Politano dal košem nabídce ze Saúdské Arábie a prodloužil smlouvu v Neapoli

31.01., 13:43
Aktuality
Matteo Politano (© AFP)

V Neapoli se budou rovněž v dalších sezonách spoléhat na služby Mattea Politana. Třicetiletý křídelník patří do kádru italské reprezentace a pokračování pod Vesuvem upřednostnil před lukrativnějším kontraktem v Saúdské Arábii.

O Politana hodně stál Al Shabab a hráči nabízel tříletý kontrakt s celkovým platem 21 milionů eur. Sám fotbalista se nakonec spokojí s o poznání menší gáží, ročně by si měl vydělat zhruba tři miliony eur. Na prodloužení kontraktu platného do června 2025 o další dvě sezony se domluvil před dvěma týdny, dnes bylo vše potvrzeno a také podepsáno.

Politano za sebou má angažmá v AS Řím, Sassuolu nebo Interu Milán a Neapol za něho v létě 2021 zaplatila 21 milionů eur. V probíhající sezoně Serie A se křídelník trefil šestkrát, na další čtyři góly svým spoluhráčům nahrál.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
Hurrikane

Kéž by si z něj vzali příklad ostatní..

Reagovat
LyEX

Tak sa to robí do psej matere

Reagovat
Seydou Doumbia

Proč by měli? Na tom jít si pro love za málo práce a opustit fotbal v Evropě není nic špatného.

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
milan78

politano je hroznej sráč, ani na lavičce by neměl sedět

Reagovat
Kucka

?

Reagovat
mastakillah

Uno di noi

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele