Premier League - preview 15. kola: Tottenham chce vyhrát

05.12.2023, 09:13, aktualizováno 07.12.2023, 08:14
Previews
Heung-min Son (© AFP)

Ve čtvrtek na Tottenham doma čeká West Ham United a Son a spol. nebudou chtít nic jiného, než konečně naplno bodovat, což se jim nepovedlo už čtyřikrát v řadě. Na hřišti Evertonu se dále představí Newcastle.

Everton FC - Newcastle United

čtvrtek 20:30

Osmnáctý Everton nutně potřebuje bodovat, ale v dalším kole jej nečeká lehký úkol. Do Goodison Parku totiž zavítá Newcastle, který si v minulém kole poradil s Manchesterem United.

Everton zvládl zápas 14. kola a z hřiště Nottinghamu si odvezl všechny tři body. Jedinou branku vstřelil v 67. minutě McNeil. Mužstvo v posledních týdnech podává dobré výkony, desetibodový odpočet od vedení Premier League však v praxi znamená až osmnácté místo a 7 bodů. Domácí tudíž nyní potřebují každý bod a v 15. kole to proti šestému Newcastlu nebudou mít úplně jednoduché. Bilance vzájemných zápasů vyznívá lépe pro hosty, kteří z posledních deseti utkání vyhráli hned šest, dva zápasy skončily remízou a pouze dvakrát se radoval Everton. V Goodison Parku se navíc týmu vůbec nedaří a v tabulce domácích mužstev je po Burnley a Sheffieldu třetí nejhorší.

Ve čtvrtek se z důvodu zranění určitě nepředstaví Alli a Gomes. Drobné zdravotní problémy řeší i Calvert-Lewin s Onanou.

Newcastle zažil smolný zápas Ligy mistrů na hřišti PSG. Anglický tým ještě v 96. minutě vedl 1:0, ale poté přišla sporná penalta a následně vyrovnávající branka Mbappého. Magpies se však s neúspěchem vypořádali nejlépe jak mohli a ve 14. kole Premier League doma porazili Man Utd 1:0. Jediným gólem rozhodl v 55. minutě Gordon. Svěřenci Eddieho Howa v celém duelu dominovali, podali výborný defenzivní výkon a ve výsledku Manchesteru dovolili dokonce jen jednu střelu na bránu. Hostující tým má před čtvrtečním střetnutí opačný problém než jeho soupeř. Tým sbírá body především v St. James‘ Parku a ve venkovních zápasech to není ono, což dokazuje zatím jediné vítězství z šesti odehraných utkání.

Magpies se musí vypořádat s celou řadou absencí, ke kterým po duelu s Man Utd přibyla ještě brankářská jednička Nick Pope. Kromě něj stále nejsou fit Anderson, Barnes, Botman, Burn, Longstaff, Manquillo, Murphy, Targett, Tonali, Willock a Wilson.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Young, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Gueye, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Dúbravka - Trippier, Schär, Lascelles, Livramento - Miley, Guimarães, Joelinton - Almirón, Isak, Gordon

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.25 - 3.45 - 2.33

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Tottenham Hotspur - West Ham United

čtvrtek 21:15

Tottenham čeká již čtyři ligové zápasy na vítězství a ve vloženém kole narazí na West Ham, kterému se naopak daří, jelikož z posledních tří utkání získal sedm bodů.

Spurs se v posledním zápase představili na Etihad Stadium a kdo na šlágr 14. kola přišel, ten určitě nelitoval. Tottenham poslal brzy do vedení Son, ale Citizens ještě do konce prvního poločasu utkání otočili. Po přestávce vyrovnal Lo Celso, Man City však znovu dokázal zareagovat a v 81. minutě šel do vedení po brance Grealishe. Atraktivní duel zakončil hostující Kulusevski, jenž v 90. minutě zařídil svému týmu bod. Toho si svěřenci Ange Postecogloua cení o to víc, protože přišel po hodně nepovedeném listopadu (tři porážky v řadě). Kohouti jsou v současné chvíli na pátém místě a na čtvrtou Aston Villu ztrácí 2 body.

V dalším kole Spurs přivítají devátý West Ham. Domácí fotbalisté mají na svého čtvrtečního soupeře dobré vzpomínky. Poslední vzájemné utkání se odehrálo v dubnu a Tottenham v něm tehdy doma zvítězil 2:0. V zápase vstřelil druhý gól Son, jenž je i v letošní sezóně nejvýraznější postavou domácího týmu a s devíti trefami je třetím nejlepším střelcem Premier League.

Do zápasu určitě nenastoupí Bentancur, Maddison, Perišič, Sessegnon, Solomon, Whiteman a van de Ven. S drobnými zraněními se rovněž potýkají Dier a Sarr, u nich je ale možnost, že se aspoň objeví na lavičce náhradníků.

West Ham se před týdnem těsnou výhrou nad srbským TSC přiblížil postupu do osmifinále Evropské ligy. V 88. minutě rozhodl o třech bodech pro anglický tým český záložník Tomáš Souček. Kladiváři poté sehráli domácí ligové utkání s Crystal Palace, které jim ovšem už podle předpokladů nevyšlo. Hammers poslal ve 13. minutě do vedení Kudus, ale Eagles srovnali v 53. minutě po brance Edouarda. Skóre se už do konce zápasu nezměnilo, a tak se svěřenci Davida Moyese museli spokojit pouze s bodem. Přesto odešli z posledních třech ligových duelů neporažení a svou sérii budou chtít prodloužit proti nepříliš oblíbenému soupeři - Tottenhamu. Ten West Ham naposled porazil v říjnu 2021.

Malou výhodou hostujícího týmu je téměř vyprázdněná marodka. Jedinou potvrzenou absencí pro čtvrteční souboj se Spurs zůstává jamajský útočník Michal Antonio.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, Davies, Udogie - Højbjerg, Bissouma - Kulusevski, Lo Celso, Johnson - Son

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Álvarez, Ward-Prowse - Kudus, Souček, Paquetá - Bowen

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.68 - 4.32 - 4.95

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Sheffield United - Liverpool FC

středa 20:30

Ve středečním zápase vloženého kola anglické Premier League se pokusí Sheffield United překvapit rozjetý Liverpool. Domácí, kteří do zápasu vstoupí pod vedením staronového trenéra Chrise Wildera, musí zapomenout na poslední ligové utkání, v němž prohráli vysoko 0:5 Burnley, naopak Reds by chtěli navázat na výhru na Anfieldu proti Fulhamu.

Sheffield zažívá velmi nepovedený start do sezóny, to se ale dalo očekávat ještě před začátkem prvního kola. Finančními problémy sužovaný klub nečekaně loni postoupil s nepříliš silným kádrem do Premier League po dvouleté odmlce, záhy ale prodal své dva klíčové hráče a do týmu nepřišlo mnoho kvalitních posil. Po 10 kolech měli na svém kontě jediný bod, čímž se neslavně zaspali do historie anglické nejvyšší soutěže.

Poté přišlo lehké pozvednutí, po reprezentační přestávce se ale vše vrátilo na staré koleje. Po prohrách v důležitých zápasech proti Bournemouthu a Burnley došla vedení trpělivost a odvolalo manažera Paula Heckingbottoma, týmu se v úterý ujal Chris Wilder, který klub vedl už v letech 2016 až 2021.

Staronový trenér má na přípravu na středeční duel něco málo přes čtyřiadvacet hodin, takže se jen těžko dá předpokládat jiný výsledek než jasné vítězství hostů. Reds navíc se Sheffieldem neprohráli od roku 1994, v posledních pěti vzájemných zápasech pak pětkrát zvítězili s celkovým skórem 11:1.

Liverpoolu se aktuálně daří i na domácí scéně, od konce září nepoznal přemožitele a po čtrnácti odehraných kolech patří Reds druhá příčka jen dva body za lídrem z Arsenalu. Špička soutěže je ale letos velmi vyrovnaná, na záda svěřencům Jürgena Kloppa dýchá kromě Manchesteru City i Aston Villa a nepříliš vzdálená je také dvojice Tottenham-Newcastle.

Nepříjemností je pro hosty současná situace zraněných hráčů. Dlouhodobě mimo hru je Thiago s Robertsonem, ve středu nebude k dispozici ani Diogo Jota a brankářská jednička Alisson Becker. Podobná je i situace na domácí straně, do utkání nenastoupí kromě zraněných hráčů ani útočník McBurnie, který byl v minulém zápase proti Burnley vyloučen.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Ahmedhodžić, Trusty, Robinson - Bogle, Souza, Norwood, Larouci - Hamer, McAtee - Archer

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Kelleher - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Gomez - Szoboszlai, Mac Allister, Jones - Salah, Gakpo, Diaz

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 16.10 - 8.30 - 1.18

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Nottingham Forest

středa 20:30

Obě mužstva se pokusí zareagovat na porážku z posledního kola. Bilance vzájemných zápasů hraje ve prospěch Cottagers, kteří Nottingham dokázali z posledních pěti vzájemných zápasů hned čtyřikrát porazit.

Fulham byl v minulém kole velmi blízko k zisku tří bodů na půdě Liverpoolu. V divokém utkání vedli Cottagers ještě v 87. minutě 3-2, ale Reds v úplném závěru zabrali a během šedesáti sekund utkání otočili ve svůj prospěch. Svěřenci Marca Silvy si tak připsali sedmou porážku v sezóně a klesli na čtrnáctou příčku. Jejich dalším soupeřem bude ve vloženém kole Nottingham, který Fulhamu dýchá na záda a v současné chvíli má o dva body méně. Whites se v poslední době proti Forestu daří. Z posledních pěti vzájemných zápasů se Cottagers radovali hned čtyřikrát. Na Craven Cottage má zatím Fulham padesátiprocentní úspěšnost. Domácí hráči slavili vítězství ve třech duelech a třikrát odešli poraženi.

Do středečního souboje určitě nezasáhnou Diop, Rodrigo Muniz a Traore.

Nottingham prohrál v posledním kole doma s Evertonem 0:1. Hostujícímu týmu zařídil v 67. minutě vítězství McNeil. Forest utržil již třetí porážku za sebou a se 13 body je patnáctý. Hosté podávají v posledních týdnech špatné výkony a od začátku září vyhráli pouze dvě ligová utkání. Tým musí zapracovat především na výkonech ve venkovních zápasech. Svěřenci Stevena Coopera odehráli na hřištích soupeřů celkem sedm utkání a ukořistit tři body se jim povedlo jenom v jednom případě. Mužstvu rovněž chybí zraněný nigerijský útočník Awoniyi, který je se čtyřmi zásahy nejlepším střelcem.

S výjimkou nejlepšího střelce týmu by však měli být ostatní hráči na zápas s Fulhamem připravení.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Tete, Bassey, Ream, Robinson - Reed, Palhinha - Wilson, Pereira, Iwobi - Jiménez

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Vlachodimos - Aurier, Boly, Murillo, Toffolo - Yates, Mangala, Sangaré - Gibbs-White, Wood, Elanga

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.05 - 3.43 - 4.02

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Brighton & Hove Albion - Brentford FC

středa 20:30

Brighton v minulém kole přišel o čtyřzápasovou neporazitelnost, když nestačil na Chelsea. Hosté se naopak v zápase proti Lutonu vrátili zpět na vítěznou vlnu a dobrý výkon chtějí potvrdit i na Amex Stadium.

Sérii ligové neporazitelnosti Brightonu zastavila v posledním kole Chelsea, která na Stamford Bridge zvítězila těsně 3-2, i když od 45. minuty hrála v deseti. Seagulls nyní okupují osmou pozici a ve středečním zápase proti Brentfordu mají velkou šanci přeskočit Man Utd, na který ztrácí dva body. K tomu ovšem budou potřebovat tři body, což se proti Bees nemusí jevit jako snadný úkol. Vzpomeňme na poslední vzájemný zápas obou celků na Amex Stadium, jenž v dubnu skončil divokou remízou 3:3.

Domácí tým řeší před vloženým 15. kolem řadu absencí. Z důvodu zranění či trestů za karty spoluhráčům nepomůžou Dahoud, Dunk, Enciso, Estupinan, Fati, Lamptey, March, Webster a Welbeck.

Brentford po dvou porážkách v řadě zabral a ve 14. kole doma vyhrál nad Lutonem 3:1. Bees byli ve zmíněném duelu střelecky velmi aktivní a na branku soupeře pálili hned sedmadvacetkrát. Svěřenci Thomase Franka zvítězili popáté v letošní sezóně a s 19 body se drží na průběžném jedenáctém místě.

I hostující tým má před středečním duelem problémy se skládáním sestavy. Do zápasu určitě nenastoupí Collins, Henry, Hickey, Norgaard, Schade a Toney. Otazník visí i nad starty Ajera, Damsgaarda, Dasilvy a Jensena.

Brighton - pravděpodobná sestava:
Verbruggen - Veltman, Hecke, Julio, Hinshelwood - Milner, Gilmour - Buonanotte, Lallana, Adingra - Ferguson

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Ajer, Mee, Pinnock, Janelt - Onyeka, Jensen, Yarmoliuk - Mbeumo, Maupay, Wissa

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.75 - 4.12 - 4.67

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Crystal Palace - AFC Bournemouth

středa 20:30

Ve středu večer se v Selhurst Parku odehraje souboj mezi Crystal Palace a Bournemouthem. Zatímco Eagles se v poslední době trápí a pomalu klesají ligovou tabulkou, hosté naopak prohráli jediné z posledních pěti utkání a odlepili se od sestupových příček.

Po povedeném startu do sezóny se forma svěřenců Roye Hodgsona rapidně zhoršuje. Od začátku října dokázali porazit jen nováčky z Burnley, po reprezentační pauze překvapivě dopřáli Lutonu jejich první vítězství na domácím stadionu v éře Premier League a minulý týden byli rádi za bod z utkání proti West Hamu United.

Do karet Crystal Palace hraje alespoň vzájemná bilance, v ligových střetnutích proti Bournemouthu drží pětizápasovou vítěznou sérii, naposledy s Cherries padli na konci roku 2018.

Borunemouth ale naopak může těžit ze své současné formy. Od vysoké prohry s Manchesterem City se týmu Andoniho Iraoly podařilo porazit silný Newcastle a zvítězilo se i nad Sheffieldem, o víkendu pak sympatickým výkonem Cherries vytěžili bod z domácího utkání proti Aston Ville.

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell - Lerma, Hughes, Schlupp - Olise, Edouard, Ayew

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Neto - Smith, Zabarnyj, Senesi, Kerkez - Cook, Christie - Tavernier, Kluivert, Semenyo - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.36 - 3.40 - 3.24

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Aston Villa - Manchester City

středa 21:15

Villans na domácím stadionu ještě neztratili ani bod a ve středu je čeká nejtěžší možná prověrka v podobě zápasu se Citizens. Ti měli dobře rozehraný šlágr minulého kola se Spurs, ale po Kulusevskiho brance v 90. minutě se nakonec museli spokojit pouze s bodem.

Aston Ville nevyšel zápas 14. kola podle představ a ze hřiště Bournemouthu si odvezla pouze bod. Hosté v utkání dvakrát dotahovali a bod jim zařídil až v 90. minutě ve formě hrající Watkins. Anglický útočník má zatím v tomto ročníku na kontě osm branek a šest asistencí. Villans stále drží fantastické čtvrté místo a od jejich středečního soupeře je dělí jediný bod. Současně se svěřenci Unaie Emeryho mohou spolehnout na domácí prostředí, v kterém zatím naprosto dominují, což dokazuje šest výher, 18 bodů a skóre 23:5.

Man City ve Villa Parku nevyhrál ani v minulé sezóně a po 90 minutách bylo skóre 1:1. To je ovšem jediná výjimka z posledních jedenácti vzájemných zápasů, kdy tým z Birminghamu dokázal Citizens vzdorovat. Všechny ostatní duely skončily vítězstvím posledního anglického mistra.

Domácí tým bude postrádat tři hráče. Zranění nepustí do hry Buendiu, Mingse a Traoreho.

Man City také zažil v posledním utkání Premier League zklamání, a to na půdě Tottenhamu. Spurs poslal brzy do vedení Son, ale Citizens dokázali dvěma brankami skóre otočit. Poté sice vyrovnal Lo Celso, Grealish však v 81. minutě vrátil vedení zpět domácímu týmu. Když už to vypadalo, že si Manchester těsný náskok udrží, tak udeřili hosté potřetí. V 90. minutě se postaral o nerozhodný stav Kulusevski.

Svěřenci Pepa Guardioly jsou v současné chvíli na třetí pozici a na vedoucí Arsenal ztrácí tři body. Proti Villans si hosté nepřipouští bodovou ztrátu, jelikož se soupeřem prohráli naposled v roce 2013 a venku navíc patří po Tottenhamu k nejlepšímu týmu. Citizens budou zcela jistě spoléhat na střelecké schopnosti Erlinga Haalanda, který je i v tomto ročníku tahounem mužstva a se 14 přesnými zásahy vládne tabulce střelců.

Do zápasu určitě nenastoupí De Bruyne, který stále nedoléčil poraněné stehno. Trest za žluté karty si pak musí odpykat Grealish a Rodri. Zejména druhý jmenovaný by mohl být pro hostující tým výraznou absencí.

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Konsa, Carlos, Torres, Digne - Cash, Kamara, Luiz, McGinn - Watkins, Diaby

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Dias, Aké - Foden, Stones, Lewis, Doku - Álvarez, Silva - Haaland

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 5.33 - 4.34 - 1.64

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Manchester United - Chelsea FC

středa 21:15

Ve středu večer se na Old Trafford střetnou dva trápící se anglické velkokluby. Manchester United a Chelsea budou v atraktivním utkání Premier League bojovat o posun v ligové tabulce. Trápení Rudých ďáblů pokračovalo o víkendu porážkou 0:1 s Newcastlem United, svěřenci Mauricia Pochettina si v zajímavém utkání poradili s Brightonem.

Manchester United po reprezentační přestávce cestoval do Liverpoolu, kde se střetl s Evertonem. Netrvalo dlouho a příznivci hostů byli u vytržení z nádherné branky Alejandra Garnacha, který se trefil poprvé v této sezóně. A rozhodně to stálo za to. Ve zbytku utkání sice nebyli Red Devils jasně lepším týmem, ale díky proměněné penaltě Marcuse Rashforda, brance Anthonyho Martiala si domů odvezli důležité tři body a alespoň částečně si vylepšili pošramocenou image.

Ani ne o tři dny později však bylo všechno zpátky ve starých kolejích. V pátém kole skupinové fáze Ligy mistrů totiž nutně potřebovali porazit turecký Galatasaray, což se mohlo po prvních dvaceti minutách zdát jako nepříliš náročný úkol. Živou vodou pokropený Garnacho totiž poslal United do vedení a o pár chvil později přesně mířil i Bruno Fernandes. Istanbulský celek ovšem nepříznivě se vyvíjející duel dotáhl k zisku bodu, k čemuž nejvíce přispěl dvěma přesnými přímými kopy Hakim Ziyech. U obou z nich chyboval brankář André Onana. Manchester se tak neposunul z poslední čtvrté příčky ve skupině, k postupu přitom nemusí stačit ani závěrečný skalp Bayernu Mnichov.

Nepovedený týden pak Manchester dovršil prohrou v St. James' Parku. Zraněními devastovaný Newcastle na svém domácím hřišti naprosto dominoval a zaslouženě zvítězil, Red Devils se zmohli jen na jedinou střelu na branku.

Nepříliš povedený začátek sezóny má za sebou i londýnská Chelsea, která podává v posledních týdnech nekonzistentní výkony. Od překvapivé prohry s Brentfordem na konci října totiž v lize nejprve v atraktivním utkání porazila Tottenham a následně remizovala 4:4 s Manchesterem City. Po reprezentační přestávce ale naprosto zklamala v utkání proti Newcastlu. Trenér Pochettino byl pořádně rozzlobený a výkon svých svěřenců označil za nejhorší v ročníku. O minulém víkendu se zase vrátili hosté na pozitivní vlnu výhrou nad Brightonem.

Velkou měrou k tomu přispěl Enzo Fernández, který ukončil třicetizápasové střelecké sucho a v zápase na Stamford Bridge se gólově prosadil dokonce dvakrát. Chelsea utkání po celou dobu kontrolovala, a to i přestože odehrála více než poločas v početní nevýhodě, na konci první půle byl totiž vyloučen kapitán Conor Gallagher.

Ten tak bude ve středečním ligovém zápase chybět, stejně tak jako zranění stopeři Trevoh Chalobah s Wesleyem Fofanou. Mimo hru je i další anglický reprezentant Ben Chilwell a mladičký Carney Chukwuemeka. Příznivci Blues by se naopak mohli konečně dočkat soutěžního debutu Christophera Nkunkua, který se už zapojil do tréninku áčka, a podobně je na tom i Roméo Lavia, jenž se v dresu Chelsea ještě na hřišti nepředstavil.

Mnohé absence čítá i domácí celek. Do utkání nezasáhnou Johnny Evans, Lisandro Martínez, Tyrence Malacia, Casemiro, Amad Diallo, Christian Eriksen ani Mason Mount. Do kádru se ještě po sporech s trenérem ten Hagem nevrátil ani křídelník Jadon Sancho, který tak už netrpělivě vyhlíží lednové přestupové období.

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Maguire, Lindelöf, Shaw - McTominay, Mainoo - Antony, Fernandes, Garnacho - Højlund

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sánchez - James, Disasi, Badiashile, Colwill - Fernández, Caicedo - Sterling, Palmer, Mudryk - Jackson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.85 - 3.49 - 2.57

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Wolverhampton Wanderers - Burnley FC

úterý 20:30

Na začátku prosince začíná anglická Premier League nabírat na obrátkách a poprvé v tomto ročníku přichází kolo, které se odehraje v týdnu. V úterý večer bude k vidění utkání na Molineux Stadium mezi Wolverhamptonem Wanderers a Burnley.

Domácí hráči po reprezentační přestávce zatím nezískali ani bod. Nejprve těsně prohráli na půdě Fulhamu 2:3, kdy o jejich nezdaru rozhodl v nastavení druhého poločasu Willian po proměnění sporného pokutového kopu, a v sobotu pak znovu Wolves ztratili v Londýně všechny tři body, tentokráte nestačili na silný Arsenal. Gunners šli rychle do dvoubrankového vedení, a ještě do poločasu přišla další nepříjemná zpráva pro fanoušky Wolverhamptonu, utkání totiž kvůli zranění zad nedohrál gólman José Sá. Brankářská dvojka Dan Bentley sice už míč za svá záda nepustil, Wolves nicméně ani tak na vicemistra z loňské sezóny nevyzráli. V závěru jen korigoval skóre Matheus Cunha.

V naprosto rozdílném rozpoložení přijíždějí do West Midlands svěřenci kouče Vincenta Kompanyho. Ti totiž v minulém kole rozdrtili Sheffiled United vysoko 5:0 a podruhé v sezóně naplno bodovali. V tabulce navíc předskočili právě Blades. I přesto se nachází hluboko v sestupových vodách.

Ve středečním utkání bude domácímu trenérovi O’Neilovi chybět Pedro Neto a Rayan Aït-Nouri, nejistý je také start brankářské jedničky Josého Sá. Hosté se budou muset obejít bez Jacka Corka, Lylea Fostera a Jordana Beyera.

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Dawson, Kilman, Toti - Semedo, Lemina, Gomes, Bellegarde, H. Bueno - Cunha, Hwang

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Trafford - Vitinho, O'Shea, Ekdal, Taylor - Bruun Larsen, Berge, Brownhill, Koleosho - Amdouni, Rodriguez

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.95 - 3.68 - 4.13

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Luton Town - Arsenal FC

úterý 21:15

V pozdních úterních večerních hodinách začne zápas 15. kola anglické Premier League. Nováček soutěže Luton Town na svém útulném stadionu Kenilworth Road přivítá vicemistry loňské sezóny z Arsenalu. Hatters se po reprezentační pauze vyšvihli mimo sestupové pozice a rádi by se na sedmnácté příčce udrželi co nejdéle, Arsenal po čtrnácti odehraných kolech celé ligové tabulce vévodí.

Dvoutýdenní reprezentační přestávka byla pro Luton zatím nejúspěšnější částí sezóny. Během ní totiž udělilo vedení anglické fotbalové asociace trest liverpoolskému Evertonu za porušení finanční fair-play v podobě odečtení deseti bodů v ligové tabulce a Toffees se propadli na devatenáctou pozici. Před Everton se dostal i Luton, který následně překvapil Crystal Palace, a poprvé v éře Premier League tak vyhrál na svém domácím stadionu.

Minulý týden ale přišlo rychlé vystřízlivění. Svým velmi defensivním a pasivním výkonem na půdě Brentfordu mu šli naproti a zaslouženě prohráli 1:3. Navíc se k Lutonu v průběžném pořadí přiblížil osmnáctý Everton i devatenácté Burnley.

Arsenal se nachází na druhém konci tabulky, a tak není o papírovém favoritovi pochyb. Gunners navíc drží sérii pěti výher v soutěžních zápasech v řadě, minulý týden se o jejich síle přesvědčil nejprve francouzské Lens a o víkendu také atraktivně hrající Wolverhampton. Arsenal si zajistil první místo v základní skupině Ligy mistrů, a tedy postup do jarní fáze milionářské soutěže, a stejně dobře na tom je i v domácí soutěži.

Na záda svěřencům Mikela Artety každopádně dýchá hned několik dalších adeptů na zisk ligového titulu, v těsném závěsu je Liverpool, Manchester City i Aston Villa. Arsenal tak musí dlouhodobě potvrzovat své kvality, pokud bude chtít vylepšit loňskou konečnou druhou příčku.

Do karet jim hraje pravděpodobná absence domácího kapitána Toma Lockyera, mimo hru jsou pak Lutonu i Alfie Doughty či Marvelous Nakamba a do utkání kvůli dohodě o hostování nezasáhne ani Albert Sambi Lokonga. Hostům pak budou scházet dlouhodobě zraněný Jurrien Timber a Thomas Partey, poraněné koleno na hřiště nepustí ani Emila Smitha Rowea.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kamiński - Osho, Mengi, Bell - Kaboré, Mpanzu, Barkley, Giles - Townsend, Brown, Ogbene

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Zinčenko - Ødegaard, Rice, Havertz - Saka, Jesus, Trossard

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 18.40 - 7.33 - 1.19

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Arsenal FC
14
10
3
1
29 : 11
33
2
Liverpool FC
14
9
4
1
32 : 14
31
3
Manchester City
14
9
3
2
36 : 16
30
4
Aston Villa
14
9
2
3
33 : 20
29
5
Tottenham Hotspur
14
8
3
3
28 : 20
27
6
Newcastle United
14
8
2
4
32 : 14
26
7
Manchester United
14
8
0
6
16 : 17
24
8
Brighton & Hove Albion
14
6
4
4
30 : 26
22
9
West Ham United
14
6
3
5
24 : 24
21
10
Chelsea FC
14
5
4
5
25 : 22
19
11
Brentford FC
14
5
4
5
22 : 19
19
12
Crystal Palace
14
4
4
6
14 : 19
16
13
Wolverhampton Wanderers
14
4
3
7
19 : 25
15
14
Fulham FC
14
4
3
7
16 : 26
15
15
Nottingham Forest
14
3
4
7
16 : 22
13
16
AFC Bournemouth
14
3
4
7
16 : 30
13
17
Luton Town
14
2
3
9
13 : 26
9
18
Everton FC
14
5
2
7
15 : 20
7
19
Burnley FC
14
2
1
11
15 : 32
7
20
Sheffield United
14
1
2
11
11 : 39
5

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (1010)

Přidat komentář
SunFells

Co to je za šílený kurz na Luton

Reagovat
Nikikrew

Pekny, necudoval by som sa kebyze to dnes dopadne 1:2

Reagovat
vladis271

V poslednych troch domacich zapasoch bodovali. Asi trocha prestreleny.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

https://www.instagram.com/p/C0Tq4utNh4l/?igshid=MzRlODBiNWFlZA%3D%3D

Tohle je prostě neuvěřitelný. Zvlášť by mě zajímalo, kolik těch karet se netýkalo faulů. Třeba Jackson jich má 7 a žádná snad nebyla za faul..

Dával bych jim flastry jak kráva.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

https://twitter.com/F365/status/1731966510577381740

Sanchuv tym vypadal rozjel slusny PR posledni dobou, tak je docela fajn, ze akorat vyslo tohle od Matice...

“At Chelsea, players acted professionally, they were punctual and were never late for training but at United, it happened almost every day,” Matic said in an interview with YuPlanet.

“Among the players who would always be late were Paul Pogba and Jadon Sancho and a couple of other players. The rest of us who were always on time were angry so we decided to form a kind of an internal disciplinary committee with me serving as its president.

“I put a sheet of paper up on the wall where I documented the names of individuals arriving late. During one particular season, we collected around £75,000 in fines.

Reagovat
Wazza228

A už jedou zprávy, jak ETH ztratil kabinu... Here We go again.

Reagovat
Busby babes

to je to na co narazim ze Sancho a jeho lidi rozjeli PR. je to uz nuda, porad dokola. Sky vi, ze to nikdo nevyvrati, tak tyhle sracky muzou psat kdykoliv se prohraje...

Reagovat
J0EL

Sancho is the new Soros?

Reagovat
Busby babes

hele kdyz se ti najednou zacnou objevovat zpravy o tom, jak chudak Sancho tohle a tamto a jak je o nej zajem vsude od Bayernu po Real, tak je celkem jednoduchy takovej zaver udelat, odkud ty leaky jdou

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Wazza228

Nebo něco takového

Some time-served players are startled by the calibre of Erik ten Hag's signings. One is believed to be particularly perplexed by the addition of Rasmus Hojlund. [@samuelluckhurst]

Reagovat
Busby babes

to bude Martial

Reagovat
RickNash

To bude Rasmus Hojlund.

Reagovat
mithro

Reagovat
Busby babes

Reagovat
JohnnyBravo

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Neon

Reagovat
Kowe

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Busby babes

kazdopadne do 2 tydnu by mel byt oznamenej INEOS, udelaj se nejake zmeny a to by mela byt idealni prilezitost to vycistit.

Reagovat
Wazza228

doufejme, že se to někam pohne.

Reagovat
Strakosha

V první řadě vyhodit trenéra a s ním většinu těch tragédů,co si přivedl: Onana, Malacia, Eriksen, Antony, Amrabat, Mount

Reagovat
Freedo

Ty jedou celej podzim.

Reagovat
Busby babes

posledni tyden je toho vic. holt se prohralo

Reagovat
Freedo

Jj, klasika

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
mithro

The MEN and other outlets have been banned from Ten Hag's press conference today by #mufc comms director Andrew Ward

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Salfovic

Tím si fakt pomůžou.

Reagovat
Busby babes

co jinyho s tim klub muze delat, ze jo...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

Journalists banned from Manchester United press conference today:

Sky Sports News – Kaveh Solhekhol

M.E.N – Samuel Luckhurst

The Mirror – David McDonnell

ESPN – Rob Dawson

takze vsichni ti, co posledni dva dny jedou to: ztratil kabinu...

Reagovat
mithro

on ju mozno aj sratil, toto je problem United uz dlho, hraci si robia co chcu, zarabaju najlepsie v lige a profesionalizmus ziadny.

realne, to, ze im zakaze ucast na tiskovke nic neriesi, je to len take gesto, chcelo by to aby vytepal tie *** co stale leakuju tie ich nazory uzasne.

Reagovat
Busby babes

uvidime no. problem je, ze tyhle clanky postavene na: neznamy source... na to se neda reagovat nijak. a o nas se to pise, protoze to priense kliky. Na Athleticu, BBC nebo Telegraphu takove veci nevidis, nebo rozhodne ne v takove mire.

Reagovat
fenixLFC

presne preto je to nespecifikovany zdroj aby nemohol byt nijak postihovany aj athletic ma koepc clankov v ktorych ma vyjadrenia postavene na nemenovanych zdrojoch a nerobi to z nich bulvar alebo nieco podobne

Reagovat
Busby babes

no nema. ne v tomhle duchu. athletic nepostavi clanek o tom, ze pulka kabiny nenavidi eTH na source close to United...

Reagovat
Kinky7

Telegraph má hodně dobrý tým žurnalistů. Škoda ze se musí platit ( na to mám už Athletic)

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Busby babes
Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Busby babes

autorovi je tak 15, ne?

Reagovat
avicii

Reagovat
vladis271

Matic sa este stihol stretnut v MU so Sanchom?

Reagovat
Busby babes

jednu sezonu

Reagovat
Busby babes

cz o nem dost vypovida, ze prijde do noveho tymu a ma to na haku...

Reagovat
mithro

trenuje ako beast skoda, ze to potom nebolo vidiet na ihrisku.

Reagovat
Grahf

problém je, že o sanchovi sa to vedelo, už keď bol v city a napriek tomu sme ho kúpili Hore sa to musí vyčistiť.

Reagovat
SunFells
Reagovat
formic81

bych klidne misto Zinnyho dal na LB Kiwiora dnes, podle me by mel dostavat vic prilezitosti.

Reagovat
Freedo

Arsenal nikomu nevelí už 20 let

Reagovat
Salfovic

Leda předvoji.

Reagovat
Mastný Chobot

Za 4 dni veľmi ťažký away zápas s Aston Villou, takže očakávam nejaké zmeny v XI. White je asi jasný, Kiwior, Havertz, Nketiah a Jorginho by ma neprekvapili.

Reagovat
Whitemedia

Další dva borci zranění a ti ani nehráli, jen seděli na lávce.

Reagovat
Miguel19

By mě zajímalo, kdo přitáhl toho Maduekeho, to je fakt už na invalidní důchod. Dalších spláchnutých 30-40 mega?

Takže zítra Palmer (pokud je ok) místo Gallaghera a do ofenzivy nemáme jediné střídání. Jenom Broja, co asi rok nehrál fotbal...

Reagovat
fenixLFC

dostali zlatu zilu

Reagovat
Busby babes

Cherubini? to spadnul z lavicky?

Reagovat
Salfovic

Výbornej film

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
forrest

Antony Martial slavi dnes 28. narozeniny.

Prejeme hodne golu a nabehanych kilometru do dalsi petiletky…

Reagovat
Salfovic

Tony má narozeniny,

My máme přání jediný, štěstí, zdraví, štěstí, zdraví, hlavně to zdraví.

Reagovat
Front hell

Vždyť on je schopný si spálit ksicht při sfoukavani svíček

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Doporučili byste mi nějaký podcast? (něco jiného než Livesport daily ) Tematicky nemusí být úplně vyhraněný, nejlépe nějaký general knowledge, zajímavosti ze světa, vědecké aktuality - něco takového, klidně může být v angličtině.

Potřebuju zabít každý den dvě hodiny ve vlaku a nechcu čumět pořád do obrazovky. Popřípadě jestli máte nějaký tip na to jak ten čas efektivně strávit.

Reagovat
dantetomas

Podcast: Real Dictators

Ine vyuzitie casu: Vyucba cudzieho jazyka

Reagovat
Busby babes

mam rad Prepiste dejiny, Tech Talk od Infa, je to jen par dilu a uz to ukoncili, ale je to zajimavy. Redneck o USA a politice, Arnolds pump club, to je Arnold a jeho kratke kazdodenni podcasty se zajimavyma vecma okolo zdraveho zivotniho stylu.

Reagovat
jk

Přepište dějiny, Kanárci v síti

z anglických Ultra od Rachel Maddow

A pak teda z těch starších ukončených Pohřešovaná, Akce Olej a to o Gottovi od Audionautu, top podcastová produkce v Čechách ale nejedná se o žádné aktuality no

Reagovat
TopinB

Neil deGrasse Tyson a jeho StarTalk

Joe Rogan, ale musíš do toho jít s tím, že Rogan nechává hosty, ať už s jakýmkoliv názorem, převážně vykecávat a nediskutuje s nima až tak.

Reagovat
Mastný Chobot

White, Saliba, Gabriel, Kiwior, Rice a Havertz to musí byť aspoň jeden gól po štandardke

Reagovat
SunFells

Představit si v tom ještě Palhinhu a Osimhena, tak by na Rayu byl při nástupu dost vtipný pohled.

Reagovat
Mastný Chobot

a hlavne na Trossarda

Reagovat
Mastný Chobot
Reagovat
Nikikrew

To za Luton hraju prevazbe cerny dredaci podla flashscore?

Reagovat
Mastný Chobot

Chelsea z wishu

Reagovat
Nikikrew

To si Luton nezasluzi....

Reagovat
Mastný Chobot

To nebolo vôbec pekné od Ricea ten lakeť

Reagovat
Ragnar Lothbrok

White zase vožralej.

Reagovat
Golasso

Nejlepší out ever

Reagovat
mistr129

Zrovna jsem chtěl psát, že Luton super presink a je těžký se tam dostat a ani nám to darují

Reagovat
mistr129

Ten obránce 29 by mě zajímalo co tam nacvičoval a proč jako stoper stále o 20 metrů výše než byl balón

Reagovat
mistr129

*stál

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Tak ještě aby tyhle týmy neměli super presink a nedostupovali včas. Nic jinýho nedělaj, fotbal nehrajou, jen nakopávaj.

Reagovat
Mastný Chobot

Hráme srajdu, ale dávame góly

Reagovat
Mastný Chobot

Martinelli parádne zakončenie ujfaluši

Reagovat
Tommy the Gunner

GABIIIIII

Reagovat
Nikikrew

To su teda goly

Reagovat
Trand

Jesus

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

Gól zo štandardky predpovedal som

Reagovat
Nikikrew

Ale ich

Reagovat
Golasso

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Nikikrew

Martinelli

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Mastný Chobot

keby naši hráči menej padali a viac hrali futbal, tak možno aj vyhrávame

Reagovat
masly008

jejich taky padají.

Reagovat
Mastný Chobot

tiež by mohli vyhrávať

Reagovat
Golasso

Však je ty lopaty okopávají jak zahrádku. Moc padá akorát Jesus klasicky.

Reagovat
Euphael

Zinchenko je out pro zraneni nebo ho setri?

Reagovat
masly008

štří dle všeho.

Reagovat
Nikikrew

Pojde o polcase hore

Reagovat
acko_bez_naflusu

To je stejně debilní pravidlo, že si hráč 2x sám nahulí míč do ruky a není to penalta

Reagovat
SunFells

Taková pičovina si penaltu právě vůbec nezaslouží.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Tak ta první situace je fakt neschopnost bránícího hráče, to mi nevymluvíš. My opinion, jebat

Reagovat
dantetomas

Hlavne ten prvy moment, kde nikto okolo neho nie je, nastreli si ruku a hra sa dalej. A pritom je to neschopnost daneho futbalistu.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Gunner14

Barkley klasicky jak šulin

Reagovat
LaVolpe

Ale hraje skvěle. Snad nedohraje.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
LaVolpe

Benny Blancooo

Reagovat
Gunner14

Jesuuuuuuus nazdar, teď dát dalšího, ať se to tam uklidní

Reagovat
Trand

Jesuuuuuus

Reagovat
Golasso

Jesuuuuuuuuuus

Akorát ty prašivý lopaty nám tam dneska někoho zramují, hrají jak prasata.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
kitas

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Front hell

Jesus

Reagovat
Mastný Chobot

Saka, White super Jesus konečne

Reagovat
Tommy the Gunner

JESUUUUUUS

Reagovat
masly008

Ale Kai dneska slušně.

Reagovat
Golasso

Jo, ale furt má ty svoje záseky. Často udělá jednu věc dobře, pak mu to v hlavě začne šrotovat a nenaváže na to. Overthinking je zlo.

Reagovat
kitas

Alebo tie jeho random odkopy ponad hlavu ktoré vzdy nakoniec skončia tak 3 metre pred šestnástkou Arsenalu

Reagovat
Golasso

Ty měl myslím jen dva . Jeden dopadl dobře, druhý blbě a pak už to nedělal

Reagovat
kitas

Reagovat
Mastný Chobot

Hra Lutonu nám robí dosť problémy pri build-upe, uvidíme, dokedy vydržia tak behať. Našťastie pre nás nám na gól v tomto zápase stačí úplné minimum snahy, lebo vzadu sú deraví a náchylní na chyby. Tak či tak ale je to ťažší zápas než sme asi očakávali. Jesus je výborný, Rice ako vždy tiež. Do druhého polčasu by sa tam hodil Zinchenko alebo Jorginho pre lepšiu kontrolu.

Reagovat
mr.Silver

Zinche tam dneska někdo zrakví, jen ať sedí na lavičce, i když je Kiwior špatný.

Reagovat
mr.Silver

Hrozně fun zápas, Saka a Jesus perfektní, ale Luton celkem solidně presuje. Podle mě to tempo nemůžou vydržet. Jinak jsou to ale hrozní babráci, získal si mě levý bek, ten to prožívá neskutečně

Zaměřil jsem se primárně na Kiwiora, a oh God, to byla spatněnka. On vůbec netuší, co má hrát, dopředu nulový, dozadu nejistý. IMHO půjde rychle dolů, ale že by měl zrovna dnes Zinch zlepšit hru teda moc nevěřím.

Chce to rychle přidat třetí gól a trochu prostřídat.

Reagovat
Nikikrew

Domaci nam toho vela nedovolili, dobre im ide hra v strede ihriska, nevieme ich poriadne dostat pod tlak. Stred pola dost nevyrazny, Zinchenko chyba v medzihre. Domacim sa podarilo nam dostat pod kozu, ale ak dame 3 gol, je vymalovane

Reagovat
acko_bez_naflusu

Jsem zvědavej, jestli Luton vydrží v tomhle tempu. Dle gólu do šatny, mi ty jejich šance dost upadli. Jinak dobrej zápas

Reagovat
mr.Silver

Darude Sandstrom o přestávce, cením

Reagovat
Nikikrew

Raya

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
mistr129

Raya

Reagovat
mithro

Luton

Reagovat
masly008

díky Rayo

Reagovat
Gunner14

Ty vole dostaneme góla z rohu jednou za uherský roh a dnes 2 od mrdlého Lutonu, Raya

Reagovat
LaVolpe

Co tam děláme u těch rohů?

Reagovat
Rohlíček

Raya

Reagovat
Trand

Raya pls

Reagovat
Tommy the Gunner

Raya

Reagovat
Dominator

Reagovat
Hachim Mastour

krpatý Španiel Raya

Reagovat
Busby babes

Onana > Raya

Reagovat
masly008

tak zase opatrně.

Reagovat
Busby babes

you were saying?

Reagovat
xjert02

Reagovat
raduinho

Škoda, bodík nebyl daleko, ale stejně si myslím, že Burnley se zachrání.

Reagovat
mr.Silver

Raya

Reagovat
Dominator

Reagovat
Miguel19

Barkley fotbaluje...

Reagovat
Nikikrew

Ty vole Raya tahni naspat

Reagovat
captain18

Reagovat
Mastný Chobot

LOL

ale skvele Luton

Reagovat
mistr129

Reagovat
masly008

Díky Rayo.Teď na Onanu.

Reagovat
mr.Silver

Neskutečná díra

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Gunner14

Raya????? Jebe???? Nehraješ za Brentford do prdele

Reagovat
Front hell

Zaslouženě

Reagovat
Mervin

Raya je fakt parodie na brankáře. To tam může stát popelnice uprostřed branky a aspoň budou naši obránci vědět, že se na ni nemohou úplně spolehnout

Reagovat
Tommy the Gunner

RAYAAAAAA

Reagovat
Pospovič

za mě dobrý

Reagovat
SunFells

Fuu Rayo. Ten je zralý na vystřídání.

Reagovat
Rohlíček

tak co, Ramsdale na AV?

Reagovat
Euphael

snad

Reagovat
Trand

Myslím že už si za nás pořádně nezachytá.

Reagovat
O.Giroud

uz dnes na Luton

Reagovat
Dominator

o co tu vlastne ide? vsak to je odpad...

Reagovat
Trand

Luton hraje super, líbí se mi U nás katastrofa, nejdřív propadl Ode, pak jsme nebyli schopní zablokovat Townsenda a Raya taky čistý svědomí mít nemůže.

Reagovat
SunFells

KING KAI

Reagovat
SunFells

Pro něj je skórování závislost, nemůže přestat.

Reagovat
Euphael

Havertzinho

Reagovat
mistr129

KAAAAI

Reagovat
LaVolpe

Prosím u neinkasovat.

Reagovat
Front hell

Kai

Reagovat
bbbauch

Raya takzvane Onanoval

Reagovat
mr.Silver

Havertz formička Jesus perfektní

Reagovat
Gunner14

Kaaaaaaaaai nazdaaar. Mikeli pamatuješ jak si chtěl vystřídat golmana během zápasu????? Tak se ukaž teď

Reagovat
Trand

Kaaaaaaaaaai

Reagovat
norton

havertz goat

Reagovat
Tommy the Gunner

KAAAAAAAAAI

Reagovat
SunFells

Luton je zábavný tým, připomíná mi Wrexham.

Reagovat
mistr129

Jinak Jesus poslední 3 zápasy naprostá paráda

Reagovat
Nikikrew

Jesus jednoznacne najlepsi dnes

Reagovat
Trand

Jesus je dnes skvělý, v podstatě udělal všechny naše góly a z toho 1. a 3. čistou bojovností

Reagovat
PP

jeho tvoření hry a udržení balonu je skvělé..

Reagovat
Whitemedia

Kai na pohodu, všem ukáže, co je za frajera.

Neviděl někdo tu chcanku Mounta?

Reagovat
Gunner14

Dej tam Ramsdalea, Zinchenka a Trossarda

Reagovat
Gunner14

Skoro

Reagovat
Front hell

Skoro

Reagovat
Golasso

Okopávání Saky je zase norma? Bych blil

Reagovat
Mervin

jasná pencle na Gabriela

Reagovat
masly008

Jasná penalta na Gabriela.

Reagovat
BenB

Saskarna

Reagovat
SunFells

Zatáhnutí Jesuse proti Wolves - nic

Zatáhnutí Gabriela dneska - nic

Reagovat
Pospovič

Reagovat
Gunner14

To na Gabriela není penalta???? Si děláte kozy??

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Tommy the Gunner

VAR

Reagovat
dantetomas

Tak podla VAR to faul na Gabriela nebol To uz fakt clovek nepochopi

Reagovat
norton

Reagovat
Rohlíček

VAR

Reagovat
mistr129

Reagovat
Golasso

Si zas Arteta jednou "nebude mít na co stěžovat"

Reagovat
SunFells

3. náš zápas po sobě hozený druhý míč do hřiště

Reagovat
Dominator

ach, polhodinu spia...

Reagovat
Whitemedia

The Kaminski Method dobrej brankář.

Reagovat
Golasso

Odegaard zase k ničemu v soubojích

Reagovat
PP

ty vole hrál výborně..

Reagovat
Golasso

Píšu v soubojích, jinak hrát dobře klidně mohl

Reagovat
icefish

Vyborne hrál tak posledních 30 minut mi přišlo… predtim se mi nelíbil, ale možná jsem to spatne vnímal

Reagovat
kitas

Od toho tam vôbec nie je. Či ako to myslis ?

Reagovat
Golasso

Tak on z čehokoliv jen trochu fyzického většinou odletí. Za mě teda kdokoliv z týmu musí umět podstoupit souboj, i když to není jeho primární role. Ke konci tam v jedné situaci zase odletěl jak papír po faulu, který byl hodně soft a rozhodčí to z dnešním metrem mohl klidně pustit. Chvíli předtím podobná situace, jen ne tak blízko naší brány

Reagovat
Golasso

s dnešním*

Reagovat
Nizzie

Nevím, ale myslím, že máš na Odeho zbytečnou pifku. Samozřejmě, zesílit by mohl, ale jeho přednosti jsou úplně někde jinde a většinu soubojů ani nepodstoupí svou herní inteligencí, protože se jim vyhne. Není to soubojový hráč no.

To samé bys mohl uplatnit například na Gabriela Maga. s tím, že má balón na úrovni útočené třetiny hřiště a není schopný nic kloudného vymyslet a jen posouvá balon do křídla nebo na Willa. Vždyť přece v Arsenalu musí umět každý dát kreativní přihrávku.

Reagovat
Golasso

Nemám na něho pifku, jen ho neberu jako nedotknutelnou modlu. Prostě kritizuji některé aspekty jeho hry. Z těch elitních ofenzivních záložníků mi přijde fakt fyzicky/soubojově nejslabší (a nejspíš i nejmíň dynamický, ale to mě asi tolik neštve).

To srovnání s Gabrielem kulhá na obě nohy. Gabriel není na míči špatný, na stopera je ok. Kdyby byl ve vztahu ke svojí pozici Odegaard na podobné úrovni v soubojích, jako je Gabriel na balonu, tak si pískám. Jenže Ode je soubojově někde na úrovni Holdinga na balonu.

Reagovat
Nizzie

To je tvůj názor. Brát ti ho nebudu.

Reagovat
J0EL

dneska bol skvely.

Reagovat
bakasa

Reagovat
masly008

Tross dnes zase špatenka.

Reagovat
masly008

Střídání nám dnes moc nepomohla.Oba hráči z těch slabších dnes.

Reagovat
mistr129

No nic, tak to holt musíme vynahradit ve Villa Parku, říkal jsem si že tam by byla dobrá i remíza, ale teď potřebujeme vyhrát

Reagovat
Gunner14

Co si říkal?

Reagovat
mistr129

Rád jsem posloužil

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Busby babes

Luton docela klika u toho zatazeni Gabriela. Ale uplne jasna bych nerekl, piska se to malokdy ale tohle bylo piskatelny no.

Reagovat
masly008

Kdyby ho nezatáhl tak to měl na hlavě.Díky tomu zatažení to neměl.Jasný faul.

Reagovat
Busby babes

o to vubec nejde. aspon ne v tom, co pisu.

Reagovat
PP

po VARu bez debat.. To se museli splést a řešili snad jen toho Saku..

Reagovat
Busby babes

podle me je tohle situace, kterou VAR neotoci. kdyby to pisknul, tak to neotoci taky.

Reagovat
PP

bohužel.. V té skrumáži to rozhodčí nemusel vidět, VAR to mohl opravit, ale souhlas.. budou při sobě..

Reagovat
Busby babes

no spis bych rekl, ze rozhodci videl a prave proto VAR neotocil. Pokud by to nevidel, tak by to daleko spis byla clear and obvious chyba.

Reagovat
Nizzie

Nevím no. Pamatuji si pár let zpět v NLD kdy Cedric ve vzduchu žduchl do Sona, nijak intenzivně pokud mě paměť nešálí a byla to jasná penalta. Toto byl dle mého názoru intenzivnější zákrok (ale jak říkám, pokud mě nešálí paměť). Ale btw nic hrozného. To je přesně ta "chyba", kterou jsem u rozhodčích schopný akceptovat, je to subjektivní a rozhodčí nastavil metr tak, že to penalta není. Hotovo. Za mě ten sudí, co pískal asi 6 zápas PL zapískal hodně slušný zápas. Na to jak byl Luton správně agresivní to držel v mezích a zápas slušně pohlídal.

Reagovat
Trand

Co si tak pamatuju, tak Busby celkově ohledně tohohle držení při standartkách vyznává názor, že by se to mělo spíš pouštět, tak tady musím napsat, že je celkem konzistentní.

Reagovat
Nizzie

Jo já nemyslel, že to tvrdil přímo Busby.

Reagovat
SunFells

RIIIIIIIIIIIIIICEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
mistr129

JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KURVAAAAAAAA

Reagovat
Mervin

Rice piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiičoooooooooooooooooooooo

Reagovat
Nikikrew

Riceeeee

Reagovat
J0EL

Riiiiiiiice!!!

Reagovat
SunFells

Piče u VARu zase mrzutí

Reagovat
J0EL

Tych mrzutych bude dneska kopa

Reagovat
Gunner14

Reagovat
Pospovič

přesně toto jsem čekal, doufám, že Guardiola se čumí

Reagovat
Gunner14

Ric3ereereeeeeerr jo picaaaaaaAAAAAA vymrdany VAR zerte hovnaaa

Reagovat
vitasrp

Tobe dobre blika obcas taky z toho, klid

Reagovat
Trand

Riceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
Front hell

Riceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Reagovat
SunFells

Rice a předražený je spojení slov, kterým se směju od začátku léta.

Reagovat
J0EL

Ale Busby tvrdil, ze Caicedo je lepsi predsa

Reagovat
SunFells

Ten chlapec funguje jak štempl, že to je přesně naopak.

Reagovat
J0EL

heh to sedi.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
tweek

To netvrdil. Říkal, že by do MU radši Caiceda a že má vyšší strop do budoucna, ale možná by toto tvrzení rád stáhnul

Reagovat
J0EL

Nie, vyslovene potom napisal ze Caicedo je podla neho lepsi.

Reagovat
Neutron

Uvedomujes si ake je toto infantilne?

Reagovat
bbbauch

Na nej Busby ceka i v lednici

Reagovat
J0EL

S tebou. Evidentne.

Reagovat
bbbauch

No nedivil bych se

Reagovat
Golasso

Ríiiiiiiiiiice tady mate zasrany lopaty

Reagovat
Tommy the Gunner

RICEEEEEEEEEEEEEEEE

Reagovat
mr.Silver

Ani sekundu jsem neváhal miláčci

Reagovat
PP

Já už teda nevěřil..

Reagovat
Busby babes

hezky Rice. Arsenal jede.

Reagovat
formic81

diky bohu

Reagovat
Mastný Chobot

UUUFFF

Reagovat
formic81

ale jako 7 touches v 16ce a z toho 3 goly. Raya by po dnesku mel dostat lavku

Reagovat
J0EL

Reagovat
Trand

Podle toho jak se tvářil Arteta po Brentfordu, když se ho ptali na Ramsdalea, tak si myslím, že Aaron si u nás už nezachytá, pokud teda Raya někoho nezabije.

Reagovat
gocii

Ja cekam ze proti psv hrat bude, snad i elneny a cedric, kdyz je Tomiyasu mimo zase

Reagovat
Trand

Jako to možná, každopádně jsem to spíš myslel tak, že neočekávám, že by měl nějak pravidelně nastupovat. Maximálně když to bude Arteta chtít protočit a nebo kdyby Raya dělal chybu každý zápas. Jinak podle mě Aaron bude chtít odejít už teď v zimě, ten Newcastle se docela nabízí.

Reagovat
Euphael

Reagovat
forrest

Slusny, panove… Gratulka…

Reagovat
PP

ta vůle je parádní.. Navíc jsme prakticky kompletní, takže z lávky přijde adekvátní náhrada.

Reagovat
masly008

dnes ta náhrada byla ale slabá.

Reagovat
J0EL

Chyba nam nejaky zabijak do vapna a bude to dokonale

Reagovat
formic81

kdyby Vlahovic nebyl kokot, tak by byl idealni.

Reagovat
PP

Zinch to tam hezky hned převzal a ulevil Odemu.. Trossardovi to nešlo, ale kolikrát už dal ten rozhodující gol. Ta kvalita z lavky je po těch letech paráda..

Reagovat
Nizzie

Radši ani nevzpomínat na lávku dva tři roky dozadu no.

Reagovat
masly008

Však jasné že máme supr lávku, ale dnes prostě nijak nepomohli.

Zinch ani horší jak Kiwi být nemohl snad.

Reagovat
SunFells

Reagovat
Rohlíček

suchy triko

Reagovat
Front hell

No moje né

Reagovat
Trand

Luton hrál dneska super, fakt se mi jejich herní projev líbil, je mi jich i trochu líto. Nezdržovali, nesimulovali, snažili se hrát. Za nás 3 velmi hloupé inkasované góly - 2 z rohu a 2 po chybě brankáře. Za mě MOTM Jesus, každopádně Rice je prostě láska, to je neskutečný co on tomu týmu dává. Worth every penny.

Reagovat
mistr129

v sobotu objednaného dresu s 41 nelituji

Reagovat
xjert02

neobjednavej si ho a dojed si pro nej

Reagovat
mistr129

Když jsem tam byl na jaře, tak už měli jen ty růžové alternativní, tak jsem si to nechal na Vánoce

Reagovat
Front hell

Reagovat
PP

Mě se líbil hlavně v prvním poločase Barkley, který si nás tam hezky vodil. Ale jinak teda Luton se mi docela zhnusil. Skoro každý zákrok faul, dohrávání, prasení.. Já chápu, že proti nám hrát fotbal nemůžou, ale toto bylo na mě moc.

Reagovat
Trand

Mi to nepřišlo nějak hrozný od nich.

Reagovat
icefish

Hele hráli co mohli, co mohlo platit. Co měli dělat? Hrát opatrně a nechat si před domácím publikem naložit? Jim to nevycitam…Od toho je rozhodci, aby hráče chránil. Ten podal velmi slabý výkon.

Reagovat
jackinho10

Za me ten treti gol byl vice chyba Whita nez Rayi

Reagovat
J0EL

White to tam tym ustupovanim posral neskutocne. Ale aj tak, Raya toto musi chytat.

Reagovat
jackinho10

Jo urcite to byla chytatelna strela.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Nikikrew

Kks ale to su fakt casy ked clovek vie, ze ten gol vzdy daju

Reagovat
kitas

Dnes Havertz skvelý výkon

Reagovat
ashburtongrove

Poslední zápasy je super, ty góly mu hodně pomohly

Reagovat
J0EL

Skoda, ze Raya dneska onanoval, inak by ten zapas vyzeral inak. Dominovali sme cely zapas, s vynimkou snad uvodu druheho polcasu.

Ale co zas VAR predviedol to je normalne uz na pokuty tam. Tak jasny faul ze je neuveritelne, ze si to ani nepozrel. Hovada nekompetentne.

Rice je kral proste.

Reagovat
forrest

Kazdopadne na Luton na zacatku kurz 17? Na Tottenham proti City bylo 11, na Sona ze da gol a zapas skonci remizou bylo 14?

Reagovat
herbage

Suché triko

Reagovat
LaVolpe

Jo, ale mokrý spodky.

Reagovat
fenixLFC

luton je proste klasicky druholigovy tim. oni to sice odbehaju, odmakaju, budu hrozit zo standartiek, ale realne tam futbalova kvalita nie je. ved tam ako futbalista vyzera iba barkley a mozno doughty, zvysok si nie je scopny dat ani prihravku, stracaju lopty uplne zbytocne atd. ked sa zatiahli tak bola otazka casu kedy dostanu gol, im tam lopty prepadali za obranu v jednom kuse. otazne bolo kedy to niekomu padne....

jasne, proti nam ziskali bod a teraz siahali po dalsom a to sa bude hovorit. realne ale mozu dakovat iba neschopnosti nuneza s nami a trapnosti Rayu dnes

Reagovat
formic81

ta situace z rohu jak typek stahnul Gabiho, to mela byt pentle?

Reagovat
Acquanni

Vtipný, že za mě "nejslabší" zápas Rice za nás V uvozovkách protože to nebyl špatný výkon, to vůbec. Ale vždycky je neskutečně vidět, dneska to byl takový klasický DM, hodně černé práce, ale nijak zásadně nevyčníval, takže rozhodně v posledních sekundách, neskutečný, regulérně by měl Arsenal připoslat 50 mega za něj ze slušnosti

Reagovat
Acquanni

Místo toho prvního smajlíka měl být samozřejmě taky. Protože to je fakt neuvěřitelný hráč

Reagovat
J0EL

Luton hadzal aut asi pol minuty predtym a rozhodca im jasne ukazoval na hodinky, ze to nadstavi.

Reagovat
Janča4

omg, neviděl si to že? ... v 95. šel házet Luton aut, borcovi to trvalo snad 35 sekund, šel jak na procházku a rozhodčí mu jasně ukazoval, že tohle nastaví

Reagovat
Busby babes

za touhle logikou: hazel dlouho aut v 95. minute by pak rozhodci musel nastavovat asi pul hodiny. kazdopadne nic kontroverzniho.

Reagovat
J0EL

Tam islo o to, ze to mu rozhodca jasne signalizoval, ze to bude nadstavovat. Takze ak by nebol curak, mohol ten aut kludne hodit skor

Reagovat
Frony

Hlavně on i k tomu balónu šel půl minuty s tím, že chvíli stál i na místě. Proto si rozhodčí začal taky klepat na ty hodinky.

Reagovat
J0EL

ved prave, ze mu to este ukazal, ze ho to bude stat... ale tu sa zas niektori idu posrat no

Reagovat
Busby babes

Vsak pisu: nic kontroverzniho

Reagovat
Busby babes

Tohle ikazujou i behem zapasu a pak kulovy, nic to neznamena

Reagovat
J0EL

Pozri si to. Tomu hracovi to daval jasne najavo a bolo to v poslednych sekundach nastavenia, takze to musel dodrzat. Je to ine ako ked to ukazuje v nejakej 60tej minute po tom co niekto zbytocne vylihuje.

Reagovat
Front hell

Možná kdyby si ten zápas viděl,tak by si teď nebyl za pitomce

Reagovat
Nizzie

Ehm to by asi nepomhlo.

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

A víš, že rozhodčí nastavuje minimální dobu přes 90 minut? Tzn. pokud nastavil 6 minut, bude se hrát nad rámec 90 minut MINIMÁLNĚ 6 dalších. Ne 6 přesně.

Reagovat
Nikikrew

achjo, taka dobra postava v serialy a preco taky nimand ho musi tuna zastupovat

Inac in general - strasne hlupy faul od obrancu Lutonu v strede ihriska, to bola dolezita cast golu

Reagovat
Busby babes

jak psali vejs, je to minimalni nastaveni. Kazdopadne stat se to nam nebo byt to naopak, tak fans samo taky picujou.

Reagovat
JessePinkman

Já ani nepíčuju, ty góly jsem viděl a u toho posledního nechal sudí normálně dokončit akci a padl z toho gól. Jen se mi líbil ten troll, nic víc.

Reagovat
Busby babes

Jj, nic kontroverzniho to neni

Reagovat
Salfovic

Tohle nastavování nastaven pokud v něm není ošetřování nebo VARování je hnus

Reagovat
J0EL

Reagovat
Nizzie

Ne, je to úplně normální a je to úplně v pohodě.

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
krisa

Naopak, pokud si někdo myslí že se nastavením prozdržuje, dobře mu tak. Navíc jsou zdržovači vesměs pod tlakem v závěru

Reagovat
PP

Dnes ideálně samé remízy.. Sheffield by mohl vyhrát.

Reagovat
Pospovič

Žádná prověrka, dnes to nemá kam. Zápas musí být za 3 body a ne, že se zas vyserou na konec a dostanou v závěru gól, jak to v poslední době pravidelně umí. Měli by si vzít příklad z Arsenalu a Liverpoolu. Haaland dneska Hattrick

Reagovat
Busby babes

dnesni souboj miliardovych kriplu, to bude velka parada snad se teda hecnem a neco predvedem. Asi jsem teda rad, ze to neuvidim...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vitasrp

Tohle je zápas jak dělanej pro vás, ideální scénář, jak porazit Chelsea, je víceméně nic nepředvést, hlavně nic nezkurvit a počkat, až někdo od nás dostane červenou za zakopnutí balónu/namaže soupeři do góla/nebo vyrobí penaltu.

Reagovat
Busby babes

pockej, ale tohle umime taky. letos se strilime do nohy sami pomerne pravidelne... teda do nohy, spis si dame pusku do pusy a zmacknem spoust. pravda, vetsinou v LM

Reagovat
PP

Jenže to je oblíbená taktika obou týmů - nic nedělat a počkat jak to zkurví soupeř.

Reagovat
Neutron

Ten plan ma velku medzeru a to: “hlavne nic nezkurvit”, to sa nam nedari velmi

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Maximm9

Tohle bude totalni clownfiesta Akorat nechapu, jak muze byt Chelsea favorit podle sazkovek. Rano bylo United skoro za 3

Reagovat
Busby babes

taky uplne nechapu. jako proti Newcastlu to byla bida, ale vy jste tam dostali 4ku, ze jo

Reagovat
mithro

ja to uplne chapem.

Reagovat
bbbauch

Dneska by to mohla bejt zabava hlavne pro vsechny, co nefandi United a Chelsea

Reagovat
J0EL

Na to sa spolieham

Reagovat
Ligter

Reagovat
Front hell

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
PP

s tím počítáme.. Dokonce odepřu děckám popcorn a otevřu si ho až na komedii v Divadle snů..

Reagovat
bbbauch

moje deti maj stesti, ze mi popcorn nejede.. a na laysky at mi nesahaj

Reagovat
Front hell

Laysky mi většinou sežere žena,no

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
avicii

Reagovat
mithro

po tom, co ukazali v newcastli necakam nic ine ako prehru. a budu zas leakovat o sto sest, jak sa im nepaci farba, ktoru ten haag zvolil na treningove kuzele..

Reagovat
Ligter

hádám, že dneska budou červenobílé

Reagovat
martin.b

nejtragičtější Sheffield, ale se staronovým koučem, snad se dnes Darwin líp vyspal a něco mu tam spadne

Reagovat
JessePinkman

Čekám něco jako na Lutonu.

Reagovat
John Obi Mikel

Odešel CR7 a kabina se rozpadla

Reagovat
El Cid z City

Ty Angláni to umí poskládat, včera nic zajímavého a dnes tam loupnou dva mače ve stejnou dobu

Reagovat
iamek

Harry Maguire has won the #PL Player of the Month award for November.

<3

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Salfovic

Prej nejlepší liga

Reagovat
Swarley

Reagovat
Vinci

To snad musí vidět každý ze tady je to vyloženě z lítosti a v rámci pozitivní diskriminace

Reagovat
krisa

Reagovat
Salfovic

Spíš inkluze.

Reagovat
Neutron

Dnes to vidim na cervenu, penaltu a prehru o dva goly…

Reagovat
Sandstorm

Vzhledem k tomu losu co nás čeká... to už nemůže EtH ustát

Reagovat
Cantona

Ja ani neviem, či chcem aby sme dnes vyhrali, tá hra stojí za ... škoda aj písať niečo. Ak Chelsea zahrá aspoň polovicu toho čo som videl smerom dopredu od nich posledné zápasy, tak si myslím, výsledok bude jasný, lebo neviem kto by mal u nás dávať tie góly :/

Reagovat
Man__United

My hrajeme až 21:15? Kdo vymýšlí tyto časy, to je strašně pozdě

Reagovat
Front hell

Tak si zavři dveře do pokoje a zalez s telefonem pod deku

Reagovat
R.Meireles

Pro jednou by ti to máma mohla dovolit ne?

Reagovat
Freedo

20:15 ve všední den v UK je úplně v pohodě, když tam lidi dělaj běžně do 17 hod.

Reagovat
YNWA__MSN

Liverpool přišel o svého momentálně nejlepšího stopera...Matip už si za Live možná nezahraje (v létě končí smlouva). On má hroznou smůlu, že je skleněný, protože kdyby mu drželo zdraví, tak není takhle neprávem underrated

Reagovat
VTID94

Niekoľko zápasov doma bez straty bodu no dnes to bohužiaľ asi nevyjde. City idú bomby. Snáď sa nezoserieme a ukážeme bojovný výkon...

Reagovat
YNWA__MSN

City zrovna ted jedou bomby ?! Vždyt 3 zápasy po sobě v PL nevyhráli ... A to je zrovna u nich co říct, takže vlastně kdy jindy než dnes by měla AV uhrát bod

Reagovat
YNWA__MSN

*3body

Reagovat
Kinky7

Zvlášť když city nemá Rodriho ani Grealishe....

Reagovat
masly008

A hrají venku.

Reagovat
Kinky7

Budeme rádi za plichtu

Reagovat
avicii

Už by som si rad pozrel zápas vonku ktorý vyhráme aspoň o dva góly pričom sa bude dohravat už len v kľude, tak ma neserte a ukážte ze sme inde ako tragicky Sheffield

Reagovat
VTID94

Douglas Luiz: “Unai, honestly, is an incredible manager. Since he arrived here, he has changed the history of the club. Aston Villa is a very big club in England, but things weren’t going so well. Unai has changed it. Now, people respect the club & the players more..” @skysports #avfc

Nič iné ako naše šťastie sú obaja. Neuveriteľná práca, radosť sledovať Villu túto sezónu

Reagovat
YNWA__MSN

Emery je top trenér ! Nedoceněnej ! Vale, Sevilla, Villareal, Villa top..PSG nic extra, ale v tom bordelu to bylo skoro u každého jejich trenéra (ted si tam kurví pověst chudák Enrique). Škoda, že nedostal tolik času a tolik peněz jako Arteta v Arsenalu...

Spíš mě zajímá, jestli konečně dostane šanci v top klubu, kde mu to klapne a bude mít dostatek důvěry, protože přeci jenom na trenéra jeho jména a kvalit je AV trochu nízko... Třeba se už brzo přesune na adresu jako Atlético Madrid, Neapol atd... Navíc není to typ trenéra, který někde zůstane 5-10let...

Kdyby po konci Kloppa v Live nevyšel takovej De Zerbi (a Stevie to zabil cestou do pouště, Ljinders snad neeee), tak bych ho rozhodně bral

Reagovat
VTID94

Určite nedocenený. Ja to beriem tak že v tých menších kluboch mu to ide viac preto že ON je tam šéf. Aspoň u nás to tak je. Že všetko si riadi podľa seba a nikto mu do toho nekecá. U nás si vybral on aj športového riaditeľa. Jednoducho vo všetkých smeroch má voľnú ruku a plnú podporu majiteľov. Tiež si myslím že u nás nezostane dlho. Možno privezie nejaký menší pohár a pôjde ďalej...

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
gocii

Nedoceneny rozhodne neni. Vsak se sevillou villarealem pravidelne nebyl schopnej dat top 4. Proslul hlavne diky EL.

Reagovat
Salfovic

Villareal není klub, který má na to končit pravidelně v top4.

Reagovat
Salfovic

Odejde z AV, aby šel do top klubu jako je Atlético Madrid a Neapol

Reagovat
YNWA__MSN

A jako co? AM není zlepšení oproti AV? Hrál by tam LM a bojoval o titul v lize na stejný úrovni jako PL...Nebo myslíš, že za ním poběží z Barcy/Realu?

A Neapol jasně...ale pořád svým způsobem (LM,boj o titul) víc než AV...A zrovna on jako takový fanatik, který to dělá srdcem by se do Neapole k těm bláznům hrozně hodil

Samozřejmě, že by pro něj bylo něco jako Liverpool mnohem lepší, ale vzhledem k tomu, že poslední dvě angažmá Villareal a AV, tak to tak vypádá, že ty úplně nej top kluby se o něj úplně nervou..proto taky říkám, že je svým způsobem nedoceněnej

Reagovat
Salfovic

A proč by jako za ním nemohly běžet ty skutečné top kluby ?

Reagovat
YNWA__MSN

Protože se tak neděje...Když ho bral Arsenal tak nebylo ani pomyšlení na nějaký boj o titul a PSG je PSG...Třeba ted v létě bude Real shánět trenéra a oslovili ho (asi by to neodmítnul) ani se o něm nespekuluje

A jako AM není skutečný top klub jo?

Reagovat
Salfovic

Ne, ve Španělsku jsou jen dva top kluby.

Reagovat
YNWA__MSN

A ani jeden mu šanci nedá...

A aby se ty dva top kluby nedivili, jestli jim Atlético ZASE vyfoukne titul

Reagovat
Salfovic

Proč ne? Ani jeden z trenéru Barcelony po Pepkovi nebyl lepší.

Klidně ať jim ho vyfoukne, budu mu fandit, až Girona odpadne, ale na věci to nic nezmění.

Reagovat
YNWA__MSN

Lucho byl v Barce top (pak mu trenérskou kariéru ve Španělský repre rozbila ta rodinná tragédie a letos se bohužel upsal debilní Psg)

A Xavi teprve začíná...tam se ještě nemůžou dělat závěry

No a zbytek byl důsledkem nekompetentního vedení...Setién, Valverde, Koeman, Martino...to jako vážně není moc velká konkurence, respektive máš pravdu to je Emery lepší, ale tyhle časy jsou snad pryč

Reagovat
Bandita_Harry

Že by to bola nejaka výhra oproti Ville ísť teraz do Atletica alebo Neapolu si fakt nemyslím. Hlavne keď to tam má parádne rozbehnuté a ako píše VTID je tam sef. Minimálne túto generáciu hráčov tam môže odtrenovat a priniesť Ville nejakú trofej či dostať ich do Ligy majstrov. Ten klub má všetko čo treba aby rástol a pripojil sa k špičke Ligy tak ako kedysi Neapol či Atletico.

Reagovat
Busby babes

Trochu si zaprehanel ale jinak tam Emery dela dobrou praci. Ale mluvit o tom jak zmenil historii klubu... 7 titulu, 7 fa cupu, evropsky pohar...

Reagovat
Miguel19

Se koukni na tabulku za rok 2023 takhle se mění historie…

Reagovat
Busby babes

V cem presne?

Reagovat
Kinky7

Tak on si nepamatuje doby kdy AV byla nejlepší tym PL takže pro něj se mění historie bojem o top 4

Reagovat
Chittak_LFC

OT: nevite hak je to s canal+… zda je predplatne na kalendarni mesic, nebo to je 30/31dni od dne zaplaceni ?

Reagovat
vitasrp

Kdybych tu měl nějakýho fandu Arsenalu, co by přes Vánoce měl chuť vyrazit do Londýna na fotbal, tak mám k dispozici 1x lístek na Arsenal - West Ham (28.12.) za 2800 Kč za kus.

V případě zájmu mi prosím napište na vitasrp@centrum.cz

Reagovat
Wazza228

Mainoo ani na lavičce? Zraněnej?

Reagovat
Sandstorm

Na lavičce je.

Reagovat
Wazza228

Na MU appce se mi nejdřív neukázal. Divný. díky.

Reagovat
Salfovic

Chelsea taková ofenzivní sestava, dokonce jen tři stopři

Reagovat
Miguel19

Protože nikdo jinej tam ani nemůže být, ze jo

Reagovat
Salfovic

Je tam Badiashile

Reagovat
Talker

To je taky stoper...

Reagovat
Salfovic

No právě.

Reagovat
Whitemedia

Sanchez, Disasi, Thiago Silva, Colwill, Cucurella, Enzo, Caicedo, Palmer, Sterling ©, Jackson, Mudryk

Do hajzlu s Cucurellou...

Reagovat
PanAu

Sterling kapitán, když tam je Silva nebo Enzo

Reagovat
Whitemedia

U Silvy to chápu, u Enza ne.

Reagovat
PanAu

Enzo je větší lídr než Sterling, aspoň pro mě.

Reagovat
Miguel19

James drepkins. Pokud je to trest, tak ok.

Reagovat
vitasrp

Není, bolí ho koleno.

Reagovat
Miguel19

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mihi

Preco nehra James? Trest mu vyprsal predsa...

Reagovat
Whitemedia

Ten má zase náběh na zranění, tak raději jen lavička. Klasik.

Reagovat
Busby babes

#MUFC line-up v Chelsea 4-2-3-1

Onana; Dalot, Maguire, Lindelof, Shaw; Amrabat, McTominay; Antony, Fernandes, Garnacho; Hojlund

Rashford on bench.

Varane not in squad. Evans back.

Ach jo.

Reagovat
PanAu

Vypadá to strašně slabo ta vaše sestava, takže 3:1 rupneme

Reagovat
Wazza228

Alespoň, že Shaw na LB.

Reagovat
Mato178178

Bal som sa ze bude zase na stoperovi

Reagovat
spider_8

To vypada hodne slabe, ale nam se proti slabsi tymum obecne nedari, takze mozna dobra taktika

Reagovat
Golasso

No tvl

Reagovat
bbbauch

Amrabat - McT

Reagovat
bbbauch

+ Chuckle Brothers.. to bude fakt prdel

Reagovat
avicii

niekto link co bude fungovat na LFC ?

Reagovat
Kinky7

Tak za city 6 obránců a jen 2 záložníci ... to je Inverted pepek

Reagovat
RadekVonCZE

Proč není na Canal Plus 4 Liverpool?

Reagovat
Jordi Alba

Na dvou běží Fulham, na jednom Palace a na jednom nic.

Reagovat
RadekVonCZE

Jak píšeš, idioti

Reagovat
Jordi Alba

Já chtěl zapnout Brighton a v případě nudy po poločase jeden z těch dvou šlágrů, ale asi nic.

Reagovat
fenixLFC

ja zaas na canal plus pozeram....

Reagovat
raduinho

Na skylinku jel normálně.

Reagovat
Bennhy

pretoc par sekund naspat, potom nabehne Liverpool

Reagovat
LaVolpe

Včera tu penaltu na Gabriela nepískli, ale dneska na Brentfordu stačil lehký dotyk tvl.

Reagovat
PanAu

Colwill kapitán ?

Reagovat
Swarley

Mame energii, aktivni start, to se musi do par minut tradicne posrat

Reagovat
Swarley

Jak jinak

Reagovat
Miguel19

Ty pičo, to je zase začátek. Jasná penalta.

Reagovat
Freedo

Jasná pentle

Reagovat
r.mrazik

Ty jo. Var pro nás. Není možné.

Reagovat
DieFohlenBMG

Šláp na něj, to nemá. To je faul

Reagovat
vitasrp

Tak jsme zase zápas projebali v prvních deseti minutách. Mě už ten tým fakt brutálně přestává bavit.

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
Sandstorm

Reagovat
Miguel19

Vamo Sanchez. I když si to posral, tak sis to chytil.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
r.mrazik

Úžasně kopnute

Reagovat
Freedo

Co mu ten špinavec Jackson říkal, že to nedal?

Reagovat
Mike Litoris

“Nedáš.”

Reagovat
Salfovic

Teď to kopneš jak já.

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
pingla

bože to je debil

Reagovat
J0EL

Zatial komedia nesklamala penalta jasna, Bruno to skusa na Jorginha

Reagovat
bbbauch

Reagovat
J0EL

ved je to zabavny duel podla ocakavania. Neviem co saskujes zase

Reagovat
bbbauch

Co ze Bruno zkousi na Jorginha?

Reagovat
J0EL

Bol som v tom ze to takto nekope stale. Moja chyba no

Reagovat
PanAu

Fernandes ale budicek!!!!

Reagovat
MystycMac

Dement roka

Reagovat
John Obi Mikel

Snad od teď taky začnem hrát

Reagovat
mithro

dobry zaciatok, konecne penalta, zahodena. jasna prehra na ceste

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Greny

Sanchez

Reagovat
smazaný uživatel

Jak může takový hráč kopnout penaltu takhle hrozně? Nepochopím

Reagovat
LaVolpe

Obdobnou penaltu nedal předloni na Emirates. Poskakoval jak šašek.

Reagovat
John Obi Mikel

To chce góly, Míšo

Reagovat
forrest

Souboj impotentu. Parada.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je za bránění a za protiútok

Reagovat
r.mrazik

Mudryk

Reagovat
Greny

Jako na jeho obranu ho tam Amrabat dost rozhodil jak ho zduchnul tou rukou zrovna těsně před strelou

Reagovat
John Obi Mikel

Asi myslel to jeho řešení brejku při další akci

Reagovat
r.mrazik

Spíš ten brejk byl šílený

Reagovat
Sandstorm

To je fakt souboj blbý a blbější

Reagovat
Greny

Proc to teď potom zakončení Mudryk neprodá jak Antony?? Vždyť ho ten Amrabat tak blbé rozhodil tím zduchnutim že by to na penaltu možná taky uhral

Reagovat
Swarley

taky jsem si rikal

Reagovat
O.Giroud

Mudryk

Reagovat
Skalda29

Vždyť minule kopal i bez poskočení a dal gól ne? A předvede někdy něco Antony? Sólo přes celé hřiště, nějaká luxusní střela, nečekaná přihrávka na gól cokoliv....zatím hraje furt jak babrak

Reagovat
bbbauch

Vetsinou poskoci, ale uz jich kopnul vic i s klasickym rozbehem

Reagovat
J0EL

Tak som sa potom az tak nesekol

Reagovat
bbbauch

Jasne, poskakuje u penalt minimalne pet let, ale jak prestoupil Jorginho do Arsenalu, budes ho tu citronovat, ze kopiruje Jorginha

Reagovat
J0EL

Naozaj nemam zaujem sa s tebou dotahovat kto poskakoval skor.

Reagovat
bbbauch

Opet nepochopil point

Reagovat
J0EL

Opat trepes picoviny a rijes zbytocne.

Reagovat
bbbauch

Dik zas se prijdu zeptat priste

Reagovat
Skalda29

Já vím že skáče. Ale právě posledně jsem viděl že neskočil tak jsem byl překvapený

Reagovat
PanAu

Ten ukrajinsky lunetic taky posere vše

Reagovat
bbbauch

Reagovat
bbbauch

Celej Pikocián

Reagovat
Golasso

Reagovat
Golasso

lunetic achjo, teď se budu smát pokaždé, když ho zabere kamera, jak brousí lajnu

Reagovat
bbbauch

presne tak

Reagovat
Vinci

Reagovat
Salfovic

,,potetovanej striptrér z Bachmutu´´

Reagovat
MystycMac

Shaw karta za toto ???? a Colwil nič ?????

Reagovat
Greny

Za zakopnutí ?

Reagovat
forrest

Skoda ze Antony strili jak ja v zakach - z poza vapna to sotva doleti do brany…

Reagovat
Front hell

Jako když hodíš trenky

Reagovat
Vinci

Reagovat
Whitemedia

Cucu jak na kolotoči kdykoliv někdo po jeho straně jde do útoku.

Reagovat
iamek

Zatim top výkon. Takže 0:2 s Sanchez nejlepší zapas v sezóně

Reagovat
raduinho

Mudryka prodat do nějakého Al shitu aspoň za 60M dokud má nějakou hodnotu. Já na něm prostě nevidím nic, kromě toho že vypadá jak člen boybandu z roku 2000.

Reagovat
avicii

Gomez celkom v lese aj preto mali veľkú šancu ale inak hra len jedno mužstvo, treba ist ale za gólmi

Reagovat
iamek

Konečně

Reagovat
Sandstorm

Teď sme je dobře rozebrali

Reagovat
Geordies

Půjdu proti proudu v té vlně plivání na jedné či druhé straně, ten fotbal zatím hodně baví

Reagovat
Golasso

Tak tam vůbec neexistuje záloha . Borci prostě běhají sem a tam a střílí

Reagovat
forrest

Jako je to otevreny dokoran vsude no…

Reagovat
vitasrp

Třikrát to mohou odkopnout, to jsou fakt tak tupí ti hráči, že to je neuvěřitelný. Být Pochettinem, tak to prostě položím, tohle nemá cenu.

Reagovat
John Obi Mikel

Budíček kurva

Reagovat
Swarley

McTom zase

Reagovat
forrest

Scottie, tvl fakt bude letos nas nejlepsi strelec…?

Reagovat
Salfovic

Já bých ho dal normálně do útoku.

Reagovat
DieFohlenBMG

McSauce

Reagovat
bbbauch

Siky Chelsea, jeste tragictejsi nez jsem doufal

Reagovat
PanAu

Každý hovno přehraje United a nás točí jak malé holky

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
MystycMac

Zrušia im to určite...

Reagovat
mithro

ten bude mat viac golov ako prihravok za sezonu

Reagovat
Swarley

Reagovat
Swarley

Tak co, zacneme ted hrat hovno na jistotu?

Reagovat
Miguel19

To je fakt ostuda. Na zálohu za 250 mega stačí Mactominay a Amrabat.

Proč furt hraje Disasi? Ten vůbec neví, která bije?

Reagovat
Mato178178

10 striel za 20 min

Reagovat
Mato178178

Dokonca 11

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo a hlavně Enzo úplně v lese, na obranu se valí jeden útok za druhym a ti jsou pak jak na kolotoči.

Reagovat
iamek

Nebyl faul na Garnacha? Ok. Tlacenka začíná

Reagovat
bbbauch

Ale bez doprdele prosimte

Reagovat
PP

každý tým má svého Ownyho..

Reagovat
Mike Litoris

Ten Caicedo je zatím teda skvostná p*čovina. Věčně splašenej, pozičně taky jaksi divnej.

Reagovat
Swarley

Ja myslim, ze pozicne tam z obou zaloh jsou mimo uplne vsichni

Reagovat
Mike Litoris

Já ho myslel celkově po přestupu. Takovej divokej, navíc snad hraje na bruslích.

Reagovat
Chittak_LFC

Chelsea moc nesleduju, ale znamená to, že LFC si koupil Enda a ušetřil 100 mega?

Reagovat
Mike Litoris

Zatím jo, vypadá to, že rozdíl mezi těma dvěma je jen věk

Reagovat
pingla

líbí se mi, jak se Kavanagh nebojí dávat karty. Sice je to pro naše hráče ale dělá si pořádek na hřišti

Reagovat
MystycMac

Garnacho úbožiak ten proste v hlave nemôže mať nič, dementnejsich hráčov jak United proste nema nijaky v tym to je jedno kto bude trenovat tie vymlete polena....

Reagovat
Vinci

V jeho případě bude interiér stejně kvalitní jako exteriér

Reagovat
O.Giroud

to az vyzera ze ManUtd hra proti ManUtd z tejto sezony

Reagovat
John Obi Mikel

Sterlingu tak seš debil Střílej

Reagovat
Miguel19

To je fakt idiot. Však může střílet a on upadne.

Reagovat
John Obi Mikel

Co nejdřív střídat kreténa

Jo počkat, na lávce nikdo neni

Reagovat
masly008

Ta Vila ale hraje dobře.Ti letos budou kousat.

Reagovat
Vinci

Řekl bych ze už nějakou dobu kousaji

Reagovat
masly008

Já je vidím poprvé.Říkal jsem si že jsou nahoře protože ještě vlastně nehráli s nikým nahoře, ale se City hrají fakt dobře.

Reagovat
Salfovic

Už tu dlouho nebyla Emery table.

Reagovat
VTID94

Ale budeee

Reagovat
fenixLFC

by museli vyhravat aj vonku pravidelne. ved vonku uz prehrali na nottingahme, remizovali s bournemouthom a wolves, u nas dostali trojku, na castle 5. vyhrali vlaste len na chelsea a u sliepok kde mohli a mali dostat tiez trojku

Reagovat
Bandita_Harry

Nenapísal že vyhrajú titul

Reagovat
Freedo

Karta za simulaci

Reagovat
Mato178178

Karta za simulovanie nic?

Reagovat
Mimalu

Sterling

Reagovat
lajka30

Sterling

Reagovat
r.mrazik

Sterling je sympaťák

Reagovat
forrest

Sterling je taky dobrej zmrdecek

Reagovat
mithro

Sterling

Reagovat
fenixLFC

tvl ale ten gomez je proste uplne k hovnu hrac kazda jeho prihravka je pomala alebo nepresna, nie je prinosny ani do ofenzivy ani do defenzivy...fakt dufam ze ho v lete odstrelime uplne, neskutocne siel dole

Reagovat
avicii

Quansah ho v pohode nahradí

Reagovat
Bandita_Harry

Hra mimo pozície, LB mu fakt nesedi ale na to akú úlohu v tíme zastáva je to luxus hráč a nieje už ani tak IP ako v minulosti aj takých treba

Reagovat
fenixLFC

gomez bol k hovnu aj na stoperovi takze je to fuk.

Reagovat
MystycMac

Sterling dive na kartu...

Reagovat
smazaný uživatel

To je hlupák. Místo aby zakončil, tak simuluje na penaltu. To jsou hrozní tupouni tohle…

Reagovat
Serg!o

Jak mu může nedat kartu?

Reagovat
Vinci

Reagovat
O.Giroud

este ked to nezapiska, pochopil by som keby mu to zozral

Reagovat
PanAu

Sterling

Reagovat
Ferda Kokeš

Stering. Druhej kotoul udělej mrtko

Reagovat
Sandstorm

Zatím to vypadá na nás nejlepší poločas v sezóně

Reagovat
Swarley

Takovych slusnych pasáží uz bylo vic, jen to umime vzdy posrat... I kdyz je fakt, ze poslední zapasy to byla totalni krec, tohle ma alespon energii...

Reagovat
Miguel19

Ta obrana je úplně v píči. Tam nikdo neví, kde má stát a co hrát.

Proč nehraje Kukuřice LB a Disasi RB?

Reagovat
John Obi Mikel

Protože náš génius hraje na LB Colwilla. A zbytek má smůlu.

Reagovat
MystycMac

nebol sa onedlho Onana vyrovna misky váh...

Reagovat
Mike Litoris

Na tréninku nešlo poznat, který z nich je levák a který pravák.

Reagovat
Nikikrew

Villans zatial paradny

Reagovat
masly008

Reagovat
VTID94

Reagovat
John Obi Mikel

Zakažte mu někdo rozehrávat, proboha živého!!!

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchez

Reagovat
r.mrazik

Co to nedal?!!

Reagovat
John Obi Mikel

Který tým myslíš

Reagovat
mithro

myslis xg 2,7 vs 0,3?

Reagovat
John Obi Mikel

Já myslel z těch posledních dvou akcí

Reagovat
mithro

no je to otvorene, festival na oboch stranach, to je pravda

Reagovat
John Obi Mikel

Jako jste lepší o parník, ale při souhře okolností jsme mohli vést 2:1

Reagovat
r.mrazik

Oboje

Reagovat
LaVolpe

Jackson

Reagovat
Sandstorm

Tak to je mazec

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
Swarley

do prdele

Reagovat
fenixLFC

foderingham

Reagovat
mithro

to je festival v zakonceni

Reagovat
pingla

tomeeee tyvole

Reagovat
PP

Jooo, tento zápas prostě nemohl zklamat..

Reagovat
smazaný uživatel

Nový Drogba

Reagovat
Vinci

Proč mu to kurva vůbec nahrával ale

Reagovat
Maximm9

Okamzite vystridej toho Mudryka dopice..... Ten borec musi byt Ukrajinska propaganda, protoze fotbalista to neni

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

to je show

Reagovat
spider_8

Reagovat
Rohlíček

Džeksn

Reagovat
Likan7

Reagovat
John Obi Mikel

Míšo sakra

Reagovat
Sandstorm

To už mohlo být tak 5:3 ne

Reagovat
PP

je to jak hokej když hrajou 3 na 3..

Reagovat
Mike Litoris

Predikce - jediný zápis Jacksona v tomle zápase bude žlutá za nějakou pičovinu.

Musím ale říct, že ten chlap musí být mentálně hrozně silnej - já bych na jeho místě poprosil o přerušení hry, omluvil se spoluhráčům a divákům, a z toho hřiště šel rovnou do prdele.

Reagovat
krisa

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Swarley

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
avicii

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchezi davej ty balony na jistotu!

Reagovat
LaVolpe

Ivan nedal.

Reagovat
spider_8

Tohle uz melo byt tak 6:2

Reagovat
Likan7

Pokud se potýkáte s potížemi se zápasem Liverpoolu na CANAL+ Sport 4, jedná se o technický problém Vašeho poskytovatele. Po přetočení utkání o několik vteřin nazpátek by Vám měl naskočit správný zápas.

Fakt žejo

Reagovat
mithro

zlta sa dava len za hodenie lopty o zem dnes?

Reagovat
KnoxXx

klasika od vsetkych

Reagovat
Miguel19

P A L M E R !!!

Krásně.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
John Obi Mikel

Paaaaaaaaaaaaaaalmer

Reagovat
Trapper

Palmer

Reagovat
mithro

to je nas United

Reagovat
Swarley

Reagovat
r.mrazik

Tyvoe. Zatáhnout se byl úžasný takticky plán.

Lindelof Mimoň

Reagovat
Salfovic

Reagovat
PP

Tak to bylo geniální ale.. Na Messiho..

Reagovat
spider_8

Reagovat
Mimalu

Palmeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
off-olda

Jak tohle nemůžeš chytit?

Reagovat
John Obi Mikel

Jako byl to příšernej šouráček, co si budem povídat. Ale nestěžuju si

Reagovat
Sandstorm

Jeho postavení bylo zas nějaký pofidérní a vypadalo to, že měl váhu na druhý noze.

Reagovat
off-olda

Vždyť ten balon jede po trávě ještě ted. Ultimátní šourák..

Reagovat
Salfovic

de Gea by ho chytil do zubů.

Reagovat
Sandstorm

Ale byl výborně umístěný.

Reagovat
Sandstorm

To postavení myslím tak, že měl být víc na čáře.

Reagovat
off-olda

To souhlas.

Reagovat
Sandstorm

A ještě se stahoval moc k bližší tyči takže Palmerovi tam nechal na zadní pěkný místo pro ten šourák.

Reagovat
Salfovic

To určitě ne.

Reagovat
spider_8

Wow, tak toto bylo golasso

Reagovat
MystycMac

United :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to je tak úbohý smiešny tym :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
Sandstorm

Ty neproměněné šance nás ještě budou mrzet.

Reagovat
LaVolpe

Remízka by byla skvělá, ale chce to více gólů.

Reagovat
Miguel19

Enzo se musí probrat. Hrůza dnes od něj...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Mike Litoris

Ta záloha by se mohla už vzpamatovat.

Snad dostaneme do hry více Palmera, to je aktuálně o level nejlepší kopačka v týmu.

Reagovat
masly008

Jako ale Vila lepší než City.

Teď dala Vila gol, ale balon byl za čárou jako u nás s castlem, ale tady to pískli.

Reagovat
Rohlíček

Nah, tady ten balon byl fakt venku

Reagovat
masly008

Tam třeba taky

Reagovat
iamek

Klasika . 20 střel, famózní pohyb v útoku, mraky tutovek a stejne prohrajeme. Chelsea l dva levely nejhorší tým, co na OT hrál a stejne vyhraje díky naši neschopnosti. Aspoň se na to konečně da dívat.

Reagovat
Tomanatura

Amrabat se podle me cely polocas akorat divi, kde ze se to ocitl a co tam dela. To tempo je na nej moc. Chelsea je ale strasne spatna, to se jeste da v pohode vyhrat

Reagovat
vilp

Ty asi koukáš na jiný zápas.

Reagovat
vilp

Sofyan Amrabat’s game by numbers vs. Chelsea:

92% pass accuracy

61 touches

45/49 passes completed

11 ball recoveries

5/7 ground duels won

3/3 tackles won

2/2 dribbles completed

1 key pass

Reagovat
MystycMac

som zvedaví do kedy bude Hojlund bez golu to je extrem toto

Reagovat
forrest

Letos uz gol neda, snad pristi rok da aspon jeden…

Reagovat
Chittak_LFC

Neexistuje nekde takova ta stranka s pocitadlem ukazujici, kolik minut hral a jeste nedal gol? Neco podobneho, jako tehda u Torrese v Chelsea.

Reagovat
Salfovic

Dnes by to bylo bráno jako kyberšikana.

Reagovat
spider_8

To jsem zvedavy, co Poche o prestavce zmeni, ale neco sakra musi.

Reagovat
MystycMac

na United pohode stači....

Reagovat
iamek

Nemusí měnit nic. Stačí hrát na brejky

Reagovat
r.mrazik

Ten jouda dává karty jen za kraviny

Reagovat
Vinci

Jo a pak tam jsou na konci minimálně dva jasne žlutý zákroky a nic to pískání rozhodčích v PL je proste neuvěřitelně na náhodu

Reagovat
Pospovič

1. poločas City čirá katastrofa, s tímhle to můžou rovnou zabalit.

Reagovat
Miguel19

Naprosto tragickej výkon. Tam není zas ani jeden dobrý výkon.

Největší zoufalost od té čtyřky vepředu. Sterling a Mudryk totálně serou na bránění a United nás tam v pohodě přečíslují.

Záloha za 250 mega jak namalovaná.

Poločas jsme s remízou uhaluzili, ale pokud nepřijde pořádné zlepšení, odjedeme ještě s přídělem...

Reagovat
Greny

Kukuřice a Sterling dolů na plac James a asi Maatsen nebo nevim no...

Jinak nebude se to hodně lidem líbit, ale dneska vidíte na tom středu jak je dulezitej Gallagher

Reagovat
Miguel19

Jop, Gallagher chybí jako kráva.

Reagovat
off-olda

Škoda, že to zní tak ironicky.

Reagovat
Miguel19

Vůbec. Myslel jsem, že chybět vůbec nebude, ale bez něj je to průser...

Reagovat
off-olda

Mlčim.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Salfovic

Maatsen, ten určitě.

Reagovat
dantetomas

Zapnem LFC a prve, co vidim, je Darwinova zahodena golovka

Reagovat
fenixLFC

a to bol jeden z najlepsich momentov zapasu, najma z nasej strany

Reagovat
dantetomas

Tak podla toho som predviedol dnes vecer viac aj ja. Man of the match a £25 free bet

Reagovat
VTID94

Prvý polčas zatiaľ to čo som chcel vidieť a to je bojovnosť. Majú oslabený tím a musíme to využiť. Hlavne nespomalit v druhom polčase a vytvoriť si nejakú šancu.

Reagovat
off-olda

Jak tenhle poločas může být 1:1.

Jackson je naprostý zoufalec. Enza jsem hůř ještě neviděl. Obrana uplne mimo.

A Caicedovi překáží míč víc, než mně cikáni.

No a když vidim Sancheze.... Se mi jedno, že Čech chytá hokej. Horší by nebyl.

Reagovat
MystycMac

Chelsea si hra čo potrebuje v druhom polčase nejaký protiútok a easy win... United úplne úbohý ...

Reagovat
forrest

Solidni komplex z United…

Reagovat
Wazza228

Zápas pěknej, ale proč si to musíme vždycky takhle komplikovat? nám tam dvakrát utečou z protiútoku a je vymalováno, pokud nebudeme proměňovat šance.

Reagovat
Salfovic

To už je slušná dávka umění nevyhrát takový poločas.

Byla podle vás Brunova penalta ,,tipnutá´´ nebo chycená? Přišla mi spíš chytnutá.

Reagovat
VTID94

Aston Villa have had 13 shots against Manchester City at the break - the most ever faced by a Pep Guardiola team in the first half of a match in Europe's big five leagues (tonight being his 535th such game).

Reagovat
fajdax

Nejhorší výkon sezóny.

Reagovat
bbbauch

Budu prekvapenej, pokud druhej polocas zacneme v nejakym tempu zas.. to se melo ted uz jen dohravat, misto toho zas bude trapeni

Reagovat
iamek

Reagovat
vitasrp

Na tom výkonu není absolutně jediný pozitivum. Newcastle byl oproti tomuhle v pohodě, v první půli jsme byli o chlup horší, v druhém jsme vybouchli. Ale tady jsme fakt nenastoupili, neměli herní plán, neměli taktiku, neměli individuální výkony. To je naprosto ostudný.

1) Na Palmera uprostřed zálohy je v takovémhle zápase ještě šíleně brzy. Hraje bez míče vysoko, lítá tam, nepomáhá té dvojce, která je pak totálně přetížená - tím spíš, že na krajích máme Mudryka a Sterlinga a ani jeden z nich není žádný defenzivní dělo. Dal gól, to je extrémní plus, ale jinak je to bída.

2) Dlouho si nepamatuju, kdy by měl brankář Chelsea takovýhle množství zákroků, takhle nás držel a stejně bych se nebál jeho výkon označit jako maximálně průměrný. Ta hra nohou je totiž totální tragédie, to se vážně nedá. Když dá dlouhej míč, kdy nemá nabídku, tak ať to aspoň letí na stopera soupeře, ať to proboha není sračka doprostředka zálohy, kdy to sebere hráč soupeře, my jsme roztažení a sok jde okamžitě do senzačního brejku. Plus některý pokažený jednoduchý přihrávky, jak to na začátku sezóny bylo ještě jakž - takž, tak od té chyby s Arsenalem mi přijde, že je to z jeho strany prostě celkově tragédie.

3) Dejte už dohromady ten kádr. Není možný, abychom rok v kuse měli prostě na marodce 10 hráčů A týmu. Není normální, abychom při zápase na Old Trafford neměli nikoho na lavičce, abychom hráli bez krajního obránce (s Cucurellou akorát přes nohu) a měli tím úplně rozesranou jakoukoliv rozehrávku. Aby naše jediná alternativa při absenci Gallaghera byl ve středu zálohy Palmer, kterým se ta záloha prostě otevře, to tak prostě taky nejde. Tohle je fakt strašný a dlouhodobě to prostě takhle nejde.

4) Pochettino musí o pauze něco změnit, vystřídat, třeba hrát na tři stopery, né na 4 obránce, nebo změnit střed zálohy, protože tohle je prostě průser. Pokud budeme pokračovat stejně, můžeme tam dostat 4 góly a to prostě není dobré.

Reagovat
John Obi Mikel

Bláznivý zápas. Od nás směrem dozadu poločas hrůzy, v jednu chvíli to vypadalo, že odjedem s výpraskem a nakonec je to plichta a směrem dopředu jsme taky měli další šance. Nezaujatého fanouška to musí bavit, já z toho asi zešílím.

Sanchez chytil asi 3 góly, akorát rozehrávka hrozná.

Cucu hoří jako papír, Mudryk a Jackson spalují jak blázni, ale Míša aspoň hezká asistence, Palmer chytrý gól, jinak neviditelný, Sterlinga bych střídal, místo střely skáče do bazénu. Střed zálohy úplně mimo a zatím nestíhá, kvůli tomu má nejistá obrana neustále plné ruce práce.

Na lávce nikdo není, tak nevím, jak to oživit.

Reagovat
Greny

Já bych dal prostě na pravou stranu Jamese a před něj Maatsena ale je to nerealny no

Reagovat
John Obi Mikel

Záleží jak moc je James ready.

Reagovat
PP

co mě zaráží, tak vy si nedáte snad ani tři přesné přihrávky po sobě.. Pak to všichni honí pod nohama a soupeř je u nich. Neskutečně vás to sráží a dostáváte se okamžitě do problémů. Když ještě vidím hru Sancheze nohou, tak ztratíte tak 60-70% balonů na vlastní půlce.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
kylo ren

TAK KOLIK DÁVÁTE TEN HAGOVI

Reagovat
Salfovic

Rok, maximálně dva.

Reagovat
kylo ren

To ses optimista

Reagovat
Salfovic

To asi nebude to správé slovo.

Reagovat
Chittak_LFC

nic, ale klidne neco prispeju, aby v United jeste chvilku zustal

Reagovat
Vinci

Doživotí

Reagovat
Greny

Jako ale zase nechápu moc tady fans United jako jste víc na balónu ale zas tak jasný poločas to nebyl, Mudryk běžel sám, Sterling s Jacksonem taky, pak další šance Mudryka...

Další tři góly jste bez problémů mohli dostat taky jak nic

Reagovat
Svatej

Maji xg 3

Reagovat
Greny

Tak když vezmeš penaltu a ty dvě akce co nedal po sobě Mctominay tak to je hned 3

Reagovat
John Obi Mikel

Spíš bych řešil, proč nám ty šance do xG moc nepočítaj. Oni už je ani neberou jako OČEKÁVANÉ góly, protože neočekávaj, že bychom je proměnili.

Reagovat
Swarley

A pritom mate o 9 vstrelenych golu vic nez my, co pak maji pocitat nam

Reagovat
John Obi Mikel

My jsme měli bídnej začátek sezóny, ale poslední dobou se dost rozestříleli. 2:2 Arsenal, 4:1 Slípky, 4:4 City, 3:2 Brighton

Reagovat
Swarley

To my mame asi jeste cas

Reagovat
Mastný Chobot

Lebo proti Newcastlu mohli dostať aj päť

Reagovat
John Obi Mikel

Zase když se koukneš na statistiky, tak je to jednoznačné.

Reagovat
pingla

šance vám snad nikdo nebere, ale v té mezihře jste tužkoví

Reagovat
iamek

Reagovat
Miguel19

James dá kolik, 10 minut?

Reagovat
fenixLFC

szoboszlaaaaaaaaaaaaaaaaaaai

Reagovat
VTID94

Reagovat
EL Gringo

Nunez krásne pred gólom

Reagovat
redyyz

Reagovat
iamek

Tomhle střídáním zabil zapas. Gratulace

Reagovat
kylo ren

Reagovat
SunFells

Reagovat
Trapper

Jako teď Shaw odkopl ten míč jak blbec zas, že si na to ti hráči nezvyknou už

Reagovat
iamek

Shaw jasná druhá žlutá

Reagovat
bbbauch

Nechapu co se mu honilo hlavou

Reagovat
J0EL

Reagovat
Miguel19

Shaw dostane kartu za zakopnutí míče a udělá to znova...

Reagovat
Miguel19

To je fakt lopata...

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson

Reagovat
off-olda

Utraťte toho Jacksona někdo.

Reagovat
John Obi Mikel

Utratili jsme za něj až dost

Reagovat
SunFells

V sprnu to byl bargain

Reagovat
John Obi Mikel

A teď si představ jak moc by byl špatnej, kdybychom mu dali prokletou devítku

Reagovat
Svatej

Najdi aspon jednoho cloveka, kdo to ve vsi vaznosti napsal

Reagovat
John Obi Mikel

Na našem facebooku to psalo hodně lidí.

Reagovat
janinho

hlavne ze robil velke ramena za tie 3 goly proti spurs, ktore by dal aj utocnik z champsu

Reagovat
fajdax

To je hovado ten Jackson

Reagovat
SunFells

To vypadalo jak kdyby to chtěl Jackson odklidit

Reagovat
off-olda

Mohl by na hřiště už ten Broja?!

Televizi mám fakt jen jednu.

Reagovat
Salfovic

Aspoň budeš vědět, co si přát od Ježíška.

Reagovat
off-olda

Otroka?

Reagovat
Swarley

Noveho trenera?

Reagovat
John Obi Mikel

Ježíšek přinese novou televizi a Boehly 10 nových posil.

Reagovat
j_mrazik

Koho jsme vlastně tehdy přivedli místo Mudryka? Trossarda?

Reagovat
J0EL

Reagovat
off-olda

Jo.

Reagovat
SunFells

Mě by zajímalo koho přivedla Chelsea místo Mudryka, protože tohle je Gervinho

Reagovat
J0EL

Chcel som povodne napisat, ze to je taky Martinelli pre chudobnych, ale...

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
SunFells

Já jsem furt v šoku, že my jsme byli ochotní jít s tou nabídkou nakonec tak vysoko

Reagovat
Mastný Chobot

Jemu ale pritom nič nechýba. Rýchlosť, sila, dlhé nohy, technika, všetko má. Ale jeho decision-making je Gervinho, no.

Reagovat
SunFells

Právě. Pozitivem pro něj je, že má za seniory odkopáno strašně málo, na téhle úrovni ještě podstatně méně, takže to můžou být dočasné neduhy.

Reagovat
Miguel19

To jsou regulérně nahrávky přímo na nohu soupeře. A to jsou od nich pár metrů. Čirá zoufalost.

Reagovat
PanAu

Poche nevidi ze nás totálně přehravaji? Kurva něco změn!!!

Reagovat
VersaceChain

Konecne kdyz nehraje trashford tak mame aspon sance

Reagovat
PP

Mudryk a Anthony jsou snad nejhorší křídla z celé ligy.. Když k tomu připočtu tu cenovku, tak je to tragikomické..

Reagovat
SunFells

Mudryk má naději ale.

Reagovat
m.sali

že ho povolaj do zbraně?

Reagovat
FC Porto FC

Kolikrát jim to ještě obrana při rozehrávce nahraje? Od začátku zápasu už to bylo tak 7x

Reagovat
masly008

Baily je boží,

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Oproti tej predchádzajúcej sezóne predvádza skvelé výkony

Reagovat
off-olda

Jackson jak se snazi vyvest mic, ale je uplnej kokot...

Reagovat
PanAu

Mám na nej fakt nervy, zlatý Morata.

Reagovat
off-olda

A to zas asi ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Morata, Higuain, Werner, Havertz, Lukaku, Jackson, do toho občas Tammy

Já už to vzdávám

Reagovat
off-olda

Hrozná sebranka.

Reagovat
masly008

Klidně mohl Stonesovi písknout pentli.

Reagovat
bbbauch

Neotravuj tu s fotbalem, tady se resi sunday league

Reagovat
masly008

sory , ale kolikrát uvidíš že City vůbec nestíhají?

Reagovat
Jordi Alba

A kolikrát ty, že United budou hrát solidně?

Reagovat
masly008

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Salfovic

Reagovat
J0EL

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Salfovic

sunday league za miliardy

Reagovat
bbbauch

Ale bavi to.. vic lidi taky kouka na Clash of the Stars, nez na Oktagon.. lidi proste chtej videt souboj kriplu, ne nejaky profiky

Reagovat
Euphael

Reagovat
avicii

Reagovat
Azza

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
off-olda

Von to nefouk? Čumim.

Reagovat
Swarley

Blokovat centry Dalota s Regulionem je totalni blbost, hrozi z toho roh, kdyz to nezablokuji, tak z toho hrozi tak velky hovno... Uplne random nakopy nekam do prdele...

Reagovat
Miguel19

Reagovat
ACSMan

Ale z rohu hrozí hovno protože MU takže to vyjde šul nul

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Chittak_LFC

Nemate pls nekdo stream?

Reagovat
Swarley

Grnacho uz taky, dej mu to po zemi ty vole

Reagovat
O.Giroud

hrozne prihravky od hracov Chelsea

Reagovat
Trapper

Na to bolí koukat

Reagovat
ACSMan

Pamatujete si když tenhle zápas byl ten dvou největších klubů v anglii? jo to byly časy tadyto je parodie

Reagovat
pingla

před zápasem komentátor zmiňoval, jak se oba kluby potkali ve finále LM v roce 2008 no a že teď řeší jiné starosti

Reagovat
xjert02

Chelsea nikdy nebyla nejvetsi klub v Londyne, natoz v cele Anglii

Reagovat
ACSMan

Tak jako jasný ale prostě byly to rok co rok souboje o titul

Reagovat
off-olda

Byl druhej poločas Mudryk u balonu?

Reagovat
VTID94

Goooooooooool Leoooooooooon

Reagovat
Spikous

Dnes najlepší na ihrisku . Chalan má formu

Reagovat
masly008

kua máš to napřed

Reagovat
VTID94

Sorry

Reagovat
J0EL

Pekneeee

Reagovat
SunFells

Reagovat
Mimalu

to je jenom čekání na gól

Reagovat
BennDyaz

GÓÓÓL PIČO BAILEY MOTM!!! Neskutečný výkon celého týmu dnes!

Reagovat
Mastný Chobot

To je podobný hurá futbal ako Tottenham - Chelsea. Ale je to 11 na 11, takže Chelsea je v riti

Reagovat
krisa

No když vidím na jak fešáckém kolotoči se City vozí, tak se na ten sobotní zápas vyloženě třesu

Reagovat
Mastný Chobot

Možno sa chlapci dnes vybehajú a dajú nám to ľahšie

Reagovat
pingla

tomeeeeeeeeeeeeeeeeeee voleeeeeeeeeeeeeeeee zdaar

Reagovat
VersaceChain

McTominaaaaay

Reagovat
ACSMan

Chudák Hojlund se tam furt motá ale stále mu to ne a ne přijít

Reagovat
Swarley

Reagovat
Miguel19

20 minut si nedáme 3 přihrávky za sebou. Co pak můžeme čekat? Poche na tom jenom čumí.

Reagovat
bbbauch

Vysrat se na vsechno a hrat McSauce na hrotu

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Swarley

McTom ty vole, ale konecne poradny centr

Reagovat
John Obi Mikel

Kurvaa

Reagovat
PanAu

Ty nás totálně znásilňují, co třeba vystřídat Poche?

Reagovat
off-olda

Colwill

Reagovat
fajdax

Zaslouženě prohravame. Takhle příšernej výkon jsem u nas neviděl x let a to jsem toho hnusnyho viděl fakt dost

Reagovat
Miguel19

Colwill opět naprosto příšerný bránění. Letos po několikáté...

Reagovat
MystycMac

Oni to zrušia ::DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Reagovat
vitasrp

Dobře si Colwill lehnul. Tohle nikam nevede, ať už je konec, skončí tahle sezóna a můžeme jet znova od začátku. Fakt na tohle nemám náladu.

Reagovat
vitasrp

Oukej, ten Sanchez je fakt totální kokot, já na tohle nemám...

Reagovat
John Obi Mikel

Sanchezi ty blbečku!!!

Reagovat
Miguel19

Pokud Poche do příštího zápasu nasadí Sancheze, tak ať táhne do piče.

Reagovat
off-olda

Fakt jdi do píči Sanchezi.

Jseš zasranej dřevák.

Reagovat
Pospovič

S tímhle ať jdou do prdele, fakt

Reagovat
MystycMac

ten Colwil to je zmrd teda jak Alba proti BAlemi pred par rokmi simulant...

Reagovat
fenixLFC

sanchez je tak hrozne kopyto na rozohravke ze podla bosaka by mu mal tu rozohravku zakazat rovno ten hag (aj ked sa opravil)

Reagovat
spider_8

Co to tam do rite Colwill vymyslel? Takhle sebou bezduvodne placnout v kriticke situaci

Reagovat
Salfovic

Kontakt tam byl. A to dost často stačí.

Reagovat
fajdax

Reagovat
m.sali

tyvle ten sanchéz je těma nohama takhle strašnej pořád?

Reagovat
ACSMan

Míro možná mu to práve ETH nakázal takhle rozehrávat

Reagovat
Swarley

Ok, skoda, zlaty mic to nebude

Reagovat
Jordi Alba

Chelsea vyrovnat, jestli to tyhle matláci vyhrajou, tak mi 20k uteklo o gól v Německu.

Reagovat
Steven666

vážne by ma zaujimalo kolkokrat už dnes Sancheu nabil hracom United

Reagovat
ACSMan

víckrát než sancho za dobu působení

Reagovat
mr.Silver

City je bez Rodriho ale úplně v prdeli.

Reagovat
O.Giroud

i De Bruyna

Reagovat
masly008

taky si říkám,ale ještě přičti Jacka, Doku a smozřejmě KdB.

To už je brutální oslabení.

Ale je fakt že bez Rodriho je to vidět nejvíce.

Reagovat
Salfovic

Gundo pryč, KdB zraněn, Rodri vykartován, Stones po zranění, takže v podstatě celá záloha v hajzlu.

Reagovat
Tommy the Gunner

Aston Villa

Reagovat
off-olda

James Garnacho

Reagovat
John Obi Mikel

Šmarjapano, co to zase bylo

Reagovat
krisa

Ty voe, takové statistiky měl někdo proti City asi naposledy když hráli někdy v Championshipu

Reagovat
J0EL

Strely Villa 21:2 City

Neuveritelna dominancia

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Gunner14

Wow

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
off-olda

Čím si Jackson zaslouzil, aby tam zustal? Čím? Fakt vole, čím?

Reagovat
Greny

Proč ale Mudryk ten aspoň má nějaký záblesky, Sterling je tam úplně na picu

Reagovat
Miguel19

James je ještě horší jak Kukuřice. To je fakt v prdeli..

Reagovat
LaVolpe

No aby to ManUtd ještě nemrzelo...

Reagovat
VTID94

Luiz tyč

Reagovat
Spikous

Verím že to dnes pri oslabenom City môže vyjsť na 3 body. Hlavne nespraviť nejakú zbytočnú chybu takto neskôr v zápase. Dnes ale to nasadenie je skvelé od každého hráča

Reagovat
masly008

válcujete je neskutečně.Tohle jsem proti City ještě neviděl.Jasně jsou hodně oslabení, ale i tak hrajete super.

Reagovat
John Obi Mikel

Co to je zase za parodii na bránění?

Reagovat
PanAu

Znásilnění v přímém prenose a Poche neudělá jedinou změnu do pici

Reagovat
masly008

Jsem myslel že píšeš o City.

Reagovat
vitasrp

No jako jo, ale on má na lavičce tři zdravé seniorní hráče, to je pak těžký..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak ať tam dá Washingtona, horší než dnešní Jackson nebude.

Reagovat
dantetomas

To by nebol ani Denzel

Reagovat
vitasrp

To je úplně k ničemu, když na to ten kluk ještě nemá.

Reagovat
PanAu

Aspoň by to zkusil, vždyť toto je ostuda jak blázen.

Reagovat
Swarley

Ty vole okamzite jeste jeden pridejte, jinak vime, jak to dopadne

Reagovat
vitasrp

Jako upřímně ten ředitel, který Pochettinovi jako brankářskou jedničku do klubu dotáhl Sancheze, by měl letět na hodinu. To je fakt něco tohle..

Reagovat
avicii

Neuveriteľné ze ste za dobu vlastníctva toho amerického poloblazna nakúpil koľko? Asi tak 25 hráčov, minuli stámilony a v bráne je borec co v podstate koncil ako trojka v Brightone

Reagovat
m.sali

můžu už tam kua konečně dostat někdo balón k Hojlundovi?!?!

Reagovat
bbbauch

Chtelo se mi napsat, ze si ho taky musi umet najit.. ale to v pripade nasich centru znamena, ze by mel delat nabeh na rohovej praporek

Reagovat
m.sali

je to škoda, náběhy, workrate má... ale lítá to tam kolem něj akorát. chtělo by to ten první gól a snad se pak protrhnou stavidla

Reagovat
bbbauch

Musi to zacit fungovat kolem nej a pak to pujde

Reagovat
frezi

wtf Villa ich točí ako keby hrali s Nottinghamom

Reagovat
Spikous

S tými sme prehrali

Reagovat
fenixLFC

s tymi hrali paradoxne uplne hovno

Reagovat
BennDyaz

S těmi jsme ehm prohráli, blbá příměra

Reagovat
John Obi Mikel

To byl přímák ty vole

Reagovat
Mike Litoris

To je fakt soubor hlupáků. Když už se podaří získat balon, tak ho buď Jackson vyveze do čtyř hráčů, nebo to skončí na druhé nahrávce, jako u Caiceda, Disasiho a dalších. Korunu tomu dává Sanchez, už počtvrté to dal soupeřovu přímo na nohu. Já fakt nechápu, co se jim honí hlavou, vždyť jestli jsou tak hloupí, jako na hřišti, i v reálným životě, tak si ani nezavážou tkaničky, ne?

Pochetino taky celkem prokauč, vidí, že to 70 minut stojí nestojí za nic a nezmění skoro nic. Mohl do druhé půlky stáhnout jedno křídlo do středu zálohy, protože dozadu tam od něj stejně není pomoc a střed nestíhá nic, nahoře nechat viset dva hráče na brejky s tím, že jeden odskočí dolů při případným build-upu, pokud by se nám ten poměr sil podařilo vyrovnat.

Nasazení je kapitola úplně sama o sobě, už mám dost těch keců pořád dokola, jak se musí navázat na bojovný výkon, a pak je to zas takováhle odevzdaná bramboračka. United nás přehráli a v klidu nám mohli nastřílet bůra.

Reagovat
dantetomas

Ako vidim len druhy polcas, ale Chelsea sa nedostavila ci ako to mam chapat?

Reagovat
Mike Litoris

Nejsme zvyklí na anglický týden

Reagovat
ACSMan

To bude ještě Boehly čumět až zjistí, že se sezona nehraje od září do ledna jako NFL

Reagovat
off-olda

Enzo

Reagovat
John Obi Mikel

Enzo

Reagovat
VTID94

Yeeeeeeeeees

Reagovat
masly008

gratulace.Zaslouženě.City až na tu dvojšanci Haalanda v 1.poločase neměli nic.

Jsem na vás zvědav proti nám jestli to dáte fyzicky, protože vás ten zápas musel stát hodně sil.

Reagovat
Spikous

O to viac môžu Villu mrzieť stratené body v Nottinghame a Bournemouthe . Aj keď je pravda že Villans doma a vonku je neuveriteľný rozdiel

Reagovat
VTID94

To určite ano na Baileym to bolo hrozne vidieť aký je vyflusnuty. Uvidíme každopádne dúfam vo výborný futbal

Reagovat
LaVolpe

Proč Emery nehrál podobný fotbal v Arsenalu?

Reagovat
Mastný Chobot

Mal otrasne poskladaný tím

Reagovat
masly008

Větší tlak po příchodu po AW.

Ve Vile má klid na práci.

Reagovat
Golasso

Měl kádr k ničemu a chtělo se po něm moc, ambice vůbec neodpovídaly možnostem.

Reagovat
Salfovic

Protože jste mu akorál házeli klacky pod nohy.

Reagovat
ElectrickMann

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Nikikrew

Boli velmi dobre zapasy pod nim, ale ta skladba timu nebola bohvieaka. Napr chcel Zahu a nie Pepeho a z hladiska budgetu nemal take moznosti ako ma Arteta

Reagovat
vodka

Tak nástup měl famózní, ale pak se nedokázal dostat z výsledkové i herní krize.

Reagovat
KnoxXx

Bruno, nas najlepsie braniaci hrac

Reagovat
spider_8

Evans On jeste zije?

Reagovat
Swarley

Ne ze by se bylo cim chlubit, ale hrava celkem pravidelne

Reagovat
spider_8

Jak je to mozny, vzdyt to je hrac z ery Scholese a Giggse. A ted koukam, ze teprve 35 let

Reagovat
John Obi Mikel

Co to bylo

Reagovat
bbbauch

Luxusne vykombinovala Chelsea

Reagovat
John Obi Mikel

To je utrpení ten dnešní zápas

Reagovat
Mato178178

Pre dve sekundybktore useteil si necha dat zltu kartu ja toto nikdy nwpochopim

Reagovat
John Obi Mikel

Proč jsme neposlali na ten poslední roh gólmana?

Reagovat
fenixLFC

preco ste dnes nepostavili brankara vobec?

Reagovat
BennDyaz

Sánchez by si srazil míč do vlastní sítě i z pokutového území soupeře. Raději ho držet od míče co nejdál

Reagovat
Mike Litoris

Takhle, on se poslední zápasy rozchytal, ale nohou je to katastrofa.

Reagovat
Mike Litoris

Kopat? Techniku na to má

Reagovat
r.mrazik

Asi nejlepší zápas letošní sezóny.

Budou zítra zprávy, že Poche ztratil 50 procent kabiny, nebo to je jen u nás?

Reagovat
FC Porto FC

Ty vole jak můžeš u tohoto říct asi united sem viděl letos doskrat a toto bylo v lize poprvé co jste někoho přehráli

Reagovat
r.mrazik

Ty krávo úplně v pohodě

Reagovat
John Obi Mikel

Tak Ten Hag je v tomhle uvěřitelnější, protože vypadá, že má rozpory třeba s Varanem.

U nás navíc jdou zatím opačné zprávy, takže pochybuju.

Reagovat
r.mrazik

jak vypada? a z ceho to vypada?

vzdyt jsou to akorat nejaky clanky a kecy na sky sports

Reagovat
John Obi Mikel

Protože ho nestaví a lidi nechápou proč, tak se nemuze divit, ze media hledaj priciny

Reagovat
r.mrazik

aha, ok...tak vzhledem k tomu,ze byl zraneny

ale chapu,ze media hledaji kauzy kde se da

Reagovat
martin.b

“Tým v krizi s rozpolcenou kabinou” v prosinci 3 body za City

Reagovat
forrest

Jako je celkem husty, ze se skore 18:18 drzime krok… pokud se zlepsi hra a zacne to tam padat (nemuzeme prece bejt takhle z formy donekonecna), TOP4 bychom mohli udelat.

Reagovat
FC Porto FC

Víš že United už teď mají xG přestřileny ale o 8 gólů? tak jako by to do teď nepadalo

Reagovat
forrest

Kdes na to prosim te prisel?

Jakoze mame 18 golu a xG je 10? To nejak nesedi, kdyz si otevru poslednich 5 zapasu, tak je tam skoro 10. Takze v tech zbyvajicih 10 zapasech jsme meli dohromady xG 0.7?

To asi ne ze jo…

Reagovat
iamek

Máme xG 28.

Reagovat
Bandita_Harry

To bolo ale pokoukanicko dnes od nás. Do Belgicka snáď pošleme Liverpool U21 Gratulujem Villans

Reagovat
VTID94

Reagovat
oli9

Ta co dneska

0:1

a Suk gol v 90. ?

Reagovat
iamek

Kezby

Reagovat
LaVolpe

hmm

Reagovat
Mastný Chobot

Miley je veľmi, veľmi dobrý

Reagovat
vodka

Jak ten everton zatím vypadá? A fakt je Young po 10 letech zase na střední záloze?

Reagovat
iamek

Dost je melou. Teď Lewin metr a půl sám před brankou a prestrelil

Reagovat
Zaschrona

Jsme lepší, ale jedna spálená šance za druhou, DCL skoro poslal míč mimo stadion z malého vápna... Newcastle taky měl své šance, Isak těsně vedle hlavou z dobré pozice, ale působí unaveně.

Young spíš hraje RM s tím, že je Doucouré níž a Harrison hraje toho za DCL. Chvílema se to ale točí.

Reagovat
Kinky7

Gratuluji Zaschi.

Reagovat
Zaschrona

Fakt největší paliči široko daleko...

Reagovat
iamek

To je ocas

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Mishko

ako zatiaľ Dúbravka?

Reagovat
Zaschrona

Dobře pozičně připravený na hlavu a střelu z úhlu od DCL. Dalších 11 střel mimo zařízení...

Reagovat
Zaschrona

Moc jistě ale teda druhou půli nepůsobí.

Reagovat
LaVolpe

Slepice zatím válec.

Reagovat
masly008

Jak za takovou ruku nemůže být karta pro kulusevského

Reagovat
Spikous

Lebo anglický rozhodcovia

Reagovat
PhilipS

Rozdíl dvou tříd zatím. Bohužel Paqueta je zase retardovanej. Bych ho normálně posadil

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Thelvin

Fabianski má furt top reflex

Reagovat
dantetomas

Riadna mrdka ten McNeil

Reagovat
PhilipS

no 1:0 ještě pro WH zlatý. Paquetu nechat v šatně a možná to bude lepší. Třeba Kudus něco vymyslí

Reagovat
Breze

paradny futbal skoda len tej finalnej fazy

Reagovat
Zaschrona

McNeiiiiiiil

Reagovat
Freedo

parádní gól, snad to udržíte

Reagovat
iamek

Trippier

Reagovat
dantetomas

Trippier prakticky dve acka

Reagovat
SunFells

Trippier prodavač

Reagovat
masly008

Trippier 2x

Reagovat
PhilipS

Pokud Souček nebude chodit do vápna, tak WH nemá šanci dát gól

Reagovat
vodka

Dyche Everton mají nasazení jako prase, tohle nám přesně proti NU chybělo. Navíc i takticky hrají hodně účelný fotbal. Ale teda na Trippierovi se ukázalo, že je to o chybách

Reagovat
iamek

Budou teď doplácet na zranění, protože nemají koho do rotace.

Reagovat
Rohlíček

Trippier ma nalozeno 2 a vice golu

Reagovat
Salfovic

Ten jel dneska slušné bomby, dva góly jak přes kopírák

Reagovat
iamek

10 minut

Reagovat
PhilipS

Dobrá haluz. Beru

Reagovat
SunFells

To není haluz když tam byl Romero, nositel Mustafiho poselství.

Reagovat
masly008

biliard

Reagovat
LaVolpe

Romero

Reagovat
PhilipS

Prowse ale už podruhý má střílet z dobrý pozice sakra

Reagovat
SunFells

Everton na 10. místě v našich srdcích, pěkný

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fenixLFC

v druhej lige

Reagovat
kissak

Gratulace Toffees k zasloužené výhře. Dnes nám vůbec nic nevycházelo, Isak neviditelný, Gordon to měl psychicky těžké, Lasička od 75 minuty tahá nohy, Trip evidentně dnes neměl den. Prohráli jsme proti soupeři s rostoucí formou.

Reagovat
masly008

Reagovat
fenixLFC

tie goly spurs

Reagovat
dantetomas

Kurva to su goly v podani WHU

Reagovat
SunFells

Krásně si narazil

Reagovat
Mervin

Spurs

Reagovat
PhilipS

No slípky si to dělaj zajímavý. To si nechám líbit

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
J0EL

Sliepky su proste zaruka zabavy

Reagovat
PavlíčeQ

jwp to posouva na novou uroven, jeden z nejlepsich nahravacu na svete si prihral na gol sam sobe

Reagovat
DieFohlenBMG

Reagovat
dantetomas

Ale byt v tej pozicii Darwin, tak trafi Bowen

Reagovat
dantetomas

Bowena

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
krisa

Reagovat
PhilipS

Proč Moyes nestřídá? Kudus s Bowenem maj hotovo. Plus rozkouskovat hru

Reagovat
SunFells

"Richarlison who has never scored with his feet for Tottenham" To je pravda?

Reagovat
Jordi Alba

Úplně bych se tomu ani nedivil, když těch gólů dal maximálně možná tak 5.

Reagovat
masly008

však komentátor říkal 5 golů a všechny hlavou.

Reagovat
Jordi Alba

Fakt 5 ? To je ještě větší žebrák, než jsem myslel. Neměl jsem u toho zaplý zvuky.

Reagovat
SunFells

Aspoň je zřejmé, na co tu hlavu má.

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
herbage

Jj, dle TM ano

Reagovat
Jesfey

Že první odešel Lo Celso a ne nikdo z toho neuvěřitelně statického útoku

Reagovat
masly008

Slepiceeee

Reagovat
tweek

Jinak jak by se řešila situace s malou domu Vicaria, kdyby JWP nedal ten gol? Dostal by červenou? Vždyť to bylo jasné zmaření 100% příležitosti. To by to pro něj ještě nakonec dopadlo dobře. WHU fakt vtipné góly, oba dva. Slepice slušná forma posledních 5 zápasů. A teď ještě jedou na St James`... No, vypadá to, že Postecoglu bude trhat rekordy i na opačné straně barikády

Reagovat
SunFells
Reagovat
kissak

zaleží na tom jakýmpak budeme pro ně soupeřem, včera byla na hráčích vidět únava

Reagovat
Bandita_Harry

Dnes sa treba vrátiť k septembrovým výkonom inak to budeme mať veľmi ťažké. COYR!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele