Pořád to máme ve svých rukou. Cílem zůstává postup na ME, vyhlásil Fousek

11.09.2023, 13:44
Aktuality
Petr Fousek (© twitter.com/FACR_Asociace)

Trenér reprezentace Jaroslav Šilhavý má po čtvrteční domácí remíze 1:1 s Albánií v kvalifikaci mistrovství Evropy nadále důvěru předsedy Fotbalové asociace ČR Petra Fouska. Šéf FAČR si uvědomuje, že národní mužstvo mělo mít po polovině skupiny více bodů, zároveň ale nepochybuje o tom, že už v říjnových zápasech ukáže, že na šampionát do Německa patří. Fousek v rozhovoru pro web asociace varoval před panikou.

Reprezentanti při zářijovém srazu uhráli dvě remízy 1:1. Zatímco v neděli v přípravě v Maďarsku podali solidní výkon, o tři dny dříve se jim zápas doma s Albánií nevydařil. Šilhavého výběr po čtyřech z osmi duelů kvalifikace klesl na druhé místo vyrovnané skupiny E o dva body za Albánii, která má ale na kontě o utkání více. Právě na půdě balkánského lídra tabulky se český celek představí v příštím zápase 12. října.

"Diskutovali jsme s trenéry i hráči před zápasem, po zápase i poté v Maďarsku. Všichni víme, že umíme předvést mnohem lepší výkon. Věděli jsme, jakou sílu Albánie má. V zápase jsme bojovali i sami se sebou, bohužel nám to nesedlo. Ale to se občas stává, což se ukázalo v mnoha zápasech nejen naší skupiny," uvedl Fousek.

"Kvalifikace je ve své polovině a my jsme samozřejmě mohli a měli mít víc bodů. Ale pořád to máme ve svých rukou. Věřím mužstvu, trenérům i celému realizačnímu týmu a úkol je jasný. Naším cílem jednoznačně zůstává postup na Euro do Německa," doplnil Fousek.

Na šampionát v příštím roce postoupí první dva týmy z každé skupiny. O zbylá tři místa na turnaji se v play off podle pořadí v Lize národů utká 12 zemí, které neuspějí v klasické kvalifikaci. Česká reprezentace od rozdělení federace na Euru ještě nikdy nechyběla.

"V kvalifikaci jsme ztratili dva body, ale nepochybuji, že tenhle tým na Euro 2024 patří a v říjnu a listopadu to ukáže. Celý fotbalový národ by se měl semknout, abychom to v říjnu a v listopadu zvládli a dotáhli kvalifikaci do úspěšného konce," řekl Fousek.

"Střetnutí s nebezpečným Maďarskem nebylo ani reparátem, ale ani žádným pouťákem. Naopak velmi dobrou přípravou před tím, co nás čeká v říjnu v Albánii, včetně bouřlivé atmosféry a tvrdé hry," poznamenal Fousek.

Odmítl podle něj až přehnanou kritiku, která se na tým a Šilhavého po utkání s Albánií snesla. "Kritika k fotbalu patří a s domácí ztrátou s Albánií samozřejmě nejsme spokojeni, ale některé komentáře byly za hranou. Pohledy mohou být různé a zklamaní jsme všichni," řekl Fousek.

"Ale v žádném případě nemůžeme připustit paniku, naopak je zapotřebí zachovat chladnou hlavu. Zvlášť v rozehrané kvalifikaci, když se za měsíc hrají další zápasy. Jsem přesvědčený, že hráči i trenéři vědí, co musejí v říjnu změnit a zlepšit, a že situaci musíme čelit tvrdou prací a zlepšeným výkonem v Albánii i doma s Faerskými ostrovy," dodal předseda výkonného výboru FAČR směrem k říjnovým duelům.

Autor: ČTK

Komentáře (217)

Přidat komentář
20DollarsInMyPocket

Drz uz hubu.

Reagovat
Greny

zatím na svazu nic nepredvedl

Reagovat
S-C-O-T-T

Fousek, Šilhavý, Suchopárek = kurviči českého fotbalu

Reagovat
kattos

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
OTASi

Reagovat
ratusek

Fevoluce

Reagovat
JM The Special One

spíš Fuckvoluce

Reagovat
OTASi

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Mám rád takýchto futbalových zanietencov ako je p. Fousek. Je vidieť, že jeho srdce bije pre náš šport a je mu na 100% odovzdaný

Reagovat
Hany45

jako pro váš slovenský fotbal ?

Reagovat
Albert Rusnák ml.

Reagovat
doshcz

jakmile zacal honit ty funkce u UEFA tak mel skoncit, pak by novej predseda mozna mel cas podivat se na tu srajdu co hrajem

Reagovat
Cotton

Cílem má jasně být první místo v téhle trapné skupině, jinak konec Jardy.

Reagovat
kattos

Jakoby na prvním či druhém místě nějak záleželo

Reagovat
mistr129

Reagovat
Cotton

No dost na tom záleží. Podle bodů v kvalifikaci se rozdělují koše pro finální los Eura.

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

Poláci asi odvolalo trenéra a chtěli by asi toho co trénoval Rakow

Reagovat
Puskas

"Celý fotbalový národ by se měl semknout, abychom to v říjnu a v listopadu zvládli a dotáhli kvalifikaci do úspěšného konce," řekl Fousek.

Celý fotbalový národ by se měl semknout, abychom porazili Faery, Moldavsko a neprohráli s Albánií a stále slabším Polskem...

Reagovat
Pablos

Já si zase včera říkal, že škoda že se celý národ nedokáže semknout a třeba hodit absolutní bojkot na repre... po těch jejich uraženejch kecech jak nic se neudělalo špatně.

Reagovat
Igli

Reagovat
kattos

Ty vole děláš jako kdyby jsi na repre nekoukal v roce 2009+

Reagovat
podnebný

Z toho mně se dělá špatně. U nás se fakt dělá všechno dobře.

Reagovat
FKVZLFC

"Celý fotbalový národ by se měl semknout.." = držte hubu a opovažte se do nás rejpat A když se nesemknete, bude nepostup VAŠE chyba, my vás varovali

https://youtu.be/UHTTsZISBGc?si=rvAKI6deZFzs-Itv&t=250

Reagovat
Puskas

A když postoupíme, vypíšeme si prémie a budeme se holedbat, jak jsme to navzdory pseudoexpertům zvládli.

Reagovat
Pablos

né asi, klasika ...to je fakt hrozný

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
smazaný uživatel

A nezapomeneme si pochválit postup z těžké skupiny.

Reagovat
Puskas

Jistě, Albánie a Moldavsko se ohromně zlepšilo, Poláci měli možná výpadek, ale pořád mají hráče typu Lewandowského, a i Faeřani dokážou potrápit mnohem silnější týmy. Zkrátka a dobře odvedli jsme perfektní práci.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Melda

Navzdory všemu a všem, heroicky a semkla nás nepřízeň veřejnosti....bla bla bla

Reagovat
Pablos

Já bych ho taky nevyrážel hned Šilhavého, resp. vyrazil bych ho po té kvalifikaci na MS, ale jelikož to Fousek neudělal, tak měl ale mít u toho pomyslně zdvižený prst, že chce vidět posun a né, že má Jarda jen cíl postup na Euro z lehké skupiny. A když budu shovívavý a řeknu ok Polsko vyšlo, pak dva průsery (naštěstí né prohry), ale furt to nebudu měnit uprostřed kvalifikace, tak to plně chápu a i by to tak mělo asi být.

Jenže ten průser je dle mého hlavně v tom, že tam není žádná kritika, nespokojenost ...ale jen důvěra a zastávání se

Reagovat
Coutinho10

oni spíš odrážejí tu kritiku...jako nevyhrálo se, ale s Albánií se vyhrát mělo, ikdyž nepříjemný soupeř, zkrátka jedna chyba, nemělo se jim dovolit z dálky vystřelit...to samí jim dovolilo včera Polsko a taky to trefili a gól z toho, jinak nic neměli proti nám, takže to mrzí dost, ale nedá se nic dělat...musejí být opatrnější a vrátit jim to u nich

takže bych fakt nepanikařil...aspoň to je zajímavý a pořád nám věřím, máme zápas k dobru oproti ostatním

Reagovat
Pablos

Já tohle neberu, jedna chyba ...alibistické hodnocení. Byl to vyloženě špatný výkon plus prokauč. ...Mně tam štve a právě více lidem hlavně i ten prokauč, který se stal i v Moldavsku. A to není takové to, že po bitvě každý generál... tady to bylo zarážející pro většinu hned a na kritika se neodrážela, ta se rovnou smetla stylem... jsme zklamaný, držte huby, nevyšlo to no. Jasný ten lynč skoro co by se chtěl z toho dělat a hned vyhození ...je v emocích, ale bohužel já tam určitou oprávněnost cítím. Jak říkám, nechat ho tam v rozjeté kvaldě, plně chápu, ale s vykřičníky a né s omlouváním si všeho.

Reagovat
monty25

Výkon některých hráčů špatný byl, ale zase je fakt, že Albánie měla jednu střelu na bránu. Největší problém vidím v tom, že za stavu 1:1 střídá nejlepšího hráče...

Reagovat
Pablos

Fakt to je, to nerozporuji... ale pokud nás položí jeden gól z nepřipravené akce po individuální chybě a od té doby si pořádně nic moc už nevytvoříme doma, to pro mě pak není moc omluva... něco ve stylu, že to bylo smolné. Zamrzí mě to míň, než náš výkon.

Reagovat
Puskas

Může se stát, že netrefí sestavu, ale že nedokáže adekvátně reagovat, to už je smutné. vymlouvat se na jednu střelu... Tak jsme jich měli mít o pět víc a z toho jednu gólovou. Kdybychom s jednou střelou remizovali třeba s Argentinou, tak se chvástáme, jací jsme kabrňáci a jak jsme to ubránili, teď to zlehčujeme, že měl soupeř jen jednu střelu.

Reagovat
Coutinho10

není to ideální, víme...jako gól se tam dát ještě mohl, kdyby např. Krejčí po luxusním centru od Suka to normálně trefil hlavou jak v klubu nebo kdyby se správně vyhodnotilo zastavení Chytila, ale prostě je to fotbal a některý věci nevyjdou a některý ty neovlivníš

Reagovat
Puskas

To jsou dílčí okamžiky, ale třeba to nechávání Krále, který byl slabý jak čaj, plus jiné reakce nereakce, toto podle mne lidem vadí, toto ovlivnit šlo. I ta remíza by se kousala lépe, kdyby byl na úrovni výkon a střídání. Toto bylo trenérovo selhání, a ne první.

Reagovat
Coutinho10

Král mě poslední dobou taky štve no a ten gól byl jeho...

Šilhavý vsázel na nějakou souhru atd., je fakt, že třeba ted půjde nahoru, kdyż hraje v základu týmu hrající LM a špičku BL, ale některý věci nemá dobrý a to s Albánií nakonec rozhodlo

střídání mohlo bejt jiný či dřív...to jo, názory jsou různý, jestli hned střídat nebo naopak nestřídat (V. Černý), ale odůvodnil to tak, že máme kvalitu i na lavičce, což třeba trochu se to oživilo, ale gól nepřineslo...je to o detailech no

Reagovat
Pablos

Sice tam byl psaný, že za něj šel Hložek... ale reálně šel za něj Jurečka, do zálohy... za nejaktivnějšího hráče, ten z nejhorší formou ze všech, na úplně nesmyslný post... to přeci nemohl myslet vážně s tou kvalitou. Ale ano on to tak myslel... sice jsem kroutil hlavou u Hyského, ale tak kámoš, nechtěl ho shodit a do TV se přeci nic kritického neříká... ale že se najde i tady někdo kdo to s ním sdílí, tos mě upřímně překvapil. Jasný nechceš hejtit... ale zase si nic nepřiznat, taky není úplně ideál

Reagovat
Coutinho10

Jurečka není v ideální formě, to víme, naštěstí v Maďarsku gól dal a snad mu to pomůže

ono otázka, jak to s tím postem bylo myšleno, spíš bych to viděl tak, že to bral klasicky po staru, že čím víc útočníků dáme, tím větší šanci na gól máme

Reagovat
Pablos

a víš, že bych tomu i věřil

Reagovat
Coutinho10

j

Reagovat
romeo351

Ale nesouhlas s tou netrefenou sestavou… protože to jak budeme hrát bylo jasný týden dopředu (nebo při nominaci prostě). Absolutní odevzdanost nějaké své vize. Nelíbí se mi to hraní na 3 vzadu u repre (jeden ze stoperů se vyšachovává zbytečně ze hry a střed i kdyby se umlátil, je zbytečně slabej. Chápu, že tak hraje Sparta (Priske to má zmáknutý) i ta Slávie (hráčskej materiál), ale ani jedno nemá Šilhavka a měl by být krapet soudnej. Každopádně nějakej hate na repre je směšnej a to by si měli uvědomit i na svazu. Nějaký „my proti všem” by nám po těch letech úpadku (začínáme se zvedat) přišlo tak akorát napřesdržku. Zůstaňme nohama na zemi. A to všichni!

Reagovat
Pablos

Ono hlavně se to nabaluje... špatný výkon, jedna střela jejich gól, my nulovej závěrečnej tlak, nepochopitelný střídání a posty hráčů. Trenér ti pak řekne takový hlody, že střídal nejlepšího hráče na place, protože on jedinej ve vesmíru ho tak neviděl, že Král hrál dobře, že chyby se stávají. Pak se dočteš tady, že po rozboru videa řekne, že si za vším stojí a že by nic neudělal jinak. Fousek dodá arogantní výkřik, že ho nezajímají pseudoexperti. A člověk přitom, když už se něco posere chce jen obyčejnou sebereflexi aspoň... resp. aspoň její náznak... aspoň to

Reagovat
Puskas

Reagovat
kattos

Já nechápu proč všichni řeší Krále, ale neřeší se Provod kterej by možná ani neměl být v nominaci

Reagovat
Pablos

Za mě byl Provod nejhorší, ale na to se ho nikdo neptal... já jen vypsal to jak odpovídal.

Reagovat
Coutinho10

není to ideální, víme...jako gól se tam dát ještě mohl, kdyby např. Krejčí po luxusním centru od Suka to normálně trefil hlavou jak v klubu nebo kdyby se správně vyhodnotilo zastavení Chytila, ale prostě je to fotbal a některý věci nevyjdou a některý ty neovlivníš

Reagovat
OTASi

Reagovat
Coutinho10

jako jasný, ideální svět, všechny domácí zápasy výhra a max. remíza venku v Polsku a Albánii a postup v suchým triku, ale ikdyž máme papírově lehkou skupinu, tak to není výmysl či alibismus, že i Albánie má kvalitu...v minulosti už to nejednou ukázali...ta remíza v Moldavsku, tak to by se stávat nemělo, ale i oni v té naší skupině kvalitu ukazujou, když jsou matematicky stále v boji o postup a neztrácejí moc, vlastně jsou na tom stejně bodově jako my, mají o 2 body víc jak Polsko a jenom o 2 méně než 1. tým, takže já to beru tak, že aspoň to je zajímavý....nebaví mě skupiny, kde má 1. tým 16 bodů a max. se hraje o 2 místo a to i někde jinde to je po pár zápasech jasný, takže aspoň půjde do tuhýho, zkusíme si zápasy pod tlakem...já to vidím pozitivně

Reagovat
Blasphemer

Fousek pls

Reagovat
Coutinho10

jako tady stojím za ním....přijde mi, že vždy, jak není výhra, tak se jde po trenérovi a je hate....naštěstí, že u Slavie toto moc řešit nemusíme, ikdyž bylo i líp

Reagovat
jsemdement

Asi tedy nevidíš a neslyšíš vyjádření našeho mistra a jeho magické tahy. Pravda, ty magické tahy nevidí nikdo.

Jemu se snad povedlo akorát 3 - 5 - 2 proti Švédsku, byť to nedopadlo. To dobré se zapomíná snáz, já vím - on toho ovšem moc neměl.

Reagovat
Pablos

Počkat já to neberu tak, že je Albánie slabej tým... ale klopýtnutí jsme si dovolili v Moldavsku, což tomu dává o to větší důležitost teď a ono se to prakticky zopakuje i právě s tím prokaučovanou přidanou hodnotou. Čekal jsem tam od první minuty, že si půjdeme jasně za svým... ten přístup tam nebyl vůbec, pak tam začal bejt až v druhé půlce. A právě proto, že to není slabý soupeř vůbec, bych se fakt nechtěl dostat do situace, že u nich doma půjde o hodně. No nic nepovedlo se to... ale nepřecházel bych to. Nejsem holt tak pozitivní člověk jako ty no

Reagovat
Coutinho10

jako jo, ten první poločas i Albánie hrála dobře, co se týká kombinace a držení míče....není to vždy jenom o tom našem týmu, ikdyž chceme, aby bylo, aby my se rozhodovali a hráli vždy to, co chceme ..jde i o podcenění, když to porovnám např., když u nás hrálo Polsko, tak tam ten úvod, tam to šlo, protože nás podcenili...to Albánie neudělala museli jsme se do toho dostat až po poločasový pauze, kdy si to rozebrali a změnili taktiku a plán, naopak Albánie už nebyla tak v klidu a občas měla problémy

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Remt

Pak je otázka.. jsou ty týmy, které proti nám stojí opravdu natolik kvalitní, že je nedokážeme porazit a nebo jim to prostě nedovolíme svou vlastní nekvalitou. Svoji špatně zvolenou sestavou, taktikou, špatnými reakcemi trenéra na taktiku, rozestavení, střídání? Já si myslím to druhý.

Reagovat
Coutinho10

dobrá otázka...porazit se určitě dají, viděl bych to z obou variant nějakým podobným poměrem...určitě se dala zvolit lepší sestava, možná třeba i víc nahecovat domácí zápas s Albánií, aby to bylo víc vidět, ten tým vypadal celkem nervózně a trochu to na něj v 1. poločase dolehlo, nechtěli jsme udělat chybu, nebyli odvážní...s hecovaním i ten venkovní v Moldavsku, tam to ale na druhou stranu bylo celkem zavřený a hrozný hřiště, ale to neomlouvá

Reagovat
Remt

Hele s Albánii třeba.. nalevo Cvancara, utopený jak prase, proto hrál na hovno i když přijel s formou. Kdy byl střídaný? Copak ten idiot nevidí, že je tam k ničemu v tu chvíli ten hráč? Stáhne před koncem zápasu kdy se očekává že se bude zběsile centrovat do vápna našeho nejlepšího hlavičkáře. Ten chlap dělá snad všechno naopak než ti přikazuje logika. Nezareaguje nikdy na nic správně snad.

Reagovat
romeo351

Je fakt, že v poslední době moc nechápu ten jeho titul s Libercem

Reagovat
Coutinho10

Krejčího asi sundavat neměl, souhlas, případně, když chtěl obránce, tak jinýho

Čvančara byl nějakej moc statickej, nevím, jestli postem nebo se mu nechtělo či chtěl ukázat, jak je silnej na balónu, ikdyż ne vždy to podržel...od toho jsem čekal daleko víc....měl bejt určo střídanej dřív

j, toto jsou správný argumenty, tohle Šilhavý měl udělat jinak, nicméně kdyby to vyšlo, tak se o tom nebavíme, ale třeba by to taky zůstalo remízový a řešíme zase jiný věci

Reagovat
Remt

Jenže ono to vyjít může a nemusí. Dobrý trenér to trefí na první dobrou správně, průměrný trenér to na první dobrou nezvolí správně ale zareaguje na původní špatnou volbou správně v průběhu zápasu. A pak jsou tu trenéři kteří to nezvolí správně a pak na to nezareaguji. A to je v mých očích Šilhavý.

Reagovat
Coutinho10

ok tvůj názor a neberu ti to...vím, jsou tam momenty, kdy se měl zachovat jinak nebo takto, to zachování jinak by dávalo pak zpětně větší smysl, ale nestalo se no

Reagovat
Remt

Těch případů o kterých mluvíme už je za mě prostě strašně moc ale.

Reagovat
andrew96

Tak ono i San Marino má kvalitu, žejo.

Ano, přesně toto je alibismus.

Reagovat
Coutinho10

snad nechceš srovnávat San Marino s ostatníma evropskýma státama

Reagovat
andrew96

Ne, to byla ironie reagující na tvůj komentář, která poukazuje, jak je alibistické, budeme-li naše ztráty s papírově slabšími týmy omlouvat nějakou jejich kvalitou. Protože ta je pořád jednoznačně na naší straně.

Reagovat
Coutinho10

jako je to na naší straně, ale už ne tak jednoznačně, jak to papírově vypadá....už se nedá žít z minulosti bohužel a ovlivňujou ty i různý zranění, nezapomínejme, neměli jsme Juráska nebo třeba stále Schicka

Reagovat
andrew96

A přes to všechno jsme pořád byli jasně lepší.

Reagovat
Coutinho10

to jo, ale ne vždycky to bohužel znamená, že lepší tým vyhraje, proto to chci brát tak, že třeba příště se to prolomí, tam, kde budeme pesimističtí, třeba v Albánii, možná nám to může sedět víc ten venkovní zápas

Reagovat
andrew96

Jenže v tom čtvrtečním zápase se ukázalo hned několikrát, že to prokaučoval Šilhavý. Že to nebyl ten zápas, kdy měl favorit prostě smůlu. Vlastně tedy není co prolomovat. Spíš zásadně změnit.

Reagovat
Coutinho10

jo, první poločas se nepovedl, nepřesnosti, zakřiknutí....2. poločas lepší, ale dali jsme jenom 1 gól a bohužel 1 z ničeho dostali

buď prolomit nebo zásadně změnit, zkrátka bejt lepší a úspěšnější, to souhlas

Reagovat
podnebný

Jenže podle udělovaných bodů je lepší jednou prohrát i o dvě třídy, než dvakrát plichtit. A jeden zápas navíc se setřel tím, že se jede dvakrát ven k nejsilnějším soupeřům.

Reagovat
Coutinho10

jo, to je pravda, je to nepříjemný...sice si řekneš, 2x se neprohrálo, je to remíza, fifty - fifty, ale máš pravdu, že lepší jedno vyhrát a jednou prohrát než 2x remizovat

ale je to zajímavý, sice 2x venku u konkurentů, ale 1 zápas k dobru oproti nim, takže karty jsou rozdaný jasně a je to jenom na nás, jak k tomu přistoupíme a jak to odehrajeme...víme, o co se hraje

Reagovat
PP

Toto pořekadlo známe my fandové Arsenalu moc dobře z loňského roku..

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud to máme ve svých rukách, tak se nic neděje. Dokonce uhrát euro “tak tak” bude ve skupině s Moldavskem nebo Albánií podle těch prohlášení obrovský úspěch… To je fakt škoda slov, ať už se zas hraje klubový fotbal, protože z tohodle je člověku akorát špatně.

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
Sosi

Jakou paniku ty vole. Naopak ted mas cas a muzes o zmene premyslet. Jenze ty ne, se na to vyseres a pak to budes pristi rok v panice resit...

Reagovat
bartes

Tak daleko nevidí. Honí teď funkce v UEFA, na konci smlouvy Šilhavého se podívá do Sparty, Slávie a Plzně, jestli se nezbavují trenéra a pokud ne, tak jen prodlouží smlouvu . Naposledy se to taky tak sešlo. Jestli si dobře pamatuju, tak Šilhavého vyrazili ze Slávie a v té době zároveň zdrhnul od repre Vrba. Nějaké koncepční řešení bych v tom fakt nehledal.

Reagovat
kilobyte

Po Vrbovi trénoval Yoda.

Reagovat
bartes

jo, máš pravdu, teď se na to dívám. Ten byl odvolaný pro špatné výsledky, přitom měl velmi podobné výsledky, jaké předvádí celou dobu Šilhavý. Jarolím měl bilanci 10-4-8 a Šilhavý má 24-7-19.

Reagovat
kilobyte

Měl podobné výsledky, ale s jinými soupeři. Jeho největší úspěch byla asi výhra na Nigérií v přáteláku a výhra na Norskem v kvalifikaci.

Reagovat
OTASi

pod yodou jsme dostali rychtu od Ruska i od Austrálie, myslim 0:4

Reagovat
Puskas

Kdyby ho vyměnil, přizná, že se tehdy v létě mýlil. a ona ani výměna repre trenéra nepřidá šancí ohledně funkcí v UEFA.

Reagovat
jsemdement

jedna z věcí, co dělá velikány, je poučit se z chyb a jednat. Já to sám a vím a teď jsem v podstatě King Kong.

Reagovat
Al Capone

Tak nepostoupit na tolik (a zbytečně) rozšířené euro se prostě musí, cokoliv jiného je trapas.

Reagovat
Blasphemer

My můžeme být rádi, že to Moldavané v prvním zápase pojebali s velrybáři, jinak bychom byli třetí ve skupině, byť se zápasem k dobru, a už bychom měli asi slušně stažený půlky. A docela by mě zajímalo, jestli by v takové situaci Fousek mluvil stejně.

Reagovat
kattos

Kdyby, kdyby se vyhrálo s Albánií tak by se tohle vůbec neřešilo

Reagovat
Blasphemer

Kdyby bába měla koule, tak je to dědek.

Reagovat
kattos

Přesně, proto nechápu proč mluvíš o kdyby

Reagovat
Coutinho10

někdy je důležitý to trochu povzbudit a ne hned po 2 remízách vyhazovat trenéra...pak vyhrajeme v Albánii nebo Polsku a všichni se budeme plácat po ramenou, jak jsme dobrý, tak by bylo fajn si držet nějakou rovnováhu a ne jednou tak a pak o úplně obráceně

Reagovat
bartes

výhra nad Polskem byla docela haluz a nikdo to nečekal. Naopak remíza s Albánii byla trapas a mělo se vyhrát o 2 góly.

S naší předváděnou hrou můžeme taky odejít z těch 2 venkovních zápasů za 0 bodů a budeme se zachraňovat na Moldavsku a Faerech.

Reagovat
Coutinho10

já bych výhru nad Polskem nebral jako haluz, šli jsme od první minuty a byli efektivní celkem...za mě zasloužený, že profesorský fotbal od Polska narazil

s Albánií souhlas, příležitosti na to byly a gól dát neměli, nezasloužili si ho, byl z ničeho, ani šance to nebyla

je to fotbal, i to se může stát, ale třeba Albánie mě včera proti Polsku až tolik nepřesvědčila, ten úvod byl špatný, a kdyby milimetrový offside nevzal Polsku úvodní gól, tak by to asi neotočili, Polsko by to dalo a bavíme se jinak...je to kolikrát o detailech

Polsko asi vymění trenéra a může se nakopnout, ale i my můžeme hrát ještě lépe, takže je to otevřený a věřím, že si poradíme, ikdyž už to není úplně v suchým triku, ale těším se na zbývající zápasy naší kvaldy, má to náboj

Reagovat
bartes

s Polskem to byla fakt haluz. Kolikrát se povede dát 2 góly do 5 minut? To se povede tak 1x za celou kvalifikaci všem týmům dohromady nebo 1 týmu 1x za 10 let.

Jestli se může posunout Polsko, to fakt nevím. Jsou docela v rozkladu a byl by to 3.trenér během kvaldy. Jakékoliv změny nejsou v krátkodobém hledisku dobré.

Jestli my můžeme hrát lépe? Hráči ano, ale nesměl by je trénovat Šilhavý, takže moc velký progres nečekám. V zápase mě překvapila spousta zkažených přihrávek, kde si neuměli nahrát na 3 metry. To se dá zlepšit, ale nečekám výrazný progres. Šilhavý oba zápasy pojede na svých klasických 0:0.

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, povíme si pak, bude to o prvním gólu, remíza tam nemusí bejt špatná, ale k vzhledem k tomu, že se nevyhrálo doma, tak by měla bejt větší motivace vyhrál...Albánie si ten postup může doklepat v těch posledních 2 zápasech, takže i oni by asi s remízou nemuseli bejt zklamaní

jo ty nepřesný přihrávky, to na ně dolehlo, bylo to frustrující, tam to je o hlavě a asi je to pohltilo víc než by mělo v tom 1. poločase

Reagovat
kattos

Takže ty řekneš o Polsku že to byla haluz, ale že Albánie urvala bod z jedné střely z dálky tak to haluz není a to je špatně?

Na obě věci snad stejný metr.

A to není tak že bych se Šilhavky zastával

Reagovat
bobis21

Remíza s Albánií fakt žádný trapas není. Myslím že kvalitou kádru jsou docela srovnatelní. Jejich defenziva spíš lepší než naše.

Reagovat
Coutinho10

na to se častos zapomíná, že jejich obrana hraje v Serii A, takže to mají propracovaný

Reagovat
Greny

Tak proti 7 spíše defenzivním hráčů se to taky brání líp že jo

Reagovat
bartes

Fakt nevím, proč se z nich dělají nějací super hráči. Ok, mají tam pár hráčů, kteří hrají v sérii A, někteří v Rusku. Rusko nepočítám, protože to je kvalitou fakt níže než dříve, ti hráči ze série A často nehrají základ, hrají vesměs spodek tabulky, tuším pouze 1 hráč v lepším mužstvu a to bylo Lazio, jinak Empoli, Lecce, Espaňol ze 2.ligy atd. A oproti nim nastoupili Češi, kteří téměř všichni hrají na západě v základu a jsou doplněni o hráče ze Sparty a Slávie. Hrají dohromady v lepších mužstvech a měli by je dle kvality porazit o 2 góly.

Reagovat
bobis21

Jestli fakt chceš tvrdit že hráči z české ligy jsou lepší než se Serie A, tak se fakt asi nemá cenu bavit. Tohle už je fakt na sílu

Reagovat
bartes

jestli chceš říct, že střídající hráči ze spodku italské ligy jsou lepší než hráči West Hamu, tak se fakt nemá cenu bavit......

Reagovat
bobis21

A z trojice Krejčí, Brabec, Holeš hraje ve West Hamu kdo? Asi jsem během přestupáku nedával pozor.

Reagovat
Greny

Dostatečně kvalitní na to aby ubránili borce, co hraje v Turecku, Arabských Emirátech nebo Korey

Nebo mi snad chces říct že jsou hráči české ligy nedostatecne kvalitní aby takové hráče ubránili?

Reagovat
bobis21

A že by sis nejdřív přečetl co jsem napsal?

A dovolili těm hráčům jednu střelu na bránu za zápas, to podle mě není špatné

Reagovat
mistr129

Reagovat
Pablos

Jestli chceš říct, že nejlepší hráči ze Slavie či Sparty by nemělo na to hrát serii A, tak tu nerozdávej rozumy pls.

Reagovat
Marisic

no ano, hráči ze Sparty a Slavie jsou kvalitnější mnohdy než hráči který pomalu nehrajou třeba ani v Empoli nebo jako wtf

Reagovat
verv

Reagovat
bobis21

A kdo tam má být ten, kdo pomalu nehraje v Empoli? Djimsiti hraje základ v Atalantě, Ismajli hraje základ v Empoli. Myslím že u nás by oba v pohodě hráli základ. A myslím že i Hysaj by se u nás taky klidně uplatnil ...

Reagovat
Marisic

Ismajli loni odehrál 25 zápasů v Serii A, předloni 20, letos má zatím 2 starty ze 3. Není to hráč vyloženě základu. Berisha v základu Empoli není, loni byl dvojkou Turína. Djimsiti by základ u nás určo měl, Ismajli spíš ne, ale je taky třeba podotknout, že zrovna ty stopery máme čistě na zahraniční angažmá nejslabší, zatímco Albánci je maj dost dobrý.

Reagovat
bobis21

Je to hráč základu. Skoro všechny zápasy kdy nebyl vloni v základu byly když byl zraněný.

A to že jejich defenziva je spíš lepší než naše je přesně co jsem říkal...

Reagovat
Marisic

Tak stopeři asijo, o tom jsem se ani nehádal, mě spíš pobavilo jak si automaticky řekl, že kdokoli hraje v Serii A je lepší než hráč z ligy Jak to pak teda funguje, když kluk hraje za Spartu a pak odejde někam do Salerna, je automaticky lepší? A byl teda Matějů, když hrál Serii A s Bresciou lepší hráč než Coufal co byl tenkrát ve Slavii? Samý otázky

Jo a plus součástí defenzivy jsou hráči na krajích obrany, jen aby nezapadlo. Tam máme hráče z West Hamu a Benficy

Reagovat
bobis21

Nic takového jsem nenapsal. Ale třeba Zima hrál ve Slavii základ a teď ve středu tabulky SA sedí na lavičce a za sezonu dá 400 minut. A srovnávat Salernitanu s Atalantou, to snad ani nestojí za reakci ...

No v systému 3-4-3 tam ty kraje obrany nejsou. A i tam mají oni hráče třeba z Lazia, 2. týmu Serie A, takže to taky tak jednoznačné není.

Reagovat
Marisic

no doslova si napsal bartesovi, že se nemá cenu bavit o tom, že by hráči z český ligy mohli bejt lepší než hráči ze Serie A. A já ti celou dobu akorát říkám, ano existuje množina hráčů která hraje v Serii A a je přitom horší než kluci co hrajou naší ligu, příkladem budiž Coufal a Matějů. To je všechno a pitvej to třeba ze všech stran

Nevim, kde jsem srovnával Atalantu se Salernitanou, uváděl jsem příklad přestupu kluka z český ligy do Salerna, nijak jsem se o Atalantu neopřel.

Počkej co. Jak jako že v 3-4-3 tam kraje obrany nejsou? Jakože tím že napíšeš rozestavení jinak, tak kraje obrany náhle zmizej? Takže když napíšu že jsme hráli 5-2-3, tak je do obrany počítat můžu, ale když napíšu, že jsme hráli 3-4-3, tak je mám počítat do zálohy? Wtf kam na to chodíš

Hysaj sice hraje v Laziu, ale už si opomněl zmínit, že nemaj nikoho vlevo.

Reagovat
bobis21

5-2-3 a 3-4-3 nejsou stejné rozestavení.

Hysaj hraje většinu zápasu v Laziu vlevo.

Dál už to fakt nemá cenu řešit, prostě ses dopředu rozhodl být naštvaný a nic to nezmění...

To že nejlepší protiargument s kterým jsi shconý přijít je Matějů, který odehrál v Serii A zápasy ve dvou sestupových sezonách je k smíchu. On na ni právě evidentně neměl, proto z ní taky sestoupil a nikdo ho tam pak nechtěl. Ty dáváš hráče, který potvrdil že na Serii A nemá, jako příklad hráče Serie A. To snad musíš sám vidět že je nesmyslné, a pokud ne, nemá cenu se s tebou o fotbale bavit.

Reagovat
Marisic

Aha, takže v 3-4-3 nejsou kraje obrany, náhle se přemístili jinam, na základě toho že to někdo v telce napsal jinak

Hysaj může hrát v klubu klidně hroťáka, ale my se bavili o repre a tam hrál vpravo. I kdyby to zvládal přes nohu vlevo, tak to furt neřeší fakt, že jim vlevo hraje mladej kluk z ruský ligy. Prostě ano, kraje obrany máme lepší, pitvej se v tom dál

Já nejsem naštvanej, ty tu po každým druhým komentu píšeš jak se nemá cenu s někým bavit o fotbale, takhles začal i s bartesem. Jediný co sem řek je, že není automatický mít hráče v Serii A kterej je lepší než hráč v český lize. A ano, Matějů v ní 2 sezony odehrál, třeba některej z těch tvejch albánskejch zázraků taky pozdějc potvrdí, že na ní nemá, ale beztak ho počítáš, tak proč nemůžu jako příklad uvést Matějů nechápu.

Reagovat
bobis21

Protože meleš úplně nesmyslné pseudoargumenty s úplnou absencí logiky.

Třeba to s rozestaveními. Nejsou to stejná rozestavení a v obou se role těch krajních hráčů liší. A ne, opravdu to nemá nic společného s "někým v televizi". To že máš potřebu argumentovat nějakou sračkou s televizí je právě důvod, proč s tebou diskuze nemá smysl. Místo abys použil normální argument, vytáhneš ultrapičovinu "někdo v telce napsal".

Takže ti na to jen odepíšu úplně stejný protiargument - píšeš tady věci, které sis přečetl někde na blogísku. Vidíš jak dementní ten argument je? Tak proč používáš něco takového?

Reagovat
Marisic

no protože to tak je, v telce nějak napíšou rozestavení, ty z toho vycházíš. To jakým způsobem pak ten tým hraje si určujou trenéři a mění se to. Reálně se hraje víc rozestavení během zápasu, bez balonu a na balonu. Takže ano, tahat do debaty o tom, že máme lepší kraje obrany to, že to vlastně možná nejsou kraje obrany protože hrajem na papíře respektive podle telky/livesportu atd 3-4-3 je totál mimo. Nevim co je na tom tak těžký pochopit upřímně

Reagovat
mistr129

Reagovat
ACSeRw!n

proc? Albanie ma kvalistnejsi hrace a trenera nez Polsko.. nebo aspon meli

Reagovat
Blasphemer

Já ho naštěstí nevyhazuju po dvou remízách, ale už dlouhodoběji.

Reagovat
Coutinho10

já vím, že jako fanda Plzně ho moc nemusíš, ale i vás trénoval a ten tým Vrbovi připravil...bejt trenér repre není zrovna nejvděčnější zaměstnání, to ví každý, hate se snáší pořád, ať tam je kdokoliv (Bílek, Jarolím, Vrba či Šilhavý)

Reagovat
Blasphemer

Proč bych ho neměl mít rád proto, že jsem fanda Plzně? Vždyť Šilhavý je plzeňák, místní odchovanec a jako trenéra si ho tady pamatuju moc dobře. Proč bych ho podle tebe "nemusel"?

Reagovat
Coutinho10

no asi máš proti němu nějakou averzi dlouhodobě, jak píšeš, že ho vyhazuješ

nebejt jeho, tak se pořád plácáme tam, kde jsme byli za Jarolíma atd., se Šilhavkou se to nakoplo, plno hráčů repre začala bavit po delší době a šlo to vidět

Reagovat
Blasphemer

Jo, už mám vůči němu v reprezentaci averzi. Ale to hlavně kvůli hernímu projevu, a to především v zápasech, kde máme být favorit. Že nehrajeme tiki taka proti Anglii, Portugalsku, Španělsku, to samozřejmě nehodnotím. Ale že z toho bolí oči proti Faerům, Bělorusku nebo Moldavsku, to už mi docela vadí.

Že to nakopl, to tu asi nikdo nerozporuje. Sám jsem rád, že tam šel po Jarolímovi on, protože tu přestavbu zvládl skvěle. Tady mu vůbec žádný body neubírám. Ale to je minulost a dlouhodobě už to stojí hovno, i ty nominace jsou čím dál horší a mimo realitu. Poděkovat a nahradit, a vlastně je mi docela jedno kým, pokud to nebude nějaký okoukaný rutinér z ligy. Kádr teď máme takový, že si můžeme zkusit dovolit hrát lepší fotbal.

Reagovat
Coutinho10

na druhou stranu Slavia se zachovala stejně, ikdyž se mi to hned nelibilo, ale bylo to správný rozhodnutí, když přišel Trpišák místo Šilhavýho

možná by to někdo povýšil, ale úplně nevidím kdo....řešil bych to případně, pokud by postup na Euro nevyšel...pak jo, do tý doby bych mu nechal důvěru, protože pořád to není průser....byli jsme ze 2. koše, jsme zatím 2., takže to odpovídá

Reagovat
Greny

Naopak zase vy Slávisti Jardu máte rádi až dost, protože nejvíc ho obhajujete vy

Reagovat
Freedo

Já jsem Šilhavého herní projev nemusel už ve Slavii. V repre je to poslední dobou strašný. Bohužel nevím, koho místo něj.

Reagovat
Blasphemer

Ve Slavii to bylo aspoň jasný. Většina hráčů výškově kolem dvou metrů, dlouhý balóny na Škodu, spousta rohů nebo standardek a Hušba jim to sázel na hlavu. U repre na to nějak nemůžu přijít, co chceme hrát.

Reagovat
Pablos

já bych řekl, že vím co... chceme hrát připosraně ...tak si ho právě pamatuji i ze Slavie v pohárech

Reagovat
Coutinho10

tak jako já ho celkem mám rád, to co udělal s repre po Jarolímovi, tak to udělal i se Slavií po Uhrinovi...velký úspěch a přijde mi jako férovej člověk, takže nemám důvod ho hejtovat...pokud nepostoupí ale na Euro, tak samozřejmě kritika a odvolání bude na místě, protože ikdyž Albánie a Polsko jsou nepříjemní soupeři, tak šli jsme ze 2. koše, takže papírově to 2. místo a postup máme obhájit

Reagovat
Marisic

Hele lidsky je Šilhavý strašně milej a poctivej člověk. Jako sparťan k němu mám velkej respekt, abychom sem netahali klubismus a dlouho jsem ho hájil (vlastně až do týdle kvaldy).

Ale promiň ty věci co popisuješ jsou minulost, přečetl jsem si pár tvých komentářů a přijde mi docela alibistický omlouvání remízy s Moldavskem a Albánií nějakou bájnou smůlou.

Ta skupina je promarněná už teď. Místo toho abychom dali čuchnout nastupujícím hráčům a postupně si je dlouhodobě připravili na repre pro ME ale hlavně kvalifikaci na MS, tak povolává mnohdy hráče typu Jugas, Stronati, Zmrhal, u kterých už je jasný že se dál neposunou. Doma neustále nechává zajímavý ligisty, kteří třeba mají něco co nám aktuálně chybí (například Bucha by se nám v kreativitě fakt hodil, mohl vzít Zmrzlýho, když mu vypadl Jurásek a Zelený je z formy). Hraje i proti slabším soupeřům zoufale ale jako zoufale nekreativní a defenzivní sestavu. 3 stopeři, 2 defenzivní záložníci, mnohdy i dost opatrný wingbeci. Ani mu to nesedí moc do toho, co má, moc dobrejch stoperů nemáme a mladej Krejčí dělá vzadu chyby.

Ale poslední dobou tomu už nasazuje korunu tím svým střídáním. Proti Moldavsku střídal až v 73´ i když se teda nedařilo ani herně a nakonec ani všechna střídání snad nevyužil. Bod zvenku dobrej že? A teď proti Albánii to už fakt vypadalo, že si dělá z lidí srandu. Stáhnout Černýho a poslat tam Jurečku absolutně bez formy bylo mimořádně trapný. Navíc stáhnul i nejlepší hlavičkáře, abychom náhodou nedali na konci zápasu nějakou náhodnou hlavičku.

Reagovat
Puskas

Jugas, Zmrhal... Zapomíná se, že povolal i Kúdela z Indonésie, to byl též úlet.

Reagovat
OTASi

Reagovat
checitto

Reagovat
podnebný

Být Šilhavým, pak bych na přípravu vzal nominaci Staněk

Kolář

Kovář

Vitík Zima Krejčí (C)

Plechatý Chaluš Vlček

Douděra Bucha M.Sadílek D.Jurásek

Gabriel Lingr Matoušek Zmrzlý

Černý Čvančara Hložek

Chytil Kuchta M.Jurásek

...a viděl bych, kdo patří do základu a kdo zatím ne.

Reagovat
Marisic

Neshodnu se s těma stoperama. Plechatý je o ničem, teď má navíc dlouhodobý zranění a Chaluš je špatnej . To už bych radši povolal třeba Pokornýho z Olomouce nebo Hranáče. Jo a jako určitě ne Kolář, ten se zas potřebuje dotknout trávy, co předvedl s těma ukrajincema šílenost.

Jinak souhlas

Reagovat
doshcz

vsak uz dva roky hrajem hovno, porazili jsme akorat jednou svycary a polaky a par trpasliku, jinak je to hrozny a neda se na to divat

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Coutinho10

tak liga národů byla ta topová skupina, takže je se na to potřeba dívat i z tohoto pohledu, jinak na Euro jsme se dostali, kde jsme nepropadli, na MS bohužel ne, ale to je problém systému, že těch míst pro Evropu je strašně málo (nebo bylo), příště jich bude víc a teď máme zase ME kvaldu, kde jsme to trochu zdramatizovali, ale pořád tam nevidím vyloženě, že by to bylo tak tragický...kdyby jo, tak třeba včera by nás Maďarsko porazilo, který celkem šlape poslední dobou

Reagovat
doshcz

od Eura jsme v ruznych zapasech napr. neporazili: Ukrajina, Wales(2x), Svedsko, Svycarsko, Turecko, Moldavsko, Albanie, Madarsko.. to se na MS nedostanem nikdy kdyz se nenaucime vyhravat proti tymum na tyhle urovni.. jestli je Silhavy umi vyburcovat jen na zapasy proti favoritum, tak tam za me nema co delat.. beru ze nektery ty zapasy jsou pratelaky ale i ty chces kurva vyhrat kor kdyz v nich vetsinou ani nic novyho nezkousime

Reagovat
Pablos

Reagovat
Coutinho10

museli bysme asi ty jednotlivý zápasy rozebrat, jaká byla sestava atd., ale jako jasný, vyhrát by si měl chtít vše, ale konkurence je větší celosvětově...dřív ty nůžky byly asi rozevřenější, tím to nechci obhajovat

dostat se na MS bude i tak těžký...nevím teď přesně, o kolik míst víc bude pro Evropu, respektivě jestli třeba 2. místo taky bude stačit na postup z kvaldy, ale je to zkrátka těžší a těžší, tak snad těch víc míst nám dá větší šanci, ale do toho je ještě daleko

samožřejmě, být konkurence schopný na velkým turnaji to chce, jako to bylo na Euru...takže podle mě ty těžký překážky teprve přijdou (v Albánii, v Polsku) a to nám ukáže, jak silní jsme

Reagovat
OTASi

Reagovat
Greny

A pamatuješ si jak jsme tam nepostoupili??? Tu baráž se Švédskem ? Kdy to byl zase celkem vyrovnaný zápas a Šilhavý zase totálně nezvládl střídání ???

Reagovat
Coutinho10

vím no, to byla velká škoda, fakt vyrovnaný zápas....myslím, že Havel tam zazdil jednu tutovku, mohli jsme být na MS, ale jinak toho tam bylo málo, Lingr snad dostal málo minut, když se mu dařilo...to byla velká škoda no, tady to MS bylo hodně blízko

Reagovat
Pablos

pak by se hrálo ještě s Polskem venku... na to taky hodně lidi zapomínají, že by tam pořád ještě chyběl velký krok.

Reagovat
Coutinho10

pravda ....uvidíme, jak zahrajeme u nich v kvaldě, můžeme si to trochu spojit, jestli by to teoreticky vyšlo nebo ne

Reagovat
Pablos

No já bych to nespojoval už ani, to už je prostě pryč.

Reagovat
Coutinho10

no aspoň tak nějak obrazně , ikdyž jasný, ty týmy mají nějaké změny, ale ta konfrontace mě zajímá

Reagovat
verv

Reagovat
mistr129

tu baráž se Švédskem si moc dobře pamatuju, když se zranila půlka týmu a Kadeřábek se na to kamarádsky vysral

Reagovat
OTASi

Reagovat
OTASi

Reagovat
Puskas

Myslím, že plácání moc nebude. On je to dlouhodobý stav, ne ojedinělý výsledek.

Reagovat
Coutinho10

no uvidíme...podle mě po Polsku doma to bylo podobný jak to bylo super, jak v poho z 1. místa v suchu postoupíme, když nejsilnějšího soupeře jsme takto porazili atd.

Reagovat
Puskas

Protože jsme si neuvědomili v té euforii, že je zlomily ty dva brzké góly a že fakt jdou kvalitativně dolů, navíc měli nového trenéra, pokud se nemýlím. to byl zápas, kdy vše vycházelo, nicméně kvalita trenéra se ukáže právě tehdy, když se nedaří a on má reagovat. To Šilhavý skutečně v sobě nemá. Ta střídání jsou skoro jako šablona - první jde takřka vždy Černý nebo to tak aspoň působí.

Reagovat
romeo351

+ Jurásek tam na té své straně Poláky rozemlel totálně

Reagovat
Puskas

To byl famózní výkon.

Reagovat
GabrielBatistuta

Reagovat
Coutinho10

uvidíme, jestli se kvalita Šilhavýho ukáže v Albánii či obecně ve zbytku kvaldy....tohle je myslím krásně narýsované to zjistit, jak to v reálu je

Reagovat
Stannis Baratheon

Já se ho fakt dlouho zastával. V podstatě ještě před tímhle srazem. Ale teď už mě fakt sere.

A ne kvůli výsledkům. Ani kvůli hernímu projevu. To je zhruba tak realita na co máme. (z toho samozřejmě taky neskáču radostí sto metrů do vzduchu) Sere mě že na jeden soutěžní zápas a jeden přátelák bere hráče jako Stronati, Masopust, Brabec, Zelený..., hráči kteří pro repre nemají žádnou přidanou hodnotu a nulovou perspektivu do budoucna. To je prostě uplně k posrání. To je neomluvitelný a nedá se to svést na nějaké jiné lidi a okolnosti.

Reagovat
romeo351

Jenže ty nominace nejdou jen za trenérem ale za celým svazem. Suchopárek si dokonce jede přístup že i do u21 si musíš počkat. To je prostě totálně ujetý prostředí, který žije v době před 30ti rokama. A to nemáš jen v repre, ale prakticky i na těch posranejch okresech. Holt naše nátura

Reagovat
Stannis Baratheon

No tak Suchopárek je kapitola sama pro sebe. Tam už bylo včera pozdě.

Reagovat
Pablos

Nicméně já nic od Fouska jiného nečekal třeba... za mě někdo kdo má kandidaturu vystavenou na jenom kritizování Poborského a má vztahy s UEFA, bylo jasné, že mu jde jen o koryto.

Reagovat
verv

Reagovat
Coutinho10

tak Brabce má za lídra, ale kiksař to občas je, Zelený šel asi nahoru, tak dejme tomu, když mu vypadnou jiní, Maso to samí, faky náhrada, jinak by v nominaci nebyl a Stronati, tak je taky spíš náhradník, proto taky hrál až ten přátelák

možna ten špatny herní projev (1. poločas s Albanii), tak byl způsobený tím tlakem, možná strachem, ale věřím, že venku zahrajeme lépe jako v Maďarsku a naopak ty věci, co nevychazeli, tak vyjdou, už víme, co za soupeře nás čeká....ty odvetný zápasy ukážou, jestli dokáżeme zvolit správnou taktiku, sestavu atd. a zda se to tedy promítne i do výsledku

Reagovat
Stannis Baratheon

Zelený šel nahoru kdy? Možná v minulé sezoně, letos na něm ani Sparťani nenechají nit suchou. A to že jsou ostatní jmenovaní náhradníci, to je právě to o čem mluvím. Proč? Mně nevadí když budou jezdit třicátníci nebo skoro třicátníci, ale pokud budou mít tomu týmu co nabídnout a budeš vědět že nikdo z mladých by to takhle neodehrál. Coufal třeba. Proč by ale nemohl místo Stronatiho jít do přáteláku Vlček, Vitík nebo Hranáč? Co má podle tebe co oni nemají? Vždyť Vitík už má možná víc zkušeností z těžkých zápasů než on.

Reagovat
Coutinho10

ty mladý, který zmiňuješ, tak ti asi pořád jezdí s U21 ne, takže asi je Suchopárek chce dál rozvíjet, ikdyž samozřejmě klidně by šanci dostat mohli, ale myslím si, že Šilhavý se bojí, že když u nich bude nějaká hrubka, že to dostane sežrat + i to, že obecně se dá očekávat, že tolik minut tito hráči nedostanou jako nováčci a benjamínci, takže proto je radši nechává ještě pro U21

Reagovat
Stannis Baratheon

A možná proto píšu, že v přáteláku jim klidně těch minut mohl dát mnohem víc, ne? Jestli ti tohle přijde normální, tak už fakt nevím.

Reagovat
Coutinho10

mohl, ale pořád by to byl jenom přátelák

myslím si, že chtějí jak U21, tak A tým, aby hráli ostré zápasy a ne přáteláky, ale jako to zapracování těch mladších hráčů by mohlo být větší, to nepopírám...aspoň např. Jurásek dostal na začátku kvaldy šanci, což jsme si přáli, ale spíš neočekávali, že Šilhavý udělá

Reagovat
Remt

Já bych je po případný výhře v Albánii teda po ramenou neplacal, to má být povinnost. Pak krom výsledků je (pro některé fandy) důležitá i předvedená hra, která se strašně dlouho nelepší. Jak dlouho je Jarda u narodaku? Já mám pocit že sleduju už asi 10 let nudy a šedi, kde je všem naprosto jasný že se nic nemění. Ty tu mluvíš o rovnováze a stabilitě, nezaměňoval bych to za přístup postaršího páprdy, kterej si to tam chce doklepat ideálně až do smrti a nezměnit na svým přístupu nikdy nic. Řekni mi kdy se nám v zápase nedařilo a ten frajer na něco adekvátně zareagoval. Myslím že tě nenápadně žádný takový případ, protože žádný takový případ není. To je něco hrůzostrašnýho ten chlap.

Reagovat
Coutinho10

nenapadá, ale to asi proto, protože jsme to přešli jako samozřejmost, že to tak udělal a samozřejmě vidíme víc ty situace, kdy to neudělal

Reagovat
kilobyte

Jenže nám se venku moc nedaří, takže bych nepočítal s tím, že vyhrajeme. Venku jsme v soutěžních zápasech porazili jen Faerské ostrovy, Bělorusko (nehrálo doma), Estonsko a Černou horu. Z 11 zápasů jsme jich 6 prohráli.

Reagovat
Coutinho10

j, nebude to lehký, musí se sejít víc věcí, ale chci věřit, že kvalitu máme a dokážeme to napravit i mimo přátelák a to mohl bejt dobrý test Maďarsko venku si myslím, takže jsme si to zkusili, byla remíza a jak půjde do tuhýho, že to dáme

Reagovat
kilobyte

Blbý je, že zápasy s Polskem a Albánií máme na začátku srazu, takže ty prohry pak budeme napravovat proti FO a Moldavsku.

Reagovat
Coutinho10

no aspoň dobrý, že po nich to nebudeme muset napravovat v přátelácích jako teď v Maďarsku

Reagovat
jsemdement

Šilhavý se vyhazuje už nějaký ten pátek.

Reagovat
Coutinho10

vím, ale teď už jsem cítil potřebu na to reagovat....ale jsem ok s tím, když podělá zbytek kvaldy = nepostup, že ten hate na něj je oprávněný a neměl by pokračovat...jenom bych nechtěl, aby se to hrotilo už teď

Reagovat
zorz767

Albánci nás přejedou.

Reagovat
oli9

Nečekám, že by byl Šilhavý odvolán přece jen to máme ve svých rukou a narozdil od Poláků máme tu pozici dobrou. Oni jsou v hajzlu daleko víc.

Ale pevně doufám, že už se řeší budoucnost a například potencionální nástupce.. Ale to jsem asi naivní

Reagovat
Remt

To jsme bohužel všichni naivní ale doufame všichni v to samé.

Reagovat
podnebný

Z našich trenérů ochotných to vzít připadá v úvahu Vítězslav Lavička. Jinak samozřejmě musíme hledat v zahraničí.

Reagovat
kilobyte

OT: Nemáte někdo video, kdy je Šilhavý ještě hráč a má nastoupit po stopce za ČK a reportér se ho ptá, jestli se poučil a on pak dostane červenou ještě v prvním poločase?

Aspoň teda myslím, že to tak nějak bylo. Ale nemůžu to nikde najít. Ale asi to bylo v nějakém souhrnu kola, nebo tak nějak.

Reagovat
andrew96
Reagovat
kilobyte

Dík

Reagovat
Pablos

Reagovat
ACSeRw!n

EF

Reagovat
OTASi

Reagovat
Spalovač šancí

To je velmi zajímavý cíl, takový neotřelý, až téměř revoluční ...

Reagovat
podnebný

Dvě plichty znamenají větší ztrátu než jedna porážka třeba 0:5. To Šilhavý patrně neví, stejně jako Vrba netušil, kolik může vystřídat hráčů.

Reagovat
Spalovač šancí

Šilhavý evidentně jede strategii CSM manageru, doma vyhrávat a venku remizovat.

Reagovat
Igli

On to upravil i na remízy doma

Reagovat
Spalovač šancí

Holt moderní, progresivní trenér

Reagovat
Igli

Tak třeba je tak napřed, že jednou ty jeho taky pochopíme

Reagovat
FKVZLFC

Hlavně dávat doprostřed pole hráče s vyšším nikoliv TS, nýbrž FS, to totiž rozhoduje

(Jsem se nedávno, po 20 letech hraní, s údivem dověděl z videa přímo od Petra Vašíčka.)

Reagovat
Pablos

Tak nám právě stejně všem vypálil Třinec rybník

Reagovat
monty25

"Mistr" Pulpit konečně nedostal tým hrající o záchranu, tak ať se předvede.

Reagovat
realm75

Ty jo já když to četl....to už bych raději zpátky Straku. Hlavně, že ještě před startem sezóny si pochvalovali Westa....

Reagovat
Mönchengladbach

Mám pocit, že se na ME o fousek nedostaneme.

Reagovat
Pablos

ale budeme po něm pošilhávat aspoň

Reagovat
Mönchengladbach

Merad bych to látal na poslední chvíli.

Reagovat
Mönchengladbach

*Nerad

Reagovat
Moshe Dajan

Po bitvě je každý chytrý.

Reagovat
Cotton

Neviděl bych to tak černě. Trenéři jistě ukuchtí vítězný recept.

Reagovat
dondinho

Na zapití žalu si pak můžem dát panák zelený...

Reagovat
jenage

Nepostoupil ma MS, schytal několik historických debaklů a tady se ho bude pořád někdo zastávat. V této skupině vůbec se strachovat o postup je prostě průser, i když to zatím mají ve svých rukou.

Reagovat
Cotton

Ty historické debakly byly třeba co?

Reagovat
jenage

Anglie 0:5, Itálie 0:4, Portugalsko 0:4. Stačí?

Reagovat
OTASi

Kéž bychom na to euro fakt nepostoupili a skřet by konečně letěl. Oni mu jsou schopný prodloužit jinak smlouvu a dokurvit tak další kvaldu o MS

Reagovat
Raffaello

Zatímco činovníci německého fotbalu pragmaticky, bez emocí, konstruktivně odvolají trenéra po nevalných výkonech, čeští činovníci i nadále hrají na city, nechají se ovládat emocemi, vymlouvají se na štěstí, fanoušky, média a "máme přece dobrou partu". Baví mě, jak se ty kulturní stereotypy drží. Aspoň nějaké jistoty nám zůstaly.

Reagovat
dondinho

Já myslím, že takový PSEUDOEXPERT nemá v této funkci co dělat.

Reagovat
podnebný

A cílem na tom mistrovství bude předvést výkon jako proti Albánii? To se tedy moc daleko nedostaneme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele