Polští "cizinci" popřeli zprávy o neshodách se spoluhráči

05.06.2012, 20:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jan Tomaszewski

neskutecna ostuda, byt to u nas, tak bych jim pral co nejrychleji vypadnout..

Reagovat
smazaný uživatel

je normální, že hrajou za zemi hráči, co se třeba narodili jinde a mají pas a uměj mluvit ... tihle mají pas, ale neuměj mluvit.. to je dost padlý na hlavu a beru to jako velmi slabou kvalitu jejich narodaku, kdyz to takhle zalepujou

Reagovat
Neuro

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak.

Reagovat
hradec

i kdyby problémy byly nechlubili by se s nima před EUREM

Reagovat
doNny

Asi nebudou terčem reportéru na pozápasových rozhovorech. Na otázku jak se cítíte po vítězství Polské reprezentace začít mluvit francouzsky a jinými řečmi

Reagovat
smazaný uživatel

z představy,že by za nás hrál třeba Christian Panucci nebo Loukas Vyntra, jen diky tomu,že má třeba babičku nebo nějakého předka v ČR, ale nic víc s tou danou zemí, je pro mě prostě nepřijatelná .. ještě, že se u nás tohle neděje .. i když oni na těch hráčích jedině získali ..

Reagovat
smazaný uživatel

Ono je rozdíl: - Eugen Polansky (se narodil v Polsku a přestěhoval se kvůli fotbalu v 8 letech) a Adam Matuszczyk - stejný případ. Zatímco Damien Perquis má pouze babičku Polku a v Polsku nikdy nežil.

Reagovat
smazaný uživatel

Narážím hlavně na případ Perquise a Obraniaka .. Obraniak má občanství také pouze díky dědečkovi .. Polsko viděl do doby jeho reprezentace tak možná z vlaku a to kdoví jestli

Reagovat
smazaný uživatel

ste radi ze se to u nas nedeje? a co Theo?

Reagovat
smazaný uživatel

Rozdíl je v tom že Theo se narodil v ČR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele