Pogbova hodnota ještě poroste, nepochybuje Marotta

03.09.2015, 09:56
Aktuality
Juventus během letní přestávky obdržel hned několik nabídek na Paula Pogbu, ale i vzhledem k ostatním transferům se ho rozhodl udržet. Mimo jiné i proto, že jeho hodnota i nadále poroste...

Pogba před příchodem na Apeninský poloostrov svůj talent rozvíjel v Manchesteru United, výrazněji se však neprosadil a naplno ukázal svůj potenciál až po přestupu do Juventusu.

S tím dokázal francouzský reprezentant třikrát po sobě opanovat Serii A, načež se jeho jméno začalo spojovat s odchodem do Paris Saint-Germain, Barcelony nebo Manchesteru City.

22letý záložník nakonec ve "Staré dámě" zůstal a generální ředitel Giuseppe Marotta předpokládá, že by mohla hodnota Pogby překonat magickou hranici 100 milionů eur. "Pokud chceme nadále vyhrávat, musíme takového hráče ve svém kádru udržet," uvědomuje si Marotta. "Pogba by mohl mít do budoucna hodnotu více než sto milionů eur," předpokládá.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (565)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele