Předběžná nominace Ghany na APN

15.12.2011, 18:32
Aktuality
Trenér ghanské reprezentace Goran Stevanović zveřejnil pětadvacet jmen, ze kterých vzejde konečná třiadvacetičlenná nominace na Africký pohár národů, kde se Černé hvězdy střetnou v základní skupině s Botswanou, Guineou a Mali.

Brankáři: Adam Kwarasey (Stromsgodset), Daniel Adjei (Liberty Professionals), Ernest Sowah (Berekum Chelsea).

Obránci: Samuel Inkoom (Dněpropetrovsk), John Paintsil (Leicester), Daniel Opare (Standard Lutych), Masawudu Alhassan (Janov), Lee Addy (CZ Bělehrad), John Boye (Rennes), John Mensah (Lyon), Jonathan Mensah (Évian), Isaac Vorsah (Hoffenheim).

Záložníci: Charles Takyi (St. Pauli), Emmanuel Agyemang Badu (Udinese), Derek Boateng (Dněpropetrovsk), Anthony Annan (Vitesse), Mohammed Abu (Stromsgodset), Kwadwo Asamoah (Udinese), Sulley Muntari (Inter Milán), André Ayew (Marseille).

Útočníci: Emmanuel Baffour (New Edubiase), Prince Tagoe (Bursaspor), Derek Asamoah (Pohang Steelers), Asamoah Gyan (Al Ain), Jordan Ayew (Marseille).

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

záloha hodně nadupaná ..

Reagovat
smazaný uživatel

a to chybí Essien a Boateng

Reagovat
Lorcan

K.P. Boateng myslím někde řek, že s repre končí

Reagovat
smazaný uživatel

Frimpong by tam mohl ještě byt...když mákne může to byt druhý Essien

Reagovat
Lorcan

Reagovat
smazaný uživatel

Kingson nikde

Reagovat
smazaný uživatel

V gólmanovi by viděl slabinu, ale patrně na tenhle ročník AFC by to mohlo stačit.. každopádně Ghana je největší kandidát na vítězství

Reagovat
smazaný uživatel

... Daniel Adjei myslím je ten mladík, co vychytal finále proti Kanárkům na MS-20(2009)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele