Potřebuji pravidelně hrát, zdůvodnil Philipp přestup do Dinama

11.08.2019, 12:52
Aktuality
Hned dvě posily v průběhu pátečního odpoledne ulovilo moskevské Dinamo. Z Fenerbahçe přišel zdarma obránce Roman Neustädter a střílení branek bude mít nově na starosti Maximilian Philipp, německého útočníka ruský klub koupil z Borussie Dortmund a využil přitom hráčovy touhy pravidelně nastupovat...

Pětadvacetiletý Philipp v hlavním městě podepsal kontrakt na čtyři sezony, vestfálský celek za něho dostal dvacet milionů eur.

Philipp do Dortmundu přišel předloni z Freiburgu a v německé nejvyšší soutěži za BVB odehrál jenom 38 zápasů, v nichž dal deset branek. Loni s výjimkou úvodních kol plnil roli náhradníka a pravidelně vysedával na lavičce náhradníků, přednost před ním dostával Paco Alcácer.

"Hrát za Borussii pro mě bylo ctí a chci poděkovat celé černožluté rodině za to, jak mě v průběhu uplynulých dvou let podporovala. Ale jsem ve věku, kdy potřebuji pravidelně hrát, proto jsem se rozhodl přijmout tuto novou výzvu," zdůvodnil Philipp své rozhodnutí.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (61)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Za 20 mega skvělý obchod, BVB ty odchody od dob Lewy řeší opravdu dobře

Reagovat
Kucka

Cena super, kdo bude teď dvojka za Pacem?

Reagovat
smazaný uživatel

Schick

Reagovat
dejvikker

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
rabbitweed

Götze nebo reus nebo tak nějak ale klasickou 9 už nemaj

Reagovat
Rudnevs

Super, no... Tie prestupy na východ proste nechápem, východné štace hráčov akurát brzdia. Ja by som snáď radšej hrával za Mainz, Freiburg alebo Herthu, žil v Nemecku a mal istotu, že ak zahrám dobre, tak budem na očiach.

Ako jasné, každý nech si robí čo chce a ja to neodsudzujem, ale úprimne ja by som to nerobil. Mne sú tie vychodniarske krajiny poriadne nesympatické a navyše je brzda kariéry.

Reagovat
Hafna

Vidím to podobne, ale myslím, ze tady jde vyloženě o prachy, zrovna u nej si myslím, ze absolutně nema na tým jako je Dortmund, tak si 2-3 roky vydělá v Zenitu a pak se prave vrátí někam do Freiburgu nebo Mainzu...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
stas87

Tak nikto dobrovoľne nevymení život v DE/SUI/AT za život vo východnom bloku. Okrem peniazi, samozrejme. Philipp bude po dvoch rokoch nešťastný a bude chcieť spat do Nemecka. Moskva bude znesiteľnejší ako Ufa či Tomsk, ale aj tak mu budú chýbať každodenne veci spojené so životom v Nemecku. Na Rusko mal ešte chvíľu čas. Ak ho ale iný nemecky tím nechcel, tak zobral najvyššiu ponuku a zmizol do Ruska.

Reagovat
Bandita_Harry

Nieje život ako život, život v Moskve ho môže baviť, a môže tam byť šťastnejší ako v malomeste niekde v západnej Európe, keď tam vydržalo mnoho juhoamericanov roky pre Nemca by to nemal byť žiadny problém, neviem ako bude na tom Dynamo, ale Rusko nutne byť brzda kariéry nemusí, veľa legionárov z Ruska spravilo ešte prestupy do veľkých klubov

Reagovat
fenixLFC

No, vela je nadnesene slovo...

Reagovat
Bandita_Harry

Asi hej., Philippov strop je aj tak taky stred BL

Reagovat
salami

Presne, prestupuje se odtamtud docela tezko, je to logicky. Rusky kluby se placnou pres kapsu pri prestupu a pri platu, pokud je hrac kvalitni tak ho poustej jenom velmi neradi, obvykle je to s docela velkou prirazkou, takze ten hrac musi dost vycnivat, aby za nej nekdo zaplatil vyssi nez trzni cenu.

Reagovat
Elliasson

Je pravda, že třeba z pohledu stravy je Německo příjemnější pro život než Rusko, ale zas nepodceňuj Moskvu. Investice do infrastruktury, zkrášlená místa, hádám, že hezký byt/dům ho taky nemine, krásné slečny...

Reagovat
Kang & Kodos

Takhle kdyby Němce motivoval 80 let zpátky Adolf, tak by to dopadlo jinak.

Reagovat
andrew96

Za Wilnem by stejně zjistili pravdu o infrastruktuře a z Tigeru by zbyly jen pásy.

Reagovat
Kang & Kodos

Celkově je píčovina útočit na zemi, která má víc obyvatel, než máš ty munice.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
doshcz

Reagovat
stas87

Oukej, takte jedine plus sú tie slečny. Vodku ti do jedla nezarátám, sorry. Rusi majú krásne chaty či sruby, nie domy a byty. Nezabudnem na to, ako za čias 2.sv vojny prišli Nemci na Ukrajinu a obdivovali nové domy a byty zvonku. Ken do chvíle, keď prišli dnu. Pretože namiesto podlahy tam bola hlina a srat si chodil von na mraz. V zime ok, ale v lete niečo strašne. Preháňam samozrejme, Moskva je fajn. Tie kontrasty tam ani nemusí vidieť a zažiť ich.

Reagovat
Elliasson

Myslím konkrétně Moskvu, nic více.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ja bych teda zil radsi v Moskve nez v Dortmundu.

Reagovat
Bandita_Harry

Hm...Radšej Moskva ako malé nemecké mesto, nebrzdia kariéry záleží od prístupu hráča či ide za prachmi alebo spraviť medzikrok v kariére...

Reagovat
JozkokozleJ

Mal platnu zmluvu a tym garantovane solidne peniaze, ktore by mu mensie kluby nedali. Kazdopadne z pohladu Philippa nestastne riesenie.

Reagovat
Bandita_Harry

Ok

Reagovat
Elliasson

Dinamo má letos docela hezky postavené mužstvo. Na to, že se topili v dluzích, tak teď jdou pomalým tempem, ale jistě navrch. Já se těším a ona ruská liga je vyrovnanější než si lidé myslí.

Reagovat
smazaný uživatel

Mainz ani Freiburg nemají 20 mega na přestup. Hertha by asi měla, ale ta má útok solidně poskládaný.

Reagovat
Han střelil první
Reagovat
RadekVonCZE

To je ten 14ti letej, co vypadá jak dospělej a má 19ti letou holku Afričani no.

Reagovat
smazaný uživatel

a reálne má 30 let, bohužel, kdyby se dal zastavit čas, tak osobne pronesu každého kdo sem nepatří zpátky, kam patří

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Rudnevs

Tuším spolu začali chodiť, keď ona mala 18 a on 12... Ten vekový rozdiel je zaujímavý, keby mala 46 a on 40, tak nič nehovorím, ale v tom veku je to proste šialené. Nehovoriac o tom, že ja v dvanástich som o tom, že budem mať holku mohol len snívať.

Reagovat
RadekVonCZE

Já snívám doteď

Reagovat
Rudnevs

A ako starý si?

Reagovat
RadekVonCZE

Pod osmnáct, nebudu to radši upřesňovat

Reagovat
Rudnevs

Nápodobne

Reagovat
RadekVonCZE

Vlastně, proč máš nickname od Lotyšského fotbalisty Artjomse Rudnevse?

Reagovat
Rudnevs

Som ho mal rád, lebo bol svojho času jeden z najväčších ťahúňov Hamburgu spolu so Sonom, čo dnes hrá za Tottenham. Ale samozrejme dnes by som si už dal iný nick, to bez debaty, ale už je to tu holt tak nejak zabehnuté.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
smazaný uživatel

Pri kdejakej kosti z dinosaura vedia vedci zistit,kolko milionov rokov je po smrti a napr.u neho to nevedia zistit?Rozrezal hy som ho a spocital letokruhy

Reagovat
El-Pistolero-68

Plus minus nejaky ten milion ale.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Za krásnou cenu, do toho Toprak v Brémách, pěkně se ten kádr profiltroval. Jediné, co mě mrzí, je odchod Shinjiho tak nějak v tichosti, ten by si zasloužil důstojnější rozloučení. Bohužel, snad ještě někdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Legenda

Reagovat
irik

Reagovat
db18

Perišić na hostování s opcí. Sice ho nemám rád, ale hostovačka je dobrým krokem, když pak snad dojde Sané (v zimě nebo příští rok?) a zároveň to nezabije mladíky... Davies a ten novozélanďan prý vypadají dobře.

A jinak půjde teprve o 10. hostování v historii Bayernu, natrvalo pak do Bayernu ale přišel pouze Coman.

Reagovat
db18

+samozřejmě lepší než náladová primadona z Jamajky...

Reagovat
Rudnevs

To som netušil, že to s tým Perišićom vyzerá tak reálne...

Inak, niekde som čítal, že na krídle hral i Arp a že vraj celkom dobre, ne?

Reagovat
db18

To nevím, já o něm četl jako o kladivu do vápna.

Reagovat
Bayern +

Inak čo hovoríš na hosťovačku Coutinha?

Podľa mňa fajn, síce bude trochu brzdiť Goretzku, ale hráč je to vynikajúci a pokiaľ by mal prísť s Perisićom aj on, tak mi príchod Perisića nevadí, tým pádom nebude hlavná "hviezda" a nebudú naň kladené také očakávania

Reagovat
db18

to bych taky bral... vážně o tom Bayern uvažuje? Já spíš čekal, že na konci srpna vezmem Balea (což by za Robbena byla taky super náhrada si myslím)

Reagovat
Bayern +

Bayern Mnichov prý intenzivně vyjednává s Barcelonou o hostování Brazilce Philippeho Coutinha. Informovala o tom rozhlasová stanice RAC1.

Mohlo by to klapnúť, hneď by ten káder vyzeral inak

Reagovat
db18

Reagovat
vladino10

Čo ja viem.. On je skôr do zálohy a na tie krídla budeme trpieť ďalej, nie?.. Či stačí že je hviezda?

Reagovat
db18

Z 54 zápasů v minulé sezoně odehrál 45 na levém křídle.

O rok předtím 42 zápas, 22 LK, 11 CAM, 9 PK, v Liverpoolu taky hlavně LK... akorát v repre je to spíš CAM

Reagovat
vladino10

Ja som mal za to že je hlavne záložník, aj tu jeho zlú minulú sezónu dávali fans Barcelony za vinu valverdemu, že ho staval na krídlo.. Ale je pravda, že o ňom toho moc neviem, tak vďaka

Reagovat
Bayern +

Veru, že aj stačí.

Ale inak presne ako píše willi, dokáže zahrať aj LW aj AM a okrem Müllera, ktorý je aj tak skôr second striker klasické a hlavne konštruktívne AM nemáme. Len jediná škoda, že je to podobný typ ako Goretzka...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele