Pokaždé mi chybí několik centimetrů, posteskl si Toni

18.06.2008, 09:25
Aktuality
Luca Toni na evropském šampionátu především nevěřícně kroutí hlavou, italský kanonýr ne a ne dát gól. Útočník Bayernu Mnichov se letos stal nejlepším střelcem německé nejvyšší soutěže a jednu branku za druhou dával také v Poháru UEFA, v Rakousku a Švýcarsku ho ovšem štěstěna opustila...

"Pokaždé mi chybí několik centimetrů, dnes jsem dokonce trefil tyč. Důležité bylo, že jsme vyhráli a postoupili do další fáze. Nyní jsme ve čtvrtfinále a lidem můžeme dokázat, jak moc se mýlili," řekl Toni po včerejší výhře nad Francií.

Itálie šampionát nezačala vůbec dobře a na úvod jí jasně přejelo Nizozemsko. Následovala remíza s Rumunskem, kterou chycenou penaltou zachránil Gianluigi Buffon. Italové tak mohli i nadále myslet na postup a ten jim zajistila včerejší výhra nad Francií.

"V Itálii si v současné době nemůžete dovolit chyby, poté se snese ostrá kritika jak na trenéra, tak i na hráče. S jednotou v kádru jsme nikdy neměli problém a dokázali jsme to v posledních dvou zápasech," pochvaluje si Toni.

Italům budou ve čtvrtfinálovém duelu proti Španělsku chybět záložníci Andrea Pirlo a Gennaro Gattuso, oba včera viděli svou druhou žlutou kartu na šampionátu. "Pirlo je důležitý pro útočníky, dokáže jim připravit šance, zatímco Rino je gladiátor. Ať už bude hrát kdokoliv, dáme do toho všechno a pokusíme se splnit sen celé Itálie," říká dále Toni.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

vsak ti to tam spadne v semifinale proti nezozemsku neboj...

Reagovat
Kily

já se strašně bojim, že už ve čtvrtfinále odstřelí Španělsko

Reagovat
smazaný uživatel

Pro mě je to nejlepší útočník Eura. Je s podivem, že se ještě netrefil.

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tak,ale ono to příde,je důležitý že se taky do nich dokáže dostat

Reagovat
smazaný uživatel

Itálie: Španělsko - 6:0, Toni 2 hattricky

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jtbs

double hattrick!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PJ

Kde je ten expert, co nadával Kollerovi za jednu nevyužitou šanci?

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Toni musel někdy v minulosti urazit "fotbalový bohy" a ti si z něj teď dělají srandu - pouští ho do jasných šancí a nedovolí mu je proměnit, vždy jen těsně . jinak to nevidím. snad mu po zbytek turnaje odpustí

Reagovat
-PeCa_08-

ta patička mohla skončit v brance..

Reagovat
smazaný uživatel

to sem taky zíral....

Reagovat
Sosi

Hochu, co ty jsi včera zazdil...

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dočká.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele