Premier League - preview 11. kola: Tottenham chce zpátky do čela

04.11.2023, 09:01, aktualizováno 06.11.2023, 08:41
Previews
Tottenham Hotspur Stadium (© AFP)

Tottenham bude chtít v londýnském derby proti Chelsea potvrdit vydařený úvod sezony a vrátit se na první místo. Trápící se Blues najdeme až ve druhé polovině tabulky...

Tottenham Hotspur - Chelsea FC

pondělí 21:00

V dohrávce jedenáctého kola Premier League vyzve Tottenham Hotspur na domácí půdě Chelsea. Oba celky zažívají dost rozdílnou sezonu. Zatím co domácí byli po deseti kolech první, hosté až dvanáctí.

Tottenham zažívá naprosto snový vstup do letošního ročníku. V úvodních deseti kolech si připsal 26 bodů a jako jediný v soutěži zůstává neporažený, pouze dvakrát remizoval 2:2, a to prvním kole s Bretfordem a šestém na Arsenalu. Za zmínku stojí skalpy Manchesteru United či Liverpoolu. V minulém kole Spurs zvítězili s dalším londýnským mančaftem, na Crystal Palace vyhráli 2:1 zásluhou Son Heung-mina a vlastní branky Joela Warda.

Pro Tottenham jde o nejlepší start do ligové sezony od sezony 1960/61. Jelikož už Spurs vypadli z Ligového poháru, tak měli v týdnu na rozdíl od svého soupeře volno a tudíž více času na přípravu. V předchozím kole je na penalty vyřadil Fulham. Domácí budou jistě favority, ale zároveň se musí mít na pozoru. V posledních devíti vzájemných kláních totiž vyhráli jen jednou a hned šestkrát prohráli, což není úplně ideální bilance. Ange Postecoglou z Tottenhamu se může stát třetím manažerem v historii Premier League, který v prvních jedenácti vystoupeních v soutěži neprohraje.

Chelsea se nadále nachází ve velké krizi, a tak bylo úspěchem, že alespoň postoupila do čtvrtfinále Ligového poháru po výhře 2:0 nad druholigovým Blackburnem, kterou zařídili Benoit Badiashile a Raheem Sterling. Poslední ligové klání však bylo důkazem letošního zmaru, když Blues na Stamford Bridge prohráli s Brentfordem 0:2. V současné době cenná remíza se ale zrodila s Arsenalem, a to 2:2. Celkově si Chelsea v tomto ročníku připsala jen tři vítězství, dále tři remízy a hned čtyřikrát odcházeli Blues jako poražení.

Manažer Mauricio Pochettino se musí vypořádat s velmi početnou marodkou, na které se nachází i řada hráčů, kteří by jinak aspirovali na základní sestavu. Poraněné stehno trápí Trevoha Chalobaha a Bena Chilwella, koleno zase Carneyho Chukwuemeku, Wesleyho Fofanu a Christophera Nkunkua. Romeo Lavia zase léčí kotník. Navíc otazník nad možností startu další trojice, do které patří i Armando Borja a Mykhailo Mudryk. Blues by potřebovali zásadně zlepšit produktivitu, jelikož třináct vstřelených branek po deseti kolech je jejich nejhorší bilance od sezony 2007/08.

Poslední vzájemný duel Tottenhamu s Chelsea se odehrál letos v únoru v rámci 25. kola minulé sezony. Domácí Spurs tehdy Tottenham Hotspur Stadium zvítězili 2:0 zásluhou Olivera Skippa a Harryho Kanea i přesto, že kurzovým favoritem byli Blues. Ty zradila především produktivita.

Tottenham Hotspur - pravděpodobná sestava:
Vicario - Porro, Romero, van de Ven, Emerson - Sarr, Bissouma, Maddison - Kulusevski, Son, Richarlison.

Chelsea FC - pravděpodobná sestava:
Sanchez - James, Disasi, Silva, Colwill - Caicedo, Fernández - Sterling, Gallagher, Mudryk - Palmer.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.22 - 3.78 - 3.21

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Nottingham Forest - Aston Villa

neděle 15:00

Těžký úkol bude mít v 11. kole Nottingham, jenž narazí na pátou Aston Villu. Ta neprohrála posledních šest ligových utkání v řadě a svou sérii bude chtít určitě prodloužit.

Nottingham se v posledním kole představil na Anfieldu a kdo čekal nějaké překvapení, byl na omylu. Liverpool rozhodl zápas už v prvním poločase, kdy se krátce po sobě prosadili Diogo Jota a Núñez, patnáct minut před koncem přidal pojistku Salah. Nottingham tak od začátku září nevyhrál a jeho čekání na tři body trvá už šest zápasů. V neděli se navíc svěřenci Stevena Coopera střetnou s výborně hrající Aston Villou, proti které zvítězili naposled v únoru 2017.

Forest může využít výhodu domácí prostředí, kde v této sezóně ještě nepoznal hořkost porážky. Ze čtyř domácích zápasů Nottingham jednou vyhrál a hned třikrát remizoval. V minulém ročníku se s Aston Villou doma rozešel smírně, zatímco na jejím hřišti prohrál 0-2.

Do zápasu zcela jistě nenastoupí Danilo, Hudson-Odoi, Montiel a Origi.

Hosté pokračují ve výborných výkonech a v minulém kole to potvrdili doma s Lutonem, který porazili 3-1. Aston Villa drží skvělou pátou příčku a na první čtyřku ztrácí pouze jediný bod. Mužstvo má zároveň společně s Newcastlem nejlepší útok v Premier League a 26 vstřelených branek oprávněně budí respekt. Ofenzivu táhnou především Watkins s brazilským záložníkem Douglasem Luizem. Pozadu ale rozhodně nezůstávají ani Bailey či Moussa Diaby. Španělský trenér Unai Emery má tím pádem příjemné starosti při skládání sestavy, jelikož se pravidelně prosazuje hned několik hráčů.

Na hostující straně budou chybět Buendia, Hause, Mings, Moreno a Ramsey.

Nottingham Forest - pravděpodobná sestava:
Turner - Aurier, Boly, Murillo, Toffolo - Sangaré, Mangala, Domínguez - Gibbs-White, Awoniyi, Elanga

Aston Villa - pravděpodobná sestava:
Martínez - Cash, Konsa, Torres, Digne - McGinn, Luiz, Kamara, Zaniolo - Diaby, Watkins

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.90 - 3.88 - 1.95

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Luton Town - Liverpool FC

neděle 17:30

Kloppův Liverpool bude mít v neděli šanci vyhrát své páté soutěžní utkání v řadě, v zápase na Kenilworth Road proti Luton Townu bude obrovským favoritem. Reds uprostřed týdne v ligovém poháru porazili Bournemouth, Hatters měli přes týden volno, a měli tak možnost se zotavit z nedělní prohry 1:3 na půdě Aston Villy.

Od té doby, co Unai Emery převzal vedení v Aston Ville, patří tým z West Midlands k těm vůbec nejlepším v lize, a tak nebylo překvapením, že si Villans poradili i s trápícím se nováčkem z Lutonu. Utkání mělo jednoznačný průběh a Hatters mohou být za výsledek 1:3 ještě rádi, zápas mohl skončit daleko větším brankovým rozdílem.

Po prohře ve Villa Parku přišla do táboru trenéra Roba Edwardse další nemilá zpráva. Bournemouth totiž porazil Burnley a připsal si své první vítězství v novém ročníku Premier League, čímž Luton odsunul na sestupové pozice; Hatters vstoupí do 11. kola na 18. místě.

Naprosto rozdílné rozpoložení právě teď panuje v Liverpoolu. I přes velmi nepříznivé počasí ve středu na Vitality Stadium podali svěřenci Jürgena Kloppa dostatečně dobrý výkon na to, aby se probojovali do čtvrtfinálové ligového poháru; v 70. minutě rozhodl výstavní ranou uruguayský útočník Darwin Nuñez.

Ještě před prosincovým čtvrtfinálovým zápasem s West Hamem United čeká Reds spousta práce, v ligové tabulce by si rádi udrželi pozici v první čtyřce, o jediný bod za čtvrtým Liverpoolem nimi je nevyzpytatelná Aston Villa.

Pouhé tři body dělí Kloppovy svěřence ale i od prvního Tottenhamu Hotspur, a tak je dobře našlápnuto k tomu, aby letos bojovalo o titul hned několik týmů, a to včetně Liverpoolu.

Co se absencí týče, tak Edwardsův tým bude postrádat hned šestici hráčů. Mimo hru je Mads Andersen, Daniel Potts, Albert Sambi Lokonga, Reece Burke a také doléčující se Jordan Clark s Amari'im Bellem. Kloppovi bude dozajista chybět Stefan Bajčetić, Thiago a Andrew Robertson. Nejistý je také start Luise Díaze z osobních důvodů.

Luton Town - pravděpodobná sestava:
Kamiński - Kaboré, Osho, Lockyer, Mengi, Doughty - Nakamba, Barkley - Chong - Morris, Adebayo

Liverpool FC - pravděpodobná sestava:
Alisson - Alexander-Arnold, Konaté, van Dijk, Tsimikas - Szoboszlai, Mac Allister, Gravenberch - Salah, Nuñez, Jota

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 15.30 - 7.86 - 1.19

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Fulham FC - Manchester United

sobota 13:30

Man Utd spadl znovu do výsledkové krize a zpět na vítěznou vlnu se může vrátit v sobotu na hřišti Fulhamu, s kterým neprohrál už sedmnáct utkání v řadě ve všech soutěžích.

Portugalský kouč Fulhamu Marco Silva podepsal v minulém týdnu s klubem novou smlouvu a v následujícím ligovém zápase s Brightonem jeho svěřenci vybojovali velmi cenný bod. Přesto Cottagers klesli na čtrnácté místo, se kterým rozhodně nemůžou být spokojení, jelikož předsezónní ambice cílily mnohem výše. Domácí mužstvo doplácí na letní odchod srbského kanonýra Aleksandara Mitroviće, jenž byl v minulé sezóně nejlepším střelcem týmu. Fulham má v současné chvíli na kontě jenom 9 ligových gólů, což ho řadí mezi nejméně skórující týmy v nejvyšší anglické lize.

Cottagers sehráli v týdnu duel v rámci EFL Cupu, kde si připsali pohodovou výhru 3-1 na hřišti druholigového Ipswichu. Svěřenci Marca Silvy se tak naladili na víkendovou bitvu s Man Utd. Pro domácí tým se jedná o velmi neoblíbeného soupeře, kterého nedokázali porazit už 17 zápasů v řadě. Poslední vítězství Fulhamu nad United se datuje do prosince 2009, kdy Whites zvítězili 3-0.

V sobotu určitě nenastoupí francouzský obránce Issa Diop. S lehčími zraněními se rovněž potýkají Adarabioyo, Tete a Traore.

Hosté se po několika dobrých výsledcích propadli zpět do krize. Rudí ďáblové už tradičně nezvládli derby se Citizens a na Old Trafford prohráli 0-3. Stejný výsledek zopakovali ve čtvrtečním utkání EFL Cupu, kde nestačili na Newcastle. Nizozemský manažer Erik ten Hag vzal porážku na sebe, ale znovu vyvolal pochyby, jestli je tím správným mužem pro slavný klub z Manchesteru. United podávají v Premier League hodně nevyrovnané výkony a z dosavadních deseti utkání pět vyhráli a pět prohráli. Tým často chybuje, což vede k inkasování velkého množství branek a současně se mu vůbec nedaří směrem dopředu. Většina hráčů hraje pod své možnosti a osobnosti jako Rashford nebo Fernandes jsou totálně z formy. Patnáct získaných bodů z deseti utkání je pro klub velkým zklamáním a na třetí místo z minulého ročníku to zatím nevypadá.

Fulham ovšem představuje ideálního soupeře na to dostat se opět na vítěznou vlnu, protože poslední tři vzájemné zápasy ve všech soutěžích Manchester vyhrál.

Erik ten Hag nevyužije služeb několika hráčů. Mezi zraněnými zůstávají Diallo, Malacia, Martínez a Shaw. Mimo hru je i Casemiro.

Fulham FC - pravděpodobná sestava:
Leno - Castagne, Bassey, Ream, Robinson - Palhinha, Reed - Wilson, Iwobi, Willian - Vinícius

Manchester United - pravděpodobná sestava:
Onana - Dalot, Maguire, Lindelöf, Reguilón - McTominay, Amrabat - Antony, Fernandes, Rashford - Højlund

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.00 - 3.61 - 2.41

Tip EuroFotbal.cz: 10

Více informací k zápasu

Sheffield United - Wolverhampton Wanderers

sobota 16:00

Sheffield zůstává po 10 kolech jediným mužstvem Premier League, které ještě nevyhrálo a o své premiérové vítězství bude v sobotu usilovat proti dvanáctému Wolverhamptonu. Hosté podávají v posledních týdnech dobré výkony a z posledních čtyř ligových utkání odešli neporaženi.

Sheffield prohrál v posledním kole na půdě Arsenalu 0-5 a připsal si už šestou ligovou porážku v řadě. Domácí jsou jednoznačně nejhorším mužstvem Premier League a jako jediní stále nevyhráli. Zároveň v médiích znovu zaznělo, že pokud anglický trenér Paul Heckingbottom neuspěje ani v blížícím se duelu proti Wolverhamptonu, klub ho propustí. Hráči Sheffieldu mají tak v sobotu o motivaci navíc, i když proti dobře hrajícím Vlkům je nečeká nic lehkého.

Spoluhráčům určitě nepomůžou Ahmedhodžić, Basham, Davies, Egan, Jebbison, Lowe, Norrington-Davies a Osula.

Hosté v minulém kole doma remizovali s Newcastlem 2-2 a neprohráli už čtyři ligová utkání za sebou. Wolverhampton v zápase dvakrát prohrával, ale bod mu zařídil v 71. minutě jihokorejský útočník Hwang Hee-Chan, který je s šesti přesnými zásahy nejlepším střelcem týmu. Vlci jdou do sobotního střetnutí s Sheffieldem jako jasní favorité a i bilance vzájemných utkání hraje v jejich prospěch. Týmy se naposled střetly v lednu 2022, kdy Wolverhampton zvítězil nad Sheffieldem 3-0 a vyřadil ho z FA Cupu.

Na hostující straně nebudou k dispozici Bueno a Hodge.

Sheffield United - pravděpodobná sestava:
Foderingham - Baldock, Trusty, Robinson, Thomas - McAtee, Norwood, Souza, Hamer - Brewster, Archer

Wolverhampton - pravděpodobná sestava:
Sá - Semedo, Kilman, Dawson, Gomes - Sarabia, Traoré, Lemina, Aït-Nouri - Cunha. Hee-Chan

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 4.28 - 3.75 - 1.90

Tip EuroFotbal.cz: 02

Více informací k zápasu

Manchester City - AFC Bournemouth

sobota 16:00

Necelý týden po svém dominantním triumfu v manchesterském derby přivítají Citizens v sobotu odpoledne na Etihad Stadium Bournemouth. Zatímco svěřenci Pepa Guardioly se snaží prodloužit svou vítěznou sérii na čtyři zápasy ve všech soutěžích, Cherries doufají, že se jim podaří navázat na ojedinělé ligové vítězství z minulého kola.

Citizens se opět dostávají na vítěznou vlnu. Z nepřesvědčivých výkonů z přelomu září a října se rychle dokázali oklepat a po reprezentační přestávce jsou opět ve svém živlu. Nejprve porazili nebezpečný Brighton a v Lize mistrů si hravě poradili se švýcarskými Young Boys, minulý víkend se pak o jejich síle přesvědčili i jejich městští rivalové. Na Old Trafford si s chutí zastřílel Erling Haaland a střelecky se prosadil také Phil Foden a dominantní vítězství bylo na světě.

Po dvou ligových výhrách se Citizens úspěšně navrátili do boje o čelo tabulky, Guardiolovo mužstvo ale stále ztrácí dva body na vedoucí Tottenham Hotspur, který se v pondělí utká s londýnským rivalem Chelsea.

Manchesteru City do karet hraje jejich domácí ligová bilance, vyhráli totiž každý z předešlých 14 zápasů na Etihad Stadium, kde v posledních pěti ligových kláních navíc inkasovali pouze dvakrát. Kromě toho, Citizens vyhráli všech 12 domácích zápasů s Bournemouthem v éře Premier League. Naposledy to bylo loňské srpnové drtivé vítězství 4:0.

I přesto by měli Cherries vstoupit do utkání se zdviženou hlavou. Minulý týden se jim totiž podařilo poprvé v této sezóně Premier League zvítězit, o důležitém zisku tří bodů v zápase s Burnley rozhodl čtvrthodinu před koncem Phillip Billing.

Díky výhře se tak svěřenci Andoniho Iraoly konečně vyšvihli mimo sestupové pozice, když předskočili trápící se Luton Town a po deseti odehraných kolech jim patří sedmnáctá příčka.

V sobotním zápase budou Citizens stále bez Kevina De Bruyneho, po opykání trestu je naopak k dispozici stoper Manuel Akanji. Hostům bude chybět brankářská jednička Neto a mimo hru je i Lewis Cook, Tyler Adams, Ryan Fredericks a Emiliano Marcondes.

Manchester City - pravděpodobná sestava:
Ederson - Walker, Stones, Dias, Aké - Rodri, Kovačić - Bernardo, Álvarez, Doku - Haaland

AFC Bournemouth - pravděpodobná sestava:
Radu - Aarons, Zabarnyi, Kelly, Kerkez - Scott, Billing - Semenyo, Christie, Kluivert - Solanke

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.10 - 11.90 - 29.60

Tip EuroFotbal.cz: 1

Více informací k zápasu

Everton FC - Brighton & Hove Albion

sobota 16:00

V sobotním utkání Premier League hostí Everton v Goodison Parku Brighton & Hove Albion. Toffees se v posledních týdnech začíná konečně dařit, zatímco tým Roberta De Zerbiho remizoval 1:1 s Fulhamem.

Manažer Evertonu Sean Dyche v týdnu porazil svého bývalého zaměstnavatele, prvního listopadu si totiž Toffees snadno poradili v ligovém poháru s trápícím se Burnley a potrvdili zlepšující se formu. Z posledních sedmi zápasů vyhráli hned pět a odrazilo se to i v ligové tabulce, když poskočili na patnáctou příčku s pětibodovým náskokem na sestupové pásmo. Tři dny před vyřazením Burnley z poháru Everton porazil v ligovém utkání West Ham 1:0 a stal prvním týmem v roce 2023, který odjel z London Stadium s čistým kontem.

Stejně jako v minulých týdnech, i nyní bude Evertonu chybět dlouhodobě zraněné trio Dele Alli, Andre Gomes a Seamus Coleman.

Brighton se naopak v posledních týdnech trápí. Po velmi dobrém vstupu do sezóny přišla nelichotivá série, z posledních čtyřech ligových utkání si do tabulky připsali jen dva body a klesli na průběžnou sedmou příčku. Naposledy jen remizovali v domácím utkání s Fulhamem a jen potvrdili, že Cottagers nejsou jejich oblíbeným soupeřem, vždyť je v soutěžním utkání neporazili od roku 2017. Naopak dobrou zprávou je aktuální rozpoložení mladičkého útočníka Evana Fergusona, který se minulý týden stal prvním teenagerem od dob Wayna Rooneyho s alespoň 10 přesnými zásahy v anglické nejvyšší soutěži v rámci jednoho kalendářního roku.

Jeho tedy v základní sestavě pravděpodobně uvidíme, to se však nedá říct o zraněném Jakubovi Moderovi a Juliovi Encisovi, mimo hru je také Danny Welbeck a Solly March.

Everton FC - pravděpodobná sestava:
Pickford - Patterson, Tarkowski, Branthwaite, Mykolenko - Harrison, Garner, Onana, McNeil - Doucouré - Calvert-Lewin

Brighton - pravděpodobná sestava:
Steele - Veltman, Dunk, Webster, Milner - Gilmour, Baleba - Fati, Gross, Mitoma - Ferguson

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.64 - 2.50

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Burnley FC - Crystal Palace

sobota 16:00

Burnley se v lize nadále trápí a osm porážek řadí tým na předposlední místo. Svěřenci Vincenta Kompanyho se pokusí napravit pošramocenou reputaci v domácím utkání proti Crystal Palace, na který nyní ztrácí osm bodů.

Domácí fotbalisté nezažili úspěšný týden a po ligové porážce s Bournemouthem přišlo i vyřazení z EFL Cupu, kde Burnley podlehlo 0-3 Evertonu. Clarets stále okupují devatenáctou příčku a v současné chvíli není v jejich silách opustit sestupové pásmo. Tým doplácí na nízkou produktivitu a současně mu nefunguje defenziva. V následujícím kole dostane Burnley přece jenom přijatelnějšího soupeře v podobě třináctého Crystal Palace. Bilance vzájemných utkání z minulých let navíc potvrzuje, že domácí umí na Eagles zahrát.

Hosté absolvovali dvě těžká ligová utkání po sobě a v obou případech prohráli. Nejdříve nestačili na Newcastle a minulý víkend je na domácím stadionu porazil Tottenham. Eagles by zase rádi stoupali tabulkou a další zaváhání nepřipadá v úvahu.

Roy Hodgson nevyužije služeb tří hráčů. Mimo jsou Eze, Henderson a Tomkins.

Burnley FC - pravděpodobná sestava:
Muric - Vitinho, Dakhil, O'Shea, Taylor - Gudmundsson, Brownhill, Berge - Koleosho, Amdouni, Trésor

Crystal Palace - pravděpodobná sestava:
Johnstone - Ward, Andersen, Guéhi, Clyne - Lerma, Doucouré, Hughes - Ayew, Édouard, Schlupp

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.45 - 3.19 - 2.37

Tip EuroFotbal.cz: 2

Více informací k zápasu

Brentford FC - West Ham United

sobota 16:00

V rámci jedenáctého kola Premier League se Brentford utká s West Hamem. Oba celky od sebe dělí pouhý bod, domácí jsou na desáté pozici, hosté se nachází na deváté příčce.

Brentford poslední dvě ligová klání zvládl vítězně. Nejprve si doma poradil 3:0 s předposledním Burnley, když se trefili Yoane Wissa, Bryan Mbeumo a Saman Ghoddos. Mnohem cennějším skalpem ale bylo vítězství z minulého týdne, kdy Bees vyhráli na Stamford Bridge proti Chelsea 2:0. Mezi střelce se zapsali Ethan Pinnock a Bryan Mbeumo. V týdnu měl Brentford volno, jelikož z Ligového poháru vypadl již v minulém kole s Arsenalem, a tak mohl načerpat nové síly.

West Ham v týdnu překvapivě snadno porazil v Ligovém poháru Arsenal a postoupil do čtvrtfinále. O výsledek 3:1 se postarali Mohammed Kudus a Jarrod Bowen, první branku si dal vlastní Ben White. Porážka městského rivala tak mohla alespoň trochu zlepšit náladu Davida Moyese, jelikož Hammers v lize nevyhráli třikrát v řadě, když nejprve remizovali 2:2 s Newcastlem a poté prohráli 1:4 s Aston Villou a 0:1 s Evertonem. Přerušit tuto neblahou sérii by se tak Kladivářům velmi hodilo.

Nejlepší letošní střelci Brentfordu a West Hamu se momentálně v ligové tabulce střelců dělí o pátou pozici, šest gólů má zatím na kontě jak domácí Bryan Mbeumo, tak hostující Jarrod Bowen. V prospěch Bees hraje statistika, protože zatím vyhráli všechny čtyři vzájemné zápasy hrané v Premier League. Naposledy se s Hammers střetli letos v polovině května v rámci 36. kola a Brentford vyhrál 2:0. V první polovině duelu rozhodli Yoane Wissa a Bryan Mbeumo.

Brentford FC - pravděpodobná sestava:
Flekken - Ajer, Collins, Pinnock, Hickey - Jensen, Norgaard, Janelt - Mbeumo, Maupay, Wissa.

West Ham United - pravděpodobná sestava:
Areola - Coufal, Zouma, Aguerd, Emerson - Souček, Ward-Prowse - Bowen, Kudus, Benrahma - Antonio.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.17 - 3.75 - 3.33

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Newcastle United - Arsenal FC

sobota 18:30

Newcastle United hostí v zápasu jedenáctého kola Premier League Arsenal. Domácí navazují na slibné výkony z loňska a momentálně jsou na šesté příčce. Hosté jsou o dva body druzí za prvním Tottenhamem.

Newcastle se naposledy představil v Ligovém poháru na půdě Manchesteru United v rámci osmifinálového kola a na Old Trafford zvítězil pohodlně 3:0. Góly si připsali Miguel Almirón, Lewis Hall a Joe Willock. Ve čtvrtfinále se straky utkají s Chelsea, duel je naplánovaný na 19. prosince. V rámci Premier League skončilo poslední utkání Magpies remízou 2:2 na Wolves, obě branky vstřelil Callum Wilson. Poslední ligové vítězství se tak Newcastle připsal proti Crystal Palace, když jej v domácím St. James Parku porazil 4:0. Trefili se Jacob Murphy, Anthony Gordon, Sean Longstaff a Callum Wilson.

Trenér Eddie Howe se musí vypořádat se šílenou marodkou. Kvůli tříslům je mimo dvojice Alexander Isak a Javier Manquillo. Koleno trápí Svena Botmana, kotník Harveyho Barnese. Poraněná záda má Elliot Anderson, rameno Jacob Murphy. Nemoc skolila Lewise Mileyho, trest si odpykává Sandro Tonali. "To, čeho Arsenal dokazuje, mluví samo za sebe. V létě opravdu dobře posílili, jsou téměř neporazitelní. Od loňska se opět posunuli. Vzájemný zápas pro nás bude náročným testem, budeme se muset snažit znepříjemnit jim jejich hru. Celkově se ale těším," prozradil trenér Newcastlu Eddie Howe pro klubový web.

Arsenalu se osmifinále Ligového poháru absolutně nepovedlo a na půdě West Hamu prohrál 1:3, když v závěru přidal čestnou branku Martin Ödegaard. Vše navíc vlastním gólem odstartoval Ben White. Poslední ligové klání byla úplně jiná pohádka, Gunners zlikvidovali poslední Sheffield 5:0. Hattrick si za necelou hodinu hry připsal Eddie Nketiah, doplnili jej ještě Fabio Vieira a Takehiro Tomiyasu. V Lize mistrů pak kanonýři vedou se šesti body tabulku skupiny B před druhým RC Lens, třetí Sevillou a čtvrtým PSV Eindhoven.

Marodka Arsenalu není tak zaplněná jako ta Newcastlu, ale pár hráčů Mikel Arteta postrádá. Svalové zranění trápí Gabriela Jesuse a Thomase Parteyho, koleno mají poraněné Emile Smith Rowe a Jurrien Timber. "Je to jeden z nejtěžších soupeřů, které momentálně můžeme potkat. Mají své silné stránky, ty musíme co nejlépe přečíst a překazit. Chceme hrát podle našich not. Po prohře s West Hamem jsme si vše zanalyzovali, zejména způsob, jakým jsme hráli a inkasovali góly," uvedl pro klubový web trenér Arsenalu Mikel Arteta.

Poslední vzájemný souboj Newcastlu s Arsenalem se odehrál na začátku května v rámci 35. kola v St. James Parku, Gunners zde vyhráli 2:0. První gól dal Martin Ödegaard, druhý byl vlastní v podání Fabiana Schära.

Newcastle United - pravděpodobná sestava:
Pope - Trippier, Lascelles, Schär, Burn - Longstaff, Guimaraes, Joelinton - Almirón, Wilson, Gordon.

Arsenal FC - pravděpodobná sestava:
Raya - White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu - Ödegaard, Jorginho, Rice - Saka, Havertz, Martinelli.

Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.84 - 3.27 - 2.72

Tip EuroFotbal.cz: 0

Více informací k zápasu

Tabulka před začátkem kola

Tým
Z
V
R
P
S
B
1
Tottenham Hotspur
10
8
2
0
22 : 9
26
2
Arsenal FC
10
7
3
0
23 : 8
24
3
Manchester City
10
8
0
2
22 : 7
24
4
Liverpool FC
10
7
2
1
23 : 9
23
5
Aston Villa
10
7
1
2
26 : 14
22
6
Newcastle United
10
5
2
3
26 : 11
17
7
Brighton & Hove Albion
10
5
2
3
23 : 19
17
8
Manchester United
10
5
0
5
11 : 16
15
9
West Ham United
10
4
2
4
16 : 17
14
10
Brentford FC
10
3
4
3
16 : 12
13
11
Chelsea FC
10
3
3
4
13 : 11
12
12
Wolverhampton Wanderers
10
3
3
4
13 : 17
12
13
Crystal Palace
10
3
3
4
8 : 13
12
14
Fulham FC
10
3
3
4
9 : 16
12
15
Everton FC
10
3
1
6
10 : 14
10
16
Nottingham Forest
10
2
4
4
10 : 15
10
17
AFC Bournemouth
10
1
3
6
8 : 21
6
18
Luton Town
10
1
2
7
9 : 20
5
19
Burnley FC
10
1
1
8
8 : 25
4
20
Sheffield United
10
0
1
9
7 : 29
1

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (2170)

Přidat komentář
hodoňa

Bůh s námi.

Reagovat
eder

Gott mit uns.

Reagovat
Salfovic

Karel Gott mit uns.

Reagovat
smazaný uživatel

Miloš Frýba taky mit uns

Reagovat
Bandita_Harry

Fulham a Zámky dnes uhraju body , jeden z nich rovno všetky 3

Reagovat
Ranoth

dnes moze ist Rashford oslavit dalsiu prehru

Reagovat
acko_bez_naflusu

Já se nestačim divit, co se tam děje

Reagovat
Ranoth

ich by mohol trenovat aj krizenec Pepka a Jurgena a ajtak by nemali uspech ked si tam drzia hracou s takou mentalitou

Reagovat
icemike

Prý měl narozeniny

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes bude zaujímavý zápas škoda že sa to hra zároveň s Der Klassikerom a večer takisto Barca zároveň s Bocou vo finále Copy Libertadores .

Reagovat
Seydou Doumbia

klasika kdy se hraje 150 zápasů, 4 zajímavé a všechny se musí krýt navzájem no dávaji tu libertadores někde v tv?

Reagovat
SunFells

Novasport 2/voyo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Man__United

Další zápas, další deprese, ani nevím jestli se mám dívat

Reagovat
fenixLFC

fanusik

Reagovat
Seydou Doumbia

tak snad z posraného fotbalu nemáš deprese ne?

Reagovat
SunFells

Tak snad se rozloučíš s trenérem ne?!

Reagovat
Ligter

tak snad nemáš deprese z posranýho trenéra, ne?!

Reagovat
Pithivier

Tak snad nemas deprese, ze se rozloucis s posranym trenerem ne?!

Reagovat
ashburtongrove

Tak snad nejses posranej, ze ma trener deprese?!

Reagovat
Mato178178

Reagovat
dantetomas

Tak snad nie si ten posranej trener

Reagovat
ashburtongrove

Nejsem ani posranej ani trener

Reagovat
Seydou Doumbia

cením posranou debatu

Reagovat
Salfovic

Protože kdybys byl trenér, tak se z toho posereš.

Reagovat
ashburtongrove

V MU urcite

Reagovat
Mato178178

Reagovat
Free_player

a ještě bez Rashe

Reagovat
Mönchengladbach

Tak snad příště už s Contem.

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Neutron

Reagovat
Nikikrew

No tak toto bude narocny test,najma po fyzickej stranke. Skoda Jesusa,ten by bol platny vpredu. Ocakavam Odeho v zaklade a Tomiho nalavo. Minuly rok ten zapas mal ohromny naboj, dnes to nebude ine. Vidim to skor na remizu

Reagovat
supporter

Rashford not in the squad! Dneska vyhra 0:3

Reagovat
Seydou Doumbia

Návrat do MU?

Fellaini je k mání

Pět let strávil v Číně Marouane Fellaini. Pětatřicetiletý záložník se za tu dobu stal výraznou osobností Shandongu, s nímž jednou vyhrál ligu a dvakrát tamní pohár. Podle jeho agenta se 87násobný belgický reprezentant ještě s kariérou končit nehodlá a jako volný hráč si hledá nové angažmá.

Reagovat
hodoňa

Bože jen to ne.

Reagovat
Salfovic

Jasnej West Ham.

Reagovat
Thelvin

Souček Fellaini bude výborná záloha

Reagovat
Salfovic

Tak Fellaini je lepší verze Krále, takže to bude ještě větší jízda než v naší repre

Reagovat
fenixLFC

tvl ta dnesna zostava united je strasny priemer, tam mozno okrem bruna nie je jediny svetovy hrac. neuveritelne ze do toho vrazili za tri sezony viac ako pol miliardy a nikde to nie je vidiet...ved vacsina tych hracov by nehrala zaklad ani v timoch stredu tabulky

Reagovat
Bandita_Harry

Veď im chýba 8 hráčov z toho 4-5 základ....Ale inak máš pravdu kupujú si hrozných hráčov

Reagovat
Salfovic

Rashford fakt nehraje (není ani na lavičce) Tamten Hag nevydrží do konce měsíce.

Reagovat
iamek

Marcus Rashford, not available for Man United today due to heavy knock to his leg in training.

Decision not related to party-case as it has been already resolved and clarified internally.

Reagovat
Salfovic

To je ale náhodička.

Reagovat
iamek

Píše to váš bůh Romano, takže to musí být pravda . Normálně je s týmem v Londýně.

Reagovat
Thelvin

Jo jo, jasný *wink wink*

Reagovat
vladis271

Reagovat
mithro

to je squadra ako vino, fulham moze len stratit

Reagovat
Salfovic

Je tu riziko, že neunesou tlak coby favorit.

Reagovat
Likan7

Rashford se náhodou zranil, ale jinak s nim nemám problém a žádné disciplinární tresty nebudou... To je fakt šašek.

Reagovat
Salfovic

Ještě je tu varianta, že je to pravda, jen to byl on, kdo ho nakopl.

Reagovat
Maximm9

Na druhou stranu Rashford si zaslouzi sedet uz posledni 3 tydny za jeho vykony. Ale pohadce, ze se zranil fakt neverim

Reagovat
Likan7

Rashe bych letos do základu už nedával ani náhodou, to je pravda

Reagovat
r.mrazik

Harry a Evans, před nima Mctom a Eriksena...to bude pruchodak jak sviňa

Reagovat
Salfovic

Celkově je to strašná sestava. Nechápu, jak můžete být kurzový favorit.

Reagovat
Wazza228

A Harry se už zranil

Reagovat
iamek

Uff to byla slusna šlupka

Reagovat
Zdechlina

Arsik dnes dostane mlatu

Reagovat
Wazza228

Tohle bez karty?

Reagovat
iamek

Reagovat
Wazza228

Ty vole, dejte Scotta na hrot

Reagovat
eder

Haluzáci...

Reagovat
Thelvin

Scott

Reagovat
dantetomas

Vyhadzovat tazke prachy za Hojlunda ked mas v time McTomiho

Reagovat
Miguel19

Harry v offsidu ne?

Reagovat
fenixLFC

nebol maguire v ofsajde? ved sa aktivne zapojil do hry

Reagovat
Man__United

Zrušit var

Reagovat
iamek

Kaspari u varu

Reagovat
dantetomas

Reagovat
Maximm9

Jako tohle je picovina

Reagovat
iamek

Výsměch tohle

Reagovat
Geordies

No už jsem se lekl, že ten gol uznají. VAR

Reagovat
eder

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Likan7

Zrušte celý tenhle systém...nebo jak jsem četl, dejte každýmu manažerovi 2 povolený vary v zápase...

Reagovat
fenixLFC

ved tentokrat rozhodol spravne tvl

Reagovat
Likan7

Jasně, protože Maguire ovlivnil hru

Reagovat
Salfovic

Reagovat
iamek

Korupci prohnila liga. Silenost

Reagovat
VersaceChain

Tohle fakt už nemá s fotbalem nic společného, co tam ti curaci předvádí

.. běžte do prdele fakt s celým zkurvenym VARem, mrdky

Reagovat
ACSMan

Jo tak najednou se berou v potaz i hraci ktery pak ale nehraji mic? Vždyť je to absolutně nekonzistentní

Reagovat
Golasso

VAR spravedlnost

Reagovat
Kixi Syhimour

Takže tohle je ofsajd a ten gól City přes Akého před několika týdny je jako v pořádku?

Reagovat
iamek

Reagovat
MCFC_8

Aj v derby minuly rok ked United proti nam vyrovnal...nepochopitelne pravidla, neujednotene...

Reagovat
fenixLFC

to ze nespravne uznali akeho gol neznamena ze maju vsetky situacie riesit nespravne

Reagovat
Kixi Syhimour

S tím souhlasím, ale jak jsem pochopil, tak oni si myslí, že ten gól Akého uznali správně.

Reagovat
Busby babes

ten Akeho gol nebyl v poradku a PGMOL to rekl, ze to byla chyba

Reagovat
J0EL

A ake opatrenia spravili aby sa to uz nestalo? Ved je to smiesne.

Reagovat
Busby babes

a co by sis predstavoval?

Reagovat
vitasrp

A jaký opatření by sis představoval? Šlo o chybu v úsudku asistenta za VARem, který špatně posoudil zapojení/nezapojení

hráče do hry. Tam můžeš akorát sudí znova proškolit, co se za to zapojení bere/nebere, jiná možnost tam moc není, pokud nechceš nechat rozhodovat robota.

Reagovat
J0EL

Preskolit. Ak spravis chybu zase, tak preradit na par kol do nizsej ligy za nizsi plat samozrejme (ak maju bonusy?). Ak ani to nepomoze, tak zial, nemas na to, nepoucil si sa, koncis.

V praci ta tiez nenechaju robit picoviny permanentne. Tu piskali roky trollovia ako Dean dpc tak sa nehrajme, ze nejake ucinne napravne opatrenia tu mali

Reagovat
vodka

ma to trosku problem, ze rozhodcich je i tak uz malo.

Reagovat
J0EL

Fajn mame "nasledok". Co je pricina? Plat? OK, tak to treba zmenit. Ci sa nadalej budeme tvarit, ze blbci ako Dean a spol su roky v pohode?

Reagovat
Man__United

Jako jak v tomto momentu ovlivnil Maguire hru? To je úplná sracka z toho fotbalu už

Reagovat
Geordies

Tete reagoval na náběh Maguirea, který stál v ofsajdu, tím pádem jednoznačně ovlivnil hru. Teď nechápu, co se tu řeší...Nebavím seco jiných momentech, kdy tohle VAR pustil, to je špatně. Ale tady výborná práce.

Reagovat
iamek

Reagovat
Greny

Vždyť má pravdu Maguire byl v ofsajdu a zapojil se do hry soubojem s bránícím hráčem Fulhamu

Reagovat
iamek

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Man__United

Vždyť nebyl ani pořádně před ním, to je nulové ovlivnění hry, to by mohl být zrušený každý gol po takové situaci

Reagovat
BenB

Definice je ale jasná a je jendo jeslti tam je o centimetr nebo půl metru

Reagovat
Geordies

Kdyby tam nebyl Maguire, tak Tete hraje balon. Nrbo ne, třeba by ho netrefil a gol by byl i tak. Ale to je kdyby. Maguire ovlivnil situaci, přísné, ale správně posouzeno.

Reagovat
jackinho10

Vzdyt aktivne bezel k mici a chtel ho hrat, byl tam jednoznacny pohyb nohy.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
hodoňa

opravdu kašpaři… a odpoledne v jiném zápase taková situace bude v pořádku…

Reagovat
Nikikrew

Toto su strasne hlupe offside teda. Fakt krute.

Reagovat
Skalda29

Dobře neuznáno. Ať se United ukáže ze hry.... Beztak by to byl jediný gól co by padl

Reagovat
iamek

Trestnak není hra kaspare?

Reagovat
Wazza228

Reagovat
Skalda29

Wau. Jestli ti stačí takový gól ok. Já bych chtěl vidět nějakou akci, protiútok cokoliv... Ne standartku kde se to kopne na náhodu že to někoho trefí. United hrají piču tak ať se ukážou ve hře

Reagovat
Likan7

Protože hrajeme piču, tak i takový gól je životně důležitý. To je zase logika

Reagovat
Skalda29

Vždyť v pohodě. Jen chci od hráčů vidět více, než dotlačeny gól. A pak se strachovat

Reagovat
Greny

Co tam řešili žák dlouho, vždyť to byl jasný ofsajd

Reagovat
Greny

Tak*

Reagovat
Kixi Syhimour

radši ať sakra řeší dlouho, než aby se opakoval Diaz

Reagovat
iamek

Nebyl ofsajd teď a Onana chytil rukou. Penalta!

Reagovat
Man__United

Ten VAR je prostě směšný když jednou přijde i toto https://ctrlv.cz/QFOS

Reagovat
Salfovic

Teda tohle vytahování starých chyb do diskuse o pravidlově správném verdiktu asi nikdy nepochopím.

Reagovat
Kixi Syhimour

No ale pointa je v tom, že snad oni neřekli, že situace ze zápasu City je chyba, ne? To znamená, že je buď tohle současné rozhodnutí špatně, nebo jsou fakt podivně nastavená pravidla.

Reagovat
Salfovic

Já jsem tedy neslyšel o tom, že by řekli, že to bylo v pořádku.

Reagovat
Kixi Syhimour

Já jsem neslyšel, že by řekli, že by to byla chyba . Nevím, třeba jsem to minul.

Reagovat
Salfovic

Ale vždyť oni jednotlivé sporné výroky přeci vůbec nekomentují, ne? Jen když je to průser jako u vás se slepicema nebo po tom karate zásahu Onany.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak pokud tedy pískáme to co dnes, tak mi to jako průser docela přijde.

Reagovat
martin.b

Posouzeno zcela správně, problém je jen v tom že takový situace neposuzují konzistentně no.

Reagovat
ACSMan

Já snad vždy viděl že se tohle nebere jako offside. A vždy si říkám že by mělo protože ten obránce pak je ovlivněn bráněním toho hráče v offsidu. Nedivím se že zrovna dneska se na to přihlíží, máme na to štěstí tuto sezónu

Reagovat
Salfovic

Protože za VARem sedí debilové, pro které je úspěchem určení ne/ofsaju u hráče přebírajícího míč.

Reagovat
fenixLFC

za VARom nesedia debili, VAR su debili.

Reagovat
Breze

Reagovat
Miguel19

Co se vlastně stalo špatně? Však Maguiere byl v offsidu a zcela jasně chtěl hrát balon. To je snad odjakživa offside ne? Nebo se pletu?

Reagovat
fenixLFC

tak tu sa nadava na to ze nepiskaju konzistentne. to ze su ti rozhodcovia tragedi vieme, ale zrovna tu rozhodli fakt spravne

Reagovat
lajka30
Reagovat
SunFells

Jj, ovlivnil obránce asi i víc než že "jen chtěl".

Reagovat
Likan7

Kdyby se to pískalo u všech situací a zápasů, tak ok.

Reagovat
Miguel19

A teďka když to odpískají správně, tak to ok není nebo jak?

Reagovat
Likan7

Názor, jestli se to odpískalo správně, nemáme zřejmě stejný

Reagovat
Svatej

Reagovat
PBLead

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Breze

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Euphael

Reagovat
Svatej

Reagovat
lajka30

A pak tu je třeba zápas Atletico Madrid vs Feyenoord v LM kde to posoudí zase opačně. https://www.dailymotion.com/video/x8ojg8y

Reagovat
Greny

Pamatuješ jak lezel jednou vás hraalc před DdG a Maguire střelu tečoval do vlastní a stejně by nikdy neměl nárok zareagovat a ofsajd myslím byl taky

Reagovat
Svatej

To je zas cancer link plnej reklam, co na mobilu ani nejdou přeskočit..

Reagovat
lajka30

S adblockem v pohodě.

Reagovat
ACSMan

Tohle by zas správně neměl být offside když to na toho hráče zblokuje obránce

Reagovat
Miguel19

Měl no

Reagovat
ACSMan

Už jsem taky viděl že malé škrtnutí obránce znegovalo offside útočníka. Myslím že to bylo finále poháru národů Španělsko Francie nebo nějak tak

Reagovat
ACSMan
Reagovat
Greny

Tam se to ještě dělí... Je to něco o obranném zákroku a vědomé hre

Reagovat
dantetomas

Ale ved to nebolo “deliberete play”

‘Deliberate play’ (excluding deliberate handball) is when a player has control of the ball with the possibility of:

passing the ball to a team-mate;

gaining possession of the ball; or

clearing the ball (e.g. by kicking or heading it)

Reagovat
Salfovic

Jen kdyby to udělal vyloženě úmyslně.

Reagovat
ACSMan

Já vím že podle pravidel je to správně, myslel jsem to v rámci nějaké logiky. Když přihráváš míč na pravou stranu vápna a obránce ho odkopne na druhou stranu vápna a je tam hráč v offsidu tak je to takový nesmyslný. Ale je jasný že by pak vznikly různé situace které by zas nebyly úplně fér pro bránící mužstvo

Reagovat
Salfovic

Nemá cenu do toho dneska tahat logiku.

Reagovat
mistr129

Co se tu řeší, Maguire z ofsajdu upoutal pozornost obránce, který se tak zabýval jím místo balónu.

Reagovat
Man__United

Man UTD - „goal“

Line says: - No offside

VAR says: - Maguire could be interfering, have a look Ref

He is using his football - head and says: - Yes, he is. No goal

I am using my football- head and say: - No, he is not. Goal should stand

Reagovat
SunFells

Arsenal U18s’ game away to Brighton today was postponed after the team bus travelled to Bournemouth instead of Brighton.

Reagovat
dantetomas

Ale Brighton ma kulturak a namesti

Kde je ten kulturak

Ludvo, kde je to namesti

Reagovat
SunFells

To je fakt něco, o čem se člověk domnívá, že se může stát jen v dědinském fotbale.

Reagovat
ashburtongrove

Kluci vy asi nemate deti co? Ridic ze ridic se nevyspal spatne si to precetl nad necim premyslel a jel, cesta je to z Londyna cca stejne dlouha a hraci a realizacni tym se asi soustredi, resi taktiku atd a nesleduji cestu.

Ale jako je to prdel jen ze verim ze se to muze stat komukoli

Reagovat
mistr129

Reagovat
Salfovic

Řidič autobusu se jmenuje Otto.

Reagovat
Nikikrew

To len Jackovi chyba stary dobry Bournemouth

Reagovat
r.mrazik

Var klasicky k hovnu. Ať se na to ty kopyta u videa fakt už vyserou

Reagovat
Kixi Syhimour

Jinak teda fotbal absolutně příšerný

Reagovat
Salfovic

Jedna krásná střela na bránu, co bys chtěl víc.

Reagovat
Golasso

Iwobiho decision making je naprosto fenomenální. Už když se rozbíhal, tak jsem věděl, že to na konci zajebe

Reagovat
fenixLFC

iwobi vs dalot, to je suboj zakoncovatelov

Reagovat
Stannis Baratheon

Přes toho Robinsona tam dnes něci projde.

Reagovat
fenixLFC

hra proti nemu antony s bissakom, samozrejme ze tam nemoze nic prejst

Reagovat
iamek

5 minut nastavení jen

Reagovat
Man__United

- McTominay goal ruled out for "subjective offside".

- Man City get the softest penalty ever vs Utd.

- Copenhagen get silly penalty vs Man Utd.

- Hojlund goal ruled out vs Brighton, but ball never went out of play.

- Evans goal vs Burnley ruled because apparently one of our players was blocking the GK who would never get near the ball anyway.

- Bayern get penalty, even though hand was in a natural position vs Man Utd.

- Romero blatant handball, but no penalty given to Man Utd.

- Garnacho offside, goal ruled out.

We also had two other goals ruled out, but they were actually offside/ right call (e.g Hojlund vs Galatasaray).

Man Utd have not been good enough, but VAR has hit us harder than everyone else. We got one lucky decision vs Wolves and since then every time we score they find some new rule to take the goal away.

This doesn't even mention the four blatant penalties we should of got this season as well.

Wonder if we will get an apology of @FA_PGMOL or does that only apply to teams who are not Man Utd?

Reagovat
iamek

Noticky mají jasne. Bohužel. A to tady kritizujeme Berbra a spol.

Reagovat
Salfovic

Pěknej pláč

Reagovat
aragorn

Reagovat
Breze

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Front hell

strašné mekoty

Reagovat
Likan7

Reagovat
mojmira

Reagovat
SixtoRodriguez

Reagovat
PBLead

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
r.mrazik

Pice u videa

Reagovat
iamek

Konečně tam jde vidět trosku bojovnosti a snahy. Garnacho momentálně platnejsi, než Rash aspoň směrem dozadu. Nebýt úmyslného a cíleného zářezu, tak to mohlo být veselejší

Reagovat
smazaný uživatel

Jako chápu že se chytáte každýho menšího stébla, když je tým v takových srackach, ale Maguire se prostě zapojil do hry. Sahal po míči a jinak nebýt tam, tak to obránce odjebe na roh. Takže ofsajd.

To že rozhodčí jsou nekonzistentní, to je bohužel realita, ale tohle si v klidu obhájí. Každopádně tiskovka bude jen o tomhle a aspoň se pozornost bude soustředit na tohle, než na práci ETH.

Reagovat
Breze

Oni vedia, ze to bolo odpiskane spravne, ale vyplakavaju, ze ked to v inych zapasoch mohli odpiskat nespravne, tak preco nie aj v ich

Reagovat
Front hell

Reagovat
Alberto Aquilani

šialená kopaná

Reagovat
kylo ren

Bolí tě to?

Reagovat
Alberto Aquilani

Nie, lebo v United je potenciálne strašné množstvo našich budúcich hráčov, takže čím horšie výsledky - tým nižšia cena :P

Reagovat
hodoňa

To si teda pomůžete…

Reagovat
fenixLFC

cim viac hracov tohto united nakupite, tym nizsie budete v tabulke aj vy

Reagovat
Salfovic

Tohle je asi nejvyšší možné ponížení, když tohle napíše fanoušek Říma

Reagovat
iamek

Perreira

Reagovat
iamek

Eriksen peklo

Reagovat
Likan7

Tohle fakt nejde... Proti Fulhamu se budeme vyloženě bát o bod... Chybí nám úplně všechno, od šťastných odrazů, přes bojovnost až po kvalitu.

Reagovat
Man__United

Už je čas na střídání

Reagovat
Likan7

Kdo by to byl řekl, že nás od větších výprasků bude zachraňovat ten šašek v bráně

Reagovat
iamek

Antony nemá ani na naši ligu. To je psycho.

Reagovat
iamek

Konečně

Reagovat
fenixLFC

ten maguire je fakt v každom suboji rukami

Reagovat
forrest

Hrali jsme nekdy vetsi sracku? Asi ne, co…

Reagovat
Skalda29

Úplně vyhozené peníze za Antonyho , to stejně a ještě navíc by v klidu odběhal i Valencia . Největší omyl, miliony za nagelovaneho dementa.

Reagovat
Breze

Nezabudaj na Sancha!

Reagovat
forrest

Presne, jeste ten jeho arogantni ksicht a dementni grimasy… jeden z nejnesympatickejsich fotbalistu vubec…

Reagovat
Man__United

Tohle přesně by se nestalo kdyby jsme měli seriózní fotbalovou strukturu

Reagovat
Man__United

Palinha klidně červená

Reagovat
dantetomas

Tak pri pravidlach, ake maju v hlavach fans United, uplne v pohode

Reagovat
krisa

Reagovat
Breze

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Golasso

Reagovat
Remt

Podle mě za to že do toho šel Fernandes kolikama dopředu a zahrál následně komické divadlo by Palinha měl mít tak 3 zápasy stopku zhruba

Reagovat
dantetomas

Uz si to dopisal na ten zoznam hore?

Reagovat
Maximm9

To jako fakt ? To je takova mrdka ten Fernandes

Reagovat
Golasso

z krtka

Reagovat
Remt

Palhinha vs Fernandes - Bruno podrážkou dopředu a žlutou dostane Palhinha. To je prdel

Reagovat
mithro

pozeram od 50. minuty ale je to otras. toto eth neda a zas roztocime kolotoc.

Reagovat
Man__United

O případné budoucnosti ETH by už ale měli počkat až se dotáhne prodej Ratcliffovi který bude mít na starosti fotbalové operace, aby si dosadil svoje lidi

Reagovat
Gunner91

Iwobi a Antony dnes minisouboj o Zlateho Patrovica

Reagovat
Man__United

Proč tam nedá Mounta?

Reagovat
VersaceChain

Protože je to traged, stejně jako všichni ostatní co si ETH přivedl s výjimkou Lichy.

Reagovat
Likan7

Tak zrovna Onana nám poslední 2 nebo 3 zápasy zachraňuje prdel. A furt lepší než Bruno, který je už několik týdnů zralý na tribunu.

Reagovat
Man__United

Proč zase stahuje Hojlunda do pici

Reagovat
forrest

Presne, aspon ten jeden gol do konce roku by mohl stihnout… ale s takovouhle?!

Reagovat
VersaceChain

Co udělal za celý zapas? Nebo za jakýkoliv zápas krom toho jednoho v LM?

Reagovat
ACSMan

Co udělal kdokoliv jinej za celou sezonu? Tominay ty 2 goly?

Reagovat
VersaceChain

No nic, hrajou na hovno. Ale nevidím důvod, proč by jako Hojlund neměl být střídán.

Reagovat
mithro

mount a martial, game over

Reagovat
mithro

a jak pride martial zacnem centrovat

Reagovat
vodka

Reagovat
Breze

Hojlund uz 567 minut bez golu v PL.

Reagovat
iamek

Hojlund a pak Mount jak můžou takhle posrat brejk? Každý tam má úplně volného hráče do sóla a ani jeden mu to neda. Kokoti

Reagovat
vodka

Everton hraje dopředu mnohem líp jak my. to je fakt zoufalost.

Reagovat
vodka

a Bruno je dneska teda taky strašidelný.

Reagovat
VersaceChain

Poslední měsíc*

Reagovat
Mato178178

Reagovat
iamek

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Stannis Baratheon

Nemohl jsi s tím 10 minut počkat?

Reagovat
Man__United

Nastavení moc velké nebude takže tady už je hotovo

Reagovat
Man__United

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

Reagovat
forrest

Pojdme tam neco najit, faul, ruka… proste chci VAR

Reagovat
iamek

V 62 minutě tam byl faul Dalota.

Reagovat
Mato178178

Reagovat
krisa

ty voe?, vy jste strašné fňukny ublížené

Reagovat
Breze

Reagovat
mithro

Reagovat
forrest

Jezis, muze si clovek udelat prdel, kdyz mame asi dneska 15. neuznanej gol letos?

Reagovat
forrest

A jeste fanousek Arsenalu… nejvetsich placek tady na EF…

Reagovat
Front hell

Přání otcem myšlenky

Reagovat
forrest

No, zase se tady Woolwich sejde… Divny, ze komentujete vic zapasy United, nez ty svoje…

Reagovat
Front hell

Což není pravda,ale pro méně inteligentní klidně může být

Reagovat
forrest

Sice to neni pravda, ale mohla by byt. Pravdepodobne se mi to kazdy vikend zda.

Reagovat
Front hell

To se méně inteligentním stává

Reagovat
forrest

A jeste skoro Polák no… tak uz je to jasny

Reagovat
mistr129

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
bbbauch

Tvl ten brekot zas, to je sileny

Reagovat
Front hell

Prý jen sranda. Tady typci sranduji každý zápas

Reagovat
forrest

To je takovej evergreen kazdej vikend.

Woolwich fans cekaji na zapas United, aby se pripadne mohli vysmat a kdyz haluzne United vyhraji, tak uz se nezvlada…

Reagovat
Front hell

Tak jiný zápas se nehrál takže se dá předpokládat že se na vás budou dívat i jiní fans. Každopádně jsem tady viděl spíše radost že jste vyhráli než nezvládání.

Reagovat
dantetomas

Riadny bordel v defenzive Fulhamu

Reagovat
iamek

Zkorumpovaný rozhodčí něco najde

Reagovat
mithro

subjective faul, no goal.

Reagovat
ACSMan

Nevěřím že platí

Reagovat
kylo ren

Goooooóoooool

Reagovat
mithro

bruno ♥

a teraz hned na 1-1, nech to nekazime tuto sezonu.

Reagovat
Wazza228

Ale dobrá holomajzna před tím gólem.

Reagovat
Salfovic

Totální banda retardů ten Fulham

Reagovat
Golasso

Yes ETH zachráněn

Reagovat
Jetysko14

To je skoro pro všechny skvělá zpráva

Reagovat
kylo ren

Reagovat
Breze

Reagovat
Man__United

Aby se o tom jednou napsalo jako kdysi Fergie must go

Reagovat
Golasso

Jestli mám riskovat tohle nebo to, že ho vyhodíte, půl roku budete hrát dobře a slibovat si v diskuzích zářnou budoucnost, tak risknu radši toho "Fergieho"

Reagovat
Salfovic

Něco ve smyslu: Vidíte, kdybychom před dvaceti lety vyhodili ten Haga, tak teď neslavíme vítězství v eklu ?

Reagovat
bbbauch

Reagovat
Minister

To bol neskutočne vtipný gól

Reagovat
VersaceChain

Pravda a láska zvítězila nad lži a VARem

Reagovat
Likan7

Nejvíc holomajzna gól, co si za poslední léta pamatuju

Reagovat
vilp

Palhinha.

Reagovat
iamek

Borec nastavuje co to jde

Reagovat
krisa

vždyť se půlku nastavení nehrálo

Reagovat
fenixLFC

leno oni sa potrebuju hnat dopredu a uz tak sa nastavuje viac (opravnene) ale on sa s rozohravkou nikam neponahla

Reagovat
r.mrazik

Onana, Bissaka, Harry, Bruno ještě dobrý, ale jinak...

Hra hrozná. Tři body zlatý

Reagovat
Wazza228

Bruna vykoupil gól, jinak byl taky na ručník.

Reagovat
r.mrazik

Jediný z té zálohy dal pořádný míč dopředu.

Nebýt tam, tak to můžeme rovnou zabalit.

Reagovat
vodka

dpc, smerem dopredu je to proste extremni holomajzna, fakt nechapu, co chceme hrat. dokud je na hristi hojlund, tak do vapna neposleme ani balon, buildup je hrozne pomaly, malo hracu v nabehu, fakt hruza.

Reagovat
bbbauch

Mne by fakt zajimalo, jak by to vypadalo, kdyby byli zdravi aspon Licha se Shawem celou sezonu.. Arsenalu loni odpadl na pak zapasu Saliba a bylo po sezone. Nam tech hracu vypadlo x a ty nahrady jsou snad horsi nez Holding.

Reagovat
Rohlíček

Leno

Reagovat
kylo ren

Je vidět že se zvedame... letos tu lm a pl dame ten hag je bůh

Reagovat
forrest

Na to jakou hrajeme sracku je ta live pozice uplnej zazrak...

Reagovat
kylo ren

Já sem zvedavej co udělá s týmem nový vedení... hestli se něco změní nebo to půjde dohajzlu úplně

Reagovat
ratusek

Jelikož to nebudou šejci ale ten oproti nim žebrák, který navíc nesplatí dluhy a nechá ve vedení Glazery, tak to půjde do hajzlu uplně

Reagovat
ashburtongrove

Poridil jsem si Canal Plus po tom co jsem se dneska uplne vytocil do bela pri hledani streamu. A musim rict ze konferenci prenos kdyz se hraje takhle 5 zapasu je docela zabavny pokud nehraje vas tym.

Reagovat
Likan7

Sice z toho fotbalu jako takovýho nic nemáš, ale taky si to občas pustím. Furt se něco děje a pro takový to lelkování to ideální.

Reagovat
ashburtongrove

Ja si u toho hraju s detma, takze za mne uplne ideal

Reagovat
KnoxXx

Soucek pekne acko

Reagovat
DieFohlenBMG

Maupay 35 zápasů bez gólu

Reagovat
VTID94

Everton Mykolenko

Reagovat
Zaschrona

Pár dnů zpět byla informace z ukrajinských médií, že prý hrál poslední sezonu přes zranění, protože nebyli schopní zjistit důvody problémů. Přes léto se prý dal dohromady a hned je to vidět, hraje s přehledem nejlíp od svého příchodu.

Reagovat
VTID94

Určite zaujímavý hráč

Reagovat
mr.Silver

Dunk

Reagovat
mr.Silver

Tak to byly centimetry, škoda, gól by to byl parádní.

Reagovat
Zaschrona

Skoro je to škoda takový gól zrušit, ale ještěže tak.

Reagovat
ashburtongrove

Ja nechapu jak muzou rozhodovat o offsidu z vide kde je rozliseni horsi nez na 10 let starym telefonu

Reagovat
Salfovic

A to z videa pořízeného kamerou s 60 fps

Reagovat
mr.Silver

Kudus

Reagovat
acko_bez_naflusu

tpč

Reagovat
DieFohlenBMG

Ten Hag z něj udělal dělo

Reagovat
SunFells

Kuduuus ...toho, že jsme ho nepřivedli budu litovat dlouho

Reagovat
forrest

Neboj se. Časem to přejde.

Reagovat
Salfovic

Tak holt WH v létě pošlete další kilo.

Reagovat
SunFells

Nah, teď už to nemá cenu.

Reagovat
Zaschrona

Brighton zatím 87 % držení míče, ale na střely na branku 3-0 pro nás.

Reagovat
diastan

Ten me bavi

Reagovat
SunFells

Reagovat
Miguel19

Doku je zase skvělej.

Reagovat
diastan

A zas

Reagovat
Miguel19

Hronej rozdíl oproti Grealishovi

Reagovat
Salfovic

A zas.

Reagovat
mr.Silver

Doku dobrá frajeřina

Reagovat
SunFells

To je blázen Mikeli kupuj Sulemanu než bude pozdě

Reagovat
mr.Silver

Neskutečné

Reagovat
mr.Silver

Akanji

Reagovat
Miguel19

Lol

Reagovat
diastan

Ty kraso. A Bourne je na rucnik

Reagovat
Miguel19

Tvaroh měl pravdu, že Cherries dostanou nálož.

Reagovat
DieFohlenBMG

Antonio je kretén, to bylo ještě horší než ta Součkova hlavička

Reagovat
mr.Silver

Mbuemo hrozně unlucky dnes.

Reagovat
ashburtongrove

A jinak Bowen -> history maker

Reagovat
SunFells

Ode ani na lavičce, hmmm

Reagovat
mr.Silver

Vieira time

Reagovat
mr.Silver

Tak nic

Arsenal XI vs Newcastle: Raya, White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Rice, Jorginho, Havertz, Saka, Nketiah, Martinelli

Reagovat
Nikikrew

Pici Chelsea zaloha od akademie po Seniorov

Reagovat
Mastný Chobot

+ Eddie

Reagovat
Nikikrew

Dokonca

Reagovat
SunFells

To bude lahodící oku, hehe. Chudák Kai

Reagovat
Mastný Chobot

to nebude nič pekné na pohľad dnes

Reagovat
Golasso

Havertzem koukám vymeteme každou pozici. Ten si to zase slízne.

Reagovat
Mastný Chobot

Martin Odegaard not fit for today’s squad.

asi niečo drobné z tréningu

Reagovat
mr.Silver

Archer ty pico

Reagovat
SunFells

ještě že ten první dotek měl tak špatný

Reagovat
VTID94

Reagovat
KnoxXx

Brentford

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

Brentford <3

Reagovat
Miguel19

Jorginho kapitán

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Euphael

?

Reagovat
Nikikrew

No co, fakt ho moc nemusim dlhodobo

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
xjert02

Reagovat
SunFells

Páska na Bukayovi je do budoucna nebezpečná.

Reagovat
Salfovic

Kapitán, lídr, legenda už dvou Londýnských klubů

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Wazza228

Doku 1+4... Blázen

Reagovat
Mastný Chobot

a Alvarez ani hovno fanta v riti

Reagovat
mr.Silver

Haaland na C taky solidní

Reagovat
SunFells

Reagovat
Seydou Doumbia

v horší lize mu to jde samo no, v Ligue 1 to měl těžký se prosadit

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně at mu vydrží zdraví, protože pokud je Doku zdravý tak je skvělý hráč jen to zdraví má na hovno

Reagovat
ashburtongrove

Kompany taky history maker

Reagovat
Salfovic

Celkem se divím, že to Haaland nezvládl.

Reagovat
Mastný Chobot

Jak tam teraz 3x po sebe odhlavičkoval Mee a fans z tribúny pokaždé zakričali MEEEE, to bolo skvelé

Reagovat
mr.Silver

Wolves

Reagovat
Salfovic

Bohatým brát, chudým dávat

Reagovat
Jetysko14

Agent Young

Reagovat
Zdechlina

Jorgino a Havertz v základu: barák na straky, dělejte

Reagovat
Maximm9

Pepek zase ukazuje jak umi.. Kolik stal Doku 60mega ? A pak se najdou nekteri, kteri budou vykladat jak City zbesile utraci

Reagovat
Wazza228

To není Pepkem. City to prostě umí. K nám by šel za 120

Reagovat
Thelvin

K vám by šel za 120 a pak začal mlátit ženský

Reagovat
Golasso

Reagovat
mistr129

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Wazza228

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Free_player

Doku to bude ještě dobrá bestie letos

Reagovat
LaVolpe

Trochu jsem spoléhal na Odegaarda, že dneska bude stát za dobrým výsledkem.

Reagovat
tweek

Dnes to budou muset urvat naše křídla

Reagovat
ashburtongrove

Jsem zvedavy kolik se dnes bude nastavovat

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Saliba

Reagovat
ashburtongrove

Benny ma zas tmavy vlasy? To mel nejakou barvu z Tesca ze se mu po 2 tydnech smyla?

Reagovat
mr.Silver

Almiron

Reagovat
mistr129

Rice pěkně

Reagovat
Golasso

Rice je neuvěřitelný.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso

VAR zase spí?

Reagovat
Kiss Me Polka!

Čekali jestli sebou plácne na zem, když to neudělal, tak to faul není

Reagovat
Golasso

Beztak

Reagovat
mr.Silver

Roce je všude

Reagovat
LaVolpe

Newcastle je stašně utavený, byla by škoda toho nevyužit.

Reagovat
Miguel19

Raya musí být happy, co mu tam posílají za přihrávky

Reagovat
Golasso

Konečně ten komentátor na Canal+ přestal honit nad Newcastlem, to bylo strašný

Reagovat
Miguel19

Rice je brutální teda

Reagovat
Minister

Rice fantastický

Reagovat
ashburtongrove

Kdo z tech 100mil. kluku si tu cenovku takto obhajuje? Chapu ze je za nama prvni desitka zapasu ale tohle byli smad nejlip investovany penize za posledni dobu a to se par let zpet investovalo dobre vsude, vcetne Odeho

Reagovat
Mastný Chobot

Ricea by sme mali vo WHU reklamovať. 105m bolo málo.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Raya zatím bezchybný, tu techniku má jinde

Reagovat
Golasso

Havertz ty prudké balony hlavičkuje za sebe a Nketiah pořád běhá někde šejdrem. Mohli by se kluci domluvit.

Reagovat
Mastný Chobot

už aspoň neskákali do toho istého súboja spolu ako pred chvíľou

Reagovat
Golasso

jn, pokrok

Reagovat
Mastný Chobot

Saka mi príde, že hrá so zranením. Nie je úplne ok.

Reagovat
mr.Silver

Poslední 3-4 zápasy je poloviční

Reagovat
PP

prakticky skoro celý podzim..

Reagovat
mistr129

to je zas bez karty jo

Reagovat
SunFells

Patino za tohle dnes dostal 2 žluté po 2 zákrocích.

Reagovat
ashburtongrove

Tyve Newcastle zas co ma za luck ze nedostane ani kartu

Reagovat
forrest

Jasna REDka

Reagovat
Ragnar Lothbrok

White je vožralej?

Reagovat
Golasso

Au

Reagovat
Golasso

Ale netrefil ho tou nataženou nohou

Reagovat
mr.Silver

Havertz

Reagovat
mistr129

Havertz

Reagovat
Mastný Chobot

wtf Havertz je normálny ten jebo?

Reagovat
mr.Silver

Ale jasná žlutá, na červenou to nebylo ani náhodou.

Reagovat
Miguel19

Klidně rudá.

Reagovat
SunFells

Reagovat
PP

jako, trefit ho tou první, tak bez debat, takto ta žlutá jde.. Ale pičus no..

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Ani náhodou.

Reagovat
aragorn

Reagovat
mistr129

Ale tedy červená ne, ho normálně podrazil nakonec

Reagovat
Mimalu

lol takový skok, to musí být rudá ne?

Reagovat
mistr129

Tu pravou, kterou do toho skákal, držel na zemi a trefil ho levou. Jako klidně může být, ale nic jednoznačnýho.

Reagovat
Liveral

Úplně jasná redka

Reagovat
Liveral

Ale může si za to Attwell sám, když zatím nedal žádnou kartu Newcastlu.

Reagovat
Minister

Havertz tebe jebe... redka jak vyšitá

Reagovat
Tommy the Gunner

Havertz se posral?

Reagovat
mr.Silver

Lol, 4 hráči Newcastlu se žlutou

Reagovat
mr.Silver

Tak 3

Reagovat
Mastný Chobot

Havertz má od boha šťastie, za toto by ho 85% rozhodcov vylúčilo

Reagovat
SunFells

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
xjert02

Reagovat
Golasso

Už jsem viděl i horší na žlutou. Tohle vypadalo brutálně, ale nakonec ho jen štrejchl tou nenataženou nohou.

Reagovat
mistr129

Reagovat
vitasrp

Jenže zákrok na červenou nemusí být jenom takový, že hráče trefíš naplno, žejo. Dřív se třeba automaticky za skluz oběma nohama napřed dávala rudá, i když se ti soupeř vyhnul.

Tady se do toho skluzu moc pěkně prolítl, byl out of control, intenzita zákroku taky splňuje excessive force, spíš má dost kliku, že za to rudou nedostal.

Reagovat
forrest

To je k smichu ty sudi…

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasna redka, zakrok totalne na dementa

Reagovat
xjert02

Tvrdy zakrok. ZK. Jedeme dal. Fotbal neni hra pro panenky.

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To bohužel dneska je, ale žlutá správně.

Reagovat
twelwer

Reagovat
Geordies

To nebylo na červenou.

Reagovat
Trapper

To jsou debilové, proč se s tim rozhodčim furt všichni hádaj

Reagovat
Golasso

Vypadalo to horší, než to reálně bylo, ale i tak to bylo slušné wtf ...

Nakonec se na tom vykartuje půlka Newcastlu

Reagovat
mistr129

Reagovat
Tommy the Gunner

Konecne rozdava karty

Reagovat
mistr129

Havertz nakonec zkušeně, výměna jedné žluté za tři

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Golasso

Mohl by jim dát teďka gól, ještě pár hráčů tam žlutou nemá

Reagovat
Euphael

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
Edgewalker

Heh, Harvertz udělá faul a víc karet má z toho Newcastle

Reagovat
xjert02

Protoze se chovaji jak dementi.

Reagovat
Edgewalker

Jj, však zaslouženě

Reagovat
Miguel19

3 karty pro Newcastle, skvěle Havertz.

Reagovat
LaVolpe

Havertz génius, na jednom tvrdém zákroku tři žluté pro Newcastle.

Reagovat
Tommy the Gunner

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
VTID94

Zákrok červená jasná žlté pre hráčov Newcastlu oprávnené

Reagovat
xjert02

Jestli tohle budou CK, tak ten fotbal muzou rovnou zrusit

Reagovat
MystycMac

Havertz to spravil jak kral 1 žlta a súperovi ktorý bol faulovaný 4

Reagovat
MystycMac

3 sorry

Reagovat
Lovecour42

Havertz ty jsi hlava fakt tvl takovou picovinu udelat U postrani cary uplne bezvyznamna situace

Reagovat
Cantona

Dúfam, že tomu Havertzovi a Riceovi niekto riadne prejde nohy, oni si fauluju a Newcastle dostane 3 žlté, výsmech ten rozhodca a zdržovanie pri výkope celé na smiech ...

Reagovat
mistr129

určitě to bylo tak, že za Havertzův faul se rozhodčí zničehonic rozhodl dát žluté hráčům Newcastlu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ashburtongrove

Cry me a river

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
SunFells

Lol

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Nizzie

Reagovat
twelwer

Jebe ti ? Co tam soravul Rice?

Reagovat
twelwer

*spravil

Reagovat
mistr129

Saliba

Reagovat
Golasso

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Frajer.

Reagovat
Gunner91

Konecne jsme na ty cernobily dementy nastoupily s jejich vlastni hrou

Reagovat
xjert02

Reagovat
kissak

Specifikuj blíže.

Reagovat
kitas

Máte trošku sklony hrať ako prasce.

Reagovat
Gunner91

Reagovat
kissak

Myslím, že v dnešním zápase to bylo fifty fifty.

Reagovat
norton

ale havertz sa mi dnes paci. az na ten prepinak

Reagovat
LaVolpe

Jasná červená pro Bruna.

Reagovat
Miguel19

Jasný úmysl od Bruna. Rudá jak nic.

Reagovat
Liveral

Tak Bruno pěkná redka

Reagovat
Tommy the Gunner

Guimares

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Guimares dobrej hráč ale jinak hrozná píča.

Reagovat
mistr129

To platí o polovině těch pruhovaných kokotů

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To zas ne.

Reagovat
Lovecour42

To bude podle me tak 50% ze vsech dobrych hracu

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To jo ale takovym běžnym způsobem dneska jako je simulování nebo brečení u rozhodčího, to už ignoruju. Guimaraes je zákeřnej a ještě se u toho tak provokativně ksichtí.

Reagovat
Mastný Chobot

fuck Gabi všetko dobré a zakončenie takéto

Reagovat
mr.Silver

Ty pico, to byla jasná rudá pro Guimarese

Reagovat
Mervin

jasná rudá

Reagovat
Minister

Guimares redka

Reagovat
kitas

Tak za ten laket už mal byť Guimares jednoznačne vonku

Reagovat
Cantona

Mal byť vonku, bez debaty, v tejto sezóne za menšie zákroky boli červené a tým pádom by newcastle nemal 3 ýlté takto bude ten zápas ešte riadne dusny... ja sa dívam ako nestranný no toto poviem len jeden názor, na takých len niekoho kto ich riadne prebrúsi a padne im hrebienok oni pri malom kontakte padajú a keď faulujú tak ja nič..

Reagovat
mistr129

souhlas, Bruno měl být venku, ještě od něj ostatní spoluhráči chytají tu demenci a dostávají hloupé žluté

Reagovat
kitas

Reagovat
Mastný Chobot

To bolo zámerné od Bruna... hlavne, že tam ten VAR je, no

Reagovat
Ondiis

Co var. Vždyť ten rozhodčí na to cumel z 5m a nic neudělá?? Jako wtf

Reagovat
ashburtongrove

Jak hodne zpet se muze VAR vratit? Tam byl jasnej umysl ho trefit do hlavy u toho Bruna

Reagovat
Miguel19

Vracel se

Reagovat
Acquanni

Kontrolovali to podle komentátorů Pohoda.

Reagovat
Liveral

Jako wtf co yam ten VAR dělá? Jaká je jasnější červená?

Reagovat
lajka30

Tak to měl být Havertz taky venku.

Reagovat
Golasso

ale hovno, podívej se na ten faul pořádně

Reagovat
mistr129

za podražení se dává červená jo? tak to měl být i Burn

Reagovat
kitas

Ale kdeže..ta Guimaresova bola oveľa čistejšia

Reagovat
Liveral

V normálním zápase ano. Optikou že před tím Burn neměl ani žlutou,.přičemž tam Saku přejel jednou na jednoznačnou žlutou, takže Attwell nastavil volnější metr je ta žlutá víc pochopitelná..

Reagovat
SunFells

Sudí udělal tím sprintem dobrý povyk i některým tady v hlavě

Reagovat
Nizzie

Reagovat
xjert02

Nemel. Tohle je proste jen ZK. Rozhodci dobre nepodlehl tlaku.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Minister

celý VAR je na piču fakt

Reagovat
SunFells

Bruno dost přemotivovaný, měl by být rád, že tam ještě je.

Reagovat
Golasso

Na VAR zase lejou ...

Reagovat
ashburtongrove

Ten zmrd jeste nema ani jednu zlutou?

Reagovat
Lovecour42

Tohle se bez redky nedohraje

Reagovat
VTID94

Už aspoň vieme kto ďalší bude pískať v Champe budúci víkend

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
Nizzie

Takže se Taylor vrátí?

Reagovat
Kiss Me Polka!

bruno mrdka

Reagovat
ashburtongrove

Ale jinak dneska top bojovnej zapas! Tam je napeti snad vetsi nez v NLD

Reagovat
Mastný Chobot

Saliba (aj keď so šťastím) a Rice výborní Hráme celkom dobre, len tá finálna fáza je zlá. Trocha to pripomína ten prvý polčas proti WHU, snáď to tak nebude aj v druhom.

Reagovat
jk

Dostal Saka za to hopsání u lajny aspoň žlutou?

Reagovat
Edgewalker

Ne, ale trochu jsem ji čekal.

Reagovat
iamek

Saka a simulovat? No tak …

Reagovat
Svatej

Reagovat
Nizzie

Reagovat
SunFells

Letos jsem neviděl intenzivnější hru. Snad to tempo vydrží

Reagovat
Miguel19

Skvělý tempo

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
LaVolpe

Tempo skvělé, ale agresivita začala být neúnosná.

Reagovat
SunFells

Tak ty dva incidenty no, straky se snažili z prvního udělat haló a zatlačit na sudího a pak měli meltdown, když jich za to požlutil

Reagovat
SunFells

Ale zápasy Arsenal - Newcastle jsou v poslední době obecně dost divoké, ty týmy se vzájemně už začínají mít dost neradi si myslím.

Reagovat
kissak

Tempo nevydrží, Castle je unavenej. Joetoon je hotovej to je co říct.

Reagovat
mr.Silver

Jsme lepší, ale je to málo, Saka na střídání o poločase, klidně bych tam dal Nelsona.

VAR zase úplně k hovnu, jasný útok loktem do hlavy a ti kokoti to zkontrolujou a jede se dál

Reagovat
ashburtongrove

Verim ze Trossard to rozhybe a neco super tam vymysli v druhe puli

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Souhlas, jinak nechápu, proč jsme Nelsona prodlužovali, když mu Arteta pořádně nevěří.

Reagovat
Hachim Mastour

Havertzov faul nebol na červenú

Reagovat
Mastný Chobot

Úplne kľudne bol a keby to bolo naopak, tak tu všetci gunneri skáču, že to je jasné redka

Reagovat
xjert02

Reagovat
Nikikrew

Ja som za redku tiez. Velmi nebezpecny zakrok bez sance zahrat loptu nakolko bol daleko od lopty. Pekne mu preplo

Reagovat
Nizzie

Tak ale zase ho tím zákrokem netrefil, jen ho podrazil. Jako červenou bych pochopil, ale respektoval bych rozhodnutí rozhodčích.

Reagovat
Hachim Mastour

Nepreplo, nevie dobre brániť, Aubameyang aj Nketiah dostali podobné červené v minulosti. (Samozrejme po horších zákrokoch)

Reagovat
SunFells

Reagovat
Nizzie

Ne, já bych pochopil i redku, šel tam jak idiot a trefit ho, tak mu zlomí nohu. Jenže ho netrefil, "jen" ho podrazil, takže ten zákrok vypadal hrozivěji, než ve skutečnosti byl.

Reagovat
Mastný Chobot

Trefit ho, tak nie je o čom.

Reagovat
Nizzie

To je jasný

Reagovat
Miguel19

Jako nula šancí za poločas, ale stejně to baví.

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Euphael

to, ze nema Bruno kartu zatim je vtipne...rozhodci to nezvlada, redka v druhem polocase jasne

Reagovat
Nikikrew

Havertz pekny vymaz teda. Hru celkom kontrokujeme ale finalka sklamanie. Hraci Newcastle opat reznici, fakt hovada niekedy. Ale na anglicke pomery super futbal

Reagovat
mistr129

V tom studiu taky chlastají

Reagovat
Rohlíček

Saliba, Rice, Gabriel nejlepsi..zbytek hovno, hlavne obe kridla jsou uplne v prdeli

Reagovat
Geordies

Tak jo, beru zpět ze záznamu. Havertz a Bruno měli být venku.

Reagovat
mistr129

Teď zcela vážně, proč? Ten Havertzův zákrok vypadal právě naživo spíš na stopku na půl roku, z opakovačky ale bylo vidět, že šlo vlastně o normální podražení?

Reagovat
forrest

Reagovat
Golasso

To si zas pozvali na Canal+ odborníky do studia tvl .

Prej co mohlo být víc na červenou ...

třeba loket Guimarese?

Reagovat
Golasso

Ukončení kariéry

Reagovat
Golasso

Nebylo tam moc kvality, ale tady ta akce je fantastická!

Reagovat
Lovecour42

Studia na ceskych kanalech nekoukat. Studio na Sky sports 100x lepší.

Reagovat
Golasso

Reagovat
LaVolpe

Sky Sports je žumpa poslední roky.

Reagovat
Golasso

Tak lepší, než tady tohle . Tam už chybí jen vytažení angličana

Reagovat
Golasso

NIKITIJAH

Reagovat
Euphael

Reagovat
Golasso
Reagovat
SunFells

Reagovat
kitas

Okrem toho zákroku hra zatiaľ Kai veľmi dobre

Reagovat
Mastný Chobot

okrem toho zákroku a tej pokazenej ľahkej prihrávky na začiatku áno

Reagovat
Golasso

Ta pozice mu sedí

Reagovat
SunFells

Reagovat
acko_bez_naflusu

Za mě Bruno červená, Havertz oranžová. To tempo ale baví

Reagovat
guestikor

Ten Rice je zlatíčko. Zasloužil by k sobě rovnocenného hráče, což je v týmu jen Partey...

Chce to víc míčů přes Saku na Burna

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
ashburtongrove

Hrali jsme letos vubec trojku Rice, Thomas, Ode?

Reagovat
mr.Silver

Hráli ale Partey hrál na inverted RB

Reagovat
LaVolpe

V Community Shield.

Reagovat
guestikor

Nehráli

Reagovat
forrest

Myslim, ze Arsenal je tym, kterymu se nejvic skodi… Sudi + VAR

Drzte se chlapi. Snad pravda v druhym polocase vyjde najevo!

Reagovat
VTID94

Cez polčas aspoň štart F1

Reagovat
Geordies

Musím uznat, že to tempo je šílené. A ať člověk fandí jednomu nebo druhému, tak prostě musí uznat, že zápas dokáže strhnout. Všichni tam jezdí po prdeli a chcou vyhrát. Co by za takovou odhodlanost jiní fans dali...

Reagovat
kissak

Reagovat
r.mrazik

Var perli i večer, to měla být rudá

Reagovat
Mervin

to je piča ten Havertz

Reagovat
Golasso

Achjo tvl

Reagovat
r.mrazik

Havertz měl být venku už dvakrát

Reagovat
Golasso

minimálně osmkrát

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
mistr129

podle mě ho tam ani neměli pustit na nástup, a třeba Rayu s ním

Reagovat
r.mrazik

Asi tak. Tohle prostě klidně na žlutou bylo

Reagovat
mistr129

tohle klidně jo (stejně jako o minutu později Gordon), což ale pořád není "dvakrát"

Reagovat
r.mrazik

Tak první měl dostat červenou za ten skluz

Reagovat
mistr129

trefil ho skrčenou nohou, druhá noha byla na zemi. Vypadalo to strašně a čekal jsem, že rozhodčí mu z té dálky dá červenou, ale z opakovačky normální žlutá

Reagovat
r.mrazik

Za mě rudá no

Reagovat
xjert02

a není to málo Atone Pavloviči

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Lovecour42

Reagovat
mr.Silver

Havertz může být rád, že nemá druhou žlutou.

Reagovat
Edgewalker

Jakoo..asi bych ho raději stáhnul. Sice to nic nebylo, ale riskuje chlapec

Reagovat
mr.Silver

Reagovat
Mastný Chobot

to je strašný osol

Reagovat
LaVolpe

Zinchenka bych tam dal místo Kaie.

Reagovat
SunFells

No, tak teď mohl mít v klidu druhou.

Reagovat
Golasso

Už to chápu. Havertzovi řekli, že má hrát to, co Xhaka.

Reagovat
Mastný Chobot

Xhaka by bol už osprchovaný a nasraný čakal v autobuse

Reagovat
Golasso

Kai si teprve buduje pověst, že ho vyloučí za každou kravinu

Reagovat
SunFells

On má spíš opačný talent si všímám, často takticky fauluje pod hranicí karty.

Reagovat
Golasso

Tady ty Rodriovinky nám roky chyběly

Reagovat
mr.Silver

To naši obránci jsou neskuteční frajeři

Reagovat
Raff81

Mohl by prosím pěkně toho kreténa Havertze vystřídat

Reagovat
ashburtongrove

Havertz si to ale dneska uziva

Reagovat
Golasso

ty výtlemy

Reagovat
mr.Silver

Bože White

Reagovat
Golasso

Jinak jsem ale rád, že jim to dneska dáváme sežrat. Za ty roky okopávání ... konečně jsme jim oplatili stejnou mincí.

Reagovat
Raff81

Ale ten Guamaires je pravda řádná turbokunda

Reagovat
ashburtongrove

Reagovat
acko_bez_naflusu

Teď bych to tahal přes Martinelliho stranu teda, když Trippier je vlevo u jalovýho Saky. Tam vidim slabinu Newcastlu

Reagovat
mr.Silver

Straky už na remízku, to bude brutálně zahuštěné.

Reagovat
Lovecour42

30 minut nevydrží

Reagovat
kissak

pravda nevydrželi

Reagovat
LaVolpe

Děkujeme.

Reagovat
mr.Silver

Bože můj

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Straky každej souboj na hranici faulu, ale když dostane někdo od nich, tak hned rozhazujou rukama a brečí.

Reagovat
mistr129

Reagovat
SunFells

White si dělá prdel?

Reagovat
monkej

Raya

Reagovat
Golasso

Tvl, co tam teďka dělali

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Mervin

byl za

Reagovat
guestikor

To bylo za, ne?

Reagovat
mr.Silver

IMHO za čárou plus tady faul.

Reagovat
forrest

Za carou, faul, ofsajd. Opet VAR uraduje…

Reagovat
mistr129

faul

Reagovat
mistr129

za čarou mi nepřišlo

Reagovat
Liveral

Faul na Gabriela ne?

Reagovat
LaVolpe

Ofsajd taky možný?

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Raya má bejt dobrej na centry, jo?

Reagovat
Mastný Chobot

45 vecí naraz

Reagovat
Mervin

ty pičo, tohle nemůže snad uznat, ne?

Reagovat
mistr129

"pozrite sa na nohy Gabriela, ten sa odrazil a padal".

Well to je asi docela normální, že když chceš hlavičkovat, tak se odražíš

Reagovat
forrest

Jojo, ale bylo videt, ze filmuje ten pad. Skocil jak zabak.

Reagovat
kitas

Po tom ako ho faulovali

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Tam dají faul, ale obrana teda úplně tragická reakce, úplně přestali hrát.

Reagovat
guestikor

To nemůže uznat ne

Reagovat
acko_bez_naflusu

Míč za čarou, faul a offside. To sem neviděl

Reagovat
Trapper

Tři hraniční věci v jedné akci

Reagovat
Minister

To je komédia

Reagovat
Rohlíček

White naprosto bravurni reakce tyvole

Reagovat
r.mrazik

Takže. Míč v autu, nebo strceni, nebo ruka, nebo offside?

Tyvoe jestli to uznaji, tak to jsou vemena

Reagovat
r.mrazik

A kdyby to neuznali, tak by nemohli říct nic...Var

Reagovat
kissak

pravda, vemena jedny

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Miguel19

Jako neumím si představit fandy MU, kdyby dali takový gól a zkoumali jim tam asi 3 věci, aby ten gól neuznali. To už by ty bylo pár infarktů...

Reagovat
Liveral

Takže faul tam nenašel jo?

Reagovat
mr.Silver

To je šílenost fakt

Reagovat
mistr129

Reagovat
Kiss Me Polka!

jasny faul, mic mimo hriste nebyl

Reagovat
mistr129

Reagovat
Nikikrew

Komedia

Reagovat
SunFells

Wtf

Reagovat
Lovecour42

Jeste dejte possible handball a mame to komplet

Reagovat
iamek

V pořádku var

Reagovat
Mervin

komedie za varem

Reagovat
Golasso

To jsou kundy tvl, jasnej faul

Reagovat
Geordies

Reagovat
kissak

Reagovat
Liveral

Reagovat
Edgewalker

Fuck. Ale dnešní natavení bude tak půl hodiny

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
Geordies

Reagovat
Gunner91

hodne vas musi tesit takovej gol, gratulace

Reagovat
Geordies

Těší.

Reagovat
Swarley

Reagovat
forrest

Vetsi mrdku gol tezko pohledat… ale vysrali se na to obranci sami, nemeli prestat hrat…

Reagovat
Gunner91

jo to jo, White se na to solidne vysral, s nasim stestim ale verim kdyby to bylo naopak tak nam to neuznaji

Reagovat
Geordies

Yeeeesss

Reagovat
Trand

On to uznal jo?

Reagovat
guestikor

Mám dost. Jím tam normálně jebe

Reagovat
Acquanni

Neuvěřitelný, opravdu neuvěřitelný

Reagovat
Kixi Syhimour

Disponuje někdo nějakým detailním záběrem na míč, faul a bůhví co ještě?

Reagovat
r.mrazik

Tak podle toho záběru teď, tak to faul nebyl..co ten obránce blbnul?

Reagovat
Mastný Chobot

a Raya robil presne čo pri tom góle?

Reagovat
acko_bez_naflusu

Pro Arsenal docela krutej gol, míč byl za čarou a ty ruce na zádech Gabriela taky nic moc

Reagovat
patas92

Z těch čtyř zkoumaných věci byly tři dost na hraně teda Za mě jasný faul Joelitona

Reagovat
Acquanni

Jako určitě bude hromada keců na možnou redku Havertze, ale to co prošlo Brunovi a uznat takový gól, komedie v plné síle

Reagovat
Geordies

Však pochybení v obou případech.

Reagovat
kissak

havertz a bruno měli být venku

Reagovat
Svatej

Jeste jsem neviděl tolik potenciálních checku u golu. Bal out of play, offside, foul... Wow

Faul za me ne, prijde mi, ze Gabriel uz v tom letu v ty pozici byl a utocnik už ho nijak extra dal neovlivnil v odehrání teda...

Reagovat
Svatej

Koukam ale, ze jsem tu v jasný menšině

Reagovat
Kiss Me Polka!

jakoze zduchnuti zezadu v letu, kdy nemas sanci se proti te hre nejak branit nic extra neovlivni??

Reagovat
Svatej

Spis mi jde o to, ze v ty pozici uz sam byl a ten utocnik ho jen vic ohnul, navíc ten mic Gabriel chtěl odehrávat v tyhle poloze...

Reagovat
Acquanni

Joelinton si jen pojistil, aby se Gabriel nedotkl balónu, což nic neovlivnilo rozhodně

Reagovat
Svatej

S timhle přístupem u mě moc nepochodis

Reagovat
Kiss Me Polka!

za me je tohle jak zatahnnuti za dres, cynicky faul, ktery ti uplne znemozni zahrat, tak jak jsi zamyslel, protoze te rozhodi a zamezi v pohybu, ktrery jsi chtel udelat.

Reagovat
Svatej

Ted z toho uhlu, co ukazovali znova, uz jsem se zas trochu priklonil na stranu faulu, jenže zas tam vidim tu stejnou cyniku u Gabriela. Jak kdyby si chtěl složit 50/50scénář, kde nemůže prohrát. Na pul do toho jde s účelem odhlavickovat a napul jde udělat utocnej faul. To se mi samo o sobe taky nelíbí a svym způsobem jsem rad, ze to takhle dopadlo spis kvuli tomu...

Reagovat
Geordies

Reagovat
r.mrazik

Faul to nebyl

Reagovat
Swarley

faul mi z toho vseho prisel nejmin pravděpodobný, ze to kvuli tomu zrusi

Reagovat
martin.b

Taky jsem tam neviděl nějakou vetší intenzitu, kontakt jo, ale ne na faul. Jediný, co mi přišlo na hraně, byl offside.

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale teda nechapu, proc to nebyl ten ofsjad, vzdyt nohy zakoncujiciho byly jednoznacne pred micem v dobe prihravky a pred rayou

Reagovat
dantetomas

Ale za Jeolintonom, nie?

Reagovat
Kiss Me Polka!

ale to se bere podle mice v dobe prihravky, ne joelingtona

Reagovat
forrest

Ale ale… copak je to tu za plačky z woolwiche?

Jasny gol. Mic ve hre, zadnej ofsajd, zadnej faul, mozna tak pochvalu za toho zabaka pro Gabriela, to zase nafimoval hezky, kdyz uz nebylo jak to zachranit.

Reagovat
Geordies

Reagovat
iamek

Hezky se jim tahle situace vrátila

Reagovat
forrest

Jojo, to nevymyslíš.

Reagovat
mistr129

jaká situace?

Reagovat
guestikor

Většina z nás tu psala, že se to rezena každou stranu... Jednou ti pomůžou, podruhé vezmou.

Se tu asi všechny tábory shodneme, ze největší slabina PL jsou rozhodčí + VAR

Reagovat
guestikor

Řeže na*

Reagovat
Golasso

Největší slabina PL jsou fanoušci MU

Reagovat
Breze

Reagovat
Kiss Me Polka!

Reagovat
VTID94

Najväčšou slabinou united sú ich fanúšikovia

Reagovat
SunFells

Reagovat
mistr129

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Swarley

Dneska jste extra nezvladajka, pekny

Reagovat
r.mrazik

Vyhrávat neumí, prohrává taky ne...

Reagovat
iamek

Reagovat
forrest

Reagovat
Swarley

Ale radit ostatním, jak to delat, to by jim slo

Reagovat
Busby babes

Reagovat
mistr129

tento titul bohužel dlouhodobě patří zakladateli tohoto vlákna

Reagovat
acko_bez_naflusu

Tak hrát tenhle zápas vy, tak zase máte deprese oh wait

Reagovat
bbbauch

krasa

Reagovat
iamek

Reagovat
pingla

slušné nezvladajko

Reagovat
avicii

Reagovat
forrest

Ajajaj, tady nekdo nezvlada…

Jen jestli to neni nejvetsi slabina vase

Reagovat
Golasso

Busby gdě? Já je chci pochytat všechny.

Reagovat
bbbauch

Jeste J0EL a jste komplet

Reagovat
Golasso

Škoda, že to není jak s pokemoníma kartičkama. Vyměnil bych 2 bbbauchy za jednoho Busbiče

Reagovat
forrest

Uz to dohani vsude…

Reagovat
Swarley

Chybi ti uz jen Joel

Reagovat
Nikikrew

ignorovat treba

Reagovat
mistr129

žádnej faul

Reagovat
Swarley

Reagovat
Front hell

Více komentářů než při zápase United. Ukázkový pokrytec

Reagovat
J0EL

Reagovat
Minister

Roh nič?

Reagovat
forrest

Konečně taky dneska ten VAR udělal něco dobře. Bylo na čase.

Reagovat
kissak

a není jen tím, že případně možná poškodil gunery?

Reagovat
Edgewalker

No, ať to je jak chce, je fér říct, že jsme si zatím vytvořili úplné hovno.

Reagovat
kissak

velmi objektivní názor

Reagovat
Mervin

ty kokot, další roh nám vzal

Reagovat
norton

wtf?????

Reagovat
norton

uz len za tie dva rohy by som nedal tomu postrannemu vyplatu

Reagovat
Miguel19

Martin Rigs by to nahodil o tyčku zpět a hrál by dál.

Reagovat
Mervin

Havertz

Reagovat
Svatej

Pope nazdrzoval snad 45 vteřin na jediny rozehre ne? A jeste bez karty

Reagovat
Mervin

jsem to říkal hned, že to bylo za

Reagovat
mr.Silver

Tam byly zase kreslené nějaké super čáry

Reagovat
Liveral

Vsak to kontrolovali tak 30 vteřin. A když vezmu Mitomu na MS jako referenci. Tak za mě je venku https://twitter.com/jkllehari_naka/status/1663783986944958464?t=nD6KaVXFJyxUcdEE8Er34w&s=19

Reagovat
mistr129

blbej úhel a i kdyby dneska rozhodčí stvořil mnohem horší věci než sporný aut (nesmyslně uznaný gól, Bruno už hodinu přetahuje na hřišti, tři absurdně otočené rohy)

Reagovat
SunFells

Jak bys to na tomhle vůbec poznal

Reagovat
Lovecour42

To z tohoto zaberu stejne nepoznas na 100%

Reagovat
Kiss Me Polka!

i z tohoto pohledu bych rekl, ze je to celkem jasne ve hre,kdyz si hodis kolmici z konce cary, tak to imo protne mic

Reagovat
Liveral

Já bych zase řekl že je venku. Když se podívas na Mitomu na MS tak mezi spodkem míče a čarou je víc místo a Mitoma byl ve hře o milimetr https://twitter.com/jkllehari_naka/status/1663783986944958464?t=XArBTvgvQzTjB8qQNhCtpQ&s=19

Reagovat
Kiss Me Polka!

tak i kdyby to o milimetr bylo (coz imo nebylo ), tak se to neda spolehlive urcit a tedy musi platit on field decision

Reagovat
O.Giroud

z tohto uhlu to kludne moze byt aj ako ten Salahov neuznany gol proti ManCity

Reagovat
jk
Reagovat
Liveral

Řekl bych že spíš není. Ale pokud se podívas právě na toho Mitomu, kterej byl ve hře fakt o milimetry, tak bych řekl že u něj byl ten míč čáře blíž než v tomhle případě, takže dedukci je tady venku. Ale VAR na základě tyhle logiky rozhodnout nemůže no... Spíš mě překvapilo že to řešili tak 20 vteřin a šli dál, kdežto na MS toho Mitomu řešili pár minut a věnovali tomu úsilí...

Reagovat
kissak

tak z tohoto úhlu to nemůžeš vůbec brát jako průkazné

Reagovat
mr.Silver

Guimares

Reagovat
r.mrazik

Bruno už měl být taky venku

Reagovat
Mervin

a ještě se diví, mrdka jedna

Reagovat
SunFells

To je milé ta žlutá pro Bruna

Reagovat
Liveral

Lol další jasná redka

Reagovat
Miguel19

Za tohle?

Reagovat
Liveral

Ok. Z opakování už to tak hrozně nevypadalo

Reagovat
Trand

Však ho ani netrefil do hlavy, Vieira to nafilmoval

Reagovat
Miguel19

Podle mě ho na začátku trochu štrejchl přes obličej...

Reagovat
Trand

Možná trošičku no, ale tyhle reakce jsou prostě přeháňka, Vieira takhle spadnout vůbec nemusel

Reagovat
iamek

Reagovat
Geordies

Reagovat
Trand

Vieira pls Na to fakt není nikdo zvědavej

Reagovat
Mastný Chobot

Livramento hrá fantasticky

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Co je na tom fantastickýho, ještě aby obránce totálně hořel, když jenom stojí v bloku vzadu a brání.

Reagovat
Mastný Chobot

ok

Reagovat
Ragnar Lothbrok

A ne snad?

Reagovat
kissak

právě, že občas umí z toho bloku vystoupit a zahrát něco navíc

Reagovat
Ragnar Lothbrok

To bezpochyby, ale včera to nedělal.

Reagovat
Geordies

Zbytečně ztrácíš čas, tady je furt dost velké mrzení

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Nebylo nic, Straky mám jako klub rád a nemohoucnost rozhodčích v PL není vaše chyba. Tohle jsem myslel obecně co týče těch obránců.

Reagovat
Geordies

Reagovat
Lovecour42

Mrdka.. Tlesk Tlesk pane rozhodcí

Reagovat
Kiss Me Polka!

uz by te mrdce nekdo mohl dat loket do zad

Reagovat
kitas

To co teraz píska každý faul Martinelliho na Livramenta??

Reagovat
KnoxXx

Livramento

Reagovat
Mervin

zkurvenci jedni strakatí

Reagovat
Geordies

Reagovat
forrest

Reagovat
kissak

dobře ty

Reagovat
iamek

Martinelli by měl zvážit holywood . Umí prodat každý faul na svoji osobu

Reagovat
pingla

slabost dnešního fotbalu, Livramento neudělal vlastně nic špatně, přesto je to dnes bráno jako faul na žlutou kartu

Reagovat
r.mrazik

Šel tam do toho s vysokou intenzitou i když hrál míč

Jasný faul

Reagovat
pingla

takže do soubojů se nesmí chodit s vysokou intenzitou?

Reagovat
r.mrazik

Samozřejmě že můžeš, jen toho hráče pak nesmíš přejet jak vagón

Reagovat
pingla

on ho přímo nepřejel, spíš to byly takové nůžky, rozhodně to nebyl nijak zákeřný "faul", kde odmázl míč a pak Martinelliho přejel na stojnou nohu kolíky. čistě odehrál míč no a pak pohyb těla, hlavně nohy tedy, prostě nedokázal "uřídit"

to jen potvrzuje moje slova výše, dříve by tohle byl parádní obranný zákrok, dnes faul se žlutou navrch

Reagovat
r.mrazik

A to je co říkám, jestli to nedokážeš uridit, tak je intenzita navíc.

Dříve se nepiskl skluz zepředu. A všichni víme, že to bylo prasácky

Reagovat
iamek

Reagovat
BenB

Lol

Reagovat
Rohlíček

Reagovat
pingla

to tak odpovídá vašemu dnešnímu výkonu v útoku

Reagovat
kissak

bohužel, i když hrál balon již nemohl dál kontrolovat svou kinetiku a nohy sklaply jako nůžky

Reagovat
SunFells

Faul throw od někoho jiného než Bellerína, tak ještě existují. V první půli se mi 2 Tomiho zdály rozhodně takové, které by si to zasloužily.

Reagovat
r.mrazik

Jinak Rice je fakt boží

Reagovat
Gunner91

hezky ukazuje Guimaraesovi ze muzes byt super fotbalista aniz by ses choval jako kokot

Reagovat
r.mrazik

Guimares je špína

Reagovat
iamek

Reagovat
Geordies

1:0

Reagovat
kitas

Reagovat
forrest

Jojo krásně mu to ukazuje, ten z toho dneska nebude spát…

Reagovat
kissak

to přijde

Reagovat
Mervin

ten Vieira je neuvěřitelné kopyto

Reagovat
Mastný Chobot

Vieira prišiel, dojebal, čo sa dalo a hotovo. Pekný výkon

Reagovat
Ragnar Lothbrok

Reagovat
mr.Silver

Dojebal poslední přihrávku.

Reagovat
kitas

A ten out ?

Reagovat
Rohlíček

slusne cameo no

Reagovat
mr.Silver

GG, fakt hrůza od nás, křídla vůbec nefungují.

Reagovat
lajka30

Fotbal hrozný, ale komedie dobrá.

Reagovat
kissak

fotbal hrozný, kdy jsi viděl tak vysokou oboustrannou intenzitu

Reagovat
Edgewalker

Hrozný výkon, takhle se o špici nehraje.

Reagovat
Rohlíček

Nketiah dalsi silenej vykon, ale dal hattrick Sheffieldu, takze v tejdnu zase zaklad

Reagovat
forrest

Konecne taky jednou jel VAR rovinu a nepripiskalo se Arsenalu.

Reagovat
wenca01

Ty seš hroznej šašek.

Reagovat
forrest

Dneska s Woolwich fans je prdel no… tak se nezlob

Reagovat
Gunner91

tak my radi pomuzeme aspon jednou za par tydnu, vime ze v United to ted prdel neni a jsme solidarni

Reagovat
wenca01

O gól mi nejde, ale jestli obhajuješ toho dementa Bruna, nemáme se o čem bavit. S váma jsou ty zápasy zajímavý a vyhrocený a je to tak dobře. Dlouhodobě to taky děláte skvěle, ale užívat si tyhle prasárny z tebe dělá trošku blbce.

Reagovat
wenca01

Ježiš, já si až teď všiml, že fandíš United. Sorry, beru zpět. Ty seš jen další frustrovanej trouba.

Reagovat
J0EL

Tento tuplas to tu predvadza uz kazdy nas zapas

Reagovat
forrest

A vzdycky vas vsechny pochytam, protoze neumite ani vyhravat, ani prohravat a ani si neumite udelat prdel…

Reagovat
J0EL

Jj, chybalo nam stastie.

Reagovat
forrest

Mrkni se i na ty moje vedlejsi kluby, je tam sifra, schvalne jestli ji najdes…

Reagovat
kitas

To anglické VAR robí toľko chýb, že to už musí byť na úrovni chybovosti v časoch bez VARU.

To je neuveriteľné.

Reagovat
forrest

A plačící Arteta na závěr…

Reagovat
J0EL

Ty si solidne vystriekany klasicky solidna shit show od teba

Reagovat
forrest

:-*

Reagovat
VTID94

Nieje umenie smiať sa ostatným keď si na vrchole ale keď tvoj klub totálne v p*či od majiteľa až po merača vlhkosti v šatniach ženského tímu

Reagovat
papi.v.ole

https://twitter.com/Rory_Talks_Ball/status/1720891798434857109

Navíc Jeolinton hrál rukou, ale čumí na to čtyři kokoti za varem ale to tak bohužel je, někde var přidá, někde ubere

Reagovat
Geordies

Jo tak navíc ještě ruka... z tohohle videa nelze vidět víc, než že míč spadl za Gabriela někam do horní části Joelintonova těla. Dokaž mi jasný záběr, kde Joe hrál rukou. Upřímně jsem nezažil víc ubrečených fanoušků jako dneska těch Arsenal, šílenost.

Reagovat
kissak

Joetoon byl nahoře dříve, Gabriel si to nepohlídal.

Reagovat
Breze

To si tu asi nebol, ked hrali United, minimalne je to dnes remiza.

Reagovat
Neutron

Ani nahodou, ale vobec nevadi, na plac tu je jednoducho spanielska sekcia.

Reagovat
Salfovic

Ta už je prakticky mrtvá.

Reagovat
Neutron

Velka skoda jej nie je. Navyse ten tupec diskostu tam chodi trollit stale

Reagovat
vitasrp

Tahle ruka by ale nevedla k odvolání branky, nešlo by totiž o úmyslné hraní rukou, a protože Joelinton nebyl střelcem branky, tak tam neplatí, že každé zahrání rukou automaticky neguje branku.

Muselo by jít o úmyslnou ruku, případně zjednodušeně řečeno o takovou ruku, aby za ni v případě zahrání obráncem ve vápně byla nařízena penalta, a to tady nenastalo.

Reagovat
kissak

znáš ten výklad pravidel, dle tohoto by neměl platit gól Ayewa proti Totáči, každej to bere jinak

Reagovat
vitasrp

Ne, to není tak, že to každý bere jinak. U Ayewa měl rozhodčí dva záběry, na jednom to vypadalo tak, že rukou hrál, na druhém, že možná ne (protože to dle mě zkreslovalo), a protože VAR dospěl k závěru, že tu ruku nelze určit nade vši pochybnost (podle mě šlo, takže se branka měla spíš odvolat), tak ponechal stávající rozhodnutí ze hřiště.

Reagovat
kissak

každopádně pro posouzení Ayewa i Joea identická situace

Reagovat
jk

Reagovat
papi.v.ole

Je to tak, to je třeba uznat a co se týče offsidu, to mi přišlo nejmíň pravděpodobný

Reagovat
kissak

počet čumících kokotů nemá vliv na výsledný verdikt VARu

Reagovat
Nizzie

To je pěkný

Reagovat
oddy

OT: Nemáte někdo zkušenosti s fotbalovými kempy od ProFútbolAnalytics? Případně nějaké jiné, které můžete doporučit. Díky

Reagovat
VTID94

Už to začína

Reagovat
Spikous

Mne príde v poslednej dobe že Cash hraje absolútne z formy ale nieje za neho náhrada na pravej strane

Reagovat
VTID94

Možno je naňho toho aj veľa lebo hrá absolútne všetko plus repre

Reagovat
Spikous

Jasné chápem a to je chyba že sa neriešila náhrada na pravú obranu . On je tam jediný hráč . Konsu tam nepočítam rovnako ani tragédia chambersa

Reagovat
VTID94

No hej uvidíme v januári

Reagovat
VTID94

Hrozne sme pomalý, všade neskoro a tie nakopavane lopty

Reagovat
Spikous

Zaniolo ten gól snáď nedá nikdy

Reagovat
VTID94

Reagovat
Spikous

Neviem prečo na jeho mieste radšej nehraje Bailey ktorý je v lepsej forme

Reagovat
VTID94

Možno už od polčasu

Reagovat
VTID94
Reagovat
Spikous

Jasné pozriem sa tam

Reagovat
kissak

Dneska si evidentně vsadil na Forest

Reagovat
Busby babes

to mas za ten post jak muzete jit nad Arsenal...

Reagovat
Neutron

Reagovat
Salfovic

No jo, kurva, a já se tak těšil, že titulovej contender bude pátej

Reagovat
LaVolpe

Stejně je nejdůležitější bodový odstup od City.

Reagovat
Mastný Chobot

život je o drobných radostiach

Reagovat
Salfovic

Přesně

Reagovat
fenixLFC

takze rozhodcovia nechaju dohrat trebars aj dvojmetrove ofsajdy ale teraz si u awonyiho bol ten kripel velmi isty ze to je ofsajd ked ho nenechal dohrat... pricom by s tym mal problem aj VAR

Reagovat
Swarley

Veril si

Reagovat
Nizzie

Toto se ale děje poměrně často, že nepochopitelně půl metrový offside nechají dohrát a milimetrový offside s jistotou zvedají hned. Nebo aspoň já jsem si všiml, že se nad tím pozastavuji docela často.

Reagovat
Spikous

Tak tento zápas je katastrofa

Reagovat
Mastný Chobot

Takto ten Martinez post najlepšieho brankára sveta neobháji

Reagovat
O.Giroud

a toto vyhralo najlepsieho brankara, trapas

Reagovat
EL Gringo

cela zlata lopta je za posledné ruky veľké fiasko a nikto normálny to už neberie ako nieco relevantne

Reagovat
Kixi Syhimour

Alisson - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Gomez - Mac Allister, Szoboszlai, Gravenberch - Salah, Nunez, Jota

Subs: Kelleher, Endo, Diaz, Gakpo, Elliott, Tsimikas, Matip, Doak, Quansah.

Reagovat
avicii

To vyzerá na hru s tromi CB.. dúfam ze nenecháme nič na náhodu a pôjdeme od začiatku na 100 percent a mohli by sme rozhodnúť o zápase co najskôr

Reagovat
fenixLFC

nope, je to uplne rovnaka hra ako doteraz. to ze gomez hraval stopera neznamena ze sa nejak vyrazne menia jeho pokyny oproti pokynom robertsona tuto sezónu

Reagovat
YNWA__MSN

Tonali je zase vyšetřován za možné sázení i v Newcastlu. Prý si vsadil, že Eddie bude první vyhozenej trenér v PL to je fakt guma

Reagovat
oddy

asi nějaké inside info

Reagovat
Remt

Jestli jo tak je to pecka

Reagovat
kissak

Aha, tak proto hrál u nás hovno.

Reagovat
Neutron

Nottingham velmi dolezite tri body

Reagovat
fenixLFC

darwin

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

po tom gole v mickey mouse cupe bude darwin skusat tu strelu stale

Reagovat
LaVolpe

Luton zatím velmi sympatický.

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
MystycMac

Och tak to je tragédia ten Liverpoo...l hrajú proti najslabšiemu tímu v PL..

Reagovat
eder

Ach nikoliv, proti mrdkám Liverpool hraje až 17.prosince...

Reagovat
772jozef

Ale načo to rypanie veď má úplnú pravdu aj keď to bol len polčas

Reagovat
fenixLFC

toto nie je jasna zlta????

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Kixi Syhimour

Až na prvních několik minut to je silně o ničem, aby z toho ještě nebyl průser

Reagovat
EL Gringo

Druhý polčas Lucha ( snáď už je na tom o niečo lepšie mysľou ) a Tsimikasa namiesto Gomeza

Reagovat
Mastný Chobot

Liverpool okrem 32 striel bez prípravy od Darwina nič moc. Luton s trochou kvality vpredu mohol aj viesť.

Reagovat
MystycMac

Po čase som si zapol Live ale omg to čo je šak to je úroveň Chelsey či United... jak je možne že pozbierali toľkou bodov ? Gravenberch slabučký hrač od McAlistra by som čakal viac, Nunez ten potrebuje 20 striel aby dal gol...

Reagovat
EL Gringo

Keď si si po čase zapol Live, tak si sa mal zdržať komentára

Reagovat
fenixLFC

ved je to troll, ho ignoruj

Reagovat
EL Gringo

Máš pravdu, mohlo ma napadnúť, že toto by nenapísal futbalovo inteligentný jedinec

Reagovat
Luc-Luc

Gravenberch vypada slusne snad tam neco spadne v 2.puli

Reagovat
772jozef

Na keru pitku kupovali toho MacAlistera , dmku je tragický

Reagovat
dantetomas

No on sa nekupoval na DMko. V momente, ked prichadzal, bol v time Fabinho. A ked ten odisiel, islo sa po Caicedovi a Laviovi. Ani jeden nevysiel, Endo hlavne rychlostne PL nestiha a Gravdaco sa chytil, tak hra on. Tym padol Mcallister vyplna miesto na DM.

Reagovat
772jozef

Ak to v zime nevyriešia,netreba pomýšľať možno ani na top4

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
fenixLFC

to ze sa na stred stahuje aj trent aj salah proste nepomaha. najviac to bolo vidiet v zavere ked prava strana zsotala uplne volna. toto sa lutonu brani velmi jednoducho, oni zahustia stred a mame problem. miesto aby sme tu hru roztiahli tak im to este ulahcujeme. napriek tomu sme uz mohli (a mali viest), dve-tri vylozene sance tam boli. chce to zrychlit a spresnit kombinaciu

Reagovat
772jozef

To sťahovanie trenta do stredu je totálna blbosť ale očividne nato ešte neprišli

Reagovat
fenixLFC

obecne je to velmi dobry krok a hodne nam pomaha pri vystavbe hry, dnes to ale nie je uplne vhodne

Reagovat
cubazi

Reagovat
fenixLFC

nevyhravame tak si zas vyliezol z diery?

Reagovat
JessePinkman

To je příšerný.

Reagovat
martin.b

supr atmosféra Luton dost nakopává a rozhodčího trochu strhuje, dokonce i Barkley dnes výjimečně vypadá, že mu to není u piče, bude to těžký no.

Reagovat
YNWA__MSN

MacAlister není DMko a takhle kurvit jeho ofenzivní a kreativní potenciál na jeho sekundární pozici kéž by v lednu přišlo Dmko (a né někdo jako Endo, kterej je očividně k ničemu)

Nunez je palič...on má všechno na úrovni top strikera jako třeba Suarez, ale to zakončení má šílený

Konatému svázat ruce za záda...

Jinak málo pohybu a Luton se drží. Lucho místo Joty

Reagovat
772jozef

s MacAllisterom súhlasím , Endo by mohol byť dnes platnejsi ako Mac nakoľko sa hrá proti drevorubačom z championship by stíhal v pohode , A Nunez práveže má len to zakončenie ale nemá tú obratnosť a techniku ako mal napr Suarez

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
772jozef

Pre mňa to není PL tým ani nikdy nebude no čo

Reagovat
eder

Naopak, Kloboučníci jsou velmi sympatický klub a přál bych jim, aby se v PL udrželi. Na rozdíl třeba od chelski...

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
YNWA__MSN

Nunez má vše top... kromě právě toho zakončení...Na vstřelení golu potřebuje 5 golovek

Reagovat
772jozef

Súhlas chalan nemá zakončenie toto nedať není možné

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
Mastný Chobot

Luton hrá v Bachmute či čo to tam je za zvuky?

Reagovat
fenixLFC

ohnostroj

Reagovat
dantetomas

Bonfire Night… takze cely vikend po celom Anglicku jebu ohnostroje a delobuchy

Reagovat
Kixi Syhimour

Bonfire night

Reagovat
Busby babes

Remember, remember!

The fifth of November,

The Gunpowder treason and plot;

I know of no reason

Why the Gunpowder treason

Should ever be forgot!

Reagovat
Kixi Syhimour

Prostřídej to, je to hrozné

Reagovat
vladis271

Reagovat
cubazi

Reagovat
MystycMac

to su tragedi

Reagovat
vladis271

Striedaj!!!

Reagovat
LaVolpe

Tvl, to měl být gól.

Reagovat
LaVolpe

Reagovat
MystycMac

Nunez

Reagovat
martin.b

Darwin

Reagovat
Mastný Chobot

darwin

Reagovat
dantetomas

Do pici Nunez

Reagovat
mithro

luton

Reagovat
fenixLFC

darwin

Reagovat
MystycMac

Bentner to bol boh oproti Nunezovi

Reagovat
vladis271

to je fakt Halland z wishu

Reagovat
Kixi Syhimour

Si děláš prdel

Reagovat
YNWA__MSN

Dpc Nunez Tohle už není normální co on dokáže spálit...hráč za 80mega nebo kolik

Reagovat
Kluivert9

Ten Núňez je co za maskota?

Reagovat
JessePinkman

Tvl to je kripl ten Nunez

Reagovat
martin.b

V čem ten zákrok byl víc soft než ten na Rodriho ?

Reagovat
YNWA__MSN

To je těžký když chceme vyhrát PL, ale City koupí Haalanda a Live Nuneze...Ferrari vs Fiat

Pošli místo něj Lucha

Jako ztratit 2 body na Lutonu by bylo fakt ...

Reagovat
Kluivert9

2?

Reagovat
772jozef

Reagovat
mithro

Reagovat
MystycMac

to su ubožiaci

Reagovat
VTID94

Luton

Reagovat
Mastný Chobot

LUTOOOOOOOON

Reagovat
YNWA__MSN

Ostuda !!!

Reagovat
mithro

Lutoooooooooooon

Reagovat
mithro

Chong

Reagovat
VTID94

Ale naservíroval mu to tam nádherne

Reagovat
MystycMac

United ma jedno šťastie že v PL je ešte Liverpool ktorý su na smiech celemu svetu takisto...

Reagovat
fenixLFC

tvl s takymi matlakmi

Reagovat
cubazi

Luton zaslužene

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
eder

Reagovat
772jozef

lfc tragický výkon , hlavne Mac 35, Szobo 70 , dnes ich prehrala záloha o hodnote 15 mega

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Luc-Luc

Reagovat
Man__United

neskutečně sehraný protiútok

Reagovat
mimi_united

Manchester United 1:0

Reagovat
Kixi Syhimour

Slušný

Reagovat
JessePinkman

To se dalo čekat... Nuneze prodat hned.

Reagovat
frezi

Poslat do Blšan aj s maslickou

Reagovat
JessePinkman

Byl dobrej, i když vystřelil postup proti Bournemouthu, ale tohle, co zazdil, to je prostě hrozný.

Reagovat
Luc-Luc

Kdyz vystrelin win na NUFC tak byl dobrej ze

Reagovat
YNWA__MSN

Jeden z mála zápasů od něj...Jako promin ale zastávat se Nuneze....To bude šílenej flop za ty prachy

Reagovat
Bandita_Harry

Nebude

Reagovat
Pony Slaystation

už totiž je

Reagovat
Bandita_Harry

Nieje

Reagovat
MystycMac

Nuneza nech viac nedava hrať

Reagovat
pingla

rudá lůza

Reagovat
LaVolpe

Tak včera vyhráli se štěstím na Fulhamu. To je toho. Proč se jim ještě smát?

Reagovat
pingla

rudá lůza je Liverpool, to sis poplet

Reagovat
eder

Rudá lůza hrála včera, blbečku. Reds jsou červení...

Reagovat
VTID94

A este sa po tom góle tešili akoby otočili zápas finále LM

Reagovat
Neutron

Tesit sa z golu ty kkt to je fakt prilis kurva taki sa rodite alebo ostanete jebnuti az postupne?

Reagovat
Bandita_Harry

Snáď si si to užil

Reagovat
pingla

já jo, co ty? ukřápaný bod proti týmu, co nemá stadion na PL, jsi rád?

Reagovat
Bandita_Harry

Uvidíme ako si povediete vy

Reagovat
Luc-Luc

Smolnej zapas, stane se...Darwin je palic, to se vi

Reagovat
MystycMac

Najvačšia potupa v PL od doby čo United prehral v prvom kole na Burnley...

Reagovat
MystycMac

Bayern dobre vedel prečo predal Gravenbercha

Reagovat
772jozef

Zrovna ten dnes celkom valil hold nestačilo

Reagovat
MystycMac

to čo si pozeral ? však ten hrač nič nevie

Reagovat
772jozef

Dal Jotovi 100% gólovú prihrávku , ľavačkou skoro zavesil hold nestačilo , je celkom dobrý na lopte ,rýchly ale slabý v súbojoch

Reagovat
Luc-Luc

Luchoooooooooooooo9

Reagovat
SunFells

Diaz se objevil

Reagovat
Mastný Chobot

libertad para papa

Reagovat
fenixLFC

diaaaaaaaaaaaaaaaz

Reagovat
EL Gringo

Luchito

Reagovat
BaggioRoberto

Jak muze Liverpool prohrat s Lutonem? Uz vubec nerozumim fotbalu.

Reagovat
fenixLFC

pretoze dnes je den kedy by darwin newtrafil stodolu ani keby je v nej

Reagovat
SCELO

Reagovat
772jozef

Reagovat
Man__United

Pica to je škody ty mrdky to ještě otočí

Reagovat
cubazi

Luis

Ak si to niekto dnes zasluži tak práve on

Reagovat
SCELO

Reagovat
pingla

krásný míč od Elliota

Reagovat
fenixLFC

tvl ten chong sa vzdy jebne o zem, chyti mic a caka ze mu to rozhodca piskne

Reagovat
Luc-Luc

hrozna chcanka

Reagovat
Luc-Luc

Skoda, ze jsme nesrovnali trochu driv, ztraceny 2b

Reagovat
eder

Dělba bodů zasloužená, já jsem si ten zápas užil. Lucho

Reagovat
fenixLFC

tvl ze zasluzena

Reagovat
eder

A ne? Co jsme předvedli směrem dopředu? Co produktivita a efektivita? Tobě to stačí?

Reagovat
fenixLFC

co sme predviedli smerom dopredu? sledovali si vobec ten zapas? ved sme mali tri prdele vylozenych sanci a doslova sme ich (najma v druhom polcase) zvierali. vyhrat po takomto vykone tak tu vsetci ti kritici co hovoria o tragickom vykone striekali, ako sme hrali dobre. ano, sere ma ze sme stratili dvy body ale preboha, zasluzena remiza? ja neberiem lutonu zasluhy, hrali odvazne a odhodlane, ale tie body sme stratili viac vlastnou neschopnostou v zakonceni nez ich genialnym vykonom. okrem toho jedneho brejku (ktory by rozhodca co sa inak vyspi beztak otocil na ruku) mali jednu sancu ked prepadol konate a zachranil alisson.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
aragorn

Reagovat
cubazi

Reagovat
eder

Co z toho, že jsme měli tři prdele vyložených šancí, když neumíme proměnit ani zlomek z nich. To je to o čem píšu. Remíza zasloužená.

Reagovat
fenixLFC

nie, azsluzena remiza je (aspon pre mna, bez nejakych uplne nepdostatnych sentimentalnych blbosti voci mensiemu superovi) ked je zapas vyrovnany. to tento nebol. to ze ich nepremenime sa proste stane, ale nic to nemeni na tom ze sme v tom zapase (pochopitelne) boli podstatne lepsi a napriek vsetkej ich snahe sme sa o body pripravili len my sami. takze nie, remiza absolutne nebola zasluzena a luton moze byt za ten bod velmi rad, zatial co my by sme mali byt nasrani

Reagovat
janinho

touto logikou je kazda remiza, prehra aj vyhra vzdy zasluzena

Reagovat
eder

To rozhodně není. Střelecká neschopnost a neproduktivita je odpovědností jednotlivých hráčů (potenciálních střelců a nahrávačů), případně trenérů pokud zvolí chybnou taktiku. Například výhra Spurs v posledním zápase proti Reds určitě nebyla zasloužená...

Reagovat
janinho

akoze? ved keby LFC premenili svoje sance v tom zapase tak by porazili spurs aj napriek tomu co vyvadzali v kabine VAR

Reagovat
jk

Takže si ji zasloužil tým co se mu vykartujou dva hráči jak dementi jo? Ne.

Reagovat
Nizzie

Reagovat
jk
Reagovat
avicii

strašne som bol nasraný za tu stratu ale potom som si povedal ze to nebolo po nejakom tragickým výkone a niekedy máš deň blbec..

Reagovat
772jozef

Chudák Bajcetic si nezahrá v minulej sezóne najlepší záložník lfc

Reagovat
dantetomas

Kurva uz prestan vypisovat kokotiny… Bajcetic je dlhodobo zraneny. Ked nieco neviem, radsej drzim picu

Reagovat
fenixLFC

neverim tomu ze tento,mystic a cubazzi ci jak sa ten chuj vola nie su jeden, maximalne dvaja uzivatelia

Reagovat
cubazi

ja zas neverím tomu že nie si produktom incestu fanušikov evertonu

Reagovat
fenixLFC

to by som musel byt tvoj syn a to chvalabohu nie som

Reagovat
772jozef

Ban

Reagovat
772jozef

Aj keď nebol zranený pchali ho na pravú obranu načo? V strede je to virtuóz , ale v lfc sa nepresadi určite

Reagovat
icemike

Tak co, hecnou se dnes na slepice? Proti týmům, které chtějí hrát fotbal, nám to letos šlo. Snad reece vydrží hrát aspoň poločas. Dnešek je důležitý pro oba týmy

Reagovat
Greaber

Hecnout se bychom měli spíš my ne? Slepice jedou vysoko nad svůj standart, zato nám by se ty tři bodíky sakra hodily.

Reagovat
BenB

Proto psal hecnout se dnes NA slepice

Reagovat
BenB

*hecnou

Reagovat
icemike

Reagovat
Mimalu

Jako chtělo by to už nějaký pořádný výsledek. Zatím ty zápasy proti silným byly ok, ale když z toho nejsou 3 body, tak je to na houby...

Reagovat
forrest

Tipuju remízu 1:1

Reagovat
jk

Bejt to venku tak bych řekl že prohrajem. Doma bychom snad aspoň bod mohli udělat. Každopádně chelski je pro nás cursed klub a Pochettino tyhle vyhrocené zápasy umí…

Reagovat
Talker

Já tipuju, že vyhrajeme 0:3.

Reagovat
kitas

Aspoň 0:7

Reagovat
Talker

To mi přijde nepravděpodobné.

Reagovat
jk

7:2

Reagovat
forrest

Je to trochu offtopic, protože zápas se už hrál... Ale furt nechápu, jak ten gól proti Arsenalu mohli písknout...

https://www.facebook.com/photo/?fbid=891795819179369&set=gm.1081990126152785&idorvanity=657651645253304

Reagovat
J0EL

Teba to este stale nepreslo? to je snad tvoj sty koment k nasmu zapasu.

Reagovat
forrest

Pokud můj nick vidíš trojitě, tak je to stý koment... Prostě mě to jen ráno pobavilo, tak jsem měl pocit, že by to mohlo pobavit i někoho zde v diskuzi...

Reagovat
Front hell

Přitom Arsenal vůbec nekomentuje, jen fanoušci Arsenalu čekají až prohrají United aby se mohli vysmát.

Reagovat
forrest

Na tohle jsem už dělal nějakou analýzu s Gunnerem12 nebo 14 a ukázalo se, že je to pravda. Že teda tohle kolo si berete každej koment hrozně ublíženě a já mám čas zrovna reagovat, je prostě výjímka.

Reagovat
Front hell

Jednou sranda,jindy zase výjimka. A pak tady budeš zase fnukat jak na začátku tohohle preview. A co jste si vy dva spolu analovali mě absolutně nezajímá.

Reagovat
forrest

Absolutne te to nezajima, ale zminujes to pokazdy...

Vim, ze to slovo "fnukat" je na EF velice oblibene, jsem tu prece uz 15 let, ale vazne myslis, ze fnukani jsou moje komenty ze zacatku preview?

Jako ty vole, si to vyhledej. Vzdyt jsem tam nadaval na nasi hru a souhlasil, ze Antony je proste totalne nesympatickej fotbalista...

Pokud tohle spada za tebe do kategorie fnukani, je fnukani naprosto kazdy vlakno na EF... Ale mozne proto je to slovo "fnukani" tak oblibeny tady...

Reagovat
Blbos_Dlaha

Reagovat
kissak

Co kdyby ses na to už vykašlal a nečeřil dál hladinu? Řešilo se to tady několikrát bez a výsledku. Zápas byl oboustranně velmi náročný, obě mužstva si sáhla na dno svých fyzických sil. Jedinou a bohužel dost zásadní kaňkou na celém zápasu byly rozhodčí.

Reagovat
forrest

Ale tak přece to nemusíme brát takhle smrtelně vážně a udělat si trošku srandu, ne?

Reagovat
Nizzie

Ha ha ha ha, stačí?

Reagovat
forrest

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Front hell

Nech ho. Očividně jediná jeho radost v životě. Než aby se těšil z výhry kterou utrpěli jeho United ,tak bude řešit nás. Tahle postavička si tady za poslední měsíc tak nasrala do vlastní huby až to není pěkné. Myslím že kdybych napsal do googlu slovo pokrytec tak na mě vyjede jeho fotka.

Reagovat
kissak

Reagovat
J0EL

take srance tu nepredvadzal ani owny ked sme posrali ten zaver minulu sezonu

Reagovat
forrest

Jak staci malo... Jednou ti napisu, ze jste vyhrali se stestim, podruhy, ze Arteta place a najednou uz me nedostanes z hlavy a je to nejvetsi shitstorm co jsi zazil...

Reagovat
forrest

Ja ted uplne nevim, kdo jsi... Ale asi jsem ti nekde ublizil... v tom pripade se omlouvam...

Reagovat
Front hell

Nemusíš se omlouvat,nic si mi neudělal. Já se jen poslední dobou bavím nad tvým pokrytectvím. Protože děláš přesně to nad čím tady pořád fnukas. A když už ti i fanoušek Newcastlu napíše že je to už trošku trapas tak to asi něco znamená

Reagovat
forrest

Jde videt, ze se te to asi vzdycky dotkne. Arsenal jsem letos komentoval presne 3x. Toto kolo, minule kolo rypnuti, ze jste meli stesti se Sheffieldem (to jste se na me teda slitli hodne pekne) a pak zapas s Man United.

A proste znova opakuju, kurva, nemusime se brat prece snad tak vazne a obcas si tu prdel udelat, ne? A zrovna co se tyce VARu... kolo co kolo, jakejkoliv tym...

Reagovat
Salfovic

To neznamená vůbec nic, kissák je strašnej sebemrskač.

Reagovat
forrest

Reagovat
kissak

Chtěl jsi naspat autoerotikář, ne?

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Janča4

ty seš tak hezky zakomplexovanej

Reagovat
Neutron

Akoze mas tu malo balastu o tom, hej?

Reagovat
SunFells

Teď ještě tu jak Joelintom morfuje dva metry od Gabriela.

Reagovat
Salfovic

To je ten rozbor z Bein sports ?

Reagovat
forrest

https://www.thesun.co.uk/wp-content/uploads/2023/11/bein-sports-mocked-var-newcastle-857257321.jpg

Ještě jsem viděl, jak to někdo demonstroval na toaletním papíru v obýváku. Zdál se balón mimo "hřiště" ale okraj míče by se toaleťáku dotýkal...

Reagovat
Salfovic

Já tohle viděl a moc to nechápu, k čemu je jako ta černá čára protínající míč ?

Reagovat
kissak

Že by vnější hrana čáry?

Reagovat
Salfovic

Měl jsem si pusit i to video.

Reagovat
kissak

Reagovat
Rothbard
Reagovat
forrest

Tohle je fakt hrozný

Reagovat
Salfovic

Brazilskej Libor Sionko.

Reagovat
Rothbard

Do Zdeňka Šenkeříka to má daleko.

Reagovat
Man__United

Myslím že Chelsea vyhraje

Reagovat
Salfovic
Reagovat
forrest

Feriho k nemu pripadne...

Reagovat
jk

Sačí naznačit nohou, že ho kopneš a bude se válet jak pytel hoven.

Reagovat
Coutinho10
Reagovat
Salfovic

To by byl Nuno čomes nadšenej

Reagovat
Mimalu

Chelsea XI v Tottenham — Sanchez; James, Silva, Colwill, Disasi; Caicedo, Gallagher, Fernandez; Palmer, Jackson, Sterling

Reagovat
Svatej

Odpalit Disasiho za Chilwella(ted Cucurellu) a uz je to slušná sestava na nase možnosti

Reagovat
John Obi Mikel

Maatsen nehrál ani proti Blackburnu, po něm už ani nemusíme volit.

Reagovat
Salfovic

Ten v zimě půjde.

Reagovat
Mastný Chobot

fuck tešil som sa na Mudryka

Reagovat
John Obi Mikel

Proč zase Disasi?

Reagovat
Svatej

Jinak rozjedu znovu tipovacku proveditelnou jen u Chelsea

O kolik podserem XG dneska? Nečekám moc, dám 0,9.

Reagovat
jk

-0.3

Reagovat
TopinB

Předpokládám, že se nedostanem do moc šancí, takže 0,5

Reagovat
Miguel19

Měli jsme někdy v historii v týmu víc "kriplů" jak aktuálně? To je strašný. Broja je mimo 3/4 roku, dá 60 minut a zase je mrtvej.

Reagovat
Mastný Chobot

Pripomínate mi Arsenal v legendárnych časoch Diabyho, Wilshera, van Persieho, Gibbsa, Walcotta, Vermaelena a pod.

Reagovat
masly008

Tvl a zapomenout na Rosu

Reagovat
Mastný Chobot

ten bol tak veľa mimo, že som naňho aj zabudol. Ale hanba mi, to bol môj obľúbený hráč

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Salfovic

Nemáte někdo uloženej takovej ten obrázek s Diabym na kapačkách a spol.? Ten byl skvělej

Reagovat
Mastný Chobot

Thomas Partey is a major injury concern, as he could potentially be out until the end of the year. [@johncrossmirror]

RIP šance na titul

Reagovat
masly008

Chlapi, nedávno jsem tady s někým řešil jestli je ofside ikdyž nejde míč dopředu.

Nebyl tedy teď ofside u toho gólu castlu?

Reagovat
John Obi Mikel

Pokud nepřihráváš dopředu, není to ofsajd.

Reagovat
masly008

To jsem si taky myslel,ale vyvracel mi to tady někdo právě.

A v pravidlech fakt asi není nic o směru přihrávky, jen v době přihrávky.

Reagovat
Nizzie

Myslím, že jsme se to bavili spolu. Respektive jsem to s někým rozebíral a nejsem si jistý, jestli to nebylo s Tebou. A je to tak, posuzuje se postavení hráče vůči míči/předposlednímu hráči soupeře (včetně brankáře) v době přihrávky. Kam poté poletí míč je irelevantní.

Co se týče offsidu s Castlem, nejsem schopný absolutně říct, která situace nastala, protože všechno bylo na zhruba stejné úrovni (bránící hráči, míč, přihrávající hráč, hráč na kterého jde přihrávka) a navíc jsem neviděl záběr, kde by bylo vidět, kde je míč vůči Gordonovi (a taky tento záběr neměl ani VAR). Ale pokud byl Gordon v době přihrávky za míčem směrem k vlastní bráně blíž, není o čem a offside to nebyl. Ale jako stoprocentně ti to říct schopný asi nikdo na světě není.

Reagovat
masly008

No právě že to jsem tehdy psal, že míč musí jít dopředu a že když to dáváš vedle sebe nebo pod sebe tak to ofsajd není a to mi právě někdo vyvracel, že v pravidlech nic o směru přihrávky není je o době přihrávky a v tom případě by to ofsajd byl, protože byli oba až za předposledním hráčem.

Reagovat
Nizzie

No to tak úplně není, konečný směr přihrávky je pro posouzení offsidu irelevantní totiž. Důležité je, postavení hráče, kteý přihrávku příjme v době přihrávky. To pojmenování přihrávka dozadu nebo vedle sebe neoznačuje pohyb míče, ale postavení hráče přijímajícího přihrávku. Dával jsem tam i příklad, kdy směřuje míč dozadu, ale je to offside. V podstatě se to dá říct i na tuto situaci. Kdyby byl Gordon v době "hlavičky" Joelintona na brankové čáře, ale Joelinton ten míč sklepáva jako by pod sebe na penaltu, tak míč sice směřuje dozadu, ale pokud by ho hrál Gordon, je to offside, protože v době přihrávky byl Gordon před míčem. Takže to, kam směřuje míč je pro pravidlo o offsidu irelevantní.

Reagovat
J0EL

Mohol byt, ale nenasli moment kontaktu Joelintona s loptou teda nevedeli od akeho momentu tie ciary tahat

Reagovat
Svatej

Vybornej navrat Sterliga, jdi do píči.

Reagovat
John Obi Mikel

To bylo rychlejší než jsem čekal.

Reagovat
KnoxXx

Spurs

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Miguel19

To bránil Gary Cahill ne?

Reagovat
John Obi Mikel

Gary Colwill

Reagovat
TopinB

Výborně, o poločase můžu vypnout a aspoň se hezky vyspím

Reagovat
John Obi Mikel

Kdy začnou hrát také naši?

Reagovat
jk

Madders se Sarrem vyřadili tak 9 hráčů chelski na dva doteky

Reagovat
Svatej

Nejhorší je, ze i tak to nemelo mít takovej efekt, nebejt Sterling lenivá píča

Reagovat
Breze

Tuto sezonu mame zatial stastie na nasej strane

Reagovat
KnoxXx

odvaznemu aj stastie praje

Reagovat
Svatej

Palmer už třikrát zastavil hru, proč??

Reagovat
Greny

Totálni gól Coolwilla... Blbý postavení, pak couval ala Cahill až bůh ví kam

Reagovat
Talker

No, blbý postavení. Nabíhal na něj hráč s míčem a z kraje šel další. Ne že by to udělal dobře, ale tohle byl za mě luxusní průser celého týmu od útočníků přes zálohu až po obránce.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Talker

Všechno špatně...

Jeden hráč presuje, druhý se na to vysere. Pak začne presovat pozdě, možnost na kraji. Tam se na to vysere další hráč, vystoupí pozdě a nechají ve středu pole kotel prostoru. Tam pak chybí hráči a jdou 2 na jednoho. A pak se to ještě odrazí od našeho hráče v nechytatelnou střelu.

Reagovat
Greny

Ale picu.. možná tam bylo víc chyb dle toto je chyba Colwilla

Reagovat
Talker

No nevím, neviděl jsem úplně opakovaný záběr - tam byl za zálohou hráč s míčem, který přihrával na gol a ten tam byl sám a šel na Colwilla - kdyby šel proti Kulu, tak tam nechá díru ve středu, ne?

Reagovat
Breze

Teraz rychlo este druhy gol

Reagovat
Svatej

Tak pri tomhle přístupu to vydrzim sledovat tak 15 minut

Reagovat
KnoxXx

Jackson nesklamal

Reagovat
Svatej

Lol, on to nedá

Reagovat
Svatej

Tým mentálních atletů

Reagovat
Talker

To tě překvapuje?

Reagovat
Miguel19

Dokud si to do brány soupeři nebudou házet sami, tak jsme bez šancí.

Reagovat
iamek

Jackson

Reagovat
John Obi Mikel

Ten toho góla nedá a nedá.

Škoda, hezky nám namazali.

Reagovat
Breze

Ach Porro Ale Vicario je istota

Reagovat
Svatej

Píči to je kolotoč

Reagovat
Greny

Proč nenahrál kokot? Kor když se mu nedaří achjo

Reagovat
iamek

Sanchez se nějak pozdě hodil ne?

Reagovat
Svatej

Tohle je u něj ještě relativně včasná reakce, většinou tam skáče až když jde zvedat míč

Reagovat
John Obi Mikel

Ufff ofsajd. Teď nás rozebrali jako stavebnici.

Reagovat
John Obi Mikel

Z těch záběrů vidim kulový

Reagovat
TopinB

Tohle imho teda není offside

Reagovat
Talker

Centimetrovej, snad.

Reagovat
TopinB

Nebýt Son aziat, tak je to o chlup

Reagovat
Salfovic

O Sonovy prsa.

Reagovat
Miguel19

Vicario klidně nejlepší golman v lize ne? Já kdykoliv ho vidím, tak chytá jak šaman...

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Centry moc nedává, ale na čáře je zatím výborný. Becker o parník jednička za mě.

Reagovat
BenB

Souhlas. Alison je pořád jinde. Navíc 10 zápasů je malý vzorek na tyhle soudy

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Ale vaše nakupy z Itálie vám závidím. A Vicario je fakt dobrej brankář.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Breze

Fantasticka akcia, ale Son kusok ofsajd, skoda

Reagovat
jk

Krásně sehraný❤️tyhle těsný offsidy jsou někdy fakt krutý.

Reagovat
Breze

Reagovat
John Obi Mikel

To teda, naši obránci tam byli jako namalovaní

Reagovat
Mastný Chobot

No, toto teda neviem, či bol ofsajd. Tá noha obrancu Chelsea bola dosť vpredu (resp. vzadu)

Reagovat
Svatej

Reagovat
Mastný Chobot

ale VAR urobil čiary samozrejme z druhej strany, z ktorej to nebolo vidno

Reagovat
TopinB

Jako nemohl by nikdo říkat ani popel

Reagovat
Perseus

To musí takový zápas komentovat ten největší retard? Ty dementní kecy a lobotomická výslovnost se nedají poslouchat

Reagovat
Svatej

Je na hřišti 1 jedinej náš hráč, co stačí soupeři?

Reagovat
TopinB

Jsem rád, že jsem si neotevíral pivo na začátku, teď bych otevíral už čtvrté

Reagovat
Talker

Otvírat si pivo, tak jsem přešel na absint už.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Miguel19

Však to vypadá, jako bychom byli -2 v poli

Reagovat
John Obi Mikel

Zatím připomíná 1.kolo s Liverpoolem, snad se taky po půlhoďce zvednem.

Reagovat
TopinB

Hele, hrajem na piču, ale komentátor zatím fajn, jak si furt zvykám na český komentář po přechodu ze streamů, tak tenhle je dobrej

Reagovat
Miguel19

Lol, co se diví?

Reagovat
Svatej

Redka

Reagovat
KnoxXx

Udogie dobra retardacia

Reagovat
John Obi Mikel

Vyhoď ho

Reagovat
Golasso

A hele, horší faul než od Havertze

Reagovat
Golasso

ale redku bych nedal

Reagovat
jk

Jako v čem?

Reagovat
Golasso

Šel tam oběma nohama napřed a přímo na něj.

Reagovat
jk

A v čem je to teda horší?

Reagovat
Nizzie

Reagovat
Talker

O kolik %?

Za mě měl Udogie obrovský štěstí (I Sterling teda), že Sterling nebyl o centimetry vedle nebo tam nedal nohu trošku, protože to by byla jasná rudá. Takhle se tomu o chlup vyhnul..

Reagovat
Golasso

O moc ne, Havertz to trefil blbě, ale skákal před hráče. Udogie to vzal skoro kolno do něj

Reagovat
Greny

Udogie jasná ruda

Reagovat
John Obi Mikel

Hodně tmavě oranžové sáňky a blbec se diví, že čistý.

Reagovat
fenixLFC

takze redky sa davaju az ked mu zlomi nohu, dobre

Reagovat
Breze

Udogie blazon, toto mala byt cervena

Reagovat
kitas

Udogiemu pekne zadrbalo

Reagovat
iamek
Reagovat
Salfovic

Dement od pohledu, jak jinak.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Obouma nohama, podrážkama. VAR

Reagovat
Greny

Běžte fakt do píce to je jasné červená kurva

Reagovat
BenB

Jen jeslti ten Arteta neměl pravdu že ty rozhodčí jsou ostuda

Reagovat
Svatej

Normálně mam vztek jak ty hráče sleduju, to je tak diametrální rozdíl v energii. Na jediný straně hladoví psi a na druhy týden mrtví křečci

Reagovat
iamek

No klidně mohl rudou vytáhnout

Reagovat
Talker

Sterlííííng

Reagovat
Svatej

Neverim ani za mak ze to uzna

Reagovat
iamek

Reagovat
iamek

Sterling velká paráda

Reagovat
Mastný Chobot

lol tak to bol pekne walcottovský gól

Reagovat
Miguel19

Ten Romero je odpad ligy.

Reagovat
John Obi Mikel

Sterliiiiiiing

Pěkný kulečník ve vápně James krásná přihrávka šajtlí

Reagovat
sylarko

Sak siel oboma nohami, stuplami napred. Jasna cervena aj ked tam nebol kontakt....

Reagovat
iamek

Ruka ne?

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

Já ji teda viděl Ale s rukama si fakt jistej nejsem.

Reagovat
TopinB

Ono už neplatí, že jakákoliv ruka útočníka znamená, že gól neplatí?

Reagovat
jk

Proboha co sme to dostali?

Reagovat
TopinB

Neboj, není to Henry, to nebude platit

Reagovat
Breze

To je retard ten Romero

Reagovat
KnoxXx

Porro hrozne branenie, ale zasa ho zachranila svatena voda

Reagovat
Svatej

Nemohlo dopadnout jinak

Reagovat
Ferreira

Ruka a redka pro Romera

Reagovat
Greny

Pokud to neuzná tak je to další VAR na další červenou jak tam mimo hru hráč Tottenhamu co ležel trefil našeho hrace

Reagovat
Breze

Ked nedostal Udogie, tak sa ako cisty odpad musi o tu cervenu postarat Romero

Reagovat
Miguel19

A Romero samozřejmě nic

Reagovat
iamek

Dvě odpuštěné červené během chvilky. To je šílený

Reagovat
pingla

co?

Reagovat
Svatej

Jaktoze z toho Romero zas nic nemá??

Reagovat
fenixLFC

ten sudi ide zatial tottenhamu celkom na ruku

Reagovat
Breze

To musia byt asi nasi fanusikovia, inak to nechapem

Reagovat
Nikikrew

Ked sa toto dostal Beckham cervenu, preco nie ten Argentinsky curak?

Reagovat
John Obi Mikel

Romero jasná červená

Reagovat
iamek

Romero červená ne? Ty voe var zase děla prdel ne?

Reagovat
Wazza228

nechápu, že tam nebyl ani ten Possible Red Card check.

Reagovat
Greny

Podle mě si toho vůbec nevšimli

Reagovat
Mastný Chobot

Romero vypatlanec

Reagovat
lajka30

Ale Romero byl nejdřív faulovanej.

Reagovat
BenB

A co jako tvl?

Reagovat
avicii

Sliepkam červené nedáva nikto to je jak chránená dielňa

Reagovat
TopinB

Reagovat
KnoxXx

rozhodca moc nezvlada, budu z toho jatky

Reagovat
jk

Oliver to často pouští, věřím že to zvládne. Je to derby…

Reagovat
Talker

Jako nedával bych za tohle červenou, ale jako haluzáci, klidně mohli mít dvě rudé.

Reagovat
Talker

Jako jedna červená z toho být měla podle mého.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Breze

Ferovo mali byt 2

Reagovat
Breze

Nechapem tych rozhodcov, to je sialene

Reagovat
Svatej

Ja az smutný, jak snadný je nás vypresovat i s tak press resistant zaloznikama nabidka záporná

Reagovat
Greny

Super neuznaný, gól dvě červený odpuštěny... Doufám že někomu rupnou nervy a zlomí tam někomu nohu... Protože toto k tomu speje

Reagovat
fenixLFC

zlomia vasmu hracovi a rozhodca to neposudi ani ako faul

Reagovat
Talker

A ještě ten hráč dostane žlutou.

Tohle je celkem normální, když hrajeme se slepicema

Reagovat
Greny

Jakože vše je možné, ale fakt jsem rád , že už nehravam na žádné úrovni tyhle křivdy jsem neměl rád a smrdelo to pruserem pro mě i pro soupeře

Reagovat
Jackmaker1989

Ideálne obe nohy ale sudimu, kokotovi.

Reagovat
vilp

Takže Romero tam nakopne protihráče, oni pustí asi 3x opakovačku, kde je to vidět, ale nikdo to neřeší.

Reagovat
Golasso

Co je ta druhá červená, o které se tu mluví? To jsem nějak nepostřehl?

Reagovat
John Obi Mikel

Romero oplácení na zemi -> kopnutí do nohy

Reagovat
Golasso

dík

Reagovat
Golasso

díky

Reagovat
Svatej

Gooool!!!

Reagovat
Talker

Gooooool

Reagovat
Talker

At jdou do prdele.

Reagovat
Nikikrew

Toto je sialeny zapas

Reagovat
iamek

Ty pitcho teď upřímně fans Chelsea lituju

Reagovat
iamek

Jackson bránil ne?

Reagovat
jk

Reagovat
Svatej

Delas si prdel, kde?!?

Reagovat
John Obi Mikel

Caicedo krasna strela

Zase neplati

Reagovat
jk

Omg ten balón je nějaký očarovaný, že se to všechno odráží k hralčům chelski?

Reagovat
Miguel19

Reagovat
Jackmaker1989

Jebe ti?

Reagovat
Svatej

Ti mrda?

Reagovat
jk

Tyvole a ne? Sterilní gól, Palmerovi se to taky odrazilo pod nohy…

Reagovat
icka

Reagovat
Miguel19

Pokud offside, tak jasná penalta a rudá Romero

Reagovat
Mastný Chobot

ten Romero je neskutočný

Reagovat
Breze

On ma snad na tu cervenu stavene

Reagovat
Talker

A rozhodčí má na to, že ji Romero nedostane.

Možná se vsadili spolu.

Reagovat
Breze

Reagovat
Talker

A Romero má mít minimálně druhou žlutou, když to první nebyla červená.

Reagovat
Talker

Ale jak to tak vidím, tak Romero nedostane nic a bude to odkop

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

tvl to je este vacsia tlacenka jak proti nam

Reagovat
iamek

Proti nám

Reagovat
Breze

Proti vam bol zatial ten vykon rozhodcov este o kusok horsi.

Reagovat
avicii

A potom sem príde jk a howny a budú moralizovat o tom ako to preháňame keď vidím za co sa nevylučuje od toho zápasu proti spurs tak vylúčenie Jonsa bol totálny nezmysel

Reagovat
jk

Však ste tu byli jak banda hysterek. Červená Romera na tom fakt nic nemění

Reagovat
avicii

Co bolo ale trochu pochopiteľne po tej blamái od rozhodcov ale nechajme to tak

Reagovat
SunFells

Argentinský Mustafi má temno před očima jak Bruno včera. Je jinak zajímavé, jak je PL komfortní s násilím na hřišti.

Reagovat
Nikikrew

Tak daleko a branil vo vyhlade????

Reagovat
Miguel19

Po tomhle Gusto dostal rudou...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Wazza228

Wtf tak snad alespoň penalta od Romera, protože to zahrál jak prase.

Reagovat
J0EL

Romoero dve cervene snad nie? To je prasak ty vole

Reagovat
iamek

Penalta jasná. Pico a červená jasná taky.

Reagovat
John Obi Mikel

Jasná penalta a asi i s červenou

Reagovat
Jordi Alba

Reagovat
TopinB

Na argentinském repre srazu bude hustá atmosféra

Reagovat
KnoxXx

tak v JA standardny zakrok

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Golasso

Aspoň mají záběr, to je celkem lucky kolem soupeřovy brány. Jinak jasná pencle.

Reagovat
iamek

Jak tak jasnou situaci můžou řešit snad 5-7 minut?

Reagovat
TopinB

Ale jako už jsem čekal, že se rozhodčí bude dívat na to netrefení Sterlinga

Reagovat
Svatej

Strašně bych Romerovi napalil za ten ksicht

Reagovat
Mimalu

jasná no, tady není o čem

Reagovat
Nikikrew

takze pre Chelsea este lepsie

Reagovat
KnoxXx

akoze dostanu sancu ako presrat zapas, ked budu hodinu proti 10?

Reagovat
Nikikrew

Si povieme cca o 23:00

Reagovat
Nizzie

Aged well

Reagovat
Nikikrew

Reagovat
Breze

Romera stiahnut a prefackat

Reagovat
SunFells

Už ho stáhli

Reagovat
Wazza228

Měla být už pár minut předtím, ale konečně

Reagovat
Miguel19

To je nádhera, jak ta mrdka dělá překvapenýho

Reagovat
J0EL

Reagovat
icka

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Oliver naprosto správně vyřešeno

Reagovat
iamek

Teď var dobre . Červená a penalta jasná + offside taky ( i když faul by to zrušil ). Argentinská mrdka jim dobre posrala zapas

Reagovat
Mates_Matesović

Penalta jo, červená, se jako posrali?

Reagovat
Likan7

Úplně jasná.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Breze

Uplne jasna cervena.

Reagovat
iamek

Reagovat
Geordies

Nic jiného snad ani Oliver nařídit nemohl, ne?

Reagovat
J0EL

uplne jasna. Nehovoriac o rom, ze mal dostat cervenu uz za to oplacenie.

Reagovat
Golasso

Reagovat
Frony

Však to byl jenom jeden z nejnechutnějších zákroků sezóny

Reagovat
PanAu

Vždyť je jasná, už jste měli mít dvě

Reagovat
avicii

Tuto nebudete obhajovať?

Reagovat
janinho

zartujes????? romerovi nestacilo ze VAR neriesil uz to jeho oplacanie pred neuznanym golom tak si to potreboval takto vynahradit???? ta CK je uplne v poriadku, on je proste prepnuty kokot.

Reagovat
Rybinho85

Bohužel. Obránce je to dobrý, ale v hlavě naprosto vymeteno.

Reagovat
janinho

jj, aj Pepe mal menej blikancov nez tento tu. absolutne krasne rozbehnuty zapas behom momentu absolutne skazil a to si o to koledoval uz skor. fakt uz nemam slov na neho. po tom gole sona to vyzeralo na exhibiciu a nakoniec skoncime bez bodu so zranenymi klucovymi hracmi

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Coutinho10

za me taky prisny, ale proste mel podrazku na jeho noze, takze redka...podobne to odnesl i Virgil, takze bohuzel si to obhaji, ale nelibi se mi, kdyz jasne trefi mic a protihrac je zrovna kousek od nej a ten naprah (odkop) ho trefi, tak ze hned redka...penalta a zluta dejme tomu, ale tohle je prisny no...kdyby netrefil mic, tak ok, ale takto by za me byl dostatecny trest zluta a penalta

Reagovat
vitasrp

stejně by šel ven, žk už měl

Reagovat
Coutinho10

no, koukám ma livesport a tam jí má psanou jenom Udogie, takže by to byla pro Romera první žlutá

Reagovat
icka

Reagovat
acko_bez_naflusu

Konečně k něčemu ten VAR do píči. Čemu se diví Romero

Reagovat
Breze

Existuje vobec retardovanejsi hrac, ako Romero?

Reagovat
jk

Tim Krul

Reagovat
Frony

Richarlison

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

Reagovat
Čenda

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
Nizzie

Reagovat
avicii

Romero von, konečne sa už aj na nich varí voda ?

Reagovat
Talker

Spravedlnost.

Co si budeme povídat, ta situace pár minut zpátky měla být 100% žlutá, pokud ne červená. Rozhodčí nedal ani žlutou.

Teď to byla další oranžová.

K tomu by se mělo přičíst, že tam byl další oranžový zákrok.

To vše během 10 minut.

Takže venku by měl být tak jako tak a slepice můžou být rády, že nemají venku 2 hráče.

Reagovat
vilp

Už ta první situace je 100% rudá, vždyť to bylo oplácení mimo hru.

Reagovat
Talker

100% minimálně žlutá, ne-li červená.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
KnoxXx

skoda

Reagovat
Talker

Pááááálmeeeeer

Reagovat
Miguel19

Palmer v suchým.

Reagovat
Mimalu

Palmeeeeeeeeeeeeer

Reagovat
Svatej

Palmeeeer! Z prdele klika

Reagovat
Svatej

Teda ale placirou a do dokonalý výšky, ne extra rána. Když uz trefil stranu, mel to chytit

Reagovat
Mastný Chobot

Spravodlivosť

Reagovat
John Obi Mikel

Palmer

Teď jsem se hodně bál

Reagovat
janinho

ten romero bol kokot, je kokot a bude kokot cely zvysok zivota. este bude gestikulovat dpc... moze byt rad ze sa neriesilo uz to oplacanie 5 min. dozadu. v sekunde skurvil spurs cely zapas.

Reagovat
Breze

Jeden jediny hrac poserie cely zapas. Byt trenerom, tak ho asi mesiac necham sediet na tribenu za to co tam predviedol.

Reagovat
janinho

ja by som sa toho labila uz davno zbavil. on by sa hodil k simeonemu do atletica, ale do muzstva ktore chce hrat futbal... to ani nahodou. u neho to nie je ci mu v sezone prepne, to je len cakanie na to kedy.

Reagovat
Breze

Idealne ho predat cez zimu a dotiahnut niekoho normalneho. Toho retarda uz nechcem vidiet v nasom drese.

Reagovat
iamek

To nebude poslední červená

Reagovat
TopinB

Battle of Stamford Bridge 2: White Hart Boogaloo

Reagovat
avicii

Nech sa tam aj pozabijaju

Reagovat
JIMMY-PO

romero je chuj ale mal dat sterlingovi kartu za diving

Reagovat
Miguel19

Nový trenér, nová hra, furt stejný prasata.

Reagovat
jk

Přišel Dier❤️

Reagovat
Svatej

Reagovat
avicii

Reagovat
Geordies

Doteď od Spurs výborný zápas, ten Romero je magor.

Reagovat
Steve Stifler

Oliver Toho člověka bych nenechal pískat ani okres tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Jako všechno správně, ale ten ofsajd byl vtipný. Tam byl v ofsajdu snad jen tím, že má větší prdel ne?

Reagovat
TopinB

imho stejnej jako Son

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné no, oba těsnější být nemohly. Son dva milimetry a Jackson milimetr

Reagovat
TopinB

jj, jenom říkám, jeden neplatil, tak by neměl ani druhej no. Ale teda lehce se mi to říká, s tímto výsledkem

Reagovat
Greny

Co tam ten Romero picus naznačoval a ten Son co tam zkoušel

Reagovat
John Obi Mikel

Son zkoušel ukecat na žlutou, to bylo jasné

Reagovat
janinho

ja dufam, ze to ze konci s futbualom.

Reagovat
Breze

Reagovat
Coutinho10

także kdyby nebyl offside, tak se hraje 11 na 11 ?

Reagovat
Breze

Myslim, ze by to aj tak posudzovali.

Reagovat
Coutinho10

o to víc to je pro krutý

Reagovat
icka

Ten může být rád, že nešel ven už 5min před tím zákrokem. O nějaké krutosti nemůže být ani řeč.

Reagovat
Coutinho10

jo, to nepopírám...jako v součtu to tak dopadnout asi mělo, ale čistě za tu situaci to krutý je z mého pohledu, ale podle dnešních pravidel jasná redka no

Reagovat
John Obi Mikel

Dost možná.

Reagovat
O.Giroud

ved zlte sa davaju aj ked je ofsajd, tak neviem preco nie cervena kedze toto nebol zakrok, ze fauloval posledneho

Reagovat
Coutinho10

bylo by zajimavy, jak by to rozhodnul, ale mas pravdu no

Reagovat
Mastný Chobot

Ale jebú sa neskutočne všetci tam, toto asi neskončí pri jednej redke

Reagovat
jk

Fuuuu škoda Vic.

Romero tohle je jeho druhá červená v zápase s chelski ne? Ta jeho agresivita je často hodně na hraně a bylo by fajn kdyby to začal trochu ovládat.

Reagovat
Svatej

Pokud jo, tak se jeste vyhl ty na Cucurellu rok zpátky

Reagovat
jk

Jsem už úplně zpomnel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Svatej

I kdyz to by asi byla jen pecka

Reagovat
KnoxXx

Jackson nesklamal, tzv. na Havertza

Reagovat
Talker

Ofsajd A obrovský.

Reagovat
Talker

no ne tak obrovský.

Reagovat
JIMMY-PO

mal teraz nechat toho kokota zas ukazat prst do hladiska a az tak zamavat

Reagovat
PanAu

Jelikož proti zatazenym hrát neumíme, tak předpokládám, ze 2:1 rupneme

Reagovat
Greny

Ale souhlasím s

Mates_matesovic

Červená ani omylem v ten moment už neměl být Romero dávno na place už měl být vyloučen předtím ....

Tím že nám rozhodčí uškodil nám zároveň pomohl

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
RadekVonCZE

4 neuznaný góly

Reagovat
maxton

ironické je, že keby Caicedo nedal ten neuznaný gól, tak sa zrejme ani neprehodnocuje červená a penalta

Reagovat
Breze

Cervena by sa riesila tak ci tak.

Reagovat
Mimalu

a z jakého důvodu by VAR ten Romerův šlapák nekontroloval?

Reagovat
TopinB

Protože VAR a angličtí rozhodčí

Reagovat
Mimalu

nah, toto neřešit by bylo nepředstavitelné

Reagovat
jk

To to byla chyba VAR no.

Reagovat
Golasso

Jestli se hráčům Chelsea podaří jednou rozehrát na 10 metrů, tak tam slepice mají dalšího. To je hrozný průchoďák

Reagovat
MystycMac

Nie veľmi tomu chápem tak zato že United a Live zarezali proti Spurs tak teraz budu fandiť Chelsey ? Mala sa pískať ruka Romera po strele Garnacha a Diazovi uznať Gol... či Vyhrá Spurs alebo Chelsea to je jedno su to rovnaký zmrdi.

Reagovat
avicii

Zober si to takto, ako hnusný káder musíš mat keď proti tebe ľudia prajú aj dokonca Chelsea, tiež som s toho nesvoj

Reagovat
Salfovic

Zase nepřeháněj.

Reagovat
JIMMY-PO

Romero može byt neviam aky dobry a moze ho chvalit neviem kto, kym si neuprace hlavu aby nebol casovana bomba ktora dojebe zapas uplne, tak bude len priemerak

Reagovat
Busby babes

chapu proc to pisknul, ale tenhle vyklad mi prijde zvlastni. Romero je tam daleko driv a hraje balon, tam pak nema jak jinak pokracovat s tou nohou. smula pro nej dost.

Jako mel ji dostat predtim, takze ve vysledku asi cajk...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Busby babes

rikam chapu, proc ji pisknul. jen proste Romero hraje jasne balon a pak ta noha pokracuje prirozene dal a trefi hrace no. ok. ale proste je to pro nej dost smolnej moment, protoze co tam muze udelat jinak nez se snazit odpalit balon, coz se mu povedlo...

Reagovat
John Obi Mikel

To byl zákrok na zranění kotníku. Jasná červená.

Reagovat
jk

Ten balon asi mohl odehrála i méně agresivně. Možná by stále proběhl nějaký kontakt ale ta intenzita by byla úplně jinde. Tohle u nej není poprvé.

Reagovat
Busby babes

rikam, je to snaha odpalit balon no. jako cajk, je to Romero. ale asi by me takova cervena srala. se tam Enzo nema motat.

Reagovat
jk

Tak mě sere, ale chápu proč ji dostal. On si o to koleduje každej zápas.

Reagovat
Busby babes

Romerovi to preju, to zas ne ze ne.

Reagovat
jk

Chápu no.

Reagovat
janinho

to nebol prirodzeny pohyb, ten prepinak dobre vedel preco to takto dohral. len si myslel ze vsetci okolo neho su jebnuti a slepi

Reagovat
Breze

Reagovat
Busby babes

to je uplne smesny. normalne odkopl balon placirou a kdyz to udelat, tak ta noha pak pokracuje dal. A ok, cervena cajk, ale tohle, ze mco dobre vedet, ze ho trefi... fakt ne.

Reagovat
Salfovic

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
Breze

Vobec to nemusel tak dohrat, vedel velmi dobre co robi. Uplne jasna cervena.

Reagovat
Busby babes

a jak to mel dorhat? mel prestat branit a neodkopnout balon co ma u nohy a nekolik hracu soupere v okoli? asi tezko ne?

Reagovat
Breze

Nemal prestat branit, ale tu loptu mohol odohrat aj bez toho, aby sa pokusil zlomut nohu protihracovi. Pred 20-timi rokmi by mu to mozno este preslo, lebo odohral loptu, ale po spravnosti dostal teraz cervenu, lebo je to nebezpecny zakrok.

Reagovat
Talker

Teď to komentovali - no control, excesive force.

Prostě do toho šel jako prase a nemohl to kontrolovat, protože natáhl nohu před sebe - kdyby to odehrál "švihem" nohy a ne nataženou nohou do hráče, tak je to něco jiného, protože může nohu stáhnout. Takhle tam neměl tu kontrolu a to byl problém.

Reagovat
Busby babes

rikam, cajk cervena. ale smolnej moment pro ne, takhle bych to asi myslel. u takoveho odkopu tu nohu nikdy nezastavis. tam je vzdycky follow through.

Reagovat
Talker

Tak to je dáno i tím, že do toho šel placírkou, kde nemá prostě možnost kontrolovat ani pohyb, ani sílu a je tam ten followthrough, protože měl napjaté koleno a riskoval zranění svého kolena.

Kdyby do toho šel bodlem nebo skluzem, tak by tam ten prostor něco dělat měl, no.

Reagovat
Busby babes

+ samozrejme je to Romero a to je mrdka, takze v poradku.

Reagovat
Talker

Možná se mu to "sečetlo", protože tam měl 2 prasárny.

Reagovat
Coutinho10

nicmene tak by se na to koukat nemelo

Reagovat
Coutinho10

taky...ale presne, to jsem psal vejs

Reagovat
Nikikrew

Ale ma, vies loptu spickou odkopnut, isiel kolikmi dopredu hoci.ju zasiahol ako prvu, nebezpecny zakrok , jeho riziko a nasledky

Reagovat
Busby babes

tvl ano, a taky muzes udelat tri nozicky a pak to nuzkama poslat na pulku no sel do toho placirkou a ta noha pak prirozene pokracuje dal. tohle neni kolikama napred... a jasne, trefil ho blbe, jen je to spis nestastna nahoda nez nejakej umysl zranit.

Reagovat
Frony

U Romera tohle nikdy není nešťastná náhoda, moc dobře ví co dělá.

Reagovat
Salfovic

To moc nejde dohromady s tím, jakého z něj děláte idiota.

Reagovat
Frony

Proč by nešlo? Však to není nějak extra náročný být zákeřná mrdka.

Reagovat
Nikikrew

Mal kopacku kolmo na loptu a vo vyske. Hral si futbal aspon cez 200 zapasov? Melies blbosti

Reagovat
MystycMac

Romero je zmrd to je jasne ale to aj Enzo dal by som ZK a Penaltu, CK a Penaltu som už dlho nevidel len ak fauluje posledný hrač...

Reagovat
Svatej

Som čeká, že sudí vrátí 15 minut a zruší gol i redku?

Reagovat
fenixLFC

zda sa mi to alebo ma maddison na stucnoch zozadu napis z Pana prstenov?

Reagovat
TopinB

Ještě, že jsem dal Romera zkušeně do fanty

Reagovat
TopinB

Kurva, Van de Vena tam mám taky

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Coutinho10

já naštěstí jenom Romera v draftu

Reagovat
TopinB

Já si říkal, že buď budu šťaštný protože vyhrajem, nebo budou aspoň bodíky, takže to vidím teď na remízu

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
icka

Reagovat
Čenda

Reagovat
8lampard8

Reagovat
KnoxXx

Spurs sa rozpadol kader za polcas

Reagovat
Salfovic

Romero největší borec, běhe 85 sekund dvě prasárny na redku a dostane jen jednu

Reagovat
Svatej

Spurs jeli na fetu, ze jim ted dosla stava?

Reagovat
Miguel19

To píchlo i mě tvl...

Reagovat
iamek

To bude na dlouho

Reagovat
iamek

Konečně se jim to začíná sypat . Dva stoperi out

Reagovat
avicii

Reagovat
iamek

A Maddison taky. Lol.

Reagovat
avicii

Ak to bude na dlhšie tak pre nich tragédia, nikto by im nechýbal viac..

Reagovat
Coutinho10

toho nenahraděj

Reagovat
jk

wow morální maják se projevil

Reagovat
avicii

Sorry, chcel som dat

Reagovat
J0EL

+ Maddison...

Reagovat
lajka30

Přát někomu zranění.

Reagovat
Golasso

Že má stopku Romero, to je super, ale těžko přát zranění

Reagovat
Breze

Reagovat
Breze

Tesit sa zo zranenia

Reagovat
janinho

akoze priat niekomu zranenie, to je slusna ubohost

Reagovat
Front hell

Tak iamek no

Reagovat
Mastný Chobot

Romero im zničil karmu

Reagovat
avicii

Reagovat
Čenda

Jako Spurs? Právě naopak, Romero je jejich zasloužená karma, vlastně vzájemně si sami sebe zaslouží

Reagovat
Breze

Tak ta nasa rozpravka sa velmi rychlo rozplynula

Reagovat
JIMMY-PO

zapasy proti tej skurvenej Chelsea mi furt zoberu 5 rokov zivota

Reagovat
Talker

A to vám rozhodčí ještě jednu redku "odpustil". 3 oranžovo-rudé zákroky, jedna červená, podle mého pro vás luxus.

Reagovat
JIMMY-PO

ja ani nepamatam kedy ten zapas s vami nebol kontroverzny

Reagovat
Talker

Tak z naší strany tam byla jedna kontroverze, kterou pamatuju. Rudiger vs Son (kdy si Son tu redku zasloužil, byť Rudiger to hodně přihrál).

Z vaší strany jste podle mého hodně v plusu, co se týče rozhodčích, co si pamatuju.

Reagovat
Coutinho10

slepicim se ten titulovy sen rychle rozpadava , Romero off a van de Ven out, hodne neprijemny, City zase v suchym

Reagovat
Coutinho10

twl i Maddi....rip fanta

Reagovat
janinho

behom 20 minut je ta rozpravka s titulom asi nadobro off. van de ven bude rad ak si este v sezone zahra, ak bude maddison chybat dlhsie nez par zapasov tak sme bez sance.

Reagovat
Coutinho10

toto vam nezavidim, celkem jsem vam to i pral, aby to zase nemeli City, protoze my to klasicky nekde zadrbeme viz ten Luton vcera a vam hral do karet ten program, ze nehrajete Evropu, ale tolik zraneni a klicovych hracu, tak to je dost velka rana a to je teprve prvni polocas

Reagovat
fenixLFC

tak pre mna spurs nie su aspirant na titul pretoze doslova stoja na zraneni jedineho hraca

Reagovat
Coutinho10

jako jo no, ono se tomu asi nejde vyhnout, ale nemaji Evropu, takze by to pretizeni nemelo bejt takovy a stejne....toto je pro ne dost kruty, zvlast, kdyz jde ve vsech pripadech o klicovy hrace

Reagovat
fenixLFC

jasne, ale ked je tvojim klucovym hracom IP maddison tak to az taky rozdiel nie je

Reagovat
icefish

Zase na tom vydělá City

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Miguel19

Stejně mám pocit, že z toho bude max remíza...

Reagovat
Mimalu

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Tohle by i Burnley otocilo.

Reagovat
Svatej

To je optimisticka varianta, nedivil byg se prohre po jejich pressingu, kterej nezvladneme ani proti 10

Reagovat
Breze

Nemyslim, podla mna nam este date par golov, kludne z toho este moze byt aj debakel.

Reagovat
John Obi Mikel

Do plných neumíme.

Reagovat
Jesfey

Pocheho týmy naštěstí pro nás mívají dost problémů proti zataženým týmům. Především v té sezóně, kde jsme se dostali finále LM, jsme byli doslova tragičtí proti nejhorším týmům ligy.

Reagovat
fenixLFC

ked sa budete takto plahocit tak ano. vy vobec nehrate rychlo kombinacne

Reagovat
Svatej

Reagovat
PanAu

Ty vole tak já nevím, jestli máme větší smůlu my nebo slepice

Reagovat
Svatej

Tak tenhle zapas o tom ani nemůže byt rec

Reagovat
Noke

My, u slepic to je karma

Reagovat
JIMMY-PO

Reagovat
Svatej

Jsem jeste nevidel nikoho po hamstrihu takhle "chodit".. si urval snad pulku svalu ne?

Reagovat
jk

Tak to bychom měli. Zápas asi v piči no. Průser je, že nemáme obranu do dalších zápasů

Stoper v lednu pls.

Reagovat
Miguel19

Chalobah za 50.

Reagovat
TopinB

Sarr za 30

Reagovat
Svatej

Reagovat
icka

40 + Maddison

Reagovat
PP

VdV je asi jasný na dýl.. Jsem zvědavý, jak se s tím poperete..

Reagovat
Breze

Predat Romera a cez zimu dotiahnut 2 stoperov.

Reagovat
jk

Blbě no. Chudák Ange chtěl dva stopery ale dostal jen jednoho a ještě sme nechali odejít Sanchéze.

V u21 malém jednoho stopera co by mohl aspoň na lávku, ale vzhledem k zranění Daviese tak možná i základ.

Reagovat
Busby babes

Welcome to our world.

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad budete uz jen ztracet dalsich par kol

Reagovat
MystycMac

Treba dat Redku Chelsey nech sa je načo pozerať...

Reagovat
Talker

Spíš ji dát ještě Udogiemu, ať je karma v pořádku.

Reagovat
MystycMac

Karma pre koho ? United ani Liverpool to neodškodni.

Reagovat
Talker

Pro tenhle zápas, protože už tam měl oranžovo-rudý zákrok.

Reagovat
Breze

Tu karmu sme si uz vybrali zraneniami 2 klucovych hracov, bez ktorych sme polovicni.

Reagovat
DieFohlenBMG

Stejně Chelsea nevyhraje

Reagovat
acko_bez_naflusu

Tpč a Spurs se hroutí naděje na rozjetou sezónu během poločasu. Chudák Maddison a van de Ven. Romero je fakt bezmozek

Reagovat
Breze

Kulu uplne serie na branenie

Reagovat
fenixLFC

ale caicedo je hrozne k hovnu ked ma rozmyslat. tam bolo x moznosti kedy to bolo potrebne zrychlit a nabiehali mu to hraci, ale trva mu to ako lačnému sa vysrat...

Reagovat
Svatej

Reagovat
Svatej

Zlutou bez váhání

Reagovat
TopinB

Reagovat
iamek

Lehce ho kopl do chodidla. Penalta ne a žlutou bych taky nedal.

Reagovat
Breze

Reagovat
JIMMY-PO

kolkokrat este musi sterling skocit v sesnastke aby dostal zltu?

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
Perseus

"Pokud jste někdy hráli fotbal a znáte herní strategie, tak víte, že vystřídat oba stopery během prvního poločasu je obrovský zásah do týmu"

komentátor válí

Reagovat
Busby babes

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Golasso

Kde v Civilizaci vemu stopery?

Reagovat
Breze

Reagovat
QooBo

Sterling strasny zmrd

Reagovat
Breze

Sterling jasna zlta za simulaciu

Reagovat
Svatej

MY NEUMÍME ROZEHRÁT ANI PROTI 10

Reagovat
Mastný Chobot

James je super vpredu ale

Reagovat
Miguel19

Proč jako Jackson udělá takový faul? To je fakt idiot.

Reagovat
Kixi Syhimour

Tak kde má nahrabat ty žluté?

Reagovat
John Obi Mikel

Neperte se s nima

Reagovat
Kovi81

Ta jejich vysunuta obrana si vyloženě říká o Mudryka v poločase

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
MystycMac

Davaj červenú zmrdovi Colwilovi

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Ostrý slova na to, že máte hrát v 9 lidech.

Reagovat
Miguel19

Však je to idiot Discostu...

Reagovat
Talker

Neznám, asi nevýznamný trol.

Reagovat
John Obi Mikel

Neřešte trolla

Reagovat
jk

Colwill trošku přemotivovanej už od začátku ne?

Reagovat
Svatej

On vždycky je takovej

Reagovat
jk

Já jsem si všiml že to dost brousí hned od startu a má takovém krvavej pohled.

A teď si pro to vyloženě šel když Sarrovi vzal ten balón do ruk. A chudák Sarr to odsere žlutou

Reagovat
Talker

Neokopnul ho tam Romero, nebo tam nakopnul někoho jiného?

Reagovat
jk

Kopnul, však z to tu byli ten rage že měl dostat červenou ne? Já se v tom už trochu ztratil. Třeba vůbec nevím za co Ange dostal žlutou. Strašnej zápas, ostatně jako vždy s chelski.

Reagovat
Talker

Tak já si nebyl jistý, koho nakopnul.

Reagovat
Svatej

Jj, Colwilla

Reagovat
Svatej

On ho ma furt, dle vseho to bude takovej ten náš hecovaci bad boy no Ale necitim z neho primo provokace, spíš takovej ten vecnej hněv v zapase

Reagovat
jk

Jj v pohodě.

Reagovat
Talker

Se Colwill posral? Tvl hrajeme 11x10 a on tam ztratí nervy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
PP

Tento zápas pokaždé stojí za to si pustit.. :

Reagovat
Svatej

Ježiš

Reagovat
Tywin Lannister

Tohle je snad nejsilenější poločas co jsem v PL viděl. 4 neuznane góly, neodpiskana redka Romera, pak uz spravne odpiskana to dementa, 2 zranění slepic, 3 stridani v obrane a ty emoce...masakr

Reagovat
Svatej

Reagovat
fenixLFC

nedpiskana redka udogieho este

Reagovat
Tywin Lannister

To byla za mě ještě žlutá. No spíš taková oranžová, ale taky bych ji nedal

Reagovat
Talker

Ať píská poločas a uklidníme to.

Ještě dostaneme červenou.

Reagovat
MystycMac

RED JAMESOVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
JIMMY-PO

kazdopadne aspon je to zabava

Reagovat
SunFells

Neville fetuje, to není možné.

Reagovat
John Obi Mikel

Co vyvádí?

Reagovat
SunFells

Teď naposledy označil Jamesův loket při výskoku v souboji za velmi podobný Brunovému direktu zezadu mimo hru.

Reagovat
Čenda

To mě taky zajímá, co říkal ten šašo?

Reagovat
janinho

kks, chudak Oliver. dneska by tam na travniku mohli tocit pokracovanie Prelet nad kukucim hniezdom

Reagovat
Svatej

Reagovat
PP

Reagovat
vladis271

Reagovat
fenixLFC

tvl jak si tam disasi so sanchezom hrali na futbalistov

Reagovat
fenixLFC

rozhodca to fakt piskol len kvoli tomu aby mal pokoj, ved sa dve minuty nehralo

Reagovat
JIMMY-PO

sa mu cudujes?

Reagovat
Talker

Díky bohu, kdyby takhle začal vyhecovaně poločas, tak to skončí kontumací pro ten tým, který bude mít dostatek hráčů.

Reagovat
Breze

Reagovat
TopinB

Reagovat
Breze

Ten si musi ist po nejake prasky

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
avicii

Tak asi nas čaká aj druhý polčas plný nervov, teším sa celkom, je to ako sledovať zápas niekde na väzenskom dvorku

Reagovat
MystycMac

Hodila by sa Redka pre Chelsay nech je vačšia prča...

Reagovat
Greny

Jackson a Colwilla v půlce dolina plac Mudryk a třeba Kukuřice

Reagovat
Mastný Chobot

Druhý polčas Mudryk a 1-5

Reagovat
Amon

Veľmi zle nastavene v hlavach od nas. Totalne sme nezvladli polcas. Romero mohol byt dva krat vonku. Navyse este zranenie vdV a Maddisona podciarkol katastrofu.

Reagovat
Jackmaker1989

konečne niekto s rozumom.

Reagovat
Breze

Videl si tu niekoho, kto by tych blaznov obhajoval?

Reagovat
Miguel19

Jako klidně můžete vyhrát, ale tohle jste si posrali jenom sami. Do toho blikance Udogieho to vypadalo, jak nás přejedete...

Reagovat
Amon

Pritom stacilo aby hraci zostali kludni a hrali svoju hru

Reagovat
avicii

Toto musí mrzieť z vášho pohľadu, ved to vyzeralo na peknú naloz pre Chelsea

Reagovat
Breze

To by sme ale nemohli mat v time takeho labila

Reagovat
PP

I kdyby jste vyhráli, tak tento zápas bude bolet vás..

Reagovat
Amon

Samozrejme. Je to katastrofa, o tento zapas uz ani nejde

Reagovat
Miguel19

Jako jak si to Tottenham posral sám ten zápas, tak stejně si to můžeme posrat teďka my sami.

Nechápu, co tam předváděli Jackson a Colwill, naprostá píčovina nechat se vyprovokovat. Od toho gólu už se fotbal nehrál.

Snad co nejdřív Mudryk za Gallaghera a Palmer na střed...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny

Ti dva musí dolů jinak jeden z nich nedohraje

Reagovat
bruchy

1:0, 2:0, 1:0, 1:1, 1:0, 1:1, 1:2, 1:1

Sledoval jsem to jen skrze live skóre na tiketu a nestačil jsem se divit

Reagovat
norton

Reagovat
Breze

Reagovat
bruchy

A to mi ještě unikl jeden gól, takže vlastně takhle:

1:0, 2:0, 1:0, 1:1, 1:0, 1:1, 1:0, 1:1, 1:2, 1:1

Reagovat
Busby babes

Reagovat
Greny

nemáš tam chybu?

Reagovat
Svatej

Reagovat
SunFells

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
vladis271

Reagovat
Mates_Matesović

Jsme si jednim poločasem fakticky oddělali sezonu VDV v hajzlu, Madders v hajzlu, Romero sice jenom na 3 zápasy, ale stoperské duo Dier-Davies na City bude zážitek na 3 fenmetráky.

Reagovat
Mastný Chobot

Maddison si držal kotník, nie? To nebude dlhá pauza imo

Reagovat
SunFells

možná se mu nechtělo v 10 zbytečně běhat, když Angemu ušlo, že má o hráče míň.

Reagovat
Greny

Proč si stezujes ? Ještě měl být out Udogie

Reagovat
Registrujisejenproto

Snad jeste aspon nejake dalsi redky dostanete

Reagovat
m.sali

tyvle to je zápas, člověk neví, co se na tom hřišti děje

Reagovat
Salfovic

Přesně mé pocity.

Reagovat
Greny

Hlavně prostřídat musíme hráče se žlutou... Jeden zákrok od nich a 10 na 10

Reagovat
JIMMY-PO

kazdopadne..pochopil by som romera keby bolo 0-4 ze mu rupnu nervy, ale ze za stavu 1-0 a navyse tvoj tim je o 2 triedy lepsi a rychlejsi, urobit 1,5 cervenej za 10 minut je na obrovsku pokutu + plus ten sonov offside bol podla mna kokotsky naciarovany

Reagovat
Svatej

Wow, nakonec jsem rád, ze aspon pro ten zážitek jsem to nevypnul.

Tim to pozitivní končí. Na přes držku je skoro celej tým, to tempo Tottace nestihal ani jeden hráč na hřišti, dokud byli v plným počtu. Mezitim co soupeř přijel hrát, jak kdyby měl zítra chcípnout, tak my tam vypadáme, jako kdybychom chcipli včera. Aspon z hlediska nahecovanosti ukázal jedinej Colwill, že jim stačí.

Tottaci tu hru děsně závidím, až jsem kyselej, když to musím přiznat. Když nas naposledy někdo takhle znemožňoval, měl v týmu Messiho a my ještě Čecha, uff.

Z toho výhra nebude, neumime si nahrát ani proti 10. Regulérně nevim, co si Caicedo myslí, že ma na hřišti dělat, ale je to katastrofální. Jackson skoda slov, to je výkon jak od dorostence.. meh

Reagovat
Mates_Matesović

Jestli proti Dierovi ve vysoko hrající obranný linii nedáte gól, tak už ho fakt nedáte nikomu

Reagovat
jk

Oni mají z Diera strach že jim zas dá přes párky

Reagovat
Breze

Reagovat
Svatej

Tehlech prohlášení "jestli nedate tady, tak nikdy" uz mame za sebou tucty

Reagovat
bbbauch

Hrajou fakt ve vysokym tempu a cela ta hra dava smysl. Takhle jezdit po prdeli celej tym jsem u nas dlouho nevidel

Reagovat
TopinB

"Mezitim co soupeř přijel hrát, jak kdyby měl zítra chcípnout, tak my tam vypadáme, jako kdybychom chcipli včera."

Krásně řečeno

Reagovat
Čenda

taky jsem si všiml, toto je fakt dobré.

Reagovat
J0EL

Toto ale brutalne bavi dneska

Reagovat
Mastný Chobot

naposledy som sa tak bavil, keď išiel Prigožin na Moskvu

Reagovat
J0EL

tiez tak

Reagovat
m.sali

Reagovat
Svatej

Reagovat
Breze

Reagovat
Greny

Reagovat
TopinB

Vole, já nechci aby můj tým byl v kterékoliv z těch rolí

Reagovat
Shottack

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Maximm9

Reagovat
Neon

Reagovat
Čenda

Reagovat
8lampard8

Reagovat
lenckoj

Reagovat
fenixLFC

po tej prvej polhodine kde oliver piskol literally vsetko v prospech spurs ano

Reagovat
John Obi Mikel

Po čtvrthodině jsem se bál debaklu, nakonec máme hodně slušnou pozici do druhé půle. Teď to neposrat a dovést zápas ke třem bodíkům.

Reagovat
John Obi Mikel

Jak píše Greny, taky bych vystřídal hráče se žlutou, aby se nenechali vyprovokovat ke druhé.

Reagovat
Greny

je to zbytečný je tam nechávat Jackson stejně netrefí ani moře z lodě a Kukuřicí nějak přežijí (lepší by byl maatsen)

Ale Oliver si na to počká

Reagovat
John Obi Mikel

Maatsen nehrál ani proti Blackburnu, po něm už ani nemusíme volat. V zimě jde pryč.

Reagovat
bbbauch

Well that was fun

Reagovat
jk

Hm

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Tyvole El Clasico vibes to naše nedávné podle dneška solidní nuda

Reagovat
hona.kub

Já se vždycky ve špílu proti slepicám cítím nasraně a uvolněně zároveň. Ta nenávist mezi oběma klubama je viditelná na první dobrou. Proto toto derby miluju a zároveň nenávidím

Reagovat
fenixLFC

ked dame stranou tu bitku tak chelsea je teda otrasna. tam realne bojuje len palmer. zvysok je bud makky, pomaly, neochotny alebo uplne dementny v rozhodovani. to ako chelsea vsetko strasne dlho trva to je neskutocne. jackson s caicedom maju rozhodovanie jak patrocne dieta v cukrarni, absolutne netusia rozmyslat v rychlosti. sterling ten nabeh nenacasuje jediny krat spravne...

Reagovat
Svatej

alenat jsem fer, jindy to tak ubohy není. Totálně se posrali a rozplakali po prvním pressu tottace

Reagovat
fenixLFC

ja ich neriesim obecne, len dnesny zapas no

Reagovat
JIMMY-PO

inak je sranda, ze tie zapasy s Chelsea su viac vyhecovane jak s Arsenalom

Reagovat
Mervin

Tak proti Chelsea hrají Spurs jako prasata celkem pravidelně, tak se pak není čemu divit.

Reagovat
JIMMY-PO

a to si vezmite keby sa v tomto prvom polcase ocitol Richarlison

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Mervin

Reagovat
avicii

Reagovat
J0EL

Reagovat
LaVolpe

Ten by se tam ocitl jen na chvíli.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Svatej

Reagovat
Greny

Reagovat
icka

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Coutinho10

já si říkal, že tomu zápasu ještě něco chybí

Reagovat
Čenda

Reagovat
Frony

Reagovat
vitasrp

Dissasi za poločas nedal snad ani jednou dostatečně prudkou malou domů, všechno sračky, který dostaly Sancheze pod tlak a on musel debilně odkopávat. To bych si uřezal koule.

Jinak je to spíš válka, milion přerušení, od 20. minuty nula fotbalu, šílenost. Normálně bych si to mega užil, ale jít na tenhle zápas, sedět mezi fandama Tottenhamu a tím pádem muset držet hubu… ufffffff, to je těžký.

Reagovat
John Obi Mikel

Seš dobrej, že se držíš. Emoce neskutečný zatím.

Reagovat
Talker

Naopak, zařvi si pořádně. A užij si to!

Reagovat
TopinB

A pak ho najdou napíchnutýho na plotě venku a od koho pak budem shánět lístky?

Reagovat
Talker

Až tak strašný by to nebylo, navíc by měl historku.

Reagovat
vitasrp

By mě okamžitě vyhodili ze stadionu, já právě vím, jak by to dopadlo, takže je fakt nutný držet hubu

Reagovat
bbbauch

pevny nervy preju, tohle by se mohlo lehce zvrtnout

Reagovat
Svatej

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
icka

Reagovat
TopinB

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Salfovic

Ale pro slepice tedy poločas hrůzy a to se to po gólu Sona, což možná ani nebyl ofsajd, mohlo vyvíjet úplně jinak, bez zraněních.

Reagovat
jk

Zasranej VAR

Reagovat
J0EL

Reagovat
Salfovic

Reagovat
Tywin Lannister

Jako nerad to říkám.. a I kdyby slepice dneska prohráli, tak herně zatím za mne hrajou nejlepší fotbal v PL a vlastně zaslouženě vedou ligu. Ale ten dnešní zápas by mohl byt zlomový bod. Zranění v mega forme hrajícího Madissona a VDV plus možná prohra by je mohla dostat nahlodat

Reagovat
JIMMY-PO

ako to vlastne je teraz? 3 sloty na 5 vystriedani? alebo si to mylim s niecim?

Reagovat
John Obi Mikel

Spurs mají poslední slot na střídání

Reagovat
Busby babes

me teda prislo, ze Maddison se dost divil, ze jde dolu... ze vsichni, ze je zranenej. podle me Ante jen parkuje bus.

Reagovat
Busby babes

Ange

Reagovat
jk

Něco tam měl. Ono to bude od obojího trochu.

Reagovat
John Obi Mikel

On se tam svalil v našem vápně bez cizího zavinění.

Reagovat
TopinB

Gallagher to tam dohrával jak v NHL, já ho mám kluka prostě rád

Reagovat
Svatej

Fakt nevim jak je mozny, ze Mudryk jeste neni na hristi

Reagovat
fenixLFC

sterling a udogie chce letiet

Reagovat
Miguel19

Reagovat
bbbauch

Sterling vyresil protiutok jak kdyby hral za nas

Reagovat
J0EL

Vybavil druhu cervenu kartu. Kral

Reagovat
Mervin

Udogie

Reagovat
mistr129

Udogie

Reagovat
Mimalu

stejně to posereme

Reagovat
Svatej

Jak je možný, ze jsne takovi retardi 2x a stejně kurva mame stesti na karty? Sterling je mental

Reagovat
masly008

Uděl to nejlepší, kdyby nahrál Jacksonovi tak ten by nedal a takhle vybojoval druhou rudou.Sterling

Reagovat
Talker

štěstí na karty?

Reagovat
Svatej

Pri trendu, jak se nam uz rok piska? Jasne

Reagovat
Talker

Hele mít štěstí na karty, tak jsou 2 venku ve 21. minutě. To že oba retardi dostali druhou šanci neberu jako úplně štěstí na karty. Takhle jeden vydržel o 10 minut déle a druhý o nějakých 40 minut.

Reagovat
masly008

vidíš co nedá ? teď mluv

Reagovat
avicii

Nádhera

Reagovat
Error

to je kokot

Reagovat
KnoxXx

udogie vacsi retard nez romero

Reagovat
icefish

To zas ne... Udogie je dvacetiletej kluk, kterej hned věděl, že udělal chybu (u toho druhého zákroku) a ten první byl z přemotivovanosti. U toho je naděje, že se s tím naučí pracovat. Romero už asi ne, to je agresivní prasečí mentál

Reagovat
Mastný Chobot

Sterling tupec Udogie tiež

Reagovat
Talker

Bude to 0:3, jak jsem říkal. Kontumačně, protože slepice nebudou mít dost hráčů.

Reagovat
SunFells

Sterling nedosral, měl větší plán.

Reagovat
J0EL

Vizionar

Reagovat
John Obi Mikel

Sterling neskutečně zadrbal brejk, ale přineslo nám to další červenou Tottenhamu . Udogie blázen.

Reagovat
TopinB

v tomhle jsem nevinně, toho ve fantě nemám!

Reagovat
icefish

Já jo, mě tam jde z lavičky, to je posila

Reagovat
TopinB

Reagovat
jk

LFC vibe

Reagovat
Coutinho10

show pokračuje

Reagovat
Gareth Bale 11

Naprosto si to tou premotivovanosti cely kurvime.

Reagovat
bbbauch

Takhle si posrat zapas..

Reagovat
iamek

To je ocas . A manager taky, že ho tam nechal.

Reagovat
Noke

Tak už měl vystřídáno 3x

Reagovat
fenixLFC

v polcase moze striedat nie?

Reagovat
iamek

O poločase se nepočítá okno ne?

Reagovat
Golasso

Udogie to je zápas

Reagovat
Breze

Udogie

Reagovat
MystycMac

Prečo takto nevylučoval hračov Spurs proti Live či United ale proti Chelsey úplne zbytočne...

Reagovat
KnoxXx

jackson > nunez

Reagovat
Svatej

TOHLE NENI NORMÁLNÍ

Reagovat
John Obi Mikel

Ten Jackson toho góla nedá.

Reagovat
Talker

Reagovat
iamek

Jackson

Reagovat
Breze

Jackson

Reagovat
Miguel19

Za kolik červených je kontumační výhra? Nebo to bylo jenom ve FIFA?

Reagovat
John Obi Mikel

Není, v nižších soutěžích se to občas stane, že se kontumuje kvůli málo hráčům na hřišti.

Reagovat
fenixLFC

ked je menej ako 6 myslim

Reagovat
Greny

Čtvrtá ruda konec

Reagovat
Greny

Prdel bude a prohrajeme toto

Jackson teď dolů... Když je venku i Udogie

Reagovat
Talker

"Not much that is happening here is making sense"

Reagovat
J0EL

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
MystycMac

Spurs to poserie vťdy ked netreba proti Chelsey alebo City...

Reagovat
John Obi Mikel

Tvl jestli tohle posereme

Reagovat
masly008

remízku dáte

Reagovat
elChe

Jeste jednu cervenou a chelsea gol v 90+15 z penalty....

Reagovat
YNWA__MSN

Karma za zápas s Liverpoolem

Reagovat
MystycMac

??? pýtam sa ako to pomôže poškodeným United a Live ?? profituje len chelsea...

Reagovat
JIMMY-PO

karma za to ze rozhodcovia urobili chybu?

Reagovat
Svatej

Se poseru

Reagovat
iamek

A jak jsem z nej byl hotovej v přípravě

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
DieFohlenBMG

Chelsea stejně nevyhraje

Reagovat
Talker

To si děláš prdel

Reagovat
iamek

Jackson opět

Reagovat
Gareth Bale 11

Vicario je uchvatnej.

Reagovat
Csaplárova past

Ty pico to je zapas

Reagovat
TopinB

Kupme zpátky Wernera, ten dával ty góly aspoň v offsidu

Reagovat
Breze

Reagovat
BenB

Vicario

Reagovat
masly008

to je dřevo stejně

Reagovat
vilp

Ten Jackson je hroznej komik. Zakončit neumí, ale klapky na očích má vždycky.

Reagovat
John Obi Mikel

Jackson Střídej ho sakra do háje

Reagovat
Miguel19

Si bude muset Dier dát vlastňák jako Matip...

Reagovat
Svatej

Nepamatuju lepsi vykon gólmana snad od finale LM 2012

Reagovat
fenixLFC

courtois vo finale proti nam

Reagovat
Svatej

My proti nemu ve finale nebyli, ale fair enough, ten byl taky absurdní

Reagovat
Kixi Syhimour

Nenapsal jsi proti nám

Reagovat
Svatej

Ajoo a myslel jsem to tak, az v odpovědi jsem zaomnel

Reagovat
Salfovic

Vždyť toho moc neměl.

Reagovat
Talker

No, dost mu pomáhají ti naši hráči.

Reagovat
JIMMY-PO

no ide sa betonovat

Reagovat
JIMMY-PO

hej ne? vsetko tej obrane hra do karat a lietaju tam kokoti

Reagovat
Tywin Lannister

Jako taky mě fascinuje jak vysoko se pohybují v 9. Logicky by bylo hrát totální autobus

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Jesfey

Nebyl čas trénovat beton

Reagovat
fenixLFC

to je neskutocne spatna obrana sliepok

Reagovat
Tywin Lannister

Ten Vicario je neskutecnej škoda že si ještě nenechali Llorise. Za ty peníze neskutečnej bargain

Reagovat
Jesfey

Lloris je nadále v týmu btw., ale nepočítá se s ním.

Reagovat
Miguel19

Skipp se ukopne z půlky a bude vymalováno...

Reagovat
jk

Jedinej důvod proč to ještě sleduju je Vicario. Neuvěřitelný…

Reagovat
Csaplárova past

Tohle musi chelsea vyhrat v treninkovem tempu, slepice deravy jako cednik

Reagovat
fenixLFC

tak chelsea hra v treningoveom tempe

Reagovat
Free_player

Achjo tohle bolí

Reagovat
masly008

právě naopak

Reagovat
Greny

Teď mají prostřídalo a můžeme zacit prasit

Reagovat
KnoxXx

Sterling je ale este horsi nez Jackson

Reagovat
Noke

To není možný jak řešej ty situace

Reagovat
O.Giroud

aj by som sa usmial popod fuz keby vcera ti nasi tragedi nespravili najvacsiu hanbu sezony

Reagovat
masly008

máš tam tolik týmů že nevím koho myslíš.

Reagovat
O.Giroud

tych co hrali s Lutonom

Reagovat
bbbauch

Ten kterej tam nema

Reagovat
masly008

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
YNWA__MSN

Reagovat
bbbauch

Sterling by si mel vymenit dres, to je normalne sabotaz

Reagovat
Mervin

ty vole, ten Mudryk

Reagovat
fenixLFC

ale tvl, tottenham dve redky a aj tak hra furt v desiatich. pretoze sterling regulerne hra s nimi

Reagovat
acko_bez_naflusu

Tvl Chelsea to řešení těch brejků

Reagovat
Breze

Okrem brankara mame na ihrisku iba 3 hracov, ktori nastupili na zapas od zaciatku: Son, Porro a Bissouma

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
MystycMac

Spurs čo nacvičuje ako stou vysokou obranou ???

Reagovat
acko_bez_naflusu

Jakoby spolíhali, že hráči Chelsea sou úplně marní ve finálce než aby zalezli a nechali se dobejvat. Vychází jim to

Reagovat
KnoxXx

Mudryk

Reagovat
jk

Zkoušel to jak na Rayu.

Reagovat
Miguel19

To je ostuda co hrajeme ty píčo.

Reagovat
Mimalu

my jsme fakt úplně vypatlaní

Reagovat
Mastný Chobot

Ange má masterplán s vysokou obranou lebo vie, že Chelsea sú totálni neschopáci

Reagovat
J0EL

Kukurica

Reagovat
KnoxXx

Spurs pressuje v 9

Reagovat
Mervin

Však Spurs hrají strašně vysoko. Z tohohle jim musí udělat trhací kalendář, ačkoliv teda Mudryk a Sterling zatím katastrofa.

Reagovat
Svatej

TO JSOU VYMRDANCI

Reagovat
TopinB

Tykrávo, ten Vicario je cheat code

Reagovat
Noke

: :talking::

Reagovat
John Obi Mikel

Cucurella

Reagovat
Talker

Teď jsem si krásně zařval vysokým pištivým hlasem tak hlasitě, že to určitě slyšel celý barák "to si děláš kurva prdel"

Reagovat
fenixLFC

to slyseli maximalne netopiere

Reagovat
masly008

v kanálu nejsou ne?

Reagovat
Talker

Tvl fanoušek arsenalu vylezl z kanálu po dekádě a hned má velký kecy.

Reagovat
masly008

Reagovat
masly008

jsem neviděl jen teď zámky

Reagovat
fenixLFC

vravel som o ultrazvuku

Reagovat
fenixLFC

to je fakt najtrapnejsi ofenzivny vykon co som kedy videl a to ratam aj vcerajsieho darwina

Reagovat
avicii

Reagovat
Svatej

Reagovat
bbbauch

To si uplne rika o nejakej wondergoal Sona v 90. na 2:1

Reagovat
Csaplárova past

Vole jaky ofsajd, sak tam spurs nikoho nemaji. To je zmar

Reagovat
Miguel19

Idiot přes ty jeho zkurvený vlasy nic neviděl....

Reagovat
bbbauch

Reagovat
acko_bez_naflusu

Reagovat
Kixi Syhimour

Jako chtěl jsem jít spát, ale tohle mě láká

Reagovat
Maximm9

Idealni si vsadit na neprohru Tottenhamu

Reagovat
Talker

Na výhru 34:0.

To nevypadá jako špatná sázka.

Reagovat
Breze

Vicario

Reagovat
PanAu

Ty pico, to je ostuda

Reagovat
J0EL

Dpc Sliepky sa postavia na polovicu vsetci do jedneho jak na odstrel a Chelsea tam nevie dat jednu normálnu loptu za obranu. Neuveritelne

Reagovat
Breze

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
avicii

Reagovat
mistr129

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
jk

Vicariooooo

Reagovat
KnoxXx

kukurica takticky zneskodnil Vicaria a tu na neho hate

Reagovat
Svatej

Hystericky se tu u každý šance směju

Reagovat
YNWA__MSN

Potřebujete posilu do útoku !!! Co takhle Darwina za 90 mega?! Bargain

Reagovat
avicii

Reagovat
YNWA__MSN

Kdyby někdo přišel, že koupí Darwina za 90 mega, tak by mu měli líbat prdel, že mají druhou šanci na rekordní nákup útočníka....

Reagovat
avicii

Reagovat
fenixLFC

co keby si si polibil prdel a strcil si hlavu rovno do riti?

Reagovat
YNWA__MSN

Ale zlato nemusíš být hned tak nasranej

Já ti tvůj názor, že Darwin je top útočník, který dosáhne kvalit někoho jako např Suareze neberu...Vůbec nemá katastrofální zakončení, nepálí jednu šanci za druhou...to bylo jen v Lutonu..Jinak za těch plus mínus 90 mega top rekordní nákup

Reagovat
Registrujisejenproto

Reagovat
fenixLFC

jackson so sterlingom si ho vcera pozreli a este ho prekonavaju

Reagovat
YNWA__MSN

to nejde...Darwin je v zahazování šancí úplně jinej level

Reagovat
fajdax

Ty kostata zkurveny sobecky

Reagovat
Mervin

Ty vole, tohle skončí ještě 2:1 pro Spurs. Chelsea nedá gól ani kdyby tam byl proti nim jen Vicario

Reagovat
Talker

To si děláš prdel...

Reagovat
KnoxXx

Spurs s Mudrykom a Sterlingom hraju este presilovku

Reagovat
Gareth Bale 11

Ten Mudryk.

Reagovat
Mastný Chobot

ten mudryk tomu dáva dpč

Reagovat
bbbauch

Atlet

Reagovat
elChe

Ten Mudryk je taky strasne jalovej zmrd...

Reagovat
DieFohlenBMG

Chelsea by potřebovala, aby se zranil ještě brankář a do brány šel Pedro Porto. Ale stejně by nevyhráli

Reagovat
fajdax

Mudryk výkon -1/10

Reagovat
masly008

taková kosa od kukuřice

Reagovat
Talker

Nejlepší cesta k výhře asi vede přes to, že jim vykartujeme ještě 2 hráče se mi zdá.

Má to větší pravděpodobnost než že dáme gola.

Reagovat
TopinB

Reagovat
Talker

Přivoláno, hotovo pro dnešek.

Reagovat
Jackmaker1989

Najlepší výkon gólmana, čo som kedy videl spolu s finálne Kurtoá proti Liverpoolu.

Reagovat
Miguel19

Konečně ty píčo.

Reagovat
Mimalu

není možné

Reagovat
Svatej

To by mihlo platit ne? Ja se normalne neraduji

Reagovat
Talker

Přesně, radši jsem tam hodil otazník a počkám si na rozehrávku.

Reagovat
Trapper

Konečně tvlm nesobčí!!!

Reagovat
Talker

Gol?

Reagovat
bbbauch

Neee ted uz to nebude takova prdel.. var najdi neco

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
J0EL

akurat som to chcel pisat. Zabavka skoncila

Reagovat
bbbauch

Taky mohl tu caru nakreslit blbe

Reagovat
J0EL

Neprekvapilo by ma to. Nie je to predsa AI

Reagovat
iamek

Jackson legenda .

Reagovat
Tywin Lannister

Tvl já sem tak rád že jsme toho Mudryka nakonec nepodepsal. Zatím vypadá že je to totální dřevo. 100 mega dat za takovyho trageda, to by mi jeblo

Reagovat
Mervin

zlatej Havertz

Reagovat
Talker

Vůbec, Mudryk má naději se zlepšit.

Reagovat
Tywin Lannister

Jako i jo. Ten je alespoň výborný při hře bez balonu i když na mici a v ofenzive je zatim tak na úrovni Standy Tecla Mudryk je na tom tak i bez mice

Reagovat
Miguel19

70

Reagovat
Golasso

Má obrovský potenciál, ale za 100 mega je to taky obrovský risk. Nevybroušený diamant. Nejsem si tedy jistý, jestli v Chelsea je dobré prostředí pro to broušení no ... kdyby přišel třeba do City nebo do jiného rozjetého týmu, tak už je podle mě jinde.

Reagovat
bbbauch

Kdyby hral odzacatku, tak by ho Romeru urcite prebrousil

Reagovat
Golasso

Reagovat
O.Giroud

Golasso by nieco nasiel

Reagovat
Golasso

U Mudryka není tak těžký něco najít . Já ho docela chtěl k nám a věřím, že bude dobrej, ale borec hrál do 21 ve východní Evropě ... tam je fakt otázka, jaké má návyky, jak je zvyklý na tlak apod. Riskantní přestup vzhledem k částce

Reagovat
John Obi Mikel

Jacksooon Vždycky jsem mu věřil

Reagovat
MystycMac

čo čakaly.... uplne zbytočne body pre Chelsey

Reagovat
Golasso

Sterling dneska na Inzaghiho

Reagovat
stiflerovamama

Čo to Spurs skúša s tou vysokou obranou ? Keby sa zatiahli, verím, že Chelsea ten gol neda.

Reagovat
Mervin

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
SunFells

Reagovat
Gareth Bale 11

Po 25 minutach si nahrali za obranu co stoji na pulce, uzasny.

Reagovat
Kixi Syhimour

To není možný, jakým způsobem já nesnáším ta Mudrykova pitomá tetování

Reagovat
Breze

Absolutne blaznovstvo ta vysunuta obrana Neviem, co tym Ange nacvicuje, ale tento gol ide na jeho triko.

Reagovat
acko_bez_naflusu

Ale jako Spurs respekt za tu vysokou obranu a jak udělali z hráčů Chelsea 10x debily ale teda hodně naivní, tpč to je divnej a hustej zápas

Reagovat
fenixLFC

aky respekt? ved je to uplne retardovane. a debilov z cheslea robi chelsea sama, cakat ze im to nevyjde ani raz za zapas je proste ratardovana uvaha

Reagovat
Breze

Reagovat
Greny

Neverim že to uznal

Reagovat
KnoxXx

neeeeeeeeee

Reagovat
Noke

Reagovat
jk

Tak zkusili sme to, nevyšlo to. Jedem dál.

Reagovat
mistr129

Reagovat
Talker

Reagovat
Svatej

My to fakt projebem

Reagovat
Trapper

Tvl

Reagovat
iamek

Skoda

Reagovat
Acquanni

Reagovat
J0EL

Kolko golov je historicky najviac neuznanych VARom v jednom zapase?

Reagovat
JIMMY-PO

kazdopadne mi pride ze tie ciary kreslia tak od oka

Reagovat
John Obi Mikel

Tak teď jsem dostal infarkt

Reagovat
Miguel19

Asi offside, ale tvl vždyť to jde přímo na Sancheze....

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
iamek

Greenwood dneska asistence

Reagovat
Talker

"Really tight"? Vždyť to vypadalo jako nejjasnější ofsajd zatím.

Reagovat
TopinB

Hodně dělá uhel

Reagovat
Mervin

co jim tam tak trvá?

Reagovat
masly008

tvl vždyť je to jasný ofsid.

Reagovat
Kixi Syhimour

Někdo z Chelsea tam vskutku umě vystčil kopačku

Reagovat
Kixi Syhimour

Well done, good process

Reagovat
Jesfey

Neprodloužil to náhodou hráč Chelsea? Z jednoho záběru to tak vypadalo

Reagovat
JIMMY-PO

no ale Dier bol off uz ked sa dotkol Bentancur

Reagovat
Jesfey

Aj, to asi jo. Díky.

Reagovat
Gareth Bale 11

Tohle je zoufaly, stejny jako my proti Liverpoolu.

Reagovat
avicii

horšie podľa mňa

Reagovat
Gareth Bale 11

Je fakt, ze vy jste hrali v bloku, my si stojime na pulce no.

Reagovat
avicii

Prave, my sme vám rám nedávali také pozvánky za obranu ako vy dnes Chlesea

Reagovat
jk

V obou případech hodně podržel gólman…

Reagovat
Greny

Jak hraje ta obrana slepic nahore... Normálně jeden hráč od nás do ofsajdu nahrávajíco kopnout směrem na něj a utíkat za tím, ten v ofsajdu nebude hrát a běží sám... Beztak by zvedali ruky

Reagovat
J0EL

Ved takto to skusil Kukuriciak uz. Akurat to vase zakoncenie je na smiech no

Reagovat
JIMMY-PO

skoda, gol Diera presne pasuje do dneska

Reagovat
Svatej

Oni jsou regulérně retardovaní ne? Hele já chápu, ze nechteji hned davat mic vpredu, ale oni tam maji regulérně 4 rychly hrace v nabehu a radeji zaseknou a vesti mic tam,.kde ho neumí udržet

Normálně hloupej tym

Reagovat
norton

Reagovat
Yuriewitsch

Reagovat
Miguel19

Mudryk má vymleto ne? Co tam předvádí za akce?

Reagovat
Kixi Syhimour

Gusto

Reagovat
masly008

Tohle byl faul? To je jaké měřítko a na žlutou

Reagovat
Mastný Chobot

Gusto s krásnou ukážkou IQ pod 50 bodov

Reagovat
Svatej

Jako celek tenhle tym imbecilu

Reagovat
Jackmaker1989

hlboko pod 0

Reagovat
Talker

Jako wtf, taková stupidita.

Reagovat
bbbauch

Čo chýbalo

Reagovat
Mimalu

my jsme fakt neskuteční retardi

Reagovat
Kixi Syhimour

neuvěřitelné ale

Reagovat
Trapper

Jak je možný, že máme o dva hráče víc a nejsme schopní pohlídat standardku? :D

Reagovat
John Obi Mikel

Vy mne chcete zabít? Jak to kurva bráníte?

Reagovat
Gareth Bale 11

Skoda Benta.

Reagovat
avicii

Nedá sa ze by sa za tento zápas body nedávali, respektíve by som obom niečo odrátal

Reagovat
KnoxXx

ale ak je taktika co najviac znemoznit Chelsea, tak je dokonala

Reagovat
Svatej

Reagovat
Talker

Furt si myslím, že nejlepší šance na výhru je vykartovat další 2 hráče soupeře.

Reagovat
J0EL

Vicario jaka pirueta teraz

Reagovat
Jesfey

Ach jo, kdyby se nezastavil...

Reagovat
Gareth Bale 11

Mudryk mrdka.

Reagovat
John Obi Mikel

Proč?

Reagovat
Gareth Bale 11

Proc? Vsak to bylo naprosto zbytecny.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky to vůbec nebylo chtěný.

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
icka

Mi nepřišlo, že by to chtěl schválně.

Reagovat
Talker

Teď Mudryk.

Reagovat
Talker

Jako Vicario si ho tam hodně zkušeně nalákal a počkal si... Ale od něj fakt demence, měl ho minimálně přeskočit.

Na druhou stranu, pokud jim vyřadíme i golmana na delší dobu, tak jim fakt zkomplikujeme sezonu...

Reagovat
Kixi Syhimour

Vicario a otočka

Reagovat
bbbauch

Tyhle kreace nahodou pomahaj na bolest.. obcas taky delam kdyz si ukopnu malicek

Reagovat
Miguel19

Zbytečný od Mudryka.

Reagovat
fenixLFC

bol tam pozde, ved nanho neslapol, proste sa zrazili

Reagovat
Gareth Bale 11

Vsak mu slapl na stehno.

Reagovat
fenixLFC

ale hovno

Reagovat
KnoxXx

Mudryk podobny "sympatak" ako Antony

Reagovat
PP

Boha to je dement..

Reagovat
Jackmaker1989

Mudryk fakt kus kokota, neuveriteľný tragéd do piči. A Gusto IQ fakt 10

Reagovat
masly008

tvl mudryk jede bomby.

Reagovat
vilp

To je fakt zoufalost, jak skoro nikdo tu přihrávku za obranu nedokáže dát se správnou razancí, všechno přetažený.

Reagovat
norton

a my sme s nimi remizovali aj to ltt

Reagovat
PhilipS

Herní inteligence hráčů Chelsea je pozoruhodně nízká.

Reagovat
Svatej

to jsem fakt nevidel

Reagovat
vilp

Reagovat
Busby babes

tak rekl bych, ze ty argumenty vejs proti Romerovi (vedel co dela, reckless) jdou ted i pro Mudryka.

to taky mohla byt cervena super zapas

Reagovat
masly008

Jak to že to byl faul?

Reagovat
Trapper

Tvl, City nebo liverpool by jim s takovouhle obranou dalo 10 gólů, my jsme rádi za jednu šmudlu

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
JIMMY-PO

kazdopadne Mudryk dobre striedanie

Reagovat
Talker

Proč jim kurva dáváme standartky? Doprdele proč? Tohle je na pokuty.

Reagovat
PanAu

My branime proti 9 slepicim ty vole už se těším až v nastavení vyrovnají….city by už vedlo 1:6

Reagovat
J0EL

Chelsea hra o 2 hracov viac a kazda jedna standardka vyzera akokeby ich tam bolo o dvoch menej strasny amaterizmus toto muzstvo

Reagovat
masly008

škoda že jen 9.bych se díval déle

Reagovat
Kixi Syhimour

Tohle je snad ukázka nejmenší herní inteligence, co jsem kdy za sledování fotbalu viděl. Neuvěřitelně otřesné.

Reagovat
fenixLFC

teraz otazka ci myslis tu retardovanu obranu spurs alebo otrasny utok chelsea

Reagovat
masly008

podle mě obojí

Reagovat
PP

Oni je točí v devíti.. ty vole..

Reagovat
Trapper

Reagovat
Gareth Bale 11

Skoda od Sona.

Reagovat
iamek

Ostudny výkon Chelsea proti devíti.

Reagovat
Trapper

HURÁ

Reagovat
Miguel19

DEMOLICE!!!!

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Talker

Konečně. Kurva.

Reagovat
jk

Sanchéz zachránil

Reagovat
Jackmaker1989

Normálne banda kokotov, ja fakt neverím, jebnutejší tím ako my neexistuje

Reagovat
KnoxXx

zabavnost uroven nekonecno, skoda len, ze to neskoncilo remizou

Reagovat
J0EL

Jackson konecne pochopil, ze mu staci stat v ofsajde a ten gol da. Sliepky s tou vysokou obranou furt na odstrel

Reagovat
Miguel19

Jak to zase napral do středu branky. Já se poseru

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
masly008

ukazoval na hlavu jako že mu to myslí.2x z pětky sám

Reagovat
John Obi Mikel

Nedostaneš - dáš. Jackson kanonýr

Ale to bránění před chvílí hrozivé

Reagovat
masly008

málem ho trefil

Reagovat
MystycMac

Jackson Kanonier Poleno Hojlund nedá za celu sezonu PL toľko golov...

Reagovat
PP

Normálně mi je Totáče líto za dnešní zápas.. Ještě něco Vicariovi třeba a zdar..

Reagovat
Miguel19

Líto. Kdyby tam neměli toho kripla, tak nám dají trojku v suchým a zdar.

Reagovat
masly008

jako kdyby hráli v 11 tak jim dají rychtu

Reagovat
Busby babes

on tam pochyta asi 5 golu a totalni nesmysly a pak pusti strelu co jde skoro na nej.

Reagovat
O.Giroud

to by uz len chybalo aby Jackson takuto sancu nepremenil

Reagovat
ACSMan

Tak Jackson se konečně našel. Je to prostě typ útočníka, kterej je dobrý proti 9

Reagovat
masly008

Reagovat
SunFells

Reagovat
TopinB

Reagovat
Čenda

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Mastný Chobot

Reagovat
Euphael

Reagovat
Čenda

No Ange, teď se ukaž, mate.

Reagovat
MystycMac

Takto mal Spurs vybuchnúť v iných zápasoch nie proti Chelsey zbytočne Easy body prenich...

Reagovat
JIMMY-PO

skoda ze tento kokotko dal 3

Reagovat
KnoxXx

len dobre, aspon si poistil post prvej volby do konca sezony

Reagovat
Miguel19

A to je Jackson FIVE

Reagovat
Svatej

Ok, tohle bylo dobrý

Reagovat
PP

toto ted taky..

Reagovat
fenixLFC

tvl ten ho obisiel len preto lebo sa skoro sam strepal

Reagovat
masly008

Reagovat
Talker

Jacksoooon

Reagovat
J0EL

Reagovat
John Obi Mikel

JACKSOOOON. VŽDYCKY JSEM MU VĚŘIL

Reagovat
Miguel19

Ten Mudryk jak mu běžel do offsidu

Reagovat
bbbauch

Reagovat
iamek

Jackson se už zaplatil. Top striker. Fucking legend. Má vybráno do konce roku

Reagovat
Kixi Syhimour

Nicolas neskutečný

Reagovat
Trapper

Mudryk nadšenej

Reagovat
Miguel19

Však běžel jak idiot do offsidu.

Reagovat
Jackmaker1989

Reagovat
vilp

Reagovat
avicii

Ale ved sa mu tam pohyboval v offside jak dement

Reagovat
vodka

ok, po tom, co vidím tottenham, tak je těžké jim nepřát, Postecoglou je mate na urovni tohohle: https://www.youtube.com/watch?v=9QCgqQdmr0M

a teda klobouček, hrát takhle vysokou lajnu v 9 lidech i s těma změnama je jiný sport, navíc se na to pořád dá dívat, nechám tady vydechnout tenhle komentář: How can he sit down with balls like this https://www.youtube.com/watch?v=u0-A2bNeJg4

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
SunFells

Nic hloupějšího udělat nemohl.

Reagovat
vodka

nemyslim si, ani ve stazenem bloku by to neudrzeli, takhle maji hrdinske bojovniky

Reagovat
Talker

Taky mohl dostat historický debakl.

Reagovat
O.Giroud

uplne v pohode by to mohli udrzat prip. by dostali 1:2 a nekurvili si skore, ved Chelsea dala goly len ked isli v 2 v podstate sami na brankara

Reagovat
SunFells

Jednak by měli mnohem větší šanci, Chelsea je do bloku docela bídná a takhle být tam vyzrálejší soupeř tak dostanou naloženo mnohem víc, jednak to je strašně vyčerpávající a rizikovější na zdraví hráčů.

Reagovat
vodka

no a spurs nejsou v bloku bez obou stoperů v základu taky svetovi. Dier ktery byl mimo hru to tam nespasi. Neodpocinuli by si od tlaku a neco by tam propadlo

Reagovat
Talker

Sice by jim tam něco propadlo, ale zas jejich golman podal skvělej výkon a bylo by to třeba o 1-2 goly.

Být tam proti nim tým v lepší formě nebo alespoň s jedním ofenzivním borcem, co si zvládne dobře naběhnout a zakončit, tak to smrdí obrovským debaklem a ponižovačkou.

Reagovat
SunFells

To jsou liché domněnky, hrát vysoko je mnohem náročnější a vyzývavější pro obranu obecně, když potom máš jednoho a pak dokonce dva hráče mimo tak bez tlaku na míč je to den otevřených dveří a neustále sprinty. A že Dier něco nespasí taky není moudrá fráze, určitě pak nic nespasí o to víc, když budeš hrát na jeho slabší stránky.

Reagovat
J0EL

Ved kazdy lopta bola hrozbou. To bola strasna hovadina

Reagovat
icefish

Přesně, šíleně vysoko, zbytečně. Mohli to ubránit (a možná by Udo ani nedostal druhou žlutou, taky to bylo z brejku, ne?)

Reagovat
SunFells

Jop, Van de Venův hamstring totéž.

Reagovat
vilp

Kdyby ofenziva Chelsea nebyla banda vypatlaných idiotů, tak dali gól z každýho druhýho útoku. Nevím, co je na tom na klobouček.

Reagovat
vodka

na kloboucek je ta odvaha takhle hrat, i kdyz muselo kazdemu byt jasne, ze to dopadne spatne, navic spurs meli i ty naznaky. Tohle je proste utvrdi v tom, ze jdou dobrym smerem, navic pri tom presingu chelsea jen parkrat unikla a to mela dva hrace navic.

Reagovat
vilp

Ale jo, mně se to líbilo, byla to fakt zábava, ale zároveň neskutečná naivita, a to až dost amatérská. Lepší tým by dal bez přehánění klidně i 10+ gólů za poločas, tam regulérně stačilo správně načasovat náběh a pak poslat přesnou nepřetaženou přihrávku do té obří kapsy za obranu, aby u ní dřív nebyl golman. Ty podmínky pro Chelsea byly mnohem mnohem jednodušší než dobývat blok, kór když celý ten útok Chelsea nejvíc vyniká hlavně v rychlosti. Ale místo toho, aby si Sterling a hlavně Jackson dali při těch nábězích nějakou rezervu, aby to trefili, tak neustále jak dementi nabíhali maximálně na hraně a z 95 % to nedokázali načasovat. Plus borci, co dávali ty přihrávky, nepředvedli o nic lepší práci, věčně do dávali pozdě, nepřesně a kolikrát místo očividné finálky radši ignorovali náběhy a přihráli dozadu. A když už něco vyšlo a oni si pak mohli nahrát pomalu do prázdné, tak klasicky s klapkama na očích sobčili. To byla tragédie na obě strany prostě, jen díky tomu ten výsledek pro Spurs nakonec není tak hrozný.

Reagovat
Talker

Jo, byly tam šance od nich na vyrovnání, ale regulérně jsme tam běželi kolikrát sami na golmana? Tak 6-7x? A to jsme byli hodně nejistí a nepřesní. I tak to bylo 1:4.

Udělat tohle proti týmu, který je ve formě, tak to je pomalu na dvouciferný výsledek.

Reagovat
Mervin

Mudryk skoro celou dobu v ofsajdu tam čekal na tu přihrávku

Reagovat
jk

Aspoň ten vibe je úplně někde jinde. Před rokem by se už od poločasu jen pískalo a teď je to support až do konce.

Reagovat
JIMMY-PO

presne, super support a plny stadion az do konca

Reagovat
Mates_Matesović

Reagovat
TopinB

Jako klobouk dolů za to zpívání

Reagovat
Gareth Bale 11

Reagovat
Amon

Reagovat
janinho

tak za to co predvadzaju si to zasluzia. akurat toho picusa romera by sa patrilo vykopat niekam do pice daleko od severu londyna. a udogie by sa mohol prestat snazit stat druhym aurierom, lebo potencial ma ovela vacsi.

Reagovat
avicii

Zápas dobrý pre všetkých konkurentov týchto tímov, Spurs zdecimovany vylúčeniami a zraneniami a Chelsea je furt len Chelsea toto ich nema ako nakopnúť

Reagovat
SunFells

Ten Ange jak přemýšlí

Reagovat
Miguel19

Reagovat
vilp

Reagovat
Mimalu

to je kokot

Reagovat
iamek

Jackson

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
fenixLFC

ten jackson je fakt kreten

Reagovat
MystycMac

Hojlund a Nunez možu o takom niečom snívať...

Reagovat
Jesfey

A zpátky v deafault módu...

Reagovat
Jesfey

*default

Reagovat
Gareth Bale 11

Jak to nema do prazdny, tak to hledaji za stadionem.

Reagovat
norton

konecne pochopili ze to staci nakopnut hocikde a prakticky idu sami na brankara

Reagovat
masly008

teď ukázal kvalitu v zakončení

Reagovat
J0EL

Super zapas, zabavil som sa dokonale

Reagovat
iamek

Dobré kolo . Mašina ETH se přiblížila druhému místu

Reagovat
Freedo

Reagovat
Jackmaker1989

DŽeksn!!!

Reagovat
Luc-Luc

Lol ty pusinky u chelski

Reagovat
John Obi Mikel

Tak šílenější zápas jsem dlouho neviděl. Výkon měl do ideálu daleko, výsledek však naprosto ideální. Teď podobně rozdrtit City.

Reagovat
Freedo

Heroickej výkon Spurs. Mají moje uznání. Škoda, že Son nedal na 2:2.

Reagovat
O.Giroud

nechapem, ved hrat normalne borci ukopu remizu s prstom v nose

Reagovat
Čenda

Hmm, Ange fakt bude class materiál. Jsem zvedavej na tiskovku, ale už teď si myslím, že zas bude za krále, a oprávněně.

Reagovat
masly008

A co by tam měl říct? Že má hráče dementy a taktika v 9 byla jak v pralese?

Prostě to prosrali.

Reagovat
jk

"I feel sick. That's how I feel. I feel sick to be part of this."

Reagovat
masly008

na mě spíše česky prosím

Reagovat
J0EL

tak dalsi do partie?

Reagovat
Čenda

Fakt mi poslední dobou přijde, jako bys četl a reagoval na něco jinyho, než člověk napíše

Reagovat
masly008

Tak mi vysvětli čím je ten class materiál,asi jsem to blbě pochopil.

Reagovat
vodka

podle me je uplne cajk, kdyz rekne, ze se drzeli svoji filozofie a prohrali, na tymu jde videt, ze jeho styl berou za svuj a tohle je proste kktina, ktera se stane. ja jsem fascinovany, ze jak Porro, tak Hojerg jsou na stejne vlne, coz bych nikdy netipnul. Navrat Diera je k tomu jina pohadka

Reagovat
jk

"It's just who we are mate, It's who we're gonna be as long as I'm here. We go down to 5 men, we'll have a go".

❤️

Reagovat
vodka

omg, on je fakt nejvetsi sympatak

Reagovat
Čenda

závist(moje).

Reagovat
Čenda

A teda tím komentem jsem reagoval na ten pratelskej pozdrav po konci zápasu s Pochem. Respekt, bez emocí, vřelý, paráda. Bejt tam Tuchel vs Conte, tak se tam ještě teď tahají za ruce

Reagovat
janinho

nic proti chelsea, ale mna dneska utvrdili ze k spicke maju neskutocne daleko. sak neboli schopni zatlacit supera v 9tich. nechapem ze spurs sa nie ze dostali cez polovicu ihriska ale 2 krat boli centimetre od vyrovnania. keby romero a udogie nemali v hlavach vymetene tak to skonci trochu inak. oliver by si mal teraz jebnut riadneho frtana rovno v satni.

Reagovat
Svatej

Reagovat
JIMMY-PO

uvidime ci tento zapas zlomi celu sezonu, nechapem naco hrali tak riskantne vzadu, mi prislo ze do plnych by mali velky problem, co uz, bojovnost super aj atmosfera ...asi moja trapna a iracionalna nenavist k Chelsea len tak nezmizne

Reagovat
masly008

Já bych tu obranu chápal kdyby v těch 9 prophrávali,ale byla to remíza a chelsea by se do plných hodně natrápila.Tohle byl prokauč.

Reagovat
JIMMY-PO

hej aj ja si myslim, mali odhodit hrdost, stat na 16stke a odkopavat do kukurice

Reagovat
masly008

to zase ne, ale kdyby byli třeba 5 metrů před 16 ta tahle chelsea by nic asi nevymyslela a pořád tam byl Son.

Reagovat
jk

I přes otřesný výsledek musím pochválit všechny co nastoupili v základu a dohráli do konce.

Reagovat
Svatej

Reagovat
janinho

pokial maddison nebude dlho off tak tento zapas moze byt dobra facka na vystrahu, lebo to momentum sa z tohto zapasu da vyuzit. treba nejak zvladnut zapas vo wolves, potom je repre pauza. van de ven bude mimo dlho, romero snad pojde na psychiatriu a treba nejak poriesit stoperov. ale zaloha a utok je na tom dobre.

Reagovat
mistr129

Tam by možná místo “všechny” šlo dát “oba”

Reagovat
Nikikrew

Invicibles

Reagovat
Jesfey

Tpc, tak on to fakt ofsajd Diera nebyl, jak jsem psal

Reagovat
janinho

nechapem ze to VAR vobec neskumal, lebo to vobec nebolo jasne od koho to slo...

Reagovat
masly008

vždyť to zkoumali a našli zábět že to šlo od hráče spurs dle mě.

Reagovat
Jesfey

Myslel jsem si taky, že to kontrolovali, protože ta pozice v offsidu byla celkem jasná, ale ti blbci u VARu dle těch záběrů dělali hrozné blbosti. Pořád ten jeden záběr pouštěli dokola, oddalovali ho a přibližovali...

Reagovat
jk

Tě asi nenapadlo, že kontrolovali pozici všech tři hráčů chelski co tam stáli v linii že? Nepřekvapivě.

Reagovat
Jesfey

Chtělo by to přečíst celý komentář a ne jen vypichovat to, co se ti hodí proti mně. Čáry celkem jasně ukázaly, že se o offside nejednalo, k čemu oddalovat a přibližovat jeden a ten samý záběr (pokud tedy neexistuje tlačítko "undo", čemuž se mi nechce věřit) a nakonec, nepodívali se na to, na co se měli podívat jako první.

Zkusils to. A opět se ti to nepovedlo. Nepřekvapivě.

Reagovat
jk

Takže gól měl platit. Posíláme statement.

Reagovat
bbbauch

To proslouzeni balonu bylo od Bentancura, kterej balon liznul, pres Silvu k Dierovi. Tam byl offside spravne odpiskanej.

Reagovat
tweek

No ve studiu Canal+ Tvaroh rikal, ze to Silva chtene tecoval, takze to melo rusit offside. Tak nevim jak je ten vyklad pravidel, ale tohle asi nesoada do kolonky chteneho hrani a tedy zruseni offsidu, ne?

Reagovat
bbbauch

Tak to by si Tvaroh mel nastudovat pravidla

Sice to Silva hrat chtel, ale jeste se tam posuzuje, zda mel opravdu moznost s tim micem neco udelat (nahrat, odkopnout). A to v tomhle pripade nemel, takze se offside spravne nerusil.

Reagovat
J0EL

Reagovat
vitasrp

Ty píčo, to fakt řekl? Tohle se nedá považovat za vědomé zahrání, i kdybych měl v sobě deset panáků. Frajer je v souboji, ve výskoku a týpek před tebou ještě tečuje balón.

Reagovat
tweek

Jj, prezentace, jako ze oni jedini si toho vsimnuli a jeste se tam na tom vsichni utvrdili

Reagovat
Mastný Chobot

10cm pred ním loptu Bentancur tečuje a on ju "chcel hrať"? Zaujímavá teória

Reagovat
M0rb1D4S

A taky možná proto Tvaroh radši skončil s fotbalem a sedí v křesle v televizi. Moc se v tom asi nevyznal.

Reagovat
icefish

Zas bych na něj takhle nenasazoval, je to celkem chytrej kluk a podcasty s ním měli vždycky úroveň. Tak se jednou mýlí, no

Reagovat
bbbauch

Tvarohu?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele