Pogba se vrátí na Old Trafford, míří na zdravotní prohlídku

07.08.2016, 16:39
Aktuality
Ke svému konci spějí spekulace o další budoucnosti Paula Pogby. Jméno záložníka Juventusu bylo v průběhu léta spojováno s možným přestupem do Manchesteru United a ten je v tuto chvíli hodně blízko, kluby jsou totiž domluveny a francouzský reprezentant cestuje na zdravotní prohlídku...

"Paul Pogba dostal svolení absolvovat lékařskou prohlídku, aby mohl být dokončen jeho přestup z Juventusu do Manchesteru United," stojí v dnešním prohlášení Red Devils.

Pogba za Manchester United v minulosti hrával a v roce 2012 odešel do Juventusu za kompenzaci ve výši 800 tisíc liber, důvodem bylo nedostatečné herní vytížení pod tehdejším manažerem Sirem Alexem Ferguson.

Letos už bude jeho stěhování podstatně dražší a stříbrný medailista z letošního mistrovství Evropy se stane nejdražším fotbalistou historie. Do Turína poputuje 110 milionů eur, dalších deset milionů může Stará dáma vyinkasovat v závislosti na bonusech.

Pogba se stane čtvrtou letní posilou nového manažera Manchesteru United Josého Mourinha, již před ním přišli Eric Bailly, Zlatan Ibrahimović a Henrik Mchitarjan.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (1253)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele