Postup jsme ztratili v jiných zápasech, řekl po Řecku Lavička

10.09.2018, 20:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jestli po tomhle nekdo uvazuje, ze by mel Lavicka jit k repre Acka, tak by se mel objednat na psychiatrii.

Reagovat
Puskas

Tak zase by to zapadlo do toho našeho Kocourkova, aby neúspěšného kouče áčka vystřídal neúspěšný kouč 21.

Reagovat
Muffi

pokud Yodu vyhodí hned, pravděpodobně LN doklepe jako kouč svazu pod smlouvou.

Nebo by jsi byl takový vůl a riskoval znemožnění dvěma zápasy se Slováky ještě před losem kvaldy na ME?

Reagovat
skteel

Katastrofa, Lavička a spol. mi totálně zazdili léto 2019, měl jsem v plánu se jet namrdat do Itálie s mýma klukama jak Oldřich Kaiser ale místo toho musím vzít za vděk přisahání věrnosti v Trnavě. Snad aspoň Holzer zařídí ten lístek

Reagovat
smazaný uživatel

No u te U21 se s tim dá i souhlasit, hraci se nedoplnuji ale v každém cyklu témeř úplně vymění, do toho se stále vyvíjejí, spousta v tomto období vyletla nebo naopak jejich hvězda po našla, takze kolísání formy je velké. Začátek se nepovedl a ovlivnilo to vše. Ted uz to nebylo špatne. Do toho záleží jak silné mají ročníky konkurenti. Takze jako vinu Lavickovi vylozene bych rozhodne nedával. Do A tedy klidne muze. Trenér je to pořad stejný, takze kdyby to bylo jen o jeho nekvalitach, neměl by nikdy žádný úspěch...

Reagovat
Mirek na tenisu

Jedním okem sleduju záznam na ct sport. Hrůza! V brance gólman Staněk který leští ve 2. Lize v Budějovicích, hráči jako Ladra, Takacs, Helešic, Kulhánek, Trubač., Zajíc.. další dno je koment Kalouse a toho blba vedle něj. Tolik hlouposti a banalit jsem už dlouho neslyšel. ČT kurvi fotbal!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele