Premier League - preview 22. kola: Tottenham přivítá Citizens

03.02.2023, 08:44, aktualizováno 05.02.2023, 09:26
Previews
Harry Kane (© AFP)

Arsenal v sobotu nestačil na Everton a nabídl šanci Manchesteru City, který ovšem čeká hodně náročný úkol - vyhrát na půdě Tottenhamu, odkud v posledních letech pravidelně odjíždí s prázdnou. Neděle nabízí jenom dva duely, odpoledne budou měřit síly Nottingham s Leedsem...

Nottingham Forest - Leeds United

neděle 15:00

Nebývale vyrovnaný je i na startu druhé poloviny soutěže boj o záchranu v Premier League. Akutně ohrožená je sestupem aktuálně osmička týmů, z nichž nejlépe je na tom Nottingham. To se ale může rychle změnit, ve vzájemném zápase se na něj může dotáhnout Leeds.

Forest se po dvaceti kolech nachází na třináctém místě i díky aktuálně povedené šňůře zápasů. Díky čtyřem ligovým utkáním v řadě bez prohry, a to převážně se soupeři v záchranářské bitvě, tak má nyní šestibodový náskok na poslední příčku a čtyřbodový na sestupové pozice. Trochu zpět na zem jej poslal dvojzápase v semifinále Ligového poháru, v němž Manchesteru United podlehli v součtu 0:5.

Naopak Whites se v lize už nějaký čas nedaří, od úspěšné přestřelky s Bournemouthem na začátku listopadu vytěžili ze šesti zápasů pouhé tři body za nerozhodné výsledky. Náladu si alespoň částečně spravují v FA Cupu, kde v opakovaném zápase nejprve vyřadili Cardiff a minulý víkend postoupili do osmifinále na hřišti Accringtonu, kde uspěli poměrem 1:3.

Tito dva tradiční soupeři se pravidelně potkávali po dobu 10 let v League Championship. Jako první odtamtud mezi elitu postoupil Leeds, avšak ve vzájemných zápasech na svého soka dlouho nevyzrál. Z posledních pěti střetů prohrál oba venkovní a v těch domácích vždy jen remizoval.

Na straně domácích by si své debuty mohla odbýt trojice nových posil Keylor Navas, André Ayew a Felipe. Mimo hru naopak zůstane zraněný Yates. Hosté přijedou bez vykartovaného Kocha a také čerstvě zraněného Rodriga, jenž za postranní čarou doplní Forshawa a Dallase. Poprvé by se v dresu Leedsu mohli objevit host z Juventusu Weston McKennie a rekordní posila Georginio Rutter.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Navas - Aurier, Worrall, Boly, Lodi - Freuler, Danilo, Mangala - Scarpa - Johnson, Wood

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Struijk, Cooper, Wöber - Roca, Adams - Aaronson, Harrison, Gnonto - Bamford

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.68 - 3.36 - 2.81

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tottenham Hotspur - Manchester City

neděle 17:30

Tottenham Hotspur hostí v utkání 22. kola Premier League Manchester City. Spurs jsou momentálně pátí a bojují o top čtyřku, nyní by mohli pomoci největšímu rivalovi Arsenalu, pokud by druhé Citizens obrali o body.

Spurs si minulý víkend poradili v FA Cupu 3:0 s Prestonem a v osmifinále této slavné soutěže vyzvou vítěze opakovaného duelu Wrexham - Sheffield United. V posledním ligovém střetu Tottenham díky brance Kanea vyhrál na půdě Fulhamu 1:0, předtím se se svým nynějším soupeřem utkal v rámci dohrávky sedmého kola a domácí Citizens vyhráli 4:2. Ani v londýnském derby s Arsenalem nebyli Conteho svěřenci úspěšní, s Gunners padli 0:2. Spurs by mohli v Premier League vyhrát dvakrát po sobě poprvé od října, ale prohráli čtyři z posledních pěti domácích ligových zápasů.

Naději však po Tottenham přináší fakt, že kouč City Pep Guardiola na jejich stadionu prohrál už čtyřikrát v řadě, aniž by jeho tým jedinkrát skóroval. "Richarlison a Lucas Moura se tento týden zotavili ze zranění a přidali se ke zbytku týmu. Doplní je nová posila Pedro Porro, který v úterý dokončil svůj přestup ze Sportingu Lisabon," prozradil Antonio Conte, trenér Spurs. Richarlison zmeškal sobotní utkání FA Cupu v Prestonu kvůli menšímu zranění, zatímco Lucas kvůli problému se šlachami naposledy nastoupil za první tým v základní sestavě proti Leedsu 12. listopadu.

Citizens si dodali sebevědomí postupem v FA Cupu přes Arsenal, který porazili 1:0. V posledních dvou ligových střetech si City připsali dvě vítězství, a to 3:0 s Wolves a 4:2 právě s Tottenhamem. Městské derby s United však dopadlo lépe pro Red Devils v poměru 2:1. Manchester se může chlubit nejlepší ofenzivou v soutěži, za dvacet zápasů už stihl nasázet 53 branek, z čehož 25 má na kontě Erling Haaland, nejlepší střelec soutěže. Guardiolova série čtyř proher v řadě na Tottenham Hotspur Stadium je samozřejmě jeho nejdelší podobná venkovní série na jakémkoli stadionu.

"S Erlingem Haalandem jsme extrémně spokojeni a samozřejmě si myslím, že Tottenham je extrémně spokojený s Harrym Kanem, protože to je také výjimečný hráč. To, co Harry Kane dokázal, je úžasné. Ty góly a kvalita, kterou má, to jen dokazují," uvedl kouč Citizens Pep Guardiola. Střet Spurs se City bude také soubojem dvou celků s nejvíce vstřelenými brankami ve druhých poločasech, domácí si jich po přestávce připsali 27, hosté ještě o tři více. Poslední vzájemné měření skončilo před dvěma týdny již zmíněných 4:2 pro Manchester. Když se naposledy hrálo v Londýně, zvítězili domácí 1:0.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Davies - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Perišić - Kulusevski, Kane, Son.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Lewis, Akanji, Laporte, Aké - Rodri, Gündogan - Mahrez, De Bruyne, Grealish - Haaland.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.71 - 4.11 - 1.75

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Everton FC - Arsenal FC

sobota 13:30

Everton přivítá v utkání 22. kola Premier League Arsenal. Oba celky řeší úplně jiné problémy, zatím co domácí jsou předposlední a budou bojovat o záchranu, hosté se vyhřívají na čele tabulky.

Everton před přestávkou padl na půdě West Hamu 0:2, což byla velmi bolestná ztráta se soupeřem, kterému se v letošním ročníku také příliš nedaří. Toffees však za celý duel vypálili pouze dvakrát na bránu a bolestivá ztráta byla na světě. Liverpoolští na ligové vítězství čekají od 22. října, kdy porazili 3:0 Crystal Palace, od té doby uhráli v osmi kláních pouze dva body, proto se propadli do nejhorší trojky. Takhle dlouho přitom Everton čekal na vítězství naposledy v roce 1994.

I z tohoto důvodu přišel do klubu manažer Sean Dyche. Ten ve svém prvním rozhovoru prohlásil, že je spolu se svými spolupracovníky "dychtivý pomoci vrátit tento skvělý klub na správnou cestu". "Chceme, aby fanoušci hráli svou roli," vysvětlil Dyche na své první čtvrteční tiskové konferenci jako manažer. "Panuje tu dusno, to je jasné, ale chceme, aby s námi fanoušci znovu táhli za jeden provaz. Jsme ochotni tvrdě pracovat, abychom získali jejich přízeň zpět."

Arsenal zažívá sezonu snů a momentálně má na čele tabulky pětibodový náskok na druhý Manchester City a navíc zápas k dobru. Se svým největším konkurentem v boji o ligový titul však nyní Artetovi svěřenci prohráli 0:1 v rámci FA Cupu, ze kterého tak vypadli před branami osmifinále. V Premier League však Gunners zatím letos ztratili jen třikrát a pouze s Manchesterem United odcházeli jako poražení.

V posledních dvou případech, kdy Arsenal vedl po devatenácti odehraných kolech ligu, nedokázal své prvenství v půlce soutěže přetavit v zisk titulu. I proto bude nyní zisk tří bodů nesmírně důležitý. "Snažili se vzhledem k situaci, ve které se klub nachází, o správný výběr manažera. To, co Sean a trenérský tým udělali v Burnley, mluví samo za sebe. S omezenými zdroji, které měli, dosahovali v této velmi těžké soutěži velmi konzistentních výsledků. Snad se jim ale začne dařit až po tomto víkendu," uvedl manažer Arsenal Mikel Arteta.

Poslední vzájemný ligový duel Evertonu s Arsenalem skončil loni v květnu debaklem, londýnský tým vyhrál 5:1.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Iwobi, Gueye, Onana, McNeil - Gray - Calvert-Lewin.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Magalhaes, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Nketiah, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.81 - 4.39 - 1.48

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Aston Villa - Leicester City

sobota 16:00

Utkání Aston Villy s Leicesterem City hostí v rámci 22. kola Premier League birminghamský Villa Park. Ani jeden z týmů na tom není tak, jak by si představoval. Villans patří jedenáctá příčka, Foxes jsou čtrnáctí. Rozdíl mezi nimi však činí deset bodů.

Aston Villa v Premier League už neprohrála čtyřikrát po sobě, díky čemuž si v tabulce polepšila. Naposledy vyhrála na půdě Southamptonu 1:0 díky brance Ollieho Watkinse. Z FA Cupu však Villans překvapivě vypadli se Stevenage ze čtvrté ligy po prohře 1:2. Příchod manažera Unaie Emeryho, jenž nahradil Stevena Gerrarda, vlil hráčům novou krev a další výhra by mohla birminghamskému klubu pomoci přeskočit Chelsea a Liverpool, což by ho dostalo do horní poloviny tabulky.

Z kádru odešel důležitý útočník Danny Ings, který zamířil do West Hamu. Jak moc velká ztráta to pro Villu bude, ukáže pravděpodobně čas. Chybět ale určitě kvůli zranění budou Diego Carlos, John McGinn a Jed Steer.

Leicester na ligové vítězství čeká od poloviny listopadu, kdy porazil 2:0 West Ham. Nyní by potřeboval rozjet podobnou sérii jako jeho nejbližší soupeř. Naposledy však uhrál cennou remízu 2:2 s Brightonem, jemuž patří mezi nejmilejší překvapení letošní Premier League. Ani Foxes nemůžou počítat s kompletním kádrem, na marodce je minimálně trojice Ryan Bertrand, James Justin a Wilfred Ndidi. Navíc chybí kanonýr Jamie Vardy. Nad několika dalšími hráči visí otazník.

Ačkoliv Leicester tabulkově mezi sestupujícími celky nefiguruje, náskok na ně má pouze jediný bod, což lze dávat za vinu i druhé nejhorší defenzivě v soutěži, která už inkasovala pětatřicetkrát. Naději tak mohlo dodat hubené vítězství 1:0 ve FA Cupu nad Walsallem. Nad osudem manažera Brendana Rodgerse jsou však pochybnosti už od podzimu, zkušený kormidelník však zatím o důvěru vedení nepřišel.

Poslední vzájemný střet Aston Villy s Leicesterem skončil loni v dubnu bezbrankovou remízou, ve Villa Parku vítězstvím domácích 2:1.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martinez - Young, Ngoyo, Mings, Moreno - Ramsey, Kamara, Luiz, Buendía - Bailey, Watkins.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Amartey, Faes, Thomas - Tielemans, Mendy, Dewsbury-Hall - Maddison, Daka, Barnes.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.12 - 3.51 - 3.69

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Brentford FC - Southampton FC

sobota 16:00

Překvapivě velký bodový rozdíl mezi sebou mají soupeři, kteří se utkají ve 22. kole Premier League. Brentford si připsal dvakrát více bodů než Southampton, a zatímco hosté jsou poslední, domácím patří osmé místo.

Loňský nováček se letos usadil v první polovině tabulky, ačkoliv v minulém kole bez branek remizoval na půdě Leedsu. Před tím však v lize připsal tři vítězství, porazil Liverpool a remizoval s Tottenhamem. Listopadové vítězství nad Manchesterem City oslavovali v malém londýnském klubu zřejmě také ve velkém. Jedinou kaňkou z poslední doby tak může být vypadnutí z FA Cupu po prohře 0:1 s West Hamem. Manažerovi Thomasi Frankovi budou chybět Pontus Jansson a Frank Onyeka.

Southampton zažívá hororový ročník a pokud se nezvedne, bude od příští sezony bojovat v League Championship. Na záchranu ztrácí Saints jen dva body, odrazit by se mohli od nedávného vítězství 2:1 nad Evertonem, ačkoliv už poté stihli padnout 0:1 s Aston Villou. Velkou ztrátou je pro ně absence Kylea Walkera-Peterse, mimo je i Valentino Livramento.

Tým manažera Nathana Jonese v týdnu vypadl v semifinále League Cupu s Newcastlem, jemuž podlehl celkovým skóre 1:3. Zlepšit produktivitu před uzavřením přestupového okna dorazili Kamaldeen Sulemana (Rennes) a Paul Onuachu (Genk), od nichž si vedení jihoanglického klubu hodně slibuje.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Martin - Ajer, Mee, Pinnock, Henry - Jensen, Norgaard, Dasilva - Mbeumo, Toney, Wissa.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazénu - Bree, Lyanco, Kotchap, Salisu - Diallo, Lavia - Elyounoussi, Ward-Prowse, A. Armstrong - Adams.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.64 - 5.07

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Brighton & Hove Albion - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Brighton hostí v utkání 22. kola Premier League Bournemouth. Kometa letošní sezony, i tak by se dali nazvat Seagulls, kteří klepou na dveře pohárové Evropy a momentálně jim patří šesté místo. To Cherries mají úplně opačné starosti, momentálně jsou osmnáctí.

Brighton si ve FA Cupu vyšlápl na Liverpool a porazil jej 2:1, díky čemuž postoupil do osmifinále. O to více tak může mrzet poslední ligový souboj s Leicesterem, na jehož půdě Seagulls remizovali 2:2. Kvůli trestu za žluté karty navíc nebude hrát mistr světa z Kataru Alexis Mac Allister. Zraněný je další důležitý člen kádru Adam Lallana. Jediný, kdo Brighton dokázal od restartu po světovém šampionátu porazit, je tak i nadále první Arsenal.

Bournemouth doplácí na početnou marodku, na které se mimo jiné nachází Ryan Fredericks či Dominic Solanke. I díky tomu Cherries nevyhráli od polovinu listopadu a vypadli i z FA Cupu. V minulém kole alespoň zastavili šňůru šesti proher, když remizovali 1:1 s Nottinghamem. Znepokojující pro kouče Garyho O'Neila musí být i to, že Bournemouth má o tři body méně, než kolik jich měl v této fázi sezony 2019/20, kdy sestoupil.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Sanchez - Lamptey, Webster, Dunk, Estupinán - Gross, Caicedo - March, Sarmiento, Mitoma - Welbeck.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Stephens, Kelly, Zemura - Ouattara, Lerma, Rothwell, Anthony - Billing - Moore.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.38 - 5.11 - 9.10

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Manchester United - Crystal Palace

sobota 16:00

Man Utd se po dvou týdnech představí opět proti Crystal Palace a bude chtít odčinit zaváhání ze Selhurst Parku, kde pouze remizoval 1-1.

Man Utd se podruhé v krátké době střetne s Crystal Palace. Rudí ďáblové se na zápas 23. kola Premier League dobře naladili, když ve středu v rámci EFL Cupu zdolali Nottingham 2-0 a zajistili si finále ve Wembley. Do hry se navíc po delší době vrátil Jadon Sancho a k sobotnímu utkání bude připraven i Marcel Sabitzer, který v poslední den přestupového okna souhlasil s hostováním na Old Trafford do konce sezóny.

Domácí tým je v současné chvíli na 4. příčce, kde má stejně bodů jako třetí Newcastle. Na záda mu navíc dýchá Tottenham, jenž ztrácí tři body. Erik ten Hag na předzápasové konferenci chválil návrat několika ofenzivních hráčů. "Je skvělé, že máme znovu k dispozici Martiala a Sancha. Během sezóny jsme udělali spoustu kompromisů. Doufejme, že se nyní dostáváme do pozice, kdy budou zdraví všichni. Jestli chceme vyhrávat trofeje, tak je potřeba, abychom měli kompletní kádr, hráči z lavičky mohou vnést do hry novou dynamiku a změnit vývoj utkání," řekl nizozemský manažer.

Man Utd se s Crystal Palace utkal před 14 dny a v Selhurst Parku přišel o výhru v 91. minutě, kdy se z přímého kopu nádherně trefil Olise. Na domácí straně budou v sobotu chybět McTominay, Eriksen, van de Beek a Butland (dohoda o hostování).

Hosté si v posledních dvou ligových kolech připsali cenné remízy. Nejdříve vybojovali bod právě proti United a poté doma sehráli bezbrankový zápas s Newcastlem. Proti Magpies si Eagles počínali výborně v obraně, což po zápase nezapomněl vyzdvihnout Patrick Vieira. "Myslím, že jsme to soupeři hodně ztížili, výborně jsme bránili a hráli týmově. Poslední dvě utkání jsme odehráli opravdu dobře a doufám, že v tom budeme pokračovat," prohlásil francouzský trenér.

Na Old Trafford spoluhráčům určitě nepomůžou Andersen, Ferguson, McArthur a Zaha.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw - Casemiro, Fred - Antony, Fernandes, Rashford - Weghorst

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Ward, Richards, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Schlupp - Olise, Eze, Ayew - Édouard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.37 - 5.04 - 9.88

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Wolverhampton Wanderers - Liverpool FC

sobota 16:00

Wolverhampton by se rád vzdálil od sestupových pozic, ale na Molineux Stadium přijede Liverpool, který domácí tým před dvěma týdny porazil v rámci FA Cupu. Ani svěřenci Jürgena Kloppa nepodávají optimální výkony, s Liškami ovšem neprohráli již 9 zápasů za sebou ve všech soutěžích.

Nabitý program Wolverhampton nezvládl a z posledních 7 utkání si připsal jediné vítězství. Domácí nemají na Liverpool dobré vzpomínky, jelikož s ním před dvěma týdny prohráli v rámci FA Cupu a museli se s pohárem rozloučit. Následně svěřenci Julena Lopeteguie nezvládli ligové utkání s Man City a prohráli na jeho hřišti 0-3. Do třetice tak čeká Lišky velmi náročný zápas.

Domácímu týmu patří v Premier League až 17. místo a jen o skóre není v sestupových pozicí. Liškám se v této sezóně na domácí půdě nedaří a z dosavadních 10 zápasů vyhrály pouze tři při skóre 6-14. Proti Liverpoolu navíc neuspěly už 9 utkání v řadě a naposled ho dokázaly porazit v lednu 2019.

Na Molineux Stadium zcela jistě nevyběhnou Chiquinho, Kalajdžič, Neto a Traore.

Liverpool nadále podává nevyrovnané výkony. Reds dostali v lize studenou sprchu od Brightonu, na jehož hřišti prohráli vysoko 0-3. Poté se jim v dvojzápase podařilo vyřadit Wolverhampton a postoupit do dalšího kola FA Cupu. Následně odehráli vyrovnaný ligový zápas s Chelsea, ale v dalším kole FA Cupu nestačili opět na prokletý Brighton, kterému zařídil postup v 92. minutě Mitoma.

Před dalším zápasem proti Wolverhamptonu varoval i anglický záložník James Milner. "Domácí nás opět podrobí těžké zkoušce. Zažili jsme to nedávno, nikdy není snadné hrát na jejich stadionu. Mají tam výbornou atmosféru a skvělé fanoušky. Za každou cenu musíme získat tři body, i kdyby to mělo jít na úkor pohlednému fotbalu, důležité je bojovat a urvat dobrý výsledek. Právě v takových chvílích potřebujeme týmového ducha a soudržnost. Bohužel jsme vypadli z poháru a nyní to chceme napravit a potěšit naše fanoušky. Potřebujeme být lepší v mnoha aspektech hry, samozřejmě si to uvědomujeme a uděláme všechno proto, abychom byli úspěšní," řekl 37letý záložník.

Ani hosté nebudou zcela kompletní. Mezi zraněnými jsou Arthur, Diogo Jota, Díaz, Firmino, Konate a van Dijk. Otazník visí i nad startem Carvalha.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Collins, Kilman, Bueno - Neves, Nunes - Traoré, Sarabia, Hee-Chan - Jiménez

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson - Henderson, Fabinho, Thiago - Salah, Núñez, Gakpo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.97 - 3.78 - 1.96

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Newcastle United - West Ham United

sobota 18:30

Doma stále neporažený Newcastle se pokusí prodloužit sérii proti West Hamu, jenž patří v zápasech na cizích hřištích mezi nejhorší týmy Premier League.

Newcastle v úterý porazil v rámci EFL Cupu Southampton 2-1 a zahraje si finále ve Wembley proti Man Utd. V lize je Newcastle společně s Arsenalem jediným mužstvem, které ještě doma neokusilo hořkost porážky. Magpies stále drží třetí místo, ale musí se mít na pozoru, protože čtvrtý Man Utd má stejně bodů a je horší pouze o skóre.

Eddie Howe mírnil před ligovým zápasem nadšení z postupu do finále EFL Cupu. "Postup do Wembley je pro nás samozřejmě velký úspěch, ale nyní se musíme soustředit na ligové utkání. West Ham je vždy těžkým soupeřem a my proti němu musíme uspět. Hráči znají kvalitu Premier League a pokud bychom se přestali soustředit, tak nás soupeři ihned potrestají. Doufáme, že radost z postupu do finále poháru přeneseme i do ligy a v sobotu zvítězíme," prohlásil anglický manažer.

Domácí budou postrádat několik hráčů. Na marodce jsou Isak, Krafth, Manquillo a Targett. Do zápasu nezasáhne ani Guimarães, který si musí odpykat trest za červenou kartu.

West Ham poslední dva zápasy zvládl a v obou případech udržel čisté konto. Nejdříve Hammers porazili v lize na domácím stadionu Everton a posléze si ve FA Cupu poradili s Derby, které na jeho hřišti zdolali 2-0. I tak se hostům v tomto ročníku Premier League nevede podle představ a nyní se nachází až na 16. místě. Můžou za to především výkony týmu na hřištích soupeřů. Kladiváři si z 10 utkání venku připsali jenom 5 bodů a hned 7 duelů prohráli. V lize jsou v této disciplíně dokonce třetím nejhorším týmem.

Na sobotní utkání se těší i český obránce Vladimír Coufal, který klubové televizi poskytl před zápasem rozhovor. "Newcastle je velmi tradiční klub, takže se opravdu těším, až budu na hřišti. Ze strany jejich fanoušků je tam samozřejmě nepřátelská atmosféra, a to mě vždy motivuje. V minulé sezóně jsme u nich dokázali zvítězit a doufáme, že tento výsledek zopakujeme," řekl 30letý obránce.

David Moyes nevyužije služeb Corneta, Ingse, Scamaccy a Zoumy. Duel odřídí zkušený sudí Peter Bankes.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Joelinton, Longstaff, Willock - Almirón, Wilson, Saint-Maximin

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabianski - Aguerd, Ogbonnna, Kehrer - Coufal, Rice, Souček, Emerson - Fornals, Bowen - Antonio

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 3.88 - 5.66

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Chelsea FC - Fulham FC

pátek 21:00

Po hektickém závěru lednového přestupového období přivítá Chelsea v pátek večer v Premier League na Stamford Bridge v londýnském derby Fulham. Blues během ledna utratili více než 300 milionů liber, ale k tomu, aby se v této sezóně dostali do první čtyřky, potřebují opravdu zabrat.

Poté, co Chelsea v lednu podepsala smlouvy s Joãem Felixem a Mychajlem Mudrykem, přišla v poslední den přestupového období rekordní posila, a to defensivní záložník Enzo Fernández z portugalské Benficy. Vedení Chelsea tak dalo jasně najevo, že věří trenéru Grahamu Potterovi a že se jim podaří napravit žalostný vstup do ligové sezóny.

Chelsea před třemi týdny na Craven Cottage prohrála 2:1, kdy si svůj neslavný debut odbyl portugalský útočník Felix, jenž byl vyloučen. Následovalo vítězství nad Crystal Palace a bezbranková remíza na Anfieldu, i přesto se Blues nachází až na 10. místě ligové tabulky.

Od vítězství nad Chelsea prohrál Fulham oba ligové zápasy a naposledy v sobotu jen remizoval v FA Cupu s druholigovým Sunderlandem 1:1. Fanoušci však nemohou být nespokojeni s výkony jejich oblíbenců, zápasy proti silným soupeřům z Newcasltu a Tottenhamu totiž prohráli shodně jen 0:1, v St. James Parku navíc smolně neproměnil pokutový kop ostrostřelec Mitrović.

Pokud by se jim na Stamford Bridge podařilo strhnout zápas na svou stranu, posunuli by se na šesté místo. Bylo by to také poprvé v historii klubu, kdy by zkompletovali ligový double nad Chelsea, a jejich fanoušci by ještě mohli nadále snít o prvním postupu do evropských pohárů od roku 2011.

Trenér domácích Graham Potter stále nebude moct využít služeb Joãa Felixe, který je stále po červené kartě suspendován, a je otázkou, zda bude k dispozici nejnovější akvizice - Enzo Fernández. V sestavě Blues by se pak mohl objevit Mateo Kovačić, který by mohl využít odchodu Jorginha a zranění N'Gola Kantého a Denise Zakariy. Jediným absentérem hostujícího Fulhamu je Neeskens Kebano, naopak by si svůj debut v klubu mohl odbýt Saša Lukić či Cédric Soares.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Arrizabalaga - Chalobah, Thiago Silva, Badiashile - Azpilicueta, Kovačić, Hall, Cucurella - Mount, Mudryk, Havertz

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Palhinha, Reed, Andreas Pereira - Decordova-Reid, Mitrović, Willian

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.62 - 4.19 - 5.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
19
16
2
1
45 : 16
50
2
Manchester City
20
14
3
3
53 : 20
45
3
Newcastle United
20
10
9
1
33 : 11
39
4
Manchester United
20
12
3
5
32 : 25
39
5
Tottenham Hotspur
21
11
3
7
40 : 31
36
6
Brighton & Hove Albion
19
9
4
6
37 : 27
31
7
Fulham FC
21
9
4
8
32 : 30
31
8
Brentford FC
20
7
9
4
32 : 28
30
9
Liverpool FC
19
8
5
6
34 : 25
29
10
Chelsea FC
20
8
5
7
22 : 21
29
11
Aston Villa
20
8
4
8
23 : 27
28
12
Crystal Palace
20
6
6
8
18 : 27
24
13
Nottingham Forest
20
5
6
9
16 : 35
21
14
Leicester City
20
5
3
12
28 : 35
18
15
Leeds United
19
4
6
9
26 : 33
18
16
West Ham United
20
5
3
12
17 : 25
18
17
Wolverhampton Wanderers
20
4
5
11
12 : 30
17
18
AFC Bournemouth
20
4
5
11
19 : 42
17
19
Everton FC
20
3
6
11
15 : 28
15
20
Southampton FC
20
4
3
13
17 : 35
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1120)

Přidat komentář
Talker

Doprdele, pátek večer, kdo to vymýšlí... Kdyby to dali alespon od šesti

Reagovat
M0rb1D4S

Od devíti ideální Přijdu z práce, ještě něco stihnu udělat a večer už si v posteli můžu zapnout fotbal

Reagovat
Talker

Já mám bohužel plány a nepředpokládám, že se vrátím v 9.

Reagovat
ratusek

akorát půjdeš spát nasranej

Reagovat
Trapper

Reagovat
M0rb1D4S

Tuto sezonu už ne. Už jsem se distancoval od výsledků. Chci jenom vidět zapracování nových hráčů.

Reagovat
Talker

Já právě taky, bohužel...

Reagovat
M0rb1D4S

Pořád se na to můžeš podívat druhý den

Reagovat
Jordi Alba

To už není ono.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
M0rb1D4S

Tak ideální to není, ale pokud tě zase tak nezajímá výsledek, ale spíš předváděná hra a zapracování nových hráčů, tak se na to můžeš s klidem podívat i druhý den.

Reagovat
Jordi Alba

Dřív jsem to takhle dělal, teď bych se i kdybych měl 2% baterky na mobilu na ten Livesport stejně podíval, jak hrajou a s výsledkem co znám to už znova vidět nechci. Navíc třeba v případě prohry Barcelony mi to nějakej z kamarádů včas ohlásí patřičným výsměchem.

Reagovat
M0rb1D4S

Taky mám kamaráda, který je fanoušek West Hamu a vždycky mi to dával vědět. Ale tuhle sezonu je nějak podezřele zticha

Reagovat
TopinB

Já mám kámoše, který fandí LFC.

Tuhle sezónu je v tom chatu jenom prach a pak "what the fuck" z prvního února tohoto roku

Reagovat
Talker

Já jsem na tom stejně, byť dneska je to kulatá oslava narozenin kamaráda, takže možná se k tomu nedostanu.

Každopádně kde sledovat celé zápasy zpětně?

Reagovat
Jordi Alba

fullmatchesandshows nebo nějak tak dej do Googlu, ale už jsem to nějakej rok nepoužil, nemám ponětí zda to furt frčí.

Reagovat
TopinB

Já se dívám teda jenom na highlighty, ale když je hledám, tak nacházím tohle a maj tam i něco označené jako first half a second half, takže možná tam?

https://www.reddit.com/r/footballhighlights/

Reagovat
rickroll

footballorgin.com

taky footballia.net, ale jsou tam jen zápasy starší než měsíc

Reagovat
FUnk

Reagovat
Gazdo

Si jak zenska

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
J0EL

najlepsi cas prave, ked uz mas rodinu

Reagovat
Nizzie

Reagovat
mithro

Reagovat
Csaplárova past

Další prohru vidět nechceš.

Reagovat
Error

Ja mam to stesti, ze at zvoli jakykoliv cas, trefi mi to zrovna praci. Vcetne dneska teda

Reagovat
Svatej

mam dneska zábavu večer, tohle jsem ale taky chtěl vidět

Reagovat
icemike

Reagovat
Maximm9

No jsem zvedavy. Fanousci ostatnich klubu samozrejme ocekavaji minimalne 5:0, kdyz se utratilo 600mega, ale podle me to bude vydrena vyhra.

Kazdopadne Felix jeste hrat nemuze a Enzo asi taky nebude hrat nebo ? Aspon na toho Mudryka se tesim, ten musi byt v zakladu

Reagovat
vitasrp

Když nebude hrát Enzo, tak máme na dva zatažený střední záložníky ideální možnosti. Před sezónou tu byl Zakaria, Loftus Cheek, Jorginho, Kovačič, Kanté a Gallagher (tomu to moc nesedí) dnes by k dispozici byl akorát Gallagher a k tomu Loftus na tak 45 minut.

Reagovat
Maximm9

Gallagher a Chukwuemeka by bylo asi hodne o drzku co ?

Mozna James, kdyz uz neni na marodce, stejne je to nejlepsi hrac na nasem kazdem postu. Ale radsi bych ho nechal az na Dortmund.

Reagovat
Talker

James možná vystřídat na posledních 15 minut, tam musíme dávat bacha, abychom to neuspěchali.

Reagovat
Svatej

To je to smutný, on by byl nejlepším hráčem nejspis na každým našem postu Normálně bych mu věřil i na hrotu, kde začínal

Reagovat
Svatej

Tldr - bude hrát

Reagovat
icemike

Já budu rád, když neprohrajeme

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Do fantasy Mudryka nebo Martinelliho?

Reagovat
Gunner14

Martinelli, to si ho jako do ted nemel?

Reagovat
trywii & TOTTENHAM

Měl, hraju wildcard. A Arsenal ma dalsi kolo double GW, takze je to jasny uz.

Reagovat
gocii

Zrovna jemu to moc posledni dobou nejde

Reagovat
VersaceChain

Mason snad v zakladu proti Palace

Reagovat
ManUnited

Reagovat
Busby babes

Reagovat
andkoo

jj, ved po tom rocnom individualnom treningovom plane musi byt nabuchany ako svina

Reagovat
smazaný uživatel

Je otázkou, či ten pretlak v kabíne Chelsea bude dobrý, alebo zlý pre morálku. V FM všetci plačú, že nehrajú dosť...

Reagovat
jk

No Potter s tím asi počítá, když už to řekl i tak veřejně.

"There's going to be a few awkward conversations. That's the reality of where we are," he said.

"Only 11 can play and only a certain amount can be in squads so there's always going to be a certain amount who will be disappointed."

Reagovat
icemike

To mluvil ale zejména o LM

Reagovat
Maximm9

Musi to vydrzet do leta, pak se ta kabina procisti

Reagovat
Csaplárova past

Žádný přetlak není. Na marodce je jedna jedenáctka a po sezóně budou odchody, logicky.

Reagovat
Gunner14

Zitra to snad bude jasna zalezitost i pres nastup Dycheho a nasi formu s Evertonem

Reagovat
juninho8

Fans Chelsea. Myslíte, že by dnes už mohli hrať James a Sterling?

Reagovat
Maximm9

Ja doufam, jestli naskoci James, tak je na 110% pripraveny a jestli je tam 99%, tak bych ho tam neposilal a posetril na dalsi zapas at se rozehraje na Dortmund.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

To není odpověď na otázku. Otázka zněla, zda myslíš, ne zda doufáš ...

Myslet znamená hovno vědět, to už mi říkal nevlastní otec ...

Reagovat
icka

Nedivim se , ze vlastni odesel radeji.

Reagovat
Csaplárova past

Jojo, pochází ze severu Moravy. Stejný blb jako ty a dokonce i lokaci máte stejnou.

Reagovat
John Obi Mikel

O Jamesovi se spekuluje, že je připraven. Sterling teprv začal trénovat, ten spíš hrát nebude.

Reagovat
M0rb1D4S

Připraveni na zápas by měli být oba dva, ale ani jeden na celých 90 minut. Spíš bych to viděl, že začnou oba na lavičce. Místo Sterlinga teď máme do útoku těch alternativ víc než dost.

Reagovat
Greaber

Reagovat
Svatej
Reagovat
M0rb1D4S

Tak ještě 2-3 hráči by mohli přijít jako alternativa k alternativám, ale myslím, že momentálně tu obrovskou porci zápasů zvládneme i tak

Reagovat
Ligter

hejtřík.es

Reagovat
Busby babes

cekal jsem vetsi vrazdu po tom co jsem videl na twitteru.

Reagovat
Greny

Skákal dřív než ho trefil... Simulant

Reagovat
Papra

jako záměr šílenej ale faul nakonec nic hroznýho, protože ho moc netefil. Nicméně červenou bych mu dal taky.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
EZ

Nic strasne. Akurat dost pica move.

Reagovat
vodka

žlutá

Reagovat
vilp

Reagovat
jk

Ta reakce byla taky za kartu?

Reagovat
hilarious

to zase bude rasistů

Reagovat
j_mrazik

Oba žlutá.

Reagovat
j_mrazik

Ale zase cením, že se Vinicius neválel.

Reagovat
JessePinkman

Zase tu reakci ale přehnal. Oplácel, takže měl dostat žlutou.

Reagovat
Greny

Červenou

Reagovat
JessePinkman

Kdyby Gabriel po tom Viniciusovo napadení upadl, tak klidně.

Takhle jen žlutá.

Reagovat
masly008

normální faul z frustrace, nic zákeřného na zranění.Bych z toho nedělal vědu.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

pred rokem 95 ani žlutá... teraz prísna červená

Reagovat
jk

Tak ve španělsku bych se tomu nedivil ani před rokem 95

Reagovat
vodka
Reagovat
bbbauch

tu miluju

Reagovat
Jardin

Reagovat
mistr129

navíc polehčující okolnost, že na Viniciuse

Reagovat
Nikikrew

neviem no kopnut niekoho ak ti pride normalny faul tak nieco asi nebude v poriadku....

Reagovat
masly008

ooo bože ve fotbale se kluci kopou, rychle to zastavme.Pořád lepší toto než Kane na Haalanda staršího.Nebo lopata na Eduarda.

Reagovat
janinho

jj, ten znamy hrac MU Roy Kane

Reagovat
masly008

Keane promiň za hrubici.

Reagovat
smazaný uživatel

to dává smysl

Reagovat
Nikikrew

Kopu ved ja nerobim z toho tragediu ale Gabrielovi preplo tak ci tak

Reagovat
Front hell

Takhle měl tenkrát nakopnout costu

Reagovat
Nikikrew

approved

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Kinky7

To by v zapasa LVI BHA bylo bez karty pro pool

normalni zluta

Reagovat
Trand

Amatér, takhle se to dělá https://youtu.be/5WkAqbfVihE?t=10

Reagovat
FUnk

cisty, hrej

Reagovat
Greaber

Proč mám pocit, že to je spíš o tom, že hráči a vlastně i fanoušci vidí, že se Vini nechá snadno rozhodit a tak mu prostě nakládají co se do něj vejde. Kdyby ho to motivovalo a hecovalo k lepším výkonům, tak by si ty fauly a pískání na něj rozmysleli.

Reagovat
Trand

Tak tady se to vyloženě vyplatilo, když Valencie prohrávala v 71. minutě 2:0 a Gabriel za to dostal červenou.

Reagovat
Wazza228

Brutální faul.

Reagovat
Bakary3

Pffff

Aspoň měl jednou proč brečet

A teďka pro oba

Reagovat
John Obi Mikel

Vinnie Jones

Reagovat
Front hell

Ten by mu ještě jednu natáhl kdyby takhle po něm vystartoval

Reagovat
pingla

vincek nevěděl, jestli se má válet nebo vystartovat

Reagovat
Nuno čomes

Proč? Vždyť se ho skoro nedotkl.

Reagovat
j_mrazik

Na Fulham takhle špatnej kurz, když jsou v tabulce před nimi?

Reagovat
Greaber

Ten kurz vypadá vážně lákavě, kdyby nebyla prasárna sázet proti vlastnímu týmu, jdu do toho

Reagovat
icemike

Však pro tebe to pak je win win, buď máš radost nebo mas radost

Reagovat
Papra

když spolu hráli těch pár týdnů zpět tak jsem dával na Fulham za 4,5 a krásně se zhodnotilo :)

Reagovat
masly008

Bitva o Fulham road

Reagovat
Kixi Syhimour

To už se zas hraje?

Reagovat
13

Co ta predpokladana sestava Chelsea? To trochu vypada jako cekani co Musryk provede..

Reagovat
smazaný uživatel

Suchý únor začal a snad ho i po dnešním zápase udržím.

Reagovat
Vsadim gule

No vidíš, na to sem úplně zapomel. Honem si jdu někam sehnat pivko na protest

Reagovat
Agent z Melmacu

ja už som vyhonil

Reagovat
Busby babes

Rash podruhe hracem mesice PL

Reagovat
Ligter

letos to chytl neskutečně

Reagovat
JessePinkman

Už jsem si ho dal do fantasy, takhle s těmi jeho skvělými výkony bude konec.

Reagovat
Busby babes

mam ho tam od zacatku a ani to ho nezastavilo.

Reagovat
salami

Dam mu pasku a trippla a je klid, potrebuju aby se trochu pred finale poharu uklidnil.

Reagovat
O.Giroud

ty tu ani nehovor, si dostal Pogbu, ktory hral tuzku a potom mal za ten mesiac asi 3 zapasy 10+ ak nie viac

Reagovat
Busby babes

si to jeste nekdo pamatuje?

Reagovat
Free_player

Tohle vyhraje ten silnější tým z Londýna a Willian to rozhodne ... 1:2

Reagovat
Zdeno8

Ahoj, vím, že to není koment k Premier League ale chodí sem do sekce asi nejvíce lidí. Nemáte někdo náhodou tip na někoho, kdo by dokázal sehnat lístky na Paris Saint German na francouzskou ligu?

Reagovat
Busby babes

https://billetterie.psg.fr/en/catalogue/match-foot-masculin-paris-vs-toulouse

normalne koupis pres jejich stranky. treba ted na Touluse jsou normalne v prodeji

Reagovat
Zaschrona

91 euro nejlevnější

Reagovat
Busby babes

jo no, drahy jak prase. Pariz no

Reagovat
nani92

Reagovat
andkoo

3 roky dozadu tam pytali 13 eur za pivo, Francuzsko je na hovno

Reagovat
Free_player

fuuu

Reagovat
Muffi

vzdyt ti musi mit nejdrazsi lupeny z definice.

Stadion jen pro 50 000, hraji v obrim, extra drahem meste, kde jsou jediny klub, fanaticka fanouskovska zakladna a tym sam je atrakce jak krava. Tohle nevymaze ani slaba atraktivita ligy.

Koule bych za to nedal, ale mam dojem, ze to bylo strasne predrazene i pred sejky.

Reagovat
Zaschrona

Koukám, že třeba na City jde koupit nejlevnější lístek příští týden za 60 liber, na PSG tam teď teda jeden je pod středu za 62 euro. Ok, z tohohle pohledu bych to nakonec i chápal, akorát PSG tam taky má lupen k hřišti za 233 a City lupen prodává za stejnou cenu i do prvních řad a podobně to znám i z jiných stadionů z Anglie. V tomhle je tam pro mě rozdíl, ale když to vyprodají - každému jeho Poděbrady.

Reagovat
Muffi

A na Bayern od tri stovek.

Reagovat
iamek

Já kupoval jednou normálně přes jejich web. Nemusis být ani člen fan clubu.

Reagovat
Todd Boehly

Já nevím, s Chelsea jsem přežil pády, trofeje, hejty....

Ale tahle tvář je nějak tak na změnu lokálu, strašně těžce se tomu fandí...

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Whitemedia

to je doják

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
icka

Reagovat
Manik...

Reagovat
Whitemedia

Felix, Mudryk & Enzo in the #UCL squad

Aubameyang deregistered.

Reagovat
Hlahart

Auba, nothing personal

Reagovat
icemike

Nemá v té soupisce co prohledávat

Reagovat
Whitemedia

To rozhodně a vem si, že před ním dostal přednost i zraněný Pulisic

Reagovat
Csaplárova past

Auba za mým očekáváním. Všichni ho tady hejtili, ale v Barce měl čísla, tak jsem z toho byl zmaten. 15 gólů napříč všemi soutěžemi jsem mu předpovídal

Mně se líbil Broja v pár zápasech. Škoda, že se nedostal do hry více a zranil se.

Felix aktivní a přemotivovaný úvod. Hraje o lepší angažmá, v Madridu nevynikne a ničí ho tam

Reagovat
icemike

Jakoby to na ty 2 zápasy nebylo jedno

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
PanAu

Tak aspoň toto dopadlo dobře

Reagovat
Svatej

Reagovat
Gazdo

OT. : urcite to tu uz niekto daval ale vedeli by ste mi niekto poradit nejaku stranku kde sa daju pozriet cele zapasy nejake historicke? Dajme tomu tak 20 rokov naspat. Idealne aj v nejakej dobrej kvalite. Vopred dakujem

Reagovat
icemike

Historické zápasy? A zkusil jsi stránky liverpoolu?

Reagovat
Kixi Syhimour
Reagovat
Coutinho10

nejlepší

Reagovat
Gazdo

Dik

Reagovat
Whitemedia

Enzoooo

Reagovat
Error

James, Enzo, Mudryk... 8-0

Reagovat
Front hell

Skoro

Reagovat
Maximm9

Kepa, James, Badiashile, Thiago Silva, Cucurella, Fernandez, Gallagher, Mount, Ziyech, Mudryk, Havertz.

Skoda toho Felixe jeste

Reagovat
iamek

Ziyech

Reagovat
Maximm9

Ten to bude podle me sabotovat

Reagovat
Salfovic

Taky nerozdejchal odchod Jorginha ?

Reagovat
John Obi Mikel

Nerozdejchal svůj neodchod.

Reagovat
Whitemedia

Někdo končí kariéru v repre a někdo holt bude hrát jen v repre, protože proč být zdravý i pro klub že... Kovacice v létě prodat

Reagovat
Kluivert9

James bude střídat zraněnej hned v 1. poločase, nebo až ve druhém?

Reagovat
Whitemedia

Těžko říct, kdy se ten náš Rosický zase rozsype.

Reagovat
PanAu

Jestli se zraní, tak za 150mega prodat do Realu

Reagovat
Coutinho10

50.-59. minuta na 100%

Reagovat
Greny

Nebude to nejmladší sestava co v lize nastoupila?

Reagovat
numeromis

Prosím, máze někdo dobrej stream? Moooc díky.

Reagovat
Sarlin
Reagovat
masly008

Chelsea v plné palbě ne?

Reagovat
PanAu

Už chybí asi jen Chilwell místo Kukuřice a Kante/Kova misto Gallaghera.

Reagovat
masly008

jako že chelsea koupila beka za 60 mega na lávku?

Reagovat
Kluivert9

Kterého myslíš?

Reagovat
masly008

kukuřici

Reagovat
PanAu

Pokud bude hrát jako doteď tak jo

Reagovat
Csaplárova past

Ten Badiashile hori jak papir

Reagovat
vodka

Willian dneska ještě lepší než obvykle, Silva je fakt kouzelník Havertz má dneska první dotek jak Lukaku a Mount mi přijde úplně mimo rytmus hry...

Reagovat
PanAu

Takže u nás vse při starým

Reagovat
vilp

Cucurella je otřesnej hráč.

Reagovat
PanAu

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
PanAu

Mudryk hraje?

Reagovat
vilp

No bohužel se kolem něj motá hlavně trojka Cucurella, Mount a Havertz, od které má strašně moc balonů.

Reagovat
PanAu

Snad k němu v létě dokoupime par hráčů.

Reagovat
Salfovic

Tucet

Reagovat
Salfovic

Na čelenku.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Havertz a Cucurella dobře mimo

Reagovat
acko_bez_naflusu

Jen Enzo s Thiagem sou koukatelný zbytek dost podprůměrný

Reagovat
O.Giroud

600 mega a 30min bez golu

Reagovat
Mato178178

a s jednou strelou

Reagovat
masly008

co bez golu, ale bez střely na bránu.

Reagovat
Trapper

Enzo

Reagovat
Sandstorm

To je dobrej paskvil ta Chelsea.

Reagovat
PanAu

Havertz

Reagovat
Maximm9

Enzo hraje pekne, chtelo by to vic dostat do spoluprace Enza s Mudrykem

Reagovat
Trapper

Do prdele, ten Cucurella je fakt otřesnej, co nás přimnělo za něj dát takovou raketu

Reagovat
masly008

Asi starší verze FMka

Reagovat
Maximm9

No, sel by do City za 40m

Reagovat
PanAu

Ví vůbec ze hraje beka? Vždyť je furt někde v hajzlu

Reagovat
Trapper

Tvl, teĎ zas z beka sprintoval někam do středu hřiště

Reagovat
masly008

Tvl Chelsea hraje doma na brejky , bych čekal že je trochu zmáčknou.

Reagovat
vitasrp

Ten výkon Havertze, to je výsměch normálně.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
hona.kub

2x měl dat gól, to se pak těžko hraje, když tam je hňup, co netrefí prázdnou branku

Reagovat
vitasrp

Plus zadrbal dva brejky, protože neumí nahrát/narazit jednoduchý balón.

Jako u Cucurelly je víc vidět, jak v prdeli je, ale Havertz nehraje o nic líp, jen je to v jiný části hřiště a na jiný pozici no. Otřesný.

Reagovat
vilp

Ziyech krom toho pasu na konci taky posral úplně všechno. A Gallagher mi připomíná Drinkwatera.

Reagovat
Trapper

Havertz do prdele

Reagovat
Manik...

To je dřevák

Reagovat
LaVolpe

Mudryk snad ztratil 80 % míčů, co měl.

Reagovat
JohnnyBravo

Enzo je skvělej. Jestli se něco neposere, tak bude hodně platnej. Za to Kukuřice, to je zoufalství. Chelsea dopředu bezzubá, Potter by měl nasadit Mudryka

Jo a ještě perlička od komentátora: T.Silva je jeden z nejlepších asistentů Chelsea, přihrál už na 2 góly

Reagovat
fenixLFC

mam pocit ze podobny komentar som cital u kazdeho ofenzivneho hraca chelsea. to ze bude skvely sa pisalo o mudrykovi, sterlingovi....

Reagovat
vitasrp

Ten Cucurella je úplně v prdeli, na každém jeho doteku je vidět, jak je vyklepaný, on krom přihrávky do strany na Mudryka není schopnej nic udělat.

Havertz je klasicky marnej v zakončení a mezihře a Ziyech je taky na poměry svých posledních výkonů dost nudnej, ale tam se to dá chápat.

Reagovat
Gunner14

Tolik pokemonu a takova sracka

Reagovat
vitasrp

Nejsem schopnej tu statistiku ověřit, ale mám dojem, že Chelsea z posledních 10 velkých šancí v lize (xG nad 0.25) proměnila jednu.

Reagovat
sensei25

Bez strelca to v Chelsea nepojde.Dnes ich Mitrovic zostreli,lebo chelsea neda gol ani keby hraju do rana.Havertz na hrote je vtip.

Reagovat
Manik...

Reagovat
hona.kub

Enzo je všude a hraje skvěle.

Reagovat
PanAu

Silva, Bade, James a Enzo hodně slušný výkon, naopak Ziyech a Havertz hrůza, Kukuřici komentovat nebudu, ten absolutně netuší, co má dělat, zoufalec. Mudryk se musi víc zapojit, zatím neviditelný.

Reagovat
JohnnyBravo

James jen kvůli tomu, že je oblíbenec? Dopředu nepředvedl vůbec nic, dozadu to taky žádná jistota není. Já mu to nevyčítám, je po zranění, ale chválit ho

Enzo je skvělej

Reagovat
PanAu

Ano je oblíbenec a mně stačí málo oproti těm jiným zoufalcum, co hrálo předním.

Reagovat
JohnnyBravo

Tak v první řadě, by měl ten zápas aspoň dohrát, výkon vem čert

Reagovat
PanAu

No mám obavy, to samé Ben až naskočí místo Kuky.

Reagovat
Greny

Zkusíl bych přehodit Ziyecha a Mudryka...

Mudryk je tam strašné odrizlej, navíc ještě má za sebou Cucurellu ten mu nijak nepomůže a přes pravou stranu hrajeme vice

Reagovat
Maximm9

To neni spatny. Kdyby Mudryk hral s Jamesem, tak by to mohlo byt super

Reagovat
Miguel19

Je vidět, že se všichni posledních 14 dní soustředili na přivedení Enza. Jinak nechápu, co jako Potter a spol. dělali.

To je hrozný průser...

Reagovat
vitasrp

Druhá strana mince je, že kdyby Havertz nebyl řepa, tak vedeme aspoň 1:0. V tuhle chvíli je problém, že tam jsou dva opravdu mizerný výkony - on a Cucurella.

Reagovat
Miguel19

Madueke jde na to. Kdy se zraní?

Reagovat
PanAu

Srazí se s Jamesem a oba odvezou.

Reagovat
Nikikrew

Auba je mozno k hovnu do kombinacie ale ked sa dostane do sance tak ju zvycajne premeni, nie ako ten traged Havertz....

Reagovat
vilp

Jsem zvědavý, jestli z Mudryka postupně vytáhnou presink, nebo se to nenaučí nikdy jak Hazard. To by mi dnes na něm zatím vadilo asi nejvíc, že není ve hře, není úplně jeho chyba.

Reagovat
Switchback

se musel zranit ne?

Reagovat
PanAu

Nemá na to, v létě za 20 do Arsenalu.

Reagovat
LaVolpe

Byl hodně špatnej.

Reagovat
Maximm9

Chelsea ma tak rychly prechod do utoku, ze normalne zvladam si odskocita kdyz se vratim, tak mic ma Kepa

Reagovat
Greny

Proč do toho Cucurelly tak chodí? Vždyť je to jejich nejlepší hrac

Reagovat
Stannis Baratheon

Chelsea hrozně špatná. Ten Madueke přišel a vypadá jak průměrný hráč divize.

Reagovat
PanAu

Kde furt lítá ten Cucu? si hraje na Zinchenka?

Reagovat
masly008

Už to hrají na bod.Jinak ten Palinha tam v tom středu slušně kraluje.

Reagovat
O.Giroud

Mudryk a to bolo kecov ked nieco ukazal proti tragickej vysunutej LFC obrane

Reagovat
masly008

Tak je to jeho první zápas v základu a je mu furt 20.Zase bych nedivočil.

Reagovat
Gazdo

Ma 22

Reagovat
masly008

Reagovat
madridcan

Tak na Ukrajine sa zastavil čas zase

Reagovat
O.Giroud

Ved nikde nepisem, ze je to flop a teraz sa nepresadi. Len ma pobavilo, ze to dopadlo ako som cakal a nie, ze ako som mal pocit z komentarov ze rovno v dalsom zapase ked zacne v zaklade tak si pojde pre hattrick. Len preto, ze mal sancu proti LFC, kde na obranu staci spravit pohyb doprava dolava a zrazu su vsetci v prdeli.

Reagovat
masly008

ok

Reagovat
vodka

byl cely tyden nachlazeny

Reagovat
O.Giroud

chudatko malunke a este aj hrat musel

Reagovat
masly008

Je zajímavé že má Chelsea tolik peněz,ale dlouhodobě jedno z nejhorších hřišť.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Miguel19

Gallagher je fakt vtip. On sice maká jak nikdo, ale fotbalově je to strašná bída...

Reagovat
hona.kub

Závidím Talkerovi, že šel kalit a nemusí sledovat tu bídu....

Reagovat
Trapper

Reagovat
patas92

Jak se Chelsea povedlo utratit 600 milionů za rok nebo kolik, a stejně mít ten tým na kvalitativně úplně stejné úrovni jako v minulé sezoně

Reagovat
Trapper

Tvl, Gallagher ty rohy kope jak když je u nás kopal Willian

Reagovat
hona.kub

Nedokopne ani na penaltu

Reagovat
Maximm9

Zkusil si nekdy ten Gallagher kopnou roh na treninku ?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten gallagher to je taky neco, vypada jak prime forlan, ale hraje jak sacek..

Reagovat
Grahf

ako by vyzerala základná zostava chelsea, keby boli všetci zdraví?

Reagovat
masly008

stejně až asi na Chivella?

Reagovat
LaVolpe

Fofana na stoperu, Félix na hrotu.

Reagovat
icemike

Mendy - Chill, Silva, Fofana, James- kante, Enzo, Mount - Felix, Broja, Mudryk

Reagovat
pospec7

To je strasnej tym

Reagovat
Ladas321

Za Chelsea nic moc, 120 milionu na hřišti za první poločas neviditelných. To bude chtít v létě dalších 10 nových hráčů s doživotní smlouvou.

Reagovat
Miguel19

To nemyslí vážně

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Trapper

Do pice tvl, dve veci udela vytecne a pak to kopne do posledniho hrace

Reagovat
hona.kub

Zlatej Alonso, sice byl pomalej, ale aspoň dával góly. Kukuřica s květákem na hlavě tam běhá jak splašená srnka a neví, neví nic

Reagovat
Kiss Me Polka!

golman nicmene nezakoncit do prazdne brany pres beka taky dobry

Reagovat
masly008

tak už to kopal na dlouhou a Leno už ho skoro měl.

Reagovat
Manik...

V klidu, Havertz by to stejně nedal..

Reagovat
Rohlíček

Leno

Reagovat
Greny

Fofana ... Škoda no... A mohl by někdo se naučit kopat rohy

Reagovat
Salfovic

Fulham mohl hrát klidně bez brankáře.

Reagovat
Manik...

To bude průser ten tým. Nasypalo se a na LM to nebude

Reagovat
blaugrana

este ze ta Cukotka vyjeaa 330 megay, inacby tu remizu nedala

Reagovat
hona.kub

Trefili sme vůbec zařízení krom tyčky?

Reagovat
Trapper

Co ten rozhodčí ale tomu Fofanovi píská tvl

Reagovat
M0rb1D4S

Fakt doufám, že po sezoně půjde Havertz do prdele, protože ten borec nepřináší týmu vůbec nic. Sterling úplně to samé. Pokud má přijít čistka, tak se musí začít od tady těch rádoby "hvězd" protože na ně se nedá dívat ani náhodou.

Reagovat
Maximm9

Hlavne Potter se musi konecne probrat. Nechapu, proc treba nedostane sanci od zacatku Fofana, vsak co se tim muze pokazit ? Nic

Reagovat
M0rb1D4S

Já taky nedokážu pochopit, proč na hrot pořád musí cpát Havertze. Ten borec je úplně v prdeli. Stejně tak Mount už potřebuje posadit na lavičku, protože letos předvádí jeden tragický výkon za druhým, ale z nějakého důvodu budou tihle hráči neustále v základu. Tahle sezona už je stejně odpískaná a budu radši, když příští nebude hrát žádnou EL nebo dokonce EKL, protože jsou to úplně zbytečné soutěže. Naštěstí už příští týden zase bude moct nastoupit Felix, protože ten naposledy proti Fulhamu aspoň ukázal, že je má dostatečnou techniku na to, aby dokázal jít do souboje 1v1, protože ten zbytek hráčů je připosraný a radši to přihraje zpět na Silvu nebo Badishileho, než aby se pokusili o něco riskantnějšího

Reagovat
icemike

Dej si snickers

Reagovat
mithro

chelsea to v lete este doladi

Reagovat
Kluivert9

Tak ještě aspoň 300 mega a možná dají gól Fulhamu...

Reagovat
hona.kub

Naprostá tragédie. Kdybych měl počítat, tak aspoň 4 naše brejky končily obrovskou šancí Fulhamu. Všechno je špatně, máme kupu rádoby hvězdiček, ale za 21 špílů sme vstřelili úctyhodných 22 gólů!

Je velmi těžké si obhajovat, že se nedaří, protože spousta hráčů pro Chelsea nedýchá. Kdyby tam byla aspoň bojovnost, ale tam není nic...

Reagovat
Wazza228

CFC může být spokojená, skočilo se na 9. místo.

Reagovat
Salfovic

Pomalu, ale jistě

Reagovat
PanAu

Nechat Enza a Silvu a zbytek prodat. Dobrou

Reagovat
vitasrp

Pan Havertz je neskutečnej, ten prakticky každý týden servíruje laskominu pro fajnšmejkry. Fakt mě vůbec nebaví a nenašel bych na jeho hře silnou stránku.

Reagovat
juninho8

Ono nasrac na útočnú hru Chelsea, kde som mal tiež hráčov v drafte, ale Potter prečo, pre Boha prečo si dal dole Reeca v 60. minúte?

Reagovat
M0rb1D4S

Není třeba zbytečně riskovat další jeho dlouhodobé zranění. Zrovna tohle stažení chápu. Naštěstí teda od příští sezony bude moct místo Jamese naskočit Gusto, protože sledovat Azpilicuetu na kraji obrany je dost pain.

Reagovat
juninho8

Ako áno.... reálne ja to chápem....na celý zápas to určite nebolo...ale jedna minúta by ho nezabila samozrejme s nadsazkou... ináč Gusto dúfam že bude good deal....Lyon je môj obľúbený klub a chlapec sa rýchlo chytil a stal sa oporou....na jednej strane som rád že sa posunul, ale na druhej bude chýbať

Reagovat
M0rb1D4S

Já taky doufám, že se chytne, protože nám vážně zoufale chyběl někdo, kdo by aspoň z poloviny dokázala Jamese nahradit. Ale na naší hře je třeba zlepšit hodně věcí. Jak už jsem psal níž, je třeba vedle Enza mít hráče, který si bude plnit defenzivní úkoly, protože takhle je zbytečně zabitý mezi stopery. A je třeba se zbavit hráčů jako Sterling a Havertz. Nemůžu se dočkat, až k nám přijde Nkunku.

Reagovat
juninho8

No jo...ja Havertza úplne neodpisujem lebo podľa mňa u Vás hráva na nesprávnej pozícií.... možno sa mýlim ale on nikdy nebol útočník ale podhrot....Sterling reálne sklamal....rukami rozhadzovať ako kačka proste nestačí Snáď sa chytia hráči ako Enzo, Mudryk, Nkunku a ďalší....Chelsea som mal vždy rád.....

Reagovat
Talker

On je průser, že on na podhrot nemá moc atributy. Kreativní není, přehled o hřišti nemá, na ten hrot šel jen z důvodu, že všude jinde byl absolutně zoufalej.

Reagovat
vitasrp

To není tak úplně pravda. On sice není kreativní a z pozice podhrota nebude vyrábět šabce, na druhou stranu dobře rozumí prostoru, umí si najít svoje místo, má/měl dobrý první dotek, kterým se dokázal uvolnit od protihráče a pak mal z té druhé vlny dobré náběhy do vápna + dobrou hru hlavou.

Ve své podstatě teda spíš druhý útočník než podhrot, momentálně ale nic z toho neukazuje, protože je úplně v řiti.

Reagovat
Talker

To je za mě prostě málo, protože my tam podle mého spíš potřebujeme hráče, který je schopný nezesrat každou druhou akci, naopak je schopný hrát i progresivně.

Prostě v porovnání s Mountem či Felixem nenabízí dostatek, aby hrál základ kdekoliv jinde, než na hrotu a i tam je to jen proto, že máme k dispozici jako alternativu jen Aubu a Fofanu (a i ten bude nejspíš brzy před ním).

Reagovat
vitasrp

Mount třeba letos nenabízí taky vůbec žádnou kreativitu. A není to málo, jen je to prostě jiný typ podhrota, nemusí to být dogmaticky, že kreativní hráč bude uprostřed. Druhá věc je, že jsme to s Havertzem na pozici tý desítky nikdy dlouhodobě nezkusili.

Můžeš mít strukturu, kdy střední ofenzivní záložník je spíš druhý útočník, levý krajní hralč se stahuje na střed a tvoří, zatímco levý bel hraje vysoko a supluje křídlo. Záleží na hráčích, co jsou k dispozici.

Problém Havertze je, že když by měl hrát podhrot, není teda místo pro Felixe případně ani Mounta, protože ten by musel hrát zkraje, což není ideální. Osmička to není, to už jsme zkoušeli na úplném začátku, no a hrot asi taky ne.

Je to složený na hovno, protože to k sobě prostě nesedí. Uvidíme, jak si povede Felix, ale jestli bude mít dobrý půlrok, klidně bych Havertze pustil, stýskat se mi po něm prostě nebude, protože toho útočníka nezvládá.

Reagovat
Talker

Havertz nikdy neměl chodit z mého pohledu, no. To byl úplně zbytečný, drahý přestup a kdybychom nahradili tehdy Jorginha, mohli jsme na tom být výrazně líp. Já u něj mám největší problém v tom, že jeho řešení je vždycky extrémně pomalé, potřebuje extra vteřinu na to se rozhlédnout, jeden extra dotek, než pošle míč dál...

Já bych si teda dokázal spíš představit Havertze na RW, když už, protože tam je James, který to oběhá celé a kde by Havertz mohl doplňovat útočníka, když bude míč na levé straně a stahováním se na střed vytvářet prostor pro Jamese+AM/druhého střeďáka.

Jenže on je průser, že i když se mu povede náběh, tak to není schopný spolehlivě zakončit. Za posledních pár zápasů spálil těch šancí a akcí hromadu.

Reagovat
M0rb1D4S

Jinak teda Enzo nehrál špatně, ale hrát ho jako čistou 6 v záloze je zbytečné mrhání jeho předností. Pokud vedle něj bude hrát Kanté nebo Zakaria, bude mít mnohem víc volnosti a může předvést víc ze svého repertoáru.

Reagovat
vitasrp

Tak jasně, ale momentálně nikoho jiného na pozici číslo 6 nemáme, protože jsou všichni zranění.

Reagovat
M0rb1D4S

Samozřejmě Ona to byla spíš pochvala Enza. Anglicky neumí, v Anglii byl jeden den, měl za sebou jeden den tréninku a hned nastoupil do ostrého zápasu s hráči, které sotva zná. Za mě fakt kvalitní výkon, který poroste ještě víc, až se sehraje a navíc vedle sebe bude mít někoho defenzivně zdatného

Reagovat
icemike

Protože doprdele fotbal není složitý, máš balón a běžíš s ním k brance, to jen Jorginho a cucurella prostě odmítají pochopit, jak se to dělá a celý tým tím trpěl

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LeonardoUžoa

Kupte k němu v létě MacAllistera s De Pólem, mohlo by to fungovat.

Reagovat
Rothbard

Chelsea není holt žádná kapela, aby pořád vyhrávala.

Reagovat
Bakary3

Už jen zainvestovat do kytaristy, bubeníka, zpěváka, osmi bednaku a pak všichni uvidí ten koncert

Reagovat
Greny

Tak to by se mohl vrátit Petr Čech

Reagovat
BaggioRoberto

Chelsea

Reagovat
Nikikrew

Doprdele zmente to pismo na klasicke

Sice Everton v mizerii ale pod novym trenerom sa budu chciet vytiahnut, aj fanusikovia preto ocakavam tazky zapas s dobijam sa na branu. Dolezity bude prvy gol, ten bude massive pre pokracovanie dejstva.

Zostava jasna, resp neviem co s Parteym ale tak snad sa Jorgino ukaze.

Reagovat
JohnnyBravo

A já si říkal na co jsem kurva kliknul, že jedu kurzivu

Reagovat
Ligter

s tou kurzívou to vypadá, že všichni citují expresky

Reagovat
Golasso

Partey prý odcestoval s týmem, ale Everton nejspíš bude neskutečně prasit, takže je otázka, jestli ho tam vůbec dávat, pokud je po nějakém, i když lehčím, zranění. Mohl by se ukázat Jorginho.

Celkově očekávám těžký zápas. Kdyby se nám je podařilo zlomit hned zkraje a pošetřili jsme síly a zdraví hráčů, tak by to bylo super, ale nevím, nevím ...

Reagovat
LaVolpe
Reagovat
Golasso

Reagovat
opretis

Ta kurziva mě donutila napsat po dlouhý době komentář, doslova jsem si myslel že jsem něco v prohlížeči opět pojebal.

Reagovat
Busby babes

[/I] to je to, co hledate...

Reagovat
LaVolpe

Arsenal: Ramsdale - White, Saliba, Magalhaes, Zinchenko - Odegaard, Partey, Xhaka - Saka, Nketiah, Martinelli

Reagovat
Taiger

Jestli nezměníte kurzívu, odmítám sem chodit

Reagovat
Taiger

Máte čas do konce zápasu Arsenalu btw

Reagovat
Neutron

pray for italics!

Reagovat
Taiger

Reagovat
Busby babes

slibujes?

Reagovat
Taiger

Sliby chyby

Reagovat
ashburtongrove

Kurziva na hrad!

Reagovat
iamek

Some reports that Antony Martial is NOT in the squad today

Pokud to je pravda, tak už to je fakt na palici

Reagovat
Busby babes

nemuzem ho pretizit, vsak hral pul hodiny 3 dny zpatky.

Reagovat
Taiger

A já myslel, že bude hrát základ lol

Reagovat
Zaschrona

Smutný, že zase hraje Coady. Jestli z toho chce udělat Dyche funkční obranu, s ním to půjde těžko.

Reagovat
masly008

Ať tu funkční obranu dělá až po tomto zápase jo?

Reagovat
FC Porto FC

Kdo místo něj?

Reagovat
Zaschrona

Mina, Godfrey, klidně podle mě i Holgate, nakonec i Keane.

Reagovat
Liveral

Ta lavička až na ni přibude ESR a Jesus/Nketiah vypadá fakt nádherne

Reagovat
Nikikrew

Niet nad to ked zacne zapas a sused zacne vrtat....

Reagovat
Taiger

Dům > Byt

Reagovat
Nikikrew

To je jasne ale skus si kupit dom / pozemok v tychto casoch

Reagovat
Taiger

Niki, ty jseš ale rich af

Reagovat
Nikikrew

neviem odkial mas toto ale nie som

Reagovat
Taiger

Bohatý a skromný, love it

Reagovat
blaugrana

možno vrta džuru na kabel z paraboly, aby si mohol zapdnut zapas arsenalu

Reagovat
Jardin

Prvních 10 minut zapasu tam byl slyset na pozadi nejaky generator, to si nevyberes

Reagovat
Nikikrew

co by som dal za ten generator

Reagovat
Zaschrona

'League's worst run club #timetogobill' za letadlem a hned k tomu záběr na prázdná místa, kde má sedět vedení. Hezky režie.

Reagovat
Taiger

LOL, kurzíva je zpět

Stačilo pohrozit a hned to šlo, jsem takovej People's Champ

Reagovat
Taiger

pryč*

Reagovat
Taiger

Dotkl se Marti míče?

Reagovat
Gazdo

Arsenal teda obcas pozriem a bud mam na to teda stastie alebo ten Saka naozaj velmi rad chodi na zem

Reagovat
Taiger

Máš štěstí

Reagovat
masly008

Myslíš teď jak dostal prstem do oka?

Reagovat
Lexi Belle

Okopávanej jak řepa a prej rád chodí na zem To víš, že jo.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Tak se koukej pořádně

Reagovat
Front hell

rád padá

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Taiger

Kurva to je větší nuda než včera

Reagovat
Nikikrew

Zas jediny kto zrychluje hru je len Zinch, zvysok staticke

Reagovat
Mervin

Boha jeho

Reagovat
Mervin

To je otřesné, jak kazíme přihrávky na dva metry.

Reagovat
Nikikrew

to je iny hnus co hrame

Reagovat
Thoomas

To je šílenost, nejhorší výkon sezóny zatím

Reagovat
mr.Silver

Hrajem fakt špatně

Reagovat
Minister

No budíček chlapci

Reagovat
vodka

co Everton víc chce tvl

Reagovat
mithro

everton, take sance

Reagovat
Likan7

Poprvé v sezóně vsadím na Arsenal

Reagovat
matZz

neprohra evertonu

Reagovat
O.Giroud

ta to nevies, ze Everton ma noveho trenera tak sa trochu budu viac snazit

Reagovat
Likan7

Jasně, a taky to mohlo dopadnout tak, že je Arsenal přejede

Reagovat
mistr129

Saka pěkně

Reagovat
Golasso

Ten Gueye do ksichtu hrabe schválně, prase.

Reagovat
Gazdo

To ani nie je o tom ze by Arsenal hral nejako vylozene zle ale proste hraci Evertonu ocividne prisli na to ihrisko umriet

Reagovat
Nikikrew

hrame zle

Reagovat
vodka

hrajete spatne, nema to tempo, jste strasne staticti, vicemene to vypada, ze jste si prisli vysledek vystat.

Reagovat
Gazdo

Jak my?

Reagovat
vodka

sorry, proste arsenal

Reagovat
Gazdo

Akoze v podstate si to trafil aj na moj klub

Reagovat
Liveral

Coote dobře skočil Pickfordovi na lep

Reagovat
masly008

to pískl faul na golmana jako?

Reagovat
gocii

Taky si rikam co to jako sakra bylo

Reagovat
Taiger

Trossarda pls dik

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Martinelli je darebnej poslední dobou

Reagovat
Taiger

Vyhořelej dost, chtělo by to, aby si sednul na chvilec

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Je. V tom FA cupu proti City vypadal mnohem líp, jak tam šel z lavičky na poslední půlhodinu.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Zaschrona

DCL dneska už měl víc šancí než snad za celou letošní sezónu dohromady.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Ale organizace hry Evertonu je z ničeho nic 100 a 1

Reagovat
Greny

Toto by měla být regulérně žlutá a nepřímé kop pro Arsenal... Tady ty jasný situace bych klidně nechal řešit var

Reagovat
mistr129

Tohle hlavně nemůže rozhodčí písknout, vždyť tam ani nemohl vidět

Reagovat
Nikikrew

No Arteta dnes si po dlhsej dobe precvici hlasivky, pretoze takmer vsetci to potrebuju.

Zatial najhorsi vykon v sezone. Je to pomale, statickea najma bez myslienky. Jediny kto ma ako tak snahuv ofenzive je Zinch. Odegard a Xhaka neviditelni, Saka neustale zdvojovany a Martinelli nespravil nic. Eddie mimo hry.

Everton jasne lepsi z coho pramenili aj sance. Budme radi za remizu

Reagovat
masly008

No jasně lepší nejsou.Jen měli ty jakoby šance,ale my měli taky takové jako oni skoro.

Reagovat
Rohlíček

Trossard na plac

Reagovat
tweek

No, čekal jsem těžký zápas, ale tohle je z naší strany nad očekávání zlé. Máme štěstí, že neprohralváme. Martinelli dolů za Trossarda a chci vidět úplně jiný druhý poločas.

Reagovat
Raff81

To nemohl Lampard vydržet o jeden zápas dýl?

Ale jinak Arsenal příšernej

Reagovat
fenixLFC

everton to hra ale velmi inteligentne. zahustit stred nielen zaloznikmi ale aj inverted wingermi a arsenal ma problem kedze zinchenko a saka sa radi stahuju doprostred, white nie je ostry bek a martinelli je v satni. pritom arsenal nehra nutne zlo, stoperi tam sice robia chyby a neposobia suverenne ale zvysok nie je hrozny. everton to hra dobre. problem je ze calvert je casto odrezany a napriek tomu si z nicoho dokazali vytvorit dve dobre sance. ale inak cakam ze everton da gol bud z rohu alebo po chybe arsenalu..

Reagovat
masly008

On je odříznutý proto, že jejich křídla hrají skoro beky a zdvojují naše křídla tak kdo by ho mohl doplnit když jsou všichni při zisku míče kolem vlastní 16.

Prostě buď doplňuješ útok,ale nezdvojíš si beka nebo naopak.

Reagovat
vodka

hraji to dost jak Fulham včera

Reagovat
Zaschrona

V té hře je mnohem víc organizace, plánu, intenzity, připomíná mi to zatím dost když to vzal přes příchodem Carla Ferguson. Doucouré na Zinčenkovi skvělý. Těch šancí je škoda a možná to i kvůli tomu dneska nedopadne, ale s takovou to vypadá hodně nadějně. Víc xG jsme za celý zápas měli naposled v říjnu...

Reagovat
acko_bez_naflusu

Poďme se zvednout Arsenal. Taková facka může pomoct, hlavně když se neprohrává do poločasu. Šance tam byly - Eddie, Saka.

Očekávám nástup do druhý půle nebo dodá impuls z lavičky - Trossard, Jorginho

Reagovat
FCSL

Dneska slabota od všech, ale teda White je opět zralej na poločasový vyndání. 2 tutovky přes něj Snad je Arteta probere

Reagovat
masly008

Které 2?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ramsdale

Reagovat
fellaininho

Sean Dyche a jeho 4-4-2 masterclass

Reagovat
masly008

Tohle pomezní neviděl?

Reagovat
masly008

Xhaka špatný.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Nejde mu to. Zkusil bych Jorginha

Reagovat
masly008

možná i Trossarda

Reagovat
Zaschrona

Problém je, že takhle to moc dlouho nevydržíme. Dyche bude muset střídat, jinak nás Arsenal utahá. Snad v tomhle bude podstatně akčnější než Lampard.

Reagovat
O.Giroud

Dyche a stridat

Reagovat
Zaschrona

Lampard nestřídal skoro vůbec, takže cokoliv bude zlepšení.

Reagovat
nevros

Hrajeme hrozne, ale ten rozhodci, to je cista tragedie…

Reagovat
Mervin

Ode

Reagovat
Nikikrew

Ode

Reagovat
masly008

Ode

Reagovat
iamek

De Gea, AWB, Varane, Martinez, Shaw, Casemiro, Fred, Rashford, Bruno, Antony, Weghorst

Reagovat
iamek

bench: Heaton, Lindelof, Malacia, Sabitzer, Dalot, Sancho, Garnacho, Mainoo

Reagovat
Manchestersky Krocan

Čo je zase s Martialom?

Reagovat
iamek

Svých 30 minut za dva týdny má už za sebou

Reagovat
mithro

martial je zas out? to sa neda s takym hracom, co moze kazdy 5. zapas

Reagovat
iamek

Anthony Martial is carrying another injury. [@Ankaman616]

Reagovat
mithro

Reagovat
iamek

Po sezóně půjde

Reagovat
vodka

já jsem někde četl, že on si to dost zavařil tím, že chtěl hrát, tak uspěchával návraty a navíc hrál pod Olem dost zápasů se zraněním, kdy nemohl ani naplno sprintovat (pak se na něj nadávalo, že neběhá). Je otázka, jestli teď ho fakt nechtějí riskovat, když to není nutné, nebo je prostě už úplně rozbitý.

Reagovat
Busby babes

Zase unikla sestava?

Reagovat
vodka

zase, ono to stačí v podstatě zkopírovat s rotací ETH

Reagovat
Busby babes

Jo no

Reagovat
iamek

Dneska jen o 12 minut . + Harry lavička

Reagovat
iamek

Btw Anthony Martial last played 90 minutes in the Premier League on 27 Jan 2021 vs Sheffield United

Reagovat
Mervin

Mrdky z Burnley

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
masly008

No nevím jestli neměl jít spíše dolů Xhaka

Reagovat
Mervin

Reagovat
Nikikrew

hmm tak to krasne Odegard ubranil otazka je ci to mal byt jeho chlap

Reagovat
masly008

Hlavně centr měl být golmanův.Nikdo ho nebránil.

Reagovat
krisa

No nevím, tam bylo dost plno

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Finále LM to je radost

Reagovat
Greny

Jen přišel Jorginho a jak to Arsenalu jde

Reagovat
PanAu

Jorginho hned dodal nový impuls

Reagovat
fenixLFC

prisiel jorginho a uz tecu

Reagovat
masly008

Další 3 hodiny letící centr na který se Aron vysral.

Reagovat
vodka

Odegaard na Tarka to bude muset ještě trochu naposilovat...

Reagovat
Nikikrew

teraz zacnu domaci prasit

Reagovat
Petr Keš

Nevím co je horší, náš výkon/výkon rozhodčích/komentář kanálu.

Reagovat
masly008

Rozhodčí je normální na poměry PL.Zatím nic šíleného nepodělal.Spíš pomezní slabší

Reagovat
oli9

Everton potřebuje bodovat

Reagovat
Hachim Mastour

Penalta

Reagovat
PanAu

Reagovat
mistr129

Reagovat
PanAu

Dotknul se ho a to se nesmí ne?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ty si blázen

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Myšleno pochopitelně tak, že by nám někdy písknuli hraniční penaltu

Reagovat
mistr129

ok, sorry

Reagovat
mistr129

To jakože Maupay Gabriela neskopnul?

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
Mervin

faul na Gabriela a otočeno naopak

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
vodka

Reagovat
Busby babes

To nebylo na pentli

Reagovat
Mervin

Ode dneska řádně na hovno zápas. Škoda toho ESR.

Reagovat
mr.Silver

Goodison a Old Trafford fakt zakleté, tam bychom prohráli i proti 11 bezdomovcům

Reagovat
mr.Silver

Maupay

Reagovat
mistr129

vidím Everton letos podruhé a podruhý to jsou stejní čuráci

Reagovat
Golasso

Já je měl dřív docela rád, ale teď je to odporný klub. Snad otočíme, chci se v souhrnu na adresu Burnleytonu pořádně vyblejt a nechci, aby to bylo spojováno s porážkou.

Reagovat
Kincl

Po dlouhé době dám na Arsenal a on prohraje

Reagovat
PanAu

Ještě 2x rupnout s city a svět bude zase v pořádku

Reagovat
Front hell

Chelsea na 10 místě bohatě stačí

Reagovat
mr.Silver

Trossard teda dost špatný.

Reagovat
tweek

Svezl se s celým týmem. Dnes se nedá pochválit nikdo. Evrton hraje s o třídu vyšší intenzitou

Reagovat
fellaininho

Ty zápasy s týmem, který má nového trenéra jsou nejhorší.

My měli gud ebening s Villou

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
O.Giroud

jj, skor borec nehra do otvorenej obrany

Reagovat
Mato178178

Martial kde je zase

Reagovat
iamek

Anthony Martial is carrying another injury. [@Ankaman616]

Reagovat
masly008

Dneska to jde více méně za celým středem zálohy.

Reagovat
Maximm9

Jorginho to tam rozlozil

Reagovat
masly008

už první poločas ze střídačky

Reagovat
mr.Silver

Bože Saka

Reagovat
Mervin

jako naši dneska hrají rugby? Nketiah, Ode, Saka všechno přes tribunu

Reagovat
Kuchta

Odpornej výkon

Reagovat
PanAu

Tento Arsenal bychom rozjebali v suchým triku 0:0

Reagovat
Mervin

Reagovat
Front hell

To chce ještě aspoň 10 pokemonu za půl miliardy

Reagovat
PanAu

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiciN

Reagovat
masly008

No tvl Xhaka to ma na středu hřiště a posune to do kraje.

Reagovat
Mervin

White dneska taky otřesný

Reagovat
Raff81

White hrůzostrašnej dneska

Reagovat
masly008

Tak Xhaka si jede jiný zápas.Dneska nejhorší letos

Reagovat
Zaschrona

McNeil je dneska výborný, nejlepší jeho zápas

Reagovat
vodka

i ten Coady teda dneska hraje dost dobře.

Reagovat
Zaschrona

I Mykolenko až na pár momentů vypadá jako obránce

Reagovat
vodka

tak Mykolenko dneska zahrál skvěle, dostupování špičkové a vypíchl toho spoustu.

Reagovat
Zaschrona

Kdyby takhle hrál pravidelně, bylo by to skvělé. Zas na druhou stranu mu hodně pomáhali i hráči kolem, dosud to pod Lampardem byl spíš chaos. Pořád je to mladý ucho, ze kterého hned nový Baresi nebude, potřebuje pomoc.

Reagovat
masly008

Tohle byl zase faul

Reagovat
fenixLFC

ako davat zltu kartu za zdrzovanie hry brankarovi je dokonale...da mu to moznost zdrzat dalsie sekundy

Reagovat
mr.Silver

Takto se prohrává titul, hrozný fekál výkon.

Reagovat
masly008

Reagovat
Maximm9

Nechapu, ze u vsech tymu ta zmena trenera instantne pomuze hned prvni zapas. Jen Chelsea se s Potterem jeste zhorsila

Reagovat
masly008

Reagovat
fellaininho

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
PanAu

Nezhorsila, jen to zůstalo porad na hovno.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Free_player

Já bych to všechno hodil na Jorginha

Reagovat
fenixLFC

o co sa akoze zinchenko snazil tvl?

Reagovat
Hurrikane

Everton zaslouženě.

Reagovat
Mervin

Super, Trossard krásné jesle. Akorát je nemusel dostat Xhaka

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mervin

ten Maupay je taková mrdka zkurvená

Reagovat
Zaschrona

Judo dobrý, fotbal bohužel neumí

Reagovat
Mervin

Reagovat
Seydou Doumbia

tak učel splnil na konci zápasů...trochu vyprovokovat a pozdržet hru, to stačí

Reagovat
Zaschrona

No jo, když to povede k výsledkům a nebude vylučovaný, hodlám mu to tolerovat. Jinak bych na něj ale prskal úplně stejně jak fandové Arsenalu.

Reagovat
Seydou Doumbia

zároven kdyby takového hráče má arsenal a plnil by stejný učel tak jsou z něj vystříkaní...čili taková klasika na tvé straně bůh, proti tobě děvka

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
kiciN

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Nuno čomes

To snad jen ve fotbale je možné takové simulování stal se z toho strašný sport.

Reagovat
Zaschrona

Jestli si za něco zaslouží Lampard pochválit, tak za to, že ho přesvědčil Onanu, ať přijde. Nejlepší hráč na hřišti.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak hráč z Francie tak to se čeká že bude u vás nejlepší...prostě jeho herní standart, nic vyjímečnýho

Reagovat
FC Porto FC

Dyche hodně střídá, a že prej Lampard v tom byl špatnej :D

Reagovat
Zaschrona

Ok, možná to může být ještě horší

Reagovat
mr.Silver

Maupay

A my jak školáci

Reagovat
Nikikrew

Skurveny Maupay, ako ja ho neznasam

Reagovat
Dominator

titul, aha

Reagovat
Luc-Luc

Lolll Maupay

Reagovat
Manchestersky Krocan

Zinchenko sa nerozplakal?

Reagovat
Azza

Reagovat
Stannis Baratheon

průměrný africký expert na Facebooku

Reagovat
Trand

Maupay

Reagovat
Luc-Luc

Mrdky fakt Everton, snad spadnou i tak kokoti

Reagovat
mistr129

Reagovat
Euphael

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vodka

Maupay je taková nesympatická píča, to snad ani neni možné...

Reagovat
Seydou Doumbia

Zároven chytrý hráč že si vybere labilního Zinchenka na takové pičoviny na konci zápasu...takže nesympatická piča ano, ale zároven i učelně sehraná situace s labilním protihráčem

Reagovat
Nuno čomes

Jo tak chytrost. Takoví jsou nejlepší, fotbalově tragedi, chováním dementi.

Reagovat
Seydou Doumbia

přesto někdy platní...něco jako paredes

Reagovat
Petr Keš

Hodí se ke slepicím nebo mufanum

Reagovat
Orlandiiik

Oba kokoti

Reagovat
FCSL

Slabota od celého týmu Nezbývá než doufat, že to byl a bude jednozápasový výpadek Ale nejde nevidět ztrátu formy některých hráčů. Hlavně White a Martinelli, ti jsou najednou poloviční. Saliba se taky zhoršil a střed zálohy ted nevypadá moc dobře. Everton dobrej výkon

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Zápas, ve kterym se hodně běhá, a Arteta tam ještě k nešťastnýmu Xhakovi přidá Jorginha..

Reagovat
Rohlíček

Jorginho

Reagovat
sergi

Dúfam, že Everton zostúpi a už sa nikdy nevyhrabe zo sračiek. Odpad.

Reagovat
Hurrikane

Kapesník?

Reagovat
sergi

Baník/Ostrava/Real rám tých kapesníčkov túto sezónu potrebuješ viac.

Reagovat
Hurrikane

To bylo z toho slabšího soudku pobav se sám.

Reagovat
sergi

Fuha toto zabolelo. Nie si ty Peter Marcin?

Reagovat
kiciN

Reagovat
Stannis Baratheon

Příští týden budou mrtki zase Brentford, že?

Reagovat
sergi

Ty budeš nejaký odborník na slovo vzatý.

Reagovat
QooBo

Maupay ultradebil ale Zincenko je strasny placko

Reagovat
Petr Keš

Ty kam ses díval??

Reagovat
QooBo

To nie je prvykrat, dnes tam mimo ine vyplakaval a ukazoval rozhodcovi nech prida 2min lebo hned nedostal loptu od podavaca

Ja Arsenalu ten titul prajem ale strasne ma bavia takito plackovia

Reagovat
Gunner91

je videt ze jsi bud nikdy nehral fotbal protoze kdyby jo tak bys neco takovyho nenapsal

Reagovat
Petr Keš

Bože kdyby to udělal Son nebo jinej krocan, tak to nenapíšeš.

Reagovat
O.Giroud

alebo naopak keby to spravi Son tak sa tu idete zblaznit

Reagovat
Petr Keš

Leda hovno, protože od slepic se nic jinýho nečeká.

Reagovat
QooBo

Nie som ziadny hardcore Spurs fan ale toto je dobry komplex

Ale aj tak Arsenalu ten titul doprajem, aj ked viem ze v opacnom garde by som sa podpory nedockal, finale LM bolo dobrym prikladom

Reagovat
Petr Keš

No, dopřát titul nám může jen City.

Reagovat
Petr Keš

Navíc zítra vám taky budu držet palce.

Reagovat
O.Giroud

videl som, ked spravil zakrok na zltu za ktoru aj zltu dostal a isli sa tu z toho zblaznit

Reagovat
Front hell

Viděli jsme třeba nedávno richarlisona v zápase s námi. Chyběl mi tady tenkrát tvůj komentář o jeho pláči

Reagovat
Hlahart

Diskuze k Zinchenkovi a ty .....

Reagovat
Front hell

Tak už se přes to prenes Adame

Reagovat
Hlahart

Přes tvoje ubrečený pokrytectví? Done.

Reagovat
Front hell

Fanoušek United mluví o pokrytectví. tak teď už jsem zažil vše. Díky Adame

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Front hell

Ale hezky nezvladas.

Reagovat
QooBo

Za A, hral dnes Richarlison ? Bavime sa o Zinchenkovi tak by som cakal reakciu k nemu

Za B, nemam problem priznat ze Richarlison je tiez placko

Reagovat
Front hell

Tak zinchenko si poplace stejně jako saka rád spadne. Nikdo nemá problém to přiznat,ale komentovat bude jen hráče soupeře klasika

Reagovat
Nuno čomes

Za to že mu vyčinil jako? Každý druhy by za tohle zmrdství dal bombu.

Reagovat
Witcher

Takže tolik k titulu Arsenalu

Reagovat
tweek

Tak 5 bodů náskok na druhého je furt dobrý polštář. A ostatní budou taky ztrácet. Uplně zbytečný výkřik, ale jestli se konečně ulevilo, chápu

Reagovat
Gunner91

tak cekal na ten vyblitek od zapasu s United tak chapu ze si to poradne uzil ten komentar

Reagovat
tweek

Ještě čekám, že s něčím podobným přiletí owny

Reagovat
Bakary3

Jsem se fakt těšil na tyhle píčoviny

Jeden špatnej zápas a chytrý řeči, po tom, co odtáhnou půl sezony parádně a hrajou fotbal jako krava.

Takže tolik k tenhle debilnim komentum.

Reagovat
Seydou Doumbia

tak hlavně debilní komenty by tě neměli rozhodit když jde o takové pičoviny ne?

Reagovat
Bakary3

A z čeho máš pocit, že jsem rozhozenej?

Arsenal hrál špatně, po zásluze prohrál, jsem s tím srovnanej.

Jen mám pocit, jak když tu fakt komentují 5-lety děti, který si asi myslí, že přijdeš sezónou bez ztráty a když zahraješ jednou špatně, tak asi všechna dobrá práce předtím neplatí

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak si tady už 15 let tak debilní dětinské komentáře děti by tě neměli vyvést z míry ne? To je tady klasika, od lidí přece nemůžeš nic víc čekat...vždy se tu někomu musí vysmát a vždy tu někdo musí dostat čočku

Reagovat
Bakary3

V pořádku, tak jsem mu dal čočku, no

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ulevil sis? Chudáčku

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

maupay vs arsenal je proste sidestory ktora sa neomrzi... tak ako tak dufam ze everton spadne

Reagovat
vodka

naopak Dyche je může zvednout konečně nějak smysluplně

Reagovat
mistr129

Zvednout je může, ale smysluplnost v Burnley nenašel za celých deset let

Reagovat
vodka

S tím rozpočtem, co měl k dispozici, naopak udělal zázraky.

Reagovat
mistr129

No to sice jo, ale pro koho jiného kromě vlastních fanoušků bylo Burnley v lize přínosem? Se na to nedalo koukat, radši v té horní polovině uvidím různé Brentfordy a Brightony, než Dyche.

Reagovat
vodka

to je zase pěkně zkreslený pohled. Sračku hráli proti top týmům a loni teda většinu sezony, ale jinak měli i spoustu zajímavých zápasů a rozhodně to nebyl zaparkovaný autobus, ale docela příjemná hra.

Reagovat
mistr129

Ok, to nerozporuju a "kromě vlastních fanoušků" asi bylo příliš odvážné tvrzení.

Nicméně já si, stejně jako troufám si tvrdit většina neanglických fanoušků, pouštím primárně zápasy svého "top týmu" (v uvozovkách protože minulé roky to moc neplatilo ) a v případě dlouhé chvíle jiných velkých týmů. Zápas Burnley proti někomu ze spodku tabulky jsem tedy možná nikdy neviděl

Reagovat
fenixLFC

Mna burnley bavilo, bol to zavan starej anglickej skoly a nieco diametralne odlisne od ostatnych. Jasne, brighton aj brentford to robia skvelo a majubgenialny skauting ale ze by som mal chut si ich pustit z akehokolvdk dovodu, to fakt nie a radsej dam prednost inym generickym timom kde hra nejaky mne blizsi hrac. Burnley bolo aspon sranda

Reagovat
vodka

tak Brentford zrovna hraje taky hodne primocary a atraktivni fotbal, Brighton dtto, tam mají zajímavé výměny pozic, náběhy, výstavbu hry atd. Jako docela nudu teda vidím nejvíc aktuálně Wolves, Palace, Villu a West Ham.

Reagovat
BaggioRoberto

Nejlepsi tym v PL. Jediny bez drahych nakupu, cizineckych kolonii atd. Proste banda poctivych dricu a hrali PL snad 7 let. Fabklub defenzivniho fotbalu, srdcari, retro klub a vubec vsichni slusni lide je milovali. A oni se vrati! Ty hnupe.

Reagovat
PanAu

Jorginho chce fakt tu sochu na Stamford bridge.

Reagovat
Bakary3

Jsem se fakt těšil na tyhle píčoviny

Přišel do zápasu, kde byli všichni tragicky a překvapivě se to neotocilo, hrozný, no.

Reagovat
fellaininho

Arsenal vede ligu o 5 bodů a takové hroty z toho

Osobně si myslím, že napínavější bude ten souboj o sestup, jestli si ty týmy udrží takové bodové rozestupy, tak to poslední kolo bude jak ta skupina na MS s Německem a Španělskem

Reagovat
tweek

Rychle na to zapomenout a jet dál. Špatný výkon od všech. Everton teda bude extrémně nesympatický s Dychem

Reagovat
iamek

Ten Hag to MUTV on Martial injury: "He had a setback from the game when he returned. He dropped a little bit back. We have to wait and be patient, not force it."

Reagovat
krisa

Výkon hrozný. Everton strašné mrdky. Jorginho tak jak jo znám, tedy jalový. Vieria úplně k hovnu, jako skoro vždy. Kdo tohohle chlapa skautoval

Reagovat
mr.Silver

Vůbec to od Vieiry nebylo špatné.

Reagovat
krisa

Reagovat
FC Porto FC

Někdo dobrej, protože v Portu byl hodně dobrej

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kixi Syhimour

Liverpool Starting XI: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Gomez, Robertson;Bajcetic, Keita, Thiago; Salah, Gakpo, Nunez

Subs: Milner, Henderson, Ox, Jones, Elliott, Tsimikas, Carvalho, Phillips, Kelleher.

Fabinho už není ani na lavčice...

Reagovat
Kixi Syhimour

Aha, tak nic, klasika, je jenom zraněný

Reagovat
iamek

S Martialem asi chodí ke stejnému lékaři.

Reagovat
Kixi Syhimour

U nás všichni chodí ke stejnému lékaři

Reagovat
O.Giroud

jak by sa ten mohol zranit ked nic nerobi

Reagovat
Dawon

Martial last played 90 minutes in the Premier League on 27 Jan 2021 vs Sheffield United.

He last played back-to-back 90 minutes games in the league on 12 & 17 Jan 2021. #MUFC

Absurdní toto

Reagovat
mithro

Reagovat
Wazza228

Co s ním zas je?

Reagovat
Coutinho10

lol

Reagovat
Luc-Luc

Matip vlastnak check

Reagovat
pingla

hwang

Reagovat
Luc-Luc

FSG ven!!!!

Reagovat
iamek

Tohle jako není penalta? Rozšířil tělo při centru do malého vápna wtf.

Reagovat
iamek

Zázrak! Pencle po ruce

Reagovat
JessePinkman

pěkně z ostra dneska začínáme

Reagovat
mithro

volejbalista a riesia to 10 minut, jasna ruka.

Reagovat
kylo ren

Losserpool

Reagovat
iamek

Brunooooooooo

Reagovat
Nuno čomes

Ten gólman proste vi už z rozběhu, jakym stylem to Fernandes kopne, že to nebude žádná rána. A přesto se hodí. Proč proste nezůstane stát Tvl?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

proc si kazim takto sobotu, je po zapase

Reagovat
mithro

Livarpool ide, 2-0 ani nie za 15 minut

Reagovat
Coutinho10

nemá cenu sledovat...

Reagovat
JessePinkman

Já si už pár tejdnů říkám, že nemá cenu se nasírat, ale vždycky se naseru. Pak v noci nemůžu usnout a přemejšlím, co se s tím týmem kurva stalo.

Reagovat
Coutinho10

j, jako bojim se, že jediný řešení je novej impulz na pozici trenéra, protože lepší to jinak nebude a to Kloppa nechci kritizovat, je to legenda, co s náma dokázal, ale není tu nic, co by nás nakoplo, ani Gakpo a nebo jestli ještě pár týdnů počkat na Jotu s Diazem..možná

Reagovat
JessePinkman

O Kloppa se taky bojím. Ani mě nikdo nenapadá, kdo by po něm měl přijít. Tuhle sezónu už nějak dojet, v létě musí přijít větší obměna.

Letos by tomu ještě mohli dát Jota, Diaz i Firmino po zranění lepší impuls, ale už bude pozdě tu sezónu zachránit. Aspoň bych se ale víc už nemusel dívat na Nuneze.

Reagovat
Coutinho10

j Darwin, to je taky bolest

Reagovat
aragorn

Klopp musí zůstat. Tohle není primárně o něm. Sezóna je stejně ztracená, nemá smysl ho vyhazovat.

Reagovat
Coutinho10

jako taky nejsem úplně zastáncem vyhazování trenérů, ale při výměně bysme mohli zkusit vyhrát LM, případně zabojovat o 4. místo, protože ztráta je 7 bodů a vyloženě tam není nikdo, kdo by si to nenechal vzít...ale jako já moc nevidím světlo na konci tunelu pod Kloppem, takže mi přijde, že jedině novej impuls to může zvrátit jako např. u Evertonu...jediný, co nás může nakopnout je návrat Diaze a Joty

Reagovat
aragorn

Myslím si, že šance na top 4 vzaly včera za své. To byl must win match, stejně jako za týden s Evertonem. Máme 29 bodů. Tipuju, že na 4 místo bude potřeba cca 70 bodů, to prostě nedáme. Cca 42 bodů za 18 zápasů.

Šance vyhrát LM je. Zní to komicky ale častokrát když ti to v jedné soutěži nejde, v druhé je to naopak. Když se stane zázrak a postoupíme přes Real, čtvrtfinále se hraje až v dubnu. To je daleko. Konečně by snad byli zpět Jota,Diaz, VVD. Navíc postup by nás nakopl a pak se můžeme chytnout. My ten tým máme kvalitní ale drtí nás zranění a psychicky se hráči složili.

Vyjma Ten Haga (je tam půl roku) se zatím ukazuje, že změny trenérů v poslední době nepřináší potřebnou změnu, když tak pouze krátkodobou a to nemá smysl.

A i kdyby není žádný volný kvalitní trenér, vyjma možná Pocheho. Tuchel by byl právě krátkodobé řešení.

Jak říkám, za mě není vyhazov Kloppa téma a věřím, že on sám to nepoloží. To nemá v povaze se vzdávat.

Reagovat
Coutinho10

no uvidíme, jako myslím si, že jak píšeš, tak Klopp to teď v rozjetý sezoně nepustí, určitě bude chtít dojet sezonu a případně skončí až po sezoně, pokud ho třeba konec tý sezony nějak nedonutí změnit názor a pokračovat

Reagovat
fenixLFC

Radsej budem sezonu bez LM a vypadnut v 1/8finale nez kvoli viac ako neistemu predpokladu si rozosrat vsetko co sa budovalo. Ten klub ma uz tak milion problemov skrz vlastnictvo a riadiacu strukturu. Plus teda lrichod noveho trenera nie je zarukou ze nas to nakopne a lepsieho nez kloppa nenajdeme. Hovorit o jeho vyhadzove je neskutocna hysteria

Reagovat
aragorn

Reagovat
oli9

já už to naštěstí nezapinam. Vždycky přijdu naštěstí v 30.minute mrknu na výsledek a už to nemusím zapínat

Reagovat
Kixi Syhimour

Připoutejte se, toto bude jízda

Reagovat
pingla

dawson looserpool i united mi dělají zatím radost

Reagovat
Kixi Syhimour

Jste tu dva, a ani jeden z vás to neumí napsat správně

Reagovat
pingla

já napsal dvě o po l kvůli tomu poolu, tam jsou také dvě o

Reagovat
Kixi Syhimour

Vždyť ty dvě o jsou na konci, to nedává smysl

Reagovat
fellaininho

Dobrý zámek. Měli bychom ještě přidat 1-2 kusy.

Reagovat
Spikous

Villa s tým ich zbytočným rozohrávanim od brány

Reagovat
Coutinho10

Aston Villa jak jim to darovala

Reagovat
Spikous

Toto ale robí Villa často a raz sa to muselo vypomstiť. Úplne zbytočný gol

Reagovat
Coutinho10

j jako rozumim tomu trendu, ale pokud jsou soupeři nastartovaní na hraně vápna, tak přesně jak zmiňuješ to riziko je fakt velký a úplně zbytečnej gól

Reagovat
iamek

Jak to chytil ?

Reagovat
mithro

nemohol to pustit?

Reagovat
Maximm9

Pokud Chelsea skonci pred Liverpoolem, tak by to nakonec nemusela byt spatna sezona

Reagovat
oli9

To jsou teda cíle vždyť my jsme letos totálně v hajzlu ale totálně.. Brighton, Brentford To jsou cíle my ne

Reagovat
Muffi

Pokud to dnes tak skončí, máme z posledních 4 zápasů 1 bod a skóre 1:8.

Reagovat
Maximm9

Sorry borci, jen se proste snazim najit neco pozitivniho

Reagovat
Muffi

na vasich vcera byla alespon videt snaha, u nas maji vsichni v pici

Reagovat
Tommy$

Gakpo teda docela flop

Reagovat
Sandstorm

Přichází z Eredivisie. To asi nebude hned hvězdit.

Reagovat
Tommy$

Mne nijak neoslnil ani tam prave.

Reagovat
iamek

Anthony teď na AM, Bruno LW a Rash RW

Reagovat
Taiger

Jak hraje zatím Rash a Bruno? Kdo je lepší?

Reagovat
Hlahart

Zatím asi Bruno a Casemiro nejlepší

Reagovat
Taiger

Dík super

Reagovat
Kixi Syhimour

Dej tam Phillipse a Williamse, horší to nebude

Reagovat
Luc-Luc

Joel dnes nema svuj den, to jeste nejaky kousek dostanem

Reagovat
stiflerovamama

Ako môžeme byť taký zlý? Veď tam nevidno žiadne chcenie, nejaké nasratie, nič

Reagovat
stiflerovamama

Vie mi niekto povedať prečo hráva Keita posledné zápasy, ved ten hrac je úplne mimo

Reagovat
frezi

Lebo tam nikto iny nie je

Reagovat
Dirtyfoxx420

Protože máme Gakpa a né nového záložníka

Reagovat
JessePinkman

Není jedno, jakej hráč, kterej je mimo, tam bude hrát?

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jn, dejme tam Alissona, předminulý rok měl dokonce víc gólů než Kejta.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dantetomas

Tak som rad, ze som zabudol obnovit subs na iptv...

Reagovat
Hlahart

Weghorst je teda hrozný kopyto ale

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak můžu s notnou dávkou sebevědomí prohlásit, že letos to bude nejenom nejhorší umístnění pod Kloppem, ale i nejhorší umístění v naší historii PL.

Reagovat
cubazi

Reagovat
Kluivert9

Tak to aby Liverpool koupil zas někoho do ofenzívy, aspoň za 60 mega...

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jojo, nejlíp křídlo, to je teď potřeba, pak nás může rovnou sponzorovat Red Bull

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
opretis

Reagovat
Registrujisejenproto

4:0

Reagovat
Kluivert9

Moc dneska nechybělo, no

Reagovat
Dirtyfoxx420

Super začátek, budeme rádi za remízu, naposledy jsme dali víc jak dva góly ještě minulý rok

Reagovat
oli9

Neblazni

Reagovat
Dirtyfoxx420

Dobře, budeme rádi když nedostanem další fasu

Reagovat
Muffi

Chápe někdo, co chce vlastně LFC hrát? Pohyb nula, presink nula, přesnost přihrávek nula. A zase totálně prospaný úvod.

A to jsme neměli půl kádru na MS do finále. Co tehdy dělali?

Reagovat
oli9

Ta záloha je šílenost, vždyť nemáme žádného záložníka

Reagovat
Muffi

mě přijdou šílení všichni.

obrana zmatkuje, druhý gól byl o nulové komunikaci, záloha nikde a útok bez nápadu a pohybu.

Reagovat
Kluivert9

Kdy se dá do kupy TOP posila Arthur?

Reagovat
fenixLFC

Jrho niekto povazoval za top posilu?

Reagovat
Sandstorm

Ano Kloppo a pár fanoušků s ním.

Reagovat
fenixLFC

ty uz si tie nazory cucas z prsta jak babis

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Remt

Posila bude až odtáhne do háje.

Reagovat
Tomanatura

Ten Antony vubec nevi, co ma pri protiutoku delat. Ti spoluhraci z nej musi byt uplne zoufali

Reagovat
iamek

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Front hell

Ale má potenciál

Reagovat
Sandstorm

Captain obvious.

Reagovat
iamek

Pressing, energie a pohyb dělo, ale finální fáze je zoufalá . Potřebujeme top útočníka jako sůl.

Reagovat
Grahf

moje slová. My vieme zatlačiť súpera, ale finálka je proste strašná, tam jediný poriadny strelec je rashford, ktorému to dnes nejde. Weghorst je taký Adam Nemec, buď niečo sklepne, alebo si s niekým narazí, ale nebezpečenstvo z neho nejde žiadne, vôbec nestriela, k čomu taký útočník

Reagovat
iamek

Weghorst má top mezihru, ale pak než dobehne do vápna, tak gólman už zahrava odkop od brány

Reagovat
Grahf

mám strach, aby sa neopakoval minulý zápas s nimi, keď to na konci zrovnajú.

Reagovat
iamek

Nedivil bych se :/

Reagovat
Hlahart

Mně teda přijde, že mu k té top mezihře brutálně chybí technika. Si to tam s ním chtěl párkrát Bruno/Case ťuknout a od něj se to odrazilo jak od stodoly

Reagovat
jenage

Mason is coming.

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
Hurrikane

Mings - Konsa, stoperská dvojice na úrovni League 1. Pro neutrálního fanouška je zápas ve Villa Parku skvělé představení, pro domácí fans už tolik ne.

Reagovat
Spikous

Ty dvaja sú najhoršia stopérska dvíha v PL. Nemajú kvality na takúto suťaž. Dnes ale hraje zle aj Kamara po jeho dvoch stratách padli góly aj keď ten tretí zaváhal faulom na Kamaru. Prvý gól úplne hlúpy a darovaný. Druhý gól Mings a Digne sa na útočníka vykašľali. Leicester sa dostal do zápasu len preto že mu to hráči Villy doslova ponúkli.

Reagovat
Hurrikane

Přísahám, že jestli Mings ještě jednou zvedne ruku na "ofsajd", tak letím do Anglie a narvu mu ten praporek do prdele.

Reagovat
Spikous

A zase tam pri tej šancí Leicesteru vyklusaval. Ako ja neznášam ako žuje tu žuvačku. To ma neskutočne vytáča. A ešte ten úsmev na tvári veď čo prehrávame a jemu to je jedno. On musí v lete odísť aj s Konsom.

Reagovat
Hurrikane

Prohrává se a on jde před vlastním vápnem do třech hráčů..

Reagovat
cubazi

Liverpool zas tie iste sračky: hrači daleko od seba, alebo su velmi blizko pri sebe to je šialene ako hrame. Vzadu kiksi nedostupujume, vpredu ofenzivna činnosť na velmi nizkej urovni. Osobne mna nasiera ten mamvpičizmus Salaha on to fakt ma vpiči

Reagovat
Dirtyfoxx420

souhlas

Reagovat
aragorn

Zrovna Salah na mě včera působil úplně nejvíc nasranej

Třeba když mu Nunez několikrát nenahrál před bránou s zajebal to střelou do diváků Mo vypadal, že ho zabije ale poml chvilce to rozdejchal a křečovitě zatleskal, jako že dobrý Darwin

Reagovat
cubazi

Ako vtej situácií Nunez zasebčil, mal tam priestor na prihravku Salahovi, ale rozhodol sa tobrať to na seba ako MO v milionoch inych pripadoch ked mal volneho Maného v minulych sezonach. Problem neni tento moment. Problem je Salahova ťažkopadnosť pri utočení, nevie si tam najsť pozíciu a pôsobi tak frustrovane že na mna to posobi ako by to už mal miestami uplne v paži...

Reagovat
aragorn

Já bych to bral od Nuneze, kdyby se to nestávalo pravidelně a hlavně, když by ty situace proměnil. Takto mám naprosto pochopení pro Salahovu frustraci.

Je to komplexní problém, proč je letos Salah takto mimo hru. Je často odřízlí a má kolem sebe drtivou část sezony hráče s kterými není sehrán a se kterými mu to úplně neladí - Nunez, Gakpo, Elliott.

Spíš než v paži bych řekl totální frustrace a pochybnost nad tím, co se vlastně děje.

Reagovat
avicii

chcelo by to aspon nejaku odmenu pre nas fanusikov, ktory to zvladnu pozerat do konca sezony...tak podme na druhy polcas, ze ci nahodou..

Reagovat
Sandstorm

Vydrží Potter a Klopp do konce sezony?

Reagovat
aragorn

Klopp určitě a Potter podle mě taky

Reagovat
Luc-Luc

To byla ale pekna kombinace, Keita mel davat gol

Reagovat
vodka

Martinez je fantastický dneska

Reagovat
mithro

zacinam sa bat, ze to dopadne ako zapas u nich

Reagovat
vodka

Garnacho přidá druhý

Reagovat
Sandstorm

Nebo Sancho.

Reagovat
iamek

Bruno out? Úžasný.

Reagovat
iamek

Tak snad nehraje na sílu a je fakt Ok.

Reagovat
Sandstorm

Sezónu budeme dohrávat s McFredem. To je jen otázka času než zraní i Case.

Reagovat
KnoxXx

Rash

Reagovat
HalaMadrid_Flx

United krásně, Rash je top!

Reagovat
iamek

Poradny útočník na hrotu a za par minut je tam

Reagovat
mithro

krasny gol

Reagovat
vodka

Shaw

Reagovat
KnoxXx

chudak Antony, ten nepresprintuje fakt nikoho

Reagovat
vodka

no hlavne kdyz mu to pak nejde, tak je z nej frustrovany kktko, už mě začíná srát s tím.

Reagovat
Luc-Luc

Darwin

Reagovat
iamek

Už se perou

Reagovat
KnoxXx

a sme v loji

Reagovat
iamek

Case

Reagovat
Steve Stifler

Ten Schlupp je teda výstavní vymrdanec. Btw když dostal Antony žlutou, proč nedostal tenhle kokot dvě? Jednu za faul, druhou za bitku?

Reagovat
iamek

A ještě kvůli toho je redka

Reagovat
KoryVCF

Ten mel dostat zlutou uz za ty sane na casemira v 1 půli

Reagovat
pingla

šlupce trošku mrdlo ne?

Reagovat
pingla

Casemiro, proč

Reagovat
iamek

A jsme v hajzlu. Kvůli takové kravine se nechat vyloučit.

Reagovat
fellaininho

A je to

Reagovat
Hlahart

To je v prdeli...Ale zaslouženě

Reagovat
iamek

Stop na tři zápasy?

Reagovat
Mato178178

Vobec

Reagovat
Hlahart

Vůbec na něj nemá takhle co sahat. Je to jeho chyba

Reagovat
iamek

Obě ruce na jeho krku. Jasná.

Reagovat
Steve Stifler

Reagovat
Mato178178

Reagovat
mithro

Case, cmon nechat sa vyprovokovat takymi hovnami.

Reagovat
LaVolpe

Prasemiro

Reagovat
iamek

Antony hned dolu, protože dohrajeme v devíti.

Reagovat
KnoxXx

mame Sancha, horsi nebude

Reagovat
Coutinho10

Casemiro se nezapře

Reagovat
Grahf

za toto červená? Však všetci sa tam poštuchovali dopiče

Reagovat
Hlahart

Tak jenom jeden tam někoho držel pod krkem, že jo

Reagovat
Grahf

a? Však ho len dával bokom, neškrtil ho

Reagovat
mistr129

Reagovat
mithro

ty vies ci ho skrtil od obrazovky?

Reagovat
Hlahart

Však to je jedno

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
Busby babes

z toho horniho zaberu bylo videt, ze ho drzi za limce dresu, pak z druheho ma ruce okolo krku, ale skrceni tam teda neni ani omylem. skoda no.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Dirtyfoxx420

No to je píiiiiiiiiii*..

Reagovat
r.mrazik

Var

S tímhle ať jdou do prdele....

Reagovat
Steve Stifler

Tak tos mohl dát červenou asi tak osmi lidem tvl, to je komedie

Reagovat
Mato178178

Kde tam bolo skrtenie? .. vsak len na kom mal polozene ruky

Reagovat
Likan7

Na jeho krku

Reagovat
Mato178178

Ale nestlacal mu krk

Reagovat
Hlahart

To je úplně jedno

Reagovat
krisa

Reagovat
LeonardoUžoa

A přišlo ti to normální, jo?

Reagovat
Likan7

Ty si fakt čurák ty vole...

Reagovat
vodka

Reagovat
Luc-Luc

Kloppo dnes konec

Reagovat
Registrujisejenproto

Ale hovno. Jedine ze se na to vysere sam, protoze tohle nema zapotrebi

Reagovat
Luc-Luc

No vsak jo

Reagovat
mithro

ale dufam, ze budu za toto teda davat cervene pravidelne

Reagovat
EXoRcIsT

aaale co aspon si konecne oddychne. Leeds musi dat aj bez neho

Reagovat
rave

Thiago ať jde taky do piče, ještě se na něho podívá a vypustí to

Reagovat
Dirtyfoxx420

At jdou vsichni ty co jsou na hristi do p*ce, tohle je fakt uz deka jak na mamuta. Dalsi bida a jeste od spodku tabulky..

Reagovat
13

No s recmi o spodku opatrne, pomalu abychom se zacali zajimat spis o hranici sestupu nez pohary. Silena sezona

Reagovat
Likan7

Je asi jasný, že to neškrtil, ale nemůže proboha takhle brát hráče pod krkem, byť bez sevření. Kdo čekal něco jiný, nebo se diví, je trouba,

Reagovat
pingla

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
vodka

kdyby nemel zpomaleny zaber, tak ho nevylouci podle me... skrceni mi to neprislo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
VersaceChain

Zkurvysyn rozhodčí, schlupp absolutní vymrdanec a odnesou to hráči United, paráda marriner ty kurvo

Reagovat
Steve Stifler

Tuhle ligu fakt může pískat každý vemeno

Reagovat
fellaininho

ETH střídáme. Lednička a Sabitzer na plac

Reagovat
iamek

Proč nestrida?

Reagovat
KnoxXx

z rovnakeho dovodu, preco sme hrali zaklad v zbytocnom zapase

Reagovat
r.mrazik

Pico voe...Carroll zrakvi Eriksena a hovno.

A tady se všichni drží a červeno dostane Case...kašpaři u videa

Reagovat
Likan7

Ale no tak...nebuď kašpar není normální držet protihráče pod krkem, byť bez sevření

Reagovat
r.mrazik

Normální to není. Na červenou ale taky ne.

Kašpaři jsou u videa

Reagovat
Likan7

Jasná červená. Casemiro na blbečka

Reagovat
r.mrazik

No ne

Reagovat
BenB

Jak není? trochu objektivity to chce...

Reagovat
r.mrazik

Není. To by musel dostat i týpek, co pod krkem chytil Freda při té strkanici.

Reagovat
BenB

To, že ji nedostal i Ayew ale přeci neznamená, že to co udělal Casemiro není jasná červená Měli ji nejspíš dostat oba, ale tvrdit, že ji neměl dostat Casemiro je zaujatost protože se to stalo tvému klubu...

Reagovat
r.mrazik

vsak se podivej na ta prilozena videa,kde ho spis drzi za dres u krku nez ze by ho skrtil...

Reagovat
BenB

I tak je to z mého pohledu stále jasná červená a je hezké, že si zmínil Ayewa, ale proč už nikdo neřekne, že tam Antony hrozil pěstičkou Schlupovi a kdyby ho neodstrčil tak se možná i trefí, nebo jak dal Fred facku Schlupovi... což bylo všecho před tím Ayewem :)

Reagovat
r.mrazik

no vidis...jsi toho vyjmenoval mraky a nakonec dostane cervenou jen Case za snad nejmensi prohresek...komedie

Reagovat
BenB

A hlavně, Casemiro je Váš nejzkušenější hráč..tohle si nemůže prostě dovolit udělat.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Ale střídej už

Reagovat
iamek

Na co ceka?

Reagovat
zasranej malíř

2x Leeds a Lester bez Caseho? Na Liverpool snad bude ready

Reagovat
mistr129

vymrdanec Casemiro, Lisandro kapitán teda k hovnu

Reagovat
Hlahart

Lisandro kapitán?

Reagovat
mistr129

Jediný z United při DGW, Haaland a Kane hrajou proti sobě. Arsenalu na Evertonu jsem se bál.

Říkal jsem si, že aspoň jedno čisté konto MU uhrajou, tak to risknu

Reagovat
Hlahart

Ty nemáš Rashforda/Shawa/Bruna?

Reagovat
mistr129

Ne, taky že se to na mém týmu podepisuje

Reagovat
mithro

skoda, ze to ale nebola len zlta a ospravedlnenie od PGMOL ako u Fabinha. stane sa no

Reagovat
LeonardoUžoa

Ale Hughes že nepadl na zem a nedržel se za hlavu.

Reagovat
zasranej malíř

Střídej Eriku

Reagovat
diastan

Palace otocka

Reagovat
Hlahart

Tpč, Schlupp ještě... Nejdřív obrovský pochybení Casemira, pak chyba ETH, že to nekouskuje a nezklidní

Reagovat
Steve Stifler

A ještě dá ta mrdka, která měla bejt dávno ve sprše, gól. Tleskám

Reagovat
iamek

Tohle jde za ETH. Na co ceka? Proč tam už dávno není Sabitzer za Antonyho?

Reagovat
Grahf

ešte to presereme, rozhodnutý zápas a jedna pičovina to celé pokazí

Reagovat
LeonardoUžoa

No jasně, poďme se strachovat na vyhraném zápase. Toto fakt Case mezvládl..

Reagovat
iamek

Tady bude bod úspěch

Reagovat
cubazi

Klopp dakujeme ale ja čas sa rozlučiť. Už stačilo

Reagovat
EL Gringo

hej lebo za to, že majitelia robia to čo robia môže Klopp no

Reagovat
cubazi

Si trapný. Na jednej strane čo maju majitelia spoločne s obrazom hry ktoru predvádzame viac než pol roka? Neprišiel založnik fajn, ale prišiel Halland pre chudobnych za velke peniaze a Cody s bejvoču, lebo to čo predvadza ma od futbalu daleko. Priorita bol ZALOZNIK ten neprišiel. Ale chlapče ty hrači čo tam pobehuju nie su zo slovanu ty už za nas hrali aj minule sezony ale vyhoreli a naš Klopp im daval šance lebo ich miluje aj ked predvadzali hovno vid Keita, Matip, Fabi (tuto sezonu) a pod... Takže ano može zato Klopp

Reagovat
SCELO

tak je to fakt, ze hra je obraz trenera....

Reagovat
EL Gringo

Ťažko sa hra s tým istým kadrom 5 rokov, skoro bez žiadnej zmeny.. Klopp kúpil za väčšie peniaze len Alissona a Virgila - za predaj Coutinha.. Maneho a Salaha kúpil za pár drobných ako aj ostatok tímu, ťažili sem práve z týchto dobrych nákupov.. A ťažko sa niečo teraz robí keď hráči sú úplne z formy a prestarnutí.. Preto je treba aj 6 hotových hráčov kúpiť a čo zmôže Klopp keď FSG mu nechce dať ani cent?

Reagovat
Muffi

2020 prisli thiago, jota, tsimikas

21 Konate v zime Diaz

22 Nunez a ted Gakpo

7 hracu za zhruba 275 milionu. Neni to nejvic z ligy ale taky to neni zrovna malo. Ze 4 jsou do utoku, jeden zaloznik a 2 obranci je Kloppuv problem. Navic nekteri hraci jsou drzeni zbytecne dlouho Ox, jeden z dua Matip, Gomez. Jaky ma treba smysl ted prodluzovat Bobbyho?

Reagovat
SCELO

Reagovat
aragorn

Reagovat
SCELO

aj ak by si mal pravdu, tak moj komentar stale plati, hra je obraz trenera, ak LFC predvazda takuto hru uz dlhsi cas, tak to asi nebude vina majitela....

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Registrujisejenproto

Leda ze by se na to vysral sam, protoze tohle nema zapotrebi

Reagovat
fenixLFC

Omg, ty si kokot

Reagovat
cubazi

argument hodný človeka splodeného cigánskym incestom

Reagovat
fenixLFC

suhlas, presne to som si hovoril o tom tvojom povodnom prispevku

Reagovat
Melda

Reagovat
aragorn

Reagovat
JessePinkman

S takovou se začnu bát o udržení.

Reagovat
iamek

Co to teď předvádí Marriner?

Reagovat
Hlahart

Přesně o 10 minut později, než to mělo přijít

Reagovat
iamek

Reagovat
Blbos_Dlaha

ETH sa rozhodol ze da este Palace sancu to otocit alebo preco uz davno nestriedal?

Reagovat
iamek

Tohle není šance udržet. Ach Jo.

Reagovat
smazaný uživatel

There is always hope

Reagovat
KnoxXx

ked vidim Maguirea, zacina ma opustat

Reagovat
Spikous

Ta obrana Aston Villy je dnes šialene zlá

Reagovat
iamek

Jak tam TM fanoušek United přeskočil zabránu a běžel asi za Schluppem

Reagovat
iamek

*ten

Reagovat
mithro

Maguire

Reagovat
JessePinkman

Koukám, že i Klopp trochu rezignoval. Takovýhle dvě střídání... ale není se čemu divit no.

Reagovat
LeonardoUžoa

Tpč, tam už je bílej jenom Guaita. Ten se musí cítit hrozně v šatně.

Reagovat
pingla

Reagovat
Bakary3

Co v šatně, tam to ještě bude ok, ale ve sprše blbý

Reagovat
iamek

Zajímavé střídání

Reagovat
vodka

Erik ten Pulis

Reagovat
iamek

Tohle faul?

Reagovat
r.mrazik

To nebyl žádný faul...curak

Reagovat
Grahf

mariner geňooo

Reagovat
mithro

7 minut

Reagovat
VersaceChain

20minut nastav kurvo

Reagovat
Dirtyfoxx420

Konec.. a ted zase přijdou ty kecy jako "Měli jsme tam chvíle kdy jsme hrali dobře, nějaké šance na skórování tam byli a od toho se musíme odrazit" no dobře, ale kdyby se furt takhle odráželi, tak už jsou na Marzu a ne v půlce tabulky! To jsou furt kecy pro média, misto toho aby byli primy a rekli ze jsou uplne v prdeli.. ale to asi dle nejakych reguli nesmeji nebo ja nevim, stejnak to vsichni vedi a nic kloudneho se nedeje..

Reagovat
KnoxXx

strasna mrdka ten rozhodca

Reagovat
mithro

7 minut mu nestacilo to je ....

Reagovat
mithro

8,5 minuty fair, tesim sa ked to aj nam takto podrzia

Reagovat
vodka

PGMOL United no

Reagovat
Zark

Jak to united bez toho Ronalda jde

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
iamek

Nejvíc zlaté tři body. Rozhodčí slusna show . Neskutečné jak konečně fungujeme jako jeden tým <3.

Reagovat
Busby babes

PGMOL united

Reagovat
iamek
Reagovat
Grahf

ako toto nepochopím, že na konci čaká na rozohratie pol minuty, aby to po odkope zpískal...to nemohol hneď?

Každopádne nastavenie skvele zvládnuté

Reagovat
fellaininho

Viera whooaaa

Škoda té klukoviny Casemira. Dalo se to řešit žlutou, ale Antony tam rozjížděl zbytečně hroty. Doufám, že se vrátí Amad a posadí ho na lávku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěli by jste ho spolu s Hughesem zažalovat za ublížení na zdraví?

Oky redku si rozhodčí obhájí, ale co faul Schluppa? Proč se na to nezameril VAR? Řeší intenzitu držení/škrcení, ale že by si všimli faktu, že Schluppovi jen ruply nervy a šel vyloženě po Antonym, to už VAR neodhalí? Po balónu ta šlupka vůbec nešla, to jde úplně vidět z opakovaného záběru.

Naštěstí jedou domů bez bodů a můžou dát gangbang Guiatovi v buse, ten kdyby šel po druhém gólu nohama tak ho vyrážel..

Reagovat
mithro

@TelegraphDucker

Casemiro can't do what he did - grabbing Will Hughes by the throat - and deserved the red card. But Jordan Ayew also grabbed Fred by the throat, albeit more briefly, and didn't get any punishment #mufc #cpfc

Reagovat
mithro

In Brazil that's actually a sign of respect

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vodka

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
Busby babes

nejvtipnejsi na tom je, ze Hughes je uplne v pohode celou dobu, nijak se nebrani, za par vterin, kdyz jsou oba z davu venku jsou s Casemirem oba uplne v pohode a za to je redka. za to, jak se tam hraci perou neni nic. smesny.

Reagovat
mithro

su tam videa aj z inych uhlov, kde je vidiet lepsie, ze to nebolo ziadne skrtenie. ak ukazali rozhodcovi len toto z jednej kamery, tak by to mali skusit s odvolanim.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Csaplárova past

Ty kokot dva góly a ani jeden nebyl v živém záběru

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak Pool mě celkem baví. Na to že tu ještě loni byly kecy o nejlepším týmu historie no, jo něco málo vyhráli, ale do nejlepších týmů historie mají fakt daleko.

Reagovat
fenixLFC

Lol slusne ohybanie reality a demagogia

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Benzema

Reagovat
EL Gringo

Niečo malo vyhrali = všetko vyhrali no

Reagovat
BaggioRoberto

? Vyhrali jeden titul a jednu LM, ani ne ve stejnem roce. To se asi treba s Realem neda vubec srovnavat ne? O co jde?

Reagovat
Maresma

? Vsak pod Kloppem vyhrali Premier League, Ligu mistru, FA cup, Carabao cup, Super cup, MS sveta klubu… co vic by mohl vyhrat? Evropskou ligu?

Reagovat
BaggioRoberto

Dobre, ale vyhrali vsechno jednou a v prubehu asi sedmi let. To dokazalo spousta klubu. Tak co ty kecy o nejlepsim tymu historie? To je vysmech.

Reagovat
Dirtyfoxx420

Kdo kdy říkal něco o nejlepším týmu historie?

Reagovat
BaggioRoberto

Cele tohle vlakno je o tom. Prisel s tim Dajaskr, ze to tady cetl a fanousci Live zacli vytahovat, ze i neco vyhrali.

Reagovat
EL Gringo

Všetky možné trofeje ktoré sa dali vyhrať ( okrem EL - ale to je druhoradá trofej ) sme vyhrali pod Kloppom.. Takže reči, že niečo malo vyhrali sú scestné a trápne, keďže Klopp s Liverpoolom vyhral: LM, PL, FA cup, Community shield, EFL Cup, UEFA super cup, FIFA World Cup.. Takže hej, určite sme malo toho vyhrali no Dokonca ani City si nemôže povedať že všetky trofeje vyhrali, ktoré sa dajú vyhrať

Reagovat
Neutron

nemoze a napriek tomu je to stale lepsi tim...

Reagovat
Dirtyfoxx420

Jasný vyhrali jsme toho spoustu, ale že by to bylo něco jako rudý Gálacticos? No nevím, spíš ne. Byla to moc krátká doba a nikde jsme bohužel nedominovali, protože City a Real..

Reagovat
Busby babes

tech clanku v anglickych novinach nebylo uplne malo...

Reagovat
fenixLFC

co si pamatam tak to boli bud kvazi bulvarne nadpisy a le "najlepsi tim v historii?" aby prilakali citatelov kde v texte analyzovali x veci. alebo to boli clanky a nazory kde bolo v drvivej vacsine uvedene ze za takych a takych okolnosti (ktore potom nenastali) by sa o tom mohlo zacat hovorit- teda ked sa utocilo na najvyssi pcoet bodov v sezone, sezonu bez porazky tak sa hovorilo o tom ze by sa mohlo jednat o najlepsi tim v historii ligy co by bol proste fakt. ked bola pred poslednymi dvomi zapasmi sezony na quadruple tak podobne, ako nieco nad cim sa da uvazovat ked sa to stane pretoze to nikto nedokazal

Reagovat
Busby babes

hele jen rikam, ze nasi fans si z tehle reci taky ted delaj srandu, kdyz se vam to rozpadlo. A proste odnekud to prislo. je to spis tou dobou, kdy se dneska vsechno nejak srovnava a delaj zebricky a porovnavaj tymy z ruznych obdobi a tak no. Pak se i tady kolikrat rozjely ty debaty nad tema srovnanima, nam se vetsinou nelibilo, kde byl tym z roku 99, kterej vyhral vsechno.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Maresma

Kolika trenerum se to v Anglii povedlo?

Reagovat
Kixi Syhimour

No, v PL jenom Fergusonovi, pokud se nepletu.

Reagovat
BaggioRoberto

Reagovat
Benzema

Reagovat
martin.b

Klopp na tiskovce odmítl odpovědět Pearcovi na otázku Příští týden derby, pak rozjetej Newcastle, to bude ještě zajímavej únor

Reagovat
Hlahart

Aguerd teda brutálně rychlej

Reagovat
smazaný uživatel

A Manchester City má všetko vo vlastných rukách

Reagovat
Gunner14

5 bodu ztrata a vsechno ve vlastnich rukach, ok

Reagovat
fenixLFC

ano maju, to ze to tak mate aj vy nic nemeni na tom ze to je maju vo vlastnych rukach, najma ked hraju dvakrat s vami

Reagovat
Swarley

nauc se pocitat

Reagovat
Gunner14

Spis bys mel zajit k ocarovi, zrak neni zadna prdel, kdyz jses starej

Reagovat
Swarley

JOELovatis, uz ty tvoje sracky ani nedavaji smysl

Reagovat
Gunner14

A vysvetlis mi teda kde jsem se prepocital? Asi mas nejakou jinou tabulku

Reagovat
Swarley

Reagovat
Gunner14

Tobe se ta prohra s nama musela hodne dotknout, ze uz ani nevysvetlujes svoje starecke pochody urcite to bude nejaka mufanska pochoutka

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Wow, ty klasicky nezvladas ani vyhru uz

Reagovat
Swarley

No to je presne ono, spojitost mezi tim, ze neumi pocitat a nasi vyhrou... Vic to potvrdit asi neslo

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

Vy ste fakt super dvojka, mohli by ste aj vystupovat spolu niekde v hornej dolnej, tam by to malo uspech

Reagovat
Swarley

Gunner14 bude pocitat vstupny a ty pak vysvetlis, proc to nesedi a proc za to muzou United...

Reagovat
J0EL

Nezabudni na Arsenal. Nejak ho tam predsa musis zakomponovat. Inak by sa ti to ani nepocitalo.

Reagovat
Gunner14

To bych chtel v tvojim veku mit feud na EF

Reagovat
masly008

co na tom nechápeš?

Reagovat
Gunner14

To, ze tym ktery ztraci 5 bodu na prvni misto, tak nema vsechno ve svych rukach? Nebo jako cekas, ze tohle City uz neztrati ani bod? A ten argument, ze jeste 2x hrajou s nami je taky hodne vtipny, vzhledem k jejich forme, ktera se tak vlece uz nejaky ten tyden.

Jako chapu, ze s ohledem k minulym sezonam to tak lidi berou, ale zrejme City tuhle sezonu nesleduji.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Gunner14

Tak budte vsichni udelani z City, kteri zaostavaji za tim co hrali v minulych sezonach a momentalne to na zadny zlepseni nevypada

Reagovat
Kixi Syhimour

Sorry, ale význam rčení mít ve vlastních rukách je snad jasný.

Musejí se City ohlížet na vás, jestliže chtějí titul? Ne, nemusí, stačí jim jejich výsledky.

Reagovat
Gunner14

Okej no. Ja se to snazil brat z fotbalove stranky, ne uplne doslova. V tom pripade to Arsenal ma ve svych rukach daleko vic

Reagovat
Miguel19

Nejde o to, že jsme udělaní ze City, ale že si prostě napsal sračku no. To je vše.

Reagovat
Busby babes

nikdo neni udelanej ze City, jen rikaj, ze pokud City vyhraje vsechny svoje zbyle zapasy, tak jsou mistri. nic vic, nic min. Proste nemusi cekat na vase zavahani. ale je pul sezony do konce, tak je to takove... zbytecne ted resit. kdyby to bylo 4 kola do konce dava to vetsi smysl.

Reagovat
Gunner14

Jo pochopil jsem to uz Z nejakyho duvodu to lidi chteji brat doslova a nechteji tady probirat fotbal podrobneji, takze ano je to pravda, City maji vsechno ve vlastnich rukach, staci jim jen vyhrat vsechny zapasy

My to mame ve vlastnich rukach a muzeme si dovolit i prohrat jednou nebo 2x zremizovat

Reagovat
Swarley

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
penepi

Reagovat
Nikikrew

Ide o to ze ako City tak my to mame vo vlastnych rukach, to je proste fakt

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Free_player

sis splet příspěvky ne

Reagovat
ttopi

Tady to spíš vypadá že nevíš co znamená "mít to ve svých rukách", když tady píšeš teorie o ztrátách a podobně. City to ve vlastních rukou prostě má, stejně tak Arsenal.

Reagovat
Gunner14

Vsak to pisu uz nahore, ze jsem to proste nebral doslova... Psat v 19. kole, ze maji vsechno ve svych rukach, protoze jim staci jenom vyhrat zbylych 19 kol a neztratit ani bod?

Vysmech beru, samozrejme to je picovina, kdyz to budu tak brat

Reagovat
ttopi

To spojení má jasný význam. Ikdyby City hráli hypoteticky už jen zápasy třeba s United, mají to ve svých rukou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Neutron

No ved maju si sa strelil do kolena teraz

Reagovat
Taiger

Jestli Kane dá hattrick a Haaland bude bez gólu, tak ho budu mít ve vlastních rukou

Reagovat
Gunner14

Kinky like Casemiro

Reagovat
Taiger

Jako ošklivej cigoš snad nevypadám

Reagovat
Azza

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

Arsenal taky.

Reagovat
Gunner14

Dneska tem vyperencum nebudu ani fandit, stejnak to zase poserou, takze muzou max prekvapit

Reagovat
jk

Máme to ve svých rukách

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Referee©

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Ok

Reagovat
Neutron

celkom pekny vikend

Reagovat
Taiger

Nebaví mě to

Reagovat
Gunner14

Zacni nofap

Reagovat
Taiger

Kane hattrick a fapnu si dostkrát

Reagovat
Gunner14

Takze dneska bud chocking the chicken nebo choke of the chicken

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Ok

Reagovat
BaggioRoberto

Kouknete na Feynord PSV, tam je atmosfera.

Reagovat
Madio Sané

Marsch OUT! Neschopák jeden... Zlatý Bielsa!

Reagovat
iamek

There have been further talks on increased terms over the past week with Dalot and Manchester United are confident he will commit until 2028, on £85,000 plus bonuses.

Reagovat
vitasrp

Kdyby měl někdo z fanoušků Tottenhamu, případně z řad nezaujatých fanoušků zájem, mám k dispozici 4 lístky na odvetu osmifinále Ligy mistrů Tottenham - AC Milán, která se bude hrát ve středu 8. března.

Místa jsou na podélné tribuně v horním patře (úroveň malého pokutového území u jedné z branek) a cena je 3300 Kč za kus. V případě zájmu mi pište do zpráv nebo na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Gunner14

Pepek hodne zajimava sestava to jsem zvedavej. Ti je muzou dneska solidne sundat.

Reagovat
Agent z Melmacu

korupcia

Reagovat
Miguel19

Zvuk trošku nestíhá ne...

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Taky nemáte synchronizovány obraz - zvuk?

Reagovat
matZz

same here

Reagovat
LaVolpe

Kaaaane

Reagovat
Coutinho10

Kane

Reagovat
Miguel19

Opět průměrný Rodri.

Reagovat
vilp

Hroznej kiksař.

Reagovat
Miguel19

Mně ten hráč nepřijde ničím zajímavý.

Reagovat
vilp

To jsme dva, mistr zbytečných přihrávek všude jen ne dopředu a kiksů.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
mithro

City

Reagovat
vitasrp

267 gólů, ty krávo.. To by u nás Havertz musel hrát tak do 50 let, aby to zmáknul.

Reagovat
Salfovic

Že by dával v průměru 10 za sezonu, ty mu fandíš.

Reagovat
Gunner14

pekne Kane

Reagovat
smazaný uživatel

Kane legenda

Reagovat
masly008

Lloris stejně pustí nějakou šmudlu takže je to zatím jedno.

Reagovat
vitasrp

Ten Rodri je úplně hotovej, to je hrozný.

Reagovat
Agent z Melmacu

+ je gay

Reagovat
Hlahart

Dokud to nenapíše Mádl tak tomu nevěřím

Reagovat
Cobra

Reagovat
LaVolpe

je šílenej.

Reagovat
smazaný uživatel

Romero je velmi hlupy futbalista

Reagovat
pingla

Reagovat
Hurrikane

Kdo leží, neběží. Neznáš?

Reagovat
LaVolpe

City jsou letos k poražení.

Reagovat
Hurrikane

Guardiola naučil Grealishe bránit, to čumím..

Reagovat
Miguel19

Tak co mu zbývá, dopředu je k hovnu

Reagovat
Manik...

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Hlahart

City teda bída. Rodri snad nedal jedinou přihrávku ještě

Reagovat
Hurrikane

Já jenom doufám, že to mají kluci v Bodymooru zapnuté. Ať vidí, co na ty ropáky platí. Příští týden bude krušný..

Reagovat
Miguel19

Ten Romero je chcanka omg...to snad nemůžou mít rádi ani fans Spurs...

Reagovat
matZz

jako je to magor, ale je to world class stoper, neměnil bych

Reagovat
smazaný uživatel

Nemam ho rad

Reagovat
jk

Kde stejně spadnul T.Silva v souboji s Kanem, tak to fans chelksi považovali za chytrost

Reagovat
Miguel19

Myslíš to, jak Silva spadnul v běhu?

Však tady Romero stál na místě, drželi se s Haalandem za dres a on najednou skočí rybu 2 metry dopředu

Reagovat
jk

Ne myslím to, jak Silva nasimuloval pád po kontaktu stejně jako teď Romero.

Reagovat
Gareth Bale 11

Magor, ale chces ho mit ve svym tymu a ne proti sobe.

Reagovat
Busby babes

Kane vs Shearer. 200 golu v PL Kane 304 zapasu, Shearer 306.

Rekord pro Spurs ma, tak by po sezone mel vypadnout.

Reagovat
Ladas321

Kane jubilejní 200 gól v Premier League. Ještě 8 gólů mu chybí na Rooneyho a 60 gólů na Shearera.

Reagovat
Busby babes

to u nas da za 2 sezony.

Reagovat
Agent z Melmacu

kokot

Reagovat
Salfovic

Myslel těch 8.

Reagovat
Hlahart

nakonec dopadne to duo, o kterým se psalo - Kane a Greenwood

Reagovat
mithro

Reagovat
Free_player

No nebudeme zatím moc jásat, protože víme jak dopadnul v druhým poločase ten minulý zápas

Reagovat
masly008

to se hrálo taky na spurs?

Reagovat
Free_player

Ne to se nehrálo taky na spurs, ale vedlo se o 2 goly

Reagovat
Cobra

Právě. Zasraný Csaplár.

Reagovat
Free_player

Jo. Ta ukázkově sklapla

Reagovat
Hlahart

Luck jako prase, že si to tam Romero nesrazil teda

Reagovat
vitasrp

V jakém roce myslíte, že daj Citizens na tom novém stadiónu Tottenhamu konečně branku? Já tipuju 2025.

Reagovat
Ladas321

Po tomhle komentu ho pravděpodobně dají dnes v druhem poločase.

Reagovat
vitasrp

No vidíš, můj tip stále žije.

Reagovat
Busby babes

Man City have created 9.79(xG) without scoring at the new Tottenham Hotspur Stadium.

Reagovat
Miguel19

Jako vůbec nevím co chce Pepča hrát. Přijde mi to jako 10 nahodilých hráčů se sešli 10 minut před zápasem...

Reagovat
smazaný uživatel

Son je velmi zly. Ja by som ho nechal trochu na striedačke. Nechápem, že ho neposadia. Myslím že Danjuma by bol platnejší. A už sa nemožem dočkať Udogieho.

Reagovat
matZz

od začátku sezony čekám na to, až místo Sona začne hrát vlevo Richarlison

Reagovat
Thelvin

To asi všichni, a furt nic

Reagovat
Free_player

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Kane je prostě nejlepší útočník, co kdy hrál PL. O tom nemůže už nikdo pochybovat.

Reagovat
Taiger

Začínáš bejt extrémně nudnej a musel jsem se nutit k tomu, abych ti odpověděl. what a fall from grace

Reagovat
Tywin Lannister

Letos sem Citi viděl asi jen dvakrát..ale proč téměř nehraje Rúben Dias Vždyť loni to byl možná nejlepší stoper světa, top 3 určitě. To šel tak dolů? A koukám že Cancelo je u Pepa asi taky dost v nemilosti,odchod do Bayernu s vykupkou a přitom i on absolutní world class na svým postu.

Jako od podzimu je dost z formy ale přijde mi divný zbavovat se hráče co posledni tři roky hrál naprosto skvěle a teď má prostě pár měsíců výpadek formy. Přijde mi nelogické zbavovat se hráče takových kvalit. Buď nemá rád Portugalce nebo za tím musí být něco víc. I o Bernardovi se říká že asi po sezoně Citi opustí. I když u něj to asi chápu, je tam dlouho a asi sa chce zmenu

Reagovat
Kinky7

vzdyt je porad zraneny

Reagovat
Thelvin

Cancelo tam rozesíral kabinu, proto ho pustili. A bylo tam pár dalších hráčů, co mu to žrali a kvůli němu flákali tréninky a podobně. Četl sem, že jeden z nich byl Foden, další mohl být klidně Dias.

Můžeš být top, ale jak začneš ničit atmosféru v kabině, tak můžeš jít třeba do hajzlu

Reagovat
Kinky7

Foedn se zranil a Dias byl vetsinu casu zraneny. s Cancelem to nema nic spolecneho

Reagovat
mistr129

Jednak před MS nehrál a zraněný nebyl, jednak Thelvin nikde nepíše, že kvůli tomu, že mu to "žral", tak nehrál.

Reagovat
Thelvin

Dias fakt nevím, ale u Fodena sem to četl ještě před tím zraněním, už kolem MS. Ale tak možná to byly kecy, City nijak extra nesleduju

Reagovat
matZz

ještě větší záhada je proč nehraje Laport

Reagovat
Thelvin

Protože hraje Aké. Oba sou leváci, ne?

Reagovat
matZz

jasně, Aké se letos rozehrál do skvělé formy, ale prime Laport je ještě o lvl výš, navíc Aké by mohl teoreticky hrát i beka, kde teď mají díru

Reagovat
Coutinho10

Pokud by to Spurs dotáhlo na 3 body, tak začínám mít docela obavu o Newcastle, který v posledních 5 zápasech PL 4x remizoval, tak aby tu LM vůbec dal

Reagovat
Agent z Melmacu

jebať saudi newcastle

Reagovat
mistr129

Reagovat
Coutinho10

tak je to tradiční tým s historií a rád uvidím v LM zastoupení nádech něčeho novýho na dnešní dobu jako byl např. Leicester

Reagovat
Agent z Melmacu

Arsenal bude pomerne nový nádech

Reagovat
masly008

Reagovat
Coutinho10

jo,to taky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kissak

Dochází nám dech a doplácíme na úzký kádr.

Reagovat
Coutinho10

nevypadá to dobře

Reagovat
kissak

Vůbec ne, Howe jede stále stejnou jedenáctku a nemá poradně koho do rotace. Na lavičce chybí kvalita.

Reagovat
Coutinho10

Uvidíme, co ten Gordon, ale jak jsem psál už během těch spekulací, tak mu nevěřím

Reagovat
mistr129

Co to bylo za bránění teď

Reagovat
Hurrikane

Ty nevyužité brejky je můžou ještě mrzet..

Reagovat
Busby babes

to bylo vyborny braneni te standardky od Spurs, dva volni hraci na velkem vapne na strelu.

Reagovat
LaVolpe

Snad to nebude slepice mrzet.

Reagovat
Hlahart

Kane

Reagovat
Thelvin

Sony snad každou akci vyhodnotí špatně

A střídej už!

Reagovat
Thelvin

Tak takovéhle střídání sem úplně na mysli neměl

Reagovat
matZz

Emerson dneska TOP výkon, snad nejlepší zápas v dresu Tottenhamu

Reagovat
smazaný uživatel

Aj proti Fulhamu bol naj na ihrisku

Reagovat
jk

Grealishe zatím fakt brání famózně. Teď to byl snad třetí skluz, kterým mu sebral balón.

Reagovat
LaVolpe

Emerson dneska fantastický.

Reagovat
Miguel19

Jako ale takový Bruyne to má taky totálně na párku...

Tam to fakt může být v rozkladu...

Reagovat
vitasrp

Na mě to působí dojmem, že je prostě spousta hráčů z Man City, Chelsea a Liverpoolu fyzicky úplně vyždímaná a tu intenzitu ligy letos prostě nedává.

Reagovat
Miguel19

Nebo no...

Reagovat
vitasrp

U nás je ukázkový příklad Mount, který od roku 2019 odehrál nesmysl zápasů a letos vypadá jako jeden z největších dřeváků v týmu.

By potřeboval na měsíc vypnout a nehrát v ideálním případě.

Reagovat
Hlahart

Nevám, ale i ty vyjádření KdB na MS poraženecký byly na facku teda

Reagovat
Manik...

Reagovat
Hlahart

Reagovat
Hlahart

Ten fakt nemohl dohrát

Reagovat
mr.Silver

Hojbjerg

Reagovat
LaVolpe

To chytání za hlavu je taky solidní exploit.

Reagovat
masly008

Vždyť se ho to nedotklo ne? To hrál Kane.

Reagovat
mithro

preco nechal Pep Haalanda na lavicke?

Reagovat
Hlahart

Se tam ROdri válí a čumí u toho na rozhodčího, hrozná močka. Jestli tohle bude penalta, tak je to výsměch - myslím ale, že podobná se pískala na nějaký zákrok DDG letos

Reagovat
mistr129

za mě penalta úplně v pohodě - pokud Lloris netrefil míč, tak jasná, pokud trefil, tak se dá asi obojí

Reagovat
Hlahart

Podle mě trefil. Navíc je to prostě okolí malýho vápna a nešel tam s tím úmyslem ho trefit, ale vyboxovat míč

Reagovat
mistr129

No jasný, ale bránící hráč taky v pokutovém území nejde většinou do souboje s tím, že chce útočníka faulovat / zahrát rukou. Ale když se tak stane, bývá z toho penalta.

Reagovat
Hlahart

Tak já pořád považuju brankáře ve vápně za zvýhodněnou osobu (chráněnou atd.). Nevím, třeba se to změnilo

Reagovat
mistr129

No reálně to tak je, stejně jako že na půlce se pískne faul, který ve vápně ne. Jen se mi to nelíbí a jestli se nepletu, nemá to ani oporu v pravidlech

Reagovat
matZz

tady nebylo potřeba nikoho zvýhodňovat přece, Lloris hrál evidentně míč jako první, všechno ostatní je irelevantní

Reagovat
mistr129

Lloris asi míč hrál, ale nepřišlo mi, že jako první. A i kdyby, taky nemůže po odehrání míče soupeřovi zlomit nohu

Reagovat
matZz

Rodir se míče ani nedotknul

Reagovat
jk

Lloris někomu zlomil nohu?

Reagovat
mistr129

*nemůžeš tam mělo být

Reagovat
Hurrikane

Kdo močka v City není?

Reagovat
Switchback

Podobný jak na Leoše na MS

Reagovat
masly008

Tak tady ale není úkol pomáhat City takže to můžou vyhodnotit správně

Reagovat
Switchback

haha

Reagovat
LaVolpe

Tam to taky neměla být penalta.

Reagovat
Agent z Melmacu

Conte môže ísť do piči, asistent môže prevziať klub.

vaffanculo s nastrelenými vlasmi

Reagovat
Hurrikane

A teď jenom doufat, že MCI zopakuje stejný výkon i příští týden proti nám.

Klobouk dolů před Tottenhamem!

Reagovat
kissak

To je mazec jednou se do toho Conte nesere a Slípky porazej favorita.

Reagovat
masly008

Vždyť je doma poráží pravidelně ne?

Reagovat
kissak

To jsem nevěděl, ale je to dobrej paradox.

Reagovat
masly008

tohle byla 5 výhra Spurs doma proti city v řadě

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
tuny

Dneska Emerson > Prime Cafu

Reagovat
Seydou Doumbia

takže další zápas redka a penalta ten emerson

Reagovat
tuny

tak ono ani k tomu dneska nebylo daleko

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tottenham každopádně ten náš včerejší výkon v kombinaci s koncem přestupovýho okna ve mě teda moc optimismu do zbytku sezony nevzbuzuje

Reagovat
Agent z Melmacu
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele