Premier League - preview 26. kola: Londýnské derby

24.02., 08:13, aktualizováno 26.02., 09:01
Previews
Fanoušci West Hamu v Praze (© AFP)

Londýnské derby mezi dvěma týmy, které nejsou ve formě, se uskuteční na London Stadium, kde West Ham United přivítá Brentford a obě strany budou zoufale toužit po tom, aby opět získaly body. Domácí zažívají v poslední době to nejhorší, neboť v dosavadních šesti zápasech Premier League roku 2024 nevyhráli.

West Ham United - Brentford FC

pondělí 21:00

Trápící se West Ham v novém roce stále čeká na premiérové ligové vítězství. V pondělí navíc narazí na Brentford, nad nímž v Premier League ještě nevyhrál.

West Ham v minulém kole prodloužil čekání na ligové vítězství v roce 2024 na šest zápasů a na půdě Nottinghamu prohrál 0:2. Svěřencům Davida Moyese nevyšly závěry obou poločasů. Na straně domácího týmu se v nastaveném čase první půle prosadil Awoniyi. Následně stvrdil trápení Hammers Kalvin Phillips, jenž v 71. minutě zamířil po druhé žluté kartě do sprch. Nottingham oslabení soupeře využil a v 94. minutě pojistil tři body Hudson-Odoi.

Kladiváři prohráli potřetí za sebou a nyní jsou na desátém místě. Aby toho nebylo pro fotbalisty West Hamu málo, tak v pondělní dohrávce 26. kola přivítají neoblíbený Brentford, se kterým v Premier League ještě nevyhráli. V prvním vzájemném zápase hraném v listopadu zvítězil Brentford těsně 3:2.

Domácímu týmu bude chybět kvůli trestu za červenou kartu Kalvin Phillips.

Brentford na tom není o moc lépe. Nutno dodat, že Bees sehráli dva náročné duely proti těžkým soupeřům (Liverpool, Man City). Proti druhému jmenovanému navíc svěřenci Thomase Franka dlouho dobu odolávali, ale vítězství nakonec favoritovi vystřelil nezastavitelný Erling Haaland. Brentford utržil už čtrnáctou porážku v sezoně a od sestupového pásma jej dělí pouze pět bodů.

Na druhou stranu hosté mají díky dlouhodobě pozitivní bilanci proti West Hamu velkou šanci v pondělí uspět. Posledních pět vzájemných ligových utkání totiž skončilo vítězstvím Bees.

Na hostující straně nenastoupí Dasilva, Henry, Hickey, Mbeumo, Pinnock a Schade. Duel odřídí rozhodčí Simon Hooper.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Souček, Álvarez - Bowen, Ward-Prowse, Kudus - Antonio

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Collins, Ajer, Mee - Roerslev, Onyeka, Nørgaard, Jensen, Reguilón - Toney, Maupay

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.57 - 3.62 - 2.76

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Sheffield United

neděle 14:30

Wolverhampton je jeden ze tří týmů, které Sheffield dokázal v letošním ročníku Premier League porazit. Bude se nováček radovat i v druhém vzájemném zápase na Molineux Stadium?

Wolverhampton v posledním kole překvapil a na půdě Tottenhamu zvítězil 2:1. Výborný výkon předvedl brazilský záložník Joao Gomes, který vstřelil obě branky hostujícího týmu. Vlci okupují klidný střed tabulky a v neděli budou mít slibnou příležitost svou nynější pozici vylepšit, protože na Molineux Stadium přijede poslední Sheffield. Na druhou stranu hosté už v této sezóně ukázali, že na Wolves umí, a na začátku listopadu je doma porazili těsně 2:1.

Domácí tým je téměř kompletní. Do nedělního duelu nezasáhne pouze Matheus Cunha.

Sheffield se ve 25. kole vrátil nohama zpět na zem a s Brightonem prohrál vysoko 0:5. K další jednoznačné porážce domácího týmu přispělo brzké vyloučení. Mason Holgate ve 13. minutě tvrdě sestřelil protihráče a rozhodčí po shlédnutí videa přehodnotil jeho zákrok na červenou kartu. Od té chvíli se Steel City prakticky jen bránili a drtivá převaha Seagulls přinesla zanedlouho góly. Sheffield tak nenavázal na dobrý výkon proti Lutonu a se 13 body zůstává na posledním místě.

Mužstvu rovněž nepřidává rozsáhlá marodka. K dispozici nebudou Baldock, Besham, Egan, Jebbison, Lowe a Norrington-Davies. Trest za červenou kartu si odpyká Holgate. Otazník visí i nad starty Archera a Breretona Diaze.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Aït-Nouri - Neto, Sarabia - Hee-Chan

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Ahmedhodzic, Robinson, Trusty - Bogle, Hamer, Souza, Osborn, Larouci - McAtee, Archer

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.47 - 4.63 - 7.31

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Crystal Palace - Burnley FC

sobota 16:00

V sobotu odpoledne bude na programu utkání 26. kola anglické Premier League mezi Crystal Palace a Burnley. Orli doufají v dobrý start nového trenéra Olivera Glasnera, hostující příznivci se pomalu začínají smiřovat se sestupem do EFL Championship.

Trenér Roy Hodgson skončil na lavičce Crystal Palace ještě před utkáním minulého kola s Evertonem. V Goodison Parku ovšem nová tvář Glasner pouze přihlížela duelu z tribuny, a na postu trenéra hostů proto figuroval jeden z dosavadních asistentů, které dovedl Orli k remíze 1:1.

V sobotu by Glasner rád začal svou novou etapu vítězně, ostatně Crystal Palace na podzim Burnley porazilo jasně 2:0.

Svěřenci Vincenta Kompanyho navíc v letošním roce ještě ani jednou nevyhráli, klesli na devatenáctou příčku a záchrana v nejvyšší soutěži se jim pomalu ale jistě vzdaluje. Třináct kol před koncem ztrácí na sedmnáctý Everton už sedm bodů a současná forma nenapovídá o tom, že by mělo Burnley ligovou tabulkou stoupat.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone; Ward, Richards, Andersen; Munoz, Wharton, Lerma, Mitchell; Ayew, Edouard; Mateta

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford; Assignon, O'Shea, Esteve, Taylor; Gudmundsson, Berge, Brownhill, Odobert; Amdouni, Fofana

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.00 - 3.43 - 4.12

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Manchester United - Fulham FC

sobota 16:00

V sobotu se na televizní obrazovky vrací Premier League, jedním z největších taháků 26. kola anglické nejvyšší soutěže bude duel na Old Trafford mezi zlepšujícím se Manchesterem United a londýnským Fulhamem. Domácí fotbalisté vyhráli posledních pět soutěžních utkání a v letošním kalendářním roce ještě ani jednou neprohráli, naopak hosté se v posledních týdnech trápí.

Za skvělou formu Red Devils může zejména hrotový útočník z Rasmus Højlund. Dánský reprezentant přišel do klubu loni v létě z Atalanty, úvod angažmá mu nevyšel podle představ, v lize se trefil poprvé až na konci prosince. Od té doby ale dal v šesti utkáních sedm branek a v součtu s pěti brankami ze základní skupiny Ligy mistrů a jednou trefou z domácího poháru je nejlepším střelcem týmu. United díky němu vyhráli posledních pět soutěžních duelů a v Premier League se posunuli na šesté místo.

O to nepříjemnější byla pro trenéra Ten Haga informace, že si právě Højlund přivodil svalové zranění, a bude tak chybět nejen v následujícím ligovém střetnutí. I bez něj budou ale Red Devils v sobotním zápase favoritem.

Přece jen se Manchesteru United ve vzájemných zápasech s Fulhamem daří. Londýnský celek naposledy nad svým soupeřem zvítězil v roce 2009 pod vedením trenéra Roye Hodgsona. Od té doby osmnáctkrát zvešel jako vítězný tým z Old Trafford či utkání skončilo nerozhodně.

A podobný scénář se dá očekávat i tentokrát. Fulham naposledy před týdnem nestačil na domácím hřišti na Emeryho Aston Villu a nenavázal tak na domácí vítězství s Bournemouthem. Svěřenci trenéra Marca Silvy se nachází po 25 kolech v klidném středu tabulky, na sestupové příčky drží náskok devíti bodů.

Hostům bude navíc chybět klíčový defensivní záložník Joao Palhinha, který si odpykává trest za žluté karty, k dispozici nebude ani útočník Raúl Jiménez. Toho pro změnu trápí poranění stehna. Nejistá je situace také okolo Armanda Brojy, který minulý víkend neodehrál zápas s Aston Villou.

Stejně tak trenér Ten Hag musí nahradit několik členů ideální základní sestavy. Kromě zmiňovaného Højlunda chybí například i stoper Lisandro Martínez, či další obránci Malacia, Shaw a Wan-Bissaka. Dlouhodobě mimo hru je i Anthony Martial či posila z Chelsea Mason Mount.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana; Dalot, Varane, Maguire, Lindelof; Casemiro, Mainoo; Antony, Fernandes, Garnacho; Rashford

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Castagne, Diop, Ream, Robinson; Cairney, Iwobi; De Cordova-Reid, Pereira, Willian; Muniz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.65 - 4.41 - 5.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Aston Villa - Nottingham Forest

sobota 16:00

Nottingham porazil na začátku listopadu Aston Villu 2:0. V sobotu mají svěřenci Unaie Emeryho velkou šanci bilanci vyrovnat, protože se představí ve Villa Parku, kde se slabšími soupeři body téměř neztrácí.

Villans se po dvou ligových ztrátách konečně vrátili na vítěznou vlnu a v minulém kole porazili Fulham 2:1. Ve 23. minutě poslal Aston Villu do vedení Watkins. Stejný hráč navýšil v 56. minutě náskok, ale Cottagers vzápětí odpověděli snižující brankou Rodriga Munize. Domácí měli i další šance na vyrovnání skóre, ale hosté si už těsný náskok pohlídali. Svěřenci Unaie Emeryho si připsali patnáctou výhru v letošním ročníku Premier League a díky zaváhání Tottenhamu se posunuli na čtvrté místo.

Ve 26. kole Aston Villa přivítá Nottingham. Domácí si nepřejí nic jiného než tři body, jelikož v prvním vzájemném utkání podlehli Forestu 0:2. Do karet hraje Villans i domácí prostředí, v kterém v letošní sezoně prohráli pouze s Man Utd a Newcastlem.

Týmu určitě nepomůžou zranění Buendia, Diego Carlos, Duran, Kamara, Konsa a Mings.

Nottingham získal v minulém kole cenné tři body, když se mu doma podařilo zvítězit nad West Hamem (2:0). Forest se nečekaným triumfem alespoň na chvíli vzdálil od sestupového pásma, od kterého ho v současné chvíli dělí čtyři body. Svěřenci Nuna Espirita Santa si ale nemohou dovolit usnout na vavřínech, pokud chtějí v dalším ročníku působit v nejvyšší anglické lize. Slabinou Nottinghamu jsou výkony na hřištích soupeřů. Z dosavadních dvanácti zápasů hraných venku získal Forest pouze devět bodů.

Na straně hostujícího mužstva v sobotu nenastoupí Montiel a Wood.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Lenglet, Torres, Moreno - Luiz, McGinn - Bailey, Tielemans, Ramsey - Watkins

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Sels - Williams, Felipe, Murillo, Tavares - Danilo, Domínguez - Elanga, Gibbs-White, Hudson-Odoi - Awoniyi

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.59 - 4.56 - 5.47

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Everton FC

sobota 16:00

V sobotu na 16:00 je naplánován výkop zápasu 26. kola anglické nejvyšší soutěže mezi Brightonem a Evertonem. Domácí se v pátek v poledne dozvěděli svého soupeře pro osmifinále Ligy mistrů, ještě předtím mají ale povinnosti v domácí ligové soutěži, naopak Everton se trápí a bude na konci sezóny rád, pokud se v anglické Premier League vůbec zachrání.

Svěřencům Roberta De Zerbiho, jehož budoucnost v klubu je nejistá, protože o jeho služby údajně stojí například Liverpool, se na začátku kalendářního roku oddálila první šestka. Můžou za to zejména dvě prohry v posledních čtyřech zápasech. Těsná prohra s Tottenhamem byla ještě pro fanoušky Seagulls akceptovatelná, jenže na konci ledna prohráli vysoko 4:0 na půdě nováčka z Luton Townu.

Náladu si alespoň trochu spravili postupem do dalšího kola FA Cupu, stejně tak jejich štace v pohárové Evropě. Brighton totiž vyhrál svou skupinu Evropské ligy a postoupil rovnou do osmifinále, kde na na přelomu února a března střetne s italským AS Řím. Je otázkou, zda je kádr Robera De Zerbiho dostatečně široký na to, aby udržel současné tempo na více frontách zároveň.

Naprosto rozdílné starosti zažívají jejich sobotní soupeři. Liverpoolský Everton je totiž kvůli desetibodovému odečtu v sestupových bojích, před sobotním střetnutím mu patří sedmnáctá příčka a osmnáctý Luton zaostává jen o gólový rozdíl.

Hostům bude v utkání scházet dvojice ofensivních hráčů, a to Dele Alli a Arnaut Danjuma. Domácí pak budou postrádat útočné duo Julio Enciso, João Pedro. Dlouhodobě mimo hru je i Solly March a James Milner, až do konce sezóny pak bude chybět mladičký obránce Hinshelwood.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen; Lamptey, Van Hecke, Dunk, Estupinan; Gilmour, Gross; Adingra, Buonanotte, Fati; Welbeck

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford; Coleman, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko; Harrison, Onana, Garner, McNeil; Doucoure; Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 4.03 - 4.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Manchester City

sobota 18:30

Bournemouth v rámci 26. kola Premier League hostí Manchester City. Domácí jsou v tabulce na třinácté pozici, hosté jsou aktuálně druzí za Liverpoolem.

Po těžké porážce na Etihad Stadium se Bournemouth na konci loňského roku dostal na vrchol a do Boxing Day si připsal šest vítězství ze sedmi ligových zápasů. Od té doby však Cherries nedokázali vyhrát žádný z posledních šesti zápasů v nejvyšší soutěži a v roce 2024 ještě neslavili vítězství. Svěřenci Andoniho Iraoly byli minulý víkend v St. James Parku na nejlepší cestě k zisku maximálního počtu bodů, když proti Newcastlu United vedli 2:1 díky gólům Dominica Solankeho a Antoina Semenyoa, ale bývalý útočník Cherries Matt Ritchie v 92. minutě vyrovnal a zachránil pro Magpies bod za remízu 2:2.

Méně bodů než Bournemouth nasbíralo od přelomu roku pouze Burnley, a přestože se snaha o umístění v horní polovině tabulky zkomplikovala, bezprostřední obavy ze sestupu Cherries nehrozí, neboť se v tabulce Premier League nacházejí na 13. místě a od spodní trojice je dělí osm bodů.

Tři dny poté, co Citizens zachránili proti Chelsea remízu 1:1, porazili Guardiolovi svěřenci pouze těsně 1:0 Brentford. Pevná zadní linie Bees byla pro Citizens na Etihad zpočátku těžko překonatelná, dokud Erling Haaland nevyužil uklouznutí norského krajana Kristoffera Ajera a v 71. minutě se prohnal až k brance a chladnokrevně poslal balon za Marka Flekkena. Svěřenci Pepa Guardioly tak prodloužili svou neporazitelnost v Premier League na deset zápasů, během nichž osmkrát zvítězili a vstřelili 22 gólů, ale v tabulce zůstávají druzí a mají nyní čtyřbodovou ztrátu na vedoucí Liverpoole, který má po středečním vítězství nad Lutonem 4:1 o zápas více.

Proti Bournemouthu se při tom loňskému mistrovi v posledních letech dařilo. Citizens, kteří v této sezóně usilují o rekordní čtvrtý titul v Premier League v řadě, totiž vyhráli všech 13 předchozích střetnutí s Cherries s celkovým skóre 44:7, což je nejlepší stoprocentní bilance, jakou má jakýkoli tým v historii anglické nejvyšší soutěže. Úplně poslední vzájemné utkání skončilo debaklem 6:1.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Kelly - Christie, Cook - Semenyo, Kluivert, Sinisterra - Solanke.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Akanji, Ake - Rodri, Kovacic - Foden, Alvarez, Doku - Haaland.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 6.92 - 5.20 - 1.43

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Arsenal FC - Newcastle United

sobota 21:00

Arsenal hostí v utkání 26. kola Premier League Newcastle United. Domácí letos opět bojují o zisk ligového titulu a jsou třetí, to hostům se v nynější sezoně nedaří tolik, co loni, a aktuálně jsou až na osmé příčce.

Rekordní gólové hody ve venkovních zápasech Premier League s Burnley 5:0 a s West Hamem 6:0 se ve středu nepromítly do zápasu osmifinále Ligy mistrů, kdy defenzivně laděný celek Porta nedovolil Gunners v úvodním duelu vyřazovací fáze ani jednu střelu na branku. Dlouhotrvající bezbrankovou remízu na portugalské půdě nakonec rozhodl po fenomenální kličce na gólmana Rayu až domácí Galeno.

Neobvykle střelecky nevýrazní Gunners, kteří naposledy v Lize mistrů nevystřelili na branku v roce 2011, však mají v odvetě v Londýně ještě 90 minut na to, aby vše napravili. Nyní Artetovi svěřenci pokračují v sérii pěti vítězných zápasů v nejvyšší soutěži. Tím, že Arsenal o minulém víkendu roztrhal Burnley na cucky a porazil ho 5:0, vyhrál poprvé v historii úvodních pět ligových zápasů v kalendářním roce. Artetovi svěřenci zůstávají v tabulce na bronzové pozici, jeden bod za Manchesterem City a pět za Liverpoolem, který odehrál zápas navíc.

Nyní je Arsenal po triumfech nad Crystal Palace a Liverpoolem na cestě za třetím domácím úspěchem v Premier League v řadě a stále se může pochlubit nejpevnější obranou v soutěži s pouhými 22 inkasovanými góly. Pozitivní však je, že se v Portu do sestavy po třech měsících od zranění třísel vrátil Fabio Vieira.

Newcastle se nedávno podělil o body v osmigólovém zápase s Lutonem Town a poté porazil Nottingham Forest 3:2. Minulý víkend pak přivítal v St. James Parku Bournemouth a odehrál další strhující zápas. Dvakrát šli Cherries do vedení ve druhé pětačtyřiceti minutovce zásluhou Dominica Solankeho a Antoina Semenya a dvakrát Newcastle srovnal díky penaltě Anthonyho Gordona a gólu Matta Ritchieho, jehož zásah v nastaveném čase prodloužil neporazitelnost Magpies.

Poté, co Newcastle v období od 7. prosince do 1. ledna prohrál sedm z osmi zápasů, se mu nyní podařilo prohrát pouze v jednom z posledních sedmi případů ve všech soutěžích. Z posledních pěti zápasů třikrát vyhrál a dvakrát remizoval a znovu tak nastartoval svou jízdu za evropskými poháry, ačkoli sen o Lize mistrů zůstává zatím hodně vzdálený. Svěřenci Eddieho Howea zůstali bez čistého konta v posledních osmi bitvách v nejvyšší soutěži, ale loni v lednu odjeli z Emirates s remízou 0:0. Naposledy se Magpies s Arsenalem střetnuli v listopadu v St. James Parku a díky brance Anthonyho Gordona vyhráli 1:0.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Kiwior - Ödegaard, Rice, Jorginho - Saka, Havertz, Martinelli.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dubravka - Trippier, Schar, Botman, Burn - Longstaff, Guimaraes, Miley - Almiron, Gordon, Barnes.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.36 - 5.49 - 8.53

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Liverpool FC - Luton Town

středa 20:30

V úterý večer bude na programu utkání 26. kola anglické nejvyšší soutěže mezi dosavadním lídrem tabulky Liverpoolem a osmnáctým Lutonem. Reds v této sezóně na Anfieldu neprohráli a chtěli by prodloužit svou domácí sérii, naproti tomu Hatters zvítězili venku jen ve dvou ligových zápasech, a to s Sheffieldem a Evertonem.

Livrepool postoupil ze základní skupiny Evropské ligy z prvního místa rovnou do osmifinále, a tak si ještě tento týden od evropských pohárů odpočine. Namísto toho ale svěřence Jürgena Kloppa čeká náročné ligové vystoupení s nevyzpytatelným Lutonem. Jejich listopadové vzájemné střetnutí na Kenilworth Road skončilo překvapivou remízou 1:1, kdy Liverpoolu zajistil bod až v samotném závěru Luis Díaz.

Reds čeká tento týden ještě finálové utkání ligového poháru s londýnskou Chelsea, a tak je otázkou, zda německý trenér bude v úterý šetřit některé ze svých opor. K dispozici určitě nebude například Diogo Jota, který si jen pár dní poté, co byl zvolen nejlepším hráčem měsíce ledna v Premier League, poranil koleno a bude několik měsíců mimo hru. O víkendu si pochroumala hamstringy také brankářská jednička Reds Alisson, Brazilec se tak přidal na marodku k Alexanderovi-Arnoldovi, Bajčetićovi, Jonesovi, Matipovi a Thiagovi. Poslední jmenovaný odehrál v letošní sezóně jen 6 minut v zápase s Arsenalem.

O poznání lépe na tom je s absencemi hostující celek. Trenér Rob Edwards nemůže počítat s Nakambou, který v sestavě chybí od začátku prosince, a kapitánem Lockyerem. Ten před pár dny uvedl, že by se po dvou kolapsech a dvou a půlminutové zástavě srdce rád vrátil k fotbalu.

Jeho absence ovšem Luton nakopnula k lepším výsledkům, díky kterým se pohybuje v blízkosti záchrany v nejvyšší soutěži. Hatters patří 18. příčka, jen o skóre za Evertonem, který však odehrál o jedno utkání více. Jistotu záchrany pak nemá ani Brentford, Crystal Palace či Nottingham Forest. Naopak se sestupem se začínají pomalu sžívat v Burnley a Sheffieldu United.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher; Gomez, Quansah, Van Dijk, Robertson; Gravenberch, Endo, Mac Allister; Salah, Gakpo, Diaz

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Bell, Osho, Mengi; Ogbene, Barkley, Lokonga, Doughty; Townsend, Chong; Morris

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.27 - 6.36 - 10.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Liverpool FC
25
17
6
2
59 : 24
57
2
Manchester City
25
17
5
3
58 : 26
56
3
Arsenal FC
25
17
4
4
58 : 22
55
4
Aston Villa
25
15
4
6
52 : 33
49
5
Tottenham Hotspur
25
14
5
6
52 : 38
47
6
Manchester United
25
14
2
9
35 : 34
44
7
Brighton & Hove Albion
25
10
8
7
48 : 40
38
8
Newcastle United
25
11
4
10
53 : 41
37
9
West Ham United
25
10
6
9
36 : 44
36
10
Chelsea FC
25
10
5
10
42 : 41
35
11
Wolverhampton Wanderers
25
10
5
10
39 : 40
35
12
Fulham FC
25
8
5
12
34 : 41
29
13
AFC Bournemouth
24
7
7
10
33 : 46
28
14
Brentford FC
25
7
4
14
35 : 44
25
15
Crystal Palace
25
6
7
12
28 : 44
25
16
Nottingham Forest
25
6
6
13
32 : 44
24
17
Everton FC
25
8
6
11
27 : 33
20
18
Luton Town
24
5
5
14
34 : 47
20
19
Burnley FC
25
3
4
18
25 : 55
13
20
Sheffield United
25
3
4
18
22 : 65
13

Zbývající zápasy

23.02. 21:00
Chelsea FC - Tottenham Hotspur (zápas odložen)

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (464)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Pět vaších nejméně oblíbených hrajících hráčů PL + nejméně oblíbený trenér?

Moje : Salah, Richarlison, A.Robertson, B.Fernandes, Son + Klopp

Reagovat
Taiger

Mít Sona v top5? Are you drunk?

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak do top 3 by se mi nevešel tak jsem dal top 5 nemám ho rád no

Reagovat
SunFells

Většina lidí nemá fetish na Korejce

Na hřišti sympatický není.

Reagovat
Front hell

Richarlison, A.Robertson, B.Fernandes, Son , E. Martinez. Nejméně oblíbený byl Štefan když byl ještě v Aston Ville.

Reagovat
Seydou Doumbia

nečekal bych že někdo bude mít 4/5 stejných jaký Štefan?

Reagovat
Front hell

Gerrard

Reagovat
Seydou Doumbia

Jo Stju Žerárd to je jiná...mě vždy víc vadil Lampard než on

Reagovat
Front hell

Lampard je nýmand.

Reagovat
EZ

Martinez je tiez kandidat na ktoreho som zabudol

Reagovat
EZ

Neviem vybrat 5. Ale: Maupay, Romero, Antony, Diaz, Doku, Mateta, Disasi, Højbjerg, Guimarães. Trener Dyche

Reagovat
Seydou Doumbia

Doku, Mateta, Disasi? Proč tyhle černé mistry?

Reagovat
Bandita_Harry

Odpovedal si si sám

Reagovat
MystycMac

Hrač: Rodri,Ederson,E.Fernandez,E.Martinez,Romero,J.Alvarez,Ødegaard,Sterling. Tréner: Guardiola za nim Arteta.

Reagovat
Mastný Chobot

Akykolvek zoznam, kde nie je Romero, je irelevantny

Reagovat
Seydou Doumbia

Občas i nějaké psychopaty musíš mít rád, i Vidal, Nainngolan nebo Diego Košta měli své fanoušky mi Rom nevadí taková srandovní postavička fotbalu

Reagovat
Dortmunder

(5+1 je málo)

Dijk, Pickford, Jesus, Romero, Fernandes.

Guardiola

Reagovat
Neutron

Gabriel Jesus, Robertson, Odegaard, Richarlison, Guimaraes. Arteta.

Reagovat
kitas

Odegaard predpokladám len zo závisti.

Reagovat
Neutron

Vobec nie, je mi nesympaticky uz odkedy prisiel do Realu...

Reagovat
Bandita_Harry

Salah, Klopp

Reagovat
jk

Cash, Maupay, Robertson, Nketiah, Tim Krul + Frank

Reagovat
JessePinkman

Saka, Richarlison, Pickford, B. Fernandes, Son.

Arteta

Reagovat
r.mrazik

Dijk, Bruno od Strak, Richarlison, E Martinez, Romero, Pickford, Antony + Gerrard

pet bylo malo

Reagovat
Seydou Doumbia

Žerárd netrénuje v PL ne?

Reagovat
r.mrazik

Pořád tam ten jeho smradlavy stín je

Reagovat
Seydou Doumbia

ten si ponese dost čechu až do hrobu asi

Reagovat
fenixLFC

Bila hora, Mnichov a Gerrard, tri najvacsie traumy cechov

Reagovat
Seydou Doumbia

ještě řecko

Reagovat
r.mrazik

O Čechy v tomhle případě vůbec nejde

Reagovat
kissak

Bruno od Strak

Reagovat
forrest

Martinez E., Haaland, Antony, Nunez, Richarlison

Reagovat
aramaki

Pickford, Antony, Richarlison, B. Fernandes, Rodri + Ten Hag

Reagovat
smazaný uživatel

Bruno, Antony, Lisandro, Garnacho, E. Martínez + ten Hag

Reagovat
Nikikrew

Richarlison, Fernandes, Maupay, Romero, Martinez

Klopp ked sa prehra

Reagovat
Seydou Doumbia

Kerý Martínez synu, je jich více v lize

Reagovat
Nikikrew

Emilko

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Gunner14

Richarlison, Maupay, B.Fernandes, Son, Romero

Reagovat
Freedo

Gabriel Jesus, Gordon, Walker, Antony, Richarlison + Arteta

Reagovat
O.Giroud

Vicario, Romero, Pickford, Martinez, Martinez a Dyche

Reagovat
GazzaPalo

Richarlison,Garnacho,B.Fernandes,Pickford,Martinez + Dyche

Reagovat
masly008

Richarlison,B.Fernandes,Romero + Mourek i když už tady není, ale z letoška nikdo.

Reagovat
Seydou Doumbia

jen 3 hráče jo? víc tě nikdo nesere?

Reagovat
masly008

Ani ne člověče .Jako když je zápas tak se najdou jedinci,ale z celkového hlediska fakt nikdo.

A třeba z celkového hlediska mě nejvíce serou hráči a týmy co zdržují.Takže i u nás mě v tomhle strašně sere White.

Reagovat
Seydou Doumbia

jo to zdržování je hrozný v tom mě sere každý tým každý hráč at už ho mám rád nebo ne...druhý tým si potom stěžuje a pláče a když mají možnost dělají to samé...pokrytci

Reagovat
Kiss Me Polka!

Bruno od strak, gordon, maguire, ederson, maupay

ange

Reagovat
mistr129

Maupay, Fernandes, Guimaraes, Richarlison, Antony + Howe

Reagovat
Edgar Davids

Bruno Fernandes, J. Ayew, Christian Eriksen, A. Mac Allister a M. Almiron---s prehledem Arteta

Reagovat
Seydou Doumbia

Džordn Aju toho bych nečekal

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Edgar Davids

nesympatickej ksicht a divny grimasy

Reagovat
kitas

No uvidíme aká silná je mentalita Arsenalu. Zápas s Portom im absolútne nevyšiel, ani herne ani výsledkovo. Asi po dvoch rokoch ani nevystrelili na bránu.

Dnes to bude dôležitý match pre psychiku.

Reagovat
kissak

Viděl jsi koho dnes mají za soupeře?

Reagovat
kitas

Čo tým myslíš ?

Reagovat
kissak

Přijedou Magpies, kteří jsou hodně výkonově nekonzistentní, ale jistota je, stačí dát na pravé křídlo rychlika neboť vlevo bude opět číhat Burn

Reagovat
O.Giroud

Dubravka v brane

Reagovat
kissak

No, jeho výkony jsou hodně kontroverzní. Ale zajímalo by mě zdali je psychicky v pohodě a nebo je na něj díky absenci Popa vyvíjen tlak.

Reagovat
Salfovic

Fanoušci dublinského celku Bohemians naházeli při venkovním utkání se St. Patricks na hřiště světlice, přičemž jednou z nich zasáhli i jednoho ze svých oblíbenců Ciana Byrneho. Ten si měl popálit ruku a musel být ošetřen.

Šikulové

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hachim Mastour

Nemám z toho dobrý pocit

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Salfovic

Ne náhodou je to nejčastější věta fanoušků Star Wars po roce 1998.

Reagovat
Acquanni

Normálně na odkazy klikám, ale tady udělám výjimku. Mám z toho špatný pocit.

Reagovat
martin.b

Alexis Mac Allister:

"It is crazy because since the first day here I really felt a connection that I have not felt at any other club. At the other clubs it was more about the time it took to settle. Here, from the first day, the people here helped me settle in well."

Around the AXA training HQ, they speak of Mac Allister as someone who sets standards on and off the pitch, always has a smile on his face and who quickly bought into what it means to be a Liverpool player since a £35m move from Brighton last summer.

[@_pauljoyce]

Maca je miláček

Reagovat
Bandita_Harry

tomuto hovorím trefa do čierneho, dobrá cenovka, skvelý hráč, sympaťák, už len nech vydrží zdravý

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Seydou Doumbia

Ještě by jste mu mohli přivést bráchu z Belgie, aby měl s kým popíjet Yerbu Maté.

Reagovat
Bandita_Harry

Tak to sa nebojím že by nemal s kým

Reagovat
Seydou Doumbia

Mimo Darwina to už u vás asi nikdo nepije, nebo už stihli nakazit i ostatní?

Reagovat
avicii

Reagovat
aragorn

Reagovat
Mastný Chobot

Som zvedavy na privitanie Guimaraesa dnes po tom prvom zapase. Snad sa to zaobide bez redky na nasej strane.

Reagovat
Seydou Doumbia

Měli jste s ním problém v prvním duelu?

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Seydou Doumbia

vaší hráči se taky nemuseli tolik válet

Reagovat
TheGun

No oproti středečnímu Portu... Slabá káva

Reagovat
Seydou Doumbia

slyšel jsem

Reagovat
SunFells

Doteď nechápu, jak mohl projít testy na drogy.

Reagovat
kissak

Reagovat
kissak

Těch přemotivovanejch tam bylo více.

Reagovat
Golasso

Mohl by tam Arteta ke konci poslat třeba takového Cedrica udělat poslední velkou službu svému klubu.

Reagovat
Golasso

*svému klubu, fotbalu a lidstvu obecně

Reagovat
FUnk

Reagovat
kissak

Večer to bude zajímavý i v tom smyslu, že Bruno má 4 žluté, dnes počítám minimálně další a stopku na 2 zápasy.

Reagovat
martin.b

Pochettino: "We are Chelsea and we need to compete with the same tools. If they are better, well done... but [the referee] must be fair in every decision".

"The pressure is about not delivering the job for Klopp; no, the pressure is not to be part of the hype...".

Zajímavá taktika zmiňovat rozhodčí už před zápasem

Reagovat
Salfovic

Což mi připomíná.

Pochettino has refused to provide assurances he will keep his emotions in check on Monday, even if there is little room for sentiment. He previously confessed during his time at Spurs he was nicknamed “La Llorana” which translates to “The Cryer” by his mother due to his sensitivity” (@RyanTaylorSport)

Reagovat
Mastný Chobot

vlastna mama ho povazuje za placka?

Reagovat
martin.b

Jako pěkně špinavá taktika vyvolat tímhle brekem tlak na rozhodčí, ale tak zoufalost je svině no.

Reagovat
Talker

Ono se stačí kouknout, jak se Víťa vzteká pod každým druhým zápasem, jak soupeřům připískávají v těch malých věcech.

Já jsem rád, že si konečně otevřel hubu, protože to, jak nejsou rozhodčí konzistentní je prostě prasárna.

Reagovat
Figurehead

Reagovat
Talker

Konečně

Reagovat
Man__United

Erik ten Hag on Omari Forson as option: "I see him in training with very good skills, Omari is doing well".

"We have options to fill in those positions. It’s not set Marcus Rashford has to play as a centre-forward".

To vypadá že nechce ty křídla měnit tak bude hrát Forson na hrotu

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Rozumné

Reagovat
JessePinkman

Liverpool hraje pohár, tak žádnej zápas ve 13:30?

Reagovat
Man__United

Arsenal hrál ve středu LM tak museli jeho zápas dát na sobotu večer, takhle to dělá PL když hraje nějaký anglický tým LM ve středu

Reagovat
Neutron

Je to jednoznacne spiknutie proti liverpoolu...

Reagovat
Bandita_Harry

Captain obvious

Reagovat
Neutron

tak ja si vas zastanem, a ty takto na mna...mal by si sa hanbit

Reagovat
Bandita_Harry

To zato.ze si nás zastavas ironicky

Reagovat
Neutron

Reagovat
Salfovic

Spiknutí ne, ale nedivil bych se, kdyby ho s tím už trollili

Reagovat
Man__United

Onana, Dalot, Varane, Maguire, Lindelof, Casemiro, Mainoo, Garnacho, Bruno, Rashford, Forson

Reagovat
Gunner14

Za prvé si netrefil vlákno a za druhé to mělo být 5 hráčů a ne 11

Reagovat
SunFells

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Benzema

Reagovat
Čenda

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Front hell

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
jenage

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
mojmira

Reagovat
TheGun

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
Acquanni

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
pingla

ale jo, pobavilo

Reagovat
Maximm9

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bayern +

Reagovat
aragorn

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
iamek

LB bude peklo . 4 odchovanci zaklad a 4 lavička

Reagovat
Man__United

kdyby byl aspoň fit AWB aby Dalot mohl být na LB

Reagovat
Man__United

To bude ještě dlouhý konec sezóny, ta absence Shawa je prostě klíčová

Reagovat
r.mrazik

Rashford a jeho důraz

Reagovat
Swarley

Klasika

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Jako fakt by zajinalo, co resi, kdyz se rozebiraji minule zapasy... Proc asi vznikl po rohu brejk, cim to bude, kdo to vypustil... Asi se z toho udela zahada a dalsi zapas jedeme dal, protoze je to porad dokola a není v tom sam...

Reagovat
r.mrazik

Taky mi to hlava nebere. Minule se tu řešil ten jeho pressing.

Dneska udělá tohle.

Reagovat
Swarley

No nejhorsi je, ze to delame i v obrane.. Minule Shaw, dneska uz Lindelof, to je tak slabe braneni, nedurazne, pomale..

Hruuuuza..

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
vodka

Reagovat
Man__United

Bruna klidně taky prodat

Reagovat
Neutron

Reagovat
iamek

Reagovat
r.mrazik

A teda že tam není Amad místo Forsona je taky slušný překvapení. Když navíc hraje Forson jak hraje.

Reagovat
forrest

Dalot na tyhle strely zpoza vapna neni spatnej…

Reagovat
LaVolpe

Trafford

Reagovat
vodka

to je fakt hrozně trapný výkon zase...

Reagovat
r.mrazik

Tak tohle bylo hodně oranžový

Reagovat
SunFells

Trafford dobře dosral. Škoda, mohla to být dobrá hra.

Reagovat
r.mrazik

Pěkný zákrok

Reagovat
Man__United

Casemiro s patickama na půlce jdi do prdele

Reagovat
Rudy

Uz jsem ho tam videl

Reagovat
iamek

Garnacho a Onana top. Zbytek . Tohle je bez šance vyhrát. Můžeme doufat maximálně v 0:0

Reagovat
Man__United

Dalo se čekat bohužel, jak nám vypadnou dva tři klidový hráči tak hra jde o 80 procent dole

Reagovat
J0EL

Ved ste z podobnych hovien uz pozbierali snad 15 bodov

Reagovat
Free_player

No Hojlund no párty

Reagovat
Man__United

Další zranění

Reagovat
Spikous

Tak z jasného vedenia sa stalo toto navyše Torres zrejme zranený . Chambers a Lenglet v strede obrany znie hrozne

Reagovat
Man__United

Proč máme v tom středu zálohy takový průchoďak

Reagovat
Man__United

Člověk by čekal že s Eriksenem přijde klid do zálohy

Reagovat
LaVolpe

Tohle nemůže dopadnout jinak, než vítězstvím ManUtd.

Reagovat
Man__United

Polovina dnešní sestavy musí po sezoně odejít, nechat jen Mainoa a Garnacha, Bruno a Rashford na hraně

Reagovat
Swarley

To je takova sracka, ze to rozhodne Maguire ze standardky..

Uvidime, na kterou stranu..

Reagovat
diastan

Krása udrzet

Reagovat
Man__United

Zcela zaslouženě!

Reagovat
r.mrazik

Úžasný brnění. Celá obrana a Rash

Reagovat
fenixLFC

beztak by im to v brneni slo lepsie

Reagovat
r.mrazik

Brní mě z nich všechno

Reagovat
Man__United

Maguire, Lindelof, Varane, Dalot, Eriksen, Bruno, Rashford, Dalot, Mctominay prodat

Reagovat
Swarley

uzasny, vystrel jednou, nevyslo? Vystrel si znovu, casu dost

Reagovat
Man__United

NENI KURVA MOŽNÉ ABY VYPADLI TRI HRÁČI A TA HRA ŠLA ÚPLNĚ DO PRDELE!!!!

Reagovat
fenixLFC

budme uprimni, nebola to hitparada ani s nimi

Reagovat
Man__United

Když hraje Shaw a Lisandro je t daleko lepší, ne dokonalé ale aspoň se dělají povinné body, kdyby dnes hráli tak uz vedeme 2-

Reagovat
SunFells

Reagovat
Free_player

Reagovat
MystycMac

Eriksena by som vystriedal po 5 minútach to je úplne poleno nič nevie ten hrač..

Reagovat
LaVolpe

CP

Reagovat
Man__United

Rashford v létě za 40 do PSG díky za nic kokote

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Reagovat
masly008

40

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Neutron

Ta obrana je uplne vybavena ty kks, ti hraci uplne nedorazny, pomaly, bez pohybu iba cumia jak krava na otvorene vrata…

Reagovat
Man__United

Ať tam dá konečně toho Amada aspoň když už prohrajeme tak ať si aspoň zahraje

Reagovat
LaVolpe

*Antonyho

Reagovat
Man__United

Reálně fakt nechat Mainoa a Garnacha, zbytek komplet celý nový tým, to prostě jinak nepůjde

Reagovat
Neutron

Ty si strasna hysterka tvl

Reagovat
Man__United

Vždyť na to půlka sestavy nemá

Reagovat
Neutron

A vies o tom, ze realny svet nefunguje tak, ze vyjebes 90% kadra a nakupis novych hracov, ze?

Reagovat
Kinky7

pockej ono to chelsea nezafungovalo?

Reagovat
Neutron

Noo, sice tvrdia, ze uspech pride az o 2 roky, ale ja tomu zas tolko neverim

Reagovat
John Obi Mikel

Tak udělali jsme to, jestli to zafungovalo zatím nevidíme, respektive zatím to nefunguje

Reagovat
forrest

Scott McTominay - je to na tobe Scottie…

Reagovat
SunFells

Branthwaite pěkný kus. Jsem zvědavý kdo ho časem získá.

Reagovat
MystycMac

Eriksen to je úplne dno

Reagovat
Man__United

Otevřená operace srdce!!!!!

Reagovat
Gunner14

Meltdown

Reagovat
fenixLFC

lol tak gilmour redka za rovnaky zakrok za ktory dostal maguire zltu

Reagovat
Kinky7

tak ona ta pro Maguire byla myslim hodne oranzova

Reagovat
SunFells

Se vám ta modrá karta ještě bude líbit

Reagovat
Kinky7

jdete s modrou treba na kliniku plodnosti.... takova picovina

Reagovat
SunFells
Reagovat
jk

Udělat to Romero tak tu někteří volají po trestu smrti.

Reagovat
Kinky7

nerikam ze tu redku dat nemohl..... pro me podobny jak Kova s Arsenalem

Reagovat
jk

V kontextu letošní sezóny je žlutá docela mimo. Aspoň z mojeho pohledu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Ofsajd

Reagovat
Man__United

Ok ta noha tam pomohla

Reagovat
Kinky7

bude ok

Reagovat
forrest

Tak to jeste otocime. Scotte nebo Harry druhej

Reagovat
Man__United

Spíš hlavně ubránit ten bod

Reagovat
forrest

Ty ses hroznej negativista

Reagovat
Man__United

Po dnešním výkonu za 80 minut hry beru i bod cokoliv navíc bude bonus

Reagovat
Swarley

To mel byt vitezny kurva

Reagovat
SunFells

A 90.+2 McTominay, tohle už jsem viděl.

Reagovat
Man__United

Ano čekal jsem to

Reagovat
r.mrazik

Jeremy zas ani neskočí

Jinak proč ho nefauluje

Reagovat
Freedo

Reagovat
Man__United

Zas máš po několika zápasech důvod si do něj kopnout

Tady bych mu nic nevyčítal, mimochodem nebýt jeho tak dostaneme o 3 góly víc

Reagovat
r.mrazik

Však jsem ho předtím chválil

Reagovat
Man__United

Reagovat
PP

jako že toto měl chytat?? Neblázni..

Reagovat
r.mrazik

Ale snažil se...skoro

Reagovat
r.mrazik

*nefauluje někde na půlce

Reagovat
MystycMac

Dementi :DDDDD

Reagovat
LaVolpe

Iwobi ale luxusně teda.

Reagovat
diastan

Zaslouzene

Reagovat
MystycMac

Stale tak dostanu ku bližšej žrdi

Reagovat
SunFells

Hale end Iwobi

Reagovat
Neutron

Fulham uplne zasluzene…

Reagovat
PP

zrovna Iwobi, který neudělal dobře ve druhém poločase snad vůbec nic..

Reagovat
Swarley

Dalot s Amadem super v tom zpomalenem zaberu, Pat a Mat

Reagovat
Man__United

Harry ho měl prostě zatáhnout a za cenu vyloučení

Reagovat
matadoro

To měl udělat hlavně Eriksen před ním, tomu ta žlutá na tý lávce nevadí.

Reagovat
jenage

Tolik k boji o top 4.

Reagovat
Man__United

nemáme na to prostě, 2-3 hráči vypadnout a jsme v pici

Shaw a Licha dělají velký rozdíl, s nima to sice není taky úplně top ale aspoň děláme povinné body, bez nich jsme úplně v prdeli

Reagovat
forrest

Ve hre je jeste 36 bodu… TOP4(5) udelame.

Reagovat
r.mrazik

To byla extra bída.

Amad lepší jak Forson. Tohle bylo úplně mimo.

Klidně mohl případně být v útoku kdokoli, protože Rash tam byl k hovnu.

Reagovat
SunFells

Antony není zraněný? To tam ten Hag raději nasadí kluka z juniorky a sleduje tam Bruna tak dlouho kulhat než aby tam měl Antonyho na víc než 2 minuty?

Reagovat
r.mrazik

Dneska totální marnost od ETH...

Reagovat
SunFells

Ještě na jeho narozeniny, to všechno nejlepší

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Gunner14

Šetří ho na oslavu

Reagovat
SunFells

tak vymíchané mojito jako od Antonyho jsi ještě nepil

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Aspoň mají junajtyd krásně vybalancované skóre

Reagovat
Kinky7

uf. tresne hrajou dobre

Reagovat
masly008

tak už dohráli

Reagovat
kitas

Faul Akého nezapískal ale faul na Stonesa áno? Zase dvojaký meter ?

Reagovat
Kinky7

faul na stones pisknul proto ze mu to ukazal carovy. nehledej konspirace

Reagovat
kitas

Aha tak to všetko ospravedlňuje. Hlavný rozhodca sa asi nepozeral.

Reagovat
Kinky7

Nunes je spatnej dneska.....

Reagovat
Miguel19

Nějak nechápu, co s ním měl Pep v plánu na tom křídle.

Ale mně přišel marný i minule ve středu hřiště

Reagovat
SunFells

Kaaarius

Reagovat
kissak

Asi s Hecem došla trpělivost, ale Burn není v základu, to je mazec.

Reagovat
SunFells

Po Kloppovi další kouč na Saku nasazuje praváka

Reagovat
O.Giroud

no ked nie je na lavičke tak to asi nebude dosla trpezlivost, ale nejake zranenie/choroba/osobne dovody

Reagovat
kissak

Došla trpělivost, zakázal mu dneska chytat

Reagovat
Nikikrew

Choroba

Reagovat
SunFells

Kaaarius

Reagovat
SunFells

Kks a dnes Jorginho místo Trossarda. To se mělo dít ve středu, ne dnes.

Reagovat
Nikikrew

Tvl Karius

Reagovat
guestikor

Dneska to bude trápenka. Snad to nějak uvalčíme na 2:1

Reagovat
Kinky7

zpocenej az na prdeli ale 3´body jsou doma

Reagovat
LaVolpe

Bude betonek?

Reagovat
Nikikrew

Bude

Reagovat
Minister

Ode nejaký nepresný zatiaľ

Reagovat
masly008

Ode prostě nyvystřelí

Reagovat
Mervin

Gabooooo

Reagovat
Tommy the Gunner

GABRIEEEEEEL

Reagovat
Tommy the Gunner

* Botman

Reagovat
Trand

Gabrieeeeeeeel

Reagovat
SunFells

Botmaaan myslíte?

Reagovat
Minister

Presný takýto gól si zaslúžili dostať

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
kissak

A jéje.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Trand

Jorginho to dnes slušně rozdává

Reagovat
masly008

Jorg to tam slušně rozdává.

Reagovat
Mervin

White

Reagovat
Mervin

Kaiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

KAAAAI

Reagovat
Golasso

Kaaaaai dejte těm mrdkam ropackym

Reagovat
kissak

Reagovat
Minister

Kaiiiiii

Reagovat
Trand

Superkaaaaaaaaaaaaaaaaai

Reagovat
Trand

60 millions down the drain, Kai Havertz scores again

Reagovat
Hachim Mastour

jooo toto bolo dobré

Reagovat
mistr129

Jorginho fantastisch

Reagovat
masly008

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Liveral

Jorgi je dneska úplně jinde, to je nádhera se na něj koukat

Reagovat
BenB

Jorg super pas

Reagovat
SunFells

Se mi líbí jak si tam White běhá jak desítka

Reagovat
Liveral

Když je ve středu Jorgi s Ricem tak v tomhle systému s Kiwim si vlastně může běhat úplně kde chce

Reagovat
Acquanni

White instrukce tzv. na Messiho, dělej si co chceš

Reagovat
Kiss Me Polka!

jorginho-martinelli

Reagovat
Minister

Jorginho úžasný zatiaľ

Reagovat
Rohlíček

Trippier

Reagovat
Rohlíček

Jorginho ten zapas reziruje famozne

Reagovat
kissak

Myslím, že okamžitá kontumace by nám ušetřila větší ostudu.

Reagovat
Trand

Bruno toho Jorginha prostě nemusí

Reagovat
kissak

Mě vždy připadá, že nemusí celej Arsenal

Reagovat
Seydou Doumbia

Škoda že Arsenal nemá žádné beky, ve Fifě úplně nepoužitelný tým...nechtěji podepsat Grimalda a Pinponga?

Reagovat
Acquanni

Však si je na FIFĚ podepiš Btw..v UT má na LO výbornou kartu Havertz. Hodně lidí s ním hraje doteď, já ho tak ještě dva týdny zpátky taky měl v základu

Reagovat
Seydou Doumbia

havertz beka ve fifě jo tak ok, na druhou stranu dám nkietaha nebo trossarda

Reagovat
Golasso

White

Reagovat
Liveral

Bruno

Reagovat
Kovalsky

Jorginho borec, preco vlastne v CFC skoncil? Tam mu bezal posledny rok zmluvy ci ako to bolo?

Reagovat
masly008

Myslím že jen půl roku do konce.Přišel v zimě pokud se nepletu

Reagovat
guestikor

Toho Isaka je tam škoda. Bral bych ho k nám

Reagovat
masly008

stejně by seděl.

Reagovat
guestikor

Jakože Havertz je lepší volba na hrot?

Reagovat
kissak

Z dnešního zápasu to nemůžeš brát.

Reagovat
guestikor

Tak on se mi pozdává delší dobu. U nás by byl schopný dát 15-20 golu, kdyby moc nemarodil.

Reagovat
Golasso

On nebyl moc gólový ani v minulém angažmá ne? Podle čeho soudíš?

Reagovat
guestikor

Měl tam sezónu za Socieded, kdy vystrelil a měl skoro 20 gólů. Minulý sezonou 10, teď má zatím 10... Přijde mi technicky na tom dobře a zakoncovat umí. Radši bych Toneyho, ale zas 4-5 let tam je rozdíl no.

Reagovat
Golasso

Tak to je víc, než jsem myslel, ale nějakého extra zabijáka v něm moc nevidím furt. Na míči je skvělý.

Reagovat
Nikikrew

Takeho zabijaka tazko najdes. Stacil by aj on, bol by lepsi, je tam potencial. Havertz nemoze hravat na hrote proste

Reagovat
SunFells

Velké kdyby u Isaka

Reagovat
kissak

A právě to jeho skleněné zdraví je na vině. Poměr zápasy/góly absolutně v pohodě.

Reagovat
guestikor

U nás by to byl druhý Partey

Reagovat
Nikikrew

Ja by som ho bral

Reagovat
kissak

Chudák Karius, zatím chytá dobře.

Reagovat
kitas

Reagovat
pingla

při pohledu na Arsenal je mi fakt smutno, že nejsme schopni zahrát podobný zápas (dominance, lehkost na míči, aktivita k útoku...)

Reagovat
kissak

Dnes stejně jako 2 zápasy zpětně nemají soupeře.

Reagovat
BenB

Spíš jako v letošním roce v lize

Reagovat
kissak

Jj rok 2024 jedete jako mašiny.

Reagovat
LaVolpe

Ale musejí to odpracovat, aby bylo vidět, že nemají soupeře. To není jen tak.

Reagovat
kissak

To je pravda rozdíl mezi kužely a Magpies, že my se občas pohneme.

Reagovat
kitas

Nemajú. Ale to Arsenal z nich robí kuzelky. Hrajú neskutočne

Reagovat
J0EL

Posledne 3 zapasy

Reagovat
Trand

Celý tam hraje skvěle, ale vyzvedl bych zejména Jorginha, ten dneska hraje jak prime Fabregas

Reagovat
Golasso

Na výkonu je zřejmé, že tohle je osobní .

Reagovat
xjert02

Reagovat
LaVolpe

Je fajn, že celá řada dalších zápasů bude osobních. Brentford, Porto, Chelsea, City...

Reagovat
kissak

Tak 2:0 zatím budiž pro nás velmi milostivé.

Reagovat
Kiss Me Polka!

hrajeme určitě líp než ve středu(+jorginho), ale hlavní rozdíl vidím v tom, ze newcastle hraje aspoň o lvl hůř než porto, mnohem menší agresivita v obraně (což mě dost překvapuje vzhledem k tomu, jak se prezentovali v minulém vzájemném zápase.

škoda, že to kai lépe nezpracoval, jak mu to připravil martinelli, mohlo být vymalované.

Reagovat
Golasso

Kdybychom nebyli nervózní a hráli jako dnes, tak zlomíme i Porto.

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak nezapomínal bych na to, že castle jsme zlomili hlavně tím prvním gólem, který padl z rohu a je třeba říct, že porto nás na nich ubránilo, jako snad nikdo jiný tento rok (často za pomoci simulování, ale i čistou agresivitou, třeba dnes si tam white blokuje kariuse, když se mu zachce a není u něj ani bránící hráč, zatímco porto ho odstavilo a dost míčů vzal brankář do košíku)

Reagovat
Golasso

Dobře hrajeme dnes od začátku, vždyť se vůbec nechytli celý první poločas. Porto nás při rozích "ubránilo" tak, že všichni popadali a rozhodčí to pískl

Reagovat
Trand

No hlavně musíme být připravení na to, že se to stane v odvetě znovu a přizpůsobit tomu naší hru.

Reagovat
Kiss Me Polka!

no před prvním gólem jsme nic moc neměli, kdybychom portu během první půle z toho rohu gól dali, tak si myslím, že se to odvíí úplně jinak

při těch rozích taky byli mnohem agresivnější jak jsem psal, nepamatuješ si ty souboje white jak se snažil dostat ke golmánovi a skončil na zadku v bráně? (ale i tak jsem z toho rohu měli největší šanci v zápase, kdy to saliba měl v dobré pozici)

myšlenka je spíš o tom, že když ti efektivně ubraní tvou největší zbraň (a je jedno jakým způsobem, vymlouvat se na rozhodčího mi v tomhle případě přijde teda trapné..), tak tě to může rozhodit, znejistět.

Reagovat
Nikikrew

Kto by povedal, ze Karius bude zatial naj za NU. Stoperi sialeni, Miley schovany a Bruno bez priestoru. Hrame perfektne, docela dokonaly vykon. Jorginho suverene najlepsi, ten to rozdava s velkou lahkostou. Naopak Odegard v ofenzive zly .

Reagovat
Gunner14

Super poločas, škoda že jsme nepřidali ještě 1-2 góly. Jorginho famózní, ten musí hrát proti Portu v odvetě

Reagovat
SunFells

Hlavně měl hrát první zápas

Reagovat
Gunner14

souhlas, tam to Mikel dosral i se střídáním. Těším se na odvetu na Emirates

Reagovat
Kiss Me Polka!

a ještě samozřejmě jorginho > partey

Reagovat
kitas

To ani náhodou. Zdravy Partey sa môže prirovnať z PL len Rodrimu. Ostatný stredaci sú ďaleko za ním.

Rodri>Partey> ostatní

Reagovat
masly008

Rice?

Reagovat
Kiss Me Polka!

to teda nemůže ani náhodou + rice je jasně lepší

Reagovat
kitas

Na Rice som zabudol

Reagovat
Golasso

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Nikikrew

zas tieto sracky nie pls

Reagovat
SunFells

Arsenal took more shots - 11, than Newcastle completed passes in the attacking third - 9

Reagovat
Golasso

Reagovat
Mervin

Havertz

Reagovat
SunFells

Kurva Kaiiii, už si mohl být nesmrtelný

Reagovat
Tommy the Gunner

Kai

Reagovat
Trand

Tyvole, tohle musíš dávat

Reagovat
Golasso

fuuu škoda

Reagovat
Gunner14

Kai pls

Reagovat
SunFells

Isak nápodobně

Reagovat
Mervin

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
Tommy the Gunner

SAKAAA

Reagovat
Trand

Bukayooooo

Reagovat
guestikor

Dej tam Emila

Reagovat
SunFells

Foden pls

Reagovat
Edgewalker

Sačenka je boží <3

Reagovat
Gunner14

Saka je boss

Reagovat
SunFells

Hlasatel

Reagovat
Kiss Me Polka!

Bukayyo

Reagovat
Golasso

Saka

Reagovat
Mervin

Kiwiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Tommy the Gunner

KIWIOOOOR

Reagovat
Edgewalker

Snad takhle budeme hrát i proti Portu

Reagovat
Gunner14

Porto už teď trénuje nové taktiky na padání při rozích

Reagovat
Hachim Mastour

karius

Reagovat
SunFells

Raya

Reagovat
masly008

Dneska super.

Reagovat
SunFells

Už je super tak dva měsíce, ale myslel jsem jen to jak napral Tierneyho.

Reagovat
masly008

No, proti Portu to měl chytat.

Reagovat
SunFells

Kydy. Vyšší gólman s větším rozsahem by si možná šáhnul, on ale neudělal nic špatně. Dva týmy tu hru hrají.

Reagovat
masly008

Měl být více v bráně když nemá centimetry.

Reagovat
SunFells

To nedává smysl, on musí reagovat na x jiných scénářů.

Reagovat
masly008

Tam ale jiný scénář než střela být moc nemohla.

Reagovat
SunFells

Aha

Reagovat
masly008

Jako v pohodě.Tymáš názor, já jiný.Neva jdeme dál.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Takto hezky by Ramsdale sudího netrefil

Reagovat
supervizor

Karius hodně slabej.

Reagovat
dantetomas

Tierney predviedol lepsie branenie ako ktorykolvek hrac Newcastlu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Pozor, Nketiah vyhrál už ve druhym ligovym zápase po sobě hlavičkovej souboj.

Reagovat
Mervin

Boha jeho, to jsou babráci

Reagovat
guestikor

Nelson se na to kvalitně vymrdal

Reagovat
Mervin

Mně obecně přijde, že ti naši střídající hráči ESR, Nelson a Nketiah stojí úplně za hovno. I při tom napadání tam je nejvíc aktivní Rice, který má v nohách celý zápas.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

ESR je ok, ale Nketiah a Nelson jsou babráci

Reagovat
Rohlíček

Emilovi bych jeste sanci dal, tam by mohlo stacit nabrat nejaky zapasovy rytmus. Ti dalsi dva jsou babraci no

Reagovat
mistr129

To radši at hraje Vieira než ti dva

Reagovat
guestikor

Třetí jakost... něco, jako Holding. Na té lávce se snad přes léto zapracuje. Nketiah je ted na hrot, az ctvrta volba. To se pak motivace hledá těžko.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Acquanni

ESR je fajn, tomu věřím.

Ale Nelson a hlavně Nketiah mi neskutečně pijou krev. Borci místo aby se snažili využít šance, tak ani pořádně neběhají. Havertz tam celý zápas běhá, vykrývá prostory, napadá až u gólmana a jakmile přijde Nketiah, Newcastle má klídek na rozehrávku. A nevím, možný je všechno, ale nechce se mi věřit, že jsou takové instrukce od Artety

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

Raya

Reagovat
Tommy the Gunner

Tak bez sance.

Reagovat
masly008

To fakt mít nemohl.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

Reagovat
J0EL

ale dpc uz chodte s tymto furt

Reagovat
masly008

Vždyť hned první reakcí se opravil

Reagovat
J0EL

Nevsimol som si

Reagovat
Čenda

V portu to mít měl, tady neudělal nic špatně, naopak perfektní hlavička Willocka.

Reagovat
Euphael

Reagovat
Nikikrew

Willock

Reagovat
SunFells

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Čenda

Reagovat
kissak

Reagovat
Seydou Doumbia

slavil?

Reagovat
kissak

Jako jediný se za hosty trefil.

Reagovat
Seydou Doumbia

to jo ale šlo mi zda slavil gol...i když za stavu 4-1 asi nebylo moc co slavit

Reagovat
masly008

Když už jsme měli dostat tak jsem rád že to dal Joe

Reagovat
Kiss Me Polka!

willock mohl by posadit blba bruna

Reagovat
kissak

Toho posadí další žlutá karta.

Reagovat
Edgewalker

Jako je fér říct, že vést nad Newcastlem 4:0 je trochu risk

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nelson chrápal nebo co?

Reagovat
Golasso

Kdyby byl Raya o 200 cm vyšší, tak to má

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
SunFells

Nerozumím, proč nestál u levé tyčky.

Reagovat
Golasso

Ramsdale by tam stál

Reagovat
tweek

Myslim, že by stačilo tak 60. Je to prostě krpec.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Nejlepší Egypťan v lize na hřišti

Reagovat
Tommy the Gunner

Salah z Wishe

Reagovat
SunFells

Kapitán, co neopustil potápějící se loď první

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Maskot

Reagovat
Golasso

Reagovat
Bandita_Harry

*Najlepší zdravý egyptan

Reagovat
SunFells

To je pizda ten Burn

Reagovat
kissak

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

David Ornstein

EXCLUSIVE Everton points deduction for breach of Premier League profitability & sustainability rules reduced from 10 points to 6 after independent panel appeal hearing into original punishment. 2nd charge appeal hearing still to come

@TheAthleticFC #EFC

Reagovat
Ladas321

OT: mám do životopisu uvést nedokončenou vysokou školu nebo si mám vymyslet, že jsem někde pracoval? Přijde mi blbé tam mít prázdné dvou leté období po SŠ. Jestli je tu nějaký personalista, tak bych poprosil o radu.

Reagovat
J0EL

Preco si ju nedokoncil? Ak to ma nejaky racionalny dovod, tak nema zmysel si vymyslat nezmysly

Reagovat
Ladas321

VŠ jsem ukončil v covid době kdy jsem tam v podstatě ani nechodil, obor mě nebavil a strejda měl rozjetý e-shop a potřeboval někoho kdo mu bude spravovat web a starat se o administrativní práce kolem toho. Nastoupil jsem tedy k němu, e-shop je před krachem, takže ted hledám novou práci.

Reagovat
Coutinho10

Paqueta zpět a hned v základu, WHU by se teda konečně mohl nastartovat

West Ham XI: Areola; Coufal, Zouma, Mavropanos, Emerson; Ward-Prowse, Alvarez, Soucek; Kudus, Bowen, Paqueta

#WHUFC subs: Fabianski, Ogbonna, Aguerd, Ings, Johnson, Antonio, Mubama, Earthy, Scarles

Brentford starting XI against West Ham: Flekken, Lewis-Potter, Zanka, Ajer, Mee, Reguilon, Norgaard, Onyeka, Jensen, Maupay, Toney

Subs: Strakosha, Wissa, Ghoddos, Collins, Damsgaard, Baptiste, Janelt, Roerslev, Yarmoliuk

Reagovat
martin.b

Matt_Law_DT

Chelsea’s rivals believe club need to make major sales by June 30 to avoid PSR trouble but club refute claims they’re under pressure to bring in £100m #CFC

Reagovat
DieFohlenBMG

7:0

Reagovat
Bayern +

Pár metrov od toho stojí ten plešoun a nevidí faul

Reagovat
SunFells

Wow, moc pěkně trefeno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele