Podolski odchází z Turecka, s fotbalem ale ještě končit nebude

14.06.2021, 10:58
Aktuality
Ještě minimálně jedno stěhování před sebou má Lukas Podolski. Zkušený německý útočník neprodlouží končící smlouvu v tureckém Antalyaspor a v průběhu léta si vybere nového chlebodárce. Jisté je to, že nepověsí kopačky na hřebík, ještě minimálně rok hodlá pokračovat v kariéře...

"Budu hrát ještě jeden nebo dva roky, chci si vše užít a žít v krásném městě," nastínil své další plány.

Podolski strávil v Antalyasporu rok a půl a v turecké nejvyšší soutěži dal šest branek. Letos dokonce se spoluhráči sahal po trofeji, ve finále poháru ovšem byl nad jejich síly istanbulský Beşiktaş.

Podolski v minulosti oblékal dresy Bayernu Mnichov, Arsenalu, Interu Milán, Galatasaraye a japonského Vissel Kobe. Jeho jméno je nesmazatelně spojeno s mateřským 1. FC Köln, kam by se mohl znovu vrátit, ve hře je i angažmá v zámořské MLS.

"V uplynulých letech se vždycky objevil někdo, kdo tomu zabránil a byl proti. Já sám jsem si návrat nikdy nechtěl vynutit, ale nevylučoval jsem ho. Z mého pohledu se každopádně svět nezbortí, pokud to nedopadne ani letos," prohlásil dále.

"Zájemci mě několikrát kontaktovali. Důležité pro mě bude, aby do sebe všechno zapadlo. Město, země, celkový koncept. Je mi 36 let, z tohoto důvodu je jasné, že už nepůjdu do nějakého z těch nejšpičkovějších klubů," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / sport1.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
Dufan

MLS asi ideál

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheMally11

krásná kariéra

Reagovat
Pace to P.M.

Cas ist domov Poldi

Reagovat
luismiksak

Takže konečně GÓRNIK ZABRZE?? Jak už několikrát říkal, ze si tam chce zahrát...?

Reagovat
junglist

vždyť řikal, že nepůjde do nějakého z nejšpičkovějších klubů čet jsi vůbec článek?

Reagovat
luismiksak

Již několikrát říkal, ze půjde hrát polskou ligu za Piast nebo Gornik. Takže jestli pomýšlí v 36 letech na Barcelonu, tak má asi smůlu.

Reagovat
luismiksak

A přesně to zapadá právě do te citace, tak se divis zbytečně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele