Premier League - preview 28. kola: Londýnské derby

17.03.2023, 08:53, aktualizováno 19.03.2023, 09:38
Previews
Martin Ödegaard (© AFP)

Víkendový program anglické ligy narušil FA Cup a dnes se hraje jenom jeden zápas, o to ale bude pikantnější. Arsenal potřebuje napravit vyřazení z Evropské ligy, Crystal Palace se pro změnu poprvé představí bez odvolaného manažera Patricka Vieiry...

Arsenal FC - Crystal Palace

neděle 15:00

Arsenal bude chtít rychle zapomenout na konec v Evropské lize a v neděli přivítá na Emirates Stadium Crystal Palace, jenž nevyhrál už 11 ligových zápasů v řadě a v současné chvíli je bez trenéra.

Arsenal musel ve čtvrtek zkousnout vyřazení z Evropské ligy. V domácím zápase proti Sportingu vedli svěřenci Mikela Artety už po 19 minutách a nic nenasvědčovalo tomu, že by utkání měli ztratit. V 62. minutě se ovšem nádherným pokusem kousek za půlkou předvedl Pedro Goncalves a zařídil vyrovnání. Duel dospěl až k penaltovému rozstřelu, který vyzněl lépe pro portugalský celek. Gunners navíc v zápase přišli o dva hráče, z důvodu zranění předčasně střídali Tomiyasu a Saliba.

Kanonýři musí čtvrteční prohru rychle hodit za hlavu, protože v neděli sehrají zápas v rámci 28. kola Premier League proti Crystal Palace, s kterým nemají úplně pozitivní bilanci. V posledních 10 vzájemných ligových utkáních vyhrál Arsenal třikrát, dvakrát se radoval soupeř a hned v pěti případech se urodila remíza. Na Emirates Stadium Gunners naposled porazili Eagles v lednu 2018.

I přesto budou fotbalisté Arsenalu spoléhat na kouzlo domácího stadionu, na kterém jsou v tomto ročníku téměř suverénní. Z dosavadních 13 odehraných zápasů zde získali 32 bodů při skóre 34-16. Jedinou prohru pak zaznamenali s Man City. Spoluhráčům v neděli určitě nepomůžou Elneny, Nketiah a Tomiyasu. Otazník pak visí nad startem Saliby.

Crystal Palace v posledním zápase nestačil na Brighton a na jeho hřišti prohrál 0-1. Pro Eagles už to byla třetí ligová prohra v řadě a dohromady nevyhráli už 11 ligových utkání za sebou. Klub z Londýna se nyní nachází na 12. pozici, ale sestupem ohrožený Bournemouth má pouze o 3 body méně. Sérii špatných výkonů odnesl francouzský trenér Patrick Vieira, který byl v pátek propuštěn. Hosté tak přijedou na hřiště vedoucího celku bez manažera a určitě zde nemají co ztratit.

Do zápasu nezasáhnou Guaita, Johnstone a Lokonga. S lehčími zraněními se stále potýkají i Ferguson, Hughes a McArthur.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Holding, Gabriel, Zinchenko - Ødegaard, Partey, Xhaka - Saka, Jesus, Martinelli

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Whitworth - Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell - Milivojevic, Doucouré, Schlupp - Olise, Edouard, Zaha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 5.94 - 13.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Aston Villa - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Aston Villa pomýšlí na pozice v horní polovině tabulky a v rámci 28. kola ji doma čeká Bournemouth, který se nachází na sestupovém 18. místě, ale v posledním kole zaskočil favorizovaný Liverpool a vyhrál 1-0. Cherries navíc nad Villans vyhráli poslední 4 ligové zápasy.

Villans se v minulém kole střetli s West Hamem a po vyrovnaném průběhu utkání z toho byla remíza 1-1. Formu potvrdil Watkins, který se znovu prosadil a v uplynulých 7 ligových duelech skóroval hned šestkrát. Domácí tým je v současné chvíli na 11. místě a rád by sezónu zakončil ještě lépe. V dalším kole si ovšem svěřenci Unaie Emeryho musí dávat pozor, do Villa Parku totiž přijede Bournemouth, který v prvním vzájemném zápase zvítězil 2-0 a proti Aston Ville vyhrál poslední čtyři ligová utkání.

Spoluhráčům v zápase určitě nepomůžou Coutinho a Steer. Otazník visí i nad starty Dendonckera a Kamary.

Hosté nutně potřebují body, jelikož jsou na sestupovém 18. místě. V posledním zápase se však svěřenci Garyho O’Neila předvedli v nejlepším možném světle a na domácím stadionu překvapivě porazili favorizovaný Liverpool. Velkým problémem Cherries je v tomto ročníku především obrana, v defenzivě jsou hosté vůbec nejhorším týmem Premier League a ve 26 utkáních inkasovali už 52 gólů.

Na straně Bournemouthu nebude k dispozici Stanislas. Nejistá je i účast Smithe, Taverniera a Traoreho.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Digne - McGinn, Luiz - Bailey, Buendía, Ramsey - Watkins

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Stephens, Senesi, Kelly - Ouattara, Rothwell, Lerma, Anthony - Billing, Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 3.81 - 5.13

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Brentford FC - Leicester City

sobota 16:00

Leicester po plodných letech uvadl a minimálně v nadcházejících týdnech ho čeká boj o přežití mezi anglickou elitou. Lišky prohrály pět soutěžních zápasů za sebou a moc by se jim hodilo, kdyby v sobotu odpoledne potvrdily velmi dobrou vzájemnou bilanci s Brentfordem...

Leicester na půdě víkendového soupeře vyhrál šestkrát za sebou a celkem s ním neprohrál v posledních jedenácti vzájemných duelech, naposledy se na podzim zrodila remíza 2:2, poslední výhra Brentfordu se datuje do roku 1953. To ale ostře koresponduje s aktuálním postavením obou týmů v tabulce - zatímco domácí jsou osmí a mají naději na evropské poháry, hosté jsou až šestnáctí.

"Nic si nenalháváme, čeká nás těžký úkol. Do konce sezony zbývá dvanáct zápasů a my bojujeme ve druhé polovině tabulky. Sestup hrozí devíti klubům, naším cílem je být z této devítky nejlepší. Musíme zapracovat na koncentraci, body pak přijdou," nepochybuje manažer Brendan Rodgers.

Brentford v týdnu zvládl dohrávku na hřišti Southamptonu a na svém kontě má 41 bodů, před ním jsou Brighton, Liverpool (oba 42) a Newcastle (47). Domácí jsou silní na vlastním stánku a v rámci Premier League zde letos padli jen jednou, celkem v anglické nejvyšší soutěži zaznamenali 99 výher a čekají na jubilejní stou.

V sestavě Brentfordu se neobjeví Vitaly Janelt, záložník si před několika dny poranil koleno a utkání bude sledovat jen z tribuny. Společnost mu bude dělat obránce Kristoffer Ajer, jehož trápí lýtko, po dvouzápasové pauze zaviněné zraněním stehenního svalu by se naopak mohl vrátit Mads Roerslev.

Na marodce Leicesteru se dlouhodobě nacházejí Ryan Bertrand, James Justin a Youri Tielemans a disciplinární trest si odpykává Wout Faes. Nepravděpodobný je start Victora Kristiansena, stoprocentně fit není ani kapitán Jonny Evans.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.89 - 3.82 - 4.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Southampton FC - Tottenham Hotspur

sobota 16:00

Southampton přivítá v utkání 28. kola Premier League Tottenham Hotspur. Domácí se stále nemohou vyhrabat z posledního místa, na záchranu jim však chybí pouhé dva body. Hosté se drží v první čtyřce, ale pátý Newcastle má dva duely k dobru. Když je vyhraje, jde před Spurs.

Southampton v minulém klání nestačil v týdnu v dohrávce na Brentford a prohrál 0:2. Saints tak potvrdili, že doma moc radosti fanouškům nedělají, jelikož si tam letos zatím připsali jen dvě výhry. Ačkoliv ta poslední se zrovna zrodila před dvěma týdny, 1:0 přetlačili Leicester. Mezi tím ještě "svatí" stihli remizovat s oslabeným Manchesterem United 0:0. Domácím dlouhodobě chybí kvůli poraněnému koleni Valentino Livramento, ten naposledy do zápasu zasáhl loni v dubnu. Podobně je na tom mladík Juan Larios, ten není k dispozici "jen" od listopadu. Pod vedením dočasného kouče Rubéna Sellése získal Southampton během pěti klání slušných sedm bodů, ale vstřelil pouhé dva góly. Ne nadarmo tak má spolu s Evertonem a Wolves nejhorší ofenzivu v soutěži.

Tottenham po porážce 0:1 na Wolves zabral a zvítězil 3:1 nad Nottinghamem. Dva góly byly dílem Harryho Kanea, po přestávce přidal třetí Jihokorejec Son. Spurs se musí obejít bez své dlouhodobé brankářské jedničky, Hugo Lloris totiž léčí zranění kolene. Stejný problém má i Rodrigo Bentancur, stehno trápí Ryana Sessegnona.

Kohouti se nedostatku vstřelených branek bát nemusí, jsou třetí hned za duem Arsenal a Manchester City. Velký podíl na tom má kapitán Harry Kane, druhý nejlepší kanonýr soutěže, jenž má letos na kontě dvacet gólů, tedy stejně jako celý Southampton dohromady. Tottenham zvítězil v posledních čtyřech domácích střetech, v posledních dvou venkovních nicméně prohrál. Udržet se v nejlepší čtyřce musí být pro Spurs hlavním cílem, jelikož na zisk jakéhokoliv poháru to nevypadá. Se Saints se letos Conteho svěřenci poprvé střetli už v prvním kole a italský stratég si vrásky dělat nemusel. Tottenham vyhrál 4:1.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazénu - Maitland-Niles, Bednarek, Kotchap, Walker-Peters - Ward-Prowse, Lavia - Walcott, Alcaraz, Sulemana - Adams.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Romero, Dier, Lenglet - Porro, Skipp, Hojbjerg, Davies - Richarlison, Kane, Son.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.66 - 3.68 - 1.85

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Wolverhampton Wanderers - Leeds United

sobota 16:00

Wolverhampton Wanderers se utká v sobotu odpoledne s Leedsem United na Molineux Stadium. Hosté budou chtít zopakovat s Wolves výhru 2:1, která se zrodila v srpnu na Elland Road v prvním kole sezóny.

Wolves se minulý týden nepodařilo navázat na domácí vítězství 1:0 nad Tottenhamem Hotspur, když na Newcastlu United prohráli těsně 2:1. Svého prvního gólu v sezóně se sice dočkal útočník Hwang Hee-chan, Magpies však díky hlavičce Isaka a brance Almiróna dokázali zvítězit.

Julen Lopetegui byl po utkání znepokojen některými výroky rozhodčího Madleyho, který v prvním poločase neodpískal penaltu poté, co byl v pokutovém území Raúl Jiménez sražen Nickem Popem. Přestože Wolves v posledních pěti zápasech v lize vyhráli jen jednou, zůstávají v tabulce Premier League na 13. místě a před sobotním utkáním mají tříbodový náskok na pásmo sestupu.

Lopetegui potvrdil, že střelec Hwang utrpěl nespecifikované zranění a týmu až do konce reprezentační přestávky nepomůže, a připojil se tak k Sašovi Kalajdžičovi, Chiquinhovi, Diegu Costovi a Hugovi Buenovi na rozsáhlou marodku. K návratu se naopak blíží Boubacar Traoré, který nehrál od listopadu.

Přestože Leeds nedokázal vyhrát žádný z posledních tří zápasů Premier League, trenér Javi Gracia však byl s víkendovou domácí remízou 2:2 proti silnému Brightonu spokojený. Whites si díky brankám Patricka Bamforda a Jacka Harrisona odnesl z utkání bod, který může být v boji o udržení klíčový. Leeds vyhrál nejméně zápasů (pět) ze všech týmů v Premier League, ale kdyby získal tři body v sobotním utkání, pravděpodobně by se dostal ze sestupového pásma.

Leeds nepomůže Tyler Adams, který utrpěl zranění stehna, a mimo hru nadále zůstávají Stuart Dallas s Adamem Forshawem.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Jonny - Lemina, Neves, Moutinho - A. Traoré, Jiménez, Podence

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Wöber, Firpo - Roca, McKennie - Summerville, Aaronson, Harrison - Bamford

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.39 - 3.24 - 3.35

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Chelsea FC - Everton FC

sobota 18:30

Sobotní program anglické nejvyšší soutěže zakončí souboj Chelsea s Evertonem a oba týmy mají o co hrát. Blues ještě nevzdávají boj o poháry, Toffees rozhodně nemají vyhráno ve hře o záchranu...

Domácí poprvé od října slepili tři soutěžní výhry za sebou, odměnou jim je postup do čtvrtfinále Ligy mistrů a oživení nadějí na pohárové pozice. Chelsea je desátá s desetibodovým mankem na pátý Newcastle. Po reprezentační pauze se bude chystat i na milionářskou soutěž a los s ní neměl slitování, do cesty se londýnskému celku postaví suverén Ligy mistrů Real Madrid.

Chelsea není zvyklá s Evertonem prohrávat a doma s ním bodovala v 27 zápasech za sebou, v patnácti případech brala všechny body a dvanáctkrát se zrodila remíza. Everton v hlavním městě nad Blues naposledy vyhrál listopadu 1994 a jedinou branku tehdy dal Paul Rideout.

Novinkou v nominaci Chelsea je N'Golo Kante, francouzský záložník snad konečně doléčil zranění stehenního svalu. Kvůli stejnému problému není k dispozici Raheem Sterling a na marodce bude dělat společnost trojici Thiago Silva, Mason Mount a César Azpilicueta, po viróze by se na trávníku mohl objevit Reece James.

Druhá polovina tabulky anglické ligy je vzácně vyrovnaná, o záchranu se musí strachovat týmy od 12. místa a jedním z nich je i Everton. Liverpoolský celek je patnáctý, náskok na osmnáctý Bournemouth ovšem činí jen jeden bod.

Jedním z důvodů špatné sezony Evertonu jsou výkony ve venkovních zápasech, v součtu všech soutěží Toffees nepřivedli výhru už jedenáctkrát za sebou. Citelně přitom schází útočník Dominic Calvert-Lewin, jehož dlouhodobě limitují zdravotní problémy a letos odehrál jen dvanáct utkání.

"Znovu ho zatahalo ve stehenním svalu, v tomto případě musíme být hodně opatrní. Jeho stav monitorujeme a jsme maximálně opatrní. Co se týká utkání s Chelsea, tak jsem s ním nepočítal, během reprezentační přestávky dostane další čas na doléčení a následně snad bude konečně k dispozici," doufá manažer Sean Dyche.

Vedle svého střelce hlásí hosté ještě jednu absenci, dlouhodobě mimo hru je Andros Townsend.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.46 - 4.27 - 8.89

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Nottingham Forest - Newcastle United

pátek 21:00

Newcastle stále bojuje o účast v příštím ročníku Ligy mistrů a v páteční předehrávce se představí na hřišti Nottinghamu, který na plný bodový zisk čeká již pět zápasů.

Nottingham nezažívá povedené období a v posledních pěti ligových zápasech získal pouze dva body. V posledním zápase svěřenci Stevena Coopera nestačili na Spurs, kterým podlehli 1:3. Tým se stále drží na 14. pozici, ale od sestupového pásma jej dělí pouze dva body. V páteční předehrávce navíc domácí čeká Newcastle, který stále bojuje o Ligu mistrů a v první vzájemném zápase vyhrál 2:0.

Manažer Steven Cooper na předzápasové konferenci poukázal na skutečnost, že do konce letošní sezóny už nezbývá mnoho utkání. "Musíme ukázat charakter, věděli jsme, že nás v letošní sezóně nečeká nic lehkého a nyní jsme ve stejné situaci jako na začátku ročníku, s tím rozdílem, že už do konce nezbývá tolik zápasů. Pod námi je několik týmů a každý z nich se bude chtít udržet v Premier League. Čekají nás o to zajímavější souboje, musíme si tuto výzvu užít a dát do pátečního zápasu všechno," prohlásil 43letý stratég.

Na domácí straně chybí několik důležitých hráčů. Do zápasu určitě nezasáhnou Awoniyi, Biancone, Boly, Henderson, McKenna, Richards a Wood.

Hosté se po menší krizi vrátili zpět na vítěznou vlnu a v minulém utkání vyhráli doma nad Wolverhamptonem 2:1. O třech bodech rozhodl v 79. minutě Almirón, u kterého se jednalo o jedenáctou trefu v Premier League. Magpies ztrácí na čtvrtý Tottenham čtyři body, ale zároveň mají dva zápasy k dobru. Výhrou proti Nottinghamu by se tak opět přiblížili vysněné Champions League. Hosté se navíc stále mohou pyšnit nejlepší obranou nejvyšší anglické ligy, když ve 25 odehraných utkáních obdrželi jen 18 branek a v této statistice hravě strčí do kapsy vedoucí Arsenal nebo druhý Man City.

Eddie Howe nemůže pro páteční zápas počítat se čtyřmi hráči. Na marodce jsou Fraser, Gordon a Krafth. Trest za žluté karty si musí odsedět Joelinton.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Aurier, Worrall, Felipe, Lodi - Freuler, Shelvey, Mangala - Gibbs-White, Lingard - Ayew

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Guimarães, Willock - Almirón, Isak, Saint-Maximin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.47 - 3.78 - 1.72

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
27
21
3
3
62 : 25
66
2
Manchester City
27
19
4
4
67 : 25
61
3
Manchester United
26
15
5
6
41 : 35
50
4
Tottenham Hotspur
27
15
3
9
49 : 37
48
5
Newcastle United
25
11
11
3
37 : 18
44
6
Liverpool FC
26
12
6
8
47 : 29
42
7
Brighton & Hove Albion
25
12
6
7
46 : 31
42
8
Brentford FC
26
10
11
5
42 : 33
41
9
Fulham FC
27
11
6
10
38 : 37
39
10
Chelsea FC
26
10
7
9
27 : 26
37
11
Aston Villa
26
10
5
11
32 : 39
35
12
Crystal Palace
27
6
9
12
21 : 34
27
13
Wolverhampton Wanderers
27
7
6
14
20 : 37
27
14
Nottingham Forest
26
6
8
12
21 : 47
26
15
Everton FC
27
6
7
14
20 : 38
25
16
Leicester City
26
7
3
16
37 : 46
24
17
West Ham United
26
6
6
14
24 : 34
24
18
AFC Bournemouth
26
6
6
14
25 : 51
24
19
Leeds United
26
5
8
13
31 : 42
23
20
Southampton FC
27
6
4
17
20 : 43
22

Zbývající zápasy

18.03. 16:00
Liverpool FC - Fulham FC (zápas odložen)
19.03. 15:00
Brighton & Hove Albion - Manchester United (zápas odložen)
19.03. 17:30
Manchester City - West Ham United (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (598)

Přidat komentář
Miguel19

Vieira dostal padáka...

Reagovat
Busby babes

Patrick Vieira sacked on St Patrick's Day.

dobrej timing.

Reagovat
Eichel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TaLy___

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Manik...

Reagovat
iamek

Crystal Palace have sacked Patrick Vieira — he’s no longer the head coach after recent results.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, tak to je jasna strata v nedelu

Reagovat
nani92

možno keby namiesto rasy trénerov v PL riešil kvalitu trénerov, tak by sa to nestalo

Reagovat
Busby babes

ty ses fakt obcas hroznej debil

Reagovat
Taiger

Z jednoho nejvtipnějších uživatelů se stal člověk, co tryhardí každej příspěvek, aby zabojoval o hlášku roku no, je to sad

Reagovat
nani92

what

Reagovat
Taiger

Je to tak tryhard92

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Busby babes

hlavne proste vetsina manageru dostane padaka. Pep, SAF a tak jsou spis naproste vyjimky. A Viera tam loni mel dobre vysledky, ted maj snuru spatnych no. Vydrzel letos dele nez asi 9 manageru pred nim, ale tyhle kecy jsem nevidel u Lamparda, Gerarda a spol...

Reagovat
nani92

ja som tiež nevidel keci od Lamparda, Gerrarda, že by v PL mali povinne trénovať bývalí futbalisti

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

To jsi rikal i o mne a ja ji nakonec vyhral

Reagovat
Neutron

Tak aktualne hlasku roku vyhra hocico s >5 biggrinmi, takze citi sancu no

Reagovat
Svatej

To je trochu trefný

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/HonzaRihaftbl/status/1636648565803032576

ETH mel rict City. Pool je letos dobre kosenej.

Reagovat
AlevsakNevadi

kosení, nechajú si v teame IP thiaga, matipa, gomeza, keitu, oxlada, jota tiez vynechá kazdy rok 10 zapasov. S cim asi neratali je zranenie Diaza ale inak su to zranenie hracov s ktorymi kurva ratat musia.

Reagovat
O.Giroud

asio, Konate tiez vyzera ze ak vydrzi mesiac tak je to zazrak. Jones ani nehovorim. Zatial sa drzi Alisson, ten tiez zvykol na par zapasov vypadnut.

Reagovat
Hlahart

Jakou jdou tomu dost naproti no

Reagovat
Taiger

OT: Zrovna dělám novej playlist na Spotify, doporučte nějaký all-time favourite songy, ocením každej žánr dík

https://www.youtube.com/watch?v=GGfWuK-fZYM za mě all time favourite!

Reagovat
ManUnited
Reagovat
Taiger

Oldschool pecka, žeru tenhle žánr

Reagovat
Taiger

kurva špatný palce

Reagovat
ManUnited

Reagovat
ManUnited

tohle by se ti ještě mohlo líbit

https://www.youtube.com/watch?v=cuZo7pLnL7c

Reagovat
Taiger

Wtf, to je bomba Pošli další nebo rovnou playlist

Reagovat
J0EL

Skus od The Kooks nieco, The Killers, Kings of Leon, Cage The Elephant, Tame Impala je dost podobny Foster the People, to by ti mohlo sediet

Reagovat
ManUnited

Hele já zas tolik neposlouchám ale můžeš zkusit tenhle playlist co jsem našel na youtube. Na RKR jsem byl kdysi na koncertu, když byli v ČR a líbilo se mi to

https://www.youtube.com/watch?v=pWxLGbzl7Ro&list=RDpWxLGbzl7Ro&start_radio=1&t=10s

Reagovat
SunFells

Chuck

Reagovat
wwwx
Reagovat
Coutinho10

pohodová

Reagovat
nani92
Reagovat
SunFells

Tušil jsem

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells
Reagovat
Coutinho10

refren top

Reagovat
Coutinho10

těžko vybírat, ale když jsme u PL, tak určitě nesmí chybět toto

https://www.youtube.com/watch?v=P8JEm4d6Wu4&t=138s

Reagovat
Neutron

Hocico od nirvany

Reagovat
J0EL

Reagovat
Luc-Luc

Gerry & The Pacemakers - You'll Never Walk Alone

Reagovat
isokarhu.

Na tomto som v 90-tkách fičal. Ťažko nájdeš pozitívnejší song))) https://www.youtube.com/watch?v=cM3R-TqSSws

Nedávno som sa opäť dostal k tomu a neviem sa nabažiť: https://www.youtube.com/watch?v=3XTV6pkQne0

Pikoška off record - Už dávno zabudnutý, a podľa mňa skvelý rap, z hlbokých slovenských rokov 90-ých: košickí NNP https://www.youtube.com/watch?v=-h9Q1_Yy1L0

Reagovat
gargi11giggsy
Reagovat
smazaný uživatel

Tak a pokračujeme s útokem na TOP4. Jsem namlsaný z třetí výhry v řadě, naděje zase rostou

Reagovat
SunFells

https://pbs.twimg.com/media/FrLp_UlaQAEDnYL?format=jpg&name=large

Šance tam podle modelu cannonstatu ještě je (k 14.3., tedy před další výhrou Brightonu i Brentfordu)

Reagovat
smazaný uživatel

naděje ještě žije, btw zajímavý přehled

Reagovat
Grahf

0,1% šanca na titul, to dáme

Reagovat
Miguel19

Ty pičo ten Dele Alli dopadl

Reagovat
Busby babes

Ten Hag on Eriksen

"It is very positive. He healed very quickly. I don’t think he will be ready for Sunday [against Fulham], but he will be ready in April. He is on his way back, and we are happy about that. He is a class player that we need. I can’t wait for him to be back."

husty, to vypada, ze by mohl byt po repre pauze zpatky.

Reagovat
Swarley

To by bylo perfektni

Reagovat
chicuita

Reagovat
Grahf

ten sa vráti skôr než martial

Reagovat
Frony

Neměl být mimo do konce sezóny?

Reagovat
Busby babes

nene, od zacatku se psalo, ze by mel stihnout posledni mesic nebo tak

Reagovat
Frony

Já četl něco o tom, že by neměl už hrát v této sezoně po tom co ho Candy zprasil, tak to je top zpráva.

Reagovat
pingla

OT: čím se živíte, že někteří tady celý den komentujete všemožné dění? já jsem rád, když si stihnu něco přečíst po šichtě

Reagovat
Salfovic

Státní zaměstnanci. Proto to tady tak vypadá.

Reagovat
Coutinho10

přeci Eurofotbalem

Reagovat
bbbauch

Ja treba podnikam ve zdravotnickym oboru, takze si chodim do prace spis odpocinout od deti.. SunFells podle me prodava drogy

Reagovat
Swarley

Nizziemu

Reagovat
Neutron

Reagovat
mithro

Reagovat
jk

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Ligter

Reagovat
aragorn

Reagovat
Nizzie

Dost laciný

Reagovat
Swarley

Prave, ty drazsi by az takovy neblahy efekt nemely

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Běžte si prosím s J0ELem a zbytkem vaši party dál měřit camprliky.

Reagovat
Nizzie

Btw pro příště mě laskavě z těch svých onano her vynech, jasně jsem dal najevo, že už se jich účastnit nehodlám..

Reagovat
Swarley

Vydal jsi nejake nejake prohlaseni nebo jak?

Reagovat
Nizzie

Ano.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Herry31

Reagovat
Manik...

Reagovat
SunFells

Kriminalista nejseš no.

Reagovat
bbbauch

Ja to nemyslel zle, nejak sem nabyl dojmu, ze se v nich vyznas a ja bych bez drog asi nevydrzel cist tolik “odbornejch” veci o fotbale, jako nejspis ctes ty..

Reagovat
SunFells

Ty vole toto néé.

Btw přečetl jsi někdy knihu? Přečetl jsi někdy knihu o fotbale, která nebyla autobiografií Pavla Horvátha? Ať už sis cokoliv přečetl, přišlo ti to časově tak vytěžující že bys na to dle tvých zábavných představ měl potřebovat drogy?

Reagovat
bbbauch

Svete div se, ale precetl, nejsou to sice nejak zavratny cisla, kdyz odectu povinnou cetbu kdysi, tak zhruba 50, ale precetl. Proste me jen nebere cist odborny veci o fotbale, wow, neskutecny co.

Reagovat
SunFells

To neskutečné není, ale neskutečný je tvůj dojem, že návštěvník fotbalového fóra někdy něco takového přečetl a měl by k tomu potřebovat drogy. Nebo je prodávat, to už nedává vůbec žádný smysl.

Reagovat
bbbauch

Smrtelne vazne jsem to myslel, dzizis..

Reagovat
Kucka

Nějakej kontext se SunFellsem a drogama?

Reagovat
Swarley

Duchod + od PJe pulka vyplaty Kilyho, at se udrzi pocty komentaru v diskuzich na EF

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neutron

Reagovat
Gunner14

Real

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ligter

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kucka

Reagovat
Gunner14

Zivi me slzy duchodcu. Doslova

Reagovat
Neutron

si opatrovatelka?

Reagovat
r.mrazik

ne,prodava hrnce

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Neutron

Reagovat
Swarley

Reagovat
mistr129

Reagovat
pingla

Reagovat
Manik...

Reagovat
mithro

Reagovat
jk

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Busby babes

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Neon

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Nizzie

Reagovat
vodka

Reagovat
8lampard8

Reagovat
krisa

Reagovat
Nebelung

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Herry31

Reagovat
Kucka

Reagovat
Front hell

Politik

Reagovat
Neutron

pri politike skor placu mladsie rocniky, nie?

Reagovat
Golasso

Zrovna duchny fakt nemají co brečet na politiky, každý jim akorát nadbíhá na úkor jejich dětí a vnoučat .

Reagovat
J0EL

No neviem. Pozri na Swarleyho, ten breci neustale

Reagovat
Swarley

Ty mas velke problemy s vnimanim reality, taky neco beres od Sunika?

Reagovat
Gunner14

Nemaji co brecet, ale stejnak breci nejvic, protoze si vzdy musi najit neco co zhejtovat. Cest vyjimkam a gilfkam

Reagovat
Golasso

I když v důchodovém věku gilfek už moc nenajdeš Rodí se nám tu slušná gerontokracie.

Reagovat
Gunner14

Bohuzel, vymenil bych jim ty jejich pilulky za mikrodavky LSD, treba by se jim rozsvitilo

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

Důchodci brečí furt

Reagovat
Ligter

slzy jsou nejlepší lubrikant, jak tu jednou psal klasik

Reagovat
Gunner14

Zkusim az budu masturbovat

Reagovat
Talker

HR a operations v SW firmě

Reagovat
VasAFC

Lékař

Reagovat
Neon

lesnický výzkum a veřejnosprávní kontroly pro stát atd., neni sezona, tak sedime v kanclu a je větší volníčko, ale jinak jsme od jara do podzima pořád v lese, rekord mám 14 hodin na nohou na měřené výzkumné ploše :D

Reagovat
madridcan

Stačilo ,,:D" a vieme

Reagovat
matZz

co se stalo s Hendersonem? Navas v Nottinghamu zatím nevypadá jako world class golman

Reagovat
chicuita

Dlouhodobě zraněný

Reagovat
Salfovic

Botman nádherně

Reagovat
Coutinho10

zajímavá situace ten neuznaný gól, když se na to musel i rozhodčí jít podívat a nestačilo to sdělit od VARu

Reagovat
Salfovic

To jsem taky nepochopil, když to bylo jasné. Ale je to škoda, Isaak tam předvedl úžasnou věc, už ten gól byl parádní.

Reagovat
Coutinho10

tak Isak odměněnej až teď z penalty

Reagovat
Gunner14

2x po sobe zapomenu na Fantu

Rip in piss

Reagovat
Wazza228

Já poslední tejdny zapomínal na Duolingo a málem ztratil svůj day streak.

Reagovat
Gunner14

Rip, to se radsi odstehuj

Reagovat
John Obi Mikel

Mason Mount má nového agenta, aby mu pomohl vyjednat přestup z Chelsea

Reagovat
Gunner14

Za 30 bereme

Reagovat
Agent z Melmacu

Reagovat
O.Giroud

20 stačí

Reagovat
Svatej

Nešel by nejspíš ani za dvojnásobek no

Reagovat
Gunner14

Mame dobre vztahy co se tyce prestupu, vzdy nam date nejakyho duchodce, tak aspon jednou to chce i mladase

Reagovat
Greny

Takže bude trucovat? Jako jeho výkonnost teď není taková aby chtěl takový ranec

Otázka je za kolik případně pustit? Nebo ho prostě posrat a nepustit ?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaká pozitivní zpráva.

Reagovat
Maximm9

Vzdyt posledni dobu hrajeme porad bez neho a vubec na tom hristi nechybi. Dobre prodat, prachy se nam budou hodit. 50-60mega ?

Reagovat
Whitemedia

najs

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/footballdaily/status/1637038887473143811

lol. ze se budou PL manageri vychloubat tim, koho navstivila Julia Roberts, to by me nenapadlo.

Reagovat
Kinky7

A pak že Pepek není influencer

Reagovat
Nizzie

Bych byl celkem opatrnej s užitím slova manažer v této souvislosti.

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/FCQATARI/status/1636657939996876800

Sheikh Jassim's plan to unite Manutd fans: a global voting system for player signings! The most popular picks will be considered by the board

Reagovat
Grahf

Takže niečo takéto?

1. Haaland

2. Mbappe

3... i dont care?

Reagovat
Wazza228

Tak v Sunderland Till I die tam měl Sunderland taky na seznamu Ibrahimoviče

Reagovat
mithro

Qatarsky Matovic, ffs

Reagovat
Nebelung

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

tvl dufam ze to nedomyslia a bude moct hlasovat ktokolvek, nie len niekto s membershipom....

Reagovat
J0EL

Reagovat
Busby babes

mel bych i tip, kdo by si tady z mistnich kvuli tomu zalozil 20 emailu...

Reagovat
fenixLFC

Keby len jeden...

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Delat united webu traffic kvuli nekaky “board will consider” sracce to je masterplan

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

To už se půjdeme registrovat na MU web.

Reagovat
matZz

přišel jsem pozdě - co se stalo Richarlisonovi?

Reagovat
SunFells

Dobrá podobizna

Prý hamstring.

Reagovat
jk

Podepsal Spurs.

Reagovat
SunFells

AMN jde hrát stopera?

Reagovat
Jesfey

Do 40. minuty 4 střídání kvůli zraněním.

Reagovat
Hriktus Flavius

Porro krásná akce a neskutečná bomba

Reagovat
Hriktus Flavius

Ale kua začnete trochu běhat nebo tam něco Saints se štěstím projde.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Hriktus Flavius

Vy jste banda linejch cu.aku!!! Začnete behat vy zmrdi...

Reagovat
SunFells

Luke Ayling's last two goals in the Premier League:

March 18th 2022 away to Wolves

March 18th 2023 away to Wolves

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hlahart

https://dubz.co/video/118cd3

ABy se borci z LaLigy měli o čem bavit

Reagovat
Swarley

Solanke je strasny drevak

Reagovat
Svatej

Jestli jde o zakončení, tak za to nemůže, je to náš ex hráč.

Reagovat
Swarley

Jj, zakonceni... Nebo teda v jeho pripade radsi nezakonceni, on uz to radsi ani nezkousi...

Reagovat
Miguel19

Tvl proč jdeme hrát s Pulisicem?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak koho jiné, když agent 017 dostal plno možností a zatím hraje tužku...

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nebol Američan piatym kolesom na voze.

Reagovat
John Obi Mikel

Nechápu

Reagovat
Hlahart

Walcott po dvou letech gól

Reagovat
Gunner14

Na slepice to umel

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Dobrou vaječinu nikdy nezapomeneš udělat, no a na kuřecí vývar taky nepotřebuješ VŠ ...

Reagovat
Gunner14

Divil by ses, i takove pripady se najdou

Reagovat
Csaplárova past

Na slepice umi dnes kazdy

Reagovat
Svatej

Pulisic v základu. Potter fakt chvílema působí, ze z klubu strašně chce ven. To je neco hroznýho ty sestavy někdy.

Reagovat
Hlahart

Sarr teda strašně hloupě

Reagovat
Hriktus Flavius

Bez dpc cela PL za tohle penaltu vy mrdky zasrany. Zumpa zasrana pojebana

Reagovat
Hriktus Flavius

Conte ty uplakanej zasranej czraku tahni dpc uz

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Mrzeníčko mrzení, tiket nevyšel?

Reagovat
Hriktus Flavius

Sazeni je mrdky jako ty tak neotravuj

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Netykej mi gumko, takové jako jsi Ty si dávám k snídani

Reagovat
lofin9

Spurs na nich stacia uz aj nasi byvali vysluzili alebo nepotrebni hraci

Reagovat
Hriktus Flavius

Drz picu ty bezvyznamna nula co dělá v korbelce za 20 tis

Reagovat
Hlahart

fyi, říká se tomu kolbenka po Emilu Kolbenovi, kdybys chtěl někdy někomu nadávat, tak ať nevypadáš jak úplnej debil

Reagovat
lofin9

To by vyzeral aj bez tej korbelky

Reagovat
kissak

I tak by mu to nepomohlo.

Reagovat
Salfovic

Myslel Korbelku, továrnu na výrobu sportovních kartiček.

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

Trošku nezvládajko ne?

Reagovat
Hriktus Flavius

Ja vim co je kolbelka ty chytrolinku a ty si najdi co je korbelka ty gumo, tak a teď kdo je tu za debila a ještě ti radsi napovim ze je na Slovensku. IQ Shajzenalu to odpovida no

Reagovat
matZz

běž už se zabít, prosím

Reagovat
Hriktus Flavius

Nejdříve po tobě a tve rodině ty mrdko

Reagovat
LAĎA_Z_MADRIDU

BAN

Reagovat
Hlahart

Kdybys nechtěl vypadat jako úplnej debil, až budeš někomu nadávat, dej vědět, zasvětím tě do tajů systému reakcí

Reagovat
pingla

Reagovat
Hlahart

Dobrej program teda o hromadě rozhodnutí rozhodčích mám opět teda silný pochybnosti. Hlavně ty ruky ve vápně jsou pro mě teda pořád úplně random

Reagovat
$dolar$

Jak mohl uznat ten gól Leedsu na 4:2? VAR mu řekne, že tam byl faul, ten picus se jde podívat a stejně to nechá? Wtf?

Reagovat
Busby babes

VAR mu nerika, ze tam je faul. Ale muze se ho ptat, jestli to videl nebo ne. bohuzel nevime, jaka komunikace tam probiha.

A pokud rozhodci rekne: ne, to zatazeni jsem videl, to nebylo dost na faul, tak to proste nemaj jak otocit.

Reagovat
Svatej

Odhady na jak dlouho nam tohle tempo vydrží?

Reagovat
Squinty

Jaký máte názor zatim na Felixe, brali by ste ho za tech 100+- jak se spekuluje? Me prijde strasny prumerak v tom zakonceni a tech uz i tak mame nemálo

Reagovat
Svatej

80 v librach jsem posledně cetl, za to bych to asi vzal

Reagovat
Mimalu

Reagovat
John Obi Mikel

Mount chce zdrhnout, takže by se mohl hodit. Je ale fakt, že je dost drahý

Reagovat
smazaný uživatel

do konce se sezóny má ještě dostatek času se předvést, ale zatím to na přestup zdaleka není

Reagovat
Agent z Melmacu

skor že čo s Lukakom

Reagovat
Csaplárova past

Felix a Enzo jsou to nejlepsi, co CFC momentalne ma smerem dopredu, vyjma Jamese. Navic po pul roce uz bude aklimatizovany v klubu i hernim systemu. Az prijde Nkunku, tak to bude zase jina pisnicka a Felix by mohl byt striker ....

Me by se Havertz libil nejvice na CAM do druhe vlny.

Jenze kdyz ne Felix, tak koho dnes koupit?

Reagovat
smazaný uživatel

Keď sa pozrieš na hru Félixa v Chelsea, tak jeho pohyb je po celej šírke útočnej línie. Typický striker z neho asi nikdy nebude, ale útok Mudryk, Félix, Havertz a pod nimi Nkunku, by mohol fungovať.

Reagovat
Bakary3

To aby k enzovi dali Kanteho a doufali, že bude hrát líp, než v nejlepších letech

Reagovat
smazaný uživatel

Kanté bude s Enzom kvalitná stredová dvojica respektíve určite lepšia, ako keď hral Kanté spolu so Jorginhom. Skôr mám obavy z obrany, ktorú "diriguje" Koulibaly.

Reagovat
Bakary3

tak kante hlavně odejde, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa správ z konca februára respektíve zo začiatku marca tohoto roku, by mal podpísať nový trojročný kontrakt, tak dúfam, že zostane.

Ale čo si budeme hovoriť, podobných správ bolo, je a bude vždy neúrekom.

Reagovat
smazaný uživatel

Zakončenie má zatiaľ slabé, ale jeho kreativita, aktivita a odhodlanie môže byť pre budúcnosť Blues pozitívnym faktorom hry dopredu. Za mňa určite podpísať.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach ten Pickford...jak já ho nemusím

Reagovat
Miguel19

Wtf Felix

Reagovat
Svatej

Zdá se mi to, nebo hraje celá útočná trojka dobře?

Reagovat
fenixLFC

Zda..havertz je traged

Reagovat
Svatej

Je z nich rozhodně nejslabší, ale mel tam par ok momentů

Reagovat
fenixLFC

To ti teda na zhodnotenie ze vsetci hraju dobre vela netreba

Reagovat
Swarley

Coz tak nejak asi vysvetluje to desate misto

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Standardy no

Reagovat
Maximm9

Jestli toho Felixe neziskame v lete, tak to snad obrecim

Reagovat
Svatej

Ty útočný fauly jsou fakt strašně soft, se neda

Reagovat
Svatej

To je na tedku

Reagovat
Svatej

Redku*

Reagovat
smazaný uživatel

wtf

Reagovat
Svatej

On se k tomu Tarkowskimu fakt nevrátí

Reagovat
smazaný uživatel

žlutou měl určitě vytasit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Svatej

Ten kluk je dost sklenenej

Reagovat
Gunner14

Tak Saliba prej bude na dyl... To je v riti

Reagovat
LaVolpe

Palace a Leeds musíme poklidit i bez něj. Na Liverpool snad už bude fit.

Reagovat
Gunner14

Uvidime jak dlouho to bude no.. tohle zni strasidelne

Reagovat
LaVolpe

To máš někde z twitteru? Ráno byly zprávy, že bude na Palace ready.

Reagovat
SunFells

RMC sport

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Miguel19

Enzo je fakt geniální.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

A zas Gray bez žlutý hádám

Reagovat
VTID94

Var je úplne na hov*o . Villa vs. Bournemouth 3 ruky v 16 a nič. Plus kontakt s útočníkom Bournemouthu v 16 Villy . Min dve mali byť....

Reagovat
Spikous

Ani mi nehovor. VAR sa navyše nezaoberal ani jedinou situáciou a 2 ruky jasné. Rozhodca úplne otrasný.

Reagovat
Miguel19

Jako není to špatný, ale strašně málo šancí máme. Tam nebyla snad jediná tutovka..

Navíc bych řekl, že tam není žádný špatný výkon. Nějak to tam budeme muset protlačit.

Reagovat
Svatej

Celej polocas vyjma jedny petiminutovky dost dobrej, víceméně vsichni az na jednotky momentu dobří az nadprůměrní, snad vyjma sudiho, co v jednom momentu piskne soft utocnej faul jak zbabela uzkostliva pica, aby v druhym nedal dve neoddiskutovatelný žlutý, který byly z čistý agrese.

Kanteho bych tam snad ani neposilal, ještě ho ti kokoti zrakvi a herně by moc neprospěl.

Reagovat
smazaný uživatel

K ničemu jsme soupeři sice nepustili, ale sami jsme vyloženou šanci taky nevytvořili. No a Kova by se už měl konečně chytit

Reagovat
Maximm9

To klasicky prosereme. To je takovy zapas, kde tam Evertonu zase neco padne a nebudeme schopni s tim neco udelat.

Kazdopadne klasika, everton mohl mit uz minimalne o 2 karty vic

Reagovat
Mato178178

Niekto Stream na city pls?

Reagovat
Kinky7
Reagovat
Mato178178

Dik

Reagovat
diastan

Blazen...co to zas bylo za sprint

Reagovat
Kinky7

no jestli se sehrajou jeste vic a bude zdravej tak pristi rok bude leosuv rekord v ohrozeni

Reagovat
diastan

Jeste letos

Reagovat
smazaný uživatel

Pulda zatím předvedl jeho tradiční výkon, takže naprosto k ničemu. Felix opět kazí, na co šáhne...on neustále vybírá špatné řešení situace. Pokud nás tradičně nezachrání Kai, tak to bude 0:0

Reagovat
Miguel19

J O A O !!!!

Reagovat
Mimalu

Felix

Reagovat
smazaný uživatel

smrtící střela

Reagovat
Svatej

Wow krasna akce

Reagovat
Svatej

A za tohle kartu da klaun

Reagovat
Maximm9

Tohle zluta

Reagovat
Svatej

Myslel jsem si ze Everton hrat chtit nebude, ale s timhle se ledacos mění. Kante i Mudryk na plac.

Reagovat
Svatej

To je vocas...

Reagovat
Zaschrona

Snaha je, ale gól klasicky nedáme ani pozítří.

Reagovat
samson192

Reagovat
Svatej

A ty jdi taky do píči

Reagovat
Zaschrona

Takového šmudlu si necháte dát. Jedině ze standardek, no.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

Kdy už to koště Tarkowski dostane kartu?

Reagovat
Svatej

Bezte do píči

Reagovat
Svatej

3 stoperi ve hre, Havertz a neubranis ani jeden roh pořádně. Vyližte si prdel. Hod tam třeba ještě Cucurellu za Felixe, at je to víc bojovný.

Reagovat
Mimalu

klasika

Reagovat
Maximm9

9 hracu chelsea na 5 evertonu a nechame je 2x hlavickovat

Reagovat
Svatej

idioti

Reagovat
smazaný uživatel

offside, ne?

Reagovat
Busby babes

vsak ten obrance byl celou dobu na nem, ne?

Reagovat
Svatej

Gallagher byl fakt totální omyl

Reagovat
Svatej

Ještě že je James taková kopačka

Reagovat
smazaný uživatel

Kai rozhodne?

Reagovat
Maximm9

O co ? Ze to kopne na stejne misto jako proti Dortmundu a Pickford to chyti

Reagovat
Maximm9

ma stesti

Reagovat
Miguel19

K A I !!!

10/10

Reagovat
Svatej

Poooojd!!!

Reagovat
Mimalu

no Havertz u té penalty regulérně zastavil...

Reagovat
FC Porto FC

Taky sem si říkal

Reagovat
smazaný uživatel

Božský Kai

Reagovat
Miguel19

A rychle 2 záložníky.

Reagovat
Csaplárova past

Kai má ty penalty s větším přehledem než Jorginho.

Reagovat
PanAu

Ani ne no

Reagovat
Whitemedia

Kai legenda a fajnová oslava.

Reagovat
Svatej

On tam toho Mudryka fakt nepošle... Na ty brejky dokonalej hrac a on tim úplně pohrdá.

Reagovat
Svatej

José Potterinho

Reagovat
Kinky7
Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Svatej

Pottere jdi do píči, zbabelej sráči.

Reagovat
mithro

Reagovat
Maximm9

Ten Koulibaly hraje neskutecne hovno

Reagovat
John Obi Mikel

Děláte si ze mne prdel. Co to je za posranej výsledek tohleto

Reagovat
John Obi Mikel

Zase dva dva vole

Reagovat
fenixLFC

Koulibaly

Reagovat
Zaschrona

Simms příště v základu

Reagovat
Rothbard

Chelsea doma neporazí letošní Everton?

Reagovat
SunFells

Letošní Chelsea?

Reagovat
Rothbard

9>18 nebo kolik

Reagovat
SunFells

10 a 15. A Everton udělal zásadní změnu nedávno, která jich ze sestupových příček na to 15. momentálně dostala.

Reagovat
SunFells

jak se dívám tak je to 12 bodů vs 11 bodů od té doby.

Reagovat
Csaplárova past

Letošní Everton? Letošní jako 2023? ... Se podiv na posledních 10 zápasů obou mužstev, CFC má o jednu výhru víc ...

Reagovat
Mimalu

to je sezóna, že mi to ani nevadí

Reagovat
Hlahart

Koulibaly?

Reagovat
Whitemedia

Tohle by ale kurva už chytnul snad i Hilário...

Reagovat
Hlahart

To mě teda jako nějaká jasná věc na chycená nepřišlo teda

Reagovat
Whitemedia

Ale nedělej, chytil bys to.

Reagovat
Hlahart

Havertz taky slušně teda

Reagovat
Hlahart

Mimochodem zajímavá taktika, mít poslední roh zápasu a 3 hráči Chelsea se úplně zbytečně postavěj mimo vápno

Reagovat
Matić

Tohle celý posral Potter jeho alibistickym střídáním na udržení výsledku. S tímhle ať jde někam.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

když už se konečně prosadí útok, tak nás potopí neschopná obrana.

Potter OUT!!!

Reagovat
hona.kub

Zasraný přeplacený hvězdičky, zahoďte dres Chelsea, nejste hodni ho nosit, zmrdi!

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Mastný Chobot

Ked sa zranil Tomi aj Saliba, ako bude Arteta teraz hrat? White ostane na RB a Holding do zakladu? Pripadne Kiwior na RCB?

Reagovat
ashburtongrove

Kiwior je levak ne? To by podle me odchazel od sveho planu a ta rozehravka ze zadu by byla o dost pomalejsi.

Takze ja osobne cekam Holdinga. I kdyz proti Sportingu to bylo hruzostrasny tak Palace snad zvladnem i s nim

Reagovat
aramaki

Alebo White na RCB a Saka na RB, RW Nelson? Ale je pravda, že s Holdingom by to mali zvládnuť proti Palace.

Reagovat
Gunner14

Saka na RB... Come on bruh, nejlepsi kridlo v lize bude strkat do obrany?

Reagovat
Wazza228

*nejlepší pravý křídlo.

Reagovat
Gunner14

Liga nezacala az po WC

Reagovat
SunFells

Holding do základu počítám, ale všichni víme že je to při ve vysoké linii riziko. Kiwior je ještě varianta, proti Neapoli ho na RCB i použili a vedl si dobře. Partey na RB a Jorginho do sestavy je taky možnost a povolaný byl i Walters.

Reagovat
ashburtongrove

V jakym vesmiru by musel hrat Partey RB?

Reagovat
SunFells

Ne musel, mohl. Není to můj preferovaný scénář, ale Partey mimo dalších svých kvalit má drtivou většinu těch Bennyho. Není mu ta pozice ani cizí z Atletica a u nás tak jednou také dohrával, problém je spíš jen ten že nemá nadrillováno držení zadní linie s ostatními.

Reagovat
Nizzie

Přesně, Thomas mi poprvé utkvel v paměti pro souboji s Atleticem v EL pár let zpět, kdy hrál skvělé na RB.

Reagovat
LaVolpe

White na RCB a Holding na RB.

Reagovat
herbage

Saliba je master ve vyjednávání o nové smlouvě:

1) zraní se Tomiyasu

2) Saliba to zpozoruje a předstírá zranění zad, protože se to obtížně prokazuje a stačí říkat, že ho záda pořád bolí

3) jedinou alternativou na jeho místo je Holding, protože Tomiyasu je zraněný a Kiwior je ortodoxní levák, takže toho Arteta na RCB nikdy nepostaví

4) Holding vyrobí pár hrubic, které nás nebudou doufám stát body

5) když to uvidí vedení, nasype Salibovi co si řekne

6) Saliba řekne, že už ho to nebolí, vrátí se na trávníky a vyhraje nám titul

Reagovat
SunFells

Já mám zas konspiračku, že ho obětují pro jeden zápas doma s CP, aby nejel na repre sraz a odfrkl si

Reagovat
J0EL

Toto presne

Reagovat
VTID94
Reagovat
Čenda

Asi bych Zinch-Gabi, Benny-Kieran vzadu, potažmo prohodit beky, ale vzhledem k situaci s Kieranem to asi nevyjde. Roba raději ne, to spíš Kiwiho, nevypadal vůbec zle(v tech dvou zápasech, no) a zas taková tragédie hrát s levonohym stoperem napravo to není, porad to jsou profi fotbalisti, a Kiwi je podle všeho relativně obounohej.

Nesmysly typu Saka ci Partey na RB snad určitě nebudou, to mi přijde zbytečný, i když by to samozřejmě v pohodě zvládli. To už spis ten Jorginho mi tam přijde logictejsi, jak tu někdo minule navrhoval.

Martinelli ma v nohách 120 minut, Jesus asi taky od začátku dnes nebude, to by bylo velký riziko, dnes jsem hodně fakt zvedavej, jak to poskládá.

Reagovat
tweek

Jj, to chceš vidět, souboje Joginha se Zahou

Reagovat
SunFells

Jorginho x Zaha při hře s vytaženou obranou je pro gurmány. Jak mám chápat "nesmysly typu Partey na RB, i když by to v pohodě zvládl"?

Jesus bych řekl že je tutovka, čekal jsem ho v sestavě proti CP už před Sportingem a když s nimi odehrál jen 45 minut tak jé po Sakovi asi dost jistá volba.

Reagovat
Čenda

Ok, s tím Zahou máte oba pravdu,nevím proč jsem si myslela ze hraje zprava, sorry.

Tím jsem myslel, ze by bylo zbytečný plýtvat tím, co přinášejí na svých pozicích, když můžeme na toho beka postavit přirozenější volbu. Partey je pro nás ve středu moc dulezitej na to, abychom ho stavěli ma pravyho beka, když tam může hrát stejne nebo i lépe Ziny nebo snad i ten Kieran. Jorge beru zpátky ještě jednou, pro jistotu

Tutovka jakoze nastoupí? To by bylo asi zas na polocas/hodinu max, a to je zbytečně velký riziko, vraci se z dost vaznyho zranění a Palace i s novým trenérem bychom měli zvládnout i bez Jesuse v základu.

Reagovat
SunFells

Jj, jakože nastoupí. Když hrál už ty předchozí dva zápasy, tak počítám že je dostatečně fit, proti Sportingu jsem přesvědčený, že měl hrát takových 60 minut, akorát kvůli zraněním jsme vyplýtvali 2/3 povolené doby střídání za hry tak šel už v půlce ...což teď je pro jeho nasazení zase o píď lepší.

Ta ztráta Saliby a Tomiho zároveň je pro nás promrd kvůli kterému ideální scénář nenajdeme, ale pokud bychom měli takovou obavu nasadit doma proti CP, týmu aktuálně s nejhorší formou, Jorginha do jeho přirozené pozice, pak by nemělo moc význam ho vůbec přivádět.

Osobně mi nepřijde dobré vidět Parteyho, Odegaarda a Zinchenka na jedné straně s tím, že Zinchenko by taktéž byl defenzivně vystaven Zahovi ...Tierney by šel, ale jeho pravá noha je dost slabá, podle mě bude hrát buď ten Holding nebo Kiwior na stoperu.

Reagovat
SunFells

*Odegaarda a Zinchenka na jedné straně

Reagovat
Čenda

Jop, s tím střídáním se Sportingem určitě souhlasím, ale na druhý straně zas jsou to tři dny a vážný zraneni, ja se o něj bojím, tot vše.

Ted zas nechápu ja tu poznámku s tím Jorginhem, vsak ja nemam obavu ho stavět do přirozený pozice proti CP. Ale souhlasím i s druhým odstavcem. Ztráta jednoho by nebyl takovej problém, dva uz jsou na hovno. A nejlépe nám napravo funguje kombo Benny-Saka o parník, takže proč to rozbíjet. Z tohohle pohledu se nejpřirozeněji jeví jen vyměnit Roba za Salibu.

Reagovat
SunFells

To myslím skrz to, že by Partey chyběl ve středu kdyby byl na RB. Chyběl, ale hrál by tam Jorginho.

Vidím že s Jesusem jsem si teda netipl správně, já mám zas obavu o Martinelliho po tom čtvrtku, ale samozřejmě věřím že trenérský tým s infem co mají o hráčích volí nejlépe.

Reagovat
Čenda

To ano, ale Jorg určitě nepřináší ve středu takovou kvalitu a rozsah, co Partey.

A ja zas doufal, ze pošetří oba. Ale už víme, že Mikel nema rad hodně změn najednou, což chápu.

Taky věřím, ale třeba případ Partey ukazuje, ze ne vždy. Ale chyby se stávají.

Reagovat
SunFells

Souhlasím, ale pro mě to není takový kvalitativní a funkční rozdíl jako Holding za Salibu, Jorginho má problém jen bránit větší prostor kvůli své rychlosti, ale náš systém ve správném provedení takové situace dost redukuje. Jak však zmiňuješ mnoho změn, tak v tomhle ohledu by možný chaos který by to mohlo přivodit fandí jednoduché variantě s nasazením Roba.

Reagovat
Čenda

A to mas zase recht v tom porovnání. Nakonec uvidíme, zatím dobrý, jsem zvědav jak dlouho dnes v tom tempu zvládneme hrát.

Reagovat
Čenda

A Saka to samy jako Partey. A když teda vezmu v potaz toho Zahu, tak doufám v něco takového:

Aaron- Zinch, Gabi, Kiwi, Benny - Xhaka, Partey - Nelson, Ode, Saka - Leandro.

Kiwiho chci vidět cim dal víc a Palace by mel zvládnout, ve středu asi za jednoho nastoupí Jorg a uvidíme co vepředu.

Reagovat
Čenda

Dnes hlavně neztratit nikoho důležitýho, snad Mikel Jesuse neuspěchá jak Thomase loni. Na hadry byli i Martinelli a Benny, to prodloužení bylo totálně nevhod.

Ale Palace musíme i s novým trenérem a v současný situaci přejet, tak snad jsem to nezaklel.

Reagovat
r.mrazik

dneska jen pohar?

jeste,ze je tenhle vikend otevrena beta Diabla 4

Reagovat
Wazza228

Já se odhodlal zase k Zaklínači 3 v té nextgen verzi, takže mám výplň dne jasnou.

Reagovat
mr.Silver

Haaland už dál letos zas City 42 gólů ve všech soutěžích

Reagovat
masly008

Jako jestli vyhrajeme titul proti City s Haalandem tak to bude masakr.

Reagovat
mistr129

Snad je dotáhne k LM a třeba i FA Cupu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Euphael

Reagovat
Wazza228

Reagovat
DMSErte

Kolko golov vlastne nastrielal vo svojej naj sezóne CR7 ? Viem , ze Messi mal cez 90 o tom sa nemá zmysel baviť ale u Ronalda by to mohlo byt zaujimave porovnanie

Reagovat
mistr129

Messi měl 90 v kalendářním roce, v sezóně myslím nějakých 80

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Hachim Mastour

Holdini lets go

Reagovat
SunFells

Andersen měl mít nějaký problém a má místo něj startovat Tomkins ....Holding vs Tomkins, pořádná Anglie

Reagovat
SunFells

Čekám gól z rohu

Reagovat
Čenda

Holdini vyskok na Ronalda

Reagovat
Čenda

A sáně na Diera tpč.

Reagovat
PP

Saka je jak po flámu.. 3 normální situace a 3x to zajebe..

Reagovat
norton

sakovi moc nejde posledne zapasy, hadam to dnes zlomi

Reagovat
Neon

Reagovat
Trand

Holding

Reagovat
SunFells

Ramsdale > Martínez

Reagovat
mistr129

Holdingovinka už po deseti minutách

Reagovat
masly008

však byl ofside

Reagovat
Čenda

Aaron prstíčkem a se štěstíčkem

Reagovat
mistr129

Saka s Odem mimo zas

Reagovat
Hlahart

wow, Ramsdale

Reagovat
Čenda

Trochu frenetickej zápas zatím.

Reagovat
SunFells

Třeba taky zvážit to, že Mitchell - Guehi je pro pravé křídlo asi největší výzva v lize

Reagovat
Liveral

Attwell

Reagovat
SunFells

Co ten sudí dělá

Reagovat
Tommy the Gunner

Attwell dobrej picus

Reagovat
VTID94

Úroveň rozhodcov je horšia zápas od zápasu

Reagovat
Čenda

Sudi z toho chce mít deathmatch?

Reagovat
Liveral

Gabiiii

Reagovat
SunFells

Gabi kraaasne

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIII

Reagovat
Trand

Gabiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
mistr129

Gabiii

Reagovat
Gunner14

Gabiiiiii na pana

Reagovat
Kiss Me Polka!

martilelli white vyborne predskocil zahu

Reagovat
VasAFC

Martinelli

Reagovat
Čenda

Benny fokin Blanco ti vypíchnutí a hlavně ta cizelérská přihrávka

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trand

Reagovat
Euphael

Xhaka

Reagovat
masly008

špatně zpracuješ a hned to bolí

Reagovat
Čenda

A Martinelli teda zatím slušný dynamo po tom čtvrtku. Uz je teda oficiálně ve formě?

Reagovat
masly008

pořád z formy 6 golů ze 6 zápasů.Ten až se dostane do formy tak bude nahánět Haalanda

Reagovat
SunFells

Ale už mu chybí jen gól na nejlepšího hráče světa.

Reagovat
SunFells

White to chycení se za ksicht tak uspěchal, že mu to nikdo ani věřit nemohl

Reagovat
SunFells

White školí a ještě si u toho zahraje nohejbal s Trossardem

Reagovat
Liveral

Benny je král

Reagovat
Trand

Krásaaa Hrajeme nádherně, Palace vůbec netuší

Reagovat
SunFells

"Starboy continues to shine"

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAAA

Reagovat
Čenda

Nadhernej fotbal ale kurva ten Blanco je božan.

Reagovat
SunFells

Možná offside ale

Reagovat
SunFells

Pohoda

Reagovat
Gunner14

Starboyyyy. Saka a White si tam na ty pravy strane delaji co chteji

Reagovat
Kiss Me Polka!

blanco > ostatni rb v pl. saka dor

Reagovat
mistr129

Saka (C), Martinelli a White mi zachraňují free hit kolo

Reagovat
Gunner14

Ja po druhe v rade zapomnel nastavit fantu, takze tohle kolo bylo uplne v riti pro me, ale jsem jediny ze spicky moji ML co ma jako kapitana Saku, takze nakonec cajk. Jeste by mohl neco pridat zlaticko

Reagovat
Liveral

Ou, tohle mohl Leo vyřešit líp a mohli jsme mít Fulham 2.0

Reagovat
Edgewalker

Krása A Zaha je hrozný, úplný mámvpičista.

Reagovat
masly008

není hrozný,ale hraje na Whita

Reagovat
Edgewalker

Jo, to udělá hodně

Reagovat
Trand

No Palace by se hodilo trochu proplesknout v šatně, škoda že propustili Vieiru

Reagovat
mistr129

Bál jsem se, že budou v rámci impulzu nahecovaní a všechno, ale zatím na tom hřišti ani nejsou kromě začátku

Reagovat
SunFells

That is Saka’s first goal that wasn’t one to equalize or put Arsenal in front.

Škoda, myslel jsem že dotáhne sezónu na clutch gólech

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Gunner14

Do prvniho golu Palace trochu kousali, ale potom uz byl na hristi jen jeden tym, snad jim tam loupneme jeste nekolik kousku

Reagovat
J0EL

Zatial velmi zodpovedny a dobry vykon. Palace si vlastne skoro ani netukol. Vyzera to dobre.

Reagovat
SunFells

Mr. 7-8/10 výkon každý zápas dnes hraje tak 9,5/10. Gabriel od nenominace na MS výrazně vzrostl tak si říkám jestli se u Bena dnes neděje v malém měřítku něco podobného Každopádně Mitchell si drží Saku možná až příliš u těla a nechává vedle sebe občas příliš moc prostoru.

Reagovat
Liveral

Proc není Gabriel v brazilský repre ani na tenhle sraz už je hodně matoucí

Reagovat
Čenda

Naprosto ideální a krasnej poločas, ted to neposrat a co nejrozumneji a nejrychleji střídat klicovy hráče. Rad bych co nejdříve Nelsona, Kiwiho a Vieiru, tomu by tenhle zápas mohl sedět. Saka, Partey, Marti dolu nejpozději do 70.minuty a bez zranění, díky.

Reagovat
Gunner14

Bukayo Saka is the first player to score 10+ goals AND provide 10+ assists in the 2022/23 Premier League season.

Neskutecne si vodi celou ligu

Reagovat
SunFells

Reagovat
SunFells

Yaya Sanogo v hledišti

Reagovat
Edgewalker

Legenda Emirates Cupu

Reagovat
Liveral

Oh yeah

Reagovat
SunFells

Krásný gól, kombinace Xhaka - Trossard tentokrát vyšla

Reagovat
Gunner14

Trossard king of assists Xhaka golostroj

Reagovat
Tommy the Gunner

XHAKAAAA

Reagovat
Edgewalker

Paráda

Reagovat
Trand

Krása

Reagovat
Hlahart

Xhaka neví jak, ale Arsenal hraje skvěle. Titul jim fakt hodně přeju

Reagovat
Kiss Me Polka!

genialni.. trochu jsem se bal, ze by mohl granit se zaleknout, jak minule kolo pri podobne kombinaci, ale tentokrat paradni

Reagovat
Čenda

Kulervoucí a prdeltrhající a hrázdrásající.

Reagovat
Čenda

Tierney

Reagovat
Liveral

Benny

Reagovat
Liveral

Škoda že je z toho gól

Reagovat
Liveral

Bude ruka?

Reagovat
Kiss Me Polka!

schlupp zaslouzene, s prehledem nejlepsi z palace

Reagovat
masly008

co jako zkoumají

Reagovat
SunFells

Zvláštní že sundal Trossarda a ne Gabiho

Reagovat
Čenda

Mohl spíše stáhnout Saku nebo Gabiho.

Reagovat
Hlahart

Manchester United Team vs Fulham | Starting XI: De Gea; Wan-Bissaka, Maguire(C), Martinez, Shaw; McTominay, Sabitzer; Fernandes, Sancho, Rashford, Weghorst.

Za mě McTominay- Sabitzer lepší než Fred - Sabitzer. Jinak tam mohl ještě hodit Pellistriho dneska... Zrovna Stones psal, že máme snad 13 týdnů v řadě midweek game, a že je možný, že to tak bude dál i do konce sezóny

Reagovat
Busby babes

ale jo, proc ne. Sancho. snad bude mit dobrej zapas.

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Trand

Bukayoooooo

Reagovat
SunFells

Bukayo 22 G/A

Reagovat
Gunner14

Sakaaaaaaaaaaaaa buh, Tierney

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAAA

Reagovat
Hlahart

hrozná škoda, že Rash - Kane - Saka nebyla na WC jasná trojka do základu... Ale i před ním. Grealishe nechápu a Foden se vejde případně na hřiště i s nima, kdyby se hodně chtělo...

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Hlahart

jo a ještě vlastně Sterling....

Reagovat
Čenda

jednoznačná trojka dopředu, jeden z důkazů, ze jižní brána je mimo.

Reagovat
Čenda

Bože Tierney ve formě mi tak moc, moc chyběl. Mohli bychom občas zkusit Zinyho místo Xhaky a Kierana na svý.

Reagovat
SunFells

Partey RB

Reagovat
Čenda

Fakt ze jo

Reagovat
J0EL

dobre ty

Reagovat
Čenda

Je super, ze začal Ode vic střílet, ještě trefovat zařízení kua

Kiwák

Reagovat
Tommy the Gunner

Zaha po kazdym kontaktu na zemi

Reagovat
Hlahart

navíc na to poslední zápasy úplně sere.. to je hrozně frustrující hráč

Reagovat
Gunner14

Nic noveho

Reagovat
Hlahart

Varane zraněnej Návrat ale snad hned po repre pauze

Reagovat
Coutinho10

za 3 minuty los semifinále FA Cupu, tak uvidíme, jestli derby o Manchester ve Wembley už v semifinále nebo finále

https://www.youtube.com/watch?v=z_9QhXZvrfE

Reagovat
LaVolpe

Strašně moc rád bych FA Cup přál Brightonu.

Reagovat
Coutinho10

bylo by to hezký

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Coutinho10

Tak až ve finále (případně)

Man City vs Sheffield United

Brighton vs Man Utd / Fulham

Reagovat
Busby babes

S tim jak hrajem nebude zadny derby o Manchester

Reagovat
Hlahart

mohli by se borci probrat

Reagovat
Grahf

nechce sa im velmi. Zas hrajeme bez zálohy, mctom a sabitzer sa skrývajú, takže len kontry. Plus neohrabný megvajr

Reagovat
Busby babes

Ten hejt na Maguire uz je docela trapnej

Reagovat
Grahf

jo a sancho je alergický na súboje, od každého si skúsene drží odstup

Reagovat
Coutinho10

aspoň vás dostávám trochu pod tlak

Reagovat
Grahf

bruno každá druhá prihrávka do hajzlu, to nemože chvíľu podržať

Reagovat
kris_kros

Hrozny je, posledne zapasy ma strasne serie, prihravky hrozne

Reagovat
Mato178178

zatial uplne trapny vykon

Reagovat
Grahf

celé zle. Nič tam nefunguje, viacerí hráči si spolu nerozumejú. Chceme kontrolovať hru, ale s brunom toi nikdy nepojde, on je zvyknutý všetko okamžite nakopávať dopredu. Sancho naopak je dobrý na narážačky, keď si spoluhráči nabiehajú, ale tu všetci stoja a kukajú, čo vymyslí...hlavne ma serú krajní beci, ktorí si nenabiehajú za obranu, keď krídlo drží loptu.No a samozrejme nulová záloha, takže aj preto sa to všetko nakopáva. A je neuveritelné, že sa takto držíme celú sezonu, keď ju hrajeme bez poriadneho hrota.

Reagovat
Mato178178

neviem no prvy polcas je to uz klasika, v druhom vacsinou prevalcujeme supera tak uvidime

Reagovat
iamek

Směrem dopředu uplny peklo. Sancho posere vše téměř, Bruno není schopny podržet balon a hned ho musí cpát na obsazené hráče, Rashovi to nemá ze zálohy kdo dat. Špatný, spatny, špatný. Snad druhy poločas bude lepší.

Reagovat
Busby babes

Zatim velka bida, ale nastesti tak nejak z obou stran no.

Snad to nejak ukopem a pak stahnem rashe, Bruna, Shawa a Martineze z repre...

Reagovat
Busby babes

Sabitzer uplne neviditelnej, Sancho taky spatnej. McTom proste neni Casemiro no, i kdyz ma ok zapas, snazi se.

Reagovat
Mato178178

velmi zle mame tie prve polcasy. cim to asi bude?

Reagovat
Swarley

DDG pekne

Reagovat
LaVolpe

|Goooool.

Reagovat
Swarley

To ani jinak dopadnout nemohlo

Reagovat
iamek

Zaslouženě

Moc síly otočit tam nevidím.

Reagovat
Grahf

zase ten začiatok druhého polčasu

Reagovat
Grahf

nevedia sa dostať do hry

Reagovat
VasAFC

To je ten fulham kterej arsenal smaznul 3:0 o polocase?

Reagovat
Mato178178

nehral palhinha

Reagovat
Swarley

Diky, ze se starate

Reagovat
Swarley

Sanch voleee

Reagovat
Grahf

sancho boha

Reagovat
iamek

Lol jasná ruka. Aktivní pohyb k míči. To je v pici tohle

Reagovat
Swarley

Vyhod i Mitrovice a je to

Reagovat
iamek

Reagovat
Swarley

Fakt, kokot

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Cožeeeeee??? VAR pisknul ruku? Ty pitcho

Reagovat
Grahf

jasná

Reagovat
Mato178178

naco aj cervenu? to sa este stale nezrusil ten dvojity trest?

Reagovat
Busby babes

Tak za tohle? Unyslne vypinkne balon z brany.

Reagovat
iamek

Reagovat
Mato178178

no vska penalta je dostatocny trest neviem mne to pokazi uplne chut a zabije to uplne zapas

Reagovat
mistr129

Penalta je dostatečný trest za to, že ze 100% gólu uděláš 80% gól?

Reagovat
iamek

Reagovat
Mato178178

toto nebol 100% gol moyno bz to chztil aj telom ale hej asi mas pravdu aj ked je to krute

Reagovat
Busby babes

tam jde o to, ze za tohle by byla cervena i mimo vapno. Tam nemas vubec na vyber, proste umyslne hrajes rukou, jedno kde na hristi, dostanes za to cervenou.

Reagovat
Nizzie

Hele to taky není úplně pravda tak jednoduše. Například když jde útočící hráč do rychlého brejku a obhazuje si hráče, a ten po míči plácne rukou a zastaví ho, což je dle mého názoru jasný úmysl, tak jsem snad ještě neviděl, že by za to dali červenou (viz. Messi na MS). Dostane žlutou a jde se dál.

Ale nevyjadřuji se k situaci Williana, tu jsem neviděl, tudíž nemůžu soudit.

Reagovat
Busby babes

tak tuhle takhle chytil nejakej golman balon mimo vapno proti Poolu, ne? a dostal cervenou.

Reagovat
masly008

jenže ten byl jako poslední hráč ne? Takže zmaření golové šance.

Reagovat
Busby babes

vsak to same pravidlo pak uplatnujes i v tom vapne, ne? to je to, co jsem myslel.

Reagovat
Nizzie

No Pope, ale tam byl jak píše kolega dole poslední, takže by hráč Poolu šel do prázdné brány, a hlavně vyloženě ten míč chytil, jakoby stáhl pod sebe. Však kvůli tomu stál pak proti vám ve finále Carabao Cupu.

Reagovat
Busby babes

no vsak. a tady to chytil na brankove care. taky posledni hrac. jen rikam, ze za tohle by dostal cervenou i mimo vapno a ten priklad Pope je dobra reference.

Reagovat
Nizzie

Jo takhle. Tak to potom ano. Já myslel, že myslíš jen obecně za hraní rukou mimo vápno, že by dostal automaticky červenou.

Reagovat
Mato178178

Ja som videl za to max zlte napriklad ked sa hrac hodil na zem a chytil loptu do ruky lebo chxel faul. Rozdohca nepiskal faul ale dal mu zltu za hranie rukou

Reagovat
Busby babes

vzdycky jde jeste o kontext... je umyslna ruka a umyslna ruka... kdyz to na zemi chyti pri snaze vymodlit si faul, tak je to neco jineho nez kdyz do toho volejbalove placne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
LaVolpe

to je kokot.

Reagovat
Grahf

ok dve redky, ďakujeme fulham :D

Reagovat
Busby babes

Tri. Silva dostal taky

Reagovat
Busby babes

Konecne nejaka zabava

Reagovat
Swarley

Brunoooo

Reagovat
iamek

Sancho zkusene . Penalta a odepsal jim dva hráče

Mitrovic slušný idiot

Reagovat
I am Mancunian

Teraz sme mali obrovské šťastie, Sancho strašný tragéd

Reagovat
Busby babes

Udelal to ale skvele, jen mel dat gol no

Reagovat
Swarley

Oleee

Reagovat
iamek

Sabitzeeeeer

Reagovat
iamek

Nebyl ofsajd?

Reagovat
Grahf

už sa to sype

Reagovat
Busby babes

Zkusene zahodili zapas za 2 minuty

Reagovat
iamek

Sancho génius

Reagovat
Busby babes

a Mitro debil. Ten jeste dostane pridano

Reagovat
iamek

To bude mít stop minimálně 3 zápasy v lize ne? Za tohle zaslouží čočku.

Reagovat
Busby babes

3 je minimum za primou cervenou. Tady dostane imho vic. Prutton v 2005 dostal 10 zapasu, Di Canio 11...

Reagovat
Swarley

On je fakt totalni dement, fotbalove by i na lepsi tym mohl mit, ale hlava absolutne nepusti

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

proste srb no...

Reagovat
Swarley

Uz jsem to chtěl psat at Rashe stahne, nez se sam zrakvi

Reagovat
Grahf

ako nechápem tu silvovu redku, sa šiel hádať ešte predtým, než rozhodca rozhodol

Reagovat
Swarley

Jako totalni wtf, 3 nejzkusenejsi si nechaji dat redky v jednu chvili

Reagovat
Swarley

Martinez

Reagovat
iamek

Už ho prodá?

Reagovat
Busby babes

tyhle goly nam budou pristi rok chybet no.

Reagovat
Ligter

Fernandes

Reagovat
Swarley

Takhle darovany zapas jsem dlouho nevidel, diky za to, protoze jsme hrali totalni hovno

Reagovat
Grahf

Reagovat
Hlahart

ze scénáře 1:1 a 11v11 na hřišti udělat 1:1 a 11v9, to je fakt masakr, jak si to dojebali

Reagovat
vodka

já jsem začal nadávat jak špaček když si to začal Sancho přehazovat ještě na tu pravačku, že posere fakt všechno. Mitrovič ale klasika, jemu když přepne, tak neudělá nikdo nic.

Reagovat
pingla

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Reagovat
bbbauch

Stejne nejvic nechapu to mysleni fotbalistu.. vsude tri tisice kamer, zpomaleny zabery, ze ti najdou couhajici chlup z nosu a Willian bude hrozne ukazovat, jak to hral telem..

Reagovat
Manik...

Reagovat
Swarley

No a pak tu mas Mitra, ktery si z nejakych kamer uz vubec nic nedela...

Reagovat
Busby babes

tak na tu jeho redku rozhodci zadny video nepotreboval.

Reagovat
Busby babes

on spis ukazoval, ze mel ruku u tela. Ne ze by to neco menilo...

Reagovat
Busby babes

Strasnej bizar ten zapas. Fulham lepsi, Willian a Mitro nejlepsi na hristi a pak jedna akce a oba se nechaj vyloucit. Williana jeste chapu, proste chtel zabranit golu, penalta se jeste da zahodit. Ale co se jako hadal Mitrovic a Silva? vsak to bylo uplne jasny a jedinej problem byl, ze to hlavni nepisknul rovnou.

Uplne se pomatli. No a kvalitu porad mame velkou na to abychom takovou sanci pohrdli.

Ted by to chtelo stahnout co nejvic hracu z repre, aby si odpocinuli. Myslim, ze do konce sezony nas moc hezkej fotbal neceka, docela uz varime z vody no. bude se to muset ubojovat. tak uvidime, co udela ted ta pauza.

Bruno Fernandes has now scored 60 goals for Manchester United, more than Robin Van Persie (59) and Javier Hernandez (59).

Reagovat
Wazza228

zase se má ale vrátit Eriksen, což by mohlo přidat kreativitu. Tak uvidíme.

Reagovat
Busby babes

jasne no, ale on se taky muze vratit treba az za mesic a postupne naskakovat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele