Premier League - preview 21. kola: Londýnské derby na závěr

21.01.2023, 09:07, aktualizováno 23.01.2023, 08:41
Previews
Aleksandar Mitrović (© AFP)

Tottenhamu se nepovedly duely proti prvním dvěma týmům tabulky a napravit to může v londýnském derby proti Fulhamu. Cottagers naposledy přišli o sérii výher, porážka v Newcastlu ovšem žádnou výraznou ztrátu neznamená...

Fulham FC - Tottenham Hotspur

pondělí 21:00

Asi málokdo by před sezonou čekal, že i na začátku její druhé poloviny bude nováček v podobě Fulhamu jen dva body za Tottenhamem a v pondělí s ním tedy svede přímý souboj o páté místo.

Lepší aktuální formu mají Cottagers, byť mu před týdnem v Newcastlu, kde se v závěru prosadil domácí Isak, skončila série pěti vítězství v řadě. Začalo se mu takto dařit po mistrovství světa, kdy postupně porazil čtyři ligové soupeře včetně Chelsea a do toho přehrál Hull v FA Cupu.

Naopak výkony Spurs jsou během této doby eufemisticky řečeno rozporuplné. V lize si z pěti zápasů poradili jen s Crystal Palace, který roznesl čtyřmi góly, jinak ještě remizovali s Brentfordem a k tomu třikrát prohráli. Během posledního týdne se jim to stalo hned dvakrát, nejprve nezvládli severolondýnské derby, ve čtvrtek pak neudrželi dvougólové poločasové vedení na Etihad Stadium a Manchesteru City podlehli 4:2.

V prvním utkání této sezony se z vítězství radoval Tottenham, a to poměrem 2:1. Do vedení jej poslali Höjbjerg a Kane, gól naděje za hosty vstřelil Mitrović, avšak k vyrovnání již nedošlo. Fulham ale naposledy na svého nadcházejícího soupeře vyzrál v roce 2013, od té doby jen jednou remizoval a sedmkrát prohrál.

Domácí kouč Marco Silva nadále nemůže počítat se zraněným Kebanem, jinak by ale měl mít k dispozici kompletní sestavu včetně Antoneeho Robinson, jenž si s Newcastlem odbyl svůj distanc. Rovněž Antonio Conte disponuje zdravým kádrem, chybí mu pouze Lucas Moura.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Diop, Ream, Robinson - Reed, Palhinga - Decordova-Reid, Pereira, Willian - Mitrović

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Lloris - Romero, Dier, Lenglet - Emerson, Bentancur, Hojbjerg, Sessegnon - Kulusevski, Kane, Richarlison

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.33 - 3.87 - 2.13

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Leeds United - Brentford FC

neděle 15:00

Asi málokdo by před sezonou čekal, že Brentford na tom v tabulce bude podobně jako giganti v podobě Liverpoolu a Chelsea. Bees se ale nyní mohou od zmíněné dvojice odpoutat a ještě více se přiblížit evropským pohárům.

V posledním lednovém zápase si zahrají v Leedsu, který se po mistrovství světa vskutku nepyšní zrovna nejlepší formou. Pozitivem určitě je, že se v opakovaném utkání FA Cupu dokázal přes Cardiff dostat mezi dvaatřicet nejlepší. V lize ale od Vánoc získal jen dva body ve čtyřech zápasech, když naposledy prohrál ve Villa Parku. Po trefách Baileyho a Buendíi jen korigoval v závěru Bamford. Whites tak dělily pouhé dva body od posledního místa.

Zato Brentford od konce světového šampionátu šlape jako hodinky, tedy alespoň v Premier League. I když se dá říci, že vše začalo dříve - naposledy prohrál 23. října s Aston Villou a na přestávku se naladil vítězstvím na Etihadu. Během posledního měsíce pak obral o body Tottenham a následně zdolal West Ham, Liverpool i Bournemouth, se kterým o úspěchu 2:0 rozhodli Toney a Jensen. Jedinou kaňkou je, že v jiném utkání s Kladiváři vypadl z FA Cupu.

Zatímco Jesse Marschovi se po drobných zdravotních potížích vrátili Cooper, Koch a Wöber, Thomas Frank již může počítat s Henrym i Hickeyem.

Leeds United - pravděpodobná sestava:
Meslier - Ayling, Koch, Cooper, Wöber - Roca, Adams - Aaronson, Harrison, Gnonto - Rodrigo

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Raya - Ajer, Mee, Pinnock - Roerslev, Jensen, Norgaard, Janelt, Henry - Mbeumo, Toney

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.38 - 3.67 - 2.99

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Manchester City - Wolverhampton Wanderers

neděle 15:00

Dva celky z úplně opačných konců tabulky na sebe narazí v neděli odpoledne. Zatímco Manchester City si během dohrávek z tohoto týdne upevnili druhou příčku, Wolverhampton se nachází okolo sestupových vod.

Citizens za sebou během předcházejících deseti dní měli pět poločasů hrůzy - po porážkách od Southamptonu v Ligovém poháru a s Manchesterem United v lize totiž i ve zmíněné dohrávce prohrávali s Tottenhamem o poločase 0:2. Jenže pak zejména díky Riyadu Mahrezovi zabrali - alžírský reprezentant jeden gól připravil, na další asistoval a dva sám vstřelil, díky čemuž domácí otočili na 4:2.

Pro Wolves se první povánoční program nese ve znamení nabitého programu. Vše začalo zápasy na Boxing Day a Silvestra, v novém roce pak sehráli vedle dvou ligových také tři pohárové zápasy. Zatímco v Premier League mohou být spokojeni, neboť remizovali ve Villa Parku a naposledy po gólu Podenceho zdolali West Ham, v pohárech už to taková sláva nebyla. V tom Ligovém po penaltách vypadli v Nottinghamu, v FA Cupu dotáhli souboj s Liverpoolem do odvety, v té ale v úterý nestačili.

Další nemilou zprávou pro Vlky je i to, že se jim na jejich nedělního soupeře vůbec nedaří. Už pětkrát za sebou se City prohrál, přičemž během těchto zápasů inkasoval šestnáct branek. V zářijovém domácím zápase bylo hotovo velmi rychle. Rychlé góly dali Grealish s Haalandem, po půlhodině se nechal vyloučit Collins, čehož k navýšení na konečných 0:3 využil Foden. Mimochodem, zmíněný Erling Haaland může vstřelit už třiadvacátý gól v této sezoně Premier League, čímž by vyrovnal počiny, které v předchozích třech sezonách stačily ke Zlaté kopačce.

Do základní sestavy Citizens by se mohl vrátit De Bruyne, což by byla vítaná vzpruha. Vždyť se taky belgický záložník v posledních šesti zápasech s Wolves podílel na devíti gólech! Pep Guardiola by každopádně měl mít k dispozici kompletní kádr. Na straně hostí se může představit nová posila Pablo Sarabia, naopak za postranní čarou určitě zůstanou Neto, Chiquinho, Kalajdžić a Traoré.

Utkání na Etihad Stadium začíná s nedělní patnáctou hodinou. S píšťalkou na něj bude dohlížet David Coote.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Laporte, Cancelo - De Bruyne, Rodri, Gündogan - Mahrez, Haaland, Foden

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Collins, Kilman, Bueno - Nunes, Neves - Hwang, Moutinho, Podence - Cunha

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.24 - 6.31 - 13.20

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Arsenal FC - Manchester United

neděle 17:30

Na Emirates Stadium se v neděli odehraje souboj dvou anglických velkoklubů. První Arsenal vyzve třetí Manchester United. Gunners odešli z posledních 6 zápasů ve všech soutěžích neporaženi a rádi by navýšili bodový náskok na Man City. Man Utd je na tom ještě o něco lépe a v současné chvíli drží sérii 10 utkání bez prohry, navíc v prvním vzájemném zápase dokázal Arsenal porazit 3:1.

Arsenal si v posledním zápase bez problému poradil s Tottenhamem. Svěřenci Mikela Artety rozhodli zápas už v první půli, nejdříve si nešťastně do vlastní branky srazil míč Lloris a o několik minut později přidal druhý gól Ødegaard. Arsenal si tak připsal již 15. vítězství v Premier League a udělal další krok k získání titulu. Gunners v této sezóně prohráli jediný duel, a to právě proti Man Utd, když v září na Old Trafford utržili porážku 1:3. Spoluhráčům by už v zápase mohl pomoc Leandro Trossard, jehož přestup do Arsenalu byl oznámen v pátek.

Gunners na domácím na stadionu ještě v této sezóně neprohráli a z 8 utkání vytěžili 22 bodů při skóre 22:8. Mikel Arteta si uvědomuje, jak moc důležitý duel jeho tým čeká. "Samozřejmě se jedná o velký zápas, ať už v lize, v zemi či po celém světě. Myslím si, že Erik ten Hag odvádí fantastickou práci. Změnila se tam spousta věcí za velmi krátkou dobu, takže čest jemu a trenérskému personálu za to, co udělali. Proto, abychom v neděli uspěli, musíme udělat maximum," řekl před zápasem španělský manažer.

Arsenal určitě nevyužije služeb Jesuse a Nelsona. Po lehkém zranění by znovu mohl být k dispozici Elneny.

Rudí ďáblové v dohrávce s Crystal Palace zaváhali a získali pouze bod. Když už to vypadalo, že Manchester zvítězí v šestém zápase po sobě, tak přišla studená sprcha. Na gól Fernandese ze 44. minuty odpověděl v nastavení druhé půle Olise, jenž se nádherně trefil z přímého volného kopu. United tak přerušili sérii devíti výher ve všech soutěžích v řadě. Dalším zklamáním byla žlutá karta pro Casemira, která znamenala stop na další zápas. Erika ten Haga mrzely především neproměněné šance, po kterých jeho tým mohl jít do dvougólového vedení. Rovněž nesouhlasil se sporným rozhodnutím hlavního sudího, jenž po faulu na McTominaye nepískl penaltu.

Ani nizozemský manažer nešetřil chválou na nedělního soupeře, zároveň však dodal, že věří v úspěch jeho hráčů. "V současné chvíli jsou na tom opravdu dobře a určitě si zaslouží vést ligu. Mají vítěznou mentalitu, výborný přístup, a právě proto jsou na špici Premier League. I tak věřím tomu, že máme velkou šanci je porazit. Od začátku sezóny jsme se hodně zlepšili, v týmu je dobrá nálada a všichni moc dobře ví, co musíme udělat pro vítězství. V první vzájemném zápase jsme podali výborný výkon a určitě to můžeme zopakovat znovu" prohlásil na předzápasové konferenci ten Hag.

Hosté budou v neděli postrádat několik hráčů. Do utkání nezasáhnou Casemiro, Sancho, Dalot, Tuanzebe a van de Beek. Otazník visí i nad startem Martiala, který by se ale do začátku zápasu mohl dát dohromady. Šlágr 21. kola odřídí zkušený anglický rozhodčí Anthony Taylor.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Ramsdale - White, Saliba, Gabriel, Zinchenko - Ødegaard, Partey, Xhaka - Saka, Nketiah, Martinelli

Manchester United - pravděpodobná sestava:
de Gea - Wan-Bissaka, Varane, Martínez, Shaw - Eriksen, Fred - Antony, Fernandes, Rashford - Weghorst

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.85 - 4.26

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací

Liverpool FC - Chelsea FC

sobota 13:30

Program 21. kola otevře v sobotu chvíli po poledni souboj dvou gigantů anglické fotbalové scény, kteří se potácejí uprostřed ligové tabulky; na Anfieldu se totiž utká Liverpool s Chelsea. Devátí Reds a desátí Blues mají na svém kontě v polovině sezóny shodně pouhých 28 bodů, domácí však mají před svými protějšky z hlavního města jeden zápas k dobru.

Jen několik dní poté, co hráči Liverpoolu předvedli, podle slov jejich trenéra Kloppa, nejhorší výkon za poslední roky při prohře 3:0 s Brightonem, cestovali Reds do Wolverhamptonu, kde se totiž v úterý utkali s Wolves v rámci opakovaného zápasu FA Cupu. I přes nepříliš líbivý fotbal se podařilo Kloppovým svěřencům díky brance Harveyho Elliotta utkání vyhrát nejtěsnějším rozdílem, tedy 1:0, a postoupit tedy do čtvrtého kola soutěže, kde se střetnou opět s Brightonem.

Vzhledem k současnému postavení v ligové tabulce se začíná zdát, že by se Liverpoolu poprvé po pěti letech nemusela týkat Liga mistrů, vždyť na čtvrté místo zajišťující postup do milionářské soutěže ztrácí po polovině sezóny deset bodů. V kalendářním roce 2023 ještě v lize Reds nezískali ani bod, na svém kontě mají jen dvě prohry, a to na hřišti Brentfordu a Brightonu. Do karet liverpoolských hráčů, naopak hraje skvělá domácí bilance v Premier League, neboť na Anfieldu prohráli jen jedno z posledních 32 prvoligových utkání. Trenér Klopp navíc o víkendu odkoučuje své 1000. utkání v roli trenéra a nepochybně touží po velmi důležitých třech bodech, které mohou Liverpool nakopnout správným směrem.

Do sestavy však nebude moct nastoupit Arthur, Luis Díaz, Diogo Jota, Roberto Firmino ani Virgil van Dijk. Klopp však očekává, že do utkání nakoukne Darwin Núñez, který chyběl v posledních dvou zápasech. Fanoušci Reds pak doufají, že si v sobotu připíše na své konto první kanadské v Premier League nizozemský křídelník Cody Gakpo.

Přesuneme-li se do tábora londýnské Chelsea, tak se nedočkáme lepší atmosféry v klubu ani mezi fanoušky. Angažmá trenéra Grahama Pottera zatím zůstává za očekáváním, Blues jsou po polovině sezóny až na desáté příčce.

V neděli v rámci londýnského derby proti Crystal Palace nebylo k vidění příliš atraktivní utkání. Před výkopem byla na Stamford Bridge představena nová posila Mychajlo Mudryk. Samotný výkon londýnské Chelsea však fanoušky rozhodně nenadchl, nebýt skvělého Thiaga Silvy a jistého Kepy Arrizabalagy, tak by Blues rozhodně ze zápasu neodcházeli s třemi získanými body. Jedinou branku utkání totiž v 64. minutě vstřelil Kai Havertz.

Trenér Potter má i nadále podporu vedení Chelsea, přestože z posledních deseti zápasů Premier League vyhráli pouze dva. Blues od říjnového vítězství nad Aston Villou v nejvyšší soutěži pětkrát v řadě ve venkovních zápasech ztratili, a tak jejich příznivci mohou jen doufat, že tuto sérii v sobotu odpoledne zlomí.

Jedním z důvodů trápení Chelsea je i rozsáhlá marodka, do sobotního utkání určitě nenastoupí Raheem Sterling, Wesley Fofana, Ben Chilwell, Christian Pulišić, Édouard Mendy, N'Golo Kanté, Reece James, Armando Broja ani Denis Zakaria. Trest za červenou kartu si pak odpykává João Félix, naopak Benoît Badiashile a Lewis Hall si mohou být místem v sestavě téměř jistí. O svůj debut v dresu Blues se bude ucházet také mladý Ukrajinec Mudryk.

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Matip, Konaté, Robertson - Elliott, Fabinho, Thiago - Salah, Núñez, Gakpo

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Kepa - Chalobah, Badiashile, Silva, Hall - Kovačić, Jorginho, Gallagher - Ziyech, Aubameyang, Mount

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.07 - 3.62 - 3.73

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

AFC Bournemouth - Nottingham Forest

sobota 16:00

V sobotu se na Vitality Stadium střetne Bournemouth a Nottingham Forest. Zatímco hosté vyhráli tři z posledních pěti ligových zápasů a vymanili se z pásma sestupu, domácí jsou po poslední porážce 0:2 s Brentfordem až na 17. místě tabulky.

Bournemouth v prvních šesti ligových utkáních pod vedením Garyho O'Neila neprohrál, následný úpadek formy jeho týmu je však velmi strmý: minulý týden jeho svěřenci nestačili na Brenford a připsali si na své konto osmou prohru z posledních devíti ligových klání. Od výhry z poloviny listopadu nad Evertonem prohráli Cherries už šest soutěžních mačů v řadě a v lize nevstřelili ani jednu branku.

Trenér O’Neil navíc bude postrádat klíčového útočníka Dominica Solankeho, nastoupit by tak měl velšský dlouhán Kieffer Moore. Marcus Tavernier je stále mimo hru a domácí fanoušci si budou ještě pár dní počkat na debut nejnovější akvizice - útočníka Danga Ouattary.

Hosté minulý týden bez větších potíží porazili neškodné Lišky z Leicesteru, o výhře rozhodl dvougólový Brennan Johnson, a navázali tak na postup do semifinále Ligového poháru, kam se dostali po postupu přes Wolverhampton Wanderes. Nottingham se po mistrovství světa dokázal odrazit ode dna tabulky a před sobotním střetem se nachází na 13. místě ligové tabulky.

Nepříjemností pro trenéra Coopera je však velká marodka. Na seznamu zraněných hráčů se minulý týden přidala i brankářská jednička Dean Henderson, který by měl chybět až do března; v brance ho tedy zastoupí zkušený Wayne Hennessey. Mimo hru je také Willy Boly, Cheikhou Kouyate, Jesse Lingard, Moussa Niakhaté a Taiwo Awoniyi.

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Stacey, Mepham, Senesi, Kelly - Christie, Cook, Lerma, Anthony - Billing - Moore

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Hennessey - Aurier, Worrall, McKenna, Lodi - Mangala, Yates, Freuler - Scarpa - Gibbs-White, Johnson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.93 - 3.16 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

Leicester City - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

V sobotu odpoledne hostí Leicester City, který se snaží ukončit sérii čtyř porážek v Premier League, doma na King Power Stadium Brighton & Hove Albion. Svěřenci Brendana Rodgerse minulý víkend podlehli Nottinghamu Forest 0:2, Seagulls na jižním pobřeží překvapivě snadno porazili Liverpool 3:0.

Leicester City nezažívá vůbec dobré období. Po mistrovství světa nastoupili Foxes ke čtyřem utkáním v anglické nejvyšší soutěži, nezískali však ani jediný bod. Foxes v tomto kalendářním roce dokázali porazit jen čtvrtoligový Gillingham v rámci FA Cupu. Minulý víkend pak podlehli o dva góly Nottinghamu Forest, který je tak předběhl v ligové tabulce. Obě branky domácích vstřelil Brennan Johnson, který dovedl svůj tým k posunu na 13. místo právě před Leicester.

Drobným pozitivem pro trenéra Rodgerse je, že se v posledních dnech nerozrostly početné absence jeho svěřenců. Do utkání proti Brightonu však stále nebude moct nastoupit Ricardo Pereira, Ryan Bertrand, James Justin, Jonny Evans ani Boubakary Soumaré. Pravděpodobný je ale návrat Kiernana Dewsburyho-Halla a Jamese Maddisona.

Tým okolo trenéra Roberta De Zerbiho zvládl minulý týden překvapivě porazit Kloppův Liverpool, a to rozdílem třídy. Na začátku druhé půle skóre otevřel March, který se prosadil i o sedm minut později. Na konečných 3:0 pak v závěru pečetil střídající Danny Welbeck. Brighton se tak nyní vyhřívá na sedmé příčce v lize, a to jen tři body za pátým Tottenhamem Hotspur.

Brighton, který v posledních pěti zápasech vstřelil v průměru více než tři góly na zápas, se bude muset vyrovnat s odchodem jednoho z nejlepších hráčů klubu. Záložník Leandro Trossard se totiž v průběhu týdne upsal londýnskému Arsenalu, se kterým bude bojovat o titul. De Zerbi bude muset díru po belgickém špílmachrovi nějak zalepit.

Leicester City - pravděpodobná sestava:
Ward - Castagne, Amartey, Faes, Thomas - Ndidi, Mendy - Dewsbury-Hall, Tielemans, Barnes - Daka

Brighton - pravděpodobná sestava:
Sánchez - Groß, Dunk, Webster, Estupiñán - Caicedo, Mac Allister - March, Lallana, Mitoma - Welbeck

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.32 - 3.98 - 1.83

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací

Southampton FC - Aston Villa

sobota 16:00

Southampton se bude snažit prodloužit svou vítěznou sérii ve všech soutěžích na čtyři zápasy, v sobotu v poledne přivítá na stadionu St Mary's Aston Villu. Saints v poslední bitvě v nejvyšší soutěži dokázali porazit Everton 2:1, svěřenci Unaie Emeryho stejným výsledkem zdolali Leeds United.

Minulý týden dovedl Southampton ke třem bodům skvělým výkonem kapitán James Ward-Prowse. V zápase proti Evertonu sice po první půli prohrával 0:1 zásluhou Amadoua Onany, ve druhém poločase však Saints duel otočili díky dvěma brankám svého kapitána. Nathan Jones si tak konečně připsal svou první výhru v Premier League v roli manažera a třetí výhru ve všech soutěžích. Southampton dokázal navázat na úspěch v FA Cupu, ve kterém skolil Crystal Palace, a na úctyhodný postup v EFL Cupu proti Manchesteru City.

Tato forma však stále nic nemění na tom, že se svěřenci Nathana Jonese stále nacházejí na posledním 20. místě tabulky Premier League. Nyní však mají na svém kontě stejně bodů jako Everton a West Ham United, v případě výhry se mohou posunout dokonce až na 14. pozici.

Aston Villa se naopak nachází v poklidném středu tabulky, s 25 body jí patří 11. příčka. A velkou měrou k tomu přispěl nový manažer Villains Unai Emery. Ten na lavičce birminghamského celku v Premier League podlehl pouze na konci loňského roku Liverpoolu, naopak si jeho družina připsala cenné výhry nad Manchesterem United či Tottenhamem. Minulý týden pak porazila Leeds, a dala tak zapomenout na nešťastné vyřazení z FA Cupu rukou Stevenage, které hraje League Two.

Southamptonu bude v sobotním utkání chybět dlouhodobě zraněný Valentino Livramento, hosté budou postrádat trojici Diego Carlos, John McGinn a Jed Steer.

Southampton FC - pravděpodobná sestava:
Bazunu - Lyanco, Salisu, Ćaleta-Car - Walker-Peters, Diallo, Lavia, Elyounoussi - Ward-Prowse - Edozie, Adams

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Young, Konsa, Mings, Moreno - Kamara, Luiz, J. Ramsey - Buendia, Watkins, Bailey

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.65 - 3.15 - 3.02

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací

West Ham United - Everton FC

sobota 16:00

West Ham United přivítá v sobotu na London Stadium liverpoolský Everton v klíčovém střetnutí na chvostu tabulky Premier League. Výsledek tohoto zápasu může rozhodnout o tom, kdo bude příštím manažerem, který opustí anglickou nejvyšší soutěž.

Sobotní střetnutí bude jedním z nejdůležitějších zápasů jak pro domácího trenéra Davida Moyese, tak pro kouče hostů Franka Lamparda. Sázkové kanceláře totiž řadí právě tyto dva stratégy mezi největší favority na to, kdo se stane příštím odvolaným manažerem v Premier League.

Forma londýnského West Hamu v lize je naprosto katastrofická. Z posledních sedmi utkání získal pouze jeden jediný bod, naposledy vyhrál na konci října doma s Bournemouthem. V minulém týdnu se objevily spekulace o tom, že by Moyes mohl být v případě prohry s Evertonem odvolán z funkce.

Po šesti domácích výhrách v řadě z přelomu září a října, kdy už to vypadalo, že Kladiváři opět našli starou formu, však přišly na řadu čtyři prohry v řadě na London Stadium, přičemž všechny byly proti týmům, které by měl West Ham podle očekávání porazit, zejména na domácí půdě.

Pokud by však West Ham v sobotním střetnutí vyhrál, mohlo by to znamenat Lampardův konec v Evertonu. Daleko zajímavější je každopádně fakt, že právě Moyes by byl jedním z favoritů jako jeho nástupce na lavičce Toffies.

Nespokojenost mezi příznivci Evertonu stále narůstá, zejména pak po posledním nezdaru se Southamptonem. Příznivci jsou pochopitelně rozzlobení vzhledem k nedostatku komunikace ze strany vedení mužstva a neuspokojivým výsledkům. Everton totiž z posledních deseti ligových utkání vyhrál pouze dvě.

Příznivci West Hamu se mohou těšit na novou tvář v jejich dresu, v týdnu totiž dorazil ostřílený útočník Danny Ings. Jediným zraněným hráčem domácích je pak Maxwel Cornet. Co se hostů týče, trenér Lampard nebude moci využít služeb Androse Townsenda a Jamese Garnera, kteří se sice už pomalu zotavují po svých zraněních, nicméně v sobotu je na hřišti ještě neuvidíme.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Fabiański - Coufal, Ogbonna, Aguerd, Cresswell - Lucas Paquetá, Rice, Souček - Bowen, Scamacca, Benrahma

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Coleman, Godfrey, Coady, Tarkowski, Mykolenko - Onana, Gueye, Iwobi - Gray, Calvert-Lewin

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.87 - 3.53 - 4.75

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací

Crystal Palace - Newcastle United

sobota 18:30

Crystal Palace by rád zopakoval dobrý výkon ze souboje s Man Utd, zatímco Newcastle se bude snažit prodloužit šňůru 14 utkání v lize bez prohry.

Crystal Palace v dohrávce zabral a v domácím zápase remizoval s Manchesterem United 1:1. Když už to vypadalo, že Eagles opět nezískají ani bod, tak se nádherným gólem prosadil Olise, který zahrál bezchybný přímý volný kop. Londýnský klub čeká ve 21. kole další těžký soupeř, do Selhurst Parku přijede čtvrtý Newcastle.

Manažer Patrick Vieira doufá, že pozdní vyrovnávací gól proti MU může týmu dodat potřebné sebevědomí. "V sobotu nás čeká další velká výzva. Je to tým, který hraje s velkou intenzitou, musíme být konkurenceschopní a vyrovnat se jeho úrovni. V posledních dvou vzájemných zápasech jsme od nich nedostali gól, což je samozřejmě důležité a něco podobného chceme zopakovat i nyní. Bude obtížné se proti nim prosadit, jelikož mají výbornou defenzivu, ale my si vytváříme hodně šancí, tak věřím, že se prosadíme," řekl před zápasem francouzský stratég.

Do zápasu určitě nenastoupí trojice - Andersen, Ferguson a McArthur. Ostatní hráči by měli být k dispozici.

Na vyřazení z FA Cupu zareagoval Newcastle dvěma výhrami po sobě. Svěřenci Eddieho Howa nejdříve vyřadili Leicester z EFL Cupu a poté v lize porazili Fulham. Magpies se navíc v tomto ročníku na cizích hřištích poměrně daří a z 9 odehraných zápasů vybojovali 16 bodů. Celkově hosté neprohráli už 14 ligových duelů a naposled okusili hořkost porážky v srpnu proti Liverpoolu. Průběžná čtvrtá pozice je pro tým skvělým výsledkem a rovněž v bilanci vzájemných zápasů si Newcastle vede dobře. Proti Crystal Palace neprohrál poslední čtyři utkání ve všech soutěžích a bez zisku bodu odešel naposled v únoru 2021.

Spoluhráčům v sobotu nepomůžou Krafth, Shelvey a Targett. Otazník visí nad startem Guimarãese, jenž stále doléčuje bolavý kotník.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Guaita - Clyne, Tomkins, Guéhi, Mitchell - Doucouré, Schlupp - Ayew, Olise, Eze - Zaha

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Schär, Botman, Burn - Longstaff, Murphy, Willock - Almirón, Wilson, Joelinton

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.64 - 3.61 - 1.87

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
18
15
2
1
42 : 14
47
2
Manchester City
19
13
3
3
50 : 20
42
3
Manchester United
19
12
3
4
30 : 22
39
4
Newcastle United
19
10
8
1
33 : 11
38
5
Tottenham Hotspur
20
10
3
7
39 : 31
33
6
Fulham FC
20
9
4
7
32 : 29
31
7
Brighton & Hove Albion
18
9
3
6
35 : 25
30
8
Brentford FC
19
7
8
4
32 : 28
29
9
Liverpool FC
18
8
4
6
34 : 25
28
10
Chelsea FC
19
8
4
7
22 : 21
28
11
Aston Villa
19
7
4
8
22 : 27
25
12
Crystal Palace
19
6
5
8
18 : 27
23
13
Nottingham Forest
19
5
5
9
15 : 34
20
14
Leicester City
19
5
2
12
26 : 33
17
Leeds United
18
4
5
9
26 : 33
17
16
Wolverhampton Wanderers
19
4
5
10
12 : 27
17
17
AFC Bournemouth
19
4
4
11
18 : 41
16
18
West Ham United
19
4
3
12
15 : 25
15
19
Everton FC
19
3
6
10
15 : 26
15
20
Southampton FC
19
4
3
12
17 : 34
15

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1284)

Přidat komentář
eder

Tak nezbývá než doufat, že po dnešku panu Kloppovi bude vyhazov hrozit o něco méně...

Reagovat
Ranoth

panu Kloppovi urcite ziadny vyhazov hrozit nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Souboj dvou největších břídilů skončí remízou.

Reagovat
LaVolpe

Já teda věřím více West Hamu.

Reagovat
lofin9

Pekny suboj kryplov hned na uvod, to nemoze skoncit inak len prehrou obidvoch

Reagovat
Ahoso Widaho

Jakože Liverpool prohraje a Potter tím pádem zůstane v Chelsea?

Reagovat
oli9

Liverpool - Chelsea

Dnešní preview

https://youtu.be/PeWMwrdFBw0

Reagovat
gocii

Koukam na tabulku a Lampardovi se konecne povedlo z Evertonu udělat anglickou Sevillu

Reagovat
Kinky7

Na druhou stranu stačí jednou vyhrát a hned může být 15

Reagovat
SunFells

Tak jako Sevilla?

Reagovat
O.Giroud

Ani neviem kedy naposledy sme o 13:30 vyhrali alebo aspoň odohrali zápas, na ktorý sa dalo pozerať. Takže sa radšej pôjdem asi sankovat

Reagovat
Front hell

Ještě že my hrajeme až zítra o půl 6. Takže 2 odpoledne s dítětem na kopci,bo kdo ví jak dlouho to vydrží

Reagovat
Gunner14

To s ditetem me mrzi, ale snad ti aspon Arsenal spravi chut vyhrou.

Reagovat
Front hell

Nemusí, já s ním trávím čas rád. Raději než se dívat Arsenal

Reagovat
Taiger

S dítětem na kopci? Neříkal si pár měsíců zpět, že ti je 17?

Reagovat
oli9

třeba si dítě půjčuje aby nevypadal na tom kopci na sankach jak totální dement

Reagovat
Taiger

co lidi nevymslí

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Infi

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Mastný Chobot

však s frajerkou

Reagovat
Taiger

Reagovat
bbbauch

Bohuš Matuš chodí na ef

Reagovat
Front hell

Máš docela špatnou paměť.

Reagovat
O.Giroud

u nas k prdu, zjedes raz a uz tam je trava

Reagovat
Front hell

Tak u nás napadlo snad 30 čísel, takže pohoda

Reagovat
Neutron

sakra, to som uz dobre dlho nezazil u nas...velka skoda.

Reagovat
Front hell

Výhoda bydlení v horách.

Reagovat
Neutron

to hej, ale auto mas ake? Asi nie nejaku fabiu, ale skor nieco na styl Pathfindera, nie?

Reagovat
Front hell

4x4 je samozřejmost,ale mám známého s traktorem, takže mám cestu pravidelně protaženou

Reagovat
Neutron

Reagovat
Gunner14

https://www.swoo.co/video/ff3b1596-39ef-4389-8a74-f62b53dd4b84

Nuno je chaos prevleceny za cloveka

Jsem zvedavy co s nim vymyslime nebo jestli ho strelime nekomu.

Reagovat
Taiger

Zinch who?

Reagovat
Mastný Chobot

Ja verím, že ho strelíme za dobrú sumu niekomu, kto hrá na wingbackov. Prišiel za 7m, hádam za 20 by sme ho mohli predať.

Reagovat
ElectrickMann

Edu? Za 3 ho proda

Reagovat
Ligter

El Tragico

Reagovat
Taiger

Trent a Darwin nebudou hrát

Takže podle mě si to Chelsea pohlídá

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Robertson, Konate, Gomez, Milner - Bajcetic, Thiago, Keita - Elliott, Gakpo, Salah

Subs: Kelleher, Fabinho, Henderson, Jones, Tsimikas, Chamberlain, Nunez, Matip, Arnold

Reagovat
Coutinho10

Elliott si to zaslouží

Reagovat
frezi

Aj fabinho lávku

Reagovat
Taiger

Trent Alexander-Arnold on the substitutes’ bench for Liverpool as he has been managing a minor muscle injury this week and only trained on Friday.

Reagovat
Talker

Tvl Hall na křídle.

My máme juniora, který hraje CM/DM celou kariéru, následně ho přesuneme na wingbacka, pak fullbacka a následně hraje LW proti Liverpoolu.

Tady je vidět, jak jsme s marodkou v hajzlu.

Reagovat
Mastný Chobot

u nás Saka tiež hrával ľavého beka istú dobu

Reagovat
EZ

Nebude to skor taky druhy LB k Salqhovi a TAA (aj ked nakoniec mozno zbytocne)

Reagovat
SunFells

Popravdě hrál všechny tebou zmíněné pozice i v akademii.

Reagovat
Talker

Možná ale primárně byl v záloze. Já jsem rád, že máme hráče schopné zahrát na více postech, ale rotovat s ním až takhle...

Reagovat
Svatej

Ja tipuju 433 s hallem uprostřed

Reagovat
John Obi Mikel

To může být úplně jakékoliv rozestavení. Nechám se překvapit.

Reagovat
Wazza228

Ty sestavy obou týmů vypadají docela hrůzostrašně.

Reagovat
Salfovic

Tím je myšleno Liverpool - Chelsea ?

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm...podle sestav to vypadá na nudné 0:0. Snad tam něco brzo spadne, jinak to bude děsnej zápas.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
off-olda

Sestavy To je šílenost.

Reagovat
Miguel19

Střed Jorginho - Gallagher to bude jízda

Reagovat
Taiger

Kdo dneska rozhodne, Jorginho nebo Milner?

Reagovat
smazaný uživatel

Kepovina

Reagovat
Taiger

Proti Crystalu chytal skvěle, za mě cajk

Reagovat
smazaný uživatel

To byl skvělý, ale jednu kepovinu si neodpustil.

Reagovat
monkej

Arnie v Kitzbüheli svet je v poriadku

Reagovat
Taiger

Čekáte spíš festival nepřesností a 0:0 nebo sračkoidní obrany a gólovou podívanou?

Reagovat
Svatej

Srackoidni obrany s festivalem nepřesností

Reagovat
smazaný uživatel

na týmy ze středu tabulky to tak odpovídá

Reagovat
vitasrp

Jako Hall může klidně hrát středního záložníka v systému 4-3-3, tady hodně záleží na tom, co teda vlastně budeme hrát.

Každopádně Kovačič zjevně další na listině zraněných

Reagovat
Svatej

to me napadlo presne taky

Hlavne na lavicce jsou všehovšudy dva hraci, který bych rád viděl na hřišti a z toho Fofana jen kvuli tomu, ze je proste neokoukanej

Reagovat
Taiger

Anfield Watch @AnfieldWatch

Klopp:

"If you don't defend, you cannot play." #lfc [bt]

To není na Trenta že ne?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ten naopak poslední dobou hraje relativně slušně

Reagovat
Csaplárova past

Zápas s Brightonem jsi viděl?

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano

Reagovat
O.Giroud

podla toho kedy to povedal, posledne zapasy uz Trent hral aspon trochu jak obranca no

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
mithro

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Shottack

Reagovat
Csaplárova past

Milner místo TAA

To vypovídá o formě TAA

Reagovat
masly008

je zraněný ne?

Reagovat
Csaplárova past

ne

Reagovat
masly008

Proč nehraje Mudryk?Chelsea má tolik zraněných a stejně je na lávce? Mohl hrát na Milnera to by snad zvládl.

Reagovat
O.Giroud

skor by ho Milner na privitanie hned skosil za zltu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
hornito

Reagovat
icemike

Dočkal jsi se

Reagovat
smazaný uživatel

Omg pískat bude Oliver

Reagovat
John Obi Mikel

Lepší než Plešoun Taylor

Reagovat
mimi_united

Celkom sila že liverpool ešte nepokúša Tuchela

Reagovat
Maresma

Reagovat
mithro

oliver nema karty?

Reagovat
pingla

Robertson klasik, nejodpornější hráč PL

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Ranoth

viac nez Fernandes ?

Reagovat
pingla

samozřejmě

Reagovat
Mimalu

Kai

Reagovat
smazaný uživatel

Nice

Reagovat
Coutinho10

klasika......už to jede

Reagovat
Luc-Luc

My uz jsme ligu uplne vzdali?

Reagovat
Taiger

LOOOOOOOOOOL

Reagovat
mistr129

Milner

Reagovat
Liveral

Liverpool zůstal v šatně?

Reagovat
Kixi Syhimour

Dobrý, dobrý start

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Liveral

Reagovat
SunFells

To odvolají

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm offside

Reagovat
Liveral

Lol, ultra štěstí

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PanAu

Wtf….to nebyl offside ne?

Reagovat
mistr129

Nejdřív mi to taky nešlo do hlavy, ale jasnej - Havertz měl nohu o dost blíž bráně než míč a zároveň tam už nebyl žádný obránce

Reagovat
masly008

při té střele měl Haverz nohu před balonem a za Milnerem takže byl.

Reagovat
LaVolpe

Havertz byl v ofsaju vůči pozici míče, když ho zasáhl Silva.

Reagovat
masly008

No ale byl Haverz

Reagovat
Coutinho10

ještě že to teda bylo od tyče...

Reagovat
Svatej

Tohle je nejdebilnější správně odpískanej offside, jakej jsem kdy viděl. Z tolika důvodů špatně.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Registrujisejenproto

here we go again

Reagovat
Maresma

Jak to myslis? Za me to byl teda dost jasnej offside.

Reagovat
Svatej

To čtvrtý slovo v tý větě snad naznačuje, že není jasnej?

Reagovat
Maresma

No zajima me, co je na tom podle tebe spatne.

Reagovat
SunFells

To si mu teď zavařil hlavu.

Reagovat
Svatej

Už zase marníš čas s životy, mysliteli?

Reagovat
SunFells

A ještě začni psát o myslitelích

Reagovat
Svatej

Nechápu, kam tím míříš, ale posledně jsi ukázal, že to většinou ani ty sám a prostě jen doufáš, že si ty tvý kokotiny nikdo nepřečte, tak tam prcáš něco random, takže mě to neznepokojuje.

Reagovat
SunFells

Kde ty tatare?

Reagovat
Svatej

najdi si to sám ty exote, tolik příspěvků v posledním týdnu jsem neposlal

Reagovat
SunFells

Reagovat
Svatej

Kombinace toho, jak se to sešlo. (V mých očích hlavní úlet) Thiago je o půl metru blíž k bráně než hráč v offsidu, nahraje mu přes tyčku do pozice, která byla složitější pro zakončovatele než kdyby byl onside. Prostě bizár, kterej z hlediska pravidel vůbec nerozporuju, jen mě sere.

Reagovat
Kovi81

Logika věci, ze když jdou dva sami na bránu a hráč bez míče je za hráčem s míčem a dostane přihrávku do prázdné tak to ofsajd není a tohle jo? Vždyť je to prakticky stejná situace, to je desna picovina

Reagovat
Svatej

Záleží na balónu a ne na hráči no. Teď přemýšlím, jestli k tomu je důvod, nebo prostě nikdy nikoho nenapadlo, že by mohl přihrávat trochu za sebou.. případně jestli je nějakej způsob jak takový pravidlo ochcat, kdyby se změnilo, mě nic nenapadá teď

Reagovat
Kovi81

Havertz měl v době střely od Silvy nohu pred balónem? To pak jo

Reagovat
Svatej

bohužel jo, byt Silva byl tak debilně, že byl ev výsledku před ním a o dost.. je to na hovno

Reagovat
Kovi81

Reagovat
SunFells

prakticky stejná situace, akorát že přesně opačná.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
PanAu

jasnější než u United?

Reagovat
Maresma

Jednoznacne. Ale tam bych offside pisknul taky.

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gunner14

Reagovat
O.Giroud

Ofsajd neofsajd, aspon vidno ze sa nic nezmenilo. gg Chelsea, to je fakt traga

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gunner14

Silva ten face po pasu na Havertze Nadherny pas primo na nohu a borec to mrdne z prvni z takoveho uhle

Reagovat
Talker

Tak u Havertze to tak nějak očekáváš, to fanoušci CFC ani nekomentují

Reagovat
Gunner14

Ja z nej zhasnu kdykoliv ho vidim, zajimavy hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkně pressujeme

Reagovat
oli9

Ta naše sestava je šílená...

Reagovat
Miguel19

Co tam Hall furt vymýšlí omg...

Reagovat
PP

Kluci jsem na novém firemním notasu, pošlete mi někdo stream..

Reagovat
PP

moc dik!

Reagovat
SpecialOne

Možná mohli dát ve 13:30 lepší match než tenhle dumb and dumber..

Reagovat
Kixi Syhimour

Press , střela

Reagovat
O.Giroud

dobre stacilo Gakpo ved ten aml za LFC tak 5 strel a vsetky do neba ne?

Reagovat
Gunner14

Jako ja sam jsem mu na PL neveril a nechapal jsem United ani Liverpool, ze po nem jde. Ale soudit ho na zaklade hry s takovou sestavou a formou co mate, to fakt ne

Reagovat
masly008

tak on ho soudí podle toho že byl 2x u nebo v 16 a vystřelil na střechu stadionu

Reagovat
O.Giroud

Kamo, ja LFC sledujem kazdy zapas tak snad viem koho a ako mozem sudit. A neviem co tak zle som napisal, nikde som nenapisal nech ho idu predat

Reagovat
masly008

určitě to měla být reakce na mě?

Reagovat
Gunner14

Chapu, ale za me i tohle je proste ovlivnene tim jaka je situace. A on neni zadny vehlasny shooter, ktery by daval pravidelne goly nekolik let v lepsi lize. Samozrejme, kdyby to zacal strilet pravidelne na praporky po pul sezone jako Nunez, tak je to neco jineho.

Reagovat
oli9

Reagovat
O.Giroud

Ja osobne som z neho nejak nadseny nebol, ale cakal som ze aspon bude vediet zakoncovat a borec co vypali to ide nie nad branu, ale skoro nad stadion ale zas ja som zvyknuty, ze u nas tie posily niekedy potrebuju aj polroka to snad len Diaz bol vynimka

Reagovat
Gunner14

Uvidime jak si povede pod Kloppem

Reagovat
Registrujisejenproto

Souhlas, zatim nepredvedl nic, uplne zero. Navic kdyz to clovek porovna s tim hejtem, co dostava Nunez… pritom Nunez ma asi 1000krat vetsi impact na hru nez (zatim) Gakpo

Reagovat
vitasrp

To řešení finálních situací… I kdyby byl v Chelsea Mbappe, bude to řešit úplně na hovno, to se vsadim.

Reagovat
masly008

Haverz si asi nevěří, on mohl 2 x střílet a přihrával.

Reagovat
smazaný uživatel

Co tam ve předu vymýšlíme

Reagovat
LaVolpe

Nevím, co je tragičtější - obrana Liverpoolu nebo útok Chelsea.

Reagovat
Miguel19

Gallagher je v tom středu fakt jak slon v porcelánu...

Reagovat
oli9

Takové držení míče doma.. To snad jen proti City... Co od tohoto Klopp čeká?

Reagovat
Svatej

Docela se mi to od nás líbí

Reagovat
O.Giroud

uzivaj, ked nemate supera

Reagovat
Svatej

tak dneska rovnou dvě, jedem nad plán

Reagovat
Gunner14

Vsak tam mel jen nejakou trznou ranu ne? Zas nedelej z kazdeho spadnuti zraneni

Reagovat
Svatej

vidim kulhajícího hráče, to je u nás v podstatě tutovka od doby, co odešel Christensen, kterej fňukal furt nad něčím a nakonec občas i hrál dál

Reagovat
Gunner14

to znam moc dobre z dob Wengera. Kdykoliv byl na zemi nekdo z Wilshere, Fabregas, Rosicky, Ramsey, Diaby nebo Persie, tak jsem pocital s nejhorsim.

Reagovat
Luc-Luc

Ali obrana

Reagovat
Csaplárova past

Reds uplne zoufali.

Reagovat
Svatej

tohle nás bude mrzet

Reagovat
Gunner14

Liverpool se neucastni standartek?

Reagovat
Kixi Syhimour

Letos budeme ještě s láskou vzpomínat ne nutně na tu covidovou sezónu, ale i na Rodgerse v roce 2015, to je fakt katastrofa, co hrajeme. Bez Alissona a Thiaga bychom byli v druhé polovině tabulky

Reagovat
masly008

za chvíli tam možná budete i s něma

Reagovat
Svatej

já to vidim tak, že to urvete přes morál, kterej vy, narozdíl od nás, ještě furt máte Plus tam máte koho poslat v durhým poločase

Reagovat
masly008

jako že vy nemáte týpka za 100 mega?

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Svatej

jo, to je naše jediná varianta, která má šanci zvýšit kvalitu, vy máte minimálně dvě

Reagovat
masly008

My?

Reagovat
Svatej

Je zápas.. dokud nemáš v nicku něco spojenýho s gunnerem a reaguješ na diskuzi v zápase, považuju tě za fandu našeho nebo soupeře

Reagovat
masly008

tak to fakt díky

Reagovat
Miguel19

Ne.

Reagovat
Svatej

Lákalo mě to napsat

Reagovat
Miguel19

Tak jako mohou kontrovat Lukakem, ale toho těžko dneska využijeme...

Reagovat
mithro

chelsea s prehladom ale chce to gol

Reagovat
dantetomas

Keita level Poulsen

Reagovat
Registrujisejenproto

Ale na to, ze celou sezonu hraje LFC s jedinym zaloznikem Thiagem, porad docela dobry vysledky

Reagovat
Luc-Luc

Ten Gakpo k cemu ? Prumerak

Reagovat
mesyas

klasika další z nizozemska, poslední dobou se odtamtud prosadili snad 2-3 hráči.

Reagovat
Luc-Luc

Ja fakt ten prestup nechapu, zvlast kdyz mame problem uprostred

Reagovat
SCELO

Reagovat
Svatej

Hall chce hrát, ale zatím mu nevyšlo nic

Reagovat
Miguel19

Reagovat
smazaný uživatel

Je hrozné kopyto. Energie plno, ale žádná technika

Reagovat
vitasrp

Obecně absolutně ne, dneska mu to ale slušně nejde. Ale to se stává, je mu 18 let, no.

Reagovat
Svatej

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Csaplárova past

Ty kokos to je okopávaná jak na vesnici

Reagovat
masly008

Alibistaaaaaaaaaaaaaaaa rozhodčí

Reagovat
Svatej

Mount je fakt katastrofální... Dal v podstatě jeden dobrej na paty Ziyechovi a krom toho nevidim ani vzadu ani vepředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jorgi

Reagovat
Maresma

Jorginho

Reagovat
O.Giroud

To vazne toto odpiska?

Reagovat
rave

Likvidační faul na Jorginha.

Reagovat
Luc-Luc

Strasnej fotbal, slaba zaloha, kde hraje neco jenom Thiago a chaoticka obrana s tezkopadnym utokem, Chelsea mirne lepsi, ale taky nic moc....zaslouzeny stred tabulky pro oba

Reagovat
Maresma

Reagovat
Registrujisejenproto

Salah

Reagovat
Csaplárova past

Tak ty vole delaji si prdel?

To je festival marnosti v zakonceni

Reagovat
Kixi Syhimour

Salah

Reagovat
mithro

kvalita zatial odpoveda postaveniu v tabulke, snad sa to trochu rozbehne po polcase.

Reagovat
O.Giroud

tak to nebude Gakpom ani Nunezom, my asi mame aj nejake nove treningy utocnikov

Reagovat
PanAu

At už jde Jorginho do prdele i ten asistent Pottera by mu dal na 100m napicu.

Reagovat
Svatej

Napadlo taky Gallaghera někdy nepadat jak malá kunda?

Reagovat
Taiger

Tak v klidu ne?

Reagovat
Gunner14

Slusna bramboracka

Reagovat
smazaný uživatel

Za první půli můžu pochválit pouze oba Brazilce.

Reagovat
masly008

Jorginho už je ital ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Ten střed bychom potřebovali změnit, ale není tam koho dát. Hall se snaží vymýšlet a nic mu nevychází. Gallagher prostě na Chelsea nemá. Alespoň ne teďka..

Peněz plná prdel, ale nejdůležitější pozice furt nevyřešena. Kdyby byl alespoň Kovačič.

Reagovat
Gunner14

To zni jako plan pro dalsi kridlo

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, na co čekají.

Reagovat
FC Porto FC

Varianty jsou ale kdyz jsou zranění tak kdo tam má asi hrát?

Reagovat
Whitemedia

Mounta poslat na tribunu, ten za Chelsea hrát nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
masina_LFC

To je fakt katastrofa toto... Keita je najhorší hráč na svete, Gakpo horšie zakončenie ako Nunez... radost pozerat

Reagovat
Neutron

to je tak na vidlicku do oci...

Reagovat
stiflerovamama

Nejako ani nie je moc čo hodnotiť. Je to na míle vzdialeného od toho ako by sme mali hrať. Žiadny systém, organizácia... je to proste slabé. Chápem Jurgena, že možno touto zostavou chcel dať niečo najavo, ale za mňa teda až moc zmien, ktoré sú pre našu hru negatívne.

Reagovat
rave

Absolutní chaos od Liverpoolu a nemohoucnost Chelsea toho využít. Ta nálepka souboje kriplů zatím naprosto sedí.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Neutron
Reagovat
supporter

Tak nam pomalu ale jste konci era Kloppova Liverpoolu. Pochybuju ze dostane prostředky na poradny rebuild. Podle me skončí sam frustrován vedením klubu. Ale kdo vi, třeba to nakonec prodeji tem Kataranum.

Reagovat
Ranoth

minulu sezonu sme hrali do uplneho konca o vsetky 4 trofeje a o pol sezonny neskor uz konci Kloppova era

Reagovat
supporter

Ja vim, ze je tezky si to priznat, ale je to tak. Minuly rok z toho Klopp vyzdimal poslední kapky. Podívej se na vasi zálohu a obranu. Oboje dvoje uz je kvalitou i za nami. Zaloha je prestarla a v obrane krom VVD ktery je ted uplne mimo taky nic moc. Ja to nemyslím skodolibe, jen je si to občas potřeba přiznat. My jsme si tím procházeli posledních deset let a az ted to začíná vypadat konkurenceschopne i na hřišti. Taky musel ETH utratit pres 200mega a naštěstí mu většina prichodu zatím vyšla na výbornou. Klopp musí rozhodne překopat zálohu. Pokud v lete získáte Bellinghama a ještě dva kvalitní hrace (záložník a stoper) tak jsem si jist ze z vas zase půjde strach, protože Klopp je proste absolutní špička. Musí ale dostat co chce.

Reagovat
Ranoth

presne ako hovoris... dostal nas z popola na vrchol PL a LM tak preco by nas aj nemohol dostat z 1 zlej sezony, my proste potrebujeme len prekopat zalohu, pretoze bez nej nefunguje ani utok ani obrana

Reagovat
Miguel19

Týpka bavil Hall...ok

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska to bude příběh Mudryka. Sotva přijde a dá vítězný

Reagovat
Mimalu

co to bylo za faul?

Reagovat
Svatej

píská tyhle píčoviny oběma stranám, strašně uzkostlivej vocas..

Reagovat
Svatej

solidní zámek

Reagovat
Svatej

zkusil bych začít hrát, to prej pomáhá

Reagovat
Svatej

Mount by měl jít s tímhle přístupem do prdele, z jeho hry se totálně vytratila snaha jít na 100%. Teď mu tam Havertz dával míč a on nejenže s tím ani nepočítal, ale ani ten blbej dummy náběh ve sprintu neudělal. Nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň nejsme v útoku směšní jen my

Reagovat
Svatej

*fuck off*

Reagovat
Svatej

dopiči dej tomu zmrdovi kartu za takovej pád

Reagovat
Miguel19

Bílý Mbappé jde válcovat.

Reagovat
off-olda

Reagovat
SunFells

Reagovat
Maresma

Dej tam toho Darwina uz prosim

Reagovat
off-olda

Gallagher

Reagovat
Svatej

jinej hráč by střílel hned po kličce, my ne.

Reagovat
off-olda

Přesně. Vůbec jsem to nepochopil.

Reagovat
Svatej

wow

Reagovat
Miguel19

Keita jak se radoval

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Mastný Chobot

ten Gakpo sa tam potkýna sám o seba

Reagovat
off-olda

Keita

Reagovat
Svatej

Na to, že má bejt Mudryk rychlej jako prase, bych čekal, že hned po rohu posprintuje dopředu.

Reagovat
off-olda

Vždyť by ten balon stejně nedostal.

Reagovat
Svatej

jj, ale to on zatím neví

Reagovat
mistr129

Reagovat
icemike

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Mastný Chobot

však 3 mesiace nehral poriadne futbal

Reagovat
Svatej

vypadá na to, přesně takhle pochoduju po dlouhý době na hřišti taky

Reagovat
PanAu

Snad to nebude jak Cucu, který měl být taky malá rychlá motorová myš

Reagovat
Gunner14

Jeste bych tam dal Aubu a bude to komplet na hristi

Reagovat
LaVolpe

Gakpoo dolů

Reagovat
Miguel19

Mudryk solí!

Reagovat
Gunner14

Pekne Mudryk

Reagovat
Thelvin

Reagovat
off-olda

Ty voleeeee

Reagovat
rave

Gakpo je technicky vybavený tak na stopera, to je tragédie.

Reagovat
Talker

Vůbec ho neznám, ale líbí se mi

Reagovat
Miguel19

Dřevorubec

Reagovat
LaVolpe

Milner rychlík.

Reagovat
masly008

tak jak někdo psal nahoře.Milner mudryka přivítal žlutou

Reagovat
vodka

Mudryk zatim solidni debut teda

Reagovat
PanAu

Mudryk za 4 minuty obešel víc hráčů, než zbytek za tuto sezónu

Reagovat
PanAu

*nasich hráčů

Reagovat
John Obi Mikel

Podle mne obcházel hráče soupeře teda

Reagovat
off-olda

Ok, tak rychlej asi je.

Reagovat
Gunner14

Walcott pro bohate

Reagovat
Mastný Chobot

Chernobyl Mbappe

Reagovat
masly008

proč jsi to nenapsal česky

Reagovat
Mastný Chobot

lebo som to videl na twitteri

Reagovat
off-olda

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Euphael

Reagovat
spider_8

ty vole

Reagovat
Talker

Jsem pro změnu herního plánu na "dejte všechno Mudrykovi"

Reagovat
Miguel19

Pičo ten Chalobah je fakt zoufalec..

Reagovat
Svatej

já totálně nechápu, že ho u nás neustále někdo chce jako čtyřku. Ten týpek je totálně v prdeli a říkám to už od startu.

Reagovat
off-olda

Tak on měl období "Moses efekt" ale jinak stejný šmudla.

Reagovat
off-olda

Milner jiná střela.

Reagovat
Csaplárova past

Mudryk to valcuje

Reagovat
masly008

to měl dávat z první

Reagovat
Gunner14

Proc nestrilel wtf???

Reagovat
Mastný Chobot

Klopp to tomu Mudrykovi chce uľahčiť?

Reagovat
Dron

No zatím mě Mudryk překvapuje, je nebezpečnej jak prase

Reagovat
FC Porto FC

Proč nestrilel

Reagovat
smazaný uživatel

Kvuli tem motylkum na krku to asi budu muset vypnout, na to se neda divat

Reagovat
Csaplárova past

LOL TAA na plac proti Mudrykovi

Reagovat
SunFells

Doteď to byl Milner...

Reagovat
Talker

Mudryk nechápe, že Jorginho neběhá Na to si zvykne, že když je míč víc než metr od něj, tak musí on

Reagovat
bandwagoner

Presne to sem si rikal

Reagovat
REPLIKATOR

Cucurella mrdka simulantská

Reagovat
Svatej

co furt kurva hudrujou?

Reagovat
masly008

Mohli by jste tady přidat emotikon delfína? Myslím že by byl dost využívaný.

Reagovat
Mastný Chobot

Mudryk výborný, všetko robí dobre. Piči, to mi bude ľúto, že nevyšlo.

Reagovat
Gunner14

Trossard dal tehle obrane 3 goly

Reagovat
Mastný Chobot

To je tiež dobrý hráč, samozrejme

Reagovat
Svatej

Havertz prováhá přihrávku a Mudryk s Mountem z toho i tak udělaj akci, to beru

Reagovat
Svatej

tpč jaktože tam byli jen takhle dva?

Reagovat
Maximm9

Nechci to zakriknout, ale ten Mudryk vypada fakt dobre

Reagovat
BaggioRoberto

To kazdy, kdo prijde do Chelsea a po dvou mesicich je z nej drevo.

Reagovat
FC Porto FC

Gallegher je v lese úplně

Reagovat
Whitemedia

Mount je jedno z největších zklamání, co jsem v Chelsea zažil. Z borce, který jednou bude kapitán Chelsea, je frajírek, co se tam prochází a má těžce na háku.

Reagovat
Talker

Je úplně v prdeli teď, zasloužil by lavičku. Ale věřím, že jakmile dostane oddech, tak se zase zvedne.

On na rozdíl od Havertze, Ziyecha a Puliho prostě ukázal hromadu.

Reagovat
Whitemedia

Ukazuje akorát to, že je mu Chelsea u prdele.

Reagovat
Mastný Chobot

Ja zas nechápem toho Gallaghera. V CP som ho žral a hovoril si, že Chelsea je zahojená s ním. Teraz pôsobí jak McTominayov mladší brat.

Reagovat
Miguel19

Ať už jde ten Gallagher do prdele..

Reagovat
Gunner14

Obe strany absolutne nevi co s balonem, kdyz se blizi do finalky

Reagovat
bandwagoner

Mount

Reagovat
SunFells

Bajcetic si dělá prdel ne?

Reagovat
REPLIKATOR

solidně zajebal útok

Reagovat
Dron

už by měl střídat, dost kazí

Reagovat
Gunner14

Auba

Reagovat
Svatej

.......................................do prdele s tím tyvole

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Talker

Tak to bychom měli dalšího zraněného, pro jistotu.

Reagovat
Raylan

Ten Fofana musí byt v tréninku úplně na hovno, když tam furt cpe Aubameyanga..

Reagovat
masly008

tvl taková komedie zase

Reagovat
Svatej

Kvóta naplněna

Reagovat
Svatej

Azpi a Auba. Lol, takže 1:0 bereme jako přijatelný skóre

Reagovat
O.Giroud

naco zdrzuju? vsak su lepsi

Reagovat
Svatej

protože vědí, koho posílají na hřiště, odteď se jede udržba

Reagovat
Talker

Rozcvičení Azpiho...

Reagovat
Svatej

reálně se teď během minuty totálně přeházel poměr kvality na hřišti

Reagovat
iamek

Jak spadl

Reagovat
RadekVonCZE

Tak uklouzl no

Reagovat
Gunner14

Nakopy na Mudryka, takhle se to hraje na me v okresu, jses nejrychlejsi, tak behej kundo

Reagovat
masly008

, jsem rád že já byl ten co dával ty balony a né ten rychlý

Reagovat
Maximm9

Ja to radsi cele sledoval z pozice stoper

Reagovat
masly008

No já taky,ale právě z tama jsem dával ty balony.

Reagovat
Gazdo

Ja z lavicky

Reagovat
Svatej

Dopiči už, proč má tolik našich hráčů problém s neustálým podsmekáváním? Pulišič, Kanté, Chuk, vždycky v debilní moment

Reagovat
O.Giroud

na Anfielde sa to deje bezne

Reagovat
Gunner14

Co tam pada ten borec furt

Reagovat
iamek

A zase

Reagovat
Svatej

to fakt nemá smysl

Reagovat
Csaplárova past

Mudryk man of the match ... za 5 minut v zapase

Reagovat
Svatej

Jorginho špičkovej tracking

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je ta nejlepší liga světa, jo??? Včera jsem sledoval zápas Lipsko vs Bayern, a to byl fotbal o 60% lepší fotbal ze všech stránek. Navíc atmosféra v Německu a Anglii? Sto a jedno. Už by mohli přestat opravdu dělat z této ligy pupek světa a uznat, že v ní jde jen o tempo a marketing. Většina zápasů jsou jen nudné ztráty času.

Reagovat
LaVolpe

Tak tohle je boj o střed tabulky, že jo.

Reagovat
Whitemedia

Díky za názor.

Reagovat
SunFells

Nebo by sis třeba mohl vybrat zápas, který nebude válka kryplů, když to chceš srovnávat s týmy kteří v Německu vévodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Tady tyto týmy mají rozpočty, se kterými by měli diváky bavit, a ne je nudit. Čistý marketing tato liga.

Reagovat
SunFells

Jo tak rozpočty dneska proti sobě nastupují, ok.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Talker

Tak nám do nejlepší sestavy chybí tak 6 hráčů(+Mudryk). To celkem s kvalitou týmu zamává.

Reagovat
icemike

Tak na to nekoukej

Reagovat
smazaný uživatel

Díváš se na souboj o střed tabulky

Reagovat
smazaný uživatel

Měla být reakce koment vejš

Reagovat
Svatej

Proč kurva se Salahem neběželi dál, to bych si přál vidět

Reagovat
EL Gringo

Oliver

Reagovat
Luc-Luc

Proc Oliver nepiskal faul na Jonese?

Reagovat
LaVolpe

Klopp To zas bude pokutka.

Reagovat
Gunner14

Klopp sasek

Reagovat
iamek

Klopp solidně nezvládá

Reagovat
Svatej

Poolu ted nějak ruply nervy a dost si to dělají i sami

Reagovat
Gunner14

Ti borci v modrym maji zakazano strilet??? Vsak to je sileny

Reagovat
off-olda

Já fakt nechápu, kdo tohodle čuráka má za sympaťáka.

Reagovat
Maximm9

Muze nekdo tomu Mudrykovi rict at prestane tem retardum nahravat a zkusi to sam ? Uz to takhle podruhe nekdo zajebal

Reagovat
icemike

Reagovat
Svatej

běž kurva do prdele s takovým zakončením

Reagovat
Svatej

na Mudrykovým místě bych hned první pracovní den nakopal celý ofenzívě prdel. To je klauniáda jako prase.

Reagovat
Maximm9

Conora by mohl nakopnout do hlavy

Reagovat
Svatej

co to Gallagher s Chukem vyváděj do piči

Reagovat
Svatej

Ze zkušenosti posledních 3 zápasů to vidim na dvě posily během pár dní. Tahle záloha je vyloženě vyjebaná

Reagovat
Mastný Chobot

Čuk a Gek

Reagovat
Gunner14

To skoncit golem Liverpoolu, tak bych nechal Gallaghera v Liverpoolu, at si zaridi odvoz sam

Reagovat
John Obi Mikel

*ať jde hostovat do Eve

Reagovat
mithro

to bola jizda

Reagovat
Mimalu

Conor je fakt marný

Reagovat
iamek

Chelsea 0 střel na bránu

Reagovat
Miguel19

Ne no.

Reagovat
LaVolpe

Možná v 2. poločase?

Reagovat
Svatej

Alisson si tu gólovku nejspíš nejdřív sám poslal na bránu.

Reagovat
iamek

Livescore měl v 92 minutě 0 střel na bránu. Teď tam mají dvě no.

Reagovat
John Obi Mikel

Tak to měl blbě.

Reagovat
Kixi Syhimour

Úplně zbytečný zápas toto

Reagovat
REPLIKATOR

Souboj kriplů skončil...

Reagovat
bandwagoner

Dotkl se Auba mice?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne. Ale jednu chvíli to bylo fakt těsně

Reagovat
Maximm9

Mudryk vitez zapasu, libi se mi. 70mega akorat

Reagovat
Švejk :)

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím jestli se cítí jako vítěz s takovýma spoluhráčema

Reagovat
Maximm9

Je mi jedno jake ma pocity jen mu musi nekdo rict, ze nesmi tolik prihravat a vice to brat na sebe. Jako delam si prdel, ale Chelsea je v takovych hovnech, ze potom Mudryk predvede 3 skvele sprinty a ja jsem z toho hotovy, protoze jsem to u nas uz pul roku nevidel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
smazaný uživatel

Conor a Mason dnes na facku…opět

Reagovat
herbage

Mudryk bude mrzet, to je hráč do Wengerballu

Reagovat
masly008

on už netrénuje, to jsi tady tak dlouho nebyl?

Reagovat
herbage

tak Artetaballu

Reagovat
Agent z Melmacu

Wenger?

Reagovat
icemike

Dřeváci.... Už dlouho jsem takhle nenadával. Todle šlo vyhrát,zejmena kdyby zůstal Hall a zmizel Cucurella

Reagovat
smazaný uživatel

Klopp po zápase řekne, že ten balón na půlce v 93. Minute měl být jejich vhazování a rozhodčí tím zabil zápas

Reagovat
BaggioRoberto

Zeptam se fanousku Liverpoolu a Chelsea vam se tohle jako libi?

Reagovat
Svatej

Ty krávo, stačí se na to koncentrovaný nadšení podívat, je to tu celý pokrytý semenem.

Reagovat
masly008

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
iamek

Reagovat
Frony

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
opretis

Reagovat
Infi

Reagovat
J0EL

Reagovat
REPLIKATOR

Někdo z fanoušků tady tvrdí opak?

Reagovat
REPLIKATOR

Někdo z fanoušků tady tvrdí, že snad jo?

Reagovat
O.Giroud

jj, uzivame a teraz cakam na zaznam

Reagovat
BaggioRoberto

Od Liverpoolu tam nebylo nic a to hrali doma a Chelsea zajebe kazdou sebelepsi sanci tak, ze ani nevystreli.

Reagovat
O.Giroud

preto su tam kde su

Reagovat
Svatej

Reagovat
bandwagoner

Nejlepsi era Chelsea. Kazdej zapas pod Potterem si nahravam, abych mohl nekdy vnoucatum ukazat, jak se hraje fotbal.

Reagovat
Luc-Luc

Zaslouzenej bod, vykon silenej, ale to se cekalo...nas problem je uprostred, od toho se odviji chaoticka hra obrany a slabej utok, Ox, Keita pryc a koupit aspon jednoho silnyho CM

Reagovat
Švejk :)

Zápas Lpoolu s Cukotkou byl záživný jak souložení bez vagíny ......

Reagovat
dantetomas

Homosexuali si to museli uzit

Reagovat
Svatej

takže takovej milostnej život ve vztahu

Reagovat
bandwagoner

Ja vaginu nemam a solouzi se mi celkem v pohode.

Reagovat
smazaný uživatel

Neboli to?

Reagovat
icemike

Ale ale, další homofob

Reagovat
FC Porto FC

Být k dispozici všichni hráči tak by Chelsea měla parádní 11ku protože by konečně byla možnost nahradit ty kteří jsou absolutně bez formy jako Mount, Kukuřica atd.....

Reagovat
Maximm9

Uz by to chtelo dalsi sezonu, nejlepe tuhle predcasne ukoncit. Od Felixe jsem nic nevidel, ale pokud by byl na hrotu a pod nim Mudryk a Nkunku

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo je kukuřica?

Reagovat
masly008

Reagovat
O.Giroud

Cucurella

Reagovat
Melda

Ještě, že ten Mudryk nešel do Arsenalu, v Chelsea do roka bude jak Pulisic.

Reagovat
FC Porto FC

Jj určitě

Reagovat
Csaplárova past

frajer tam za 10 minut solidně rozhýbal hru Chelsea a on napíše "Ještě, že nešel do Arsenalu"

Reagovat
masly008

Tak asi to myslel tak že kdyby šel do Arsenalu tak by z něj byl top hráč, ale v chesea zapadne do průměru.

Reagovat
Melda

Reagovat
Csaplárova past

Ta druhá část věty je klidně možná, ale jak ta první část věty souvisí s jeho dnešním výkonem?

Svým dnešním výkonem ukázal, jak velký potenciál může mít. Litovat může spíše Arsenal ..

Radši se starej o toho vašeho Darwina, to je taky případ

Reagovat
Melda

Neškodné popíchnutí.Byl vážně výbornej.Masly pochopil, jak jsem to myslel.

Reagovat
LaVolpe

Mitoma

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
SunFells

Mitoma

Reagovat
SunFells

Doktor Mitoma PhD v driblologii už umí střílet zpoza vápna, soupeř může jít domů.

Reagovat
mistr129

Lampard má tu čepici nasazenou jak Conor Moore když dělá Guardiolu

Reagovat
KingMaster13

Ten Everton je šílená ostuda vzhledem k tomu kolik peněz utratil za posily posledních 10 let, tak má hrát někde kolem 4. místa a ne se kolikátý rok v řadě bát o sestup a letos dokonce být na nejlepší cestě do toho Champu fakt zamířit

Reagovat
Zaschrona

Jestli Lamparda nevyhodí ani po tomto, tak nerozumím už ničemu.

Reagovat
FC Porto FC

Vyhodí, ale vliv to žádný mít nebude

Reagovat
Zaschrona

Je to možný, ale s Lampardem je naděje na záchranu nulová.

Reagovat
Wazza228

Kdo místo něj? Zajímavý trenéři se tam asi nepohrnou vzhledem k situaci, takže nějaký dinosaurus vhodný pro hraní o záchranu?

Reagovat
Zaschrona

Asi Dyche.

Reagovat
Eichel

Reagovat
LaVolpe

Taky by mohli ještě 14 dní počkat.

Reagovat
Coutinho10

konečně proti WHU stojí někdo, proti komu si jsou schopní vytvářet velký šance, chodit tam ve víc lidech do vápna a dávat z toho góly

Reagovat
Salfovic

Už jste hráli na tři stopery ?

Reagovat
Coutinho10

jj, možná na to Moyes kápnul nicméně Everton marnej, ikdyž ve 2. poločase se WHU zbytečně dost zatáhnul

Reagovat
Nieuwendyk

To je tak vodpornej paklub ten Westham tvl. Zouma

Snad to Toffees otočí a konečně se něco stane, Lampard must stay.

Reagovat
SunFells

Ferguson je božan

Reagovat
Nieuwendyk

Konečně Bosáááák, ten Slovák se moc nedá počuť a ti ostatní kluci ještě musí dorůst. Canal+ mám druhý týden

Líbí se mi, jak tu mezizápasovou výplň a různý upoutávky namlouvá Jirka Pickdickošek

Reagovat
Mastný Chobot

"Konečně Bosáááák"

To si labužník teda

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
smazaný uživatel

Bosak je zly. No Lukac a Skacik to sa fakt neda pocuvat. Prave ti ostatni timu Canalu+ su paradoxne najlepsi.

Reagovat
J0EL

Lukac je suverenne najlepsi komentator tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Neda sa pocuvat. Je to subjektivne.

Reagovat
Nieuwendyk

Je to subjektivné. Já třeba úplně nesnáším toho ukecanýho Stańka. Pro mě je to takovej rádoby šoumen, takovej chytřejší Švancara, kterýho úplně nenávidím. A dost mě taky sere ten "analytik" Dobiáš, to tlustý prase, který nikdy fotbal nehrálo

Reagovat
Coutinho10

to naštěstí nejsou komentátoři , ale občas je cpou do studia

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Melda

Reagovat
andkoo

Reagovat
aragorn

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal Palace nudný zápas o ničem a v Kolíně s Bremama už tři góly za 20 minut Nejlepší liga světa říkali.... Tak jedině v marketingu.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 v Německu. A co vy v Anglii v nejlepší lize světa? Nudíte se?

Reagovat
John Obi Mikel

V Anglii existuje obrana asi

Reagovat
Neutron

naco lezes do PL ty krpaty skopcak, ked ta tak hrozne bavi nemecka liga? V barakej severoirskej druhej lige padlo viac golov a to znamena, ze je lepsia, ano? Dement.

Reagovat
smazaný uživatel

To co je za kreaturu zas.

Reagovat
Gunner14

Porada se nejaky hon na PL v poslednim tydnu

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Manik...

Reagovat
gocii

Jakoze druhý tym tabulky dostane 6:0 ma byt super?

Reagovat
bbbauch

Drž píču prasomrde

Reagovat
Svatej

Reagovat
Neutron

ty jeden vyjebanej tlustoprde...nananana

Reagovat
lofin9

Jak sa chcel pochvalit, ze v chranenej dielni im dovolia pozerat 2 zapasy naraz

Reagovat
Nieuwendyk

Hele úplně stejnej pocit jsem z toho měl, viděl jsem dnes čtyři zápasy a až na ten Leicester s BHA strašnej shit. To je fakt smutný. Už aby začala nejlepší liga na světě Ta opravdu nejlepší!

Reagovat
jk

A koho kurva zajímá Kolín s Brémama?

Reagovat
Taiger

Nebudu lhát, jsem trocha nervózní Ale cítím Odeho dominanci

Reagovat
Nieuwendyk

Zítra musíte vyhrát a titul je váš, Yorkshire vám to přeje.

Prohrajte už vlastně jenom jednou klidně a to prvního dubna!

Reagovat
Devil

Joe.....nemyslím si,...I když bych titul přál raději Gunners myslím,že nakonec se stejně bude radovat City

Reagovat
Nieuwendyk

Arsenal nesmí "bottle it", jak říkal Kája Tvarohů.. mají nejmladší tým a Arteta si udrží nadšení až do konce!

Reagovat
Freedo

Yorkshire jen jde proti MU. Jinak to tam ale mám fakt rád, North West a Yorkshire>Londýn kdykoliv.

Reagovat
Nieuwendyk

As always! Já byl loni asi na dva týdny, včetně zápasu PL, kde se Leeds zachránil

V Londýně jsem nebyl téměř vůbec a nelituju toho

Reagovat
Freedo

Reagovat
Freedo

Hlavně York je dechberoucí město. Zápas Leeds musel být super. Já jsem strávil necelých pět měsíců v Liverpoolu a celkově mi přišlo, že lidé na severu jsou dost jiní a sedí mi víc než ti z jihu. Těžko se to popisuje.

Londýn je fajn na to projít si památky, třeba prohlídka Westminsteru byla super, ale jinak mě docela štvaly ty davy a každých pár minut policejní sirény. Bydlet bych tam fakt nechtěl.

Reagovat
VTID94
Reagovat
Maresma

Liverpool are involved in takeover talks with officials representing the Qatar Investment Authority, the sovereign wealth fund of the Gulf nation. [@alexmiller73]

Reagovat
aragorn

Katar

Reagovat
VTID94

Emery vraj chce ešte 2-3 posily. Gordon z Evertonu, Dembele z Lyonu, Guendouzi z Marseille, hráči o ktorých máme záujem. Emerymu verím a tiež by som všetkých troch u nás prijal.

Reagovat
Front hell

Emery je dobrý trenér.

Reagovat
emanuel habasko

Zajímavý… Dva roky zpět by to nikdo nenapsal.

Reagovat
LeonardoUžoa

?

Reagovat
Slavia10

Každý normální ví, že Emery je dobrý trenér, jedno špatně angažmá vs dalších 3-4 kde měl fakt velký úspěch. Navíc v Arsenalu to nebyla pouze jeho vina, ty podmínky měl fakt hrozný, cením odvahu, že to šel zkusit vůbec.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Salfovic

Já vůbec nepochopil, proč ho vůbec brali, když od vedení neměl žádnou podporu.

Reagovat
emanuel habasko

Ten narativ tady byl dost jinej…

Reagovat
Golasso

Několik lidí to tu psalo pořád, i když většina našich zpovykaných fans do něj šila, ať už kvůli reálným problémům nebo domněnkám. Ale ti šili i pak do Artety, to si nevybereš.

Jeho angažmá u nás bylo dost problematické. Přicházel po legendárním Wengerovi do klubu s ambicemi na TOP 4, který se plácal v problémech a byl nucen pracovat s hráči, kteří by v jiných týmech často nehráli ani střed tabulky PL.

Je to dobrý trenér.

Reagovat
emanuel habasko

Jeho kvality s odstupem času a jeho výsledkům ve Španělsku nezpochybňuji. Byla ho možná škoda jako nárazník po Wengerovi a na tu přechodnou dobu.

Reagovat
O.Giroud

A Ox z Liverpoolu, Gomez z Liverpoolu, Keita z Liverpoolu, Jones z Liverpoolu su kde?

Reagovat
SunFells

Stuivenberg was just as insistent on pushing Aubameyang towards the exit door as Arteta. Stuivenberg was always fearful of the knock-on effect Auba would have on the club’s emerging talents like Saka, Nketiah, Smith Rowe

Reagovat
Mastný Chobot

Zápas dnes neuvidím, ale verím, že ich zožereme a vyhráme. ESR s Trossardom by mohli pekne zamiešať karty z lavičky, keďže im veľké zápasy chutia. Tip: 2-1 (Nketiah, Saka - Rashford)

Reagovat
mimi_united

Zápas roka? Hlavne nech nie je remíza

Tip 1:2 Martinelli - Rash, Weghorst

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

Reagovat
misinho7

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

mam trochu pocit, ze dnes sa nam vypomsti ten gol proti City

Reagovat
DMSErte

Príde ti , ze v zapase s CP sa to nevratilo dost ? Neodpiskana jasna penalta, Casemiro out a zivotny gol na 1:1 v nadstavenom case

Reagovat
Neutron

to nebol dostatocne emocne vypaty zapas na nejaku kontroverziu

kazdopadne nad CP sme mali vyhrat, keby nezahadzujeme tolko sanci mohlo byt do polcasu 2:0 a bol by klud...

Reagovat
O.Giroud

vrati sa to az neuznaju regulerny gol alebo superovi uznaju neregulerny a nie nejaka penalta, ktoru by Bruno aj tak nedal

Reagovat
Neutron

Wtf

Reagovat
O.Giroud

no porovnavat gol a penaltu je blbost, kedze penaltu nemusis premenit

Reagovat
Devil

Vypomstit by se to mělo tomu sudího, který to uznal - za to, že je v tom bordel my nemůžeme

Reagovat
LeonardoUžoa

0:1 Bruno

Reagovat
Gunner14

[Di Marzio]: The news I can tell you with certainty is that Antonio Conte will leave Tottenham at the end of the season. The club has not asked him for a renewal.

Reagovat
O.Giroud

Mourinho, Conte a stale bez trofeje ten klub je v pici. FA Cup posledna sanca

Reagovat
Gunner14

Nemaji sanci, oni jsou zakleti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Gunner14

Dneska znova za 3 body. Martinelli gol tutovka

Reagovat
VasAFC

Z barák?

Reagovat
VasAFC

Za*

Reagovat
Gunner14

Bydlim pod mostem, ale Taiger tam muze hodit bitcoiny

Reagovat
Rothbard

OT: Co znamená na seznamce "připravena na vztah"?

Reagovat
LaVolpe

Metafora pro anál?

Reagovat
DMSErte

Robi formu , dá az na druhom rande

Reagovat
Remt

2 rande - az moc namahy kvuli jednomu pichu, do toho bych nesel

Reagovat
DMSErte

Mozno hlada tú pravú

Reagovat
Remt

To zni zoufale

Reagovat
Freedo

Reagovat
icemike

Už těhotná

Reagovat
Grahf

skôr už má dve deti s dvomi chlapmi.

Reagovat
Salfovic

Třetí na cestě a alimanety přestávají stačit.

Reagovat
Kinky7

Chce chlapa do chomoutu

Reagovat
off-olda

Táta už odpanil.

Reagovat
cr7sux

to je stejné jak "dobře zajetý motor"

Reagovat
oli9

Potřebuje peníze

Reagovat
Jordi Alba

Držet se od ní dál.

Reagovat
mithro

skoda, ze na ten arsenal nie je kurz aspon 2. za barak

Reagovat
LaVolpe

Než se vykartoval Casemiro, byl kurz 1.97.

Reagovat
Manchestersky Krocan

1:2, Bruno rozhodne gólom z metrového offsidu, ale gól uznajú vďaka diagonálne posekanej tráve

Reagovat
mithro

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
havrys99

Reagovat
Salfovic

Taky doufám, že rozhodnou rozhodčí, ať má diskuse pořádnou šťávu

Reagovat
cr7sux

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Front hell

Reagovat
Ligter

Reagovat
Tommy$

Nezvládl by Lisandro proti Arsenalu CDM ? Tominay mi přijde, úplně mimo, ale pochybuju ho tam nedá.

Reagovat
bbbauch

ten Hag Martineze na DM vysvetloval uz v Ajaxu. Nema na to pry “running capacity”.

Reagovat
iamek

Amad na AM to teď solidně vodí v zápase Sunderland - Boro. By nemusela být špatná alternativa za Bruna.

Reagovat
mithro

a dalsi gol

Reagovat
iamek

Fakt odehrál parádní zapas. Konečně by si Bruno mohl sem tam odpočinout. Sedí mu to více, než RW.

Reagovat
smazaný uživatel

@El Cid z City kdo prosím tě hraje proti wolves jako levý obránce?

Reagovat
smazaný uživatel

Man City XI: Ederson, Lewis, Stones, Akanji, Laporte, Rodrigo, De Bruyne, Gundogan (C), Mahrez, Grealish, Haaland

SUBS: Ortega, Walker, Dias, Phillips, Ake, Cancelo, Alvarez, Bernardo, Palmer

Reagovat
smazaný uživatel

Se s tím Gundoganem vedle Rodriho nepoučí

Reagovat
Coutinho10

Ake na lavičce

Reagovat
Salfovic

Proč ,,furt´´ leští lavičku Dias ?

Reagovat
Coutinho10

on byl poslední týdny zraněnej, teď se pomalu vrací, takže si myslím, že postupně bude dostávat minuty, ale jestli bude základ pravidelnej nebo to všechno bude zase Pep rotovat, to těžko říct

Reagovat
smazaný uživatel

Dias je po zraneni zadního stehenního svalu:) poslední rok je často zraněný, tak na něj nespěchaji.. ale upřímně když hrál tak to nebyla žádná sláva od něj

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem pochopil Pepa tak City bude dělat velkou obměnu kádru a třeba Laporte, Bernardo Silva atd má jít pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám že příští sezonu dostane větší šanci Taylor Harwood-Bellis protože v Burnley hraje neskutečně na to kolik mu je

Reagovat
Coutinho10

j, ikdyž teď nevím, jestli minulá nebo předminulá sezona, to hrál suprově, ale v této asi už moc ne

Reagovat
smazaný uživatel

Jo hned jak přišel z Lisabonu, tak City bylo na podzim na 8. Místě přišel a hral hned ostrý zápas proti Leedsu a hrál suprově.. má jako jeden z mála v týmu vítěznou mentalitu a je leader, co každého hecuje.. i minulou sezonu byl dulezitej, ale už začal mít problémy se zraněním:(. A letos celkové v Man City nikdo nema extra formu dlouhodobě.. snad jen Rodri, Rico a Haaland.. Grealish by byl super vedle Rodriho, ale když je sám na křídle proti 3 a nikdo se mu nenabízí tak to má těžký

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Salfovic

Teda Rodri mi od MS přijde celkem bídnej, prakticky jako celá záloha.

Reagovat
SunFells

Když vidím obranou lajnu City, tak naše snaha o Fresnedu v případě dotažení přestupu může v budoucnu znamenat i sekundární použití Kiwiora na LB.

Reagovat
smazaný uživatel

Kiwior má odehráno 97 zápasů na stoperovi, 22 zápasů jako def záložník a 10 jako levý obránce

Reagovat
SunFells

Ok. Já mluvím o tom, co bude hrát (pod Artetou), ne co hrál. Def záložník - 0.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen psal, že má zkušenosti na 3 pozicích, kde ho Arteta může použít

Reagovat
smazaný uživatel

Winks už je aktívny i v Janove. Prvý zápas po 8 mesiacoch a už nahral súperovi na jediný gól zápasu. Prečo nás tak trestáš.

Reagovat
EZ

do Winks ste este vkladali nejaku nadej?

Reagovat
smazaný uživatel

Áno, že sa po úspešnom hosťovaní predá.

Reagovat
Eichel

Reagovat
SunFells
Reagovat
SunFells

Ten sudí tam teda rozhazuje Wolves karty za kecy

Reagovat
Maximm9

Piska kazdou hovadinu

Reagovat
Gunner14

City slaboucci zase, vyhravaji jen diky individualni kvalite KDB a Mahreze, ale vubec z nich nejde strach. Jsem zvedavy na nase stretnuti v FA Cupu, tam budou hadam nahecovani

Reagovat
Gunner14

Strasne mrtvy klub jinak, ty jejich zapasy doma, to nema ani naznak atmosfery

Reagovat
penepi

Reagovat
Gunner14

?

Reagovat
Nieuwendyk

Leeds! Leeds! Leeds!

Zatím teda nic moc no, ale Wober se mi libí, to bude super!

Reagovat
SunFells

Reagovat
Salfovic

Si snad spletl barvy dresů, ne

Reagovat
EZ

pomýlil Sá

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
SunFells

Reagovat
Ligter

Reagovat
Manchestersky Krocan

Reagovat
Neutron

Reagovat
krisa

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

další den v práci...

Reagovat
EZ

34 pre haalanda bude asi na pohodu. V 22, v uvodnej sezone v PL, masaker.

Reagovat
SunFells

David de Gea on whether #mufc and Arsenal's rivalry will be reignited: "We’re talking about one of the best managers in history, Sir Alex, and the guy from Arsenal. It's different eras, different football, football has changed a bit, but let’s see." [via MEN]

and the guy from Arsenal Kéž by ho dneska zabolela záda z lovení míče ze sítě.

Reagovat
VTID94

Nesympatický kkt

Reagovat
EZ

riadny saso

Reagovat
SunFells

However, Klopp wasn't too disappointed, saying his 1,000th match wasn't that bad compared to Wenger's, which also came against Chelsea and ended in a humiliating defeat.

"Arsene Wenger lost his 1,000th game 6-0 so I'm pretty happy," the German said after the match.

Chudák Arséne si musí tento víkend říkat že co komu provedl.

Reagovat
Mastný Chobot

darí sa nám, tak nás nikto nemá rád... niečo také, čo si myslia mufani, že sa deje im

Reagovat
bbbauch

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
Mastný Chobot

Nebude to len zle preložené/vyložené?

Reagovat
SunFells

Je to citace a rozhovor pro Manchester Evening News, tak předpokládám že v angličtině.

Reagovat
SunFells

Samozřejmě to nemusel myslet zle, protože mluví o soubojích nejlepších managerů historie. Jen se neumí vyjadřovat. Podle mě i Klopp to mínil spíš stylem "když se tohle stalo managerovi jako je Wenger, tak já jsem s remízou v pohodě", protože se o Wengerovi měl ve zvyku jinak vyjadřovat s úctou.

Reagovat
Kiss Me Polka!

Doufám, že zas bude simulovat a dáme mu gol přes Var

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Karma.

Reagovat
Nieuwendyk

Přepnu na ManCity a hned Mahrez gól... Wolves jsou k smíchu trošku letos.

Reagovat
Nieuwendyk

Ok, neplatí, ale ta druhá věta ano.

Reagovat
mithro

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; McTominay, Eriksen; Antony, Fernandes, Rashford; Weghorst

meh, bez zalohy tam nemame sancu, to by musela byt velka haluz

Reagovat
Mastný Chobot

Fú, to keď nevyhráme, to bude trapas

Reagovat
LaVolpe

Ta lavička ManUtd nic moc teda.

Reagovat
mithro

njn, preto je Arsenal favorit

Reagovat
Salfovic

Čekal jsem spíš Freda než Mc.

Reagovat
mithro

ja som cakal ze bude hrat na Odegarda nieco ako na KDB.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Tiež som túto taktiku čakal, lebo odrezanie Odegarda bude kľúčové

Reagovat
Grahf

martial sa zase zrakvil?

Reagovat
mithro

ako vzdy. ale necital som, kv comu presne, len o a dalot necestovali.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Gunner14

Sestava stejna a Trossard na lavicce

Reagovat
Hachim Mastour

Haaland

Reagovat
Wazza228

Čekal jsem spíš Bruna napravo a uprostřed nerozlučné duo McFred. no, myslím, že to bude docela průchoďák dnes, ale uvidíme.

Reagovat
Martin9719

Wergorst do takovýho zápasu od začátku uplně nevím teda..

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý den, tak co Leeds? Bavili jste se s nejlepší ligou světa? Rád bych vám řekl, že v Německu se hraje na Dortmundu 3:3 Ale ja vim, vy sledujete jen nejlepší marketingovou ligu světa, čili Premier hnus

Reagovat
smazaný uživatel

Už 4:3, ale chápu, nejlepší liga světa je tam, kde se hraje za kolo třikrát 0:0

Reagovat
EZ

My tu v PL hrame sachy, nie nahanacky,

Reagovat
Gunner14

Ja to sleduju a teda nevim co je na tom tak k vytrzeni pro tebe? To ze ma Dortmund tragickou obranu a nejakym zpusobem si necha dat 3 goly?

Reagovat
O.Giroud

vsak uz to tu pise asi tretikrat a vzdy si vyberie z PL zapas bez golov a porovna to so zapasom inej ligy kde padlo vela golov zachvilu snad bude fuc

Reagovat
Gunner14

Nereknu kdyby to byl aspon fakt pekny zapas, ale sleduju to a obe obrany naprosta tragedie, Dortmund malem dostal na 4:4 po skolacke chybe Hummelse, ktery nesmyslne vystoupil

Reagovat
O.Giroud

Tak on aj tak asi pozre len vysledky, zacal vcera po zapase Chelsea - LFC, ale to som este chapal lebo to bol hrozny zapas. Potom to iste spravil po zapase CP - Newcastle, to uz zacinal byt podozrivy a teraz po zapase Leedsu uz je jasny

Reagovat
Nieuwendyk

Tvl Leeds hraje o záchranu a Bees jsou v laufu, co jako čekal, Vestfálec? Navíc jsme měli parádní šance!

Včera jsem s ním souhlasil, i když v žertu, páč mě to fakt nebavilo ty dva mače, ale tohle už vypadá vážně, on prostě stráví x minut svýho času tím, že vleze do diskuze o věci, která ho nezajímá, aby nám, které to zajímá, sdělil, že ho to nezajímá a ještě se nás pokusil "pourážet"...

Nejsem zvláštní psycholog, ale tohle je demence ne?

Reagovat
O.Giroud

Nechapete, ze to pise schvalne on necaka nic, proste sa chce len vysmiat PL

Reagovat
Nieuwendyk

Byl jsem tu před deseti lety, pak jsem měl delší pauzu a zapomněl jsem svůj starej nick a heslo, ale po návratu před dvěma lety vidím, že se tu nic nezměnilo - musí tu být prostě několik procent dementů ujetejch

Reagovat
LaVolpe

Nejlepší liga na světě je prý ta španělská, říkali kucí z La Ligy sekce.

Reagovat
Nieuwendyk

Na Leeds vůbec nesahej

Reagovat
Zdechlina

Drž rypák

Reagovat
tweek

Ale studio Canalu dnes super

Reagovat
smazaný uživatel

Vyplatí se předplatit si ten základní balíček? Oni dávají jen PL, ne? Já bych se rád kouknul i na BL nebo SA

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Nieuwendyk
Reagovat
tweek

Za mě jo, já stejně na nic jiného čas nemám.

Reagovat
smazaný uživatel

No jde mi o to, že už platím Netflix, HBO, Disney, Spotify a Voyo, tak ať to má nějaký smysl

Reagovat
VasAFC

Sorry ale jestli platis voyo, tak tohle ma smysl urcite

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Voyo si jede manželka

Reagovat
Nieuwendyk

Aj ten Matúš není vůbec špatnej, ten druhej slovák je zoufalství. Veliké zoufalství.

Takže Pickdick je osvobozen a normálně může do veřejného prostoru? No já jsem jen pro, je to dobrej kluk a prostě chtěl, aby to bylo přirozený no...

Reagovat
Csaplárova past

Dobra prace od Canal+Sport. Takova atmosfera u TV ...

Reagovat
VersaceChain

No uvidime s tou zalohou

Reagovat
KnoxXx

AWB zasa vyucuje

Reagovat
mithro

nechce ten arteta rovno na ihrisko?

Reagovat
Swarley

Strasne dulezity dement na te lajne

Reagovat
VersaceChain

Reagovat
Miguel19

Bruno

Reagovat
Ligter

to není zrovna na penaltu

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mithro

Reagovat
ACSMan

Hrůzostrašný zákrok Ramsdela

Reagovat
mistr129

Lol Bruno

Reagovat
Golasso

Bruno je portugalskej Babiš

Reagovat
havrys99

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
xjert02

Reagovat
Busby babes

tohle mel pisknout, at je prdel

Reagovat
mithro

PGMOL United bez debaty

Reagovat
Busby babes

Reagovat
O.Giroud

Ramsdale co skusa, to nevie ze Bruno nema rad kontakt so supermi.

Reagovat
Trand

Bruno

Reagovat
Nikikrew

vstavaj ty klaun

Reagovat
pingla

zmrd sudí by si penaltu obhájil

Reagovat
Manik...

Reagovat
VersaceChain

DDG na Wengera

Reagovat
mr.Silver

Fernandes největší hnusák a špína v PL.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Nieuwendyk

Jak píše mistr výše - takovej Babiš PL. Ukňučenej, ukňouranej nesympatickej zmrdeček

Reagovat
Cechino

pšt

Reagovat
VersaceChain

proc nehraje Mudryk?

Reagovat
Nieuwendyk

Co na tohle říct?

Reagovat
Agent z Melmacu

zranenie

Reagovat
Kiss Me Polka!

misto koho? neni misto

Reagovat
mistr129

Bruno

Reagovat
VersaceChain

Bruno jako spravny kapitan uz prenasi tlak na sebe EF nezvlada

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten bruno je fakt smesny odpad

Reagovat
VersaceChain

btw vysvetli mi nekdo pls proc Arsenal nemusel hrat midweek zapas?

Reagovat
Trand

FArsenal

Reagovat
Ligter

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nieuwendyk

Budoucí mistr ligy nemusí. Starý pravidlo.

Reagovat
VersaceChain

ale my jsme hrali s Palace

Reagovat
Nieuwendyk

No ano, to se nevylučuje přece. Píšu "budoucí" mistr ligy! Ne mistr z roku 2013.

Reagovat
SunFells

Protože vyhrál v EL svou skupinu.

Reagovat
VersaceChain

diky

Reagovat
Kiss Me Polka!

no to se mozna dalo piskat na antonyho,ale asi to stejne bylo pred vapnem

Reagovat
smazaný uživatel

Nuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Ale chápu, v nejlepší marketingove lize světa se hraje jen na počet nabehanych km, a ne goly

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kissak

Je fajn, že i takovéto typy dokáže nejlepší marketingová liga přitáhnout. V tom je její síla.

Reagovat
Nikikrew

vela nepresnosti akosi

Reagovat
KnoxXx

nj, my mame world class hracov, na rozdiel od Arsenalu

Reagovat
Beči

Reagovat
Ligter

RASHFOOOOOORD, TO JE BŮH

Reagovat
mr.Silver

Klasika.

Reagovat
Grahf

goooool

Reagovat
Swarley

Raaaaaash nazdaaaaaar

Reagovat
smazaný uživatel

Žerte FuckArsenal

Reagovat
Hachim Mastour

Žer

Reagovat
J0EL

Reagovat
fellaininho

Marcus Rashford MBE

Reagovat
Beči

Doslova první akce United a hned gól, to je smůla, sakra Ale jako Rashford fantasticky.

Reagovat
Golasso

To jsem přesně čekal no, kopa nepřesností, ale hrajeme hrozně na riziko. Nevadí, můžeme ještě otočit. Jen se z toho neposrat

Reagovat
Trand

Nj, trefil to hezky

Reagovat
smazaný uživatel

Líbí se vám to Arsenal?

Reagovat
wenca01

Ty seš hrozný politováníhodný stvoření

Reagovat
havrys99

Lííííbííí

Reagovat
Golasso

Ale jo, líbí. PL, víš jak ... nejlepší liga světa

Reagovat
Nikikrew

Pekne Rash. To co hra dnes Partey a Ode je zatial na facku

Reagovat
Busby babes

piskej konec!!!

Reagovat
mithro

este pritom krasne aj spravil parteyho, dokonalost

Reagovat
Kiss Me Polka!

no ted se nechal partey brutalne vykoupat...

Reagovat
pingla

nazdáááááááááááááááááááááárr

Reagovat
VersaceChain

absolutni kral

Reagovat
Liveral

Vůbec nechápu proč když moc dobře víme jak je Manchester silnej v protiútoku hrajeme ty přihrávky na extrémní riziko místo bezpečnější varianty a uklidnění kdy v podstatě ve většině případů. Hlavně teda Party a Ode, ty vždycky volí krkolomnejsi varianty

Reagovat
VersaceChain

Ja myslel, ze narozdil od minuleho zapasu nemame sanci, protoze tehdy nehral Partey

Reagovat
Front hell

Reagovat
Front hell

Reagovat
Nizzie

Aged well.

Reagovat
KnoxXx

Antony pekny pursuit

Reagovat
Nikikrew

White jebe ti?

Reagovat
mithro

White

Reagovat
Zdechlina

Otočíme. Povolit, přitáhnout.

Reagovat
mr.Silver

Eddieeeee

Reagovat
Busby babes

Reagovat
havrys99

EDDIEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Golasso

eddiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeee

Reagovat
Liveral

Eddiieee

Reagovat
Ligter

měl jsem rozepsané úplně něco jiného

Reagovat
Grahf

bissakovi nedávať loptu pri rozohrávke pls

Reagovat
Trand

Eddieeeeeeee

Reagovat
mistr129

EDDIEEEEE

Reagovat
mithro

to su tie debilne rozohravky na kratko, zbytocny roh a nasledne gol

Reagovat
Busby babes

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Reagovat
Swarley

hlavne Arsenal na to ceka kazdy ten odkop, radsi to prasknout dopredu

Reagovat
Nikikrew

Eddieeeeeeeeee

Reagovat
Manik...

Van Bissaka je na vystřídání

Reagovat
Kiss Me Polka!

nadhera totalni nadhera

Reagovat
Swarley

Tak to AWB brutalne zachrapal

Reagovat
Luc-Luc

To je uplne jinej spil nez vcera...Gunners

Reagovat
Manchestersky Krocan

Bissaka typicky nemal prehľad o situácii v 16-ke a to sa v posledných zápasoch zdalo že na tom zapracoval

Reagovat
Neutron

Pici bissaka tam co akoze robil

Reagovat
Salfovic

Chytal lelky.

Reagovat
PaulinhoTheGunner

Az na tu prasecinku Whitea zatim uzasny fotbal

Reagovat
SunFells

EDDIIIIIIIIIIIIEEEEEE

Reagovat
SunFells

Xhaka král

Reagovat
Ligter

super fotbal zatím

Reagovat
Golasso

Proč furt hrajeme tolik na riziko? Máme na to je ve středu v klidu přehrát a my se s nimi honíme nahoru a dolů

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Acquanni

Jak je krásný, že nejmladší tým(jestli ne úplně nejmladší, tak sorry, ale myslím že to tak je) vede ligu, je vidět občas v takovýchh chvílích a přesně proto jsme prohráli první zápas na OT, protože se hráči nechali unést hurá fotbalem a zkušenosti rozhodli. Jsem šťastnej, že tentokrát to vyšlo

Reagovat
masly008

+ chyba rozhodčího a VARu

Reagovat
Nizzie

Už toho nech, už to odvál vítr.

Reagovat
SunFells

Ode se drží za záda

Reagovat
DMSErte

Certik z krabicky Arteta uz zacina vyskakovat

Reagovat
havrys99

Konečně i Artetovi

Reagovat
r.mrazik

to je komik ten arteta

Reagovat
Nikikrew

v tomto je bohuzial.

Reagovat
mithro

on bol taky vzdy, ci to len teraz ako sa vyhrava a uz sa hra o titul?

Reagovat
Swarley

Hlavne pokud si ho dobre pamatuji na hristi, tak takovy nebyl

Reagovat
Gunner14

Tak taky uz nejses nejmladsi a pamet ti moc nefunguje, ze jo

Reagovat
Swarley

No az takovy kkt to nebyl

Reagovat
J0EL

To iste si vravim o tebe, niekedy.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Acquanni

Typický příklad. Když byl na hřišti, tak byl poměrně klidný, protože mohl přímo ovlivnit dění an hřišti. Teď to často nezvládá, protože je za lajnou. Tím to neomlouvám, často to přehání a i mě tím štve, každopádně radši přehnaný emoce než aby byl ledově klidný

Reagovat
Nizzie

Přesně, neomlouvám to, někdy je to od něj hrozně trapný, ale zase je to pro mě osobně lepší, než kdyby tam seděl a čuměl si na boty.

Reagovat
Acquanni

Naprosto se shodneme

Reagovat
havrys99

Tak nějak to graduje, letos už je to trochu moc...

Reagovat
Kiss Me Polka!

vždy

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Swarley

Arteta je fakt strasny kkt, ctyrikrat tam fakt Shaw nikoho nefauloval

Reagovat
havrys99

Přesně. když srovnám za co dostal žlutou White a stejný trest by měl být za součet droných faulů, tak je ten brekot komickej

Reagovat
Serg!o

Taylor Nechápu, proč mu pořád tolerujou skákání prakticky ve hřišti.

Reagovat
mithro

arteta uz mal byt vonku

Reagovat
Ligter

VARteta

Reagovat
Maximm9

Ten Weghorst se tam mota jak Crouch s tema jeho dlouhyma nohama

Reagovat
Salfovic

Já bejt čtvrtej rozhodčí, tak šikanuji Artetu celý zápas.

Reagovat
Miguel19

Ten Antony je strašnej šmatlák..

Reagovat
bbbauch

Bohuzel

Reagovat
vilp

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
I am Mancunian

Obrovský flop

Reagovat
VTID94

Arteta aspoň žije s týmom. Pamätám si jednoho "legendárneho" trénera čo iba sedel s notesom za tehlovým múrom jak kkt

Reagovat
Swarley

Hlavne tam macha u kazdeho naznaku faulu, ale pokud chce tak dodrzovat vsechno, tak je nonstop mimo ten svuj trenersky vybeh

Reagovat
VTID94

Na to je tam rozhodca. Upozornenie, žltá, červená, tribúna... keď si zvykli na Conteho tak Artetu zvládnu v pohode

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Nizzie

Tobě strašně leží v žaludku že?

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
Freedo

Freedo začal koukat, tak MU zaberou, nebojte se, kluci

Reagovat
mistr129

Lisandro s tou čelenkou si každou chvíli při tom TV záběru říkám, co za Korejce to United koupili

Reagovat
Salfovic

Kima.

Reagovat
Golasso

On přijal korejské občanství a jméno Mi-dget

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
smazaný uživatel

dr. NelSON

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nizzie

A hlavně s tím moňem

Reagovat
PaulinhoTheGunner

White je dnes uplne mimo... Prvni gol po jeho ztrate, ted zas nepochopitelne.... Do toho tmave žlutá za pomstu, ze si Rashford dovolil dat krasny gol... Vystridal bych ho driv nez nas posle do deseti...

Reagovat
mr.Silver

White musí o poločase dolů, ten je dnes úplně mimo a tou žlutou si vůbec nepomohl.

Reagovat
mistr129

Reagovat
gocii

Jj velky spatny dnes. Stejne tak martinelli dnes kazda druha prihravka mimo, ale dopredu neni moc z ceho vybirat

Reagovat
mithro

McTom ta zaloha potrebuje v lete kvalitu

Reagovat
Busby babes

se zas schovava pred balonem.

Reagovat
mithro

a to mu zas ide

Reagovat
r.mrazik

klasika u nej...on tymu v tomhle vubec nepomuze

Reagovat
Trand

To chápu, to dělám vždycky taky, jde mi jenom bránit

Reagovat
kissak

Však je prej na odchodu do Castlu.

Reagovat
pingla

Weghorst úplně v lese, dotknul se vůbec míče na polovině domácích?

Reagovat
mr.Silver

Solidní první poločas, šanci jsme tam několik měli, ale MU dobře brání. Gabi zase většinu situací řeší velmi špatně, špatně hraje taky Benny a Partey. Vyčnívá Zinchenko, Xhaka a Nketiah.

Musíme dát ASAP gól, pak to uklidnit a čekat na šanci na 3:1.

Reagovat
Golasso

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
mistr129

Reagovat
kissak

Uživatel Blejmiko je jiného názoru.

Reagovat
Trand

Prvních 30 minut jsme měli víc ze hry, pak už vyrovnaný zápas. Na šance to bylo asi plus mínus stejně. Mám trochu obavy o Whitea, aby se nenechal vyloučit, už jednou tam nechal Bruna proběhnout úplně bez dotyku a vypadalo to nebezpečně. A trochu se bojím že si třeba proti takovýmu Antonymu nedá pozor a nechá se vyloučit při nějaké debilní kličce. Jinak je to ok, akorát zbytečně moc ztrát, chce to trochu zjednodušit hru.

Reagovat
Trand

Ok, tak tři řádky z 5 úplně zbytečně

Reagovat
Gunner14

Zbytecne moc ztrat a nepresnosti

Jsme lepsi, ale chce to vic v klidu, pusobime nervozne

Saka si musi na Shawa dovolit vic, vsak ten tam pred nim priposrane couva, tak se toho nemusi tak lehko zbavovat.

Zvysit tempo a vyhrajeme

Reagovat
Nikikrew

No zatial suverenne najlepsi super na ES ktory bol kombinancne lepsi ako my. Stracame dost lopt, vela nepresnosti a nevieme sa dostat do tempa. Remiza zatial zasluzena. Od nas Partey a White velmi zly, naopak vyborny Zinch a opat Eddie. Martinelli a Saka by v ofenzive mali byt viac chladnokrvny.

Zapas sa mi pozdava. A budme radi ze nehra Casemiro, v tomto mame velke stastie

Reagovat
Kiss Me Polka!

kombinacne lepsi urcite nebyli

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Nikikrew

ano mali tam nepresnosti, chyby ale zeby sme vytazili z nasho pressingu vela sa povedat neda. Maju technicky vybornych hracov ktori posobia istejsie na lopte

Reagovat
SunFells

Na jaký zápas ses díval

Reagovat
Nikikrew

Pozri prvy polcas bol ball possession 51:49, cize vzacne vyrovanne. Mal som dojem ze ten nas zvycajny domaci pressing bol ako vzdy velmi dynamicky ale United sa vedeli z tych situacii dostat. Samozrejme, ze robili aj chyby ale nakolko hrali vzdy od zadu tak vela sanci sme si z pressingu nevypracovali, ak neratam teda prvy gol. Som zvyknuty doma, ze hostia maju problem vyliezt zo svojej polky, United sa to podarilo niekolkokrat.

Reagovat
SunFells

Každý náš gól padl ze získaného míče díky pressu.

Reagovat
xjert02

Reagovat
smazaný uživatel

Super fotbal. Nahoru dolů. Akorát bacha na ztráty na vlastní půlce pozor v vápně protože ty svine si snaží vymodlit penaltu

Reagovat
Gunner14

Bruno je s prehledem nejvetsi spina ligy

Toho nemuze mit rada ani jeho matka

Reagovat
VTID94

Reagovat
kissak

Uživatel Blejmiko je jiného názoru.

Reagovat
Grahf

Vpredu je to slabé podľa očakávania, jediný rashord tam niečo robí. Weghorst na takýchto súperov nemá, neohrabaný a pomalý. Antony aspoň maká dozadu. Mctom klasicky na diváka, až na tú jednu strelu. btw čo je furt sa dalotom? Hral vobec po MS?

Reagovat
DMSErte

Uz aj Bosak si robi srandu z Artetu

Reagovat
Busby babes

docela by me zajimala opakovacka toho spuboje AWB ted na konci.

jinak Case hodne chybi no. McTominay se schovava, docela si rika o stridani uz ted.

Reagovat
r.mrazik

opakovali to nekde? u me na steamu ne

Reagovat
Busby babes

na canal plus ne

Reagovat
r.mrazik

koukam na ten zakrok na Bruna od Ramsdela...to je podobny pripad jak tehdy na MS, kde za to piskli penaltu...tusim pro argentinu?

proste ani tehdy byt penalta nemala

Reagovat
Kiss Me Polka!

what? to byl uplne jiny pripad, intenzita, zmena smeru brankare proste, znemozneni golove sance...

Reagovat
r.mrazik

jojo,uplne jiny...diky a ahoj

Reagovat
mistr129

úplně stejný no

Reagovat
r.mrazik

pisu podobny...jsi slepej?

Reagovat
mistr129

Ano, já to četl a dohnal do absurdna

Reagovat
smazaný uživatel

Ja bych to ani nenazval zákrok na Bruna

Reagovat
r.mrazik

ja jo

Reagovat
Busby babes

primotal se mu do cesty

Reagovat
Gunner14

Ne no, Bruno je proste pica

Reagovat
r.mrazik

podobny pripad jak trener arsenalu...si nevyberes no

Reagovat
Gunner14

Vyberes, pokud nejsi mufan teda

Reagovat
r.mrazik

to je fakt...

Reagovat
masly008

jasně že neměla,ale Argentina prostě byla tlačena.

Reagovat
Salfovic

Není.

Reagovat
Busby babes

kdyby to pisknul, tak musi Ramsdale vyhodit, ne?

Reagovat
r.mrazik

to nevim,jak je to v pravidlech...spis jenom zluta

Reagovat
masly008

rozhodčí přesný až na 2 věci nakonci.Faul na Rashforda fakt nebyl a to zdržování Martineze by u nás bylo na žlutou jako předchozí 2 co dostal Gabriel,ale to jsou prkotiny takže zatím famozní výkon rozhodčího.

Reagovat
mithro

Reagovat
masly008

tobě se rozhodčí nelíbil?

Reagovat
mithro

skor to, ze dobre znamena dobre pre arsenal.

inac s nim nejak problem nemam, nic zasadne zatial nespravil, to uz je dnes rarita

Reagovat
emanuel habasko

Takže koment nakonec nekňů

Reagovat
EXoRcIsT

ked chce Newcastle Mctominaya tak by ich trebalo pekne podojit a zbavit sa ho. On do tej hry neprinasa nic co by stalo za zmienku

Reagovat
kissak

Já věřím, že je to zase jen kachna.

Reagovat
LaVolpe

Že by po dlouhé době rozhodla kvalita lavičky?

Reagovat
tweek

Dobrý fotbal. MU jsou skvěle připravení, naopak my strašně nepřesní. Je to otevřené na všechny strany, tak snad se to štěstí dnes překlopí k nám. Ode snad v pohodě.

Reagovat
kissak

Uživatel Blejmiko je jiného názoru.

Reagovat
mr.Silver

Arteta a střídání o poločase

Reagovat
Studni

Rozumný střídání. Neni potřeba riskovat oslabení, když tam Rashford má silný náběhy a Tomi je s Bennym srovnatelný

Reagovat
mr.Silver

Fernandes

Reagovat
mr.Silver

To je špína, skopne ho a ještě jde brečet.

Reagovat
r.mrazik

hele...vy jste fakt slepy jak patrony

Reagovat
Swarley

Rozhodování Antonyho je otresny, on kdyz bezi s micem, tak vubec nevi, co chce vlastne delat

Reagovat
neyto

Reagovat
mistr129

Ježiš ten Bruno je fakt naprostá nechutná kunda

Reagovat
Hachim Mastour

Anthony

Reagovat
EXoRcIsT

Antony sa viac sustredi nato aku paradicku urobit namiesto toho aby to co najviac tahal na branu a hladal spoluhracov v lepsej pozicii. Sak on nedokaze ani normalne prihrat bez toho aby neurobil nejaku finticku

Reagovat
Swarley

Co si budeme, Garnacho by to tam vetral mnohem lip

Reagovat
EXoRcIsT

garnacho by mal byt momentalne v zakladnej 11tke kazdy zapas na zaklade vykonov

Reagovat
neyto

McTom je na hřišti? :/

Reagovat
Svatej

Jako dát žlutou Antonymu za celkem slaboučkej faul a pak ji nedát Gabrielovi za tu diverskou reklamu na nedůstojnost ve vápně, to je fakt úlet.

Reagovat
Nizzie

To rozhodně, tohle byl ze strany Gabriela těžkej fail, a nejhorší je, že podobně decentně nereaguje poprvé, ani podruhé...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Mělo být dementně, ale to si asi pochopil.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Hachim Mastour

Goooool. Rashford hadr

Reagovat
mr.Silver

Sakaaaaaa

Reagovat
Golasso

tpč

Reagovat
havrys99

SAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Ligter

hm, dobrej

Reagovat
Busby babes

hmm, tohle trefil paradne no. Eriksen uplne zbytecna ztrata

Reagovat
Neutron

Toto sme si pytali, tolko nepresnosti to nebolo mozne

Reagovat
Trand

Sakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nazdáááááááár

Reagovat
emanuel habasko

Saka! Nazdááááár!!!!!

Reagovat
mithro

oh cmon,

Reagovat
mistr129

SAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
Neutron

A teda ten typek co tam vkuse spieva by uz mohol byt aj ticho chvilu

Reagovat
mistr129

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
Gunner14

Sakaaaaaaaaaa to je pan

Do nich do kurev

Reagovat
Nikikrew

Sakaaaaaaaaaaaa

Reagovat
O.Giroud

nazdaaaaaaaaaaaaaaar sraaaaaci

Reagovat
nani92

Žiaľ, pri energických súperoch ako City ci Arsenal hráme s Eriksenom o hráča menej. Keď sa k nemu pridá McT a Antony, tak to nevidím ružovo

Reagovat
Grahf

taký žebracky gol nemožme dostať

Reagovat
VasAFC

Reagovat
Svatej

De Gea nebyl ani blízko, wtf

Reagovat
SunFells

SAKAAAAAAAAAAAAAAA

Reagovat
avicii

Arsenal mi pripomína nás v najlepších zápasoch pod Kloppom, snáď sa k tomu znovu dopracujeme

Reagovat
mr.Silver

Uff, Rashford geniální.

Reagovat
Neutron

Antony je mimoriadne hrozny

Reagovat
mithro

Eriksen a McTom krasne zmensili priestor na strelu,..

Reagovat
r.mrazik

pekny gol

jinak Eriksen dneska strasidelny...

Reagovat
mithro

Rash, chudak sam vpredu. Garnacho na plac

Reagovat
mimi_united

Arsenal je momentálne najlepší tím na svete

Reagovat
Salfovic

V historii

Reagovat
Trand

Class of 23`

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Reagovat
Minister

z MU hrá iba Rash... inak bieda

Reagovat
Mato178178

A aj tak to zatial staci

Reagovat
VersaceChain

Eriksen Antony dolu hned

Reagovat
mr.Silver

Bože

Reagovat
Ligter

MARTINEEEEEEEEZ

Reagovat
Neutron

Jooooo

Reagovat
Golasso

Achjo, zbytečný gól

Reagovat
Minister

Vole Ramsdale a Tomi

Reagovat
masly008

jen Aron,tohle jde za ním, tohle se boxuje a né chytá.

Reagovat
Swarley

Lisandrooooooooo

Reagovat
Hachim Mastour

Ten roh ani nemal byt keby sme hrali kľudný futbal

Reagovat
Busby babes

tvl gol z rohu, neskutecny

Reagovat
Swarley

Reagovat
pingla

martineeeeeeeeeeeeeeez joo!!!

Reagovat
mithro

najmensi obranca na svete

Reagovat
Svatej

no není to taková zábava jako včera, ale jde to!

Reagovat
Manik...

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Trand

Reagovat
Neutron

Reagovat
Euphael

Reagovat
EXoRcIsT

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
Hyrax

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
DMSErte

Ale pekny zapas

Reagovat
Gunner14

Ty vole midget nam da gol hlavou, zase darovany

Reagovat
Tommy$

Lichaaaaaaa

Reagovat
Gunner14

Ramsdale a Tomi takovy zbytecny gol

Reagovat
VersaceChain

LICHAAAAAA

Reagovat
Nikikrew

Ramsdale omfg

Reagovat
monkej

Ramsdale

Reagovat
Grahf

lichaaaa

Reagovat
Grahf

sme museli prehrávať, aby sme začali hrať dopredu

Reagovat
O.Giroud

dostat gol hlavou od takeho trpaslika, to malo byt za 2

Reagovat
mimi_united

Reklama na futbal

Reagovat
Manchestersky Krocan

Ramsdale je taký anglický Martinez..sebavedomie ako keby boli top pritom sú iba nadpriemer

Reagovat
masly008

Ale Rashe vychytal luxusně.

Reagovat
Tolstobik

Po dlouhe dobe to zapnu a dobry, jen teda nevim, jestli by Arsenal nemel vyhrat , jejich titul by byl 100x lepsi nez City, maji fajn tym, kterymu se to da prat....jo a kolik stal ten Anthony? Ten borec je uplne marnej

Reagovat
VersaceChain

zatim je otresny, nezbyva nez doufat, ze se zlepsi

Reagovat
Tolstobik

Jako ja se uz na to od vyhazovu Oleho skoro nedivam, ale to co on predvadi dnes je total zoufalstvi, je pomalej a celkove nic nepredvadi

Reagovat
r.mrazik

Ode se na nej slusny vysral

Reagovat
Hachim Mastour

Anthony

Reagovat
Ligter

Antony by měl asi jít z placu

Reagovat
mithro

McTom

Reagovat
monkej

95 mega

Reagovat
Tommy$

Antony dolu to je hrůza

Reagovat
Swarley

Garnacho time, dej ho tam

Reagovat
Swarley

Antony a Werghorst dolu, Garnacho a Fred na hriste, ten stred uz totalne šlape vodu

Reagovat
mithro

Reagovat
Svatej

Shaw By ho nechal dojít až do branky

Reagovat
Svatej

Tak tohle jsem neviděl ani od samotnýho mistra v couvání Cahilla, to je brutus

Reagovat
ACSMan

Zatím tam smrdí všechno co tahne saka nebo martinelli z kridla

Reagovat
Minister

Kurva no taaak

Reagovat
Neutron

Arteta nervaci ako ja, ked som ako decko nemohol prejst zavody v Mafii

Reagovat
Zdechlina

to jsme nervili všichni

Reagovat
Manik...

Reagovat
Salfovic

A ti zmrdi tam pak našli fixlovací zkratku

Reagovat
Azza

Reagovat
Rothbard

Woolvich s takýmto brankarom nevyhraju PL.

Reagovat
mr.Silver

Trossard a ESR do hry.

Reagovat
mr.Silver

Saka hraje fenomenálně

Reagovat
Svatej

Todd už žhaví peněženku.

Reagovat
ACSMan

On je levák nebo pravak?

Reagovat
Svatej

levák

Reagovat
ACSMan

Ještě že tak, už jsem se bál že to tam posílá béčkem

Reagovat
havrys99

nechápu kolik prostoru Sakovi dávají

Reagovat
Svatej

totální amateřina od tý strany. Dokonce i klaun Cucurella ho dokázal i při svý záporný rychlosti hlídat a to tím, že dělal doslova přesnej opak.

Reagovat
mithro

j, nechajte mu tam volno, vsak to tak dobre fungovalo zatial

Reagovat
Busby babes

McTominay je dneska na facku

Reagovat
mithro

ale zas koho miesto neho.

Reagovat
Busby babes

prave

Reagovat
Swarley

potrebovali jsme, at si dneska vybere ten svuj superzapas, ale hrůza

Reagovat
Neutron

Weghorst a jeho dotyk s loptou je nieco fenomenalne

Reagovat
Rothbard

Evidentně máme každý na slovo fenomenální jiné měřítko.

Reagovat
Neutron

Reagovat
r.mrazik

co ten shaw porad couva jak trouba

Reagovat
Ligter

u těch krátkých rozehrávek vždyck trnu

Reagovat
Busby babes

vubec nedokazem podrzet balon, nejsme nebezpecni. tohle dlouhodobe nuzem ustat.

Reagovat
Svatej

On i ten pressing je šílenej. Weghorst teďka mohl presovat stopera co byl zády k bráně a neměl míč pod kontrolou (což by Nketiah udělal) a zastavil se na půlce. Ta pasivita je tam obrovská, přitom ani brejkově už tam není jak to tahat, tak tu hru odzadu nechápu

Reagovat
mithro

podme striedat, takto si len koledujeme o gol

Reagovat
mr.Silver

Gabi dolů, ESR nebo Trossard up.

Reagovat
PhilipS

Antony je novej Pepe. Za ty peníze to asi stát nebude

Reagovat
Rothbard

Ten si svoje v Realu odehrál, plno titulů, ve své době top stoperská dvojice s Ramosem na světě. Co víc můžeš chtít jako stoper?

Reagovat
BenB

Pepe z arsnealu

Reagovat
Neutron

Reagovat
mr.Silver

Humor

Reagovat
Svatej

Reagovat
PhilipS

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

wtf

Reagovat
Nieuwendyk

Reagovat
Gazdo

Reagovat
Hachim Mastour

Sancho

Reagovat
Nikikrew

striedaj!!!

Reagovat
neyto

AWB skluz ve vápně a hodinky mi ukazujou: Jste ve stresu!

Reagovat
Swarley

AWB ve skluzu? To jsem naprosto prave klidny

Ale AWB pred centrem?

Reagovat
Manik...

Reagovat
mithro

dobieha ich ten zapas v stredu, uz tahaju nohy

Reagovat
Swarley

Totalne, ale bojuji, kdyz si vzpomenu na lonskou sezonu

Reagovat
Likan7

To je jak v hokeji 5 na 3

Reagovat
Svatej

De gea sebevědomí velmi vysoko

Reagovat
Likan7

Reagovat
mr.Silver

Fernandes odneste to hovno.

Reagovat
r.mrazik

uz toho eriksena tyvoe vyndej

Reagovat
Busby babes

bruno zkusene

Reagovat
nani92

Bruno

Reagovat
emanuel habasko

Bruno na Jardu Kužela: “nic mi není, jen tahám čas”

Reagovat
Svatej

Tohle měl Shaw pro tým udělat v 30 minutě, ne na konci tyvole

Reagovat
Grahf

daj tam garnacha už kurva, nevieme sa vpredu podržať

Reagovat
Hachim Mastour

Edo..

Reagovat
mr.Silver

Skodaaa

Reagovat
Swarley

DDG

Reagovat
mr.Silver

De Gea

Reagovat
Minister

Eddie Eddie to bola tá šanca

Reagovat
Hachim Mastour

De Chuj

Reagovat
EXoRcIsT

preco simulujes davide neznasam taketo teatralnosti

Reagovat
mithro

a co mu saha na ruku?

Reagovat
EXoRcIsT

no boze sa ho dotkol preto sa zacnem valat po trave jak male dieta. Boze snad su to chlapi tak nech sa tak chovaju neznasam taketo veci a to je jedno ci u MU alebo inde

Reagovat
mithro

awb oni uz ledva do tej lopty kopnu.

Reagovat
r.mrazik

weghorst a eriksen uz dvacet minut slapou vodu a nas Bald is best tam na to kouka...

Reagovat
Swarley

Dneska teda fakt nechapu, proc to neozivi... Jeste pochopim ten stred, ze do toho nechce sahat, ale Garnacho to mohl vepredu ozivit..

Reagovat
r.mrazik

dneska totalni prokauc...

Reagovat
Liveral

De gea to je kaspar

Reagovat
Svatej

Ano, bolí tě rameno, demente. Jasný

Reagovat
Trand

Snad s tím ramenem DDG nebude muset na operaci

Reagovat
Gunner14

De Gea sasek

Reagovat
mr.Silver

Ani žlutá? Taylor je prvotřídní kašpar

Reagovat
Ligter

tmavě žlutá

Reagovat
Rothbard

Reagovat
Svatej

thats my boooy

Reagovat
Swarley

Oba stejne

Reagovat
Golasso

#prayfordegea

Reagovat
Liveral

On mu nedal kartu?

Reagovat
Greny

Za co?

Reagovat
Liveral

Za to že ho vsi silou trefil metr nad zemí?

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči MU jsou taky slušně v mimo. Weghorst, AWB a McT nemají v takovém týmu co dělat.

Reagovat
Busby babes

tvl ja se bojim o cervenou a on mu neda ani zlutou

Reagovat
Greny

Saka šlapák vstavej

Reagovat
Tolstobik

Tohle bylo na cervenou pomalu...a bez karty??

Reagovat
Manik...

Reagovat
mr.Silver

Edieeeeeee

Reagovat
Rothbard

Arsenal je nejlepší klub v Londýně.

Reagovat
Trand

Eddieeeeeeeeeeeee

Reagovat
Trand

Hm, tak asi double offside

Reagovat
Busby babes

zaslouzene

Reagovat
Liveral

To odvolaj

Reagovat
mistr129

EDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
mr.Silver

Jděte do piče s tím VARem

Reagovat
SunFells

EDDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Liveral

Offside no

Reagovat
Swarley

Ofsajd

Reagovat
Gunner14

Suck my dick

Reagovat
Minister

Gooooooool

Reagovat
mithro

AWB vyborna praca

Reagovat
Liveral

Tak ne. Ten zinch vypadal že tam byl

Reagovat
havrys99

EDIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
Svatej

čumim že nekoukali na Zinche

Reagovat
Minister

Tak asi kukali ne

Reagovat
Mato178178

Klasik bisaka

Reagovat
Euphael

Reagovat
havrys99

Jak to trefiiiil <3

Reagovat
SunFells

Pohodaaaaa

Reagovat
mithro

PGMOL United zas uplne na hovno

Reagovat
Trand

A toho Zinchenka nekontrolovali?

Reagovat
Minister

Ale určite áno

Reagovat
Trapper

Řekl bcyh, že ten se kontroloval, když byl záběr na radující se hráče AFC

Reagovat
Gunner14

Gooooooooooooooooooooooooooooooool kundyyyyyyyyyyyyyy. Zaslouzene, Eddie

Reagovat
smazaný uživatel

KOKOT TEN HAG PROC NESTRIDA, PROC TAM KOPYTO 2 METROVY JE CELEJ ZAPAS KDYZ NEUDELAL ABSOLUTNE NIC, NESKUTECNI DEMENCE

Reagovat
monkej

Reagovat
Likan7

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
EXoRcIsT

Zinchenko vyzeral ze mohol byt v offside ale nato asi zabudli

Reagovat
SunFells

Nezabudli

Reagovat
EXoRcIsT

tak mohli ukazat nejaky zaber nie ako VAR je dobra vec ale obsluhuju ju totalny dementi

Reagovat
SunFells

Jakože bylo dost viditelné, že je on když to tam stopli.

Reagovat
Coutinho10

jindy se dělají čáry i na 2 momenty

Reagovat
mimi_united

Nemal platiť, veľké sklamanie

Arsenalu prajeme titul ale takto nie

Reagovat
Manik...

Reagovat
emanuel habasko

LOL

Reagovat
PP

ale máš možnost se omluvit za unáhlený názor..

Reagovat
O.Giroud

ved si nechcel remizu tak ju nemas

Reagovat
Gunner14

Reagovat
avicii

Celkom paradox, keďže mufani sú asi najväčšia skupina fans ktorý oslavuju chybne verditky vo váš prospech

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Grahf

koledovali sme si

Reagovat
SixtoRodriguez

Eddie dobrá Zlatanovka

Reagovat
pingla

toto je haluz špinavá

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Lovec

Reagovat
Manik...

Van Bissaka muž zápasu

Reagovat
r.mrazik

to je z toho,ze ten debil nestridal...na co tam cumi !!

Reagovat
Likan7

Prokaučovanej zápas jak svině...

Reagovat
Salfovic

Už střídá

Reagovat
Ragnar Lothbrok

EDDIE EDDIE EDDIE EDDIE EDDIE EDDIE

Reagovat
Coutinho10

ne, že bych to Arsenalu nepřál, ale Zinchenko vypadal jako v offsidu a vůbec se to nekontrolovalo

Reagovat
Grahf

furt tma necháva toho kokota mctoma

Reagovat
smazaný uživatel

Lucky gól, ale zaslouženě

Reagovat
Pony Slaystation

Krása Arsenal, pláč United je ještě lepší

Reagovat
SunFells

Teď ať si Bruno Berdych s De Geou a Shawem zdržují

Reagovat
mistr129

Ale 3 minuty mi přijde dost málo, na druhou stranu si to United prozdržovali sami, takže dobře jim tak

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Hachim Mastour

Trossard

Reagovat
mr.Silver

Wow, tak jsem se ještě po gólu asi v životě neradoval.

Reagovat
O.Giroud

narozdiel od Mudryka ma aspon prsty v gole

Reagovat
avicii

Arsenal zaslúžene

Reagovat
O.Giroud

Arsenal ako Liverpool pred titulom, ked tam este bola chut to urvat. Aky je kurz na titul Arsenalu?

Reagovat
Mato178178

Teram mozno 1.1 vsak maju obrovsky naskok

Reagovat
O.Giroud

Tak este je dlho do konca, okolo 1.9-2 keby je to este pohoda

Reagovat
herbage

Reagovat
mithro

zasluzene, untied uz koniec nedal fyzicky, eth nestriedal a vybavene. ale o dost lepsie nez som cakal

Reagovat
Mato178178

To bolo taktikou ked hrali na remizu

Reagovat
Gunner14

Yeeeeeeeees super, zaslouzene. Krasny fotbal od nas

Reagovat
smazaný uživatel

Krásný fakt ne, ale zaslouženě určitě

Reagovat
Gunner14

Ti jako prisel ten fotbal od nas spatnej? Jako dnes jsme chybovali vic nez normalne, ale United jsme nedali cuchnout v druhem polocase

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec ne, právě naopak byl skvělý. Jen mě sere, že hrajete tohle a my takovou sračku. Tak jsem musel něco ze zlosti napsat

Reagovat
Gunner14

Jaj chapu, no my jsme si vypili svoje. U vas to je stejnak jen otazka casu s tema prachama, ale uvidime jestli to tak bude platit i pod Boehlym. Potter je vyborny trener, jen potrebuje plnou podporu od vas a vedeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvidíme, snad příští sezóna bude naše

Reagovat
Explicitni_Euler

Ale za tu reflexi .

Reagovat
Tolstobik

Nevadi, peknej match, ale Bissaka to teda posral u 2 golu ze 3

Reagovat
r.mrazik

nechat tam cely zapas eriksena,kterej byl totalne v lese a nestihal bylo naprosto bozi...

Reagovat
Manik...

On hrál?

Reagovat
r.mrazik

moc ne...jen tam tak nejak pobihal uplne na picu

Reagovat
Manik...

Já ho snad neviděl.

Reagovat
r.mrazik

ja jo...kdyz kolem sebe nechaval behat hrace arsenalu

Reagovat
mistr129

JOOOOOOOOOOOOO! a super aktivita v tom nastavení

Reagovat
Manik...

Klobouk dolů. Arsenalu to letos přeji

Reagovat
smazaný uživatel

Red Debilssss haha tady to máte vy zmrdi

Reagovat
mithro

Reagovat
O.Giroud

daj im

Reagovat
r.mrazik

se mi libi,jak fans arsenalu umi vyhravat...

sice trochu na kokota,ale jinak jste pry nejlepsi mistni uzivatele...rikaji...

Reagovat
Gunner14

Tak fans United tady meli po vyhre City velke reci a hovno z toho, myslim ze si mensi dardu zaslouzi

Reagovat
Gunner91

na oba prispevky se hodi oprava: *nekteri fans

Reagovat
Gunner14

zas bych to tak ale nehrotil. Nic extra tu nepadlo a k fotbalu to patri, zvlast kdyz se tady popichujou oba tabory fans nejaky ten tyden, protoze jsou razem oba celky zase na spicce PL po delsi odmlce

Reagovat
r.mrazik

jak pisu...

Reagovat
Frony

Kokoti jsou na obou stranách to si nevybereš.

Reagovat
PP

ale tak nám to přej.. Já vás taky nemám rád od dob Fergieho. Ale za mě to dřív to byla mnohem větší směsice obdivu, strachu a nenávisti. Pár let to kvůli nám i vám nebylo třeba řešit, ale teď to vypadá na staré dobré časy zpět..

Reagovat
avicii

Reagovat
KingMaster13

Jako jeden z nejlepších zápasů za poslední dobu mezi náma a Arsenalem. Oba dva na velmi pozitivní vlně, ty emoce, fantazie Sice jsme prohráli ale takovýmhle stylem s tím nemám problém. Snad to Gunners vyjde a ten titul udělají

Reagovat
kissak

Uživatel Blejmiko je jiného názoru.

Reagovat
Beči

Vynikající zápas. V prvním poločase vyrovnaný boj, ve druhém povětšinou totální dominance Arsenalu a nakonec zasloužené vítězství i přes to množství spálených šancí.

A musím na straně United pochválit Wan-Bissaku, ten byl dneska směrem dozadu až na tu jednu chybku perfektní.

Reagovat
kissak

Uživatel Blejmiko je jiného názoru.

Reagovat
Beči

Teď se raději odmlčel

Reagovat
kissak

Reagovat
masina_LFC

Skvelý zápas, Arsenal zaslúžene

Reagovat
kissak

Uživatel Blejmiko je jiného názoru.

Reagovat
SCELO

Reagovat
smazaný uživatel

Kurva důležité 3 body !!! A hlavně vydřené a zasloužené

Reagovat
Kiss Me Polka!

zaslou fucking zene

Reagovat
Rohlíček

Suchý triko

Reagovat
EZ

Reagovat
Zdechlina

Dobrá prohra o gól mufanci ... Jste se bránili až za stadionem, tak čekáte? Páva z Lešné?

Reagovat
Gunner91

nice, zaslouzena vyhra. Nketiah, Welbeck vs. Leicester vibes

Reagovat
r.mrazik

dneska po dlouhe dobe prokauč od ETH...fakt vubec netusim,co tam vymyslel a na co tam cumel poslednich 25 minut

Reagovat
EZ

chcel remizu

Reagovat
r.mrazik

to mozna chtel,ale spis tim nicnedelanim arsenalu pomohl

Reagovat
smazaný uživatel

Až příští rok vyhraji titul, budes křičet, jaky je to trenérsky génius a nejlepší trenér po Fergusonovi.

Reagovat
r.mrazik

jojo,to uz tady zkousis s artetou nize...bla bla bla

Reagovat
Front hell

Sláva vítězům a čest poraženým

Reagovat
Freedo

Zapnul jsem až v 35. minutě, ale zasloužená výhra Arsenalu. Tenhle tým je fakt silnej. Saka jinde. Pořád čekám, kdy už zakopnou a ono pořád nic. Už si pomalu začínám myslet, že na titul můžou mít, ale uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika. Pred dvema rokama a i loni všichni chtěli Artetuv konec. Je leden 2023 a všichni budou říkat, jaky je to bůh. Fotbal je směšný. Je to hra, kterou řídí náhoda. Stačil 10 cm a byl by offside a remíza. Fotbal je sport, ve kterém vítězí náhoda a štěstí. Fotbal navíc recykluje lidi s malým iq, kteří nemají ponětí o tom, jak fotbal funguje. Pokud by to tak nebylo, tak by nevolali roky zpátky, aby Artera skončil, že je to trenersky nymand atd. Ted ti sami lide budou vyvolavat, ze je to buh atd. Fotbal a lidé kolem něj jsou prostě něco, jako talk show Hanychové. Úplně k smíchu. Nezapomeňte za rok v tuto dobu až bude Arsenal po titulu a nevyhraje ani nad Norwichem křičet, že má dostat výpověď. Jste k smíchu.

Reagovat
Gunner91

cry me a river

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Gunner14

Owny ma novy nick a zacal hateovat PL?

Reagovat
Beči

Reagovat
Azza

Reagovat
SunFells

Jestli si chtěl ukázat, že jsi větší tragéd než oni, povedlo se

Reagovat
PP

Vyblejmito..

Reagovat
kissak

Pokud jsou tady všichni retardi a fotbal je směšný pak nevím, co takový chytrolín s vysokým IQ dělá na fotbalovým serveru?

Reagovat
Zdechlina

Jsi k pláči

Reagovat
smazaný uživatel

De gea šašek. United mají tým plný naprosto odporných charakterů. Fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Chudákovi De Geovi teď nahazují v šatně rameno

Reagovat
Beči

To jsem taky chcal, přitom ho Eddie jen víceméně poplácal

Reagovat
O.Giroud

to je ten borec z ManUtd, co je v brane?

Reagovat
avicii

Reagovat
Busby babes

Harry Kane open to signing new contract at Tottenham. No dialogue since summer 2021 but talks planned for after Jan window. If circumstances right, possible 29yo will now extend past 2024. Striker’s priority is to succeed with #THFC

srdcar. Ale teda co se tyka svoji kariery blazen. Ma posledni moznost nekam prestoupit a jeste byt dulezitym clenem kadru a ten tym tahnout. klidne muze hrat do 40, o tom zadna, ale ze by i pak byl klicovym hracem nekdy v 35 letech...

Reagovat
Busby babes

teda samozrejme pokud si do te nove smlouvy nenecha dat nejakou rozumnou vykupku, pak to smysl dava.

Reagovat
Mastný Chobot

Tottenham ho už zlomil. Sklamanie a neúspech už je tak hlboko zakorenené v jeho mysli, že už im podľahol a podvolil sa osudu.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
kissak

a nedá si říct a nedá

Reagovat
Busby babes

prej chcete McTominaye. Jkao po vcerejsku bych vam ho poslal klidne hned ted

Reagovat
kissak

Také jsem o tom četl a dotazoval se na jeho formu, ale nikdo neodpověděl.

Myslel jsem, že od jisté doby již nedosahuje odpovídajícíh kvalit, ale asi tomu tak není.

Reagovat
SunFells

Chudák už dostal stockholmský syndrom.

Reagovat
Busby babes

jako pokud si tam neda vykupku nekde okolo 50 mega, tak je blazen. ale na to zas nepristoupi Levy.

Zas Conte po sezone leti, mel by spis pockat kdo prijde misto nej. Problem je, ze sance Spurs je v tom, ze to delaji lip nez ostatni. Vic penez k dispozici nemaji. my, vy, City, Pool a chelsea mame vic moznosti, vetsinou jsme i atraktivnejsi destinace... Spurs se to darilo pod Pochettinem, navic meli stesti na Kane a v prvnich sezonach na Aliho. + se to seslo s nasi a vasi nemohoucnosti.

To se ted meni (uvidime jak dlouho potrvaji krize Poolu a Chelsea), navic nastupuje Newcastle.

Reagovat
Taiger

Spoléhá asi na to, že vyhrajou EURO a bude mít aspoň to

Reagovat
matZz

a je to snad málo, bejt největší legenda v celé historii jednoho klubu, nejlepší střelec, mít sochu před stadionem a bejt navěky zmiňován vedle Tottiho a podobných jako vzor oddanosti?

Reagovat
Taiger

To bych se styděl dát do bio na Tinderu

Reagovat
Coutinho10

aspoň bude oprávněně branej za novodobou legendu

teď už je stejně skoro pozdě ten hon po trofejích jinde honit

Reagovat
mithro

snad ho nebudeme za 100 mega odtial tahat.

Reagovat
Gunner14

Nejlepší střelec historie klubu a PL a 0 trofejí, to bude nepřekonatelný

To se může stát fakt jen hráči Tottenhamu

Reagovat
Taiger

Fulham - Slepice, sázkařské okénko!

Tipněte správně výsledek + střelce (0:0 snad nebude) a pošlu vám kilčo na účet

Reagovat
ManUnited

2:1 (Mitrovic, Pereira - Kane)

Reagovat
Mastný Chobot

1-0 (Kane OG)

Reagovat
Gunner14

To ti pošlu taky kilo, pokud ti to vyjde

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Taiger

Reagovat
Gunner14

2:0 ( Mitrovič 2x )

Reagovat
Taiger

Přání nebo tip?

Reagovat
Gunner14

Oboje naraz Mitrovice mam ve fante + se mi libi jak Fulham hraje, dnes jim verim

Reagovat
Taiger

Mitro musí vyhořet tvl

Reagovat
Gunner14

Jestli vyhori, tak volam Eddiemu, za chvilku budeme mit double gameweek

Reagovat
Taiger

Reagovat
LaVolpe

Slepice to zase urvou nějakým šmatlákem.

Reagovat
havrys99

1:1 (Mitrovič - Son)

Reagovat
Taiger

Jestli tohle vyjde tobě, tak ti pošlu 2, protože Son už vypadá tak, že gól už nedá do konce sezóny

Reagovat
havrys99

už si kopíruju číslo účtu druhá volba byl ještě větší bizár Richarlison

Reagovat
Taiger

Reagovat
jk

0:3

Emerson Royal hattrick

Reagovat
Taiger

To ti pošlu 500

Reagovat
vitasrp

Info hlavně pro fanoušky Tottenhamu. Mám teďka k dispozici celkem 6 vstupenek (4 vedle sebe a 2 vedle sebe) na odvetu osmifinále Ligy mistrů s AC Milán.

Jedná se o místa v horním patře, zhruba úroveň malého pokutového území u jedné z branek. Cena vychází na 3300 Kč za kus.

Pokud by měl někdo zájem, může mě kontaktovat do zpráv nebo na mail vitasrp@centrum.cz

Reagovat
mr.Silver

Budeš mít do konce sezony lístky na Arsenal?

Reagovat
vitasrp

To je s obrovským otazníkem no, já se je určitě budu pokoušet kupovat, ale jestli to vyjde, to je teďka věc druhá.

Reagovat
mr.Silver

Dej vědět, teď bych jel na 100%.

Reagovat
Taiger

Zčekni pls soukromý zprávy

Reagovat
vitasrp

Odepíšu neboj, dneska večer nebo nejpozdějš zítra tam máš odpověď.

Reagovat
Taiger

Supr supr dík

Reagovat
Mastný Chobot

#THFC are interested in the possibility of hiring Lazio boss Maurizio Sarri as a replacement for Antonio Conte.

Jeez, to snáď písal nejaký fanúšik Arsenalu ako prianie

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Gunner14

To by bylo bozi

Reagovat
jk

Pak Tuchel a Lampard bude taky volný. Ale tohle budou asi jen bludy..

I když Levy je fakt v křeči. Škoda, že ho ta Vivienne už nekopla do prdele.

Reagovat
LaVolpe

Slípky zase v lese.

Reagovat
Geordies

Palhinha neskutečný.

Reagovat
Mates_Matesović

Kane <3

Reagovat
ᴏᴡɴʏ

Harry

Reagovat
smazaný uživatel

Kane najlepší strelec histórie Tottenhamu. Congrats

Reagovat
Coutinho10

Kane neskutečnej , jakej gól z ničeho a Son překvapil, že to nehrál do strany a zkusil to středem, kde to vypadalo, že nebude prostor z toho něco vytěžit

Reagovat
matZz

hrozná bída, rád bych viděl Richarlisona a Bissoumu co nejdřív na hřišti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kulych

Velky rozdil kdyz je zaloha s Bentancourom a bez... Kdyby nebyl zraneny tak mame tal o 6-10 bodu vic...

Reagovat
J0EL

6-10 hej?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele