Premier League - preview 27. kola: Arsenal odpovídá Citizens

11.03.2023, 09:59, aktualizováno 12.03.2023, 09:14
Previews
St. James' Park (© AFP)

Manchester City v sobotu vyhrál a na tahu je nyní Arsenal, Kanonýry čeká derby na půdě Fulhamu. Manchester United hostí Southampton, West Ham měří síly s Aston Villou a Newcastle si to rozdá s Wolverhamptonem...

Fulham FC - Arsenal FC

neděle 15:00

Arsenal si udržuje náskok před Manchesterem City a v neděli odpoledne na něj čeká zkouška na půdě Fulhamu. Kanonýrům se proti Cottagers daří, v případě dalšího úspěchu si vezmou zpět svůj pětibodový náskok.

Arsenal vyhrál sedm z posledních osmi vzájemných měření sil. Menší z obou londýnských klubů naposledy bodoval 18. dubna 2021, svého soupeře naposledy porazil před více než jedenácti lety.

Svěřenci Mikela Artety se už delší dobu vyhřívají na čele tabulky a zůstanou tam i po dnešním dni. Španělský kouč přitom bude muset rozložit síly na více hráčů, už ve čtvrtek totiž jeho tým čeká domácí odveta osmifinále Evropské ligy proti lisabonskému Sportingu, několik dní starý první zápas skončil remízou 2:2.

"Dostáváme až příliš mnoho branek ze standardních situací, propadli jsme v nich v řadě zápasů, dvakrát inkasovali od Bournemouthu a teď také Sportingu. Pokud se chcete udržet na čele a vyhrávat, tak potřebujete čistá konta," upozorňuje Arteta.

"Defenzivní činnost nám dříve fungovala, poslední dva týdny už je to jiné, neděláme správná rozhodnutí ve vlastním vápně," dodává.

Fulham je příjemným překvapením letošní sezony a stále zůstává ve hře o evropské poháry. V pondělí padl v Brentfordu, i tak je na osmém místě s pouhou tříbodovou ztrátou na pátý Liverpool.

Domácím podruhé v řadě nepomůže obránce Joao Palhinha, který si odpykává disciplinární trest. Proti svému kmenovému zaměstnavateli nemůže nastoupit Cédric Soares a na marodce zůstávají Tom Cairney, Layvin Kurzawa a Neeskens Kebano.

Do sestavy Arsenalu by se už brzy mohl vrátit útočník Gabriel Jesus, Brazilec je v pořádku po zranění kolenních vazů a trénuje. Co se týče neděle, otazníky se vznášejí nad starty Martina Odegaarda, Kierana Tierneyho (oba viróza) a Leandra Trossarda (tříslo), potíže s kotníkem má Eddie Nketiah.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.91 - 4.80 - 1.44

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Manchester United - Southampton FC

neděle 15:00

Man Utd splnil v Evropské lize povinnost a výhrou 4-1 nad Betisem Sevilla si aspoň trochu udobřil fanoušky, kteří museli minulý víkend zkousnout ostudnou porážku 0-7 na Anfiledu. Rudí ďáblové by se rádi vrátili na vítěznou vlnu i v lize a ve 27. kole se doma střetnou s předposledním Southamptonem.

United v týdnu napravili směšný výkon z Anfieldu a v Evropské lize si proti Betisu Sevilla spravili chuť vítězstvím 4-1. Rudí ďáblové předvedli po celých 90 minut dominantní výkon a konečné skóre mohlo být ještě vyšší. Nyní se svěřenci Erika ten Haga musí přeorientovat zase na ligu a v dalším kole přivítají na Old Trafford předposlední Southampton.

United v domácím prostředí podávají konzistentní výkony a neprohráli zde již 20 utkání v řadě. Po výprasku od Liverpoolu mužstvo určitě nepomýšlí na titul, jelikož na vedoucí Arsenal ztrácí 14 bodů. Manchester je nyní na třetím místě a sezónu chce dokončit v první čtyřce, která zaručuje účast v Lize mistrů. V srpnu Rudí ďáblové zvítězili na hřišti Southamptonu 1-0, když se o jedinou branku utkání postaral Fernandes.

Nizozemský manažer Erik ten Hag rozhodně nedělního soupeře nepodceňuje. "Southampton prochází náročným ročníkem, ale nezapomínejme na skutečnost, že před dvěma týdny porazil Chelsea. V neděli musíme předvést vynikající výkon, nechtějí sestoupit a udělají vše proto, aby nás potrápili. Čekám agresivního soupeře, který nás nenechá vydechnout, takže musíme k zápasu přistoupit na 100 %, jestliže chceme pomýšlet na 3 body," prohlásil před zápasem trenér domácího týmu.

Mimo hru zůstávají dlouhodobě zranění Eriksen a van de Beek. Naopak po krátké pauze by se v nominaci měli objevit Martial a Sabitzer.

Southampton si utrhl ostudu v rámci FA Cupu, kde nestačil na Grimsby a na domácím hřišti prohrál 1-2. V lize Saints prohru s týmem ze čtvrté ligy odčinili a vyhráli 1-0 nad Leicesterem. I tak je pro hosty zatím sezóna pohromou a v současné chvíli jsou na předposledním místě. Týmu nefunguje ofenziva a zároveň dostává spoustu gólů. Proti Man Utd navíc Southampton v Premier League zvítězil naposled v lednu 2016.

Na straně hostů nebudou k dispozici Livramento a Larios. Otazník visí i nad startem Alcaraze, jenž stále nedoléčil poraněné koleno.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Varane, Martínez, Shaw - Casemiro, Fred - Antony, Fernandes, Rashford - Weghorst

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Maitland-Niles, Bednarek, Bella-Kotchap, Walker-Peters - Ward-Prowse, Lavia - Walcott, Elyounoussi, Sulemana - Adams

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.26 - 6.05 - 11.70

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

West Ham United - Aston Villa

neděle 15:00

West Ham United se stále potácí na sestupových pozicích a opustit je hodlá v neděli odpoledne. Kladiváři hrají doma s Aston Villou a proti birminghamskému soupeři hodlají potvrdit vynikající bilanci ze vzájemných zápasů.

West Ham porazil Aston Villu pětkrát za sebou a bodoval s ní v posledních devíti duelech, Villans se z triumfu naposledy radovali před necelými osmi lety.

Svěřenci Davida Moyese v uplynulých sezonách bojovali o evropské poháry, letos se jim v Premier League nedaří a jsou osmnáctí. V ligové soutěži minulou sobotu nestačili na Brighton a schytali debakl 0:4, ve čtvrtek ovšem nakročili do čtvrtfinále Konferenční ligy, na půdě AEK Larnaka vyhráli 2:0.

"Je to dobrý a důležitý výsledek. Hodně nám to usnadní situaci v odvetě, to ovšem neznamená, že k ní nastoupíme bez koncentrace. Každopádně účast ve čtvrtfinále evropské soutěže druhým rokem po sobě by znamenala obrovský úspěch," říká Moyes.

Moyesovo jméno je už delší dobu spojováno s propuštěním a vedení k tomuto kroku zatím nesáhlo. Ke změně naopak došlo na lavičce Aston Villy, tým v průběhu sezony převzal Unai Emery a posunul ho na aktuální jedenáctou pozici.

"Má za sebou velké úspěchy v Evropě a působil v Arsenalu, takže anglický fotbal zná velmi dobře. A v Aston Ville si vede dobře, očekávám jejich další zlepšování. Během posledních let koupili několik zajímavých hráčů a nás čeká hodně těžký zápas," ví Moyes.

Do sestavy West Hamu se ve čtvrtek vrátil Maxwel Cornet, k dispozici by pak měl být i Flynn Downes. Otazníky se naopak vznášejí nad dvojicí Lucas Paqueta, Michail Antonio, oba mají potíže s lýtkem.

Aston Ville určitě nepomůže záložník Boubacar Kamara, jehož ze hry vyřadilo zranění kotníku. Nejistý je start Leandera Dendonckera, blízko je ale návrat Diega Carlose.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.37 - 3.28 - 3.34

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Newcastle United - Wolverhampton Wanderers

neděle 17:30

Poslední tři duely Newcastlu nevyšly. Neuspěl jak proti Liverpoolu, tak v obou měřeních sil s manchesterskými výběry, tedy jak proti United v rámci finále Ligového poháru, tak proti The Citizens. Obecně není aktuálně v úplně nejlepší pohodě, naposledy výhru slavil v lize v půlce ledna proti Fulhamu. Navrátit zašlou slávu tak bude chtít bezpochyby proti Wolverhamptonu.

Když se oba celky střetly naposledy, konala se na konci srpna loňského roku plichta. Takový výsledek by ovšem představoval pro The Magpies za nynější konstelace zklamání, oba týmy mají totiž odlišné ambice. A zatímco domácí směle pokukují po příčkách zajišťující evropské poháry, dokonce i po Lize mistrů, pro následující sezónu, pro hosty je prvořadá záchrana na nejvyšší úrovni.

Zatímco Vlci hlavně v posledních několika týdnech svým cílům jdou jednoznačně naproti, vedou si slušně od té doby, co kormidlo převzal v listopadu minulého roku trenér Julen Lopetegui, před týdnem se přitom radovali z velmi cenného vítězství nad Tottenhamem, a přerušili tak svou bilanci tří klání bez tříbodového rezultátu, pak domácí po několika nezdarech svou pozici citelně oslabili. Musejí se zkrátka navrátit ke starým kořenům a daleko častěji vítězit, aby dohnali manko na top čtyřku.

Eddie Howe, manažer Newcastlu, ví, že jeho tým prochází slabším obdobím. Nezdar z neúspěšného finále se mohl zásadně podepsat na sebevědomí jeho mužstva, zároveň nepodstupoval jednoduchý los, to je třeba připomenout. Každopádně předčasně zbraně skládat nehodlá.

Například oproti Tottenhamu, který v sobotu skolil Nottingham a drží teď strategické čtvrté místo, má totiž k dispozici o tři utkání navíc. "V každé sezoně přijdou na řadu těžší okamžiky. Prostě z nějakého důvodu nevyhráváte zápasy, i když byste měli. Věřím však, že právě nyní je ten správný čas, kdy musíme být silní, a to především po mentální stránce,” vzkazoval kabině. "Musíme se podívat na celkovou formu týmu a na to, jak si vedeme po celou dobu. A musíme mít v sobě ten pocit, že se výsledky zase budou řídit opětovně dobrým směrem,” podotkl.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.64 - 3.78 - 6.37

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

AFC Bournemouth - Liverpool FC

sobota 13:30

Bournemouth čeká po Man City a Arsenalu další náročné utkání. Na Vitality Stadium zavítá Liverpool, jenž v minulém kole zesměšnil Man Utd sedmi góly a v následujících zápasech se bude snažit dostat na čtvrté místo, které zajištuje účast v Lize mistrů.

Bournemouth v posledním zápase sahal po senzačním vítězství na Emirates Stadium, ale nakonec dvougólové vedení promrhal a během poslední půlhodiny si nechal dát tři branky. Cherries může konečná prohra mrzet o to víc, že o ní až v 97. minutě rozhodl střídající Nelson. Svěřenci Garyho O'Neila zůstávají na posledním místě a v sobotu je čeká další těžký soupeř. Na Vitality Stadium přijede rozjetý Liverpool, jenž v srpnu na Anfieldu vyprovodil Bournemouth devíti góly.

Pro domácí tým nehraje ani bilance vzájemných zápasů z minulých let. V posledních 9 zápasech Liverpool slavil vítězství hned 7x, v jednom případě se urodila remíza a pouze jednou vyhráli Cherries, konkrétně to bylo v prosinci 2016, kdy Bournemouth vyhrál 4-3. V této sezóně se mužstvu tolik nedaří v domácím prostředí, kde z dosavadních 12 duelů získalo jenom 13 bodů při skóre 12-16.

Na domácí stadion určitě nevyběhnou Brooks, Stanislas a Vina. Nejisté jsou i starty Kellyho, Lermy a Taverniera.

Liverpool absolvoval v posledním kole derby s Man Utd a kdo čekal vyrovnaný zápas, byl na omylu. Vyrovnaný byl jen první poločas, v kterém šli Reds do vedení po brance Núñeze. V druhém poločase ale svěřenci Jürgena Kloppa předvedli neskutečnou kanonádu a odevzdaným Rudým ďáblům nastříleli dalších 6 gólů. Po další ligové výhře je Liverpool na pátém místě, kde ztrácí pouze 3 body na čtvrtý Tottenham, navíc má oproti Spurs jedno utkání k dobru.

V prvním vzájemném zápase v tomto ročníku Liverpool deklasoval Bournemouth 9-0. Na hostující straně nebudou k dispozici Díaz, Ramsay a Thiago. S lehčími zraněními se stále potýkají Arthur, Gomez a Keïta. Utkání odřídí rozhodčí John Brooks.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Stephens, Senesi, Zemura - Ouattara, Lerma, Billing, Traoré - Solanke

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Robertson - Elliot, Fabinho, Henderson - Salah, Gakpo, Núñez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.38 - 5.19 - 1.42

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Everton FC - Brentford FC

sobota 16:00

Brentford by rád prodloužil ligovou sérii dvanácti utkání bez prohry a proti Evertonu má ideální šanci, jelikož s týmem z Liverpoolu ještě v rámci Premier League neprohrál.

Everton v minulém kole dlouho sahal po třech bodech, ale v 77. minutě vystřelil Nottinghamu bod Johnson, a tak tým z Liverpoolu nadále zůstává na sestupovém 18. místě. Největším problémem domácích je ofenziva, 19 vstřelených branek ve 26 zápasech je vůbec nejméně ze všech mužstev Premier League. Toffees v tomto ročníku postrádají elitního střelce a na jejich výsledcích je to hodně znát. V současné chvíli má na kontě nejvíc gólů útočník Gray, který zatím vstřelil 4 branky.

Bodový půst se bude Everton snažit přerušit proti Brentfordu, v prvním vzájemném zápase se týmy rozešly smírně po remíze 1-1. Domácí hlásí jedinou absenci, s poraněným kolenem stále laboruje Townsend. Naopak znovu k dispozici by mohli být Calvert-Lewin a Patterson.

Brentford domácí utkání proti Fulhamu zvládl a v pondělí zvítězil 3-2. V zápase se znovu prosadil anglický útočník Ivan Toney, který vstřelil již svou patnáctou branku v lize a tým svými výkony táhne. Ligová neporazitelnost hostujícího týmu tak trvá již 12 zápasů. Bees navíc s Evertonem ještě v rámci Premier League neprohráli, ze tří vzájemných zápasů dokázali dva vyhrát a jednou remizovali.

Na hostující straně budou chybět Lewis-Potter a brankář Strakosha.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Keane, Tarkowski, Godfrey - Iwobi, Doucouré, Gueye, Onana, McNeil - Gray

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Hickey, Pinnock, Mee, Henry - Damsgaard, Nørgaard, Jensen - Mbeumo, Toney, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.75 - 2.99 - 3.05

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Leeds United - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

Na stadion sestupem ohroženého Leedsu přijede v rámci 27. kola Brighton, který v prvním vzájemném zápase této sezóny zvítězil 1:0 a celkově v lize s Peacocks již pět zápasů v řadě neprohrál.

Leeds v minulém kole nestačil na Chelsea a na Stamford Bridge prohrál 0:1. O jedinou branku zápasu se postaral v 53. minutě Fofana. Peacocks se i nadále pohybují v sestupovém pásmu a nyní jim patří 17. příčka, kde jsou ale jen o skóre před Evertonem. Na Elland Road přijede ve 27. kole Brighton, jenž v prvním vzájemném zápase vyhrál na domácím stadionu 1:0.

Leedsu by mohlo hrát do karet domácí prostředí, kde v letošním ročníku získal většinu bodů, ale týmu se v novém roce zatím vůbec nedaří a v Premier League vyhrál pouze jeden zápas. Příchod nového manažera Javiho Gracii zatím neměl na mužstvo příliš velký vliv, Peacocks sice vyhráli proti Southamptonu, nicméně vzápětí je vyřadil z FA Cupu Fulham.

Spoluhráčům v zápase nepomůžou Dallas a Forshaw. Nejisté jsou i starty Bamforda, Coopera, Rodriga a Sinisterry.

V táboře hostů panuje zcela odlišná atmosféra, jelikož se tým nachází na skvělém osmém místě, a dokonce může přemýšlet o pohárovém umístění. Seagulls nejdříve vyřadili Stoke z FA Cupu a poté v lize rozdrtili West Ham, kterému nasázeli čtyři góly. Hosté jsou v tomto ročníku poměrně dost produktivní a soupeřům dohromady vstřelili již 43 branek. Brighton navíc s Leedsem v lize neprohrál již pět utkání za sebou.

Na straně hostů nebudou k dispozici Lallana a Moder. Po lehkém zraněním se stále zotavuje Lamptey.

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Wöber, Firpo - Adams, McKennie - Summerville, Aaronson, Gnonto - Rutter

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Webster, Dunk, Estupiñán - Groß, Caicedo - March, Allister, Mitoma - Ferguson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.38 - 3.81 - 1.86

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací

Leicester City - Chelsea FC

sobota 16:00

Potter si na lavičce Chelsea připsal svoje první velké vítězství a v sobotu by na to rád navázal na King Power Stadium, kde jeho svěřence přivítá Leicester City. Svěřenci Brendana Rodgerse minulý týden však podlehli 1:0 Southamptonu.

Leicester nezažívá v posledních týdnech nejlepší období a situace ohledně severoirského kouče se stále více probírá anglickými médii. Nepomohl tomu ani výsledek ze sobotního střetnutí na St. Mary's Stadium, kde před třemi a půl lety slavně Southampton rozdrtili poměrem 9:0. Minulý týden však střetnutí týmů ze spodní poloviny tabulky nebylo příliš atraktivní. Leicester sice měl 65% držení míče, nevystřelil však ani jednou mezi tři tyče, a tak si z utkání zaslouženě neodvezl ani bod. Ve 32. minutě sice neproměnil pokutový kop Ward-Prowse, o tři minuty později však vstřelil jedinou branku utkání mladičký Carlos Alcaraz.

Lišky tak podlehly svůj čtvrtý zápas v řadě, z toho tři v rámci Premier League, a propadli se na 15. místo v tabulce. Za zmínku stojí také vypadnutí Leicesteru z FA Cupu po prohře s druholigovým Blackburnem Rovers. Fanoušci navíc dali jasně najevo, že si přejí odchod Brendana Rodgerse, který je u týmu už od roku 2019.

Další nepříjemností je pak zranění Harveyho Barnese, který musel být v poločase vystřídán kvůli vyvrtnutému kotníku a přidal se tak k Jamesi Justinovi, Youri Tielemansovi a Victoru Kristiansenovi na marodku. Nejistý je také start Ryana Bertranda a Jonnyho Evanse.

Když je řeč o možném vyhazovu trenéra, tak je na místě zmínit také pozici hlavního trenéra londýnské Chelsea Grahama Pottera. Anglický trenér si však získal část znepokojených fanoušků Blues zpět na svou stranu tím, že v Lize mistrů dokázali jeho svěřenci postoupit přes Borussii Dortmund, a to díky gólu Raheema Sterlinga a proměněné penaltě Kaie Havertze. Chelsea tak smazala jednobrankový deficit z prvního zápasu a zajistila si tak místo ve čtvrtfinále milionářské soutěže.

O mírném zlepšení výkonu londýnského mužstva mohla napovědět už i těsné vítězství 1:0 v domácí soutěži nad Leedsem United, Chelsea se však i přesto nachází v tabulce Premier League až na desáté příčce s jedenáctibodovou ztrátou na čtvrtý Tottenham Hotspur, a tak zajištění si účasti v příštím ročníku Ligy mistrů je, zdá se, stále ještě v nedohlednu.

Podobně jako Rodgers, tak i Potter se musí obejít bez několika klíčových hráčů, chybět totiž bude Thiago Silva, Armando Broja či Édouard Mendy. Pomalu se do týmu vrací N'Golo Kanté, který si však bude pravděpodobně muset na svůj návrat do týmu ještě počkat.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward; Pereira, Souttar, Faes, Castagne; Tete, Ndidi, Dewsbury-Hall, Maddison; Daka, Iheanacho

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa; Badiashile, Koulibaly, Fofana; James, Kovacic, Fernandez, Chilwell; Sterling, Havertz, Felix

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.10 - 3.69 - 1.95

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tottenham Hotspur - Nottingham Forest

sobota 16:00

Tottenham Hotspur se v sobotu odpoledne po vyřazení z evropských soutěží vrací do Premier League, kde se střetne s Nottinghamem Forest. Spurs uprostřed týdne prohráli s AC Milán 1:0, zatímco svěřenci Stevea Coopera naposledy doma remizovali s Evertonem 2:2.

Fanoušci Tottenhamu odešli z posledního utkání velmi zklamaní, budoucnost Antonia Conteho na lavičce je stále nejistá a idylická rozhodně není ani současná situace v kabině, o čemž veřejnost informoval brazilský útočník Richarlison. Ten si stěžoval na přístup italského trenéra a na minimální vytíženost v důležitých zápasech.

Jen za posledních deset dní Spurs vypadli ve dvou důležitých soutěžích, v pátém kole FA Cupu překvapivě podlehli druholigovému Sheffieldu United 1:0 a ve středečním druhém utkání Ligy mistrů vypadnuli v osmifinále Ligy mistrů s AC Milán.

Osmnáctibodový odstup od vedoucího Arsenalu v ligové tabulce pak znamená, že i v této sezóně bude londýnský celek pravděpodobně bez trofeje, naposledy tomu bylo v sezoně 2007/08, kdy vyhráli anglický ligový pohár.

Chybět navíc Contemu bude hned čtveřice důležitých hráčů, a to Yves Bissouma, Rodrigo Bentancur, Hugo Lloris a Ryan Sessegnon. Otazník pak visí samozřejmě i nad Richarlisonem.

O zhoršující se formě se dá bavit i v souvislosti s Nottinghamam Forest, který naposledy v neděli remizoval s Evertonem. Liverpoolský celek se dvakrát ujal vedení zásluhou Demaraie Graye a Abdoulaye Doucourého, zisk bodu pro Nottingham však zajistil dvougólový Brennan Johnson.

Svěřenci Stevea Coopera mají díky remíze z minulého týdne čtyřbodový náskok před osmnáctým Evertonem, a navíc také i zápas k dobru. Z osmi soutěžních zápasů však vyhráli pouze jednou nad Leedsem, a tak stále není vyloučen jejich sestup zpátky do Championship.

Napovídají o tom i četná marodka, na které se nyní nachází kromě brankáře Deana Hendersona, také Willy Boly, Moussa Niakhaté, Scott McKenna, Omar Richards, Cheikhou Kouyaté a Giulian Biancone.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster; Lenglet, Dier, Davies; Porro, Hojbjerg, Sarr, Perisic; Kulusevski, Kane, Danjuma

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas; Aurier, Worrall, Felipe, Lodi; Yates, Freuler, Shelvey; Johnson, Wood, Gibbs-White

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.54 - 8.38

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Crystal Palace - Manchester City

sobota 18:30

Manchester City se bude snažit udržet tlak na vedoucí Arsenal na čele Premier League, když v sobotu večer se utká v Selhurst s Crystal Palace. Zatímco Citizens vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů v nejvyšší soutěži, Eagles na své první vítězství v roce 2023 stále ještě čekají.

Na Silvestra roku 2022 se hráči Crystal Palace naposledy radovali z vítězství, a to, když porazili Bournemouth 2:0 na jeho hřišti. Od té doby svěřenci Patricka Vieiry zažívají sérii deseti zápasů bez výhry, včetně čtyř porážek a pěti remíz v posledních devíti zápasech Premier League.

Po třech po sobě jdoucích remízách s Brightonem, Brentfordem a Liverpoolem utrpěli Eagles minulý víkend těsnou porážku 0:1 na hřišti Aston Villy, a to zásluhou vlastního gólu Joachima Andersena. Crystal Palace odehráli navíc poslední půlhodinu v početní nevýhodě, a i kvůli tomu nedokázali ve druhém zápase v řadě vystřelit na branku soupeře.

Vieirův tým se nachází na dvanáctém místě tabulky, i tak mu však hrozí sestup, neboť se nachází pouze pět bodů nad osmnáctým Evertonem.

Záložník Crystal Palace Doucouré si po červené kartě z minulého víkendu odpykává trest a mimo hru bude taky zraněná dvojice Sam Johnstone, Nathan Ferguson.

Manchesteru City se podařilo znovu objevit gólovou formu a v posledních třech zápasech skóroval dohromady devětkrát. Po venkovních vítězstvích nad Bournemouthem (4:1) a Bristolem City (3:0) následovalo minulý víkend důležité domácí vítězství nad Newcastlem United.

Gólově se na výhře podíleli Phil Foden a Bernardo Silva, a pomohli tak prodloužili Citizens prodloužit svou neporazitelnost ve všech soutěžích na sedm zápasů. Svěřenci Pepa Guardioly jsou na druhém místě za Arsenalem o pět bodů.

Guardiola se může těšit z faktu, že by měl mít k dispozici všechny hráče, žádný z nich totiž neutrpěl v poslední době žádné zranění. Otazník visí pouze nad Philem Fodenem, který v zápase si po utkání s Newcastlem stěžoval na drobné poranění kotníku.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita; Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell; Hughes, Lokonga, Eze; Ayew, Zaha, Olise

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson; Lewis, Akanji, Dias, Ake; Bernardo, Rodri, De Bruyne; Foden, Haaland, Grealish

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 10.80 - 5.32 - 1.33

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
26
20
3
3
59 : 25
63
2
Manchester City
26
18
4
4
66 : 25
58
3
Manchester United
25
15
4
6
41 : 35
49
4
Tottenham Hotspur
26
14
3
9
46 : 36
45
5
Liverpool FC
25
12
6
7
47 : 28
42
6
Newcastle United
24
10
11
3
35 : 17
41
7
Fulham FC
26
11
6
9
38 : 34
39
8
Brighton & Hove Albion
23
11
5
7
43 : 29
38
9
Brentford FC
24
9
11
4
40 : 32
38
10
Chelsea FC
25
9
7
9
24 : 25
34
11
Aston Villa
25
10
4
11
31 : 38
34
12
Crystal Palace
25
6
9
10
21 : 32
27
13
Wolverhampton Wanderers
26
7
6
13
19 : 35
27
14
Nottingham Forest
25
6
8
11
20 : 44
26
15
Leicester City
25
7
3
15
36 : 43
24
16
West Ham United
25
6
5
14
23 : 33
23
17
Leeds United
25
5
7
13
29 : 40
22
18
Everton FC
26
5
7
14
19 : 38
22
19
Southampton FC
25
6
3
16
20 : 41
21
20
AFC Bournemouth
25
5
6
14
24 : 51
21

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1027)

Přidat komentář
Coutinho10

btw. ví někdo víc, co se přesně mezi BBC (MOTD) a Linekerem stalo, že se to začalo bojkotovat ?

https://twitter.com/henrywinter/status/1634492025222447106

Reagovat
Agent z Melmacu

britský premiér zaviedol nové pravidlo a zmenili legislatívu, že utečenci, ktorí prídu do británie na "malých loďkách" nebudú môcť zostať v británii,

Lineker toto vládne rozhodnutie kritizoval na sociálnej sieti, kde povedal, že vláda toto nové pravidlo prezentovala štýlom a jazykom, ktorý pripomína Nazi Germany.

BBC mu dala ban.

Reagovat
Coutinho10

díky...no, timhle si asi BBC hodně ublíží, ale hájej svoje zájmy jako státní TV, bude teda zajímavý, jestli to pro MOTD je definitivní konec, takže nikdo tam ze solidarity k Linekerovi nepůjde to dělat, což dost lidí přesně takhle se vyjádřilo nebo změní ten formát nějak třeba pouze na highlighty bez rozborů a komentářů a ohlasů...

Reagovat
Kinky7

problem je v tom ze BBC na nej vztahla pravidlo o zamestnancich ale protoze Lineker byl celu dobu zamestnany coby externista a tim padem se na nej nevztahovali vnitrni BBC pravidla tak je to jeho stazeni minimalne sporne - i proto nedostal vyhazov

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
TopinB

BBC má dáno zákonem (nebo zakladací smlouvou nebo něčím takovým), že musí být maximálně nestranná. Nejlíp to jde vidět v Afghanistánu nebo iráku: Nepíšou "terrorist" ani "freedom fighter" ale "militant" . Toto pravidlo se vztahuje samozřejmě i na zaměstnance, kde do toho možná vstupuje Lineker.

Reagovat
Busby babes
Reagovat
Coutinho10

asi to tak je, vždy se najde někdo, kdo má s někým problém a kdo si potřebuje dokázat, že může cokoliv, klidně Linekera vyhodit, ale dojedou na to sami, předpokládám, že ta sledovanost, pokud ty highlighty aspoň zachovají, tak nebude taková jako, když MOTD mělo nějakou úroveň

Reagovat
mistr129

Lineker má debilni názory a ještě větší debilové v BBC z toho dělají kovbojku

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Freedo

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Freedo

Debil je Lineker. Pokud někdo tvojí stanici nazve nácky, tak by ses jako šéf BBC taky hájil.

A boj proti nelegální migraci prostě musí být. Ty lidi jsou bezpečnostní riziko, stojí stát peníze. Navíc je tahle cesta přes Kanál i pro ně nebezpečná, zbytečně tam umírají a jen z toho profitujou gangy převaděčů. Celá ta cesta by se měla zavřít, kdyby se dalo normálně spolupracovat s Francií, ale to byli vždycky dementi.

Líbí se mi ale, jak woke letka na EF slábne. V podstatě už reaguje jen fenix, kterej by zrušil všechny státy.

Reagovat
fenixLFC

on nenazvla bcc nackami ale vladu a zvysok tvojho prisepvku je podobna sracka

Reagovat
Freedo

Máš pravdu, v tom jsem se spletl. Ale dělá na BBC a tím pro něj platí nějaká pravidla.

Ke zbytku - máš nějaký argumenty, nebo klasicky nic?

Reagovat
fenixLFC

Nie neplatia, nema v zmluve na rozdiel od klasickych zamestnancov klauzulu ze by sa nemohol vyjadrovat

Ku zvysku je zbytocne sa vyjadrovat pretoze niensi evidentne schopny vidiet nakolko to je nerealne riesenie a ze to ani taky problem nie je. Ale holt vlada potrebuje maskovat ine problemy a prvoky a dezolati im za to budu tlieskat

Reagovat
Freedo

Samozřejmě si nemůže psát na sociální média, cokoliv bude chtít, viz.:

The BBC also offers guidance on “individual use of social media”. The key principle in the guidance is that “anyone working for the BBC is a representative of the organisation, both offline and also when online, including on social media; the same standards apply to the behaviour and conduct of staff in both circumstances.”

It adds: “Those working for the BBC have an obligation to ensure that the BBC’s editorial decisions are not perceived to be influenced by any personal interest or bias.”

Takový problém to není, když loni překročilo Kanál 46 tisíc migrantů a rok předtím 29 tisíc? A to ještě budou ta čísla o dost vyšší. Vláda má svoje problémy a já nejsem podporovatel Tories, dokonce mi i vadí, ale myslím si, že s tímhle bylo potřeba něco udělat.

Nálepka prvoka a dezoláta je úsměvná. Říkal jsi tohle i lidem v Polsku na Erasmu? Tam by tvoje názory asi rychle narazily.

Reagovat
fenixLFC

zamestnanci BBC maju v zmluve stanovene ako sa maju vyjadrovat, lineker nie takze si to mohol dovolit pvoedat. preto to zacali riesit az potom, na natlak konzervativcov. preto to chcu davat do novej zmluvy.

nie, nie je to problem 46 tisic pre krajinu velkosti britanie je naozaj minimalny problem. rastuce cisla sa pritom daju vysvetlit aj upravou pravidiel a dalsich obmedzeni vstupu aj ludi z Europskej unie

nalepka prvoka a dezolata je pravdiva. a je roztomile ako si pamatas kde som bol, ale vzhaldom na to ze som bol v jednom z najliberalnejsich miest polska by s tym nemali najmensi problem, prave naopak

Reagovat
Freedo

V tomhle se prostě neshodneme. Pokud do země přijde během dvou let 75 tisíc lidí ilegální cestou, nejsou bezpečnostně prověření a nemají často ani doklady, tak mi to přijde jako velkej problém, nehledě na to, jak velká země to celkově je. Vy libtardi často neumíte uvažovat v souvislostech.

Reagovat
fenixLFC

je pekne ked sa zmienis o niekom kto nevie uvazovat v suvislostiach. inak by ti doslo ze dany program nema riesit akekolvek probelmy s migraciou, ale zaviest pozornost od problemov konzervativcov v inych oblastiach, vratane toho, ze skoro polozili vlastnu ekonomiku a milionu vymien premierov. nutne potrebuju stiahnut 20% stratu a vedia, ze v snahe ziskat zakomplexovane konzervy a jednoducho mysliacich je najlahsim reisenim ukazat na "nebezpecenstvo" migracie 40 tisicov ludi v krajine ktora ma 68 milionov obyvatelov ale aj na tebe vidime ze tato taktika na niektorych evidentne funguje a este sa mate tu drzost ohanat "uvazovanim v suvislostiach"

Reagovat
Freedo

Evidentně ani nechápeš, že se jedná o problémy s nelegální migrací. Pokud by ty lidi překročili hranice legální cestou, měli v pořádku doklady a bezpečnostně se prověřili, tak to bude úplně o něčem jiném.

Každý z těch 40 tisíc může být potenciální hrozba, pokud o něm nic nevíš. Ale ty jsi určitě studoval nějaký social justice warrior obor, takže tohle uvažování je ti cizí.

A to, že si tím Tories chtěji jen nahnat hlasy, je tvoje konspirační teorie. Naopak si myslím, že velká část UK bude proti tomu opatření.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Na druhou stranu potom co se divil penalte proti chorvatum po tom loktu na Schicka ho už stejně člověk nemohl brat vážně

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Že bychom měli konečně kladně skóre po dnešním zápase? Nemyslím si

Reagovat
Maximm9

Podle me po dobrem vykonu proti Dortmundu prijde dneska tvrde vystrizliveni

Reagovat
smazaný uživatel

Kai dnes bude hvězdit

Reagovat
smazaný uživatel

Taky že hvězdil a konečně kladné skóre

Reagovat
xjert02

Tady to žije

Reagovat
Ranoth

chceli ozivit ten EF ale namiesto toho ho pochovali

Reagovat
VTID94

Reagovat
masly008

Reagovat
jk

Reagovat
Gunner14

Slusny bar

Reagovat
Euphael

Reagovat
Hlahart

Zajímala by mě čísla k tomu

Reagovat
Hlahart

Hm, i když tyhle povrchní data a google trends naznačují, že to asi žádná sláva fakt není

https://www.similarweb.com/website/eurofotbal.cz/#traffic

Reagovat
Svatej

Reagovat
Kluivert9

Kdo chce kam...

Reagovat
Gunner14

Heh a to zacla LM a EL

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Similarly ranked sites - Soccer, Czech Republic

1 chapmanganato.com

2 onlajny.com

3 eurofotbal.cz

4 gooool365.org

5 slavistickenoviny.cz

huh?

Reagovat
Kiss Me Polka!

na ef chodi 30 % zenskych jo?

Reagovat
masly008

Hlavně by mě zajímalo jak to zjišťují ty data.

Reagovat
bbbauch

To jsou ty co jim internet plati mama

Reagovat
Manik...

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Reagovat
joshua

Podle mě problém návštěvnosti EF není v designu stránek, ale v celkový marketingový aktivitě EF, která je mizerná. Nefungujou jim poradně socky, kde by se jim vytvářela komunita a pak je prevalcuje i úplně hloupouckej a bulvární Ruik. Tady zase udelaj redesign, ale content zůstává stejnej. Když už dělám změnu, udělám ji komplet a strategicky, bez ohledu na to, ze to některým místním diskuterum nebude vonět a budou psát hovna do diskuzi

Reagovat
Hlahart

Já myslím, že content je docela ok. Jen mám dojem, že se trochu podceňují diskuze a tím i ta komunita, o které mluvíš. Sice je pravda, že z těch lidí, co se chodí, je jen zanedbatelná menšina v diskuzích, ale to klidně může být případ Twitter 2.0, kde asi taky 2 % lidí tvoří content, za kterým se tam chodí. Sám z nám z práce více lidí, kteří sem chodí do diskuzí (často i bez účtů ale nikdy nepřispívají), než těch, kteří sem chodí za články nebo přispívat do diskuzí.

Reagovat
kvasha16

Reagovat
Svatej

Bohužel z mych 10+ návštěv EF denně je min jak 10 týdně a to jeste pokazdy do mimofotbalovych diskuzí.

Fakt je to ted pekne protivný a kvuli darkmodu na mobilu používám Mozillu, na který to jede strašně pomalu. Not good.

Reagovat
joshua

Co je protivny?

Používám taky Mozillu a darkmode. Všechno bez problému.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Unai

Reagovat
Bex5

Panove,

nemate nekdo stream na Six nations?

Hlavne teda Anglie - Francie by me zajimala. Dik. Stara verze EF forever

Reagovat
Busby babes

ma to davat Nova Sport 2

Reagovat
Bex5

Dik, to mam. Jsem asi slepej

Reagovat
SunFells

CP by se dnes mohlo pochlapit, protože zítra nás na všechny body nevidím.

Reagovat
SunFells

Eddie, Leo and Gabi are out for the Fulham game

Ode ještě po rýmečce a to bude asi jedna z mála změn oproti čtvrtku.

Reagovat
Euphael

Martinelli out?

Reagovat
SunFells

Jesus

Reagovat
Euphael

bude zpet po repre pauze

Reagovat
Coutinho10

jediná změna jenom Bajcetic za Henda

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Bajcetic, Elliott, Salah, Nunez, Gakpo.

Subs: Adrian, Milner, Firmino, Henderson, Jota, Tsimikas, Carvalho, Arthur, Matip.

Reagovat
SunFells

After 500+ days out due to Hodgkin Lymphoma, David Brooks is BACK on the bench for AFC Bournemouth this lunchtime!

Byl to skvělý hráč, snad to znovu najde.

Reagovat
VTID94

The gloves worn by Argentina goalkeeper Emiliano "Dibu" Martinez in the nail-biting penalty shootout with France at Qatar's World Cup final last year were auctioned Friday for $45,000 in aid of a children's cancer hospital

Reagovat
VTID94

Trocha života do diskusie

Reagovat
O.Giroud

vam uz prepina? a co tu chces riesit o 13?

Reagovat
Neutron

Sa tu kazdy tvari akoby tu predtym bolo rano o 7:00 500 komentarov

Reagovat
O.Giroud

ved to a este k tomu preview dali az o 10

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Už jsou trapní

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Manik...

Reagovat
TopinB

Reagovat
masly008

tady už moc nediskutuje.

Reagovat
SunFells

Tak jo. Koho byste si případně přáli jako nového moderátora MOTD a proč zrovna Jimmyho Bullarda?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Freedo

Roy Keane!

Reagovat
Busby babes

vsak se dneska nic moc zajimaveho nehraje. o cem chces diskutovat?

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

viete mi poradiť prosím kde sa dá prepnúť na ten dark mode?

Reagovat
avicii

Podme na to, dnes musíme potvrdiť tu minulotýždňovu demolaciu za 3 body

Reagovat
Luc-Luc

Bajcetic s Elliottem uprostred

Reagovat
Vinci

Reagovat
Luc-Luc

Ocekavam tezsi spil nez minuly tyden, ale vyhrat bysme meli

Reagovat
Coutinho10

škoda Virgil, ta hlava tam šla

Reagovat
FKVZLFC

Lerma nebyl lemra

Reagovat
Coutinho10

Konate

Reagovat
pingla

billing

Reagovat
Mato178178

virgil sa na neho nejak vykaslal

Reagovat
mithro

van dijk ako pan

Reagovat
Busby babes

to bude uplna klasika, nam nasypou 7 a dneska rupnou.

Reagovat
pingla

nerupnou, vyhrají, ale o moc gólů ne, protože cherries budou betonovat i když budou prohrávat

Reagovat
chicuita

Přesně

Reagovat
mithro

my sme to posrali ten prvy polcas, dat tam gol, tak ....mozno bude len 7-1

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Neutron

Reagovat
Kejza

jo, tak tak klidně dopadne.. o to hůř pro vás, takhle si nechat napráskat

Reagovat
Kixi Syhimour

Konaté

Reagovat
Kixi Syhimour

Van Dijk ještě horší teda

Reagovat
Kejza

Trent..

Reagovat
Salfovic

Robertson.

Reagovat
Coutinho10

Virgil musí bejt gól

Reagovat
Kejza

Reagovat
Luc-Luc

Smith ho zatahl

Reagovat
Coutinho10

ale stejně no

Reagovat
Luc-Luc

Trentovo braneni opet

Reagovat
martin.b

Klasický vystřízlivění

Reagovat
Luc-Luc

Bournemouth je neprijemnej souper, moc sanci nam nedovolili a jsou nebezpecnejsi. Ve druhe puli Henda co nejdriv, potrebujem bojovnost uprostred

Reagovat
martin.b

Záloha je zas neviditelná no, ale chybí dost i energie vepředu, nejspíš přijde Jota a snad to trochu rozhýbe.

Reagovat
Thelvin

Dobrý odhad

Reagovat
martin.b

Spíš to psali na tw že se dost aktivně rozcvičuje

Reagovat
stiflerovamama

Smutné na tom je, že to tak nejak aj každý očakával a jeden zápas nezmaže problémy, ktoré máme celú sezónu. V obrane zase hrúbky, nie prvý krát čo sa súper v podčíslení dokáže presadiť v našej 16-tke. Slabý pressing, prvý faul Bournemouthu v 40. min asi tak najlepšie ukazuje aké je naše nasadenie a aké im (ne)spôsobujeme problémy pri bránení. Vyšiel nám jeden pas za obranu na Andyho z čoho mal byť gól. Odvtedy nezmyselné dlhé pasy, ktoré nemajú šancu na úspech. Trojka vpredu odrezaná. Po minulo týždňovom pekne silnom nedeľnom vývare je to teda dnes slabý odvar.

Reagovat
Coutinho10

Fabinho to kopne na tribunu

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam zase děláte? Zničíte aspiranta na titul a pak prohráváte s Bournemouthem?

Reagovat
Hlahart

Bournemouth > United confirmed

Reagovat
TaLy___

Ne asi Jestli mají takové problémy s Cherries, tak co to značí o nás??

Jenom to potvrzuje že náš zápas s Live byl zkrat a za týden už je to zase jinak. Proto jsem tu prohru moc neřešil ikdyž to byla pořádná ostuda.

Reagovat
Coutinho10

každej zápas jinej no

Reagovat
Coutinho10

jo ty máš ještě Salaha kapitána koukám

tak to půjde v ML před tebe

Reagovat
Coutinho10

*půjdu

Reagovat
Kixi Syhimour

To je fakt strašný

Reagovat
VersaceChain

to musi byt picovina

Reagovat
Busby babes

to je strasny.

Reagovat
SunFells

To si Raya nezaslouží.

Reagovat
Coutinho10

jasná

Reagovat
Busby babes

tyhle penalty.

Reagovat
Busby babes

Salah sportovne.

Reagovat
mithro

lepsie triafat hraca ako sa snazit zakoncit

Reagovat
Busby babes

tady ten obrance s tim nic neudela. kdyz vyskocis, vzdycky machnes rukama no. fakt by me zajimalo, co pravidlovi experti povazujou v tehle situacich za prirozenou polohu ruky.

Reagovat
cristiano.K.

co to zas plácáš

Reagovat
Busby babes

co se ti nezda, tenhle typ penalt proste nemam rad. co s tim muze ten obrance delat? nehraje nijak umyslne, proste ho to trefi.

Reagovat
Hlahart

Tak to že ho to prostě trefí ještě neznamená, že to nemá být penalta, když ta střela směřuje na bránu za mě. Aktuální výklad pravidel neznám, ale souhlas, že jsou tyhle situace obecně i za mě docela sporný, jak je v budoucnu pískat

Reagovat
Busby babes

podle pravidel je to spravne odpiskany, s tim nemam zadnej problem, me se nelibi to pravidlo jako takovy.

Reagovat
Hlahart

Já to právě chápu, co tím myslíš, proto se nad tím nijak nepohoršuju. A asi by neměl nikdo, když se pravidla ohledně hraní rukou mění každej rok, takže nějakej úplně ustálenej názor, kde je ta hranice neexistuje

Reagovat
Salfovic

A psal bys to i v případě, že by ta rukou zblokovaná střela jinak skončila v síti ?

Prostě smůla, ale tohle se musí pískat.

Reagovat
Busby babes

no, ty to beres smula, musi se piskat, ja bych pak mel proste jen opacnej pristup: smula, neskoncilo to v brane. takze ano, to, kde ta strela nasledne skonci je pro me uplne irelevantni.

Reagovat
Busby babes

a pisu to tu roky

Reagovat
KnoxXx

LiVARpool

Reagovat
Hlahart

letsgoooooooooo

Reagovat
Luc-Luc

Jasna penalta

Reagovat
Miguel19

Mo

Reagovat
Coutinho10

ty vole

Reagovat
Luc-Luc

Mo

Reagovat
Thelvin

Krásná

Reagovat
Luc-Luc

Ty vole to jsem necekal, ze to kopne tak blbe

Reagovat
Kejza

achjo..

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Pískal bych, ale wtf

Reagovat
Miguel19

Ukrajinský agent 007 v základu

Reagovat
smazaný uživatel

Sestava je nejlepší možná. To bude zase průser

Reagovat
Salfovic

Ten má blíž k Bond girl.

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah se zblaznil proc to nekope Milner kdyz je na hristi

Reagovat
VersaceChain

No tak jsme doprali scouserum par dnu radosti a zpatky do sede prumeru kam patri neni zac kluci

Reagovat
Hachim Mastour

červený hnúj návrat do reality

Reagovat
Busby babes

pool nemel v druhe puli vylozenou prilezitost, jen penaltu. Komentator bavi

Reagovat
Svatej

Mount ani na lavičce

Reagovat
Hlahart

podle livesportu je zraněnej

Reagovat
smazaný uživatel

raději je zraněnej už druhý zápas

Reagovat
Error

To tak byva no, casto i treti,

Reagovat
dantetomas

Podla ocakavania.

Reagovat
Kixi Syhimour

Otřesný výkon

Reagovat
mithro

krasny start do vikendu

Reagovat
avicii

Traps to ako Salah kopol tu penaltu krásne podčiarkol tu našu lajdackost v útočnej fáze, nič sme nedokázali dotiahnuť

Reagovat
Luc-Luc

Tak zpatky na zem a makat

Reagovat
Kejza

jako.. chtěl bych napsat, že když se ten prach vystřílel minulej tejden, tak tam prostě dneska nic nespadne.. ale vzhledem k tomu, že ve druhý půli nebyla ani jedna vyložená šance ze hry, tak by to nebylo fér. otřesnej výkon

Reagovat
Grahf

Jak som hovoril už predtým, zápas s nami bola anomália, čo sa zase nebude opakovať 100 rokov

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
mithro

cup final

Reagovat
forrest

Tak co na to Jamie Carragher? Asi do konce sezony bude pit 7up, protoze z niceho jineho zit nebudou…

Reagovat
Ranoth

nieco ako ked vy teraz budete zit s mickey mouse cupu ?

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

povie fanúšik klubu ktorý minulý rok spravil Parade po víťazstve v ligovom pohári. Klasika, ak to vyhráš je trofej, ak prehráš micky mouse cup.

Reagovat
aragorn

Nejdřív si zjisti proč Parade bus byl a pak nenapíšeš takovou hloupost.

Reagovat
forrest

Niečo takoveho… akorat to nikdo nezminuje, jsme v TOP4 a ve hre jeste ve 2 poharech…

Reagovat
forrest

Btw Jamie je pry dneska na Cherry Coke Zero…

Reagovat
smazaný uživatel

Pool skvěle

Nebojte, dnes vás podržíme v trapnosti.

Reagovat
Seydou Doumbia

to nejde už, lestr je lepší tým

Reagovat
chicuita

Carragherovi se teď bude hodit plechovka Coke ZERO

Reagovat
forrest

Ted dostanou klepec od Realu a pak kombo City, Arsenal, Chelsea, Leeds… tak dame 5 proher v rade?

Reagovat
Seydou Doumbia

ne, počítám že city porazí

Reagovat
dextroza_m

Myslím, že jsem právě slyšel cinknutí, asi fans Lpoolu spadly klíče do kanálu...

Reagovat
Neutron

zda sa mi to alebo fakt zacalo viacero fanusikov barcy alebo realu chodit pod PL?

Reagovat
VersaceChain

Co maj delat, kdyz jejich liga stoji za picu

Reagovat
jk

Reagovat
Kiss Me Polka!

real uz tady nema prakticky zadne fanousky, tak chodi barcelonisti za diskuzi sem

Reagovat
masly008

Asi je nebaví se tam dohadovat ve čtyřech

Reagovat
Neutron

Reagovat
TopinB

Reagovat
Seydou Doumbia

Co se vlastně letos stalo s WHU že jsou tak v prdeli? Kádr mají solidní a v létě přišli zajímaví hráči.

Reagovat
Tom_Brady_je_Bůh

Moyes

Reagovat
Salfovic

Už v létě jim bylo oznámeno, že Křetínský získá majoritu.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo vlastně na něj jsem zapoměl

Reagovat
John Obi Mikel

Tak co, navážeme na LM, nebo to bude zase průšvih?

Reagovat
jk

Richarlison základ Ale je fakt, že na křídlech mají shit sezónu všichni takže je jedno koho postaví…

Reagovat
Thelvin

Bohužel Ale Richarlison i když hraje hovno, tak se aspoň rve

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, zraňte nám hned Felixe...

Reagovat
Salfovic

Když není James výjimečně zraněn, tak je aspoň nemocnej.

Reagovat
kitas

Uff tak to bolo taká oranžová pre Richarda. Že sa to obišlo bez karty je sila

Reagovat
hitZor

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

jasná žlutá

Reagovat
Miguel19

Šlapák na holeň bez karty...ok

Reagovat
Svatej

Na Mozille je ten EF fakt na facku. Psaní se cas od casu totálně rozmrda a nejde nic psát.

Var smesnej, mela bejt redka

Reagovat
TopinB

Fakt? Mě na mozille na PC teď funguje líp, než předtím

Reagovat
Frony

Jak tohle nemohla být červená?

Reagovat
Agent z Melmacu

rozhodcovia sú naozaj banda kokotov

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Thelvin

Reagovat
Svatej

Kovacic ty jeho driblingy totalne pomrdava uz nejakou dobu

Reagovat
Miguel19

B E N !!!

Reagovat
Svatej

Wtf Chillyyyy

Reagovat
Mimalu

Chilly

Reagovat
John Obi Mikel

Chilweeeeeel

Reagovat
Miguel19

Ten Ward je nejhorší golman ligy...hroznej traged

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Svatej

Z jinyho uhlu to skoro nebk videt..

Reagovat
Svatej

Ale nechytit to nas golman, jsem nasranej

Reagovat
Miguel19

Mi přišlo, že ani nedával pozor

Reagovat
Gunner14

Vsak tam byl jak snehulak

Reagovat
Seydou Doumbia

dobře jím tak, takhle to dopadá když prodáš celoživotní jedničku a nikoho nepřivedeš...hrozný prokauč v létě od lestru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
SunFells

Ward > Leno tu někdo říkal v létě.

Reagovat
SunFells

Ale lexxesovo Woodman > Ramsdale je moje nejoblíběnější.

Reagovat
Hlahart

Měli vzít Dubravku, nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Ward

Reagovat
SunFells

Jak ten zmrd slaví

Reagovat
Dron

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, to bylo těsný

Reagovat
SunFells
Reagovat
Salfovic

To tam maloval nějakej váš fanda, ne ?

Reagovat
SunFells

Jo, Kulusevski

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Svatej

Dopice maj smulu, ze bylo pozde a maji dostat kartu, to uz je treti, pokud mam pocitat ten dive

Reagovat
Salfovic

Koule pátej v bodování v rámci PL

Reagovat
smazaný uživatel

Felix je takový slabší odvar Oscara

Reagovat
VTID94

Tak to je drahý aj zadarmo

Reagovat
Svatej

A Havertz takovej slabší odvar Di Santa

Reagovat
SunFells

Navas taky dobře marně.

Reagovat
Svatej

Jezisi kriste uz zas

Reagovat
John Obi Mikel

Felix už má těch tyček taky hodně, ne ?

Reagovat
Squinty

Druhý Hložek

Reagovat
SunFells

Hložinho tím nahrává na góly ale

Reagovat
Svatej

Stred volnej i pres 3 stopery...jezisi

Reagovat
Mimalu

Mudryk opět docela v lese

Reagovat
SunFells

Docela je přívětivé, jeho pohyb je hrozný.

Reagovat
Svatej

Lester zatim naprosto brutalne odhaluje ty neobsazeny mista v nasem rozestavení.

Reagovat
Miguel19

Nádhera

Reagovat
Svatej

Tpc, zniceho nic

Reagovat
Svatej

Bude offside

Reagovat
Mimalu

Felix

Reagovat
Gunner14

Mudryk zahrabanej v utoku, tpc nechapu proc ho kupovali sasci

Reagovat
Svatej

Ted udelal gol

Reagovat
Gunner14

Co ze udelal?

Reagovat
Svatej

No gol udělal

Reagovat
SunFells

Mně se to jeví, že Daka udělal gól.

Reagovat
Svatej

To se s tim nevylucuje

Reagovat
Miguel19

Hmm, to bude offside

Reagovat
pingla

mac allister

Reagovat
Gunner14

Lestr je slaboucky

Reagovat
KnoxXx

ale na Chelsea to docela staci

Reagovat
jk

Notts jsou fakt tragický soupeř.

Reagovat
Thelvin

Jen když hrají venku

Reagovat
Miguel19

Výborně Felix

Reagovat
Svatej

Mrdam tohle

Reagovat
John Obi Mikel

Felix from hero to zero

Reagovat
Svatej

Kepa prostě jednicka nema bejt....blizsi tyc, dobra výška, z relativní dalky, to chces ve velkoklubu chytat

Reagovat
Svatej

Krasne se tym sesypal, top mentalita

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Tak tohle bych mu moc nevycital, nevim.. To byla fakt pekna umistena strela a dost rychla

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Svatej

Na to ja seru. Topka tohle musi mit..

Reagovat
Gunner14

Ja ho mam docela rad od toho finale, kde se stal i manazerem. Ale mezi to nejlepsi bych ho nezaradil no a myslel jsem si, ze je mladsi nez 28

Reagovat
Svatej

Jj nejlepší rozhodně neni, spis jsem tím chtěl říct, ze tam neco, co se nejlepším blíží, chci místo něho.. ted ma fajnstatistiky, ale je v tom i dost kliky

Reagovat
Gunner14

Co za mlady golmany ted vubec beha po svete s potencialem? Zadny me nenapada. Cekal bych, ze i Tottenhamu bude hledat golmana. Raya by mohl byt zajimava volba, chteli jsme ho do Arsenalu

Reagovat
Thelvin

Taky hledáme, a Raya je náš favorit. Jinak přímo v PL máš ještě Mesliera třeba

Reagovat
jk

Ještě se hypuje ten brankář z Porta.

Reagovat
Thelvin

Toho sem nikdy neviděl hrát, tak nevím

Reagovat
Gunner14

Vidis na toho jsem zapomnel, ten ma jeste cas na nejaky lepsi prestup.

Videl bych toho Rayu, ze skonci u vas a Chelsea si podrzi Kepu

Reagovat
Thelvin

Já bych řekl že bude dost záležet, kdo sestoupí. Pokud Leeds, tak bude Meslier dost žhavé zboží. A kdyby sestoupil Everton, tak tam je zase Pickford, ten určitě nebude svoji pozici v repre ohrožovat druhou ligou

Reagovat
Hlahart

Imho téměř jistě po Rayovi půjde ETH

Reagovat
Gunner14

Ted vas podrzel

Reagovat
Svatej

Totalne prumerny zakroky

Reagovat
smazaný uživatel

...

Reagovat
Gunner14

Daka krasny gol

Reagovat
Salfovic

Klasická situace: dáš gól z ofsajdu, zaviníš gól.

Reagovat
Svatej

Lestr prvotřídní herecky mrdky

Reagovat
Hlahart

Tak teď jsem na Maddisona zvědavej

Reagovat
smazaný uživatel

Kepa božský Teď ještě zvládnout přimák

Reagovat
Gunner14

Mudryk ma ten prvni dotek jak Lukaku nekdy

Reagovat
smazaný uživatel

On je zatím fakt špatnej.

Reagovat
Gunner14

Tak ta vase hra mu moc nepomaha no. U nas by vypadal uplne jinak, Trossard si to do zraneni uzival az az

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže on chybuje sám svojí otřesnou hrou. Neustále ztrácí míče, špatně brání, nenapadá, špatný výběr místa, ...

Reagovat
Miguel19

Tohle nepískne ani jako faul

Reagovat
hitZor

Z dvou oranžových faulů není ani žlutá...

Reagovat
vitasrp

Ten Marriner je taková zkurvená, zasraná mrdka. K čemu tam ten sudí vlastně je, když nevidí tyvole tohlw?

Reagovat
Hlahart

nový EF, nový vitasrp

Reagovat
hitZor

Reagovat
J0EL

Boehly ho znicil

Reagovat
bbbauch

Jako jestli tenhle bozi trend za posledního pul roku bude pokračovat, tak nas tu vsechny na konci roku posle dopici a dostane ban

Reagovat
bbbauch

Viti trend*

Reagovat
TopinB

Ještě, že mám jeho mail kvůli lístkům

Reagovat
vitasrp

To bys musel být rozhodčí, jinak se nemáš čeho bát.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Dopici ta nabidka je naprosto uboha. Fofana vyveze mic a ma prednsebou 4-5 klaunů co stojí na místě, to je neuvěřitelně rozcilujici.

Reagovat
Svatej

Woow

Reagovat
Svatej

Enzo je vážně famózní

Reagovat
Gunner14

ty jeho pasy jsou super

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
Miguel19

K A I !!!

Enzo

Reagovat
John Obi Mikel

KAI

Reagovat
smazaný uživatel

Miláček

Reagovat
Hlahart

Kai hezky tedy... Mudryk to má i trochu u prdele, ne?

Reagovat
Gunner14

Doma ma valku a nevysel mu prestup do vysnenyho klubu. Taky bych nebyl uplne energetickej

Reagovat
Whitemedia

HA, Kai na hrotu pár minut a už je mele, král.

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkná kombinace dvou dlouhodobě nejlepších.

Reagovat
smazaný uživatel

A musím samozřejmě pochválit Kepu. Ten mě letos baví.

Reagovat
PanAu

Reagovat
Svatej

Rozsáhlejší taktiku necham na vitasrpovi (napsal bych Potterovi, ale ten se o ní zjevně ani nezajímá), ale shrnul byh to tim, ze Rodgers Pottera normálně ničí.

Přesně naordinoval tymu, ktery prostory obihat, kde ziskavat mic, jak napadat (to je pro nas skoro sprostý slovo), jen ma proste k dispozici daleko horší materiál. Nase napadání je směšný. Utocna trojka do toho nedava stavu, stredaci to nedostupuji (predevsim hruzostrasnej Kovacic, kterej ztratil snad vsechno ze svy hry obema smerama).

Enzo je třída.

Reagovat
Deywid

Sorry, ja fakt neviem aky zapas pozeraa

Reagovat
Miguel19

Sice vedeme, ale výkon není dobrý.

Lester nás hravě přehrává při "presingu". Tu trojku vepředu a zálohu vyšachují během pár přihrávek.

Ten tah s Mudrykem na hrotu moc nechápu. Párkrát tam sice míč podržel, navíc rozjel tu "gólovou" akci, ale ta pozice není pro něj. Očekávám, že půjde dolu. I když bych klidně stáhl Felixe.

Reagovat
vitasrp

Ti sudí mě tak strašně, ale strašně serou. Já vůbec nepobírám, co je a co není žlutá karta, tam je moc hezký prasečí zákrok Ricarda na Felixe, karta nikde, pak úplná ichtylovina, co udělá Amartey (takhle se noha po odkopu fakt nechová), načež to není ani odpískáno. Ale kdykoliv si hráč Chelsea trochu vyšlápne na protihráče, hned je to za žlutou. Někdy to jsou přitom tak zjevný věci, že prostě nechápu.

Už poněkolikátý se mi vůbec, ale vůbec nelíbí to složení zálohy Enzo - Kovačič. Myslím si, že v létě Kova půjde, protože Enzo je silnější na levý půlce hřiště, navíc jim to dohromady vůbec neklape defenzivně, je to hrozně rozlítaný, jeden střední záložník lítá pořád někde v prdeli a je strašně jednoduchý nás uprostřed hřiště přehrát.

Na to pak plynule navazuje to, že prostě nejde hrát zápas Premier League a mít tam v defenzivě dva chodce. Mudryk je příšernej, přitom na toho útočníka je “odsunutý” podle mě právě kvůli tomu, že v minulých zápasech směrem dozadu neudělal skoro nic. Felix je na tom obdobně, on sice napadá a snaží se, ale neumí to dělat ve správný momenty + se pak vůbec nezatahuje do toho záložního bloku a je tam hrozná díra. Před tím inkasovaným gólem se taky vyznamenal.

Naopak se mi poslední dobou začíná líbit Havertz, který snad pokaždé vytvoří alespoň jednu tutovku, kterou jeho spoluhráči teda samozřejmě podělají. Dneska to je ale nezvyk, protože svou šanci proměnil, to jsem čuměl.

Jinak ten tým je prostě strašidelně křehkej, my inkasujeme a pak tam během tří minut můžeme dostat další 2 branky, to se přece nemůže stávat.

Reagovat
Hlahart

Richarlison už nikdy nedá gól

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

Felix out

Reagovat
vitasrp

Zase čistý, však jenom Mudrykovi šlápl špuntama na nárt. Střídejme rozhodčího prosím.

Reagovat
VTID94

Som za zavedenie striedania rozhodcu

Reagovat
Miguel19

Ať už se jde vysrat. Zase jasnej šlapák

Reagovat
Svatej

Pereira furt hraje

Reagovat
Svatej

Jeden oraznovej, jeden zlutejzakrok a jeden dive. Miluju sudiho.

Reagovat
VTID94

Reagovat
VTID94

Chelsea a dva vstrelené góly? to určite ešte prej*bú

Reagovat
Svatej

Maddison se chova fakt parádně tenhle zapas, vubec mu nepreju, aby mu nekdo napalil

Reagovat
VTID94

Ale k vám by sa futbalovo celkom hodil inak

Reagovat
Agent z Melmacu

dostal fajne

Reagovat
smazaný uživatel

Kai

Reagovat
VTID94

No nepočul no

Reagovat
Svatej

Absolutně nic se nezmenilo, ocekavam vyrovnání

Reagovat
vitasrp

A tohle je zase čistý na Maddisona.. Ten chlap žije v úplně jiném vesmíru, fakt.

Reagovat
Miguel19

Pěkně Enzo, když to dnes není faul

Reagovat
Svatej

Na základě nastavenyho metru nechci ani videt, ze by Marriner jen uvazoval nad kartou

Reagovat
Thelvin

Richarlison dneska top výkon, jen ten gól tomu chybí

Reagovat
VTID94

Havertz trafil!!!!!!!!!! Sektor 34 rad 11 sedadlo 20

Reagovat
smazaný uživatel

Mudryk omg...na hřišti vidíš jen modrou a žlutou, musíš se cítit jak doma, tak už kurva něco hrej!

Reagovat
VTID94

No práve je zmätený za ktorých hrá

Reagovat
vitasrp

Kazastrofální řešení od Kepy tohle.

Reagovat
Svatej

Reagovat
VTID94

Ramsey a Archer otočili za Middlesbrough dobrý hráči nám tam rastú

Reagovat
Svatej

Janfakt nevim s tim Mudrykem. Tolikrát vypadá priserne a presto udělá super.momenty. Z niceho

Reagovat
Deywid

Potrebuje cas...talent ma

Reagovat
Gunner14

Walcott z wishe

Reagovat
Svatej

Kepa je katastrofální

Reagovat
Miguel19

Ten Kepa je v píči s těmi centry...

Reagovat
vitasrp

Ten Kepa je KATASTROFA.

Ať se do těch centrů necpe, jediný, čeho tím docílí, jsou stopro tutovky soupeře z ničeho. Hroznej výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Barns skvěle

Reagovat
SunFells

To si Lester už dělá prdel

Reagovat
Gunner14

Wtf co ten Kepa dela furt

Reagovat
Svatej

Prosim nech mu to

Reagovat
Svatej

Pico kolik tech golu davame

Reagovat
Miguel19

Dej to dřív omg

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím

Reagovat
smazaný uživatel

Už jsem si říkal, že agent 007 bude k něčemu

Reagovat
SunFells

018

Reagovat
Mihi

Mudryk to mal pustiť Havertzovi

Reagovat
SunFells

Hmm pěkné letadlo Míšo

Reagovat
Gunner14

Chudak, ta oslava

Reagovat
Svatej

Wooooooo

Reagovat
Svatej

Enzo zas u zrodu. Rodi se tu oblibenec.

Reagovat
Trapper

Kovačič

Reagovat
Miguel19

K O V A !!!

Mudryk už není agent mrdky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm jsem slušně pozadu

Reagovat
Trapper

Enzo fantazie

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

KOVA

Reagovat
smazaný uživatel

Kai opět

Reagovat
Miguel19

Lol, Kai nebyl v offsidu...není konec světa?

Reagovat
hitZor

Ale týpek u VARu se hodně snažil, jak mu tam tu čáru dal prakticky až z lokte místo od rukávu

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gunner14

Vsak takhle to delaji normalne uz ne? I u nas naposled davali u loktu

Reagovat
spider_8

Enzo Tyhle pasy mi chybely od odchodu Fabregase.

Reagovat
Trapper

Reagovat
Svatej

Reagovat
jk

Conte král. Namazal si Coopera

Reagovat
Trapper

Fofana se zranil?

Reagovat
smazaný uživatel

Snad to nebude nic vážného, hraje totiž skvěle.

Reagovat
Whitemedia

Kai opět výbornej. Kde je Mount?

Reagovat
Agent z Melmacu

zranený…

a je to iba dobre, odkedy nehrá tak sa všetko vyhralo

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně. On bude jeden z hlavních důvodů, proč to nešlo.

Reagovat
Maximm9

prd zraneny, resi novou smlouvu. Chelsea nabidla 180k, ale on chce 300k, tak nehraje

Reagovat
Agent z Melmacu

Abdominal Strain 03/03/23 19/03/23

ak zranený nie je, tak nech rieši svoju zmluvu hlavne výkonmi, lebo tie sú pekne na piču nato, čo požaduje

Reagovat
Miguel19

To je fakt kokot ten Marriner. Na co jako čekal?

Reagovat
Mimalu

rozhodčí měl lag nebo co to bylo za prodlevu?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
hitZor

Wtf, faul nepískne, ale žlutou za ten zákrok dá

Reagovat
kvasha16

Reagovat
spider_8

Evans jeste existuje

Reagovat
Miguel19

Enzo slušně bossuje...

Reagovat
Thelvin

wtf

Reagovat
Thelvin

ještě že tak

Reagovat
Phillipinho

Muze za Felixovo vykony porad Cholo?

Reagovat
FC Porto FC

Rozhodně když hraje dobře akorát trefuje tyčky

Reagovat
Whitemedia

Není to žádná sláva.

Reagovat
Phillipinho

Jo to jsem videl ty jeho zapasovy hodnoceni

Reagovat
smazaný uživatel

Kai je dnes opět skvěly, ale MOTM je Enzo

Reagovat
John Obi Mikel

Herně je to stále, jak by řekl Kepy, celkem "Potteromajzna", ale bodově se začínáme rozjíždět

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky se to vůbec nezlepšilo, ale někteří hráči si začínají navzájem sedat a dostávat do formy. Konečně i něco proměníme.

Reagovat
Kinky7

fakt nesnasim kdyz hrajeme proti zdi. jo ono to je z pohledu CP asi pochopitelny ale stejne...

Reagovat
kissak

Ten Dyche děla s Karamelkama neskutečný zázraky.

Co na to Zasch?

Reagovat
mithro

city budu radi za 0-1

Reagovat
Kinky7

po minule sezone by to byla prijemna zmena

Reagovat
Mervin

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kinky7

tak piskej konec

Reagovat
penepi

Reagovat
LaVolpe

Mlčeti zlato.

Reagovat
Trand

Olise

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Palace a Olise to jsou sasci neskutecni, dopredu uplne marni a misto toho, aby to teda aspon zkusili ubranit na 0:0, tak daruji takovou penaltu City. To je na pokuty

Reagovat
Gunner14

A do toho ten ubrecenej Zaha, ktery neustale zveda ruky a rve po spoluhracich a pak neumi obejit protihrace bez ztraty balonu, to je taky pripad

Reagovat
J0EL

neuveritelne, ze tu boli niektori, ktori ho chceli k nam este tuto zimu

Reagovat
Gunner14

Jojo, taky jsem to nechapal, ten uz davno svuj prestup promrhal

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kinky7

tak oni to brani horko tezko na hrane celou dobu. Byla to pytlovina to jo ale ber to tak ze ta obrana je pod neustalym tlakem 80 min

Reagovat
Gunner14

No i prave, proto bych cekal, ze takovou blbost neudelaji jakou tam predvedli u toho rohu, kde uplne vsichni zaspali a pak to dokonci Olise, ktery tam vletne jak magor a udela penaltu. Amaterismus, jsou na spadnuti

Reagovat
Chazy

Jakože... právě proto, že jsou pod tlakem, tak bys čekal, že neudělají chybu? To je fakt extrémně zvláštní úvaha

Reagovat
Gunner14

Vsak je branili dost dobre a vypadalo to, ze to City neprolomi, takze ano, cekal bych, ze neudelaji chybu, kterou nevidas ani v okresu

Reagovat
Chazy

No.. tak to prostě bývá, když musíš 90 minut furt dokola minutu co minutu udělat všechno dokonale a nemáš ani chvíli odpočinek, protože záloha ani útok neudrží míč, tak se pravděpodobnost zvyšuje s každým útokem, minutou a únavou. Kdyby bylo držení míče 60-40 a byli schopni udržet míč třeba 5 minut v kuse mimo vlastní vápno, tak se to dost reálně stát nemusí. Být pod tlakem rozhodně zvyšuje pravděpodobnost chyby, platí to za volantem, v práci, i ve sportu.

Reagovat
Gunner14

Ok tohle beru, ale proste porad to je na pokuty hra byla prerusena, jediny co stacilo udelat bylo dostoupit hrace City, misto toho si tam dloubali susne

Reagovat
Chazy

Pokuty od Arsenalu možná tak byli fakt outsider, dali do toho maximum, nechybělo moc. Těžký za tohle soudit ty hráče, každej hráč City je neporovnatelně rychlejší, fotbalovější, obratnější a oni proti tomu hrají vestoje v bloku. Taková chyba pak prostě hrozí. A nebyla to jediná taková chyba, si vem ten přímák z hranice vápna, to bylo podobné, ale je to vynucené hrou.

Ale chápu nasrání, jen prostě podle mě fakt ze sebe vydali všechno, co v nich bylo a byli kousek od zázraku. Podobně jak Bournemouth proti vám, bys taky mohl říct, že ztratit 2-0 je na pokuty, že odvrátit jeden roh po 96 minutách odvracení rohů, je samozřejmost, ale prostě tak to je, no

Reagovat
Gunner14

Jojo chapu co tim myslis a je pravda, ze ze me spis mluvili vic emoce hned po zapase. Ale Palace fakt tenhle rok zacali jak tragedi, myslim jeste ani nevyhrali zapas. Vieira ma o cem premyslet, jinak poleti.

Reagovat
oddy

A to vypadali na začátku sezony zajímavě.

Reagovat
Gunner14

po WC neskutecne odpadli

Reagovat
oddy

Reagovat
mistr129

Bylo by pochopitelný, kdyby v rámci tohohle tlaku nechali volného hráče nebo tak, ale za stavu 0:0, když se horko těžko bráníš, prostě nemůžeš udělat takovouhle pětku

Reagovat
mithro

taka vyhra a penalta teda toto city ten titul nemoze dat

Reagovat
pingla

mate nekdo odkaz na MOTD ze vcerejska?

Reagovat
pingla

diky jsem nevedel, ze i komentatori budou stavkovat, bez nich je to strasny

Reagovat
pingla

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/ManUtd/status/1634856826566242306

dneska budou mit hraci cerne pasky, na pocest Stirlinga, o kterem jsem tu vcera psal.

V tomhle ohledu klub zacal delat spousty veci spravne v poslednich letech.

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

https://www.football365.com/news/harry-kane-man-utd-fresh-spurs-dig-opens-transfer-door-100m-move-must-happen

dneska se docela rozjely drby o nasem zajmu o Kane a jak bude v lete hlavnim cilem.

Jako bude to pripadne super posila, v tomhle tymu on da spousty golu. Ale jestli cenovka bude nekde okolo 100 mega... to bych osobne radsi dal za Osimhena. Vcera jsem ho zas videl proti Atalante a i kdyz nedal gol, tak je to fakt paradni hrac, co ma vsechno.

Kazdopadne jsem na tu situaci okolo Kane zvedavy, bude mit rok do konce smlouvy, 30 let. To neni 100 milionova cenovka. a neco okolo 60 zas bude pro Levyho malo, si myslim.

Reagovat
masly008

Jenže Osimhen nepůjde pod 120.Je to Neapol a má teprve rok ze smlouvy.Vyhrají titul a budou mít teď pravidelně LM.

By jste mu museli dát raketu a Neapoli taky.

Reagovat
Busby babes

vsak v poradku, porad bych radsi asi dal 120-130 za Osimhena nez 100 za Kane.

Reagovat
Maximm9

Kane je neprodejny za 100. 50mega max, jak Lewa nebo kolik stal.

Reagovat
Freedo

Jedna věc je potenciál, ten je samozřejmě taky důležitej. Ale mluvíš o jednom z nejlepších střelců v historii anglickýho fotbalu vs. borcovi, kterej má za sebou jednu dobrou sezónu v top lize. Kane by mohl bejt přestup typu RVP, kterej ti získá titul.

Reagovat
Neutron

ako Kane by bol asi istota, nepotreboval by ziadny cas na aklimatizaciu a tak, ale....100 mega za povedzme nejake tri sezony...to je proste vela...

Reagovat
Busby babes

jj tak je to myslene. vubec nemam strach, ze by Kane nedal spousty golu. ale prave 3-4 sezony, zadna resale value a ses jedno vazne zraneni od pruseru. Byl by to risk. Samo, pokud nas bude vlastnit Katar, je to fuk. Pokud nekdo jinej, tak to muze klub dost omezit do budoucna.

Reagovat
VersaceChain

100 je blbost... To radši počkat a zadarmo o rok později.

Reagovat
LaVolpe

Tierney, Odegaard, Trossard a Jesus by údajně měli být dnes k dispozici.

Reagovat
Hachim Mastour

Tier... kto? toho španiel nepostaví

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Euphael

Ramsdale- White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Partey, Xhaka - Saka, Ode, Trossard - Martinelli

Reagovat
Gunner14

Pecka a Jesus na lavce

Reagovat
Raff81

Pecka je kdo?

Reagovat
Gunner14

ESR, ma ceske koreny

Reagovat
Jardin

Reagovat
SunFells

*Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Trossard, Martinelli

Reagovat
Euphael

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
VersaceChain

Casemiro, Bruno, Sancho trojčlenná záloha

Ten Hag ball trošku jinde

Reagovat
Front hell

Jesus na lavičce

Reagovat
Front hell

mělo být jinde

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maximm9

Ten dotaznik od eurofotbalu ma byt provokace ?

Reagovat
emanuel habasko

Už přestaňte brečet a furt něco hejtovat…

Reagovat
Busby babes

De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Casemiro; Antony, Sancho, Fernandes, Rashford; Weghorst

dobre utocna. AWB spravne v zakladu

Reagovat
Grahf

bruno v strede zálohy

Reagovat
Busby babes

btw to je taky vyhoda Bruna, bez kecu hraje kde mu ETH rekne a plni ukoly, ktere plnit ma... no, strasnej hrac.

Reagovat
Gunner14

To uz si delas jen prdel ne? Nebo fakt chces vychvalovat hrace za to, ze hraje pozici, kterou mu urci trener?

Reagovat
Hlahart

Eh, to trochu přeháníš ty, ne? To, že největší hvězdy týmu, tím spíše ty ofenzivní, mají problém, když se stavěj mimo pozici se prostě stává ne?

Reagovat
Kinky7

fakt? de bruyne ani bernardo nikdy neremcali.... vlastne nikdo pod guardiolou neremcal nebo byl odejit

Reagovat
Hlahart

Jo, no já měl dojem, že jeden z melting points odchodu Cancela bylo i to, že ho na konci stavěl na divnou pozici Každopádně ten point nahoře nebyl o tom, že to je standardní, ale to, že jsou s tím některé hvězdy týmu nespokojený. To, že to zrovna dva hráči v City, kde na hřišti mají všichni dost fluidní pozici, to tak nemají, na tom nic nemění.

Reagovat
Kinky7

Cancelo remcal protože hrál Lewis místo nej

Reagovat
Busby babes

nikde nerikam, ze je Bruno jedinej proboha.

Reagovat
Gunner14

Ok, Bruno je frajer, ze plni ukoly co mu zada ETH. Radsi mlcim, nerozebirejme to dal. Uzijte si vas zapas

Reagovat
Hlahart

Ok, radši asi jo.

Reagovat
Busby babes

ano, radsi mlc.

Reagovat
SunFells

Reagovat
13

Vás ten Ronaldo pekne poznamenal teda..

Reagovat
mistr129

Reagovat
13

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Frony

Budeš dlouho těžit z komentářů jednoho člověka se kterým nikdo nesouhlasil?

Reagovat
Hlahart

Jako to je věc druhá

Reagovat
Busby babes

no, nikdo nesouhlasil...

Reagovat
Frony

Tak *nikdo soudný

Reagovat
Busby babes

a jinak, jasne, ze to je mirene na ty dva jantary.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

Bolí to?

Reagovat
Hlahart

TOhle je podle mě dobrý. Před United byl zvyklej hrát v útoku i ve středu zálohy, trochu mě mrzelo, že se to u nás moc nezkoušelo. Pokud to zvládne disciplinovaně odjezdit, tak o to strach nemám.

+ je to vyzkoušení možnosti jít do full scale trojčlenné zálohy a klasický 433. Kdyby někdy v posledních 3 letech existovalo něco jako 100% funkční Pogba, tak bych mě ta záloha Pogba-Bruno-Case přišla úplně skvělá

Reagovat
mithro

Manchester United fans will display a banner decrying “Qatari sportswashing” ahead of their Premier League game with Southampton on Sunday.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mervin

Dnes by to konečně chtělo klidné 3 body bez stresu. Mému zdraví ty last minute góly moc neprospívají.

Reagovat
masly008

nikdo neví který zápas myslíš.

Reagovat
Mervin

Vole, tak kterého týmu se tohle asi může týkat?

Reagovat
masly008

když nevím komu fandíš? V PL jsou nervy furt

Reagovat
Neutron

Inak canal sport + 2 akoze nejde normalne cez skylink ci co

Reagovat
Hlahart

funguje, ale pouští to přesně až v minutu zahájení zápasu

Reagovat
Neutron

No uz by sa malo 8 minut hrat a ja zatial stale vidim ciernu obrazovku asi bude problem v niecom inom

Reagovat
andkoo

ani mne to nejde, nevidim ho ani v zozname kanalov na skylink stranke

Reagovat
Manchestersky Krocan

Toto je strašný fail aj skylink aj magio to zrušili

Reagovat
Neutron

co zrusili...a preco?

Reagovat
Coutinho10

to jenom, když klikáš na ten zápas, ale když si najedeš na ten program, tak ho můžeš pustit

Reagovat
Trand

šmýkačka

Reagovat
Stannis Baratheon

Proč nemají červené dresy? Koukalo by se na to lépe.

Reagovat
Mervin

Zatím se ne to nedívá dobře, ale nemyslím si, že by za to mohla barva dresů.

Reagovat
iamek

Borci dneska hrajou spis volejbal a Taylor nic

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiii

Xhaka krásně

Reagovat
Gunner14

Xhaka a Martinelli super

Reagovat
Gunner14

Bude ofsajd ne?

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIII, Xhaka nadherne

Reagovat
mistr129

Reagovat
Trand

Škoda Ale přihrávka a Gabiho akce krásná

Reagovat
mr.Silver

Eh, škoda

Reagovat
iamek

Bruno zatím skvělý na osmičce

Reagovat
Stannis Baratheon

Super. Ale nic to nemění na tom, že ti 2 yankeeové už tam nemají dávno co dělat.

Reagovat
VTID94

Ollieeeeeee

Reagovat
havrys99

GABIIIIIIIIIII

Reagovat
Mervin

Gabriel

Reagovat
mr.Silver

Gabrieeeeel super centr od Trossarda

Reagovat
Tommy the Gunner

GABRIEL

Reagovat
Trand

Gabrieeeeeeel Má skvělou formu poslední měsíc!

Reagovat
Front hell

zvíře

Reagovat
Gunner14

Supeeeeer Gabriel dalsi gol proti Fulhamu, ten borec je nejgolovejsi CB v Evrope

Reagovat
Front hell

Přitom měl vyhořet v PL podle místních odborníků

Reagovat
Stannis Baratheon

Škoda že se ještě čobol na Canal+ nenaučil jak se vyslovuje jeho jméno...

Reagovat
Hachim Mastour

Leno je blbecek. Mohol ostať na lavičke a vyhrať titul

Reagovat
Stannis Baratheon

To víš že jo. Demente.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Front hell

Reagovat
Hachim Mastour

Čo robíš?

Reagovat
iamek

Taylor ty vole

Dave

Zatím hodně špatný výkon

Reagovat
Hachim Mastour

Salina hezky

Reagovat
Hlahart

DDG.. Jinak hrozný lajdáctví vzadu zatím

Reagovat
Grahf

klasika ležerne bránenie. Kazíme strašne vela prihrávok dopredu. A nepáči sa mi Sancho, velmi slabý zápal do hry.

Reagovat
vceradnesazitra

Sancho je vyřízený

Reagovat
VersaceChain

Sancho kazdy zapas vypada ze ma v pici

Reagovat
Mervin

Saliba teď hezky

Reagovat
Gunner14

Saliba tpc to kdyby slo do brany

Reagovat
Trand

Saliba On je na míč fakt dobrý na stopera

Reagovat
Tommy the Gunner

Saliba, oof.

Reagovat
mr.Silver

Gabiiiiii

Trossard je boží dnes

Reagovat
Mervin

Gabiiiii

Reagovat
havrys99

Martinelliiii, Leandrooo kráásně

Reagovat
Hachim Mastour

Joo. Gabi je čistokrvný hrotak pre pamatnikov

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIIIII

Reagovat
Gunner14

Martinelliiiiiiiiii, uzasny vykon borci zatim. Trossard sbira ty asistence jak Ozil

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Trand

Martinelliiiiiiiiiiiiii Trossard druhá asistence

Reagovat
mistr129

pěkně

Reagovat
oddy

Co to ten Robinson dělal?

Reagovat
Stannis Baratheon

To je bohužel hráč pro Accrington, Morecambe, Kilmarnock nebo tak něco...

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

Kurva jak moc mám opožděný stream

Reagovat
mistr129

Já si poctivě platím T-Mobile a stejně to mám tak o 2 minuty

Reagovat
PhilipS

Jako tohle asi penalta pro WH bejt neměla no.

Reagovat
VTID94

Martinez zase p*icoviny pred penaltou keby ju aspoň chytil

Reagovat
kris_kros

Bruno je na facku dpc

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Front hell

Ale zase poslouchá trenera

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
iamek

Lol. Jediný, který tam něco tvoří.

Reagovat
Gunner14

Mick Jagger, Gooner

Reagovat
VTID94

Reagovat
Hlahart

Tohle musí bejt gól no, to se nedá nic dělat...

Reagovat
iamek

Casemiro jasná redka. A je po zápase.

Čekal jsem 5:0 a nakonec dostaneme 0:2. Díky Case

Reagovat
mithro

ale bral loptu prvu

takto debilne ale je to risk, trafil ho potom krasne

Reagovat
mistr129

Co udělal?

Reagovat
iamek

Skluz, trefil balon a pak typkovi malém prelamal nohu. Smůla trosku, ale červená jasná.

Reagovat
mistr129

díky

Reagovat
SunFells

a 4 zápasy ban, kanón

Reagovat
pingla

toto je ale redka

Reagovat
Grahf

sancho a antony nula nič + zbytočné fauly

Reagovat
SunFells

Robinson

Reagovat
Busby babes

shit, tohle je smula. noha mu sjela po tom balonu. Ale bohuzel no.

Reagovat
VersaceChain

to neni smula, nemuze jit do balonu kopackou 20 cisel nad zemi...

Reagovat
Thelvin

Jup, smůla, ale červená v pořádku... se stane

Reagovat
Busby babes

nijak nerozporuju cervenou

Reagovat
Thelvin

Však jo, já tě chtěl jen podpořit

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Grahf

zase redka dopiče

Reagovat
mithro

to je zas tri zapasy off kv takej kravine? to potes

Reagovat
mithro

tak dokonca 4

Reagovat
Grahf

to je asi nejaká karma, že sa mu furt vyhýbali karty v realu, tak tu dostal dve za pičoviny

Reagovat
Skalda29

Chudák Mirek, docela ho to vzalo. Ale tak když to oba vzali sportovně, bych ho vyloučil až na druhý poločas

Reagovat
Mervin

Xhaka?

Reagovat
mr.Silver

Granit škoda ty kravo, to je totální fotbal

Reagovat
Manchestersky Krocan

Wtf? Však tam bol jasný úmysel ísť po lopte a kvôli tomu že sa mu sklzla po lopte je červená?

Reagovat
iamek

Vždyť mu proboha malém zlomil nohu

Reagovat
Stannis Baratheon

Reagovat
vceradnesazitra

Z fotbalu se stal bezkontaktní sport pro dámičky no

Reagovat
Skalda29

V hokeji jsou hráči zodpovědní za svoju palicu, tak ve fotbale za své pahýly. Ale je to škoda no.

Reagovat
pingla

kdyby odehrál balón a pak do něj zajel, tak bych se taky hádal, ale tohle je červená, ačkoliv neúmyslně ho trefil

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nuno čomes

Ale plakal

Reagovat
Hlahart

hm, bomba tvl... úplně zbytečně

Reagovat
Gunner14

Granaaaaaate strilej vole, to by byl krasnej gol

Reagovat
Trand

Škodaaa Ale hrajeme krásně, záloha Fulhamu moc netuší.

Reagovat
Stannis Baratheon

Palhinha chybí no...

Reagovat
oddy

Graniteee

Reagovat
bbbauch

Wtf, jasne, trefit ho rovnou bez toho odrazu nohy od míče, nemam problem, ale tohle mi teda prijde prisny

Reagovat
Busby babes

mel smulu no. ale proste ho pak trefil blbe.

Reagovat
bbbauch

Jako jasne, neni to zadnej zářez nebo tak, proste blba nahoda. Tim stylem zákroku tomu sel naproti no.. uplne zbytecne

Reagovat
masly008

tvl přísné šlapákem na holeň.ty jsi dobře mimo.Za co jiného červenou?

Reagovat
Hlahart

ty absolutně nezvládáš diskuzi, to je fakt zoufalý

Reagovat
masly008

Reagovat
Busby babes

Reagovat
bbbauch

Umis cist ty vejce?

Reagovat
masly008

ano.přijde mu to přísné.Nevím coí na tom bylo přísné,prostě jasná rudá.

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Aa pozor, mistr “nebudu na tebe reagovat” -> “nebudu na tebe reagovat kdyz nebudes psat hovna -> “naprosto zbytecne te zacnu zmiňovat v diskusich, kam si vubec neprispel” zalez sasku

Reagovat
J0EL

Trepes hovna, zvykaj si ze si ich aj vyzeries

Reagovat
bbbauch

Jj zase sis nasral do huby a delas, ze to nevidis

Reagovat
J0EL

hovna

Reagovat
bbbauch

Co na tom neni pravda?

Reagovat
J0EL

Ked budes pisat hovna, budem na teba reagovat. To ze si si vytiahol moju slabsiu chvilku kedy som ti to takto explicitne nenapisal neznamena, ze sa nieco zmenilo. A teraz naspat zalez.

Reagovat
bbbauch

A proc sis me bral do huby v tom vašem bingo vláknu, kdyz sem tam nepsal?

Reagovat
J0EL

Tu bingo tabulku robil gunner, nie ja. Ja som na to akurat reagoval a cakal, ze sa objavis.

Reagovat
bbbauch

Jj, bral sis me do huby i kdyz sem nic nepsal.. takze sis tsm zas hezky nasral, tak zas priste koste

Reagovat
J0EL

Chod si zase poplakat, ze som mal pravdu. Evidentne to nezvladas a ta nasa debata z uvodu sezonu ti pekne sadla na ten tvoj mozocek

Reagovat
bbbauch

Jj, proto ja jsem ten, co na tebe reaguje prvotně a zmiňuju te v diskusisch.. kkt

Reagovat
J0EL

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
bbbauch

Jestli chces love story, zkus joela a amatery, to je celkem dobry

Reagovat
Trand

Mě jen fascinuje, že otevřou jakoukkoliv PL diskuzi a tam jede to stejný z obou stran

Reagovat
bbbauch

Ja to mam na EF takovy narazovy, je mesic, kdy pisu kazdej den, to se na me pak J0EL lepí, a pak jsou mesice, kdy nenapíše nic, takze zachvili podle me bude zas klid..

Reagovat
bbbauch

Nenapisu* a dost, jdu vypnout autocorrect..

Reagovat
Nuno čomes

To nemyslíš vážně že?

Reagovat
J0EL

Reagovat
bbbauch

Neslutecny, jak moc ti lezim v zaludku

Reagovat
J0EL

Naivko nemas co, tak skusas skusias kopirovat moj feedback na teba?

Reagovat
bbbauch

Uz po několikatý - ty porad reagujes na me, zmiňujes me v diskusich, kde vubec nejsem.. ale ty me lezis v žaludku..

Reagovat
J0EL

Ty mas nejake paranoje zas nie? Nijako som na teba nereagoval. To ze si tu z teba uz robi picu kde kto a ja sa na tom pobavim (ako tu hore alebo ako vcera gunner s tou bingo tabulkou) a ty potom podrazdene na to reagujes, znamena skor presny opak, ty nezvladajko

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Wtf, jasne, trefit ho rovnou bez toho odrazu nohy od míče, nemam problem, ale tohle mi teda prijde prisny

Reagovat
mithro

pravidlo, ked sa ide prva lopta uz neplati asi

Reagovat
masly008

ne už dávno ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Imunita je pryč V Realu dvě červené za 20 let, v MU stačí necelá sezona

Reagovat
mistr129

pak mají být prachy na Mbappého, když musí u rozhodčích přeplácet Barcu

Reagovat
Gunner14

Skoda, melo byt uz 4-0

Reagovat
kiciN

Snad tech zahozenych 100% sanci nebudeme litovat...

Reagovat
Ligter

kdy naposledy jsme bodovali v desíti?

Reagovat
VersaceChain

naposled kdyz Case dostal cervenou?

Reagovat
Ligter

jakože jo, já to měl víc specifikovat: kdy naposledy jsme v desíti vyhráli, když jsme dostali červenou ještě během remízovýho stavu

Reagovat
Tommy the Gunner

Totalni dominance

Reagovat
masly008

Xhaka to ma na střelu z první na levou a on si to zpracovává.

Reagovat
Trand

Tak je to Xhaka, on není žádný ofenzivní eso Vzhledem k tomu, kde hrál většinu kariéry je skoro zázrak, že hraje letos tak kvalitně vepředu. Za mě rozhodně nejpozitivnější překvapení sezóny, nikdy jsem si nemyslel, že na to má vlohy. A jasně, poslední zápasy jsme párkrát narazili na jeho limity, ale stejně je podle mě fakt obdivuhodný, jak kvalitně na té pozici hraje.

Reagovat
masly008

OK,ale tohle by i stoper měl dávat.Co po tom spracování asi chtěl dělat když by byl už u golmana.V 16 se střílí z prvé.

Reagovat
Busby babes

dopici, tohle ale musime davat.

Reagovat
Hlahart

Ale zas už to klidně mohlo bejt 2:0... tohle je prostě náš velkej letošní průser, že ty zápasy nevyhráváme včas...

Reagovat
masly008

Jako bavíme se fotbalem,ale ten 3 by se hodil.

Reagovat
fenixLFC

to je prasak ten casemiro jasna cervena

Reagovat
Busby babes

vsak to byla spis smula nez nejaka prasarna . cervena jasna, ale ty vole, tyhle kecy...

Reagovat
Cechino

ty co pises? se vzpamatuj a to rychle

Reagovat
Miguel19

Už sem si říkal, že by tam Hag nechal ve středu jenom Bruna..

Reagovat
mithro

to je zase zapas blbec

Reagovat
iamek

Tohle není penalta?

Reagovat
Busby babes

neboj, oni ti tu vysvetli, ze to je Bruno a simuloval.

Reagovat
iamek

Že to ten debilek, který neviděl 3 ruky během 11 minut chápu, ale pitcho na co tam je var?

Reagovat
fenixLFC

nemusi simulovat. aj keby ho tam protihrac zastreli tak by som mu to nepiskal, ale podakoval

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Likan7

Je šílený, že fotbal sleduju snad 19 let, a nevím co ruka je a co není

Reagovat
Neutron

predpokladam, ze takuto situaciu maju aj ludia co futbal sleduju aj viac rokov ako ty

Reagovat
Hlahart

Tvl tak ten si pro penaltu šel, ael však on vůbec nehrál balon snad

Reagovat
iamek

Neskutečný cirkus

Reagovat
Miguel19

Přišlo mi, že balon hrál. Ale zároveň nohy nejspíš.

Reagovat
Hlahart

No jako ale hodně později

Reagovat
Busby babes

kdyby to pisknul, tak to VAR neotoci

Reagovat
Miguel19

To souhlasím no.

Reagovat
iamek

To si děla prdel ty Pico

Reagovat
Thelvin

United se Sotonem fakt zábavný zápas jako nezaujatej divák se vážně bavím

Reagovat
Golasso

Já se jako zaujatý divák bavím taky.

Reagovat
Mervin

Ramsdale

Reagovat
VersaceChain

Jaktoze tohle neni penalta?

Reagovat
pingla

ku*va penalta ale

Reagovat
VersaceChain

Taylor klasicky curak no

Reagovat
mithro

https://twitter.com/AdamJoseph____/status/1634927656486731777

toto inac vcera cervena nebola. pride mi to horsie a loptu ani nevidel.

Reagovat
fenixLFC

to ze v jednom zapase spravi chybu znamena ze ju ma spravit aj v dalsom?

Reagovat
O.Giroud

sa cudujem, ze vlastne po gole Maradonu sa neuznavaju goly rukou.

Reagovat
Front hell

Reagovat
mistr129

Reagovat
mithro

konzistentnost.

Reagovat
Euphael

Reagovat
hodoňa

Ne, ale mají video, tak mají rozhodovat stejně. Takhle jsou lidi akorát nasraní, když je to pokaždé jinak.

Reagovat
Miguel19

Toto nebyla ani žlutá no

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

neuveritelny

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

lol, ta konzistence je fakt super. jako chapu, ze rozhodci na hristi neco mine nebo treba vidi v blbem uhlu, ale co dela VAR...

Reagovat
mistr129

Jednou u nás v pralese prošel loket do ksichtu mimo hru, takže budu pěkně nasranej, když teď uvidím sudího v PL něco takovýho písknout

Reagovat
Busby babes

srovnavat jinou zemi a jinou uroven je asi neco jineho nez zapas, co se hral vcera ve stejne soutezi, nemyslis?

Reagovat
mistr129

Ano, je to zatažené do extrému, podstatou ale je, že jedna chyba rozhodčího přeci nemůže určovat trend.

Reagovat
TheTopFootbaler

No tpč, ale tak tohle jde jasně za VARem... co to je dopiči za systém, že funguje tak majestátně na hovno? Tohle se přece nemůže stát, ještě v rámci JEDNOHO VÍKENDU. Obě jasný červený.

Reagovat
O.Giroud

No funguje na hovno preto, lebo ho riadi stále človek.

Reagovat
iamek

Taylor si ukradl zapas pro sebe. Gratulace.

Reagovat
mithro

je to zmrd. ale treba hrat lepsie jak sudi piska.

Reagovat
Hlahart

Tpč co tam Taylor dělá?

Reagovat
iamek

Tohle je na odchod do kabin . Borci čtvrtá ruka a nepiskl ani jednu. Druhá penalta.

Reagovat
Hlahart

Však on ten zápas absolutně nezvládá, hráči si tam dělaj co chtěj. To je fakt na výměnu v poločase

Reagovat
iamek

Takový výkon rozhodčího jsem naposled viděl snad v zápase Chelsea - Barcelona. To je šílený.

Reagovat
fenixLFC

dat casemirovi iba zltu. este ze ho var opravil

Reagovat
pingla

tak jebe ti Taylore nebo co

Reagovat
Grahf

nepískne nič tá kurvička

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
mithro

toto nebola ruka? ale prestan

Reagovat
Mervin

Ramsdale, ti jebe dneska už?

Reagovat
VersaceChain

Druha penalta, co mela byt, bezte do pice s celym VARem, kokoti

Reagovat
mistr129

Tvl Ramsdale

Reagovat
kiciN

Nejaky zmateny zatim dnes no...

Reagovat
kiciN

Hezky Gabi, jeste lip Leno

Reagovat
Skalda29

Ale Ketchupuv otec byl útočník, ne brankář jak Součkův

Reagovat
bbbauch

At tam přestanou saskovat kolem rozhodčího a hrajou radsi

Reagovat
VersaceChain

jo at si radeji nechaji chcat na hlavu od zmrda

Reagovat
bbbauch

Urcite si timhle pomuzou no

Reagovat
Hlahart

A nastaví jednu minutu. To je fakt hroznej kokot, ale zas chápu, že tu ostudu, co tam předvádí, to nechce prodlužovat

Reagovat
iamek

2 minuty VAR, spousta faulu a hádek, střídání a nastaví minutu . Jinak po červené hrajeme lépe, než v 11.

Reagovat
Mervin

Odeeeeeeeeee

Reagovat
havrys99

Odeeeeeeeeeee <3

Reagovat
mr.Silver

Odeeeee

Trossard 0+3

Reagovat
kiciN

Odeeeee

Reagovat
Gunner14

Odeeeeeeeeeee, Trossard dalsi acko, to je blazen

Hrajeme jak sampioni

Reagovat
Tommy the Gunner

ODEEE, LEANDROOOO

Reagovat
Trand

Odeeeeeeeeeeeeeee. Trossard třetí áčko

Reagovat
havrys99

Leandro 0+3

Reagovat
Edgewalker

Trossard úplně boží přestup

Reagovat
Golasso

Super poločas . Jsem rád, že jsme je (snad) sejmuli hned zkraje, tohle mohl být jinak hodně těžký zápas.

Reagovat
SunFells

Fuu, Fulham je dost oslabený, ale i tak jsem nečekal takhle příznivý výsledek. To budou velké tři body.

Reagovat
Busby babes

Vtipnej zapas. jako defakto vsechny ty 50:50 rozhodnuti Taylor pisknul proti nam. Ale jako ok, nejhorsi je ta nekonzistence. Nekdy to pisknou, jindy zas ne. VAR si taky posuzuje kazdej zapas co chce a jak chce, je v tom strasnej bordel.

Kazdopadne meli jsme promenit ty sance a byl klid. Casemiro smula a bude hodne chybet. o to vic chce tenhle zapas urvat no.

Reagovat
Nikikrew

Trossard dnes vykon 10/10. Lepsi prvy polcas od hraca som roky nevidel

Reagovat
Gunner14

Je bozi

Reagovat
Gunner14

Wow wow, to jsem chtel psat, ze je skoda, ze to neni 3-0 v polocase, aby nedali nejakyho haluzaka a nevratili si do hry, ale kluci to zaridili. V klidu mohlo byt 5/6 - 0. Neskutecny, Fulham absolutne netusi.

Trossard je zlaticko, dekujeme Chelsea ♥♥

Reagovat
pa3ce

Akoze po bytke je kazdy general a Mudryk este moze byt delo ale myslim, ze pre zvysok tejto sezony sme to s Trossardom mega vyhrali. A ze s Mudrykom by to tak dobre nebolo. Takze ano, diky Boehly

Reagovat
Gunner14

No a vsak o to slo, aby ta posila mela hned impact na nase tazeni za titulem a Trossard to splnuje na jednicku s hvezdickou

Reagovat
oddy

Reagovat
Gunner14

*

Reagovat
pa3ce

btw po bytke wtf to som ani nefetoval dnes

Reagovat
Vlkoslav

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Trand

Dneška jsem se bál, zvlášť po těch vlažných prvních deseti minutách, ale je z toho nejlepší výkon za poslední dobu co si tak pamatuju. Až na pár nepřesností vzadu není co vytknout. Fakt fantazie, záloha Fulhamu jakoby neexistovala. A budu se opakovat, ale je fakt obdivuhodný, jak Granit zvládl tu změnu svojí role směrem dopředu. Jasně, někdy je těžkopádný, není rychlý.. Ale stejně si podle mě v kontextu celé sezóny vede nad očekávání skvěle. A to kdyby se mě někdo před sezónou zeptal, jak tam bude hrát, tak bych byl hodně skeptický.

Reagovat
stiflerovamama

Ty vole tej mrdke Brunovi by už mali dať pokutu, minule strčí do rozhodcu, teraz tam po nich skáče ako besná čivava. Tú penaltu by mu možno aj odpískali keby nepadal ešte predtým ako bol Pieters vôbec na zemi hrozný šašo

Reagovat
iamek

Bojuj! Dej do toho více srdíčka

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

neboj, za chvili ETH dojde trpelivost a proda ho

Reagovat
Golasso

A kde pak sežene hráče, co hrají podle jeho pokynů?

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
pa3ce

Reagovat
SunFells

Dušan Tadič revival

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

to nevim, to se musis zeptat tech dvou kasparu od vas

Reagovat
Nizzie

To je sladké, jak jednoduché je se ti dostat do hlavy. Ale teda máš tady strašný bordel.

Reagovat
Busby babes

a proto tu reagujes na vsechno, co napisu.

Reagovat
Nizzie

Reaguju jenom tam, kde mě zmiňuješ, ty tupelo. Kdybych reagoval na všechno, co napíšeš, tak nic jiného nedělám, protože tu bliješ solidní srance.

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
13

Reagovat
Nizzie

Reagovat
VTID94

Reagovat
mithro

Reagovat
Gunner14

Does he know?

Reagovat
oddy

Nadhéra. Fulham bez Palhiny absolutně mimo v záloze. Ramsdale se dnes evidentně nudí, takže štěstí že se přidal třetí gól. Trossard je naprosto famózní posila. S tímto výkonem a Jesusem zpět na lavičce začíná vypadat ten závěr sezony zase optimisticky.

Reagovat
VTID94

A čo chýba tomu Trossardovi? Vynikajúci hráč ako som hovoril už na začiatku. Ten môže chlapca z Ukrajiny vyučovať

Reagovat
Mervin

Já bych u Mudryka ještě nedělal závěry, ale o tom, že Leandro u nás bude zvíře, jsem nepochyboval.

Reagovat
VTID94

Niektorí pochybovali. A na Mudryka ak padne deka ako na Sancha tak je hotový....

Reagovat
Mervin

Moc si to nevybavuju, že by někdo nadával na jeho příchod, ale je to možné.

Ono to u toho Mudryka možná bude tím, v jakém stavu se Chelsea nachází. Je dost možné, že u nás by vypadal mnohem líp.

Reagovat
Golasso

Jako Mudryk se může v Chelsea dobře zadrbat, ale byla by to škoda, protože má podle mě obří potenciál.

Reagovat
Mervin

Já si myslím, že ten tým bude příští rok vypadat o dost líp a on půjde nahoru.

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Reagovat
mr.Silver

https://dubz.co/video/7d253d

Fuj, hrozně debilní zákrok

Reagovat
Gunner14

jebka

Reagovat
PP

Za mě trochu smůla, že neodhadl timing.. prostě ho trefil brzo. To je prostě červená no..

Reagovat
mr.Silver

Smůla nesmůla, tu nohu měl hrozně vysoko, a tím pádem se mi to tak debilně odrazilo. Jasná červená.

Reagovat
PP

Tam rozhodují desetiny vteřiny, skočit u půl vteřiny dřív, tak je ta noha dole a maximálně ho podmete i s balonem, takže tak tak žlutá. Takto jasná rudá. Spíš že toto nebylo nic prasáckého, spíš nešikovného.

Reagovat
mistr129

Smůla sice jo, ale v tom ohledu, že v 80 % by se nic nestalo a ve 20 % mu ta noha sklouzne. Jít do takového rizika na půlce v zápase proti poslednímu svědčí o tom, že má v hlavě dost vymeteno

Reagovat
J0EL

Podla bbbaumaxa prisna

Reagovat
bbbauch

Jako ze tuhle “přezdívku” vymysli Gunner14(let) me nepřekvapuje, ale ze se toho chytnes ty, co uz by mel mit rodinu..

Reagovat
Whitemedia

A já ti budu říkat hornbbbauch.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
J0EL

Reagovat
Euphael

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
J0EL

Akozeby sa registroval uz v troch rokoch? Bud je to genius alebo ty si klasicky mimo

Reagovat
bbbauch

No to vis zejo..

Reagovat
Gunner14

Pff, jsem to zvladl mnohem driv. Datum registrace 2012 a to jsem tu mel predchozi nick zalozenej nejak 2009, ale to byl jinej hukot

Reagovat
Gunner14

fabregas4 tusim jsem byl kralem EF videii

Reagovat
masly008

některým přišla přísná no.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Whitemedia

Lestr to včera prasil daleko víc než Casemiro a za většinu kousků nedostali hráči ani žlutou.

Reagovat
iamek

Reagovat
O.Giroud

no a?

Reagovat
Whitemedia

no z

Reagovat
O.Giroud

takze n

Reagovat
Busby babes

btw stejnej VAR rozhodci vyhodil Casemira i minule. To fandi Barcelone?

Reagovat
Nizzie

Visca_el_barca?

Reagovat
TheTopFootbaler

No Case byl jasnej, tam je to sice se smůlou, ale samozřejmá. Dá se nějak odvolat proti tomu 3zápasovýmu banu? Tady by to mohli zmírnit zrovna, nebyla to žádná prasárna, ani to nemá následky.

Ty pokusy o penaltu nebyly bohužel jasný ani jeden, ty ruce byly takový nejednoznačný bohužel No je to totální zápas blbec, a co hůř, nějak z našich necítím úplně vůli to urvat, vypadáme hrozně unaveně a bez energie (ještě aby ne teda), vidím to na remízu a ještě budeme rádi achjo.

Reagovat
VersaceChain

Nevim no, pokud piska to od Casemira (jakoze by mel), tak by mel piskat i tu penaltu, je to stejny pripad

Reagovat
SunFells

*4 zápasovému

Odvolat se dá, žádný význam to u zasloužené redky nemá.

Reagovat
TheTopFootbaler

4 zápasy? Však tam se to natahuje jen v případě nějakých extra násilností, ne?

Reagovat
Trand

Je druhá tuto sezónu, tak asi kvůli tomu ne?

Reagovat
SunFells

Reagovat
TheTopFootbaler

No tak to je skvělý

Reagovat
aileroan

Souhlas jen ta ruka mi jako penalta přišla. Ale kdo dnes ví, kdy to má být penalta a kdy ne

Reagovat
TheTopFootbaler

Mně zprvu taky, ale ona nějak masivně nezvětšovala objem těla, dával ji pryč, a ještě se tam dostal takovým nechtěným pádem, já bych asi nepískal

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Kleber_United/status/1634931391795429378

jinak nevim, me neprijde, ze by trefil balon. respektive nakonec jo, ale to uz sundal Bruna.

Reagovat
PP

No, za mě tu zadní nohu tam už Bruno nechal záměrně a pak padl. Navíc téměř vždy, kdy hráč ještě při "zákroku" už takto vyhazuje rukama, tak je to dive.. zvlášt takové známé firmy.. .. toto bych nepískal.

Reagovat
Busby babes

me teda prijde, ze mu tu zadni nohu trefi uz na zemi/tesne nad zemi.

Reagovat
Hlahart

Bruno si pro to šel ale no

Reagovat
mithro

teraz to iste na druhej strane piskol.

Reagovat
mistr129

No i kdyby trefil, jak ho sundal druhou nohou, takže podle mě jasná penalta.

Ale jen dobře, když se těmhle diverským zmrdečkům občas vrátí jejich neustálý pády

Reagovat
masly008

za tohle chtěl někdo pentli?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nuno čomes

Oni už nejsou vůbec soudní. Asi podporují simulace nebo co.

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
iamek

Martineze měl dat ETH dolu. Taylor si tam zase něco vymysli :/

Reagovat
Trand

Reagovat
Grahf

sancho na hrote? Vážne

Reagovat
Ligter

vlastňák by tomu scházel

Reagovat
SunFells

[OptaJoe] 3 - Leandro Trossard is the first player in Premier League history to make a hat-trick of assists in the first half of an away game. Trio.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Grahf

nesmieme hrať tak pasívne, lebo dostaneme, presovať a dopredu

Reagovat
mithro

piskni im rovno penaltu taylor, nenatahuj to

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Phillipinho

Ze by Prasemirovi ty jeho zakroky v Anglii prestaly prochazet jako cely roky ve Spanelsku?

Reagovat
VTID94

za odvahu povedať to nahlas

Reagovat
Hlahart

To musela chtít šílenou odvahu. Mazec

Reagovat
mistr129

konečně to nekdo napsal tak jak to je

Reagovat
iamek

Snad ho fialová vláda za tenhle názor nezavře!

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Ligter

nic kontroverznějšího tu léta nepadlo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Jak bylo včera na demonstraci?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
VersaceChain

chybi ti Real v oblibenych klubech

Reagovat
Phillipinho

Je ovsem treba rict, ze ten mi tam chybi velice spravne.

Reagovat
mithro

Real Madrid say they will support the corruption charges faced by Barcelona over money paid to the vice-president of Spain's referees' committee.

Reagovat
Phillipinho

?

Reagovat
VersaceChain

ah na VARu je marriner .. tak to vysvetluje dost.. v zapase zmrd a u kamery zkurv

Reagovat
iamek

Garnacho za Sancha a Rash na hrot proboha. Na co ceka

Reagovat
Grahf

ak hrajeme na kontry, tak nech tam dá garnacha a stiahne sancha,. ktorý je tam na hovno

Reagovat
Hlahart

DDG a Martinez skvěle AWB je dneska špatnej, čekal jsem, že o poločase půjde

Reagovat
Busby babes

100% Walcott

Reagovat
Busby babes

jinak DDG to vyresil paradne, nesel proti nemu, pockal si, zaroven dal cas Lichovi ho dobehnout.

Reagovat
mr.Silver

Střídej už ale, Saka je dneska nějak mimo, dej mu odpočinout .

Reagovat
Mervin

Reagovat
Ondiis

Reagovat
Hlahart

Brunooo škodaaa

Reagovat
Ligter

ježiš

Reagovat
iamek

Proklety zapas

Reagovat
Busby babes

omg, dneska to je teda zapas.

Reagovat
Grahf

kurva tolko smoly

Reagovat
Front hell

to je nádhera

Reagovat
Hlahart

No, na to že to je 0:0 tak těch golovek tam nebylo málo

Reagovat
VersaceChain

Sancho snad ten zapas i dohraje.. neskutecne

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Nedohraje

Reagovat
mithro

stale na jeden gol potrebujeme sto sanci

Reagovat
iamek

Konečně střídání

Reagovat
Busby babes

prvne stridal ve 44.

Reagovat
Hlahart

Rashi ?

Reagovat
Ligter

si spíš zakopl o nohy, ne?

Reagovat
Ligter

ne spíš, ale určitě

Reagovat
iamek

Rash

Reagovat
iamek

Aha zakopl si o nohu.

Reagovat
stiflerovamama

Hej a šiel to reklamovať rozhodcovi

Reagovat
Busby babes

je videt, ze to neni simulant a neumi to.

Reagovat
Busby babes

Rash

Reagovat
smazaný uživatel

Rashford snad źuta ne?

Reagovat
mithro

Rash skusil

Reagovat
mithro

ale tak okato to nepiskne ani PGMOL

Reagovat
Busby babes

jak mu za tohle mohl nedat kartu?

Reagovat
iamek

Teď ze zadního zaberu tam mírný kontakt vidět šel

Reagovat
Busby babes

ok. PENALTA!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Lol, co tam Rash jako reklamuje?

Reagovat
stiflerovamama

Rashford s Brunom asi skúšali na tréningu.

Reagovat
VersaceChain

ty musis mit strasne smutnej zivot, travit nedeli sledovanim tymu, co nenavidis, jen abys dvakrat za zapas mohl napsat prispevek na EF

Reagovat
stiflerovamama

Veru, je to neuveriteľná vec na stránke o futbale komentovať zápas futbalový zápas, ktorý pozerám.

Reagovat
VersaceChain

Rashford palec nahoru za to jak bezel za rozhodcim hned mu vysvetlit, ze zakopl sam

Reagovat
Gunner14

Jesus is back

Reagovat
iamek

No. Trefil ho trosku kolenem

Reagovat
Swarley

prislo mi to jako totalni dive, ale tukl ho

Reagovat
mr.Silver

Jesus Is Back

Reagovat
mithro

tak trafil ho kolenom. ale musel tomu hodne pridat

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

prave ze to pak staci kdyz ses ve sprintu.

Reagovat
I am Mancunian

Dneska nám tu penaltu piskne a Bruno neda

Reagovat
SunFells
Reagovat
iamek

Dáš tady záběr ze zadní kamery?

Ale pochvala, že sledujes nás, když ve stejny čas hraje Arsenal

Reagovat
Busby babes

split screen.

Reagovat
mistr129

jediná možnost, jak se dostat k záběrům ze zápasu, je na něj koukat

Reagovat
pa3ce

Ako inak by si sa k nim chcel inak dostat

Reagovat
mistr129

Takhle rychle nijak, v týdnu si můžeš dojít koupit videokazetu.

Reagovat
SunFells

Lol chlapče, dedukce tebe opravdu hodná.

Reagovat
iamek

Už hledas zaber ze zadní kamery? Nehodi se co?

Reagovat
SunFells

Netuším trubko, dívám se na Arsenal. Chceš nám ho tu ukázat, aby jsi měl aspoň nějaký význam?

Reagovat
Papra

lol. Jako trochu se ho dotknul, ale ten jeho skok je absolutně nepřirozenej a vůbec ne v důsledku toho škobrtnutí. Přesně je vidět co se Rashfordovi honilo hlavou - cejtil lehkej dotek, tak skočil jak velryba a doufal že to VAR foukne. Ale ne, tohle fakt není na penaltu a ani to není kontakt na to, aby ho to rozhodilo a aby tímhle způsobem spadnul...

Reagovat
aragorn

Reagovat
Nikikrew

letecky den

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Ligter

tak on ho fakt ťukl trochu kolenem, ale na penaltu to samozřejmě určitě nebylo

Reagovat
iamek

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

btw tuhle logiku tady dlouhodobe u tehle zakroku nechapu. Pokud ho tukl, tak je to penalta. Pokud ne, tak neni o cem se bavit.

Ale kdyz bezis, a nekdo ti i jen minimalne tukne do te zadni nohy, tak te posle k zemi. Fakt mi prijde fascinujici, jak tu na EF dlouhodobe diskutujici tohle nejak omlouvaj. tohle neni nejake drzeni za dres nebo rameno, kde se muzem bavit o sile nebo tak. tady i jen to, ze ho skrtne o tu zadni nohu je faul no.

Reagovat
Papra

máš samozřejmě pravdu, že pokud běžíš ve sprintu a někdo tě byť lehce rozhodí, může to mít za následek rozhození a pád. Ale sundej si MUFC brejle a koukni se na kontakt a na Rashův pád - tady to nemá absolutně tenhle efekt a Rashford to prostě jen zkusil protože věděl že už s tím míčem nic neudělá...

Reagovat
Busby babes

jako ze bezi ve sprintu a golman ho kolenem trefi do nartu a ty rikas, ze to nema zadnej vliv na ten jeho pohyb? please.

Reagovat
Papra

jestli to nechápeš, nemáme se o čem bavit. Vím jak to yslíš, ale pokud se podíváš na rashfordův pohyb, tak jeho pád je minimálně z 99% dive. Pokud by spadl v důsledku toho brnknutí, padá naprosto jiným stylem. Mohlo ho to v pohybu rozhodit, ale není to příčina jeho pádu (nebo spíš skoku?).

Reagovat
Busby babes

no, ne. ten golman ho rozhodi ve sprintu, on uz pak jek koriguje svuj pad aby si uplne nerozbil hubu.

https://dubz.co/video/5d97d8

vsak mu rozhodi nohu tim kolenem, tim ji posle proti te jeho druhe noze a Rash jde okamzite k zemi. Tohle fakt neni dive.

Reagovat
Busby babes

docela by me zajimal ten jinej styl, jakym by mel padat.

Reagovat
Papra

mě by zas zajímala tvoje reakce, kdyby nešlo o hráče united, ale konkurence.

Teda vlastně ani nezajímal, protože je to zcela jasný.

Diskutuju tu od 2011 a obrázek jsem si na tebe udělal

nicméně nebudu se tady s tebou hádat jako někteří jiní z tábora Arsenalu, beru to tak že na to máme zkrátka jinej názor

Reagovat
Busby babes

no, tak jsem rad, ze mas predem jasno. Asi nedavas moc pozor, protoze tyhle zakroky, kdy nekdo nekomu brnkne do nohy a posle ho k zemi tu obhajuju dlouhodobe proti lidem, co to berou za simulace a jejich hlavni argument je, ze to byl jen minimalni dotek a tak.

Rashford jde na zem uplne normalne vzhledem k tomu, co se tam stalo. Golman mu kolenem trefi nart zadni nohy, tim ji posle proti jeho predni noze a tim zakopne sam o sebe. pak uz jen leti na zem koordinuje pad aby si nerozbil hubu uplne, zvlast k tomu prikopu, co tam mame. Ale tak whatevere.

Btw tvuj argument muzu pouzit uplne stejne, jde o United, tak proste nikdy nepriznate, ze by rozhodci mohl neco prehlednout nebo udelat chybu.

Reagovat
Papra

hele v pohodě. Já se sem nechodim hádat, pokud mi tu někdo netvrdí, že je země kulatá nebo zkrátka něco, co je evidentní a nelze na to mít 2 různý pohledy.

Máme na to jinej názor, neshodnem se a je to za mě ok. Za mě je to prostě dive ale pravdu zná jen Marcus. S tou konkurencí a dvojím metrem - je to moje představa, kterou nedokážu podložit takže ok - beru zpět.

Já vidím fotbal naopak velmi objektivně, nezastávám se slepě našich hráčů (Ať už jde o Plzeň nebo Arsenal), ale poslední roky přispívám celkem minimálně a spíš pasivně sleduju, co se tu řeší. Nemáme spolu pokud se nemýlím žádnou nebo minimální hostorii, takže to beru tak, že mě prostě házíš do škatulky Arsenal fan.

Musím říct, že pseudoválka mezi "vaší" skupinkou a "naší" skupinkou (víme, koho myslím) mě nebaví a hovna tu čtu z obou stran, proto se do oho většinou nezapojuju, ale tady jsem cejtil potřebu.

Přeji více diskuzí, který dávají smysl a míň těch žabomyších válek, který tu poslední dobou převládají..

Reagovat
Busby babes

vsak ja ti nic nevycitam, diskutujes, to je v pohode. A ano, asi se s tebou neshodnu, prijde mi, ze se pak okolo toho zakroku vyrojilodost videi a fotek, kde je videt, ze ho ten golman trefil.

ad zabomysi valky... jak kdysi rekl muj kamarad: trochu te fotbalove dementni zabavy no... ale chapu, ze to jsou hadky ve vysledku o nicem.

Reagovat
Papra

s tím kontaktem - já nikde neppírám, že ho trefil. V živáku jsem si teda myslel, že ho ani netrefil, ale souhlasím, že podle záběrů z různých úhlů ho rozhodně škrtnul. Jen mi to zkrátka přijde spíš jako pohlazení než kontakt na pád :) Ale to už jsme si vyřešili, pravdu neví ani jeden z nás.

Hádky mezi táborama fans k tomu samozřejmě patří, ale poslední dobou to tady podle mě překračuje únosnou mezi a téměř každá diskuze obsahuje cca 20% komentů kde se jen řeší, jestli fanoušci arsenalu komentujou víc united a naopak a dost mě to při pročítání vláken otravuje (pořád to stejný dokola)

Reagovat
Busby babes

hele v pohode, jen proste s timhle: " Ale to už jsme si vyřešili, pravdu neví ani jeden z nás." nesouhlasim. kazdej, kdo hral nekdy fotbal, tak vi, ze tohle, cemu rikas pohlazeni, proste staci. a z tech zaberu a videa je to videt, ze to bylo vic nez pohlazeni.

Behem zivaku jsem si taky myslel, ze Rash zkusil skocit...

Reagovat
Papra

hele ja fotbal samozrejme hral a stejne s tim nesouhlasim. Ukonceme to tim, ze se na tom zkratka neshodneme :)

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/Mohammad124/status/1635234094476038144/photo/1

btw tady je videt jineh uhel toho kontaktu.

Reagovat
Dayman
Reagovat
avicii

Reagovat
PhilipS

Zajímaly by mě u WH počet gólů ze standartek. To musí být strašnej propad o proti minulým sezónám.

Reagovat
Busby babes

dej mu cervenou.

Reagovat
Busby babes

jako delal jsem si prdel, ale jeslti ho zrakvil skluzem ala nuzky, tak ty vole...

Reagovat
Hurrikane

Kavanagh je čurák

Reagovat
Hlahart

Oooof... koleno/kotník?

Reagovat
iamek

Logikou u Casemira to je faul ne?

Reagovat
Trand

Jesus už úřaduje

Reagovat
masly008

hned jde vidět že je o třídu lepší než ostatní útočníci.

Reagovat
Trand

Tak vše při starém

Reagovat
Mervin

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Grahf

skvele, ešte garnacho zranený, už tomu chýba len gol v našej branke

Reagovat
I am Mancunian

Garnacho zlomená noha

Reagovat
mithro

a toto je vpohode hlavne ze drzi lajnu sudi

Reagovat
TheTopFootbaler

No tpč, jako míč okej, ale tohle snad kurva nejde, ne? Tohle musí být redka? Nebo aspoň faul???

Reagovat
VersaceChain

Jaky ma Taylor rekord? Dneska zatim ctyri nepisknute penalty

Reagovat
Mervin

Jesus

Reagovat
Hlahart

Taylor je fakt jako píčus (tom nemyslim ten zákrok na Garnacha). Já mu ani nemůžu mít za zlý, že bych si myslel, že to dělá naschvál, imho je absolutně neschopnej

Reagovat
iamek

Reagovat
VersaceChain

On je typ cloveka co kdyby nebyl rozhodcim, tak ho vidis na tiktoku na videech kde jako fizl sikanuje lidi

Reagovat
mithro

Reagovat
PP

nám to taky tuším párkrát dokurvil. Přijde mi, že třeba píská celý poločas dobře a pak udělá dvě obří pičoviny za sebou a rázem je z toho one-man-show s 22 komparsisty..

Reagovat
SunFells

Jesus je zpátky se vším všudy. Fabio

Reagovat
norton

Reagovat
VersaceChain

McTom zivotni zapas dneska

Reagovat
Busby babes

tvl Harry misto Lisandra... no tak snad to bude dobry.

A Garnacho zranenej, super. Taylore ty ses pica.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale...kapitán kapitánů je na hřišti

Reagovat
Busby babes

kdyz Maguire nastoupil, tak jsme vyhrali poslednich asi 17 zapasu

Reagovat
Grahf

nestriedali sme piatich hráčov?

Reagovat
iamek

Můžeme. Máme pod palcem rozhodčí. Jinak pět střídání :)

Reagovat
Trand

Nelson opět výborný

Reagovat
masly008

ani ne,měl tam 2 x super balon v 16 a pokazil.

Reagovat
Trand

A z ničeho sám vypracoval gólovku pro Odeho

Reagovat
masly008

ok ale ty 2 akce prostě zadrbal.Takže to výborný mi přijde přehnané

Reagovat
Trand

Ok, výborný asi ne, ale přijde mi fajn. Máš pravdu, že něco tam zadrbal.

Reagovat
masly008

to jo jako hraje dobře,mě jen zarazilo to výborný no.

Reagovat
SunFells

Reagovat
VersaceChain

Jeste, ze je dneska NHL a muzu si spravit chut u sportu, ve kterem kazdy druhy zapas neni ovlivneny zmrdem s pistalkou

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

komu fandíš?

Reagovat
VersaceChain

Penguins

Reagovat
masly008

Já NYR. Jste byli až na 3 třetinu lepší no.

Ale stejně vás nemám rád.

Reagovat
VersaceChain

Kdyz jste zacali hrat tvrdeji tak jsme s tim meli problem, cekam ze ty dalsi dva zapasy ale vyhrajete.

Jinak myslim, ze muzete jit hodne daleko letos, az si to sedne.

Reagovat
VersaceChain

tim "az si to sedne", jsem myslel Kanea

Reagovat
masly008

Já z toho mám smíšené pocity. My máme 2 pětky takové all star a s tím se cup nevyhrává a až na 4 útok a Troubu máme samé hračičky.

Ale snad se to v PO zlepší.

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Mervin

Vieira, co to bylo?

Reagovat
mr.Silver

Vieira

Reagovat
mithro

on sa rozbehne do ihriska a padne tam, to je lol

Reagovat
VersaceChain

zmrd bela kotche, a taylor urco hned piskne konec

Reagovat
Liveral

Teď se teda Vieira mohl přiznat

Reagovat
mistr129

Xhaka

Reagovat
mistr129

On to písknul

Reagovat
Trand

To byl Vieira

Reagovat
mistr129

Jj, ale Xhaka byl v tu chvíli u sudího a rozčiloval se jak kdyby nepísknul jasný faul

Reagovat
Trand

Jo, to jsem si nevšimnul Ale nepřekvapuje.

Reagovat
mr.Silver

Díky za super první poločas, parádní fotbal

Reagovat
Trand

On písknul faul???????????????????????????

Reagovat
Mervin

Asi si nedokázal představit, jak jinak by mohl spadnout na zem v takové situaci.

Reagovat
masly008

Reagovat
Gunner14

Co tam ted Xhaka reklamoval, ze VIeira hodil drzku?

Reagovat
Gunner14

WTF???? On to pisknul

Reagovat
PP

Reagovat
gocii

a to aj ten Arteta ukazoval že to nic nebylo ne?

Reagovat
Gunner14

Jo vypadal trosku nechapave

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Fabio ty voleee

Reagovat
Nikikrew

Vieira zakopne a odpika faul. Wau

Reagovat
masly008

Proč se nepřiznal jelito?Fakt mu to za to stojí?Stejně teď bude za jantara.

Reagovat
Ligter

dobrej bod

Reagovat
kitas

Tento Arsenal je brutálne silný

Reagovat
mithro

skoda, aj v 10 sa to dalo vyhrat. Taylor MOM

Reagovat
smazaný uživatel

Už se necítím tak blbě, že jsme s něma prohráli

Reagovat
TheTopFootbaler

Tohle byl strašně frustrující zápas, a ani nejde říct že jsme si zasloužili urvat tři body, Saints trefili dvakrát tyčku, měli další spoustu šancí, zatímco my můžeme akorát nadávat Taylorovi že je ujebanej píčus. Vypadá to že nás pochcala hloubka kádru, odcházíme fyzicky i psychicky, ti hráči mají dost. Nevím, jestli s nimi ETH něco zvládne ještě, liga je v čoudu tak jako tak, tak na dnešku asi nesejde, ale jde spíš o ten trend, teď ještě zranění Garnacha a redka pro Casemira, dlouhodobě venku Eriksen a Bruno je v poslední době úplně mimo...

Reagovat
TaLy___

Anthony Taylor 1-0 Manchester United

Červená pro Casemira byla diskutabilní ale dala by se ještě obhájit. Ale co potom VAR předváděl během té ruky to už jsem fakt nechápal. Je rozhodně zajímavé že když dostal naposledy Case červenou kartu tak seděl u VARU ten samý člověk. Nechápu že tam Taylora ani nezavolal ke konzultaci.

Reagovat
masly008

Jako fakt diskutabilní?Celý příspěvěk zhodíš hned na začátku

Reagovat
TaLy___

Jasně šel po míči a z míče mu noha sklouzla na holeň protihráče. Za mě bych za to redku nedal protože tam nebyl úmysl hrát proti noze protihráče ale pochopil jsem proč dal redku. V tomhle to je diskutabilní. Nebo ti mám ještě vypsat definici slova diskutabilní ?

Reagovat
Busby babes

to nemusis. pro ne cokoliv proti United je uplne jasny.

Reagovat
Nizzie

Andrejko pls už dost. Ty z toho máš normálně deprese.

Reagovat
Hriktus Flavius

Reagovat
mojmira

Jestli je tohle podle tebe diskutabilní červená, tak zbytek už nemá cenu číst.

Reagovat
Hriktus Flavius

Ještě doplním, kdyby to bylo obráceně tak tady řveš jak píchlé prase.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele