat
r.mrazik

Kai byl úplně jasná

Reagovat
Kinky7

ted declan taky

Reagovat
r.mrazik

Jj

Reagovat
kitas

Jesus bol s otáznikom ale Rice mal mať žltú skôr

Reagovat
masly008

Co jako teď očekával Silva? Žlutou?

Reagovat
Luc-Luc

Arsenal zaparkoval autobus jak nejakej tym z druhe poloviny tabulky

Reagovat
masly008

Reagovat
LaVolpe

Minule jsme prijeli guns blazing a v 7. minute prohravali 1-0.

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Lovecour42

Jesus

Reagovat
Lovecour42

No každopadně v plném počtu dnes podle mě stejně nedohrajeme

Reagovat
Kinky7

taylor ma problemy vam dat kartu natoz nekoho vyhodit

Reagovat
Edgewalker

To známe, pak mu mrdne a najednou to lítá.

Reagovat
O.Giroud

myslím, že Taylor už definoval koho tento zápas považuje za Chelsea

Reagovat
LaVolpe

ManCity už pěkně bublají.

Reagovat
SunFells

Vážně, Taylor si zapomněl karty?

Reagovat
Trand

Jasně, rozehrajte si to nablízko, počkejte do poslední chvíle a pak to kopni přímo na protihráče Dnes už asi potřetí.

Reagovat
Busby babes

takticky masterpiece ale nejzabavnejsi zatim bylo to jak Raya 2x podklouznul.

Reagovat
Busby babes

a atmosfera na stadionu je teda strasna. souboj o titul a je tam ticho.

Reagovat
eder

Vždyť je to EmptyHad...

Reagovat
Swarley

Nejlepsi byl piskot, kdyz si to stoperi Arsenalu chvilku jen kopali mezi sebou, celkem bych cekal, ze zrovna tady jsou na to vic nez zvykli

Reagovat
Trand

Ale vždyť je to pravda, ManCity neměli žádnou šanci, dostanou se k našemu vápnu a nejsou schopní nic vymyslet. Pohledný fotbal to není, ale zajímavá taktická bitva na nejvyšší úrovni jo.

Reagovat
Busby babes

uhel pohledu no.

Reagovat
Trand

A jak to vnímáš ty?

Reagovat
Busby babes

ze je to strasna nuda a ani jeden tym neni schopnej si cokoliv vytvorit no.

Reagovat
LaVolpe

Chapej tak, ze ani jeden tym tomu druhymu nic nedovolil. A kdo videl ten zapas na podzim, tak mu muselo byt jasne, ze dnes to bude to same.

Reagovat
Trand

Nuda to je, my se spoléháme na protiútoky, ze kterých zatím nic nebylo a City nejsou schopní něco vymyslet a hrají tam házenou no, to souhlasím. Ale vnímám jako rozdíl to, když je tým nešikovný a hráči ztrácí míče a když nedokážou překonat dobře postavenou obranu.

Reagovat
Busby babes

to neni ode me kritika taktiky nebo tak. hrajete o titul, chapu to, jen vysledkem je tohle no

Reagovat
Trand

Jako na sledování to není pěkný no, pro neutrálního diváka, to chápu Já mám upřímně taky radši jiný fotbal, ale na druhou stranu jsem rád, že jsme nepřijeli naivní a přijeli jsme s plánem, který docela dobře funguje a daří se nám ho plnit.

Reagovat
Busby babes

a jasne, ty zapasy top tymu takove byvaji

Reagovat
Luc-Luc

Jo, uplne vsichni neutralni z toho strikame blahem

Reagovat
vilp

Reagovat
Trand

My se asi nechápeme. To že je něco taktický dobré neznamená, že to musí být zajímavé pro diváka.

Reagovat
Giwdul

Tak si to srovnej se zápasem City s Liverpoolem. To byl boj o titul.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Giwdul

Nechápu, čemu se směješ. Byl to nádherný zápas, plný šancí, z obou stran hodně otevřená partie. S tou dnešní upocenou sračkou naprosto nesrovnatelné.

Reagovat
Hachim Mastour

Zápas zlyhania obrancov

Reagovat
Giwdul

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Golasso

Tam se hodně přelévala dynamika toho, kdo měl zrovna navrch a City se velkou část zápasu extrémně nedařilo. Pochybuji, že to byl záměr. Minimálně od Guardioly určitě ne.

Reagovat
Giwdul

Když hraješ otevřený fotbal, je daleko pravděpodobnější, že se ti něco nebude dařit úplně podle představ, než když budeš hrát taktickou jistotu. Liverpoolu se zase extrémně nedařilo v prvním poločase.

Reagovat
Golasso

Jenže Guardiola tam nepřišel hrát otevřený fotbal, to jsem si prakticky jist . A o tom, že se oběma týmům na střídačku nedařilo, jsem psal.

Reagovat
Giwdul

Ale prdlačky. V prvním poločase byli City lepší. Dali poměrně rychle gól a docela v poklidu si to pohlídali do poločasu (nějak tam nevidím to nedaření se... hráli přesně, co potřebovali a chtěli). Se stejným záměrem nastoupili i do druhé půle, ale Liverpool na ně okamžitě vletěl, rychle vyrovnal a dost je zatlačil. City zase hodně hrozili z protiútoků a klidně sami mohli vyhrát. Je snad jasné, že při takovém průběhu musíš na hru reagovat a nehraješ přesně to, co jsi chtěl. Naproti tomu dnes se ani jeden tým do ničeho příliš nehrne, takže je pochopitelné, že je průběh takový, jaký je. Kdyby to teď jeden z týmů otevřel a začal být aktivní, ten druhý už logicky nebude moct hrát to, co chtěl - v tomto případě ukopat profesorsky bod.

Reagovat
Golasso

Já asi píšu svahilsky dneska ...

Reagovat
Giwdul

Já asi taky Prostě hrajete mrdkovský beton a ty se to tady snažíš obhajovat jako ultra-super taktický záměr a vlastně skvělý výkon od vás. Snažím se ti proto na příkladu Live - City vysvětlit, že když jeden tým hraje aktivně a ten druhý se nerozhodne jen betonovat, je třeba na předzápasové plány reagovat. Takže tvrzení, že City se nedařilo a nehráli, co chtěli, je vlastně totálně bezpředmětné, protože to, že se jim nedařilo, bylo v důsledku hry Liverpoolu.

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Gunner14

Nebo zápas Arsenal - Liverpool, kde jsme vás k ničemu nepustili a dali jste gól z hovna

Reagovat
Giwdul

Ano, přesně ten, kde se neproměnil nájezd čtyř hráčů na jednoho a kde se rozhodčí z nějakého důvodu rozhodl nepískat volejbal ve vápně.

Reagovat
Gunner14

Huh? Bavím se o posledním zápase šmudlo, ti mohlo dojít podle toho jak jsem to napsal. Ale je super, že místo posledního zápasu sis vzpomněl na legendární ruku Odeho

Reagovat
Giwdul

Jasně, mohlo a mělo (viz níže) Na tu hrůzu, co jsme hráli u vás, se právě snažím zapomenout

Reagovat
Giwdul

A jo, sorry, ty myslíš u vás... Ano, pravda. To byl snad nejhorší výkon Live, co jsem v letošní ligové sezóně od nich viděl. Tam se nedá říct. Ale nechápu, jak to souvisí s těmi zápasy, které srovnávám... Prostě jste nás jednoznačně přehráli a zaslouženě vyhráli.

Reagovat
Trand

Možná tě to překvapí, ale jsou různé druhy taktiky.

Reagovat
Swarley

presne tak, jak to nevyhraješ alá Ole nebo Aguerooo, tak bych ty trofeje ani nepocital

Reagovat
Swarley

Reagovat
LaVolpe

Já doufám, že to bude ještě větší nuda.

Reagovat
eder

Snad se aspoň na konci dočkáme pěstního souboje těch dvou legofigurek v péřovkách na lavičkách...

Reagovat
O.Giroud

ale mne takto príde veľa zápasov ManCity aspoň čo pozerám s Haalandom, ale tá kvalita sa nakoniec ukáže napr. teraz často Fodenom

Reagovat
Golasso

Asi mám štěstí, že mě tyhle šachy baví

Reagovat
Gunner14

Tak reaguješ na týpka, který fandí týmu kde je klasika vidět 30+ střel, sice na jejich bránu, ale i tak

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Swarley

Ale jak se na ten zapas bude dlouho vzpominat!

Reagovat
Busby babes

ale je to zabavny

Reagovat
Euphael

Reagovat
avicii

Reagovat
Acquanni

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Busby babes

good for you. ale tak jasne, byt tam my, tak me to taky bavi vic

Reagovat
j_mrazik

Bylo by hezký, kdyby Ode aspoň jednou neztratil míč…

Reagovat
masly008

Zatím je strašný.

Reagovat
Luc-Luc

Pojdme remiz

Reagovat
Hachim Mastour

Zatiaľ silne taktický zápas ako naposledy. Takto proti sebe hrajú dva top tímy, akoby bolo finále. Keď sa to niekomu nepáči, jeho problém.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Petr.Petr

Aneb nepriznam si ze muj tym hraje jak ustrasenej soubor buziku a brani v 11 lidech a budu delat jak jsme takticky na vysi

Reagovat
Golasso

O souborech buzíků ty musíš něco vědět, když tvůj nick je doslova spojení dvou Petrů ...

Reagovat
Petr.Petr

…….wow

Reagovat
Hachim Mastour

Tak ty si dobrý kokot. Pusti si KHL a neotravuj

Reagovat
Petr.Petr

…..wow

Reagovat
Gunner14

Zatím fajn, k ničemu jsme je pořádně nepustili kromě šance Akého z rohu, za nás Jesus mohl dát gól z těch jeho 2 střel, snad to tak bude dál a něco tam šoupnem.

Ode a Raya by se mohli probudit

Reagovat
masly008

Ještě že city nic nemělo, protože i to co by měl Raya nabízet tak nedodává.

Reagovat
Gunner14

Je nějaký nervózní dnes no, snad se probere v kabině a zlepší přihrávku, by bylo hodně hloupý dostat gól po jeho chybě, když výborně bráníme

Reagovat
masina_LFC

riadny snoozefest zatiaľ...

Reagovat
Hachim Mastour

Nemôže hrať každý hurá futbal ako vy

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
SunFells

Pro nás výborná půlka, City zahrozili jen z rohu a nabídli nám několik možností s přechodů, bohužel Jesus a Ode jsou Jesusem a Odem ...ještě to 15 minut udržme nudné a pak pojďme víc do pressu, pokud tam stále nebudou mít křídla.

Reagovat
SunFells

*z

Reagovat
Csaplárova past

Remíza znamená titul pro Liverpool

Reagovat
eder

Nic proti, ale toto ještě není poslední kolo...

Reagovat
Csaplárova past

pro City a Arsenal ano

Reagovat
kitas

Arsenal vpredu nebezpečnejší, ale tých príležitosti mali veľmi málo. Odeho musia viac zapojiť, inak sa to ťažko zlepší. Druhý polčas môžu padnúť aj 4 góly, alebo žiadny. Nič medzi tým

Reagovat
Golasso

FC nervičky in it again... Škoda, že prostě nedokážeme nechat nervy v šatně.

Hlavní pochvalu zaslouží Rice, díky němu jsme ještě neskapali na některý De Bruyneho brejk. Půlku jsme ustáli a teď se může stát cokoliv. Musíme se každopádně zlepšit úplně ve všem, jinak to nedopadne dobře.

Reagovat
Golasso

Hlavně Jesus a Odegaard by se mohli probrat, to je děs. Od Havertze by to chtělo trošku toho mayhemu, co rozjel proti Live, zatím taky nic moc. A fakt doufám, že Timber pořeší levou stranu z hlediska dynamiky i jistoty směrem dozadu, ať tam máme konečně obojí.

Reagovat
Sigma Olomouc

OT: Víte někdo o nějakém webu, který je jako Eurofotbal, ale věnuje se Formuli 1?

Reagovat
Swarley

ale cenim nacasovani, milovnici tohoto fotbalu a šachů by mohli zvladnout dokonce i F1

Reagovat
Kinky7

nahodou koukat jak hraje sachy Dubov nebo Raport je super

Reagovat
Swarley

Je tam povoleny skrceni nebo alespon kopacky pod stolem?

Reagovat
Kinky7

bohuzel ale to jak hrajou je uzasny

Reagovat
Trand

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Lovecour42

Pochybuju že má F1 takovou fanoskovskou základu aby fungoval projekt jako EuroFotbal

Reagovat
Swarley

Ale Fodenovi to lepi, ten je letos fakt v uzasne forme

Reagovat
masly008

Přijde to jenom mi že má Ode z Rodriho bobky?

Reagovat
Kinky7

on ji fakt neda

Reagovat
O.Giroud

tak to ti jebe

Reagovat
Petr.Petr

Saka udelal 1:1 to stejny co bruno a deti ho tady urazeli do krys…co nam povite ted? Sun golaso a tahle sebranka tlučhubů

Reagovat
Detective

Tohle neni moc sympatickej Arsenal. Zaparkovanej autobus vylepsenej hysterickejma vylevama. Jakoby to prevzal Mourinho

Reagovat
Giwdul

Taktika, rozumíš

Reagovat
Golasso

Tak jasně, že nás fans soupeřů měli radši, když jsme přišli hrát hurá fotbal a dostali přes pitchu . K Mourinhovi naši hru ale může přirovnat jen ignorant.

Reagovat
Detective

No vidis a ja ten titul preju Arsenalu a k Josemu prirovnavam to hystericky chovani. Ale mas nervy a potrebujes po nekom seknout a ulevit si, chapu.

Reagovat
Golasso

Nepotřebuju, ale nesnáším tady tu dojmologii.

Reagovat
Detective

Kromě přesnejch čísel jsou to všechno jen dojmy, objektivní pohled na fotbal fakt neexistuje.

Reagovat
Giwdul

Právěže mi přijde, že momentálně hrajete jeden z nejatraktivnějších a nejotevřenějších fotbalů v rámci těch top týmů. Ale dnes prostě zklamání. Myslel jsem (a někteří fanoušci Arsenalu to tady ostatně sami psali), že budete chtít vyhrát. Ještě bych to pochopil, kdyby vám bod stačil k prvnímu místu v lize a až do konce jste tam měli už samé nazdárky. Ale pořád vás - kdyby nic jiného - ještě čekají dvě městská derby (jedno navíc venku) a dva týmy bojující o záchranu. Podle mě bod ve vaší současné situaci prakticky nic neřeší. Proto se divím, že jste to prostě nehecli a nezkusili urvat.

Reagovat
Golasso

To asi bereš podle minulé sezony nebo se koukáš špatně. Otevřený fotbal fakt nehrajeme.

Kdybychom to na City otevřeli, tak nás sundají. Zkoušeli jsme to.

Reagovat
Giwdul

Tak neviděl jsem samozřejmě ani většinu vašich zápasů a už vůbec ne všechny. Ale když už jsem se díval, váš výkon se mi v podstatě pokaždé líbil. Respektive herní pojetí jako takové. Například v obou ligových zápasech s Liverpoolem jste hráli hodně dobře. A určitě ne beton jako dnes.

Reagovat
Golasso

Teď se neuraž, ale na Live si můžeme vyskakovat trochu víc než na City no. Nicméně fakt si nemyslím, že je naše herní pojetí jiné než dnes. Prostě nám City dá málokdy čuchnout

Reagovat
Giwdul

Jako nevím. V lize jste je v letošní sezóně porazili, v poháru taky, tak z čeho pramení ten strach hrát s nimi otevřeně? Z té bídy 4:1, která je už rok stará?

Reagovat
Golasso

To není strach s nimi hrát otevřeně. My s nimi otevřeně nehrajeme, protože je to blbost. Spíš nám strach svazuje nohy na úrovni jednotlivých hráčů. Fakt se podívej třeba na Bernarda a Odeho. Bernardo dokonale zpracuje, pauza pro nabídku, rozehraje. Odegaard hodinu zpracovává a pak přihraje na špek nebo ztratí balon. Není to jen o něm, ale dobře to ilustruje.

Reagovat
Golasso

Pak to vypadá, že jsme přijeli jen bránit, protože prostě nerozehrajeme ...

Reagovat
Giwdul

Ano, to je pravda.

Reagovat
masly008

Reagovat
Acquanni

City je teď pro Arsenal jako starší brácha. Sice Arsenal jako ten mladší pomalu toho staršího dorostl, ale furt je to starší brácha a má psychicky navrch

Reagovat
masly008

ale jo, dobré přirovnání.

Reagovat
eder

Pššt! Arsenal se tady nesmí kritizovat.

Reagovat
Golasso

Jestli se tady Arsenal nesmí kritizovat, tak to je asi nejhůř vymáhanej zákaz, co jsem kdy viděl, protože nás má v držce někdo furt

Reagovat
LaVolpe

Hezci fotbal a 4. misto by bylo lepsi, co?

Reagovat
smazaný uživatel

This is the thing with facing City, even if you have a great defense. Arsenal sitting perfectly behind the ball, limiting entries to almost zero so far. Also in no position to escape counter-press. Jarring memories. Hard to sustain and reclaim momentum.

Tady to je dobře shrnuto, do této pozice se v posledních sezónách na Etihad chtě nechtě dostane každý tým, za to si zaslouží City obrovský kredit.

Reagovat
GazzaPalo

Sudca zabudol karty v Londone?

Reagovat
Lovecour42

OT: neví někdo jestli Steve Bould někde trenuje nebo co dělá? Od té doby co odešel z Arsenalu jsem o něm neslyšel...

Reagovat
Edgewalker

Asi by měl být stále tu https://en.wikipedia.org/wiki/Lommel_S.K.

Reagovat
Lovecour42

Tvl z Arsenalu do belgické divize tak to bych necekal

Reagovat
Golasso

Já docela čekal . Ten na Wengera nebo vedení musel něco mít, jinak nevím, jak se dostal do takové pozice

Reagovat
vladis271

Jasne, ze chcem xko ale rad by som videl akoby Arsenal zacal hrat ak by tam City nieco spadlo.

Reagovat
Maximm9

Ten Haaland je strasne legracni, jak nedostane mic do behu a musi s nim neco vymyslet

Reagovat
Giwdul

Jako fanoušek Liverpoolu jsem si přál na začátku zápasu remíz, ale vzhledem k tomu betonu, co předvádí Arsenal, to regulérně přeju City.

Reagovat
eder

Sympatie stranou, rozum by dnes měl zvítězit nad srdcem...

Reagovat
Giwdul

Pokud to skončí 0:0, zlobit se samozřejmě nebudu

Reagovat
SunFells

Martinelli ještě není ready

Reagovat
xjert02

Taylor klasicky slaby jak caj. Kua, uz by s tema sudima v EPL meli neco delat. Ti mistni jelimani degraduji celou soutez.

Reagovat
eder

Jesus dostal žlutou kartu na Boží hod Velikonoční, za to přijde boží trest...

Reagovat
Kinky7

abych byl fer tak ted mel dostat kartu i silva

Reagovat
Golasso

On nekartuje vůbec nic, naštěstí se oba týmy krotí a nezvrhlo se to zatím.

Reagovat
Edgewalker

Tohle jestli vydržíme, tak dostaneme cenu za zedníky roku.

Reagovat
Kinky7

no Mourinho a Simeone jsou nekde u televize a placou dojetim

Reagovat
Edgewalker

Myslíš že Mourinho k nám poprvé ucítil závan sympatie?

Reagovat
Kinky7

tenhle fotbal ho musi hrat u srdce.

Reagovat
r.mrazik

Arsenal teda velký zklamání...hrajou marně

Reagovat
masly008

Reagovat
Edgewalker

máme na víc

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Lovecour42

Priposrani

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Golasso

Jako hrajeme hovno no, ale aspoň obrana zatím drží

Reagovat
r.mrazik

Jj. Za to máte velký plus.

Jen jsem čekal více dopředu. Mnohem víc.

Reagovat
Golasso

City nám nic moc nedovolí a naši ofenzivní hráči jsou zas nervní a všechno kazí. Nechápu, že je to na téhle úrovni furt drží

Reagovat
Golasso

City nehrají takticky nic moc jiné, ale sleduj třeba Bernardo vs Odegaard. To je jak nebe a dudy, přitom mají v lecčem podobné role.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

A KdB dela obrovsky rozdil, neskutecny, co za balony dokaze udrzet...

Reagovat
Golasso

Reagovat
Nikikrew

Nasi fans su velmi deluded. Tolko fans co hovorili ako Ode je lepsi ako KDB neuveritelne pokrytectvo. Ten na na neho este kus roboty

Reagovat
Golasso

Ono je nejde ani moc srovnávat. Ode je takový horší Bernardo, co u nás hraje na pozici, kterou by měl hrát např. někdo podobný KdB. Aspoň, že už ho Arteta nechává hrát víc z hloubky, ale dneska to nešlo vidět.

Reagovat
kitas

Ode horší Bernardo? WTF? To si zase myslím, ze Ode je už dve sezóny o jeden level pred Bernardom. Štatisticky mu Bernardo nesiaha ani po členky, o tom sa ani nemusíme baviť, ale myslím že aj herné ho Ode prevýši. Tento zápas budiš výnimkou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak mluvíš s člověkem, který by ho nechal odejít ,protože po Evropě prý chodí lepší dostupní hráči..

Reagovat
masly008

ale on to asi myslel pro tento zápas.

není náhoda že proti top týmům je Ode horší.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak ale to je ohromný rozdíl v přístupu k zápasu od manažera.

je trochu extrémní rozdíl, když odegaard se dostává k míči vesměs jej při brejcich, kdy kolem sebe nemá skoro nikoho a musí okamžitě něco vymyslet, a když kdb má neustále na vše čas (reaktivně samozřejmě) a hlavně spoluhráče na soupeřově straně které může hledat.

jinak právě z tohoto důvodu moc nechápu, že jeho výkon by měl brát nějak pozitivně hodnoceny, nedokázal vytvořit doslova jedinou příležitost, to i ten ode byl podepsaný v nějakých akcích co skončili zakončením

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale dalo se to od artety čekat, stejné jako v lm..

Reagovat
r.mrazik

Asi jo.

Chtěl bod, má bod.

Reagovat
Trand

Achjo, máme míč u šestnáctky soupeře, za dvě přihrávky se to dostane k Rayovi a ten to nakopne zpátky dopředu

Reagovat
Swarley

Saka je v tech silovych soubojich slaby jak caj

Reagovat
Lovecour42

Mikel slyší

Reagovat
Golasso

Konečně Martinelli ... přes Jesuse se dneska nedá rozehrát.

Reagovat
Golasso

Aha, sakra

Reagovat
Trand

Jesus už střídal

Reagovat
Golasso

Jsem to trochu zazdil no , ale moc nebylo poznat, že tam není.

Reagovat
Swarley

kdyz uz sedi na stridacce, tak to je složitější

Reagovat
Golasso

Technicky je to podobný, tak jako tak to nejde

Reagovat
Tommy the Gunner

José Arteta

Reagovat
masly008

Tak pojď Gabi

Reagovat
Lovecour42

Partey klasika

Reagovat
Golasso

Partey se teď bude do konce sezony rozehrávat, jestli se zase nezraní ...

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Kinky7

Erlingu.... jdi do.... tohle netrefit....

Reagovat
Swarley

Jako tezko rict, co by z te pozice vubec vymyslel, ale jako dobrej fail no

Reagovat
Maximm9

Chtel davat podle me pod sebe na Rubena, ktery tam byl sam

Reagovat
Kinky7

2 veci na jednou no

Reagovat
Swarley

jedine tak, prostrelit tam nebylo kudy

Reagovat
redyyz

Atmosfera jakna pohrebe

Reagovat
Jetysko14

Jestli to nebude plastic fans na etihad

Reagovat
Lovecour42

Kdyby kamenovali ženy co chtějí chodit do školy to by byl jiný kotel

Reagovat
Kiss Me Polka!

zbytečnějsi střídani než tomiyasu a partey jsem dlouho neviděl

Reagovat
Trand

Tross Proč nepřihrál

Reagovat
masly008

Strašně zazdil.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Maximm9

Filmar/filmuska Havertz

Reagovat
SunFells

Co kurva Trossard dělá

Reagovat
ADM

Silva MOTM

Reagovat
Golasso

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
Swarley

Nebo KdB, ale muze byt

Reagovat
Lovecour42

Saliba

Reagovat
Kiss Me Polka!

gabriel

Reagovat
Kinky7

rodri

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
LaVolpe

Přišlo mně, že na hřišti nikdo nevyčníval.

Reagovat
J0EL

Gabriel. Haaland z neho bude mat nocne mory bolo vidno pri tych subojoch s nim ako mu uz lezie na nervy

Reagovat
kitas

Raz ho tam pekne spucoval

Reagovat
Euphael

Arteta si prijel pro remiz

Reagovat
Kinky7

Arsenal si prijel pro bod a ma bod.... vyhralo Live

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
LaVolpe

A ManCity chtělo vyhrát a byli impotetní něco vymyslet.

Reagovat
Kinky7

skoda te Akeovky a Haalanda na konci no. Ten beton se probourava spatne

Reagovat
LaVolpe

Jako by ManCity beton nehrálo, když měl míč Arsenal. Tu chvilku.

Reagovat
SunFells

Víš že Guardiola základní sestavou udělal vše pro to, aby získal bod?

Reagovat
jk

Tebe by trenéři na pozápasových tiskovkách milovali.

Reagovat
Kinky7

Myslíš že ten autobus co jste předvedli byl jiný když by hrál Lewis místo akeho od začátku? Leveho beka nemáme....

Reagovat
SunFells

Levých beků jste měli spíše než pravých, ale v tom to vůbec netkví. Nasadili jste 5 centrálních hráčů do zálohy, z toho většina technických buildup masterů, kteří se tam také výrazně zapojovali a jednoduše obvykle poráželi press. Když ale pak vepředu nemáš počty, hráče do duelu získat míč dokud soupeř není tak kompaktní a bez křídel vůbec nehrozíš po stranách v izolaci jako tvé jediné možnosti rychlého progresu, pak si užij své teritoriální území bez schopnosti vytvořit si nějaké nebezpečí - pokud tvůj progres hry je takhle pomalý pak čelíš vždy 10 hráčům za míčem, tohle dělá Arsenal, City, každý krom Galatasaraye, ale ten se 4x lepším kádrem pak prohrává se Spartou. My tam nezaparkovali bus, Pep ho tam tlačil a i za cenu toho, že nebude hrozit.

Reagovat
Kinky7

To je dobrá analýza

Reagovat
masly008

tak je to prostě většinou.City jsou tak dobří, že většinu týmů zatlačí.

My máme většinou dobrý pres, ale na City to prostě nejde a tak to zkusíš 3x za poločas a pak se na to vybodneš, protože to nemá smysl.

Reagovat
poz3n

Tvl to bylo hrozný

Reagovat
Edgewalker

No, musíme být rádi.

Reagovat
Luc-Luc

To byl hnus Pojdme si pro titul

Reagovat
vladis271

Musime vyhrat na OT.

Reagovat
O.Giroud

nuda, ale tak pozdravujeme tých dole

Reagovat
Maximm9

Asi bylo silenost cekat nejakou prestrelku, ale takovou sracku jsem necekal....

Reagovat
Giwdul

Reagovat
masly008

Tragický fotbal i výkon. Ode s Rayou špatenky. Dobří jen stopeři a Rice což je letos standard.

City ale taky bezzubí.

Reagovat
Lovecour42

Saliba a Halaand

Reagovat
Cantona

Ten záber na Artetu teraz, ten sa tvári ako keby tam vyhrali, šťastný, že majú bod :D

Reagovat
Golasso

Celebration Police.

Reagovat
Jetysko14

Proč se vyjadřuješ k souboji o titul?

Reagovat
Bandita_Harry

Však ho nechaj nech sa k tomu aspoň vyjadrí, keď už nič iné...

Reagovat
LaVolpe

rent free

Reagovat
masly008

Nepochopitelné?

City doma neprohráli asi 50 zápasů, my u nich máme za posledních 12 zápasů 1 bod.

Je to nejlepší tým na světě zatím, zatím co my hrajeme jakoby o titul druhým rokem teprve.

Taky se mi to nelíbilo, ale city jsou stále za náma.

Reagovat
bbbauch

Tady fakt staci napsat sebevetsi hovno a sleti se jak sokolici

Reagovat
Front hell

A upřímně. Je to jiné u jiných táborů krom City kterých tu je tak 3 maximálně ?

Reagovat
bbbauch

Uprimne si myslim, ze posledni dobou fakt jo

Reagovat
Front hell

Mě osobně to přijde u těch největších táborů tady +- stejné. Ale tak skutečnou pravdu se asi nedozvíme.

Reagovat
J0EL

Tak inspirovali sme sa Swarleym, iamekom a tebou v totmo

Reagovat
bbbauch

Samozrejme, jak jinak, prizpusobili jste se, za nic nemuzete..

Reagovat
J0EL

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele