Poláka zlákala k návratu do Brna i plánovaná Habancova strategie

26.05.2016, 18:44
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (104)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Projekt

Reagovat
smazaný uživatel

Koncepce

Reagovat
REPLIKATOR

Antikoncepce

Reagovat
Manik...

Reagovat
Rarášek

Reagovat
smazaný uživatel

děti

Reagovat
Rarášek
Reagovat
smazaný uživatel

Kdo nechci děti, nemá nárok na sex.

Reagovat
Rarášek

To zní zajímavě, příště to zkusim na mladou, až bude mít migrénu.

Reagovat
Kang & Kodos

Jak se chtěl pochlubit, že...

Reagovat
Rarášek

Tak na starou no

Reagovat
Aldeano

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Didier Drogba

když dítě, tak jedině potrat

Reagovat
smazaný uživatel

Transkripce

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
kilobyte

Sklepávané míče do stran a hlavně trefovat zařízení?

Reagovat
Kang & Kodos

Ťukes nebude?

Reagovat
Manik...

Reagovat
andrew96

Čím víc gólů dáme, tím víc bodů máme.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
junglist

dokud ho tam nedáte, tak ten gól nemáte! vuchůů! to je trenér!

Reagovat
smazaný uživatel

To budou jistě trojúhelníky, Barcelona a AC Milán... No a jinak je super vidět, že je po Zdendovi v tý lize někdo, kdo nechce ty mladý kluky úplně zabít, tak koupí zkušenýho harcovníka z Němec

Reagovat
ZB 07

No..vzhledem k tomu, že jsme na konci sezony přišli o 3 nejzkušenější hráče a přivedli pouze jednoho, bych si tím tak jistej nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, to je pravda... Tak nevadí, mi jim pošlem Jiráčka, on se ten věkovej průměr trochu zvedne a na fráček bude dostávat zase chvíli někdo jinej

Reagovat
ZB 07

Toho si tam klidně nechte....ještě by tu pak soutěžil s Vávrou o to, kdo za zápas udělá míň rychlých pohybů..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak myslím, že von by Jiráček tuhle kategorii s přehledem vyhrál, protože letos byl pomalejší než Trabant při rozjezdu. Na podzim už to pak s herní praxí trochu i šlo, ale na jaře jak nehrál, tak byl kolosálně mimo... Stejně jako třeba Fatai, ale to už je na jinej příběh a diskuzi

Reagovat
ZB 07

Jo, to jsem viděl a popravdě bych nečekal, že půjde tak strašně herně dolů..a to stejné Fatai, který se ze začátku jevil celkem nadějně..

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem ve Fataie docela věřil, navíc po tom podzimu, kdy to docela dával v lize i v Evropě, tak jsem si říkal, že se nám zase povedl zahraniční nákup... Ale oni se asi nějak poškorpili se Zdendou (asi tady bude někdo, kdo to když tak potvrdí nebo vyvrátí) a od tý doby si nečuchl... A samozřejmě Šural s Krejčím na tom byli formou po přípravě asi o něco lépe, na konci pak trochu začal hrát i Konaté... Ale jeho škoda, nicméně bych řekl, že kdyby někde dostával šance, třeba v Koberci nebo tak, tak by mohl zase nabrat formu.

Reagovat
ZB 07

Je to škoda no....mohli jste mít duo Lafata - Fatai a jako třetího útočníka Juliše a místo toho to musel v EL odehrát právě až Juliš..

Jinak když už jsi zmínil Konatého, tak ten mi přijde, že v soubojích jeden na jednoho v lize snad nemá konkurenci a když se mu chce, tak umí hrát fakt dobře..pravda, pár zápasů mu asi nevyšlo, ale i tak nechápu, proč ho Ščasný stavěl tak málo..

Reagovat
smazaný uživatel

No ona Konaté dělá většinou jednu dvě kličky, která ale třeba stačila na Schalke nebo i na některý ligový obrany. Problém trochu nastal ve chvíli, kdy mu ty jeho finty někdo přečetl, pak byl celkem k ničemu, ale tak to bych mohl říct o skoro každým křídle/útočníkovi/záložníkovi... Jenže třeba na konci ligy, jak hrál, tak mi přišlo, že je hodně náladovej... Klidně dokázal zahrát jako největší tahoun, kdy se mu fakt dařilo, dával centry, stíhal pokrývat náběhy (to byla tuším Příbram), ale z toho nedal jednu jedinou přihrávku... A souhlasím, že by si víc šanci zasloužil, teda z mýho pohledu...

Reagovat
ZB 07

Právě..já jsem to viděl stejně.

Některý zápasy mu opravdu nevyšly, ale jinak dokázal být rozdílovej hráč a třeba právě ten zápas proti Příbrami byl opravdu jedním z nejlepších individuálních výkonů, který jsem letos v lize viděl...navíc, co jsme tak slyšel, tak snad ani nechtěl jít nikam na hostování a pravdu moc chce za Spartu hrát, takže o to víc jsem nechápal, proč ho Ščasný téměř polovinu sezony úplně ignoroval..

Reagovat
Kang & Kodos

On hrál furt křídlo, i když je to hrot. Na podzim to chvíli fungovalo, ale pak se chytl Juliš, a když šel z lavičky proti Laziu, tak se na to vymrdal, jenom tam chodil, a Zdenda ho za to oprávněně zjebal. Pak už chodil jenom z lavičky. Nemá cenu ho tady nechávat, když se vráti Schick a možná i Pulkrab. Třeba budou mít v Rumunsku zájem.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš si, že Zdenda dá Schickovi šanci? Pulkrab ještě rok v Liberci bude, pak se uvidí... Ale pořád nevěřím, že půjdem do ligy s trojkou Schick, Juliš, Lafata. Teda ne že bych si to nepřál, protože si myslím, že je na čase dávat šanci Schickovi, ale mám trochu strach, že zase přivedem nějakýho Paixaa aspol...

Reagovat
smazaný uživatel

vždyť Juliš i Schick (evidentně) ukázali, že jsou plnohodnotnými fotbalisty. pořád tam máš nejlepšího útočníka ligy Lafatu. popravdě spíš mi příjde že tahle trojka je tak nabušená, že se to jednomu z těch mladejch líbit nebude - nebo stavění jednoho z nich mimo pozici a odejde..což bude škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lafata je podle mě smířenej s rolí trojky, respektive žolíka (hrál tak i na konci ligy), s tím, že se budou točit Juliš se Schickem

Reagovat
Kang & Kodos

Snad ne. Máme tři útočníky + Fataie. A 3-5-2 nehrajeme tak často, aby jsme kupovali někoho dalšího. A podle mě bude i tlak z vedení, aby minimálně Schick hrál, protože za něj můžou bejt hodně slušný peníze.

Reagovat
smazaný uživatel

zrovna Zbrojovka je jediným týmem, kde pokud by byli dostatečně kvalitní mladí hráči, odchovanci, tak dostanou příležitost okamžitě.. viz odchody.

vedení dorostu věří hodně..

Reagovat
smazaný uživatel

a teda sekl jsem se v tom jediným. ještě Baník, Sigma, zjevně Jihlava a Slovácko..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to myslel samozřejmě v nadsázce. A jinak bych si přál, aby i u nás ve Spartě tohle začalo být pravidlem a pravidelně dostával šanci jeden dva mladí hráči, když všechny juniorský kategorie celkem válcujou své ligy... Jenže dokud se bude na levýho beka cpát Jiráček a na stopera v nic neřešících zápasech Kováč aspol. tak to dopadne tak jak to dopadne a všichni ti mladí postupně odejdou do Plzně a včíl po vozu Huškurvy i Slavie... A k těm týmům, kde dostávaj šanci mladí, bych určitě připočetl Příbram, viz letos třeba Laňka nebo ještě poměrně nedávno Barák s Matějů...

Reagovat
smazaný uživatel

tak u vás je chyba už dle mého jen na špici toho ledovce. Kováč nedostával prostor, že by to bylo nějaký rovno zabíjení vašich talentů. Jiráček - pokud ho už dotáhneš do klubu, tak musí aspoň to málo odehrát. Chyba je v angažování těch hráčů.. a napíšu další.. Litsingi (byť jemu jsem osobně věřil), Fatai, Paixao.. všichni zbyteční..

Po vyhazovu Ščasného to bude chtít někoho, kdo se bude snažit dát šanci mladým. někoho z Prahy, nejlépe odkojeného Spartou.. a hlavně vedení ho musí podržet, když hned první sezonu nedá titul..

Reagovat
ZB 07

Hele, nevíš, čím to je, že v poslední době se z našich mladejch do A týmu moc hráčů nedostane? Ne, že bychom v juniorce neměli nadějný fotbalisty, ale přijde mi, že v porovnání s minulými roky to šlo trochu dolů...když vezmu v potaz to, že se zde dříve vychovalo několik opravdu kvalitních fotbalistů a ještě nedávno jsme vyhráli i Juniorskou ligu, zatímco teď za čelem opravdu výrazně zaostáváme..

Reagovat
smazaný uživatel

o tom jakou má juniorská liga vypovídající hodnotu si nedělám iluze. to za prvé.

Náš dorost, ať chceme nebo ne, začal stagnovat s našim úpadkem a to už je cca 10 let. Ale vedení očividně čeká, že se situace mění k lepšímu a bylo by to super!

vlastně i tenkrát ten titul v juniorce byl dáván především týmovýmu pojetí a z jednotlivců bylo těžký někoho vyzdvihnout. Třeba nej střelec mužstva Stehlík, už tehdy se tu psalo, že se těžko někdy prosadí do Zbrojovky..

Reagovat
ZB 07

To je pravda, ale přeci jenom nějakou vypovídající hodnotu Juniorská liga má a třeba o současné nadvládě Sparty v téměř všech mládežnických kategoriích se nedá pochybovat..

Ale jinak je opravdu na pováženou, jaktože se tak strašně málo fotbalistů vychovává v tak ideálních podmínkách, jaké zde jsou..vždyť Zbrojovka má v Brně nespočet hřišť a tréninkových areálů, vlastní TCM a hlavně, a to především, zde není široko daleko jedinej opravdu kvalitní ligový celek, takže vlastně všichni nadějní fotbalisté z jižní Moravy míří do Zbrojovky..a přesto zde není téměř žádný hráč, který by se v poslední době nějak výrazněji prosadil...a opravdu nevím, jak chce vedení hru stavět na odchovancích, když nemají dostatečnou kvalitu..

Reagovat
smazaný uživatel

mládež upadá.. slýcháme o tom ze všech stran.. třeba na tom fakt něco bude..

a to jsem se byl minule (no i když minule, 2 roky to budou) na trénink juniorky a nějaký zápasy a celkově je ten koncept mladejch takovej chaotickej, nejlepší hráč na place v 18ti měřil asi 150cm, po zápase nasadil zlatý hodinky, chytl nějakou děvčicu za prdel, i když spíš ona jeho, čapli mobily a tím to končilo. no stress.. technika klukům nechyběla, dělali ale spíš kokotiny. nedělám si iluze o jejich nočním životě. nakonec to skončí pro všechny známou ruletou.

Reagovat
ZB 07

Tak to je možný, ale třeba Schick, Pulkrab, Juliš, polovina Příbrami a i ti mladí Baníkovci jsou důkazem, že to jde a nemyslím si, že by v Ostravě byli lepší podmínky pro výchovu mládeže, ale přesto jsou ti kluci dvakrát lepší než ti z Brna...ani si nedovedu představit, jak by to dopadlo, kdyby tu měla za Zbrojovku nastupovat sestava, kde bude věkovej průměr okolo 21 let..

Reagovat
Cumel

Souhlasím s Baníkem a Příbramí...na těch klubech jde vidět, že to s těma klukama umí. Ostrava měla vždy super mladíky, Příbram se na práci s nima zaměřila v posledních letech a nese to ovoce. Ale co se Brna týče, mám z těch frajerů pocit, že když oblíkají dres Flinty, že jim to jednoduše stačí, nedělají nic navíc Jednou za měsíc přistane nějaká koruna na účtu, vylijou si hlavu v Tabarinu, řeknou prdelaté mici, že jsou kopačky ze Zbrojovky a hotovo...takto bych viděl realitu mládeže v Brně...prostě na to serou.

Reagovat
ZB 07

No jasný, ale to mi neříkej, že je hlavní vina na nich...tady je hlavně chyba v těch, kdo je vedou. Ti trenéři z nich mají dělat profíky a ne si odpracovat povinnej počet tréninků a hotovo. Musí na ně být vyvíjen tlak a už od nějakých 15 let by se s nimi mělo jednat jako s dospělými..

Další věcí je to, že ti borci většinou ani nemají dostatečné vzdělání a většinou "chodí" na sportovní školy, kde to učení je přinejmenším hodně volný a tak by jim to měl někdo hlavě trochu srovnat..

Reagovat
Cumel

To vzdělání beru, na druhou stranu málokterý gympl by vyšel vstříc potřebám klubu, ale třeba se pletu. Pravdu máš jednoznačně v tom, že na ně musí být vyvíjen tlak v prvé řadě ale od rodičů, potom samozřejmě od trenérů a klubu jako takového a třeba i těch učitelů.

Otázkou zůstává, jestli je v Brně dost kvalifikovaných odborníků na postech trenérů mládeže. Já bych tomu moc nevěřil.

Reagovat
ZB 07

To je otázka no..tady bohužel za kvalitnějšími celky výrazně zaostáváme a těch odborníků zde asi opravdu moc nebude..

A samozřejmě by tomu měli napomoci i rodiče těch kluků, ale není to jejich úkol a co tak vím, tak jim na tom ani tolik nezáleží, resp.neví, jak ty hráče namotivovat, protože je opravdu málo rodičů, kteří byli profesionálními sportovci a kteří ví, jak to chodí...takže bych řekl, že tohle je spíš povinnost trenérů, kteří by měli nastavit určitý režim a na to snad ani nemusí být odborníci. A klidně bych i zkusil do nějakýho přípravného zápasu teď v létě šoupnout do základu A týmu třeba 17ti leté borce a možná by si pak uvědomili, že to samo asi nepůjde..

Reagovat
Cumel

S tou zkouškou v zápase to není zlý nápad, ovšem nevím, jestli na to bude mít letos Habanec prostor, když bude mít za úkol přebudovat tým, zapracovat nové posily atd. Ale do poháru, nějakých pár minut v lize...třeba by jim to prospělo. Jinak těm trenérům by mohla pomoct zkušenost ze zahraničí, kterou bohužel nemají. Asi by nebylo od věci (pokud by měl klub finanční možnosti a prostor pro investice), poslat pár trenérů na stáž ven...Holandsko, Belgie, Francie např. Z mého pohledu laika jsou ti mladí kluci hlavou v Realu Madrid, ale výkony předvádějí na úrovni MSFL. Velká část z nich asi opravdu věří, že když si oblíknou červený dres, tak to najednou půjde samo...v tomto věřím Honzovi Polákovi, že by je z tohoto omylu mohl vyvést.

Reagovat
ZB 07

Tak sám Polák s tím asi nic nezmůže, ale určitě by ty mladý mohl alespoň trochu přesvědčit o tom, že aby si (alespoň) tu ligu někdy kopli, tak na sobě musí pořádně zamakat..

A poslat mládežnický trenéry někam ven by bylo určitě super, ale je to přesně tak, jak říkáš, těch financí zde asi není vyloženě málo, ale vyskakovat si asi taky moc nemůžeme a do toho podle mě své finance vedení klubu zřejmě nevloží..i když taková návštěva akademie Ajaxu by našim koučům pomohla jako sůl

A je fakt, že teď ten prostor na zkoušení mladíků nebude takový, jaký by byl potřeba, ale na druhou stranu si klub vytyčil jasný cíl a to zakomponovat do sestavy co nejvíce odchovanců, takže Habanec stejně bude muset zkoušet různé varianty...horší pro něj bude to vystřízlivění ve chvíli, kdy zjistí, že ti kluci na ligu prostě nemají..

Reagovat
Cumel

Popravdě nevím, jaký jsou reálný finanční možnosti Zbrojovky, nějak se v této oblasti neorientuju a nemám žádný kontakt přímo v klubu, abych měl představu. Bohužel ta absence zkušeností ze zahraničí je možná klíčová ve výchově a takové stáž, jak jsi říkal, v Ajaxu, Anderlechtu nebo Saint Etienne by byla skvělá, protože všecky tyto kluby umí z mladými pracovat, zabudovat je, využít a dobře prodat. Ale to je celé otázka pro vedení, jestli si své zaměstnance takto "vychová" a nebo je nechá dělat práci tak jako do teď se stejným nebo podobným výsledkem.

K Pokákovi, nechci na něho házat roli nějakého "výchovného podradce", myslel jsem to tak, že z Belgie a Německa má zkušenosti, který by těm, kteří chtějí poslouchat, mohl předat. Nic víc. Vím, že sám s tím nic nenadělá.

Z mladých bych viděl jakous takous perspektivu v Brigantovi, Weberovi a Šuralovi...a pomalu bych zkoušel Růska včlenit do týmu, i když je ještě hodně mladý. Talent rozhodně má.

Reagovat
ZB 07

Ani já popravdě nemám takovej přehled, abych zde mohl finanční situaci Zbrojovky nějakým způsobem prezentovat Ale věřím, že kdyby se chtělo, tak by se peníze na nějakou takovou výpravu určitě našly..

Jinak z těch tří fotbalistů, které jsi zmínil, se mi nejvíce nadějným jeví Šural, ale ani u něj si nejsem jistý, jak daleko to může dotáhnout.

A abych řekl pravdu, tak o Růskovi jsem toho zatím opravdu příliš neslyšel, protože z mládežnických týmů sleduji výhradně juniorku a podle těch statistik, které jsem o něm vyčetl by určitě mohl postupem času nakouknout i někam výše (i když už teď hraje s o dva roky staršími protihráči)

A jinak tedy juniorka opravdu bída, z útočné fáze lze vypíchnout snad jen Štrombacha, který už není nejmladší a nebo ještě Kučeru, ale jinak tam snad není žádnej hráč, kterej by měl ve fotbale dokázat něco víc než MSFL případně 2.ligu..(nebo to je alespoň můj názor), takže to bude mít Habanec s výběrem opravdu těžké..

Reagovat
Cumel

Štrombach, Kučera a Vávra by měli jít na hostování někam do 2.ligy. První dva proto, aby si zkusili kopat s dospělýma a ten třetí proto, aby vypadnul z pohodlí Brna a začal dřít, protože mi leze krkem jeho laxní přístup. A pak už bude jen na něm, jestli zabere a vrátí se nebo může jít s pánem Bohem do *rdele. Růska jsem začal trochu sledovat letos, pár článků, kouknul jsem na jeho statistiky a on vyčnívá i ve vyšší kategorii, proto bych se nebál dát mu šanci třeba v tom poháru na pár minut, pomalu....snad si ho Habanec všimne. Ale přesně jak jsi psal, juniorka je bída, nad těma mladšíma bych hůl úplně nelámal, ale je nutný začít z nich dělat profesionály, ne celebrity víkendových rán na Maliňáku.

Reagovat
ZB 07

Tak, tak....a přitom Vávra na tom není individuálně vůbec zle, ale jenom proto, že je línej a naprosto neunáší kritiku spoluhráčů, si nekopne, přitom schopnosti na to hrát v základu má..

A toho Růska budu sledovat asi trošku pozorněji, protože na to, že je ročník 99 (!) má opravdu skvostný statistiky a začlenit ho alespoň na pár zápasů do kádru Áčka by měla být pro Habance samozřejmost..

Reagovat
Cumel

Růsek je podle mě takový malý brněnský skvost, ale nesmí zakrnět a dál dřít. Jinak ještě k Brigantovi, mě osobně je sympatický jak hraje, je drzý, nemá špatnou rychlost a s balonem se vcelku rozumí (samozřejmě je co zlepšovat!!!), ale v osobních soubojích lítá jak špina v kyblu, pokrytí má tragický, centry ujdou, ale žádná sláva. Při větší konkurenci by si moc nekopl. Kdyby na sobě chtěl zapracovat, mohl by to být super kluk do základu, Mimimálně chuť bojovat a pohyb na něm jdou vidět, na rozdíl od Vávry.

Reagovat
ZB 07

Mně právě přijdou oba dva kluci na balonu velmi šikovní, ale rozdíl je v tom, že Brigant se trochu víc snaží no...ale třeba zápas z minulé sezony na Slavii odehrál Brigant fakt luxusně a škoda, že to od té doby nedokázal zopakovat...

A Vávrovi očividně uškodil odchod Sýkory, se kterým si skvěle rozuměli a přijde mi, že teď je Vávra poloviční..ale rozhodně by oba měli hrát (ať už tady nebo na hostování), protože koukáním z lavičky se nic nenaučí..

Reagovat
smazaný uživatel

na nějaký kloudný talentovaný kluky si budem muset počkat.kategorie U17 a U19 se jeví zajímavě.dle slov lidí z klubu,to ti kluci maj v hlavě srovnaný úplně jinak než borci v juniorce.tam bohužel na ligu momentálně nikdo nemá (do budoucna možná ti mladí golmani záleský a floder,ale ti sou věkem ještě v té dorostenecké kategorii).brigant je tatar,co neumí pořádně mluvit.a podle všeho je hrozně hloupé.

věřím,že polák by mohl těm mladém klukům být vzorem sám o sobě.přeci jen byl 10 let pryč a věřím,že v reichu se dělá fotbal jinak než tady.snad se nepletu a k něčemu to bude.uvidíme koho dál do týmu přivedou,slyšel sem o zájmu o hráče z jednoho manšaftu,tak su zvědavé.

Reagovat
Cumel

O kom jsi slyšel? Ne že by mě zajímaly drby, ale znáš to, lepší být informovaný A co se týče inteligence Briganta...člověk nemusí být slaboproudý inženýr a recitovat Nezvala, ale mohl hrát fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

konkrétní jména nepadla,ale vzhledem k tomu,že to mají být hráči,který typově chce trenér (rychlý kraje) a jsou z manšaftu co se mu sezóna vůbec nepovedla...tak není těžký si to domyslet.tuto informaci sem dostal cca 10 minut po skončení posledního zápasu sezóny.jestli je teda dotáhnou je věc druhá.

co se toho briganta týče,on kdyby trochu poslouchal trenéra a dělal co po něm chce (a taky přemýšlel u toho co dělá),tak by nejspíš byl v základu.ale nepracuje pořádně ani v tréninku...

Reagovat
Cumel

Netušil jsem, že je Brigant takový ocas, že neposlouchá trenéra...tak to potom chápu, proč nedostává tolik příležitostí. To je nekonečný koloběh brněnské fotbalové story s názven "Kašlu na to, stačí mi co mám"

Reagovat
smazaný uživatel

přinde mi,že spousta těch kluků nestojí nohama na zemi.dostávaj ve flintě nějaký ká (teď oproti minulém letům snad i včas) a sou spokojený.ono,když sem slyšel kolik řádově berou,tak na to co někteří kopou sou to neskutečný love bohužel si myslí,že to asi budou brát do smrti a nemají snahu nic dělat.v tom třeba věřím,že jim ten polák svou přítomností a tím jak třeba na tiskovce mluvil trochu něco dá.

Reagovat
smazaný uživatel

ti mladí borci taky musí chtít se někam posunout.když ti kluci v těch 18 letech berou třeba 15-20 tisíc za metr,tak si myslí,že za rok za dva budou brát 40 a nemusí proto nic dělat.v dorostu je vždycky největší "úmrtnost" hráčů. navíc dost let tu fungovalo to,že čí rodiče měli love,ten hrál.to se doufám trochu zlepšilo.

dál nemůžeš mít furt silný ročníky,občas máš slabší období.a navíc dřív zbrojovka neuměla ani udržet kluky z dorostu.dost jich šlo raděj do baníku nebo olomouce.i tady doufám,že už nastalo zlepšení.

Reagovat
ZB 07

Jo, asi je to tak...jenom nepamatuju, kdy naposledy (nebo jestli vůbec) jsme v posledních pár letech vychovali opravdu schopnýho fotbalistu..

Reagovat
smazaný uživatel

to se budem muset vrátit trochu víc do minulosti...cca těch 8-10 let.do doby kaloudů,holků,mazuchů...dneska vesměs nic moc nekopou,ale v době,kdy z flinty odcházeli se jevili dost nadějně.a abych úplně nezatracoval ty současný hráče,tak ten lutonský není úplně špatné.

Reagovat
ZB 07

Jo, Lutyho mám rád, jeden z nejsympatičtějších Zbrojováků, ale s tou jeho výkonností...nevím, nevím..řekl bych, že základ ve Zbrojovce je zřejmě jeho strop, ale rád bych se mýlil..

Reagovat
smazaný uživatel

mám podobné názor.taky tam nevidím moc růst někam dál.když sme byli ve druhé lize vylítl hezky (mluvilo se snad i o zájmu sparty o něj,ale kdo ví).ale přišlo mi,že on bude něco jako švancara - ve druhé lize by to byla super hvězda,ale v lize bude max průměrné

Reagovat
ZB 07

Asi tak no...ale přál bych mu posun někam výš, samozřejmě jen za předpokladu, že na to bude mít....třeba nějakej Liberec by zvládnout mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

nic proti,ale byl bych rád,kdyby se posunul klub do pozice,že do liberce bude posílat hráče maximálně na rozehrání.doba,kdy ten klub byl finančně zajímavé je pryč.to co tam předvádí trpišovský a nezmar, předtím smekám.ale pro flintu pokud se chce někam posunout,to musí být soupeř,kterýho bude porážet nebo u nich minimálně bodovat.

Reagovat
smazaný uživatel

jestli v něm něco bylo, tak hned po tom, jak vylítl. teď už mu jinde než ve Tbrojovce tolik nevěřím a myslím si, že přestoupí max někam o Jablonce. Jinak zapomínáte na Pernicu, kterej kdyby byl z Ostravy, tak je dávno tahanej fanouškama do repre. mimořádný služby si ve Zbrojovce odvedl a neměl špatný období.

Reagovat
ZB 07

Na Pernicu jsem úplně zapomněl no...ale i tak je to furt žalostně málo

Reagovat
Cumel

V Luďovi by se mohla pohnou brněnská duša, mohl by zamávat Velkýmu Vepřovi a vrátit se. T9m by byl stoper vyřešen

Reagovat
smazaný uživatel

tak z Jabloncem to vypadá všelijak. pořád je to posun oproti Brnu, to ano. ale on je odchovancem, jednou se vrátí. on je skromnej kluk a takovej nenápadnej, byť na hřišti jeho slovo má váhu. on by mohl i třeba na tu Spartu, Plzeň.. ale není tak mediálně provařenej.

Reagovat
Cumel

Nepochybuju ani v nejmenším o jeho významu pro tým nebo váze jeho slova na hřišti. Taky věřím, že nezapomněl odkud je. Jen ve mě žije malá naděje, že přijde dřív než na konci kariéry. Osa týmu Melichárek-Pernica-Polák-Zavadil-Řezníček by byla parádní.

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu,na toho sem zapomněl.jeví se šikovně,jednou snad pochopí že zbrojovka je lepší než jablonec

Reagovat
Free_player

Ale jo na běžný krátký přihrávky na jistotu z místa A do bodu B bude dobrej

Reagovat
MagpeCZ

OT: Ladias and Gentleman Tomáš Kuča! https://www.youtube.com/watch?v=Cq6dgWCfdeU

Reagovat
ZB 07

0:46...to je opravdu prvotřídní zákrok

Reagovat
smazaný uživatel

Nutno dodat, že zákrok v 1:19 je skutečně dobrý. Nicméně jinak nepřekonat Tomáše Kuču je asi na konec kariéry

Reagovat
iamek

Ten zakrok v 1:29 respect.

Reagovat
mayday

Je toto normální?

Reagovat
ZB 07

Jinak je teda vtipný, že už se mu vysmívají na jeho facebookovém profilu i ligoví fotbalisté..jako teď např.Krmenčík

Reagovat
Kang & Kodos

No jo, ale gólů dal Krmenčík Kučovi?

Reagovat
db18

Si ho snad budu muset přidat do přátel, teďka o hodně přicházim... (naposledy jsem viděl Švengera)

Reagovat
iamek

Ale nepis pravdu. Ja psal jak chytal a hned ignore :-(

Reagovat
db18

To už dávno vím... když měl otevřený profil tak jsem ho sledoval...

...a beztak to bylo kvůli tomu, že si se mu snažil vnutit O2TV

Reagovat
ZB 07

já tam teda nepřispívám, ale občas když si ty komentáře pročtu, tak to zlepší náladu..

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
ZB 07

Reagovat
smazaný uživatel

Rio De Kučineiro

Reagovat
Trand

Já na tom byl stejně jak ty, akorát že on si mě nepřidal, ale každý den mám na zdi, jak si přidá tak 10 holek a všechno co lajkuje. Ale tu nejlepší část - jeho zeď bohužel nevidím.

Reagovat
db18

Hm, tak na to kašlu... nepotřebuji vidět trapný přiznání holek, který lajkuje...

Reagovat
Trand

A ještě teda lajkuje všechno od Pemika.

Reagovat
smazaný uživatel

a to on má čas celý den vysedávat u pc? jako chápal bych, kdyby byl student ale takto..

pochybuju, že dělá někde v kanclu

Reagovat
smazaný uživatel

pokud sem to spravne pochopil, tak dela po nocich straznyho.. asi je to pro jeho iq maximum ceho je schopen

Reagovat
smazaný uživatel

a co Krmenčíkovi do toho exota?

Reagovat
smazaný uživatel

Kuca mu posilal do zpravy tohle video, aby to ukazal v Plzni a sehnal mu tam angazma..

Reagovat
Losinho

A udělal to ten Krmenčík?

Reagovat
smazaný uživatel

predpokladam, ze se zaradil do velke rady tzv. mocipanu a odpovednym v klubu to neukazal

Reagovat
Losinho

další podraz

Reagovat
MagpeCZ

Štastlivče ja ho nemám v přátelích a ani mi nějak nejde poslat žádost

Reagovat
ZB 07

To nevím jakto...on si přidává do přátel v podstatě každýho, takže by to mělo jít..

Reagovat
smazaný uživatel

davno ne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele