Pořád to máme ve svých rukou, burcuje Emery Arsenal

23.04.2019, 18:59
Aktuality
Arsenal padl o víkendu doma s Crystal Palace a v Premier League je tedy momentálně až na pátém místě, tedy mimo pozice zaručující Ligu mistrů. Přesto manažer Unai Emery burcuje: "Stále to máme ve svých rukou!".

Arsenal je sice pátý s jednobodovou ztrátou na Chelsea, ale důležitým faktorem je zápas k dobru. V případě, že tedy Gunners vyhrají všechny své zbývající zápasy, nemusejí s na žádného ze soupeřů ohlížet.

"Na začátku sezony, i po zimě, se nám v tabulce nedařilo. Ale teď to máme ve svých rukou," říká Emery před cestou na středeční zápas do Wolverhamptonu. "Stále jsme na místech, které nám dávají vysokou pravděpodobnost, že splníme náš první cíl. Přicházejí klíčové momenty. První je už zítra a bude to pro nás opravdu velký zápas," řekl Emery. "Je to skvělá chvíle ukázat, co všechno dokážeme," doplnil.

Ve Wolverhamptonu ale Emery očekává tvrdě bojujícího soupeře. "Jedna věc je motivace vyhrát kvůli postavení v tabulce a druhá pak motivace porazit Arsenal. Každý tým ji má, protože nás respektují," řekl Emery.

Vedle Premier League se Arsenal může o postup do příštího ročníku Ligy mistrů rvát také v Evropské lize, kde v semifinále narazí na Valencii.

Autor: Jiří Fišara / skysports.com

Komentáře (57)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ty radši zalez do díry ty lemple...díky tobě tiket na 80k šel do kanálu! Za to co si postavil v neděli na hřiště bys zasloužil vyliskat

Reagovat
Andis

No to si ještě moc nezkušený sázkař, jestli si dával v neděli na Arsenal ještě moc moc prosázíš než se naučíš alespon rozlišovat kdy vsadit a kdy ne

Reagovat
Y.N.W.A

*ještě moc moc prosázíš, než si uvědomíš, že sázet nemáš, abys nepřišel na buben a že jediná cesta jak ze sázkovek něco vyytřískat, je začít tam pracovat

Reagovat
smazaný uživatel

Nadávat můžeš maximálně sám sobě, když neumíš sázet

Reagovat
Ranoth

Sami odbornici tady co vyhravaju tisice kazdy tyzden, po vojne je kazdy general

Reagovat
smazaný uživatel

To neříkám, ale sázející musí počítat s prohrou. Nadávat na tým nebo sportovce jen kvůli neúspěšnému tiketu je naprostá ubohost.

Reagovat
JarousFCB

IMHO je pičování na tom to nejlepší já si vsadím jen občas... hlavně pro ty emoce

Reagovat
Firkraag

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

pics or it didn't happen

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal by konečně měl ukázat, co v těch rukou má: jestli koule nebo jenom prázdná slova a domácí zápasy!

Reagovat
smazaný uživatel

Koule v rukou hej? :DDD Koho?

Reagovat
Golasso

Frajer . S trochou štěstí jsme schopní to zvládnout.

Reagovat
RadekVonCZE

Snad vedení přivede dobré posily. Emery je dobrej za mě

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Kixi Syhimour

Leč je mi z té top 6 po LFC nejsympatičtějš

Reagovat
smazaný uživatel

TOP 4 jsem pral Arsenalu a MU...jenze oba si to serou sami, takze logicky rozhodnoi body a za tyto prusery si to snad ani nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

..i kdyz zitra "jenom" remizujem, coz je docela neuveritelne..

Reagovat
Zdechlina

Kurva ja uz neverim. My to klasicky poserem...

Reagovat
nani92

prečo tento pán zjavne klame? Arsenal to nemá vo svojich rukách, nech prestane šíriť klamstvá, čo to je za klub, že to toleruje?

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal patří do evropské ligy a snad to letos potvrdí

Reagovat
J0EL

Reagovat
smazaný uživatel

a ty na mimibazar. Cau, nevracej se

Reagovat
smazaný uživatel

...a preco klames ty? loni touhle dobou si tvrdil, ze tu za rok nebudes? Pokrytec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mikesh

Nevím no, mě přijde , že ten tým je pořád stejně slabý jako za Wengera a jediný důvod proč letos bojujeme o LM je, že MU a Chelsea jsou letos ještě slabší..Trenér to není špatný, ale chce to přivést o dost lepší hráče do zálohy + někoho do obrany.

Reagovat
REPLIKATOR

Ve svých rukách nemáte vůbec nic

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo nie?

Reagovat
REPLIKATOR

Venku jsou zoufalí a když se k tomu přidá domácí průser s Crystal Palace, těžko jim věřit, že by měli něco ve svých rukách

Reagovat
smazaný uživatel

Normálnu odpoveď som ani nečakal

Reagovat
Assassin

Máme 2 body viac než United a oproti Chelsea zápas k dobru. Kde to nemáme vo svojich rukách? Posrať si to môžeme samy a my tak hrdo učiníme!

Reagovat
REPLIKATOR

To chci vidět

Reagovat
smazaný uživatel

neumis pocitat?

Reagovat
REPLIKATOR

Ano teoreticky to máte ve svých rukách, prakticky ne

Reagovat
smazaný uživatel

chapes co znamena souslovi "mit ve vlastnich rukou"?

Reagovat
Golasso

Buď jsi troll nebo by ti někdo měl vysvětlit, co znamená slovní spojení "mít něco ve svých rukou" .

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, jak někdo může na Emeryho nadávat, vede se dobře. Na Anglickou ligu není lehké si zvyknout. Navíc ta obrana ještě bez Bellerina je prostě jedna velká katastrofa, záloha taky šílenství.

Reagovat
Golasso

Asi tak. Máme papírově nejhorší kádr z TOP 6 a stejně jsme v boji o TOP 4

Reagovat
kiciN

Mame tak nejak na stejno kadr s Chelsea, jinak souhlas.

Reagovat
Salfovic

Tak Chelsea v čele s Kantem a Hazardem má lepší kádr.

Reagovat
smazaný uživatel

No spousta lidí argumentuje, že Arsenal má dva top útočníky, ale k čemu to je, když si ty šance musí vypracovat sami, protože záloha To neudělá?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal ma 2 top utocniky ale stacil by bohate jeden z nich a misto druhyho kvalitni zaloznik a kvalitni obranci + si nenechat odejit nejlepsiho zaloznika ramseyho..takhle tam zustane nejlepsi chodic a lidskej odpad ozil + ta obrana to je silenstvi tam krome bellerina nema nikdo co delat vetsina tymu pl ma lepsi obranu nez arsenal.

Reagovat
Golasso

Já osobně čistě papírovou sílu vidím takto:

1.) City - kvalita základu i šířka kádru téměř na optimu

2.) Liverpool - užší kádr než City, ale základ kvalitou srovnatelný

3.) Tottenham - kvalitní a hlavně sehraný základ, ale i ten zbytek docela ujde, když mají den. Furt se mi ten kádr teda zdá úzký a projevuje se únava + zranění.

4.) MU - papírově jsou silní, problém bude jinde. Pravda je, že jim to kazí obsazení některých postů, hlavně obrana. Útok a záloha je úplně ok.

5.) Chelsea - velmi solidní obrana, solidní záloha, slabší útok, ale mají Hazarda, takže body sbírají tak jako tak. Individuální kvalitou některých hráčů jsou dost vysoko (Kante, Hazard a za mě třeba i Rudiger + pár super mladíků)

6.) Arsenal - obrana jako den a noc, v jakékoliv jiné než ideální konstelaci až příliš často tragická. Záloha prakticky to samé - v plné palbě ujde, ale někdo vypadne a jde to do kytek. Útok super, ale bez alternativ na střídání a rotaci (už se to podle mě dost projevuje únavou obou). Některé posty vůbec neexistují (křídla, co to je?), takže omezené taktické možnosti. Kádr je úzký a každý pokus o rotaci je s hráči jako Elneny a Jenkinson jak chcát proti větru. Přeplacení hráči hrající hluboko pod svoje možnosti (ahoj Mesute) ... no asi bych mohl ještě pokračovat, ale psal bych to do večera

Je jasné, že nejvíc jsem se rozepsal u Arsenalu, když o něm vím nejvíc, ale daleko od reality to nebude,

Reagovat
oddy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
tunkic

Reagovat
tunkic

Emery je dobrej, navíc furt je to prostě jeho první rok v PL...ale někteří hráči tam prostě nemají co dělat...takže jsem zvědavej, jak se s tím přes léto popere.

Reagovat
Golasso

Máš pravdu. Já doufám, že se prostě zbaví těch průměráků, co jen vyžírají rozpočet, za každou cenu. Ať klidně na 2-3 prodané přivede pořádnou posilu. Sice budeme mít úzký kádr a nejspíš se většího úspěchu nedočkáme kvůli únavě a zranění, ale aspoň bude do budoucna na čem stavět. Navíc nám po hostováních běhají hráči jako Chambers, Bielik a další, kterým by se taky mohla dát šance - rozšířil by se kádr a rozhodně na ně budu koukat raději než na beznadějné případy typu Jenkinsona a Elnenyho

Reagovat
Bakary3

Přesně tak, když to převedu na nákupy Auby a Lacy, radši mít je 2, než Parka, Chamakha, Bendtnera, Velu, Girouda (ikdyž Oli byl fajn) a dva další...jak se to dělalo dřív.

Ten tým není vůbec špatný, když ještě přihlídnu, kolik bylo na přestupy a že asi ani teď to nebude žádnej ranec..., je třeba ty přestupy opravdu trefovat.

Snad se to povede jako doteď - Leno, Sokratis, Lucas se povedli.

Licht snad půjde někam, ten rok mi žíly netrhá.

A když se bude dál dařit trošku začleňovat mladší hráče (letos velký pokrok Holding, Niles... časem Smith - Rowe, Nelson...), mohlo by to být fajn.

Reagovat
PP

Reagovat
smazaný uživatel

On ani Bellerín není žádný TOP

Reagovat
Golasso

Pokud zůstaneme u toho rozestavení s wingbackama, tak z něj bude zabiják. Na klasickém RB je taky hodně dobrý, ale větší potenciál má při útočení.

Reagovat
cristiano.K.

aj MU jsme kdy si respektovali,,,,

Reagovat
tunkic

Upřímně nám ani trochu nevěřim....naopak se divím, že s tím lejnem, co po většinou hrajeme, jsme v tabulce tak vysoko...holt je to letos s MU, Chelsea a Spurs vážně závod kriplů

Reagovat
Zdechlina

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele