Podolski ještě nekončí, hrát by měl až do čtyřiceti let

20.05.2023, 11:03
Aktuality

Lukas Podolski za několik týdnů oslaví 38. narozeniny, tou dobou si bude užívat dovolenou a také myslet na další letní přípravu. Zkušený německý útočník podepsal nový kontrakt s Górnikem Zabrze, a to dokonce na dvě sezony.

"Cítím se dobře, nemusím se ničeho bát. V případě dobrého zdravotního stavu patřím k nejlepším hráčem polské ligy, miluji zápasy i tréninky s týmem. Budu hrát, dokud to bude možné," prohlásil někdejší německý reprezentant.

Podolski je odchovancem 1. FC Köln a hned dvakrát hrál za první tým tohoto německého klubu, oblékal ale i dresy Bayernu Mnichov, Arsenalu, Interu Milán nebo Galatasaraye. Do Polska se rodák z Gliwic uchýlil předloni po ukončení angažmá v Antalyasporu a zvládl čtrnáct ligových branek, letos se trefil pětkrát.

Podolski má ve své sbírce několik trofejí a tu nejcennější získal v roce 2014, kdy byl u triumfu Německa na mistrovství světa. Stal se i šampionem Německa a Japonska, s Bayernem vyhrál i jeden pohár.

Autor: Tomáš Pavlík / mundodeportivo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
Agent z Melmacu

LEGENDA

Reagovat
Gunner14

V leve noze mel dynamit

Reagovat
Mass

Reagovat
Beči

Dokud mu drží zdraví a výkonost, nemá důvod končit. Navíc na svůj věk má výborné statistiky, letos 7+10, to je hodně dobré.

Reagovat
MarcoBanco

Reagovat
Kucka

Reagovat
MarcoBanco

Legenda Kolinu nikdy nezabudnem ako v sezone kedy zostupili bol aj tak jeden z naj strelcov ligy

Reagovat
ACSeRw!n

Polak co zradil Polsko

Reagovat
smazaný uživatel

Pro hráče se sweet levačkou mám slabost, pravačkou umí kopat každá lopata.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele