Premier League - preview 19. kola: Arsenal může zpět do čela

26.12.2023, 08:39, aktualizováno 28.12.2023, 08:42
Previews
Declan Rice (© AFP)

Liverpool na Boxing Day uspěl proti Burnley a dočasně se vyhoupl do čela tabulky Premier League, již dnes se tam ovšem může vrátit Arsenal, pokud porazí West Ham. Další londýnský celek v podobě Tottenhamu se představí na půdě Brightonu...

Brighton & Hove Albion - Tottenham Hotspur

čtvrtek 20:30

Brighton by se rád přiblížil pohárovým pozicím, ale v dalším kole na svém stadionu přivítá čtvrtý Tottenham, který poslední tři ligová kola naplno bodoval.

Cílem Seagulls je i v letošní sezóně účast v pohárové Evropě. V posledních týdnech však týmu trochu došel dech a k tomu se přidala i početná marodka. Svěřenci Roberta De Zerbiho naposled remizovali s Crystal Palace 1:1. Brighton může být za konečný bod rád, protože vyrovnávající branku vstřelil až v poslední desetiminutovce Welbeck. Mužstvo tak nevyhrálo už tři ligová utkání v řadě a propadlo se na devátou pozici.

V 19. kole Seagulls přivítají čtvrtý Tottenham, jenž je v současné chvíli ve formě, což dokládá bilance devíti bodů z posledních tří zápasů. Albion na svého čtvrtečního soupeře nevyzrál ani v minulém ročníku a obě utkání s ním prohrál vždy o jeden gól. Brightonu se ale v domácím prostředí daří a v této sezóně prohrál na Amex Stadium pouze jednou.

Sérii špatných výkonů ovlivňuje i zranění několika klíčových hráčů. Do duelu s Tottenhamem určitě nenastoupí Enciso, Estupinan, Fati, Lamptey, March, Veltman a Webster.

Hosté jsou při chuti a v minulém kole porazili Everton 2:1. K vítězství znovu přispěl gólem brazilský útočník Richarlison, který se prosadil ve třetím zápase po sobě. Tottenham rovněž naplno bodoval třikrát v řadě, čímž se posunul na čtvrtou příčku. Spurs těží v právě probíhajícím ročníku především z výborných výkonů na hřištích soupeřů, kde nyní patří k druhému nejlepšímu týmu Premier League. Hosté jsou nebezpeční i směrem dopředu. Mužstvo sice v létě přišlo o nejlepšího střelce Harryho Kanea, ale 37 vstřelených branek po osmnácti odehraných kolech potvrzuje, že se Kohouti s absencí anglické útočníka vyrovnali nejlépe jak mohli.

Tottenham je na tom se zraněními podobně jako Brighton. Na Amex Stadium nevyběhnou Bentancur, Bissouma, Maddison, Perišič, Sessegnon, Solomon, Whiteman a van de Ven. Poslední vzájemný zápas mezi Spurs a Seagulls skončil vítězstvím domácího týmu 2:1.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Hinshelwood, Hecke, Dunk, Julio - Gilmour, Baleba - Adingra, Groß, Pedro - Welbeck

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Royal, Davies, Udogie - Sarr, Lo Celso - Johnson, Kulusevski, Son - Richarlison

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.54 - 3.97 - 2.62

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Arsenal FC - West Ham United

čtvrtek 21:15

Ve čtvrtek večer uzavře program 19. kola anglické Premier League londýndské derby mezi dosavadním lídrem tabulky Arsenalem a ve formě hrajícím West Hamem. Gunners naposledy minulý týden uhájili první místo v tabulce v přímém souboji s Liverpoolem, Hammers den před Štědrým večerem porazili Rudé ďábly a posunuli se na příčky zajišťující účast v pohárové Evropě v příští sezóně.

Svěřenci emotivního španělského trenéra Mikela Artety zažívají další povedenou sezónu, letos už podruhé v řadě strávili Vánoce na čele tabulky anglické nejvyšší soutěže a tentokráte by rádi získali ligový titul. V této sezóně by jim to mohla usnadnit mírná krize v táboru Manchesteru City, který na lídra tabulky ztrácí už šest bodů, stále má ale jeden odložený zápas k dobru. Navíc na úplném vrcholu ligové tabulky se nachází ještě Aston Villa, Tottenham a zejména Liverpool, který první Arsenal prohání.

A úterním vítězstvím v předehrávce 19. kola se dokonce Liverpool dostal alespoň dočasně do čela, kde má dvoubodový náskok právě na Arsenal. Pokud ale Gunners potvrdí roli favorita, získají své místo na čele tabulky zpátky.

Letos se s West Hamem střetli už dvakrát, ani jednou ale nezvítězili. Nejprve v polovině dubna v ligovém utkání na London Stadium se oba celky rozešly smírně po remíze 2:2, na začátku listopadu pak na stejném stadionu zvítězili domácí a postoupili do další fáze ligového poháru. Na Emirates Stadium se ale ve vzájemných zápasech daleko více daří Arsenalu, který vyhrál posledních osm domácích střetnutí s Hammers. Ostatně Arsenal doma neprohrál od poloviny května, kdy nestačil na Brighton.

West Ham tak čeká velmi náročný úkol. Zvlášť, když vezmeme v potaz poslední dvě utkání Hammers na cestách. Před čtrnácti dny prohráli vysoko 5:0 v jiném londýnském derby s Fulhamem, o týden později opět pětkrát inkasovali, a to ve čtvrtfinále ligového poháru s Liverpoolem.

Poslední dvě ligová střetnutí ale Hammers zvládli bravurně, a tak se před zahájením 19. kola nacházeli v ligové tabulce na příjemné šesté příčce, ze které je v úterý odsunul Manchester United. Trenér David Moyes ale může být s touto sezónou spokojený, West Hamu se totiž daří i v pohárové Evropě, kde se po loňském vítězství v Konferenční lize dobře usadil i o úroveň výše v Evropské lize, ze základní skupiny A postoupil do jarní fáze z prvního místa.

Hostům bude ve čtvrtek chybět jen útočník Antonio, naopak Arteta počítá s absencí tria záložníků Havertz, Partey, Vieira a mimo hru je i dlouhodobě zraněný obránce Timber. Nepravděpodobný je také návrat Takehira Tomijasa.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Ødegaard, Jorginho, Rice - Saka, Jesus, Martinelli

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Souček, Álvarez - Kudus, Ward-Prowse, Paquetá - Bowen

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.33 - 5.53 - 9.77

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Chelsea FC - Crystal Palace

středa 20:30

Trápící se Chelsea vyzve v 19. kole Premier League na Stamford Bridge Crystal Palace. Blues se v tabulce aktuálně nacházejí až na 11. příčce a na čelo soutěže ztrácí dvacet bodů. Eagles jsou na tom ještě hůře, z patnácté příčky mají pouze tři body náskok na sestup.

Chelsea v minulém střetu spálila spoustu zajímavých šancí a na půdě Wolves prohrála 1:2, když čestnou branku vstřelil navrátilec po dlouhodobém zranění Christopher Nkunku. Výsledky Blues jsou jako na houpačce, v přechozím klání si poradila 2:0 se Sheffieldem United, před tím ale zase dvakrát padla, a to 0:2 s Evertonem a 1:2 s Manchesterem United.

Malým zadostiučiněním může být alespoň postup v Ligovém poháru, kde svěřenci trenéra Mauricia Pochettina vyřadili po penaltách Newcastle United. V lize ale jeho celek prohrál čtyřikrát z posledních šesti případů. Nyní navíc kromě velké marodky budou chybět kvůli trestu za žluté karty i Raheem Sterling a Cole Palmer.

Pokud má Chelsea špatnou bilanci, Crystal Palace ji má v poslední době naprosto tristní. Eagles totiž naposledy poznali pocit výhry 4. listopadu, když porazili 2:0 Burnley. Od té doby si připsali tři remízy včetně té 1:1 s Manchesterem City a čtyři porážky. Poslední ligové střetnutí skončilo proti Brightonu 1:1, když se trefil Jordan Ayew. Eagles by mohl povzbudit návrat jejich gólmanské jedničky Deana Hendersona z marodky, na Stamford Bridge by se měl právě on objevit mezi třemi tyčemi.

Hlavním problémem Crystal Palace je střílení gólů, těch totiž zatím dali jen 18 a jen Sheffield United jich v Premier League vstřelil méně. Eagles vyšli naprázdno ve čtyřech z předcházejících pěti vzájemných konfrontací s Chelsea, zatímco žádný tým v historii anglické ligy je neporazil častěji. Naposledy se oba týmy utkaly letos v lednu a velmi těsně vyhráli Blues 1:0. O gól se postaral v současné době fotbalista Arsenalu Kai Havertz.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Petrovic - Gusto, Disasi, Badiashile, Colwill - Caicedo, Gallagher - Madueke, Jackson, Mudryk - Broją.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Henderson - Clyne, Andersen, Guehi, Mitchell - Lerma, Hughes - Olise, Eze, Ayew - Mateta.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.78 - 3.78 - 4.90

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brentford FC - Wolverhampton Wanderers

středa 20:30

Ve středu večer bude na programu duel anglické nejvyšší soutěže mezi Brentfordem a Wolverhamptonem Wanderers. Domácí si dopřáli minulý týden odpočinek, jejich duel s Manchesterem City byl totiž odložen, naopak Wolves si přímo na Štědrý den poradili s londýnskou Chelsea.

V nabitém prosincovém programu byli Bees neskutečně rádi za odložené kolo se Citizens. Ti si totiž před Vánoci zahráli v Saúdské Arábii na mistrovství světa klubů, a tak nemohli sehrát utkání s Brentfordem.

Svěřenci Thomase Franka tak měli více času na to, aby se oklepali z posledních tří proher v řadě, naposledy nestačili na Emeryho Aston Villu. Současná forma Bees se odrazila i v postavení v ligové tabulce, kde se propadli až na čtrnáctou příčku a výrazně tak zaostávají za loňskou povedenou sezónou.

Naopak Wolves se oproti minulé sezóně poměrně daří, vždyť loni strávili prosinec a leden na samém dně tabulky. Teď se díky výhře nad Chelsea vyšvihli na jedenáctou příčku a pomalu si mohou odškrtnout původní cíl vedení od letošní sezóny, a to záchranu v nejvyšší soutěži. Trenér O'Neill pozvedl tým po překvapivém odchodu Julena Lopeteguiho a i bez mnoha opor z loňské sezóny hraje s Wolves atraktivní útočný fotbal.

Do utkání proti Brentfordu se možná po několikaměsíční pauze vrátí Pedro Neto, který stále vévodí ligové tabulce nejlepších asistentů.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Jorgensen, Pinnock, Goode - Norgaard, Damsgaard, Roerslev, Janelt, Ghoddos - Wissa, Potter

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Kilman, Dawson, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Aït-Nouri - Sarabia, Cunha, Hwang

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.21 - 3.40 - 3.54

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Everton FC - Manchester City

středa 21:15

Everton vyzve v utkání 19. kola Premier League Manchester City. Domácí jsou kvůli desetibodovému odečtu až sedmnáctí pouhý bod nad sestupem, hosté jsou momentálně na páté pozici.

Borci Evertonu v posledním ligovém klání nestačili 1:2 na Tottenham, když jejich jediný gól zaznamenal Andre Gomes. Kvůli odečtu deseti bodů to vypadá, že Toffees budou i letos muset bojovat o setrvání v nejvyšší soutěži. V předchozích čtyřech zápasech však získali plných dvanáct bodů, když postupně porazili 1:0 Nottingham Forest, 2:0 Newcastle United, 2:0 Chelsea a 2:0 Burnley. Čtyři čistá konta v lize v řadě tak nakonec utnul už v deváté minutě klání na Spurs bývalý útočník Evertonu Richarlison.

Bohužel pro Everton ale Citizens zvítězili v Goodison Parku v každém z posledních šesti výjezdů v Premier League. Ve čtyřech případech ze šesti vstřelili hosté minimálně tři góly, ale to je v této sezoně vzácnost, přičemž Dycheovi svěřenci, toužící po třetím ligovém po sobě jdoucím domácím vítězstvím poprvé od série čtyř v září 2021, inkasovali nejméně tři branky pouze dvakrát.

Citizens v týdnu oslavili další trofej, když ovládli Mistrovství světa klubů. Ve finále porazili rozdílem třídy brazilské Fluminense 4:0, když se dvakrát trefil Julián Álvarez, jednou Phil Foden a vlastní branku si vstřelil Nino. V domácí soutěži to však Citizens až nebývale drhne. V posledních šesti duelech totiž vyhráli jen jednou, a to 2:1 v Lutonu. Jinak Guardiolův výběr remizoval s Chelsea 4:4, s Liverpoolem 1:1, s Tottenhamem 3:3 a s Crystal Palace 2:2 a navíc prohrál 0:1 na Aston Ville.

City v útoku zůstali smrtící po celou dobu této své neuspokojivé série v poslední době, problémovou oblastí je jejich obrana. Obhájci titulu už sedm zápasů v Premier League neudrželi čisté konto a za celou ligovou sezonu se jim to venku podařilo pouze dvakrát. Nejistota je stále také ohledně Erlinga Haalanda a jeho poraněného chodidla.

Poslední vzájemný souboj Evertonu s Manchesterem City se odehrál letos v polovině května ve 36. kole, když měli Citizens téměř jistý titul a na půdě Toffees vyhráli jasně 3:0. O jejich góly se tehdy postarali Ilkay Gündogan, Erling Haaland a znovu autor prvního zásahu a v současné době již záložník Barcelony.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Keane, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Onana, Garner, McNeil - Calvert-Lewin.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Gvardiol - Rodri, Kovacic - Silva, Foden, Grealish - Álvarez.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.52 - 4.09 - 1.65

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Newcastle United - Nottingham Forest

úterý 13:30

Obě mužstva se už několik týdnů trápí. Newcastle vyhrál z posledních šesti zápasů ve všech soutěžích jediný, zatímco Nottingham čeká na tři body od začátku listopadu.

Newcastle poslední dvě utkání vůbec nezvládl. Svěřenci Eddieho Howa nejdříve sehráli duel s Chelsea v rámci EFL Cupu. Magpies šli do vedení už v 16. minutě a dlouho to vypadalo, že těsný náskok udrží. V 92. minutě však Straky rozesmutnil střídající Mudryk, který poslal zápas do penaltového rozstřelu. V něm si vedli lépe domácí, kteří proměnili všechny čtyři pokutové kopy.

Po pohárovém neúspěchu tým zavítal na půdu slabého Lutonu. A kdo čekal jednoznačné vítězství favorita, byl na omylu. Skóre zápasu otevřel Townsend, a i když Newcastle nakonec vyrovnal, rozhodčí branku neuznal z důvodu ofsajdového postavení. Hatters si jednobrankový náskok už pohlídali a došli si pro velmi cennou výhru.

Aktuálně sedmé mužstvo Premier League tak prodloužilo svou mizérii, z posledních šesti klání ve všech soutěžích vyhrálo jen jednou. Náročný program nejvyšší anglické ligy pokračuje pro Magpies v úterý, kdy do St James' Park přijede podobně se trápící Nottingham. Newcastle každopádně narazí na oblíbeného soupeře, vždyť v minulém ročníku obě vzájemná utkání vyhrál.

Potvrzenými absencemi zůstávají Tonali, Pope, Barnes, Manquillo, Anderson, Murphy, Targett a Willock.

Nottingham má se svým úterním soupeřem hodně společného, protože ten také už sedm zápasů čeká na vítězství. Forest naposledy vyhrál 5. listopadu proti Aston Ville. V minulém kole svěřenci nového manažera Espírita Santa prohráli s Bournemouthem 2:3. Jeho družina nevstoupila do duelu dobře a ve 23. minutě přišla o Bolyho, jenž musel po druhé žluté kartě do sprch. Přesto to byli domácí, kteří šli ve 47. minutě do vedení. Na druhé straně ovšem zaúřadoval Solanke. Ten během druhého poločasu zkompletoval hattrick, a nakonec dovedl Cherries k těsnému vítězství.

Nottingham tak potvrdil, že se v lize dál trápí, z posledních sedmi zápasů získal pouze jeden bod. Do duelu s Newcastlem nenastoupí Boly (červená karta) a Awoniyi (zranění třísel).

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Botman, Livramento - Miley, Guimarães, Hall - Almirón, Isak, Gordon

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Aina, Murillo, Niakhaté, Toffolo - Yates, Mangala - Hudson-Odoi, Gibbs-White, Elanga - Wood

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.39 - 5.08 - 8.39

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Luton Town

úterý 16:00

V povánočním střetu nováčků anglické Premier League se utká Sheffield United s Lutonem. Oba týmy se v posledních týdnech dokázali adaptovat na tempo anglické nejvyšší soutěže a pomalu se odráží z posledních příček.

Sheffield po překvapivé výhře proti Brentfordu dokázal bodovat i ve Villa Parku a ukončil tak dlouhou sérii domácích vítězství Emeryho týmu. I přesto se Blades po osmnácti kolech nachází na poslední dvacáté příčce, pokud se ale podaří staronovému trenérovi Chrisi Wilderovi udržet tým v současném tempu, tak záchrana v Premier League není nedosažitelná.

To stejné se dá říct i o Lutonu Roba Edwardse. Klub z Kenilworth Road dělí od nesestupových příček jen dva body, navíc má ještě zápas k dobru, utkání proti Bournemouthu se totiž nedohrálo a bude se opakovat.

Minulý týden Luton na domácí půdě porazil účastníka letošní Ligy mistrů Newcastle United a potvrdil tak svou sílu na Kenilworth Road. Naopak na cestách se Luton trápí, tři body si odvezl jen z Goodison Parku.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham; Robinson, Ahmedhodzic, Trusty; Baldock, Souza, Brooks, Larouci; McAtee, Archer; McBurnie

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kaminski; Mengi, Osho, Bell; Kabore, Lokonga, Barkley, Doughty; Townsend, Brown; Adebayo

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.50 - 3.20 - 3.17

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

AFC Bournemouth - Fulham FC

úterý 16:00

Bournemouth vytěžil z posledních šesti ligových utkání fantastických šestnáct bodů a v dalším kole jej čeká Fulham, který na něj ztrácí jediný bod.

Cherries potvrdili v posledním kole formu a na hřišti Nottinghamu zvítězili těsně 3:2. Skvělým výkonem se blýskl anglický útočník Dominic Solanke, jenž se postaral o všechny tři góly Bournemouthu. Šestadvacetiletý forvard má na svém kontě už dvanáct ligových tref a v současné chvíli je třetím nejlepším střelcem soutěže. Svěřenci Andoniho Iraoly se vezou na vítězné vlně a hořkost porážky nepoznali už šest duelů po sobě. V 19. kole se mužstvo představí před domácími fanoušky, kde se mu v letošní sezóně zatím moc nedaří. Cherries odehráli na Vitality Stadium dohromady osm zápasů a získali v nich pouze devět bodů, což je řadí mezi top 5 nejhorších mužstev v tabulce domácích utkání.

Spoluhráčům určitě nepomůžou Aarons, Adams, Fredericks, Kelly, Marcondes a Traore.

Fulham zůstal v minulém kole za očekáváním a v domácím duelu padl s Burnley 0:2. Cottagers sice měli herní převahu a vytvořili si více šancí, v koncovce si však nevedli přesně. Pokud chtějí svěřenci Marca Silvy uspět proti Bournemouthu, tak musí rapidně zlepšit prozatímní výkony na hřištích soupeřů. Hosté venku odehráli devět utkání a tři body si odvezli v jediném případě.

Fulham se v 19. kole musí obejít bez Jimeneze (červené karta) a Traoreho (poranění třísla).

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyi, Senesi, Ouattara - Rothwell, Christie - Sinisterra, Brooks, Tavernier - Solanke

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Adarabioyo, Bassey, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Willian - Vinícius

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.94 - 3.94 - 3.86

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Burnley FC - Liverpool FC

úterý 18:30

V úterý, na druhý svátek vánoční, se po jednodenní pauze opět rozjíždí anglická Premier League a večer nabídne program duel mezi Burnley a Liverpoolem. Domácí se sice před Vánoci dočkali překvapivé výhry, stále ale okupují sestupové vody, naopak Reds ve vyrovnaném souboji o čelo tabulky remizovali s Arsenalem.

Před sezónou pasovala spousta odborníků Clarets do role černého koně soutěže, to se ale ani zdaleka nenaplnilo, a v úvodu ročníku se tým okolo kouče Vincenta Kompanyho trápil. Poslední výsledky Burnley ale naznačují, že přeci jen mají šanci se v nejvyšší soutěži zachránit. Z posledních pěti zápasů prohráli pouze dvakrát a přiblížili se sedmnáctému Nottinghamu na rozdíl tří bodů, svěřenci belgického trenéra tak jsou, zdá se, na správné cestě.

Burnley chybí v týmu vyložený ostrostřelec, fanoušci vkládali důvěru ve švýcarskou posilu z Basileje Zekiho Amdouniho, který sice pálí ostrými v reprezentačním dresu, v Premier League to ale není ono, vždyť nastoupil do 17 zápasů a střelecky se prosadil pouze dvakrát.

To v soupeřícím táboře se příznivci můžou spolehnout na Mohameda Salaha, dlouholetou stálici a spolehlivého střelce. Egyptský křídelník nastřílel v této sezóně už 12 ligových branek a v tabulce střelců zaostává jen o dva góly za Erlingem Haalandem.

Ostatně Salah zajistil Liverpoolu bod i v posledním zápase před Vánoci, kdy Reds ve sledovaném zápase o první místo remizovali s rozjetým Arsenalem. Po osmnácti kolech se tak nacházejí na druhé příčce právě za Gunners. V těsné blízkosti je ještě Emeryho Aston Villa a Tottenham Angeho Postecoglua. Až za nimi jsou obhájci titulu a aktuální mistři světa z Manchesteru City, kteří však ještě mají jeden zápas k dobru.

Co se absencí týče, tak jsou na tom v úterním utkání určitě lépe domácí outsideři, kterým bude scházet jen italský mladík Koleosho. Naopak trenér Klopp nemůže počítat s levými obránci Robertsonem s Tsimikasem, mimo hru je i stoper Matip a záložníci Bajčetić, Mac Allister a Thiago.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford; Vitinho, O'Shea, Beyer, Taylor; Tresor, Berge, Brownhill, Odobert; Foster, Amdouni

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Gomez; Szoboszlai, Endo, Gravenberch; Salah, Gakpo, Nunez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 7.99 - 5.49 - 1.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Manchester United - Aston Villa

úterý 21:00

Třízápasovou sérii bez výhry se pokusí Man Utd zlomit v domácím duelu s Aston Villou, která ale v lize nepoznala hořkost porážky již sedm utkání v řadě.

Man Utd se topí v krizi a v minulém kole to potvrdil na půdě West Hamu. První poločas sice měli svěřenci Erika ten Haga mírnou převahu, do vyložené šance se ovšem nedostali. Po přestávce byla větší kvalita na domácí straně a během šesti minut Hammers rozhodli dvěma góly utkání ve svůj prospěch. Rudí ďáblové klesli po dalším nezdaru na osmé místo a na první čtyřku ztrácejí už osm bodů. V médiích se znovu objevila zpráva, že by nizozemský manažer ten Hag mohl být v blízké budoucnosti odvolán, ale zatím se jedná o čiré spekulace.

Nakonec se v táboře Red Devils udála úplně jiná změna. Na Štědrý den informovalo vedení United o příchodu nového spolumajitele Sira Jima Racliffea, jenž v klubu získal 25% podíl. Jak to ovlivní samotný chod slavného klubu ukážou až následující měsíce, nicméně už teď se dá říct, že mnoho fanoušků je s angažováním nového spolumajitele nadmíru spokojeno. Rudí ďáblové se nyní musí soustředit na nadcházející 19. kolo, v kterém hostí sedm kol neporaženou Aston Villu. Poslední vzájemný zápas se odehrál v dubnu právě na Old Trafford a jedinou brankou rozhodl utkání nynější kapitán Bruno Fernandes.

United budou postrádat Casemira, Dialla, Lindelöfa, Maguirea, Martíneze, Malaciu, Mounta a Sancha. Otazník visí i nad starty Varana a Martiala.

Aston Villa stále okupuje skvělé třetí místo, v minulém kole však tým trochu klopýtl s posledním Sheffieldem. Villans nejprve sudí neuznal v 59. minutě branku kvůli faulu. Poté hosté šokovali Villa Park, když se z ojedinělé akce prosadil v 87. minutě Archer. Domácí tým zachránil svou neporazitelnost až v 97. minutě, kdy se trefil střídající Zaniolo. Svěřenci Unaie Emeryho tak v lize neprohráli od 5. listopadu. Villans v minulém ročníku Rudé ďábly doma porazili, ale na Old Trafford to budou mít o něco těžší, jelikož jejich poslední vítězství se zde datuje do září 2021.

Ani Aston Villa nebude kompletní. Z různých důvodů chybí Buendia, Cash, Kamara, Mings, Olsen, Tielemans a Traore. Nejistá je i účast stopera Torrese, který nebyl v sestavě v zápase s Sheffieldem.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Kambwala, Evans, Shaw - McTominay, Mainoo - Eriksen, Fernandes, Rashford - Højlund

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Lenglet, Moreno - Zaniolo, McGinn, Luiz, Ramsey - Diaby - Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.35 - 3.79 - 2.96

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
18
12
4
2
36 : 16
40
2
Liverpool FC
18
11
6
1
37 : 16
39
3
Aston Villa
18
12
3
3
38 : 22
39
4
Tottenham Hotspur
18
11
3
4
37 : 24
36
5
Manchester City
17
10
4
3
40 : 20
34
6
West Ham United
18
9
3
6
31 : 30
30
7
Newcastle United
18
9
2
7
36 : 22
29
8
Manchester United
18
9
1
8
18 : 23
28
9
Brighton & Hove Albion
18
7
6
5
34 : 31
27
10
Chelsea FC
18
6
4
8
29 : 28
22
11
Wolverhampton Wanderers
18
6
4
8
23 : 30
22
12
AFC Bournemouth
17
6
4
7
24 : 32
22
13
Fulham FC
18
6
3
9
26 : 31
21
14
Brentford FC
17
5
4
8
24 : 24
19
15
Crystal Palace
18
4
6
8
18 : 26
18
16
Everton FC
18
8
2
8
23 : 22
16
17
Nottingham Forest
18
3
5
10
19 : 33
14
18
Luton Town
17
3
3
11
18 : 32
12
19
Burnley FC
18
3
2
13
18 : 36
11
20
Sheffield United
18
2
3
13
13 : 44
9

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1725)

Přidat komentář
guestikor

United by dneska mohli něco zahrát

Reagovat
Man__United

Tak už jenom protože přišel nový majitel a budou velké změny by měli začít hrát, protože všichni hrají o svou budoucnost

Reagovat
Error

Tak to uplne nefunguje

Reagovat
Csaplárova past

Půlka těch hráčů zahrát vůbec neumí ...

Reagovat
Bakary3

Jasně, to doteď přece nehrála...

Reagovat
vladis271

Reagovat
Gunner14

Dneska outsideri prekvapi, cekam body jak od Burnley tak Manchester United

Reagovat
Bandita_Harry

Sa nacakas

Reagovat
Busby babes

slabe

Reagovat
J0EL

Ako Manchester United.

Reagovat
nani92

Jj, ale na remízu s Liverpoolom aspoň nepotrebujeme pomoc rozhodcov

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Tak podla. PGMOL ani my

Reagovat
Bakary3

Reagovat
iamek

Reagovat
guestikor

Gratulki k hodnotnému bodu v boji o 8. místo

Reagovat
Petr.Petr

To je to misto na kterym skoncil arteta prvni dve sezony po sobe?

Reagovat
J0EL

Ty si uz vyliezol z kanala?

Reagovat
Petr.Petr

Hlasky z prvniho stupne? Mel sem za to, ze tobe uz je aspon 20…v tom pripade si nikdy nezazil arsicek udelat titul, ze?

Reagovat
J0EL

Len si vyzer tu svoju predikciu z pred sezony

Zazil som ten najkrajsi, ktory uz nikto nikdy neprekona.

Reagovat
J0EL

Resp. Okrem toho este dalsie 3, ale tie som este nesledoval no.

Reagovat
Petr.Petr

Super a kolikatej skoncil arteta v prvnich dvou, nebo i trech sezonach? Napis jen cisla.

Reagovat
Petr.Petr

Proc bych po 18 zapasech mel vyzirat predikciu, kdyz unkted v klidu top 4 daji?

Reagovat
J0EL

ok

Reagovat
Busby babes

a druhej, podobne slabej...

Reagovat
Gunner14

Máš pravdu, moc jsem vám věřil

Reagovat
scvrklýangličan

No ocividne to tak slabe nebylo a mel pravdu jina doba

Reagovat
kissak

Taky čekám alespoň bod od Forest.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
vladis271

Nechutne.

Reagovat
SunFells

Wow

Reagovat
LaVolpe

Ten kurz na ManUtd by byla strašná škoda nezkusit.

Reagovat
guestikor

Reagovat
Seydou Doumbia

spíš ten kurz na AV by byla škoda nezkusit...

Reagovat
Gunner14

verim jim klukum usatym, dneska to daj

Reagovat
Gunner14

Na mou obranu jsem dlouho věřil i na Ježíška

Reagovat
smetos

Solanke se trefi?

Reagovat
Seydou Doumbia

jelikož se od něj čeká že da gol a během svátku na něj na tipáči určitě nahážou 10 mega na to že dá gol, tak čekám že ho nedá

Reagovat
smetos

Ja ho do fantasy nedal, takze sois cekam ze nastrili hattrick

Reagovat
Man__United

Mám jen jedno přání, Mctominay na lavičce díky

Reagovat
Seydou Doumbia

OT : Diskuze k MSJ někde je?

Reagovat
cubinho

taky by me zajimalo. zacali jsme paradne!

Reagovat
Strakosha

Za nás chytá Onana ne? Hrozný sejto ten náš gólman

Reagovat
jenage

Ale umí nohama.

Reagovat
Strakosha

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
vladis271

Fenes out!

Reagovat
O.Giroud

a facku

Reagovat
cubinho

Bez casomiry jak v 18. stoleti

Reagovat
Man__United

Na ČT běželo info že je chyba u dodavatele přenosu

Reagovat
Kily

zlaté bez časomíry, jakmile to opravili, tak začal blbnout obraz, naštěstí výkon našich je tak tragický, že nějaký obraz člověka ani netrápí

Reagovat
vladis271

Nvm kedy som zazil tak obrovsku zmenu v obrazu hry medzi 1. a ostatnymi dvoma tretinami. V prvej ste na zjedli na veceru a 1.0 nam lichitilo.

Reagovat
Kily

já bych to trochu posunul, ta změna byla vidět už poslední dvě nebo tři minuty na konci první třetiny

Reagovat
vladis271

Reagovat
Rothbard

Už je konec po celém MŠ z naší strany

Reagovat
Seydou Doumbia

Nevadí, já se nejvíce těším na hokej USA a Kanady, to bude krása sledovat

Reagovat
avicii

Takto rozobrať český národak si nepamätám asi nikde a v žiadnom športe

Reagovat
Seydou Doumbia

krásná práce od vás

Reagovat
Neutron

Cesi su tragicki.

Reagovat
Jackmaker1989

Tak nasi maju tak silny tim, ze mozu kludne trafit medailu

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Seydou Doumbia

kanada zlato, usa stříbro a bronz je za mě otevřený, švédi mi příjdou trochu overrated

Reagovat
O.Giroud

a to este v prvej tretine vyzerali jak Kanada neskutocne jednoducho sa dostavali do sanci ale ako tu niekto spominal ku koncu uz zacali vypinat, neviem ci nevladali uz alebo si mysleli, ze sa to vyhra same.

Reagovat
John Obi Mikel

K čemu?

Reagovat
Seydou Doumbia

bo to sleduje dost lidi

Reagovat
John Obi Mikel

Jo hokej-junioři Já přemýšlel který sport začíná J

Reagovat
MystycMac

Ja zvedaví koľko dnes United dostane

Reagovat
Neutron

Ty blbecek.

Reagovat
iamek

Reagovat
Ranoth

daju uz United aspon ten 1 gol ?

Reagovat
Man__United

Onana

AWB Varane Evans Shaw

Eriksen Mainoo

Antony Bruno Rashford

Hojlund

Reagovat
Busby babes

Dneska vubec netusim, co od toho cekat. doufam, ze to nejak ukopem, ale pokud by fakt nastoupila zase takova sestava:

Dalot, Kambwala, Evans, Shaw - McTominay, Mainoo

tak to bude bidny.

Reagovat
r.mrazik

jestli se ETH nepouci a porad bude tlacit tuhle kravinu,tak se bojim o jeho budoucnost

Reagovat
Busby babes

jop, v tomhle fakt vubec nechapu, co za tim je, proc tohle porad zkousi...

Reagovat
Man__United

No možná nakonec dneska United vynechám a pustim si ve 20:45 Championship Ipswich - Leicester

Reagovat
Busby babes

srabe

Reagovat
martin.b

Z Mileyho roste hodně zajímavej hráč

Reagovat
Mates_Matesović

Elanga

Reagovat
SunFells

Wow, za to by si Elanga zasloužil jít hned ze hřiště.

Reagovat
Man__United

Sir Jim Ratcliffe's message to Manchester United Supporters' Trust:

"Dear MUST,

"I wanted to write to you at this time given the critical role of the fans to the future of Manchester United as we recognise our responsibility as custodians of the Club on your behalf.

"I believe we can bring sporting success on the pitch to complement the undoubted commercial success that the club has enjoyed. It will require time and patience alongside rigour and the highest level of professional management.

"You are ambitious for Manchester United and so are we. There are no guarantees in sport, and change can inevitably take time but we are in it for the long term and together we want to help take Manchester United back to where the club belongs, at the very top of English, European and World Football. I take that responsibility very seriously.

"Please note that, as with any deal, it is subject to the usual regulatory sign-off process and therefore we do not expect to speak publicly about Club matters until after the deal has completed.

"Sir Jim Ratcliffe

Chairman of INEOS"

Reagovat
Busby babes

je to takovej korporatni speak, ale aspon rika spravne veci a aspon neco rika. Glazerove roky nerikali vubec nic a s fans nijak nekomunikovali.

Je jasny,ze INEOS si bue chtit naklonit fans na svoji stranu, protoze i jak moc jsou Glazeri nenavideny...

No, uvidime na jare, koho privedou do toho sportovniho useku. Slibu jsme za 10 let slyseli hodne...

Reagovat
LaVolpe

Ten trávník je zase jak oraniště.

Reagovat
LaVolpe

Krásná akce NF.

Reagovat
SunFells

To už Wood vyrovnal na St. James Park svou gólovou bilanci za Newcastle ne?

Reagovat
SunFells

Nebo třikrát tolik

Reagovat
martin.b

No Howe by měl o přestávce rychle něco vymyslet, po půlce sezony už můžou na top 5 ztrácet 9 bodů a to je teď čekají výlety na Anfield, do Villa Parku a doma se City, v půlce ledna už ta ztráta klidně bude +15 bodů.

Reagovat
martin.b

To toho moc nevymyslel, aby se dožil novýho roku vůbec…

Reagovat
Rothbard

Newcastle se to celé nějak rozpadá.

Reagovat
Free_player

Jen tak dál

Reagovat
johnnie_boy

Woodinho

Reagovat
Grahf

Kedy začnú média rozoberať krízu zámkov tak ako united?

Reagovat
freeSanchinho

Jim to nejde hlavně dozadu.. nám to nejde úplně všude

Reagovat
martin.b

Dneska se to může zlomit, máte možnost jít v tabulce před ně

Reagovat
LaVolpe

NIkdy, protože Newcastle, Aston Villa a Tottenham jsou zlatíčka médií.

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud dnes vyhrajete, tak začnou, protože nebudou moct psát o vás.

Reagovat
Bakary3

Možná až to budou při investicích jako United srat několik let, tak pak asi.

Reagovat
Busby babes

Elanga 2 acka.

dulezitej aspekt toho, proc je pro nas dobre, ze se Elangovi nebo garnerovi dari.

https://twitter.com/BradN_Utd/status/1739632095712944423

Reagovat
iamek

Hraje teď paradne

Reagovat
Wazza228

Nečekal jsem, že se tak prosadí, pěkně na sobě zamakal.

Reagovat
krisa

ale v první šanci těžce na Sterlinga

Reagovat
Serg!o

Měl to v sobě, pod Ragnickem byl úplně super.

Reagovat
Serg!o

Že ho prodáme za 20 a koupíme Antonyho za 100 říká o naší přestupovy politice vsechno.

Reagovat
pingla

Ostuda, bohužel.

Reagovat
Neutron

ze je nasa prestupova politika o hovne beriem, ale davat do suvislosti odchod Elangu s prichodom Antonyho, ked hraju na opacnych stranach je kardinalna kokotina, prepac. Nalavo tam bol Rash, Garnacho vystrelil minulu sezonu, proste pre Elangu by bolo velmi tazke si zahrat takze odchod bol jedina moznost a som za to rad, lebo sa chalan ukazal a tu sancu si zasluzil.

Reagovat
Serg!o

Dávám to do souvislosti s jejich výkonnostním stropem kterej maj dost podobnej, nic jinyho v tom nehledej.

Reagovat
iamek

Pod ETH hrál hooodne špatně. Strasne rychle zapomínáte na výkony našich hráčů. Antony za dardu je samozřejmě blbost, ale kdyby Elanga zůstal, tak dostane par minut na hřišti a nebyl by, kde teď je. Navíc hraje na straně Garnacha a Rashe a ne Antonyho.

Reagovat
Benzema

A kto pod ETH hra dobre?

Reagovat
iamek

Takže v minule sezóně nehrál pod ETH dobre nikdo? Ok. Elanga byl z off hráčů suverénně nejhorší.

Reagovat
Serg!o

Ano, hrál, ale předtím dokázal, že to v sobě jednoznačně má. EtH ho taky nevyužíval úplně ideálně.

Já se bavím o naší schopnosti valuace hráčů, která je úplně tristní. Snad se to teď změní.

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes

jsem uplne videl, jak sem nabehne spousta lidi a jejich: nemeli jsme ho prodavat, pritom to vubec neni moje pointa.

Reagovat
vodka

+ je tam Amad

Reagovat
Busby babes

Antony ma daleko vetsi potencial. To, ze ted Elanga hraje fajn nic nemeni na tom, ze jsme ho meli prodat.

Reagovat
Serg!o

Daleko větší potenciál? V čem přesně?

Nemá rychlost, není schopnej přejít přes hráče, má druhou nohu na opírání a všichni obránci ho přečetli po pár zápasech. V čem se podle tebe v tomhle posune?

A ano, Elangu jsme měli prodat, o tom ten příspěvek není.

Reagovat
I am Mancunian

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bakary3

Reagovat
iamek

Letos má podle hodnocení a co jsem četl diskuze i dobrou sezónu Gomes. Akorát není tolik produktivní.

Reagovat
Wazza228

Angel Gomes? Prej mu to ve Francii jde pěkně. A k té produktivitě, on hraje víc z hloubi pole, ne? Jako v akademii. Nebo alespoň tak mi to přišlo, když jsem viděl nějaký zápas v minulé sezoně.

Reagovat
oli9

On tam přestoupil nebo hoatovacka?

Reagovat
Mates_Matesović

Murillo je zajímavej hráčik

Reagovat
Mastný Chobot

Gibbs-White vs roztahane obrany, to je vzdy zabava

Reagovat
Neutron

mno, Nottingham za kurz 7.60 bola lahodka

Reagovat
Jackmaker1989

Dufam ze to napises aj teraz

Reagovat
Neutron

???

Reagovat
Manik...

Newcastle úplně v pr...

Reagovat
John Obi Mikel

Dobře je zničil bývalý hráč

Reagovat
Carles Puyol 5

Od té doby co chytá čobol Dúbravka tak je Newcastle hrozný

Reagovat
Neutron

Reagovat
Carles Puyol 5

Co na tom není pravda?

Reagovat
jk

Že není čobol asi…

Reagovat
Neutron

ze Newcastle je hrozny kvoli zraneniam, nie Dubravkovi, pepo, vies?

Reagovat
O.Giroud

nevi si zdirigovat obranu, MLS alebo Slovan snad v lete

Reagovat
oli9

6 proher 1 výhra no.. Neházel bych to jen na něj, ale na jeho pozici mu to určitě nepřidá

Reagovat
Salfovic

Měl prosinec na to, aby přesvědčil, že může být jedničkou.

Nepřesvědčil a v lednu někoho určitě přivedou.

Reagovat
kitas

Takže aj Trippier out ? Posledny mesiac nepresvedčil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Sir Jim Ratcliffe is expected to ask an external auditor to assess #mufc's structure and expenditure with a view to executing a major streamlining exercise, meaning as many as 300 jobs are potentially under threat. [@JamieJackson___]

Reagovat
r.mrazik

a on se nekdo divi,ze ten klub je rozhozeny,kdyz 13 mesicu probiha prodej a ted se jeste budou vsichni bat o mista

sezona uplne na hovno misto toho,aby tohle bylo vyreseno uz pred letem...

glazerovi jsou sracky

Reagovat
SunFells

Foderingham je zlý sen

Reagovat
SunFells

Alex Scott ♥ Minule dodrbal, tak nyní pěkně vrátil

Reagovat
vodka

Adam Scott luxusní potáhnutí balonu

Reagovat
oli9

Jota na střídačce

Reagovat
LaVolpe

Alisson; Alexander-Arnold, Quansah, Van Dijk, Gomez; Elliott, Endo, Gravenberch; Salah, Gakpo, Nunez

Reagovat
oli9

Nunezovi by tam dneska mohlo konečně něco padnout. Hezký fotbal na Burnley určitě nebude...

Ale věřím v 0:2

Reagovat
eder

Tak snad to dnes společně oslavíme při vítězství Villans

Reagovat
avicii

Dnes musíme ale už ani neverím ze by to bolo nejak s kľudom ako si furt želám na ihrisku súpera co je na spadnutie

Tak snad sa ukážeme a premenime co najviac šancí... Jota a jeho návrat

Reagovat
fenixLFC

nuneeeez

Reagovat
Coutinho10

nekecej Darwin obalovačka

Reagovat
EL Gringo

Darwin

Reagovat
SunFells

Pěkně zakončil

Reagovat
eder

Nebe se zbláznilo, vesmír se převrátil naruby ... Darwin zavěsil!

Reagovat
Miguel19

To bude richta.

Reagovat
LaVolpe

Ta obrana Burnley je na ručník už v 10. minutě.

Reagovat
vladis271

Keby tam bol namiesto Gakpa semi-decent PL hrac uz ma 1+1. Nemame buy-back clause na Solankeho?

Reagovat
oli9

Gakpo není špatný. Půjde nahoru ještě

Reagovat
Mastný Chobot

Mike Trésor rovno na zoznam cool mien

Reagovat
Miguel19

Nunez

Reagovat
vladis271

Reagovat
smetos

Po 8 kolech sem ho vyndal z fantasy

Reagovat
pedroLFC

Jakej faul tam našel teď proboha?

Reagovat
redyyz

Neuverilne ako nas tuto sezonu rezu. Ten obranca tam skakal do lopty a jouda odpiska faul

Reagovat
EL Gringo

Ten VAR túto sezónu a celkovo rozhodcovia slusne nás zarezávajú

Reagovat
pedroLFC

To není jen u nás, u každýho týmu bys našel situace, kdy je rozhodčí "zaříznul". Prostě u toho sedí lidi a ty chyby tam bohužel budou vždycky.

Reagovat
O.Giroud

asi hej, ale tak regulárny gól, MacAllister redka, penalta a teraz ďalší gól. Snáď máme aspoň právo si zapičovať

Reagovat
pedroLFC

Já neříkám, že mě to nesere. Jen mi to přijde takový ublíženecký

Reagovat
eder

Rozhodčí musíme porazit. Jsou to vesměs slepí zkorumpovaní retardové...

Reagovat
fenixLFC

Skorumpovani nie su, oni su proste neschopni kreteni aj zadarmo

Reagovat
martin.b

Jako tohle už není ani neschopnost, to je alibismus a nevím co všechno, prostě proč se na to VAR pořádně nekoukne, bejt to faul na penaltu, zkoumaj to tam 5 minut, tady jde o gol a oni si jsou za pár vteřin s verdiktem hotoví…

Reagovat
O.Giroud

njn LiVaRpool, hrozné fakt čo stvárajú a tiež by sme nemuseli stále tie brvná drbať

Reagovat
redyyz

Tam by odpiskali Salahovu ruku

Reagovat
avicii

Polčas sme totálne ovládli ale aj tak nemôžeme byť spokojný, takémuto súperovi musíte dať 3 kusy a dovidenia, šetriť sa v druhom polčase.. snáď co najrýchlejšie tie góly pridáme..

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VTID94

Nechápem tých fans Burnley. Tam sedia ako v kine. Žiadna podpora nič

Reagovat
Mastný Chobot

Ja som myslel, ze mam potichu tv, ale tam naozaj je tak slaba atmosfera

Reagovat
VTID94

Reagovat
Mastný Chobot

Keby Burnley neboli taki motaci, tak mizno aj nieco vymyslia, Liverpool smerom dozadu nie je nejako velmi presvedcivy. Taky Gibbs-White s Elangom by ich prevetrali viac. Ale mozno aj dobre, lebo s tym, co stvaraju ich obrancovia vzadu, by gol Burnley mal za nasledok tak 3 goly Liverpoolu.

Reagovat
martin.b

To by bylo aby pičus Tierney neudělal nějakej zářez, kdyby mu aspoň ten Taylor ještě nenapovídal tím chytnutím se za hlavou

Reagovat
dantetomas

Tak to bolo pekne…

Reagovat
dantetomas

Tak nic no

Reagovat
fenixLFC

Harveeeeey

Reagovat
Miguel19

To vezmou jako offside ne?

Reagovat
fenixLFC

Som v soku

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
avicii

Nech už skapu tie kurvy v čiernom na čele s Webom

Reagovat
VTID94

Reagovat
mistr129

Liverpoolu by se měly uznávat neregulérní góly, jinak to není fér

Reagovat
avicii

Stačilo keby uznali gol Ghapka, alebo penaltu proti vám trebárs, čo ty nato? Hm?

Reagovat
mistr129

Proč to tedy píšeš v 19:45 v návaznosti na tenhle gól, to sis vzpomněl na to co se stalo v sobotu?

Jinak penaltu za ruku řekli že být nemá ne? Je to nesmysl, ale vzhledem k tomu, jak je celou sezonu pravidlo o ruce aplikováno, logické a konzistentní.

Reagovat
avicii

Píšem v to náväznosti na to ze piskaju ako dementi celú sezónu

Reagovat
mistr129

Nerozporuju, myslím že to pociťujeme my i vy, ale tohle bylo 100% správné posouzení a ani nemohl rozhodnout jinak.

Reagovat
avicii

Mohol rozhodnúť správne aj v prvom polčase alebo cez víkend

Reagovat
Bakary3

Alebo před padesáti lety tehdy taky mohol

Reagovat
Registrujisejenproto

Nebud trapko

Reagovat
redyyz

Reagovat
Benzema

Reagovat
iamek

Var

Reagovat
martin.b

Tohle si u obrazovky zkontrolujou ale bránil mu ve výhledu no, asi správně posouzený

Reagovat
redyyz

Tak ale Salah tam bol postrceny, to im ako nevadilo? Plus,nemal ziadny zaujem na hre.

Reagovat
martin.b

Byl přesně v linii výhledu golmana, jestli se chtěl nebo nechtěl zapojit je jedno, golmana určitě omezil, tohle je pro mě ok rozhodnutí, co jsem pořád nezkousl je proč stejným způsobem nepostupovali u golu Gakpa, proč ho neposlali si to ověřit prostě.

Reagovat
fenixLFC

No, branil ve vyhledu.ved trafford tam robil krok do strany, preto by to nemal. To nebolo o tom ze by ju nevidel ale ze sa zle hybal...

Reagovat
VTID94

Im j*be jake ovplyvnenie? Čo sa mal vyparit? žiadny umysel preboha

Reagovat
Registrujisejenproto

Neumyslne veci prochazi jen Odegardovi

Reagovat
dantetomas

Tak v ofsajde bol, v line of vision tiez. Ze by to Trafford nemal, kedze bol uplne mimo a ze bol Salah do ofsajdu soteny obrancom Burnley? Who cares

Reagovat
redyyz

Reagovat
J0EL

Umysel sa pri ofsajde ale neriesi

Reagovat
redyyz

To uz neni ani smiesne

Reagovat
supporter

Ty vole, vzdyt ten golman sel do protismeru.

Reagovat
avicii

Keď už toto riešili cez VAR tak mali poslať toho demontáž Tiernyho aj na ten gól Ghapka

Reagovat
mistr129

Gakpův gól za mě spíš regulérní, ale přeci nejde srovnávat faul (situaci záležící na individuálním posouzení) s půlmetrovým ofsajdem

Reagovat
avicii

Keby sa lopty dotkol aspoň..

Reagovat
fenixLFC

Takze nejde porovnavat faul ako situaciu zaleziacu na individualnom posudeni s evetualnym zapojenim hraca mimo hry do hry ako situaciou zaleziacou na individualnom posudeni

Reagovat
mistr129

"mimo hru" myslíš přímo mezi Eliottem a Traffordem?

Reagovat
martin.b

Vzhledem k tomu, že byl poslán k obrazovce, jde o subjektivní rozhodnutí

Reagovat
mistr129

v tomhle smyslu jo a ok, blbě jsem se vyjádřil - měl jsem na mysli, že jedno je jednoznačné, druhé se dá zdůvodnit (i když s tím nesouhlasím) nějakými odlišnostmi výkladu pravidel atd.

Reagovat
martin.b

Jak chceš jednoznačně zdůvodnit faul když nedošlo ke kontaktu ? Plus Taylor se dám usvědčil svou reakcí chápu jak to myslíš, nemůžu souhlasit no

Reagovat
avicii

*dementa

Reagovat
Man__United

Podle zpráv by měl Mctominay sedět a záloha bude Mainoo Eriksen Bruno, křídla Rash a Garnacho

Reagovat
Salfovic

Škoda pro AV.

Reagovat
VTID94

To je zase latka Varu nastavená. Som zvedavý aké kktiny budú pískať za hodinu

Reagovat
iamek

Onana, Wan-Bissaka, Varane, Evans, Dalot, Mainoo, Eriksen, Rashford, Garnacho, Fernandes, Hojlund.

Mainoo

Luke Shaw and Sofyan Amrabat are OUT tonight with minor issues.

Reagovat
Man__United

Erik prozřel

Reagovat
Grahf

zas další zranení

Reagovat
Strakosha

Aby zase Mainoo nebyl u dvou gólů,jako na WHU

Reagovat
redyyz

Darwin "offside" Nunez

Reagovat
vitasrp

Pravidlově to je určitě správně posouzený, Salah stál ve výhledu brankáře, takže určitě negativně ovlivnil jeho schopnost reagovat, což stačí k tomu, aby to byl ofsajd - brankář nemusí mít reálnou šanci opravdu tu střelu chytit.

Na druhou stranu tohle jsou situace, kvůli kterým prostě nemám rád VAR. Jakmile je k dispozici technologie a můžeme se vrtat v nesmyslech, tak se tohle musí neuznat. Přitom reálně by tohle nikoho nesralo, kdyby to bylo uznaný a ve finále pak ta technologie v podobných situacích vede akorát k tomu, že se uznává méně branek, no.

Reagovat
81Tomas

Hlavne co ten kreten teda videl na tom prvnim neuznanem golu? Tam snad nebyl zadny faul...

Tohle je dobre ze odvolal, proti pravidlum to proste je

Reagovat
martin.b

Tohle dnes nevyhrajem

Reagovat
JessePinkman

Tierney je taková kurva, až to není hezký... pěkná kampaň letos proti Live. To už můžete dát kokotskýmu Arsenalu rovnou.

Reagovat
SunFells

Ten totiž miluje žalude

Reagovat
iamek

Reagovat
Gunner14

nezvladajko

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Neutron

Reagovat
Bakary3

brečet i po výhře

Reagovat
forrest

Reagovat
J0EL

Reagovat
Swarley

Dneska to bude zapas jen pro odvazne

Reagovat
Kinky7

za co ta zluta?????

Reagovat
VTID94

Dendoncker základ Pau na lavičke to zase bude vyzerať

Reagovat
SunFells

Lads, it is MU

Reagovat
VTID94

No a my hráme vonku

Reagovat
Kinky7

je pravdou ze obcas Trafford botu udela ale rozhodne by ho v nasi juniorce byla skoda.

Reagovat
dantetomas

To je strasna sracka zas

Reagovat
fenixLFC

Co to bola za vyhoda ty cierna pica

Reagovat
VTID94

To bola urážka čiernych pičí

Reagovat
forrest

Fico, ten slovnik trochu vylepsi!

Reagovat
fenixLFC

dobre pitomio

Reagovat
Miguel19

Endo je strašně slabej...

Reagovat
fenixLFC

Je uplne v klidu

Reagovat
avicii

Spravil strašnú chybu teraz ale posledný mesiac hral ako z veľkej knihy..

Reagovat
Melda

Tento zápas byl špatnej, spousta ztrát při přebírání míče.

Reagovat
avicii

Nepopieram, len hovorím co Miguel nespomenul, že proti Arsenalu a United bol jeden z najlepších

Reagovat
martin.b

To jste se úplně posrali, Endo Diaz

Reagovat
dantetomas

Z toho bude este faul enda

Reagovat
fenixLFC

Tiez to cakam

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Jotaaaaaaaaa

Reagovat
avicii

No co vy zmrdi v čiernom, čo si vymyslime...

Reagovat
Bakary3

Reagovat
forrest

Největší plačky na EF…

Reagovat
avicii

Čítaš ty niekedy co tu píšu vasi alebo trebárs fans Chelsea? asi nikto neplace nad rozhodcami ako modrý z Londýna

Reagovat
forrest

Prijde mi, ze LFC v tom suverenne vede… ale hlavne, vy brecite i kdyz vedete, vyhrajete a jste prvni… co byste vic chteli…

Reagovat
avicii

Keby tu plačeme a nevyhrali by sme tak nás tu vysmievate ze sa vyhovárame, treba poukázať na chyby rozhodcov za každých okolností a fakt si precitaj diskusie, kdo plače najviac, schválne

Reagovat
Coutinho10

konečně, ale štve mě to, že nejsme schopní dřív kill the game a zbytečně jsme riskovali, třeba před cca 5 minuty, kdy po hrubce mohlo Burnley srovnat na 1:1

Reagovat
avicii

Mali sme to už dávno zabiť bez výhovoriek

Reagovat
Coutinho10

naštěstí nás to dnes neztrestalo

Reagovat
martin.b

Tak co tam najdete teď kluci, faul ?

Reagovat
Salfovic

Naštěstí nic, a nestoupne už tak vysoký stupeň povodňového nebezpečí.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
forrest

Nebrečte furt

Reagovat
O.Giroud

Endo paradne

Reagovat
Registrujisejenproto

Jota

Skoda ze byl posledni zapasy zraneny, verim, ze on by tam gola dal

Reagovat
VTID94

Rooney again

Reagovat
dantetomas

Inak ten quansah je celkom prijemne prekvapenie

Reagovat
eder

Bohužel, nejspíš nás pozítří přeskočí FArsenal...

Reagovat
Coutinho10

ať jo nebo ne, tak hlavní, že se tam motáme a i tak to je hezký bejt zase 1.

Reagovat
Bakary3

Reagovat
eder

Jen se tlem, primitive. Kdybys byl čestný člověk, tak by ti bylo spíš stydno...

Reagovat
Bakary3

Jako za co, ty joudo?

Že proti Arsenalu nebyla foukla penalta, sice nelogicky, ale pracidlove zřejmě správně?

Neplac

Reagovat
aragorn

Mě se líbí, jak jste v sobotu prakticky všichni psali, že penalta měla být ale pak vydá PGMOL vyhlášení jen aby kryli rozhodčího za jeho neschopnost a najednou začnete otáčet

Reagovat
Bakary3

Ale já neotacim, jenže jestli je to pravidlove obhajitelné, byť se mi to zdá jako blbost, tak to tak je.

Takových pravidel je, viz ruka, kterou si hráč sám nastřelí...

A jestli tedy i tak trvate na tom, že se měla pískat penalta, tak tedy chcete výhodu navzdory pravidlům, je to tak?

Reagovat
aragorn

PGMOL se k tomu staví ve smyslu, nejdřív se stal skutek a teď se snažím výklad pravidel ohnout tak aby jsme se do

Reagovat
aragorn

*nich vlezli

Odegaardovům pohyb ruky k tělu byl pro, že chtěl plácnut do míče.

Tebe mám za jednoho z těch normálních fans gunners. Nesnižuj se k tomu

Reagovat
Bakary3

Já se k ničemu nesnižuju...

Za mě je to pořád jasná ruka.

Na druhou stranu, to pravidlo o ruce je tak složitý, že mu nerozumím a nevím, jestli je to opravdu pravidlove ok, že to nebylo piskany, nebo ne. Takže asi to vyjádření beru, ač mi to přijde jakkoliv nesmyslný.

To je vše.

Reagovat
aragorn

Pravidlo o ruce složitý je (rozhodčí PGMOL tomu vůbec nepomáhají) ale tato situace je zcela jasná.

Jednoznačně zvětšený objem těla, nepřirozená pozice ruky, zcela evidentní pohyb ruky k míči, vědomě nikoli náhodně, to vše ze vzdálenosti která není nijak blízko aby se jednalo o ruku nastřelenou a k tomu všemu se míč dotkl ruky v oblasti dlaně.

PGMOL si z toho vyvodí, že hráč se snažil míči vyhnout pohybem ruky k tělu a tudíž "omylem" plácl Odegaard do míče. Evidentní jak se snaží Webb krýt další hrůzostrašné rozhodnutí rozhodčího. Je to ukázkový příklad, jak se snažit ohnout pravidla, aby mi vyhovovali ale těch pět jasných důvodů proč to písknout jaksi opomenuli brát v potaz

Každopádně píšeš, že pro tebe jasná ruka a to cením

Reagovat
Bakary3

Já nevím, jak si tu situaci vyložit. Odegaarda považuji za opravdu inteligentního hráče, proto vylučují úmysl a připouštím jen zkrat

Nebo omyl.

Nejvíc mi to připadá, že byl prostě v ne úplně koordinovaným pohybu a svoje tělo při tom zákroku úplně neovládal, proto k tomu došlo.

Což je pro mě jedina polehčující okolnost, že nehrál rukou úmyslně, což ale při posuzování nemá hrát roli.

Ještě k ty přirozený pozici, tam jsem už někde psal, že je to dost diskutabilní - co je přirozená pozice při běhu, výskoku na hlavu, obranným postavení.. to je taky často s otazníkem...

Ale čistě do ty pravidlovy části nebrousim, protože už fakt netuším, co po všech změnách platí a co ne

Reagovat
J0EL

Alebo ked dal Newcastle gol po faule ( ) na Gabriela a PGMOL vydal stanovisko, ze to nebol faul, tak ste sa vsetci bili do prs, ze spravne rozhodnutie

Reagovat
fenixLFC

Lenze my sme to tvrdili aj predtym, pretoze to bolo spravbe vyriesene len vy ste v tom hladali porusenie pravidiel a arteta dostal hysterak

Reagovat
Front hell

Ti samí co se tady bili do prsou že to faul nebyl, pak řvali jasný faul pri vymyšleném faulu na Allisona proti City. Čest vyjímkám

Reagovat
J0EL

Reagovat
aragorn

V zápase s Newcastlem to pro vás bylo smolné ale ani v jednom rozhodnutí jste poškozeni nebyly.

Míč mimo hřiště nebyl a faul to byl 50:50 a rozhodčí se rozhodl to pustit. Tohle není chyba.

Reagovat
J0EL

Tak pre mna je ten vyklad PGMOL pri Gabrielovi a tejto ruke Odegaarda dost podobny. Proste si to ohli tak aby im to sedelo do rozhodnutia. Obe ruky na chrbte a strcenie (aj ked jemne) je proste za mna faul.

Tak ako Odegaardova ruka je za mna ruka no.

Ale je to jedno no. Ja skor poukazujem na to, ze niektori, ktori mali vyjadrenie PGMOL za modlu v pripade Gabriela to tu teraz idu veselo spochybnovat.

Reagovat
vodka

"faule"

Reagovat
J0EL

"nedovolenej ruke"

Reagovat
Remt

Já jsem třeba naprosto nadšený že se LFC motá s tím jak letos hraje vůbec v/okolo top4 Osobně jsem v předchozích letech považoval lfc za, co do výkonosti, kvalitnější tým. Takže za mě za tím velká spokojenost.

Reagovat
martin.b

Svou nervozitou a strachem o vítězství jsme jim dali šanci, Tierney klasika, ale supr, že jsme to zvládli, nikdo se snad nezranil a Jota nejlepší možný návrat.

Reagovat
aragorn

Reagovat
Strakosha

Jak dlouho budou Burnley držet Kompanyho? Vždyť i Luton si je maže na chleba.

Reagovat
Man__United

Ve studiu na Canal+ si myslí že ty peníze které SJR vloží do klubu půjdou hned v lednu na přestupy co na tom že Premier League teprve bude schvalovat prodej

Reagovat
Salfovic

Odborníci každým coulem

Reagovat
Spikous

Ja keď vidím dendonckera v základe

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Pravdupovediac už vidím tu jeho rozohrávku a k tomu Diego Carlos s Lengletom ktorý ju tiež dokážu pokaziť . Dúfam ale v pozitívny výsledok

Reagovat
Spikous

Inak mňa strašne znervózňuje ta naša rozohrávka vo vlastnej šestnástke zápas čo zápas najmä keď sú útočníci súpera v blízkosti

Reagovat
pingla

tady je slušně naplakáno od scouserů

Reagovat
Chittak_LFC

a to jeste nic Onana nepredvedl

Reagovat
Chittak_LFC

tak uz predvedl, brecim smichy

Reagovat
forrest

Nechapu, jsou 1., zapas vyhrali a placou jak maly fakani… verbez jedna

Reagovat
Salfovic

To vy aspoň bulíte po prohrách

Reagovat
Remt

Podle mě motate do kupy dvě věci, které by se motat dohromady neměly. Můžeš vyhrát a přitom zkonstatovat, že rozhodčí pískal špatně, pakliže máš ten pocit. To jsou dvě odlišné věci. Když například vyhraju i když rozhodčí dělal chybu za chybou, tak dle toho co říkáš, by žádný fanda vítězného týmu nemohl na špatný výkon rozhodčího nic říct. Což je přeci úplný nesmysl.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

ale vazne nanho chces ist s logikou?

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
fenixLFC

Prekonali ste to za 27 minut

Reagovat
Registrujisejenproto

Kanál volá

Reagovat
Serg!o

Máme regulérně nejhorší build up v PL, to je hrozná zoufalost.

Reagovat
iamek

Bosák zoufalec ty vole

Reagovat
forrest

Tak pojdme. Dneska za 3 body!

Reagovat
Man__United

Jestli je něco zoufalejšího než výkony United tak je to komentář Bosáka

Reagovat
iamek

Rash už je teď zralý na vystridani. Za 12 minut zajebal 3 postupné útoky + absolutně se nevrací.

Reagovat
iamek

Eriksen

Reagovat
Man__United

Ať to ten Ineos všechno rozprodá, všichni tragédie

Reagovat
Swarley

Zase reseni uplne genialni

Reagovat
Spikous

To som si hovoril že to prečíslenie manchester využije

Reagovat
iamek

Absolutně bez sebevědomí. Nikdo balon ve finalce nechce.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Miguel19

Dalot To je fakt strašnej zoufalec..

Reagovat
Miguel19

Jako bych viděl naše obránce.

Reagovat
O.Giroud

takeho Thiaga Silvu

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
iamek

Dalot

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

Gooooooooool. Jen dejte čočku těm zoufalcum

Reagovat
O.Giroud

neviem čo skúšali s tým Baileym ale ok

Reagovat
VTID94

Vyšlo to ne?

Reagovat
BennDyaz

Jen vidime, neslysime. Bailey mu rikal "Kamo, ses k nicemu, nechytis ani covid a tvoje mama je tlusta, tak čau"

Reagovat
VTID94

Super John Mcgiiiiiiiiiiiinn

Reagovat
O.Giroud

cakaj, je to ManUtd a VAR

Reagovat
VTID94

Reagovat
O.Giroud

vykolajil aj toho za VARom

Reagovat
Coutinho10

dobře ho Bailey vykolejil

Reagovat
Man__United

Bohužel s Ineosem musí přijít i nový manažer, ETH to stará vedení prostě jako všechny ostatní semlelo a z tohoto už není cesty ven!

Takže nový sportovní ředitel, který si musí vybrat nového manažera!

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Stoperi ty vole všichni za svým hráčem. Neskutečné

Reagovat
Sandstorm

Jak jim tohle může propadnout až do brány

Reagovat
Miguel19

Taky do toho mohl Watkins ťuknout

Reagovat
Mastný Chobot

Bailey zaklial Onanu nejakym jamajskym zaklinadlom

Reagovat
VTID94

Ten je prekliaty už dlho

Reagovat
r.mrazik

Onana je kopyto

Reagovat
Strakosha

Busby a Iamek určitě rychle přispěchají s nějakou statistikou, že tato situace byla pro gólmana neřešitelná

Reagovat
avicii

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
r.mrazik

Určitě má skvělý XNěco

Reagovat
Nizzie

koukám, že už nás, odpůrců tohoto biče na jakékoliv argumenty, začíná být více.

Reagovat
r.mrazik

Je nás hodně

Reagovat
Euphael

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
oli9

a ještě na jeho obranu napíšou 4 argumenty že to vyřešil vlastně dobře jen z toho byl gól

Reagovat
r.mrazik

Z tohodle bych tekl...

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
Greaber

Reagovat
king23

Reagovat
aragorn

Reagovat
Tomanatura

Tak kdo jde obhajivat Onanu tentokrat? Prumerny golman s nedostatecnou kvalitou pro United, at si tady kdo chce rika co chce.

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomanatura

Smej se cemu chces, Inter prodal Onanu za 50 a privedl lepsiho brankarr za 6 mega.

Reagovat
Salfovic

V Interu by byl za hvězdu i Sňozík.

Reagovat
Tomanatura

To tezko, Audero chytal dva zapasy a dostal 5 golu, Sommer za 22 zapasu 8

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že je podprůměrny. Jen pár lidí tady jede jak má super čísla

Reagovat
J0EL

Reagovat
aragorn

Reagovat
R.Meireles

Balon ještě nenu ani v malým vapne a Bruno uz zvedá ruku

Reagovat
BennDyaz

Onana je dobrej, jen zapomnel, ze je za nim fotbalova, nikoliv hokejova branka. Jinak byl ten rozklek vybornej

Reagovat
Aldeano

Reagovat
repkajebuh

Reagovat
Skalda29

Jeden už takový pustil.

Reagovat
MystycMac

Verim tomu že keby taký gol padol na opačnej strane tak sa hned ruši...Nevadí Hojlund otoči 2 gólmi.

Reagovat
O.Giroud

a nariadi penalta pre Aston Villu

Reagovat
repkajebuh

Onana ale jooo, ať si ho chválí jak chcou. Čím dýl si to tupý hovado nechají, tím líp pro ně

Reagovat
Miguel19

Pičo kdo je ten Murphy? To bude asi Ramsey...

Reagovat
VTID94

Reagovat
avicii

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
supporter

Hraci bez charakteru! Fanousci by se meli zvednout a odejit

Reagovat
Mastný Chobot

Mohol by biekto Bosakovi poradit, ze Jacob Murphy je v Newcastli a nie v Aston Ville.

Reagovat
Spikous

Nenormálne má s tým serie ten chlap je mimo

Reagovat
VTID94

Ty kkt Dendonckeeeeeeer

Reagovat
Spikous

Nechápem že dal gól práve on

Reagovat
iamek

Slušný rozklad

Stoperi top práce

Reagovat
MystycMac

Nevadí, tak Hojlund da Hattrick...

Reagovat
Man__United

Rashforda prodat v zimě Saudské Arábie, Bruna taky někam

Vlastně bych tam nechal jen ty mladé hráče jako Mainoo, Garnacho, Hojlund protože u nich je aspoň nějaká naděje že by mohli být v novém týmu dobří

Reagovat
Csaplárova past

Ty jsi blazen

Reagovat
r.mrazik

Varane raději uhne

Reagovat
iamek

U prvního gólů stojí, u druhého uhne

Reagovat
r.mrazik

Má formu do Arábie

Reagovat
LaVolpe

Já už teda viděl něco gólů...

Reagovat
iamek

Sám mezi čtyřma a každý cumi

Reagovat
Miguel19

Dendoncker u obou fíků

Reagovat
forrest

Super. Tak ve 20. minute mame hotovo a ja to muzu vypnout…

Reagovat
pingla

PROČ JE ÚPLNĚ VOLNÝ KURVA??????

Reagovat
BennDyaz

Dendocker luxusni patickou To mne podrz ptaka

Reagovat
Csaplárova past

To vypada tak na 0:4

Reagovat
fenixLFC

Tu je naplakane od mufanov a to je len polhodina

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
iamek

Někteří placou když prohravame a někteří brečí i když vyhrajou.

Reagovat
fenixLFC

Na to aby ste plakali pri vyhravani vam chyba jedna podstatna nalezitost no..

Reagovat
Registrujisejenproto

kanál volá

Reagovat
avicii

Reagovat
pingla

ty kkto, my neplačeme na rozhodčího, VAR apod.

Reagovat
avicii

Počkaj si

Reagovat
forrest

Fico, ty jsi opravdu kus debila. Co presne beres jako plakani? Ze tady nekdo napise, ze 4 stoperi koukaji, jak leti centr do brany?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
r.mrazik

Virgil dneska nepřišel

Reagovat
aragorn

Reagovat
Mastný Chobot

Skvele branenie od MU uplne pokryli to, co nemali pokryte hraci Villy

Reagovat
Coutinho10

obránci MU jak kužely

Reagovat
m.sali

rozhodčí, pískej konec sezóny!

Reagovat
Swarley

Braneni level okres, spatny okres, podmáčený Bruntál

Reagovat
Aldeano

Reagovat
MystycMac

To ako čo chce United teraz vlastne robit ? gol nedajú jedine ubrániť 0:2

Reagovat
Breze

Varane sa tusim tej lopte normalne uhol

Reagovat
zidane78

Co sa nacvicuje na treningu united? Kto tam trenuje taktiku,upratovacka so city stadionu?

Reagovat
martin.b

Varane dělá pro útěk do Realu maximum

Reagovat
Aldeano

Reagovat
MystycMac

A čo by ten úbožiak robil v Reale ??

Reagovat
Breze

Nie, vdaka.

Reagovat
Man__United

Jestli se chtěli před novými majiteli ukázat tak se jim to daří skvěle

Reagovat
Csaplárova past

Predvadi svuj standard letosni, s tim je novy majitel kupoval

Reagovat
Skalda29

Trapné také jednoduché góly. To snad není ani možné. Obrana nic

Reagovat
neyto

Reagovat
supporter

Jeste porad nekdo obhajuje Ten Haga a toho jeho saska v brane?

Reagovat
avicii

Reagovat
Man__United

A jak za to mohl Onana když tam Varane stojí a čumí

Reagovat
iamek

Může i za pád letadla v Mnichově

Reagovat
fenixLFC

Akoze ani to lietadlo nechytil...

Reagovat
supporter

Vzdyt to neni o tom golu. To jste fakt vsichni slepi? On je uplne ztracenej chlapec.

Reagovat
king23

Hlavně je to celkově hrozně smutný. Fandové United byli před lety jedni z nejnáročnějších na světě a nyní jim to stojí za to obhajovat úplnou nulu.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
iamek

Smlouvu ještě roztrhaji

Reagovat
iamek

Garnacho

Reagovat
fenixLFC

Tvl ale ten hojlund je tam proste uplne rovnako uzitocny ako keby pred zaciatkom losovali random divaka z tribuny aby si zahral

Reagovat
MystycMac

Nunez a Hojlund by bol útok snov... a na lavičku Jacksona

Reagovat
Maximm9

Jackson by dostal zlutou podle me i na lavicce

Reagovat
Gazdo

Za kecy ale to by nebola chyba discipliny

Reagovat
Salfovic

To zas není nic složitého.

Reagovat
R.Meireles

To by byl Darwin jednička, ten aspoň goly dává

Reagovat
MystycMac

Nunez je kopyto milión šanci a nepremení nič ...

Reagovat
R.Meireles

Porovnavame ho s Hojlundem víš to?

Reagovat
MystycMac

ved hej neje o nič lepši...

Reagovat
R.Meireles

Hojlundom ne Hallandom

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
jenage

Hojlund nemá co spálit.

Reagovat
fenixLFC

To si nunez nezasluzi porovnavat s takym priemerakom

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
forrest

Fico pls… to je trapny i na tebe…

Reagovat
fenixLFC

Ale no tak pitomio, zvladaj. Ved je uplne odpojeny z hry, nahravky nanho nejdu, vsade pozde...

Reagovat
Salfovic

Nechcete jít s tímhle (s nimi) do prdele, to je fakt strašně otravný.

Reagovat
Grahf

Rozpustiť a nasadiť krumple

Reagovat
avicii

Reagovat
bakasa

Reagovat
Salfovic

Lenglet se tam snad musel bát.

Reagovat
Mastný Chobot

Bruno jak chcel opakovat po baileym

Reagovat
Euphael

Reagovat
iamek

Stal za golmanem?

Reagovat
O.Giroud

o to vtipnejsie, ze to ani napodobnit nevie

Reagovat
iamek

Takže jen tvoje fantazie

Reagovat
O.Giroud

mozno tvoja

Reagovat
LaVolpe

Ale dělal to špatně.

Reagovat
Breze

Reagovat
VTID94

Reagovat
avicii

Reagovat
aragorn

Reagovat
LaVolpe

Eriksen no tvl

Reagovat
Rothbard

Letošní United vůbec nepoznávám.

Reagovat
VTID94

V tej obrane mame pekne diery aj keď hrajú stopéri spolu asi tretí zápas

Reagovat
Spikous

Ešte že manchester má taký problém so zakončením

Reagovat
r.mrazik

Na Hojlunda tam byl teda faul

Reagovat
iamek

Nejsme Pool, aby nás rozhodčí zapas co zapas tlačil

Reagovat
O.Giroud

wow, ty to fakt nedavas

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
Registrujisejenproto

solidní křeč

Reagovat
avicii

Forest dúfam ze to vidíš

Reagovat
fenixLFC

Pssst

Reagovat
forrest

Ja vim, ze podle tady toho pulmozka ze slovenska Fico-LFC je kazdej komentar breceni.

Panove, prohravame 2:0, hrajeme hrozne, vime to, mate radost, mejte… ale ty vole, vy brecite na 1. miste, po vedeni a vyhranym zapase… co byste chteli vlastne? Fakt uprimne. Nechapu to.

Reagovat
fenixLFC

okej, viem ze to je zbytocne s tebou ale skusim ti odpovedat. co by sme chceli? aby rozhodcovia neboli banda neschopnych nekonzistentnych lopat. a je jedno ci vyhravame alebo prehravame, to nema s tym ze su rozhodcovia k hovnu nic spolocne...

za seba ich tu kritizujem pravidelne a u kazdeho ked vidim ze pisknu debilinu, nie len u nas. a najma neviem kedy chces aby boli kritizovani. ked ich kritizujeme po vyhre, tak nezvladame ani vyhru, ked po prehre tak sa vyhovarame. a nie su tak dobri aby si zasluzili byt bez kritiky. ked nechapes ani toto, tak uz fakt neviem co by si chcel chapat

Reagovat
eder

Reagovat
avicii

on si stále myslí že na rozhodcu môžeš pindat len keď nevyhras ? Oni sú viac mimo než som si myslel

Reagovat
forrest

V preview v case zapase Poolu tady vsichni fans breci, jak ted sudi najde na tomhle zakroku neco, jak neco tamhle, jak je celou sezonu neskutecne vsichni rezou a jsou vsichni proti nim...

V zapase United tady nasi fans napisou, jak hrajeme hrozne, ze stoperi koukaji a cumi a fans LFC jen posilaji smajliky s tim, jak brecime vic nez oni.

A po zapase jsou najednou vsichni nad veci, jak bojuji za vyssi dobro, aby sudi piskali rovinu vsech... Alibismus v praxi. Co cekat taky tady od ty bandy "podtrzitko_LFC_neco".

Reagovat
Salfovic

Nádherná akce. Ale var jistě něco najde.

Corruption league <3

Mít na sobě liverpoolský dres tak to uzná

Pojď tam něco najít come on

Co si tam teď zkorumpovany var najde?

Hádej kdo to psal?

Reagovat
Front hell

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
forrest

Já ne a jedna vlaštovka jaro nedělá…

Reagovat
bbbauch

Vsak jak pise Salfovic, u nas to nekolik jedincu jede uplne stejne..

Reagovat
Mastný Chobot

zaujimavy stav

Reagovat
BennDyaz

Na tuhle hlasku bych aspon rok pockal, nez se zapomene na gol proti Tottenhamu ci ruku proti Arsenalu...

Reagovat
81Tomas

Wow, ty jsi tak v pici, ze ani trollit neumis

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
J0EL

here we go

Reagovat
aragorn

Reagovat
zidane78

ten hag pravdepodobne nacvicoval taktiku s dorastencami,lebo hraci co teraz hraju,to neboli urcite

Reagovat
r.mrazik

Já říkám, že hrajeme špatně

Ale.to nemění nic na tom, že tohle teda faul byl

Reagovat
iamek

Onana luxus rozehravka

Takový tlak a klasicky nic.

Reagovat
MystycMac

Neviem si predstaviť jak United chce dať gol veď to neje nerealne...

Reagovat
fenixLFC

Bruno si zahra na delfina, inak tazko povedat

Reagovat
VTID94

Reagovat
MystycMac

a VAR penaltu zruší a Bruno dostane kartu za kecy...

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
MystycMac

Oni ani nevedia čo je ofsajd

Reagovat
BennDyaz

Josh McGinn, Jacob Murphy... zajímavá příprava pana "Bošáka"

Reagovat
Man__United

Varane prodat

Dalot prodat

Rashford prodat

Bruno prodat

AWB prodat

Eriksen prodat

Antony prodat

Sancho prodat

Onana prodat

Lisandro nechat

Garnacho nechat

Mainoo nechat

Shaw nechat

AWB tam nevím

Reagovat
Rothbard

United prodat...och wait

Reagovat
zidane78

Reagovat
Breze

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
VTID94

Určite za všetko môžu hráči

Reagovat
Manik...

A hrát bude kdo?

Reagovat
avicii

ukončiť činnosť klubu bude jednoduchšie a peniažky venovať charite, všetci spokojný

Reagovat
Man__United

Mctominay prodat

Evans prodat

Maguire prodat

Lindelof prodat

Casemiro prodat

Hojlund nechat

Mount nechat

Reagovat
Chittak_LFC

a jak teda ten AWB? prodat nebo nevis?

Reagovat
Chittak_LFC

NA Hojlunda uz rovnou zapomnel

Reagovat
Strakosha

Neskutečný rozbor

Reagovat
janinho

tak sa už kurva rozhodni s tým AWB

Reagovat
Maximm9

Rashford = Ofsajd

Reagovat
iamek

Kolik těch šanci Rash ještě chce? Třetí slusna situace a nic

Reagovat
LH171186

Jako fanoušek Barcelony poslední roky celkem trpím, ale jsem rád ze spousty lidí fandící ManU jsou na tom hůř.....

Reagovat
Maximm9

Si nedokazes predstavit co zacivaji fandove Chelsea

Reagovat
Manik...

Reagovat
Manik...

Ale utrpení United je dlouhodobější

Reagovat
Gazdo

Tym uz umreli emocie

Reagovat
masly008

to jsou tak alibistické fauly až to bolí.

Reagovat
guestikor

Ten Hojlund vsechno dojebe

Reagovat
Csaplárova past

Ty pičo , já se směju United a teď jsem zjistil, že jsem měl vsazenou poločasovou plichtu. Čuráci, neumí hrát a ještě kurví tikety

Reagovat
jenage

Nick Csaplárova past a ty vsadíš plichtu.

Reagovat
iamek

AV v obraně úplně zoufalá, ale dementi buď nehlidaji ofside nebo zakončí jak dementi

Reagovat
Spikous

Ale tak mieste jediný tím ktorý má problém s tou ofsajdovou pascou. Tá vysoká obrana línia je účinná ale veľmi riskantná no zatiaľ to Emerymu vychádza

Reagovat
fenixLFC

Skvely signal standardka dozadu a do ofsajdu

Reagovat
iamek

Ty si ho musíš vyhonit i za špatně hozeny aut ne?

Reagovat
Chittak_LFC

Tak s pravdou ven, copak Ti jezisek neprinesl pod stromecek, ze jsi tak trudomyslny?

Reagovat
iamek

Proč bych měl slavit Vánoce?

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Chittak_LFC

Chápu, že u vás není co slavit

Reagovat
iamek

To jako, ze neslavím Vánoce několik let mají něco společného s United? Velká myšlenka

Reagovat
Mastný Chobot

Je to od Moyesa?

Reagovat
Salfovic

Chanuku

Reagovat
fenixLFC

ano a ako lubrikant pouzijem vase slzy

Reagovat
avicii

a ze my nezvládame, ty tomu dávaš teda iný strop

Reagovat
iamek

Lol. Zase ty . Zkusíme to znova. Ty/vy neunasite ani když vyhrávate a vedete ligu.

Reagovat
avicii

ďalej si vymýšľaj..to je specialitka vás

Reagovat
iamek

avicii

26.12.2023

19:45

Nech už skapu tie kurvy v čiernom na čele s Webom

Reagovat
avicii

Mam nájsť niečo obdobne od teba? Ale načo ved ti dobre vieš..

Reagovat
iamek

Napíšeš, ze si vymýšlím a když ti tady dam par hodin starý tvůj post, tak reagujes takhle . Nádhera

Reagovat
avicii

Stazovat sa na rozhodcov ktorý chýbajú je teda oficiálne len proste nezvladanie bez ohladu ci som prestrelil? Nezvladanie je hlavne to ze reagujes na každý príspevok podráždene

Reagovat
Salfovic

To je spíš přání než pláč.

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
aragorn

Reagovat
Miguel19

Ti už mají tak 10 offsidů, protože minimálně ve 2 dávali AV výhodu...

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
masly008

to už ETH nemůže ustát ne?

Reagovat
Man__United

Tak neustane to celé sportovní vedení no, kromě nového sportovního ředitele přijde i nový manažer

Reagovat
Neutron

Reagovat
Rothbard

Tak si sedne no.

Reagovat
Manchestersky Krocan

Aj keby neexistovalo pravidlo offsidu, tak ten gól nedajú lebo sú to úplní tragédi

Reagovat
Mastný Chobot

Tie Emeryho ofsajd pasce dnes funguju perfektne teda

Reagovat
Maximm9

To nejsou pasti Rashford je 2 metry v ofsajdu a cche balon

Reagovat
kitas

Hojlund detto

Reagovat
iamek

Od stavu 0:2 fajn výkon, ale když nedáš šance + nejsi schopny pohlidat ofside, tak neudelas nic. Stoperi u obou gólů naprosto dělo bránění

Začíná připomínat křeč pod OGS, ale ten neměl zapas co zapas out 10-12 hráčů.

Střídat tam chudák nemá taky co

Reagovat
81Tomas

To jsou tragedi vole s tema offsidama

Reagovat
iamek

Reagovat
zidane78

co im taj TH moze povedat,celu sezonu hraju na chuja,a pravdepodobne na nich nakrical vsetko co mohol,a viditelne to nema ziaden efekt,bud harci na to kaslu alebo na nich krici v holandcine,takze mu nerozumeju

Reagovat
Wazza228

Jako, díky Eriksenovi to alespoň vypadá, že máme zálohu, ale ten náš útok je fakt žalostnej. A ty obdržený góly.

Reagovat
VTID94

Dendonckera som sa bál a dal gól

Fans si zaspievali v 25.minute old trafford is falling down

Zatiaľ som spokojný

Reagovat
Spikous

Čaká nás ešte 45 minút a ja so niesom istý či by sme mali takto nechať hrať manchester ...zatiaľ svoje šance nevyužili ale to môže prísť . Chce to trocha viac podržať loptu a ukľudniť to .

Reagovat
VTID94

Sú tam chybičky no. Tá obrana je strašne chaotická. Vidieť že niesu zohraty

Reagovat
Spikous

No Lenglet a Carlos o sebe ako keby nevedeli kde sa pohybuje ten druhý

Reagovat
Man__United

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Ralf Rangnick: Manchester United need 'open-heart surgery' to recover

Reagovat
iamek

Do posledního písmenka se splnilo vše, co tenkrát na tiskovce říkal

Reagovat
Man__United

Reagovat
ZJEV

Jako at uz jde ten Onana fakt na lavku. Ta vymena za DeGeu se hrube nepovedla. Krome hry nohama jsem si od Onany sliboval i lepsi vybihani a sbirani centru, ale on je v tom snad jeste horsi nez David. Vsak tu peticku vubec neovlada, naposled si snad sel pro centr proti Vlkum, kde mu odpustili penaltu. Jinak ty centry vubec nesbira. Prijde mi ze tam kolikrat stoji jak pribity a pak se tam teatralne rozlepi. To vybihani proti hracum je taky hruza, co si budem i u toho Bowena minule kolo mel byt mnohem bliz. Zatim mi prijde, ze to rychle tempo nezvlada a zaostava ve cteni te hry. A lepsi hra nohama to fakt nezachrani.

Reagovat
r.mrazik

Je to gólman k hovnu

Reagovat
Manchestersky Krocan

Mal sériu 4-5 zápasov kedy sa jeho výkony zlepšili a aj podržal v niekoľkých zápasoch, ale po tej blamáži v LM sa vrátil k tragickým výkonom

Reagovat
vodka

tohle je blbost, centry sbira vic nez David, ale to jeho vyrazeni je dementni

Reagovat
ZJEV

Mozna na ne chodi casteji, ale urcite je casteji nesbira

Reagovat
vodka

fakta neojebes

Reagovat
iamek

Van Persie <3 na tribune. Ten by jeste ted byl platnejsi než nás cely útok.

Reagovat
Miguel19

Jo, to samé už vidím u Pocheho, jak říkal ve studiu...

Reagovat
Swarley

Jeste to DDG moderuje ve studiu..

Reagovat
jsmolda

Od ledna budou dávat United už jen na Comedy Central

Reagovat
Man__United

Andre Onana created more chances (1) in the first half against Aston Villa than any other #mufc player apart from Bruno Fernandes (2). [@StatmanDave]

Směšné když ti brankář vytvoří víc šancí než hráči v poli

Reagovat
iamek

Skvěle to rozdává

Reagovat
r.mrazik

Směšné je co chytá

Reagovat
supporter

Tohle bude jeste sranda sezona. Paradoxne by nam nejvic prospel sestup. Druhy polocas ocekavam opticky zvysenou aktivitu(stejne neni co ztratit) a Villa nam tam soupne treti.

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Reagovat
Neutron

Drama queen

Reagovat
iamek

Nádherná akce

Ale var jistě něco najde

Reagovat
bakasa

Reagovat
MystycMac

offside...

Reagovat
Miguel19

Hezká akce

Reagovat
Man__United

Ofsajd

Reagovat
Swarley

To musel byt ofsajd

Reagovat
forrest

Pojdte na ty kurvy

Reagovat
Spikous

Inteligentný názor

Reagovat
avicii

Vraj zvládajú uplne v pohode

Reagovat
Spikous

Nechápem ako keby sme ich nejako tvrdo a zákerné faulovali

Reagovat
forrest

Ty vole, poser se z toho treba… ty nazore

Reagovat
avicii

Reagovat
avicii

Hmmm

Reagovat
MystycMac

zrušte im to !!!!

Reagovat
forrest

Tohle musime jeste otocit, pokud to uznaji…

Reagovat
Man__United

Neuznají

Reagovat
iamek

To by musel mít Garnacho jiný dres

Reagovat
mimi_united

Garnacho je nový Ronaldo, neskutočný hráč

Reagovat
bakasa

Reagovat
Breze

Reagovat
bakasa

Reagovat
Sandstorm

Nečekaně offside.

Reagovat
iamek

Corruption league <3

Reagovat
Chittak_LFC

Reagovat
avicii

Toto je taaaak sladké ja ti fakt ďakujem, ty úplne negujes všetko co tu hlásate

Reagovat
aragorn

On je jeden z největších klaunů tady.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Man__United

Mít na sobě liverpoolský dres tak to uzná

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Man__United

V pici všechno úplně

Reagovat
Busby babes

ty vole, kdyz se to sere, tak komplet.

Reagovat
Busby babes

krok no. skoda.

Reagovat
masly008

to si přece musí pohlídat

Reagovat
Busby babes

tohle? na 30 metru a navic ani netusi, ze mu to Rash da z prvni a nepotahne kousek? navic o krok.. smula.

Reagovat
MystycMac

Reagovat
Man__United

Teď už jenom bude třetí gól a konec

Reagovat
VTID94

Už aj Var sa vy*ebal na united

Reagovat
Spikous

Ale zase Lenglet a Carlos úplne mimo

Reagovat
VTID94

Ofsajdova past

Reagovat
Spikous

To hej ale Torres a Konsa v strede je niečo úplne iné :)

Reagovat
forrest

Proc neukazou aspon tu rezii VARu… ukazou jen jeden uhel a pak nic…

Reagovat
iamek

Rash noc krásné

Reagovat
iamek

*moc

Reagovat
martin.b

Těsnej, ale vypadalo to na offside.

Reagovat
martin.b

Tak nakonec docela jasnej

Reagovat
Manik...

Reagovat
Man__United

Mimochodem po těch gólech co jsme dostali tak než ETH by měl letět Eric Ramses jako trenér obranných standartek

Reagovat
iamek

Reagovat
Busby babes

tohle ma byt karta. Rash se zastavil, protoze kdyby ne, tak mu prelame nohy. sorry jako

Reagovat
iamek

Reagovat
R.Meireles

Reagovat
Remt

Tohle je proste nebezpecna hra za me.

Reagovat
r.mrazik

měla být karta

Reagovat
Freedo

Jasná redka brankář

Reagovat
aragorn

Reagovat
fenixLFC

tvl co tam riesia, ved to bol krasny sklz

Reagovat
VTID94

Reagovat
Man__United

Reagovat
Busby babes

hele ne, tohle neni krasnej skluz. nerikam, ze to melo byt vylouceni, ale tohle je faul. vzal balon, ale pak i nohy a neni to pruser, jen kvuli tomu, ze Rash zpomalil na posledni chvili.

My jsme videli x vylouceni nasich hracu za obdobne zakroky

Reagovat
mistr129

faul a žlutá. Na červenou určitě ne, čistý stejně tak

Reagovat
MystycMac

čista redka či teraz už sa berie že prva lopta ?????

Reagovat
Tomanatura

Martinez je super brankar, presne takto se do souboje chodi. Priste uz mu Rashford uhne z reflexu.

Reagovat
Sandstorm

Rozhodčí ve formě.

Reagovat
VTID94

Čistý zákrok Emi

Reagovat
Spikous

Carlos a tie jeho rozohrávky, zápas čo zápas

Reagovat
iamek

Lol

Jak Casemiro trefil balon a pak sejmul hráče, tak redka a tady nic

Reagovat
Man__United

Reagovat
mimi_united

Jasná červená

Reagovat
Breze

to teda ani nahodou

Reagovat
Man__United

Klidně červená, že hrál balón je úplně jedno dítě je to na hráče United tak v je to VARU jedno

Reagovat
masly008

před pár lety by se bučelo na Rashe že se tam válí.Dneska by někteří chtěli červenou

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
VTID94

Reagovat
mimi_united

Keby Rash neuhol mal by pravdepodobne zlomenú nohu

Reagovat
masly008

kdyby měl mozek tak už tam ani nejde, protože to nemohl mít.

Reagovat
vitasrp

Jj, je to kretén, že běží ve sprintu za balónem za obranu.

Reagovat
masly008

Tak ale asi musael potom vidět že tam bude golman dříve.Nebo čekal že mu uhne?

Reagovat
vitasrp

A jako v tom plném sprintu uděláš co? Máš dva frajery ve sprintu proti sobě, tam jako toho moc neuděláš. Uděláš jen to, co uděláš jako Rashford, že zpomalíš a případně si povyskočíš, abys nedostal ránu na stojnou nohu.

Reagovat
masly008

Ok ale co jako měl dělat Martinez? Uhnout? To je jejich riziko.Martinez hrál balon.Rash se bohužel musí chránit i sám.To nebyl zklus že by šel po hráči.

Reagovat
vitasrp

Nic, šel do skluzu, kdy jdou dva hráči proti sobě, a tak prostě riskoval, že udělá faul.

Trefil balón a druhou nohou podrazil útočníka, to by se mělo posoudit jako faul + žlutá karta. Červená karta určitě ne.

Reagovat
Busby babes

presne. diky. ja treba nemylsim, ze by za to mela byt cervena, ale proste byl to faul.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Busby babes

delals nekdy jakejkoliv sport a resil cokoliv v rychlosti? vis jak rychle tohle je a jak na hrane tyhle situace resis? Ani jeden z nich, jak Martinez tak Rash rozhodne neresili tu situaci nejak stylem: jo, jsem tam prvni/druhej, tak muzu jit naplno/ zpomalim a uskocim... oba dva to resili jen cistym instinktem...

Reagovat
Busby babes

fakt neuveritelny, co se tu doctes

Reagovat
Breze

Reagovat
iamek

Reagovat
Jesfey

Naštěstí se fotbal posunul od doby, kdys mohl zabít hráče jen kvůli tomu, že jsi zahrál balón dřív.

Reagovat
masly008

A přesto bylo tehdy těch zranění méně co?

Reagovat
Freedo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Man__United

Pojď tam něco najít come on

Reagovat
iamek

Co si tam teď zkorumpovany var najde?

Úžasný druhy poločas

Reagovat
Sandstorm

Teď už nebude offside? Já už bych se nedivil ničemu.

Reagovat
iamek

Jasný faul Bruna

Reagovat
MystycMac

offside !!!!!! zrušiť hned !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
forrest

Konecne… tak pojdme to otocit!

Reagovat
masly008

tak teď si to už pohlídal a nebylo to ani těžké.Ještě že je Rash připosraný chodit sám.Náhra boží.

Reagovat
Skalda29

Ten Hag radost z gólu jak kluci ze San Marina

Reagovat
LaVolpe

Onana to může být moment zápasu.

Reagovat
Nikikrew

Villansns takou obranou tazko mozu hrat o titul

Reagovat
VTID94

Tak snáď ani nikto nečaká že by sme hrali o titul

Reagovat
masly008

asi tak.Budete něco jako castle minulou sezonu.

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Hrozne to rozprávanie obrancov . Carlos taketo veci predvádza často bohužiaľ pre Villu

Reagovat
Spikous

Rozohravanie

Reagovat
avicii

to je strašné bránenie od nich

Reagovat
Jesfey

Tak oni ani do útoku nepředvedli nic.

Reagovat
MystycMac

zrušit offside !!!! a ak nie tak Eriksen mal v 56 min ruku pri spracovani...

Reagovat
forrest

Ale tak, nebrecme jak kaspari z Poolu…

Reagovat
iamek

Onana famózní

Reagovat
mimi_united

On má neskutočné reflexy, mačka

Reagovat
PanAu

Prej cervena vystrcte si někteří hlavu z prdele už, todle není balet.

Reagovat
VTID94

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Man__United

Jasně jde nohama napřed a kdyby Rashford nezastavil tak mu zlomí nohu na půl

Reagovat
PanAu

To můžeš říct u každého druhého skluzu, co je radši zakázat, aby se nikomu nic nestalo?

Reagovat
Breze

Reagovat
Busby babes

Rash a Garnacho, krasny.

Reagovat
masly008

Jinak velká pochvala Bissakovi.Onana ho tam sroloval, ale neležel, vstanul a ještě to super odbránil.

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Ok když nic aspoň jsme dali gól v prosinci takže nebude chybět klubová anketa

Reagovat
kitas

Stalo sa niekedy že by Hojlund vôbec s nejakou prihrávkou počítal? Veď on si vždy nabehne úplne mimo

Reagovat
iamek

Dneska těžká zoufalost

Reagovat
vodka

Reagovat
iamek

Ten pas na Garnacha . Top

Reagovat
masly008

Ale asi měl dávat pod sebe.

Reagovat
iamek

Měl

Reagovat
Man__United

TEĎ MĚL PRIHRAT

Reagovat
iamek

Reagovat
fenixLFC

oni toho hojlunda maju fakt uplne na haku

Reagovat
iamek

Dneska nabíhá úplně zoufale

Reagovat
John Obi Mikel

Jestli nepomůže účkám ani Csaplár, tak už nevim, co jiného.

Reagovat
John Obi Mikel

Pomohl

Reagovat
MystycMac

Ako dostať od United gol to je pekná potupa pre Villu

Reagovat
LaVolpe

další offside

Reagovat
Man__United

PENALTA

Reagovat
Man__United

Reagovat
iamek

Metr Hojlunde! Omg problém si pohlidat? Rash, ale hezky

Reagovat
Miguel19

Hojlund má fakt příšerný pohyb. On vůbec neví, kdy a kam nabíhat. To se pak není co divit, že mu nikdo nepřihrává...

Reagovat
iamek

Tohle má poslední 3-4 zápasy, ale dneska to je extrém. Neudělal nic dobre

Reagovat
forrest

Tohle si musi Hojlund hlidat, ne bejt metr za obrancem…

Reagovat
masly008

Jako ale to nejsou ani těsné ty ofsajdy.

Reagovat
Man__United

Rashford turned a 60/40 into a 40/60.

Reagovat
Breze

Vie Hojlund co je to ofsajd?

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Dendoncker nehraje v strede nič ...

Reagovat
avicii

United otočka

Reagovat
Man__United

GARNACHOOOOOO

Reagovat
forrest

Garnacho Tak jeste treti, pojdme do nich!

Reagovat
iamek

Já absolutně nechápu fans jak se můžou radovat hned po vstřeleném gólů.

Reagovat
fenixLFC

well po tom co piskli salahovi by mohli pisnut aj hojlunda...

Reagovat
81Tomas

Reagovat
PanAu

Jak to tam skočil ten obránce

Reagovat
LaVolpe

Diego Carlos taky dnes na ručník.

Reagovat
Man__United

Stejně ještě dostaneme třetí gól, jsme marní v obraně

Reagovat
Spikous

To je aj Villa a snáď ešte horšia

Reagovat
MystycMac

zrušit Hojlund v offside

Reagovat
avicii

Bruno, to je neskutočná ostuda ze ma pásku

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
mistr129

Reagovat
aragorn

Reagovat
iamek

Evans

Ale zase to bránění ty vole

Kobbie dneska obraně moc nepomáhá

Reagovat
mimi_united

A Star is Born

Reagovat
fenixLFC

bruno ale prikladny kapitan

Reagovat
Man__United

Ale tady měl pravdu a kartu měl dostat i hráč Aston Villy

Reagovat
masly008

asi nejhorší kapitán v lize.Hráč dobrý ale na kapitána nemá povahu.

Reagovat
mistr129

Reagovat
iamek

Luiz bez karty a Bruno dostane

Reagovat
Remt

To je prdel jak Fernandes je na nekolik zlutych karet zapas co zapas za kecy

Reagovat
Spikous

Ale dostáva ich úplne zbytočne no

Reagovat
fenixLFC

on ma tu pasku fakt len preto aby sa nevykartoval za debaty s rozhodcom do desiatej minuty

Reagovat
iamek

V tomhle je totální curak, ale Luiz ji dostat měl. Pak by se nemusel rozčilovat a nedostal by ji.

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Remt

Měl. Ale říkáš to blbě - dostat ji měli oba. Bruno takhle reaguje pokaždé. Vlastně je pro soupeře dost jednoduché ochromit MU jen tím, že se na něm prostřídají, snadno ho vyprovokují podobnými věcmi a jakmile má žlutou, tak sám Fernandes dost oslabuje tým. Nesmyslně.

Reagovat
iamek

Klidně oba

Bruno tím chováním se akorát rozhodí + rozhodčí pak neposílají na nej fauly a podobně.

Reagovat
Miguel19

United hezky. Tohle bych u nás neviděl.

Reagovat
MystycMac

Brunovi da kartu ? DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
martin.b

Teď Fernandes předvedl víc excessive chování než minule Dalot

Reagovat
mr.Silver

Co to bylo za žlutou pro Carlose?

Reagovat
vitasrp

Jako posuzování od sudích, za co se karta dává a za co ne, to je snad ta úplně nejvíc retardovaná věc od nich.

Reagovat
Spikous

Oni sami nevedia zaco dávať kartu a tak to ťahajú náhodne mám pocit

Reagovat
iamek

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
martin.b

Tohle snad ani nebyl faul, prostě jen couval stejně jako Hojlund, kterej neudržel stabilitu, kterou držel opíráním se o Carlose.

Reagovat
masly008

ale no.Vždy´t ho objímal od začátku souboje.Ano potom si ho i Hjolund chtl a pak spadl,a el to držení ze začátku bylo jasné.

Reagovat
martin.b

Já radši až účka vyhrají btw, ale tohle jsou takový ty obligátně pískaný fauly co jsou pro mě normální souboje, ruce o něj chvíli opřený měl ale intenzita minimální

Reagovat
masly008

já prostě to držení nemám rád.A fakt ho držel dost.

Reagovat
mr.Silver

to nebyl faul ani náhodou.

Reagovat
Jordi Alba

Do píči černej zrzek.

Reagovat
m.sali

ale tyvle po obouch nasich golech ma villa do minuty hned na kopacce golovku

Reagovat
iamek

Reagovat
Tomanatura

Dal bych tam McToma misto Hojlunda, ten by rozhodl

Reagovat
Likan7

Reagovat
Tomanatura

TK ne

Reagovat
iamek

Antony a Mctominay

Reagovat
MystycMac

Ale Villa slabučka City či Arsenal by im dali 6 pri takom braneni

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Tá naša obrana dnes katastrofa

Reagovat
Man__United

Tak supr když konečně začne Rashford aspoň trochu dobře tak se zraní

Reagovat
Man__United

Hlavně aspoň ten bod ubránit cokoliv navrh bude bonus

Reagovat
iamek

Kobbie <3

Bosák klasicky v lese

Reagovat
Man__United

Proč stahuje Kobbieho

Reagovat
pingla

hraje Liverpool = scousers v diskuzí brečí, hrajeme my = scousers v diskuzí brečí

to je nemoc prostě

Reagovat
iamek

Snad da ten Arsenal titul

Reagovat
jk

Reagovat
aragorn

Reagovat
owny✨

Reagovat
Zdechlina

Reagovat
avicii

Precitaj si to ešte raz celé ze kto breci viac

Reagovat
pingla

přečti si kompletně celé preview od začátku, hlavně tu část, kdy jste hráli a dále. ostuda, co tady fanoušci LFC předvádí v diskuzi.

Reagovat
avicii

Reagovat
martin.b

tvl přestaňte furt poměřovat kdo víc brečí prostě se v emocích pičuje na rozhodčí, dělají to všichni…

Reagovat
pingla

přečti si kompletně celé preview od začátku, co jste tady předváděli směrem k rozhodčím.

pak vy jste tady přiběhli k našemu zápasu se nám smát, urážet a teď je tady nějak ticho

Reagovat
Registrujisejenproto

Ano, nekteri predvadeli, ale opravnene.

Vam tragedum se lidi semejou, protoze jste smesne tragicti. A ze je ticho? Pravda, sory za nej, dekuji, ze jste sebrali body konkurentum v boji o top4

Reagovat
fenixLFC

preco si to robis?

Reagovat
avicii

Dnes ma to baví celkom ale sranda jak nas hejtia a potom taky shitstorm od nich

Reagovat
forrest

Precti si to dvakrat minimalne… kupa sracek od Poolu…

Reagovat
Benzema

hraje Liverpool = scousers v diskuzí brečí, hrajeme my = scousers v diskuzí brečí= a potom kvôli tomu brečí pingla, to je nemoc proste

Reagovat
pingla

já nebrečím, já naříkám na naši bídnou hru. váš zápas jsem měl na háčku.

a to že zkopíruješ můj text, to není vtipné, trefné, k tématu, bohužel

Reagovat
avicii

Strašne sa bavím ako keby aspoň počkali do ďalšieho kola ale oni o dve hodiny neskôr predvedu toto

Reagovat
Busby babes

Hojlund!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
fenixLFC

hojluuuuuuuuund

Reagovat
iamek

Hojlund kundy <3

Reagovat
Mastný Chobot

Hojlund gol

Reagovat
mr.Silver

70 mega se začíná splácet

Reagovat
kitas

Prvá splátka 100 eur

Reagovat
Csaplárova past

Reagovat
Man__United

NE NE NE RASMUS

Reagovat
forrest

Tak konecne Rasmus!!! Ted to udrzet!

Reagovat
Swarley

Konecne!

Reagovat
MystycMac

Svet sa zblaznil ale VAR by mal zakročit

Reagovat
avicii

Pekný obrat United, Villa polovičná na ihriskách súpera

Reagovat
Gunner14

Holjund golaso vzdycky jsem vam veril chlapci

Reagovat
jk

Ty seš hroznej kašpar.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Man__United

Slzy v očích nejde nepřát

Reagovat
Front hell

Reagovat
Remt

ja myslim, ze fans Villy mu to teda moc nepřejí

Reagovat
mimi_united

Konečne prelomil tú smolu, on bude úžasný útočník

Reagovat
Breze

Ale no tak Villa, ja som sa prisiel zabavat na United a nie sledovat ich obrat

Reagovat
KnoxXx

a teraz zacneme hrat beton 20m od nasej brany a cakat na smrt

Reagovat
Man__United

Čekám že to skončí 3-3

Reagovat
iamek

Dalot je úplně šílený hráč. Směrem dozadu nestiha, udělá ho každý hráč. Směrem dopředu nenahraje an dva metry, vše řeší špatně … Doufám, ze jeho poslední sezóna u nás.

Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

Stejně to ještě posereme

Reagovat
iamek

I bod bude v pohodě

Reagovat
Man__United

Reagovat
Salfovic

To si snad AV dělá prdel, zase číst o té píčovině

Reagovat
fenixLFC

myslis garnacha?

Reagovat
Csaplárova past

Diego Carlos a Lenglet tezce podprumerny vykon dneska

Reagovat
BennDyaz

Za to můžeš Ty!

Reagovat
Spikous

Ty dvaja sú katastrofálny . Absolútne o sebe nevedia.

Reagovat
Tomanatura

Garnacho uplny beast mode

Reagovat
forrest

Idealne pridat 4. gol, protoze my jsme schopny zase v 95. z niceho dostat…

Reagovat
iamek

Tohle je špatné střídání

Reagovat
KnoxXx

uz nas trenuje Emery

Reagovat
Man__United

Čekám tak 8 minut nastavení

Reagovat
Man__United

Skoro no

9

Reagovat
iamek

9 minut

Reagovat
LaVolpe

Miláček médií Emery už nezvládá.

Reagovat
KnoxXx

este 4.stopera by tam mohol hodit EtH ...

Reagovat
iamek

Nastesti ho nemá

Reagovat
Busby babes

Reagovat
masly008

proč přerušil? To nebylo nic s hlavou ne?

Reagovat
forrest

Garnacho ale musi taky trochu nahravat kurva!

Reagovat
iamek

Reagovat
KnoxXx

ked je variantou Antony, tak nenahravanie schvalujem

Reagovat
Busby babes

me prislo ze Antony je spis obsazenej nez neni, respektive prihravka hodne na riziko. celkem chapu pokus strilet.

Reagovat
Man__United

Dan Gore

Reagovat
iamek

Naše střídání Gore, Kambwala a Hannibal

Nastesti v lednu jen dva zápasy ( liga a FA cup ) a snad se marodka vyprazdni

Reagovat
Man__United

Reagovat
Man__United

Že Bosák pořád neví že je to Sir Dave Brailsford na kterého pořád míří kamera?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
MystycMac

Hag tam dava striedania jak keby vyhraval 5:0

Reagovat
Man__United

Vždyť tam nemá koho dát

Reagovat
Busby babes

a koho jineho tam mel dat?

Reagovat
BennDyaz

No, co naplat. Góly ManU mi trochu připomněly naše góly v zápase s Liverpoolem 7:2. Šťastné teče, odrazy... nechci ale říct, že by si ManU z tohoto zápasu nezasloužil bodovat, jejich výkon po druhém inkasovaném byl mnohem živější a byli lepším týmem

Reagovat
Spikous

Dúfam že Carlosa a Lengleta nechajú kľudne spolu aj s Dendonckerom v Manchestri

Reagovat
Man__United

Konec?

Reagovat
martin.b

Utd klobouček, gratulace

Reagovat
supporter

Klobouk dolu Druhy polocas naprosta parada co se energie a nasazeni tyce. Vintage United dneska

Reagovat
forrest

Boxing Day se hraje od roku 1888!

3 body super. Konecne trochu touha vyhrat, i kdyz Villa to v obrane docela usnadnila. No, kazdopadne jsme porazili doma kandidata na titul, co si maznul na chleba Tottenham, City a Arsenal. K tomu jak hrajeme nejhur v historii, mame 15 hracu mimo, je to fakt celkem haluz.

Tresnickou na dortu budiz fans Poolu, kteri breceli cely odpoledne i skrz to, ze jsou prvni a vyhrali. Vecer se sem pak prisli klasicky vysmat a bylo jich tu vic, nez kdyz se hraje na Anfieldu, no a aspon ai vychutnali peknej obrat…

Reagovat
supporter

A najednou zmizeli

Reagovat
forrest

Jj, ted jsem to chtel napsat, ze ubylo smajliku, ubylo nazoru, ze Hojlund je jak uklizecka, ze Bruno je mrdka… vsichni zmizeli okolo 70. - 80. minuty

Reagovat
Neutron

Villa je kandidat na titul? Tazko.

Reagovat
forrest

Spis narazka na to, ze to rikal Guardiola po prohre s nimi…

Reagovat
Benzema

Dobrý shit

Reagovat
forrest

Jojo, taky si dokazu predstavit lip stravenej vecer, nez koukat na nejvetsiho rivala, jak otoci z 0:2 na 3:2

Reagovat
avicii

tento je dosť mimo aj na ich štandardy

Reagovat
forrest

Dale hrajeme 30.12. v 18:30, tak budte pripraveni, jak dneska, ok?

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Nie asi nebudem doma

Reagovat
forrest

Jdeš na nějakou agitačku Fica, nebo co?

Reagovat
forrest

Sorry, to nejsi ty... beru zpět

Reagovat
vladis271

Reagovat
J0EL

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
81Tomas

Vychutnali peknej obrat.... Live ma nejvic bodu v lize ze situace, kdy prohravali, na obraty jsou trosku zvykli....

Ale jinak jo, tu vysokou obranu AV rozebirali krasne a zaslouzene otocili

Reagovat
Front hell

Nevím jestli bych zrovna u Spurs a Arsenalu použil slovo maznul,ale chápu že v radosti člověk napíše blbost.

Reagovat
forrest

OK, pokud budeš víc v pohodě s tím, že prostě vyhráli nedávno s Tottenhamem, Arsenalem a City, můžeme použít tohle...

Reagovat
Front hell

Ale u City to klidně nech. Tam si je AV namazala na chleba. U Spurs a Arsenalu je to blbost,pokud si ty zápasy viděl.

Reagovat
forrest

Reagovat
Miguel19

Dneska to bude další blamáž.

Plně zdravej je asi jediný záložník Gallagher, v ofenzivě bude chybět Palmer a Sterling. To bude topovka zase

Reagovat
vitasrp

Kvůli zranění je mimo 9 hráčů, další 2 jsou suspendovaní, další 2 zatím nemůžou hrát 90 minut (Nkunku a Lavia) a Caicedo je s otazníkem.

K tomu 2 recovery days po zápase s Wolverhamptonem, takže si taky myslím, že uvidíme absolutní parádu. Jediné štěstí je, že Palace hrají také totální hovno.

Reagovat
Busby babes

docela sileny...

Reagovat
Miguel19

V pici no

Reagovat
iamek

Soucitime :)

Reagovat
slavex

Dneska si možná kopne na křídle Maatsen a Madueke si rozdělí hrací čas s Nkunkem, protože ani jeden nedá celý zápas. Bude to šílené lepení

Jinak psal jsem ti zprávu na Messenger.

Reagovat
Maximm9

Gallagher mozna zdravej je, ale ten dostane do 10min zlutou a pak zase budeme jen cekat, kdy se necha vyhodit.

Reagovat
John Obi Mikel

Asi začne Lavia, ne?

Reagovat
Miguel19

Podle mě nachcipanej Caicedo

Reagovat
forrest

Včera 8 hráčů na place z akademie:

Mainoo - 18

Garnacho - 19

Rashford - 26

Kambwala - 19

Dan Gore - 19

Mejbri - 20

McTominay - 27

Evans - 35

Reagovat
iamek

Bad news for Tottenham. Cristian Romero will be out for 4-5 weeks due to hamstring injury.

“Romero had a scan and he's got a hamstring strain. We're looking at four to five weeks with him”, Postecoglou confirms.

Reagovat
forrest

Brečeníčko brečení v podání místních LFC fans (L.P. 26.12.2023, 1. místo v lize, kolorováno):

---JessePinkman

Tierney je taková kurva, až to není hezký... pěkná kampaň letos proti Live. To už můžete dát kokotskýmu Arsenalu rovnou.

---avicii

Keď už toto riešili cez VAR tak mali poslať toho demontáž Tiernyho aj na ten gól Ghapka

---redyyz

To uz neni ani smiesne

---VTID94

Im j*be jake ovplyvnenie? Čo sa mal vyparit? žiadny umysel preboha

---martin.b

Tohle si u obrazovky zkontrolujou ale bránil mu ve výhledu no, asi správně posouzený

---avicii

Nech už skapu tie kurvy v čiernom na čele s Webom

---avicii

Stačilo keby uznali gol Ghapka, alebo penaltu proti vám trebárs, čo ty nato? Hm?

---fenixLFC

Som v soku

---martin.b

To by bylo aby pičus Tierney neudělal nějakej zářez, kdyby mu aspoň ten Taylor ještě nenapovídal tím chytnutím se za hlavou

---EL Gringo

Ten VAR túto sezónu a celkovo rozhodcovia slusne nás zarezávajú

---pedroLFC

Jakej faul tam našel teď proboha?

---redyyz

Neuverilne ako nas tuto sezonu rezu. Ten obranca tam skakal do lopty a jouda odpiska faul

Nedělá někdo komiksy? Tohle by se mohlo nějak ztvárňovat každý týden...

Reagovat
iamek

Reagovat
Man__United

Reagovat
Front hell

A počkej to ještě dneska hraje Chelsea. To si tady teprve počteš brekot na rozhodčího

Reagovat
Miguel19

A zítra si počteme brekot na trávník…

Reagovat
Front hell

Hrajeme doma. Ale za ukřivděnou snahu ti dávam

Reagovat
LaVolpe

Beztak měl na mysli brekot slepic.

Reagovat
Greny

Tak bude foukat Arteta no

Reagovat
Greny

Fnukat

Reagovat
Miguel19

Arteta nefňuká, ten jenom správně poukazuje na fakt, že rozhodčí stojí za hovno a správně je dostává pod tlak.

Reagovat
iamek

Reagovat
forrest

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
aragorn

Reagovat
Neutron

Reagovat
Busby babes

Reagovat
vladis271

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Svatej

Reagovat
Front hell

Ale fňuká,stejně jako fanoušci Chelsea každé kolo na rozhodčího

Reagovat
Miguel19

A fandové Arsenalu nebrečí?

Reagovat
Front hell

Ale samozřejmě taky se takoví najdou. Jako u všech táborů. To taky nikde nepopírám. Ale v takové míře co si tady vždy přečtu od vašeho tábora k zápasu to nedělá žádný.

Reagovat
Miguel19

Samozřejmě

Reagovat
Front hell

Chapu že to nevidíš

Reagovat
Miguel19

Jop, ale fanda z druhého tábora to dokáže objektivně posoudit

Reagovat
Front hell

Stačí si přečíst preview

Reagovat
Miguel19

Jo no, třeba v minulém bylo nejvíce naplakáno od fans Arsenalu.

Reagovat
Front hell

Jj. Fanoušci Arsenalu nadávali rozhočímu do čuráku

Reagovat
aragorn

Zatím jste neměli důvod ale to přijde a pak se bojím o Artetu.

Reagovat
J0EL

Tych dovodv sme mali celkom dost prave

Reagovat
aragorn

Klidně můžeš jmenovat a Newcastle rovnou vynechej.

Reagovat
Front hell

Jasně každopádně nemusíš mít strach, jestli to zvládla plačka jako je kloppko,tak to zvládne i naše plačka

Reagovat
aragorn

Jenže Klopp je v Liverpool dvakrát dýl než Arteta u Arsenalu a i tak ho Mikel zvládl s přehledem překonat v brekotu.

Reagovat
Front hell

Dívej, není mi 12 abych tady soupeřil kdo je větší plačka. Pro mě je to prostě plačka. Kloppko i arteta. Tyhle hry si nech po novém roce do školy . Každopádně pořád nám ještě arteta nefnukal nad stadiónem či klimatickými podmínkami. Ale třeba to taky přijde.

Reagovat
aragorn

Tak já už chápu kde vidíš u Kloppa brečení. Pořád se bere ten zápas s Leicesterem jako brekot? Kdy na otázku jaktože nevyhráli odpoví, byl to těžký zápas na těžkém terénu, byl silný vítr ale protože jsme hráli špatně a neproměnili šance máme pouze bod?

To já si jako brečení představím Artetu po Newcastlu kdy vypadá, že má na krajíčku, kope všude kolem sebe jak malé sebestředné dítě a několik minut v kuse mluví o tom, jak jsou v Anglii všichni špatní a kvůli tomu se mu nedaří.

Klopp oproti němu jen odpověděl na otázku a konstatoval fakt. Myslím, že dospělí člověk jako ty by měl poznat rozdíl.

Ale maš pravdu, dál to bude jen jako hádání dětí ve škole, takže určitě dáme oba přednost lépe využitému času.

Reagovat
Front hell

Myslím že to byl zápas s vlky. Na stadion si stěžoval po zápase s realem. A samozřejmě těch jeho stížnosti je více (United, Southampton). Pro mě je pláč prostě pláč a jeho intenzitu nerozlišují. Stejně jako četnost. Sám pochybuji že máš nějakou statistiku kde dokážeš že Arteta kloppa překonal v brekotu. Arteta je plačka a po zápase s Newcastlem to přehnal,ten gól co rozhodčí uznal byl v pohodě.

Reagovat
aragorn

Samozřejmě, že to nemám nikde spočítané po ruce toho Artetu a upřímně to dělat asi ani nebudu. Za to po zápase s Castlem toho nabrečel tolik a jak, že to někteří nezvládnou za roky.

Pro mě pláč je pláč ne stížnost či konstatování faktu - což je to u čeho narážím u Kloppa. Většina věcí kolem něj je vytržena z kontextu nebo není řečená celá tak, jak byla. Oproti tomu Arteta se prostě umí upustit ukázkově. (Tím neříkám, že Klopp si nikdy nepobrečel).

Co mě jako fanouškovy Liverpoolu na Kloppovi vadí je jeho vyhrazenost vůči Tierneymu, kterou za mě veřejně říkal nemusel i když je pravděpodobně založena na faktu (statistikové si dali práci a ze všech rozhodčích nás Tierney trestá 2x více) a jeho neustále vyvíjení tlaku na rozhodčích během zápasů. Za těch víc jak 8 let si brekotu nějak extra nepamatuji.

Reagovat
Front hell

Pro mě plačka jako plačka. Jestli více či méně je asi jedno. Každopádně Arteta si výsměch zaslouží o tom žádná

Reagovat
Front hell

A stejně tenkrát bylo úsměvné, že většina fans Liverpoolu kteří tady psali jak to byl normální souboj (ten Newcastle) tady pak o pár kol později psali že souboj doku vs allison je jasný faul

Reagovat
aragorn

Jo bylo to soft na Alissona to já přiznám ale bavíme se o gólman vs obránce v malým vápně a útočník vs obránce. Tam je taky trochu rozdíl.

Reagovat
Front hell

Tak ten kontakt tam byl minimální a allison cítil kontakt tak to prodal a rozhodčí to sežral, Gabriel to zkusil taky , tam mu to nesezral. Co už .

Reagovat
aragorn

Reagovat
Salfovic

Nejlépe to když jste hráli s Newcastem.

Reagovat
Front hell

To je docela možné. Dělá to často.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
aragorn

komici

Reagovat
avicii

a kde sú fanúšikovia united?

Reagovat
martin.b

Já napíšu že za mě asi správně posouzeno a stejně brečím Možná by by bylo lepší dostat lfc z hlavy, což asi nezvládáš tolik času investovat vykopírováváním reakcí, který jsou psány v zápalu hry

Reagovat
avicii

Bývame zadarmo v jeho hlave je to fakt zufalec a taky istý mu to môžu maximálne opalcovat

Reagovat
forrest

Podle sebe soudím tebe... To, že jsi konkrétně ty včera naříkal jak malá fňukna a pak ses to tady fans United do cca 70. minuty snažil vracet, je prostě holý fakt, který zkrátka nevyvrátíš, no...

Vy jste 1. v lize, my hrajeme hovno, a stejně to nedáváte... Ale to už je evergreen od vás...

Reagovat
iamek

Reagovat
avicii

Ja to nedávam ale ty si v pohode co tu píšeš slohové práce fakt je ze ste tu plakali úplne rovnako co vidia všetci okrem teba a tej tvojej particky

Reagovat
forrest

Kámo, pokud umíš používat CTRL+F5 a třeba dvě okna v prohlížeči, tohle vykopíruješ rychleji, než když vymýšlíš a napíšeš to, co jsi napsal...

Reagovat
martin.b

A proč tě napadlo to vůbec dělat, k čemu to je ? Takových komentů tu najdu u každý fanbase desítky při sporným rozhodnutí a vzhledem k emocím na tom snad není nic špatnýho, od toho tyhle fóra jsou. To nemluvím o tom, že tam jak zběsilej zahrnuješ i koment, kde s VARem souhlasím

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

plus medzi fans liverpoolu zahrna aj fanusika villy

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/HeylKatme/status/1739517587594104941

trochu stupidniho humoru. Crossover Moneyball s Lord of the rings.

“If we try to play like Mordor in here, we will lose to Mordor out there”

“We might not have Bilbo Baggings, but we can recreate him in the aggregate”

Elrond, this is Gimli. He’s a dwarf. He’s one of the most undervalued players in Middle Earth. His defect is that he can’t make the jump at Helms Deep

“Peregrin Took.”

“Who?”

“Exactly. He sounds like a Fellowship member already.”

Walking into Mordors not that hard, Frodo. Tell’em Boromir

https://twitter.com/angelo_sibilio/status/1739661333610529138

Reagovat
Jimbo.

Made my day

Reagovat
Coutinho10

Tak to už jsme si možná mohli uhlídat

15:08

Benfica dostane doplatek za Núñeze

Na dalších pět milionů eur se může těšit Benfica. Lisabonský klub před rokem a půl prodal do Liverpoolu útočníka Darwina Núñeze a vyinkasoval 80 milionů eur, dalších pět milionů nyní dostane jako bonus na základě toho, že Uruguayec včera za anglický klub nastoupil k 35. utkání v základní sestavě.

abola.pt

Reagovat
Salfovic

Za postup do LM taky určitě něco bude.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

There are suggestions Todd Boehly and Behdad Eghbali might not completely share the same vision for Chelsea’s future, and with heavy spending and a failed off-piste accounting policy yet to deliver success, a forthcoming power struggle is not an impossibility.

Tohle by byla taky topovka. Ale nepřekvapilo by mě to...

Reagovat
Grahf

kto je ten druhý týpek? som myslel, že to celé má pod palcom boehly.

Reagovat
Salfovic

Nějakej íránskej mafián.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Man__United

Most chances created from open play in the Premier League in 2023:

100 - Bruno Fernandes

99

98

97

96

95

94

93

92

91

90

89

88

87

86

85

84

83

82

81

80

79

78

77

76

75

74

73

72

71 - Mohamed Salah

70

69

68

67 - Dejan Kulusevski

Reagovat
SunFells

Reagovat
iamek

Reagovat
Grahf

ešte by to chcelo, kolko percent to činí z jeho celkových prihrávok

Reagovat
Busby babes

proc? a btw daval jsem ti to sem, ma procentualni uspesnost prihravek na podobne urovni jako Maddison treba. v lize ma Bruno 79,1. Trent ma 79,7, Saka 83,3, Trippier 82,2, Maddison 85,1, Kulusevski 83,6...

Nejak nechapu tuhle potrebu to schazovat a navic jeste takhle... fakt divny

Reagovat
Salfovic

A mohl by to dát pod sebe po setinách.

Reagovat
Error

spam, smazat

Reagovat
John Obi Mikel

Fakt tam musela být ta prázdná čísla?

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
forrest

Bruno je proste jinde.

Reagovat
Front hell

Tolik práce a přitom taková blbost

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Man__United

Mount začal trénovat

Reagovat
Miguel19

Petrovic; Gusto, Disasi, Badiashile, Colwill, Caicedo, Gallagher (c), Mudryk, Nkunku, Maatsen, Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Maatsen hraje Čekal jsem spíš Maduekeho. Uvidíme, jak to bude fachat.

Reagovat
Salfovic

Taky čumím.

Reagovat
LaVolpe

Takže na pět vzadu? Nebo Maatsen bude na křídle daleko vysunutější, nebo by ho mohli hrát jako Saku na pravém křídle.

Reagovat
John Obi Mikel

Maatsen křídlo

Reagovat
iamek

Nemel být Caicedo out?

Reagovat
vitasrp

Neměl, měl v sobotu horečku, a protože nemáme jinýho středního záložníka, co by byl schopný zahrát víc jak 30 minut, tak se samozřejmě dal nějak dohromady.

Reagovat
Svatej

Achjo, Maatsen hraje, ale zas to nebude na klasickym beku Pokud je to 3xx, tak fajn, ale zadnej paskvil s duem Colwill Maatsen ve čtyřčlenný obrane prosim..

Reagovat
Svatej

Ale at je tu i trocha optimismu, tahle ctyrka veptedu spolu hrala v přípravě proti Newcastlu a vypadalo to solidně, tak třeba se rozpomenou

Reagovat
Mönchengladbach

Ukázat tuto sestavu fandům Chelsea před 18 měsíci, nikdo z nich by netipl, že je jejich.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
pa3ce

Reagovat
Csaplárova past

Nkunku a Mudryk spolu zaklad, bude to ficak

3:0 Chelsea vyhraje

Reagovat
vitasrp

Jako Maatsen na pravém křídle se mi nelíbí, byť ho Pochettino bere spíš jako hráče do tý ofenzivní části hřiště. Ale furt to přirozeně křídlo a nebude to ono.

Daleko radši bych viděl v základu Maduekeho, na druhou stranu chápu, že Nkunku bude hrát tak 60 minut a pak bude muset ze hřiště, takže si tam Pochettino nechal jedno křídlo na lávce, který tam pak bude moct dát. Ale není to vůbec ideální.

Reagovat
Svatej

fajn point s tum Maduekem

Reagovat
Csaplárova past

Neřeš to, stejně CFC vyhraje v suchým triku

Reagovat
John Obi Mikel

OK, tohle dává smysl

Reagovat
Miguel19

Ten Disasi je tragéd to není možný.

Reagovat
John Obi Mikel

Už to začíná

Reagovat
PanAu

Obránci z Monaka

Reagovat
Tomanatura

Mudryk je super hrac.

Reagovat
Miguel19

M I S H A !!!

Reagovat
John Obi Mikel

Mudryyyyyk

Gusto génius

Reagovat
Salfovic

Fantastická akce Gusta, jak přesprintoval na opačnou stranu

Reagovat
PanAu

Lunetiiiik konečně hezká akce

Reagovat
PanAu

A ze Skunka neskutečne čiší kvalita, oproti ostatním ofenzívnim hráčům, snad vydrží zdravý.

Reagovat
fajdax

Prosím kde nás davaji?

Reagovat
John Obi Mikel

Canal 4 Sport

Reagovat
Man__United

To vypadá že bohužel bitku nejhorších přestupů bohužel vyhraje Antony, Mudryk už se rozjíždí

Reagovat
John Obi Mikel

Škoda Mudryku

Reagovat
r.mrazik

Henderson pěkný výběh. Tohle jsem u nás dlouho neviděl

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson ostrostřelec

Reagovat
John Obi Mikel

Ale v mezihře zatím parádní

Reagovat
John Obi Mikel

Nkunku Byl to faul nebo ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Co tam sakra vyváděl?

Reagovat
Greny

Chtěl vystřelit, bek tam natáhl nohu a trefil ho přes lytko

Reagovat
Failipo

Faul to byl.

Reagovat
iamek

Nkunku

Reagovat
Miguel19

To už máme zase ze 4 tutovek jeden gól.

Reagovat
RKBoy

Jackson hrá dnes parádne.

Reagovat
Error

Tyvole, z takovych sanci to chce druhy

Reagovat
Csaplárova past

Ten Nkunku tam vapada jak Messi. Rozdilovej hrac, ktery zvedne i ostatni

Reagovat
hitZor

Tyvole tak já už nerozumím ničemu, borec ho tam jasně trefí zezadu kolenem do nohy, ale penalta to prostě není proč?

Reagovat
Miguel19

Já nevím, ale to fakt nikdo v tom klubu nevidí, jakej je Disasi tragéd a hraje neustále základ?

Reagovat
John Obi Mikel

Do kdy je pryč Fofana?

Reagovat
Miguel19

Vzhledem k tomu, že měl už dvakrát v prdeli koleno, tak asi do konce kariéry

Reagovat
John Obi Mikel

No my jsme debilní Dostanem šatňáka.

Reagovat
John Obi Mikel

Colvill, Caicedo skvělé bránění

Reagovat
Salfovic

Na to, jak se Colwill před sezonou hypoval, je to slušná bída.

Reagovat
Error

1.1. meni dres

Reagovat
SunFells

Olise klasa

Reagovat
Miguel19

Gól po centru, jak jinak. Hlavně že jsou tam 3 stopeři.

Maatsen je slabej jak čaj, ten na to nemá.

Reagovat
vitasrp

Jeho prostě soupeři často v souboji přetlačí, byť tam nemá špatný momenty. Ale je to málo no.

Reagovat
Svatej

Ani se mu nedivim, kolik beku krom Balea udělá dobrej vykon na kridle na druhý straně hřiště?

Reagovat
John Obi Mikel

Nesouhlasím, Maatsen hraje minimálně stejně dobře jako Sterloš, maká, snaží se.

Celkově ta ofenziva nevypadá špatně. Jackson dobrý poločas, Mudryk jde nahoru a Nkunku vypadá jako dobrá posila. Do toho Gallagher vybojuje hodně balónu, nezapomeňme ho v lednu prodat. Gusto TOP výkon dopředu i dozadu. Jen těch gólů mělo být víc.

Nelíbí se mi Caicedo, přijde mi jako by ještě měl teplotu, nemastný neslaný výkon. + Colwill dopředu neškodný a gól šel opět přes něj.

Reagovat
Svatej

Reagovat
Miguel19

Tak Sterling kromě zápasu se City hraje hovno, tak to pak možná ano.

Ale to není jeho vina. Hraje na křídle přes nohu, takže to beru. Ale podle mě na PL nemá s tou postavou.

Reagovat
Svatej

Podle me se to s tou postaviu přeceňuje... gusto ty mice málokdy vyhrává hrubiu silou, ale nacasovanym vypichnutim, Colwill se i se svou silou souboju ani nestiha zucastnit.

Maatsen muze bejt totalne v pohode i na beku, kdyz bude hrát chytře..

Reagovat
Miguel19

Uvidíme no, jak se mu povede v jiném týmu.

Reagovat
Salfovic

Před tím gólem to byl na Maatsena jasnej faul.

Reagovat
vitasrp

Já už tomu sportu fakt nerozumím. Hráli jsme dobře, byli jsme lepší, na tutové šance jsme do 47. minuty vedli 4:0 a stejně je stav po přestávce 1:1.

A teď to bude brutální trápení.

Můžeme už kurva někdy mít zápas, kdy svoje šance proměníme? Kdy soupeř

svoje tutovky nedá? Kdy to tak někdo v klíčové chvíli prostě totálně nezesere?

Reagovat
John Obi Mikel

Taky se mi to líbilo, ale prostě z toho uděláme 1:1

Reagovat
Svatej

Snad te ten Colwill na beku bude stat misto, ty omezenej tupce.

Absolutně nulovej prinos dopredu i ve vzduchu, nedává žádny ocekavany benefity, ale ten genius ho tam bude stavet dál.

Reagovat
vitasrp

Třeba ho to místo stát bude, akorát přijde jiný trenér a ten možná udělá bez Jamese úplně to stejný.

Potřebuje ho, aby měl strukturu při útočení 3-2-5. Potřebujeme tři obránce v poslední linii, protože stopera hraje často Silva. ten už prostě neobsáhne tolik prostoru (plus ono je to kolikrát lepší na kontrolu protiútoků než ta struktura 2-3-5 případně) a nikdo jinej tam momentálně takovou roli hrát nedokáže.

Reagovat
martin.b

Caicedo se na něj pěkně vysral, ale Colwill teda taky nesmyslně zdvojuje Matetu.

Reagovat
vitasrp

Colwill o něm vůbec nevěděl prostě. Je to po standardce, tam hráči nejsou na optimálních pozicích, tam to Caicedo musí kurva dohrát jako levej bek v tý zóně a né se na toho hráče vysrat.

Reagovat
martin.b

Reagovat
Maximm9

Strasne nesympaticky tym. Hra stoji za hovno, kdyby tam bylo apson koho sledovat v tom tymu, ale proste tam neni nic....

Reagovat
Miguel19

Klasika. Nedáme 3 tutovky a pak lovíme míč ze sítě po centru.

Disasi s Badiashilem jsou průměrní stopeři. Disasi ani to ne. Colwill opět bránění na přesdržku.

Maatsen vůbec neví která bije, navíc s tím že má 120 cm a pár kilo, tak není použitelný v souboji.

Jackson, Mudryk, Nkunku hrají dobře, ale jeden gól je prostě málo.

Reagovat
vitasrp

Badiashile bude dobrej, tam strach nemá.

Disasi je těžký průměr a nikdy extra dobrej nebude, ten tam teďka dělá takové kokotiny, že to fakt není hezký.

Reagovat
vitasrp

A teda krom tý totální negativity, kterou vyvolává tenhle posranej stav, tak

Mudryk za poslední měsíc a půl vyrostl, něco tam prostě seplo a je to o dost lepší hráč. Má tam mnohem míň těch totálně stupidních momentů, kdy ztrácí míč v debilních pozicích, a mnohem víc těch super momentů, kdy ukazuje svou kvalitu - rychlost, převzetí míče, přihrávka. Furt bude dělat chyby, protože je to mladý kluk bez zkušeností, ale zlepšuje se a to je taky důležirý.

Jackson tam měl taky několik super věcí. On nějaký situace vyřeší jak vemeno, ale někdy udělá opravdu úplně super věc. Jen to zakončení je absolutní bída, já od něj snad neviděl kvalitní střelu. Nicméně v týhle struktuře a s Nkunkuem poblíž a Mudrykem chodícím s míčem doprostřed tam má mnohem víc možností na hru na jeden dotek a to mu rozhodně svědčí.

Reagovat
John Obi Mikel

+ myslím, že Jacksonovi v 1.půli svědčilo, že nehrál do hlubokého bloku, ale měl tam taky nějaký prostor.

Reagovat
vitasrp

Jo, to určitě, v tom je mnohem lepší. Ale i ta kombinace s Mudrykem byla ve chvíli, kdy byli Palace relativně zformovaní, tohle on celkově umí. Ale nesmí být izolovaný.

Reagovat
Miguel19

Souhlas. Takže je ideální, že za týden odjíždí do prdele a my se můžeme těšit na Broju.

I když čekám, že hrot bude Nkunku.

Reagovat
vitasrp

Hrot bude Nkunku, pod ním Sterling a vlevo Musryk, pokud bych si měl tipnout.

Reagovat
Snatus

Caicedo zatím od přestupu mizérie, měl jsem za to, že on bude ten hráč, který nám vyřeší ten prostor před stopery, ale ten borec vůbec neví, která bije. Předržuje balon, nahrává nepřesně, to je prostě bída.

Reagovat
Jetysko14

Buď rád , většina vašich fans to čekala daleko dříve od Enza.

Reagovat
Snatus

Ten mi přijde, že půjde nahorů, pokud bude fungovat tým okolo něho. U Caiceda mi přijde, že nemá fotbalovou inteligenci na tu pozici.

Reagovat
Jetysko14

To čekáte už 3 roky minimalně že půjdete nahoru…

Reagovat
Neutron

Everton

Reagovat
John Obi Mikel

Badiashile

Reagovat
MystycMac

Rodri dobra hrubica

Reagovat
Salfovic

Jestli spoléhal na faul, tak je to idiot.

Reagovat
SunFells

Když už ten zápas Rodri stihl, tak aspoň takhle

Reagovat
Miguel19

Opět jsme totálně odešli. Samozřejmě to nemáme kým oživit. Takže je jasné, jak to dopadne...

Reagovat
Mimalu

jdeme bránit remízu

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za střídání?

Reagovat
Jackmaker1989

Proti City sa momentálne dobre tipuje. Snad to nezarieknem.

Reagovat
vitasrp

Kolik dá Lerma faulů bez karty? 15?

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Error

Koho ted mame na LB?

Reagovat
John Obi Mikel

Gusto přes nohu.

Reagovat
Mimalu

logicky by mi přišla lepší varianta ta, kdy bude hrát přes nohu Disasi, než toto, kdy máme prakticky zkriplené oba kraje obrany. Nechápal jsem to u Kukuřice a ani teď v tomto Pochemu nerozumím

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo dnes nehraje vůbec dobře

Reagovat
iamek

Caicedo dělo

Reagovat
ADM

Nunes je medzi tými hráčmi City jak z 2. ligy

Reagovat
vitasrp

Čistý, samozřejmě, jak jinak.

Reagovat
iamek

Beres to za faul? Pokud myslíš skluz na Mudryka

Reagovat
vitasrp

Myslím si, že by to měl písknout, vzal tam docela dost nohy.

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud by se zranil Míša, tak by to taky byla pecka, no.

Reagovat
iamek

Sudí

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksone ty pako

Reagovat
John Obi Mikel

Gallagher krásná ulička

Reagovat
Salfovic

Česká.

Reagovat
Mimalu

Reagovat
iamek

Jackson

Reagovat
vitasrp

Tohle byla na zakončení totálně easy situace.

Nový útočník v lednu je absolutní nutnost.

Reagovat
guestikor

Na Toneyho nám nesáhejte

Reagovat
Salfovic

To se Brentford pěkně napakuje na vaší přetahovačce

Reagovat
guestikor

Ja bych se nedivil, kdyby se do toho namotalo i MU

Reagovat
spider_8

Kurniiiiiiiiiiik Takovy jednoduchy zakonceni.

Reagovat
off-olda

Ty pičo, vraťte mi Gonzala nebo Moratu.

Reagovat
off-olda

A tohle dá....

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksoooooon. Vždycky jsem mu věřil!

Reagovat
John Obi Mikel

Aby to nebyl ofsajd.

Reagovat
Miguel19

Offside.

Reagovat
vitasrp

Ofsajd jasnej nl

Reagovat
Mimalu

to bude ofsajd...

Reagovat
iamek

Nebyl offside ?

Reagovat
iamek

Var

Reagovat
PP

Pěkně to netrefil..

Reagovat
Error

Nekreslili tam tu caru k nekomu jinemu?

Reagovat
Jetysko14

Čáru by potreboval Poche aby se probral…

Reagovat
Salfovic

Sice ofsajd, ale co tam ten Henderson dělal, respektive nedělal

Reagovat
Miguel19

Žlutá karta za zakopnutí míče je tam

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
fajdax

Nejvíc mě vytaci caicedo. To je neskutečna sračka

Reagovat
iamek

Silva hezky

Reagovat
fajdax

Jestli prohrajeme tak Poche už asi letí ne?

Reagovat
Man__United

Reagovat
Mateo16

Určite nie 10 miesto je sezony ciel Chelsea

Reagovat
off-olda

Lavia je teda přímá konkurce Caiceda?

Reagovat
Miguel19

Jo, výborně tam Gusto upadl. Však to zachránil Caicedo.

Reagovat
iamek

Vypadalo na penaltu

Reagovat
John Obi Mikel

Malo Gusto supr výkon

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Miguel19

Penalta.

Reagovat
iamek

Faul jasný, ale nebyla vysoká noha predtim na hráče CP?

Reagovat
John Obi Mikel

Pískni to , nebo pošlu na svaz, že jsi rasista

Reagovat
spider_8

Tohle je 1000% pecka.

Reagovat
Rothbard

Jackson zatím bez karty.

Reagovat
Miguel19

To se divím, že se Maduekemu nezlomila noha.

Reagovat
iamek

Var vůbec neřešil vysokou hru nohou? Zajímavé

Reagovat
Miguel19

A může to?

Reagovat
iamek

Netuším. Z opakovaného zaberu to zase nevypadalo tak strasne

Reagovat
Miguel19

Jo, podle mě se ho vůbec nedotkl. Ale nevím, zda to vůbec může zkoumat.

Reagovat
Salfovic

Podle reakce toho hráče se ho asi nedotkl.

Reagovat
vitasrp

Jasněže může, pokud by tam byl faul v build-upu tý penalty, tak nemůže doporučit penaltu. Prostě by to nechal být.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Může

Reagovat
Greny

A co tam měl řešit prosím Te

Reagovat
John Obi Mikel

Maduekeeeeeee

Reagovat
Miguel19

Madueke rozlučkový fík

Reagovat
iamek

Masina Chelsea se rozjíždí. Už to začíná

Reagovat
vitasrp

Měli bychom bez Varu vůbec nějakou penaltu? To jsou hrozní zoufalci na place…

Reagovat
iamek

Henderson co tam předváděl?

Reagovat
off-olda

Dejte nám soupeře.

Reagovat
iamek

Zajímavé střídání

Reagovat
off-olda

V 92 sundat stopera?

Reagovat
John Obi Mikel

Alfie Gilchrist jde na plac

Reagovat
fajdax

Kdo to je?

Reagovat
John Obi Mikel
Reagovat
iamek

Jak může komentátor neustále zpochybňovat penaltu?

Reagovat
John Obi Mikel

Už zas

Reagovat
Greny

Gilchrist to je nastup

Reagovat
Miguel19

Zase karty za kecy a zakopnutí míče. Takže bude spokojenost.

Reagovat
off-olda

Reagovat
Mimalu

Reagovat
spider_8

Reagovat
diastan

Konecne a zaslouzene

Reagovat
spider_8

Ale jo, dneska me to i bavilo A bez tradicniho znechuceni

Reagovat
Greny

Nejhorší byl dneska komentátor, když už se nedal poslouchat tak by aspoň mohl znát pravidla, prej penalta spíš ne

Reagovat
Snatus

Na to, že rozhodčí spíš celý zápas pískal proti nám, tak při penaltě nám celkem pomohl. Jinak bránit proti CP v rohu vítězství dokresluje, kam se Chelsea dostala pod novým vedením.

Reagovat
iamek

Takové ruky se piskaji jen City

Reagovat
vitasrp

Jj, jsou to absolutní sráčové ti rozhodčí. A tohle jenom kvůli tomu, že se asistent posral a odmával to, proto to pískl hlavní. Protože kdyby to nebylo odpískáno jako penalta, VAR tohle v životě neopraví.

Ať jdou s tímhle někam, protože tohle je jenom o tom, že sudí podlehli tlaku.

Reagovat
iamek

Proč to nenechal pomezní na var? Smesne. Totální.

Reagovat
vitasrp

Protože se pokáknul, tady fakt jako nemám pochyb.

Reagovat
iamek

Navíc si kryl obličej a nerozšiřoval ani tělo.

Reagovat
Salfovic

Tak to je ale debilita PL.

Reagovat
vitasrp

Dobře si Manchester City vymodlil penaltu tlakem deseti hráčů na rozhodčího. Ať jdou doprdele, někdo si za to vybrečí penaltu, někdo za to furt dostává karty.

Reagovat
J0EL

Tam to kyvol postranny no

Reagovat
iamek

Kolik takových penalt nebylo letos pisknutych …

Reagovat
mithro

Reagovat
martin.b

A hezky to odpískaj ještě on field aby se to hůř vyvracelo

Reagovat
iamek

Reagovat
EL Gringo

Tak nám by to isto nezapiskal a by to pripisovali k tomu ze hráč sa pošmykol

Reagovat
vitasrp

Jojo, a hlavně kdyby tam osm hráčů běželo s rozpřaženýma rukama směrem k rozhodčímu, tak byste ještě dostali dvě žlutý karty. Tohle je totálně směšný.

Reagovat
r.mrazik

zkurveny City

Reagovat
RadekVonCZE

Tohle neni na penaltu

Reagovat
iamek

Borec si kryje obličej navíc. Ty vole tohle

Reagovat
Neutron

Dalot by uz mal cervenu, keby sa rozculoval ako Foden

Reagovat
Ragnar Lothbrok

A jéje city klasika, rozhodčí zase čarujou.

Reagovat
pingwin

Jak moc nemusím City, tak ten Everton.. To je jiná liga.. Nevím proč, ale Pickford nejvíc nesympatický hráč PL.

Reagovat
vitasrp

Druhá půle daleko horší než první, Crystal Palace to zatáhli, museli jsme hrát do statickýho bloku bez jejich presinku v horní části hřiště a najednou to bylo strašně pomalé a sterilní. Do nějaký 70. minuty jsem si vůbec neuměl představit, že dáme gól, pak nám pomohla ta hra na 2 útočníky, ve který jsme do toho plnýho bloku mnohem lepší a je tam aspoň nějaký tlak do vápna a na stopery.

Každopádně ten kádr je úplně ve sračkách, my dohráváme se záložní dvojicí, která by v ideálním případě hrát neměla, Caicedo protože je prakticky bez tréninku po horečkách, Lavia protože bůh ví, v jakém je po tom zranění zatím stavu. Do toho střídání Colwilla mi přišlo, že bylo kvůli tomu, aby prostě nehrál plných 90 minut (protože hned v sobotu prostě plných 90 minut odehrát musí) a Mudryk se snad vážně nezranil, nebo se fakt úplně poseru.

Nicméně i tak jsme tam měli dvě tutovky, které samozřejmě klasicky zazdíme, to je zkrátka absolutní specialita tohohle týmu. Být tam tým, co zakončuje aspoň kurva průměrně, tak to vyhraje už v první půli, kterou by zakončil vedením 2:0.

Výhra je ale dost důležitá, aspoň psychicky je to nějaký impulz. Ale vůbec netuším, jak z tohohle střeleckého průseru ven, porotože dokud prostě nezačneme dávat branky, zápasy nebudeme pravidelně vyhrávat.

Reagovat
martin.b

Spravedlnosti a konzistentnosti nikdy nedosáhnem, ale to je prostě tak frustrující sledovat zcela odlišnej přístup rozhodčích k podobným situacím

Reagovat
fenixLFC

to sice ano ale zrovna tuto by som piskal

Reagovat
J0EL

ten problem je ale, ze to piskaju ako sa vyspia no. To bola uplne totozna sitacia s rukou Romera proti United.

Reagovat
iamek

Reagovat
martin.b

Hele klidně, spadá do kategorie obhajitelných… mě spíš štve že tady rozhodčí neváhá udělat rozhodnutí (v tomto případe čárovej) zatímco pár minut zpět hrozilo Maduekemu ACL a rozhodčí alibisticky počkal na video. Ve finále nechybělo moc aby var usoudil že to bylo spíš nešťastný a oblíbený not clear and obvious by zaúřadovalo.

Reagovat
vitasrp

Rozhodčí tam na nic nečekal, rozhodčí byl prostě a jednoduše jenom kokot, co tohle vůbec neviděl. Nemám na ně fakt letos vůbec náladu.

Reagovat
martin.b

Čárovej to měl z dobrý úhlu, mohl bejt stejně odvážnej jako ten na Goodisonu.

Reagovat
fenixLFC

preto pisem ze s tebou suhlasim. oni su hrozne nekonzistentne lopaty ktore z toho robia uplnu bramboracku

Reagovat
martin.b

Ještě zajímavost, u VARu byl Coote, stejně jako před týdnem v zápase Liv - Ars

Reagovat
Neutron

Reagovat
vitasrp

Ten sudí je úplně v lese a absolutně zoufalej. Gralish karta a Tarkowski nic, oká

Reagovat
Neutron

Reagovat
Neutron

Tvl Pigford

Reagovat
iamek

Pickford

Reagovat
fenixLFC

pickford s brainwasteom

Reagovat
Greny

Teď měli všichni spoluhráči naběhnout s gestama a řvem na Pickforda

Reagovat
SunFells

Aspoň že to je dnes doma, venku bych nám bez Kaie moc nevěřil. Čekal jsem v sestavě Eddieho, ale s takovou tam hádám zůstane Jesus.

Reagovat
Pulec89

Jak to vlastně vypadá s Maddisonem? Nespekulovalo se, že byl měl být na konci roku fit?

Reagovat
Amon

Nie. Od začiatku sa písalo o Januári. Nedávno som zachytil že zápas proti ManU 13.1 bude možno VDV a Maddison je v rekonvalescencii za ním mierne pozadu. Takže predpokladám až v druhej polovici mesiaca, skôr až Február.

Reagovat
iamek

Trosku bulváru z The Sun - Getafe are understood to have told #mufc they would like to buy Mason Greenwood for £40m, but United want to keep Greenwood’s deal as a loan move. Barcelona, Atletico Madrid and AC Milan all keeping tabs on his form.

Zajímavé. V létě zpět? Nebo čekáme, že dostaneme víc? Kde by Getafe vzalo 40 mega?

Reagovat
bbbauch

To bude kachna

Reagovat
fenixLFC

getafe da za hraca 40 mega ked dosial najviac minuly 27 mega za cely rok?

Reagovat
iamek

Přesně. Když už píšou hovadiny, tak by to chtělo psát aspoň reálně částky

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo by ho hned strelili Barcelone za 80

Reagovat
Salfovic

Kde by Barcelona vzala 80 mega?

Reagovat
fenixLFC

to ze nemaju peniaze neznamena ze ich nemozu minut

Reagovat
Busby babes

v lete zpet. tomu fakt neverim ani na moment. Nove sportovni vedeni si nebude chtit nasrat fanousky a tohle by byl obri fuckup.

Reagovat
cr7sux

Wishful thinking

Reagovat
Busby babes

no wishful thinking je spis ten jeho navrat. uvidime za pul roku. ale myslis, ze ti lidi, co protestovali nebo chteli v ramci klubu stavkovat to ted jen tak prejdou?

Reagovat
Grahf

tak nasrat...verím, že mnohých by naopak potešili

Reagovat
Busby babes

ti ale nechodi na stadion no

Reagovat
cr7sux

jezis furt tento tvuj cope, kde je prosim relevantni pruzkum mezi lidma co chodi na stadion? je to stejne jako bys naladu v cr usuzoval z komentaru na aktualne, to co pisou respektovane zpravodajske weby neni nutne relevantni opravdovym naladam

Reagovat
cr7sux

a kvuli ffp si myslim, ze by si to mel manchester sakra promyslet, jestli ho muzou pustit a dat jeste 20 % getafe. rooney je do konce zivota taky granny shagger a stejne to ve vysledku nikoho nesralo (jj, pokus o znasilneni a prostituce je neco jine, samozrejme, jen tim chci rict, ze se na to zvykne)

Reagovat
cr7sux

a jeste k te kauze, jako sorry, ale obet se rozhodla jak se rozhodla. argument pres penize neberu, ma tak velke socky, ze mohla byt do konce zivota zit z "influencerstvi", takze to holt presla asi ne jen kvuli penezum/vydiratelnosti a nam je do toho ve vysledku prd (pisu to pro to, protoze mam pocit, ze jsi posedly tim jeho odstavenim, mozna je to jen spatny pocit, sorry)

Reagovat
Busby babes

to, jak se ta holka rozhodla je uplne irelevantni. navic to je u obeti casty.

Reagovat
Busby babes

Rooney nikoho neznasilnil. tvl srovnavas uplne nesrovnatelny.

Reagovat
Busby babes

protoze ti tvori hlavne verejny mineni. Vsak to je vec, co rozhodla o tom, ze Greenwood nebyl nakonez vzatej zpatky. A taky je to vec, co se hodne vycitala Arnoldovi, ze to vubec zkusil. a tohle se nemeni a INEOS nebude kvuli nemu takhle riskovat, tomu neverim. Greenwood neni zadnej Messi, kvuli kterymu by stalo za to riskovat jako jeden z prvnich kroku noveho vedeni to, ze si naseru vetsinu fans, co mi chodi na stadion.

plus to verejny mineni obecne v UK by byl strasnej fuckup. Zas by to resili skoro vsechna media, poslanci a nezisk co se timhle tematem zabyva.

Reagovat
vitasrp

Kdyby chtěl někdo vyrazit na fotbal, měl bych k dispozici 2 lístky (místa přesně vedle sebe) na utkání Arsenal vs Liverpool v FA Cupu, co se bude hrát v neděli 7.1.2024.

Cena tam vychází na 3100 Kč za kus. V případě zájmu či pro více informací pište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Gunner14

Pěkná cena, škoda že nemůžu

Reagovat
Hachim Mastour

West Ham je slabý, obzvlášť vonku, mali by sme vyhrať aspoň s dvojgólovým náskokom

Reagovat
DieFohlenBMG

Ogbonna proti Arsenalu to bych byl radši i pro toho Kherera nebo Alvareze zatáhnout

Reagovat
PhilipS

Ogbonna s Mavropanosem. Dneska to vypadá na bůra

Reagovat
Euphael

nefandil jsi kdysi Arsenalu?

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
PhilipS

Když tam hrál Rósa no.

Reagovat
Bayern +

Reagovat
havrys99

Doufám v pohodovou výhru. Kdyby nám teklo do bot, tak snad pomůže Oliver, aby se místním nevěrníkům přitížilo

Reagovat
Miguel19

Welbeck Tam se stačilo zeptat, kam to chce.

Reagovat
Miguel19

Ale Vicario je fakt skvělej. Kdykoliv vidím zápas Spurs, tak má nějaký top zákrok.

Reagovat
Euphael

lepsi nez vas Sančíz?

Reagovat
Miguel19

To jsou všichni v PL kromě Turnera asi.

Reagovat
Front hell

Reagovat
Mastný Chobot

chyta super

Reagovat
J0EL

Reagovat
Čenda

Reagovat
LaVolpe

Welbz Vicario

Reagovat
vitasrp

Kolik tutovek letos Vicario už chytil? Ten chlap je letos úplný zjevení, neskutečný výkony prostě podává.

Reagovat
Salfovic

Není to zejvení, už v Itálii chytal výborně.

Reagovat
Bayern +

Budúca jednotka Bayernu vraj.

Reagovat
ashburtongrove

Zatim to je jak zapas ve Fife

Reagovat
LaVolpe

Joao Pedro

Reagovat
Miguel19

To je naše obrana ne?

Reagovat
Miguel19

Kulusevski

Reagovat
vitasrp

Penalta a červená karta ne?

Reagovat
Euphael

penalta jasna ale redka?

Reagovat
vitasrp

Zmaření jasné brankové příležitosti, kdy nebyla snaha hrát míč. Jako nemusí ji dát, Welbeck neměl balón pod kontrolou, ale nedivil bych se.

Reagovat
masly008

on tam byl pořád obránce který by s ním šel do souboje a hlavně nejde určit jestli by na ten balon vůbec dosáhl dříve než ten bek.

Reagovat
vitasrp

Jo, to píšu dole, v první chvíli jsem si myslel, že by bez toho zatažení mohl zakončovat, ale to vůbec není jistý.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

červená?

Reagovat
vitasrp

Tak však mohl zakončovat na malém vápně, ne? To by byla šance jako prase.

Na druhou stranu by se tam pravděpodobně bez toho držení k zakončení stejně nedostal (obránce by to před ním odkopl), takže se nejedná o zmaření čisté brankové šance, a proto teda žlutá.

Reagovat
masly008

viz výše.

Reagovat
LaVolpe

Jasná penalta.

Reagovat
lajka30

Jasná penalta.

Reagovat
Rohlíček

Kulusevski

Reagovat
SunFells

Kulusevskimu bych nic nevyčítal, minule viděl, že se to slepicím nepíská.

Reagovat
Euphael

To ma Postecoglu za to, ze se mu nelibi var

Reagovat
masly008

však proto aby jim procházely tyhle jasné fauly

Reagovat
Pospovič

Brennan Johnson co to bylo ty vole?

Reagovat
Miguel19

Tohle byl level Nick Jackson.

Reagovat
Pospovič

tak to vás potom lituju

Reagovat
LaVolpe

Johnsson v té konečné fázi...

Reagovat
Euphael

Lucas Paqueta has limped out of West Ham’s warm-up. Unconfirmed yet if he’s out of the starting XI. [Amazon] #afc

Reagovat
Mastný Chobot

De Zerbi si zatial pekne maze Angeho na chleba. Brighton je paradny. Ale aj Vicario

Reagovat
PhilipS

Stala se ve fotbale větší krádež než Odegaard za 35 míčů?

Reagovat
Miguel19

Ano.

Reagovat
lofin9

Za to by mal ist Edu regulerne sediet

Reagovat
Edgewalker

Ano, proto vybíráme těch £25m navíc za Rice

Reagovat
martin.b

Salah za 37

Reagovat
Busby babes

Reagovat
pingla

Reagovat
Gazdo

Reagovat
PP

Takto z první snad Toni Kroos do Realu..

Reagovat
DieFohlenBMG

Coufal za 5

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
kitas

To je tak priestupok pretože reálna hodnota bola 6 mega.

Reagovat
fenixLFC

robertson za 8 a salah za 37

Reagovat
Kiss Me Polka!

martinelli za 6

Reagovat
Bayern +

Lewa zadarmo, Gnabry za 8 mega, Goretzka zadarmo, Kimmich za 7,5 mega, Thiago Alcantara za 25, ...

Reagovat
I am Mancunian

Antony za 80 k nám

Reagovat
Gazdo

Kroos

Reagovat
PP

Saka umí zpoza 16ky vyslat balon, že se brankář jen otočí pro balon do sítě a ted z malého vápna takovou šmudlu.. Ode ale výborně.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ode♥

Reagovat
Mates_Matesović

Žalostný, ale co se dá dělat. Jednotlivý výkony snad ani nemá cenu komentovat, protože na facku jsou úplně všichni (kromě Vicaria, to je fakt neuvěřitelnej frajer).

Reagovat
Nikikrew

Kudus zaujimavy hracik

Reagovat
DieFohlenBMG

a dobry kluk

Reagovat
mimi_united

Arsenalu fandí okrem City a liverpoolu asi celá PL

Reagovat
martin.b

Na Spurs bych si teda nevsadil

Reagovat
GazzaPalo

Zinchenko faul na Coufala.Zlta karta

Reagovat
Euphael

taky gol

Reagovat
Edgewalker

Toto bylo co

Reagovat
Nikikrew

Fuui Emerson aka lopta. Obrana

Reagovat
mistr129

Reagovat
Miguel19

Solidní helikoptéra.

Reagovat
Gunner14

Nejhorší oslava v PL

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
kolouch

jj, protoze predstirani meditace, golfovy odpal nebo hazeni sipek jsou naprosto genialni

Reagovat
Bayern +

JWP je super náhodou

Reagovat
kolouch

Ja to nehejtim. Jen mi pripada hrozny nesmysl, hledat v oslavach nejakou chytrost nebo o co se tady nekteri snazi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Nuno čomes

Co na to říct, to by neudělalo ani dítě ze školky.

Fakt mi je stydno.

Reagovat
Tommy the Gunner

Twl

Reagovat
mistr129

Už ale byl aut ne?

Reagovat
mistr129

Tak asi ne

Reagovat
mistr129

Tak asi jo

Reagovat
Euphael

bylo za

Reagovat
Firkraag

On hraje Koscielny? Jinak gól roku teda

Reagovat
PP

Poprvé za 12 minut na naší půlce a hned gol.. ach jo, teď to bude teprve dobývání..

Reagovat
DieFohlenBMG

nazdááááááááár

Reagovat
Gunner14

Takovej haluzák

Reagovat
GazzaPalo

VARsenal neuznaný gól.

Reagovat
Kiss Me Polka!

doprdele nam da gol vrtulnik

Reagovat
Kincl

A proč by ho nemohl dát když patří k jedním z nejlepších ve West Hamu

Reagovat
Firkraag

Vždyť to není poznat a bez technologie to stejně nejde. Tak ať to uznají.

Reagovat
PP

Reagovat
Front hell

Reagovat
acko_bez_naflusu

Tak tohle rozhodčím nezávidím. Oba kluby budou nasraný

Reagovat
Gunner14

Ty vole další gól kde to bylo pravděpodobně za autem, ale bude z toho hovno

Reagovat
Golasso

Zas ty jejich kamery na brankové čáře

Reagovat
DieFohlenBMG

janě IN, hrajte už

Reagovat
Liveral

Takže nic venku. Ale není to vidět tak to uznaji co

Reagovat
Nikikrew

Blba situacia pre VAR

Reagovat
Coutinho10

SOUUCEEEEEEEK yeees,platí

Reagovat
Kiss Me Polka!

rice teda dost nikde a za nim silne dira v obrane....

Reagovat
Kiss Me Polka!

silena*

Reagovat
J0EL

Neuveritelne zase

Reagovat
masly008

že mě nepřekvapuje že se do toho zase namotal Zinch.Jinak nevíte kde byl White?

Jinak poslední záběr ukazoval balon aut.

Reagovat
mistr129

To je tak těžký tam mít kurva kameru zhora jako v hokeji?

Reagovat
Busby babes

na fotbalovem stadionu bez strechy? vetsinou celkem jo.

Reagovat
mistr129

tam mají všude ta lana

Reagovat
Busby babes

maj tam obcas nekde jednu kameru ala dron no, ale to je napicu

Reagovat
martin.b

Tohle je napiču situace, balón nejspíš už za čarou ale není průkaznej záběr

Reagovat
DieFohlenBMG

nemůže mít záběr míče v outu

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
mistr129

Trossard zatím dvanáctý hráč West Hamu

Reagovat
masly008

on takhle špatně hraje už asi měsíc.

Reagovat
mistr129

Dneska ale extrém, působí tam jak žák

Reagovat
PP

úplně zbytečný na této pozici. Tam měl jít ESR jestli není zraněný..

Reagovat
Gunner14

úplně mimo formu

Reagovat
vitasrp

Jako Arsenal má na tyhle situace mega smůlu, až je to vtipný. Ten balón dost možná byl mimo, ale zřejmě to nešlo z těch záběrů prokázat nade vší pochybnost, no.

Reagovat
J0EL

uz sa tesim ako to potom v studiu ukazu ze bola mimo, pretoze zahadne oni tam na to ten system maju

Reagovat
Nikikrew

Ved proti Newcastli ukazal system, ze lopta bola v hre

Reagovat
J0EL

Problem je, ze to dokazal. Nie ci bola alebo nebola v hre.

Reagovat
Nikikrew

Holt VAR to este nema

Reagovat
Busby babes

hele, nedokazal. tam je problem, ze proste to delaj pomoci nejakeho softwaru, kterej to nejak na zaklade pravdepodobnosti dopocita. ale velmi pravdepodobne takovej system neni kalibrovanej a nemas jistotu, ze je to jakkoliv presny a jak moc je to presny/nepresny. proto je to zajimave mozna do debaty ve studiu, ale nemuzes podle toho rozhodovat

Reagovat
Kiss Me Polka!

tam byl problem, ze pripadny ofsajd (za me jasny, kdyz si to clovek poskladal z ruznych zaberu dohromady) nesel porkazat, protoze mic, nebo cast tela soupere, ted uz si to nepamatuju) v dobe prihravky byl v zakrytu..

Reagovat
Golasso

Podle mě byl v outu, ale ti vocasové zase nemají dobré záběry. Uvidíme, co novináři

Reagovat
Csaplárova past

Haha, ten VAR bych doplnil radši ještě o brankového rozhodčího a pomezního na zbylé strany

Reagovat
krisa

spíš bych tipnul že byl za, ale jasný záběr, který by to dokázal tam neukázali, takže bohužel

Reagovat
masly008

ten poslední záběr byl celkem jasný.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

To byla jako výhoda nebo proč teď nepíská faul?

Reagovat
Lovecour42

Kolem vápna si z toho Arsenal dělá pomalu exhibici ale pretavit to v góly bude dnes těžké. To bude beton jak prase

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Gunner14

Takový zámek jim dáme a pak dají haluz z první šance jejich, ach jo

Reagovat
SpecialOne

Takže platí rozhodnutí pomezního, který neviděl ani ho.no Ale pro Suka i pro zápas super

Reagovat
Greny

Jasnej gól, není co řešit

Reagovat
xjert02

Pro vrtulnika super, pro zapas ne. Uz pred tim golem se nedalo na tu hru WHU koukat a ted to bude jeste horsi. Typicky Moyes se vsim vsudy.

Reagovat
Čenda

Takže od cca 15.minuty zápasu je jasný, že budeme brečet, ať to dopadne jakkoli, dobrá práce

Reagovat
Euphael

Zinchenko pokracuje v chybach

Reagovat
Gunner14

Trossard tam fakt chyběl na tý už tak tragický levý straně, tam jsou všichni z formy co tam hrajou dnes

Reagovat
Euphael

Reagovat
Rohlíček

Trossard v puli ven to je grc

Reagovat
Nikikrew

Boha to bolo co?

Reagovat
Tommy the Gunner

Trossard

Reagovat
Edgewalker

To už byla taková silvestrovská rozehrávka

Reagovat
Edgewalker

To už byla taková silvestrovská rozehrávka

Reagovat
masly008

tross se může zahojit jedině rohama

Reagovat
martin.b

Ještě že to tři minuty domlouvali

Reagovat
PhilipS

Já to prošvih

Reagovat
J0EL

Ten zaber teraz s priblizenim akoze nedokazal, ze bola ta loota mimo? ved to bolo celkom pekne vidiet uz.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
martin.b

Nešlo to na použít i ty kalibrovaný čáry teď tam byl jeden záběr dobrej na to je zkusit

Reagovat
Greny

Ty z toho dokážeš stoprocentně potvrdit že byl mimo ? Já teda ne

Reagovat
xjert02

No byla videt leva hrana tyce, pak prazdny prostor a prava "hrana" Bowenovy nohy.... v tomhle prazdnem prostoru by musel byt mic, aby to nebyl aut. Takze logicky aut, ovsem mic neni videt, takze aut neprukazny. Na zakony optiky sere bily tesak

Reagovat
J0EL

toto presne.

Reagovat
Acquanni

Ja už ani nejsem nasranej

Reagovat
mistr129

Tam je proste na hovno, že Bowen nohou zakrýval kousek čáry, pak proste nedokážou říct, kde ten balon konci

Reagovat
Bayern +

Nebolo, pretože si nevidel cez koleno Bowena. To, že si to ty matematicky vypočítaš, že lopta musela, resp. mala by byť out, nie je preukázateľná situácia.

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
acko_bez_naflusu

Teď podle toho záběru za mě out teda

Reagovat
J0EL

celkom jednoznacne

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
Gunner14

ale jebat

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
vladis271

Reagovat
Kiss Me Polka!

sice ano, ale neprokazatelne

Reagovat
Bayern +

Tak

Reagovat
SunFells

Kdo by řekl, že když vidíš levou část tyčky napravo od Bowena, za nímž pravá strana balónu nejde vidět, tak je to out ...sudí v PL evidentně ne.

Reagovat
masly008

Reagovat
J0EL

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Lovecour42

to je takové to že všichni ví že to byl out ale není to na videu dostatečně vidět tak to zrušit nemuze. Na posrani.

Reagovat
Gunner14

Se kvůli nám zavede VAR na lajnách

Reagovat
Petr.Petr

Nezavede nikoho nezajimate mimo vasi bublinu uplakanku

Reagovat
xjert02

Dobre, Petre Petre.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Poslední dobou při pohledu na Trossarda mám chuť mu ty moncly pod očima udělat třikrát takový.

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
SunFells

Paqueta odkulhal před zápasem, pak se trápí na hřišti a Moyesey čeká

Reagovat
Gunner14

Wtf?? Co teď jako Moyes zkoušel??

Reagovat
Tommy the Gunner

Oliver by taky mohl prestat prekazet

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Oproti těmhle hnidám je ale i Dyche zlatej.

Reagovat
Doubas

Jedete někdo nějakej stream? To snad všechny najednou přestaly fungovat nebo co? Rád bych se kouknul na Arsenal. Dík

Reagovat
Kiss Me Polka!
Reagovat
J0EL

A toto ako nebolo na penaltu?

Reagovat
Euphael

to fakt ne

Reagovat
J0EL

Lopty sa nedotkol, hraca bez lopty zlozil. Naozaj toto sa uz piskalo...

Reagovat
Tommy the Gunner

Martinelli

Reagovat
Mastný Chobot

Preboha ziveho Martinelli uz chod do riti

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ten Martinelli už mě fakt nebaví.

Reagovat
Kiss Me Polka!

jak to jako neni penalta

Reagovat
mistr129

to už jdete do prdele

Reagovat
DieFohlenBMG

potok slz

Reagovat
bbbauch
Reagovat
SunFells

Estupiňan krása

Reagovat
DieFohlenBMG

rozhodčí odpustil ars několik karet, jinak naprosto v pořádku

Reagovat
krisa

no to víš že jo

Reagovat
J0EL

Reagovat
Bayern +

Zinčenko učebnicová žltá napríklad.

Reagovat
Golasso

Reagovat
xjert02

jj, Saka mel dostat ZK, ale predtim faul Soucka na Jesuse na vapne a Oliver se na to klasicky vysral. BTW, pred golem byl neodpiskany faul WHU u cary. Oliver nechava hrace okopavat jak zahradku a neprijde mu to divne. Pak z cista jasna vymysli nejakou picovinu. Jeste do toho ta jeho bohorovnost a arogance. Sudi v EPL jsou opravdu vykvet a on je jeho ikonickym zosobnenim.

Reagovat
hrundy

Zrovna Jesusovi pády bych nepiskal taky, ten frajer je na zemi naprosto při každý příležitosti.

Reagovat
xjert02

Tak si musi nastavit metr a drzet ho. Ne, ze pak piskne drobny faul na druhe strane. Tim proste ty hrace vytaci, bo ti citi krivdu. A samozrejme timto zpusobem piskani napomoha tymu, co se snazi nehrat. Nemyslim, ze za tohle chteji lidi platit.

Reagovat
hrundy

Úplně si neuvědomuju, kde přesně nedržel ten volnější metr. Přijde mi, že to pouští na obě strany stejně.

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
krisa

pičovina

Reagovat
J0EL

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
J0EL

Si sa tu prisiel vyplakat, tupelo?

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
lofin9

Jedine co nam odpustili, je odkop od brany pred vasim golom

Reagovat
Euphael

Reagovat
Lovecour42

Co tak zkusit vystřelit zpoza vápna

Reagovat
Gunner14

To jsou takový haluzáci ti betonáři

Reagovat
Kiss Me Polka!

to ale musi byt gol... kdyby to zpracoval lip, tak to ma na zlatem podnose...

Reagovat
Detective

Docela by me zajimalo proc nejde pouzit a prodlouzit goal line technologii na celou zadni lajnu.

Reagovat
SunFells

To by bylo docela plýtvání kvůli pičovině.

Reagovat
Detective

Asi jo, z tohohle hlediska jsem to nebral. Mne prijde jako zbytecnost a plejtvani celej koncept var (mimo posuzovani ofsajdu)

Reagovat
Gunner14

V půlce tam dát ESR a Eddieho, dolů Martinelli a Trossard

Reagovat
Euphael

nerealne...Arteta nikdy nestrida o polocase takticky.. i kdyz by teda oba meli jit dolu

Reagovat
krisa

Vždyť snad 5 minut řešil VAR jen tu lajnu

Reagovat
guestikor

Mattinelli tam jen škodí tpč

Reagovat
Gunner14

mimo úplně

Reagovat
masly008

*trossard

Reagovat
guestikor

Ten je hned za ním

Reagovat
J0EL

Martinelli je ovela viac mimo. Leo sa to snazi aspon zrychlit. Martinelli tam akurat zavadzia no.

Reagovat
Gunner14

Oba dva jsou úplně na pěst a to tam s něma je ještě Zinchenko. Kai chybí neskutečně

Reagovat
masly008

kdo by to byl řekl po asi 5 kolech s Kaiem.

Reagovat
Gunner14

Já a SunFells akorát ho chci na hrotu, bohužel Partey je skleněnej

Reagovat
Kiss Me Polka!

zinchenko hraje dobre, (protoze hrajeme jen dopredu)

Reagovat
Edgewalker

Měl tam ale zase dvě dost velké chyby v rozehrávce..

Reagovat
Kiss Me Polka!

ten je jeste horsi

Reagovat
Kiss Me Polka!

trossard, martinelli.... jeden mu prihraje na dva metry prihravkou na hrudnik a druhy to zpracuje rukou...

Reagovat
krisa

Trossard to nedával jemu

Reagovat
Kiss Me Polka!

v tom pripade jeste horsi reseni, protoze by to chytil hrac whu, co byl za martinellim..

Reagovat
krisa

Nechci se hádat ale myslím že ne. To je ale jedno. Oba jsou zatím mizerní fest

Reagovat
J0EL

Martinelli ale dnes neurobil absolutne nic dobre. To je solidny pruser uz

Reagovat
Gunner14

Dej ty dva škůdce dolů však oni hrajou s West Hamem

Reagovat
Miguel19

Arsenal šance minimálně na 2 branky, ale vede soupeř po haluz fíku. To známe dobře..

Arsenal má ale vysokou pravděpodobnost na otočku, to u nás nehrozí.

Reagovat
Mastný Chobot

Zalezeny WHU s Bowenom a Kudusom verzus nasa ofenzivna "hitparada", to sa bude otacat velmi tazko. Aspon, ze sme to zacalu skusat aj stredom, Jesus s Odem su dobri. Oproti tomu Martinelli s Trossardom uz klasicky kompletne napicu, Reiss sa nepochybne tesi na tych 6 minut, co si dnes zahra.

Reagovat
J0EL

Saka ale uz by tiez mohol zacat davat goly z tych cistych pozicii zase.

Reagovat
Rohlíček

Trossard a Martinelli to je solidni groteska

Reagovat
masly008

slepice dostávají slušně naloženo.

Reagovat
LaVolpe

Byla by velká škoda, jestli si dnešní večer zkazíme.

Reagovat
FUnk

Reagovat
Raff81

West Ham špatnej, takřka nulovej...o to výraznější je ta naše neskutečná impotence ve finální fázi a v koncovce Trossard a Martinelli dolů klidně o poločase...to je úplná katastrofa co ti dva předvádí

Reagovat
fenixLFC

west ham by bol o level vyssie keby kudus vzdy ked ziska loptu nedal hlavu dole a snazil sa to prejst sam...

Reagovat
Mastný Chobot

Aspon od fans Tottenhamu bude klud zas chvilu

Reagovat
jk

Reagovat
Nikikrew

Martinelli mi slusne pije krv dlhsiu dobu. Inac hra dobra, len ta koncovka je zla. Nechce sa mi verit, ze to.neotocime. Kudus paradny hracik

Reagovat
mr.Silver

To ten goal line technology nemůžou zavést i těch 35 cm od tyče? Neskutečné, že v 2023 zkoumá VAR postavení míče na základě 240p snímků z úplně debilních úhlů.

Až na ten gól jsme WHU k ničemu nepustili, sám gól naprostý nahoďák. Zápas blbec prozatím.

Jesus famózní výkon, ten je dnes u všeho, s Odegaardem tam dokážou vymyslet fakt krásné věci

Trossard a Martinelli jsou úplně z formy, hlavně Trossard dneska posral snad úplně všechno. Saka by měl taky zabrat, a White by mu mohl více pomoct.

Poslal bych tam Nketiaha a asi Jorginha.

Reagovat
krisa

Co by řešilo 35cm?

Reagovat
mr.Silver

Třeba bychom věděli jestli byl ten míč ve hře?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
martin.b

Bez Paquety jsou naprosto neschopní udělat normální přechod do útoku, Benrahma úplně k hovnu v těchto zápasech.

Reagovat
kolouch

Benrahma je k hovnu uplne ve vsech zapasech

Reagovat
martin.b

nechtěl jsem být na něj tak tvrdej

Reagovat
Bayern +

Tiež som čakal Fornalsa, bude treba makať smerom dozadu hlavne.

Reagovat
norton

prvy krat v zapase ideme do precislenia a trossard vystreli z 20m do prveho hraca

Reagovat
Mastný Chobot

To bolo skvele no. Hlavne ze ked to ma davat od nohy, tak vtedy sa s tou loptou toci jak traktor v kukuricu

Reagovat
krisa

Reagovat
Kiss Me Polka!

jakoze trossard, martinelli sileni, ale gol mel dat predevsim saka.. jedna golovka a dve velmi slusne sance

Reagovat
J0EL

Reagovat
krisa

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Edgewalker

Reagovat
Frony

Do tohohle svinstva by se neskutečně hodil Havertz

Reagovat
mr.Silver

Nketiah taky, nechápu, proč dnes nehraje. Jesus mohl hrát místo Martinelliho.

Reagovat
kitas

WHU už ďalší gól nepridá, to je jasné. Otázkou je len to, či dokáže dať Arsenal dva góly do zatiahnutej obrany.

Ľavá strana je polovičná oproti minulej sezóne. Jesus hra opäť vo fantastickej forme, minimálne jeden gól dnes pripravý.

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
kolouch

Reagovat
Strakosha

Reagovat
Petr.Petr

Gunners umi asi nejlip plakat a vymyslet konspirace az se u toho clovek i pobavi, to se jim musi nechat.

Reagovat
krisa

No tys tu chyběl

Reagovat
Edgewalker

Díky za uznání, ale jsou tu i lepší.

Reagovat
Kiss Me Polka!

ani v tomto nejsme nejlepsi, protoze existuje iamek a ty

Reagovat
krisa

a ještě ta plačka z Liverpoolu

Reagovat
Gunner14

On je tam nechal oba tak snad nám zavřou hubu

Reagovat
Petr.Petr

Zavrit hubu byste potrebovali protoze ste ji otevreli neopravnene brzo a bezduvodne. Arteta za 4 roky jednou v top 4 a vy uz ste vylezli z kanalu….jeste se tam podivate zpatky kluci

Reagovat
Zdechlina

Owny? Nebo bruce?

Reagovat
J0EL

Tento tutmak s IQ izbovej teploty fandi United.

Reagovat
O.Giroud

takze forrest

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
J0EL

Reagovat
Front hell

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
krisa

Že se ten Gil živí fotbalem mi fakt zůstává záhadou

Reagovat
DieFohlenBMG

Suček se stal 10. nejlepším střelcem WHU v PL, dnešním gólem překonal Lamparda

Reagovat
Moshe Dajan

Reagovat
Kiss Me Polka!

v min zapasech dokonce, pokud jsem to dobre nasel skvely pocin

Reagovat
DieFohlenBMG

jo, 148 vs 140

Reagovat
fenixLFC

to ma teda viac prekvapuje ze tam je lampard

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Dobře ho převálcoval. Ale to je faul

Reagovat
PhilipS

Jasnej no

Reagovat
Golasso

Faul nic?

Reagovat
BenB

Prej čistý

Reagovat
Rohlíček

tohle neni faul?

Reagovat
Gunner14

Pohoda žádný faul přece

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
O.Giroud

ale jebat

Reagovat
Golasso

To sou takový mrdky slepý, to není možný ...

Reagovat
Petr.Petr

Reagovat
martin.b

Jasnej faul

Reagovat
PhilipS

No West Ham bude muset přitopit v tý útočný snaze. Tenhle bousek nevydrží

Reagovat
mistr129

Stačí nahnat všechny hráče na vaši levou stranu, neumím si představit že by z naší levé přišla nějaká kloudná akce

Reagovat
acko_bez_naflusu

Až Martinelli bude konzistentní ve finální situacích to bude totální dělo. Čekal sem od něj víc tuto sezónu, ale furt zaměstává dost pozičně soupeře, který se ho bojej a čekaj na to dělo a nic, zatím

Reagovat
Euphael

Arteta nevidi, ze na Martinallim konci kazdy utok? Proc ho nestahne?

Reagovat
O.Giroud

Ta Kloppovi tiež dlho trvalo než zistil, že môže striedať skôr než v 60 min zdravých hráčov, to príde

Reagovat
Miguel19

Dobrá hlava

Reagovat
Tommy the Gunner

Kreteni

Reagovat
EL Gringo

Mavropanos

Reagovat
mistr129

Reagovat
Gunner14

Lol

Reagovat
Bayern +

Mavroooo šalalalalaa

Reagovat
Nikikrew

Houston, mame problem!!!

Reagovat
PhilipS

Nóóó. Teď už to začíná být zajímavý

Reagovat
Studni

Gabriel a Saliba jsou neskutečný

Reagovat
Mastný Chobot

Dopici, to je to iste jak v pohari proti nim. 2 strely, 2 goly...

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Edgewalker

No, to už asi neotočíme, totální zápas blbec.

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
masly008

kdyby to chtěl někdo vědět tak s ním běžel zase Zinch.

Tak budeme muset dát 3 goly no.

Reagovat
Studni

tam se teda Zinch dostat nemohl, hrajem částečnou zónu, takže tam měl být ten co hlídal ten prostor

Reagovat
masly008

já to na něj neházím,jen že u toho zase byl trochu on.

Reagovat
Studni

Tak napsal si to tim stylem

Reagovat
Gunner14

Otočka jak proti Bournemouthu no, máme na to, stačí jeden gól zpátky a povezou se

Reagovat
Pharrell

Dnes vůbec ne ale

Reagovat
J0EL

Chelsea vibes dnes. Z hovien daju dva goly no

Reagovat
forrest

Fňuk fňuk

Reagovat
J0EL

Reagovat
Kiss Me Polka!

no nic, jeste se hrajou dnes sipky

Reagovat
Nikikrew

Daj dole Martinelliho ffs!!!!!

Reagovat
Miguel19

White bez karty

Reagovat
PhilipS

Nepochopitelný

Reagovat
SunFells

Wow, jaká hlava. Říkal jsem si při odhalení sestavy, že proti nám se trefí

Reagovat
martin.b

Oliver dnes pro změnu nedá kartu za nic

Reagovat
Gunner14

Tak pojď Nelsone, do your magic

Reagovat
mistr129

Zinch

Reagovat
masly008

hrůzostrašný dneska.

Reagovat
Zdechlina

Dnes si nezasloužíme ani bod. Gratuluji City k titulu. Jediné co mě mrzí, že nám dal gól ten jantar Souček

Reagovat
Pospovič

dík

Reagovat
martin.b

Tam asi slušně fouká

Reagovat
acko_bez_naflusu

Arsenalu tam chybí nějakej náběh ze zálohy, na centr, něco nečekanýho. West Ham je dostává kam chce. Loni tam běhal Xhaka a teď chybí Havertz. Musej to změnit a rozhejbat

Reagovat
Golasso

Dneska asi nějaká špatná konstelace

Reagovat
masly008

Jesus boha jeho.

Reagovat
Mastný Chobot

Dopici jesus

Reagovat
Euphael

žezus

Reagovat
mr.Silver

Jesus

Reagovat
Tommy the Gunner

Jesus

Reagovat
krisa

Jako tohle musí být gól ale

Reagovat
Edgewalker

Ani kdyby se hrálo do pondělka, tak gól nedáme tvl

Reagovat
SunFells

No ty vole, tohle se uklízí

Reagovat
Tommy the Gunner

Fakt labilove

Reagovat
Miguel19

Kai už byl měl hattrick.

Reagovat
Euphael

pls

Reagovat
Gunner14

mega chybí

Reagovat
guestikor

At mi někdo říká, že toho goloveho strikeka nepotřebujem

Reagovat
Mastný Chobot

Z Jesusa by sme si mali spravit nasho Joelintona asi

Reagovat
mistr129

Co to kurva je

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Tommy the Gunner

Nelson

Reagovat
Gunner14

To je zápas blbec, už ho tam dejte

Reagovat
Mastný Chobot

Dame jeden v 91 na 1-3

Reagovat
Gunner14

Zatím to tak vypadá no

Reagovat
J0EL

A za toto da zltu teraz

Reagovat
Golasso

Nelson je taky dobře k hovnu ... fakt se ty zápasy suprově otáčí, když tvoje "esa" jsou Nketiah a Nelson

Reagovat
Zdechlina

No jako tyhle esa jsou dobré možná tak nějakému Lutonu. A to nechci snižovat jejich kvality. Ale takový Nketiah, na toho už mám averzi. Dostal šancí víc než dost a pořád si ho tam kdoví proč drží.

Reagovat
Golasso

Nketiah by byl v nějakým CP nebo podobným týmu solidní striker, on dokáže být relativně produktivní, když hrává pravidelně. Bohužel u nás na to nemá a jako žolík je většinou k hovnu. Snad půjde co nejdřív pryč a přijde někdo lepší.

Nelson je záhada. Dokáže udělat parádní moment, ale většinu času je k hovnu.

Můžeme samozřejmě argumentovat tím, že jsou nerozehraní, ale to ESR taky a už na první pohled je to o třídu lepší hráč.

Reagovat
Zdechlina

Ámen

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Souček za co se tam držíš ty poleno

Reagovat
SunFells

Souček herec

Reagovat
Gunner14

To je beton, tam není metr prostor

Reagovat
masly008

sice gol nedáme,ale já se bavím

Reagovat
SunFells

Reagovat
J0EL

Reagovat
Gunner14

Když už nic, tak to snad bude zápas,. které nás donutí nakoupit ve velkém v zimě

Reagovat
Euphael

Reagovat
Maresma

Reagovat
vladis271

takhle to ale nefunguje

Reagovat
O.Giroud

u nás, kto vie ako inde

Reagovat
Gunner14

Behrama čurák jak za to nemůže být žlutá?

Reagovat
Busby babes

Before tonight, David Moyes has been a visiting manager to the traditional 'big 4' (Man United, Liverpool, Arsenal, Chelsea) in 70 Premier League matches - his team's record in those games is 0 wins, with 13 consecutive defeats.

Reagovat
81Tomas

Reagovat
PhilipS

Ale vůbec. Ať to ani nezkouší

Reagovat
masly008

hrejte,tohle nám nikdy nepísknou.

Reagovat
Edgewalker

což je dobře

Reagovat
Greny

Žlutá za simulaci kde???

Reagovat
pedroLFC

Reagovat
Front hell

Saka

Reagovat
Busby babes

bych byt vama byl asi vic nasranej, dal mu tam nohu do smeru jeho behu... to klidne pisknout mohl. rozhodne ne simulace teda, aspon pro me

Reagovat
Gunner14

Hlavně na to čumte 5 minut zbytečně

Reagovat
Strakosha

Saka,jak tam skočil do bazénu Hnus

Reagovat
Busby babes

Jako... tohle kdyby pisknul, tak to VAR nezrusi.

Reagovat
r.mrazik

V tom případě je Var k hovnu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Takový penalty kopou ale jenom city.

Reagovat
vladis271

Reagovat
Serg!o

A kdyby mu dal žlutou za dive, tak to VAR neotočí.

Reagovat
Busby babes

neotoci, protoze zlute karty VAR neresi

Reagovat
mr.Silver

To je hrozně trapný výkon od nás, Saka mi dnes pije krev.

Reagovat
ACSMan

Bylo by vtipný za tohle nakonec dát penaltu když tam v tom záběru máš 50x ty Ogbony vytahaný trenky

Reagovat
wyqinac

ve finale by tam mozna bez toho drzeni byl ogbonna sakovi bliz a tu nohu by tam strcil vic

Reagovat
ACSMan

To mě také napadlo ale kdo ví

Reagovat
r.mrazik

Zkusil no...

Reagovat
acko_bez_naflusu

Penalta ne dobře rozhodčí

Reagovat
Miguel19

Dobrá Sterlingovinka.

Reagovat
Greny

Akorát žlutá za simulování chyběla, když to zkusil Palmer nebo Sterling tak ji schytaji hned

Reagovat
martin.b

Wtf, žlutá za dive maximálně

Reagovat
Greny

A druhá za to gesto k rozhodčímu a nazdar

Reagovat
PhilipS

Alvarez dneska monstrózní

Reagovat
DieFohlenBMG

Vozembouch Saka měl mít druhou žlutou

Reagovat
Gunner14

Souček taky jak teď zařval

Reagovat
Euphael

a kdyz nepisknul jak sprintoval dozadu

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Strakosha

Rice zoufalej, Souček si ho v současné formě maže na chleba

Reagovat
O.Giroud

Radšej tých 25 čo zbierajú Arsenalisti nech pošlú na Soucka

Reagovat
Bayern +

Reagovat
Nizzie

Reagovat
krisa

Souček krypl

Reagovat
Gunner14

Strašná herečka

Reagovat
Tommy the Gunner

Trapny vykon

Reagovat
J0EL

skor nestastny zapas

Reagovat
mistr129

ale ty kiksy dozadu zejména od Zinche jsou příšerný

Reagovat
Gunner14

Bowen na Gabriela to mě vždy dostane když si takovej prcek vyskakuje na borce, který by ho uzemnil jednou ranou

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
Gunner14

Co je na tom na slzy prosimtě? Hned se mi vybavil Wilshere když si vyskakoval na Fellainiho proti United

Reagovat
Luc-Luc

Tohle si tu odlozim :

Reagovat
Miguel19

A Areola mi zase smrdí na lávce tvl. To letos prcám.

Reagovat
PhilipS

Ode dneska ale Balon d'or level výkon

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
masly008

dneska prostě nedáme.Ale celkem zábavný zápas.

Jinak dneska jste snad viděli proč Tross a Nelson nejsou v základu.

Reagovat
mr.Silver

Nelson hraje přes nohu.

Reagovat
masly008

Tak jako všechny naše křídla?

Reagovat
Acquanni

Vždy jsem si říkal, co by dokázali hráči jako Ronaldo, Salah, Neymar, Mane, Bale, Robben, Tonery atd. teď mladí jako u nás Martinelli se Sakou nebo třeba Vini, kdyby nemuseli hrát přes nohu. Úplně kokoti ti trenéři

Reagovat
masly008

Uměli by centrovaná, ale na koho je věc druhá.

Reagovat
Acquanni

Stejně už se dlouho hraje jinak, co se týče křídel. Dřív na těch křídlech chtěli za každou cenu přes hráče, do kličky, centr, do střely. Dneska mnohem víc předržují balón a nejdou do všeho, aby neztráceli tolik balón. Vždyť to jak dneska křídelník třikrát přešlápne, dvakrát naznačí pohyb a pak vrátí dozadu se dřív zrovna moc nehrálo dle mě. Ale mít někoho zrovna u nás, kdo může jít na hlavu by bylo fajn, být tam Havertz, tak tam podle mě něco padne. Jako regulérně za stavu 0:2 jsem si říkal, že bych tam postavil Gabriela na hrot, dal do hry Kiwiora místo Nelsona a rval tam balón za balónem, jak to bylo nepropustný

Reagovat
masly008

Jenže kdysi se křídla nezdvojovala nedej bože neztrojovala.

Kolik měli soubojů třeba robery 1 na 1 už dneska neuvidiš.

Se jenom podívej včera kde hráli jejich křídla když dostal balon Saka nebo Gabi.

Hned křídlo sprint zdvojit.

To je ten největší rozdíl.

Reagovat
Acquanni

Vždyť já neříkám, že dnešní křídelníci jsou sračky Hra se proste mění. Třeba jak je dneska potřeba aby i stoper uměl pracovat s míčem. Dříve v PL na polovinu týmů stačilo bránit, umět nahrát na pár metrů a odmajznout to dopředu. Vždyť si napsal, že by uměli centrovat třeba. A to sto pro umí, ale pak sám napíšeš, jenže jsou zdvojený, ztrojený. Přes to se necentruje snadno.

Reagovat
krisa

Reagovat
Edgewalker

My už jsme trefili všechny místa na stadionu, až na ty v bráně

Reagovat
Euphael

proti Fulhamu nechci videt Zinchenka ani Martinelliho do pici

Reagovat
PhilipS

Moyes zapomněl, že může střídat? Kudus úplně cooked

Reagovat
Greny

Kudus si odpočine na africkým poháru, tam to bude ten její pěší fotbal na 0:0

Reagovat
Miguel19

Rice Rice Baby.

Reagovat
Ondiis

Má Rayu ve fantě, víc v tom nebylo

Reagovat
Gunner14

Pls

Reagovat
Gunner14

Měl by ju jít aspoň kopnout aj

Reagovat
EL Gringo

Pekne West Ham ešte aj penaltu by mohli premeniť

Reagovat
masly008

Většinou se říká že se hraje na jednu bránu,ale dneska to bylo v jedné 16.

Reagovat
r.mrazik

West Ham s tím svým fotbalem dá trojku Arsenalu

Reagovat
Gunner14

Nedá

Reagovat
r.mrazik

Skoro

Reagovat
O.Giroud

Dvojku

Reagovat
mr.Silver

Nketiah za 35 minut nepředvedl ale úplně nic

Reagovat
Tommy the Gunner

Tresnicka na dortu

Reagovat
Edgewalker

Nechte to Coufalovi!!!

Reagovat
Edgewalker

to máte za to, srabové!!!!

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Rohlíček

i na posranyho hajzl spadne

Reagovat
Tommy the Gunner

Raya

Reagovat
Golasso

Raya

Reagovat
Gunner14

pěkně Raya

Reagovat
Bayern +

Veď to kopol jak moledo. Mal ísť radšej Areola.

Reagovat
DieFohlenBMG

Tomu říkám třešnička

Reagovat
REPLIKATOR

Arsenal

Reagovat
Bayern +

Luxusné 3 bodíky s náhradnými stopermi škoda, ešte aj Rice nám chcel dopriať, ale Benrahma to kopol jak nemehlo.

Areola top, streďáci taktiež, Suk frajer a sympatak, ako obvykle.

Reagovat
Nizzie

Suk frajer a sympaťák. Ty vole.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Nikikrew

Ja neviem ale co je na neho taky hejt? Navyse Cech...spravil nieco zle u vas alebo preco?

Reagovat
Greny

Mě nasral tím vyjádřením kolem reprezentace

Reagovat
Nikikrew

ok

Reagovat
Nizzie

Hele nemám rád takový močky obecně co tam leží, jak kdyby mu amputovali nohu a doslova do pěti vteřin vstane a běží dál. Nesnáším to u Saky, nesnáším to u Jesuse, nesnáším to u jiných. Suk je k tomu s tím svým xichtem dost podobný Jesusovi (rozuměj ubrečený xicht na pěst), takže pro mě rozhodně není ani frajer, a už vůbec ne sympaťák. Nota bene je slávista.

Reagovat
Nikikrew

Chapem ale preco si tam zahrnul Saku?. chudak ved my vzdy prejdu nohy, ten malokedy pada sam od seba.

Reagovat
SunFells

Už měl několik simulací, i včera to ve vápně zkoušel po nanejvýš hodně měkkém doteku, pokud tam nějaký vůbec byl.

Reagovat
Front hell

Saka je diver.

Reagovat
Nizzie

Hele Saka, Nketiah, to je úplně jedno, občas simulují všichni a zasloužili by za to pár facek do jednoho. Ale nebudu tady tvrdit, že ne jenom proto, že hrají za Arsenal.

Chtěl poukázat pouze na to, že mi je jedno, kdo to je, a kde hraje, že simulanství mi vadí u všech bez rozdílu (ne, že bych Saku neměl rád, je to láska, ale to diverstvý má v sobě a to na něm rád nemám). Plus k Sukovi připočti ty další věci a myslím, že máme jasno. Jinak samozřejmě, že Saku přejedou x krát za zápas, ale bohužel se s tím musí naučit hrát, nebo změnit styl hry. Takový hráči vždy měli s tímto problém.

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
forrest

Chybalo stastie vcera no…

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele