Polsko nesplnilo požadavek FIFA, ale navrhuje kompromis

06.10.2008, 13:24
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

No aspon,ze tak.Uefa ani Fifa se u me netesi moc velke oblibe.Nektere jejich rozhodnuti nedavaji zadne logicke vysvetleni,nybrz jenom poukazuji tady vladnem my a vy jste jen stado.Kdovi jak by to dopadlo kdyby si lidi s predchoziho svazu postavili hlavu.Spise si myslim,ze po tom varovani,ze o vse prijdou by si v Polsku ani neprdli a tak vlk se nazral a koza zustala cela.

Reagovat
smazaný uživatel

Super, ideme na futbal

Reagovat
smazaný uživatel

Komediie

Reagovat
smazaný uživatel

Myšlenka, že by se vláda neměla s*át do sportu, je sice rozumná...Ale když si nejsou schopni udělat ve fotbale pořádek sami, tak kdo by to měl udělat jiný? Kdyby tohle udělala naše vláda, já bych byl jedině rád!

Reagovat
shitcool

Tak to teda nevim no..... viděls kdo nám vládne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, viděl....Neřikám, že to je eňo ňůňo, ale je to pro mně nejmenší zlo...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele