Poznaň v generálce na Spartu gól nedala

23.07.2010, 21:17
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jn, ani jeden ze základu tam neni

Reagovat
Losinho

Dobré to bylo, na to že se hrálo vlastně Lech "B" proti Gorniku "A"...

Reagovat
Losinho

A jsem rád že si zahrál Wilk

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle vůbec o ničem nevypovídá. V úterý to bude o něčem jiném. Chci se zeptat. Jak moc jsou Poláci vyspělý takticky? Řekl bych, že v tomhle by měla mít Sparta navrch. Přijedou si poláci pro remízu nebo budou bezhlavě útočit? Co mám čekat?

Reagovat
Losinho

Jestli myslíš, že sou takticky slabí, tak se šeredně pleteš. Taktická vyspělost je na úrovni špičkových českých mužstev. Jinak určitě budou chtít dát gol, ale bezhlavě se útočit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

No u mě je to 60:40 pro Spartu. Ta organizace hry Sparty je lepší, i kádr Sparty je papírově silnější, Lechiti budou mít v zádech masu fanoušků v Praze, a to je určitě vybičuje k mnohem lepšímu výkonu než s Baku, aspoň v to doufám.

Reagovat
livefan

,,Lechiti budou mít v zádech masu fanoušků v Praze, a to je určitě vybičuje k mnohem lepšímu výkonu než s Baku, aspoň v to doufám." ... Tím chceš říct, že přeješ Spartě nepostup dále? ...

Reagovat
Losinho

No a?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak Sparta

Reagovat
smazaný uživatel

sparta ich da a aj si to nalozim...

Reagovat
Losinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele