Polách nadále povede A-tým Zbrojovky Brno. Představenstvo jeho setrvání podmínilo změnami

14.11.2023, 20:48
Aktuality
Fanoušci Brna (© Zbrojovka Brno)

A-tým Zbrojovky Brno bude v druhé lize i nadále trénovat Tomáš Polách. Klub na webu oznámil, že šestačtyřicetiletého kouče potvrdilo představenstvo po závěru podzimní části ve funkci a dohodlo se s ním na dvouleté smlouvě s opcí.

Bývalý ligový hráč Polách se stal hlavním trenérem Zbrojovky před třemi týdny, kdy byl kvůli špatným výsledkům po čtvrté porážce za sebou odvolán trenér Luděk Klusáček, jemuž dělal asistenta. Ze zbývajících tří utkání podzimu Brno získalo šest bodů a mírně vylepšilo pozici v boji o návrat do nejvyšší soutěže, z níž letos v květnu sestoupilo.

Tradiční klub je nyní v tabulce šestý, nicméně ztrácí jen bod na třetí příčku, jež jako poslední zajišťuje účast v baráži. Za vedoucím Vyškovem na pozici přímého postupujícího zaostává největší předsezonní favorit o devět bodů.

"Představenstvo tento krok (setrvání Polácha) podmínilo dalšími návaznými kroky, týkajícími se realizačního týmu i hráčského kádru, kde by mělo dojít ke změnám. Jakožto sportovní manažer jsem byl pověřen realizací těchto kroků, v následujících dnech tedy proběhnou individuální rozhovory. Po jejich skončení budeme postupně o těchto krocích informovat, jakmile budou formálně stvrzeny," uvedl na klubovém webu místopředseda představenstva a šéf sportovního úseku Zdeněk Psotka.

Autor: ČTK

Komentáře (7)

Přidat komentář
wwwx

Chvíli jsem si při pohledu na tu fotku myslel, že to je ten novej výběh pro šimpanze v brněnský zoo. Nízký ploty, zádný ochranný sítě...

Reagovat
$dolar$

A co ma spolecneho Polach se zmenama v kadru?

Reagovat
srbic13

Reagovat
ratusek

Zbrojovka asi definitivně rezignovala na postup.

Reagovat
fabec1222

Řezníček si doma mlátí hlavou o zeď...

Reagovat
Bagr007

Chce se mi brečet

Reagovat
soukup

Já to chápu jako zprávu spíš pro Psotku. Nechej si Polácha jestli chceš, ale okolo něj zařídíš změny.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele