Předběžná nominace Argentiny na CA

05.05.2016, 12:59
Aktuality
Předběžná nominace Argentiny na letošní Copa América Centenario:

Brankáři: Mariano Andujar (Estudiantes La Plata), Nahuel Guzman (Tigres UANL), Agustin Marchesin (Santos Laguna), Sergio Romero (Manchester United), Geronimo Rulli (Real Sociedad).
Obránci: Milton Casco (River Plate), Martin Demichelis (Manchester City), Ramiro Funes Mori (Everton), Ezequiel Garay (Zenit), Jonathan Maidana (River Plate), Emmanuel Mas (San Lorenzo), Gabriel Mercado (River Plate), Mateo Musacchio (Villarreal), Nicolas Otamendi (Manchester City), Javier Pinola (Rosario Central), Gonzalo Rodriguez (Fiorentina), Marcos Rojo (Manchester United), Facundo Roncaglia (Fiorentina), Leonel Vangioni (River Plate), Pablo Zabaleta (Manchester City).
Záložníci: Ever Banega (Sevilla), Lucas Biglia (Lazio), Augusto Fernandez (Atlético Madrid), Matias Kranevitter (Atlético Madrid), Javier Mascherano (Barcelona), Javier Pastore (Paris Saint-Germain), Roberto Pereyra (Juventus), Enzo Perez (Valencia), Guido Pizarro (Tigres UANL), Erik Lamela (Tottenham Hotspur), Angel Di Maria (Paris Saint-Germain), Nicolas Gaitan (Benfica),
Útočníci: Lautaro Acosta (Lanus), Sergio Aguero (Manchester City), Angel Correa (Atletico Madrid), Paulo Dybala (Juventus), Gonzalo Higuain (Napoli), Ezequiel Lavezzi (Hebei China Fortune), Lionel Messi (Barcelona), Carlos Tevez (Boca Juniors)

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (463)

Přidat komentář
raduinho

Předběžná nominace letošního vítěze CA

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevypadá to špatně.. V bráně bude Rulli?

Reagovat
raduinho

Romero.

Reagovat
smazaný uživatel

útok jako vždy neskutečnej....

Reagovat
LFC & STEVEN 8

guzman, marchesin, romero - casco, funes mori, garay,otamendi,rojo, roncaglia, zabaleta - banega, biglia, fernandez, mascherano, pastore, lamela, di maria, gaitan - aguero, dybala, higuain, messi, tevez.

Reagovat
rel7

že by se Icardi ani nevešel do předběžné nominace když je v ní třeba Dybala?

jinak co ti brankáři? doufám že z nich je někdo schopný posadit toho šaška, když v nominaci nejsou věčně opomíjení Caballero a Barovero

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl vzít Manuela Lanziniho.

Reagovat
Baronne

Tak Francík byl famózní, že by se nám usadili tři jedničky v NHL? I když to bude mít pekelně těžký, ale to ještě na farmě máme hodně slibnýho Vaněčka, Kořenáře a Vladaře.. No gólmany asi řešit nemusíme

Reagovat
Masi

On Grubauer je ale také výborný, takže momentálně určitě bude tahat Pavel za kratší konec. Naštěstí i ty dvojky odehrávají solidní porci zápasů, tak snad si užije alespon to.

Reagovat
havrys99

Tre Kronor Stars zatím šlape na výbornou

Reagovat
smazaný uživatel

no, zatim teda ohromny zklamani tampa :) a vyrazne vice jsem taky celak od san jose a dallasu ... colorado, edmonton a anahaim beru jako zajimavy prekvapeni :)

ale jinak jsem z ty hry zatim zklamany ... tim, ze se snizil pocet startu je to vic o rozhodovani se, zda vubec bude nejaky hrac hrat, nez ktery bude hrat hrac ...

Reagovat
Hokaido

Tampa zatím hrozná, dneska jsem koukal na celej zápas a Rangers nás určitě přehrávali. Nebýt Vase, tak je hotovo daleko dřív, ten byl opět fenomenální. Začínám si myslet, že výměna Coopera by asi nebyl úplně špatný nápad.

Jinak fakt výborně hrál Chytil, ten gol si určitě zasloužil.

Reagovat
Fabregas@ole

OT fantasy:

Přesně tak. Každý hrací den musíš nad jednotlivými hráči přemýšlet, jestli ti udělají body a ne bezmyšlenkovitě to tam házet, protože prostě hrají

Je to vlastně, jako by sis každej konkrétní zápas rozpitval a vsadil na střelce, nebo kanadský bod

Jen je blbý, že absolutně nevíš, jak si ve srovnání s jinými vedeš, protože každej zvolil jinou taktiku.

Prozatím je ve vývoji sezony pár překvapení, ale stejně si myslím, že se to srovná podle předsezonních předpokladů - Dallas i SJS si pohlídají postup, Oilers a Ducks budou postupně padat tam, kam patří a u Rangers a Devils to bude hodně dlouho trvat, než najdou tu chemii a ideální složení (playoff za mě nee)

Reagovat
smazaný uživatel

skvěle jsi to shrnul.ač jsem byl k formátu letošní fanty celkem kritickej,tak musim říct,že mě to ne/nasazování hráčů dost baví.někdy hráče postavíš správně,jindy zase ne a udělá ti body do minusu.to pak zamrzí ztráta pozice.já v tomhle bojuju hlavně s Scheifelem toho kluka nasadim fakt pokaždý špatně,ale když ho do sestavy nedám,tak celkem zahraje,btw nechcete ho někdo vyměnit?

Reagovat
Infernoqt

No tam kam patří :D Ducks vyhráli pět divizních titulů za sebou a playoff nedali loni kvůli neskutečné marodce. Letos se to posralo tak, že prostě odešla papírová kvalita. A zranění jsou stále. U Anaheimu je dobré, že tam je prostě vedení, kterému jde o špičku a o maximum. Proto mě trochu překvapilo, že nepřišlo nějaké velké trade před sezonou, ale teď čtu, že je zájem o Halla a Ducks jsou mezi třemi top kandidáty.

Reagovat
Baronne

Ještě bych zmínil Buffalo, který mě taky dost překvapilo.. Čekal jsem je vejš, ale takhle vysoko teda ne

Reagovat
Infernoqt

Nikdo tu nezmínil Arizonu a Vancouver, to je podle mě překvapení. Samozřejmě doufám v jejich úpadek jako fanda konkurence, ale prostě nejde jim upřít snahu. I ta souhra je tam cítit. Nicméně počítám podobně jako u Edmontonu, že jakmile opadne forma, tak prostě přijdou i špatné výsledky.

Reagovat
patas92

Edmontom měl hlavně zatím strašně jednoduchý los. Hráli s NYR, Kings, Chicagem, Minnesotou, Phily, Devils a dvakrát s Detroitem, což jsou všechno týmy, co zatím patří na úplé dno ligy. Podle mě půjdou dolů rychle a s tím zoufalým depthem budou mít problém udělat PO i letos.

Každopádně Drai je zatím zvíře a zastíňuje i McDavida.

Reagovat
Hokaido

Viděl jsem jejich zápasy včera i dnes. Tam fakt hrajou jen McDavid a Drai, ještě stojí za zmínku Bear, ale jinak jsou fakt k smíchu. Oni musí mít ice time snad půl hodiny, jsou tam pořád. S tímhle stejně nemají v PO šanci proti žádnýmu dobře bránícímu týmu.

S Draisaitlem máš pravdu. V obou zápasech o parník lepší jak McDavid.

Reagovat
smazaný uživatel

Colorado se minulý rok dostalo do PO jen díky 3 hráčům, tak třeba to Edmonton zvládne díky dvěma :D

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Jako fanoušek Edmontonu, musím říct bohužel. Skvělá dvojice, mizerná obrana, mizerní brankáři. A z těch dalších tří útoků dělá snad body pouze Neal. Byl by zázrak kdyby play-off dali.

Reagovat
Baronne

Canucks , na to PO jim letos docela věřim

Reagovat
smazaný uživatel

Proc se mi zdá, že ten Public Enemy po většinu času nehraje a když logne, tak jen pošle svý lepší hráče Infernovi ??? to už je druhý trade, který tuto sezonu mezi těmito hráči probíhá a který je výrazně výhodnější pro Inferna ... Osobně jednoznačně hlasuji proti tomuto tradu !!!

Reagovat
Fabregas@ole

Nevím, čoveče...

On na nabídky k tradu reaguje, tak jej taky můžeš zkusit. Ale sestavu teda neaktualizuje, co s ním? Ten trade by byl vyrovnanej, kdyby tam nebyli dva vs dva obránce. C+D vs C+D v jakékoliv podobě by to byl vyrovnanější. Uvidíme, jestli to projde...

Reagovat
smazaný uživatel

Zkusil jsem ... Ba dokonce jsem taky cilil na Malkina a Oshieho a jednoho obránce, nevím teď kteryho a jako proti nabídku jsem dal i Grubauera, tedy brankáře, kterých má nedostatek a který takto nemá šanci splnit, OReillyho a jednoho z obránců ... Bez reakce odmítl a přijal tuto nabídku ... Dle mého názoru jsem mu nabídl výrazně více, než dostal v této nabídce ...

Nehledě na to, že je podivný, že Krug a McDonagh už byli v předchozím tradu a teď si je zase vrácí

Podle mě už první trade šel výrazně v prospěch Interna, ale tehdy jsem ještě nereagoval ... Toto už je podle mě ale moc podivných věcí najednou

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna tenhle trade mi přijde vcelku vyrovnanej.Oba centri se pomalu vrací do hry a obránci jsou na tom zatím vesměs podobně.To bych si možná spíš nechal toho Tavarese.

Reagovat
patas92

Tak gól roku bychom asi měli

https://www.youtube.com/watch?v=7v_F-peobEA

Reagovat
Fabregas@ole

Já raději ten Svečnikovův

Reagovat
patas92

Heh, ten mi nějak vypad z hlavy, a to padl včera Oba jsou super, no. Tady tenhle Tkachuka byl hodně o štěstí, ale zas mu hraje do karet, že padl v poslední vteřině prodloužení.

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

hezky pěkně,jinak by byl za čuráka

Reagovat
patas92

Kolik tipujete Pastovi bodů letos? Těch 110 (50+60) by asi mohl udělat.

Reagovat
Baronne

Pokud vydrží zdraví tak podle mě určitě dá nad 100

Reagovat
Hokaido

50 in 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Viděl bych to podobně, hodně záleží na zdraví, nejen jeho, ale i Marchanda a Bergerona

Reagovat
patas92

Reagovat
Baronne

Marchand je ďábel, ale Berge může nahradit i Krejčí v první lajně, s Pastou jim to šlo i minulej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no jo,ale Bergeron odvádí skvělou práci směrem dozadu.v tomhle má nad Krejčím daleko navrch.

Reagovat
Baronne

S tim souhlasim, ale když se bavíme o Pastovym bodování, tak to by se nemělo nějak výrazně zhoršit zraněnim Berge

Reagovat
Hokaido

Bergeron i Marchand mají to bránění neuvěřitelný. O parník nejlepší lajna v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Krejčí je dozadu taky solidní a přijde mi trochu nedoceněný. Ale samozřejmě když se bavíme o jednom z defenzivně schopných, který je v TOP 5 (pokud ne nejlepším) v NHL, tak je Krejčí pozadu. Ale o parník bych neřekl.

Reagovat
smazaný uživatel

Aktuálně má tempo na 170 bodů, tak mu neubírej. (Pastu mám ve fantě )

Reagovat
smazaný uživatel

Teď jsem měl konečně taky projít transfery ostatních týmů. Tam jsem si všiml, že Blue Leafs nedávno na FA čapnul Bonina... Tak pro odlehčení skvělý song, sic staršího data, o tomto hráči https://www.youtube.com/watch?v=6wH_FjPnQVU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

tak dneškem se jasně prokázalo,že jsem totálně neschopnej nebo mam fakt smůlu,nevim.každýmu hráči dávám šanci a vždy jsou z toho krásné 0-3 body,ale stačí tam Manthu proti Bostonu nedat a on si udělá 10.9 bodu proti Bostonu a to se mi stává pořád

Reagovat
smazaný uživatel

to se stava vsem :) ted v utery jsem mel na lavicce 4 hrace, kteri dohromady dali 28,8 bodu :)

Reagovat
Fabregas@ole

Sam Reinhart 11,4 body na lávce. Říkal jsem si, počkám, jak bude vyoadat v tom Stockholmu prvni zápas, pak jej tam kdyžtak dám

Reagovat
smazaný uživatel

Když už jste zmínili tenhle zápas, tak je škoda, že gólmani nedostávají body za asistence

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pažout mi dal

Ale Havrys99 taky škoda

Reagovat
havrys99

Víc bodů na lavici než v základu? Já už jsem zvyklej

Reagovat
havrys99

Konečně Sharks šlapou. Radim dneska první horší zápas od návratu, ale je strašně znát, že jeho přítomnost působí na celý tým. Hertlík má našlápnuto ještě překonat loňského Tomáše, stává se rozeným lídrem. Jenom Labanc se pořád nemůže tolik chytit.

Reagovat
smazaný uživatel

Labanc možná teď lituje, že podepsal smlouvu na rok jenom za mega.Byl to risk a jestli bude letos pokračovat takhle,tak extra smlouvu nedostane.

Reagovat
Baronne

Oni prostě doplatí na ty jalový brankáře, řikám to dva roky.. Letos se konečně projevuje, že jak Jones tak Dell na to nemaj, aspoň podle mě teda.

Reagovat
smazaný uživatel

tak po naší kritice se Labanc rozehrál

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, rad bych Vas o neco poprosil. Pokud s tim bude Torte souhlasit, byl bych rad, kdybyste vetovali muj trade s nim. mel jsem ted trochu narocny tyden, at se tyce prace nebo oslavy kamaradovo 30 narozenin a hned nasledovana umrtim v rodine. Trade, ktery jsem navrhl Tortemu jsem navrhl v alkoholovem opojeni a s odstupem casu se me samotnemu vubec nelibi a dle meho nazoru na nem jen prodelavam. Samozrejme chapu, ze i to ke hre patri a ze je to ma chyba, nicmene byl bych velice rad, kdybyste tento trade vetovali.

at uz se rozhodne te jakkoliv, dekuji a GL :)

Reagovat
patas92

Jak je možné, že tak šikovný hráč a střelec jako je Pastrňák, má na nájezdech úspěšnost, jako by to byl 3rd pairing obránce

Reagovat
smazaný uživatel

Děkuji Vám

Reagovat
socrates78

Jelikož nikde nevidím tabulku,jak si doopravdy stojíme,tak jsem vložím tabulku s průměrem bodů na hráče,která asi tak nejlépe vystihuje jak kdo na tom asi je.Tabulka po 19.11 2019. 1.Kopita(r) na ledě!- 4,18 průměr bodů na hráče(940,5 bodů/225 obehraných hráčů),2.socrates- 3,99(874,4/219),3.Havrys99-3,98(858,6/216),4.Fear The Fin-3,97(785,9/198),5.Yukon is cold-3,88(748,3/193),6.Blue Leafs-3,86(765,1/198),7.EXTREME Opicky-3,71(816,7/220),8.Chranscezyvoszczyce-3,69(911,1/247),9.Long Live the Note-3,63(690,4/190),10.Torte-3,61(1082,3/300),11.Ram 2662-3,61(811,4/225),12.Penguins in Jackets-3,59(819,4/228),13.ThunderBay Lightning-3,56(807,7/227),14.Tre Kronor Stars-3,54(937,8/265),15.Public Enemy-3,41(668,2/196).

Reagovat
Fabregas@ole

Pěkná práce

Musím ale zabrat, sakra. Zibanejad a Rantanen urychleně na plac!

Reagovat
smazaný uživatel

porad jsi na tom lepe nez ja, co se hracu tyce :) ja se ted o vikendu dival na svoje drafty a jak se jim dari a musim rict des a hruza :)

1) Kucherov, bez formy, ted se konecne dostal alespon na prumerny pocet bodu za zapas na 4, coz bych chtel mit jako prumer tymu a ne aby toho dosahoval draft c.1, 2) Rinne, aktualne naprosto bez formy, nastesti jsem ho uz tradnul, 3) Bergeron - zraneny, 4) Letang - dlouhodobe zraneny, 5) Grubauer - zraneny, 6) Petry - tomu se dari, ale tradnul jsem ho za Kruga, ktery se zranil driv nez do meho tymu dorazil, 7) Skinner - dost za ocekavanim, nedari se mu, 8) Lindel - aktualne nejhorsi hrac v tymu, 9) Suter - tak spatnej, ze uz jsem ho kicknul ...

tech zraneni je tam nejak moc ... docela se divim, ze stale drzim 7) pozici i v prumeru :)

Reagovat
Fabregas@ole

Jo, tak to jsi neměl šťastnou ruku při draftu, čověče

Reagovat
smazaný uživatel

a ma stastna ruka pokracuje ... vcera se vratil Grubauer a tak padl na marodku Kucherov ... krasa krasa :D

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tady na tom je krásně vidět, že průměr bodu na hráče v týmu každého z nás je kolem 4. Zrovna včera jsem si to nějak propočítával a došel jsem k závěru, že když mám na Torteho náskok ve startech,tak mi bude stačit aby mi ty pozice navíc udělali každá 4 body a mám ho. Jasně je hezký, když hráč udělá 10 > bodů ,ale není to vždy,proto jsem spokojenej , když udělá hráč víc jak 6 bodů.Jak to máte vy?

Reagovat
Fabregas@ole

Ja to mám podobně a jsem spokojenej, když mi na noc vyjde průměr kolem 4,0. Minulej rok to byla uplne jina soutěž, kdy jsem měl většinu sezony průměr těsně pod 5,0 a skončil skoro na 4,6... kde jsou ty časy s Ovečkinem v sestavě

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1RuHJYYes1jX9SnwcKrtb5AlQeI6Bsnlchl7_m69drVk/htmlview#gid=1649895931

Reagovat
smazaný uživatel

Když už si zmínil Ovechkina, tak zrovna včera jsem na Twitteru, pod příspěvkem, myslím že Elliota Friedmane, četl zajímavou diskuzi ohledně zákroku na Drouina. Jedni obhajují, druzí kritizují Ovci. Jakej na to máš ty, potažmo ostatní?

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě do toho vletěl, jako debil a přeju mu aby se mu to vrátilo. Jestliže ten zákrok byl podle pravidel čistej, tak z hlediska respektu k protihráči, to byl hnus.

Reagovat
smazaný uživatel

mam to stejne jako Fabregas, sleduji, kolik mi nahrali v prumeru za noc a cil je mit prumerne 4 body :) vzhledem k te pitome zmene, kterou jste si pred sezonou odhlasovali, ze chcete sankce za PIM, tak jsem musel ubrat oproti minule sezone, minulou sezonu jsem mel cil 4,3 bodu za noc v prumeru

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden paleček pro toho šviháka na prvním místě a druhý pro tebe, že sis s tím dal tu práci.

Reagovat
Baronne

Tak Pasta to včera roztočil s Krejčím, na ty dva spolu je paráda pohledět . Btw myslim, že už je ideální čas v SJ zkusit Kořenáře ne? A Vaněček myslíte, že má šanci usadit se na dvojce?

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, Dell mi přijde jako úplně zbytečný hráč, Jones to samé, ale ten má velkou smlouvu. Já bych chtěl, aby šanci dostal, ale moc tomu nevěřím. Pokud budou chtít jiného brankáře, tak spíš šáhnou po nějakém prověřenějším nhl (pod)průměrákovi... Vaněček imho žádnou šanci nemá a je tam jenom na tréninky, pokud se Holtby nezraní přímo v zápase nebo ho třeba nevyžene ze zápasu šest fíků. Když se zraní Holtby mimo zápas, tak by imho šel zpátky Samsonov. A kdyby byl delší dobu mimo, tak spíš bude chytat duo Samsonov, Copley.

Reagovat
Baronne

Díky za info , jinak to SJ nechápu, s těma brankářema mi fakt přijde, že maj nasráno v palici. Dva starý podprůměrný gólmani, z toho jeden s velkou smlouvou , tak holt zůstanem asi letos u dvou jedniček a jedný dvojky no..

Reagovat
smazaný uživatel

a já myslel,že 13$ bude na Raantu stačit

Reagovat
smazaný uživatel

to jsem si byl jistej, ze nebude :) ja se rozhodoval mezi 22 a 32 :) i dat pres tech 50 me napadlo, ale to jsem uz bral jako extrem :) nicmene je pravda, ze vedet, ze Canario da tolik, tak to klidne dam taky :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si za těch cca pět startů a následné zranění do konce sezóny rád připlatím

Ve skutečnosti jde o to, že hráčů v poli mám přebytek. Obránců se mi už podařilo natahat dost z FA a nejvíce mě tlačila bota v brankářích. Saros nechytí ani chřipku, Ullmark je v marném Buffalu, Francouz byl zraněný... Mám odehraných 35 brankářských startů, což je dělené 4 místo v lize, ale výher mám jen 12, což je naprosto tristní. Jen tři týmy získaly méně vítězství a to všichni odehráli méně startů.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu co se stalo s mojí sestavou,kterou jsem nastavoval na notebooku,ale Gadreau a Khudobin na startovacích pozicích jsem určitě neměl

Reagovat
smazaný uživatel

*určitě nebyli

Reagovat
Baronne

Co ten Zadina, má na to?

Reagovat
patas92

Podle mě má, ale než hrát 11 minut v lajně s Nielsenem a Helmem, to ať ho radši nechají dohrát sezónu v GR. Aspoň že chodí na přesilovky.

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
patas92
Reagovat
cubinho

geniální, naprosto

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

blazni :)

Reagovat
smazaný uživatel

díval jsem se na svůj draft a je zajímavý,že 7 hráčů z celkových 17 výběrů jsem už vyhodil.hlavně posledních 5 voleb se mi vůbec nepovedlo.když se na to člověk dívá zpětně,tak to zamrzí.jak jste na tom vy ostatní?Batagulianek už o tom psal a ten to má horší v tom,že ty drafty se mu zatím nijak moc nepovedli od těch prvních výběrových míst,ale tam je to hlavně o zraněních.

Reagovat
Fabregas@ole

Já si pořád Kašeho z posledního kola draftu držím... ale spíš jen kvůli tomu, že jsem mezi FA nenašel dobrou náhradu.

Tak Rantanen (moje druhé kolo) se mi konečně vrátil a ihned začal řádit

Jsem zvědavej, kdy se probere první volba - Burns. Jsme skoro ve třetině soutěže, Brent je na 26. místě mezi beky a před ním je i např. Pionk, sakra

Reagovat
smazaný uživatel

dobře se po zranění uvedl i Zibanejad Burns i Karlsson jsou pro mě zatim zklamáním

Reagovat
smazaný uživatel

cely SJ je zatim zklamani :) ikdyz musim uznat, ze zrovna tyto 2 na tom maji velkou zasluhu :)

Reagovat
smazaný uživatel

me tym z puvodnich 17 hracu zatim opustilo tym 8 a dalsi 2 ted mozna budou nasledovat :) a drzim si Johansena a tak nejak doufam, ze si vzpomene, jak NSH hralo hokej minuly rok, ale spokojen s nim nejsem :)

stejně jako minuly rok se ukazuje, ze co si nevytraduju, to nefunguje :D

ale stezovat si ted nemuzu, po zranenich se rozehral Grubauer, Letang i Kucherov, v ramci moznosti i Krug ... a zacali slapat Quick, Wheeler a Tavares :) pokud se vrati Bergeron a alespon nejak rozumne vsichni udrzi aktualni formu, tak jsem spokojen :) jen musim nekde sehnat jeste nejaky rozumny LW :)

Reagovat
slovaňáák

Já mám třeba všechny nadraftované hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi s nimi spokojen, tak proc ne :)

Reagovat
smazaný uživatel

zkusil jsem aktualizovat tabulku co sem dával socrates pár komentářů nade mnou.

1.Kopita(r) na ledě!- 4,26/2.socrates- 4,04/3.Blue Leafs-4,00/4.Yukon is cold-3,94/5.EXTREME Opicky-3,86/6.Fear The Fin-3,85/7.Long Live the Note-3,82/8.ThunderBay Lightning-3,72/9.Torte-3,67/10.Chranscezyvoszczyce-3,67/11.Havrys99-3,64/12.Ram 2662-3,55/13.Public Enemy-3,47/14.Tre Kronor Stars-3,43/15.Penguins in Jackets-3,41

průměr bodu na hráče v naší lize činí 3,76

a takhle by vypadala tabulka na konci,kdyby si každý udržel svůj průměr

1.Kopita(r) na ledě!- 3931b/2.socrates- 3730b/3.Blue Leafs-3691b/4.Yukon is cold-3637b/5.EXTREME Opicky-3563b/6.Fear The Fin-3554b/7.Long Live the Note-3526b/8.ThunderBay Lightning-3434b/9.Torte-3388b/10.Chranscezyvoszczyce-3387b/11.Havrys99-3361b/12.Ram 2662-3276b/13.Public Enemy-3202b/14.Tre Kronor Stars-3167b/15.Penguins in Jackets-3149b

berte to s rezervou,možná jsem někde přemáčkl kalkulačku

OT:proč nehraje jasnej vítěz minulýho roku-RoKo,a hraje Public Enemy nebo ne?

Reagovat
Fabregas@ole

Skvělá práce

Kdo se toho zhostí za další dva týdny?

Poskočil jsem, průměr o 0,2 bodu na hráče. Sám jsem zvědavej, jak to celkově dopadne, 5. - 7. flek vyrovnanej.

RoKo nehraje, protože dlouho otálel. Rozmýšlel (neozval se) snad 10 dní a už jsem měl náhradu mezitím. Založil si svoji ligu s velice podobným nastavením.

Public je náhrada na poslední chvíli odstoupivšího Coldrexe, kterému se nelíbilo nové nastavení v lize.

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace :) je zajimavy, jak velky mnozstvi lidi slo s prumerem nahoru :)

Reagovat
Baronne

Pasta dobrá mrda

Reagovat
smazaný uživatel

kolik golů podle vás dá Pasta?

já tipuju kolem 65

Reagovat
Hokaido

Podle mě nemůže udržet tuhle střeleckou úspěšnost a musí jít dolů. Jako 65 by bylo božský, ale reálně stejně nevěřím, že se až takhle vysoko dostane. Tipoval bych tak 55.

Reagovat
andrew96

Reagovat
Fabregas@ole

69 !

Chce to zdravého Bergerona, pak to bude snazší

Reagovat
SikiCZ

Už mi s těmi mými hráči docela došla trpělivost, takže za adekvátní protihodnotu je k mání: Nelson, Parayko, Duchene, Radulov, Giroux, Kadri, Gallagher, Muzzin, McAvoy, Bobrovsky, Dubnyk. Přednostně Radulov, Gallagher, Bobrovsky, Duchene, Giroux zbytek mě tak moc netlačí

Reagovat
smazaný uživatel

pokud se nepletu, tak od pocatku sezony uz jsem ti posilal nabidku na radulova a kadriho ... obe bez reakce zamitnuty ... zkus poslat nejakou svoji a uvidime :) nicmene nabizis primarne brankare, centery a RW, coz je presne to, co nehledam :D

Reagovat
Masi

Čau, nehodíte mi prosím link kde tu fantu hrajete? Něco bych si o tom přečetl aspon.

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o NHL fantu na Yahoo, takže informace hledej o tomhle.

Link konkrétně na naši ligu https://hockey.fantasysports.yahoo.com/hockey/50906/

Reagovat
smazaný uživatel

on tu ligu asi neuvidí,když do ní není přihlášenej

Reagovat
Masi

Díky za link a info. Ligu vidím. Přidat v průběhu se hádám nemůžu, ale aspon si počtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Baronne

Připojit by se dalo až v létě?

Reagovat
smazaný uživatel

příští ročník,ale je to na commishi ligy.hlavně teď je nás 15 a to je asi max počet na ligu,takže záleží,jak by se liga udělala.

Reagovat
Masi

Pohoda, ono by mě to stejně třeba přešlo po chvilce, proto to nehraju už ted. Jenom občas má člověk touhu navolit si sestavu a čeknout po týdnu jak se mu dařilo a případně něco poupravit. Že bych nevyhrál s tím dokážu žít.

Reagovat
SikiCZ

Jojo, jsem si toho vědom. To jsem klukům ještě věřil, že se zvednou a druhá nabídka se mi nezamlouvala :D

Reagovat
havrys99

Tak něco jsem tam zkusil

Reagovat
smazaný uživatel

máš ode mě zprávu,jestli by jsi měl zájem o trade

Reagovat
Fabregas@ole

Aktualizoval jsem trading block. Nejsou tam nijak extra jména, ale třeba vás někdo zaujme

Stejně jako na začátku sezony platí, že bych rád vytradoval Huttona

Reagovat
smazaný uživatel

u me je tradnutelny kdokoliv :) pokud prijde rozumna nabidka :) hledam prioritne LW a D :)

Reagovat
smazaný uživatel

tak Jarry nakonec za 15 můj drop roku nejspíš

taky jsem se o něj snažil,ale bohužel už nemam dost $

moje chyba,že jsem tak netrpělivej

Reagovat
SikiCZ

Jojo, docela jsem na něho naložil, po tom co mi někdo přehodil Burakovského a šel snad za 20, tak jsem si říkal, že se tady s tím budgetem asi tolik netroškaří ale docela jsem nad tím uvažoval, jestli do toho půjdu, protože jsem za něho musel dropnout Stalocka, který je víceméně jednička momentálně v Minne, když není Dubnyk, ale mám rád, když mám celé brankářské duo z týmu, pak je jisté, že se starty mezi sebou nebudou křížit :-)

Reagovat
Hokaido

Wow, Montgomery propuštěn z Dallasu.

Reagovat
smazaný uživatel

to se mu taky na něco přišlo?to hokejový #metoo je hrozná šaškárna

Reagovat
Hokaido

Určitě něco takového bude, nejspíš se to v následujících dnech dozvíme, ale zatím se nic neví. Pro mě teda obrovskej šok.

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě taky.tým po hrozivym začátku docela šlapal.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach jo ... Kane za posledních 5 zápasu přes 50 trestných minut ... Takže si lidi pochvalují, že jim nosí body ... Jen naše liga musí být něco extra ...

Reagovat
smazaný uživatel

ale získávat body tímto způsobem je přece nelogická hloupost.jediná naše liga je normální

Reagovat
SikiCZ

Sice jsem pro ty mínusové body za trestné minuty, ale tuhle sezonu jsem zrovna 2. nejlepší ve sbírání trestných minut, takže mi to pravidlo moc neprospívá

Reagovat
smazaný uživatel

je to neco, co k hokeji vzdycky patrilo ... a treba ted se krasne muzes podivat na Pastrnaka, kde v Bostonu nejakej takovej sheriff chybi, Pastrnak dostava posledni dobou pekne do tela a najednou z nejlepsiho strelce ligy se stal hrac, kterej zacal sbirat trestny minuty, protoze misto toho, aby tyto problemy vyresil nekdo za nej, tak si je musi resit on sam ... uz 4 zapasy nedal ani jeden gol, zato trestnych minut ma 8 ... za celou minulou sezonu mel 32 trestnych minut ... tj ctvrtinu z toho ted stihl za 4 zapasy ... a ne, Marchanda opravdu neberu jako hrace, kterej by si umel sjednat na ledove plose respekt

Reagovat
Baronne

To by měl umět Chára ne?

Reagovat
smazaný uživatel

myslis, ze Chara ve svych letech se za nekoho pujde porvat ? poradnej hit da, ale respekt si asi taky sjedna, ale on uz je spis jejich rozvazny tatinek nez ochranka :)

Reagovat
smazaný uživatel

takze samozrejme hned dneska se Chara porval :D

Reagovat
Baronne

Tak vidíš!

Reagovat
smazaný uživatel

ale i tak si za tim stojim ... po 30 zapasech 1. Charovo rvacka ... to ze umi dat hit neznamena, ze je to dostatecna ochranka pro sve hvezdy ... je nezbytna pomoc, ale ne dostatecna ...

Reagovat
Baronne

No každopádně se ve svých letech šel porvat

Reagovat
patas92

A dneska hned druhá

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

proto u nás na draftu šel Kane až tak pozdě.já se hráčům typu Kane,Ferland,Marchand,Kadri,... záměrně kvůli tomu vyhýbal

Reagovat
smazaný uživatel

+Wilson.na toho nesmim zapomenout

Reagovat
smazaný uživatel

Kane - 24 bodu - 58 misto v kanadskem bodovani

Wilson - 20 bodu - 105 misto

Kadri - 20 bodu - 106 misto

Marchand - 46 bodu - 4 misto

ty hraci jsou penalizovany uz tim, ze maji kvuli vylouceni mene casu na to bodovat ... presto jsou celkem dost uspesny ... opravdu nevidim duvod, proc pak penalizovat manazery za to, ze ty hraci delaji svoji praci ...

Reagovat
smazaný uživatel

je to dvojí pohled na věc.myslim,že Fabregas měl těžkou hlavu s tím,jak ligu nastavit.lidi byli pro TM i proti.mě prostě pro svět fantasy přijde lepší natavení TM,jako je to v naší lize.v reálný NHL je jasný,že tým potřebuje tvrďáky,který zjednaj respekt(viz sobotní zápas mezi Flyers a Ottawou byl dost vyhrocenej).tyhle hráče,který soupeři naznačí "a dost,tohle si líbit bez odezvy nenecháme" prostě v týmu mít musí každý manažer.pro fantasy ligu jsou směrodatný,ale jiný statistiky,protože přece Weber se mi neporve za Sheifeleho v těch naši týmech to takhle prostě není,takže proč mam dostat body za to,že se mi Weber porval kůli Armiovi?a potom jsou taky TM,kdy ten hráč týmu vůbec nepomůže.příklady jsou v prodlouženích nebo těsně před nimi.hráč dostane trest a tým v oslabení 3 proti 4 inkasuje.zápas se prohrál a za to by měl hráč dostat body do fanty?

Reagovat
smazaný uživatel

jako kdyby ty PIM skoncili alespon na 0 bodech, tak by se jeste dalo rict, ze se alespon neresi ... ale ten minus je proste blbost ... ano, weber se ti nerve za Sheifeleho ... ale zase zase hrac v nejakym jinym tymu pod jinym managerem ... je tu spousta hracu, ktery nezjistne pomahaji jinym a ti muzou byt u jinyho manazera ...

skvelej priklad mi prijde Mark Borowiecky z Ottawy ... v celym NHL ma jako 2. nejvic Hitu a 8. nejvic bloku ... neni to zadnej rvac, ma 30 trestnych minut a za poslednich X zapasu nabral jen 2 ... presto pro nasi ligu nepouzitelny, protoze bodu moc nema a hraje pro tym ... a tak i tech blbych 30 trestnych minut v 30 zapasech ho stoji rozdil mezi pouzitelnym a nepouzitelnym hracem

proc by tito srdcari meli byt penalizovany za to, ze delaji svoji praci ??? vzdyt diky nim pak jiny hraci maji ten potrebnej prostor nosit body ...

Reagovat
Fabregas@ole

... naše liga je boží

Reagovat
smazaný uživatel

byla by ... mit normalnejsi nastaveni ... proti teto (a nejen teto) zmene jsem protestoval uz pred zacatkem sezony a ted se mi skvele ukazuje proc ... a protoze musim rict, ze me tato "hra" dost chytla, tak pristi sezonu asi pujdu hledat nekam, kde bude pro me zajimavejsi nastaveni bodu a startu :)

Reagovat
Fabregas@ole

Opět a znovu bude záležet na tom, jak se dohodneme před novou sezonou.

Jsem i v bodované lize, co si udělal loňskej vítěz RoKo. Je nás jen 9. Klidně ti tam domluvím místo. Tohle je nastavení:

https://imgur.com/jya9Mhx

Jelikož je nás "jen" 9, je to nuda k posrání, každej má "dokonalej" tým a skoro tě to nenutí k práci s volnýma hráčema.

Reagovat
smazaný uživatel

dekuji, i to bude jedna z alternativ :) ale souhlasim, ze 9 je malo :)

Reagovat
Fabregas@ole

Za mě v pořádku. Hráč udělá zbytečnej faul v útočným pásmu. V reálu coach kroutí hlavou a "v duchu" mu nadává. OSLABIL svůj tým. Stejně tak ty, jako manažer fantasy, budeš "pykat" za prasárny Kanea.

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Hokaido

Mně dneska předvedl Hellebuyck toto s GAA

https://imgur.com/upload

Reagovat
Hokaido
Reagovat
smazaný uživatel

odchytat minutu a dostat během ní gol

Reagovat
smazaný uživatel

j, nasere :) me to udelal Grubauer v sobotu, kde ze 4 strel pustil gol a pak se zranil :)

Reagovat
smazaný uživatel

tvl já se poseru,nejdřív Jarry a teď Duclair

Reagovat
smazaný uživatel

Takže říkáš, že teď máme naložit příhozy na Elliota?

Reagovat
smazaný uživatel

v brzký době čekám, že se Hart zrakvi do konce sezony,Elliot ho zastoupí a bude chytat naprosto neuvěřitelně dostane Flyers do playoff a vyhraje Vezinu i Hart trophy

Reagovat
Hokaido

Vypadá to, že zítra touhle dobou už by Hall mohl být hráčem Coyotes.

Reagovat
Baronne

Fakt? To by pro Arizonu bylo super.. A pro Jersey asi konečná tečka

Reagovat
smazaný uživatel

tak trvalo to trochu dele, ale uz tam je :) a zda se mi, ze relativne zadarmo :) a to NJ jeste bude muset platit 50 % Hallovo platu

Reagovat
patas92

Potenciální 2 první kola za rentala mi nepřijde moc zadarmo.

Reagovat
SikiCZ

Tak to 1 první kolo je jen v případě podpisu, takže vlastně není za rentala

U těch prospectů, kterých se Arizona vzdala moc nevím jejich potenciál, ale co jsem se díval tak to jsou víceméně 2rd picky, takže ta protihodnota asi nebude tak vysoká, jak jsem si zprvu myslel. Každopádně si myslím, že není moc šance, že Hall se Zonou podepíše. I tak ale obětovali docela hodně za půl roku Halla, ale aspoň udělali trade tedkom, když jim to moc nebude klapat, tak ho můžou vytradovat před uzávěrkou za nějakou solidní protihodnotu.

Reagovat
patas92

Když šel z Edmontonu a byl pod smlouvou tak šel za míň

Reagovat
Hokaido

Podle mě je to celkem fér trade na obě strany.

Reagovat
patas92

Kovy do Bostonu? To bych asi bral

Reagovat
Baronne

Jako Jan Kovář zase?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Kovalčuk

Reagovat
Baronne

Aha, sorry

Reagovat
Fabregas@ole

Svečnikov

He did it again - lacrosse style goal

Reagovat
smazaný uživatel

Ten gól se mi nelíbí.Ale ok, účel to splní.Pamatuju si jak dal Hertl 4 góly a ten 4.po prostrceni hokejky mezi nohama. Tenkrát za to dostal myslím hate, že jako co si to dovolil,a kde že je respekt k soupeři.Na Rusaka se nic takovýho nesneslo?

Reagovat
Fabregas@ole

Nesneslo.

Jestli to předtím nebylo tím, že Sharks už vedli výraznějším golovym rozdílem, nebo tím, že to bylo proti kingovi Henrikovi...nevím.

Reagovat
Masi

Ten gól dostal tenkrát Biron, v jeho posledním zápase. A kritizoval Don Cherry, který už dneska nemá kde kritizovat po vyhazovu z TV. A taky se snad doba trochu posunula.

Reagovat
Fabregas@ole

dík za upřesnění

Reagovat
Hokaido

Ta kritika byla úplně nesmyslná. A doba se posunula, současná NHL je strašně drzá a dovoleno je vše.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hokaido

Pěkný, ale Kucherovův no-touch move byl stejně lepší.

Reagovat
frankiefcb

pokud to ještě zdokonalí, tka je to hodně účinný trik.

Reagovat
patas92

Tak ten proti Rittichovi v podstatě dokonalý byl, tam mu to dal kolem hlavy do jediného volného místa. Teď to tam nějak procpal hodně se štěstím, no.

Reagovat
frankiefcb

no, ale zase trknul Rittichovi hokejkou do helmy, doteď nechápu, že to uznali.

Reagovat
smazaný uživatel

je sice pravda, ze to dal se stestim, ale zase se mi libi, ze bez jakykoliv pripravy za jizdy , predtim si musel za tou brankou zastavit

Reagovat
Baronne

Boston má trochu krizi ne?

Reagovat
martin1

Pastrňák kapitánem Atlantické divize

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no dobrý,takže Reimer už si nikdy nezachytá jediná moje naděje v bráně

Reagovat
smazaný uživatel

tak doufám,že Mrázek dostane aspoň 7 fíků

Reagovat
Baronne

Ale fuj

Reagovat
smazaný uživatel

Protože teď máme minipřestávku (jak v nhl, tak v práci), tak jsem udělal přepočet ve stylu Socrata a El Campeona výše. Za správnost dat neručím. Ligový průměr 3.76; medián 3.82.

Kopita(r) na ledě! 4.37 424

socrates 4.00 411

Fear The Fin 3.93 375

EXTREME Opicky 3.91 411

Blue Leafs 3.90 380

Yukon is cold 3.89 372

ThunderBay Lightning 3.86 388

Havrys99 3.82 382

Long Live the Note 3.76 387

Chranscezywoszczyce 3.73 418

Ram 2662 3.59 380

Torte 3.56 500

Public Enemy 3.40 356

Penguins in Jackets 3.35 380

Tre Kronor Stars 3.30 487

Reagovat
smazaný uživatel

myslim,že letos to vyhraješ.udělal si pár dobrejch hráčů z waiver listu i dobrý trady.průměr ti dokonce ještě vzrostl a hráče,který máš asi jen tak nepoleví.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, sic stále nejsme ani v polovině, ale ten náskok mi dopřává klidné spaní. Z těch volných hráčů mě těší hlavně Rust. Za tu dobu co ho mám, dává neskutečná čísla. A na druhém místě asi Francouz. Chudák Fabregas, který je oba vyhodil.

Jinak se mi líbí, že jsou na FA stále zajímaví hráči... Prakticky vždy tam najdu hráče, kteří se mi líbí. Loni mi to přišlo horší - to jsem kolikrát měl pocit, že nabídka je už příliš přebraná. Docela by mi zajímalo, jestli to někdo cítí podobně? Jestli to je kvůli změně formátu; nižší aktivitě na FA od manažerů nebo skutečnosti že znám hráče a týmy lépe než loni?

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace :)

jinak rekl bych, ze hodne zalezi na pozicich :) utocnici obecne se tam najit daji, obrana a brankari uz jsou celkem dost prebrany

je otazkou, kdy tymy nejak ve vetsim zacnou experimentovat s hraci z AHL ... minuly rok to zacalo po Vanocich, kdy se najednou objevilo hned nekolik brankaru, ktery se dostali na pozice dvojek a nebo dokonce jednicek v tymech (napr Winnington)

Reagovat
Fabregas@ole

To je příšerný

Reagovat
smazaný uživatel

A jak se vám líbí trend rozdělování superformací? Loni mi přišlo, že všichni vytvářejí jednu super top formaci... Letos to zase vypadá, že spousta tůmů naopak své nejlepší hráče rozděluje do více lajn viz Florida, Stars, Canes, Chicago, Nashville, CGY, Tampa, Jets...

Reagovat
smazaný uživatel

nelíbí se mi to.potom mi nejdou body do fanty

Reagovat
patas92

Bude někde diskuze k MS U20?

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Ten kdo nesleduje Avs pravidelně, tak Francouz dneska dostal přednost před Grubauerem... Dneska by byla perfektní noc, aby mu konečně vyšel ten shutout

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to zrovinka moc nevyšlo Francouz 5 gólů (32 střel) a dneska naopak Grubauer zachytal kvalitně, kdy ze 40 střel pustil jen dva fíky.

Reagovat
smazaný uživatel

neskutečný,jak ti ty hráči v týmu jedou Huberdeaua jsem měl myslim loni,ale to nehrál tak dobře,jak letos.jsem zvědavej jestli je tuhle sezonu ještě potká větší pokles formy nebo to takhle doválčí až do konce

Reagovat
smazaný uživatel

Martin Jones a závěr zápasu ve Washingtonu - velebnosti chce se mi blejt

Reagovat
havrys99

Fandit Sharks = zkrátit si život o 20 let

Reagovat
patas92

Dostane příští rok Kořenář šanci jako dvojka? Della nepodepíšou, ne?

Reagovat
havrys99

Já si myslím, že ne. Spíš budou chtít někoho zkušenějšího, kdo bude pro Jonese větší konkurencí. Kořen letos nemá dobrý čísla, Barracuda je snad ještě horší než Sharks

Reagovat
patas92

Reagovat
cubinho

Reagovat
smazaný uživatel

Kuba Vrána kdyby hrál přesilovky, tak už má taky kolem 30 gólů, úžasnej střelec

Reagovat
cubinho

Je to tak

Reagovat
Infernoqt

Nashville propustil trenéra

Reagovat
Hokaido

Kubalík

Pasta

Tampička

Rinne

Reagovat
Baronne

Z Kubalíka se rodí dobrej střelec, Tampa konečně vypadá zase jako konkurenceschopnej tým.. No uvidíme v PO

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
patas92

Husté, že to je už 7. Pastův hattrick. Z aktivních hráčů je 11. a to všichni kromě Seguina a Tavarese jsou o 10+ let starší než on.

Reagovat
patas92

*všichni před ním

Reagovat
frankiefcb

tabulka před ním?

Reagovat
cubinho

Pasta má neskutečnou šlehu. V poslední době začal fakt hodně střílet z voleje, zbytečně nepřidržuje puk nebo nevymýšlí překombinované přihrávky a začalo to tam fakt padat - perfekt!

Reagovat
cubinho

Kubalík má taky skvělou 1. sezonu. O takové snad ani nesnil.

Reagovat
cubinho

Se dívám, že z posledních 10 zápasů má bilanci 6+5. Super

Reagovat
Baronne

Je výbornej

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

na to, jak je poslední dobou Chicago v prdeli, tak se pěkně otrkal. Příští sezńu to bude ješte lepší.

Reagovat
Baronne

Tak tak, to samý se dá říct i o Zadinovi, kterej je v úplně sračkovym týmu

Reagovat
frankiefcb

+ mě těší Nečas. Na ot, ež hraje ve třetím útoku, moc hezké čísla + první sezóna.

Reagovat
Baronne

Nečas taky super, oproti minulejm sezónám mi to přijde fakt lepší, Pasta, Vrána hraje skvěle, Nečas, Hronek, Zadina, Kempný, Kubalík atd atd.. Doufám že se blýská na trochu lepší časy..

Reagovat
cubinho

+Kaše, který to v sobě má, ale bohužel mu kariéru zatím brzdí zranění. Ještě bych zmínil Chytila. A stále mladý je i Hertl. Takhle to vypadá dobře, ale Švédi i Fini jsou na tom ještě lépe. Když ale srovnáme cca 8 nejlepších mladých hráčů těchto národů, tak je to ještě jakžtakž vyrovnané, jenže Fini i (hlavně) Švédi těch talentů chrlí mnohem více - nemluvě o Rusech a Severní Americe.

Reagovat
Baronne

Kašeho mám taky rád, bohužel jak řikáš zranění, a navíc je ve strašnym týmu kde ty zranění jsou dost častý . Hele ale zase letos třeba zrovna těm Švédům se tolik nedaří, když se koukneš na tabulku střelců, tak jsme na tom možná líp my

Reagovat
cubinho

No, to nevím. 9 Čechů má aspoň 20 bodů (příp. 19 hráčů 10 bodů), 7 hráčů nastřílelo alespoň 10 gólů), Švédi - 24 hráčů aspoň 20 bodů (48 alespoň 10 bodů), 20 střelců přes 10, Fini - 12 hráčů 12 bodů - jen 3 z nich mají více než 25 let! (21 hráčů 10 bodů), 10 hráčů alespoň 10 gólů. Srovnávat se můžeme s Finy, ale ti mají skvělou nastupující generaci, jak píšu výše...

Reagovat
Baronne

+ Teda i gólmani mě těší, nedělaj tam ostudu, ani jeden ze tří

Reagovat
cubinho

Dneska dal supr gol

Reagovat
Baronne

Jinak jak se těšíte na Seattle? Už se ví, jaký budou dresy? Bude někde třeba přenos z draftu? Doufám, že si vytáhnou nějaký Čechy, ze začátku jim budu určitě fandit (jestli budou dresy hezký)

Reagovat
Infernoqt

No NHL prý chce zmírnit podmínky, aby to nebylo nadupané jako v případě Vegasu. A dresy by měly být zelené podle prvních návrhů. Může se však změnit.

Reagovat
patas92

Mně ten tým po expansion draftu moc nadupaný teda nepřišel. Spíš naopak.

Reagovat
Hokaido

Reagovat
Baronne

Navíc ten systém se mi fakt docela líbil, snad to nezmění, těšim se na to

Reagovat
frankiefcb

taky se docela na ně těším. A co ten Quebec , o kterém se kdysi taky mluvilo

Reagovat
cubinho

Jsem se dneska nudil - přehled hráčů všech týmů NHL, co získalo doposud alespoň 10 bodů. Zvýrazněni jsou Češi a některá zajímavá čísla - https://imgur.com/31amM9l

Kdo se z našich nevešel - pravidelně ve 4. formaci hrající Nosek, dlouho zraněný Šimek, zraněný Hájek, další obránci Polák a Rutta. Dneska znovu po čase na farmě nastoupil Chlapík (na tu bohužel odešel Frk, který dal ve 4 zápasech 3 góly - neví někdo, proč nedostal dál šanci? Navíc v marném LA.

Reagovat
Baronne

Nějakej starej vocas (tuším Lewis?) se uzdravil, tak Frka poslali zpátky, ale teda doufám, že brzo dostane další šanci.. Jenom on neni úplně dobrej bruslař, tak nevim, jestli se tam dokáže prosadit nějak víc.. Jinak Šimka je hrozná škoda, a Hájka taky, ten zatím taky má smůlu na zranění.. A nevíš náhodou, jak hraje Rutta v Tampě? Dostává docela dost prostoru, ale vždycky když jsem ho viděl, tak byl úplně tragickej

Reagovat
cubinho

Jo, vím no, ale že si ho ještě nenechali v týmu s takovou statistikou....

Tak to nevím. Ruttu nějak nesleduju, max. statisticky. Pravidelně sleduju jen zápasy Bostonu (pokud nehrajou ve středu nebo ve čtvrtek - učím a ty dny mám na 8.00 ). Výjimečně se podívám na jiný zápas, pokud se tam třeba sejdou nějací zajímaví Češi.

Reagovat
Baronne

Bostonu fandíš už nějak dýl, nebo díky Davidům?

Reagovat
cubinho

Takhle, jako kluk jsem fandil Pittsburghu - kvůli Jágrovi a Čechům. Pak většinou týmům, kde byl Jágr. Bostonu jsem začal fandit kolem roku 2011, 2012. Asi kvůli Krejčímu. V roce 2011 naposledy vyhráli Stanley Cup a Krejčí vyhrál bodování Play Off. To, že sem přišel Pasta, byl sen. Věřím, že v podobných stopách půjde Lauko. Jinak v Providence je ještě Zbořil s Vladařem a Cehlárik s Lantošim - ti dva mají letos velmi slušné statistiky a třeba se na pár zápasů do áčka podívají (Cehlárik letos už něco odehrál, loni hrál víc).

Reagovat
Baronne

Lauko záleží, jak se vrátí po zranění no, snad to zvládne (snad i Jeník), jinak Zbořil a Vladař maj myslíš taky šanci dostat se do Áčka?

Reagovat
cubinho

Moc tomu nevěřím. Nesleduju je živě, jen statisticky, takže nemůžu nějak objektivně posoudit. Pořád jsou mladí, ale spíš bych věřil Zbořilovi než Vladařovi. Už loni pár zápasů odehrál

Reagovat
patas92

Panarin

5v5 points má o 10 víc, než druhý MacKinnon. S Fastem a Stromem. Šílenost.

Reagovat
Baronne

Letos výbornej, ostatně jako loni.. Viděl si Marchandův nájezd? Chudák

Reagovat
patas92

Viděl, no. Ale u Bostou mě to nepřekvapuje. Ti ty nájezdy ani nemusí jezdit.

Reagovat
cubinho

Katastrofa, ty nájezdy. A nejen ty, ale i prodloužení. Podobný nájezd, jako Marchandův, jsem ještě v životě neviděl

Reagovat
Baronne

Jezdili tak nějak odevzdaně no..

Reagovat
smazaný uživatel

spatne hrali od tech dvou slepenych golu na 5:3 a 5:4 ... zacali se bat o vysledek

Reagovat
smazaný uživatel

zajimavy, na Driegera jsem daval 5 dolaru ... rano jsem na to jeste koukal a vyhodilo mi to nejakou chybu ... a nakonec ho sokrates dostal zdarma ...

Reagovat
smazaný uživatel

tentokrat jsem se na to podival ja :) za spravnost nerucim :)

Kopita(r) na ledě! 4,32

Fear The Fin 3,94

socrates 3,93

EXTREME Opicky 3,91

Yukon is cold 3,88

Blue Leafs 3,88

Havrys99 3,86

Long Live the Note 3,86

ThunderBay Lightning 3,77

Chranscezywoszczyce 3,7

Ram 2662 3,57

Torte 3,54

Penguins in Jackets 3,46

Public Enemy 3,38

Tre Kronor Stars 3,33

Reagovat
Fabregas@ole

Zlepšil jsem se. 4. - 7. místo hodně nadupaný. Pořád je o co hrát (kromě zlata, teda)

Reagovat
smazaný uživatel

ja si spis myslim, ze 2 - 8 misto muze skoncit jakkoliv :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Gallant za PdB

Reagovat
Hokaido

Šílenost. Snad větší nesmysl než vyhození Shera před pár dny.

Reagovat
patas92

Snad opačně, ne

Reagovat
havrys99

joo jasný

Reagovat
Fabregas@ole

Gallanta ještě do konce sezony někdo angažuje. Skvělej kouč.

Reagovat
patas92

r/NHLstreams končí, znáte nějakou alternativu, kde najít dobré streamy?

Reagovat
cubinho

Onhockey.tv

Reagovat
patas92

Dík za tip, je to tam v podobné kvalitě jak na redditu a dá se tam vybíat home/away přenos?

Reagovat
cubinho

Je to skvělé. V TV kvalitě pomalu. Na každý zápas cca 20 streamů i home/away komentář.

Reagovat
patas92

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj kluci.dá se nějak zpětně podívat na svoje týmy z minulých sezon?

Reagovat
Fabregas@ole

Jo. Musíš na webu, Hockey 19' - Profile - History a pak už budeš schopnej si to procvakat. Vždycky tam najdeš sestavu v momentě skončení sezony.

Podařilo se?

Reagovat
smazaný uživatel

jo podařilo.děkuju ti koukám,že Weber se u mě drží už od mojí první sezony

Reagovat
Hokaido

Jak vám vůbec funguje yahoo apka? Mně se třeba dneska stalo, že mi na lavičce zůstali Dunn, Eller a Garland, i když jsem nastavoval sestavu přes „start active players“ a pro všechny by bylo v sestavě místo.

A zrovna dneska jsem to bohužel nekontroloval ručně dřív jak okolo 22. hodiny.

Reagovat
Fabregas@ole

Tuto sezónu se mi to ještě nestalo. A to taky nastavuju v appce přes start active players.

Reagovat
slovaňáák

Řekl bych, že ti to rozhodil add, který si udělal v pátek.

Reagovat
smazaný uživatel

nevěděl by jste někdo proč Burakovskymu nebyl připsán gol na 2:2 proti Blues včera večer?střela Josta se odrazila viditělně od Burakovskyho brusle

Reagovat
SikiCZ

Ta zranění Mám momentálně zraněné 4 z 5 obránců, a Dougie je nejspíš out až do konce sezóny, a to zažíval hodně pěknou sezónu

Reagovat
Baronne

Chudák Zadina s Hronkem , ta 2., 3. a 4. lajna Detroitu je totální shit , Larkina je mi teda taky líto, je výbornej..

Reagovat
cubinho

Ber to z pozitivní stránky - alespoň vyniknou a posbírají vysoký icetime

Reagovat
Fabregas@ole

+ pojedou na MS

Reagovat
Baronne

Myslíš že je u nich možnej nějakej trade třeba v létě? V tom nejsem moc zběhlej..

Reagovat
Hokaido

Není, oba dva jsou pro Detroit klenoty, navíc jsou strašně oblíbení u fanoušků. Třeba Zadina by imo možná mohl být i ten pověstnej franchise player.

Reagovat
Baronne

dík, sleduješ Tampu pořád? Jak se ti letos líbí?

Reagovat
Hokaido

Zapomněl jsem ti odpovědět. Já jsem ještě nerozdýchal to vypadnutí s Columbusem, takže letos sleduju trochu méně jak v minulých ročnících, viděl jsem možná tak 30-40 třetin. Ten začátek byl hodně ospalej, především Vasilevski měl takovou první kariérní krizi, dělal chyby a nechytal střely, které by chytat měl. Sergachev, Palát, Kucherov, Stamkos a třeba Point měli taky strašně slabý začátek.

V posledních týdnech se to ale konečně zlepšuje, Vas má třeba za posledních sedm zápasů 0.964 a 1.14 a ve vítězstvích už vede v celý NHL, celá ta defenzivní složka týmu je o parník lepší jak na začátku sezony. Velký podíl na tom má taky Cirelli, hraje úžasně. (Můj tajný tip na Selkeho. ). V útoku nám to tam teď padá, ale stejně si myslím, že hráči jako Stamkos, Point a Kuch hrají daleko pod svoje možnosti, v PO budou muset hodně přidat. Naopak skvěle hrají třetí a čtvrté lajny, od nich toho o moc víc čekat nejde.

Ta vítězná série byla fajn, ale stejně tam byly zápasy, které ukazují, že tenhle tým má ještě daleko do ideální pohody. Třeba domácí zápas s Montrealem byl v prvních 17 minutách snad nejhorší výkon Tampy, co jsem za těch 10 let fandění viděl. První střelu jsme měli snad právě v té 17. minutě, do té doby nás Canadiens přestříleli snad 18 - 0. Jen díky Vasilevskému to bylo jen 0:2, než jsme se dostali do zápasu golem Stamkose...

Reagovat
smazaný uživatel

oba modro bily tymy NHL hraji dost podobně. jak tampa tak toronto jsou si nejpodobnější nejvíce v jejich nevyrovnanosti vykonu

oba tyto tymy podle mě hraji pod svymi limity, lae v tampe zacal Vasil fungovat tak, jak se od něj očekava, Andersen v Torontu zatim ne

Reagovat
Hokaido

Zajímavý je, že Vas je na prvním místě výher s 25 a Andersen druhý s 24. Jsem na to koukal během ASG a fakt mě to překvapilo.

Tampa už je naštěstí trošku vyrovnanější, ale Toronto je vážně strašnej chaos.

Reagovat
Fabregas@ole

Koukněte na ty dnešní dva góly Zadiny Snad bude mít v kariéře štěstí, jako dneska

Reagovat
Hokaido

Teď koukám na all star game na Nova sport a přijde mi to snad rok od roku nudnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že to neudělají znovu ve formátu Severní Amerika proti zbytku světa.To by mělo náboj. Tenhle divizní boj mě moc nebaví.

Reagovat
havrys99

Už to ztrácí ten nádech opravdových All-Stars z minulosti. Střelba z cíl z hlediště nebo ty zvláště (ne)funkční virtuální terče, už to prostě není ono. Aspoň to zachraňovali naši kluci, všichni tři byli skvělí.

Reagovat
patas92

Hertl ten poslední terč trefil aspoň třikrát

Reagovat
havrys99

Chudák Tomáš, vyvrcholení totálně podělaný sezony

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Baronne

V prdeli, hlavně to je to druhý koleno, který ještě snad operovaný neměl, to pravý už třikrát.. Takže bude mít obě, no snad se ještě dokáže nějak vrátit.. Ale zas tuhle sezónu fakt neni o co stát, SJ je strašný, od gólmanů po děravou obranu, zraněnej Couture.. Tak třeba se daj příští rok dohromady všichni, a pojedou

Reagovat
Hokaido

SJ má obrovskej problém s tou Jonesovou smlouvou. On kvalitativně ani náhodou nemá na to, aby byl jednička v NHL. Přitom teď bude volnej Holtby, ale SJ je bez šance ho podepsat.

Jinak já jsem si zrakvil koleno deset let zpátky, bolí mě v podstatě neustále a v posledním třeba roce už mě víc začíná bolet to druhé, jak ho celou dobu přetěžuju. Mít ve 26 letech obě kolena po operaci, to teda pro Hertla není vůbec dobrý.

Reagovat
patas92

SJ má obrovský problém se smlouvou Vlasica, Burnse a Karlssona

Reagovat
Hokaido

Lol, to jsem ani nevěděl, že mají tyhle tři ještě na pět/šest sezon za takový prachy.

Reagovat
Baronne

Tyjo i ten Vlasic tam to vedou fakt magoři

Reagovat
Baronne

Jj, ty kolena jsou špatný, ale tak oni maj ty nejšpičkovější lékaře, záleží jak se ta operace podaří.. Jones je totální tragéd tyvole, nejhorší brankář NHL, a kryje mu záda druhej největší vocas

Reagovat
smazaný uživatel

No, on teď dokonce poslední dobu chytá hlavně Dell a Jones plní roli zahřívače lavičky.

Reagovat
Hokaido

https://streamable.com/lltan

Rittich je boží.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Baronne

Frajer , a Kassian krásně vymrdal Tkachuka

Reagovat
frankiefcb

na druhou stranu se k tomu Tkachuk konečně postavil jako chlap.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,to triko s letící hokejkou by jsem si snad i koupil

Reagovat
Baronne

To někde prodávají?

Reagovat
smazaný uživatel

ofiko fan shop prý o tom přemýšlí

Reagovat
cubinho

Reagovat
havrys99

Reagovat
cubinho

4 bitky za 35 minut, to jsem ještě neviděl

Reagovat
patas92

Z Battle of Alberta se regulérně stává nejzábavnější derby v NHL

Reagovat
andrew96

Snad se potkají v playoff.

Reagovat
frankiefcb

je to docela reálné.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
havrys99

Reagovat
frankiefcb

parádní

Reagovat
Hokaido

https://www.tipsport.cz/tiket?idu=-77433494917&idb=-1&hash=b12ed3bb&affid=Gk8Cn6Sr1NvXHesMWXV4dQ%3D%3D

Sorry za spam, jen si potřebuju někde pobrečet, že mě ta dnešní střelecká nemohoucnost Bostonu stála 35k.

Reagovat
justcall

o jeden gól.. to je slušný pech

Reagovat
smazaný uživatel

tak to je velká škoda

a to dali ve 2.třetině gola,kterýho neuznali a možná se uznat dal

Reagovat
patas92

Ten jediný gól byl zas po Pastrňákově faulu

Reagovat
smazaný uživatel

jako jo,tam byla jasná vysoká hůl v obličeji

Reagovat
Fabregas@ole

Shiiiiittt

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi to krásně rozpadá, během jednoho týdne

Connor 2 až 3 týdny mimo

Reagovat
Infernoqt

Škoda no. Po delší době kouknu na zápas a Bouwmeester zkolaboval, takže se to bude dohrávat příště.

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
justcall

Pasta

Reagovat
martin1

Pasta 100 bodů je blízko, 50 gólů taktéž a šance na Maurice Richard Trophy je stále vícee něž nadějná

Reagovat
smazaný uživatel

snad zase neuklouzne někde cestou z večeře

Reagovat
martin1

To ani neříkej po loňsku ...

Reagovat
smazaný uživatel

Shea Weber 6 týdnů out

Reagovat
smazaný uživatel

Seth Jones 10 týdnů out

Reagovat
smazaný uživatel

Čau lidi. Nevím jestli to tu všichni,co hrajete fantu čtěte,ale asi to někteří přestali hrát. Možná se pletu,ale Public Enemy a Penguins in Jacket už to nejspíš nebavilo a nehrají. Co vy další? Je mi divný, že skoro nikdo netahate volný hráče.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem si vytáhl Pysyka a nestačil jsem se divit, že hraje ve 4. útoku ještě s Mathesonem To jako Florida nemá útočníky? Koukám, že ve Fantě mu jenom připsali RW, ale obránce může hrát dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj,to byl skvělej tah.Hned ti udělal body a hlavně je to dobrej hráč na D. Snad i Matheson mi přinese nějaký body

Nevím jaká je tam situace ohledně útočníků,ale je to divný,jak to mají teď poskládaný.

Reagovat
Baronne

Oni měli hlavně problém s šílenou obranou ne? Aspoň teda minulý rok, letos je moc nesleduju

Reagovat
smazaný uživatel

ani letos to s tou obranou nevypadá.Bobrovskyi ani Stralman jim asi trn z paty (

zatím)nevytáhnou

Reagovat
smazaný uživatel

V League -> Managers máš poslední login manažerů. Public Enemy nikdy nebyl moc aktivní a naposledy se přihlásil v půlce prosince; aktuálně na to už trochu kašlou Penguins (9. února) a Ram (6.února), ale tam to je to k pozicím docela pochopitelné.

Bavil jsem se o tom s Extreme Opičky a oba jsme s týmem docela spokojení a já se více věnuji druhé lize, proto na FA nejsme moc aktivní. Jinak mám pocit, že loni jsme jen já a ty stáhli z FA více hráčů než celá liga Západ dohromady. Tam loni FA taky nefrčela, ale naopak měli o dost více obchodů mezi sebou než my na Východě...

Reagovat
smazaný uživatel

mě tahle liga baví,ale je mi líto,že to nehrajou všichni aktivně.rád se zůčastnim (doufám,že vy všichni aktivní) i příští rok.všiml jsem si,že někteří hrajete i další ligy.je možnost se příští rok do některé další přidat?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem psal, že mám v plánu svou ligu, ale bylo to už po startu sezóny, měl jsem málo lidí a neměl jsem čas shánět další, takže nakonec jsem ligu nerozjížděl. To o čem mluvím je jenom klasická random liga s náhodnými manažery.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli budeš něco rozjíždět,rád se příští rok přidám

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá. Ještě nevím, jestli něco budu rozjíždět, ale poznámku si dělám.

Reagovat
Fabregas@ole

Hele, s tím nic nenaděláme, že ta aktivita hráčů na dně tabulky bude slabší.

Zrnova včera tam má Ram po čase opět aktivitu, takže asi odpadli jen dva. S tím, že u toho nounejma Publica se to dalo čekat (přidal se snad hodinu před začátkem draftu).

Pokud budeš mít i během září zájem o další ligu, ozvi se, to bych ti něco dohodil. Já jsme ve 4 a rád bych to zredukoval.

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj, tradu se zadnymu nebranim nikdy, klidne neco navrhni, jestli chces :)

ale jinak jsem se svym tymem spokojen :) papirove mam jeden z nejsilnejsich, ne-li nejsilnejsi tym v lize :) vysledky tomu bohuzel uplne neodpovidaji, ale i tak jsem relativne spokojen :)

a co se me aktivity tyce, tak loguju vicemene denne, ale celkove jsem stale dost rozladenej z tech minusovych bodu za PIM a tak stale u me plati, ze pokud bude nejaka jina rozumna liga, ktera se mi bude libit nastavenim, tak prejdu

Reagovat
smazaný uživatel

teď jsem se díval,a jako jo,máš dobrej tým.jen ta obrana by mohla být lepší+ten Hyman.možná i golmana by to chtělo.na tebe už to asi nedotáhnu,ale budu se snažit udělat ještě nějakýho volnýho hráče,kterej by mi pomohl k lepšímu umístění.sám se vidim tak na 5-8 flek.trady nevím jestli ještě jsou možný.s PIM jsem spokojenej,podle mě je to spravedlivý.

Reagovat
smazaný uživatel

ty jsi stale jeden z tymu, ze ktereho mam strach, ze muze jit predeme, ja te vidim do pateho mista :)

tvuj pohled na PIM ti neberu, ale me se to zasadne nelibi :)

Reagovat
SikiCZ

Tak to vypadá, že ten Zucker bude bodový důl, přesně jak jsem očekával, škoda, že jsem to prováhal

Někdo kdo by měl zájem o Kadriho, Killorna s Radulovem, případně Barzala?

Reagovat
smazaný uživatel

jj,já ho měl těsně před tradem do Pittsburghu.ještě den před tím ,než si ho vybral Fear The Fin jsem nad ním přemýšlel,ale nevim proč jsem si ho nevzal.další den už jsem se svým budgetem 0 neměl nárok

Reagovat
Fabregas@ole

Já jsem šíleně rozladěnej z formy Preds Ten tým je papírově snad 4-5 nejlepší na západě a hrají takto mizerně.

Kdyby jim přece jen někdo věřil, že se zvednou, nabízím k výměně jak Duchenea, tak i Arvidssona.

Reagovat
Fabregas@ole

Tak nic, včera byl trade deadline

Liga nám pak končí 4. dubna

Reagovat
Fabregas@ole

Tak je dneska deadline

Reagovat
Hokaido

Coleman nás stál dost, ale podle mě je to skvělej hráč s dobrou smlouvou a jasný signál od vedení, že budoucnost není až tak důležitá, hlavní je vyhrát SC letos nebo příští rok. Už se těším na PO.

Reagovat
Baronne

Já bejt fanoušek TB, tak jsem z PO posranej už teď

Reagovat
Hokaido

Hele já měl tím vypadnutim fakt úplně zhnusený hokej. Teď mě docela nastartovala jízda Hradce v Lize mistrů. Já jsem z Hradce a chodil jsem na každý zápas, po finále jsem si právě říkal, že moje chuť k hokeji je zpět a už se těším na PO NHL.

Věřím, že náš tým je psychicky daleko odolnější, protože se dokázal vzpamatovat z toho vyřazení a následným tápání na začátku sezony a teď jsme podle mě zase nejlepší tým ligy s nejlepším brankářem na světě, neberu nic míň než SC.

Reagovat
Baronne

Jako oproti minulejm sezónám ste zaspali začátek, a teď ke konci chytli neskutečnou formu, to by možná mohlo hrát do karet, jsem na to zvědav

Reagovat
Hokaido

A ještě tam pořád vidím prostor pro zlepšení. Treba za posledních deset zápasů jsme dali jediný gól z 27 přesilovek. A všech deset zápasů jsme teda vyhráli.

To zase budu zklamaný, až nás vyřadí nějaká Carolina nebo tak.

Reagovat
Baronne

Tak to nasledovaný nemám, to je hodně špatný, v porovnání třeba s tim Bostonem , každopádně koukal jsem předevčírem na zápas s Flyers, a ten hokej byl super, svižnej, akční z obou stran, spousta šancí..

Reagovat
patas92

"nejlepší tým ligy s nejlepším brankářem na světě"...To zní jako Boston

Reagovat
Hokaido

Pfff, Boston bychom sundali jak Buchnevic dneska Marchanda.

Reagovat
patas92

Uvidíme v druhém kole PO

Reagovat
smazaný uživatel

tak trochu to vypada na finale SC v druhym kole PO :D

Reagovat
Baronne

Ta třetí čtvrtá lajna Tampy mi přijde o něco lepší , ale souboj by to byl zajímavej

Reagovat
Fabregas@ole

FYI:

1. Kopita(r) na ledě! 4,26

2. EXTREME Opicky 3,97

3. Long Live the Note 3,96

4. Fear The Fin 3,89

5. Blue Leafs 3,88

6./7. socrates, Havrys99 3,86

8. Yukon is cold 3,78

9. ThunderBay Lightning 3,72

10. Torte 3,64

11. Chranscezywoszczyce 3,61

12. Penguins in Jackets 3,50

13. Ram 2662 3,43

14. Public Enemy 3,39

15. Tre Kronor Stars 3,27

(15. ledna)

1. Kopita(r) na ledě! 4,32

2. Fear The Fin 3,94

3. socrates 3,93

4. EXTREME Opicky 3,91

5./6. Yukon is cold, Blue Leafs 3,88

7./8. Havrys99, Long Live the Note 3,86

9. ThunderBay Lightning 3,77

10. Chranscezywoszczyce 3,7

11. Ram 2662 3,57

12. Torte 3,54

13. Penguins in Jackets 3,46

14. Public Enemy 3,38

15. Tre Kronor Stars 3,33

Reagovat
smazaný uživatel

dobra prace :)

BTW ja uz byl presvedcenej, ze uz jsi predemnou :) vzhledem k faktu, ze se ti zranil ten Guentzel a ze jsi okolo Vanoc byl okolo 3,7, tak vyborna prace :)

Reagovat
Fabregas@ole

Asi za vše vděčím právě zranění Guentzela a výběrem Hornquista ihned, jak se vrátil ze zranění

No, bude to boj, Rantanen nově out. Zase je dobrý, že jak chybí Sharks EK, tak Burns má více prostoru na PP a začal sbírat body.

Vše špatné je i pro něco dobré

Reagovat
havrys99

Reagovat
smazaný uživatel

super

kdyby se ti po zranění líp chytl Rantanen,tak jsi mohl mít průměr i vyšší

co ten Arvidsson a Burns letos?to je hrozná bída.

Reagovat
smazaný uživatel

co vaši hráči z waiver listu?který se vám nejvíve povedl/vyplatil?

Reagovat
Fabregas@ole

Merzlikins, Hornquist

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo by chtěl nějakýho Crosbyho nebo Malkina, když může mít Rusta?

Reagovat
smazaný uživatel

u me letos waiver list dost slaby, nejlepsi asi Samsonov

Reagovat
smazaný uživatel

Reimer

Reagovat
havrys99

mně teď šlape Ryan Strome

Reagovat
patas92

Kaše do Bostonu

Reagovat
justcall

Pasta - Krejčí - Kaše

Reagovat
martin1

Reagovat
martin1

Marchand - Bergeron - Pastrňák

DeBrusk - Krejčí - Kaše

To vypadá skvěle

Reagovat
patas92

Nepochybuju o tom, že tam bude skvělý. Problém je, že je tak dva otřesy mozku od ukončení kariéry.

Reagovat
SikiCZ

Já jsem z toho nadšený, jediný otazník visí nad jeho zdravím

Reagovat
cubinho

Naprosto skvělé! Můj oblíbenec

Reagovat
Hokaido

Kašeho mám strašně rád, strašná škoda těch zranění, protože jinak je to fakt úžasný hráč.

Reagovat
justcall

nejsi ze Strašnic?

Reagovat
smazaný uživatel

Loni jsem sledoval trade deadline skoro celý den, protože jsem měl fůru času a nic moc se nestalo a letos nemám vůbec čas to sledovat akorát teď koukám na jeden přestup za druhým... No, některé přestupy jsou opravdu zajímavé.

Skjei, Vatanen do Car; Lehner do VGK (kdy 22% kontraktu bude platit Tor a 50% CHI); EDM získá Athanasiou; Pageau NYI (ale vyšel dost draze).

Midfuck trade: (Strašně se mi líbí, ale zároveň ne :D)

Haula, Wallmark + další dva týpci za Trochecka CAR <-> FLA.

Wtf trade:

Patrick Marleau za 3 round pick do Pit. (2. kolo pokud pit vyhraje Pohár).

Reagovat
Baronne

Ten midfuck mi přijde úplně wtf tyvole, to jako Florida už vzdává boje o PO? A zároveň 4 hráči za něj nevim no , jinak ale Carolina dost slušně posílila, nevim teda jestli Vatanen byl potřeba, když maj teď Skjeie.. A Chicago

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně já myslel,že se všude psalo,jak jde Florida po obráncích...

Lehner je dobrá pojistka pro Vegas vzhledem k boji o/v play off,kdyby se s Flowerem něco stalo.(příští sezonu asi půjde zas o dům dál a snad mu dá někdo konečně ten vysněnej kontrakt a Vegas budou schánět dvojku)

Marleau je asi přiveden pro to aby měl tým motivaci navíc

Reagovat
smazaný uživatel

trochu me prekvapuje, ze Thorton nikam nesel

Reagovat
cubinho

Kubalík úžasný střelec

Reagovat
Baronne

Reagovat
patas92

Škoda toho pomalejšího začátku, kdy hrával třetí čtvrtý útok. Reálně mohl dát víc jak 40 gólů (což teoreticky může furt dát)

Reagovat
Baronne

Ale zas první sezóna, příště se snad bude i Chicagu celkově dařit líp. Jinak nevim proč, ale hrozně by se mi líbil místo Simona v první lajně Pens

Reagovat
smazaný uživatel

To by hádám nefungovalo, od střelby je tam Zucker a někdo musí aspoň trochu bránit.

Jak to má vůbec Chi s obráncema, kdy se zbaví Keitha se Seabrookem a proč pustili Gustafssona?

Reagovat
Baronne

Zas tolik Chicago nesleduju, ale Seabrook je příšerná kotva.. Keith by ještě pár sezón dát mohl ne? A Gustafsson se mi nikdy nelíbil

Reagovat
andrew96

Reagovat
martin1

Reagovat
socrates78

Tabulka po 1.3.2020 podle průměru bodu na hráče(zhruba měsíc před koncem):1.Kopita(r) na ledě!-4,26. 2.Long Live the Note-3,99. 3.EXTREME Opicky-3,96. 4.Blue Leafs-3,92. 5.Fear The Fin-3,91. 6.Havrys99-3,85. 7.socrates-3,81. 8.Yukon is cold-3,74. 9.Torte-3,70. 10.Thunder Bay Lightning-3,69. 11.Chranscezywoszczyce-3,65. 12.Penguins in Jackets-3,47. 13.Public Enemy-3,46. 14.Ram 2662-3,43. 15.Tre Kronor Stars-3,29.

Reagovat
socrates78

Dívám se,že jsem se po 2.místě na začátku prosince docela dost propadl.Doufám,že se aspoň umístím v první polovině tabulky(do 7 místa),protože očekávám tradičně výborný finiš infernoqta.

Reagovat
Fabregas@ole

pískej konec

Reagovat
smazaný uživatel

ano, konec, ted, s aktualnim poctem bodu :D

Reagovat
smazaný uživatel

V prosinci jsem si rikal, ze pravdepodobne budu bojovat o treti misto a ze na prvnim jasne canario a druhy ze udrzis ty :) kdyz se ti prestalo darit, tak mi svitla nadeje na druhy misto, ale s tim jsem se uz pred cca mesicem vicemene rozloucil, kdyz jsem videl, jak zacal slapat tym Fabregasovi :) a realne pro to druhy misto dela vic nez ja, takze asi si ho zaslouzi :)

tak snad vyjde to treti :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cubinho

Dnešní Boston s TB nejzábavnější zápas za dlouhou dobu teda Tam se to řeže...

Reagovat
Baronne

Koukal jsem na livesport, samá žlutá barva

Reagovat
Baronne

Tak letos ten boj o PO bude hodně zajímavej, v Západní konferenci jsou do toho namočení všichni od 6. do 12. místa (věřim, že TOP5 si to udrží, a že Chicago by se ještě mohlo hecnout), Arizona to za poslední měsíc zesrala, Minnesota se zase chytla, jsou tam Canucks, Preds, Jets. Kdo myslíte, že se tam prodere? Osobně věřim Canucks, a v PO bych je chtěl po nějaký době vidět, mohli by bejt černý koně, líbí se mi jejich letní i zimní přestupy. No a Východ, tam mě nepřestává udivovat Toronto, který si podle mě to PO nezaslouží, jenže to by se Florida musela pořádně probrat, jinak půjde Toronto dál i z 9. místa.. Flyers maj úchvatnou formu. Tam bude taky hezkej boj mezi CBJ, Carolinou, Rangers atd.. Tam teda já osobně věřim Rangers, poslední zápasy se mi hodně líbili, hlavně ta první lajna.

Reagovat
Fabregas@ole

Moc bych si přál, aby skončili Wild před Preds a Jets. Jsou mi sympatičtí a před sezonou byli pasováni jako jasní outsideři centrální divize. Z Pacifiku přeji Nucks.

Na východě moc oblíbených nemám, ale kdyby se Florida protlačila nějakým zázrakem před Leafs ,..

Reagovat
smazaný uživatel

Někdo další v ČR, kdo fandí Minnesotě (byť třeba na 1 sezonu)? Nevěřím

Reagovat
Baronne

Já přeju taky Wild, když jsme měli před 5 lety chatu, dávali jsme NHL turnaj, a všichni si brali klasiky jako Chicago, Boston, Pens atd. .. Já si vzal Minnesotu, a od tý doby je mám rád , hezký dresy, a Koivu, Dumba, Gáborík <3

Reagovat
andrew96

A nejlepší Goal Horn v lize.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel nemůžu souhlasit.

https://www.youtube.com/watch?v=rbuYKp-m-HY

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

závěr naší fanty bude docela zábava.ty rozdíly na předních místech nejsou velký a každý má jinak odehráno.takže at to tam hráči na závěr sypou a všem přeju bodů,jak máku

Reagovat
smazaný uživatel

jj, druhy az paty misto stale otevreny :) tak se tam za mnou trochu klidnete :D

Reagovat
smazaný uživatel

Pasta by měl pohnout s tou padesátkou, kdyby to nenastřílel letos kvůli koronaviru, tomu už by se říkalo pech.

Reagovat
patas92

Tak i NHL pozastavena To mě sere asi ještě víc, než fotbaly

Reagovat
cubinho

Reagovat
Baronne

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

Tak s největší pravděpodobností prý bude základní část ukončena. Play-off se bude řešit těžko.

Reagovat
smazaný uživatel

zatim pozastavena, tak doufam, ze to bude pravda a dokonci se :)

Reagovat
smazaný uživatel

ahoj. komu budete fandit letos v PO? já Torontu a potom se těším na zápasy Rangers - ti by mohli letos pekvapit

Reagovat
Baronne

Těšim se na dvojice Edmonton Chicago a Vancouver Wild, vpodstatě všem těmhle týmům přeju postup, + Columbus, kterej si myslim že může vyřadit Toronto, jak to maj Leafs s brankáři, už jsou zdravý?

Reagovat
smazaný uživatel

tak nakonec mě překvapily

Reagovat
Fabregas@ole

Reagovat
Baronne

Reagovat
havrys99

Reagovat
Baronne

Jak to vidíte s Chalupou, Teplym, Reichelem a Zohornou nově v NHL? Z těch má šanci prosadit se víc asi jenom Teplý ne? Jinak těšim se i na Draft, trochu mě teda mrzí, že Lafrenierra dostane asi nějakej silnější tým, přál sem si aby časem pozvednul třeba Ottawu/Detroit.. Co Myšák? Má na první kolo?

Reagovat
Infernoqt

Zdar, jak to bude s příští sezonou? Pravda je, že to teď vůbec nesleduju a taky nemám tolik času, ale asi by mi ta fanta obecně chyběla. Uvítal bych jen, kdybych do toho mohl pouze naskočit, nechal bych všechny organizační věci čistě na vás.

Reagovat
Fabregas@ole

Čau,

příští sezona je sice ještě daleko, hodně daleko, ale předpokládám, že ligu obnovíme a rád ji znovu povedu jako commish

Reagovat
Infernoqt

Super

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
socrates78

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že v PO by vždy měla být Tampa spárovaná s Columbusem.

Reagovat
Hokaido

Prosím, ne. Táhne mi na 30 a být v práci celý den po dvou a půl hodinách spánku už nedávám.

Ale super zápas. Určitě jsme si to vítězství zasloužili.

Reagovat
smazaný uživatel

JJ, boj to byl pořádný. Ale jsem strašně rád, že se jim povedlo přeložit zápas Canes na dnešních 17h, protože ten bych jinak neviděl.

Reagovat
Baronne

Šílený, neni to nějakej rekord? Jinak přeju Blue Jackets, bojim se, že by je tohle mohlo trochu zlomit

Reagovat
smazaný uživatel

Psychicky bych o Columbus strach neměl, ale fyzicky to asi problém pro ně asi bude. To byl čtvrtý zápas v šesti dnech, z toho i další dva zápasy proti Torontu šly taky do OT...

Reagovat
Baronne

Tak uvidíme, doufal sem, že první zápas Jackets urvou, a Tampu to zlomí při vzpomínce na minulej rok

Reagovat
smazaný uživatel

Sledujete někdo tu sérii mezi Vancouverem a Vegas? Tam jsem to tipoval na jasnou záležitost a mezitím 3:3, tak je mi to divný. Sice vidím, že poslední dva zápasy Demko chytil 90/91 střel, ale i tak...

Reagovat
Fabregas@ole

Asi na to nedokážu přesně odpovědět, ale jsou hodně efektivní v zakončení. Jakmile se dostanou do útočného, snaží se co nejrychleji zakončit. Dobrá organizace v obraně + skvělí brankáři, hodně bloků střel.

Ze 6 zápasů s Blues byli 5x "horším" týmem. Myslím na scoring chances a na čas v útočném pásmu. A předpokládám, že s Vegas je to něco podobného. Rychlý přechod do útočného, zakončení a nazpět bránit. Funguje to, když máš takto objektivně na papíře slabší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Stars vs Tampa. Tak komu to víc přejete?

Reagovat
Fabregas@ole

Stars. Vždy přeju týmům ze Západu, ideálně z centrální divize

Reagovat
martin1

Tampa, jednak kvůli Ondrovi, ale i proto, že ta zkušená osa Stamkos, Kucherov, Johnson, Palát, Killorn, Hedman si to za ty roky zaslouží, už byli několikrát blízko a nevyšlo to.

Reagovat
Baronne

Faksovi to nepřeješ darebáku?

Reagovat
martin1

Taky, proto nebudu zklamaný, ať už to dopadne jakkoli. Ale jak jsem říkal, Tampa už byla několikrát blízko a nevyšlo to, proto přeji o trochu více Tampě.

Reagovat
havrys99

Spíš Tampa kvůli Stamkosovi, který ale nehraje. U Stars bych měl radost za Pavelskiho. Každopádně je dobře, že SC bude v Česku i na Slovensku

Reagovat
Fabregas@ole

No, a ty přeješ komu?

Reagovat
smazaný uživatel

O kapku více Stars. Ten tým má poslední možnost teď něco vyhrát, Tampa bude silná ještě min. pár následujících let. Pavelskimu to strašně přeju. Stejně tak věčné dvojce Khudobinovi. Navíc vyřadili Avs i Vegas, kteří mi taky přijdou velmi silní... Plus je tam ten faktor, že Dallas je přeci jenom papírově "underdog".

Reagovat
Baronne

Khudobin má úplně neuvěřitelnou fazónu, já teda nefandim ani zdaleka ani jednomu týmu, ale taky bych viděl Dallas o něco výš, Tampa mě dycky srala tim, jak má extrémně nabušenej tým, a v PO to rok co rok totálně prosrala , underdog story je zajímavější.

Reagovat
Hokaido

Dallas je pro mě bohužel strašně sympatický. Od příchodu Bishopa je to pro mě asi třetí nejoblíbenější tým ligy, ale věřím, že to ještě v pohodě zvládneme otočit.

Přijde mi, že Dallas pořád strašně moc lidí podceňuje. Přitom loni vzali St. Louise do druhého prodloužení v game 7. Tým mají prostě skvělý.

Reagovat
Baronne

Letos se mi strašně líbí z Tampy dvojka Palát Point, hlavně ten Point je úplně nesmyslně rychlej tyvole , přijde mi, že bez toho Stamkose se nějak víc semkli, ta třetí lajna hraje úplně skvěle, a Hedman je taky v laufu

Reagovat
smazaný uživatel

pro mě je tohle finále zklamání. těšil jsem se alespoň na Vegas ve finále. když už tak teda přeju víc bleskům.

Reagovat
patas92

Tampa se Stammerem je moc OP

Reagovat
martin1

Palát Super, že nastoupil Rutta do finálové série, byl by tak držitelem SC. Vzhledem k tomu, že Polák odehrál dostatečný počet zápasů v ZČ, tak by i on měl být "vítězem", protože na soupisce zůstal.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Pavelski s Perrym ten pohár asi opravdu chtějí.

Když si vezmu jak neproduktivní základní část Pavelski měl, tak jsem rád, že mu to zase pálí. (I když musím přiznat, že si myslím, že v tom hraje roli jeho deployment, protože v zč hrával hlavně ve třetí, čtvrté formaci).

Reagovat
Baronne

Co říkáte zatím na přestupy? Hall odmítne Colorado a jde do Buffala , gólmanský rošády docela drsný, chystá se ještě něco velkýho?

Reagovat
cubinho

Je tu někde nová diskuze k NHL?

Reagovat
Kejza

hledám jak kokot, ale nemůžu najít. kdybys věděl, pošli link pls!

Reagovat
Baronne

Myslim že tu neni

Reagovat
Infernoqt

Napište DM na tento účet Fabregas@ole, jestli nepřešli na nový článek. Poslední byl tady https://www.eurofotbal.cz/clanky/nominace-bolivie-na-venezuelu-128055/#forum

Reagovat
smazaný uživatel

Na EF diskuzi už nemáme. Na začátku sezóny jsme se shodli, že budeme využívat ligový Yahoo chat, ale spíš to většinu obecné diskuze zabilo. Tady na EF se občas zapojili i nehráči fantasy.

Reagovat
Fabregas@ole

Nepřešli. Tento článek v drtivé většině sledovali hráči fantasy, s kterými máme chat v aplikaci.

O ničem dalším taky nevím, klidně někdo před playoff můžete otevřít nový článek k diskuzi...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele