PREMIER LEAGUE - 26. KOLO

11.02.2006, 16:44, aktualizováno 14.02.2006, 08:10
Aktuality
Největším překvapením je bezesporu třígólový výprask Chelsea v Middlesbrough. Toho využil Manchester, vyhrál v Portsmouthu a o trochu se Chelsea přiblížil. Čtyřzápasovou sérii bez vítězství ukončil Liverpool výhrou ve Wiganu, Aston Villa opět prokázala nevyrovnanost a prohrála doma s Newcastlem 1:2, Fulham rozstřílel West Bromwich 6:1, Arsenal jen remizoval 1:1 s Boltonem, Tottenham veze jen bod z posledního Sunderlandu, West Ham jasně přehrál Birmingham.

Riverside Stadium zažil báječné odpoledne. Steve McLaren udělal v sestavě oproti nepovedenému zápasu proti Aston Ville tři změny a jeho tah mu vyšel. Hned ve 2. minutě překonal Petra Čecha Fabio Rochemback a český brankář neměl čisté svědomí. Těsně před koncem prvního poločasu přidal druhou branku tahoun domácí ofenzívy Downing a na 3:0 upravil skóre po odvážném slalomu Yakubu. Blues sice opticky měli více ze hry, ale zcela selhali v koncovce, Crespo se po celý zápas neprosadil a oživení do hry nepřinesl ani střídající Cole. Suverén soutěže tak utrpěl nejtěžší ligovou porážku pod vedením José Mourinha.

Manchester United si výhrou 3:1 v Portsmouthu upevnil druhou příčku v tabulce. Rudí ďáblové rozhodli o výhře už v prvním poločase. V 18. minutě po Giggsově střele vrátil odražený balón hlavou do prázdné brány Van Nistelrooij a poté se dvakrát předvedl portugalský kouzelník Ronaldo. Ve 38. minutě nádhernou dělovkou z 25 m zvýšil a ve 45. minutě po centru Rooneyho uzavřel povedený první poločas United. Ve druhém poločase již hosté kontrolovali hru a bez problémů dovedli zápas do vítězného konce. Čestný úspěch Portsmouthu zaznamenal v 87. minutě po rohovém kopu hlavičkující Taylor.

Liverpool po středeční porážce na půdě Charltonu zabral a odváží si tři body z Wiganu. Postaral se o ně Hyypia, který po Carragherově obloučku za obranu z voleje překonal domácího Pollitta. Finský stoper vstřelil svůj první gól v sezóně a zajistil jím hostům pátou výhru na hřišti soupeře v dosavadním průběhu Premier League, na čemž nic nezměnila ani převaha Wiganu ve druhém poločase. V dresu Reds se poprvé v základní sestavě objevil Robbie Fowler.

Everton pokračuje ve výborných výkonech, tentokrát v Goodison Parku narazil Blackburn. O jedinou branku zápasu se postaral ve 33. minutě po centru Artety hlavou kanonýr Beattie. Od 10. minuty přitom hráli domácí v deseti bez vyloučeného gólmana Turnera. Při zraněních Martyna a Wrighta se do brány postavil až čtvrtý brankář domácích, teprve devatenáctiletý John Ruddy a ve svém debutu v Premier League vychytal čisté konto.

Newcastle si odvezl cenné tři body z Villa Parku a nový manažer hostů Glen Roeder slavil první vítězství. Straky měly drtivý nástup, ve 2. minutě otevřel střelecký účet zápasu Ameobi. Za Aston Villu vyrovnal v 16. minutě ve formě hrající Luke Moore, ale hosté brzy odpověděli, ve 29. minutě se trefil levačkou k tyči Charles N'Zogbia. V 55. minutě se na trávníku objevil Milan Baroš a hned za pět minut mohl srovnat skóre. V pokutovém území byl sražen Babayarem, který byl navíc vyloučen. Penaltu však český reprezentant neproměnil. V hektickém závěru trefil domácí Ridgewell břevno, Newcastle však výhru uhájil.

Fulham doma doslova zničil West Bromwich, nasázel mu šest branek. První poločas byl v režii islandského forvarda Heidara Helgusona, který vstřelil dva góly. Po změně stran zvýšil ve 48. minutě Radzinski a o deset minut později si Helgusonovu ránu srazil do vlastní branky hostující zadák Davies. V závěru padly ještě tři branky, za hosty snižoval Campbell, radost domácím fanouškům udělal dvěma zásahy střídající Collins John.

Na Highbury odvrátil porážku domácích až v nastaveném čase Gilberto Silva. Bolton šel do vedení ve 12. minutě, kdy Nolan obloučkem překonal Lehmanna. Kanonýři měli převahu, ale nedařilo se jim překonat dobře fungující obranu Wanderers. Povedlo se to až Silvovi, který tak zabránil druhé porážce Arsenal za sebou na domácí půdě.

Tottenham po více než měsíci přivezl bod z hřiště soupeře, i když na půdě posledního Sunderlandu jistě myslel na plný zisk. Měl k němu nakročeno, ve 38. minutě milimetrový centr Defoa poslal do sítě Robbie Keane a Kohouti až do konce drželi vedení, v 89. minutě však střídající Darryl Murphy svým prvním gólem v dresu Sunderlandu vyrovnal na konečných 1:1. Sunderland zůstává beznadějně poslední, letos ještě doma nevyhrál a jeho naděje na udržení jsou už jen velmi teoretické.

Manchester City dal potřetí za sebou doma tři góly a potřetí z toho bylo vítězství, Charlton však dvakrát dokázal odpovědět. Byl to zápas dvou poločasů, první až na vedoucí gól domácígho Dunneho nenabídl zhola nic, ve druhém pak během 21 minut padly čtyři branky. Nejprve vyrovnal Darren Bent, na což za tři minuty odpověděla zimní posila v dresu City Georgios Samaras. V 62. minutě svůj skvělý výkon korunoval gólem na 3:1 Joey Barton, který u obou předchozích asistoval. Charlton o chvilku později zásluhou Marcuse Benta snížil, ale Karkouriho v závěru vychytal James a domácí se radovali z výhry 3:2.

V pondělní dohrávce West Ham bez potíží přehrál trápící se Birmingham a díky pětizápasové šňůře bez ztráty bodu se posunul na šesté místo v tabulce. West Ham od začátku dominoval a už v jedenácté minutě vedl zásluhou Harewooda. Na obrazu hry se nic nezměnilo ani po přestávce a v 63. minutě bylo prakticky rozhodnuto. Martin Latka zahrál ve vápně rukou, dostal žlutou kartu a domácí kopali penaltu. Tu sice Harewood neproměnil, ale dostal se k dorážce a zvýšil na 2:0. Na konečných 3:0 pro West Ham přidal hned o dvě minuty později po Scaloniho centru Dean Ashton.


Tabulka:
1. Chelsea FC26213252:1666
2. Manchester United26166452:2754
3. Liverpool FC25146531:1748
4. Tottenham Hotspur26129535:2245
5. Arsenal FC25125839:2041
6. West Ham United26125939:3441
7. Bolton Wanderers24109530:2339
8. Wigan Athletic261231130:3239
9. Manchester City261141136:3037
10. Blackburn Rovers251141031:3137
11. Everton FC261131219:3236
12. Charlton Athletic251031232:3733
13. Fulham FC26951236:3732
14. Newcastle United25951124:2932
15. Aston Villa26791032:3530
16. Middlesbrough FC25771133:4428
17. West Bromwich Albion26751424:3826
18. Birmingham City25551521:3720
19. Portsmouth FC26461618:4518
20. Sunderland AFC25241918:4610


Příští kolo
23.02.2008
Tottenham Hotspur - Chelsea FC
Birmingham City - Arsenal FC
Liverpool FC - Middlesbrough FC
Fulham FC - West Ham United
Newcastle United - Manchester United
Manchester City - Everton FC
Reading - Aston Villa
Portsmouth FC - Sunderland AFC
Wigan Athletic - Derby County
Blackburn Rovers - Bolton Wanderers



Autor: Petr Skácel, Petr Starý

Komentáře (66)

Přidat komentář
HOST*

Chelsea 0-2!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

velkohubý Mourinho už počítal body!Chce to trochu pokory hoši.V poslední době nějak dochází síly.Barca vás převálcuje.Velmi se mi líbí Messi,Ronaldinho,Etoo a Deco.To je neskutečná síla!

Reagovat
sansiro

To je taky pořád dokolečka to stejné...

Reagovat
HOST*Tomas

Jednou za dlouhou dobu prohrali a vy jste z toho posrani.Vsimni si ze v lize prohrali teprve po druhe od te doby co je tam mourinho.tak laskave drzte hubu o tom ze nemaji formu.Lampard je nejlepsi a Barcelonu porazi,to si piste

Reagovat
sansiro

To jako nemůžou prohrávat (prohrát)?

Reagovat
HOST*

Kdyby se chovali korektně tak bych to bral.vím že pořád nemůžou vyhrávat to neumí nikdo,ale ta Mourinhova arogance je otřesná.Měl by se naučit mít respekt k soupeři.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

3-0-

Reagovat
smazaný uživatel

Som zvedavy co si zase vymysli Mourinho..

Zly rozhodca,ovplivneny vysledok abo co???

Som fakt zvedavy

Reagovat
smazaný uživatel

tak to sme dvaja

Reagovat
HOST*

jsme 3

Reagovat
Shevchenko

4

Reagovat
smazaný uživatel

5!

Reagovat
smazaný uživatel

6

Reagovat
smazaný uživatel

7

Reagovat
HOST*annie #26

ja myslim ze mourinho neni ten typ trenera co by ospravedlnoval spatnou hru, spis svym hracum jeste vynada... pokud se na neco vymlouva tak ma vetsinou pravdu.. a po tomto zapase uznal ze si zaslouzili prohrat... to ze je arogantni a nektere jeho vyroky jsou padle na hlavu je jina vec...

Reagovat
Messiáš

Mlč.A běž se sama ospravedlnovat , myslím si , že seš to zrovna ty s toho webu Chelsea.Ta , která si tam musela vymyslet něco o Ronaldinhově nej. 11.

Reagovat
HOST*annie #26

Cože? ja sem nic nevymýšlela?!! Tu jedenáctku - no v podstatě to byla "dvanáctka" protže na každý post měl vybrat tři nje hráče... no každopádně jsem si to nevymýšlela - vymyslel si to sám ronaldinho - neznamená že když tam byli hráči chelsea a ne hráči barcy že jsem si to vymyslela... co je mi potom koho si dal ronaldinho do své jedenáctky - já o tom jen napsala článek!!! jo a já s enemám za co omlouvat nebo cos to tam psal...

Reagovat
HOST*

Souhlasim s tebou.Konecne nekdo rozumny

Reagovat
HOST*

8

Reagovat
HOST*Tomáš

Proc by si mel neco vymyslet?Jestli sis nevsiml ty osle tak priznal ze to byla zaslouzena prohra.Tak co to tady meles ty kokote

Reagovat
HOST*Mandos.8

Těch 3:0 jsem ji vůbec nepřál.

Reagovat
HOST*Mandos.8

Mě docela sklamali kanonýři, ale aspoň že G. Silva stihnul vyrovnat.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je pěkný, vzhledem k naší "formě" se mizérie Chelsea hodí. BTW slyšeli ste o jejich zdemolovanym trávníku? To nám taky "pomůže"...

Reagovat
HOST*plechi

hezkyyyy 6:1 kotéééél

Reagovat
HOST*

http://www.gove.wz.cz - (R)Evoluce České Kinematografie

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se teď už Chelsea probere - ty výkony šli už delší dobu dolů.

I když minulej rok touhle dobou to taky nebylo nic moc a přes barcu i bayern sme se dostali celkem s přehledem

Reagovat
HOST*

Je zajímavé, že hodně fanoušků Barcy kritizuje aroganci Chelsea a Mourinha, ale platí tady pravidlo, že by si měl každý zamést před svým prahem, vzhledem k tomu jak jsou fanoušci Barcy arogantní vůči ostatním týmum, jak čekají až jiné velkokluby prohrajou, aby jim to tady mohli vyčíst. Každý tým má právo prohrát a zrovna Barcelona, která byla v minulých letech dole by měla mlčet a radovat se z toho, že letos hraje dobrý fotbal.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli si doteraz nepochopil, tak tu ide predovsetkym o Mourinha a jeho zvasty. TO, ze su fandove arogantny mozes vidiet na Sparta vs. Slavia i BArca vs. Real , vsade.

je hezke , ze si se snazil , ale nabuduce si to trocha premysli

Reagovat
ronaldinho_10

A od čeho to jsou fanoušci? Když jsem fanoušek Barcelony, tak je jasný, že mě těší prohra rivala, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

ronaldinho, autorizuj si mě., prosím, na ICQ. Jsem jiriczek.rezeczek a NUTNĚ s tebou potřebuju něco probrat, díkec

Reagovat
HOST*

Mourinho si může říkat co chce, má na kontě daleko víc úspěchů než celá Barcelona. Vyhrát Ligu mistrů s Portem to dokáže jen génius nebo blázen. A na úspěších Chelsea je vidět že je spíše génius. Chelsea má v současnosti asi nejlépe poskládaný tým, snad jen Juve ji může konkurovat. Barcelona je tým bez golmana, Chelsea dostane tři goly jednou za sezonu, barca hned prvni zápas v Londýně.

Reagovat
smazaný uživatel

víc spěchů než celá BArca.

Opravd u na tom trváš?

Reagovat
HOST*Becks

Konečně!!!Delší dobu už Chelsea hraje hovno plichta s Charltonem s AVillou a teď vejprask s trápícím se Middlesbrough..prosím pana Terryho a pana Mourinha ať si nechají příště jejich předsezónní žvásty o tom jak jejich tým neprohraje ani jednou v sezónně!!Tohle může říct akorát namyšlenej kkt!!Ted tam má Terry trři fíky čumák dole!Hlavně že Mourinho po minulym kole prohlašova:15 bodů-titul už je náš....ze všeho nejvíc bych si přál aby titul získal Manchester a viděl tu tvojí držku jak se vymlouvá na různý kktiny!!!Mourinho tvoje slabina je,že nemáš pořádnýho kanonýra...10 gólů Lampard,5 Terry,9 Drogba,3 Gudjohnsen.....všichni po 4 či po třech ale chybí klasickej kanonýr,ale k tobě žídnej nechce,takže máš smůlu!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*annie #26

Prosím tě neurážej terryho... to že jendou za rok dotanou tři góly no bože... navíc zrovna terryho chyba to nebyla a před sezonou nic podobnýho jako že ani jednou neprohrajou nikdo z nich neprohlašoval!!! příště si nevymýšlej... a lampard dal gólů 13 jen tak mimochodem a terry 2, ale to je jedno... a myslím že chelsea typickej kanonýr až tak nechybí... je celkem jedno kdo dává góly hlavně že je někdo dává... a kdyby mourinho furt nestřídal crespa s drogbou tak by podle měl jeden z nich gólů víc... navíc je celkem fajn že góly dává víc hráčů než jen jeden klíčovej...

Reagovat
Messiáš

Né kdo to kdy tvrdil???Mourínho je namyšlenej.Vždyt Mourinho to je ten , co zná základy slušného chování.Taky se vůbec nevymlouvá.

Reagovat
HOST*annie #26

Reagovat
HOST*Becks

S tima gólama jsem to řek obrazně..nikam jsem s enedíval do statistik,řek jsem to z fleku a to prohlášení co řek Terry že neprohrajou ani jednou v sezoně jsem viděl na vlastní oči v TV!!!!!!!!Takže mi neřikej že si vymejšlim a Cheslea chybí typickej kanonýr,vsad se že Morinho bude chtít v létě zase koupit někoho jako:Shevchenko,Eto´o(toho už chtěl ted),Luca Toni,Trezeguet nebo někoho takovýho jenomže nikdo k němu nepude!!!!!

Reagovat
HOST*annie #26

To že bude mourinho někoho chtít koupit neznamená že nám až tak chybí - taky si teď dotáhl manicheho kterej je nám na akorát tak na *****... je pravda že kdybysme měli někoho kdo dá za sezónů 25 gólů bylo by to fajn, ale až taková tragédie že nikoho takovýho nemáme to není... mamé drogbu - ten hraje dobre a navíc vytvárí i šance pro ostatní.. potom crespa a carltona colea...

jo a to o tom co říkal terry no nevim ja sem to neviděla, a nějka mi to k terrymu nesedi že by něco takovy řikal asi si špatně rozumněl no ale pokud něco takovyho řekl tak to s tim nic nenaděla jen jsem si myslela že ma trochu vic rozumu...

Reagovat
HOST*Becks

No máš pravdu že takovej Maniche opravdu k h****

ale vem si kdyby měla Chelsea útok Nistelrooy-Rooney...to by byla Chelsea ještě silnější..toho Terryho jsem slyšel v rozhovoru jak řiká:Máme ještě lěpší než kdy jindy,máme na to abychom neprohráli ani jeden zápas v sezoně a získali titul!!Něco podobného následovně prohlásil Mourinho.....jinak mně se nelíbí Chelsea celkově..tedy především její herní styl,protože se mi zdá nudný,ale musim uznat je to velmi účinné a vyhrává se což je nejdůležitější..z toho předchozí příspěvku jsem poznal že jsi holka,což je zajímavé!!

Reagovat
HOST*annie #26

no vídíš řekl MÁME na to abychom neprohráli ale neřekl že neprohrajem... sice je to slovíčkaření, ale docela to mění význam teda apsoň podle mě jo a je pravda že někdy hraje docela nudně - taky mě to štve ale s tim nic nenadělam zase jsou zápasy kdy hraje vážně dobře a i útočně! myslím že je otázkou času kdy bude hrát útočnější fotbal - už oproti minulé sezóně teď hraje útočněji... a s útokem jako je rooney by to bylo vážně super, ale to už by asi někteří lidi nezvládli... a taky podle mě se třeba drogba ještě zlepší a pak budem dávat víc gólů a časem třeba získáme i nějakýho kanonýra... všehcno nemůže být hned... podle mě je důležitější abysme vychováli dobrý hráče protože pořád někho kupovat taky není dobrý i když teď máme peníze ale co bude za pár let...

Reagovat
HOST*Becks

No..máš drobet pravdu je to sice slovíčkaření,ale pravda to je,ale každopádně to řikat vůbec nemusel,protože mu muselo být jasné že tak jako tak prohrajou!!!no mně se zdá na Chelsea špatné,že třeba ani na lavičce nejsou žádné mladé naděje do příštích let.....vždyť lavička jsou samí kvalitní hráči, to sice jo,ale ne odchovanci!!Já třeba fandim Man.Utd už řadu let a samozřejmě přišly dobré a ted i ta horší léta ale i když se dařilo tak se hrálo s odchovancema tenkrát(Nicky Butt,David Beckham,Paul Scholes,Ryan Giggs,Gary Neville,Phill Neville atd.) z těch dnešních to jsou(Kieran Richardson,Philip Bardsley..dále pak mladý sice né odchovanec Rossi,Pique)tohle u Chelsea nevidíš jen někoho koupit!!!!!!!!!Nic víc!!!!!

Reagovat
HOST*annie #26

Já vím a to se mi na chelsea taky nelíbí, ale věřím že jim to dojde že jen kupovat nejde že se musím i vychovávat... však na manechestru se mi líbí to že maj docela hodně odchovanců atd... ale co nadělám prostě mám ráda chelsea a to už nezměním ani to změnit nechci.. koncekonců každej klub má nějkaý chyby...

Reagovat
HOST*Becks

No ono jim nic jiného taky nezbyde,protože je už odsouhlasená ta kvóta Uefy pro evropské poháry že musí být několik odchovanců do určitého věku na soupisce...nevim od jakého roku to platí,kolik hráčů to budea jak je to přesně definovaný,ale proto taky Chelsea investovala ty prachy do tý akademie!!Co mi do teď mrzí jak z UTD tehdy odešel David Beckham...z Davidem z 10 sezon 7 titulů..bez něj ani jeden je mi jasné,že to není jedním hráčem,ale tenkrát tam byla utvořena parta,ktarou Ferguson roztrhal odchody Beckhama,Butta a ted i Nevilla a chce vychovat novou generaci....tak uvidíme

Reagovat
HOST*annie#26

Uvidíme... já osobně myslím, že manchester se určitě zvedne a začne podávat vyrovnanější výkony - některý ty jeho porhry... navíc každej klub má občas nějakou krizi - koukni se na arsenal ten je na tom ještě hůř

Reagovat
HOST*

Becjham hrál dobřes snad jednu sezonu.. titul united vystříleli yorke a cole, beckham jen sekundoval, je to namachrovanej týpek, kterej ze sebe dělá hvězdu i když hraje průměrně..

Reagovat
HOST*Becks

Kecáš absolutní nesmysly!!!!!!A za co myslíš že dostal tyto ocenění:1997-Talent roku

1997-cena sira Matta Busbyho

1999-2. v anketě Zlatý míč o nejlepšího fotbalistu Evropy

2000-2. místo-světový fotbalista roku Fifa

2000-Hráč roku ve Velké Británii

2001-Nejužitečnější hráč anglické sezony 2001/2002

2001-Britský sportovec roku

2001-Světový fotbalista roku(druhé místo),čtvrtý v anketě zlatý míč!!

Tak co pane chytrej..nevyjmenoval jsem vše....nevypsal jsem ani klubové úspěchy!!!!!!!!!!tekže mi nevykládej že se mu povedla jen jedna sezonna a že je to prúměrný hráč a namachrovanej týpek..a hádej kdo nahrál na většinu gĺo Yorkovi a Colovi no??????Než kecneš kravinu tak přemejšlej

Reagovat
HOST*Becks

No Arsenal to je velký zklamání......Manchetser teď každou sezonu prohrává celkem zbytečně zápasy s relativně slabšími soupeři(domas Blackburnem,v Blackburnu,výprask v Boro,remíza doma s Evertonem atd.)Tyto body pak chybí,protože s těmi silnými kluby se utd. vede porazili Chelsea i Liverpool a remíza s Arsenalem.Ještě doufám v titul i v tuto sezonnu,Chelsea ještě párkrát kiksne a hotovo no je to málo pravděpodobné ale nic není nemožné

Reagovat
HOST*annie #26

No já doufám, že už chelsea neudělá žádný nějaký větší chyby neudělá a že titul získáme - ale stát se může cokoliv... věřím že spoustu lidí by to jen potěšilo... no ale pokud příští sezónu manu takový chyby dělat nebude bude zajímavý kdo nakonec příští titul získá.. navíc i liverpool se teď nějak zvedá... jinak hezky se mi s tebou povídalo

Reagovat
HOST*Becks

No já taky doufám,že v příští sezóně nebudou prohrávat s těmi slabšími soupeři,ale musí v první řadě koupit nějakého výborného záložníka,po odchodu Keana a navíc teď po problémech Scholese s rozostřeným viděním chybí dva střední záložníci,takže tam hraje přeškolený útočník Alan Smith,John O´Shea,Kieran Richardson nebo Wayne Rooney.

Mně se s tebou taky dobře povídalo a doufám že se tu sejdem třeba při příštím kole anglické premier league..doufám v porážku Chelsea

Reagovat
HOST*Becks

No ono jim nic jiného taky nezbyde,protože je už odsouhlasená ta kvóta Uefy pro evropské poháry že musí být několik odchovanců do určitého věku na soupisce...nevim od jakého roku to platí,kolik hráčů to budea jak je to přesně definovaný,ale proto taky Chelsea investovala ty prachy do tý akademie!!Co mi do teď mrzí jak z UTD tehdy odešel David Beckham...z Davidem z 10 sezon 7 titulů..bez něj ani jeden je mi jasné,že to není jedním hráčem,ale tenkrát tam byla utvořena parta,ktarou Ferguson roztrhal odchody Beckhama,Butta a ted i Nevilla a chce vychovat novou generaci....tak uvidíme

Reagovat
HOST*Tomas

Co to mas za debilnim keci ty vole jeden.Prohrali podruhe v sezone a ty si z toho mokry ty chuju

Reagovat
HOST*Becks

Mně nejde o to,že prohráli,přečti si pořádně ten příspěvěk!!!!!!!!!řikam o tom,aby Mourinho drobet zachoval úctu k soupeřům a neřikal pořád to co řiká,jako po zápase s Liverpoolem náskok 15 bodů-titul je náš!!Nebo před sezonou že neprohrajou ani jeden zápas

Reagovat
HOST*1860

To seš ty, jaks e ti líběj ty, fauly a zranění? seš pěknej blbec a beckham rovněž..to konečně potvrzuje , že seš jeho fanouškem..měl by ses zamyslet

Reagovat
HOST*Becks

Moji oblíbení hráči jsou ALAN SMITH,protože to je fak parádní bombarďák!!!Do všeho jde s rizikem nebojí se o nohy,nebojí se někomu zajet,sem tam někoho veme to je taky pěkný zlepšuje to atraktivnost hry..další můj oblíbenec je ROY KEANE..to je taky výborný hráč-kontroverzní,pár skandálu,tvrdý nesmlouvavý,prostě jak má být!!a další můj nej oblíbenec je DAVID BECKHAM-anglická modla,hrdina anglického fotbalu..mistr kopací techniky,mistr přímých trestných kopů........Tak co tomu řikáte???

Reagovat
HOST*Andy

Máš komplex chlapče!

Reagovat
HOST*

Já osobně fandím Barceloně a přiznávám,že mě příjde,že trochu dochází dech ale věřím jim.Fandím Barceloně od 99 a fandil jsem jim pořád i když se nedařilo!Ale teď se ta věrnost začíná vracet a věřím,že dlouho bude i když Real se začíná zvedat!A jak to vypadá,tak i Valencie!Budou to dobrý mače!!!!!!Všichni proti Chelsea.SMRT Chelsea!!!!!!!!!!

Reagovat
ronaldinho_10

Na záčátku povídal, že pokud Chelsea nevyhraje tři zápasy tak končí ve funkci trenéra! Nevím, jestli to myslel na celou sezónu, nebo tři nevítězný zápasy v řadě, ale bylo by fajn, kdyby teď ještě dvakrát prohráli či remizovali. Bylo by zajímavý sledovat, jestli by dostál svým slovům, že po třech zápasech, kde Chelsea nevyhraje složí funkci. Moc bych mu to přál, když má pořád takovéto řeči

Reagovat
smazaný uživatel

pokud viem tak , ze ak prehra tri zapase v rade, tak konci

Reagovat
HOST*Andy

Barcelona opět nezklamala!

Reagovat
HOST*empty

podle formy nasich reprezentacnich hracu moc sanci nedavam. Cech chyta ho..o, baros to je kopac co nedava goly...budeme radi kdyz neprohrajem s ghanou...

Reagovat
HOST*empty

samozrejme myslim MS 2006

Reagovat
HOST*wask

ceska repre to zmrda az v tom nasem uspokojenem semifinale

Reagovat
Radin

Nevíte please kde sehnat češtinu na tuto hru?

Reagovat
HOST*Michal

Tak jsem se ve Sportovních novinách na Nově dozvěděl, že Ashley Cole si dal málem vlastňák.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele