Premier League - preview 26. kola: Brentford a Fulham o poháry

04.03.2023, 09:16, aktualizováno 06.03.2023, 08:59
Previews
Ivan Toney (© AFP)

Brentford nastartoval sérii bez porážky a další body hodlá přidat v derby proti Fulhamu. Oba týmy jsou ve hře o pohárové pozice, hosté mají navrch čtyři body...

Brentford FC - Fulham FC

pondělí 21:00

Brentford Community Stadium nabídne v pondělí večer zajímavou podívanou, Brentford přivítá v rámci londýnského derby Fulham. Domácí si minulý týden odpočinuli, zatímco hosté v pátek uhráli remízu 1:1 s Wolverhamptonem Wanderers.

I přestože minulý týden svůj ligový zápas s Newcastlem kvůli finále ligového poháru Bees neodehráli, tak se jeden z jejich hráčů dostal do centra zájmu medií. Ivan Toney se totiž přiznal k porušení pravidla o sázení a hrozí mu trest včetně zastavení činnosti.

Jedná se tedy o jednu velkou kaňku na letošní velmi dobré sezóně, kterou zažívá nejen samotný anglický útočník, ale také celý Brentford. V posledním utkání proti Crystal Palace se díky brance Vitalije Janelta z poslední minuty získal anglický celek bod za remízu 1:1, a tak se v tabulce nachází na velmi slušném devátém místě tabulky a stále platí, že od mistrovství světa v lize neprohrál.

Fulham, nováček v nejvyšší soutěži, je však na tom v lize ještě lépe. Po 25 odehraných kolech má o čtyři body více a nachází se na sedmé příčce. Na pátý Newcastle přitom ztrácí jen dva body, a tak se zdá, že účast Fulhamu v evropských pohárech je více než reálná.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya; Hickey, Pinnock, Mee, Henry; Janelt, Norgaard, Jensen; Mbeumo, Toney, Wissa

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno; Tete, Diop, Ream, Robinson; Reed, Lukic; Decordova-Reid, Pereira, Willian; Mitrovic

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.04 - 3.53 - 3.95

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Nottingham Forest - Everton FC

neděle 15:00

Nottingham doma přivítá Everton a oba týmy nutně potřebují bodovat. Domácí sice okupují 13. pozici, ale jen 4 body je dělí od sestupového pásma. Hosté jsou na tom o něco hůř a nyní se nachází až na 18. místě.

Nottingham nezopakoval dobrý výkon proti Man City a v minulém kole zcela vyhořel na hřišti West Hamu. Přitom do 70. minuty drželi svěřenci Stevena Coopera remízový stav 0-0, nicméně během poslední dvacetiminutovky dostali od Hammers 4 góly a připsali si tak jedenáctou porážku v sezóně.

Domácí tým patří se 42 obdrženými góly k druhému nejvíce inkasujícímu mužstvu v Premier League. Ale ani v útoku to není optimální, 18 vstřelených branek ve 24 odehraných kolech mluví za vše. Steven Cooper zhodnotil před zápasem současnou situaci v týmu. "Máme za sebou několik těžkých zápasů, v kterých se nám moc nedařilo. Stále jsme v procesu budování týmu a chceme hrát Premier League i příští rok. K tomu samozřejmě potřebujeme podávat kvalitní výkony. Nyní nás čeká Everton a my dobře víme, že se nebude jednat o snadné utkání. Prioritou je být naší nejlepší verzí a jít do zápasu naplno, jen tak můžeme uspět," řekl velšský manažer.

Nottingham se potýká s rozsáhlou marodkou. Do zápasu nenastoupí Aurier, Awoniyi, Biancone, Boly, Kouyate, McKenna a Richards. Nejisté jsou i starty Hendersona a Niakhateho.

Everton je na tom ještě hůř a nyní se nachází na sestupové 18. pozici. Toffees v dohrávce 7. kola nestačili na rozjetý Arsenal a na Emirates Stadium prohráli vysoko 0-4. Hosté se dlouhodobě potýkají se sterilním útokem a ve střílení branek jsou vůbec nejhorším týmem v nejvyšší anglické lize. V posledních 4 ligových zápasech Everton vyšel gólově naprázdno., a tak si bude chtít proti Nottinghamu napravit reputaci.

Na straně hostů nebudou k dispozici Patterson a Townsend. Drobná zranění rovněž doléčují Calvert-Lewin a Garner.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Williams, Worrall, Felipe, Lodi - Shelvey, Freuler - Johnson, Gibbs-White, Scarpa - Wood

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Iwobi, Doucouré, Gueye, Onana, McNeil - Maupay

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.11 - 2.99 - 2.70

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Liverpool FC - Manchester United

neděle 17:30

Největší pozornost bude ve 26. kole Premier League upřena na duel Liverpoolu s Manchesterem United. Svěřenci Jürgena Kloppa se na derby naladili pohodlnou výhrou nad Wolverhamptonem a rádi by Manchesteru oplatili porážku z Old Trafford, kde v srpnu prohráli 1:2. "Rudí ďáblové" neprohráli už jedenáct zápasů ve všech soutěžích a stále s nimi lze počítat v boji o ligový titul, proti Liverpoolu však v posledních desíti vzájemných zápasech v Premier League vyhráli pouze dvakrát.

Liverpool se po debaklu v Lize mistrů vrátil v minulém kole nejvyšší anglické ligy na vítěznou vlnou a na Anfieldu si připsal vítězství 2:0 nad Wolverhamptonem, když se v zápase krátce po sobě prosadili Van Dijk a Salah. Družina Jürgena Kloppa se posunula na šesté místo a opět se o něco více přiblížila čtvrtému místu, které zajišťuje účast v Champions League. Pro nizozemského útočníka Codyho Gapka se jedná o vůbec první derby s Manchesterem United. "Je očividné, že je to pro nás velký zápas, nutně potřebujeme tři body a obzvlášť v domácím prostředí. Každý z nás si uvědomuje, jak moc silný tým proti nám stojí, ale my uděláme všechno proto, abychom doma uspěli," řekl na předzápasové konferenci 23letý ofenzivní hráč.

Spoluhráčům v derby nepomůžou Díaz, Ramsay a Thiago. S lehkými zraněními jsou mimo i Arthur, Gomez a Keïta, ale u nich je možnost, že se v neděli alespoň objeví na lavičce náhradníků. Reds mají v lize proti United více než slušnou bilanci, z posledních 10 vzájemných utkání Liverpool pětkrát vyhrál, tři zápasy dopadly nerozhodně a ve dvou případech byl úspěšnější Manchester.

Erik ten Hag má hned několik důvodu ke spokojenosti. Man Utd nejdříve zvládl vyřadit Barcelonu z Evropské ligy, poté ukončil šestileté čekání na trofej a slavil zisk EFL Cupu, když ve finále porazil Newcastle United. V týdnu pak dokázali Red Devils otočit utkání s West Hamem, který pokořili třemi brankami a vyřadili ho z FA Cupu. Nutno dodat, že zmíněný duel Manchesteru rozhodli až v posledních 15 minutách a již poněkolikáté v této sezóně ukázali týmového ducha. United neprohráli ve všech soutěžích již 11 zápasů po sobě a rádi by sérii prodloužili i proti odvěkému rivalovi z Liverpoolu.

V prvním vzájemném zápase v tomto ročníku United vyhráli nad Liverpoolem těsně 2:1. Na Anfieldu ale Manchester zažije zcela jinou atmosféru, čehož si je dobře vědom i nizozemský manažer Erik ten Hag. "Na Anfieldu nás čeká speciální atmosféra, na kterou se samozřejmě všichni těšíme. Bude to proti nám nepřátelské, a to máme rádi. Je to velká výzva, ale jsme připraveni na 100 %. Myslím si, že naše mentalita je obecně velmi dobrá, máme v mužstvu několik vůdčích osobností, které nastavují standardy a v případě potřeby je korigují," řekl na předzápasové konferenci manažer "Rudých ďáblů".

Na straně hostů nebudou k dispozici Eriksen, Martial a Van de Beek. Naopak znovu by se do hry měli zapojit Sancho a Shaw, kteří vynechali několik minulých duelů. Zápas odřídí rozhodčí Andrew Madley.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Bajcetic - Salah, Gakpo, Jota

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Dalot, Varane, Martínez, Malacia - Casemiro, Sabitzer - Garnacho, Fernandes, Rashford - Weghorst

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.43 - 3.68 - 2.91

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací

Manchester City - Newcastle United

sobota 13:30

Manchester City nadále pronásleduje Arsenal a v tomto kole bude mít o poznání náročnější úkol. Londýnský klub doma hostí Bournemouth, úřadujícího mistra prověří Newcastle United. A domácí mají soupeři co oplácet, na začátku sezony si z jeho trávníku odvezli pouze remízu 3:3.

Straky měly duel skvěle rozehraný, smazali jednobrankové manko a ještě po hodině vedly 3:1. Až poté zaúřadoval Erling Håland, o chvíli později dal výsledku konečnou podobu Bernardo Silva. Neustálé nebezpečí pro defenzívu favorita přitom v srpnu znamenal Allan Saint-Maximin.

"Neměli jsme dostatek prostoru, Saint-Maximin nás hodně trápil. Navíc disponuje schopností vzít si míč a jít s ním do protiútoku. Nejsme týmem, proti němuž se soupeř dostane k tolika protiútokům," vzpomíná manažer Pep Guardiola.

Manchester City se už několik týdnů dívá na záda Arsenalu a na londýnského soupeře ztrácí pět bodů. Kanonýry nepřibrzdily ani dva nedávné nezdary ve vzájemných soubojích - Citizens uspěli jak v lize, tak i v FA Cupu.

"S Arsenalem to byly vyrovnané zápasy, my vyhráli a už tehdy věděli, že je ty výsledky nesrazí na kolena. My navíc ztratili v Nottinghamu, čekal jsem, že Arsenal vyhraje další tři zápasy. Arsenal je na prvním místě z prostého důvodu - zaslouží si to. V první polovině sezony vybojoval padesát bodů a další spoustu může přidat. Ale to konce zbývá ještě hodně zápasů, stát se může cokoli," upozorňuje někdejší kouč Barcelony a Bayernu Mnichov.

Newcastle v uplynulých týdnech ubral z tempa, začal pravidelně ztrácet a spadl na pátou příčku tabulky - na Tottenham ztrácí čtyři body, k dispozici ale má ještě dvě utkání k dobru. Pohodu do kabiny nevrátil ani nezdar ve finále Carabao Cupu proti Manchesteru United (0:2).

V sobotu po obědě se Straky pokusí ukončit jednu hodně nelichotivou bilanci - Manchesteru City na jeho půdě podlehli už třináctkrát za sebou. "Musíme ze sebe vydat to nejlepší. Máme těžký program, hráli jsme s Liverpoolem, Manchesterem United a teď Manchesterem City, výsledky sice nebyly nejlepší, ale vždy jsme podali kvalitní výkon," myslí si manažer Eddie Howe.

Manchester City může znovu počítat se dvěma navrátilci - po zranění je fit John Stones a virózu doléčil další obránce Aymeric Laporte, zraněný naopak čerstvě je náhradní brankář Stefan Ortega.

Newcastlu je opět k dispozici brazilský záložník Bruno Guimaraes, který doléčil zranění kotníku, po disciplinárním trestu může znovu chytat Nick Pope.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.45 - 4.67 - 7.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Arsenal FC - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Na Emirates Stadium přijede předposlední Bournemouth, jenž proti Gunners nevyhrál posledních 6 zápasů ve všech soutěžích a v současné chvíli se pyšní nejhorší defenzivou v Premier League.

Arsenal zvládl dohrávku 7. kola Premier League a na domácím stadionu rozdrtil Everton 4-0. Dvěma góly se blýskl brazilský křídelník Martinelli, který je s 11 trefami nejlepším střelcem týmu. Svěřenci Mikela Artety nadále vedou závod o ligový titul a v současné chvíli mají náskok 5 bodů na druhý Manchester City.

Nyní čeká Gunners předposlední Bournemouth a v domácím táboře všichni věří v zisk povinných tří bodů. V první vzájemném zápase Arsenal vyhrál na půdě Cherries jednoznačně 3-0 a se svým sobotním soupeřem neprohrál už 6 utkání v řadě ve všech soutěžích. Mikel Arteta na předzápasové konferenci zdůraznil skutečnost, že mužstvo necítí tlak v boji o ligový titul. "Neohlížíme se na ostatní týmy. Nemyslím si, že bychom měli mít v sobotu nějakou extra motivaci. Moc dobře jsme si vědomi toho, že nás čeká další těžký zápas a postupujeme tak zápas od zápasu," řekl stručně španělský manažer.

Do zápasu určitě nezasáhnou Nketiah, Jesus, Elneny. Nejistý je také start Jorginha, který se potýká s nemocí, ale je možné, že do začátku utkání bude v pořádku.

Hosté na překvapivé vítězství proti Wolverhamptonu nenavázali a v posledním utkání nejvyšší anglické ligy doma prohráli s Man City vysoko 1-4. Rozhodnuto bylo už v prvním poločase, v kterém Cherries dostali 3 góly. Mužstvo tak potvrdilo dlouhodobý problém s defenzivou a v tomto ročníku inkasovalo už 48 gólů, což je úplně nejvíce ze všech týmů PL. Na předposledním místě je Bournemouth i díky špatným výkonům na hřištích soupeřů. Z dosavadních 12 zápasů venku získali svěřenci Garyho O’Neilla pouze 8 bodů a inkasovali už 32 gólů.

Hosté navíc musí řešit i nepříjemnou marodku. V sobotu spoluhráčům nepomůžou Brooks, Cook, Stanislas, Tavernier a Vina. S menšími zraněními se rovněž potýkají Kelly a Zabarnyi.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhães, Zinchenko - Ødegaard, Partey, Xhaka - Saka, Trossard, Martinelli

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Mepham, Stephens, Senesi, Zemura - Quattara, Lerma, Billing, Traoré - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.21 - 7.00 - 17.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Aston Villa - Crystal Palace

sobota 16:00

Aston Villa má Crystal Palace co oplácet. V prvním vzájemném zápase Villans na Eagles nestačili a na jejich stadionu prohráli 1-3. Sobotní soupeři jsou v tabulce Premier League těsně za sebou a dělí je 4 body.

Aston Villa v posledním kole přerušila sérii tří zápasů bez bodu a na půdě Evertonu zvítězila přesvědčivě 2-0 po brankách Watkinse a Buendii. Na zmíněný zápas bude v dobrém vzpomínat zejména anglický útočník, který se prosadil již v pátém utkání po sobě, což se žádnému dalšímu hráči Villans v Premier League ještě nepodařilo. Nyní svěřenci Unaie Emeryho narazí na Crystal Palace, kterému v srpnu podlehli 1-3. Villans by však mohlo hrát do karet domácí prostředí, jelikož v něm proti Eagles neprohráli už pět zápasů za sebou.

Ve Villa Parku se určitě nepředstaví Coutinho a Steer. Drobné zranění také doléčují Diego Carlos a brankář Olsen.

Hosté sbírají v posledních týdnech hlavně remízy a stejně tomu bylo i v minulém kole, kdy Eagles vybojovali cenný bod na hřišti Liverpoolu. Svěřenci Patricka Vieiry tak stále čekají na první vítězství v Premier League v roce 2023.

Ani hostující tým nebude kompletní. Jediným zraněným hráčem je Johnstone. Naopak po zranění by mohli být znovu k dispozici Ferguson a Zaha.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Mings, Digne - McGinn, Kamara, Luiz, Ramsey - Watkins, Bailey

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Andersen, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Lokonga - Olise, Ayew, Schlupp - Mateta

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.28 - 3.82

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací

Brighton & Hove Albion - West Ham United

sobota 16:00

West Ham United nenavazuje na úspěšné sezony z předcházejících let a místo o poháry bojuje pouze o záchranu. Svěřenci Davida Moyese v týdnu vypadli z FA Cupu a náladu si hodlají napravit v Brightonu, tedy na půdě jednoho z příjemných překvapení sezony.

Kladiváři jsou šestnáctí, na svém kontě mají 23 bodů a na osmnáctý Everton disponují dvoubodovým náskokem. Velký problém představují zápasy venku, z dvanácti výjezdů si letos přivezli jenom jednu výhru.

"Venkovní výkony představují zklamání, na druhou stranu remízy v Newcastlu a Leedsu by mohly naznačovat zlepšení. Každopádně musíme přidat, pokusíme se o to už o víkendu," slíbil manažer David Moyes.

West Ham venku neuspěl ani v FA Cupu a tentokráte měl ještě těžšího soupeře. Na Old Trafford proti Manchesteru United přitom sahal po senzaci, díky vlastní brance a nezvládnutému závěru ovšem padl 1:3 a v soutěži končí.

"Cítil jsem velké zklamání, znovu. Měli jsme velkou šanci a nedokázali ji využít. Během uplynulých týdnů jsme zlepšili defenzivní činnost a tentokráte v tomto aspektu selhali. Souhlasím s názory, že se musíme zlepšit rovněž v tomto ohledu, posledních pět nebo deset minut jsme propadli," domnívá se Moyes.

Zatímco West Ham se trápí, tak Brighton zažívá povedenou sezonu. V tabulce je osmý a má možnost zapojit se do boje o evropské poháry, na dohled má kluby jako Liverpool nebo Newcastle.

Do sestavy West Hamu by se mohl vrátit Jarrod Bowen, který úspěšně doléčuje zranění kotníku, vyloučen není ani start Vladimíra Coufala. Mimo hru naopak zůstávají Kurt Zouma, Maxwel Cornet a Lukasz Fabiaňski.

Kompletní nebude ani Brighton a vinou disciplinárního trestu na lavičku neusedne manažer Roberto De Zerbi. Do hry se naopak vracejí Solly March a Pervis Estupinan.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.69 - 3.91 - 5.53

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Chelsea FC - Leeds United

sobota 16:00

V obrovských problémech je Chelsea, Blues nadále tápou a pod velkým tlakem je jejich manažer Graham Potter. Sázkové kanceláře vypisují stále nižší kurzy na jeho odvolání a derniérou se může stát domácí souboj s Leedsem United.

Chelsea vyhrála jenom dva z posledních patnácti soutěžích zápasů, v tabulce Premier League je až na desátém místě a je venku ze hry z FA Cupu. Stále má šanci v Lize mistrů, v odvetě osmifinále proti Dortmundu ovšem bude dohánět jednobrankové manko.

"Máme to velice těžké. Tvrdě pracujeme, ze všech sil se snažíme se situací něco udělat a zatím se to nedaří. Všichni chceme vyhrávat, jenomže se to nedaří. Ale věřím, že se to rychle změní, děláme pro to maximum," ujišťuje fanoušky záložník Denis Zakaria.

Londýnský celek třikrát po sobě neskóroval a do karet mu nehrají ani zprávy od lékařů. Po viróze sice je k dispozici Mateo Kovačić, mimo hru naopak jsou Reece James, Mason Mount a César Azpilicueta. A aby toho nebylo málo, hodně dlouho si nekopne Thiago Silva - brazilský stoper si poranil kolenní vazy a do akce se vrátí až v polovině dubna.

"Takový hráč a osobnost bude chybět vždycky. Thiago Silva je kvalitní fotbalista, jeho zranění ale zároveň znamená šance pro ostatní. Po zranění se vrací Wesley Fofana, chyběl nám. Je to trochu odlišný typ hráče i člověka, ovšem rovněž on má své kvality," říká manažer Graham Potter.

Zatímco v případě Chelsea se po výměně manažera volá, v Leedsu ke změně už došlo. Před měsícem ztratil důvěru vedení Jesse Marsch a po odmítnutí řady kormidelníků nakonec na lavičku usedl Javi Gracia. Španěl zažil úspěšnou premiéru, Leeds naposledy porazil Southampton.

"Mám jasnou představu - musíme získat další tři body. Je třeba maximální koncentrace a úsilí, nesmíme čekat na další zápas nebo kalkulovat s tím, že vše můžeme dohnat v závěru sezony," nechal se slyšet Gracia.

Leedsu se vyprazdňuje marodka a vrátit by se mohli obránci Liam Cooper a Pascal Struijk, po problémech s ramenem se rychle uzdravuje další zadák Max Wöber a návrat vyhlíží Luis Sinisterra - kolumbijský křídelník doléčil svalové zranění a o jeho startu se rozhodne těsně před utkáním.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.60 - 4.08 - 6.30

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Wolverhampton Wanderers - Tottenham Hotspur

sobota 16:00

Wolverhampton Wanderers hostí ve 26. kole Premier League Tottenham Hotspur. Wolves jsou momentálně v tabulce na patnácté příčce, ale pouze tři body nad sestupem. Spurs patří čtvrté místo a útočí na postup do Ligy mistrů.

Wolves v minulém klání vyrazili do Liverpoolu a se zlou se potázali. Ačkoliv jsou Reds letos daleko od prvních příček, "Vlky" porazili po gólech Virgila van Dijka a Mohameda Salaha 2:0. Ani v předchozím klání Wolverhampton nebodoval naplno, na Fulhamu remizoval 1:1. Tři zápasy v řadě bez výhry pomalu vrací Wolves zpět do boje o záchranu, nyní se navíc utkají se silnými Spurs a posléze s Newcastlem, který se mezi outsidery také rozhodně neřadí.

To vše bez zraněného Buena, Chiquinha, Hwanga a Kalajdžiće. A navíc, ve všech šesti případech, kdy se Wolves utkali s celkem nad Liverpoolem, prohráli a nedali ani jeden gól. Pomoci by mohl Raúl Jiménez, který se proti Spurs trefil ve čtyřech ze svých sedmi vystoupení, přičemž ve třech z nich jeho tým zvítězil.

Spurs naposledy ostudně vypadli z FA Cupu, když nestačili v osmifinále na druholigový Sheffield United a prohráli 0:1. V Premier League se však oba poslední duely povedly, radost mohla být o to větší, že se hrálo s městskými rivaly. S Chelsea i West Hamem vyhráli "Kohouti" shodně 2:0. Spurs doma sice od prosince 2018 s Wolves třikrát ztratili všechny tři body, ve Wolverhamptonu je to jiné a jako hostující tým zde neprohráli už sedmkrát v řadě.

Spurs v posledních pěti ligových kláních čtyřikrát vyhráli s čistým kontem, na což by rádi navázali i nyní. Úvodní duel osmifinále Ligy mistrů Tottenham prohrál na San Siru s AC Milán 0:1, šanci na zvrat tak ještě bude mít v domácím prostředí. V Premier League se může spolehnout na svého elitního střelce Harryho Kanea, jež je s osmnácti trefami druhý nejlepší střelec soutěže za Erlingem Haalandem z Manchesteru City.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Dawson, Kilman, Ait Nouri - Lemina, Neves - Sarabia, Moutinho, Nunes - Jiménez.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Forster - Romero, Dier, Lenglet - Emerson, Skipp, Hojbjerg, Davies - Kulusevski, Kane, Son.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.36 - 3.23 - 2.39

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Southampton FC - Leicester City

sobota 18:30

Southampton přivítá v zápase 26. kola Premier League Leicester City. Domácí celek je stále na poslední pozici, na záchranu nyní ztrácí čtyři body, ale začíná přituhovat. Hosté se z nejhoršího dokázali dostat, ale ze čtrnácté příčky mají na záchranu jen tři body náskok.

Southampton v posledním zápase vypadl z osmifinále FA Cupu a hráčům tento zápas rozhodně na psychice nepřidá, jelikož prohráli 1:2 se šestnáctým týmem čtvrté ligy Grimsby. V posledním době tak mohlo potěšit jen domácí vítězství 1:0 nad tápající Chelsea, které na Stamford Bridge zařídil parádním přímým kopem James Ward-Prowse.

Od té doby už Saints ale stihli prohrát 0:1 na Leedsu. Saints sice v sestupovém pásmu tráví už 119 dní, ale v ročníku 1998/99 v něm byli dokonce 257 dní a stejně se zachránili. Southampton je však jediným týmem z 98 účastníků top pěti evropských lig, který v posledních pěti domácích zápasech nezískal ani bod.

Leicester se dokázal z posledních míst dostat, ale vyhráno ještě rozhodně nemá. Po dvou výhrách totiž přišly porážky 0:3 s Manchesterem United a 0:1 s Arsenalem následované výpadkem z osmifinále FA Cupu po porážce 1:2 s druholigovým Blackburnem. Na poslední tři utkání by tak Foxes měli zapomenout a naopak si oživit vzpomínky na výhry 4:1 s Tottenhamem a 4:2 s Aston Villou.

Leicester už na St Mary's Stadium pětkrát neprohrál, přičemž ústředním bodem této série bylo rekordní vítězství 9:0 v říjnu 2019. Zároveň však šlo o jediné čisté konto na stadionu Southamptonu od návratu mezi anglickou elitu v sezoně 2014/15. Foxes se mohou spolehnout hned na dva solidně skórující hráče, nejlepším střelcem týmu je s devíti zásahy James Maddison, o jeden gól méně má na kontě Harvey Barnes.

Poslední vzájemný souboj Southamptonu s Leicesterem City se odehrál loni v srpnu a tehdy hostující Saints vyhráli 2:1. Trefil se James Maddison a obrat dvěma góly zařídil Che Adams.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazénu - Maitland-Niles, Bednarek, Kotchap, Perraud - Ward-Prowse, Lavia - S. Armstrong, Elyounoussi - Sulemana, Onuachu.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Souttar, Faes, Kristiansen - Mendy, Dewsbury-Hall - Tete, Maddison, Barnes - Iheanacho.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.77 - 3.40 - 2.64

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
25
19
3
3
56 : 23
60
2
Manchester City
25
17
4
4
64 : 25
55
3
Manchester United
24
15
4
5
41 : 28
49
4
Tottenham Hotspur
25
14
3
8
46 : 35
45
5
Newcastle United
23
10
11
2
35 : 15
41
6
Liverpool FC
24
11
6
7
40 : 28
39
7
Fulham FC
25
11
6
8
36 : 31
39
8
Brighton & Hove Albion
22
10
5
7
39 : 29
35
9
Brentford FC
23
8
11
4
37 : 30
35
10
Chelsea FC
24
8
7
9
23 : 25
31
11
Aston Villa
24
9
4
11
30 : 38
31
12
Crystal Palace
24
6
9
9
21 : 31
27
13
Nottingham Forest
24
6
7
11
18 : 42
25
14
Leicester City
24
7
3
14
36 : 42
24
15
Wolverhampton Wanderers
25
6
6
13
18 : 35
24
16
West Ham United
24
6
5
13
23 : 29
23
17
Leeds United
24
5
7
12
29 : 39
22
18
Everton FC
25
5
6
14
17 : 36
21
19
AFC Bournemouth
24
5
6
13
22 : 48
21
20
Southampton FC
24
5
3
16
19 : 41
18

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1003)

Přidat komentář
Mastný Chobot

Odkiaľ má ef informáciu, že Nketiah určite nenastúpi?

Reagovat
LaVolpe

Údajně něco s kotníkem. Čekají ho podrobnější vyšetření.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Čenda

Nový Eurofotbal, nový zdroje. Pro pochybovače tu není místo.

Reagovat
Agent z Melmacu

správne. Nová doba!

Reagovat
Golasso

Kdo se moc ptá, moc se dozví.

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes nás čeká poslední zápas pod Potterem.

Reagovat
Gunner14

dneska vyhraje, Mudryk gol. Agent 007 se nebude konat. Vyhra 1-0 a Svatymu prasknou oci z predvedene hry, Havertz 4 ofsajdy

Reagovat
SunFells

Ještě dostane příležitost vypadnout s Dortmundem a až pak když už o nic v sezóně nepůjde a mohl by v klidu pracovat tak ho vyhodí, je to chelsea.

Reagovat
Agent z Melmacu

v klidu mohol pracovať polroka

Reagovat
Salfovic

Vrátí se Tuchel a ještě vyhraje LM

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PanAu

Prohrat a vyhodit Pottera nebo rozjebat Leeds 1:0, těžký rozhodování.

Reagovat
Salfovic

0:0 a trust the process.

Reagovat
VTID94

Palace budú ťažký súper ale 3 body musia zostať doma COYV!!!

Reagovat
Agent z Melmacu

s prstom v zadočku

Reagovat
Gunner14

Protoci to trochu Mikel? Tierney a Vieira si zaslouzili start. Dnes snad dalsi vylepseni skore, hlavne se dostat do vedeni v prvnim polocase.

A Newcastle by mohl predvest tu stejnou sracku jak na Emirates a zdrzovat cely zapas s City

Reagovat
Čenda

Dnes určitě ne, proti Sportingu možná, a ani tehdy to nebude úplně nová 11, spíš 3 až 4 změny.

Reagovat
Gunner14

Uvidime, podle me je dnes idealka tam dat prave Tierneyho a Vieiru.

Reagovat
afc

Až vo štvrtok. Liga je základ.

Reagovat
Gazdo

OT: Diskusiu k F1 mame?

Reagovat
Neutron

Tu sa uz ledva diskutuje o futbale, nie este o F1

Reagovat
masly008

Reagovat
Nizzie

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Ligter

Reagovat
xjert02

zavital jsem a nic noveho

Reagovat
Golasso

To nevím, ale na EF frontě o Ukrajině se diskutovalo k F16

Reagovat
jk

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Gazdo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Neutron

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neon

Reagovat
mithro

ak sa AM neukaze, tak to bude dost o nicom diskusia cely rok

Reagovat
Gazdo

Zatial Alonso teda parada

Reagovat
Gunner14

Zaha je na odchodu z Crystal Palace

Wilfried Zaha byl opakovaně spojován s odchodem z Crystal Palace a dojít by k němu mělo po letošní sezoně. Křídelník má smlouvu jen do konce června a odmítl několik nabídek na prodloužení spolupráce, zájem o něho mají Arsenal nebo Chelsea.

Uz je to tady zase, k nam uz to davno propasl. Ale v Chelsea maji malo kridel, tam by se mohl chytnout

Reagovat
Neutron

do Liverpoolu s nim

Reagovat
PP

Zahrál by i hrota? Takový silovější zakončovatel by se nám hodil do hromady zápasů..

Reagovat
Seydou Doumbia

hráč kterého tu zmínují s arsenalem už tak 5 let...cmon

Reagovat
Hachim Mastour

Chelsea have confirmed that Reece James will miss their game against Leeds United with a hamstring problem.

No pekne

Reagovat
Gunner14

Klasik

Reagovat
Agent z Melmacu

vyhodiť ho aj s mountom

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Vole Bosáku, pleteš si jména

Reagovat
diastan

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Foden

Reagovat
O.Giroud

Foden formicka

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně Foden

Reagovat
masly008

A je po zápase.Castle gol nedá ani boha.

Reagovat
masly008

Tvl tady to žije teda.

Reagovat
bbbauch

Jako vzdycky kdyz hraji City

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
masly008

Ale hraje i Castle.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

No ten tady těch fanoušků nemá o moc víc

Reagovat
O.Giroud

Wow, takže zápas tímu s 3 fans proti 2 fans na EF.

Reagovat
bbbauch

Reagovat
masly008

,ale jako nikoho jiného to nebere?

Reagovat
Salfovic

Ještě fanoušky Arsenalu, pochopitelně.

Reagovat
O.Giroud

Tak neviem síce je Newcastle momentálne v TOP 4, ale žeby to bol nejaký extra zápas

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Reagovat
jk

Foden

Reagovat
mithro

As Qatar try to buy Man United, one state-owned club has been charged with multiple alleged breaches of Premier League rules and the other has just seen their owners contradict their "legally binding assurances" in a US court.

What a moment.

Reagovat
diastan

Uz to chce druhej jinak z toho bude zase pruser nejakej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Newcastle je ale směrem nahoru úplně bezzubý

Reagovat
kitas

Wilson čo viac chces?

Reagovat
masly008

Jak u toho nemůže pořádně trefit ani balon

Reagovat
Mastný Chobot

Guimaraes je strašne luxusný hráč, toho by som k nám bral hneď. Newcastle s trochou šťastia vo finálke by mohol brať bod dnes.

Reagovat
Seydou Doumbia

nevím proč jste ho nekoupili už od nás, šupa hráč bruničko

Reagovat
Gunner14

Newcastle musi zabrat smerem dopredu, City si dost koleduje o gol. Snad jim tam neco spadne

Reagovat
Minister

To fakt tam majú toľko prázdnych miest? To je ostuda.

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Richarlison > Jesus

Reagovat
LaVolpe

Emi Martínez > Richarlison

Reagovat
Shottack

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

3 body > 0 bodů

Reagovat
Nizzie

S matikou na ně radši moc nechoď, to není úplně jejich obor.

Reagovat
Mastný Chobot

Heh, tak to bol jasný faul od Tripiera, nechápem, prečo to rozhodca neodpískal

Reagovat
Gunner14

Borci neumi trefit balon pred branou

Reagovat
mr.Silver

Wow, krásný gól.

Trippier ztratil dnes míč tak 10krát ne? Fakt hrozný výkon od něj dnes.

Reagovat
Gunner14

Castle marnej

Reagovat
diastan

Slava

Reagovat
Mastný Chobot

Ukrajine

Reagovat
Minister

Tierney ani dnes? Hm...

Reagovat
mr.Silver

Vieira základ

Reagovat
Minister

Haaland to je strašný ksicht

Reagovat
Mastný Chobot

Stale lepsie ako Gordon

Reagovat
Neon
Reagovat
Minister

Akože naozaj podoba

Reagovat
Gazdo

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Ramsdale, Tomiyasu, Saliba, Gabriel, Zinchenko, Partey, Odegaard, Vieira, Saka, Martinelli, Trossard

Subs: Turner, Tierney, White, Kiwior, Holding, Jorginho, Xhaka, Nelson, Smith Rowe

Reagovat
masly008

Super. Jsem zvědav na ten střed zálohy jak bude fungovat.

Reagovat
PP

to je hezká sestava! Ještě kdyby tak si mohl odpočinout Saka..

Reagovat
Golasso

Snad Vieira dnes ukáže svůj potenciál.

Reagovat
SunFells

Fabiooo

Reagovat
Gunner14

Tusil jsem to, akorat jsem cekal druhou stranu obrany

Na kombo Vieira, Ode a Martinelli se tesim

Reagovat
ashburtongrove

Snad dostane Emil tak 30 min na rozehrani a ve ctvrtek zaklad

Reagovat
Mastný Chobot

#Arsenal have named a starting XI without a single player to have made a competitive appearance under Arsene Wenger for the first time since 22nd January 1986 vs Aston Villa in the League Cup.

Reagovat
ashburtongrove

Xhaka historx maker

Reagovat
Nikikrew

Ty vole

Reagovat
fenixLFC

Takze naposledy ste tak hrali, ked nielenze existoval ZSSR, ale este fungoval cernobyl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Haaland šéf

Reagovat
Nikikrew

Zapas neuvidim ale tak by to mal byt easy zapas za 3 body a 3 goly

Reagovat
Seydou Doumbia

Newcastle zatím nemá tu mentalitu aby se dostal na LM, bohužel

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira dnes gól, to je tutovka

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
Mastný Chobot

wow

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Neneee

Reagovat
Gunner14

Wtf do pici

Reagovat
Mervin

Ty vole, zapnu to po minutě a už opakují gól

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Minister

Wtf

Reagovat
Kiss Me Polka!

ok..

Reagovat
LaVolpe

První obrdržený gól v prvních 15 minutách v téhle sezóně.

Reagovat
Agent z Melmacu

snáď nie posledný

Reagovat
Gunner14

Kolik to bylo vterin? To mozna bude atakovat i nejrychlejsi gol v PL ne? Dobrej bizar

Reagovat
O.Giroud

to bola asi tak 9. sekunda ci?

Reagovat
Salfovic

9 bych řekl.

Reagovat
Nizzie

Ještě hodně pozdě

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Mervin

Saka

Reagovat
Kiss Me Polka!

tomiyasu je strasne limtujici, prace s micem mu trva tak 3x dele nez ostatnim hracum arsenalu..

Reagovat
PP

dávat ho jen proti silnějším, kde budeme spíš bránit.. Obrannou práci má výbornou.

Reagovat
mr.Silver

Eh Tomi

Reagovat
Miguel19

Jdi do piče Havertzi...

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
mr.Silver

Ramsdale

Reagovat
Trand

Ramsdale

Reagovat
jk

Krásná střela od Dekiho.

Reagovat
fajdax

takový koště ten havertz

Reagovat
Hachim Mastour

Po tejto porade s Artetom padne gól

Reagovat
Kiss Me Polka!

Ramsdale is our king, he never let the quaffle in

Reagovat
PP

Boha to je zápas..

Reagovat
masly008

Stejně by to VAR opravil a byl by ofsajd.

Reagovat
Minister

Trossard

Reagovat
Mimalu

ach jo

Reagovat
PhilipS

Paqueta má zase retardovanej den. Johnson taky v lese

Reagovat
Miguel19

Nedáme tutovku, teďka břevno...to je prostě těžký.

Reagovat
Gunner14

ESR pojd, navrat syna

Reagovat
Kiss Me Polka!

trochu jsem doufal, ze tam radsi posle reisse

Reagovat
masly008

Jsem zvědav kdy nastane doba kdy rozhodčí trošku popožene to zdržování.

Reagovat
ashburtongrove

Bude spis cistej cas

Reagovat
Mimalu

Koulibaly je strašný fail, zrovna u tohoto přestupu jsem si říkal, že tam není moc co zkazit

Reagovat
Hachim Mastour

Fabio konečne pri lopte

Reagovat
masly008

To je zámek.Oni jsou všichni v 16

Reagovat
O.Giroud

ved niekto chcel minulý týždeň aby sa snažili tak sa snažia

Reagovat
Mimalu

pain

Reagovat
masly008

Bude to chtít gol po standartce

Reagovat
Mervin

Toto jako není penalta?

Reagovat
Nizzie

Není no.

Reagovat
Mervin

To je pěkně zkurvené pravidlo.

Reagovat
Nizzie

Hele neodpískané byly i mnohem horší nedávno proti Slipkam a Chelsea. Takže jsem byl úplně v klidu. Spíš bych čuměl, kdyby ji piskli.

Reagovat
masly008

Jasná ruka,ale bohužel nic pro nás.

Reagovat
Kiss Me Polka!

proc to kurva neni penalta?

Reagovat
Gunner14

To neni ruka???? Delate si uz prdel?

Reagovat
masly008

ruka jasná, ale tam stejně nikdo neví kdy to penalta je a kdy ne.

Reagovat
Gunner14

Zlutou za zdrzovani taky nemas co?

Reagovat
mr.Silver

Bože Tomiyasu

Reagovat
Hachim Mastour

Tomicafu

Reagovat
Mervin

Boha, ten Tomi je fakt kopyto

Reagovat
Euphael

Tomiyasu

Reagovat
Gunner14

Dalsi borec na zemi

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

tak ale prozdržovali tak 10 minut v klidu

Reagovat
Kiss Me Polka!

ja mam dost

Reagovat
Gunner14

Tomi... vubec se nechyta na Whitea, v pulce dolu

Reagovat
jk

Skipp bez karty. Co to je zas za rozhodčího omg, toho vidím snad poprvé

Reagovat
Minister

Toto vyzerá na taky ten zápas blbec

Reagovat
Edgewalker

Jo, ale hrajeme strašně špatně, takže tomu jdeme dost naproti.

Reagovat
jk

Emerson > Tomiyasu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Saliba by se taky mohl vzpamatovat

Reagovat
Kiss Me Polka!

takze to jako muzes nakopnout hrace zezadu do nohy? ok..

Reagovat
BenB

Pokud ten hráč hraje za Arsenal rak ano

Reagovat
Mervin

Nečekal jsi snad, že by nám to písknul, že?

Reagovat
Trand

To nebyl faul na Tomiho teď?

Reagovat
Golasso

To byl faul na Tomiho ve vápně ... tvl ... co zas píská ten slepejš

Reagovat
Mastný Chobot

Och, to je ofenzívna tragédia. Mali sme vôbec nejakú šancu? Na to, že prehrávame od 10. sekundy, tak 3 strely na bránu za polčas proti najhoršej obrane ligy je strašná hanba.

Reagovat
Euphael

Saka kdyz dorazel po strele Odeho

Reagovat
PP

ty jo, se podívej na ten beton. Jako 10 hráčů ve vlastní 16ce půl poločasu jsem dlouho neviděl. Skáčou do střel.. Musí nám padnout nějaká tečovaná střela nebo tak něco. Klasický zápas blbec..

Reagovat
Acquanni

Taky jsem nasraný, že si nechali dát naprosto hloupej gól po pár sekundách

Ale tak či tak, dvakrát tam byla penalta.

Bournemouth brání v 10 lidech ve vápně, to je vždycky těžký otevřít, ať je to nejlepší obrana v lize, nebo naopak nejhorší. Vyrovnat klidně z penalty, tak to možná vypadá aspoň trochu jinak. Ale tam musí někdo z našich dostat přes držku, aby to pískli

Reagovat
Miguel19

Potter se s Havertzem odjebává sám. Očekávám, že mu dá opět krásných 90 minut za to hovno co předvádí...

Felix prostě nemůže hrát na křídle..

To jsou tak zásadní věci, ale Potter je tělocvikář...

Reagovat
Kiss Me Polka!

vlastne nehrajem spatne, ale taky to uplne v pohode mohlo byt 0:2.. fabio me docela bavi, ale mel by se prestat bat a nekdy vzit to finalni reseni na sebe.

Reagovat
Gunner14

Hm hm, mam z toho trosku obavy, snad je Arteta pekne profackuje v kabine a zacneme neco hrat, Bournemouth v 11 zalezlej ve vapne, ale hovno z toho a jeste nam mohli dat dalsiho nebyt Ramsdalea.

White na hriste prosim

Reagovat
masly008

ten zákrok Arona byl jedno tam by VAR opravil na ofsajd.

Reagovat
Gunner14

I tak fajn zakrok

Reagovat
masly008

to zase jo,ale nejde brát že to mohlo být 2:0 když by to neuznali,ale zase víme jak pracuje VAR že

Reagovat
Gunner14

Prave by zas nekdo zapomnel udelat cary

Reagovat
masly008

ale jo mě to i baví.pěkný zámek.tohle oni neudrží a nevydží

Reagovat
Mervin

No, Fabio a Tomi rychle dolů a Kieran s Benem na plac.

Reagovat
BenB

Fábio?

Reagovat
Mervin

Však je slaboučký.

Reagovat
Acquanni

ne že by byl špatný, ale prostě tam nic moc nepřináší, prakticky jen posouvá balón. To u Xhaky je šance, že něco vypálí z dálky, může být platný ve vzduchu a celkově ve fyzických soubojích nabídne mnohem víc.

Reagovat
BenB

Jenže zrovna tohle je podle mě zápas kdy bude platnejsi než xhaka kvůli jeho kreativitě

Reagovat
masly008

prý vypálí z dálky.Kdy to udělal naposledy?On ikdyž je na 16 tak radši nahraje, ty doby kdy střílel jsou dávno pryč.U Fabia je možnost že se prokličkuje nebo na něj bude faul kolem 16.Jo a Xhaka goly hlavou fakt nedává.

Reagovat
Acquanni

Máš pravdu. Ale vzhledem k tomu, co zatím Vieira hraje stejně víc věřím tomu, že to Xhaka skvěle napálí , než že se Vieira prokličkuje nebo jakkoli udělá něco geniálního a vyhraje nám zápas.

Každopádně teď už je to fuk, COYG!

Reagovat
Trand

Držíme míč celou dobu, ale šance žádné a Bournemouth měl vést 2:0, každý protiútok zavání gólem.

Reagovat
Kiss Me Polka!

to teda nezavani, meli jednu sanci, krome golu. my jsme meli strelu odeho, dorazku saky, za me minimlane jednu penaltu a hromadu situaci, kdy to proste jen chtelo zachovat vyssi kvalitu a udelat spravne rozhodnuti, ten zamek byl dobry, ikdyz s odchodem trssarda trochu mene efektivni

Reagovat
Trand

Držíme míč celou dobu, ale šance žádné a Bournemouth měl vést 2:0, každý protiútok zavání gólem.

Reagovat
fajdax

Snad posledních 45 minut pod Potterem.

Reagovat
Zdechlina

Arsenal dost slabý. Do druhé půlky se musí dát dohromady. To, že cherries brání v 10 lidech a zdržují kde se dá, je sice hnus, ale takové týmy musíme porážet s prstem v nose a s Tomiyem na lavičce

Reagovat
masly008

V PL se nikdo neporáží v prstem v nose.Nebo o PL nic nevíš?

Reagovat
Zdechlina

O slepicích nic nevíš? Ty buď s prstem v nose, nebo se porazí sami

Reagovat
LaVolpe

V prosinci s West Hamem to bylo hodně podobný. Hlavně nepanikařit, v druhých poločasech vždy přidáme level.

Reagovat
Gunner14

Kvuli nasemu zapasu vyhodili prasatko Masona z VARu, tak si nas ted smetanka tech starych paprdu s pistalkama jeste vice vychutna

Komedie, ze nebyla aspon 1 penalta

Reagovat
Liveral

Asi si budu stezovat na píčoviny, ale když už VAR kreslí čáry při offside proč nenakreslil čáru na to že hráč Bournemouthu kterej dostával míc

z rozehrávky byl v momentě startu zápasu už na naší půlce?

Reagovat
masly008

to není si stěžování si na pičoviny,ale na pravidla a ty se holt někdy musí ohnout.

Reagovat
Acquanni

To neřeš. Jestli s tím přijde někdo slavný na Twitteru, tak se FA omluví a od dalších zápasů už si na to dají pozor,i kdyby gól bez přerušení od výkopu padl po 5 minutách

Reagovat
Gunner14

Maj v pici

Reagovat
mr.Silver

Tomi vystřídány psychicky mu to moc nepomůže, ale dneska zadrbal úplně všechno.

Reagovat
Mimalu

jestli si dneska Leeds nedá gól sám, tak to z naší strany skončí bez branky...

Reagovat
Talker

Stejně jako úplně každý poslední 2 měsíce...

Reagovat
Agent z Melmacu

ďakujeme

Reagovat
Miguel19

F O F A !!!

Reagovat
mithro

OT: Ferrari

Reagovat
Trand

Proč Charles nevyjel znovu?

Reagovat
mithro

pretoze Ferrrari... ako na RB asi nemaju ale som zvedavy ako to budu vysvetlovat.

zacina to ako minuly rok koncil

Reagovat
mithro

tak novu sadu radsej ako p2 vraj.

Reagovat
Mimalu

Fofana

Reagovat
Talker

My dali gooooool

Reagovat
Talker

Možná by stálo za to dát do útoku Fofanu, Badse a Koulibaliho...

Reagovat
Mervin

Gabi už mne taky sere dnes. Všechno řeší špatně.

Reagovat
mr.Silver

Wtf

Reagovat
Mervin

Já to jebu...

Reagovat
norton

ach jaj tkto si odjebat titul

Reagovat
Neutron

Akurat som chcel napisat, ze druhy polcas Bournemouth nevydrzi a drb

Reagovat
mr.Silver

Achjo, Partey

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Golasso

To je ostuda tpč ...

Reagovat
Trapper

Jak to dneska u Chelsea vypadá? Přišel jsem až v 60 minutě.

Reagovat
Talker

Klasicky, několik velkých šancí, všechny posraný, pak gol od stopera po rohu.

Reagovat
Edgewalker

To je sračka.

Reagovat
Minister

Wow

Reagovat
Zdechlina

Gratuluji City k titulu

Reagovat
diastan

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

Ještě otočíme.

Reagovat
Mervin

Reagovat
Edgewalker

to by už City neustálo.

Reagovat
mojmira

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mönchengladbach

Začínám si myslet, že titul nakonec získá ManU.

Reagovat
Agent z Melmacu

zajtra ťa to prejde

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mr.Silver

Parteeeey

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Can we go to Arsenal?

Reagovat
diastan

Bohuzel otocka

Reagovat
Edgewalker

Jiskřička.

Reagovat
Tommy the Gunner

Parteyyyyy

Reagovat
Mervin

Ukurvenec Neto zase zdržuje

Reagovat
mr.Silver

Půl hodiny, to dáme

Reagovat
masly008

To je na blití to zdržování.

Reagovat
Front hell

Taky to umíme když vedeme

Reagovat
masly008

a taky na to nadávám

Reagovat
Front hell

je to hnus

Reagovat
Miguel19

To se zase posral s těmi střídáními ne?

Reagovat
Mervin

Zinchenko

Reagovat
Minister

Ty vole za toto nastaviť aspoň 10 minút dpč.

Reagovat
mr.Silver

Za druhý poločas by měl už teď nastavit tak 8 minut, nechutné co tam zkoušejí

Reagovat
Talker

Tvl to moc nechápu, já myslel, že půjde dolů Kova nebo Jorg... Teda Enzo... místo jednoho z těch ofenzivních hráčů

Reagovat
masly008

další pískatelná pentle ale ....

Reagovat
mr.Silver

Whiiiiiite

Reagovat
Mervin

Gabiiiiiiiiiiiiiiiiii

Reagovat
Mervin

Reagovat
Tommy the Gunner

WHITEEEE

Reagovat
Hachim Mastour

Goool

Reagovat
SunFells

Blancooooooooo

Reagovat
Golasso

Yeeees . Změna oproti loňsku je, že loni bychom nejspíš čuměli na opařený xichty až do konce zápasu, letos se nevzdáváme a bojujeme.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Liveral

Nelsonik nádhera

Reagovat
mr.Silver

Nelson parádní

Reagovat
Trand

Whiiiiite

Reagovat
Minister

Goooool kurva pome

Reagovat
Kiss Me Polka!

reissssssiiiiii bitches

Reagovat
Edgewalker

Nelson hned áčko

Reagovat
diastan

Zaslouzene, ti jsi jdou pro vyhru, neskutecny hlad po titulu, a myslim ze to i diku tomu nakonec pred nama letos zvladnou

Reagovat
SunFells

Reiss jaké střídání, zahanbuje Richarlisona ještě víc

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

white

Reagovat
Miguel19

Kepa kapitán

Reagovat
Swarley

Tim byl vzdy

Reagovat
Nizzie

Ne ne, byl manažer.

Reagovat
masly008

už se Saka probudí a rozhodne

Reagovat
Edgewalker

To jsou infarkty tvl

Reagovat
Talker

Kepa s páskou... Tvl

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Kepitán

Reagovat
Talker

Ale kurva... To nemohl zkusit vystřelit z první...

Reagovat
Trand

Nelson je skvělý

Reagovat
masly008

Tohle je nejmíň ruka dneska

Reagovat
Hachim Mastour

Držal ho za dres

Reagovat
Mervin

Ty vole, nám by fouknul penaltu snad jen v případě, že by to vzal obránce rukou a hodil ten míč po sudím.

Reagovat
Acquanni

Reagovat
SunFells

Dobrý volejbal, líbí se mi to

Reagovat
masly008

VAR jede bomby,ale stejně pro nás nic nepískne

Reagovat
Mervin

White

Reagovat
Golasso

Toho bychom taky mohli začít využívat. Když budou ruce na T-rexe, tak se do balonu může plácat v klídku

Reagovat
Trand

VARsenal

Reagovat
Miguel19

Havertz zase celý zápas. To je fakt komedie.

Reagovat
Talker

Já fakt doufám, že příště tam bude Fofana na hrotu. Klidně i ten ze stopera.

Reagovat
Talker

Každopádně Pottera chápu, prostě chce výhru a je mu dneska u prdele, jak přijde.

Reagovat
Mimalu

4 stopeři jako za Josého

Reagovat
Nizzie

Já jsem rád, že se už takové ruky nepiskaji. Není to úmysl a ta výhoda ve formě penalty je za to příliš.

Reagovat
masly008

hlavně to nic neřešilo,kdyby tam ty ruce neměl tak ho to trefí do hrudi

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Reagovat
masly008

Nelson to tam sype

Reagovat
mr.Silver

Nelson vypadá fakt dobře

Reagovat
Front hell

Reagovat
masly008

ti naši leváci jsou dnes leví

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Moses out?

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Moyes

Reagovat
Nizzie

I Moses.

Reagovat
vilp

Chudák Mudryk, s takovou příště nebude ani v nominaci.

Reagovat
mr.Silver

6 minut

Reagovat
Hachim Mastour

To je piča

Reagovat
Kiss Me Polka!

6 zkurveni curaci at zavedou cisty cas, kdyz neumi pouzivat stopky

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
masly008

A z těch 6 teď 3 proleží

Reagovat
Mimalu

v suchém triku

Reagovat
7kaka7

Chillwell to zahrál katastroficky... Z nepřesné přihrávky udělat roh Leedsu v poslední minutě.

Reagovat
O.Giroud

Slepice ved po prvom polcase to bolo snad 15-0 na strely

Reagovat
Talker

Zhodnotím to asi takto... 3 body... Byly potřeba, vybojovaly se, snad to tým trošku nakopne.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
mr.Silver

Nelsooooooon

Reagovat
Mervin

Nelsoooooooooooooooooooooooooon

Reagovat
Edgewalker

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool

Reagovat
mr.Silver

Ty Pico to je frajer

Reagovat
Tommy the Gunner

REISSSSSSSSSSSSSSS

Reagovat
Golasso

Joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
Minister

Gooooooooooooooooooooool

Reagovat
Liveral

Nelsóooooooon

Reagovat
Trand

Nelsóoooooooooooon kurvaaaa joooooo

Reagovat
diastan

Jak jsem rikal, toto je cesta k titulu

Reagovat
xjert02

Reagovat
Front hell

Reagovat
SunFells

To je bůůůůůůůh

Reagovat
Gunner14

NELSOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON LEGENDAAAAA, milacek ♥♥♥♥ uzasny

Reagovat
SunFells

Kristova noho, Reiss

Reagovat
Liveral

Jóoooooooooooo

Reagovat
Hachim Mastour

Radujú sa ako keby vyhrali titul

Reagovat
fenixLFC

Ne budu plakat

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Hachim Mastour

nemyslel som golovu oslavu

Reagovat
Acquanni

Tak stejně. Vypadalo to na projebaný zápas a prohru s týmem který hraje o záchranu a nakonec jsou z toho 3 body.. Mají po konci odejít v klidu bez emocí do šatny a pak v rozhovorech říct "Hráli jsme proti sračkám co hrají o záchranu, takže můžou být rádi, že jsme je nechali o něco hrát do konce"?. Tohle je big win, minimálně z hlediska mentality.

Reagovat
kitas

Frustrovaný?

Reagovat
7kaka7

Tak dost možná budou tyhle a body z Villa parku rozhodující.

Reagovat
Busby babes

lol tyhle arbitri spraven miry slaveni. dali gol v 98. minute kdyz 2:0 prohravali. neni moc lepsich pocitu ve fotbale. I kdyby to bylo proti tymu ze 4. ligy, tak to budes slavit.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Grahf

luckeri

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Edgewalker

Kdepak. Kvalita

Reagovat
SunFells

Co tebe to zajímá?

Reagovat
J0EL

Reagovat
kitas

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mithro

easy money praveze ked prehravali

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
Dontlookatme

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

On má 3+2 za snad necelých 100 minut

Reagovat
PP

Ty kráááávo.. Sem tady výkřikem rozbrečel děcko vlastní.. Kurva to bylo.. Se třepu jak čivava v zimě.

Reagovat
Mervin

Tak jsem rád, že to i jinde proběhlo totožně a můřu vysvětlit, že jsem vadný.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Taky jak na cracku

Reagovat
Front hell

taky mi dítě řeklo ať ty goly tak neslavím

Reagovat
masly008

U mě více řval 6 letý syn

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Acquanni

Děti nemám, ale vyskočil jsem ze židle, pak ji málem zahodil, bouchl do zdi, málem jsem se skácel na zem.. A při tom všem k tomu jsem samozřejmě řval, ani nevím co, že mi přeskakoval hlas jako by mi bylo zase 15 Takže nejsi suma sumárum ani omylem sám

Reagovat
wyqinac

Reagovat
Bakary3

malej se taky dost polekal

Reagovat
bakasa

Taky jsem si kvalitně zakřičel

Reagovat
Ondatra6

Reagovat
Kiss Me Polka!

diky sampioni, suche triko, ale nevim kde berou tu energii

toto je nejlepsi arsenal, ktery jsem kdy videl

Reagovat
Agent z Melmacu

škoda že si nežil v rokoch 2000-2005

Reagovat
bakasa

Reagovat
masly008

vůůůůůůůbec jsem to nepsal po tom 2 obdrženém golu že otočíme.

Reagovat
SunFells

Tak jsi to měl napsat

Reagovat
masly008

však jsem to taky napsal

Reagovat
SunFells

Reagovat
masly008

masly008

04.03.2023

17:18

Ještě otočíme.

Reagovat
mithro

a slepice kvalitka

Reagovat
Zdechlina

Pěkně, to mají za to zdržování. Arsenal Arteta Nelson Slepice

Reagovat
Nizzie

Reagovat
norton

neskutocne!!!! hlasivky v pici

Reagovat
Acquanni

Reagovat
Acquanni

Teď jsem se kouknul na opakovačku a dvě věci.

Za prvý, v té euforii jsem si myslel, že se to Nelsonovi šťastně odrazilo od někoho z hostů Vůbec jsem netušil v tu chvíli, jak perfektně to trefil.

A za druhý, ne jen že to perfektně trefil, ale když se na to podívám znovu, tak jaký klid v sobě udržel, v takovou chvíli, než to takhle napálil

Ten kluk defacto dvakrát za celou sezónu předvedl neskutečný a jestli z toho bude titul, tak na něj žádný fanoušek nezapomene, i když odehrál šíleně málo

Reagovat
Gunner14

Doufam ze ted dostane vic prostoru, zaslouzi si to. V akademii byl za vetsi talent nez Saka, bylo by super, kdyby se mu dokazal aspon priblizit, hlavne se vyhybat zranenim.

Reagovat
Acquanni

Tak ono to v něm jde pořád vidět. Nastoupil po jak dlouhé době, s takovým sebevědomím, to musí mít ten hráč v sobě A co se mi na něm líbí nejvíc, je jak neskutečně rychle "tančí" s míčem, ty nohy mu lítají jak splašený

Reagovat
SunFells

To o tom talentu není pravda, čistá reklamní iluze.

Reagovat
Gunner14

Hm? Ted te nechapu moc, jaka reklamni iluze?

Co si vzpominam, tak Nelson byl fakt mnohem vic hypovanej nez Saka

Reagovat
J0EL

To ale neznamena ze mal viac talentu

Reagovat
Nizzie

Takže sis vlastně i odpověděl.

Reagovat
SunFells

Veřejností, protože na základě svého free stylování měl od dětství sponzoring a propagaci Nike, podobně jak Mansour z AC nebo v poslední době Omari.

Saka byl dlouho vnímaný jako top talent, někdy od jeho 13. Vždy napřed a vždy trenéry max adorovaný.

A zrovna Reiss je ten, který ho sám v rozhovoru zmiňoval jako jiný level.

"I went to interview Reiss Nelson and Jadon Sancho in Dortmund in 2018," Ornstein told The Athletic's England Show podcast.

"And just before we started rolling in the interview, Nelson and I were talking about Arsenal players.

"And I said ‘I heard so much about you coming through because you were friends with Jadon Sancho, and you were peers. You’re the one, right? But there’s also others, there’s Willocks I’ve heard of, Nketiahs…’

"And he just stopped me while I was speaking and said, ‘There’s only one you should watch out for: and it’s Saka.’

"So this was 2018 so Saka was probably about 16 years old, and [Nelson] said ‘That is the one. That boy can do things that you won’t have seen on a football pitch’."

Reagovat
JessePinkman

Bylo by hezké, kdyby se dnes vyhrálo, když Newcastle i Spurs prohráli a dotáhlo by se tak umístění v TOP 4.

Reagovat
masly008

Reagovat
Mato178178

nic take my potrebujeme drzat este ako tak krok s arsenalom a city

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Au.

Reagovat
Mato178178

a bolo by pekne odskocit od newcastlua tottenhamu ked stratili a upevnit si miesto v top 4

Reagovat
Mato178178

Bylo by hezké, kdyby se dnes vyhrálo, když Newcastle i Spurs prohráli a dotáhlo by se tak umístění v TOP 4 ...ale tato veta presne sedi aj na nas

Reagovat
tweek

Reagovat
Manik...

Reagovat
Mato178178

Co ten QPR? na zaciatku sezony isli na postup hovorilo sa tu ze maju za trenera klopovho asistenta ak sa nepletiem, ktory vraj stal za uspechom liverpoolu a aj kvoli tomu ze skoncil je liverpool v krize.

Zrazu ale zacali prehravat a takym tempom budu o rok v L1 ma niekto nejake info co sa tam stalo/deje ?

Reagovat
gocii

jestli mysliš bealeho, tak ten skončil v listopadu. ted je tam ainsworth.

Reagovat
Mato178178

Carrickovi to celkom ide v tej druhej lige. uz su na 3 mieste

Reagovat
SunFells

Po Burnley nejzajímavější tým v lize.

Reagovat
VTID94

Burnley si pekne ide

Reagovat
Agent z Melmacu

Sunderland

Reagovat
Kinky7

Za 5 let bude na lavičce Manchester derby kompany proti carrickovi

Reagovat
martin.b

Už nějakej čas se o něm píše, hlavně ten systém kterým hrajou je prej skvělej Snad dají druhej flek a z play-off by mohli ještě Rovers.

Reagovat
VTID94

The Premier League table since Aston Villa appointed Unai Emery:

1. Arsenal – 32 points, GD +15 (played 14)

2. Manchester City – 29 points, GD +15 (played 14)

3. Manchester United – 26 points, GD +12

4. Liverpool – 23 points, GD +4

5. Aston Villa – 22 points, GD +2

6. Brighton – 20 points, GD +10 (played 11) (Goals scored: 24)

7. Brentford – 20 points, GD +10 (played 10) (Goals scored: 18)

8. Fulham – 20 points, GD +5

9. Tottenham – 19 points GD 0 (played 13)

10. Newcastle United – 17 points, GD +4 (played 11)

11. Wolves – 17 points, GD -3 (played 13)

12. Nottingham Forest – 16 points, GD -4 (played 11)

13. Leicester – 13 points, GD -3 (Goals Scored: 15)

14. Chelsea – 13 points, GD -3 (played 13) (Goals scored: 7)

15. Crystal Palace – 11 points, GD -8 (played 13)

16. Leeds United – 10 points, GD -7 (played 13)

17. West Ham – 9 points, GD -8

18. Southampton – 9 points, GD -12

19. Bournemouth – 8 points, GD -11

20. Everton – 7 points, GD -18

Reagovat
dantetomas

Liverpool ziskal tolko bodov

Reagovat
VTID94

Reagovat
Unai

Good ebening

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

https://www.thetimes.co.uk/article/casemiro-has-helped-lead-erik-ten-hags-revolution-on-and-off-the-pitch-n0n2zjkc8

A veteran club employee, viewing the impact from the inside, terms the Brazilian “our most important signing since Eric Cantona”

Reagovat
mimi_united

Dnes povinná výhra

0:3 Rash, Bruno, Case

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Front hell

Reagovat
avicii

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nizzie

Au.

Reagovat
dantetomas

Proti Herr Flickovi v brane Evertonu je aj Emi Martinez sympatak. Strasne afektovana mrdka.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/piersmorgan/status/1632387125722095617

Arsenal ARE going to win the League… and when we do, I’m going to drive straight up to Old Trafford and do a one-man conga at the Stretford End culminating in a massive ‘SIIIIUUUUUU!!!’

doufam, ze Arsenal to dotahne, tohle bude tak trapny, ze chci aby to udelal.

Reagovat
Grahf

trápnejšie už by bolo len keby ten titul arsenal nedal

Reagovat
tweek

wtf, však i sázkovky stále favorizují City…

Reagovat
Salfovic

Takže už jste odhodili alibismus ?

Reagovat
tweek

Jaký alibismus?

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Už ses vybrečel z toho včerejška?

Reagovat
Nizzie

A to ještě ani netušil, co ho ještě čeká.

Reagovat
Coutinho10

asi očekávaná

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Elliott, Salah, Nunez, Gakpo.

Subs: Kelleher, Milner, Firmino, Jones, Jota, Tsimikas, Carvalho, Matip, Bajcetic.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool to face Manchester United: Alisson, Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Elliott, Salah, Gakpo, Nunez.

Reagovat
Luc-Luc

dobra sestava

Reagovat
SCELO

zase LFC neprejde cez polku, lebo neni bajcetic....

Reagovat
Luc-Luc

Bajcetic nema zkusenosti jeste, jeho cas prijde pristi sezonu

Reagovat
cubazi

ale niekedy vie zahrať top stredaka...sice posledny zapas nevyšiel ale ja by som mu dnes veril

Reagovat
SCELO

Reagovat
martin.b

Člověk předem ví, co v tý záloze máme a stejně je mu po zveřejnění sestav úzko

Reagovat
Kixi Syhimour

Naštěstí neuvidím

Reagovat
Melda

Reagovat
cubazi

hmm namiesto elliota by som dal Bajcetica, dôležity bude stred a suboje

Reagovat
SunFells

Brennan ♥️

Reagovat
Busby babes

De Gea; Dalot, Varane, Martinez, Shaw; Fred, Casemiro; Antony, Fernandes, Rashford; Weghorst

Nejlepsi mozna no. tak uvidime, na co to bude stacit.

Reagovat
pingla

vůbec nám nevěřím, sice jedeme na Anfield v nejlepší formě za posledních x sezón, ale Liverpool nám nedá nic zadarmo, sami hrají o poháry...

Reagovat
Mato178178

snad ich vyskolime ako real, mame na to. kedy ked nie teraz?

Reagovat
Agent z Melmacu

zabudni na vyškolenie

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Agent z Melmacu

hľadal som ťa našiel som...........

TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT...

TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT...

TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT...

TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT...

TY KOKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOT...

JEBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Agent z Melmacu

KEDY KEĎ NIE TERAZ

A HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

A HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Front hell

Jak říkáš

Reagovat
avicii

Krása

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Za 7 roku treba

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

uvidime no, ta jejich zaloha na papire vypada slabe, ale je to derby, tam se vsichni vzdycky hecnou. Ale na Anfieldu se nam dlouhodobe nedari, takze bod bude dobrej.

Reagovat
bbbauch

Budou nahecovani nehlede na formu… pozitivni je, ze se tam po letech s nejvetsi pravdepodobnosti neposerem uz v satne, jak to casto byvalo

Reagovat
avicii

Vyzerá ze ste sa

Reagovat
bbbauch

Celkem dost

Reagovat
Nizzie

Reagovat
martin.b

Pokud budeme otevření tak, jako proti Realu, tak bych se tolik nebál

Reagovat
Agent z Melmacu

dnes vyhrajú červení

Reagovat
cubazi

pome LFC

Reagovat
Free_player

Má někdo ruce kvalitní stream ?

Reagovat
r.mrazik

První minuta a už se válí

Reagovat
martin.b

Weghorst na desítce ?

Reagovat
Busby babes

vsak tak hrajem casto

Reagovat
martin.b

Jsem nevěděl, ale teda překvapuje mě, že Rash nehraje na Trenta.

Reagovat
r.mrazik

Poslední zápasy klasika.

Reagovat
Mato178178

skor to nefungovalo a vzdy to zmenil cez polcas a v dalsich zapasoch od toho upustil

Reagovat
Busby babes

to neni pravda, ze by od toho v dalsim zapase upustil

Reagovat
Salfovic

Ale to nefungování nerozporuješ.

Reagovat
Busby babes

ne, v par zapasech to nefungovalo, v par jo

Reagovat
Mato178178

posledne zapasy hral weghorst urcite na hrote

Reagovat
Busby babes

zatim se nam moc nedari nejak podrzet balon

Reagovat
Mato178178

co tam zas vymysla s weghorstom na podhrote a bruna dal pre zmenu dolava

Reagovat
LaVolpe

Proč nedá Darwina na střed a Gakpa na křídlo, mi hlava nebere.

Reagovat
Agent z Melmacu

má viac titulov ako ty, asi bude vedieť lepšie

Reagovat
Salfovic

Jen o dva. Nebyl bych si tak jistej.

Reagovat
Agent z Melmacu

teraz čo povie kokot Volpeshit?

Reagovat
Luc-Luc

Darwin je rychlejsi

Reagovat
mithro

to bol krasny signal z rohu

Reagovat
Tomanatura

Boze Erik reaguj

Reagovat
Agent z Melmacu

čo má robiť? mávať rukami?

Reagovat
pingla

toto není dobré, otázka času, kdy půjde Liverpool do vedení

Reagovat
Grahf

weghorst na AM nefunguje, bruno je naľavo odrezaný

Reagovat
martin.b

Tvl to bylo na žlutou a ne nefaul

Reagovat
EL Gringo

Lakeť do tvare Salaha a čiarový rozhodca 1 meter od toho a nič Ale inak pekne hráme

Reagovat
fenixLFC

Martinez karta nic?

Reagovat
mithro

potom ako hrame hovno treba taketo sance davat

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe, to jsou šance. Z toho musí být gól

Reagovat
Hlahart

Z obou šancí jeden gól padnout měl.. Tohle je prostě hrozná chyba...

Reagovat
Busby babes

to je skoda. dve super sance, z toho mel byt gol.

snad se do zapasu dostaneme, zatim je to spatny. hlavne prohravame spousty soubou

Reagovat
mithro

klasicke derby u nich, liverpool hra ako o zivot.

Reagovat
LaVolpe

Fabinho dneska jak znovuzrozený.

Reagovat
Melda

Reagovat
Eichel

Reagovat
martin.b

Zase den otevřených dveří po hloupých ztrátách ve středu

Reagovat
mimi_united

Antony a ten jeho dribling, proste top

Reagovat
pingla

a Casemiro taky, před tím "faulem" na Shawa

Reagovat
mithro

Nunez

Reagovat
Hlahart

Proč mu nedá kartu?

Reagovat
Hlahart

Tyjo, ať jde Rash/Garnacho na LW. Ten Trent je dozadu zas slabej...

Reagovat
martin.b

Elliott

Reagovat
fenixLFC

Daj toho elliota do hajzlu

Reagovat
masly008

Ten Nunez je strašné dřevo. Salahovi za to že se tam nekutálí jako většina fotbalistů kdyby byli na jeho místě.

A zklamání celkem že účka zdržují od začátku.Ne moc, ale jde to vidět

Reagovat
Salfovic

Kdo že zdržuje ?

Reagovat
masly008

mi to přijde že u každé rozehrávky to natahujé ne moc,ale přece jenom.

Reagovat
fenixLFC

Pri rozohravke united zdrzuje od prveho momentu, to je pravda

Reagovat
Hlahart

borci, dejte gol proboha...

Reagovat
Agent z Melmacu

dali kokot

Reagovat
forrest

Tvle, uz jsme tem drevakum meli davat 0:3… to jeste bude mrzet

Reagovat
mithro

co chcu este za sance

Reagovat
mithro

este ze bol off

Reagovat
Hlahart

Caseeee

Reagovat
samson192

pekne

Reagovat
Luc-Luc

Gooooooooooooooooolll

Reagovat
Hlahart

No jasně dpč...

Reagovat
Salfovic

Fotbal je děvka.

Reagovat
pospec7

Gakpoooooooooo

Reagovat
VTID94

Gakpo kraaasa

Reagovat
Grahf

nedáš dostaneš

Reagovat
Hlahart

*dáš dostaneš

Reagovat
martin.b

Wow

Reagovat
mithro

Fred Varane

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooolllll

Reagovat
pingla

hmmm bohužel

Reagovat
r.mrazik

Dalot je dneska tragický

Reagovat
fenixLFC

Gakpoooo

Reagovat
VasAFC

Mind the gap ko

Reagovat
EL Gringo

Codyyyy

Reagovat
Hlahart

Oni gól dát nechtěj snad, to je hrozný jak s těma šancema nakládaj....

Reagovat
Grahf

akože to jak riešime tie šance

Reagovat
masly008

Co to dělal Varane?

Reagovat
Swarley

Reagovat
Agent z Melmacu

9gagpo

gol

Reagovat
VasAFC

Ten Trent bude stat pool body. Otresny

Reagovat
mithro

nedas dostanes, snad druhy polcas zaberu.

Reagovat
Busby babes

To je skoda no, zacli jsme spatne, bylo to docela nervozni mi prislo, prohravali jsme souboje... ale Pool vlastne nic moc nemel. Postupne jsme se do zapasu dostavali a pak i byli lepsi, vytvorili si sance. Bohuzel, kdyz to nepromenime...

Skvela akce Poolu, skoda ze tam Fred podklouznul, ale Gakpo vyborne.

Trent na zluty, dal bych tam Rashe doleva. Rozhodne mame na to tenhle zapas otocit, uvidime co s tim ETH udela. Casemiro se mi dneska uplne nelibi, vypada, ze neni uplne fit.

Reagovat
Grahf

žltú dostal fabinho, nie trent

Reagovat
Busby babes

jo, mas pravdu. Livesport mel puvodne Trenta.

Reagovat
martin.b

To je možná ještě horší

Reagovat
Busby babes

nejak bych to preskupil. Rash vlevo, Bruno na 10 a asi Weghorst na hrot. Klidne Garnacho doprava misto Antonyho. Pripadne Bruno doprava a Sancho na 10.

Reagovat
Mato178178

ano to su ich najlepsie posty nechapem preco to stale meni a vymysla tieto blbosti ked to dlhodobo nebude nikdy fungovat

Reagovat
mithro

Dalot v tom trochu lieta vzadu.

Reagovat
Busby babes

jj, toho bych asi taky stahl a dal tam AWB

Reagovat
Luc-Luc

Prvnich 20 min jsme hrali dobre a pak jsme uplne odesli. Ten gol prisel jak blesk z cistyho nebe. Robbo s Gakpem to ale vyresili paradne. Obrana tradicne trochu slabsi, ale nic hrozneho. Elliott musi jit dolu a Bajcetic misto nej.

Reagovat
cubazi

Ešte Jotu by som tam dal miesto Darwina

Reagovat
Luc-Luc

Jota prijde 100% taky, na brejky se bude hodit

Reagovat
fenixLFC

Tvl poborsky je dlhodobo hrozny. On cokolvek povie, tak je realitou presny opak

Reagovat
Vsadim gule

Možná by sme meli trosku přidat. Jak kdyby hráli na půl plynu. Anthony je hroznej. Snad uvidíme Garnacha

Reagovat
pingla

naopak, antony hraje dobře, spíš Bruno je utopený vlevo a nic nevytvoří a ani nezakončí

Reagovat
BenB

Antony hraje dobře?

Reagovat
r.mrazik

Hraje úplně v pohodě. Rozhodně ne nejhůř.

Reagovat
pingla

Reagovat
BenB

Nejhorší určitě není, ale pod pojmem hraje dobře si představím něco jiného než to co předvádí

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Busby babes

ma tradicne spatnou finalku no. ale dobre se vraci a smerem dopredu je tam, kde ma byt.

Reagovat
martin.b

Vedem teda s velkým štěstím, Darwin je dnes úplně bez života, ten by měl jít dolů jako první. United hrajou hodně konzervativně a přesto měli min 2 golovky, V druhý půli nás ještě pěkně zmáčknou.

Reagovat
cubazi

Darwin dnes ako zamestnanec v zácviku....

Reagovat
martin.b

Nedávno hrál pod injekcemi tak kdoví jak na tom je, každopádně energie tam není no

Reagovat
cubazi

a teraz elliot dole a Bajcetic hore

Reagovat
r.mrazik

Wout a Dalot dolů, Bissaka a Garnacho na hřiště

Reagovat
Mato178178

prosim bruno na podhrot a uz dost tychto pokusov

Reagovat
Miguel19

Ta úspěšnost přihrávek je teda hodně tristní...na obou stranách

Reagovat
Busby babes

je to celkove dost napicu zapas. sice v tempu, ale nic moc se tam nedeje no. hodne faulu

Reagovat
Busby babes

kurz 7, tak pojdme to otocit.

Reagovat
mimi_united

otočíme, keď im dáme gól zosypú sa

Reagovat
Ranoth

:D

Reagovat
avicii

Nádhera toto čítať teraz

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

Reagovat
EL Gringo

Ajajaj

Reagovat
J0EL

Booom

Reagovat
Skalda29

Tak můžeš si jít leda tak na kolo štěstí zatočit

Reagovat
Busby babes

mel jsem jeste pockat, ted bude lepsi kurz.

Jsem vedel, ze to bude gol uz jak se to dostalo k Salahovi

Reagovat
Nizzie

Doufám, že si to tam poslal.

Reagovat
mithro

Reagovat
O.Giroud

teraz este lepsi

Reagovat
Busby babes

presne, vsadil jsem moc brzy

Reagovat
oli9

Snad aspoň za barák. Jak je tu zvykem

Reagovat
LaVolpe

Teď dej.

Reagovat
fenixLFC

to nebol kurz, to bola predpoved

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
EL Gringo

Darwiiiiin

Reagovat
VTID94

Darwin

Reagovat
Miguel19

Lol, pěkná minutka od Shawa

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooolll Darwinko <3

Reagovat
mithro

wtf

Reagovat
Hlahart

tvl Shaw se tam motá jak hovno pod splavem dneska to zatím sami sobě úplně dojebávaj teda

Reagovat
Grahf

čo tam zase robili , netuším

Reagovat
Skalda29

dobrá holomajzna, škoda no

Reagovat
Swarley

Sestkrat to muzou odkopnout do prdele

Reagovat
r.mrazik

Šílená hra

Reagovat
oli9

popici paráda

Reagovat
10

to byl gól jak v ženský lize

Reagovat
Swarley

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vceradnesazitra

hrozný

Reagovat
Busby babes

Shaw taky krasne teda. Casemiro tam delal co tvl... to bylo braneni jak v preboru.

Reagovat
Coutinho10

aspoň LFC zatím výsledkově to jde

Reagovat
JessePinkman

Krásná neděle...

Reagovat
Coutinho10

jo, pro tebe vlastně top

Reagovat
Likan7

4 body na Spurs, 7 na Liverpool...ten třetí flek musíme udržet

Reagovat
Dron

Já myslel, že si jdete pro quadruple

Reagovat
Nizzie

Nádhera PL, jeden den si jdeš pro quadruple, druhý den se bojíš, abys udržel třetí flek.

Reagovat
mithro

klasicky zapas na anfielde, uplne wt

Reagovat
mithro

co sanca to gol

Reagovat
Luc-Luc

Goooooooooooooooolll Gakpooooo

Reagovat
LaVolpe

Bůůůůůra

Reagovat
J0EL

Martinez jak siel na parky

Dajte im buuura

Reagovat
BenB

Prej nejlepší na světě

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Hlahart

Shaw úplně katastrofální bránění SAlaha, co to zas bylo dpč... fakt kokoti, místo aby vedli tak si nechaj dát 3 góly jak školáci

Reagovat
eden_h

Pod sem! Kam ides?

Reagovat
Grahf

čo strela to gol de gea toto mal mať

Reagovat
Kixi Syhimour

Gooooooooooollllll

Reagovat
Miguel19

Antony jak se na to vysral

Reagovat
Hlahart

To mi teda nepřišlo.. vracel se s ní dobře, ale Shaw místo toho, aby běžel zpátky se Salahem tak utekl úplně něka mdo říti doprostřed, kde pak neměl nikoho

Reagovat
Miguel19

Jak se s ním vracel dobře? Však s ní byl na půlce v souboji a totálně se na něj vysral..

Reagovat
Hlahart

Jako s kým? Darwinem? Nebyl.. však Nunez převzal balon na vápně a vracel se s ním na půlku

Reagovat
Miguel19

S Gakpem ne?

Reagovat
Busby babes

tak mi to mozna nevyjde no...

Reagovat
Swarley

ty vole

Reagovat
Likan7

Jestli dostaneme jako od City, abychom konec sezóny zase jeli to svý, tak dobrý, ale jinak teda....piči

Reagovat
fenixLFC

Martinez jak spina v kybli salah a gakpo genialne

Reagovat
EL Gringo

Martinez Zadarmo kolotoč

Reagovat
Golasso

Hodně nice a jak tam Salah vymíchal toho malýho sadistu

Reagovat
martin.b

WTF teď jsem to zapnul

Reagovat
r.mrazik

Shaw je taky na facku

Reagovat
mithro

Man United have gone from having the best chances to being 3-0 down in the space of 7 minutes. Maybe a lesson to be learned in terms of shortcomings at right-back and centre-forward...

Reagovat
Steve Stifler

Robertson dobrý koště simulantský. A rozhodčí mu to ještě sežere

Reagovat
LFC182

Reagovat
Gunner14

sasulove zase zpatky na zemi, pekne Liverpool

Reagovat
forrest

Ty mas slusnej komplex z Man Utd…

Reagovat
Swarley

Vzdy se staraji vic o MU, staci projet diskuzi, klasici

Reagovat
J0EL

Jj, preto tu Grahf ide od vcera uz tie svoje nezvladacky.

Reagovat
Swarley

To nevim, ja se spolecne s vama staram o MU

Reagovat
J0EL

Ty sa hlavne staras o nas. Ked si clovek pozrie vypis tvojich komentarov tak to je bud picung preto, ze sa kazdy "stara" viac o vas, alebo snaha o foriky. Ani jedno ti nejde.

Tato tvoja paranoja je roztomila

Reagovat
Swarley

To je porad stejna pohadka, jak se to snazis otocit opacne... Na to ti uz nikdo neskoci...

Reagovat
J0EL

V pohode, pocitat ti to uz nebudem. Tolko casu ti ozaj nevenujem. Zi si v tom kludne dalej

Reagovat
Swarley

Pojedes v tom stejne dal, tak nekrm dalsi pohadkou

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Uzivej si vyprask na Anfieldu. To, ze se tady vsichni zajimaji o tvuj ublizenej United tady cteme pokazde, kdyz dostanete po papuly

Reagovat
Swarley

Alespon se za to nestyd, kdyz vyhrajeme, tak tu litate, ze to byla haluz, rozhodci, atd

Reagovat
Gunner14

Samozrejme, vsichni mame komplex z United, jste number one prece

Reagovat
forrest

Vsichni ne, ale ty zrovna jo…

Reagovat
Gunner14

Jj smeju se tu Chelsea, Tottenhamu a United, ale jenom vy se vzdy ozvete o nejakym komplexu chudinky z Manchesteru

Reagovat
forrest

To musis mit hodne smutnej zivot kamo…

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
J0EL

klasika

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

robertson je tiez taka spravna <>

Reagovat
Swarley

Vzdycky byl

Reagovat
Front hell

Reagovat
pingla

proč se ta skotská špína drží za obličej, když ho tam nikdo nezasáhl? a ještě dostane Antony žlutou

Reagovat
martin.b

Snad takhle nadáváš i Brunovi

Reagovat
pingla

jo, třeba při tom pokusu o penaltu, to bylo směšné

Reagovat
martin.b

Netrvalo dlouho a udělal podobnou pičovinu

Reagovat
pingla

je to tak, dneska je na facku, hraje hovno a jen se vzteká

Reagovat
oli9

přesně tak mrdka cikánska Portugalska

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Hlahart

hej, ti jsou fakt na facku dneska....

Reagovat
LaVolpe

To byla penalta.

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Klasik

Reagovat
J0EL

Reagovat
avicii

Reagovat
masly008

to byl delfín

Reagovat
J0EL

Reagovat
Manik...

Reagovat
Eichel

Reagovat
Gunner14

Ne no, vsak to byl klasicky Bruno divadlo

Reagovat
Gunner14

V Brunovi uz to vre, ten zas udela nejakou spinarnu

Reagovat
Gunner14

Jen to dopisu a curak uz tam lita pro penaltu

Reagovat
martin.b

Tvl Alissone co kurva děláš poslední dobou

Reagovat
mithro

zapas debil, popojedem. liverpool vyhra svoje finale tuto sezonu

Reagovat
masly008

fernades na fernandese

Reagovat
Hlahart

Antony a Bruno asap dolů....

Reagovat
r.mrazik

Dalot dneska brání vzduch

Reagovat
Swarley

Dneska to jsou uplne vzpominky na lonskou sezonu, uplna magorina

Reagovat
J0EL

Gakpo si dneska robi dobru prdel z obrany United

Reagovat
Busby babes

All the talk from Manchester United and Erik ten Hag pre-match was about how they embrace intimidating atmospheres. They've won 1 away game (Fulham) against a team in the top 12. Wilting performance here follows being overrun in games at Man City and Arsenal. Clearly a big issue.

tohle je ten dalsi krok, co musime udelat abychom se zapojili do boje o titul no. zas nemuzem napravit vsechno za jednu sezonu. Skoda, ze zrovna dneska si nasi hraci vybrali day off. Casemiro a Shaw maji silenej zapas.

Reagovat
r.mrazik

Jinak Allison faul. Míče se ani nedotkl.

Reagovat
masly008

Ale ani hráče.On padal ještě před kontaktem a chtěl to nasimulovat.prostě Fernandes no

Reagovat
r.mrazik

Hráče ano

Reagovat
pospec7

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Kdyby neletěl jak husa.. Téměř se ho nedotkl.

Reagovat
J0EL

Ani Bruna

Reagovat
Swarley

Reagovat
EL Gringo

Bruno kopol loptu do alissona

Reagovat
Gunner14

nah

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Luc-Luc

Pojdme to trosku sklidnit

Reagovat
fenixLFC

Martinez uz mal byt vonku

Reagovat
Luc-Luc

Martinez uz nezvlada picinka

Reagovat
stuff

Tomu dlhodobo sa nejak jeho humusaciny nepiskaju, nechapem

Reagovat
Gunner14

Garnacho si ted stezoval nam vitr nebo co?

Reagovat
r.mrazik

Koho brání Shaw?

Reagovat
masly008

Jinačí roh

Reagovat
Busby babes

to jako kdzy hodne zakricis, tak vymodlis pro protihrace kartu?

Reagovat
BenB

Když do toho jdeš já idiot tak se nemůžeš divit

Reagovat
fenixLFC

Salaaaaaaaah

Reagovat
Busby babes

haluzaci.

Reagovat
fenixLFC

Vyhod tu skotsku spinu jasny faul na cervenu

Reagovat
EL Gringo

Toto kľudne mohla byt redka, už nezvládajú

Reagovat
eden_h

Redka voe

Reagovat
Busby babes

jakoze vyhraje souboj, je tam dlaeko driv nez Gakpo, jen ten se tam blbe primota? lol.

Reagovat
masly008

tohle je vždycky faul.na redku ne ale faul jo.

Reagovat
Busby babes

no, neni. ale to je jedno. kazdopadne volani po cerveny jsou uplne mimo.

Reagovat
martin.b

Co to ten rozhodčí udělal dával výhodu týmu co fauloval ?

Reagovat
mithro

lol redka, vsak odohral loptu

Reagovat
Luc-Luc

Mooooooooooooooooooooooooooooooo

Reagovat
eden_h

Bananaaaaaaa

Reagovat
mr.Silver

Wow

Ten Antony je hrozný babrák, nejhorší hráč na hřišti o parník.

Reagovat
Front hell

Ale má potenciál

Reagovat
pingla

co to bylo si tam vybrečeli žlutou pro něj?

Reagovat
Busby babes

krasny, dneska se posere vsechno. piskej konec...

Krasne to trefil.

Reagovat
mithro

odraza sa to tak ako ma no. zapas done, uz je to jedno, aspon vidia, ze este maju dlhu cestu

Reagovat
Busby babes

beztak jsme moc vyhravali, zas nas to nakopne k tomu vic makat. (stay optimist)

Reagovat
fenixLFC

Salaaaaaah

Reagovat
mithro

Reagovat
mithro

zajtra sa bude behat chlapci

Reagovat
Luc-Luc

Ladime formu na Real

Reagovat
Mato178178

trosku neskoro

Reagovat
O.Giroud

Nazdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar

Reagovat
Ángel di María 22

Ty dostavaj kraaasnou bidu ty United

Liverpool o parnik jinde.

Reagovat
Salfovic

Nejvtipnější je, že kdyby po poločase vedl ManU 2:0, tak by se nikdo nedivil.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
stuff

Toto quadruple asi mysleli

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Gunner14

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Mato178178

keby ste radsej vyhrali proti realu a reprezentovali

PL v europe

Reagovat
Mato178178

dôstojne reprezentovali*

Reagovat
LFC182

Reagovat
Gunner14

Demolice

Reagovat
EL Gringo

Mo

Reagovat
masly008

za chvíli končí první set

Reagovat
Edgewalker

To je darda

Reagovat
mr.Silver

Shaw

Reagovat
Salfovic

Vzpomínky na září

Reagovat
fenixLFC

Tie manchesterske mrdky dobre neunasaju

Reagovat
DMSErte

Ty ries tie mrdky co pred tou vasou stodolou lepia transparenty o Mnichove ... hlupacik

Reagovat
kissak

Ale copak se nám to děje?

Člověk si zapne derby a ona taková studená sprcha a jednoznačný zápas?

Reagovat
Busby babes

zapas blbec. meli jsme vest, misto toho gol z ojedineje akce... no a pak takovej smolnej gol hned na zacatku a uplne se to pro nas sesypalo. Pool nas prejel. plus maj trochu kliku. Ted ten 4. gol, dve tece a skonci to Salahovi na noze a ten to posle pod brevno no (uzasne, nutno rict)

Reagovat
mithro

druhy polcas potom skorom gole nezvladli a odisli v hlave.

Reagovat
Busby babes

jj, presne. ten druhej gol to zlomil. No, taky jedna z veci, na ktere musime zapracovat.

Reagovat
kissak

Diky

Reagovat
Manik...

Souhlasím. Objetivní shrnutí. Liverpool klika, spadlo jim tam vše co mohlo. Ale i takové zápasy jsou

Reagovat
Busby babes

jako prejeli nas, o tom zadna. totalni rezignace od 3. golu

Reagovat
LaVolpe

Už nezvládají

Reagovat
Skalda29

United dneska hodně slabé no. Škoda že zrovna proti Liverpoolu, kdy každý čeká pořádný výkon. A hraje se taková bída.

Reagovat
r.mrazik

Shaw není na facku, ten je na pěst

Reagovat
mimi_united

Vonku zo všetkých súťaží, ale tešia sa akoby vyhrali ligu majstrov

Reagovat
pingla

nech je, alespoň něco si letos musí užít

Reagovat
masly008

jako že mají radost že naloží v derby největšímu rivalovi.ty jsi hlava

Reagovat
mithro

tak hraju dnes svoje finale.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Luc-Luc

Odstrelit united z boje o titul je super

Reagovat
mithro

Reagovat
fenixLFC

Ved v ziadnom neboli preboha

Reagovat
Luc-Luc

Na football daily rikali, ze jo

Reagovat
J0EL

Aj tu poniektori

Reagovat
J0EL

Oni bojovali o titul?

Reagovat
r.mrazik

My bojovali o titul?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
oli9

za to ty neunášís

Reagovat
mistr129

Reagovat
Registrujisejenproto

Co je ty píčo

Reagovat
LFC182

Reagovat
pospec7

Fernandes

Reagovat
Salfovic

Nuněz fakt IQ popraskaného párku.

Reagovat
Gunner91

Je tady někdo kdo taky miluje ten Brunův protáhlej rypák když prohrává?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Manik...

Reagovat
avicii

Reagovat
aragorn

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
icka

Reagovat
monkej

Potkan Bruno nezvláda

Reagovat
stuff

A fejsbuky mi vyhadzuju posledny mesiac, ze momentalny rashford je lepsi ako henry kedykolvek v svojej kariere

Reagovat
masly008

Reagovat
SixtoRodriguez

som myslel že šiel dole cez polčas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

United nezvladajka jak jejich fans na EF

Reagovat
Thoomas

Bruna sejmul nějakej sniper, RIP

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
O.Giroud

A Brunika riešiť nebudu ako padol na zem ked ho ani do tvare netrafil?

Reagovat
Salfovic

Třeba má citlivé bradavky.

Reagovat
Free_player

Bůro by tomu slušelo no

Reagovat
mithro

dnes by sme nedali gol ani do prazdnej

Reagovat
stanmarch

Že to tomu Brunovi neni kktné keď vie že ho sníma 100 kamier

Reagovat
oli9

Fans u ited vylezli po 2 letech z kanálů nebo kde kurva byli a tady je to přehlídka brečícich neunasecich komentářů.. Všichni z LFC jsou špíny atd... snad těm mrdkam ještě jeden na cestu naloží

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Luc-Luc

Darwinko <3

Reagovat
J0EL

Nuneeeez toto je pekne studena sprcha

Reagovat
J0EL

*

Reagovat
fenixLFC

Buuuuuuuur

Reagovat
Luc-Luc

Kdo misto Ten Haga ?

Reagovat
vceradnesazitra

Olé

Reagovat
smazaný uživatel

Neville

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
oli9

Reagovat
mr.Silver

Fíha, solidní debakl, Liverpool si jde pro TOP 4

Reagovat
masly008

snad jo

Reagovat
mithro

nie kazdy sa im zlozi ako United druhy polcas.

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Manik...

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Swarley

My kdyz prohra, tak to stoji za to

Reagovat
martin.b

Druhej bůr druhou sezonu po sobě

Reagovat
stuff

Setbal!

Reagovat
Gunner14

Petkq

Reagovat
mithro

Lol. Ten Hag will be taking them on a 20 mile run tonight.

Reagovat
Busby babes

jen to ne, pulka hracu dneska vypada, ze mela takovy vybeh vcera.

Reagovat
mithro

no nieco ale potrebuju, to co tam predviedli druhy polcas je na pokuty.

Reagovat
Coutinho10

wow teď ještě v Madridu

Reagovat
SunFells

tak tento týden se zas nejede na titul

Reagovat
Gunner14

Pockej az porazi Forest 2:1

Reagovat
J0EL

nerob, lebo pride Swarlos, ze sa staras viac o nich jak o nas

Reagovat
Swarley

Vsal jste se tu seradili vsichni tri, u kterych je to videt nejvic

Reagovat
J0EL

Len traja?

Reagovat
Gunner14

Ten zaber na fans United

Reagovat
r.mrazik

Šílená ostuda

Reagovat
r.mrazik

Šílená ostuda

Reagovat
EL Gringo

We want six!

Reagovat
Salfovic

Kanárek by byl fajn.

Reagovat
mithro

5 striel na branu - 5 golov

Reagovat
Gunner14

https://twitter.com/now_arsenaI/status/1632437562731053056

Salah poslal Martineze do jine dimenze

Reagovat
SunFells

Reagovat
Busby babes

statickej obrazek? neni nekde video?

Reagovat
Front hell

Reagovat
Luc-Luc

Do druhe pule nastoupil Bournemouth na Anfield

Reagovat
LaVolpe

To je úražka pro Bournemouth.

Reagovat
Front hell

Reagovat
dantetomas

Tak aspon aka taka radost v tejto sezone. Len skoda, ze som to zapol az v 70. minute

Reagovat
VTID94

Nunezovi sa smiali čo nepremenil a teraz da gól aj s gumičkou vo vlasoch

Reagovat
Vsadim gule

Počkám ještě 2 góly. Pak to nekompromisně vypnu

Reagovat
O.Giroud

Milner este zlta za prebrusenie Bruna a moze piskat konec

Reagovat
Free_player

Jako by to nestačilo, že je ponížili 5 goly ... oni proti nim na hřiště posílají ještě děti

Reagovat
13

Jen tak btw, muzou se prihlasit ti co tady neco kecali o odvolani Kloppa???

Reagovat
Manik...

Reagovat
mr.Silver

Jasná červená pro Shawa, co tam zkouší sudí

Reagovat
VTID94

Bruno

Reagovat
Front hell

United

Reagovat
BenB

Strašná pica ten Fernanades

Reagovat
Busby babes

nmy kdyz mame zapas blbec, tak poradnej. ve 3 zapasech s Brentfordem, City a dneska jsme dostali 45 procent golu v lize.

Reagovat
O.Giroud

Jebe tak Bruno zdurne rozhodcu a nic?

Reagovat
Likan7

Bruno měl teď jít suverénně ven takhle šáhnout na čárovýho, to snad ne..

Reagovat
Ranoth

To 3. miesto este dame

Reagovat
mithro

Reagovat
VTID94

6

Reagovat
Gunner14

Bruno se tam za chvilku rozbreci

Reagovat
dantetomas

Strasna mrdka ten Bruno.

Reagovat
Luc-Luc

Moooooooooooooo

Reagovat
fenixLFC

Tvl ten potkan bruno solidne nezvlada este ho vyhodit a bolo by

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
mr.Silver

Hahahah to je moc

Reagovat
Salfovic

Přiletěl

Reagovat
Busby babes

stahni toho Bruna nez dostane redku

Reagovat
Free_player

ježiš ať už to skončí Fernandes je zralej na redku ... už mi dnes United posrali fantu dost

Reagovat
stuff

Kanaaaaar

Reagovat
monkej

Reagovat
Gunner14

nádhera

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Hag jede na titul

Reagovat
Coutinho10

Wohohouuuuu

Reagovat
fenixLFC

Mozme dat druhy set?

Reagovat
Mimalu

Reagovat
Busby babes

to jsou uzasny goly.

Reagovat
VTID94

To je to keď chces hrať ligu majstrov a potom narazis na pravidelného účastníka

Reagovat
mithro

barca nehra LM pravidelne?

Reagovat
Dron

Pravidelně už jen na podzim

Reagovat
VTID94

Reagovat
SunFells

Rozhodčímu je jich líto.

Reagovat
Swarley

tak sestka oc City i Liverpoolu

Reagovat
Likan7

Rekordy jsou od toho, aby se překonávali. Nechte alespoň někomu ten hatrick...

Reagovat
Salfovic

Ale pěknej kulébr

Reagovat
VTID94

Ten Haag je červený za pár mesiacov viac ako Ferguson za 20 rokov

Reagovat
mithro

lol oni aj z toho daju gol, jak sa im to poodraza

Reagovat
oli9

Jdou si za tím

Reagovat
mithro

dnes by vam tam padlo vsetko. enjoy

Reagovat
oli9

Jsou takové zápasy.alw jako 7 :0 to je prostě válec a derby... To je nemůžou nechat odjet vaší fans

Reagovat
Kejza

hodně jste to usnadnili.. stačilo začít třeba trochu bránit. 7-0 jenom na štěstí nesvedeš

Reagovat
O.Giroud

Dostanu 7:0 a ako keby sme vyhrali 3:2 s tým, že sme 3x vypálili na bránu a inak sa len bránili

Reagovat
Kejza

Reagovat
Nikikrew

Game, Set, Match!

Reagovat
r.mrazik

Shaw je dneska pičus

Reagovat
Kejza

Bruno mě sral víc teda.. ale u něj si nejsem jistej, jestli mě nesere i jindy

Reagovat
r.mrazik

Mě srali Dalot a Shaw...úplně šílený bránění

Reagovat
Kejza

Reagovat
DieFohlenBMG

Co se to dneska děje?

Reagovat
bbbauch

Slusna ostuda

Reagovat
bbbauch

Slusna ostuda

Reagovat
VasAFC

Ty vole to je na ručník

Reagovat
poz3n

A příšte Liverpool prohaje s Bournemouthem…

Reagovat
Salfovic

Gólem z 97´ minuty.

Reagovat
Dron

Neasi

Reagovat
fenixLFC

Six baby, lets talk about you and me...lets talk about six

Reagovat
Ángel di María 22

United jsou sileny, to je psychika na urovni nakych amateru

Reagovat
Front hell

A další

Reagovat
Luc-Luc

Kurva nejaky goly jsme si mohli nechat na Real

Reagovat
Free_player

United na to absolutně nemá

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
LaVolpe

7

Reagovat
Luc-Luc

Bobby <3 <3

Reagovat
Ángel di María 22

Reagovat
Salfovic

10, 10, 10.

Reagovat
VTID94

Slušná hanba

Reagovat
Coutinho10

Seeeeeduuuuuuuuuuuuuuun

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Grahf

dneska čistý deň blbec, pool do čoho kopnul dal gol, no nič, späť na zem

Reagovat
mithro

som zvedavy na nasledky, toto je neospravedlnitelny kolaps. realne to nic neriesi ale to si profici nemozu dovolit.

Reagovat
masly008

Kia?

Reagovat
stuff

Rozmyslam, kelo by museli dostat, ze by mi ich bolo luto

Reagovat
elChe

"Ojojoj tak to je debakel..." a před tim to jako debalek nebyl?

Reagovat
fenixLFC

Siiiii senooooor

Reagovat
mr.Silver

De Gea

Reagovat
J0EL

toto je skvele

Reagovat
DieFohlenBMG

Masakr

Reagovat
Swarley

Dostali jsme nekdy vic?

Reagovat
VasAFC

A my?

Reagovat
Swarley

Tak o tom bych neco vedel

Reagovat
Busby babes

ManUtd last conceded 7 against Liverpool in 1908.

Reagovat
Swarley

To ani ja nepamatuju

Reagovat
VasAFC

Reagovat
SaianSupaCrew

Reagovat
Kejza

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gazdo

Reagovat
8lampard8

Reagovat
icka

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Euphael

Reagovat
Salfovic

Někdy v pravěku jo.

Reagovat
Busby babes

Nase braneni dneska nejlip vystihuje Dalot, stojici metr za carou a snazici se vyrazit balon.

Reagovat
Salfovic

Třeba foukal.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Gunner14

Klopp na hriste, at si taky da gola

Reagovat
EXoRcIsT

no dobre nas roz..bali

Reagovat
jk

Na Livesportu má LFC xG 2.65, celkem slušný overperform

Reagovat
mithro

vsak co strela na branu to gol

Reagovat
Busby babes

jj, vsechno vyresili skvele.

Reagovat
vceradnesazitra

To musí být vypuštěné naschvál, někdo si vsadil?

Reagovat
DieFohlenBMG

Teď mi došlo, že mám v fpl De Geu

Reagovat
vceradnesazitra

F

Reagovat
papanegra

JEHEHEHEHEHE

Reagovat
Free_player

to je ultímátní čočka

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To mají za to naparování brzký zase.

Reagovat
zasranej malíř

Na toto nejde nic říct

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Slušnej vejprask

Reagovat
BenB

Hraje dneska ten údajně nejlepší hráč světa?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
vceradnesazitra

S Ronaldem by vyhráli

Reagovat
Luc-Luc

Kraaasa

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kejza

jako.. radši bych si to užil v sezóně, kdy hrajou výtečně a jdou na titul. ale je to fantastická náplast

Reagovat
Luc-Luc

Tomu chybela snad jenom cervena pro Fernandese

Reagovat
BenB

Která měla přijít imho

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kejza

Reagovat
fenixLFC

aj pre martineza a mctominaya

Reagovat
O.Giroud

u nich to je také polovičné, ale teda Bruno hentak strčí do rozhodcu a nič? Asi to ani nebude mať dohru jak Aguero s asistentkou

Reagovat
fenixLFC

martinez mal jasny laket za ktory mal mat prvu zltu. mctominay tam siel jednoznacne s umyslom fualovat. bruno ked sa neriesil na ihrisku alebo v zapise tak by mohol byt dodatocne potrestany

Reagovat
O.Giroud

No ale ten Martinez napr. keby ma žltu za lakeť tak možno nespraví hentaký faul z frustrácie. Len toho Bruna skoro nikto nerieši ako keby to nikto ani nevidel a keď už sa spomína Bruno tak v súvislosti s tým ako padol po súboji s Konatem

Reagovat
gocii

A resi se nejak ten fanousek co asi kopl robertsona? To tam pak ani nedali ze zaznamu

Reagovat
fenixLFC

nekopol, on sa posmykol a narazil donho. potom ho klopp zjebal. ono sa vacsinou tito kreteni neriesia pretoze sa im nechce davat pozornost. ale na stadion sa uz nikdy nedostane no

Reagovat
O.Giroud

No Robba a Jonesa. Ale utekal sa radovat s hracmi akurat predtym sa smykol a narazil do nich. Tupec no

Reagovat
O.Giroud
Reagovat
Manik...

Reagovat
Ragnar Lothbrok

hnida

Reagovat
kissak

Tak teď honem rychle ten zápas hodit za hlavu a připravit se na další.

Reagovat
kissak

Co tam dělal ten magor co vběhl na hřiště po Firminově gólu?

On někoho zranil?

Reagovat
cubazi

Dostali co proto

Reagovat
cubinho

Fakt to tu ještě není?

https://youtu.be/0tiRcRFwlIc

Reagovat
avicii

Reagovat
SunFells

Reagovat
Hephaestus
Reagovat
Manik...

Luxusní match

Musím říct, že Liverpool na co dnes sáhnul, to vyšlo. Zápas snů.

Největší pička Bruno. Gratuluji.

Reagovat
kissak

Strašně nesympatickej hráč kterého chceš mít v týmu a naopak nechceš proti němu hrát.

Reagovat
Manik...

Já ani nevím, jestli bych ho v týmu chtěl. On má skvělé dny, ale jak se týmu nedaří, kolikrát lítá ve vzduchu vyloučení a tím oslabení mužstva. Nehledě na tom, že on ty prohry fakt nedává. Jako Ronaldo např. . Nezamaká, spíš prasí.

Reagovat
kissak

Reagovat
Coutinho10

na hřišti Brentfordu přistála dýmovnice

Reagovat
SunFells

Manor další ten nás sestřelí v neděli

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele