Pogba půjde s kotníkem na operaci, chybět bude do závěru ledna

02.01.2020, 08:59
Aktuality
Jenom na několik desítek minut se koncem roku do sestavy Manchesteru United vrátil Paul Pogba. Francouzského záložníka na podzim trápil kotník a problémy se mu nyní ozvaly znovu, fotbalistu tak čeká operace a další nucená pauza...

Pogba byl mimo hru od konce září a v prosinci jeho návrat o několik dní oddálila viróze. Následně nastoupil proti Watfordu a Newcastlu a na nějakou chvíli se jednalo o jeho poslední starty.

"Má za sebou vyšetření a nejedná se o nic vážnějšího, ale musí se s tím vyrovnat. Bylo mu doporučeno, aby se co nejdříve podrobil operaci a my k ní pravděpodobně co nejdříve sáhneme, mimo hru bude tři až čtyři týdny," informoval manažer Ole Gunnar Solskjaer.

"Je to velká ztráta, protože Paul je znovu mimo a zraněný je i Scott (McTominay), ten bude chybět několik měsíců. Jenom doufáme, že Paul se bude moci vrátit ještě tento měsíc. Na druhou stranu budu šťastný, pokud tak jako dnes budou i nadále hrát Fred a Nemanja (Matić)," dodal norský kouč po včerejším duelu s Arsenalem, v němž jeho tým prohrál 0:2.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (53)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ani bych ho snad zpátky do Juve nechtěl..

Když byl v záloze s Vidalem a Pirlem, bylo to super, další rok když ty 2 odešli a zůstalo to na Pogbovi, nebyl ani poloviční

Reagovat
Jandak

Tak v záloze s Pirlem bych mohl hrát snad i já .. Ne teď vážně máš pravdu... Pokud bychom chtěli aby Pogba něco hrál... Museli bychom přivést z pekla Dorotu Machalovou a dát jí s Pogbou do zálohy.. To je už jediná možnost

Reagovat
Kvooca

Staco se rozhlednout kolem, ptotoze MUFC uz v pekle je ;).

Reagovat
ZJEV

tak kde jinde hledat rude ďábly

Reagovat
smazaný uživatel

Pak už leda na schůzi KSČ

Reagovat
Vsadim gule

Reagovat
Kostomlat

Reagovat
bbbauch

Kolem nej nemusi bejt Vidal a Pirlo, aby hral dobre. Staci jenom fungujici tym, coz v tom nasem bordelu poradne nemel

Reagovat
smazaný uživatel

Skoda ze neprobiha lecba pres socialni site, to by byl zdravy jako nikdo

Reagovat
ZJEV

To je proste masakr ta nase zaloha. Vcera jsem si porad rikal kurva Ole okyslici to, ale pak jsem si uvedomil, ze vlastne neni vubec kym. Po prestupaku bylo jasne, ze bez Pogby budem v prdeli a to se bez neho hraje skoro celou sezonu. S tou nasi zalohou je to 5.-6. místo uspech.

V lednu je nutnost nejake cm-am, a to nejaka bomba, coz se v lednu nejevi jako realne Spekuluje se vubec o nekom? Muj sen je SMS

Reagovat
Jandak

Eriksen nic jiného

Reagovat
MySch017

Už som čítal nejaké vyhlásenie, že United v januári nakupovať nebudú. Úprimne, vôbec ma to neprekvapuje, očividne sú Amíci a Edo zmierení s tým, že budeme hrať o 7. - 8. miesto, len aby sa nekupovalo.

Reagovat
Jandak

Jestli nikdo nepřijde tak 7/8 místo určitě nebude.... Myslím si že si nedovolí nikoho neprivest..

Reagovat
MySch017

Ak si dovolili v lete pustiť 4 hráčov (Herrera, Fellaini, Lukaku, Alexis) a ani za jedného nedoviedli náhradu, dovolia si aj toto.

Reagovat
Jandak

To co si dovolí Woodward nebere mezi...snad se někdy dočkám toho že potahne

Reagovat
TheTopFootbaler

Tak za Romela je náhrada Greenwood.

Reagovat
MySch017

ktorú ale nebolo potrebné kupovať... čiže Edo v tomto bol bez roboty a nejakej zásluhy

Reagovat
TheTopFootbaler

No jasný, taky neříkám, že pracoval, ale Romelu byl nahrazen. To že střed zálohy zůstal zpustošený je jiná, i když Fellainiho bylo potřeba zbavit se za každou cenu, škoda je že odešel Herrera.

Reagovat
Beči

Opakuji to už poněkolikáté, ale máte skvělé mladé talenty, které Ole absolutně neumí využít. Místo Matiče by mohl hrát Garner a na AM máte megatalentovaného Gomese, který není využíván naprosto vůbec a místo něj hrají tragédi typu Lingarda nebo Pereiry.

A Ole ještě ve finále řekne, že je po prohře naprosto spokojen, jak Matič s Fredem hráli

Reagovat
Jandak

Jo bylo to perfektní.. Sen mít ty dva vedle sebe

Reagovat
kattos

Talenty možná.

Ale to že mají hráči talent je ted pro Man Utd k ničemu, oni potřebují výsledky ted a tuten rok se dostat do LM. A ty talenti takovou kvalitu ted nemají

Reagovat
ZJEV

To jsou ale mladici a tech uz mame tak v kadru dost, nemuzes vsechno stavet na mladych, ten talent musi rust vedle nekoho kvalitniho

Reagovat
Beči

Jenže momentálně tam nikdo takový není (snad kromě Pogby, který je zraněný) a ti talenti by určitě na těch pozicích nezahráli hůře, než výše zmínění. A o tom, že nutně potřebujete posílit pochyb samozřejmě není.

Reagovat
Tomanatura

On neni debil, nehrajou z urciteho duvodu zstim nikdo z nich nic neukazal

Reagovat
Beči

No, upřímně řečeno ani neměli příležitost něco ukázat.

Reagovat
MySch017

Žiadna operácia, ale Real Madrid je to, čo spôsobuje, že tento trtko nehráva a je myšlienkami totálne mimo. Naťahuje sa to, nehrá, údajne zranenie, ale má čas na charitatívne zápasy svojich bratov niekde vo Francúzsku, kde trávil čas a keď má hrať za United, je opäť zranený. Nedal United vôbec nič (ak nerátam prvý sezónu), stál klub milióny (hlavne na plate), a ten jeho nenazrany agent má na neho väčší vplyv ako ženská. SAF vedel, prečo ho v 18tich z klubu nechal odísť. Najvyšší čas ho predať a kúpiť niekoho, kto bude osoznejsi (a že to nebude problém).

Reagovat
Seydou Doumbia

Dá se někde zjístit, jaké všechny fotbalisty má pod sebou ten parchant?

Reagovat
TheTopFootbaler

FMko.

Reagovat
Likan7
Reagovat
Seydou Doumbia

čekal jsem daleko větší počet, když se vlastně zminuje v souvislosti pomalu s co druhým hráčem

Reagovat
RadekVonCZE

Weiss a Necid

Reagovat
janinho

no neviem. mne sa zda ze pod to prasa patria napr. aj lukaku a de ligt.

to je jedna z veci ktore ma ukludnuju, ze perez odmieta s ciganom rokovat. tak snad sa zizouov sen o pogbovi cim skor definitivne rozplynie a budeme sa sustredit len na mbappeho.

Reagovat
Whitemedia

Lukaku pod něj patřil, ale někdy po přestupu k United se ho měl zbavit..

Reagovat
janinho

nevedel som, dikes. tak mozno je ten zoznam na transfermarkte fakt presny.

akurat u de ligta sa na transfermarkte pise "Represented by Barry Hulshoff in cooperation with Mino Raiola." takze celkom uplny asi nebude.

Reagovat
Ranoth

aka nahodicka ze akurat do konca januara

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
PePiG7

To si dela srandu s tim, ze je spokojeny s Maticem v zaloze. At tam da radsi Andrease a nebo zkousi Garnera.

Reagovat
Beči

On snad ani neuvažuje. Cpát tam tragédy typu Matiče nebo Lingarda, když má k dispozici takové talenty jako je Garner či Gomes...

Reagovat
smazaný uživatel

Talenty to sice jsou, ale v dospělém fotbale zatím nepředvedli vůbec nic a když šanci dostali (neříkám, že jich bylo hodně), tak to nějaký super představení nebylo.

Reagovat
Zark

operace real madrid?

Reagovat
Jandak

Kéž by aspoň by už byl klid

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Jeho konec v MU je stále blíž a blíž. Dávám tomu do léta.

Reagovat
Smreky

Hlavne že stiha meniť účesy a šaškovať na Instagrame

Ľudsky odpad tento Pogba... za pôsobenie v united stihol viac účesov ako odohrať zapasov... a každý týždeň nejaký dôvod prečo nehrá...

Reagovat
smetos

jeho největší chybou je, že ho to baví a rve se na 100% jen v případech, kdy má kolem sebe all stars team. Nedokáže celý tým podpořit nějakým nadstandartem, nelze se na něj spolehnout ani jako na podporu na hřišti, nebo v kabině. Mě pasuje do Realu, kdy byl válec, na místo Kroose. Ted potřebuje změnu jako sůl, stejně jako 90% MU

Reagovat
smazaný uživatel

VJuventuse sa dokazal prisposobit vacsim menam, v United mal byt on ten hrac, co taha tim. Podla mna na to ma vsetky predpoklady. Potrebuje v time lepsiu chemiu, system a hracov, co budu makat aj za neho.

Reagovat
TheMally11

Skleněnka

Reagovat
cr7sux

Na druhou stranu budu šťastný, pokud tak jako dnes budou i nadále hrát Fred a Nemanja

jakože na hovno?

Reagovat
PePiG7

Reagovat
Kucka

Matic mi včera přišel ok na to, že letos skoro nenastupuje.

Reagovat
madridcan

To fakt to nenazrane hovädo, ktoré ho zastupuje, malo tu drzost povedať, čo povedalo? Lebo ja som bral ako vtip k Silvestru

Reagovat
smazaný uživatel

Uz jsem to psal loni, ze toho pokemona je nevhodne do pokedexu pro MU. Mel uz byt utracen do Madridu v lete.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele