POLÁK MÍŘÍ DO ANDERLECHTU

07.07.2007, 14:20
Aktuality
Jan Polák opět po dvou letech změní dres a zamíří z německého Norimberku do týmu belgického mistra Anderlechtu Brussel. Podle deníku Het Laatste Nieuws už údajně k dokončení přestupu zbývají provést jen lékařské testy.

Jak uvádí agentura PDA, Norimberk by na Polákově odchodu rozhodně prodělat neměl. Německý klub ho z Liberce koupil za sumu pohybující se okolo jednoho milionu eur, Anderlecht nyní nabízí 2,5 - 3 milióny eur. Hráčův agent agent Pavel Paska se k přestupu vyjádřil zdrženlivě: "Zatím přestup nemohu označit za uzavřený. Stále jsme ve fázi, že jak klub, tak také hráč dostali nabídku, o které uvažují. Rozhodnutí oznámíme v pondělí."

Anderlecht má s Čechy prozatím velmi dobré zkušenosti, jelikož od roku 1999 až 2001 zde působil Jan Koller, jenž dokázal vstřelit 42 branek v pouhých 64 zápasech, získal dva mistrovské tituly a byl vyhlášen nejlepším hráčem belgické ligy pro rok 2000. V týmu Francka Vercauterena nyní působí gólman Daniel Zítka a také záložník Martin Kolář, který ovšem zřejmě opět zamíří na hostování.

Autor: Tomáš Honajzer / idnes.cz

Komentáře (11)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

.. to jsem nečekal.. ale Anderlecht bude hrát přímo LM ne? Tak to zas takový "problém" nebude.. i když kvalita ligy je určitě níže než Bundesliga..

Reagovat
smazaný uživatel

tak kvalita belgický ligy je určitě horší, ale jestli budou hrát LM, tak si určitě polepší, navíc snad bude hrát pravidelně, což se mu v Norimberku moc nedařilo, prej si nějak nepad do oka s trenérem...a snad konečně bude hrát středního záložníka, ne krajního kam ho v klubu i v repre poslední dobou furt cpali....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Barca se prej už dohodla s Militem na 4 letý smlouvě, teď se dohadujou ještě se Zaragozou o nějaký "drobný"

Reagovat
HOST*Jardel

To je super fakt bezva

Reagovat
HOST*MilZed

Ja myslim ze jde za lepsim.....pac tam muze hrat pravidelne LM....a navic Koller tam prece taky rozjel svou suprovou karieru

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*MilZed

Co kroutis ocima?

Reagovat
smazaný uživatel

Na znamení přestupu, který teda, přiznám se, nechápu.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím to vypadá jako krok zpátky. Necham se překvapit.

Reagovat
smazaný uživatel

co to kecas...kamo anderlecht letos zbroji na uspech v lm...a tomu ver

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele