Premier League - preview 29. kola: První dohrávka v podání City

16.03., 09:06, aktualizováno 25.04., 08:35
Previews
Kevin De Bruyne, Julián Álvarez (© AFP)

Anglická liga ve čtvrtek dohraje 29. kolo a pod tlakem bude Manchester City. Úřadující mistr cestuje do Brightonu a potřebuje zareagovat na úterní výhru Arsenalu.

Brighton & Hove Albion - Manchester City

čtvrtek 21:00

Úřadující šampion Manchester City, který se snaží vrátit na čelo Premier League, se ve čtvrtek večer představí na Amex Stadium, kde se utká s Brighton & Hove Albion. Citizens jsou aktuálně třetí, Seagulls patří desátá pozice.

Kvůli nejistotě ohledně budoucnosti manažera Roberta De Zerbiho a neustálým problémům se zraněními se forma Brightonu od přelomu roku zhoršila a klub se ocitl v situaci, kdy dohání ztrátu v boji o evropský fotbal pro příští sezonu. Ve 13 zápasech Premier League v roce 2024 si Seagulls připsali jen tři výhry a v žádném z posledních čtyř utkání nedokázali zvítězit, naposledy před týdnem zachraňovali bod za remízu 1:1 na půdě sestupem ohroženého Burnley.

Poté, co si Brighton v minulém ročníku zajistil šesté místo, což bylo jeho historicky nejvyšší umístění v Premier League, se v současné době nachází na 10. příčce tabulky, šest bodů za sedmým Manchesterem United a šestým Newcastlem United, přičemž do konce sezony zbývá odehrát ještě šest zápasů. Čtyři ze zbývajících šesti ligových utkání odehrají hráči Brightonu na domácí půdě, a proto uvítají návrat na stadion Amex, kde prohráli pouze jeden z posledních 15 zápasů ve všech soutěžích. V posledním domácím utkání totiž podlehli Arsenalu 0:3.

Tři dny po vypadnutí z Ligy mistrů na penalty s Realem Madrid si Manchester City podruhé za sebou zajistil účast ve finále FA Cupu, když v sobotu na stadionu ve Wembley porazil Chelsea 1:0. Ta musela litovat řady nevyužitých šancí, viditelně unavení Citizens šest minut před koncem strhli vítězství na svou stranu, když Bernardo Silva uklidil u bližší tyče odražený míč do brány.

Svěřence Pepa Guardioly čeká 25. května další manchesterské derby ve finále FA Cupu, ale nejprve se musí zaměřit na boj o titul v Premier League. Citizens se po víkendových výhrách Arsenalu i Liverpoolu propadli na třetí místo tabulky. Gunners se v úterý díky velkému vítězství 5:0 nad Chelsea posunuli na první místo o čtyři body před City, ti ale mají dva zápasy k dobru.

City, kteří usilují o zisk čtvrtého titulu v Premier League v řadě, zaznamenali na Etihad Stadium rekordní klubovou sérii 42 zápasů bez porážky ve všech soutěžích, ale nyní se připravují na čtyři venkovní ligové zápasy z následujících pěti střetů, včetně čtvrtečního výjezdu do Brightonu.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Van Hecke, Dunk, Igor - Gross, Baleba - Adingra, Lallana, Pedro - Welbeck.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovačič - Foden, De Bruyne, Doku - Álvarez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.70 - 5.50 - 1.38

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth

středa 20:45

Wolverhampton Wanderers a Bournemouth se ve středu utkají v souboji celků z dolní poloviny tabulky Premier League, přičemž domácí mají před hosty jednobodový náskok.

Poté, co Vlci v sobotu utrpěli porážku 0:2 s Arsenalem, který usiluje o titul, jsou nyní bez výhry v šesti zápasech, přičemž předtím vyhráli čtyři klání z pěti a zlepšili své vyhlídky na umístění v první desítce Premier League. Svěřenci Garyho O'Neila jsou v průběžném pořadí na jedenáctém místě se sedmibodovou ztrátou na sedmý Manchester United, a jsou tak mimo hru o postup do evropských pohárů. Ačkoli na začátku sezóny by to bylo sotva na pořadu dne. Už je to osm střetnutí v řadě, co naposledy udržel Wolverhampton čisté konto, a zraněními postižený tým prohrál všechny tři poslední domácí zápasy. Wolves naposledy prohráli čtyřikrát v řadě na Molineux v roce 2017.

Vzhledem k tomu, že jmenování Andoniho Iraoly se na jižním pobřeží osvědčilo, fanoušci Bournemouthu budou loučení s O'Neilem litovat jen málo, jejich mužstvo se v posledních měsících zcela proměnilo. V neděli jeli Cherries do Birminghamu na Aston Villu, kde chtěli dosáhnout jedenáctého ligového vítězství od poloviny listopadu, a Dominic Solanke je poslal do vedení. Jenže Cherries ještě v prvním poločase inkasovali vyrovnávací gól, po přestávce dostali další dvě branky a prohráli 1:3. Iraola tak pokračuje ve znepokojivém trendu, protože jeho parta v této sezóně prohrála pět zápasů Premier League poté, co otevřela skóre. Častěji se to stalo pouze Brentfordu.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - S. Bueno, Kilman, Toti - Doherty, Lemina, Gomes, Doyle, Ait-Nouri - Sarabia, Hwang.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Aarons, Zabarnyi, Senesi, Kelly - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Kerkez - Solanke.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.78 - 3.74 - 2.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Manchester United - Sheffield United

středa 21:00

Poté, co Manchester United přežil neuvěřitelný comeback v semifinále FA Cupu proti Coventry City, doufá, že středeční střetnutí v Premier League na Old Trafford proti Sheffieldu United bude podstatně klidnější. Domácí jsou sedmí, hostí beznadějně poslední.

Většina hráčů Manchesteru United měla zřejmě rozporuplné pocity, když slavili postup do finále FA Cupu, a to z dobrého důvodu. Svěřenci Erika ten Haga vedli s Coventry ještě dvacet minut před koncem 3:0, ale málem vše zahodili, protože jejich protějšek z Championship si neuvěřitelným způsobem vynutil prodloužení. V něm si Victor Torp myslel, že se vítězným gólem před zraky zmatených fanoušků Rudých ďáblů v poslední chvíli zapsal do historie Sky Blues.

Blouznění Coventry však krutě přerušil těsný ofsajd, ten Hagovi svěřenci následně dokázali při penaltách udržet nervy na uzdě a zopakují si loňské finále s Manchesterem City. V posledních čtyřech kláních navíc United inkasovali jedenáct branek, což není úplně málo. Nyní je čas na nápravu proti poslednímu celku soutěže.

Nechtěného v Premier League poprvé dosáhl Sheffield United během víkendové bitvy s předposledním Burnley na Bramall Lane, kde vítězství bylo považováno za nezbytné, pokud Chris Wilder a jeho tým chtěli zařídit zázračný únik ze sestupových vod. Burnley získalo za celou sezonu jen o čtyři body více než Sheffield United, ale proti němu se mu podařilo čtyřikrát udeřit. Lorenz Assignon, Lyle Foster, Johann Berg Gudmundsson a Jacob Bruun Larsen přispěli k tomu, že se Wilderovi svěřenci stali prvním týmem Premier League, který doma inkasoval 50 gólů v jedné sezoně.

Krásné zakončení Gustava Hamera na chvíli dalo Sheffieldu United naději, jenže Clarets ji rychle uhasili a nechali své hostitele na pokraji rychlého návratu do druhé fotbalové ligy. Blades nyní ztrácejí 10 bodů na záchranu a do konce soutěže zbývá už jen pět zápasů. Wilderovy svěřence čeká také výlet do Newcastlu a domácí utkání s Tottenhamem Hotspur, ačkoli je dost dobře možné, že v posledním hracím týdnu už budou odsouzeni k sestupu. Blades navíc už devětkrát v řadě nevyhráli a nyní je čeká Manchester United, se kterým na podzim na domácí půdě prohráli 1:2.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Casemiro, Maguire, Wan-Bissaka - Mainoo, Eriksen - Antony, Fernandes, Garnacho - Hojlund.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Grbič - Ahmedhodzič, Holgate, Trusty - Bogle, Souza, McAtee, Arblaster, Osborn - Brereton Diaz, Archer.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 6.09 - 8.58

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - Liverpool FC

středa 21:00

Do konce Premier League zbývá necelý měsíc a na programu je veledůležité Merseyside derby. Oba rivalové se potýkají s odlišnými starostmi, každý z nich zároveň potřebuje zvítězit. Everton proto, aby udělal další a možná rozhodující krok k záchraně, Liverpool pro udržení nadějí na titul.

Toffees se po nepovedeném začátku roku zvedli a duben mohou považovat za zdařilý měsíc i přesto, že na Stamford Bridge schytali šestigólový debakl. Celkově ovšem ze čtyř utkání vytěžili sedm bodů - remizovali v Newcastlu a doma porazili své soky v podobě Burnley a naposledy Nottinghamu. Kontroverzní utkání proti Forest otevřel po půlhodině Gueye, ve druhé půli pak na konečných 2:0 navýšil McNeil.

To v případě Reds probíhající měsíc tak vydařený nebyl. Proti Atalantě nečekaně vypadli z Evropské ligy, v lize si připsali remízu na Old Trafford a domácí porážku s Crystal Palace. Ve víkendovém utkání si spravili chuť na hřišti Fulhamu, přestože o poločase byl stav nerozhodný po gólech Alexander-Arnolda a Castagneho. Po návratu ze šaten se ovšem prosadili Gravenberch s Jotou, kteří Kloppově družině vystřelili tříbodový zisk.

Bilance vzájemných zápasů sice hovoří jasně ve prospěch Liverpoolu, Everton přesto svého soka dokáže zejména doma často potrápit. Z posledních jedenácti zápasů v Goodison Parku skončilo hned devět remízou včetně toho posledního bezbrankového, zbylé dva ovládli muži z červené části Liverpoolu. Říjnové utkání na Anfieldu přineslo po Youngově vyloučení dlouhou přesilovku domácích, kterou v závěrečné čtvrtině utkání rozhodl dvěma zásahy Salah.

Dycheovi svěřenci mají v sezoně problém zejména s absencí gólového střelce, kvůli čemuž mají druhou nejhorší ofenzivu v celé soutěži. Šest branek vsítil Doucouré, pět Calvert-Lewin, jinak se nikdo nedostal nad tři trefy. Právě anglického útočníka bude tým ve středu možná postrádat, proti Nottinghamu totiž předčasně střídal. Zranění hlavy vyřadí ze hry Beta, příliš brzy je i na navrátilce do tréninku Colemana.

To Liverpool o kanonýry nemá nouzi. Salah patří se sedmnácti góly a devíti asistencemi mezi nejproduktivnější hráče soutěže, v tomto ohledu patří mezi špičku i Núnez s jedenácti zásahy a osmi přihrávkami. Vedle toho se opírá i o desetibrankového Jotu, jenž však vinou zranění ze zápasu s Fulhamem do utkání nezasáhne. Jinak by Jürgen Klopp neměl mít žádné nové starosti s absencemi.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Godfrey, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Gueye, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Quansah, van Dijk, Robertson - Mac Allister, Endo, Szoboszlai - Salah, Núnez, Díaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.79 - 5.40 - 1.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Newcastle United

středa 21:00

Nedávná zlepšená forma vynesla Newcastle až na šestou pozici, kterou nyní bude hájit na hřišti Crystal Palace. I Orlům se nedávné zápasy vyvedli a ve středu mohou udělat definitivní krok k záchraně.

Se čtyřmi koly zbývajícími do konce sezony by v případě vítězství měli na osmnáctý Luton náskok nedostižných čtrnácti bodů, což je zásluha především dvou posledních ne úplně očekávaných výher. Jedna přišla na hřišti Liverpoolu, další pak v neděli proti West Hamu. Kladiváře přejeli jasně 5:2, když už po půlhodině vedli čtyřgólovým rozdílem, o který se zasloužily branky Oliseho, Ezeho a Matety spolu s vlastencem Emersona. Mateta se po pauze prosadil ještě podruhé, za hosty korigovali Antonio a další vlastní trefa Hendersona.

Magpies z předchozích čtyř ligových střetů vytěžili dokonce deset bodů. I oni si poradili s náročnými soupeři v podobě West Hamu, Fulhamu a Tottenhamu, byť proti papírově nejlehčímu z nich, Evertonu, zaváhali. O víkendu měli vzhledem k semifinále FA Cupu volno, týden předtím nadělili Spurs porážku 4:0. Dva góly přitom vstřelil Isak, jehož doprovodili Gordon se Schärem.

Vzájemné střety se často nesou v remízovém duchu, v základní hrací době skončily nerozhodně čtyři ze šesti posledních utkání. V říjnu v rámci devátého kola však jasně zvítězil Newcastle, o výhru se postarali Murphy, Gordon, Longstaff a Wilson.

Eagles se musí obejít bez naposledy zraněného Holdinga, k dispozici by po problémech naopak měl být Wharton. Na straně hostí visí otazník nad Willockem a Trippierem, kromě toho postrádají celou řadu dlouhodobě indisponovaných hráčů.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Holding, Andersen, Clyne - Munoz, Riedewald, Wharton, Mitchell - Olise, Eze - Mateta

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Krafth, Schär, Burn, Livramento - Longstaff, Guimaraes, Anderson - Gordon, Isak, Barnes

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.14 - 3.71 - 2.27

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Chelsea FC

úterý 21:00

V úterním utkání na Emirates Stadium hostí vedoucí tým Premier League Arsenal městského rivala Chelsea. Domácí chtějí přerušit sérii dvou zápasů bez vítězství na svém stadionu, hosté zase usilují o vylepšení svého devátého místa.

Stačilo jen pár dní a sny Arsenalu o double se ocitly v troskách, protože po první prohře v Premier League v roce 2024 doma s Aston Villou Gunners neuspěli ani v odvetném utkání Ligy mistrů ve čtvrtfinále proti Bayernu Mnichov. Vzchopit se proti marodkou zasaženému Wolverhamptonu Wanderers bylo proto nesmírně důležité, a přestože sobotní střetnutí na Molineux bylo pro hosty chvílemi bolestivou podívanou, góly Leandra Trossarda a Martina Ödegaarda v obou poločasech zpečetily výsledek 2:0 pro Arsenal.

Kromě toho, že Arsenal 20. dubna vytvořil nový klubový rekord v počtu čistých kont v řadě na hřištích soupeřů v nejvyšší soutěži, kterých udržel už šest, se díky triumfu vrátil na vrchol před Manchester City, který si plnil své povinnosti v FA Cupu proti Blues. Svěřenci Mikela Artety by díky 24. výhře v Premier League v této sezoně dočasně zvýšili svůj náskok před vítězi treble, kteří hrají znovu až ve čtvrtek, na čtyři body. Od dubna 2022 neprohráli Gunners v lize dva po sobě jdoucí domácí zápasy. Bez vstřeleného gólu se to navíc naposledy stalo od listopadu 2020.

Kromě Jurriena Timbera, který si v pondělí večer v utkání reprezentace do 21 let zkomplikoval návrat po zranění křížového vazu, přišel Arsenal před víkendovým vítězstvím nad Wolves také o Takehira Tomiyasua, jenž se rovněž zranil. Japonec pociťoval menší potíže při prohře v Lize mistrů s Bayernem v polovině týdne, ale Gunners označili jeho absenci za preventivní.

Delší doba na regeneraci hrála ve prospěch Chelsea proti Manchesteru City v FA Cupu, jelikož Citizens byli unavení z odvety Ligy mistrů s Realem Madrid, kterou navíc na penalty nezvládli. Blues ale s unaveným soupeřem prohráli 0:1. City si tak ve finále zahrají s městským rivalem United, který na penalty vyřadil druholigové Coventry. Jakkoli byl celkový výkon Chelsea proti vyčerpaným vítězům treble chvályhodný, Blues si mohli vyčítat jen to, že nedokázali proměnit množství příležitostí, ačkoli Jack Grealish měl možná štěstí, že ve druhém poločase neodpískal rozhodčí penaltu za jeho hře rukou.

Plýtvání šancí Chelsea bylo v ostrém kontrastu s Colem Palmerem a jeho výkonem při porážce Evertonu 6:0 v posledním zápase Premier League, což znamenalo šestý zápas v nejvyšší soutěži v řadě, ve kterém vstřelili Blues alespoň dva góly. Kromě toho skórovali v posledních 15 zápasech Premier League od prosince, kdy shodou okolností Evertonu podlehli 0:2. Chelsea, která je v tabulce na devátém místě díky své osmizápasové sérii bez porážky, zůstává i v závěru sezony ve hře o evropské poháry.

Co se týče zranění Chelsea, kouč Mauricio Pochettino přijíždí na Emirates bez několika dlouhodobě zraněných, včetně Romea Lavii, Wesleyho Fofany, Lesleyho Ugochukwua, Reece Jamese a Christophera Nkunkua, z nichž poslední jmenovaný se možná jako jediný vrátí ještě před koncem ročníku. Argentinský trenér navíc připustil, že nejlepší střelec ligy Cole Palmer se pravděpodobně nezapojí kvůli nemoci, což je pro hosty obrovská rána.

Arsenal si v říjnovém souboji na Stamford Bridge s Chelsea zahrával s ohněm, ale podařilo se mu uhrát remízu 2:2, díky níž natáhl svou sérii neporazitelnosti proti Blues na čtyři zápasy, do níž patří i úspěch 3:1 na Emirates Stadium v minulé sezoně.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Ödegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovič - Disasi, Chalobah, Badiashile, Cucurella - Fernandez, Caicedo - Sterling, Gallagher, Mudryk - Jackson.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.41 - 5.17 - 7.63

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

West Ham United - Aston Villa

neděle 15:00

Posilněni mocnou domácí odvetou a postupem do evropského čtvrtfinále vstoupí do vzájemného zápasu West Ham i Aston Villa. V případě Kladivářů šlo o Evropskou ligu a tím pádem vyšší úroveň než u Villans, ti však aktuálně bojují dokonce o Ligu mistrů.

Kladiváři v úvodním osmifinálovém zápase ve Freiburgu prohráli jediným gólem, doma však předvedli rezolutní obrat. Vše nastartoval po Součkově hlavičce Paquetá, na kterého ještě do půle navázal Bowen. Po půli se prosadil Cresswell a výsledek dvěma zásahy pečetil Kudus. U fanoušků si tak Moyesovi svěřenci odčinili ztrátu s Burnley, proti němuž vydolovali remízu až Ingsovou trefou v nastavení. Celkově nemohou být spokojeni se svou formou v novém roce, vždyť zvítězit dokázali jen dvakrát na přelomu února a března.

Rovněž Villans po Vánocích polevili ze své fazony a odpadli z boje o titul, přesto jsou naplno v boji o Ligu mistrů, přičemž jejich současná čtvrtá pozice ji zaručuje. Trhlinu na těchto plánech udělala týden stará porážka, Emeryho svěřenci totiž na nejbližšího konkurenta Tottenham nestačili jasně 0:4. Rovněž oni si ovšem spravili chuť na mezinárodním kolbišti, po bezbrankové remíze v Amsterdamu doma skolili Ajax 4:0. Zasloužili se o to čtyři různí střelci v podobě Watkinse, Baileyho, Durana a Diabyho.

Aston Villa stejným počtem gólů ovládla rovněž první vzájemný střet této sezony. Dvěma góly jí zařídil náskok Douglas Luiz, načež kontroval Bowen. Na branky Watkinse a Baileyho už ovšem nenašli hosté odpověď. Vítězství bylo o to cennější, že bylo prvním proti Hammers od května roku 2015.

West Hamu by se po dvouzápasové absenci mohl vrátit Emerson, chybět by tak měl pouze Cornet. Hostující fanoušci budou doufat, že po čtvrtečním zranění bude znovu fit Watkins, mimo hru jsou zranění Buendía, Carlos, Kamara a Mings spolu s potrestaným kapitánem McGinnem.

Utkání na London Stadium začne s nedělní patnáctou hodinou, jako hlavní rozhodčí na něj bude dozorovat Australan Jarred Gillett.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Áreola - Coufal, Mavropanos, Aguerd, Cresswell - Souček, Álvarez - Bowen, Paquetá, Kudus - Antonio

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Lenglet, Torres, Moreno - Bailey, Iroegbunam, Luiz, Tielemans - Diaby - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.51 - 3.79 - 2.75

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Luton Town - Nottingham Forest

sobota 16:00

Po nezapomenutelných událostech středečního večera se Luton Town v sobotu vrací na Kenilworth Road, kde hostí Nottingham Forest v klíčovém zápase Premier League o sestup. Utkají se totiž celky ze 17. a 18. místa, které dělí pouze tři body.

Tři měsíce po traumatické srdeční zástavě Toma Lockyera na hřišti, kvůli které došlo k odložení střetnutí Bournemouthu s Lutonem Town na Vitality Stadium, se oba kluby ve středu večer střetnuly před zotavujícím se kapitánem Hatters. Lockyer byl v prvním poločase svědkem stěží uvěřitelného výkonu svých spoluhráčů, kteří šli do kabin zásluhou Rosse Barkleyho, Chiedozieho Ogbeneho a Tahitha Chonga ve vedení o tři branky, ale svěřenci Roba Edwardse se následně stali obětí takového comebacku, jaký v Premier League nebyl k vidění už dvacet let. Cherries totiž duel čtyřmi góly otočili a vyhráli 4:3.

Nottingham hned poslední tři zápasy Premier League prohrál v poměru 0:1, a tak na vstřelenou branku čeká od 24. února. Postupně totiž padl s Manchesterem United, Liverpoolem a naposledy Brightonem. Zápas ve prospěch Seagulls navíc rozhodl vlastní gól Andrewa Omobamideleho, ačkoli trenér Santo zůstal rozhořčený poté, co Jakub Moder unikl červené kartě za ošklivý zákrok na Neca Williamse, a bývalý šéf Tottenhamu Hotspur cítil, že výkon jeho týmu si zaslouží víc než porážku. Nicméně Tricky Trees poprvé od roku 1999 nedali gól tři zápasy po sobě a v případě prohry na Kenilworth Road se ocitnou v sestupovém pásmu.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski - Mpanzu, Mengi, Burke - Kabore, Barkley, Clark, Doughty - Woodrow, Ogbene - Morris.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Omobamidele, Murillo, Toffolo - Dominguez, Yates - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.66 - 3.64 - 2.66

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Burnley FC - Brentford FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne se na Turf Moor ve 29. kole Premier League odehraje v dolní polovině tabulky zajímavá bitva, v níž předposlední Burnley změří síly s patnáctým Brentfordem.

Kocovina z Evropské ligy byla na West Hamu patrná při návštěvě Burnley na London Stadium, kde David Datro Fofana svým gólem sezóny prolomil nerozhodný stav, Clarets se po vlastní brance Dinose Mavropanosowna vydali do kabin za stavu 2:0. Nicméně ihned po přestávce snížil za domácí Lucas Paquetá a vyrovnávací branku vstřelil v 91. minutě Danny Ings. Burnley tak nakonec místo tří bodů bralo jen jeden. Po čtyřech porážkách však šlo i tak o příjemnou změnu, celkově už Clarets nevyhráli v lize desetkrát v řadě.

Brentford na výhru čeká už pět ligových klání a naposledy nepochodil na Emirates Stadium, kde s Arsenalem padl po boji 1:2. Úvodní branku si připsal Declan Rice, před přestávkou reagoval Yoane Wissa. Vítězství domácích ale v 86. minutě zařídil Kai Havertz. Po šestnácté porážce v sezóně se Bees krčí na patnáctém místě pouhých pět bodů od osmnáctého Lutonu, přičemž Frankův tým inkasoval v posledních pěti zápasech Premier League ošklivých třináct gólů, přičemž za celou sezónu ztratil z vítězných stavů neuvěřitelných 28 bodů.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor - Vitinho, Berge, Cullen, Odobert - Datro Fofana, Bruun Larsen.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Zanka, Collins, Ajer - Roerslev, Janelt, Norgaard, Onyeka, Reguilon - Wissa, Toney.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.12 - 3.72 - 2.28

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Tottenham Hotspur

sobota 18:30

Čtvrté místo v tabulce Premier League může Tottenhamu Hotspur patřit už v sobotu, kdy se Spurs vydají na krátkou cestu na londýnské derby do Craven Cottage, kde ve 29. kole vyzvou dvanáctý Fulham.

Fulham minulý víkend padl s Wolves na Molineux Stadium 1:2. Nejprve se z blízka trefil Rayan Ait-Nouri a nešťastný vlastní gól Toma Cairneyho poskytl Wolves v polovině druhého poločasu klidný dvougólový náskok, a i když Alex Iwobi poté ještě dokázal snížit, bylo to pro Cottagers příliš pozdě. Útok na Evropskou ligu zůstává pro Fulham matematicky možný, ale Silvovi svěřenci by měli být od nynějška až do konce sezoně spokojeni se středem tabulky a do sobotního derby půjdou s tím, že bodovali v každém z posledních šesti zápasů Premier League.

Fulham navíc v této sezóně nasbíral 25 ze svých 35 bodů na Craven Cottage, kde v posledních dvou londýnských derby Premier League triumfoval nad West Hamem United 5:0 a Arsenalem 2:1, ale v nejvyšší soutěži ještě nikdy nevyhrál tři domácí městská střetnutí po sobě.

Tottenham v posledním kole rozjel parádní podívanou a závod o čtvrtou příčku zajišťující postup do Ligy mistrů zůstává nadále otevřený. Spurs totiž na půdě hlavního konkurenta v boji o tuto pozici Aston Villy vyhráli vysoko 4:0. Červené kartě Johna McGinna předcházely góly Jamese Maddisona a Brennana Johnsona, to prakticky uhasilo naděje Villans na nepravděpodobný obrat, a Postecoglouovi svěřenci v nastaveném čase ještě navýšili vedení zásluhou Son Heung-mina a Tima Wernera.

Poté, co se jim v roce 2024 nepodařilo vyhrát žádný z prvních sedmi zápasů o více než jeden gól, se mohou Spurs z posledních dvou zápasů s Villou a Crystal Palace pochlubit celkovým skóre 7:1 a nyní se nacházejí jen dva body za čtvrtou Aston Villou, která odehrála o zápas více. Vzhledem k tomu, že Villans, kteří se účastní Evropské ligy, se v nejvyšší soutěži představí až v neděli, Spurs se na Craven Cottage mohou dostat v případě výhry do prví čtyřky.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Adarabioyo, Bassey, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Iwobi - Muniz.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Dragusin, Udogie - Sarr, Bissouma; Kulusevski, Maddison, Johnson - Son.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.41 - 4.08 - 2.04

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
34
24
5
5
82 : 26
77
2
Liverpool FC
34
22
8
4
75 : 34
74
3
Manchester City
32
22
7
3
76 : 32
73
4
Aston Villa
34
20
6
8
71 : 50
66
5
Tottenham Hotspur
32
18
6
8
65 : 49
60
6
Manchester United
33
16
5
12
51 : 50
53
7
Newcastle United
33
15
5
13
69 : 54
50
8
West Ham United
34
13
9
12
54 : 63
48
9
Chelsea FC
32
13
8
11
61 : 57
47
10
AFC Bournemouth
34
12
9
13
49 : 60
45
11
Brighton & Hove Albion
32
11
11
10
52 : 50
44
12
Wolverhampton Wanderers
34
12
7
15
46 : 54
43
13
Fulham FC
34
12
6
16
50 : 54
42
14
Crystal Palace
34
10
9
15
44 : 56
39
15
Brentford FC
34
9
8
17
52 : 59
35
16
Everton FC
34
11
8
15
36 : 48
33
17
Nottingham Forest
34
7
9
18
42 : 60
26
18
Luton Town
34
6
7
21
47 : 75
25
19
Burnley FC
34
5
8
21
37 : 69
23
20
Sheffield United
34
3
7
24
33 : 92
16

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1639)

Přidat komentář
John Obi Mikel

KURIOZITA: Šlágr anglické ženské ligy mezi Chelsea a Arsenalem začal s půlhodinovým zpožděním. Oba týmy si totiž zvolily bílé štulpny, což se nelíbilo rozhodčí Rebecce Welch. Hostující celek se tak musel převléknout, jenže jinou barvu neměl a tak musel zamířit do fanshopu Chelsea a koupit si jejich venkovní černé, na nichž si hráčky musely páskou přelepit logo konkurenčního výrobce.

Reagovat
oli9

viděl jsem to.. Nechápu že domácí tým neudělal ústupwk..

Vždyť už v pralese platí to že domácí se ptají jaké mají hosté dresy a poté se přizpůsobí

Reagovat
dantetomas

Ty asi nebudes zenaty pripadne v dlhodobom vztahu, ze?

Reagovat
oli9

Budu, ale asi mám rozumnou polovičku.. Navíc fotbaku rozumí a ví co je offside

Reagovat
dantetomas

Ako rozumnu? Ze robi dobrovolne ustupky? A veta “Rob si co chces” ustupok rozhodne nie je

Reagovat
Ligter

to je past

Reagovat
Neutron

Reagovat
Swarley

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Front hell

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Swarley

Reagovat
Golasso

Chelsea potřebuje zalepit FFP

Reagovat
SunFells

Reagovat
oli9

Před 16 lety Matějovský na Anfieldu

https://x.com/CANALSportCZ/status/1768580695494918644?s=20

Reagovat
eder

Hezký gól!

Reagovat
vitasrp

Info pro fandy MU - mám k dispozici 2 vstupenky na domací ligové utkání s Liverpoolem, termín neděle 7.4., místa jsou přesně vedle sebe.

Místa jsou na tribuně za brankou, sektor W207, cena 3000 Kč za kus.

Kdyby měl někdo zájem, ať napíše na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Man__United

Mason Mount is set to be included in Manchester United’s squad for tomorrow’s FA Cup quarter-final tie with Liverpool! #MUFC [@TheAthleticFC]

Reagovat
Herbmeister

bylo by fajn, kdyby na chvilku naskočil a něco ukázal. Ale spíš tomu nevěřím

Reagovat
Herbmeister

* že naskočí

Reagovat
Neutron

Ani v tom druhom si sa nezmylil

Reagovat
LaVolpe

Co tam zahazuje Coventry. To je bude mrzet.

Reagovat
lajka30

Nebude.

Reagovat
LaVolpe

Reguilon fakt strašně směšnej hráč.

Reagovat
lajka30

Hlavně proč to udělal?

Reagovat
icefish

Částečné OT: Prosím, přes jakého providera sledujete TV přes net? Nová O2 mě definitivně otrávila. Chci sledovat PL, českou ligu, evropské poháry a základní nabídku českejch kanálů, to ale není uplně stěžejní... díky za tipy...

Reagovat
Man__United

Chápu že dost lidem ta nová O2 nemusí jít ale mě to třeba jde dobře

Reagovat
Nizzie

Taky.

Reagovat
eder

Českou ligu jedině na O2, na vše ostatní Skylink.

Reagovat
icefish

Díky. Na TCL televizi appka úplně mrtvá… podpora nula.

Reagovat
Nizzie

To je zajímavé, já nemám absolutně žádný problém.

Reagovat
LaVolpe

Flekken zavzpomínal na devadesátky.

Reagovat
SunFells

Andrea Pirlo:

"The first day Pogba trained with us at Juve, we all laughed. How could Manchester United let a player like that leave for free to join us?

Buffon came to me laughing and said 'They really let him go for free?'"

Kdyby tehdy tušili, že pak dojdou se 100 mega, aby ho získali zpátky, Buffon by se udusil

Reagovat
bbbauch

Ty posledni dobou nejak rad recyklujes stary zpravy

Reagovat
SunFells

Ne

Reagovat
Petr.Petr

Ano. + mas hodne nudnej zivot + nikoho to nepobavilo, nazaujalo, nikoho tvuj prispevek nezajima.

Reagovat
Bandita_Harry

Hovor za seba, mňa to pobavilo

Reagovat
El Cid z City

Zalez ňoumo.

Reagovat
r.mrazik

A dnes se podíváme zpátky do minulosti na to, jak lidi reagovali, když to sem někdo dával v roce 2015

Reagovat
jk

On posledni dobou nejak rad recykluje stary zpravy

Reagovat
Kinky7

když koukam na Burnley tak mam pocit ze hrajou jak z partesu aby vzapeti udelali botu jak prase ci netrefili prazdnou branu....

Reagovat
tweek

Fulham ve finálce tohle už mohl bylt slušný příděl. Slepice jsou dost mimo.

Reagovat
Cobra

Kulu je úplně mimo.

Reagovat
Mastný Chobot

No oproti Johnsonovi je to este dobry vykon

Reagovat
LaVolpe

Mně přijde mimo velkou část sezóny, celkem zklamání.

Reagovat
Jesfey

Tak když má vedle sebe většinu sezóny do útoku absolutně neschopného Sarra, který 99 % času posílá dvoumetrové přihrávky, které absolutně nic neřeší, tak pak sám asi těžko toho moc vymyslí.

Reagovat
jk

Reagovat
kulych

WTF,? Sarr je jeden z nejlepších hráčů sezóny. To kolik pokryje pohybem prostoru nebo jak je schopný vytáhnout balón do útoku rozhodně nejsou jenom dvoumetrové přihrávky.

Reagovat
jk

Ty z 99% dvoumetrové přihrávky jsou ve skutečnosti průměrně 13.5m. Ale kdo by se obtěžoval s nějakou realitou…

Reagovat
Jesfey

Defenzivní vlastnosti jakž takž nějaké má, které jsou ale ovšem nanejvýš průměrné. A prostor pokryje nanejvýš pohledem.

Schopnost vytáhnout balón do útoku mají všichni v té záloze lepší než on.

Pravá strana při útoku neskutečně trpí, protože jediná věc, kterou v tom útoku udělá, je, že přihraje dva metry vedle sebe i do pozice, která je horší než ve které sám je. Záložníkům soupeře stačí doslova bránit jenom Maddisona, protože on je absolutně neschopný čehokoliv fotbalového.

Reagovat
jk

Docela čekám, že místo něj na kraj půjde BJ, nalevo Werner a někdo (Sarr) ze zálohy na stříkačku.

Reagovat
Cobra

Reagovat
eder

Myslím, že ne, Time...

Reagovat
Man__United

Fulham

Reagovat
Jesfey

Já tohle opravdu nepochopím, chceme hrát atraktivní fotbal a pak tam dáme od začátku borce jako Johnson, Sarr, Bissouma a vlastně i Son.

Reagovat
jk

Přesně. Kdyby tma dal 3x Modriče a 1x Mbapého bylo ný to cajk

Reagovat
Jesfey

Proti těmhle by stačili Lo Celso, Bentancur a Werner.

Reagovat
jk

A kdyby ne budeš tu psát že Werner umí jen běhat po lajně, GLC je nerozehraná lemra a Bentancur po zranění úplně z formy. Klasika…

Reagovat
Jesfey

Jasně, a proto tu bráním Kulusevského. To vážně nemá logiku.

Reagovat
Nizzie

Tu u henteho hledáš špatně

Reagovat
Kincl

Asi už nemají Slepice v plánu vyrovnat co?

Reagovat
lajka30

Diouf ta takový faul co teď předvedl Palhnha dostal červenou.

Reagovat
Golasso

Když vidím, za jaký kraviny se občas dává červená, tak to šlápnutí na kotník od Palinhy by ji zasloužilo taky. Strašná prasárna.

Reagovat
lajka30

Reagovat
Ferreira

Reagovat
mistr129

Teď předtím gólovým rohem to proč nebyla penalta na Castagneho?

Reagovat
LaVolpe

Dejte jim bůra.

Reagovat
O.Giroud

heh Dragusin efekt

Reagovat
jk

Přijde na hřiště a padají góly

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Tak neplatí

Reagovat
Mastný Chobot

Werner skvele odbranene

Reagovat
jk

Timo tyvole slušný

Reagovat
Mastný Chobot

Robinson je posledne tyzdne v neskutocnej forme

Reagovat
Salfovic

Dobrej slepičí vývar

Reagovat
Rohlíček

Totspur

Reagovat
bakasa

Kočka s myší

Reagovat
Zdechlina

Se slepicí

Reagovat
Jesfey

Angeho černí koně Sarr s Johnsonem nám to opět vyhráli.

Reagovat
oli9

OT:

MLS

Vítr je svině.. Tohle jsem ještě neviděl...

https://x.com/MLS/status/1769096641473064975?s=20

Reagovat
masina_LFC

the windy city special

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
cr7sux

Velké šach uvnitř City Football Group se očekávají ohledně Sávia. Ten patří Troyes, hostuje v Gironě a má přestoupit do Manchesteru City, přičemž všechny zmíněné celky jsou součástí této skupiny. I proto se bledě modří mohli domluvit na přestupové částce okolo 10 milionů liber.

až tu bude někdo žvatlat o tom, jak city rozumně nakupují, tak k tomu asi toto

Reagovat
Miguel19

Jackson skvěle

Reagovat
John Obi Mikel

Kukuřiceeee Jackson dobře

Reagovat
Miguel19

Ale teda Caicedo zase důležitý zákrok u vápna a je z toho branka. Slušně se rozehrává...

Reagovat
Svatej

On furt udělá za zápas nějakou špantou trátu, ale krom toho je lepší, než se dělá..

Reagovat
John Obi Mikel

Zlepšuje se Až přestane mít zbytečné ztráty míče, bude skvělej

Reagovat
Svatej

Ř

Reagovat
Svatej

wtf

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Tak už aspon vím, kde diskutujem

Reagovat
VTID94

Ta zostava proti WestHamu vyzerá zaujímavo...

Reagovat
Spikous

No Duran s Watkinsom spolu v útoku znie zaujímavo. Verím že im to pôjde. Dnes by nám trebalo 3 body po prehre Tottenhamu. Zápas s West Hamom ale nebude rozhodne ľahký a vieme dobre že naša obrana najmä na začiatku druhých polčasov vie byť šialená

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Sanchez fakt neni normalni

Reagovat
vitasrp

Při hře nohama fakt nevím, jestli je horší Sanchez nebo Petrovič

Reagovat
John Obi Mikel

Sánchez, protože dělá picoviny. Petrovič to kope do autu.

Reagovat
Svatej

Proč Sterling existuje

Reagovat
John Obi Mikel

*Proč Sterling na hřišti neexistuje

Reagovat
John Obi Mikel

Wtf gólman

Reagovat
Svatej

My i totálně směšný promáchnutí 3 lidí uděláme tak blbě, že z toho je pecka

Reagovat
lajka30

Sterling

Reagovat
John Obi Mikel

To je takovy debil

Reagovat
Miguel19

Ať jde do prdele. Proč se k tomu kurva sere?

Reagovat
Greny

Na hřišti Palmer, Mudryk ale ne on si to zase vezme tento picus

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Error

Sterling definitivne hraje se souperem

Reagovat
Mimalu

to je jelito

Reagovat
John Obi Mikel

Faulovany hráč nemá kopat pecku

Reagovat
Greny

Škoda že ho aspoň nezranili když už ho faulovali

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LaVolpe

Co to bylo tvl?

Reagovat
Greny

Proč se ten vypatlanej debil zas do to sere....

Nedá penaltu, předtím chytí gól Mudryka fakt zas super zápas ať už táhne do piči nebo ho někdo zrani

Reagovat
VTID94

Steriling

Reagovat
vitasrp

Já v životě nenáviděl hráče Chelsea víc než Sterlinga.

to je hroznej čůrák, co ten tým tahá níž a níž.

Reagovat
John Obi Mikel

Jako já ho mám taky mezi prvníma, možná taky vede

Reagovat
MikeHavenaar

Uz podle slepiciho rozbehu jsem vedel ze ji ten curok neda

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
M0rb1D4S

Fakt doufám, že Sterling půjde po sezóně kdekoliv do prdele. Nejzkušenější hráč na hřišti a pravidelně jasně nejhorší.

Reagovat
Svatej

PROČ STERLING EXISTUJE

Reagovat
MikeHavenaar

Jeste proc existuji Caicedo, Mudryk a i ten Sanchez

Reagovat
Greny

Chyběl na pláče Enzo, protože Sterling toto už jednou v sezóně udělal ne ? Že to chtěl vzít Palmerovi, ale Enzo ho srovnal že nejde

Reagovat
vitasrp

My hrajeme v devíti, Sterling je úplně v lese a Sanchez je brutální omyl tvle.

Reagovat
Maximm9

Sanchez

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez koukam taky nechce do základu, dnes šíleně nejistej.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Svatej

Co myslíte? Odhadne Sanchez dneska aspon jeden balón?

Reagovat
John Obi Mikel

Jasně Sterlingu, naveď si balon do dvou hráčů

Reagovat
Miguel19

Tohle bez karty, to je úžasný

Reagovat
Svatej

S SANCHÉZ CHYTÁÁÁÁÁ

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling

Reagovat
John Obi Mikel

To je takovej vůl

Reagovat
John Obi Mikel

Vždycky jsem mu věřil! Pěkné áčko

Reagovat
LaVolpe

Nééééé

Reagovat
Miguel19

Cold, Cold, Cold.

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaalmer

Reagovat
Error

Prodat jeste o polocase

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Ta obrana Lestru je az neuveritelne pomala, to je neskutecny

Reagovat
Miguel19

Ta mánička je slušná groteska no...

Reagovat
Miguel19

První kvalitní věc od Sterlinga.

Reagovat
Svatej

Všiml si někdo, že STerling v nájezdu nejenže minul, ale minul o metr??

Reagovat
Swarley

*minimalne o metr

Reagovat
Miguel19

To bylo tak o 3. Strašný zakončení.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vitasrp

Jako oni ti nejzkušenější hráči v tom kádru jsou paradoxně nejvíc na hovno, to je neuvěřitelný. S výjimkou Silvy samozřejmě, Chilwell je dobrej, ale často zraněný, Disasi kiksař, ale oukej, nějakej průměr tam má, Nkunku furt zraněný.

Ovšem Sanchez, to je takovej Sterling v bráně. On dokáže být chvíli dobrej, pak ale udělá chybu, totálně se sesype a prakticky každý centr, každá střela může být gólovka soupeře, poněvadž nikdo neví, co tam ten chlap vyvede.

A Raheem, to si fakt nezaslouží komentář. Jeho zakončení/řešení situací nás regulérně stálo prohry proti ASton Ville a Wolverhamptonu, protože ten řepák řešil situace 2 na gólmana vlastním zakončením, které samozřejmě nedal.

A poučení vůbec žádný, dneska od první minuty mimo, dělal chyby, technicky špatný, zkažený přihrávky, zazdil tam jednu tutovku, kdy si nedokázal zpracovat jednoduchý balón. A stejně se pak cpe k penaltě, i když je Palmer stoprocentní. A jako třešinku na dortu ji provede úplně tragicky, ten chlap je vážně úplně mimo. A ta nějaká forma, kterou měl od startu sezóny do listopadu, tak ta už je úplně pryč, teď je to obyčejný trápení.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Ta asistence doufám nic nezmění na tom, že ten chlap musí jít bezpodmínečně do hajzlu

Reagovat
John Obi Mikel

Asistence pojistila základ před Maduekem

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Miguel19

To je prostě tragéd ten Disasi

Reagovat
John Obi Mikel

Disasi

Reagovat
Hachim Mastour

ty pííčo

Reagovat
dantetomas

Disastri

Reagovat
John Obi Mikel

Režie nezvládá

Reagovat
Svatej

CO SE TO DĚJE

Reagovat
vitasrp

Já na tuhle sadu hráčů prostě absolutně nemám nervy, to je fakt debil vedle debila.

Reagovat
Swarley

Reagovat
avicii

Reagovat
bbbauch

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
M0rb1D4S

https://www.youtube.com/watch?v=n82UcMjC1pk

Takhle se v šatně oznamuje sestava na zápas.

Reagovat
kissak

Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček, Debil, Blbeček. Akorát támhle vzadu, to je snad jediná výjimka, tam jsou dva Blbečci vedle sebe.

Reagovat
masly008

Kdyby jsi sháněl lístky na PL jak oni hrají tak se tam nikdo nedostane

Reagovat
Error

Udelejte nekdo sestrih nejvetsich magorin Chelsea tuto sezonu, to bude top vyber

Reagovat
Svatej

Reagovat
ashburtongrove

Nikdo nemá čas se na to koukat 3 hodiny

Reagovat
M0rb1D4S

To je od komentátora příkladná příprava na zápas. Už několikrát udělal z Mavididiho Francouze

Reagovat
VTID94

Bosak je tiež inde . Paqueta hral cez týždeň proti Ajaxu a odstúpil z hry pre zranenie. Ale stihol sa dať do poriadku

Reagovat
vitasrp

My zkrátka a dobře musíme odehrát zápas průběhem na 4:0, abychom vedli aspoň 2:1.

To je vážně neuvěřitelný.

Reagovat
M0rb1D4S

Leicester napadá o 106 a u nás Sterling a Jackson to dělají tzv. na Rashforda. Tam bych kolem nich prošel i já.

Reagovat
Swarley

Chvalim přesný vyraz prošel, nebylo by treba ani běžet

Reagovat
M0rb1D4S

Ndidi bez karty. Neuvěřitelné.

Reagovat
vitasrp

Sudí si dneska vůbec nevzal karty ne?

Reagovat
TheGun

Nádherná střela

Reagovat
TheGun

A že není Francouz je úplně jedno

Reagovat
Swarley

tvle myslel jsem si, ze horsi nez u nas to byt nemuze

Reagovat
lajka30

Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

Csaplárova past

Reagovat
vitasrp

Další krásný gól, který nebyl z vyložený šance. Kolik jsme jich letos dostali už? 15?

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Jděte do <->

Reagovat
dantetomas

Dolava alebo doprava?

Reagovat
masina_LFC

Chelsea proste baví

Reagovat
Deywid

Zasa nahovno druhy polcas. Poche mag.

Reagovat
Rothbard

Chelsea doma s druholigovým týmem 2:2

Reagovat
TheGun

Průměr PL a top Champu.

Reagovat
Svatej

zajímalo by mě, jestli si tu někdo z diskutujících všiml.

Reagovat
Svatej

Někoho by třeba napadlo, já nevim, střídat toho vylízanýho zmrda vepředu, oživit tu totálně mrtvou ofenzívu, ale Poch je spoko s tou bandou debilů na hřišti.

Reagovat
masina_LFC

střídat toho vylízanýho zmrda vepředu - tu treba byť konkrétnejší, lebo ja tam vidím aspoň troch

Reagovat
Svatej

Tady fakt nemusim být konkrétní

Reagovat
John Obi Mikel

Poche reaguj!

Reagovat
Miguel19

Kopni si ji, Sterlingu...

Reagovat
Miguel19

To bylo před vápnem ne?

Reagovat
Swarley

taky mi prislo

Reagovat
lajka30

To nebyla penalta.

Reagovat
John Obi Mikel

Noooo, to nevypadalo na faul

Reagovat
vitasrp

Faul úplně jasnej tyvole.

Reagovat
John Obi Mikel

Ba jo, škrtl ho tam

Reagovat
vitasrp

Venku a červená

Reagovat
Swarley

trefa

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Godwinson

Te prdel, VAR musi tomu curakovi poradit, aby dal cervenou. To jsme se dockali kvality sudich.

Reagovat
vitasrp

Ten komentátor vůbec nezná pravidla, to je taky top kokot.

Reagovat
avicii

Reagovat
Miguel19

Ten komentátor

Reagovat
John Obi Mikel

Jak tam stavěli tu zeď a on do toho, že je zvědavej kdo si tu penaltu vezme.

Reagovat
John Obi Mikel

Komentátor netuší

Reagovat
avicii

Teraz VAR

Reagovat
Mihi

Komentátor

Reagovat
Doubas

Co ten komentator trepe tvl. Bylo to pred vapnem, proto redko

Reagovat
Godwinson

Sterling

Reagovat
Mimalu

těsně vedle

Reagovat
Svatej

Jackson provedl ten dotyk nádherně, když jsme u tý akce...

Reagovat
Swarley

Tpc Sterling

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Běž pro to!

Reagovat
Mihi

Reagovat
Error

DOPICE UZ ALE, CO TO JE ZA VOLA

Reagovat
Miguel19

Těžko říct, kdo je větší tragéd. Jestli Sterling, za to co předvádí nebo Poche, že ho tam stále nechává...

Reagovat
Godwinson

Kez by to Leicester dal a toho idiota uz vyrazili

Reagovat
dantetomas

Mne zacne byt fandov Chelsea aj luto

Reagovat
masina_LFC

vidno, že Raheem je skúsený líder medzi tými mlaďasmi

Reagovat
John Obi Mikel

Nechcete ho v létě koupit?

Reagovat
John Obi Mikel

Je prodloužení nebo opakování zápasu? Komentátor mluví o prodloužení, ale já myslel, že v FA Cup je opakování.

Reagovat
dantetomas

Predlzenie a penalty

Reagovat
Man__United

Od osmifinále už jsou prodloužení a penalty

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Pochettino

Táhni do prdele.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za střídání

Reagovat
Deywid

Imbecil namiesto Sterlinga vystrieda Mudryka

Reagovat
lajka30

Sterling dostává solidní čoud.

Reagovat
Svatej

on sundá Mudryka a nechá STerlinga

Reagovat
VTID94

Keď už nieje ruka to čo bolo teraz v šestnástke WestHamu tak fakt už neviem. A VAR pojebaný má v piči

Reagovat
BennDyaz

Meh. Jednou VAR pomůže, jindy zařízne... trocha konzistence by byla fajn, ale ve výsledku je to fifty-fifty

Reagovat
VTID94

No moc si nepamätám kedy nám naposledy pomohol...

Reagovat
BennDyaz

Naposledy si vybavuju penaltu proti Burnley

Reagovat
Spikous

Nechápem že sa tam nepískala jasná ruka . Ale ja nechápem čo tam predvádza Moreno dnes . Všetko prechádza cez jeho stranu , Duran a Rogers tiež nič moc. Každopádne nechávame West Ham zbytočne sa dostávať do šancí hlúpymi prihrávkami

Reagovat
VTID94

Moreno je zlý dnes no... Duran neviditeľný a Rogers sa aspon snaží niečo...obrana az na Paua zase slabota

Reagovat
Spikous

Tá naša obrana býva často šialená ako náhle sa dostane pod tlak. V lete ak to bude možné potrebujeme nutné posilniť práve kraje obrany . Casha mám rád ale táto sezóna mu vôbec nejde resp mám pocit že mu vôbec nesedí ten náš štýl hry. Dnes v strede chýba mcginn celkom jednoznačne

Reagovat
BennDyaz

Já tam nevidím herní plán. Hrajeme pomalu, bez cíle. Se dvěma hroty bych čekal přímočařejší postup, není divu, že se obrana dostáva pod tlak, když nemá tolik možností. Hrajeme po křídlech, abychom to pak stáčeli doprostřed pole, kde má West Ham přesilu. Za mě celkově nesmyslný přístup k zápasu

Reagovat
Spikous

No ja mám pocit že Watkins tým že tam je Duran hraje viac zo strany a vôbec mu to nejde. Duran na mňa pôsobí ako by hral bez záujmu a striedal by som ho. Tá naša rozohrávka zo zadu je katastrofa. Strašne je cítiť že tam není Mcginn aby bojoval v strede o tie lopty.

Reagovat
Man__United

#mufc XI vs Liverpool: Onana, Wan-Bissaka, Lindelof, Varane, Dalot, Mainoo, McTominay, Fernandes, Garnacho, Rashford, Hojlund

Reagovat
masina_LFC

je to fakt zbytočné ten VAR, nechať to na ofsajdy a na zvyšok sa vysrať

Reagovat
Spikous

Rozhodcovia v Anglicku ..jeden horší ako druhý no

Reagovat
John Obi Mikel

To to trvalo!

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
Godwinson

Jako chapu, ze bez utocnika se sezona zvlada blbe, ale na to se neda koukat

Reagovat
Miguel19

Palmer GOAT.

Reagovat
Miguel19

Genius.

Reagovat
John Obi Mikel

CHUKWUEMEKAAAA

Reagovat
pingla

dobře čukvemeka

Reagovat
Svatej

Palmer je fakt nechutně dobrej

Reagovat
Mimalu

easy postup

Reagovat
John Obi Mikel

MADUEKE Škoda, že tam nechal 85 mimut trápit Raheema

Reagovat
Hachim Mastour

madueke

Reagovat
Svatej

WAAAAT

Reagovat
Miguel19

Příště snad zase Sterling, Poche.

Reagovat
John Obi Mikel

Dva góly od střídajících hráčů.

Reagovat
Godwinson

Myslim, ze v Coventry se za Chelsea budou hodne modlit

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Svatej

Reagovat
Čenda

Reagovat
Error

Mladi anglicani >>>> stari anglicani

Reagovat
vitasrp

xG 4,45 vs 0,65 a stejně vyhrajeme až brankama v nastavení.

Ten tým prostě nikdy nepřestane fascinovat, to je neustále jedna totální krávovina za druhou.

Reagovat
vitasrp

A Chukwuemeka může být ten typ hráče, co nám proti hlubokým blokům zatím chyběl. Samozřejmě záleží, v jaké kvalitě bude hrát, ale třeba proti West Hamu byl vynikajícíc, než se pak zranil - původně na 4 týdny a vyklubala se z toho 6 měsíční absence.

Gallagher je fajn, ale proti těm zataženým soupeřům je potřeba hodně té kombinace na malém prostoru a aby měl teda hráč super techniku a přehled zhruba v oblasti rohu pokutového území. A Connor má spoustu super kvalit, ale tohle k nim úplně nepatří (v tom byl určitě výrazně lepší Mount), zatímco Carney v těhle oblastech hraje moc rád.

Uvidíme, snad se ho podaří dostat do nějaké kondice a nezraní se zase na další měsíce.

Reagovat
PhilipS

Moc dobrá půle od WH. Ta hra bez Warda-Prowse je prostě mnohem lepší. Fakt není důvod aby hrál.

Reagovat
fenixLFC

ale tvaroh s tou borkou su dobra dvojka v studiu stokrat lepsie jak ked tam saskuje poborsky, haring a dalsi

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Konečne niekto kto je nestranný povedal by som...poborskeho nemôžem počúvať

Reagovat
fenixLFC

nejde o nestrannost, to mi je vcelku jedno ked sa vedia vyjadrit k zapasu. co vacsinou nevedia. a poborsky je debil, ktory cokolvek povie tak si musis presne otocit aby to bola pravda

Reagovat
Spikous

Teraz máme šťastie že to neuznali ....ale to bránenie standartiek je hrozne ... Zápas čo zápas

Reagovat
BennDyaz

West Ham se rozhodl betonovat. Tohle musíme otočit; minimálně bod je povinnost

Reagovat
Spikous

Ťažko dáme gól keď nestrielame na bránu ....neviem kde to chcel Cash teraz ešte prihrávať

Reagovat
BennDyaz

Říkali si o to prostě. Tuhle Moyesovu mentalitu nepochopím, po 2/3 hry to hrát na 1:0?

Reagovat
Spikous

No West Ham má stále tie výkony a výsledky ako na horskej dráhe ...pri tomto tlaku treba streliť ešte jeden gól. Jednoznačne tam šanca je

Reagovat
Spikous

Kazdopadne je rozhodca úplne mimo ...neviem kde tých rozhodcov berú ale čistá katastrofa

Reagovat
BennDyaz

Úplně nevím proč, nic zásadního, snad ta ruka, ale jinak nic zásadního sem z jeho strany neviděl. Situace 50 na 50 pouštěl úplně správně

Reagovat
Spikous

Tie naše standartky ako je toto možné?

Reagovat
BennDyaz

Tohle VAR znovu odvolá

Reagovat
Busby babes

dobrej zacatek.

Reagovat
Swarley

Jo, ale ted zacneme hrat tradicne hovno

Reagovat
Busby babes

tahni pesimisto!!!

Reagovat
Swarley

11 pesimistu mame bohuzel vetsinou na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

Sniper McTom

Reagovat
Neutron

McTom

Reagovat
Ligter

McTom

Reagovat
martin.b

Kam ten Gomez běžel jejda

Reagovat
mimi_united

My nie sme Sparta

Reagovat
avicii

To ze nehrate o titul všetci vieme

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
dantetomas

Gomes v mode “Real Madrid style”

Reagovat
dantetomas

Gomez samozrejme

Reagovat
pingla

dejme těm hovnám i bůra

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
pingla

https://dubz.co/v/z33acw

tady máš a žer

Reagovat
forrest

Reagovat
John Obi Mikel

Scott McTominay by měl hrát v útoku

Reagovat
PhilipS

Jako jestli tam zase vymyslej ruku, tak mě naserou. COmmon

Reagovat
Spikous

No ruka tam dosť možno bola

Reagovat
PhilipS

Tohle prostě není prokazatelná ruka. Prostě to uznejte omg

Reagovat
Spikous

Veď v prvom polčase mal váš hráč jasnú ruku v šestnástke a nepiskalo sa to

Reagovat
Salfovic

Takže to sečetli

Reagovat
guestikor

Vždyť to jde vidět, že od Součkova stehna jde ven, a pak bolon změní směr do brány

Reagovat
BennDyaz

Zbytečně dlouho no, já to viděl po dvou záběrech. V pohybu to bylo znát celkem jasně

Reagovat
guestikor

Ani Havertzovi neuznali proti Ville něco podobného no. Navíc tam ještě Soucek tahal zezadu Konsu

Reagovat
smazaný uživatel

To jednak, a taky tam byl úplně jasný Součkův faul, to by byla hodně velká chyba, kdyby to prošlo.

Reagovat
PhilipS

Lol. Tam fakt ten záběr není. Je to schovaný za tyčkou. To běžte do hajzlu

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký záběr tam není?

Reagovat
PhilipS

Dotek ruky a míče

Reagovat
BennDyaz

Ten byl v pohybu celkem zřejmý. Předpokládat, že má místo ruky například penis je celkem mimo jen proto, že samotný dotyk je schovaný za tyčkou. A to bylo pouze z jednoho záběru, v kontextu dalších záběrů je vyhodnocení naprosto jasné

Reagovat
John Obi Mikel

WHU toho góla neuznaj

Reagovat
PhilipS

Minule naopak po jasný ruce penaltu nedostali. To je slušná smůla

Reagovat
Neutron

Skoda…

Reagovat
PhilipS

Tenhle týden mi VAR nakládá

Reagovat
Spikous

VAR v Anglicku no tiež ako fanúšik Vilky z neho niesom nadšený

Reagovat
BennDyaz

Ty vole, dyť nám jenom dneska správně zachránil tři inkasované góly, co víc chceš?

Reagovat
Spikous

Myslím to všeobecne počas celej sezóny . Dnes navyše ten posledný neuznaný gól nebola len ruka Součka ale ešte faul na Konsu. No ja by som bol rád ak by ten VAR fungoval správne . V každom zápase sú posudzované rovnaké situácie inak

Reagovat
BennDyaz

To ano, konzistence mu chybí, ale plus minus to je podle mě v širším časovém měřítku narovno, jednou pomůže, jednou zařízne

Širším časovým měřítkem bych viděl tak 5 sezon ale což není dobře. S VARem je třeba pracovat, pozitiva jsme mohli vidět dnes, negativa je třeba diskutovat

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju Leeds-Milwall, rozhodčí přehlédl dvě penalty - ruku nataženou od těla a koleno do Rodonovy hlavy, on ten VAR není zas tak na škodu, věř mi.

Reagovat
Swarley

Jako uprimne vubec nechapu, proc se Mainoo pri presovani vytahuje tak nahoru, jako DM je to uplna blbost, moc nechápu, co si od toho slibujeme... Uz xkrat tam pak chybel a je tam totalne vyklizeny prostor...

Reagovat
Hlahart

Však tohle hrajeme (bohužel) celou sezonu. Ten press 4-1-5 je největší blbost, na který ETH trvá

Reagovat
Swarley

Muze byt, ale dneska to bylo xkrat 4-0-6, to je jeste vetsi magorina

Reagovat
Hlahart

Protože McTominay to nedrží pozičně no

Reagovat
Swarley

Reagovat
PhilipS

Doprdele, když to rozhodčí uzná. Tak ten záběr musí bejt úplně nepřůstřelnej aby to rozhodnutí otočili. To nebyl ani náhodou. Se ti rozhodčí u videa úplně posrali tenhle týden

Reagovat
BennDyaz

Člověče, seš asi jediný, kdo to neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PhilipS

Je pravděpodobný, že zahrál rukou. Ale ten záběr tam není. U toho ze předu ho to trefí do stehna a ten druhej je za tyčkou. Zkoumali to skoro pět minut. To prostě podle pravidel na otočení nestačí.

Reagovat
BennDyaz

To není o tom, jestli vidíš přímo, ale jestli nade vší pochybnost dovedeš identifikovat sled událostí. Kdyby nešlo vidět nic, například přes tělo, tak cajk, ale v tomto případě tam byla pouze ruka a míč, který změnil pohyb zcela jednoznačně po dotyku v místě, kde měl Souček pouze ruku

Reagovat
Neutron

Kobbie

Reagovat
Swarley

Na pohodu to vyklickoval

Reagovat
R.Meireles

V poločase Bradley místi Gomeze a trichu budíček..

Reagovat
Ligter

bych neveril, ze tam ten offside najdou

Reagovat
Hlahart

Kobbie je úžasnej

Reagovat
Swarley

Reagovat
martin.b

Jarell

Reagovat
Swarley

Kurva to je porad dokola, Rash tam musi byt duraznejsi

Reagovat
Mato178178

Kedy bol rash dorazny?

Reagovat
Swarley

Nekdy lonskou sezonu predpokladam

Reagovat
R.Meireles

Kobbie je úžasnej

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Kixi Syhimour

Quansah

Reagovat
Salfovic

Moc hezkej průnik

Reagovat
fenixLFC

maca

Reagovat
Busby babes

skoda no. nestastne tecovane. ale kdyby ne, tak to asi hezky letelo k druhe tyci

Reagovat
Busby babes

hmmm, fuck-

Reagovat
Busby babes

skoda, doufal jsem v Nunezuv offside teda

Reagovat
Neutron

To je zas branenie tvl

Reagovat
fenixLFC

salaaaaaaaaaaaaaaah

Reagovat
Mastný Chobot

MU to sú kužele

Reagovat
Swarley

Tak to dojebat, to fakt neni normalni, zase takhle polozit dobre rozehrany zapas

Reagovat
Neutron

To je dokola to iste, oni tam proste stoja a cumia, navyse totalne nedorazny ako Rashford proste to co ho tam tienoval pred tym golom, a ETH s tym totalne nic nerobi.

Reagovat
Swarley

Ale jako to je dobry zapas, jsme ve hre, hrajeme dobre, mame sance, konecne tomu ani nejakych 35 minut nechybi duraz, nasazeni a ten krok navic a pak to cely hodime do hajzlu zase tou laxnosti a nekoncentrovanosti... To neni na nového trenera ale na tym psychologu, tak labilni tym jsme snad ani za těch 10 let nemeli...

Reagovat
Kixi Syhimour

Ssssssssaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh

Reagovat
dantetomas

Obrat este v prvom polcase? To neskonci dobre

Reagovat
EL Gringo

Fernandes

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Krysak

Reagovat
fenixLFC

fernandes

Reagovat
EL Gringo

Inak pri tom prvom góle United nebol Rashford v offside?

Reagovat
Busby babes

Rashford?

Reagovat
EL Gringo

Však na neho smeroval ten dlhy pas

Reagovat
dantetomas

Nebol

Reagovat
Registrujisejenproto

Krysička Fernandes jak se vzteka, kokutek kapitan

Reagovat
Salfovic

Tak smrdělo to faulem.

Reagovat
Hachim Mastour

To bolo rýchle

Reagovat
MystycMac

Take Derby ma ani Nebaví United mi príde jak keby im ani o nič nešlo ako priatelak to beru...

Reagovat
Busby babes

jakoze wtf?

Reagovat
martin.b

tak jsme vypadali prvních 40 min naopak my

Reagovat
vladis271

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

neasi ja nevim, tahle snaha si kopnout do United je od nekterych celkem trapna.

Reagovat
fenixLFC

to nie je o kopani do united, on je len troll ktory pise vsetko aby posobil kontroverzne

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
martin.b

No trvalo nám tak 40 min než jsme přepli z úspornýho režimu, to manko mohlo být vyšší, ale poslední osmiminutovka konečně podle představ, bude to ale ještě těžký.

Reagovat
Swarley

Pokud to bude letosni standard, tak se z toho uz neposbirame

Reagovat
avicii

Tak stále je to derby, možno im to dôjde cez prestávku...

Reagovat
Swarley

Tak ja doufam, protoze po tomhle zapase nas uz v sezone nic neceka, muzou na dovolenou a dohrat to dorost

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

LiVARpool

Reagovat
masina_LFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Chittak_LFC

MRDKY

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Jkb

Co hrají United za taktiku? Nakopávat to na Rashforda a doufat, že něco vymyslí? Dost se divím, že to fanoušci United ještě trpí, ten Hag je otřesnej trenér.

Reagovat
puji

Koukame na stejny zapas?

Reagovat
Busby babes

neres.

Reagovat
puji

Mi přijde právě po dlouhé době zápas na který se z pohledu MU dalo dívat. Aspoň těch 40 minut.

Reagovat
Busby babes

jj, do te 40. minuty to byl mozna nejlepsi vykon v sezone.

Reagovat
vladis271

Teraz treba chytre nato ist. Protiutoky alebo to zabit tretim golom hned zo zaciatku 2. Polcasu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já bych to nejradši zabil devíti góly hned zo začiatku druhé půle

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

mainoo super,ale u prvniho golu byl moc daleko

duhy gol obrana panacove a rikam porad,ze tyhle skoky dopredu by se piskat nemely...jen je skoda,ze jindy se to piska porad

Reagovat
O.Giroud

tak zalezi, takemu Maguirovi som este nevidel, ze by toto nezapiskali.

Reagovat
r.mrazik

jj, ono se tohle piska temer pokazde

mne se to nelibi,protoze obrance vystrci prdel a pak skoci sipku

Reagovat
O.Giroud

niekedy to treba poistit chytenim lopty no

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Front hell

Xhakovinka

Reagovat
avicii

Až na záver polčasu sme boli strašne zlý hlavne pri braneni.. v druhom polčase musíme ukázať väčšiu chuť do hry..

Reagovat
Busby babes

Varane u toho druheho golu, ach jo.

Reagovat
Swarley

Bruno debilni braneni mice picovina, braneni Lindelofa a Dalota Nuneze picovina, Varane bezi do brany picovina, Salah sam na petce velepicovina

Reagovat
Kixi Syhimour

Swarley do studia

Reagovat
Swarley

Taky picovina

Reagovat
Luc-Luc

Nechali jsme ucka vyblbnout nazacatku, ted tam jeste jeden rychle supnout, at jsme v klidu, a v pohode dohrat bez zraneni.

Reagovat
Kixi Syhimour

Jaký je kurz na to, že City dostanou Coventry?

Reagovat
O.Giroud

podla mna ich dostane Chelsea

Reagovat
avicii

1,02

Reagovat
M0rb1D4S

Tam jsou jenom 2 možnosti. Buď dostaneme Coventry v semifinále a ve finále nás opět porazí Liverpool, nebo ten dostaneme už v semifinále a vyřadí nás o krok dřív

Reagovat
Salfovic

Ale že měli letos v pohárech dobrej los.

Reagovat
fenixLFC

napriek nasmu uspornemu rezimu by to bol uplne v klidu zapas keby si gomez nevybera zas uplne biedny zapas

Reagovat
Kincl

A co jste tady někteří čekali? Hrajete s jedním z TOP 5 aktuálně ve Světě :D za to United za ty roky spadli někam na úroveň AV nebo Totáče

Reagovat
martin.b

To řešení Salaha ve vápně, dneska je to od něj fakt čistá nekvalita

Reagovat
Man__United

Jasná ruka

Reagovat
lajka30

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Faul na Mctominaye, teď na Garnacha, pica to je tlačenka

Reagovat
Maximm9

Ty hrozne nezvladas ty vase zapasy

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

tak oboje vypadalo spis na fauly teda.

Reagovat
fenixLFC

na garnacha nie, ved ten si tam sadal uz pomaly jak dostal loptu a len cakal aby sa mohol hodit o zem. u tominaya netusim ani co mysli. tak ako tak to ale nazyvat tlacenkou je vtipne

Reagovat
Man__United

Ty vole tlačí vás od zápasu na Tottenhamu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Jsi koště no

Reagovat
Busby babes

tam mi prislo ze ho teda stahnul za dres, ale jako ok, pustil to, nejakej velkej problem s tim nemam.

Reagovat
Busby babes

u Mctominaye tam byl souboj o mic, tezko rict co vas hrac trefil, taky to vypadalo na faul, ale nebyl poradnej detail, tak nevim

Reagovat
Man__United

No jasně a faul Bruna piskne

Reagovat
Swarley

Ma hlavne drzet hubu, jasny faul

Reagovat
mistr129

Bruno zase bez karty, neuvěřitelný co mu prochází

Reagovat
Maximm9

Dej mu druhou zlutou potkanovi

Reagovat
Luc-Luc

Krysak druha zluta nic?

Reagovat
R.Meireles

To není žlutá?

Reagovat
Luc-Luc

Co to piska za chcanku?

Reagovat
Kixi Syhimour

Teďka mohl vesele žlutit, ale jinak je dneska super

Reagovat
r.mrazik

to mohl,ale to by mcalister byl taky uz venku

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Geordies

Brooks zatím skvělý výkon.

Reagovat
Man__United

Gomez rudá

Reagovat
Geordies

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

ta portuglaska pica ma beztak tu pasku len preto aby ho nevyhodili za kecy

Reagovat
Maximm9

ja to tak mel v dorostu

Reagovat
Registrujisejenproto

Strasny potkanek bruno

Reagovat
r.mrazik

Jeremy dneska super

kazdopadne jinak nic moc...Mctom opet uplne k nicemu druhy polocas

Reagovat
Busby babes

dost to teda pousti. ale tak aspon na obe strany

Reagovat
Mastný Chobot

Ti hraci MU to maju uplne parku

Reagovat
Mastný Chobot

Na paaarku

Reagovat
Man__United

A nejhorší je že to zase oni neodnesou a přežijí už pátého manažera někteří

Reagovat
martin.b

Střídej toho Salaha, na něj se nedá dívat

Reagovat
Mato178178

Eliot ma riadnu vifonku na hlave

Reagovat
martin.b

čínský nudle

Reagovat
Kixi Syhimour

Z toho měly být nějaké góly, ta záloha United je nějaká neexistující

Reagovat
forrest

Pojdme vyrovnat proti tem jebkam!

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Kincl

A co jste pak vy?

Reagovat
Ligter

to jsou fakt konstruktivni vlakna tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
avicii

Reagovat
Maximm9

Nechapu Salaha, ze to obcas nezkusi, vsak chyta Onana...

Reagovat
Man__United

Dej tam už toho Mounta

Reagovat
dantetomas

Do prdele Gakpo

Reagovat
r.mrazik

5 na 2 ... bozi reseni

Reagovat
forrest

Takhle to resi svetova spicka no…

Reagovat
Busby babes

to je jak my

Reagovat
r.mrazik

tohle bylo mozna jeste horsi

Reagovat
martin.b

Reagovat
fenixLFC

boha gakpo

Reagovat
Busby babes

HT: Man Utd (1.86) 1-2 (1.19) Liverpool

z te prvni pule jsme proste meli vytezit vic no, to je ten problem. ted uz moc neverim, pokud nam nevyjde nejaka standardka.

Reagovat
Man__United

Já nechápu jak máme tak zkurvene hráče s psychikou houpající se koně! Když vedou tak jim to jde a když prohrávají tak se sesypou jak domeček z karet!

Reagovat
Neutron

Reagovat
r.mrazik

na pet minut...to je za trest ne?

Reagovat
Man__United

I za 5 minut se dá dát gól nebo nahrát na něj

Reagovat
r.mrazik

fakt? no nekecej

Reagovat
Busby babes

delas jak kdyby to byl prvni hrac, co jde na konec zapasu na hriste.

Reagovat
r.mrazik

a to jsi sebral zase kde?

Reagovat
Busby babes

tak ja nevim co to ma byt za picoviny ze to ma byt za trest tvl.

Reagovat
r.mrazik

kup si prasky, nebo si jdi vyhonit...to se fakt neda

Reagovat
Busby babes

to spis ty ne? prej za trest.

Reagovat
Salfovic

Co si je vyhonit vzájemně ?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Pred Edenem

Reagovat
Salfovic

U toho už by ten pozorovatel asi nesvačil.

Reagovat
Swarley

A Hazard by asi taky nadseny nebyl

Reagovat
r.mrazik

ja? se podivej na tvoje reakce nervaku,

fakt se uz prober

Reagovat
Busby babes

vsak jen rikam, ze delas jak kdyby to byl prvni hrac co jde na konec zapasu... deje se to uplne bezne, ale u Amada to je za trest? divny.

Reagovat
r.mrazik

nejen u Amada

nebyt prodlouzeni,tak se mice dotkl dvakrat

je to jen stridani pro stridani a ten hrac tam nepredvede nic

Reagovat
Busby babes

vzdycky jsem mu veril!!!!

Reagovat
Busby babes

worth every penny!!

Reagovat
forrest

Presne

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Mato178178

Jooooo

Reagovat
Kincl

Z hovna

Reagovat
Man__United

Reagovat
Swarley

Zrovna Antony, wow

Reagovat
Mastný Chobot

Antony = Macheda

Reagovat
Front hell

Reagovat
Neutron

Neeee Antony tvl

Reagovat
fenixLFC

dostat gol od toho trageda

Reagovat
forrest

Jeste by mohl dat gol Bruno a to by byla hezka nedele co

Reagovat
Man__United

Reagovat
Salfovic

Ostuda, hodil bych na hřiště ručník a odešel.

Reagovat
fenixLFC

suhlas, za toto si postup nezasluzime

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
forrest

Antony se ted vykoupil… tak pojdme to otocit, prece s tema vocasama doma neprohrajeme

Reagovat
Swarley

To je drahy vyrovnani za 100 mega

Reagovat
Front hell

Reagovat
forrest

My na to mame

Reagovat
Swarley

Onana carodej

Reagovat
martin.b

Jsme retardi no, dobře nám tak

Reagovat
Maximm9

Tady se ukazaly zkusenosti z toho jeho toceni. Ma v te otocce proste mrsnost

Reagovat
13

Anthony prodlouzit smlouvu!

Reagovat
Busby babes

dopici Rash!!!! tohle musis dat

Reagovat
martin.b

celou dobu hlava dole no

Reagovat
Busby babes

podival se kde stoji a kde je golman.

Reagovat
martin.b

před zpracováním možná, to v té opakovačce už vidět nebylo

Reagovat
Man__United

To je pica

Reagovat
Swarley

Boha jeho

Reagovat
Ligter

ty pico

Reagovat
r.mrazik

len sa trela

Reagovat
Maximm9

Ani jednou se nepodival, kde ta brana je

Reagovat
Mato178178

Mcdrevak stale hraje ? sak ten sa nedotkol lopty poslednynu pol hodinu

Reagovat
Swarley

Diky, ted to rozhodne

Reagovat
Mato178178

Snad , ale by ho ho dat dole a mounta aspon na nejakych 15 minut

Reagovat
Mato178178

Mohol by*

Reagovat
Busby babes

tohle nas bude hrozne mrzet no. To je ten rozdil, my ty sance nepromenujem, Pool spis jo (i kdyz dneska zamrdali taky hodne nadejnych situaci)

Reagovat
Kixi Syhimour

Rashford

Reagovat
vitasrp

Hmmm, Sterling or Rashford, to si momentálně člověk asi nevybere, co?

Reagovat
Salfovic

Jsou oba v nominaci ?

Reagovat
Maximm9

Jen Rashford

Reagovat
mistr129

Zvládl by to Palmer zleva myslíš?

Reagovat
fenixLFC

bude tam foden alebo grealish

Reagovat
vitasrp

Byl by o dost horší, nebylo by to ono podle mě.

Reagovat
Luc-Luc

Rashford

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak jsme teda dementi, taková převaha ve druhé půli, ale útok hrůzostrašnej

Reagovat
13

Ja zacinam mit averzi na Gakpa

Reagovat
Giwdul

Je strašnej. Přitom typologicky výborný hráč - urostlý, vysoký, techniku i rychlost má slušnou, ani pohybově to není úplný dřevák, ale herní inteligenci snad nemá ani v plusových hodnotách. Vést při tom přečíslení 5 na 2 míč Nunez, byl gól. Škoda.

Reagovat
fenixLFC

tuto sezonu urcite. najma ked si to clovek vezme v porovnani s tym ze v idealnom pripade by namiesto neho prichadzal jota

Reagovat
fenixLFC

tak prevaha. kontrolovali sme hru ale hrali hodne letargicky a nic moc nevymyslali. tam sa to ale malo zabit z toho brejku len to by nesmel byt gakpo tuto sezonu totalny traged no

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Tak sa opakoval scenár s prvého polčasu len sme si otočili role.. prežili sme klinickú smrť v podobe Rashfordovej šance....už dávno pred gólom Antonyho sme mali vyhrávať o 2 góly, tie riešenia protiútokov boly katastrofálne

Reagovat
forrest

Tak ten zaver byl od nas velmi slusnej. Pool byli jak zacci… skoda Rashe, to mel dat…

Reagovat
Luc-Luc

Druhej polocas mame absolutne pod kontrolou, pak tak nasilnicka chcanka nahodakem vyrovna a malem to jeste poserem

Reagovat
forrest

No snad to jeste poserete…

Reagovat
Busby babes

Ta Eriksenova prihravka byla ale paradni

Reagovat
martin.b

Škoda no, druhá půle přesně opačnej průběh, ale řešení ve vápně tristní, Salah dnes příšernej, Gakpo si pak z něj při své jediné akci vzal příklad a zadrbal to úplně stejně.

Reagovat
EL Gringo

Inak ako to je v pravidlách o offsideoch, Van Dijk hral kvôli hráčovi za ním, keby to pustil tak je aj metrový offside.. Nemal sa pískať?

Reagovat
vitasrp

Určitě neměl, tam by se ten hráč musel zapojit - jít do souboje nebo tak něco. Pouhá přítomnost v ofsajdovém postavení není důvod pískat ofsajd.

Reagovat
EL Gringo

Diki za vysvetlenie

Reagovat
Neutron

Na toto uz clovek nema slov

Reagovat
Giwdul

Velká škoda. Namísto toho, aby se pošetřily síly na ligu, jdeme úplně zbytečně do prodloužení. Zcela bohorovný, letargický výkon United na druhé straně dnes zřejmě nejhouževnatější výkon proti Liverpoolu, jaký pamatuji.

Reagovat
fenixLFC

ved je repre pauza

Reagovat
Giwdul

Pravda, soráč

Reagovat
Busby babes

After 90 minutes:

Man Utd (3.13) 2-2 (1.93) Liverpool

dementi no

Reagovat
Man__United

To je ve většině zápasů v celé sezoně no

Reagovat
Busby babes

ani ne, my casto zadrbem brejky a neni z toho pak sance. par zapasu takovych bylo, ale vetsina uplne ne

Reagovat
Busby babes

nakop za obranu na Maguire... uz jsem videl vsechno.

Reagovat
Swarley

Maguire to mel napalit jak RvP kurva

Reagovat
Swarley

Mavni ten x metrovy ofsajd rovnou, takhle mu jen sestrelejute uz i to nulovy sebevedomi

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

haluzáci

Reagovat
Mato178178

Vifonka piciii

Reagovat
Man__United

Tohle bylo jasné v momentě kdy to Rashford na konci nastavení nedal

Reagovat
Busby babes

ach jo.

Reagovat
EL Gringo

Harveyyyyy Ale Bradley super praca pred gólom

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooll Harveyyy

Reagovat
r.mrazik

skoda, skoro to Jeremy mel

Reagovat
Swarley

Ty vole zase takova teč

Reagovat
forrest

Zrovna tenhle dement s cinskyma nudlema na hlave…

Reagovat
avicii

Dement si tu jedine ty...

Reagovat
forrest

Nonono, aby ses neposral…

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Registrujisejenproto

Ahoooj Harvey se vykoupil za to pokazene precisleni 5 na 2

Karma za potkana nruna ze je jeste na hristi

Reagovat
Busby babes

Gomez mohl byt taky venku. si nemame na co stezovat, rozhodci to dost pousti a je to asi dobre pro ten zapas.

Reagovat
Registrujisejenproto

Potkan by byl venku drive

No nic, asi gratulace no

Reagovat
fenixLFC

tak harvey nepokazil to precislenie, to gakpo

Reagovat
Man__United

2 tečované góly to je k posrani

Reagovat
vitasrp

Je možný, že když tyhle posraný teče v případě Manchesteru United a Chelsea budou končit mimo branku, že ty týmy dostanou třeba o 15 branek míň za sezónu?

Reagovat
Busby babes

jako nekdy je ta smula fakt na hovno

Reagovat
Jkb

Nesmíš soupeře nechat střílet z takových pozic. Na to musí mít tým nějakou defenzivní strukturu a to musí nastavit trenér, drilovat na trénincích, ukazovat u videa kde ten hráč stál špatně, jak měl reagovat, trenér musí pracovat s hráči.

Reagovat
vitasrp

Jojo, to máš pravdu, to se stoprocentně u Man United a Chelsea neděje, tam trenér s hráči nepracuje.

Reagovat
Jkb

Jsem rád, že to uznáváš. A taky, že jsem tě pobavil. Když vidíš jak na bránu United letí druhý nejvyšší počet střel v lize, tak nějak mi nepřijde, že by trenér pracoval na nějaké defenzivní struktuře, je to jen můj názor.

Reagovat
vitasrp

Jasně, oni jsou po hřišti dost roztahaní, mají mezi sebou velký mezery a dost toho soupeřům dovolují, to nezpochybňuji.

Každopádně mě to vysvětlení pobavilo, u těch týmů pracují ti nejlepší z toho businessu a příčina těch problémů u tečovaných střel je vlastně v tom, že trenér nepracuje s hráči a neukazuje jim na videu, kde mají stát.

Přitom střela ze střední vzdálenosti je jedna z těch šancí, kterou si můžeš dovolit "inkasovat" (samozřejmě teda záleží, kdo přesně střílí, jiná šance na gól je u Lamparda a jiná u Caiceda), protože pokud nemáš smůlu (debilní teč)/pokud to soupeř netrefí fakt neuvěřitelně, tak to brankou nejspíš neskončí.

Reagovat
Jkb

To je právě o té práci s hráči, kolikrát to může vypadat jako náhoda, ale je to o tom, že ten chlap nestojí tam kde by měl.

Jinak já osobně bych asi netvrdil, že ten Hag patří mezi nejlepší z toho byznysu.

Emery je třeba lepší trenér než Hag a taky na bránu Arsenalu nechal soupeře střílet jak se jim zachtělo, pro něj byl důležitější útok, než nějaká defenzivní struktura.

Reagovat
Salfovic

Často to tak vypadá.

Reagovat
Luc-Luc

Ta picinka Antony to tecovala ?

Reagovat
fenixLFC

eriksen

Reagovat
Luc-Luc

Skoda

Reagovat
pingla

lol z takového hovna

Reagovat
fenixLFC

eriksen to krasne sklopil elliot

Reagovat
O.Giroud

neni možné, že to ešte neposielal oblúčik do vápna

Reagovat
Man__United

Tak snad dostane minuty Mount

Reagovat
Luc-Luc

Ucka upletli z hovna bic tim vyrovnanim, ted uz nebudou mit na podobnej zazrak silu

Reagovat
forrest

Jojo xG mame 3, vy 1.8 a my jsme upletli bic…

Reagovat
Busby babes

lol tvl

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mato178178

Szoboszlai jak sa tam len posmeival v pozadi pri klopovom burcovani a potom vrieskal

Reagovat
Man__United

Pojd Masone!!! Tvůj čas přichází!

Reagovat
Busby babes

back 4 nebo back 3? ETH = back 1

Reagovat
Pony Slaystation

To je posranec ten Nunez

Reagovat
Busby babes

Marcus!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Man__United

GOOOOOOOOOOL

Reagovat
martin.b

My jsme fakt dementi Darwine

Reagovat
Busby babes

tohle bych cekal od naseho utocnika no

Reagovat
Coutinho10

zase to nejsme schopní udržet

Reagovat
Swarley

Uf, no konecne

Reagovat
Mato178178

Juchuuu

Reagovat
Luc-Luc

Kurva

Reagovat
forrest

To vis, ten bic jsme jeste nedopletli

Reagovat
forrest

Ted uz jsme ho dopletli…

Reagovat
forrest

Yes

A ted uz to otocime

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

gool

Reagovat
LaVolpe

Darwin.

Reagovat
pingla

daváááááááááááááááj

Nunez si to chystá na střelu doteď ne?

Reagovat
Luc-Luc

To je do nebevolajici, jak ti komentatori nepokryte fandi mrtkam

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Nebreč

Reagovat
forrest

Ty to dneska teda vubec nedavas…

Reagovat
Salfovic

Kterejm ?

Reagovat
masly008

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je faul Maguiera, jo?

Reagovat
Pony Slaystation

Nabehnes do hrace po odehrani a ty se divis?

Reagovat
mimi_united

Poďme penalty, Onana ich vyškolí

Reagovat
Pony Slaystation

Jednu dá a žádnou nechytí

Reagovat
Man__United

Stejně ještě dostaneme jeden gól máme tam jednoho obránce a to ještě Harryho

Reagovat
Swarley

Ze nemame vzadu zadne obrance? No problem, to celou sezonu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

zajimavej moment. Pool rozehrava o 5 metru jinde a kartu dostane Diallo. jako kdyby blokoval na miste, kde to melo byt, tak cajk. ale takhle? nebo at da kartu oboum...

Reagovat
Giwdul

Nezbývá než doufat, že tu dnešní hrůzu nezopakují proti MU v lize.

Reagovat
LaVolpe

Gakpoo strašně špatný fotbalista.

Reagovat
Hachim Mastour

gakpo havertz pro chudé

Reagovat
Pony Slaystation

Gakpo > Darwin

Reagovat
r.mrazik

kurva, skoda...

Reagovat
Luc-Luc

Co tam piska? Dobrej tackle

Reagovat
Busby babes

Amad!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Mato178178

Kurvaaaaa

Reagovat
Pony Slaystation

Idioti zkurveny

Reagovat
r.mrazik

tech 5 co bezeli na ty nase dva?

Reagovat
Pony Slaystation

Jj, tohle Lfc daroval MU, gratulace k semi.

Reagovat
Coutinho10

si dělaj fakt prdel

Reagovat
Swarley

Zdareeeeec

Reagovat
r.mrazik

ten kluk musi hrat vic!!

Reagovat
Swarley

Jo, dostal redku

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Busby babes

jantar mladej no.

Reagovat
Swarley

Jako jo, celkem chapu, kravina, ale tak stane se, alespon nejake emoce taky konecne

Reagovat
Man__United

GOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOL GOOOOOOOOOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

To jsou kokoti

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
martin.b

Tak dementnost jsme dovršili až do konce

Reagovat
Luc-Luc

Neeeeeeeeeeee

Reagovat
mistr129

Holt nemají Rice no

Reagovat
pingla

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeessss

Reagovat
Swarley

Uzasny pocit, kdyz jsou idioti nekdy i ten druhy tym

Reagovat
Front hell

Liverpoollll

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kincl

Haluzaci fuj bych blil

Reagovat
Svatej

Nejlepší 6ka na světě Endo docela pojebal

Reagovat
Kixi Syhimour

Wtf

Reagovat
Svatej

Kdybych dostal korunu za každou zmínku, kterou jsem na tohle téma přečetl za poslední týdny, tak bych se s tebou mohl rozdělit a furt bychom se měli dobře

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Golasso

Reagovat
iamek

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hai

Reagovat
mimi_united

Amad + Garnacho, svetové krídla na 10 rokov dopredu

Reagovat
Godwinson

ti vycházejí uboze v porovnání i jen a pouze v Manchesteru

Reagovat
Seydou Doumbia

amad se neprosadí a garnachovi hrábne v hlavě a skončí jednou v realu/barce...jako by si nevěděl jak to s těm top hráči na dalších 10 let bylo

Reagovat
smazaný uživatel

V Barce asi úplně ne hele...

Reagovat
Seydou Doumbia

proč?

Reagovat
Neutron

V pohode po skonceni zmluvy by si ho snad dovolit mohli

Reagovat
Swarley

Jako jen tak mimochodem, Garnacho ma uplne neskutecnou fyzicku

Reagovat
Ligter

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem myslel že se nechal vylít schválně jako Aboubakar na MS...

Reagovat
Kinky7

se chtel vyhnout derby v Wembley

Reagovat
Seydou Doumbia

tak rozhodl zápas, proč by tam déle zustával...správný přistup od dialla

Reagovat
Maximm9

Stejne nikdo nechtel videt dalsi finale CHelsea - Liverpool

Reagovat
Salfovic

Tak finálová střelecká impotence Chelsea neomrzí.

Reagovat
fenixLFC

vypadnut s tymito polenami

Reagovat
Swarley

ale nakonec jsme to zvladli

Reagovat
forrest

Hezky zbytek nedele

Reagovat
pingla

Reagovat
Man__United

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
iamek

Fnuk fnuk

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Skoda ze tohle nebyl nas last dance

Reagovat
Neutron

A este po takom vykone

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Kokoti neskuteční

Reagovat
r.mrazik

pekny zapas na koukani

hrac zapasu Jeremy

Reagovat
Mastný Chobot

Wow paradny zapas

Reagovat
Front hell

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
pingla

dobře jsme té rudé lůze ukázali nosánek těm Nunezum a spol alespoň trošku spadne

Reagovat
nani92

ETH poslal Kloppa na dôchodok

Reagovat
fff

Fair play MU, v druhom polcase vyzerali, ze su uplne mimo a nemaju v sebe ziadny vzdor (to co sme tam stvarali pri tych sanciach a polosanciach nas stalo zapas), no od konca zapasu sa vzchopili a zasluzene vyhrali.

Tam ten druhy polcas ako sme riesili tie situacie, to je absolutne na facku a snad im Klopp vsetkym vycisti zaludky.

Reagovat
fff

A inak Gakpo, tusim som nieco podobne pisal aj po niektorom z predchadzajucich zapasov, no ten chalan kym sa rozhodne co a loptou, to je vecnost. Strasne pomaly on vsetko robi.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Godwinson

Jako já to po tom haluzáku Antonyho přepnul, ale jak to ty jebky otočily, to je obrovská záhada. A ještě větší je, že ten píčus Bruno dohrál, ale rozhodčí v nejlepší lize ...

Reagovat
Hachim Mastour

Aspon bude mať Chelsea vacsiu sancu vyhrat FA cup

Reagovat
Godwinson

Po tom, co jsem dnes viděl, to musí vyhrát Coventry. Takový sračky v semifinále, to musí urvat

Reagovat
Hachim Mastour

Ten Mainoo je dost dobrý

Reagovat
masina_LFC

Radšej takýto fail v FA cupe ako v lige, ale strašná hanba a snáď to bude trošku facka na prebratie a spadnutie z oblakov

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

2x zesměšníte Spartu a už si myslíte, že jste mistři světa.

Reagovat
fenixLFC

tvl koho zaujima nejaka sparta

Reagovat
masina_LFC

to bolo určite preto

Reagovat
13

Reagovat
Man__United

Už jsem myslel že se bude zase nastavovat - Until Liverpool scores

Reagovat
iamek

Reagovat
Pony Slaystation

Píše fanda Úček

Reagovat
Salfovic

Ty vole, co to ten Pool dostal za góly

Reagovat
Swarley

Tak my dva tecovane a jeden po totalni chybe, taky zadna hitparada

Reagovat
Salfovic

Od Poolu jsem ale takové stupidní chyby nečekal.

Reagovat
avicii

Hmm ja by som nakoniec aj povedal ze si to zaslúžili viac... strašne picoviny sme dneska porobili, niekoľko protiútokov doslova zadrbali, tie chyby s čoho dali United góly v predĺžení.. no zle zle

Reagovat
Maximm9

Reagovat
fff

Za mna zasluzena prehra, jednak tie chyby a jednak vsetky tie odflaknute situacie od nas v druhom polcase.

Reagovat
avicii

Presne tak, v druhom polčase sme mali dat na 1:3 a bolo by po zápase...

Reagovat
Neutron

Dakujeme

Reagovat
iamek

Wtf? Co to kurva je? Člověk se probudí a vítězství po golech Dialla, Antony a McKopyta? Nádhera . Teď Coventry prosím. Díky.

Reagovat
Seydou Doumbia

vyřadite live a pak chceš v losu coventry, lol

Reagovat
iamek

Wow šok, že chci v losu nejlehčího soupeře

Reagovat
Seydou Doumbia

jako fanoušek top mediálního týmu by sis měl přát pořádného soupeře, sračky si mají přát sračky v losu

Reagovat
iamek

Na to ti seru .

Reagovat
iamek

Reagovat
masly008

však už se tak asi cítí.

Reagovat
Seydou Doumbia

jako sračky?

Reagovat
masly008

Reagovat
martin.b

Frustrující prohrát po dvou stejných a úplně dementních chybách, ale celkově dnes Utd zaslouženě, góly lepší, nasazení lepší, chtěli to víc a mají to pro nás aspoň facka, když už nic jinýho

Reagovat
martin.b

ale jinak pure FA cup, tohle nezaujtatý muselo bavit

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

tvl to byl ale paradni zapas. fakt se divim, ze nas pak po tom prostridani, kdy na stoperu chvilema byl Bruno a Eriksen a Maguire na hrotu, pool nerozebral. Ale ten chaos nejakym zazrakem proste fungoval

Super odmakane. Jeste, ze jsme dali gol, protoze takovej McTominay vypadal, ze by uz ani neudelal rozbeh na tu penaltu. Porazit Pool, to se vzdycky pocita, neudelaj double, my muzem aspon trochu zachranit sezonu, tak uvidime co dal. Porazit City bude strasne tezky, ale je to nase jedina sacne na trofej. Snad nas tohle trochu nakopne.

Reagovat
Busby babes

skoda, ze se Amad takhle blbe vykartoval, protoze v dalsim zapase by mel hrat. dneska vypadal dobre, snad poprve u nas nejak konzistentne dobre, doted mel vzdycky jen zablesky a pak nic...

Reagovat
fenixLFC

ale tak mozme si za to sami. dnes sme fakt nepredviedli skoro nic a hrali hrozne letargicky. macallister narobil chyb jak za celu sezonu, u salaha vidno ze sa musi do toho dostat. gomez si spomenul na svoje zlate casy minulu sezonu dnes nam striedania nepomohli, gakpo bol uplne k hovnu a posadenie robba nam zabilo celu lavu stranu....a aj napriek tomu sa malo postupit, chybalo malo. to nedorozumenie na konci je na facku

kazdopadne co je pre zvysok sezony dolezitejsie je ze na OT nebude united moct hrat totalnu defenzivu jak u nas a to by nam malo vyhovovat. aj dnes napriek slabsiemu vykonu sa malo vyhrat a verim ze v lige ich tam zostrelime ked uz bude szobo so salahom rozohrany a snad aj s konatem, trentom, jonesom, pripadne jotom a alissonom. takze sa na to netreba divat len negativne

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Godwinson

Však druhý poločas vypadal, jak když hraje Liverpool s B týmem Sparty. Jen hráli dost na pohodu a zadrbali asi pět solidních šancí včetně situace 5 na 2 A pak dostali z naprosto výjimečné situace haluzák. Smolný zápas, stane se

Reagovat
fenixLFC

ved prave. z nasej strany to vazne nebol dobry vykon, tych zbytocnych strat a nedotiahnutych akcii tam bolo zbytocne vela. a napriek tomu sme dostali gol v momente kedy sme to uz mali kontrolovat. holt to dnes nebol nas den, stane sa. preto sa na to pozeram optimisticky lebo viem ako vieme zahrat a viem ze v lige tam vyhrat kludne mozme

Reagovat
fff

No smolny by som ani nepovedal, mali sme aj kopu stastia pri goloch, dva tecovane a aj ten Salahov gol, kde mal pred sebou celu branu a dost casu to nadrbal bez rozmyslu a tusim sa to odrazilo od tycky do brany.

Prehrala nam to neschopnost a za mna hlavne ten druhy polcas, o smole nemozeme za mna vobec hovorit.

Reagovat
Busby babes

jj slo to od tycky, to jsem si vsiml az kdyz opakovali goly po zakladni casti.

Reagovat
Busby babes

hele na konci prvni pule a na zacatku druhe jsme z toho zapasu vypadli, ale tak od pulky polocasu jsme se zas dostali do zapasu a ten gol na 2:2 padl v useku hry, kdy jsme tam meli hodne zavaru.

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

zajimavej myslenkovej pochod.

Reagovat
fenixLFC

v com konkretne?

Reagovat
Busby babes

s tou totalni defenzivou a tak. ale tak uvidime. nam se taky snad vrati hraci, hlavne MArtinez by uz mohl byt.

Reagovat
Maximm9

Vsak United byl v plne palbe ted ne ? Jediny, kdo vam chybel, tak byl Martinez. Na koho vy porad cekate ? Casemiro ? Na toho stejne picujete, ze na to uz nema.

Reagovat
Busby babes

Martinez, Shaw, Casemiro. Hojlund byl po zraneni.

Reagovat
pingla

+ Mount první minutky po zranění

Reagovat
fenixLFC

tak uz od toho prveho vzajomneho zapasu som vravel ze u vas to v tomto ohlade bude lepsie pretoze vam domace publikum nedovoli hrat na 0:0. a to sa potvrdilo. jasne, tie brejky ste mali nebezpecne ale napriek tomu sme ten zapas mali vyhrat. vas pressing nefungoval a do sanci sme sa vedeli dostat. a to vsetko za situacie kedy sme hrali naozaj slabo, respektive az moc profesorsky. a kedze viem ako sme schopni hrat tak viem ze nas strop je uplne niekde inde ako dnesny vykon. ktory takmer stacil tak ako tak.

my by sme vdaka tym hracom co sa vratia mali byt schopni poslat aj z lavicky silnejsiu zostavu. dnes tam prist namiesto gakpa jota tak to tiez vyzera uplne inak. ten nam hodne chyba. rovnako v defenzive som si isty ze by to s tymi tromi malo byt este lepsie. nevravim ze vyhrame 100% ale uplne z toho zapasu az taku obavu nemam, najma ked sa zacne pripominat dnesny vykon a vysledok ako hrozba alebo dovod preco tam stratime. odnasam si z toho prave pozitivnejsi pocit. nehovoriac o tom ze radsej vyhrat v lige a stratit v pohari nez naopak

Reagovat
Giwdul

MU zaslouženě. Je možná dobře, že dostal Liverpool facku. Ti hráči dnes byli až neuvěřitelně odevzdaní. Kromě posledních deseti minut prvního poločasu jsem z nich necítil žádnou energii, aktivitu, jako by se to mělo vyhrát samo. Ty chyby Nuneze a Eliotta to už jen korunovaly. Řešení některých situací až komické (to chtěli dojít s míčem až do brány, nebo co?). Podobně odchozený výkon je klidně může stát boj o titul. V lize se zkrátka až do konce nic podobného nesmí stát, jinak můžeme titul rovnou odevzdat City.

Reagovat
fff

Ten druhy polcas bol taky ten nechutny profesorsky az arogantny vykon, co sa fakt prejavilo v tom rieseni tych situacii.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Giwdul

Na jedné straně se tomu nedivím. MU vypadali zlomeně a myslím, že ani jejich vlastní fanoušci nečekali, že budou schopni ještě nějakého odporu. Na druhé straně ale Liverpool hrál v současné plné palbě, i kdyby hráli na půl plynu, tohle by měli být schopni si pohlídat. Ale přesně, jak píšeš, ten výkon nebyl jen odchozený, ale doslova arogantní, bohorovný; chvílemi si možná mysleli, že hrají jen exhibici.

Reagovat
Gunner14

Tolik facek v diskuzi, aby se z nich ten Liverpool probral vůbec slušný copium, United zaslouženě

Reagovat
forrest

Dneska musim dat palec

Reagovat
Busby babes

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Salfovic

Ve kterém zápase dal Dialo první gól za ManU, v EL ?

Reagovat
iamek

Doma proti AC hlavičkou myslím.

Reagovat
Swarley

Jako ze tohle vyhrajeme jsem fakt neveril, prvnich 40 minut paradnich, nasazeni, vypadalo to uzasne a pak takovy pruser... To uz fakt byl nabeh na ten nas klasicky fail a druha pulka tomu odpovidala, ale ze budou znovu schopni zapnout, tak to se v letosni sezone rovna zazraku...

FA cup je posledni sance neco s tou posranou sezonou alespon neco udelat, tak snad, ale jak odstrelit City, to teda nevim..

Reagovat
Kinky7

budeme v semi po zapase s Realem utahany

Reagovat
iamek

Je los nebo už máme city?

Reagovat
Kinky7

bude los kazdou chvili

Reagovat
Swarley

Pokud to chceme vyhrat, tak pocitam, ze budeme mit nekde City

Reagovat
iamek

A vypadneme s Chelsea, která má slušnou vysledkovou formu

Reagovat
Swarley

Jako to je klidne mozny, ale kdyby nam to vyslo, tak to City tam nekde bude a to mi prijde v současné chvili jako uplne neresitelny problem

Reagovat
forrest

Tusim, ze si asi Klopp posledni zapas v FA Cupu predstavoval jinak, nez prohrou na Old Trafford.

Tak za 3 tydny zopakovat at jim ten zaver sezony a konec ery Kloppa aspon trochu zprijemnime…

Reagovat
iamek

Máme Coventryyyy

Reagovat
Busby babes

dobrej los. ted to jen neposrat no

Reagovat
iamek

. Finále s Chelsea bude zajímavé

Já jdu zase spát .

Reagovat
Mato178178

Juch mame coventry

Reagovat
forrest

Super, takze mame Coventry, to by mohlo byt pruchozi do finale

Reagovat
Swarley

No...

Reagovat
Neutron

Ehm…

Reagovat
forrest

Proto pisu “mohlo byt pruchozi…”

Reagovat
LaVolpe

Coventry. Tomu říkám odměna.

Reagovat
Busby babes

jinak zluta karta za sundani dresu pri slaveni je jedno z nejzpatecnictejsich pravidel ve fotbale. to by taky meli zrusit

Reagovat
iamek

Asi Jo, ale tohle si měl pohlidat. Zbytečná červená. Trest platí pro ligu nebo jen FA?

Reagovat
Busby babes

nebude hrat s Brentfordem

Reagovat
Man__United

Mám pocit že trest se nepřenáší mezi Fa cupem a ligou, myslím že Maguire tak jednou dostal karty v lize a v fa cupu hrál

Reagovat
Busby babes

melo by se to prenaset. Pope loni kvuli tomu nechytal finale ligoveho poharu.

Reagovat
Busby babes

jinak myslim to zrusit do budoucna.

Reagovat
forrest

Vzhledem k tomu losu jsme dneska Liverpoolu ukradli finale…

Reagovat
Man__United

Garnacho has trained 2 days this week due to a hamstring injury. [@garna1k]

He was still UNREAL!

tak to je frajer že zvládl 120 minut a ještě tam dal na konci takový sprint

Reagovat
iamek

Docela risk

Reagovat
LaVolpe

To s ním vyjebe.

Reagovat
r.mrazik

vsak se valel,tak mel silu

Reagovat
bbbauch

Ted aby Chelsea vyradila City a na to finale kriplu bych se moc tesil

Reagovat
Salfovic

Po takovém finále by se stal Mickey Mouse Cup prestižnějším pohárem.

Reagovat
Hlahart

Tohle není MIckey Mouse Cup, ale hezký pokus

Reagovat
Busby babes

on to mysli tak, ze tohle finale FA cupu by bylo tak spatny, ze i Mickey Mouse cup by byl prestizni pohar v porovnani

Reagovat
Hlahart

aha, ok, whatever

Reagovat
Man__United

He's overly emotional, he lets it take control of him at times in games where he shouldn't but I swear to god if the team played with the commitment Bruno does, we'd be a different outfit. Bloke ended up playing with 1 leg at centre-back for most of extra time.

Reagovat
Busby babes

ty reci, ze je to blbej kapitan jsou mimo a vzdycky byly. Je vic emocionalni, ale vzdycky tam necha vsechno, zahraje kdekoliv to tym potrebuje a vubec dela pro ten tym vsechno. to ze se nekdy vzteka... neverim, ze to komukoliv ze spoluhracu nejak vadi.

Reagovat
Grahf

Nekukal som, ale výhra proti močkám vždy poteší

Reagovat
Error

No alespon se nemusime divat, jak prohrajeme dalsi finale, protoze vypadnem uz predtim.

Reagovat
Salfovic

Tak zase jste mohli vylepšit svůj rekord v počtu finále bez vstřeleného gólu za sebou.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
vitasrp

On se dokáže chovat jako absolutní kretén, no.

Reagovat
Busby babes

jj, s Pepkem v tomhle stejny. asi je to neco, co je pak dela tak dobryma, ze ty porazky fakt nenesou dobre a hrozne je to sere.

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/RichALWilliams/status/1769434463446954210

Heh, to je fakt špatné od něj a není to poprvé, co šikanuje reportéra.

Reagovat
bbbauch

Ja jsem zrovna po Sparte chtel zkopirovat jeho prohlaseni (s tim jak uznal ze se choval jak idiot) a pochvalit ho. Pak mi doslo, ze takovej klasicky byl jenom proto, ze vyhrali a dopadnout to jinak, tak se zas chova jak picus. A trvalo to 3 dny and here we go

Reagovat
Swarley

Reagovat
forrest

Je to tak. Po tiskovkach se Spartou ho tady davali jako priklad totalni profesionality a pak udela tohle...

Reagovat
bbbauch

Taky me nachvili osalil, ale i tak, davat za priklad zrovna jeho..

Reagovat
Busby babes

tak tam jel takovej ten klasickej zanr jeho a Pepka, kdyz nekomu nasypou 5+ golu, tak chvali druhej tym jak hrali odvazne a tak...= hrali presne tak, jak jsme potrebovali.

Reagovat
iamek

Klasik

Reagovat
r.mrazik

humorista...kdyz se dari,tak beha po hristi jak pako a kdyz prohrajou,tak se chova jak vocas

Reagovat
SunFells

https://twitter.com/HaytersTV/status/1769454863035875441

A tento zase To byl fakt duel dneska

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Wtf borec z toho nespí už přes 6 měsíců

Reagovat
SunFells
Reagovat
Golasso

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Busby babes

tak nekteri od vas taky resili neuznanej gol z lonska jeste letos.

Reagovat
bbbauch

Ale tohle pokrytectvi neprekvapi

Reagovat
Front hell

Ale když jsem to tenkrát neřešil,tak se můžu Erikovi vysmát jaká je plačka?

Reagovat
J0EL

Nie, lebo podla tejto Swarleyovskej teorie ak to spravil jeden (mozno aj len ako podpichnutie ), plati to automaticky pre vsetkych.

Reagovat
bbbauch

Zrovna tenhle pokrytec se ozve..

Reagovat
J0EL

*Insert Spiderman meme*

Reagovat
bbbauch

To musi hodne dunet kdyz se bouchnes do hlavy

Reagovat
Swarley

zase to nepochopil, neprekvapi

Reagovat
J0EL

A trvalo ti to len mesiac prist sem so svojou obligatnou picovinou z binga

Reagovat
Swarley

Za to ty jsi povysil na level random generator slov ala Babis, dobra prace

Reagovat
J0EL

Samozrejme nesmie chybat prirovnanie k politikovi... Komu si to len vycital? pokrytec

Reagovat
Swarley

Ale divej jak to na tebe funguje

Reagovat
J0EL

*Insert spiderman meme here*

Reagovat
Swarley

Tezko, ja ty vase šoumeny neznam, zase vedle

Reagovat
bbbauch

Muzes delat co chces

Reagovat
Front hell

Reagovat
Golasso

Jakej?

Reagovat
bbbauch

Proti nam jak neuznali po faulu/nefaulu na Eriksena

Reagovat
Gunner14

Trošku rozdíl, když to řeší fans nebo manažer ne?

Reagovat
iamek

Dokoukal jsem teď druhy poločas a prodloužení a Garnacho s Kobbiem neskutečný výkon. Onana zase paradne sbíral centry, dobre rozehraval a snad už si na ligu zvykl. Dalot poslední týdny taky slusna masina.

Jinak Bruno může být rád, že nedostal druhou žlutou za faul kolem 58 minuty. Škoda červené pro Dialla ( první Lol ), protože to byl hodně zajímavý výkon a mohl by dostat konečně víc prostoru. Celkově asi zasloužený postup.

Reagovat
Busby babes

tam z jednoho zaberu vypadalo ze trefil nejdriv balon, z druheho zas, ze tam byl o dost pozde. mel kliku, ale zas to ten rozhodci fakt dost poustel no.

Reagovat
Busby babes

Ian Wright: “How’s Kobbie Mainoo not in that [England] squad? Man was immense today.”

jako snad se to jeste nezmeni, Henderson prej dneska kvuli zraneni stridal.

Reagovat
Busby babes

Manchester United have now knocked out Liverpool 11 times in the FA Cup

This is more than they've beaten any other opponent in the competition

Na Pool v FA cupu se nam dari

Reagovat
Busby babes

+Fun fact: Marcus Rashford has more than double the goals against Virgil van Dijk (7) than Fernando Torres had against Nemanja Vidic (3)

takze muzem rozjet reci o tom, jak Rashford vzdycky nicil VVD

Reagovat
13

Muzeme o tom debatovat no, to ze se Rashford prosazuje proti LFC jeste neznamena, ze nici konkretniho hrace.

Reagovat
Busby babes

to je spis narazka na tu vasi urban legend, jak si Torres mazal Vidice na chleba.

Reagovat
J0EL

Tak mozno to bude aj tym ze Vidica vykartoval Nedostal on nahodou prave po faule/zakrokoch na Torresa snad 2-3 cervene karty?

Reagovat
13

Reagovat
Busby babes

https://www.lfconline.co.uk/news/tmnw/the_truth_behind_nemanja_vidics_famed_battles_with_fernando_torres_959191/index.shtml

The stats put it into perspective: In 15 meetings, Torres only scored three goals against Vidić’s Man Utd.

"People say: 'You had a difficult game against Torres', but it was just the one game," Vidić said. "I misjudged the distance and Torres scored.”

proste to neni pravda.

Reagovat
J0EL

Co na tom co som napisal nie je pravda?

Ten clanok som cital ked som si potom chcel vygooglit kolko tych cervenych Vidis proti Torresovi (po zakrokoch na neho pripadne, po jeho akciach) dostal. A k tomu som sa nedostal, v clanku to nebolo. A davat tomu viac ako 5 minut sa mi nechcelo popravde

Reagovat
vitasrp

Vidič první červená, září 2008, někdy 85+ minuta, souboj ve středu hřiště, loktem trefí myslím Xabiho Alonsa, druhá žlutá. Už za stavu 2:1 pro Liverpool, takhle zápas i skončí.

Vidič druhá červená, březen/duben 2009, Gerrard si okolo něj hodí balón, Vidič ho stáhne, byl v roli posledního, dostává přímou červenou kartu, z následnýho přímého kopu dal Fabio Aurélio na 3:1 krásnou střelou přes zeď. Liverpool pak vyhrál 4:1.

Vidič třetí červená, říjen 2009, za stavu 1:0 jde na půlce hřiště do hlavičkového souboje, trefí myslím Kuyta, druhá žlutá, v nastavení pak Liverpool dá na 2:0.

Vidič čtvrtá červená, březen 2014, ve vápně fauluje Sturridge, pak mu vynadá, že simuloval (byl to ale samozřejmě faul), dostává druhou žlutou. Následnou penaltu Gerrard kopne do tyče, jenže to je fuk, Liverpool už v tu chvíli vedl 2:0 a v přesilovce pak dá na 3:0.

Dávám to z paměti, tak to nemusí být stoprocentní, ale takhle nějak by to mělo být.

Reagovat
vitasrp

Za co dostal první žlutou, tak to už každopádně nedám, jestli alespoň v té měl Torres prsty, to nemám nejmenší ponětí.

Reagovat
Kinky7

Jako na to že nejsi fanoušek Liverpoolu.... Jako hodně dobře

Reagovat
J0EL

To je pamat

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

To snad je nereálné,aby sis tohle pamatoval

Reagovat
Edgar Davids

Reagovat
Svatej

Ty jseš šílenec

Reagovat
Nikikrew

vsetky zapasy som videl, pamatam si vsetky CK ale takto konkretne zasa nie

Reagovat
Nikikrew

Mal byt

Reagovat
ACSeRw!n

tak urcite no

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Swarley

Reagovat
13

Melo to tak byt, v letech kdy bylo LFC ve srackach bylo pro nas derby vzdy ohromne dulezite.. MU vcera chtelo vic.

Reagovat
r.mrazik
Reagovat
r.mrazik

tak Mac dohrat taky nemel po zlutych, ale stejne tu budou prskat na Bruna...takova klasika

Reagovat
Busby babes

uprimne mi prisel horsi ten zakrok od Gomeze

Reagovat
Grahf

Zostava na další zápas?

https://imgbb.com/T2XxJc8

Reagovat
Busby babes

Reagovat
eder

Good Ebening!

Reagovat
Hachim Mastour

Netuším ako to dopadne ale bude to komický zápas

Reagovat
Miguel19

Gratulace Arsenalu k 3 bodům a vylepšení skóre.

Reagovat
J0EL

Skusas ciernu magiu EF?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Euphael

Reagovat
Modřín2

Nebýt v Arsenalu Arteta, tak bych jim ten titul i přál, ale takto doufám, že je dneska obereme o všechny body.

Reagovat
Golasso

Tak to jsem fakt rád, že bys nám titul přál, kdyby u nás nebyl trenér, co nás do boje o titul dostal.

Reagovat
Svatej

Řešení je jasný, chce to jinyho trenera, co vas tam dostane a není tak nesympatickej

Reagovat
Modřín2

Reagovat
Golasso

Však Arteta je sympatický, když člověk není alergický na temperament

Reagovat
Svatej

To je moc krasnej zpusob, jak to popsat

Reagovat
Mastný Chobot

Dnes očakávam Jorginha späť v základe, ideálne aj so Zinchenkom. Namiesto Kiwiora a Jesusa.

Reagovat
Nikikrew

Jedina otazka, Martinelli alebo Trossard? Vykonovo by som dal Trossarda ale vieme, ake cisla ma z lavicky.

Reagovat
Mastný Chobot

Trossard. Martinelli je posledné zápasy o ničom. Trossard tiež nie je nič moc, ale napriek tomu je to momentálne náš najproduktívnejší hráč.

Reagovat
Gunner14

Timber dal nádherný gól za U21

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Svatej

Z hráčů očekávaný základní sestavy nam chybi 6 kusů + někde i jejich backupy na lavičce. To je fakt zvrácený číslo.

Furt to zapnu s tim, ze chci vidět viteznej přístup, ale je celkem jasný, že by nás Arsenal zmackal jak plechovku i v plny kondici, natož v tomhle dezolátním stavu..

Reagovat
Mastný Chobot

Palmer na 100% nebude hrať?

Reagovat
Svatej

Poche dost mlží, osobně si myslim, ze nastoupí, ale bude úplně mimo

Reagovat
PP

já i tak čekám nějaký vyser.. To nemůže dopadnout jinak. Navíc mi přijde, že sice chudým dáváte plnýma hrstma, ale bohatým berete velmi slušně.

Beru vydřenou naši výhru o gol všema deseti..

Reagovat
Svatej

Jo, az na propadak s Poolem obecně hrajem ty těžký dost dobře, ale to jsme měli aspoň jakžtakž ok sestavu, teď je to fakt asi největší průser, jakej v sezóně byl. Dokonce uz i zaloha je v prdeli, když Enzo jede pres závit a je to na něm šíleně znát.

Obecně si myslim, že budem hrát to, co vy proti City s tim, že naše obrana ale nemá Salibu s Gabrielem ani Rice pred nima, takže to bude jak cednik. Co hůř, na krajich budeme mít patrně nejhorší kombo v lize. Asi by se musel zblaznit Jackson s Gallagherem, abychom vas porazili, jinak moc nevim jak..

Reagovat
Front hell

Největší průser, jakej v sezóně byl. Tak to dneska pro nás body nečekám tohle bude typicky,,arsenalovske "

Reagovat
Front hell

Tak né

Reagovat
Nikikrew

Chelsea bez Palmera? Tak to nam docela usnadnili

Reagovat
ACSeRw!n

kolik procent davas na to, ze CFC urve tri body ? ten kurz je fakt masitej

Reagovat
Nikikrew

15%

Reagovat
ACSeRw!n

ok

Reagovat
Rezignuj

neblázni

Reagovat
krisa

OT: Zábavní platforma Disney by ráda uzavřela dohodu s Manchesterem United o natočení dokumentární série. Anglický klub by za to na oplátku mohl obdržet miliony dolarů.

Tak to bude prdel až bude Alexe Fergusona hrát černoch..

Reagovat
Hachim Mastour

kto bude hrať LVG?

Reagovat
krisa

Meryl Streep

Reagovat
Golasso

Někdo LVGTI+

Reagovat
owny✨

Doufám, že černá trans žena, jinak to ani nebudu zapínat.

Reagovat
Golasso

Já se těším, až Greenwooda doma zmastí silná ženská postava

Reagovat
owny✨

Proč Arsenal hraje 3 PL zápasy mezi naším posledním a naším vzájemným zápasem? Co to je za debilní rozvrh?

Reagovat
ashburtongrove

Jsou to 2 zapasy a

Reagovat
owny✨

jsou to 3 zápasy a pojeb se třeba

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
krisa

a problém je kde? že je Tottenham moc odpočatý, nebo Arsenal moc rozehraný?

Reagovat
owny✨

oboje, moc odpočinku je spíš na škodu

Reagovat
Euphael

Na výsledek to nemá vliv, dostanete na piču tak jako tak.. nebuď zbytečně nervózní.

Reagovat
owny✨

na výsledek to může mít vliv, máte trochu výhodu no

Reagovat
Nikikrew

Partey

Reagovat
mr.Silver

Konečně! Snad dáme rychlé góly a dáme trochu odpočinout Declanovi.

Reagovat
Error

Gilchrist - Disasi - Badiashile - Cucurella, to bude zabava

Reagovat
John Obi Mikel

Alfieho čeká zatím největší výzva kariéry

Reagovat
Error

Tomu jedinemu verim, ze na hristi necha vsechno

Reagovat
Greny

a to je na tom to nejhorší

Reagovat
LaVolpe

Chelsea opravdu bez Palmera.

Reagovat
John Obi Mikel

Petrovič - Gilchrist, Disasi , Badi, Kukuřice - Caicedo, Enzo - Madueke, Gallagher, Mudryk - Jackson

Reagovat
mr.Silver

Ta obrana

Reagovat
John Obi Mikel

Já trochu nechápu, proč posadil Chalobaha. V poslednich zapasech se mi libil.

Reagovat
John Obi Mikel

Lavička: Betinelli, Casadei, Chalobah, Chukwuemeka, Washington, Dyer, Silva, Sterling, Tauriainen

Reagovat
Svatej

To bude čtyřka..

Reagovat
Mastný Chobot

Z toho Thomasa mam trocha hrozu po tych jeho poslednych cameos, ale tak snad Arteta vie, co robi, ked mu veri na zaklad.

Reagovat
Euphael

MOTM

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Minule už vypadal slušně.

Reagovat
Miguel19

Tohle jestli Arteta neporazi alespoň o 3 branky, tak by měl skončit.

Reagovat
Greny

Ten Chilwell má zase co???

Reagovat
Svatej

Pořezal se o papír, max 4 týdny

Reagovat
Greny

Počkej to jako fakt.?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

To už možme naberať z divákov

Ten Hag says he has more injury problems ahead of the game against Sheffield United tomorrow. McTominay, Rashford, Garnacho and Fernandes all carrying problems. Ten Hag hopeful that Garnacho and Fernandes will make it but McTominay and Rashford are "really doubtful".

Reagovat
Swarley

Reagovat
Golasso

Tvl hodně nice

Reagovat
Front hell

Leoš

Reagovat
Svatej

Vymrdanec

Reagovat
Euphael

kdo?

Reagovat
Svatej

Petrovic?

Reagovat
Euphael

bez sance pls

Reagovat
Svatej

Dej tam aspon neco, co naznacuje, ze jde o sarkasmus, nebo to budu brat vážně..

Reagovat
Edgewalker

Pěkné pěkné

Reagovat
mistr129

Tvrdíkovi, že střelil Koláře do Chelsea

Reagovat
Error

vidim to na spanek

Reagovat
Euphael

dobrou noc

Reagovat
Error

Dobrou

Reagovat
Mastný Chobot

Trossard je strasna masina. Rice ani nehovorim.

Reagovat
vitasrp

Petrovič je jednoznačně nejhorší brankář v lize od února. Ten akorát stojí tým gól za gólem a stojí tým body.

Reagovat
dantetomas

Grbic mu je dobrou konkurenciou

Reagovat
PanAu

ať jde Poche do pice s tou obranou

Reagovat
Svatej

Realne stacilo jen poslat do hajzlu Petrovice a zas dat sanci Sanchezovi, zbytek nesel postavit dobre

Reagovat
PanAu

Silva- Chalo ? Sanchez je zas v pici ne?

Reagovat
Greny

Musel by Bettineli ne ???

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez je zranenej, Betinelli základ!!!

Reagovat
Minister

Petrovic je strašné slabucky brankár.

Reagovat
Swarley

Ten potrebuje sukni

Reagovat
John Obi Mikel

Jako obrana šaškové, ale proč tohle nechytil?

Reagovat
mr.Silver

Brankář dobrá díra

Reagovat
Svatej

Ani ne housle, VEDLE NOHY

Reagovat
mistr129

Červená?

Reagovat
John Obi Mikel

Ten šlapák? Já opakovačku neviděl, šel jsem si pro kapky na oči.

Reagovat
mistr129

Jj, prošlápl ho někde na kotníku / těsně nad nim

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Jeste mohla bejt i smolna červená

Reagovat
Golasso

Prosímtě ... Tady v té kundalize můžeme být rádi, že to ten slepej čurák písknul.

Reagovat
Golasso

Karta?

Reagovat
Mastný Chobot

Jackson na oranzovu

Reagovat
vitasrp

V Evropě by měl červenou, uffff

Reagovat
herbage

VAR spí?

Reagovat
John Obi Mikel

Badiašílenec

Reagovat
Mastný Chobot

Preboha ziveho Havertz

Reagovat
Wazza228

To měla bejt redka, pár takových už letos bylo

Reagovat
PanAu

Nevím no, za mě cervena

Reagovat
Greny

Proc kurva toho Jacksona nevyloučí?? Spon bych ho nemusel další tři zápasy vidět na hřišti...

Rozhodčí chce očividně pomocí Arsenalu tak ho nechává hrat

Reagovat
John Obi Mikel

Však tam nikoho jiného stejně nemáme

Ale třeba by dostal šanci ten mladej Brazilec.

Reagovat
Greny

V poslední době mě přijde lepší nikdo než Jackson

Reagovat
Svatej

Badiashil top rozehra

Reagovat
Svatej

To bránění, LOL

Reagovat
Golasso

Badishvili je z Gruzie?

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea je uplne otrasna, ale my robime dost, aby sme sa jej vyrovnali teda

Reagovat
dantetomas

Keby to bolo na opacnom konci, tak Disasi zavesi pod viko

Reagovat
Free_player

Reagovat
Rohlíček

Sako pls

Reagovat
Svatej

Raya ma ted uz patrne vic zakroku mimo vapno nez Petrovic za svou karieru...a to jen sebral kic ze vzduchu

Reagovat
John Obi Mikel

*mimo malé vápno

Reagovat
Svatej

Diky

Reagovat
Golasso

Rice škoda

Reagovat
vitasrp

Enzo by se na to měl asi vysrat a jít na tu operaci, poslední měsíc je fakt strašný.

Reagovat
John Obi Mikel

Blbý je že UgoSalaterie i Lavia jsou zraněný, takže moc alternativ nemáme.

Reagovat
Greny

Já bych po dnešku áčko rozpustil at se vyléčí a přípravu začnou dřív a dohrál to s mladýma stejně jde o hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Tak teoretická šance na Evropu stálr žije myslim

Reagovat
John Obi Mikel

Džeksn pěkná akce

Reagovat
Error

oni jsou uplne mimo

Reagovat
Golasso

Saliba má dneska den ...

Reagovat
vitasrp

Porozumění Disasiho s Maduekem, to je fotbalová pohádka

Reagovat
Golasso

Dneska bychom v útoku měli volit co nejjednodušší řešení, zbytečně se do toho zajebáváme složitostmi, které fakt dnes nepotřebujeme.

Reagovat
Svatej

PETROVIC ZAKROK, POJD MI

Reagovat
John Obi Mikel

A hned druhej

Reagovat
John Obi Mikel

Gólman nadvakrát

Reagovat
Golasso

Tvl, to už mělo být 3:0 ...

Reagovat
Svatej

Co?

Reagovat
Golasso

Zápas, Arsenal:Chelsea. Dneska od devíti

Reagovat
J0EL

Reagovat
Svatej

Delas si prdel, vid?

Reagovat
J0EL

Ty? Gol, Kai keby prihraval to mas druhy a teraz Petrovic snad na dvakrat...

Vy ste mali jesnu sancu v case komentara vyssie. Takze ty si robia srandu, vid?

Reagovat
Svatej

Takze za prve, ty big chances jsme meli 2 - Disasi a ted tahle

Za druhe, davat mi facepalm tam,.kde Golasso předpokládá 100% uspesnosti vas a 0% u nás je kravina a ty mi na to das jeste facepalm sorry, nechápu

Reagovat
Svatej

Resp neni to kravina pri kontextu, ze jde o vymrdance v Chelsea, je to kravina v obecny rovině.

Reagovat
J0EL

V case komentara bol len ten Diasisi. Takze aj keby si poctial 100% je to 3:1. max no. Tiez nechapem

Reagovat
J0EL

Sice ak 100% tak 4:1

Reagovat
Svatej

Takze furt pocitas vasi totalni haluz + proměnění 2 sanci, ale nam nic, ok

Reagovat
Golasso

Ale no tak, ty vaše šance začaly až potom, co jsem to napsal Nevím, co to rozjíždíš

Reagovat
Svatej

No my uz tam Disasiho meli, takze ve vysledku plati to, co pisu o komentář nad tebou

Reagovat
Golasso

Tak ta debata má ale nějakej původ.

Reagovat
Svatej

A to ani nemluvim o tom ze vas gol vyl doslova z hovna

Reagovat
J0EL

No to nebol naozaj. ta akcia bola super. Akurat ta strela nebola 100%tna no

Reagovat
Svatej

Uf.. Hele, koncime, nebo me fakt naseres, těžce se neshodnem a ten tvuj facepalm tomu dava jeste ten extrem, kterej tu vyusti v kretenskou hadku cus

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitasrp

Tak asi to myslí tak, že to byla úplně průměrná šance, žádná tutovka, žejo.

Reagovat
J0EL

To beriem

Reagovat
Golasso

Ok, tak 3:1 nebo 3:2

Reagovat
Euphael

Petrovic caruje

Reagovat
Error

Kam to dostal? Scott Sterling?

Reagovat
J0EL

Toto uz mal byt debakel

Reagovat
Mastný Chobot

Uz sme mohli dat tak 4 a dostat tak 2

Reagovat
Free_player

A rázem Petrovič from zero to hero

Reagovat
Golasso

Partey zatím výborný

Reagovat
Mastný Chobot

bal som sa neopravnene

Reagovat
mistr129

I střely zatím lítají plus minus na bránu

Reagovat
John Obi Mikel

Ti s tou naší obranou cvičí

Reagovat
tweek

Uplně vidím, že dostaneme šmudlu na 1-1, místo 3-0 a červené pro Jacksona..

Reagovat
mr.Silver

Bránění dnes velmi solidní od obou stran

Reagovat
mistr129

Rychle dat druhy gol, protože pod kontrolou to rozhodne nemáme

Reagovat
Svatej

Zasrani curaci

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda . Madueke moc pěkně

Reagovat
vitasrp

Ach jo, to je zase panečku zakončení.

Reagovat
Svatej

Uz to melo byt 23:17

Reagovat
Golasso

na sety

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Euphael

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mistr129

Reagovat
Swarley

Reagovat
Neutron

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Swarley

Proc to nezkusil hned

Reagovat
Svatej

Protoze jsou to curaci, tupy kundy

Reagovat
Swarley

Mi to rikej

Reagovat
dantetomas

Bol to Kukurukuku… by musel ist pre loptu za stadion

Reagovat
Mastný Chobot

Nevidel cez vlasy

Reagovat
Golasso

Nejlepší obrana v lize nezvládne trochu Lovecraftovského chaosu?

Reagovat
John Obi Mikel

Lovecrafta mám rád, ale nějak nevidim toho Lovecrafta v tomhle zápase

Reagovat
Golasso

Tak vypadá to, jak kdyby zápas režíroval Azathoth

Reagovat
mr.Silver

Saka je zase hrozný

Reagovat
Golasso

dneska to jde, akorát sobčí

Reagovat
John Obi Mikel

Hrát místo něj Palmer, už by to bylo 3:0

Reagovat
Golasso

Bez penalty těžko

Reagovat
Svatej

Pf, ma vic golu ze hry nez z pecek

Reagovat
mistr129

cucurella je spolu s Daviesem aspoň jediný, koho za poslední dva měsíce obešel

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to se má čím chlubit.

Reagovat
Minister

Keby hral Palmer tak Chelsea už nejaký ten gól má.

Reagovat
PanAu

Madueke neskutečný nasazení, kdyby byl vyšší, bílej a měl o 40 kilo víc, tak jak kdybych koukal na sebe.

Reagovat
Mastný Chobot

Haha, Odegaard jak sa tvaril, ze vystreli pravou

Reagovat
mistr129

Reagovat
Svatej

Badiashila prodat pls, idealne jeste v 39 minute

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Svatej

Tak kurva?! Uz je skoro polocas

Reagovat
Golasso

Nabízím letáček Visit Rwanda a zavšivenou deku

Reagovat
Svatej

Nah, prodej ho jinde, zaplat z toho odvoz a budem oba spokojeni

Reagovat
mr.Silver

Havertz taky špatný, Nketiah na plac

Reagovat
J0EL

nahodou posral jednu tutovku, inak je to dobre.

Reagovat
mistr129

No jako jeho přednímu fanouskovi se mi tedy dneska taky nelíbí

Reagovat
J0EL

Ved uvod mal skvely (az na tu prihravku v 16tke). Mal tam niekolko narazaciek, kedy to daval Leovi do sance. Strela, ktoru chytil Petrovic...

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Dneska mu to nejde, ale bez Nketiaha se asi obejdu, děkuji

Reagovat
Golasso

(tzn., že jestli vleze na hřiště, tak skóruje)

Reagovat
vitasrp

Však to je další dobrá šance a frajer si palicí trefí hlavu, to fakt není normální ale

Reagovat
John Obi Mikel

Palicí trefí hlavu? Ta Chelsea na nás má špatný vliv.

Reagovat
spider_8

Jacksonova hlavicka rukou, top

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Havertz fakt hrozný kopyto.

Reagovat
Talker

Jacksonovi někdo dal dělo, že si brání hlavu rukou?

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher pěkný centr, Jackson bohužel nedal..

Reagovat
Swarley

To je pohoda, když se to deje nekomu jinemu

Reagovat
Neutron

Reagovat
Svatej

Jednu vec udelej dobre Jacksone do pici

Reagovat
castelL

Jackson nemá čo robiť v PL, to je Drogba z wishu pre boha, tak strašne hrajúci v útoku a riešenia, ktoré robí, katastrofálny futbalista.

Reagovat
spider_8

Nahodou, ten hrac bude neskutecny delo az se nauci alespon prumerne zakoncovat. Tyhle kopytaci jsou k smichu jen do te doby, nez jim to tam zacne padat. Protoze to mnozstvi sanci do kterych se dostane je neskutecny.

A nebo z nej bude Standa Tecl Premier League

Reagovat
Talker

Jestli se naučí zakončovat, tak bude dělo.

Reagovat
Golasso

Teď se najednou za šlapák žlutí

Reagovat
Svatej

Kurva tohle byl snad metrovej offside, proc se hraje?

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea je priserna a aj tak je stale krok od vyrovnania. Ich Sanogo na hrote spravil nasim stoperom viac problemov nez vacsina utocnikov v lige dokopy. Ich Pepe Tomiyasuovi tiez. Havertz ma dnes kopu lopt a este viac zlych rieseni. Musime ich pochovat druhym golom, nech to je kludny zapas, lebo toto moze dopadnut akokolvek...

Reagovat
Rohlíček

Havertz si z toho dneska dela vylozene prdel

Reagovat
tweek

Od nás teda taky dost hrozný výkon dneska. Takových šancí proti naší obraně jsem dlouho neviděl. Vlastně docela dost štěstí, že jsme neinkasovali. Havertz zajebal 2 tutovky a dneska je v řešení situací před bránou uplně mimo. Nemám koho pochválit. Snad jen Rayu a Trossarda.

Reagovat
vitasrp

Kolik jsme to teda už měli prohrávat?

Na to, že hraje takhle bídná sestava, mi to nepřijde tak špatný. Arsenal tu hru pro mě překvapivě nekontroluje, nechávaj tam našim hráčům pro mě nezvyklý množství prostoru, na druhou stranu dobře ví, že si to mohou dovolit, protože proměnit příležitost, to je pro nás věc vskutku nemožná.

Nelíbí se mi Enzo - jakože vůbec. Dneska to není o tom, že by ho tým nedokázal dostat na míč v dobrých pozicích, naopak. On tam kolikrát měl čas ve středu pole, byl čelem do hry, měl spoluhráče v pohybu a jenom vybíral řešení, jenže buď vybral špatně, nebo špatně provedl, což je u něj velký špatný. V defenzivě to je hodně nic moc, na to jsme zvyklí, ale potřebujeme tam tu nadstavbu směrem dopředu, kterou poslední týdny bohužel nemá.

Jinak občas mě baví hra Mudryka bez míče, to mi vážně přijde, že toho kluka absolutně nenapadne, že by mohl zabrat, dostat se pod míč, dostat se do souboje nebo pomoct krajnímu obránci. Takhle takticky tupého hráče s talentem v Chelsea dlouho nepamatuju.

Nejdůležitější na tomhle zápase je stejně to, aby Caicedo a Jackson nedostali kartu, protože pak jsme na další dva zápasy v řiti. Klidně ať prohrajeme 3:0, ale ať se tihle dva experti nevykartují, protože pak fakt už nemáme koho.

Reagovat
PanAu

V 80 minutě Caiceido za faul a v nastavení Jackson za kecy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

Tenhle tym je snad nejvic mrdanej jednotlivcema siroko daleko ne? To množství chyb, ktery jednotlivci vyprodukuji na obou stranách hřiště, je na okresní úrovni. Je fakt zazrak, ze s timhle hrajeme profesionalni ligu

Reagovat
Swarley

Heh, konkurence urcite je

Reagovat
avicii

Madueke je hráč na úrovni Elangy trebárs, to absolútne neni materiál pre velkoklub za mňa.. škoda ze tam dnes neni Palmer, mi príde ze sú celkom zraniteľný gooners... ale nema ich kto potrestať...

Reagovat
J0EL

Inak Chelsea ma zaujimavy chaos faktor ten tim snad nema ziadnu taktiku, ci styl hry ale vdaka tomu, ze kazdy je tam tak nejak na nahodu, tak tych sanci maju celkom dost a nasi maju problem prist s tym ako vlastne chcu hrat

Zapas ale super, len skoda, ze sme to nezlomili hned v uvode.

Reagovat
Golasso

Jako oni působí hrozně random, ale pak nějaký z těch týpků, co se jmenuje, jak když kočka přejde po klávesnici, kopne do balonu a vyřadí nám celou zálohu neuvěřitelným pasem. Od toho jejich hrota naši stopeři odletují jak od betonové zdi, ale on si naštěstí myslí, že zakončení je přeceňované.

Reagovat
PanAu

Ugočukva ani čukvemeka nehraje, a badiašil neumí nahrávat, takže koho myslis?

Reagovat
Deywid

Tak nemáme trénera, tak nemôže byť taktika

Reagovat
Talker

Tak ber zas v potaz, že hrajete proti slepené sestavě, kde chybí tak 6 hráčů základu a Enzo hraje se zraněním.

Kdyby takhle hrál Liverpool, tak mluví o tom, že postavili dorost.

Reagovat
Svatej

Xg 1,27 vs 1,21,

Reagovat
J0EL

Ale v case ked si na to picoval to bolo tak 0,3 ku 1,27 nie?

Reagovat
J0EL

Teda opacne

Reagovat
Svatej

Byl tam uz Disasi, takze celkem pochybuju

Reagovat
J0EL

Tak pred nim ste tam museli mat xg 0 ale. Takze aj s nim som uz pocital

Reagovat
Liveral

Komentátor říkal že Disasiho šance byla za 0,92. Což mi teda přijde jako píčovina protože to měl dost těžký

Reagovat
J0EL

Je to pičovina. Penalta ma 0,79, takze toto je privela.

Reagovat
vitasrp

A nemáš tam třeba ani tu šanci Jacksona, protože si ten jantar trefí ruku.

Reagovat
Svatej

Uff, pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nikikrew

Konecne futbal na ktory sa da pozerat. Rychle akcie, tvrdost, nejake emocie. Hrame dobre, 1:0 je po tych sanciach malo. Havertz dnes zly. Aj Chelsea kusala, necakane vacsie drzanie lopty. Stale je to otvorene, co je iba dobre.

Reagovat
Mastný Chobot

pozerat sa na to da, ale dobry vykon, ked mozes dostat 3 goly za polcas, to asi tazko

Reagovat
mr.Silver

je to dnes bída

Reagovat
J0EL

Tak zase touto matematikou sme mohli dat snad 5

Reagovat
Nikikrew

A mohli sme dat 4,5? Ta Chelsea nato aku ma zostavu, nie je tak tragicka, ako pises (ak neratam Mudryka a Badiashille).

Reagovat
Mastný Chobot

Omg ale to je jedno. Dali sme jeden a potom sme dovolili Chelsea kopu sanci. To je fajn chaos futbal, ale nie dobry vykon

Reagovat
Golasso

dobrej masochista

Reagovat
gocii

Myslim ze se hralo dobre tak cca 25 minut. Pak zavladl chaos a to Chelsea vyhovuje.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Jackson měl jít ven. Když si vezmu, jakou nesmyslnou dostal Holeš, tak tohle měla být jednoznačně.

Reagovat
Gunner14

neskutečný, že nedostal ani žlutou

Reagovat
herbage

proč VAR nezasáhl, může mi to někdo vysvětlit? rozhodčí to viděl a VAR nemohl zasáhnout nebo mihl zasáhnout, ale nevyhodnotil to jako potenciální zákrok na červenou?

Reagovat
Talker

Podle mého to bral tak, že to je oranžová a proto to neopravil.

Za mě to klidně rudá mohla/měla být.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi usnul

Reagovat
vitasrp

Nevyhodnotili to jako clear and obivous error.

Reagovat
herbage

díky všem. Tohle je za mě špatně nastavené. Podobně jako sáně 2 nohy napřed = červená, tak tohle by vždy mělo jít na sudího poslat k videu

Reagovat
dantetomas

Asi boli v tom momente v diskusii na EF ako vacsina z nas (minimalne ja) a ten zakrok nevideli.

Reagovat
Golasso

Protože se jim nechtělo opravovat toho slepého kkta na hřišti jako clear and obvious error. Do té vágní škatulky si můžou teoreticky dát cokoliv.

Reagovat
vitasrp

Nemůžeš srovnávat, jak to maj nastavený evropský poháry a Premier League. V Premier League by Holeš červenou pravděpodobně nikdy nedostal.

Reagovat
vitasrp

Nicméně od Jacksona to byl zákrok, kdy to měla být červená po VARu i v Premier League podle mě.

Reagovat
John Obi Mikel

To by nedostal ani v pohárech, pískat normální rozhodčí

Reagovat
vitasrp

Jinak Jackson bude parádní hráč, pokud se mu přidělí role, která bude odpovídat jeho kvalitám. Mezi vápnem dokáže být ten hráč dělo, rychle se otočit, přetočit stopera, chytře se zapojit do kombinace atd.

Ovšem ve vápně, tam má jeden moment jako proti Evertonu na 10 zahozených šancí, to je vážně tristní bilance. Uvidíme, třeba se za rok, dva to zakončení zlepší - v tom smyslu, že nebude dělat úplný kraviny, top zakončovatel z něj asi nikdy nebude - ale v létě je prostě nutný přivést někoho k němu, kdo bude ten hlavní zakončovatel, jinak to bude klub stát zase body.

Nicméně bez evropských pohárů to bude docela složitý, protože těch zápasů pak zase bude málo a rozdělit minuty tak, aby dostatečně hrál Jackson i případný útočník číslo jedna, to nebude úplně easy.

Reagovat
John Obi Mikel

On to měl být Nkunku. Ale ten je samozřejmě skleněný.

Reagovat
Mastný Chobot

Jackson moze bude paradny hrac. V Besiktasi.

Reagovat
Deywid

Jasne, bla bla...vymastený chobot ako vzdy

Reagovat
Squinty

Reagovat
Talker

On spoustu věcí řeší dobře, ale jen po finální třetinu. Jakmile se dostane blíže k bráně, tak je to takový druhý Kovačič. Je otázka, kde ho hrát, jestli na křídle?

Reagovat
J0EL

Gervinho pre bohatych

Reagovat
Talker

Havertz pro chudý.

Reagovat
J0EL

2g

Reagovat
Talker

Zrovna dneska se rozhodl si zastřílet, no. Jackson si dal taky hattrick Tottenhamu.

Reagovat
Front hell

Až poté co si Tottenham nechal vyloučit 2 hráče

Reagovat
Talker

My zas nasadili Badse s Disasim a Cucurellou, to je taky jako bys hrál v devíti.

Reagovat
Front hell

Reagovat
dantetomas

Zacal by som tu vetu “Jinak Nunez”

Reagovat
vodka

to dost pripomina Nuneze a Havertze u vás

Reagovat
Euphael

Jiste je, ze 1:0 to neskonci

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Badiašílenec není normální. Není.

Reagovat
mr.Silver

Rice

Reagovat
vitasrp

Ten Badiashile je tak směšnej, co je tohle kurva za balón...

Reagovat
Svatej

Swarley, date nam za tohohle kripla Maguira?

Reagovat
Swarley

Vsak to je nas nejlepsi stoper vole a zaroven jedinej zdravej

Reagovat
Svatej

My uz najdem zpusob, jak ho odzravit

Reagovat
Swarley

Ok, tak nam zase dejte Palmera a my ho utopime a dostane se za zapas dvakrat k balonu

Reagovat
John Obi Mikel

Co to hrajem

Gólman drží

Reagovat
Svatej

Jestli Poch nevystrida do 3 minut, zabil tim zapas

Reagovat
PanAu

Vystridej kurva Badiasila, vždyť je úplně mimo ten typek

Reagovat
mr.Silver

Bennyyyyyyyy

Reagovat
Euphael

Beny Blanko

Reagovat
John Obi Mikel

Skvělý vstup do druhé půle, náš letošní trademark.

Reagovat
vitasrp

Si to mohli regulérně rozehrát až do brány ten roh ne? Co to zase kurva je?

Reagovat
Liveral

Solidní wtf postavení hráčů.

Reagovat
Liveral

Lol. Proč tam nikde nebyly hráči Chelsea?

Reagovat
J0EL

Uz to mali byt zase aspon 2 goly

Bennyyyyy

Reagovat
Edgewalker

Hezky pěkně

Reagovat
LaVolpe

Benny Blanco

Reagovat
Error

Jestli daval Poche polocasovy rozhovor, ze do druhe pule nastoupime jako zfetovani a nechame si dat rychly druhy gol, tak to splnili do puntiku

Reagovat
John Obi Mikel

Každopádně ho dává každý druhý zápas

Reagovat
Deywid

Obrana proste neexistuje....poche out prosim uz

Reagovat
mr.Silver

Kaaaaaai

Reagovat
mr.Silver

Ty Pico, Ode jaký pass

Reagovat
John Obi Mikel

To je konec tohle

Reagovat
Golasso

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai tohle jsem si přál, parádní akce a zakončení

Reagovat
Golasso

Jinak pak že Havertz je pomalý

Reagovat
Svatej

Tak čus

Reagovat
Euphael

60 mil down the drain

Reagovat
blade115

Jak ta mrdka ještě nadšeně slaví ..

Reagovat
Edgewalker

No, já myslím že už raději zapomněl, že u vás byl

Reagovat
John Obi Mikel

Vole, dal gól ve finále LM, proč by na to zapomínal???

Reagovat
Edgewalker

No jo vlastně, furt na to zapomínám

Reagovat
Werkrider

Ten už zapomněl i že byl u nás.

Reagovat
Mastný Chobot

Preco je mrdka? Vsak ste ho nechceli

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Acquanni

A přesně proto si to tak užil. Ještě obecně fans Chelsea slavili jeho odchod jak vyjebali s Arsenalem. Pro Kaie sladký moment prostě, ačkoli pochybuju, že by Chelsea jako klub bral negativně, furt tam vyhrál LM.

Reagovat
Mastný Chobot

Haveeertz super Ode takisto

Reagovat
Hyrax

Kaiiiiiii <3

Reagovat
Error

FOK OF

Reagovat
Edgewalker

Kaiiii...Ode bomba ty přihrávky dneska

Reagovat
mistr129

Reagovat
Talker

Tvl nám dá gol i Havertz.

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
xjert02

Reagovat
vitasrp

Akorát to byl stoprocentní faul na Maduekeho, ale dobře no.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Liveral

Reagovat
John Obi Mikel

Napsal bych VARsenal, ale ten Džeksn mi to kazí

Reagovat
Talker

Taky jsem si říkal, že vyhrajeme míč, zalehne Maduekeho obránce, který prohrál souboj a mrdat.

Reagovat
mistr129

Přišlo mi to shady i od Maduekeho, ale to by hádám stejně jic nezměnilo na tom, že by to VAR měl zrušit

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Golasso

Za mě jo, ale tady wrestle se hrozně pouští letos

Reagovat
J0EL

Reagovat
ashburtongrove

Jako se divim ze nepiskl faul Gabriela a Cucu zakopl o svoji nohu

Reagovat
Whitemedia

Goooooooooooooooooooooool

Reagovat
Talker

Fanoušek Chelsea

Reagovat
Whitemedia

Tys napsal daleko horší píčoviny během Mourkova angažmá, tak to ani nezkoušej

Reagovat
Talker

Portugalská mrdka je absolutní zlo, Havertz je jen random žoldák.

Reagovat
Whitemedia

Na tvoje hejty proti Chelsea prostě nestačím, to málokdo z Chelsea fanbase.

Reagovat
Minister

Akože to bol faul jak Gabriela tak aj Havertza

Reagovat
Gunner14

Waka waka Ode zase úžasný

Reagovat
PanAu

Faul na Maduekeho i na Cucua, jdu si pustit survivor.

Reagovat
Free_player

Reagovat
Hachim Mastour

Gooooooooooooooooooool

Reagovat
mr.Silver

Ten stoper Chelsea nám už tak pátý krát odevzdal úplně debilně balón

Reagovat
vitasrp

Badiashile je úplně retardovaný letos.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neutron

Jackson

Reagovat
mistr129

Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Boha jeho Jacksone

Reagovat
mr.Silver

Gabriel Jackson

Reagovat
vitasrp

Ten Jackson ty krávo ale. On má za psolední 2 zápasy 0 gólů z kolika, z xG 2,5?

Reagovat
Mervin

Jackson

Reagovat
Euphael

Jako Jackson poslal dneska nekolikrat na parek Gabriela i Salibu... mnohem nebezpecnejsi nez Haaland treba

Reagovat
Talker

Akorát potřebuje tak 20 šancí na 1 gol.

Konzistentně se dostává do šancí a konzistentně je zasírá.

Reagovat
Euphael

takovy vas Gabriel Jesus

Reagovat
pingla

jojo a v zakončení Pavel Kuka hadra

Reagovat
Error

A tohle prosim trpime tyden co tyden

Reagovat
Talker

Tvl Jackson má štěstí, že hraje Bads. Jinak by byl za největšího tragéda.

Reagovat
Neutron

Madueke sa tiez nesiel pretrhnut, zeby sa vratil branit

Reagovat
Swarley

Jackson neda tutovku a Poche v pohode, standard, netřeba se vzrusovat

Reagovat
Neutron

Tak uz je asi imunny inak by ho uz muselo jebnut

Reagovat
Swarley

asi jo, ale jako super momentka

Reagovat
Nikikrew

Jackson

Reagovat
Minister

Gabriel čo tam nacvičoval? Je nejak mimo dnes ale aj Saliba vlastne.

Reagovat
guestikor

Gabriel poslední dobou docela dost chybuje

Reagovat
Neutron

Odkedy som napisal, zeby som ho uprednostnil pred VVD tak polavil

Reagovat
Error

a definitivne jsme Cole Palmer FC... jestli meli dnes dokazat opak, tak ani picu

Reagovat
Gunner91

když to vidím tak v tom týmu asi není tak těžký být Cole Palmer

Reagovat
papi.v.ole

Ten Jackson to je takovej o chlup lepší Kuchta

Reagovat
Hachim Mastour

Jackson

Reagovat
Bukaj LFC

K čemu tam ten VAR je? To byl jasnej faul Gabriela... Stejně je to asi jedno, protože Chelsea bez Palmera prostě gol nedá

Reagovat
Mervin

Kai

Reagovat
Golasso

Kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Reagovat
mistr129

Kaaaai

Reagovat
Mastný Chobot

DAJ IM HETRIK

Reagovat
mistr129

Vypadá že má Chelsea ještě bonusy za jeho góly

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
mr.Silver

Kaaaaaai <3

Reagovat
Hyrax

Kaaaaaaaaaaiiiiii <3 pravda a laska zvitezi nad lzi a nenavisti

Reagovat
Talker

OK, na tohle už nemám.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Edgewalker

Paráda

Reagovat
Registrujisejenproto

Chelsea

Reagovat
K1ng Kyrg1os

Sterling jde na plac

Reagovat
Hachim Mastour

Goooool. Poďme na 6:0

Reagovat
J0EL

Worth every penny

Reagovat
Gunner14

Kája zabiják, co by za takového shootera dali v Chelsea

Reagovat
Neutron

Gabriel Jesus ten ksicht to sa neda

Reagovat
Gunner91

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Minister

A Mikel striedaj už teraaz

Reagovat
Free_player

To bude bůro a Kai hattrick

Reagovat
Miguel19

Arsenal v handicapu, to byl dárek. Jenom ty prachy ze země sebrat.

Reagovat
Minister

Vieira si nezahrá ani za stavu 4:0?

Reagovat
mr.Silver

Beník

Reagovat
Mervin

Ty pičooooo

Reagovat
Neutron

Lol

Reagovat
J0EL

Dajte im 10 !!!

Reagovat
Golasso

wtf

Reagovat
Euphael

Ted se Beny Blanco ukopl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Error

Hodte tam nekdo rucnik tyvole

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner91

Ben nechtěně na Mudryka

Reagovat
xjert02

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Greny

https://twitter.com/Football__Tweet/status/1782843790211846641

A teď si počkají před stadionem i na hráče Arsenalu

Reagovat
J0EL

Palmer a Gusto preco nehraju?

Reagovat
herbage

Exhibice

Reagovat
Mastný Chobot

DAJ IM HETRIK (WHITE)

Reagovat
J0EL

Arteta

Reagovat
Edgewalker

LOOOOL

Reagovat
vitasrp

Pochettino vyměnil křídelního hráče, přešel na systém se třema stoperama a stejně se ten kokot, co tam běhá u Cucurelly, není schopnej vrátit s nabíhajícím krajním obráncem.

To je něco neuvěřitelnýho, jak na to Mudryk/Sterling jebou, fakt.

Reagovat
Deywid

Jediný kokot je ten argentínsky na lavičke...za stavu 4:0 prejde na 5 obrancov...taktický génius...aj 20 obrancov tam môže dať, dokiaľ ich nezačne aj naozaj trénovať

Reagovat
vitasrp

Už zase? Vždycky přijdeš s nějakou píčovinou, nepřijde ti to už zbytečný?

Za stavu 4:0 je jasný, že rupneme, navrch evidentně potřeboval dostat Enza ze hřiště, akorát tam jaksi nemá středního záložníka na lavičce. V ideálním světě by potřeboval dostat ze hřiště ještě Caiceda a Jacksona, ale to tam musí naházet osmnáctileté kluky.

Jakože je to příšerný, ale už jenom podle tý sestavy se dalo čekat, že nám asi pšenka nepokvete.

Reagovat
Deywid

Bože príznak že to je neschopný mantak a nechám ťa na pokoji už

Našťastie po sezóne letí...

Reagovat
Deywid

*priznaj

Reagovat
vitasrp

Abys nebyl velmi negativně překvapený.

Neschopnej není, dobrou práci ale nedělá, byť má tedy neuvěřitelně debilní pozici. Kterou bude mít ale i jakákoliv náhrada, která místo něj přijde.

Reagovat
Deywid

Ja si to naozaj myslím Vito...síce tu píšem ako debil, ale podľa mňa je to vážne neschopak...je tam 10 mesiacov a ta hra nemá žiadne naučené mechanizmy, žiadnu tvorbu, rozohravku, o štandardkách ani nehovorím...on podľa mňa tomu tímu nedal fakt nič...ja som tu bránil pomaly aj Pottera do konca, ale tohto vyhadzujem už od Vianoc...ako ten tím nie je najlepšie zložený...ale už teraz máme najhoršiu obranu v histórii PL, to ide za trénerom vsetko

Reagovat
vitasrp

Ta hra určitě něco má, tohle je zase přehnaný. Bez čehokoliv nepodáš dobrý výkony proti těm dobrým týmům, co se nám několikrát v sezóně podařilo. Nemáme optimální rozehrávku, s tím naprosto souhlasím, tam jsme dost roztahaní a jsme v týhle činnosti naprosto průměrní.

Ale máš tam kolikrát solidní presink, rychlý přechod vpřed a určitou schopnost přetavit ten zápas v chaos, v čem ten tým pak vyniká.

Na konto špatný defenzivy ti zase můžu říct, že výrazně zvedl ofenzivu. Plus to prostě není jenom o trenérovi, nemáme útočníka, nemáme dobrýho brankáře, co by dělal jakýkoliv pozitivní rozdíl, xGA máme podobný jako většina týmu hned po tý trojici vepředu, ale branek inkasujeme víc.

Do toho extrémně mladý kádr, do toho strašně moc zraněných, do toho TOP posila v létě, co odehraje 400 minut v sezóně.

To jsou fakt podmínky, ve kterých by se plácalo 90 % všech trenérů. Mně je Pochettino víceméně ukradenej, nemám k němu jako k trenérovi Chelsea žádnej vztah, ale baví mě ta spousta fanoušků na twitteru, která si myslí, že ten kouč je jediný/hlavní problém současné situace.

Reagovat
Deywid

Pozri beriem tvoj názor i keď s ním nesúhlasím vo veľa pripadoch..ja si vážne myslím že dobrý tréner by mal o 10 bodov viac a o 15 gólov menej...zasa zdvihol ofenzívu po úplne katastrofálnej sezóne...a oproti nej zasa dostal oveľa viac gólov

Tak či tak pokiaľ zázrakom nedá aspoň KL tak letí určite...len preboha nezobraltRDZ

Reagovat
vitasrp

Však jako v pohodě, jenom je dobrý pamatovat na to, že lepší trenér nezmění zakončení těch lajdáků v ofenzivě, protože příležitostí si tvoříme dost, ovšem to zakončení, to je věc jiná.

Já si upřímně nejsem jistý, že ho vyrazí, i když neudělá poháry, protože náhrada se jim asi nebude shánět úplně snadno, když trenéra bude shánět spousta velkoklubů, kteří logicky vyžerou ty nejlepší volby.

Reagovat
Spikous

Dúfam že v takomto výkone bude Chelsea pokračovať aj cez víkend

Reagovat
J0EL

Ode inak dneska bozsky! Toto je dokonaly vykon

Reagovat
Čenda

famózní dnes.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Swarley

Reagovat
herbage

Neura napálí a na Petroviče si dovolí

Reagovat
Gunner14

Kdo dá první hattrick, Kai nebo Blanco??

Reagovat
Gunner14

Mikel je ušetřil

Reagovat
Golasso

Jinak mít to duo Partey Rice celou sezonu, tak jsme ještě úplně jinde ... a to je Partey nerozehraný

Reagovat
Nikikrew

Vravim to stale.

Reagovat
Golasso

Blbý je, že už to asi nikdy neuvidíme

Reagovat
J0EL

+ Timber. To by nam ten titul mohli rovno dat

Reagovat
castelL

Jasné, akurát zabúdaš, že keby bolo keby, City majú jednú z horších sezón a Klopp mal k dispozícii káder celú sezónu aký mal a ešte k tomu top hráčov z formy, keby bolo keby ste 3tí s minimálne 10 bodovou stratou na City a Liverpool.

Reagovat
J0EL

samozrejme synku

Reagovat
castelL

Mal by si už prestať snívať, máte druhú šancu na titul, kedy konkurencia nie je 100%tná a bolo by už škoda to nevyužiť. Tak ako to využil Liverpool proti City. Ty si presne ten typ fanúšika čo nemá o objektivitu a len sníva.

Reagovat
J0EL

Reagovat
castelL

Komediant ktorý nevie konštruktívne reagovať a radšej pošle smajlika a sníva.

Reagovat
J0EL

Lebo trepes hovna proste. City nwma slabsiu sezonu a Pool ze ma z formy par hracov? Co to je ako za kktska vyhovorka? Ty sa mi normalne snivas chlapce.

Peoti nam mate 1 bod, City detto. Tolko k tym tvojim hovnam no.

Reagovat
Golasso

Tak co na to chceš říct? JOEL napíše příspěvek s trochou nadsázky a ty tam pošleš nějaký sci-fi o vesmírných závodech City a Live.

Reagovat
J0EL

Reagovat
castelL

Vy tu píšete, dobre že nie o nadzemských schopnostiach Arsenalu, keby máte k dispozícii celú sezónu daných hráčov na čo sa dá reagovať rovnako naproti City a Liverpoolu. Liverpool je na tom vrámci a kontextu celej sezóny ďaleko horšie čo sa týka kádra a formy hráčov. Máme obdobný počet bodov v stave akom celá sezóna prebiehala..

Reagovat
Golasso

Jakých nadpozemských schopnostech? Prostě jsme celou sezonu lepili zálohu a jednu stranu obrany v rámci zdaleka nejužšího kádru té top 3. Post JOELa byl očividná nadsázka, tys z toho udělal bizár s vážně míněným příspěvkem o nějakém 10 bodovém náskoku, kterému letos nic nenasvědčuje.

Reagovat
castelL

Veď to som písal len v kontexte toho, ak by boli k dispozícii hráči, Klopp lepil útok, zálohu, obranu aj brankára.. nedá sa preto písať, že by ste boli o úroveň vyššie ak by bolo alebo nebolo. Keď si beriem kontext s čím sme hrali celú sezónu my, tak čo mám písať? Čisto vrámci zisku titulu bude nezisk PL pre vás neúspech. Mám 3 známych fanúšikov Arsenalu a sú schopný uznať v akom priebehu beží celá sezóna a nie snívať o niečom čo je irelevantné.

Reagovat
Neutron

bez urazky, ale tzv. lepenim obrany aj brankara ste "objavili" Kellehera aj Bradleyho, ktori hrali skvele...

Reagovat
Neutron

a este dodam, ze na ten detsky vtip od Joela si sa proste sam zapalil...

Reagovat
J0EL

Tu uz dpc nemozes napisat nic. Tito "facebookovi" kritici z dnesnej doby ma zabijaju proste

Reagovat
Neutron

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mastný Chobot

Pici ale Rice a Saka aj tak budu hrat cely zapas

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
iamek

Nepodstatné OT: u18 dneska win proti city v Premier league cupu a další trofej doma . City druhy poločas neskutečný výkon a Harrison chytil snad pět branek. Po střídání o poločase, kdy kvůli zitrejsimu zápasu šli dolu tři nejlepší hraci ( Amass, Jackson a Wheatley ) jsem myslel, ze city otočí. Nastetsi ne i když v obraně se hrálo mimo pozice. Každopádně akademie city je neskutečně kvalitní a snad téhle úrovně brzo dosáhneme. Našlápnuto máme slušne ( titul v PL cupu a v U18 lize. Teď finále s Chelsea o celkově vítězství ).

Reagovat
Busby babes

tak snad se nekdo z nich pak prosadi do acka.

Jinak Mitten ma ted na Athleticu dva velky clanky o akademii. Prej mu zavolali a rekli: "Come in. Access all areas. Speak to anyone you want. Write how you find it."

Reagovat
mistr129

Kurva proč na tom hřišti furt vidím Saku????

Reagovat
John Obi Mikel

Kurva proč na tom hřišti furt vidim Petroviče - Gilchrista, Disasi , Badi, Chalobaha, Kukuřici - Caicedo - Maduekeho, Gallaghera, Sterlinga - Jacksona

Reagovat
Euphael

protoze nemate 11 stridani

Reagovat
mistr129

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Minister

Martinelli šepká Parteyovi "pekne ste ich znásilnili"

Reagovat
PanAu

Tak Poche asi konec ne?

Reagovat
Error

Ne, ma rozjety projekt

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner91

nevím jestli se to tu už zmiňovalo ale dvojice Partey - Rice vypadá velmi solidně

Reagovat
Golasso

Jsem na té ceduli u malýho kluka četl "I don't want your shit" a nepřišlo mi to divný.

Reagovat
Mastný Chobot

Gabriel je madman

Reagovat
Kiss Me Polka!

co to bylo za zvuk pri te gabrielove oslave?

Reagovat
Kiss Me Polka!

doufam, ze ne praskla achilovka

Reagovat
RickNash

Reagovat
Mastný Chobot

Primal instinct

Reagovat
MystycMac

Gabriel čo si chce dokazovať prehrali jak úbožiaci s Bayernom a Villou a tu sa ide vyťahovať nad Chelsey

Reagovat
Neutron

Skoda, ze este nepises ako arsin, bol by si legendou

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

Reagovat
Golasso

Fabio

Reagovat
mr.Silver

Vieira žije

Reagovat
off-olda

Tohle je nejzoufalejší Chelsea jakou pamatuju. Ten tým nemá nic. Jedinej sympaťák je Silva. Zbytek jsou bezcený kundy.

Ty dva černý čuráky v obraně bych nepřál ani Tottenhamu.

Zoufalej Tecl v útoku (ten fakt bude dělo no )

Ukrajinec a černej Jack Sparow jsou nejhorší křídla od dob. Ja vlastne ani nevim, jestli jsme měli horší křídla.

A jako vrchol sněhulák na lavičce, horší trenér tu od Beniteze nebyl.

Fakt lituju, ze jsem si splnil sen a navštívil SB letos.

Ať tahle sezona skonci a dalsi snad ani nezačíná, protože vyhlídky nejsou žádný.

Ano, neunášim.

Reagovat
vitasrp

Nutno ale říct, že dost slušně neunášíš.

Reagovat
off-olda

A co teprve, až budu sprostej..

Reagovat
Svatej

Ja se mu nedivim, ja k tomu tymu uz chovam taky dost špatný emoce a ani nevidim tolik problem v tom, ze po nich snad chceme moc.

Nejvic bojovnosti a nejaky touhy ti tam ukaze kluk z akademie a 39letej dědek, ti hráči nedelaj moc věcí, kteryma si te ziskaj a i kdyz se jim povede zapas, tak jsou schopni se na hristi porvat mezi sebou. Trenuje je trener, kterej spis nez na rozestavení spoléhá na dobrý vibes, citrony a na to, ze hráče musis za kazdou cenu chranit. Co na tom všem má člověku pomahat v tom to unášet?

Reagovat
vitasrp

Moc toho není, ale upřímně mně je dnešní zápas úplně ukradenej. Je to ostuda, ale pro nás to nic nemění, tohle byl nejmíň důležitý zápas do konce sezóny, kdy se dalo čekat, že uhrajeme velký hovno.

Reagovat
Svatej

Taky bych to tak rád měl, ale spousta fandů na to pragmaticky koukat takhle nechce.

Ti míň šťastní zaplati ranec, aby se prisli podivat osobne. Šťastnější si na to udelaj par hodin času a kazdou tu akci berou jako facku i jim samotnym, logicky tim tymem chtějí žít.

Nakonec obe skupiny zjisti, že jim na tom klubu záleží víc než těm hráčům na hřišti, kteří za to dostavaj zaplaceno a každej týden posilaj tunu PR sraček, kterýma se snaží předstírat, ze to tak není..

Kdo nam to stridal hráče jeste v prvním poločase, když stali za vyliž?

Terry stal na hovno na treninku a dostal kartáč, ze za nej přijde náhrada.

Ted ti tu hráči hraji hovno celý měsíce i přes tu jejich vznesenou ochranu, přesto se přístup k nim nemění. Pak je ta deprese úplně pochopitelná.

Reagovat
Talker

Nechci bránit Pocheho, víceméně k němu mám vztah asi jako k Sarrimu nebo AVB (až odejde, tak zapomenu, kde je a bude mi to tak nějak jedno), ale ta práce u nás je fakt na hovno. Dostal kádr, kde mimo 3-4 hráče jsou všichni pod 24, půlka soupisky je mimo hru a jediný hráč, který se chytl okamžitě a začal podávat výkony, které očekáváš, je Palmer.

Dneska je to opět vyloženě luxusní.

Do ofenzivy hodit Sterlinga, který je taky na facku.

Do obrany tam jsou Silva s Chalobahem, kdy první nedá 2 zápasy za 3 dny a druhý je po dlouhodobém zranění a je otázka, zda má fyzičku na to dát ty 2 zápasy taky.

A do zálohy tam jsou Casadei a Chuc.

Pracuj si s tím, že jo.

Reagovat
Svatej

Ja treba verim, ze by jsi z toho dnesniho tymu mohl osekat ještě další 3 hráče a furt by to dobrej trener promenil v menší sracku, než tohle..

Ja opravdu rozumim tomu, ze tu práci nemá snadnou, ale i tak ji dělá naprosto na hovno.

K hráčům se chova jak k čerstvě narozeným detem, jak maji do hajzlu ti mamrdi dospět, když se s nima zachází jak s miminama?

Ten tym je jak nefunkční monopost formule 1, se kterým v pulce případů nedojedes do cile a my si do nej v Pochem dosadili řidiče, kterej ho i v tom zbytku sam posila do svodidel.

Tym je o hovně, nedělá se nic pro jeho zlepšení na hřišti a i jeho lodivod stoji za picu..

Reagovat
Error

to uz tam muzeme behat my za polovicni vyplatu

Reagovat
off-olda

Já ne. Já jsem stejnej dřevák jako Jackson.

Reagovat
Miguel19

No ale za poloviční výplatu, takže by se ušetřilo...

Reagovat
off-olda

Reagovat
Hyrax

Reagovat
krisa

Reagovat
SCELO

Reagovat
Error

ja ani nevyjdu schody, ale rikam, stacila by pulka

Reagovat
off-olda

Reagovat
Talker

Tak ono je to těžký. Hrajeme proti jednomu z nejlepších týmů v lize, který je v plné palbě a chybí jim akorát jedna uklízečka, která má rýmu.

Oproti tomu nám chybí jednička do brány.

Fofana je rok mimo. Colwill je zraněný. Silva nezvládne 2 zápasy během 3 dnů. Chalobah je po dlouhodobém zranění. Takže reálně tam fakt nemáš moc možností, jak hrát stopery.

K tomu si přihod, že nám chybí 3 krajní beci, jediný zdravý Cucu.

V záloze máme tak od prosince k dispozici 3 hráče (+Chuca po zranění).

Do ofenzivy nám chybí Palmer a Nkunku.

Ono by to vypadalo jinak, kdyby tam byli v základu James/Gusto, Chilwell, Silva, Fofana, Nkunku, Palmer a místo zraněného Enza, který čeká na operaci třeba Lavia.

Reagovat
off-olda

Pořád je na hřišti tým za miliardy... Hrát to s mladíky tak neřeknu ani hovno, ale vždyť máš na hřišti hráče za šílenou cenu. Polovina z nich si nepřihraje, nezpracuje, nepopoběhne.

Všechny ty kecy se zraněníma chápu. Ale porad je na hristi naprosto neuvěřitelná suma, která ani z 10% neodpovídá výkonu. A že hráči nemůžou za svoji cenu je mi teď fakt jedno.

Ke všemu víme, že tenhle venkovní zapas bude tezkej... Proti top3 týmu v lize. Změnili jsme nějak taktiku? Udělalo se něco jinak?

Reagovat
Talker

Jenže to jsou mladíci... Ty to máš zkreslené cenovkou, ale ten tým je extrémně mladý,

Dnes nejstarší hráč na hřišti od nás byl Disasi, kterému je čerstvě 26. Dneska ten tým měl věkový průměr 23.5, téměř o 3 roky mladší, než Arsenalu. To je na tom prostě znát.

Reagovat
Nikikrew

Dnes som mal fakt narocny den, ale 2 cerni curaci v obrane mi sposobil zachvat smiechu na 2 minuty a manzelka sa na mna diva, ci mi uz uplne nepreskocilo

Vdaka za tento koment

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Golasso

Já toho Jesuse žeru . On je fakt esence old school Brazílie adaptované na moderní fotbal v PL. Hrozná škoda, že nemá zabijácký instinkt a pevnější zdraví.

Reagovat
Čenda

Benny Blanco náš gól sezóny doufám.

Reagovat
mr.Silver

Vieira boží

Reagovat
Mastný Chobot

7 minut nastavenie? rozhodcovia velmi chcu ten Whiteov hetrik

Reagovat
herbage

Arteta 2014 - kapitán u historické prohry 0:6 na SB

Arteta 2024 - trenér u historické výhry 5:0 na ES

Reagovat
Azza

Reagovat
J0EL

Started from the bottom...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

7 minut? To tak dlouho slavili góly?

Reagovat
Golasso

Vieira vypadá dobře . Nepřesnosti se dají pochopit, ale ta chuť hrát a iniciativa je parádní. Snad vydrží zdravý

Reagovat
herbage

Viera zůstane, ESR půjde o dům dál

Reagovat
Golasso

My bychom je upotřebili i oba, ale taky si myslím, že ESR půjde

Reagovat
Ondiis

Martinelli mi pije krev i v takovemhle zápase

Reagovat
Euphael

wtf

Reagovat
guestikor

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Čenda

7 minut?

Reagovat
xjert02

Co se stalo s tim Martinellim? Ten je v posledni dobe tragickej.

Reagovat
xjert02

Tou spalenou sanci to jen potvrdil

Reagovat
Mervin

ale do piči už Gabi

Reagovat
guestikor

Mattinelli nedá letos nic

Reagovat
gocii

*po zraneni

Reagovat
Rohlíček

Martinelli je letos o hovne, mel by se rychle probrat

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
John Obi Mikel

Minulý týden jsem říkal fandovi Arsenalu, že je dnes připravíme o titul. Tak to trochu nevyšlo no.

Reagovat
Rothbard

Přijde mi, že ač každoročně Chelsea utrácí za přestupy obrovské částky, tak ten kádr je slabý snad na každém postu či pozici.

Máte taky ten pocit?

Reagovat
off-olda

Ne.

Reagovat
vitasrp

Kdybych tu měl někoho, kdo by si ještě do konce sezóny chtěl udělat výlet na fotbal, tak mám lístky na následující zápasy

2.5. Chelsea vs Tottenham, cena 3500 Kč/kus

14.5. Tottenham vs Man City, cena 3500 Kč/kus

V případě zájmu mi napište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
janinho

niekto tu na tajnaca fandi spurs

Reagovat
pingla

ta naše lavička

Reagovat
iamek

Co víc chce proboha

Reagovat
MystycMac

Ten Dement Evertonu všetko piska Garnacho riadne poleno...

Reagovat
EL Gringo

Madley

Reagovat
MystycMac

Konate to je tmavší Maguaire hrozne neohrabaný chaoticky hráč...

Reagovat
bbbauch

Reagovat
772jozef

Všimni si jake má tenké nohy a jak ho to limituje v pohybe

Reagovat
Vsadim gule

Tvl my ten gol dneska nedáme

Reagovat
MystycMac

to ani nikto neočakáva...

Reagovat
martin.b

Pískl už Madley něco v náš prospěch ? Jinak ta defenziva

Reagovat
fenixLFC

Ja mam vazne pocit ze evertonu staci padnut a piska

Reagovat
iamek

Místo aby to bylo 4:0, tak prohravame 1:0 . Jak typicke

Reagovat
r.mrazik

Ten Onana je pica

Reagovat
Neutron

Co vyviedol? Neda sa mi pozerat

Reagovat
r.mrazik

Špatně rozehral a nabil soupeři který dal gól

Reagovat
Busby babes

blbe rozehral

Reagovat
Vsadim gule

To sice jo, ale když nedokážeme dat gol, tak proste vyhrát nemůžeme

Reagovat
r.mrazik

To ne. Ani když budeme dostávat takové debilní góly

Reagovat
iamek

Stejne jako Garnacho, který nedal tutovku nebo Hojlund.

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Dalot se imho taky mohl trochu pohnout a treba by to jeste za Onanu zachranil... skoda no.

Reagovat
Kluivert9

Ještě že umí nohama

Reagovat
Swarley

Serte na to, bezte domu, komec sezony, zbytecne si prodluzujeme to trapeni

Reagovat
Swarley

A zachranuje to opakovane jako nejlepsi hrac Maguire, jak vic tahle sezona jeste dementnejsi muze byt

Reagovat
Hai

Nunez ty tragéde

Reagovat
MystycMac

To niekto čakal že premení ??? to ste si ešte nezvykli ?

Reagovat
772jozef

Reagovat
Man__United

Ale držení míče je vysoké takže Wilcox bude spokojený

Reagovat
iamek

Krásné zakončení top stopera Harryho

Reagovat
Man__United

Neuzná

Reagovat
iamek

Klasicky var zářez se blíží

Reagovat
Vsadim gule

Harrrrrrry!!! Goool!! Neskutecnej příběh

Reagovat
Man__United

Harry se nám rozstřílel

Reagovat
r.mrazik

Big head

Reagovat
iamek

Garnacho měl mít už hattrick. Tohle musí dávat ty vole. Zase děláme z drevaka v brane hvězdu.

Reagovat
Man__United

Foderingham celou sezónu chytá hovno aby se dnes proměnil v prime Schmeichela

Reagovat
rave

Kiks v obraně a 1:0, Nuňéz selhání ve 100% šanci, rozhodčí kokot, se Salahem hra v podstatě v desíti. Balíček k nasrání máme komplet a můžu jít spát.

Reagovat
Jetysko14

Everton tohle nevydrží,ještě nechoď

Reagovat
r.mrazik

A von se tam ještě směje

Reagovat
iamek

Tohle mělo být 5:0 a pak mohl poslat někoho z La carrington. Onana kokot a útočníci co nedají tyhle šance taky. Ale konečně se na to dá trosku dívat, což ani proti poslednímu týmu ligy není samozřejmost u nás.

Reagovat
MystycMac

Pre Liverpool bude koniec sezóny vykúpením ...Salah už ani nevie čo je to strela na bránu a tie dve polena v útoku zbytočne sa na ich spoliehať že niečo premenia...

Reagovat
Busby babes

misto abychom vedli o 3 az 4 goly, tak jim takhle darujem gol. Snad nam tam neco zacne padat, protoze sanci jsme si vytvorili dost. skoda no

Reagovat
772jozef

Nakoniec ten odchod Kloppa môže liverpoolu len pomôcť, však to je marnosť nad marnosť....... Ako môže postaviť do stredu trojicu ktorá si ani v jednom zápase nerozumie , na kery kkt sa im tam stále chodí srať TTA , inverted right back ? Choďte s tým do p.če ,, kktina jak celá ljindersova intensity

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
772jozef

Reagovat
avicii

Everton ako začal vyhrávať prestali hrať, herne sme ich predcili o parník ale zas tam zahodime 2-3 tutovky

Reagovat
avicii

Young na pľac, keď to kurva nevyužijeme

Reagovat
stiflerovamama

Momentálne sme bohužiaľ smiešne mužstvo na oboch koncoch ihriska. Inkasovaný gól tak nejako dokumentuje našu obrannú hru v poslednom období, príde mi, že Dijk s Konatem si vôbec nerozumejú, veď čisté konto sme už neudržali ani nepamätám. A vpredu sme teda škoda reči fakt, takéto 3 čisté šance nepremeniť na Evertone a v podstate si dať vlastný gól, to sa potom ťažko vyhráva. Nunez si nedokáže spracovať 2 čisté lopty kde by šiel sám na bránu, potom to v čistej šanci napáli zase bez rozmyslu presne do brankára, Salah nie je schopný nepokaziť dve prihrávky po sebe, spracovať si loptu dva krát po sebe, trafiť bránu.....

Miesto toho, aby sme boli v eufórii z boja o titul keď máme do konca pár zápasov, sa pomaly začíname tešiť kedy bude koniec sezóny ....

Reagovat
iamek

To snad ne . Čtyři se postaví do stejného prostoru a borec místa jak cip. 2x ve vapne a dva góly. Smesne.

Reagovat
Busby babes

oni jsou fakt neuveritelne hloupi.

Reagovat
iamek

Herní inteligence nula.

Reagovat
Busby babes

a porad dokola. vsichni jak pitomci bezi k brane a neresi postaveni soupericich hracu

Reagovat
Busby babes

to je jak pres kopirak, kolikrat uz jsme takovej gol dostali Dalot ach jo

Reagovat
iamek

Směšný. Naprosto. Pořad dokola a nemění se nic a je úplně jedno kdo je na hřišti

Reagovat
Vsadim gule
Reagovat
Swarley

Druha vlna gol cislo 50 v sezone? Porad dokola

Reagovat
Man__United

Vyhodit všechny hráče do pice

Reagovat
Neutron

Dalsi obrat?

Reagovat
MystycMac

Toto si Everton postaži Liverpool je neškodný

Reagovat
iamek

Klasicky po druhem gólů se sesypou

Reagovat
r.mrazik

Ještě že šel dolů, mohl dostat rudou

Reagovat
Man__United

CO CHCE DALOT VÍC

Reagovat
iamek

Dalot . Já na to nemám. Fakt ne. Tohle se neda. Neurol prosím

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

neboj, vyrovname a pak penalta proti v 93. minute

Reagovat
iamek

Čtyři sóla a nula gólů. Fuck off

Reagovat
Swarley

boha jeho

Reagovat
Vsadim gule

Že mě to vubec nepřekvapuje

Reagovat
martin.b

To fakt není normální co v tom vápně dělaj

Reagovat
iamek

Co piskl teď

Reagovat
iamek

To je šašek ten rozhodčí. Penalta za mě ne, piskne brzo a dame z toho gól? Cirkus

Reagovat
Man__United

To je penalta

Reagovat
Man__United

Bosák by mohl vědět že sudí skoro k monitoru nechodí a VAR penalty málokdy otáčí

Reagovat
Vsadim gule

Tak už sem viděl všechno

Reagovat
Busby babes

jako cekal jsem, ze penaltu zrusi a tim neuznaj ten gol. to by bylo dokonaly.

Reagovat
Busby babes

penalta prisna, zas zatazeni tam bylo a to by tu nekteri lidi piskali automaticky pokazdy, tak cajk

Reagovat
iamek

To by bylo krásný a podtrhlo by to celou sezónu.

Reagovat
iamek

Tohle proste není penalta. To by v každém zápase mohl pisknout penalt mraky.

Reagovat
Busby babes

asi by me dost srala byt takova proti nam... oh wait, vlastne tohle piskli Hojlundovi. tak beru.

Ale jinak souhlasim, hodne hodne soft

Reagovat
iamek

Vlastně Jo. Úplně stejná jako tenkrát Hojlund

Reagovat
martin.b

Vyhoď toho Salaha dopiče, úplně k hovnu tam je

Reagovat
MystycMac

Liverpool to su ubožiaci

Reagovat
Man__United

Podme ještě udělat další chyby v rozehrávce

Reagovat
MystycMac

Neboj United ma dnes šťastie že hra Liverpool a najväčší úbožiaci večera su oni ...

Reagovat
martin.b

Trent

Reagovat
martin.b

Takhle se úplně borec, co cílí na quadruple, na hřišti nechová

Reagovat
Man__United

Však Mctominay měl být zraněný

Reagovat
MystycMac

Everton proti Chelsey vypustia zápas a teraz robia hnojstva...

Reagovat
rave

Největší výzva nového manažera bude vymyslet Trentovi takovou pozici, aby se za žádných okolností nemusel spoléhat na jeho bránění.

Reagovat
doocetung

Ten Semeneyo z bournemouthu je brácha/ségra toho/té přeoperované atletky ?

Reagovat
Busby babes

ta atletka neni preoperovana

Reagovat
Euphael

ona je biologicky hermafrodit?

Reagovat
Mastný Chobot

Jop

Reagovat
stiflerovamama

Salah klasicky nespracovaná lopta na polke z čoho pramenil roh a naše bránenie štandartiek

Reagovat
iamek

Lol. Tohle by byl taky kouzelný gól

Reagovat
Man__United

V minulé sezoně by to skončilo v bráně

Reagovat
Vsadim gule

já se teda divím, ze to tam neskončilo i v téhle

Reagovat
Man__United

Myslel jsem v kontextu Harryho "formy" z minulé sezóny

Reagovat
r.mrazik

Levá, pravá...je to jedno

Reagovat
Mato178178

Uf

Reagovat
Luc-Luc

Ze tem sulinum neni hanba Kloppovi takto posrat konec v LFC

Reagovat
MystycMac

Keď si to tak zhrnieš 1 titul v PL aj to za Covid sezóny ale zas po dlhých rokoch... 1 titul v LM čo sa týka trofeji tak prepadak ...

Reagovat
iamek

Reagovat
Luc-Luc

Ale hovno

Reagovat
EL Gringo

Ty si dobre mimo

Reagovat
J0EL

Reagovat
MystycMac

Herne ich posunul to je jasne ...Jeden epicky moment bol určite Poníženie Barcelony v LM viac pamätne ako spomínane trofeje, No na City nikdy nemali stale tam to bolo chlp v ich neprospech ale to je taká DNA tímov ako Liverpool či United keď išlo do tuhého tak pohoreli či SAF prehral titul z 8 bodovým náskokom alebo Gerrardovo pošmyknutie...

Reagovat
r.mrazik

ponizeni barcelony je vic akorat trofeje? tak to je uz hodne vysoky level

Reagovat
r.mrazik

"je taká DNA tímov ako Liverpool či United keď išlo do tuhého tak pohoreli či SAF"

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

Ach moja chyba, to je tento troll

Reagovat
El Cid z City

Reagovat
Nuno čomes

Propadák úplně ne, ale na vyskakování to není.

Reagovat
Busby babes

vy jste fakt jinde

Reagovat
martin.b

Reagovat
Registrujisejenproto

Zkujvenej Everton, nesnasim je nejvetsi skoda, ze se uz dvakrat za poslednich par let taktak vzdy zachranili

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
masly008

Já takové týmy miluji, když hrají proti konkurentům

Reagovat
Euphael

brother, v klidu... vis komu fandit v poslednich zapasech, aby nevyhralo zlo ne?

Reagovat
Registrujisejenproto

To vis ze bych ti to pral, ale uplne uz vidim, ze to taky poserete nejak smolne na United

Reagovat
Luc-Luc

Ten Salah se posral? To neni mozny

Reagovat
772jozef

Už mysľou asi v al nasr,ale ahli či kerej diere

Reagovat
iamek

Kdy hodlá dávat zlute za zdržování?

Reagovat
iamek

To je tragédie

Reagovat
stiflerovamama

To je neuveriteľné čo mi dokážeme posrať v tej finálnej fáze

Reagovat
Vsadim gule

Je tam vubec Amad?

Reagovat
vodka

jako zatím si tu pozici moc nebuduje, buď neviditelný, nebo předržuje balon a ztratí ho.

Reagovat
Vsadim gule

Wow

Reagovat
iamek

Ty kraaaavo ten byl . Ubránit !

Reagovat
Busby babes

spatnej kapitan no

Reagovat
Man__United

My nemít Bruna

Reagovat
Busby babes

a pak nam tam padne tohle Krasne Bruno, hraje paradne

Reagovat
r.mrazik

Levá, pravá...je to jedno

Reagovat
Skalda29

Gooool. Ještě že tam je ten Brunek.

Reagovat
stiflerovamama

Nepamätám si kedy naposledy Nunez odohral dobrý zápas .... Ten hráč ma fakt hernú inteligenciu asi mínusovú. A Salah sa nedokáže presadiť ani cez 40 ročného Younga

Reagovat
Luc-Luc

Oba prodat, rikam to furt

Reagovat
Hachim Mastour

Nežartuj. Nie je náhodou Darwin platný na krídle? Ak zlepší zakončovanie, tak so svojou link-up play, rýchlosťou a gólmi bude o triedu lepší než Giroud

Reagovat
Euphael

proti sparte

Reagovat
stiflerovamama

Salah to už je fakt na plač

Reagovat
avicii

No nič ale držali sme sa fakt dlho v tom boji o titul pričom treba uznať ze Arsenal a City sú na tom lepšie herne, plus my sme mali neporovnateľne horšiu marodku túto sezónu, jednoducho sme už odišli fyzicky aj psychicky...

Reagovat
Euphael

neco jak my loni

Reagovat
masly008

víš co je paradox, že jste počas té marodky hráli lépe než když se vám ti marodi vrátili.Aspoň mně to tak přišlo

Reagovat
avicii

Ale nám to zobralo vela energie, to není o dnešnom zápase ale už niekoľko týždňov sme totálne vystavený, už dávnejšie som si hovoril ze titul by bol zázrak veľký...

Reagovat
iamek

Bruno naprosto fenomenální. Koncert.

Reagovat
neyto

Reagovat
Swarley

Dneska perfekt, ale jako co ti resi

Reagovat
Busby babes

Hojlund, ten potreboval gol. moc hezka akce. Bruno skvelej nabeh a prihravka

Reagovat
Man__United

Tohle už snad nemůžeme posrat

Reagovat
jenage

Ticho!

Reagovat
martin.b

On tam toho Gravenbercha prostě dávat nebude, vsadí radši na lidi totálně z formy, achjo

Reagovat
772jozef

gravenberch aj Gakpo vo forme a sedia ,,, nepochopím snáď nový manažér bude schopnejší vo výbere zostavy

Reagovat
iamek

Dej tam Wheatleyho

Reagovat
Man__United

Jde tam

Reagovat
iamek

<3

Reagovat
iamek

Omg Yes! Wheatley . Nejlepší hráč u18 i U21. Včera vyhrál další pohár a dneska premiéra. Good week.

Reagovat
iamek

A navíc 250. odchovanec co nastoupil v PL.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

K čemu nastavení 9 minut, vždyť jenom 5 tam zdržovali a ani nedal kartu

Reagovat
Busby babes

Debuty pro mlady, najs.

Reagovat
iamek

Bosaku 9:1. Ne 6:1

Reagovat
Busby babes

Bosak dneska jede. FA Youth Cup 2011 kde byl Maguire za Sheffield a Pogba nebo Lingard za nas, sice skoncil 6:3, ale pro nas.

A ten zapas s Poolem pred par dny skoncil 9:1.

Reagovat
iamek

A když ho upozornís na TW, tak tě pošle do hajzlu

Reagovat
Euphael

zkousel jsi to ?

Reagovat
iamek

Jednou Jo. Mám blok už

Reagovat
Euphael

to je klaun

Reagovat
iamek

Nedávno jsem viděl screen, kde fanoušek Chelsea ho upozornil na hodně nepřesnosti a úplně ho vyhejtil

Reagovat
Euphael

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

Ale 250 odchovance v pl trefil tak aspoň malé bezvýznamné plus

Reagovat
Busby babes

Reagovat
iamek

Amad úplně k hovnu

Reagovat
r.mrazik

Dneska úplně neviditelný

Reagovat
Luc-Luc

Ten Endo taky kvalitativni sesup

Reagovat
Werkrider

I za tu chvilku na hřišti byl jasně nejhorší.

Reagovat
Front hell

Přitom hvězda ligy

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Golasso

Reagovat
krisa

Reagovat
772jozef

Nunez ,Diaz ,Salah ,,, týmto sa poďakujte za presrany ďalší titul ..... Nunez to boli najhoršie investovaných 80 mega v histórii LFC , nepomôže ani juhoamericky kouč ,, PL není Sparta

Reagovat
KnoxXx

musi byt parada vyhrat doma derby, tym sa zachranit a zaroven zobrat rivalovi realisticku sancu na titul

Reagovat
Luc-Luc

Jebat everton

Reagovat
Front hell

Modrý Liverpool

Reagovat
Luc-Luc

Jednou za ctrnact let je bohuzel vesmir v nerovnovaze.

Reagovat
Mato178178

EL mame istu cez finale FA cupu?

Reagovat
gocii

Ne

Reagovat
Registrujisejenproto

At ten dokument o Kloppove posledni sezone radsi ani nevydavaji

Reagovat
772jozef

Danns za pár minút ukázal viac ako Nunez za rok

Reagovat
Werkrider

Začínám trochu chápat stížnosti na rozhodčí a VAR v Anglii, kouká se na to opravdu nehezky.

Reagovat
vitasrp

A ještě jedna informace teďka pro fandy Arsenalu - mám 2 lístky na zápas Arsenal - Bournemouth, místa vedle sebe, cena 3000 Kč za kus.

Pokud by měl někdo zájem, ať napíše na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Ross Geller

Zdravím, rád bych se zeptal, brankář David de Gea je už téměř rok bez klubu. Byl dlouholetou jedničkou Manchesteru United, tam mu skončila smlouvu a jak je možné, že takového brankáře celý rok nikdo nechce? Vždyť i daleko horší brankáři si najdou během chvilky nový klub. Děkuji za odpovědi.

Reagovat
masly008

Asi plat.

Ti co mají horší brankáře mu prachy nedají a ti co by mu je mohli dát tak ti mají zase lepší golmana ve hře nohama což je dneska cool.

Reagovat
iamek

Chtěl jsem věnovat nějakému eteamu, který vlastní. Odmítl ranec z Arábie. Čekal jsem, ze ve Španělsku místo najde no. Je to zvláštní.

Reagovat
SunFells

Řekl bych, že pýcha utrpěla.

Reagovat
Miguel19

K Bosákovi zabloudila nějaká ženská od plotny...to je nějaká novinka?

Reagovat
K1ng Kyrg1os

to je síla tohle kdyby aspon ho doplnovala , ne ona furt něco mele , furt do toho vstupuje šilenost ty pičo mam nervy chci si užit fotbal a posloucham furt ty dva nymandy jak to vypnu , ten komentář xD

Reagovat
K1ng Kyrg1os

omg to je děs tohle bosák plus nějaka mindža , feminismus ? že už i baba komentuje fotbal

Reagovat
Kincl

To za tvého mládí nebylo co?

Reagovat
Hachim Mastour

Problém?

Reagovat
Hachim Mastour

No tak to bola márna viera

Reagovat
masly008

Reagovat
FUnk

co tam vymysli brighton?

Reagovat
Hachim Mastour

Hipsterske taktiky

Reagovat
FUnk

sebevrazedne, tohle tak plati na nas, west ham apod.

Reagovat
Nikikrew

Tak to by sme mali....

Reagovat
Kincl

To se těm hráčům ani nemůže chtít na druhý poločas ne ?

Reagovat
kitas

Nie že by nebolo rozhodnuté, ale penalty pre Brighton sa nepiskaju prečo ?

Reagovat
SunFells

Ze stejného důvodu proč se City pískají přímáky tam, kde ani nebyl kontakt.

Reagovat
xjert02

Ci ze stejneho duvodu, kdy se nepiska skluz do brankare a nasledna ruka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele