Podle rozhodčího Příhody není proč se Číňanů bát

25.03.2018, 14:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (1379)

Přidat komentář
Riviera Kid

Ale je.

Reagovat
kylo ren

Čína má lepší narodak než my

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
icka

Reagovat
Pablos

jaký, není proč se bát ??? ...tvl, to se furt jako chceme někoho bát ? bát se nemáme ani Itálie, Holandska, Francie, Německa, Španělska, Portugalska ...co pořád máte s tím ustrašením.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pepe1911

https://www.youtube.com/watch?v=p1TpSAjgUeM

Wu Lei má slušnej klid a techniku v zakončení.

Reagovat
smazaný uživatel

Japanese Type Beat

Reagovat
Losinho

tak takovýhle video uděláš i na Tecla

Reagovat
Blasphemer
Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Mno většinou nejsou moc velcí, ale dokážou být zákeřní a hlavně je jich miliarda, já se teda trošku bojím

Reagovat
smazaný uživatel

Kecy, skoro většina čínských hráčů má úplně běžnou výšku. Záložníci 180 a obránci nad 185. Takže plkáte jen stereotypní kecy. Vy budete patrně také expert na čínskou ligu jako většina tady víte prd, ale chytrý jste jak rádio.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jo byla to reakce na nadpis a tam o fotbalistech není ani slovo a jen tak pro pořádek slovní spojení "skoro většina" si trošku odporuje, když je to většina jen skoro, tak je to menšina čau

Reagovat
icka

Oni se stejne vymluvi, ze je neznaj .

Reagovat
smazaný uživatel

Podle titulku na idnesu (článek jsem nerozklikával) už se na to vymlouvají den předem.

Reagovat
smazaný uživatel

Hned jsem klidnější

Reagovat
Mirek na tenisu

Sudí komentuje kvalitu soupeře Česka? To je hodně neprofesionální.

Reagovat
John Obi Mikel

proč

Reagovat
czech_mira

Byl jsem loni na zápase Šanghaj Šenčua - Liaoning, otevřený fotbal to asi opravdu je, ale hlavně kvůli velkým chybám a nevyspělosti hráčů. Vždyť taky tehdy domácí vyhráli 8:1 Fredy Guarín, Obafemi Martins a Giovanni Moreno dali všichni po dvou gólech, za hosty skóroval Ujah.

Reagovat
stas87

Co hovorite na to, ze zrusene WJC sa ma dohrat v auguste? Za mna fajn, mozno sa posune o tyzden draft aj testy, cechom sa vrati Jiricek, uvidime este ake supisky budu moct timy pouzit.

Ale to najlepsie na zaver..pokial si mancafty uhrali v 60. minutach vyhry proti svojim superom, pripadne v predlzeni, tak vysledky by vraj mali ostat v platnosti. Takze Kanada, Finsko, Svedsko maju sest bodov, slovaci nic, nemci dva body za vyhru proti cechom. Zrusi sa akurat zapasy, ktore boli skontumovane, takze Finsko si musi vyhru proti cechom poctivo uhrat, to iste Svajciarsko proti USA.

Reagovat
smazaný uživatel

snáď sa to dohrá a keďže máme nula bodov, je mi jedno, či ostanú výsledky alebo nie

Reagovat
smazaný uživatel

Veď sme porazili Rusov.

Reagovat
stas87

Od stola, nie na lade.

Reagovat
stas87

Ked to zrusili, tak som cital nazory ze sa to ma odohrat uplne odznova. Preco? Turnaj bude v Kanade, pretoze po dospelom turnaji je prave WJC jedina ziskova akcia pre IIHF, preto Tardiff chcel neskor dohrat v inom termine. Akurat musi vyriesit supisky, respektive nastavit pravidla, kto tam bude moct hrat a ako velmi sa to zmeni oproti decembrovemu turnaju. A myslim si, ze aj samotne kluby budu mat zaujem na tom, aby sa im hraci vratili co najskor a znovu hrat sa budu len zapasy, ktore boli skonumovane.

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, uvidíme, dáva zmysel, čo tvrdíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Mariánson, ako vidíš Švédov a Fínov? Kľudne napíš dole nový príspevok.

Reagovat
smazaný uživatel

najvacsia blbost na svete. draftovaným hracom a talentom zacina kemp a NHL nepresunie nič kvoli IIHF, NHL tuto moznost uplne vylucila.

Reagovat
Baronne

Reagovat
smazaný uživatel

nový článok dáme, majko?

Reagovat
smazaný uživatel

Naša výprava nepodcenila testy? Mohli testovať skôr. Dalo by sa to podľa mňa aj bez bubliny, išlo len o komunikáciu s hráčom a klubom a dohodu, nič zložité. Buď by sa testovali v súkromí alebo vo svojich kluboch. Takto asi prídeme o najlepšieho útočníka Cehlárika.

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa to je v tomto prípade skôr o šťastí/smole. Proste je hlúposť, aby pri omicrone bezpriznakovi pozitívni nehrali.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je zas otázka pravidiel Číny...

Reagovat
Frick

Štve vás místo pořadatelsví? Nestěžujte si na MOV. Tohle není jak Katar a FIFA. Stěžuje si zmrdum, co poštvali lidi proti pořádání ZOH v Mnichově, jenž by je dostal "na stříbrnnym podnose"

https://www.reuters.com/article/olympics-munich/olympics-munich-would-have-got-2022-games-on-silver-platter-idUSL3N0WR3EM20150325

Reagovat
Jajinek

Pokud byste si chtěl někdo přečíst můj deník z Olympiády můžete každý den zde:

https://www.facebook.com/Jajinek68

Reagovat
Frick

Všimli jste si, že některý ty hokejistky jsou relativně při těle? To už je fakt fenomén napříš ženskym sportem. Bejvaly/jsou tenistky, dokonce i beachvolejbalistky, házenkářky. Jako chlapi si tohle asi moc dovolit nemůžou.

Nicméně se mi na hokejistkách libí, že jsou častěji hetero než fotbalistky.

Reagovat
Pony Slaystation

žádná ženská není 100% hetero...

Reagovat
smazaný uživatel

existují dokonce odborné weby plné dokumentárních filmů, které to dokazují, např. pornhub.com

Reagovat
smazaný uživatel

Jaké bylo zahájení?

Reagovat
Frick

Covidiánské. Jako v Tokyu.

Reagovat
ACSeRw!n

krasne, plne lasky.. pochoden zapaloval zaplaceny Ujgur.. razem jsou koncentracni tabory zapomenuty

Reagovat
Baronne

Sržela z toho zdravá demokracie

Reagovat
Baronne

Sršela

Reagovat
kilobyte

Čekal bych spíše zapáleného Ujgura.

Reagovat
Frick
Reagovat
Mimalu

Červus céčko

Reagovat
Mimalu
Reagovat
frankiefcb

no na druhou stranu. Kanaďanky přijely vyhrát zlato a nechtějí o tu šanci přijít kvůli tomu, že Rusky nerespektují pravidla ohledně testování a ještě, když mají ve svém týmu nakažené. Nicméně bizár to je solidní.

Reagovat
Mimalu

Jo, já chápu přístup Kanaďanek a s tím jak přísně jsou ty testy nastavené to z jejich strany dává jednoznačném smysl. Ale ze sportovního hlediska je to na Olympijských hrách vyloženě výsměch sportovním výkonům

Reagovat
frankiefcb

ona celá tahle olympiáda je jeden velký výsměch a plivnutím sportovům do ksichtu.

Reagovat
smazaný uživatel

Formácie naše ako vidíte?

Konrád, Rybár (Tomek)

Čerešňák - Čajkovský

Nemec - Gernát

Marinčin - Kňažko

Ďaloga

Cehlárik - Hrivík - K. Pospíšil

Slafkovský - L. Hudáček - Jurčo

Regenda /Holešinský - Krištof - Kelemen

Daňo - Roman - Zuzin

Takáč

Hráči sú dosť vyrovnaní, tak som veľmi zvedavý...

Reagovat
stas87

Zopar slov ku Svedsku. Zlozenie timu je dost zamerane na defenzivu, v branke by mal zacat Lars Johansson, ten dlhodobo potvrdzuje kvalitu v KHL, ma dost slusne cisla a tento post je obsadeny dost silno, povedal by som ze najlepsie z celeho timu. Hellberg by mal byt dvojka, Reideborn trojka ale v podstate Garpenlöv vezie tri jednotky, ti brankari maju svoju kvalitu. V obrane je to cisto stavka na skusenosti, najmladsi obranca ma 27 rokov, najstarsi 31. Je to za mna dobre zlozene. styria lavaci aj styria pravaci. Zatial v treningu tie dvojice su zlozene takto:

Lennström - Hultström

Holm - Folin

Tommernes - Pudas

Fantenberg - Bengtsson

Cakam ale, ze sa to zmeni a bude to vyvazene, kde jeden z dvojice je rozohravac, druhy bek je silnejsi v defenzive. Poziciu rozohravaca by mali obstarat Tommernes. Pudas, Bengtsson a asi Hultström.

Co je nezvycajne a svedi to dlho nerobili, tak je zlozenie PP1 a PP2. V oboch je to 2+3. V prvej Tommernes a Pudas, v druhej Bengtsson a Holm. Prekvapenim je, ze v oboch chyba Everberg, tomu ja osobne nerozumiem. Pred brankou je dost dobry, vie tecovat ci dorazit. Strelec na presilovke by mal byt Olofsson a Lander, dorazny utocnik pred brankou potom Klingberg. Trochu mi unika zmysel preco je tam Wallmark..to nie je mozog, nesbiera velmi body. Ale je to zatial zlozene v treningu, do prveho zapasu sa to moze zmenit. Dufam v to, pretoze Everberg ma kvalitu na to, aby v PP time bol.

A tak sa dostavam k najväcsej slabine Svedska a to je utok. Da sa z toho poskladat jeden dobry ofenzivny utok, mozno dva. Tie dalsie dva mi pridu ako hraci na PK, takze ziadne body sa od nich cakat nedaju. Nemyslim si, ze budu svedi hrat ofenzivny hokej, skor sa budu snazit dat 1-2 goly a poctivo si to odbranit. Problemom moze byt, ak budu hrat vo vyradovacke a budu otacat zapas. A v tom im vobec neverim, skratka v tom time nevidim dostatok ofenzivnej kvality, je to zlozene tak, ze produktivitu by mal obstarat jeden utok, zvysok bude hrat tvrdo a branit supera. Tymto stylom hry hrali svedi relativne nedavno, pred invaziou ich hracov do NHL/AHL. Nejako podobne mi prisiel zlaty tim z domaceho turnaja v maji, lenze tam im po vypadnutiu Vancouveru prisli Sedinovci a neskor to zdemolovali s Louim casto cez PP.

Moj tip tak je, ze urvu s problemami postup zo skupiny ale asi skonci v QF uz. Vidim tam viac silnejsich timov, konkretne Finsko, Rusko, Cesko a zrejme Svajciarsko. Tak narovnako su s Kanadou, malicko lepsi ako USA. Ak to zhrniem, tak im neverim na medailu, budu im chybat goly a brankar by sa musel postavit na hlavu aby boli aspon v semifinale. A Garpenlöv musi ukazat, ze nebol absoliutny omyl, uz jedno fiasko na triku ma, takze ak vybuchne zasa, budu silno uvazovat ci mu neukonci zmluvu uz teraz a Hallam to nepreberie skorej. Tento krok oni nerobi, nechavaju trenera dokoncit zmluvu ale ak by fakt vybuchol uz v skupine, mozu o tom uvazovat. Viem ze zo skupiny postupuju vsetci, ale svedi mozu mat bilanciu 1-2 ci dokonca 0-3.

Reagovat
stas87

Moj tip tak je, ze urvu s problemami postup zo skupiny ale asi skonci v QF uz.

Beriem spät, doslo mi to az po odoslani.

Finsko napisem zajtra.

Reagovat
stas87

Minimum preruseni hry, je to hore-dole a mancaftom ktore maju vysoku uroven korculovania to bude sediet. Svajciarsko, Finsko a aj to Rusko by z toho mohlo vytazit dost plus mladici z NCAA. Tretina za 30 minut, to mi pripomina SHL alebo Liigu. Celkom skoda, ze svajciari neudrzali remizu, pretoze zahrozit v utoku dokazu, skor je to ale zalozene na tom, co dvojica alebo trojica hracov spravi v pasme, kombinovat vobec nemozu a bude to skor o tom, ci sa niekto individualne presadi. Jediny kombinacny usek hry mali rusi, kde si vymenili 3-4 rychle prihravky a tusim Grigorenko mal dobru poziciu ale nedal.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

Budou lítat jak splašení už se nemůžu dočkat až si je povodíme s bandou třicátníku a Pesanem na lavce...

Teď vážně.. mám obavu že budeme rádi že postupují vsichni že skupiny

Reagovat
stas87

Za mna bude velmi dolezite, aby neprisli hlupe fauly, pretoze vyznam specialnych timov este stupne. Uz teraz je vidiet, ak su niektori svajciari na tom vyborne pohybovo a ruska obrana s tym ma problem. Prave ten rychly pohyb, brzda a zmena smeru, to maju skvele prave svajciari a fini, z toho potom mozu byt presilovky. Cesky hokej ma s faulami ddlohdoby problem, tak aby na tom ten tim nevyhorel. Odsudit vopred Pesanov tim je nezmysel, mna bude viac zaujimat, ci v pripade neprizniaveho stavu zasa prepadne panike a bude s tym miesat v zufalej snahe trafit utok. A ked uz ho v Rige myslim nasiel, tak hned v dalsom zapase ho rozbil.

Reagovat
Greny

A teď povidej

Reagovat
stas87

Nevidel som vás zápas, som v robote. Čo robil Pesan v druhej a tretej tretine? Vidím že Dahm mal 39 zásahov, koľko ťažkých strel ale musel chytiť? Či to bola klasika, 25 strel na ktoré videl a nikto ani nebol v drahe strely na teč?

Reagovat
Pablos

Ta sestava je fakt strašná, když to tak člověk čte ....furt se s tím nemůžu něják smířit No ale nic jiného mi stejnak nezbyde... tak snad to aspoň nebude nějáká utrápenost s tím Dánskem.

Reagovat
fabec1222

Ten hokej je teda tady?

Reagovat
stas87

Ja by som to tu nechal, bolo to tu skorej a nechcel som to tahat pod vas samostatny clanok o olympiade. Tam si mozete rozoberat zensky hokej ci biatlon.

Reagovat
Pablos

oni založili další diskuzi o hokeji ...tak doufám, že to zruší a bude se to směřovat sem už jen

Reagovat
Greny

Pro každou skupinu jedna diskuze...

Reagovat
Salfovic

V jedné se bude nadávat na Pešána a ve druhé (té druhé) na Červenku.

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Reagovat
lichna.

Takže fúze s nástupnickou diskusí tady, ok?

Reagovat
Pablos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
patas92

Na OH nemůžou být na dresech loga svazů, že máme zpátky velký státní znak?

Reagovat
Greny

Přesně tak

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

To by měli už nechat, logo Scanie nikoho nezajímá

Reagovat
Salfovic

Škoda, že se svaz ještě nepochlubil, jak úspěšně se tyhle dresy prodávají.

Reagovat
C-M@ster

Mě dostalo, že hledáme národního ptáka, když máme orlici... tak jako wtf

Reagovat
Pablos

Záruba... takže v práci volume dolů, to zase bude každej náznak šance řvát jak, kdyby jsme to vyhráli celý

Reagovat
Pablos

*kdybysme

Reagovat
jenage

*kdybychom

Reagovat
Pablos

a ještě ke všemu

Reagovat
fabec1222

Hlavně jak byl hned na začátku nasranej, že se Pospíšil nechytá na ty jeho "vtipný" otázky

Reagovat
Pablos

to jsem nestihl ...asi naštěstí teda

Reagovat
Puskas

Záruba: Kdo byl na všech olympiádách.

Hosták: Tak asi naši, Dánové těžko.

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
fabec1222

Předtim bylo ještě jiný:

Záruba: Tohle je 24. zimní olympiáda, ale 25. turnaj v hokeji, víš proč?

Hosták: Byl na letní

Záruba: Jo no

Pak bylo to tvoje, za kterým bylo ještě:

Záruba: Jsem to měl asi víc zaobalit no...

Záruba: 10 minut výkladu o tom, jak jsou češi TOP, protože byli na všech olympiádách

Reagovat
Puskas

Myslíš Hostáka.

Reagovat
Stannis Baratheon

Hlavně zase každou minutu trapný pokus o rádoby kultovní hlášku...

Reagovat
Pablos

já ho mám rád a vážím si ho hlavně za své obrovské znalosti, ale tohle mě taky sere.

Reagovat
C-M@ster

drž hubu

Reagovat
smazaný uživatel

Už byl to měl přenechat mladším a dělat jen studia

Reagovat
jenage

Třeba Vichnarovi.

Reagovat
Pablos

jinak za mě nej momentálně komentátor napříč odvětví je Dusík, to je borec

Reagovat
smazaný uživatel

A Záruba ho kdo ví proč přestal dávat na hokej

Reagovat
fabec1222

Dusík povýšil v rámci ČT, hokej vypustil sám od sebe, protože na všechny sporty neměl čas, a dal přednost těm "svým" sportům jako střelba, snowboard

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, to sem nevěděl

Reagovat
Pablos

škoda no

Reagovat
smazaný uživatel

Počkat, takže Dusík nebude už vůbec komentovat hokej? tak to konečně máme šanci přejít semi

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě sem ale dostat

Reagovat
Salfovic

Takže to teď bude komentovat jen jedno za dva roky Olympiádu?

Reagovat
fabec1222

Ještě má atletiku myslim. Asi si nechal právě ty sporty, co nejsou tolik v TV, aby se mohl věnovat víc ty kancelářský práci.

Reagovat
Salfovic

Pravda, ta je v ČT celkem často.

Reagovat
Azazelo RD

Jilek je dobrej. A nejvetsi kokoti jsou asi v biatlonu. Z toho Rejman "umi" i volejbal. Ze si plete hrace napric tymy ve sportu, kde to oddeluje sit, je neskutecny.

Reagovat
Puskas

Nejlepší.

Reagovat
fabec1222

Dánové slušný Řecko...

Reagovat
Pablos

to přivolal Záruba... a už jsme zase u něj

Reagovat
naheCZ

No jo, klasika

Reagovat
Greny

Naše klasika.. Dahm bude dneska brankář pro NHL

Reagovat
C-M@ster

Reagovat
Pablos

jj

Reagovat
FKVZLFC

Presilovky nebylo cas trenovat, tak si Pesan pujcil nejaky schemata od Paciny???

Reagovat
Pablos

Super přesilovka

Reagovat
naheCZ

Byl jsem zvědavej, co zase v té přesilovce předvedeme, ale tohle jsem fakt nečekal

Reagovat
Salfovic

Tak takovou komedii jsem nečekal

Reagovat
Mates_Matesović

Tyvole, Jeřábek ať snad radši půjčí výstroj a dres Špačkovi, to se fakt nedá

Reagovat
Fakt

Reagovat
Pablos

Reagovat
lichna.

Reagovat
fabec1222

Tak kdo je na řadě? Zase obligátní kolečko s Lojzou / Růžičkou?

Reagovat
Dufan

trpiš

Reagovat
Mates_Matesović

Umí Tecl bruslit?

Reagovat
Dufan

neumí ani běhat

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Kaspar

asi Varada

Reagovat
Puskas

Reagovat
Chittak_LFC

Bobošíková

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně už konečně vyhodit neschopného Špačka

Reagovat
Dufan

asi všechny....Pešán s Nedvědem vypadají jako vrchol nekonpetence

Reagovat
Pablos

ten Nedvěd to furt nechápu ....za takového sympaťáka jsem ho měl ...a teď jak jsem ho slyšel párkrát se vyjadřovat, tak jsem valil oči

Reagovat
Dufan

právě....já se taky radoval...Pešán mladej progresivní, do toho zkušení Nedvěd, Špaček... a takto to vypadá

Reagovat
Pablos

Pešán mi moc sympatickej nebyl v Liberci, ale bral jsem ho za úplně TOP u nás, přesně jak píšeš mladej progresivní ...navíc ten Nedvěd, Špaček mám za to že už byl i před ním né (ten se mi nikdy moc nezdál), navíc je tam i Straka, kterého si vážím mimo hráče i hodně v Plzni... a pak takovej kočkopes nakonec z toho našeho nároďáku.

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě že všechny ale Špaček je tam z výjimkou kdy tam byl Říha stále a obrana je jeden velký průser

Reagovat
Dufan

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Na Radiožurnálu Sport dnes říkali že furt trénovali přesilovky a vypadali dobře

Reagovat
Puskas

Oni možná, přesilovka ne.

Reagovat
uff

Reagovat
kilobyte

Takhle si posrat výmluvy, že to nemají sehrané.

Reagovat
Dufan

že sem ten hokej zapínal no aspoň jsem viděl góly

Reagovat
Fakt

Pešána nechat rovnou v Číně.

Reagovat
ashburtongrove

Dobrý je že nemůžem spadnout

Reagovat
Dufan

Reagovat
Fakt

osmifinále máme jistý, tak proč se zbytečně unavovat ve skupině.

Reagovat
smazaný uživatel

A dokonce i s nulou můžeme postoupit ze skupiny

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Alan_Shearer

Strasne zbytecny goly ty vole

Reagovat
božský John

celej rok cumim na nhl a narodak sleduju jen vysledkove, takze tohle je pro me trosku neco jinyho, ale ty vole...to se fakt neda. To je neco tak hroznyho, systemove spatnyho a statickyho, ze to neni mozny.

Reagovat
patas92

Proč je na té přesilovce Jeřábek, co má letos 9 bodů?

Reagovat
Greny

Protože je to Plzeňak to samé sklenička

Reagovat
monty25

Taky bych tam dal Kloka.

Reagovat
Fakt

Ještěže nemáme ve skupině Čínu, to by byla teprve ostuda.

Reagovat
kilobyte

Abychom je nedostali do OF. To by mohla být teprve ostuda.

Reagovat
Greny

Filip Pešan je legenda ... Koho natře do novin dneska? Jeřábek a Sobotka?

Reagovat
bobis21

Ty vole Dánové hrajou takové hovno že sami neví jak vedou Hodně střel, ale nebezpečné žádné, buď z nepřipravených pozic, nebo od modré bez teče / clony před bránou. Hodně střílet je fajn, ale to jaksi nestačí no ...

Reagovat
patas92

Mně to naše oblíbené "musíme víc střílet a tlačit se do brány, protože tam padají góly", vždycky přišlo akorát kontraproduktivní.

Reagovat
bobis21

A jak teda chceš dát gól? Naprostá většina gólů v hokeji padá z dorážek nebo tečí před bránou.

Reagovat
patas92

Naprostá většina fakt teda ne.

Reagovat
Pablos

no ale u nás v národáku to tak určitě platit nemůže ...vždyť mi tam nelezeme skoro nikdy před bránu.

Reagovat
bobis21

To je fakt, u nás to neplatí, my kombinujeme kolem mantinelu a čekáme až se nám gólovka připraví sama

Reagovat
patas92

No ok, já to myslel tak, že ty góly nepadají primárně jenom tak, že se 4 hráči postaví před bránu a ten pátý to tam nahodí, ale spíš z vypracovaných pozic.

Reagovat
kilobyte

Fakt jo.

Reagovat
Banikovec7

A když už je dobrá pozice, tak Sedlák dvakrát netrefí puk. Jinak je teda ta první lajna super.

Reagovat
bobis21

To byly jediné opravdu připravené pozice na střelu no + ta zblokovaná přihrávka před bránou když šli 2 na 1

Reagovat
Pablos

někdo jim naboural stránky jo ?

Reagovat
kilobyte

Fake odkaz

Reagovat
Pablos

jj došlo mi pak, že to je jen přepsáno

Reagovat
Greny

Reagovat
monty25

Ze čtyř střel dva góly. Oba po chybách Jeřábka, ale před tím druhým to podle mě nebyl faul, nebo aspoň ne na trestné střílení. Škoda, že nám tam ze začátku něco nespadlo, hlavně ta Sedlákova tyčka. Dahm chytá dobře a Dánové teď budou hrát beton...

Reagovat
božský John

Nechyta nejak zazracne, ale my mu to silene usnadnujem. Proc nikdo poradne necloni, proc netecujem puky, proc nemame dorazky. Ty strely jsou vetsinou z uplne obvious mist, bez niceho navic.

Reagovat
monty25

Tak u té tyčky měl i štěstí, pak mu to vlastní obránce srazil do betonu... Ale chytat umí, to už víme z loňského MS, kde nás hodně trápil.

Reagovat
božský John

Ale jo, ja z nej nechci delat nejakyho lojzu, kteryho trefujou puky. Ale vzdyt ta jejich obrana je hrozna, do pasma se dostaneme uplne v klidu. A pak nic. Top 5 muzstvo by vedlo 2:0 po tretine a vubec by se neresilo, jestli Dahm chyta dobre nebo spatne

Reagovat
Pablos

Reagovat
monty25
Reagovat
Muffi

Videl jsem jen asi 5 minut, takze obecne.

Dostat se do pasma a mit sance jsou dve rozdilne veci. Byt je to riskantnejsi kvuli odrazum, obrana se da hrat i tak, ze nechas souperi pasmo a zameris se primarne na nebezpecne prostory. Kolem dokola at si to souper sudla jak chce.

Ano, proti urcitym tymum je to sebevrazda ale na dost to funguje a jednim z nich jsou i nasi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeřábek je tam tlačeny Špačkem

Reagovat
monty25

Jak píšu výš, dal bych na přesilovky Kloka. V KHL je dost produktivní.

Reagovat
Greny

Z toho výběru ano kdybych mohl ze všech tak tam mám Zabranskyho

Reagovat
Salfovic

Ptáků není nikdy dost.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
formic81

bohuzel bez NHL to nema zadnej drive a to ze nasi rybnikari prohravaj uz je jenom tresnicka na dortu.

Reagovat
Pablos

no nemá... proto to aspoň beru uvolněně a jen tak okrajove, že to vlastně hokej je ...ale přitom i to MS má větší kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Poslední MS bylo v tomto snad ještě horší.

Reagovat
formic81

jenomze nas problem je ze nekolik hracu z tyhle soupisky by jelo na olympiadu i s NHL hracema.. a tady se trapime s Danama.. takze my se ani nemuzeme uklidnovat, ze s nema by to vypadalo lepe.

Reagovat
Pablos

ale celkově bych do toho byl víc zažranej.. .a přeci jen i kdyby tam byl pouze Pastrňák,Voráček, Hertl tak to pro mě úplně jinej level hned... ted myslím atraktivnost a prostě i ty soupeři by tam měli svoje hvězdy.... byl by to prostě svátek. Takhle je to EHT s plackama no.

Reagovat
formic81

jj urcite.. hlavne uz jenom ty superteamy co dokazou postavit USA, CAN, RUS a SWE.. hlavne nechapu proc si proste nedupnou hraci a nejedou tam, vim ze ty pojistky jsou ultra drahy ale i tak. Navic IOC ma taky penez jak sracek.. skoda

Reagovat
Pablos

jo škoda to je... přeci jen je to Olympiáda a trošku mě mrzí, že to není něják i dokonce podmíněno, že tam prostě budou ti nejlepší a žádná soutěž či klub se proti tomu postavit nemůže. Peníze no.

Reagovat
kilobyte

Tak oni nemají na NHL žádnou páku.

Reagovat
Pablos

no jasný no... jediná páka jsou ti hráči no

Reagovat
kilobyte

Tak dost těch nejlepších Olympiádu vyhrálo a zbytek nemá takovou sílu. Navíc většina se Olympiáda netýká. A podpora od IIHF tam taky moc není.

Reagovat
Muffi

Letos to kvuli covidu neslo.

V kanade nesmi divaci, takze tymy a liga prichazi o prachy a i pres proockovanost cele ligy byli treba Islanders uz 2x mimo.

Normalne maji mit tymy pred allstar game pres 45 zapasu, letos meli nejlepsi snad 42.

Reagovat
smazaný uživatel

Já vím systém, že ze skupin postupují všichni je na ZOH už pomalu tradice, ale je to neskutečně dementní. Nevím proč zrovna Hokej si takto ubíjí soutěživost.

Reagovat
Salfovic

Tady se vyloženě nabízelo, aby postoupily jen čtyři a hrálo se pak klasicky ČF.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo málo zápasů, víc zápasů = víc peněz z TV práv

Reagovat
smazaný uživatel

Právě že ne. 2 skupiny po 6 a 4 z každé skupiny dál. To máš i s play off 38 zápasů. Tento hloupý systém 30 zápasů. A stihlo by se to. Už se takto ZOH hrály.

Reagovat
Greny

Hrajeme Csaplarovu past nebo Pesanovu šibenici?

Reagovat
Puskas

Hrajeme českou letošní klasiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, jestli na Csaplárovku v hokeji je potřeba skóre 0:2 po 1. třetině nebo v čase 30:00. Myslím, že se k tomu zatím žádní vědci nevyjádřili.

Reagovat
kilobyte

Herně jsme lepší, ale chybí lepší součinnost v zakončení a přesilovka byla nás nejhorší úsek. Zrovna dvě věci, kde by se měly projevit schopnosti trenéra.

Reagovat
Kaspar

Sklenicka top

Reagovat
naheCZ

Červenka

Reagovat
bobis21

Proč ho tam brali, nemá v repre co dělat

Reagovat
Stannis Baratheon

To mohli psát jenom debílci, když je to nejproduktivnější hráč 3. nejlepší ligy na světě.

Reagovat
bobis21

Samozřejmě, proto si z nich dělám celou dobu prdel

Reagovat
Kixi Syhimour

Kapitán

Reagovat
smazaný uživatel

ČERVENKAAAAA

Reagovat
smazaný uživatel

Červenka = GOAT

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Pešán furt jak socha

Reagovat
Salfovic
Reagovat
Pablos

takovej psychouš (ty oči)

Reagovat
Kaspar

Ale ze ho tam kazdy vnima

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Neon

Reagovat
Pony Slaystation

Straka jak ho tam má v píči

Reagovat
havrys99

Ježiš a ten jouda na střídačce zase úplně bez emocí

Reagovat
Pablos

Červenka.... vždycky jsme mu věřili !!!

Reagovat
Greny

Vždycky jsem Ti věřil Romane

Reagovat
naheCZ

Tak snad tu přesilovku znovu epicky neposerou

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad tahle přesilovka bude lepší

Reagovat
Pablos

A jéje... přesilovka ...zrovna když jsem snížili

Reagovat
smazaný uživatel

Na tréninku vypadá všechno dobře

Reagovat
Pablos

Ale jo ono si to sedne... už se v těch přesilovkách rapidně lepšíme, žádnej gól jsme z týhle nedostali

Reagovat
frankiefcb

Beztak ty přesilovky trénuji s babama.

Reagovat
kilobyte

Měli bychom se vrátit k naší staré taktice. Přesilovka je období, kdy si můžeme na 2 minuty odpočinout.

Reagovat
Pablos

ještě jedna dvě... a dostaneme se aspoň na tuhle ,,úroveň"

Reagovat
smazaný uživatel

Romaneeee, vytáhni svoji lodyhu podruhé

Reagovat
ashburtongrove

Tak oslabeni jsme treba netrenovali a mozna ohrozime i jejich branu

Reagovat
ashburtongrove

To je strasna plácaná tyve

Reagovat
Pablos

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Pablos

Ty naše přihrávky ve stylu, někam to jen šoupnu o kus dál ...to je pastva pro oči

Reagovat
Kaspar

je to oku lahodne

Reagovat
Greny

Ale vysvětlí mi někdo proč ? Ti hráči jsou v klubech super ... Nepočítám teda sparťanskou lajnu ta je úplně mimo

Reagovat
Pablos

Pod Řihou to bylo po dlouhé době, kdy mě ta naše převedená hra bavila i na pohled.

Reagovat
Shevchenko

Vůjtek a Říha jasně nejlepší, bohužel oba jen na jeden rok, naopak Jandáč s Pešánem jasně nejhorší a tihle tam musí parazitovat dlouho.

Reagovat
Pablos

Reagovat
lichna.

Reagovat
kilobyte

Tak Pešán by se musel odvolat sám, ne?

Reagovat
Salfovic

Tak šéftrenér repre si ho na kobereček určitě pozve.

Reagovat
kilobyte

Podle mě spolu budou, ale ve všem souhlasit.

Reagovat
Pablos

řeknou, cíl byl postup ze skupiny ...splněno

Reagovat
Pablos

chudáci koťatka.. jsi zlý

Reagovat
monty25

Zlej seš ty, protože si z toho ještě děláš srandu. Jsou "experti", co ty komentáře o (ne)postupu ze skupiny myslí vážně...

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Herně horší než 1. třetina. Ale jinak proti Dánům naše klasika. Ostatně proti komukoliv.

Reagovat
Greny

https://youtu.be/NtlnDGP3FLQ

Opět je to realita

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný turnaj. Snad za další čtyři roky už to konečně bude normální Nebo ať aspoň daj dohromady ten SP, ale tentokrát bez výběru Evropy

Reagovat
Pablos

jsou to amíci... tam vždy bude nějákej paskvil (v téhle době kór)

Reagovat
smazaný uživatel

SP je sračka

Reagovat
Cotton

Reagovat
raduinho

Reagovat
smazaný uživatel

Výběr Evropy byl tehdy ve finále. Všichni odborníci se jim u nás před turnajem smáli a pak jen čuměli.

Reagovat
Pablos

já jim to přál ...ale stejnak prostě je to takové ujeté ...prostě výběr něčeho, takový blbý.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud se ještě bude hrát SP, tak tam výběr Evropy samozřejmě bude a my budeme jeho součástí, jako samostatnou repre už nás tam nevezmou.

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel

Reagovat
Pablos

ale zase amíky jsme tam smázli ...a možná i to byla horší sestava, než co by se udělala teď

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný no

Reagovat
patas92

To by asi záleželo na formátu. Kdyby to zúžili na 6 účastníků, tak by museli vynechat i ten U23. Pokud zanechat 8 týmů, tak tam místo nás nemají koho dát. Navíc si myslím, že dva roky budem mít mnohem lepší tým, než co jsme měli 2016.

Reagovat
smazaný uživatel

U těch 8 týmů bych to spíš viděl tak, že by se North America U23 rozdělila na Canada U23 a USA U23 (nebo by to rovnou snížili na U20), nás by začlenili do týmu Evropy (takže by tam byli tak 3-4 hráči) a z invididuálních nároďáků by zůstala jen top 5.

Reagovat
smazaný uživatel

ak by isli na 8 aj na 6 teamov tak CZE by mal mat vlastny team. Za sezonu 20/21 ste mali 33 hracov najblizsie su SUI co mali 12.

Nemyslim si ze CZE bude sucastou europy ale ako samostatny team.

Reagovat
spider_8

Tak tam hraji i hraci z NHL ne? To bychom potom dali.

Reagovat
smazaný uživatel

Červenka mezi nima vypadá jak Messi, škoda, že je to jediny hráč, který hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Tady už je vidět jak jsou v hajzlu

Reagovat
Mates_Matesović

To vypadá jak kdyby jim došly síly

Reagovat
Pablos

Už nevěřím... to spíš že Dánové nějákou šmudlu přidají.

Reagovat
naheCZ

Tak do třetice třeba ta přesilovka vyjde

Reagovat
Salfovic

Já nechápu přesilovkové složení se třema centrama.

Reagovat
bobis21

Edmonton měl s takovou přesilovku nejlepší úspěšnost v NHL než přišly covidové odklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě že v pátek hrajeme dopoledne a to jsem v práci

Reagovat
ashburtongrove

Se divim ze to tu jeste nikdo nenapsal, ale Pesan ven

Reagovat
Neon

zbytečný psát, to se rozumí samo sebou.

Reagovat
kilobyte

Už nikoho nebaví to pořád psát.

Reagovat
Salfovic

Zdá se mi to nebo nás v posledních minutách opravdu přehrávají ?

Reagovat
naheCZ

Nezdá...

Reagovat
Pablos

vždyť nehrajeme vůbec nic celý zápas ...tam už se do toho nedostanou ani kdyby 100x chtěli.. tady je hotovo

Reagovat
ashburtongrove

*celou dobu pod Pesanem

Reagovat
kilobyte

Tak Dáni hráli ještě větší hovno. Šance měli jen z našich chyb a brejků.

Reagovat
Puskas

Ono se ale nečekalo, že budou zářit.

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Ale že nás porazí s tímhle se asi taky nečekalo. Podle mě i na svoje poměry nezahráli nic extra.

Reagovat
Salfovic

Aha, takže nakonec vlastně hráli Dánové na prd, ale na nás to stačilo To je čím dál lepší.

Reagovat
O.Giroud

Tak druhu a tretiu tretinu zvladli pohode. Prd hrali v prvej.

Reagovat
kilobyte

Spíše to tak nějak dohráli díky naší neschopnosti.

Reagovat
O.Giroud

Aj to je mozne, ale zas prvu tretinu moc netusili.

Reagovat
kilobyte

Jo, o to je to horší. První gól "smolná" teč, kde byli v dráze střely asi 4 naši hráči (úplně zbytečně, jenom tam stínili) a druhý gól jsme založili brejk a zbytečný faul. Dánové měli problém přejít přes střední pásmo.

Prostě to nebylo o tom, že Dánové něco zahráli, ale o tom, že my jsme neudělali skoro nic.

Reagovat
Fakt

Asi tak poslední 2 třetiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad na MS už bude nový trenér

Reagovat
Salfovic

To je prdel

Reagovat
naheCZ

Už jsem ho tam viděl...to měl být gól

Reagovat
Greny

Víš co Filipe jdi do prdele

Reagovat
C-M@ster
Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodil bych ho hned, ať ten turnaj dotrenuje třeba Červenka s Krejčím

Reagovat
smazaný uživatel

hokej a skoky na lyžích - sporty, ve kterých jsme byli BOHOVÉ a teď jsme sračky na úrovni Turecka nebo Kazachstánu

Reagovat
Neon

no pozor, tureckej skokan na turné čtyř můstků nabral víc bodů než všichni naši dohromady

Reagovat
smazaný uživatel

A Kazaši s tím jak hráli poslední MS, by nás zase možná klepli v hokeji.

Reagovat
Mimalu

nevadí, příště to vyjde

Reagovat
Kaspar

Tak nejlehciho soupere mame za sebou

Reagovat
Pablos

Reagovat
smazaný uživatel

Řekli si Dánové.

Reagovat
Stannis Baratheon

Až takové překvapení to není.

Dánsko nám poslední roky dělalo problémy i na MS, kde oni mívají skoro totožnou sestavu co tady na ZOH, ale my ji tam máme vylepšenou o cca 5 hráčů z NHL.

Reagovat
Greny

Rekulerne bych ho odvolal ať to dotrenuje klidně ten Pacina

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, stejně bude mít v pátek ještě před zápasem chlapů se Švýcarskem volno

Reagovat
10

Nejsmutnější je, že kdybych repre neviděl 10 let, tak bych teď nepoznal vůbec žádnej rozdíl. To je furt stejný. Stějně jako rozhovory po zápase, vyjádření expertů, pojmenování problémů. My jsme zacyklený jako kráva.

Reagovat
smazaný uživatel

To těm před deseti lety křivdíš.

Reagovat
10

samozřejmě, individuálně ano, ale já mluvím o těch systémových věcech a všemu kolem...

Reagovat
spider_8

Reagovat
smazaný uživatel

To možno áno, ale aj tak sú vaše výkony výrazne pod vaše možnosti. Takže musí byť toxicita vo vnútri hokejového hnutia, inak si to neviem predstaviť, čo sa s vami deje.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomalu by měl svaz otevřít oči a přiznat si že u nás došli trenéři a chce to zkusit cizince, Slováci už to pochopili

Reagovat
Greny

Já bych dal šancii triu Hořava, Rulík, Patera

Reagovat
Salfovic

Ještě Varaďa a dvacet let se tam můžou střídat.

Reagovat
uff

Reagovat
Stannis Baratheon

Však trenérů je plný internet.

Reagovat
spider_8

V Cesku nikdy nedojdou treneri

Reagovat
Puskas

Prostě potřebujeme se dostat na úplné dno, aby se konečně začalo něco dít.

Reagovat
RadekVonCZE

CO TO BYLO

Reagovat
patas92

To se Vymětalíková fakt nezmůže na lepší otázku, než proč Červenka při gólů střílí nad vyrážečku?

Reagovat
Greny

Darina chtěla aby ji Roman taky vymetl pavučinu

Reagovat
čolo

Reagovat
Puskas

Může dát Kalousovku: Prohráli jste - jak moc to mrzí?

Reagovat
C-M@ster

Nebo Kozohorku: Prohráli jste -

Reagovat
Puskas

tak, Romane...

Reagovat
Greny

Prohráli jste.. jaké jsou vaše pocity

Reagovat
Cotton

Co tomu chybí?

Reagovat
Greny

Tak urcite

Reagovat
DelPiero137

To je skratka copy-paste CZ a SK. Moderatori, styl hry, mentalita...

Reagovat
smazaný uživatel

Měla se ho zeptat, proč za 60 minut vystřelí nad vyrážečku jenom jednou.

Reagovat
lichna.

Vzdyt je to kráva. Její otázky jsou pověstné. Já fakt nechápu, co jí drží v ČT. Vzdyt ani pěkná není.

Reagovat
monty25

Je to prostě Dylina Vymětalíková.

Reagovat
kilobyte

*Vymetená

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Celkem zestárla.

Reagovat
bobis21

Úvod dobrý a aktivní. Ale zapomněli jsme se vracet a to se vymstilo. Od prvního gólu už bída. Nejvíc mě teda bije do očí, že vlastně nevím jak chceme dávat góly. Normálně v hokeji člověk pochopí o co se tým snaží a jak chce vytvářet šance, i když se mu třeba nedaří. U nás vidím jen kombinaci u mantinelu, ale co má přijít pak? Ví to někdo? Hráči evidentně ne.

Reagovat
kilobyte

Mě by zajímalo, co jim Pešán říká na tréninku. A jestli jim něco říká během zápasu. Protože vždy když na něj namíří kamera, tak vypadá, jako kdyby přemýšlel, co si dá k večeři.

Reagovat
veikko

Myslíte, že Pešán ví, že Smejkal je třetí nejlepší střelec finské ligy, ačkoli odehrál asi o deset zápasů méně než ostatní? Nebo jen chtěl klasicky konstruktivně podotknout, že nemáme střelce a že se kluci snažili?

Reagovat
Greny

Však na co máme Sobotku a Repika... Sobotka se dnes i prosadil pokud jsem viděl dobre

Reagovat
Salfovic

Pešán by měl nakonec líbat organizátorům prdel, že z těch skupin postupují všichni.

Reagovat
monty25

Před zápasem jsem říkal, že nesmíme pustit Dány do vedení, protože to pak zavřou. To se přesně stalo. Podle mě byla herně nejlepší paradoxně ta 1. třetina. Škoda těch tyček, hlavně u té poslední už jsem křičel gól. Holt kluci dopadli jako holky. Prohrát s Dánskem je sice na hovno, ale ještě není po všem...

Reagovat
naheCZ

Jako, že šlo o sázku by měla být nějaká polehčující okolnost?

Reagovat
Pablos

na telku z tesca to nemá... ale taky dobrý

Reagovat
Stannis Baratheon

Pro nás méně obdařené, co že dělali s těma přepravkama? Nějak jsem to nepochopil...

Reagovat
naheCZ

Vezmeš v obchodě přepravku piv, půjdeš s ní k automatu na vracení lahví/bas a dáš ji tam. Automat to vezme jako vrácenou a dá ti lístek na vyplacení. Prostě jako když vracíš prázdnou do obchodu, jen ji vezmeš přímou v obchodě.

Reagovat
Stannis Baratheon

Díky Myslel jsem si to.

Reagovat
smazaný uživatel

Dík za tip, vyzkouším.

Reagovat
DelPiero137

A nema uz vacsina obchodov automat mimo obchodu, pri vchode? To by ta musel pustit podkladnik alebo SBS?

Reagovat
naheCZ

Pořád to má spousta prodejen uvnitř právě. Hlavně těch menších

Reagovat
Pablos

no vím, že bylo období kdy ta největší spodina brala třeba jednu přepravku na provázku a furt si jí vracela zpět, takže za jednu máš kilo... uděláš to takhle 10x je to litr vid. Ale nevím jestli i ty automaty už nejsou pořešeny na tohle, že už to třeba nejde ani. Každopádně z toho článku jsem to spíš pochopil, že je jen kradli z obchodu a rovnou dávali, např. globus má výkup lahví uvnitř, vlastně u piva... takže stačí jen vyskládat a ujít třeba 5 mětrů pro easy stovk. Ale kdo normální by to dělal no.

Reagovat
Kily

neví někdo, kde se dají obstarat nahrávky, kterak naši hokejisté a hokejistky v Pekingu trénují přesilovky? To by mělo větší cenu než dvě zlaté medaile

Reagovat
Salfovic

The Peking Tapes.

Reagovat
monty25

Radši mi poraď, co mám udělat s tímhle, když jste smazali videa a já teď nemůžu dát zrušit sledování těch diskusí...

http://abload.de/img/videakvjoy.jpg

Reagovat
Kily

přepošlu to dál

Reagovat
kilobyte

To bude na pornhubu.

Reagovat
Zaschrona

https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_z%C3%A1pas%C5%AF_%C4%8Desk%C3%A9_a_d%C3%A1nsk%C3%A9_hokejov%C3%A9_reprezentace

No, že by to byla náhoda a nějaké zásadní překvapení... Bohužel je to mnohem spíš jen potvrzení trendu, které téměř určitě žádný vyhazov trenéra jen tak nezmění.

Reagovat
Jajinek

Dnešní deník hotov:

https://www.facebook.com/Jajinek68

Reagovat
Salfovic

Líbí se někomu ty dresy? Mně ta mozaika v horní části přijde celkem hnusná, a tu šílenost pod krkem už vůbec nechápu.

Reagovat
cubinho

To sice jo. Ale neni tam ten odporny lev ale cesky znak, takze za me super

Reagovat
Greny

Jsem zvědav na pro mě černého koně hokejového turnaje :) nevím proč ale tak nějak letos věřím Slovákům že odehrají dobrý turnaj

Reagovat
frankiefcb

no už vedou.

Reagovat
smazaný uživatel

Čierny kôň asi niee az, ale tieto OH by mali byť celkovo vyrovnané

Reagovat
smazaný uživatel

Jurko

Ol!ver

Nehnevaj sa na mňa, ale hodnotiť hráča len na základe bodov je jednoducho primitívne, prečo Slafko neboduje je mixom rôznych okolností, ktoré ty a ani ja nemáme dopodrobna naštudované. Videl si jeho pokročilé štatistiky? Nevidel... videl si jeho zápasy v TPS, jeho IT, rolu v tíme, úroveň zápasov? Prechod do pásma? Čas v útočnej tretine? Čas v obrannej tretine? Vytvorené šance? Myslíš, že Ramsay a spol. sú hlupáci, keď berú hráča, ktorý "na to nemá"? Skauti a tímy NHL sú hlúpe, keď tohto hráča považujú za TOP prospect (top prospect nebol ani Réway svojho času, Pánik, Tatar, Chromiak, Čajkovič atď.)? Svojho času ako mladík na turnajoch nebodoval ani draftovaná jendotka NJD Hughes (ktorý hrával ale omnoho slabšiu juniorku, kde bodoval).

Môžem zodpovedne povedať, že som ho videl v cca. 20 zápasoch a vždy bol herne jeden z najlepších hráčov na ľade a okrem toho, že má slabšiu koncovku (čo je notoricky každému známe) a je mladý (svoju hru samozrejme ešte vylepší) nemá žiadnu slabinu a náš tím môže profitovať z jeho kreativity, Holesinsky ani Takáč nie sú lepší hráči, prinajlepšom podobná úroveň, pričom Slafko je už teraz technicky inde ako oni.

Toto som o ňom napísal na hokejovom fóre, keď niektorí písali, ze na OH nemá, resp. prečo by som ho dal do 2. formácie

Reagovat
smazaný uživatel

Obrovské chyby a dorastenecky zahraty úsek oslabovky. Za chyby sa trestá.

Reagovat
stas87

Tak z cierneho kona je zrazu hnedy kon. No, hlupy faul Dana a uz je to zhruba tam, kde sa to cakalo. Desat minut to nebolo to zname Jalonenove Finsko, stacila jedna akcia a chytili sa velmi dobre. Som zvedavy na reakciu, ale skor si myslim ze to Finsko uhra vdaka skusenostiam.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty čurák

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
stas87

Takze klasika, dve minuty 5vs3, jedina nebezpecna situacia ktora zavanala golom, inak zbesila vymena puku a hlupe strely z prvej bez uspechu. Byt to naopak, ze by fini hrali 5vs3, nepochybujem ze by to vyuzili. To je velka skoda, ze slovaci si nedokazu pomoct presilovkou vo chvilach, ked super prebera iniciativu a vedie o gol, keby to premenili a vyrovnali, zrazilo by to zasa Finsko o nieco dole. Takto ich vyucili z efektivity este viac ako dani vcera cechov.

Reagovat
Ritchie

ty přesilovky snad trénovali s náma škoda..

Reagovat
O.Giroud

presilovky, kt. nas mozu nakopnut skoro vzdy zahrame takto. Radost branit takyto tim v 3.

Reagovat
smazaný uživatel

ja nemozem z hudacka na presilovkach, hra sa na tvorcu ale pritom len zbesilo jebe puky mbez rozmyslu na co najtazsiu prihravku. Ano, niekto povie ze sa jediny snazi ale nemyslim si ze jeho snaha prinasa ovocie v presilovkach.

Reagovat
Greny

Slafkovský a jeho dres

Reagovat
O.Giroud

Obranci, kt. skor vedia bodovat nez branit a potom to tak vyzera. Len tie body nepridu kazdy zapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to len o obrancoch, ty laik

Reagovat
smazaný uživatel

Nechcem byť negatívny, ale psychika našich športovcov je strašná, a dúfam, že čo najskôr dorastú 04-05-ky s Chromim či Čajkovičom...

Marinčin a Daňo znovu ukázali, prečo sa stabilne nepresadili v NHL, zatiaľ čo Fíni majú veteránov NHL a KHL. Ale neskladat zbrane, ak zlepšíme súhru a stredné pásmo, môže to ísť, nie že nie. A Juraj? Obrovská gratulácia, zakusni sa ešte viac, pretože na to máš.

Reagovat
smazaný uživatel

Keď hráčom ako Čerešňák či Hudáček odskakuju puky... Súhra hrozná, presilovky škoda reči

Reagovat
Nikikrew

Klasika, nase presilovky su fakt otras

Reagovat
smazaný uživatel

Počkajme si na 04-05 ky s Chromim či Čajkovičom

Kua Hrivik teraz. Tuším až moc berie na seba zodpovednosť

Reagovat
stas87

Presilovka dve minuty, v pasme boli na 25s s jednou nebezpecnou strelou, inak sa sami 4x vyhodili z pasma spatnou prihravkou...je to o dva goly, zapas este strateny uplne nie je ale slovaci hraju vo velkej krci. Mam take tusenie, ze v hlavach slovenskych hracov pri stave 0-1 je to vlastne 0-2, pri 0-2 je to 0-3..to je otrasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašne sa mi nepáči Nemec, ako chalan sa tlačí do útoku ale už 4 krát za zápas prepadol z toho 1 gol.

Konrad sa može aj pojebat za goly nemoze ale mal ist von.

Reagovat
smazaný uživatel

Kde sa spravil chybu Nemec, ktorá viedla ku gólu? Posledná akurát kapitán Hrivik.

Reagovat
smazaný uživatel

pockaj na 2 ci treti prepadol , kuknem zostrih a poviem ti lebo sa mi pletu. 4 absolutne nie je jeho tam to dojebali pri striedani.

Reagovat
smazaný uživatel

Oki

Reagovat
smazaný uživatel

Fíni o triedu lepší

Reagovat
Greny

Zatím Finsko Slováky školí v produktivitě to je šílené jim tam vše spadne

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to šialené, má to nejaký dôvod.

Reagovat
Nikikrew

Co je na tom sialene?

Reagovat
smazaný uživatel

Roman tiež obrovská práca, zo 4. formácie sa pre tento zápas stane snáď prvá!!

Reagovat
stas87

Ten stvrty gol je presna ukazka toho, co by fini nikdy neurobili. Hrivik ma puk, je pod tlakom fina a jeho pätka potrebuje vystriedat, lenze on namiesto vyhodenia puku tak, aby nebol icing, tak zvoli tu najednoduchsiu ale tiez najnebezpecnejsiu variantu, take lahke nahodenie backhandom ale nie dostatocne razantne tak, aby to fin nespracoval..no a fin vidi ze lava strana z jeho pohladu je odkryta pretoze slovaci idu striedat ale fini ostanu na lade a Manninen si len pocka na prihravku do najazdu ktoru premeni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápal som toto od skúseného Hrivika, ako píšem, C mu zatiaľ viac zväzuje ruky

Reagovat
smazaný uživatel

Ako ste hrali (herne) s Lotyšmi, Mariánson?

Reagovat
stas87

Neviem, na taky slager ti fakt v 5:10 rano nebudem hore a nebudem to sledovat. Vraj 3-0, kontrola zapasu napohodu ale potom prislo znizenie a potom uz to bolo len o gol. Ja od toho timu nemam ziadne ocakavania, koniec v QF strop a nebudem to povazovat za sklamanie. Na strely 26-16, ale to v dnesnej dobe neznamena prakticky nic, zalezi odkial tie strely su a ako su nebezpecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok

Reagovat
smazaný uživatel

Posledných 5 min dobrých, ale je to málo

Reagovat
Greny

Za mě hrajete dobře.. navíc asi proto nejlepšímu výběru co na OH je

Reagovat
smazaný uživatel

Nehráme dobre, je tam veľa zlých úsekov, ktoré súper využil. Naša klasika... A hej, Fínsko je fakt kvalitné...

Reagovat
smazaný uživatel

Ale majú prestarnuty káder, takže ktovie, ako ustoja nabitý program

Reagovat
patas92

Jde Slovenský hokej nahoru, nebo jsou Slafkovský, Nemec, Mešár, Dvorsky...výjimky?

Reagovat
smazaný uživatel

Keďže slovenský hokej je snáď po 30 rokoch rekordne spadnutý, tak mierne hore ideme, ale pozvoľným spôsobom. Vynimky sú tak z polovice, pretože niektoré kluby (najmä moja Nitra či Poprad), liga a zväz robí pre mladých hráčov veľa (vo veku 15-19), ale výchovu detí nemáme ešte podchytenu tak, ako treba.

A Nemec, Slafko a Mešár sú produkty HMS, čiže dá sa povedať rodičov a súkromnej zanietenosti, ale ako píšem, lepší sa to, ale nie je dostatočné.

Reagovat
smazaný uživatel

Inak opakujem sa, riešili sme to v diskusii MS20.

Dvorský je z polovice produkt Švédska, ALE pol sezóna v svk lige minulú sezónu mu neskutočne pomohla, hral v 15tich a prekonal Gáboríkov rekord, na Hlinkovi bol s Mickovom najlepší hráč, a to Dvorský môže hrať na HGC aj budúcu sezónu. Šanca v našej lige mu tak veľmi pomohla, že v AIKe ho presunuli z U18 Region do Elite juniorky a túto sezónu už hráva aj za mužov. Ak by nedostal šancu z Banskú Bystricu, jeho rast mohol byť pomalší.

Nemec hra tiež od 15 za Nitru, to je obrovský talent s veľkým prehľadom hrajúci.. Mešár hra od 16 za Poprad a Slafko je známa firma, hráč bez slabiny (okrem zakončenia, tento zápas je vynimka haha :)))... A všetci okrem Dvorského hrali za mužov repre, ci uz aj na MS a Mešár hral výborne na Nemeckom pohári.

Reagovat
smazaný uživatel

Košice majú slušnú výchovu, ale zas nedávajú tým hráčom šance u mužov

Reagovat
patas92

Dík

Reagovat
smazaný uživatel

Za málo

Reagovat
O.Giroud

Obrana si ide.

Reagovat
smazaný uživatel

Okrem toho, ze nezvládame a nemáme nacvičené systémové veci, tak ma v tomto zápase neskutočne sklamali skúsení hráči.

Reagovat
smazaný uživatel

Trápenka, 4. formácia najlepšia.

Reagovat
stas87

Fini sa musi fakt smiat, proti akym kokotom musi branit presilovku..z dvoch minut jedina strela po buly, inak zblokovana strela od Ceresnaka, ktory trafi prveho supera pred sebou..toto nie je nahoda, tiahne sa to dlhe roky. A ked super svoje presilovky zahra tak, ze z nich da 1-2 goly v zapase, potom clovek cita a pocuva, ze oni svoje daju a slovaci nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty sa neskutočne vyzivas, keď môžeš nadávať na českú alebo slovenskú repre, smrdí to komplexom, Marián, Mariánson

Reagovat
stas87

2/3 vs 0/5..to netreba viac k tomu nic pisat. Proste to su situacie, kedy si mozes velmi pomoct ale pravidelne to nedokazes vyjadrit golom, preto len honis naskok supera. A sorry, ta 5vs3 bolo nieco otrasne.

Reagovat
smazaný uživatel

Vulgarizmy nie sú kritika.

Svedov nemám rád, aj sa priznám na rozdiel od teba

Reagovat
stas87

Tvoja slovenska dusicka sa musela riadne otriast pri slove kokot, co? Proste hrali tragicky, na tom uzkom lade tazko kombinacne prehraju severanov, preto su oproti sirsiemu ladu dolezite presilovky. A slovaci ich mali dostatocny pocet dnes a sam vies ako s nimi nalozili. A hned v tomto zapase mas priklad toho, ze Finsko ich zahralo vyborne a pomohlo si.

Nemusis mat rad svedov, to nikto po tebe nechce. Ja mam slovakov rad fakt turnaj od turnaja menej a menej. Prehraju, nehraju dobre v celom zapase ale stale dokola sracky o stasti ci najdu usek hry, kedy maju 3-4 minutovu prevahu a z tohto robi zavery. Na druhu stranu som rad za Slafkovskeho, Nemca ci Dvorskeho. Tu vidis, ze aj ked je hromada veci zla na slovenskom hokeji, tak sem tam dokazu vyskocit svetove talenty. Ale k comu ti to je, ked ti tvoji skuseni hraci pravidelne zlyhaju a ponuknu superom sance a goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Nebuď kokot aj ty, tak pls .. Ale ako súhlas, holt, čo napísať viac k našim hokejistom, treba čakať na mladasov, kým dorastú, ako som napísal a tešiť sa z maličkostí.

Serie ma tiež ten prístup a mentalita starších, nemáme veľa na výber a kvalita je plus minus rovnaka, ale ešte ich nezatracujme, nejakým zázrakom sa možno zlepšia. A aj tak, je to len šport, ktorý nás má baviť a spájať. Proti Švédom ako národu nič nemám, ale vieš, nemám rád ich národný hokejový tím.

Reagovat
O.Giroud

Davaj stale tych istych na PP

Reagovat
EXoRcIsT

Co gol to chyba obrany a Konrad tiez nechytil jednu tazsiu strelu.

Reagovat
O.Giroud

Konrad mal ist dole po 3. gole. Nechapem naco ho tam drzal, aj keby za goly nemohol tak dostat 3 goly z 5 striel ci kolko to tam radsej mal dat Rybara. Mozno by to aj ten tim trochu nabudilo

Reagovat
EXoRcIsT

A Jurco Cehlarik Hrivik Dano katastrofa. Dufam ze dalsi zapas sa vzchopia

Reagovat
jenage

Tak Pešán zkrátil trénink, protože dorazili Švýcaři studovat naše přesilovky.

Reagovat
Kaspar

To urcite odesli s plnyma zapisnikama

Reagovat
kilobyte

Pešán: "Při tom výbuchu smíchu se nedalo pracovat."

Reagovat
Salfovic

Se mi vybavila scéna z Jak vytrhnout velrybě stoličku.

Reagovat
Pablos

zbytečný... však soupeř nikdy nebude mít 4 kopyta, který budou dělat jen křoví těm v přesilovce, naopak kdyby je nechal dokoukat, tak by to byl moment překvapení, že hrajem úplně jinak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Greny

To je úplně jedno .. kdybych si na tu střídačku stoupl já před zápasem jim řekl ať hrají co chteji a přesilovky si natrenuji jak chtějí a místo žvýkaček bych otevřel lahvace a občas kluky serval tak věřím že bych možná ty všechny zápasy v sezoně prohrál taky novinářům bych asi taky uměl říci že nevím kde je problem

Reagovat
blaugrana

vy ste mali aj nejake ocakavania od najmladsieho vyberu na oly chaloši?

Reagovat
masina_LFC

ani nie, ale horšie je, že problémom neboli tí mladší hráči

Reagovat
Pablos

No 6:2 je už je moc dostat... ale pořád je to alespoň prohra se silným soupeřem.

Reagovat
masina_LFC

Dnes boli problémom 3 lajny, debilne chyby v obrane, brankár, presilovky a oslabovky vyzerá to pozitívne na zvyšok turnaja, keď náš popiči ofenzívny výber potrebuje na 2 góly 17r hráča zo 4. lajny Jurčo, Daňo, Čerešnák, Hudáček boli dnes korčulujúca katastrofa

Reagovat
smazaný uživatel

Brankár problém nebol.

Reagovat
masina_LFC

80% (24/30)... ja nevravím, že niektorý gól bol čisto jeho, ale proste s 80% úspešnosťou a keď nechytíš nič naviac, tak proti favoritovi nevyhráš nikdy...

Reagovat
smazaný uživatel

Nechytil nič naviac, ale problémom nebol, keďže ho naši nechali vykúpať a súperom obrovskými chybami ponúkli šance.

Reagovat
blaugrana

tak fini maju najstarsi vyber na oly a skusenostami a aj individualnou kvalitou su niekde inde

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Podkonicky: "krutá prehra pre nás"

Jurčo: "ku gólom chýbalo šťastie"

Reagovat
smazaný uživatel

Slafkovský a Regenda

Reagovat
smazaný uživatel

A Miloš Roman

Reagovat
smazaný uživatel

Jasné, celá lajna super. Ale oni dvaja ma upútali tak, že som žasol. Radosť na nich pozerať. Snáď si vybojovali viac priestoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Snáď tento zápas otvorí RT oči, pretože ukázal dosť. Keď nešli Skalický, Liska (hral za repre posledné roky totálne priemerne) alebo Lantoši (Lantoši v defenzíve, Skalický celkovo) lebo mali niekoľko samalmistickych zableskov, tak neviem, čo s Jurčom ci Hudackom. Ale ešte nezatracujem, no veľa času hráči nemajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Salámistických*

Reagovat
blaugrana

Inac by ma zaujimalo, ako vyzeraju nejake takticke porady s Ramsayom. Pripadne v,hrady po zapase, bo uz vidim, jak im povie You fucked up boys a dakto im to prelozi ako...Nemali sme stastie chlapci.

Reagovat
smazaný uživatel

trošku obmedzenec ?

Reagovat
blaugrana

Kanada hra jak my, len lepsie brania, kombinuju, utocia a davaju goly.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

takze staci ked zlepsime hentie veci a sme jak Kanada

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kilobyte

Tak to hrajete jako my.

Reagovat
blaugrana

v tom pripade sme na dobrej ceste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Salfovic

V obraně Číny hraje Chelios, nějaká přízeň s Chrisem ?

Reagovat
monty25

Syn

Reagovat
Salfovic

To se tedy moc nepotatil.

Reagovat
smazaný uživatel

ty vole fakt

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
Pablos

smutný je, že se nejmenuje Xche-Lee Os

Reagovat
Puskas

Holt, syn Rudého křídla.

Reagovat
Neon

Reagovat
GEGE

Reagovat
cubinho

Ta sestava Ciny je vubec takova vtipne necinska

Reagovat
Jajinek

Konečně radostný deník z dneška:

https://www.facebook.com/Jajinek68/

Reagovat
Frick

https://twitter.com/olympijskytym/status/1491791568394600464

Pozor - milovníci vlaječek na zrcátkách - teď vá, rozšlapu bábovičku - náš tým v Naganu byl silný a nebylo žádného důvodu si myslet, že by Američany nemohl porazit, kor když hráli v základní skupině tužku. Tak a je to.

Reagovat
monty25

No ale po 1. třetině to moc nevypadalo...

Reagovat
Mates_Matesović

Kouká někdo na ty naše? Jak jsem si myslel, že nás Američanky smáznou, tak střelbu mají taky docela tragickou a ani bych se nedivil, kdyby to naše zvládly ještě nějakou chvíli udržet.

Reagovat
monty25

Holky se zatím drží dobře. Sice to podle statistiky střel nevypadá (za 1. třetinu nemáme žádnou), ale nehrajou žádného zanďoura a dokonce útočily i při oslabení...

Reagovat
cubinho

Hrajou vyborne! Americanky sice maji streleckou dominanci, sle jestli lze nejakou z nich nazvat velkou sanci?

Reagovat
cubinho

Gooool!!!!!

Reagovat
Greny

Tam to rozhodci nezvládly ... Hned jak padl gol měla zápas ukoncit

Reagovat
Pablos

Reagovat
Frick

I kdyby holkám daly ve 3. třetině bůra, tak od zápasu CZE - CAN 3:3 v Salt Lake City je to nejlepší představení českého hokejového týmu proti nějakéku skutečnému TOP družstvu.

Reagovat
monty25

Podle mě i Rusové v Turíně byli top tým.

Reagovat
Mates_Matesović

Neskutečný, sice naše docela odešly fyzicky, ale i s velkou porcí kliky se držíme. Škoda, toho haluzního gólu, na druhou stranu potom měly taky hodněkrát kliku. A tu pětiminutovou přesilovku komentovat radši nebudu.

Reagovat
cubinho

To je takova skoda

Reagovat
RadekVonCZE

Škoda

Reagovat
Mates_Matesović

Tak teď

Reagovat
fabec1222

Rusové zvládnou ZOH bez inkasovaného golu?

Reagovat
smazaný uživatel

Základní skupinu asi jo.

Reagovat
kilobyte

Takže jestli dneska nevyhrajeme, tak máme skoro jisté poslední místo.

Dvojice do PO se budou určovat podle pořadí? Takže poslední budou hrát proti dvěma na druhém a nejlepším na třetím?

Reagovat
Kaspar

Tak ted Svycari, pak Rusove a potom udelame sparing USA a domu

Reagovat
naheCZ

Dobrej gól

Reagovat
frankiefcb

Ti Švýcaři jsou taky solidní smolaři, proti Rusům si to taky hodili nohou do brány.

Reagovat
Neon

Vlaječky na auta!

Reagovat
Kaspar

Ta reakce hracu a Pesana na gol

Reagovat
smazaný uživatel

Zaruba

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Cotton

Ku klux klan

Reagovat
patas92

Náš Ku-klux-klan

Reagovat
Kaspar

Reagovat
cubinho

Klasa. Pomalu první střela, první gól.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kaspar

Co to kurva, kde je hokej

Reagovat
naheCZ

Reagovat
fabec1222

Tak vysílaj sporty, kde jsou medailoé ambice...

Reagovat
Kaspar

tak oni maj milion programu a hokej nedaj

Reagovat
bobis21

Nemůžou vysílat na více kanálech

Reagovat
fabec1222

To nemůžou, můžou vysílat jen jednu věc a pak je speciální vyjímka pro web, kde může být víc věcí

Reagovat
Kaspar

Zaruba rikal nez to vypli ze hokej bude na webu a hned nat o web spadnul

Reagovat
smazaný uživatel

eurosport biatlon, ct biatlon Clap

Reagovat
Kaspar

a hned na to jim spadne web

Reagovat
Kily

klasika, a zase se budou vymlouvat na to, jak nepočítali s tím, že během olympiády bude takový zájem o přenosy na webu, amatér vedle amatéra

Reagovat
Kaspar

Se tomu Dusikovi nedivim, ze se na hokej vysral radsi

Reagovat
kilobyte

A pak řeknou, že biatlon měl stejnou sledovanost. To že to bylo kvůli tomu, že jim nešel web, je jedno.

Reagovat
Cotton

medailový závod má přednost před skupinou

Reagovat
patas92

Funguje vám někomu web ČT nebo aspoň appka na mobil?

Reagovat
bobis21

Sleduji na webu od začátku bez problému.

Reagovat
patas92

Tak to vypni a uvolni mi místo

Reagovat
FKVZLFC
Reagovat
Kaspar

Reagovat
monty25

Ne, koukám přes Eurosport Player s německým komentářem.

Reagovat
lichna.

Upřímně, mám rád biatlon a sleduju ho i bez českých úspěchů, ale proč nenechají teď hokej a biatlon tam nehodí až na jízdu češek? To by takhle nešlo?

Reagovat
frankiefcb

taky se tomu divím no

Reagovat
monty25

V tomhle není ČT vůbec flexibilní.

Reagovat
Cotton

když už tam ten biatlon dávají, tak celý

Reagovat
lichna.

Jj má smysl se dívat, jak Eckhoff vybíhá no.

Reagovat
stas87

Čau Olo, sledujes?

Reagovat
patas92

Zase kybernetický útok

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Jak tam dali popisek, že čelí masivnímu kybernetickému útoku Že nejsou schopni zajistit kapacity serverů, když je jasné, že lidi budou chtít koukat na hokej, tak je to jen a jen jejich amatérismus

Reagovat
bobis21

A je ti doufám jasné, že to psali už ráno že?

Reagovat
naheCZ

Co přesně? Já ráno nikde nic nečetl

Reagovat
bobis21

"Abyste se vyhnuli případným výpadkům webu způsobeným kybernetickými útoky, zapněte si, prosím, přenos pár minut před začátkem a už z něj neodcházejte"

Hodinu před tím, než hokej vůbec začal.

Reagovat
Dawon

Tohle je ale problem u CT na naprosto kazde vrcholne akci, ze jim ivysilani funguje uplne na hovno...fakt neuveritelne, ze to nejsou schopni nejak poresit.

Reagovat
FKVZLFC

Otevřel si na webu ivysílání. Ale chodili mu tam lidi!!!

Reagovat
bobis21

Kdy nefungovalo? Já tam sledoval třeba loňské EURO úplně bez problému

Reagovat
Dawon

Snad uplne na kazde velke akci kdy sem to pouzil jim to padalo, sekalo se to, bylo silene nestabilni ...zrovna lonske Euro sem tam asi moc nekoukal, ale tohle mam dost zaryte v pameti, ze to ty jejich servery casto nezvladaji pri vetsich naporech. Nevim teda jestli letos jsou to opravdu nejake utoky a nebo se za to jen trochu schovavaji, ale myslim ze tohle je dost casty problem u nich.

Reagovat
bobis21

Tak ono je to těžké. Desetitisíce přístupů za sekundu ti vygeneruji i já ze svého noťasu, tohle fakt dokáže pojebat i jeden člověk ... Samozřejmě že se i normálně připojovalo hodně lidí najednou, ale nepřekvapilo by mě kdyby i někdo takový kdo to udělá schválně byl.

Reagovat
Dawon

Jasne, ale tohle sou vsechno zname a naprosto bezne problemy, ktere by meli byt schopni reist a predchazet jim tak jako milion jinych streamovacich sluzeb, obzvlast pokud tohle poskytujou v podstate v identicke forme uz hrozne moc let a ty problemy se fakt opakuji.

To ze hodi tweet/zpravu, at se pripojis hodinu predem, pro me fakt neni moc sofistikovane a profesionalni reseni

Reagovat
naheCZ

Spíš způsobené velkým zájmem...a za další, já ani nevěděl, že to má běžet primárně na webu. To je tak těžký tam mít ten informační pásek dole, kde budou psát, že se vysílání přeruší v ten a ten čas a bude se muset přejít na web? Převpanej jsem, že tam je biatlon a ještě k tomu se ani na web nedostanu

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze bejt tam takova informace, tak lidi to prepinaj postupne a ty appce a potazmo i tem serverum dost ulevej

Reagovat
Kaspar

ja ten web mam zapllej od rana a stejne to padlo hned po tom co to Zaruba rekl

Reagovat
cubinho

Davidová 2 chyby. Už můžou přepnout na hokej

Reagovat
cubinho

Navíc Roeiselandová vypadá na zlato už teď...

Reagovat
smazaný uživatel

ddos

Reagovat
Miguel19

Tohle byla ta medailová naděje?

Reagovat
smazaný uživatel

jaka nadeje?

Reagovat
Kily

Ledecká má odzávoděno, Sáblíková pětku odjetou, hokejisti pochybní, takže jo, byla

Reagovat
smazaný uživatel

to co nas ubija je totalna nekvalita v zakončeni, my nedavame goly z nicoho takmer a potom je to mentalita, ta je strasna, dostaneme gol a pre nas je to skonceny zapas, zosypu sa, zrazu nedodrziavaju ziadne veci s ktorymi prisli do zapasu a uz sa to sype, nerozumiem tomu..

Reagovat
bobis21

Teď nevím jestli popisuješ český nebo slovenský tým

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

3-0 neodpovedá tak úplne priebehu hry, na druhu stranu je to taky deckovy vyber Švédska, bolo tam celkom dost úsekov hry, keď Slováci tlačili a Hellberg nejakú robotu mal. Včera 5vs3 o nicom, švédi trestali hneď. Hrivikov faul v rohu útočného pásma zbytočný..ale ešte sú dve tretiny, to sa Slováci môžu vrátiť do zápasu a kľudne remizovať. Nemec u toho prvého gólu zlyhal, holt neskúsenosť.

Reagovat
Kaspar

ted tu neser s hokejem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
stas87

Čo ta tak pobavilo? Že to nepovažujem za hotovú vec? Lotyši sa dokázali vrátiť do zápasu včera.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevidíš ako hráme a ako su hráči nastavení?

Reagovat
DelPiero137

Aspon sa da nato pozerat. Je tam zapal, bojovnost, rychlost, dokonca aj kombinacie (nie len zaseknut na modrej a strielat). Bohuzial tomu chyba ten kusok, stotina sekundy na vyse na lepsiu strelu, lepsie rozhodnutie. Za mna lahodny zapas na vrcholnom turnaji za poslednu dobu.

Nemame spickovych hracov ktori robia ten rozdiel ale ma to nieco do seba.

Reagovat
monty25
Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Toto je už kŕč, nerozumiem tomu, však naši hráči môžu hrať bez tlaku.

Reagovat
Kaspar

To nasi taky, kdyz na ne ted nejsou upreny zraky fanousku

Reagovat
naheCZ

Dívat se na hokej na olympiádě na streamu....toto je fakt kolosální ostuda

Reagovat
Dawon

Boha je to zakladni skupina, kde s trochou nadsazky vubec o nic nejde, se z toho snad neposerem Biatlon je v cesku hodne popularni + sme tam meli medailovou nadeji, za me naprosto logicke rozhodnuti. Obzvlast s tim jak vsichni picujou na to, jak hrajeme hrozne a neda se na to divat, ale jakmile se na to divat "nemuzou", tak je hned breku

Reagovat
lampas

Hokej je určitě tak 100x prestižnější záležitost v rámci všech zimních sportů, než biatlon. Něco takového je fakt neomluvitelné.

Reagovat
Dawon

Kdyby to bylo playoff, tak samozrejme ano, ale skupina, ze ktere postupuji vsichni? pls

Reagovat
kilobyte

Tak mohli dát vědět dopředu, že to dávat nebudou.

Reagovat
Dawon

Vsude, kde koukam do programu, tak je na ct sport od 10:00 biatlon. Kdyz si to zapnes online na 02/ UPC horizon, tak tam taky mas od 10:00 napsane biatlon.

Reagovat
Salfovic

Hned co to Charvátová pohnojila, tak to měli přepnout, zhruba v polovině 2/3.

Reagovat
Salfovic

V té ČT jsou píče, že to nemá obdoby. Ještě dokážu pochopit, že dávají biatlon, když čistě teoreticky jedou naše o medaile, ale teď, když jsou takové naděje pryč, tak proč to do prdele hned nepřepnou ???

Reagovat
naheCZ
Reagovat
Kaspar

hm biatlon

Reagovat
naheCZ

Dole pod přehrávačem se dá přepnout na hokej

Reagovat
monty25

Reagovat
Kaspar

safraporte

Reagovat
Greny

Onhockey.tv je jistota a nemusíš mít Zárubu

Reagovat
smazaný uživatel

Gašpar uplakaný kokot

Reagovat
O.Giroud

Ked budeme hrat presilovku tak by som rychlo vyhodil puk na 2min, to je hrozne. 4 na 4 by sme hrali lepsie

Reagovat
10

nevíte někdo, na jakým slovenským webu se řeší českej zápas se Švýcarskem?

Reagovat
kilobyte

Slovenský web? To existuje?

Reagovat
smazaný uživatel

hokejportal.net

Reagovat
EXoRcIsT

na Jurca a Hudacka zacinam byt alergicky to nic nemozu riesit jednoducho ale furt len vymyslat kkciny

Reagovat
smazaný uživatel

Jurčo tam nemá čo robiť a Hudáček absolútne bez formy.

Reagovat
Greny

Každopádně jestli biatlon nebo hokej je úplně jedno... Češi tam jsou střílí a netrefí se

Reagovat
kilobyte

No u biatlonu bych si nebyl tak jistý, že tam byli češi. Skoro žádné jsem neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

Švédi žiadny špeciálny výkon, my až hanebné výkony.

Reagovat
masina_LFC

To je absolútna zúfalosť tento výkon... kanadský dinosaur na striedačke by sa už mohol zobudiť

Reagovat
smazaný uživatel

Kanadský dinosaur je náš najlepší tréner v histórii Slovenska.

Reagovat
masina_LFC

a mohol by sa zobudiť, lebo ak aj proti Lotyšom tam bude rovnaká presilovka v rovnakom zložení, tak môžeme ísť domov rovno

Reagovat
smazaný uživatel

Jedine dobre hrá 4. formácia, ktorá ani nemá v naplni práce a v typologii hráčov kreativitu (okrem Slafka, ale ten má pre Boha 17 rokov). A hrá presilovku 4. formácia :).... keď tam dáš hocikoho aktuálne, bude to zlé.

Reagovat
masina_LFC

A čo z toho vyplýva teda? Že by mal asi trošku poprehadzovať tie formácie, skúsiť dakoho iného vedľa Hrivíka s Cehlárikom ako tragického Jurča napríklad? Slafkovský vybojoval asi polovicu presiloviek a nehral ani sekundu v PP a stále tlačíme krížnu prihrávku na Cehlárika, to musí mať prečítané každý.. Realizačný tím rovnaká bieda ako hráči zatiaľ bohužiaľ..

Reagovat
smazaný uživatel

Pri všetkej úcte k nemu, tak toto je šialenstvo zatiaľ minimálne rovnaké ako zo strany hráčov. Ale každý môže mať zlé momenty.

Reagovat
smazaný uživatel

Aké je to šialenstvo zo strany trénera? Resp. RT?

Reagovat
smazaný uživatel

Veď nemá absolútne cit na hru. Už nominácia bola s veľkými otáznikmi. Tie presilovky a oslabovky sú proste šialenstvo. Neustále tvrdohlavé skúšanie tragických presilovkových vzorcov, dnes do toho info, že bol do brány vybratý Rybár, ale počas dňa sa rozhodli pre Tomeka... Kazdy má právo na chyby, ale teraz sa mi zdá, že sa toho nakopilo moc. Na druhú stranu, doteraz Ramsayovi snad všetky kroky vychádzali, takže ma na to právo.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm.

Reagovat
smazaný uživatel

*dinosaurus

Reagovat
10

to pískají číňani, nebo co to kua má bejt?

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

tak ale tohle uz piskat musis ne

Reagovat
naheCZ

Rozhodčí

Reagovat
FKVZLFC

Rozhodcim taky vypadnul prenos nebo co???

Reagovat
10

to už je trošku moc...

Reagovat
patas92

Však ho sekl až po vystřelení. To měl prostě Hyka dávat

Reagovat
Greny

Na rozhodci serte .. ti nám to neprohráli kdyžtak.. ale jedem 2 vs 1 a Řepík vole neudělá nic

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
naheCZ

No nic, založil protiútok soupeře

Reagovat
kilobyte

Reagovat
monty25

No neprohráli, ale místo jedné přesilovky jsme jich měli hrát asi sedm.

Reagovat
kilobyte

Právě že nám to možná naopak vyhráli. Kdyby nám dali více přesilovek, tak jsme mohli prohrát.

Reagovat
monty25

Jednu ze sedmi bychom snad dali. Nakonec i ten náš gól padnul pár vteřin po přesilovce, kdy se Švýcaři ještě nedokázali osvobodit...

Reagovat
kilobyte

Ale kolik bychom jich dostali? Navíc nám často ty přesilovky rozhodí hru.

Ale takový trénink by se asi hodil.

Reagovat
GEGE

Řepík to je hráč

Reagovat
smazaný uživatel

Hráči veľmi zle nastavení mentálne.

Reagovat
Greny

Taky tam máme pár mentálu na stridacce

Reagovat
smazaný uživatel

Až na 4. formáciu, obrovská hanba pre lídrov ako Čerešňák, Gernat, Hudáček, Hrivik, Cehlárik, Krištof.

Reagovat
Greny

Slafkovský udělá ještě dobrý MS a půjde jako jednička

Reagovat
O.Giroud

Prestrielame Finov aj Svedov a mame 3 goly, kt. aj tak dal 17 rocny chalan

Reagovat
smazaný uživatel

Väčšina striel boli málo nebezpečné.

Reagovat
smazaný uživatel

Jediné zápasy, kedy sme boli lepší ako super a prehrali sme, boli MS 2004 semifinále proti Kanade a posledné MS20 proti Švédsku.

Reagovat
Neutron

pisal to tu uz Stas, priestrielat niekoho vobec nic neznamena, ked tie strely idu z debilnych priestorov s velmi malou sancou na uspech...a to je pripad nasich

Reagovat
O.Giroud

Ved ja nepisem, ze sme boli lepsi. Ale prestrielat Svedov ci Finov tiez nie je len tak.

Reagovat
smazaný uživatel

Oki

Reagovat
stas87

Tak ono plati, ze zo slotu su najnebezpecnejsi strely..ale aj zo slotu mozes poslat slabu strelu, ktora brankara nemusi ohrozit a naopak, pokial bek od modrej vystreli alebo nahodi ale v drahe strely ma spoluhraca, ktory moze tecovat, je to kolkokrat viac nebezpecne.

Ja statistikam strel davam coraz mensi vahu, pretoze mozes vystrelit 35x ale pokial tretina strel su nahodenia, dalsi cast su rany golfakom do brucha brankara, kde nie je spoluhrac na tecovanie ci dorazku, tak sice zamestnas brankara, ale on nema tazke zasahy, su to len ciarky do statistiky. Takze ano, mozes prestrielat Finsko aj Svedsko, podstatne ale je, kolkorat musel Säteri alebo Hellberg ist do tazkeho zakroku a to zo statistiky nevycitas.

Pozri prvy gol Danska, strela z dialky ale v drahe puku viacero hracov a Sobotka ho nakoniec tecoval az do branky. Ak by puk nikto netecoval, je to pre Hrubca lahky zakrok do lapacky. Inak k tej strelbe..vravi sa, ze hokej sa vyrovnava, s tym suhlasim. Ale vyrovnava sa mimo ine aj preto, lebo nemci, dani, svajciari ci lotysi maju zopar hracov, ktori maju tvrdu a hlavne presnu strelu. Kolkokrat ot je na urovni kanadanov ci svedov, takze ten gol su schopni dat. Ale primarne ich hokej vychadza z obrany, pretoze nedisponuju takym poctom hracov, ktori by dostali trvale pod tlak silnejsich superov. Dani napriklad perfektne nutili cechov nahadzovat puky do rohov a bit sa v subojoch. Ale prisli na to az po nejakom case, pretoze v uvode ich cesi pomerne jasne kombinacne zatlacili do svojho pasma a Dahm ich podrzal. Zmenu strategie urobil aj Jalonen po desiatich minutach proti Slovensku, hlavne v rozohravke. Toto su tie drobnosti, ktore na prvy pohlad nevidis ale s pribudajucim casom ziskaju na dolezitosti. Taktiez je dolezite, ako na tu zmenu zareaguju hraci a akym sposobom im to je vysvetlene. Nie je nahoda, ze Jalonen ma vyborne vztahy s hracmi nad ramec pomyselneho vztahu trener-hraci, takze nie je problem pokial vysvetli konkretnemu typu, ze jeho role nie je sbierat bodov ako v klube ale ze potrebuje od neho aby napriklad chodil na oslabenia. Proste vybera hracov do takeho stylu, ktory si predstavuje bez ohladu na to, co ti hraci hraju v klube. Takze ked sklada nominaciu, primarne sa nepozera na pocet bodov v klube ale vybera si taky typ, ktory potrebuje. Chape, ze nema taku zakladnu ako Kanada ci Rusko, takze musi vyberat citlivo a ako vidis, vysledky ma a poradil si aj bez väcsiny hracov z NHL. Ale to som sa trochu opustil od povodnej reakcie, takze sorry.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Nejnudnější prodloužení 3/3 co jsem kdy viděl.

Reagovat
patas92

Tohle bylo s přehledem nejhorší 3v3 jaké jsem kdy viděl

Reagovat
patas92

A jedny z nejhorších nájezdů

Reagovat
Greny

Hrubec nájezdy neumí to je hotovo pokud tam bude

Reagovat
Greny

Vždycky jsem ti veril

Reagovat
kilobyte

Reagovat
Cotton

český fanoušek sportu in a nutshell

Reagovat
Neon

nech si od repre poslat děkovný dopis za tohle "zakřiknutí "

Reagovat
Greny

Na MS chci jet jako asistent za odměnu

Reagovat
smazaný uživatel

Místa asistentů za odměnu jsou už obsazená.

Reagovat
monty25

Dneska to Hrubec zlomil. Ale taky jsem si říkal, že kdyby měli jako dvojku Willa, dal bych tam jeho. Ale Bartošáka bych tam nedával...

Reagovat
Salfovic

Nechci snižovat výkon Hrubce, ale ty švýcarské nájezdy to se jen tak nevidí. Totálně zmršené a prakticky úplně stejné.

Reagovat
Greny

Se divím že tam nedají kvalifikaci skoku

Reagovat
naheCZ

Tak aspoň za dva body Hrubec

Reagovat
Kixi Syhimour

Hrubec

Reagovat
stas87

Tak to vyzera, ze ten ctvrty najlepsi tim by mohol byt zo skupiny Finsko, Svedsko, Lotyssko a Slovensko. To by bolo fajn, ist priamo do QF a ani som necakal sest bodov po dvoch zapasoch proti Lotyssku a Slovensku. Verim, ze nemci oberu USA o body ako aj verim tomu, ze Finsko vyhra so Svedskom a to bude mat sest bodov a celkom dobre skore.

Reagovat
Salfovic

Vymětalíková se dneska překonávala. První dva Švýcaři na vás v nájezdech jeli zleva, proč?

Reagovat
monty25

Jak se ho ptala, jestli ty střelce studuje a Hrubec: "To nemůžu říct." Jinak mě dost překvapilo, že nejel Červenka (možná by šel pátý?), ten má letos ve Švýcarsku snad 100% bilanci na nájezdy.

Reagovat
GEGE

Taky nechápu, že nejel Červ ale radši ten žebrák Řepík...

Reagovat
Greny

OT : nevíte kolik berou hokejisti ti nejlepší u nás v lize?dostala se ke mě zajímavá informace které se mě ani nechce věřit že by někdo u nás v extralize mohl mít takové peníze kdyby podepsal novou smlouvu..

Reagovat
lampas

Tipuji 10 mega za rok?

Reagovat
Greny

Dvojnasobek

Reagovat
lampas

Reagovat
Salfovic

Tak ji napiš.

Reagovat
LFC & STEVEN 8

Peter v Kometě určitě základ kolem 600k/měs, už v době titulů měli Erat, Němec, Čiliak aspol 400k.

Reagovat
Greny

Právě o něm se bavím jedná o nové smlouvě která by se vším všudy vyšla tak na 18-22 mega za rok

Reagovat
LFC & STEVEN 8

to je dejme tomu mega a půl základ...no bůh ví,kolik má vlastně teď, ale na extraligu mi to přijde opravdu hodně. Na druhou stranu, dokud s Mullerem v sestavě neuděláme 1-2 jízdy v play-off (semi a výš), tak je jeho angažmá v podstatě neúspěšný, tím nechci říct, nedávat mu to, ale dát mu taky adekvátní spoluhráče, kteří ovšem taky budu něco stát (ale aby na ně zbylo, když by on měl mít takovou raketu)

Reagovat
smazaný uživatel

Kamaráde, inflace. Ty peníze všude šly tak neskutečně nahoru. Co jsem považoval před 5 lety za hezké peníze, to mi nyní stačí na normální provoz.

Reagovat
smazaný uživatel

A ty hokejisté taky, aby si udrželi svůj životní standart, tak za pět let museli jít s 60-100% platově nahoru.

Reagovat
stas87

Svojho casu som niekde cital, ze Kundratek mal mat vraj 600 tisic mesacne a mal byt snad medzi prvou trojkou naj hracov co sa tyka platov.

Reagovat
Miguel19

V minulé či předminulé sezoně o tom byl článek ve sportu...

Nejvíc bylo asi 750K - 1 mil. Kč. Ale to měli tak 3-4 hráči.

Reagovat
Jajinek
Reagovat
fabec1222

Záruba zas nasranej, že se mu podařilo říct správně maďarskej název a Hosták se z toho měl asi posrat

Reagovat
monty25

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zaruba-ve-vysilani-pojmenoval-ceske-hokejisty-ku-klux-klan-40386924

Mě teda víc zarazilo, že Červenka podle něj hraje pořád ve Fribourgu, o němž se vyjádřil ve smyslu, že to není moc dobrý tým. Fribourg přitom vede švýcarskou ligu a Červenka hraje za Rapperswil.

Reagovat
Salfovic

Tedy kdyby aspoň v té obraně hrál nějakej Kuba a Kubikula tak dejme tomu, ale takhle to ani nedává žádný smysl.

Reagovat
monty25

Kuba v obraně kdysi hrál.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Filip_Kuba

Reagovat
Neon

A Pavel Kubina, oba hráli na MS 2001 a OH 2006. Záruba má větší zpoždění než internet explorer

Reagovat
monty25

Bohužel ale Kubina hrál ve dvojici se Špačkem a Kuba s Frantou Kaberlem.

Reagovat
Neon

Reagovat
smazaný uživatel

Ten je solidně mimo poslední roky, možná už by si měl přiznat že už nemá na komentování a dělat jen studia

Reagovat
10

ten si bohužel nepřizná vůbec nic, na sebemenší náznak kritiky reaguje dost podrážděně a arogantně, viz jeho Twitter

Reagovat
Salfovic

Ten dokonale zosobňuje celou ČT.

Reagovat
10

Přesně tak, ty si to tam normálně znárodnili a nikdo jim do toho přece nebude kecat, je to jejich televize.

Reagovat
smazaný uživatel

Neokecávej to Zárubo. Chyba golmana.

Reagovat
cubinho

Fedotov zakrok turnaje!

Reagovat
Kixi Syhimour

Fenomenální

Reagovat
Greny

Ty vole my využili presilovku

Reagovat
cubinho

A navic hrajem fakt dobre

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
Greny

Rusáci jsou nějak podráždění...

Reagovat
cubinho

*postizeni

Reagovat
Ligter

za chvíli budou muset na vojnu

Reagovat
Salfovic

Už jsou myšlenkami na Ukrajině.

Reagovat
cubinho

Kurna, Kundratek to tam ddneska dobre bije!

Reagovat
patas92

Však Bergeron hraje PP na brankovišti, úplně jinde než Krejčí

Reagovat
Greny

Na Krejčího místě hravá Pasta ne?...

Reagovat
patas92

Jo

Reagovat
cubinho

Jasne

Reagovat
smazaný uživatel

resp mierne pred a striela z medzi-kruhov.

Reagovat
cubinho

Obe presilovky perfektni

Reagovat
Kixi Syhimour

Dívám se od ruského gólu, ale není to špatné , jakkoliv samozřejmě je otázka ruské motivace hrát tenhle duel

Reagovat
stas87

Asi mi uniká zmysel toho, prečo je Sobotka na pravom kruhu. Nemal by byt skôr pred bránkou? Nevybavujem si, že by mal nejako kvalitnú strelu. Či sa mýlim?

Reagovat
Greny

Me udivuje proč je vůbec na OH on a Repik

Reagovat
cubinho

Ze by si sli Danove pro postup z druheho mista?

Reagovat
Greny

Bohužel pro ně si myslím že tam to prostě bude Kanada

Reagovat
smazaný uživatel

Rusové hrají úplné hovno. Nevím, jestli je to tím, že nemusí, nebo na víc nemají, ale jako kandidáti na zlato mi zatím nepřijdou.

Reagovat
cubinho

Zamek made in China

Reagovat
cubinho

Faul na 2 minuty. Tvrde pro Rusaky.

Reagovat
Greny

To bylo přísný.. jo kdyby to bylo něco jak včera v zápase Pardubice - Brno... Holland tam zrakvil někoho a Camara chtěl Šika snad zabít protože kdyby si ho nevšiml tak to nemohl jen tak rozchodit

Reagovat
cubinho

Nevidel jsem. Jako Rus si delal prostor, poradne o Sedlakovi nevedel. Jako 2 minuty jo, bylo to na hlavu, ale TDU je moc

Reagovat
Greny

https://twitter.com/josefzenaty/status/1492207777615425536?s=20&t=x4yV9WPrGc8fxlp-043A_w

Hovada hlavně ten Camara jak tam naskočí s rukama před sebou

Reagovat
Greny

Úplně vidím jak z té přesilovky udelame 4 na 4

Reagovat
Greny

No vida otočka to může byt

Reagovat
stas87

To snad nie..to je proste dvojka. Tymto sposobom si hraci normalne robi priestor v suboji, ruku ani nedvihol proti Sedlakovi..

Reagovat
10

karma...Voronkov provokoval celej zápas, zmrdeček

Reagovat
O.Giroud

takym tych 5min aj doprajem a este keby kvoli nemu prehraju zapas

Reagovat
stas87

Ok, Voronkov je svihadlo, vraj nema rad cechov a pri kazdom zapase proti nim hra tvrdo, niekedy za hranicou. Ale v tomto pripade fakt len dve minuty, typicky suboj ked hrac si robi priestor a Sedlak mal hlavu nizko, Voronkov laket nevystrcil. Vylucenie 100% ano, dve minuty maximalne. Aj tak ale nemusel padnut gol na 2-2, tam rusi mali moznost vyhodit puk von ale dostali ho len k cervenej ciare, ani nemohli vystriedat, ich hruba chyba.

Reagovat
10

Samozřejmě, ale v tomhle případě mi to je úplně jedno

Reagovat
Salfovic

Tohle snad nebyla ani dvojka Vždyť se ten rusák jen otáčel a Sedlák, kterej tam jezdí jak idiot s hlavou v předklonu, to do něj nakouřil.

Reagovat
stas87

Nie, je to zasah do oblasti hlavy a krku, takze pokial to rozhodca vidi, odpiska to. Suhlasim v tom, ze Sedlak bol nizko a nabehol si na ten laket, ale faul to skratka je.

Reagovat
cubinho

Krejciiiiiii! Konecne!

Reagovat
Kixi Syhimour

Otooččččččkkkkkkkkaaaaaaaaa

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
cubinho

Pojdme! Co nejvic, co se do nich vleze!

Reagovat
Greny

A příští týden je máme tady

Reagovat
cubinho

Reagovat
Neon

neblbni, jeste to vezmou jako záminku k válce

Reagovat
Miguel19

Červenka náš nejproduktivnější hráč. Teď už je v tom případném neúspěchu Pešán sám...

Reagovat
patas92

Ještě by z té přesilovky mohli vymačkat jeden

Reagovat
O.Giroud

Cesi diky za analytika, ale nepozicate radsej trenera na presilovky?

Reagovat
bobis21

Tohle je první zápas v sezoně ve kterém vypadají přesilovky dobře, takže bych nepředbíhal

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli to neposereme, tak je nejpravděpodobnější soupeř do osmifinále Švýcarsko, to bude zase 50 na 50.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to můžeme dostat stejný tým jak ve skupině

Reagovat
Salfovic

Jo Ten systém museli vymyslet nějací ultrakokoti.

Reagovat
smazaný uživatel

Všechny týmy se po skupinách seřadí do jedné tabulky a zatím to vychází tak, že budeme 7. a Švýcaři 10., ale ještě to můžou zamíchat další zápasy (např. případná remíza v zápase Slovensko - Lotyšsko).

Reagovat
Greny

U našeho týmu nemůžes počítat s ničím my jsme schopni dostát ještě sestku

Reagovat
Kixi Syhimour

GGGGGGGGGGGGGGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL

Reagovat
smazaný uživatel

KLOOOOK

Reagovat
cubinho

Klokaaaaan! Dneska to fakt temer nema chybu. Perfektni strelba, tlak na branu, klicky 1 na 1…Parada.

Reagovat
cubinho

… a sotva to dopisu…

Reagovat
Neon

a ven!

Reagovat
Greny

Ten Fedotov by mohl proti nám chytat častěji... Myslím že i před MS loni dostal moc gólů a pak si na MS nezachytal

Reagovat
Greny

my jsme fakt klasici...

Reagovat
smazaný uživatel

To je v piči

Reagovat
cubinho

OT: Pres olympijskou euforii uplne unika fanouskum fenomenalni tazeni Lehecky v Rotterdamu. V SF vyhral s Taitsipasem prvni set

Reagovat
lichna.

Reagovat
patas92

Mozík to pak dobře vypustil

Reagovat
aither

Reagovat
cubinho

To je neuveritelne. Hrajem fakt vyborne, ale dostanem gol z kazdeho hovna

Reagovat
cubinho

Nastesti i mame sva hovna v zasobe

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

snad dnešním zápasem dochytal

Reagovat
lichna.

Dal bys tam na osmifinále nevyzkouseneho Bartosaka? No hate, jen se ptám.

Reagovat
Greny

Bych ho měl aspoň deset minut vyzkoušeného z tohoto zápasu

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Achjo

Reagovat
Miguel19

Golmani dneska topka.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOL

Reagovat
Greny

Si vsadili na 7:7 přesný výsledek ne?

Reagovat
smazaný uživatel

5:5 neboť golmani jsou šunky. Ale víc chyb má Hrubec.

Reagovat
Rothbard

Hrubcovi bych dal gól i já.

Reagovat
Neutron

Hosi vy tam co predvadzate…

Reagovat
cubinho

Bavi fanousky. Jako dneska fakt dobry vykon, az asi na 2 totalne zbytecne goly.

Reagovat
Neutron

Hej hej, hlavne vam sli neskutocne presilovky, zapas rozhodne zaujimavy

Reagovat
Salfovic

To je divočina

Reagovat
fabec1222

Takže to Švýcarsko v osmifinále už je jistý?

Reagovat
Greny

Ještě ne ale je to velmi realne

Reagovat
smazaný uživatel

Oni budou nej. z posledních a my asi nej. z třetích. Takže 7 vs. 10. . Asi jo.

Reagovat
ronaldinho_10

Hodně pravděpodobný. Musela by buď Čína porazit Kanadu nebo Lotyšsko prohrát v prodloužení 2:3, 3:4, atd. aby jsme nepotkali Švýcarsko.

Navíc případné čtvrtfinále asi SWE/FIN...Bývalo bylo lepší prohrát a jít na SVK/LAT a pak případě USA. Sice se jim daří, ale nám by seděli asi líp.

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro jo. Jestli dobře počítám, tak změna bude jedině v případě, že Německo porazí USA, nebo Čína porazí Kanadu a nejreálnější je výhra Slovenska v prodloužení, ale musí to být minimálně 3:2.

Reagovat
fabec1222

A když Slovensko vyhraje v tom prodloužení, tak se to změnní jak?

Reagovat
smazaný uživatel

To by šli Lotyši díky vyššímu počtu vstřelených gólů před Švýcary a tím pádem proti našim. Ale musí to být teda aspoň 3:2, při 2:1 by měli stejný skóre a tam pak rozhoduje ranking IIHF, kde jsou Švýcaři výš.

Reagovat
Cotton

Pokud Lotyšsko prohraje za 1 bod, tak bude mít skóre -4 stejně jako Švýcaři, pak záleží na vstřelených gólech.

A pak v ČF asi vítěz FIN vs SWE? Počítám, že USA vyhraje a bude první, Rusko třetí.

Reagovat
Greny

Odvolej a pojďme si zkusit 5/3

Reagovat
smazaný uživatel

GOOOOOOOOL

Reagovat
Kixi Syhimour

ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠUUUUUUUUUUUUUULLLLLLLLLLLLLLLÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁKKKKKKKKKKKKKK

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Záruba je magor .

Reagovat
lichna.

Záruba nějak brzo vyrvany ne?

Reagovat
patas92

Libor 'Cale Makar' Šulák

Reagovat
cubinho

Suldaaaaaaaa!! Krejci uzasny dnes! Paradni zapas se vsim vsudy!

Reagovat
10

Reagovat
Greny

Ta spolupráce Krejčí - Pastrňák funguje

Reagovat
smazaný uživatel

Darino zažil takový zápas, v Bratislavě 2011 proti Rusku o bronz 7-4

Reagovat
cubinho

Ted jsem to tu chtel napsat. Zrovna Cervenky se na toto zepta

Reagovat
Pablos

Zeptala se Krejčího na to

Reagovat
Greny

zeptala se Krejciho a predtim i Cervenky

Reagovat
Pablos

Aha

Reagovat
smazaný uživatel

Česi pekne! Konečne aspoň niekto

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtrajška zostava proti Lotyšom (Podkonický pre RTVS)

Takáč - Hrivík - Cehlárik

Pospíšil - Hudáček - Jurčo

Kelemen - Krištof - Zuzin

Slafkovský - Roman - Regenda (je možné, že nakoniec nastúpi ako 2. formácia)

Presilovky:

Takáč,Cehlárik,Hrivík, Slafkovský, Čerešňák

Hudáček, Jurčo, Regenda, Krištof, v obrane sa bude striedať Marinčin s Gernátom

No 4. formácia by mala byť rozhodne (minimálne) 2.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo můžeme hrát v osmifinále s tymem ze skupiny tuším že to tak bylo ve Vancouveru s Lotyšskem

Reagovat
Frick

Finsko Ž - Japonsko Ž 7:1

Tak nevim... a) Ukázalo se, že rozdíl mezi "A" a "B" je značný a opticky příznivý výsledek zápasu našich holek s Američankami byl dán dílem hrubým podeceněním ze strany favoritek, dílem jejich střlecké smůly/heroickým výkonem Peslarové b) Ukázalo se, že to ty naše holky v zápasech s DEN a JPN neuvěřitelně podělaly

Reagovat
Cotton

Časy zápasů play-off se určují až podle toho, kdo v nich bude hrát?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Záruba už skoro nemůže mluvit, měli vzít ještě jednoho komentátora, komentuje všechny zápasy a to se nedá, nakonec mu odejde hlas úplně a bude se muset vrátit k hokeji Dusík

Reagovat
cubinho

Podle me si ho nakrapl po tom nasem rozhodujicim gole

Furt muze komentovat nekdo ze studia, jak to dela Nova Sport.

Jinak Slafkovsky opet gol Ny me zajimalo, jak by se tu darilo Mičkovovi nebo Berardovi. Podle me by bojovali o viteze kanadského bodovani.

Reagovat
smazaný uživatel

Juraj zlatíčko

Reagovat
smazaný uživatel

Tragické buly máme....

Inak viete niekto, čo je s Pánikom a prečo už Pospíšil v AHL neboduje?

Reagovat
cubinho

Pres 30 % s Lotysi je fakt bida

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodne. Holt, chýba Ružička, Myklukha a Dvorský

Reagovat
Greny

Panik je na farmě v Bridgeportu ...

Reagovat
Greny

Dneska normálně hrál ale body nedělá asi je čas na návrat

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, dik. Zdalo sa mi, že min 3 zápasy za sebou nehral.

Reagovat
Greny

Měl tam nějakou pauzu ale poslední dva zápasy už zase hraje

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa mi, ze je aj pravidlo, ze 30 ročni hráči resp. hráči z originál jednocestnou zmluvou môžu hrať len traja a na farme Isles sa striedajú

Reagovat
smazaný uživatel

* s

Reagovat
smazaný uživatel

Hrivik v zakončení totálne nasilu a bez rozumu tento šampionát.

Asi najväčšie sklamanie spolu s Jurčom (ktorý sa dnes zlepšil), Hudackom a Krištofom

Reagovat
stas87

To je hrozny hokej, hlavne od Lotysska. Sam sa cudujem, ze som to este nevypol. Slovaci aspon dokazu zalozit utok, skratka tie hokejove zaklady, byt to na urovni toho co dnes predvadza Lotyssko, tak je to zapas B kategorie. Ten treti gol bol taky darcek slovakom, tam lotysi snad trikrat mali puk na hokejke, mohli ho dostat aspon do stredneho pasma ale dobre napadanie slovakov im to neumoznilo a Slafkovsky si zobral naivnu prihravku od lotysa a pekne pomedzi nohy beka trafil medzi ruku a telo Kalninsa.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Lotyšsko možná chtělo Dány ne?

Reagovat
O.Giroud

asio, my sme tiez chceli USA na MS tak sme vas nechali

Reagovat
smazaný uživatel

Normálny gól po teči a uplakaný ublížený Gašpar: "ďalší zásah z ničoho"... Povedzte mu niekto, nech skončí túto mizériu, pretože učí fňukať aj divákov.

Reagovat
cubinho

Jaky vas program to dava?

Reagovat
smazaný uživatel

RTVS Šport.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelemen výborný hráč, nečudo, že ho sledujú v NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Jurčo za aktivitu si gól zaslúžil, každopádne prvé dva zápasy hral tragicky a ešte do mikrofónu fňukal ako pussy, keď povedal, že ku gólom nám chýbalo šťastie ...

Reagovat
smazaný uživatel

Slafkovský nech si urobí poriadok v kabíne, už mu tam striela góly kde kto....

Reagovat
cubinho

Myslím, že když rozhodčí udělí takový trest, měl by i faulovaný hráč odejít do šatny a do konce zápasu nehrát. Sudí tu pískají zvláštně, je potřeba si na to zvyknout a přizpůsobit se tomu,“ pravil zkušený obránce Jegor Jakovlev.

To je myslitel

Reagovat
cubinho

…a Hyka dostal druhym koncem hokejky, do ktere mu Rusak sekl.

Reagovat
stas87

Kanada - Cina

Dansko - Lotyssko

Cesko - Svajciarsko

Nemecko - Slovensko

Vitaz Nemecko- Slovensko ma v QF USA, vitaz Kanada -Cina ide na Svedsko, vitaz Cesko - Svajciarsko si zahra s Finskom a posledna dvojica je vitaz Dansko - Lotyssko proti Rusku. Ak cesi porazi Svajciarsko a aj Finsko, potom v semifinale caka Rusko. Nemam to 100% overene ale malo by to tak byt.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad budeme hrát ve 14:10 abych to mohl sledovat

Reagovat
fabec1222

Twle mnohem horší je ale to finále, 12:10 tamnějšího času

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je jasné že se musí hrát brzo kvůli závěrečnému ceremoniálu, navíc se hraje v případném OT do rozhodnutí tak aby měli rezervu

Reagovat
fabec1222

Však právě, mohli to dát brzo dáno tamnějšího času

Reagovat
Cotton

To není problém. Stejně jak Nagano se to pustí ve všech kancelářích, školách, atd.

Reagovat
stas87

9:40.

Reagovat
Greny

9:40 je ideal snesl bych i 5:10 .. 14:10 by bylo špatný když hraješ druhej den zas a bůh ví od kdy

Reagovat
Greny

OT: Eda Šalé se konečně v pátém zápase trefil za Kometu ročník 2005 to jméno si zapamatujte:)))

Reagovat
stas87

Takmer 17rocny hrac dal gol..co je na tom tak extra zaujimave? Takych uz bolo v hokeji..

Reagovat
cubinho

Reagovat
Greny

Hele k Tobě asi tak starej se o Švédy a už mě každý rok fakt seres... Si chod diskutovat tam ..když se dá příležitost mladými klukovi je to špatně když ne je to špatně ale být to Švéd tak zde ses vystrikane jak největší kunda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
O.Giroud

Reagovat
stas87

Jj, pretoze ja tu pisal o Dahlinovi, Edvinssonovi ci Raymondovi ked v podobnom veku hrali SHL a striekal som tu ako pises. Pisem niekde ze to je spatne? Len som sa spytal, co je take zaujimave na tom, ze hrac co ma o mesiac sedemnast rokov, tak dal gol medzi muzmi. Skor mi pride, ze vystriekany si z neho ty..

Reagovat
Greny

No vidíš a Raymond ten gól a první sezónu měl ve stejném věku jako Šalé a zápasu a bodů budou mít plus mínus stejne

Reagovat
stas87

Tak ok, porovnaj ho trebars s Leo Carlssonom, to je rocnik 2004, ale uplny koniec roku v decembri. Takze je starsi o tri mesiace cca a v SHL uz hra tuto sezonu za Örebro, ma 7b v 27 zapasoch. Örebro aj Brno su mancafty zo stredu tabulky, k spicke ligy nepatri ani jeden. Pozeral som poslednych 6-7 zapasov a kolko priestoru dostal Carlsson na lade, najmenej mal myslim 10 a pol minuty, najviac 16 a pol minuty, v priemere je niekde na 12 a pol minuty za zapas. Kolko casu dostal Sale?

Ja odmietam naskocit na ten jeho hype vdaka slabejj lige juniorov. No a o nejake dva mesiace su majstrovstva do 18 rokov, tak nech sa ukaze tam. Raymond finale rozhodol tromi golmi vo finale proti Rusku..ale tak vysoko zasa Sale mierit nemoze kvoli sile svojho timu. A ked vydrzi v Brne a odohra tam to co Raymond za Frölundu pred odchodom do Detroitu, potom budeme mat adekvatne porovnanie.

Bude na drafte aspon v druhom kole ci este neskor?

Reagovat
Greny

Tak myslel jsem že mi dáš hráče s kterým ho můžu rozdávat ne hráče kterej má o deset cm víc a o 15 kilo víc by oko...

A ano a doufám že ukáže v lajně v Kulichem a že ho Petr zase nebude dávat v repre do lajny k synatorovi aby měl body...

V áčku by měl zůstat LZ chtěl nejdřív zachránit juniorku protože letos je tam blbý systém navíc hrají vždy pátek a sobota tudíž není možnost ho hrát v áčku přes víkend ...

A další věc samozřejmě že udělá na MS víc bodů protože Švédsko je mnohem kvalitnější než náš výběr díky dalším spoluhráčům...

A podle mě půjde v prvním kole protože od příští sezony se s ním počítá do první nebo druhé lajny a presilovky

Reagovat
stas87

Nemozem za to, ze ma ine parametre ako Carlsson. Tak to som zvedavy, ci fakt dostane cas aj na PP. Raymond ich za Frölundu hral, ale az v druhej a tretej sezone, tak na tom bude asi rovnako.

Ta skupina je tazka, kvalitou su tam odskocene Rusko a Svedsko, dost dobry tim ma Bielorusko, za mna cierny kon toho turnaja, mali by byt treti ak naplni predpoklady. A potom je tam uz len dvojica Nemecko-Cesko, takze cesi mozu uhrat postup do QF ako aj spadnut do baraze. Cesi budu potrebovat od neho vyrazne pomoct.

No napriklad Dvorsky je este mladsi ako Sale, vyskovo su na tom rovnako, tak s nim ho mozes porovnat.

Uvidime, ja ho vidim v polke druheho kola, mozno ze fakt az na konci. Pochybujem ze tak vyrazne vystreli dopredu.

Vidis ze dokazes argumentovat a diskutovat slusne. A ja som ku Svedsku dost kriticky, ani zdaleka nenaplnaju ambicie a kvalitu ktoru maju. Moc to nechapem, oni patri k favoritom v kazdej kategorii ale az prilis casto maju vybuchy. Na WJC su dost neuspesni, niekedy je to fakt hanba ake maju vysledky. Na majstrovstvach sveta väcsinou postupi do semifinale, ale s naslapanym timom podlahli Finsku s timom, kde mali len 5 hracov z NHL a svedi 90% timu z NHL. A loni ani nepostupili do QF..Finsko ich pomaly ale isto dobehlo a vdaka lepsiemu koucovaniu su uz o kus napred.

Reagovat
smazaný uživatel

Aj si masturboval pri písaní posledných dvoch príspevkov?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelny šašo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koukám, ty si pořád stejný pitomec

Reagovat
Pablos

hele jsem asi jedinej kdo ti dá za pravdu ...Kulich v 17 letech má za Vary 8 gólů ...ale to jde úplně mimo něj ...protože sleduje asi jen Kometu

Reagovat
Greny

Však ten hraje taky výborně ale Kulich je ročník 2004 v první sezóně myslím gol nedal ... Šalé 2005

Mimochodem Kulich má dobrej merch viděl jsi?

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

Oká, tak uznávám...přehled máš. Jj bude mu v dubnu 18, ale přeci jen je mu 17 a má 12b to je dobrej počin. Uvidíme jak Šalé pošlape ...přiznám se, neznal jsem ho, ale i díky jeho příjmení si ho tedy zapamatuji a budu zvědav jak se bude vyvýjet dál

Reagovat
Pablos

*vyvíjet

Reagovat
smazaný uživatel

A kvôli nemu išiel Kupčo do ushl . Snáď sa tam presadí

Reagovat
monty25

No, Landon Bow mu to hodně usnadnil...

Reagovat
monty25

Ale stejně Rytíři vyhráli a už dýchají Chemikům na záda.

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečný, jak se to Kladno z ničeho nic zvedlo, 4. ledna prohrálo se Zlínem 3-1 a bylo 3 body před ním.

Reagovat
monty25

Taky už jsem se tou dobou dost obával sestupu... Asi pomohlo, že se potom poprali na tréninku a vyhodili Račuka. To byl nejspíš rušivý element.

Reagovat
Greny

To ano usnadnil ale furt si myslím že takových talentu mít nebudeme už tolik

Reagovat
monty25

Mně se líbí jeho příjmení, to není moc časté...

Reagovat
fabec1222

Vybrečí si na zítra Záruba hokej, nebo ne? Klasický souboj s biatlonem

Reagovat
monty25

V televizi bude hokej.

https://twitter.com/robertzaruba/status/1492938722236502017

Upřednostnit mužskou štafetu, to už by byla teda velká troufalost...

Reagovat
Pablos

Reagovat
fabec1222

Tak už je to jedno, biatlon se posunul na 7:30 našeho času oproti původním 10:00

Reagovat
kilobyte

Tak zápas se Švýcary už dávali.

Reagovat
Jajinek

Deník z víkendu hotov:

https://www.facebook.com/Jajinek68/

Reagovat
smazaný uživatel

No čo, nejak to tu nežije

Reagovat
cubinho

Ozije az v 9.40.

Reagovat
Greny

A v 10:10 .. Pešan ven

Reagovat
fabec1222

A v 10:40... Pešan na hrad

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Greny

Nene to by se nejprve nasazovali vlajecky

Reagovat
smazaný uživatel

Po 1. třetině se nasadí, po 2. sundají a po 3. spálí.

Reagovat
Puskas

Nebo vymění za švýcarské.

Reagovat
smazaný uživatel

Krásna akcia, Cehlárik je európska špička a Hrivo je technicky a dnes hra výborne.

Reagovat
smazaný uživatel

Paráda, Kňažko výborne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa ukázalo, že ostrá kritika RT bola uponáhľaná a veľa zlých úsekov v našej hre bolo o nezohratosti. Nevyhovárame sa, ale káder sa skladal kvôli covidu a opatreniam ťažšie, hráči prichádzali do Číny na 3. alebo 4 x. Ramsay je proste skvelý a bodaj by zostal ešte aspoň rok a pol.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak sa ukázalo, že ostrá kritika RT bola uponáhľaná a veľa zlých úsekov v našej hre bolo o nezohratosti. Nevyhovárame sa, ale káder sa skladal kvôli covidu a opatreniam ťažšie, hráči prichádzali do Číny na 3. alebo 4 x. Ramsay je proste skvelý a bodaj by zostal ešte aspoň rok a pol.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako... Impulz v podobe podobne kvalitného trénera by sa asi hodil, ale nemá to kto prebrať a na kvalitu sú peniaze?

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne pripravené mužstvo, ale úplne neoprávnená nebola. Aby zostal Ramsay by som chcel aj keby totálne vybuchneme na OH. Nič lepšie náš hokej za posledné roky nestretlo.

Reagovat
smazaný uživatel

uponáhľaná áno

Reagovat
uff

Reagovat
smazaný uživatel

Slafkovský je neskutočny, poznám ho od jeho 12 tich

Reagovat
smazaný uživatel

Zajtra očakávam nástup gloryhunterov, ktorí zrazu zistili, že hráme hokej :)

Reagovat
smazaný uživatel

Proti komu budete hrát ?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo USA uz vidím. No to jsem zvědavý

Reagovat
Pablos

no bacha... Slováci na Amíky většinou umí, to není jak my.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jim docela věřím. USA jsem teda viděl jen zápas proti nemcům a tam nehráli nic moc (ikdyž tam už slo o hovno no)

Reagovat
smazaný uživatel

Fu ha, si pozri posledný vzájomný zápas

Reagovat
penepi

jj, tiež som si hneď spomenul ale treba povedať, že na MS mali USA určite lepší výber ako teraz, sú porazitelní

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS sme aj zbytočne vybuchli, holt, mladý káder máva výkyvy, ale som neskutočne rád za Craiga, jeho by som rád nechal zapracovať do repre aj 04/05ky ale to by tu musel byť ešte 3-4 roky, no bodaj by, ale kto vie, je dosť starý už ...

Bojím sa toho, kto ho nahradí, lebo Podkan, Pardo či Petro na to nemajú a Oros je síce lepší, ale ktovie... Za asistentov by som chcel aspoň Handzuša, Stumpela či Kopeckeho.

Reagovat
smazaný uživatel

Handzuša jednoznačne. Stumpela? Ako viem, že si Nitran, ale to snáď nie...

Reagovat
smazaný uživatel

Nitrančan , a nie preto, ale je skúsený a bol výborný na buly, tak isto Mišo... Či prečo nie? Akože počul som niečo o ňom, tak kľudne napíš...

Reagovat
frankiefcb

A jak vůbec vypadají Američani? Jsou hratelní?

Reagovat
smazaný uživatel

Nesledoval som ich, ale každý by mal byť hrateľný na týchto OH

Reagovat
masina_LFC

Dnes to bol pekný a hlavne zodpovedný výkon, Rybár podržal v dôležitých momentoch.

Reagovat
uff

Reagovat
Frick

JARDA MÁ NAROZENINY, TAK SE SAKRA SNAŽTE, HOŠI!

Reagovat
Pablos

Já ty Zohorny něják nemusím ...vždy trnu co se stane, když jsou na ledě.

Reagovat
smazaný uživatel

to je taková tradice no

Reagovat
Kily

já mám pifku na Tomáše od loňského playoff, proti Bolce kašlal na hru a soustředil se jen na provokace

Reagovat
Pablos

když si vemu, že tam není Flek, Chlapík ...tak kroutím hlavou, oni jsou fakt takovej kompars jmén jen

Reagovat
smazaný uživatel

Chlapíka nechápu že nejel. Asi se to tu už řešilo ale proč vlastně ho nevzali ? Gulaše ještě trochu chápu ale Chlapíka jsem nějak nepobral.

Reagovat
Neon

moc mladej. A aspoň táhne spartu a utíká Birnerovi na čele bodování.

Reagovat
Kily

taky se Sparta mohla ozvat a požádat o výměnu Chlapíka za Řepíka

Reagovat
smazaný uživatel

Ku Klux Klan gól

Reagovat
lichna.

To už zůstane.

Reagovat
naheCZ

Ku Klux

Reagovat
Pablos

Klooooooook

Reagovat
Pablos

A teď čekám, že zbytek třetiny upustíme a necháme hrát Švýcary

Reagovat
fabec1222

Nostradamus

Reagovat
Pablos

na to to nebylo ani potřeba bejt, to šlo docela vidět jak polevili už před tou přesilovkou

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
naheCZ

Reagovat
patas92

Si z ani jednoho záběru nevšimli teče Švýcara?

Reagovat
Neon

Nemá body, ale má tělo. Správně, žádná zbytečná anglická slovíčka

Reagovat
naheCZ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fabec1222

Reagovat
Pablos

Reagovat
lichna.

Chtěli Nagano, tak to mají mít.

Reagovat
Greny

Greny15.02.2022 07:33#

A v 10:10 .. Pešan ven

Reagovat
smazaný uživatel

fabec122215.02.2022 07:49#

A v 10:40... Pešan na hrad uvidíme ještě

Reagovat
Puskas

Na hrad Mírov.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Miguel19

Šulák je příšernej obránce. Nechápu, proč ho dávají na oslabení..

Reagovat
Greny

Protože na přesilovku musí Jeřábek tak někdo musí hrát oslabeni

Reagovat
10

nepochopitelný, ten v obraně absolutně neví...

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kily

spíš proč ho vůbec berou do reprezentace

Reagovat
patas92

Tak on je dobrý bruslař a tím dost klame tělem. Díky tomu vypadá jako dobrý hokejista

Reagovat
Kily

Reagovat
Puskas

Když navíc dostane hokejku...

Reagovat
Kaspar

Tak uz ani bruslit neumi

Reagovat
Greny

Teď vážně Sulak je náš nejmenší problém... To že ho neumí trenéři využít je věc druhá..

Mnohem větší problém je Hrubec a útočné formace při 5/5

Reagovat
Azazelo RD

Jsme dostali nějakej akutní covid po našem prvním gólu.

Reagovat
Pablos

Vyhoďte toho Hrubce už

Reagovat
patas92

Neumím si představit, že Hrubec v tomhle zápase nedostane ještě aspoň tři góly.

Reagovat
Greny

Ja jo oni zalezou a my budeme do konce zápasu bojovat o vyrovnani

Reagovat
Puskas

A k ničemu se nedostaneme.

Reagovat
Pablos

u maňtáku si zaplácáme

Reagovat
smazaný uživatel

Na Radiožurnálu Sport říkali že se nás Švýcaři bojí

Reagovat
naheCZ

Tak teď jim to oplatit

Reagovat
Pablos

Tvl Smjekal

Reagovat
Pablos

tak Zohorna

Reagovat
patas92

Proč mu tam zohorna jako pravák leze

Reagovat
kilobyte

Reagovat
John Obi Mikel

Já teda hokeji zcela nerozumim, ale Švýcary bychom asi porazit měli, ne?

Reagovat
frankiefcb

no jsou na stejné úrovni jako my. Ale pokud chceme nějaký úspěch, tak bychom měli no.

Reagovat
smazaný uživatel

Od té doby co jsme měli poslední medaili na ZOH nebo MS, tak oni hráli 2 finále MS. To jen my žijeme v hokeji 10 let mimo realitu. A na turnajích bez hráčů NHL jsme ještě horší než s nima.

Reagovat
naheCZ

A je to v prdeli

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Pablos

vůbec na to hlavně nevypadáme, že bychom na to měli to něják vyrovnat (otočit je úplný sci-fi)

Reagovat
frankiefcb

hrajeme strašně složitě.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Kily

nebo pořádně nevíme, co vlastně hrát

Reagovat
naheCZ

Jako pokud Švýcaři nějak neznervózní a nezačnou dělat nějaké fatální chyby, tak fakt nevěřím tomu, že by jsme dali 2 góly...

Reagovat
Pablos

on ten kontaktní gól to může klidně změnit ...ale ani na něj právě moc nevěřím

Reagovat
Pablos

spíš si myslím, že Švýcaři přidají ...ten Hrubec to není žádná jistota

Reagovat
Greny

Nemůžeš dostat debakl ve čtvrtfinále když do něj nepostoupis

Reagovat
kilobyte

Neskutečné emoce

Reagovat
fabec1222

Na MS máme tu lehčí skupinu ale ne? Tam bychom ze skupiny postoupit měli. Postupně ale budeme padat v tom koeficientu, co? Už budeme brzo v té 4. skupině

Reagovat
Greny

Pokud to bude trénovat toto namyšlené hovado tak ne

Reagovat
RadekVonCZE

Jestli to dneska nedáme, tak končí definitivně, bylo to tak prohlášený.

Reagovat
smazaný uživatel

aspon neco

Reagovat
Greny

Bude to chtít větší analýzu ze které vyjde že za to může Hrubec, obránci a neproduktivní útok a taktika byla skvělá...

Měli by jít všichni i Nedvěd...

Reagovat
fabec1222

jj, to mi vychází jako lehčí skupina. Teď jsme byli ve dvojici s Německem? V té druhé by to bylo o postup se Slováky a Švýcary, kdežto v té naší by to mělo bejt na čistý 4. místo.

Reagovat
fabec1222

A ještě Dánsko v té skupině A

Reagovat
lichna.

Lehký soupeř jen VB.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo snad poprvý bez ČF na MS nebo ZOH ne ?

Reagovat
Greny

Reagovat
smazaný uživatel

Na OH zatím nejhůř 7. místo v Salt Lake City a ve Vancouveru. Mimoevropský led nám evidentně nesedí.

Reagovat
KnoxXx

Nagano je vylozene v Europe ...

Reagovat
smazaný uživatel

Tam měli led dovezený z Rakouska.

Reagovat
Kily

jj

Reagovat
lichna.

Reagovat
kilobyte

To by bylo poprvé, co bychom nebyli v PO na OH+MS.

Reagovat
Greny

Ještě by to chtělo rozházet lajny ať to máme komplet

Reagovat
KnoxXx

treba pockat na 3.tretinu, aj to pride

Reagovat
patas92

Tak to už měli udělat dávno když kromě první žádná z nich nefunguje

Reagovat
Pablos

Reagovat
Greny

Mě se líbí čtvrtá... Jako oni si ty šance aspoň vytvori

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno na MS v Praze 1972 jsme Švýcary porazili 19:1 a 12:2. Někde se od té doby musela stát chyba.

Reagovat
Puskas

Podcenění.

Reagovat
Pablos

přestalo nám to tam padat... smůla

Reagovat
kilobyte

4.1. 1978

Reagovat
Miguel19

Nevadí, hlavně že se porazili nenávidění Rusové v zápase o ničem

Reagovat
Azazelo RD

Fakt se tam teď náš hráč osamocen rozjel proti manťáku hlavou?

Reagovat
Salfovic

Pokud to byl Sedlák, tak to nepřekvapí.

Reagovat
naheCZ

Jasně, udělej tam další faul

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
frankiefcb

Ať to stáhne na tři útoky.

Reagovat
Pablos

na jeden

Reagovat
smazaný uživatel

Nás už by nezachránil ani útok Jágr - štěstí - náhoda.

Reagovat
Greny

Jediné že by stáhl tu lajnu Špaček, Stránský , Řepík ... Ti jsou úplně neviditelni

Reagovat
lichna.

Já jsem schopen pochopit, že se nedaří, že bruslíme pomaleji, že střílíme hůř. Ale kurva za tyhle zbytečné fauly v útočném pásmu (viz Kovář před prvním gólem Švýcarů) bych normálně vyhazoval z týmu..

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

ty obranci jsou otresny

Reagovat
Pablos

ale lepší střelci než útok

Reagovat
Kepy_FCB

Hopp Schwiiz

Reagovat
KnoxXx

Smejkal by nedal ani keby isiel samostatny najazd na prazdnu branku

Reagovat
naheCZ

Když už tu chybu udělají, tak toho stejně nevyužijeme...

Reagovat
frankiefcb

Bohužel

Reagovat
Kily

to jsem si kvůli vlaječkám chtěl koupit auto, kašlu na to a ušetřím, aspoň něco pozitivního

Reagovat
bobis21

Ty oslabení jsou fakt top, už jsme v nich poslední na turnaji, nebo potřebujeme ještě nějaký faul?

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě by to chtělo jeden, teď jsme klesli na úroveň Rusů a za námi jsou ještě Švédové.

Reagovat
Pablos

ten příjde

Reagovat
smazaný uživatel

Pešan musí po turnaji do pici

Reagovat
frankiefcb

a kdo místo něj?

Reagovat
Puskas

Třeba Varaďa. Nebo Růža.

Reagovat
bobis21

Někoho nového. Jestli tam bude zase Růžička ty vole tak to MS snad ani nebudu sledovat

Reagovat
Pablos

ale nikdy něják nezklamal

Reagovat
Puskas

Umí a navíc ho hráči berou.

Reagovat
andrew96

Už dost vody uplynulo. V posledních letech teda moc neumí.

Reagovat
Puskas

To je možné, je pravda, že jsem teď vypálil první jméno, co mě napadlo.

Reagovat
Salfovic

Tak to máš v záloze ještě Hada.

Reagovat
bobis21

Tak já ho tam spíš nechci, protože je symbolem toho, co je podle mě nějvětší problém výchovy sportovců u nás, protože záleží víc na peněžence rodičů než talentu dětí. Neříkám že je v tom horší než ostatní, ale díky těm jeho nahrávkám je s tím prostě navždy spojen.

Reagovat
frankiefcb

Růža, který jde na sestup s Litvínovem. Nevím no. Asi ten Varaďa.

Reagovat
smazaný uživatel

Dal by sestupový hattrick, potopil Kadaň, sundá Litvínov a za odměnu pošle Česko do B kategorie MS

Reagovat
andrew96

Růžičku ještě na MS a mohl by v jedné sezoně zkompletovat sestupový hattrick.

Reagovat
smazaný uživatel

Zahraniční trenér, český rybník je přebrany

Reagovat
fabec1222

Jenže to zas někdo řekne, že v našem specifickém prostředí nemá zahaniční trenér šanci se prosadit, zalíbit se fans, sednout si s hráči...

Reagovat
smazaný uživatel

To si na Slovensku určitě říkali taky a jak jsou rádi za Ramseyho

Reagovat
Neon

Babcock.

Reagovat
smazaný uživatel

Před časem se snad psalo o Varaďovi, ale já moc extraligu nesleduju, tak nevím, jaká by to byla volba.

Reagovat
smazaný uživatel

No on by treba i šel, problem je že to nevezme v průběhu sezóny, chce dokončit sezonu a pak jít

Reagovat
Pablos

Hadamczik

Reagovat
lichna.

Členové této diskuse.

Reagovat
Greny

Tak věř tomu že kdybych si tam stoupl s kastlem a krabkou cigaret že do osmifinále postoupím taky a třeba by kluci vyhráli..

Reagovat
John Obi Mikel

Tak do osmifinále bych tady postoupil i já.

Reagovat
Greny

Tak to vezmeme spolu

Reagovat
Puskas

Tam se všichni nevejdeme.

Reagovat
Greny

Rulik, Patera a GM Hořava... Případně Gross

Reagovat
Miguel19

RIP Standa

Reagovat
Greny

toho co trénuje v Německu no

Reagovat
Miguel19

Já vim

Reagovat
Neon

to bylo téměř jasný už před turnajem.

Reagovat
Wambasen

Reagovat
Pablos

to už je jistý

Reagovat
Pan.Antonin

Pešán jede na historický milník a vy ho tady vyhazujete Zatím to vypadá, že tenhle tým se zapíše do historie.

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt. Dal bych mu ještě 2 roky a bude nově přepište dějiny. Akorát se sestupem do Béčka na MS.

Reagovat
smazaný uživatel

Sestup nehrozí, dokud bere hokej vážně jen 10 zemí. Až jich bude 15, tak to při tomhle trendu začne být aktuální.

Reagovat
Pablos

No takhle ....je to špatný a hotovo ...nic tam není, když náznak šance tak jsme tak podprůměrný zakončovatelé, že už mě to ani nevzrušuje něják.

Reagovat
10

Strašidelnej rozdíl ve všech aspektech hry, oni proti nám vypadají jak Kanada.

Je smutný sledovat, jak jsme o tolik horší v bruslení, technice, důrazu, házíme si to na brusle, honíme to po mantinelech...sešup jako kráva

Reagovat
Greny

Ale pak mě vysvětlí proč jim to v klubech jde a brankář je vyhlasen nejlepším v lize... Ale přijdou za geniálním stratégem a jsme jak na rybníku tvl

Reagovat
10

Podle mě to funguje, protože jsou v těch klubech vždycky jen jako doplněk, hráče jako Červenka, Kovář a spol. si ty týmy můžou dovolit, protože kolem nich mají dravější a důraznější hráče a dobře se to doplňuje. Problém je, když se sejdou 4 lajny takových hráčů...

Reagovat
patas92

Doufám, že s Pešánem konečně potáhne i ten neumětel Špaček, ale asi by mě nepřekvapilo, kdyby tam smrděl ještě dalších pět trenérů.

Reagovat
Rothbard

Tam je špatně vše z naší strany.

Reagovat
Greny

Musíme si ze dvou třetin vzít to pozitivní ... Třetí třetina horší být nemůže... Tak pojďme

Reagovat
Pablos

ted do toho vlítnem a za 3 min je vyrovnáno

Reagovat
KnoxXx

konecne zmeny

Reagovat
Pablos

Nejhůř kombinující pětka zůstala pohromadě

Reagovat
Rothbard

Jak se říká syndrom bílého pláště, tak u našich to je syndrom národního dresu.

Reagovat
Greny

Ještě mě napadá on vlastně Sláva Lener nic nedela

Reagovat
Salfovic

Sklízí práce svého patnáctiletého projektu, nebo jak dlouho tam smrděl.

Reagovat
Pablos

Prohráváme o 2 góly a máme 16 střel

Reagovat
Rothbard

Máme 26, SUI 16.

Reagovat
Pablos

aha ...tak to jsem čuměl blbě

Reagovat
Miguel19

Ale nebezpečný tak 3

Reagovat
Pablos

ale Hrubec by z nich dostal 7 gólů

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

26 taky není moc a navíc nebezpečné z nich byly asi 2.

Reagovat
bobis21

Střely máme, ale je to úplně stejné jako proti Dánům. Žádná není z nebezpečné/připravené pozice, jen nahození někde od mantinelu nebo modré bez tlaku na bránu. Z toho fakt góly nepadají.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Rothbard

Hrubec by z toho góly dostal.

Reagovat
bobis21

Ne no. Kolem něj právě byli neusátle 2 Švýcaři kteří mu bránili ve výhledu a rychle doráželi střely.

Reagovat
Salfovic

Blbý je, že se Švýcaři nezatáhli.

Reagovat
Rothbard

Naši neobědvali, že nemají sílu to zvednout?

Reagovat
Salfovic

To spíš vypadá na vepřo, zelo se sedmi.

Reagovat
Pablos

Ale zdržovat čas umíme dobře

Reagovat
Chittak_LFC

Kdyby jsme náhodou snížili a 7 vteřin před koncem dá Šulák na 3:3, co bude Záruba křičet?

Reagovat
Pablos

kurva já jsem usnuuuuuul

Reagovat
smazaný uživatel

To je fakt hrůza tohle.

Reagovat
lichna.

Hrubec

Reagovat
aither

Hrubec solidně zatragédil poslední 2 zápasy

Reagovat
frankiefcb

Pešán ven.

Reagovat
Pablos

Hrubec

Reagovat
Rothbard

Hrubec včera vyklátil půlku našich reprezentantek?

Reagovat
Neon
Reagovat
Pablos

Nakonec nejhorší zápas ever, to s tím Dánskem byla ještě krása

Reagovat
naheCZ

Tak ještě dva rychle

Reagovat
Kixi Syhimour

To je holt těžké, když soupeř jenom mlátí puk do mantinelu.

Reagovat
Rothbard

Smutné, že nejlepší je naše nejstarší lajna Krejčí-Kovář-Červenka.

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
FKVZLFC

Rychlá mladá křídla

Reagovat
NathanD

Tak když nejlepšího mladého hráče Extraligy necháš doma, tak to těžko bude jiné

Reagovat
lichna.

Reagovat
Puskas

Reagovat
10

to ano, je to dost vypovídající o celkovým stavu, protože jejich hra mi i přesto nepřišla ideální, resp. to složení, polovinu času se potkávali všichni 3 za bránou soupeře...rozbít tuhle lajnu a mít vhodnější spoluhráče to mohlo trošku rozprostřít, protože ty ostatní lajny hrály už úplný hovno

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrá ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

chybí nám nějaká osobnost jako byly v Naganu. Toto je ostuda dostavat od Svycaru a Danu

Reagovat
Pablos

to s tím Naganem chápu jako srandu

Reagovat
patas92

Trapas

Reagovat
Pablos

Reagovat
Puskas

Hrozné.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Pablos

horší budou už jen otázky Vymětalíkové

Reagovat
Puskas

Ta se zeptá Hrubce, jestli některou ze střel nemohl chytit.

Reagovat
Salfovic

Možná překvapí a zeptá se ho, jestli dneska vůbec něco chytil.

Reagovat
lichna.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Rothbard

Celý trenérský tým ven! Musí to vidět sami a jit!

Reagovat
Puskas

Hned na tiskovce.

Reagovat
Greny

Přepište dějiny .. Pešan je nejhorší trenér v historii

Reagovat
Puskas

A bude směšné, pokud bude nadále jako šéftrenér.

Reagovat
Čenda

Reagovat
smazaný uživatel

Filip to dokázal! Historický úspěch!

Reagovat
cubinho

Historicky neuspech. Neni co dodavat.

Reagovat
Fakt

Konečně jsme nevypadli ve čtvrtfinále

Reagovat
Pablos

Reagovat
Čenda

Reagovat
Salfovic

Ono to dneska ani jinak dopadnout nemohlo. Výbuch Ledecké, biatlonistů a do třetice hokejistů.

Reagovat
Puskas

Krom Ledecké to bylo mj. hodně o střelbě.

Reagovat
Rothbard

I ona do jedné zatáčky přestřelila svou rychlost.

Reagovat
lichna.

Jediná, kdo z toho ale vzešla dobře je Ledecká.

Reagovat
kilobyte

Ledecká se měla vyprdnout na sjezd a jít pomoct hokejistům nebo biatlonistům.

Reagovat
smazaný uživatel

Ledecká nebyl výbuch.

Reagovat
Salfovic

A co to bylo ?

Reagovat
kilobyte

Místo jistoty (bez medaile) to zkusila risknout.

Reagovat
Salfovic

Však to je v pořádku a takové chyby k lyžování patří, ale prostě dopadlo to, jak to dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Švýcaři si to zasloužej o dost víc. My momentálně nejsme ani v TOP8 nejlepších hokejovejch mančaftů, smutný kam to dotáhli

Reagovat
Allianz_Arena

V Top 8 jsme určitě. Bylo ale jasné, že osmifinále se Švýcarskem je obrovský problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta elitní pětka je úplně jasná a to na MS vozí zámořské týmy, především USA, hráče z juniorských soutěží. Kdyby byla olympiáda v původním formátu s hvězdami NHL, byl by rozdíl mezi top pětkou a zbytkem znatelný.

Pak jsme na stejné úrovni my, Švýcaři a Němci.

Zezadu se blíží slováci, u nich nevím, jestli mají teď pár zázračných výjimečných talentů, nebo začali lépe pracovat s mládeží. Pokud to druhé, časem top 8 nebudeme.

Reagovat
kilobyte

Němci mají druhé místo z OH 2018 a Švýcaři druhé místo z MS 2018. My máme stabilnější výsledky, ale je asi lepší být jednou 2. a pak třeba 11., než být dvakrát 6.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby byli nej. z NHL, tak jsme tak 5. nebo 6. . Lepší než takto.

Reagovat
DelPiero137

Olympiada bez NHL hracov je obyc turnaj na urovni MS. Co je obrovska skoda. Clovek by aspon raz za 4 roky chcel vidiet suboje absolutnej spicky, kde by TOP5 bola uplne inde. Netrufam si povedat kde by sa zaradilo Slovensko.

Reagovat
lichna.

No nic, je na čase svolat besedu!!!

Reagovat
Salfovic

Katovnu.

Reagovat
Greny

Chybělo nám góly a doma u TV Chlapík a Gulaš hold my beer

Reagovat
patas92

extraligový MVP Lakatoš

Reagovat
lichna.

Reagovat
monty25

Chlapík určitě. To mi přišlo zvláštní hned po nominaci, že ze Sparty jedou Řepík a Sobotka, naopak produktivnější Chlapík nejede... Místo Gulaše jel Červenka, to si myslím, že nebyla špatná volba. Ale zase by třeba s Gulašem byl lepší Kovář...

Reagovat
Greny

Však místo nich neměl jet Řepík a Sobotka případně Lenc

Reagovat
monty25

Jasně, na Řepíkovi a Sobotkovi se shodneme. Neříkám, že to dřív nebyli dobří hráči, ale už jsou za zenitem...

Reagovat
lichna.

Moc se mi líbily poslední dvě minuty, ty by se měly normálně vyučovat. Přesně 30 sekund nám trvalo vymotat se z naší vlastní branky abychom si následně třemi nepřesnými nahrávkami nevytvořili vůbec nic..

Reagovat
Rothbard

Při jednom hráči navíc.

Reagovat
kilobyte

Mě dostalo, jak jsme měli přesilovku a po vyhraném buly jsme chtěli stáhnout Hrubce a hrát 6 na 4. A hned po buly přišla nepřipravená střela a nové buly.

Reagovat
frankiefcb

jo anebo nějak 2 a pul minuty dokonce a Šulák pošle přihrávku do středního pásma.

Reagovat
Neon

Reagovat
Čenda

ve třech lidech za vlastní brankou skoro půl minuty, to jsem hořel.

Reagovat
monty25

Poprvé v historii nejsme ve čtvrtfinále velkého turnaje, víc k tomu netřeba říkat. Všechno se podle mě odvíjelo od prohry s Dánskem. Pak jsme vyhráli dva zápasy vzhledem k systému turnaje prakticky o ničem a když teď zase o něco šlo, tak končíme... Tohle je jenom voda na mlýn těm, podle nichž stojí český hokej za hovno. Přitom si nemyslím, že jsme měli horší hráče nebo trenéra než třeba před 4 lety v Koreji. Ale když to ti hráči nepotvrdí na ledě, tak holt fanoušci dál marně čekají na úspěch...

Reagovat
Puskas

V 86. jsme nepostoupili ze zákl. skupiny, ale to se ještě nehrálo vyřazovacím způsobem. Ale blamáž to byla obrovská, možná ještě ostudnější vystoupení než teď.

Reagovat
monty25

Myslel jsem v historii ČR, v 86. jsem ještě ani nebyl.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to i v 80. na ZOH. Ale pořád to bylo do 8. místa. Teď ne.

Reagovat
2miguel1

Čechom keď pridu všetci z NHL napr na MS, tak su stale top favoriti ( Pastrnak Hertl Palat Voracek ) no akonahle sa hra takyto europsky hokej, patria uz do skupiny ku nam či SUI GER

Reagovat
Greny

Ale hovno .. podle mě na tom pořád tak špatně nejsme jen nás teď trénuje sebestředné namidtrovane hovado bez špetky soudnosti... S novým trenérem to bude lepší..

A Pesanovi to přeju je to karma za Říhu

Reagovat
smazaný uživatel

Přitom je reálně možné, že Pešána podrží (nebo Pešán podrží sám sebe?) do MS a všichni zmínění hráči s výjimkou Paláta plus Hronek, Zacha, Kubalík, Zadina nebo Nosek přijedou a ta šance na placku tam najednou skutečně bude velká.

Reagovat
10

Nevěřím tomu, víc se přikláním tomu, co píše Miguel...bohužel

Reagovat
monty25

Já si teda nemyslím, že je Pešán špatný trenér a osobně mi nevadí, i když je to trochu floutek. V danou chvíli jsem ho viděl jako nejlepší možnou volbu na repre trenéra. Ale holt je asi rozdíl vést klub a nároďák. Ono teda v Liberci mu to taky napoprvé nevyšlo a lidi ho tam nejdřív neměli rádi, aby je později dotáhnul na vrchol... Každopádně za trenéra mluví výsledky a ty prostě u nároďáku nemá. Proto si myslím, že by ta změna přijít měla a toho Pateru si tam určitě představit dokážu. Hlavně je to asi jediné jméno, co by připadalo v úvahu a zároveň je volný.

Reagovat
kilobyte

Mě přijde, jak vůbec neprojevuje emoce, že i hráči jsou takoví vlažní.

Reagovat
monty25

Tak to neprojevuje ani Pacina u holek a jak ho všichni chválej. Ale jo, asi je prostě potřeba tam mít bývalého top hráče, aby to víc vyhecoval. Taky proto by se mi tam líbil ten Patera. Na druhou stranu bych tam ale nechtěl třeba současné asistenty, protože pod Špačkem ta hra obránců podle mě nikdy za moc nestála...

Reagovat
kilobyte

Hele, podle mě tam nemusí lítat, řvát a radovat se. Ale když třeba vyrovnáme, nebo soupeř otočí během 13 vteřin, tak by se to podle mě mělo nějak projevit. Třeba jenom zapumpovat zaťatou pěstí po gólu. Já třeba taky nejsem emotivní, ale jako socha bych tam snad ani stát nevydržel. Buď se musí přemáhat a nebo je emočně mrtví.

Reagovat
Pablos

Já jsem třeba na to jeho hejtování už docela i alergickej ...jako oká, já ho tam třeba nechci a budu moc rád, když tam nebude. Ale to není jenom jím... vždyť ti hráči hrajou a stříli hovno... střelbu jim asi nezlepší žádnej trenér nároďáku. Z větší části za to mohou hráči, pak Pešán.

Reagovat
Salfovic

Snad nikde jsem nenarazil na názor, že bez něj bychom hráli o zlato.

Reagovat
Pablos

ale všude čtu jen že žvýká, že nemá emoce ...a to nám prohrává zápasy

Reagovat
monty25

Tak před 4 lety jsme na ZOH pod Jandačem došli o dvě kola dál než teď. Přitom bych neřekl, že je lepší trenér než Pešán...

Reagovat
smazaný uživatel

Jandač... To bola neskutočná figúrka.

Reagovat
frankiefcb

Přesně tak. Taky jsem před šampionátem neměl potřebu ho hejtovat . Za prvé extraligu skoro vůbec nesleduji a za druhé si o kvalitě našeho hokeje nedělám iluze (co opravdu sleduji je MSJ a tam je často vidět ta propast).

Ale doprdele prostě osmifinále je provar a měl by odstoupit. A argument, že Švýcaři jsou na stejné úrovni prostě není argument pro setrvání.

Reagovat
lichna.

Ale tak jde přece i o nějaký styl hry ne? Proč Říhovi nikdo nevyčítal to, že se nezískala medaile? Protože jsme hrali atraktivní hokej, byla to zábava a šlo vidět, že Říha by udělal vše pro to, aby tu medaili získal. Stejně tak předtím Vůjtek.

Pešán má na hubě strašně hodně, ale reálně u repre nic nepředvedl, stejně tak Petr v minulosti u mládeže, tam jsem očekával úspěchy a bohužel mě zklamal.

Reagovat
Puskas

Reagovat
Pablos

přesně proto ho nemám rád a chtěl jsem a chci aby tam nebyl. Jen mě už nebaví ty dokola příspěvky všude po netu ...Pešán Pešán Pešán, kluci bojovali.

Reagovat
Neon

Reagovat
Čenda

Reagovat
uff

Reagovat
Čenda

amen, kurva. Za Říhy a Vůjtka jsme hráli skvelej hokej.

Reagovat
smazaný uživatel

Říhy mi bylo líto že nepřinesl medaili. Určitě jsme si ji zasloužili za to MS. Jinak tyhle treněři aspoň měli emoce...jsem rád že už tu přezvykující krávu bez emocí snad v nároďáku neuvidím.

Reagovat
monty25

No, podle mě to bylo herně lepší za Vůjtka, i když Říha dovedl tým dál. Pod Vůjtkem na MS 2016 jsme vyhráli skupinu, porazili jsme Rusko i Švédsko (jediná prohra paradoxně s Dánskem na nájezdy), ale ve čtvrtfinále jsme proti USA dostali gól z ofsajdu a pak nevyšly nájezdy... Pod Říhou na MS 2019 se skvěle povedl úvodní zápas proti Švédsku, ale pak už to proti těm silnějším soupeřům taková sláva nebyla. Ve skupině prohra s Ruskem, ve čtvrtfinále jsme dostali papírově slabší Němce, ty jsme nakonec porazili 5:1, ale ještě po 2. třetině to bylo 1:1 a rozhodli jsme v posledních 10 minutách. Pak v semifinále s Kanadou jasná prohra 1:5 a v zápase o bronz proti Rusům jsme hráli dobře, ale Vasilevskij to zavřel a zase nám nevyšly nájezdy... Takže suma sumárum, i přes lepší konečný výsledek pod Říhou jsme pod Vůjtkem porazili víc silných soupeřů. U Říhy nám podle mě uškodilo to posazení Vrány a celá ta kauza, která kolem toho vznikla...

Reagovat
Greny

No ale celá ta sezóna pod Vujtkem ani pod Pytlákem nebyl takovej průser Pešan už neměl jet ano na OH i kdyby to měl trénovat Krejčí a Cervenka

Reagovat
monty25

Nejsem z těch, co by hodnotili sezonu podle výsledků v EHT a měnit trenéra krátce před olympiádou by podle mě nic nepřineslo. Teď ale do MS nějaký prostor je a ta změna by přijít měla. Jak už jsem psal, líbil by se mi tam Patera.

Reagovat
Greny

A někdo Vránu posadí... Někdo řekne že nechápu proč mluvil o zlatu (medaili)

Reagovat
monty25

To je taky pravda. Jako hlavně si ten trenér nároďáku musí uvědomit (což se Pešánovi podle mě moc nepovedlo), že bojovat proti novinářům nemá smysl, i když to můžou být sebevětší kokoti. To si vždycky vzpomenu na legendární rezignaci Hadamczika v hitrádiu Orion po ZOH 2014 (toho se Pešán doufám vyvaruje), aby o několik let později psal pro ty "nýmandy" blogy...

Reagovat
Allianz_Arena

To si teda nemyslím. Určitě nejsme top favorit s hráči NHL, zároveň ani nejsme s evropským výběrem na úrovni Slovenska nebo Německa, to prostě není pravda, Je to vidět pravidelně na ledě, i na výsledcích. Česko je na podobné úrovni se Švýcarskem, to souhlasím.

Reagovat
2miguel1

My mame už prakticky len europsky vyber, v NHL mame už len 2-3 hračov, no my sme už tak zohratí, že dovolim si tvrdiť, že by sme tento vaš tím porazili. Ak by na olympiade mohli štartovat hrači z NHL, nemame šancu.

Čo je ake super, že nam rastie neuveritelna generacia 04,05 rocniky. Tento rok budeme mat mozno dvoch hracov v top5 draftu a buduci draft je Dalibor Dvorsky spojovany s prvym miestom na drafte spolocne s Mičkovom

Reagovat
Salfovic

A čím to je? Nějací mimořádní talenti nebo výsledek práce s mládeží?

Reagovat
smazaný uživatel

Riešil som to hore.

Reagovat
smazaný uživatel

Bedard bude jednotka 100%. Dvorský má šancu na 2, lebo Mičkov má zmluvu s SKA a asi hneď nepôjde za more.

Reagovat
smazaný uživatel

S Evropskými hráči bez kohokoliv z NHL se hrálo po 3. na velkém turnaji. Dvakrát jsme byli horší než Němci a teď stejná úroveň. Se SR jednou lepší, jednou stejně a teď horší.

Reagovat
patas92

Právě naopak. V evropských výběrech bychom měli mít větší šanci na úspěch než když přijedou hráči NHL

Reagovat
smazaný uživatel

Ale není to tak. S nej. hráči jsme tak 6. na světě. S hráči jen z Evropy je to horší.

Reagovat
patas92

To fakt ne

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
10

s hráčema z NHL máme aspoň naději na zázrak, bez nich nemáme ani to

Reagovat
patas92

S NHL soupiskama na top5 nemáme a spíš se nám vzdaluje. V evropských výběrech bychom papírově měli konkurovat všem...Červenka, Kovář, Stránský patří mezi nejlepší ve Švýcarsku, Sedlák, Klok, Hrubec v KHL, Špaček ve Švédsku, Jašek ve Finsku (nepochopitelně chyběl) a tak by se dalo pokračovat...Pořád máme o parník lepší hráče než Dánové, Němci nebo i Švýcaři.

Reagovat
Miguel19

Než Švýcaři už bohužel ne. Tam je ta kvalita srovnatelná.

Reagovat
patas92

Nemyslím si. Oni těží hlavně ze systému a sehranosti

Reagovat
Miguel19

Od nás jsou individuálně lepší pouze Kovář, Červenka a Krejčí (ale ten jeho hokej na trojnožce už je na téhle úrovni k hovnu). Ostatní jsou na tom stejně jak Švýcaři.

Reagovat
10

Píšu to nahoře, podle mě ty hráči jsou dobrej doplněk v klubech, mají slušnou kreativitu i techniku, ale dohromady spolu v repre moc kompatibilní nejsou, nefunguje to jako dřív, protože se hokej změnil a nám ty moderní věci chybí, pak to tam tlačíme strašně na sílu, přestože to v sobě hráči nemají a je z toho pravidelně totální paskvil.

Je to imho podobná situace jako repre Anglie ve fotbale, teď to třeba platí méně, ale pár let dozadu s Lampardama a Gerrardama jim to taky nefungovalo, přestože na papíře měli silnou generaci a ti hráči byli hvězdy, jenže v klubech měli hráče, který je dobře doplňovali a eliminovali navzájem nedostatky.

Částečně to podle mě jde i na vrub nominace, nepřijde mi, že by to bylo vhodně typově složený, jak do obrany, tak hlavně do útoku.

Reagovat
uff

Evidentne nemáte a stále to neviete pochopiť. Keby máte tak ich porážate. No napríklad z Dánov už máte komplex. No verím, že sa vám začne čo najskôr dariť.

Reagovat
patas92

A to jsem zapomněl na Krejčího

Reagovat
frankiefcb

Souhlasím. S hráči z NHL je nějaká naděje na zázrak. S hráčmi s Evropy už opravdu ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Na MS s hráčmi NHL áno, na Svetovom pohári vám budú chýbať top obrancovia...

Reagovat
frankiefcb

S tím se dá bohužel souhlasit.

Reagovat
bobis21

náš nejlepší obránce Hronek by se sotva dostal do sestav většiny top týmů

Reagovat
Puskas

Reagovat
smazaný uživatel

Česi, ak by mali Ramsaya na lavičke s nerozhádaným hokejovým hnutím, by patrili medzi favoritov na medaile na týchto ZOH. Čo do kvality sú lepší ako my. V ich výbere by bol kto z našich? Čerešňák, Gernát, možno Čajkovský, Cehlárik, Hrivík a tam to končí. Slafkovského, Nemca či Kňažka by vôbec nezobrali.

Reagovat
Kily

my si v první řadě především musíme uvědomit, co vlastně chceme hrát a jaká cesta by mohla vést k úspěchu, pokud tedy něco chceme změnit k lepšímu co nejdřív. Dlouhé roky se snažíme ty nejlepší přehrát jakousi hokejovostí, posbíráme hromadu produktivních hráčů v Evropě, nejde nám to a zkoušíme to znovu a znovu a pořád nic. Nějaká očista formou poctivého hokeje plného důrazu, obrany vlastní modré a jednoduchosti by nemusela být na škodu, i když proti tomu samozřejmě hraje nekvalita obránců, s nimiž poctivá obrana dohromady moc nejde

Reagovat
uff

Reagovat
Pablos

To zase pojede ...ujel nám vlak, problémy s mládeží ....rok co rok stejný

Reagovat
10

stejná hra, stejný hráči, stejný tiskovky, stejný analýzy stejných expertů...za týden to nikoho nebude zajímat a karavana jede dál

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
jenage

Chybí kvalita, říká expert Hosták.

Reagovat
noustres

Neni motivace. Musí se najít.

Reagovat
Kaspar

Puk je kulaty, zacina se za 0:0

Reagovat
kilobyte

Puk je placatý.

Reagovat
Wambasen

Takže v tom bude ten problém

Reagovat
andrew96

Už to frčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě nikdy od zavedení play off se nestalo, že by se naši nedostali do čtvrtfinále MS nebo ZOH. Až teď. Takže tento turnaj nebude jeden z mnoha, ale výjimečný milník.

Reagovat
smazaný uživatel

S Pešanem by měl skončit hlavně i Nedvěd, to on vybral hráče, o asistentech hlavně Špačkovi ani nemluvím, ten už tam nemá co dělat dávno

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
patas92

Reagovat
Pablos

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
lichna.

Nedvěd a jeho vybírání hráčů se taky zapíše do kroniky.

Reagovat
kilobyte

Já myslel, že Nedvěd ty hráče jenom obvolal.

Reagovat
raduinho

Já myslím, že on neudělal ani to

Reagovat
Salfovic

Neudělal, to by zabralo strašně času

Reagovat
Puskas

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Kily

Reagovat
Čenda

Reagovat
martin1

Reagovat
raduinho

Já bych klidně Pešánovi dal ještě to MS. Ale Nedvěd musí od válu. Okamžitě.

Reagovat
lichna.

Na druhou stranu to mohlo dopadnout ještě hůř, mohli jsme prohrát v osmifinále se Slováky..

Reagovat
Greny

A Pešan nerezignoval musí si vzít čas... To je fakt takovej srac ...

Reagovat
Puskas

Che letět zpět za svazové peníze.

Reagovat
kilobyte

Když nemá soudnost on, tak by ji měl mít aspoň šéftrenér a okamžitě ho odvolat.

Reagovat
cubinho

Nadpis na Eurohokej.cz:

Češi marně Haasili problémy v obraně a se Švýcary to pořádně doCorvili.

Reagovat
smazaný uživatel

Den Hrubec. Pešán je Šulák.

Reagovat
Pablos

Reagovat
kilobyte

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Neon

Reagovat
Čenda

Reagovat
martin1

Reagovat
Spejbl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Greny
Reagovat
Čenda

takze uz můžeme začít?

Reagovat
smazaný uživatel

Prezident českého hokeje Tomáš Král pro @Radiozurnal1 a @RadiozurnalS : Svaz bude řešit otázku trenéra reprezentace příští týden, ve hře je i zahraniční trenér, u nás přicházejí v úvahu Václav Varaďa nebo Pavel Patera.

Reagovat
monty25

Patera Na Varaďu to nevidím. Do konce sezony je v Třinci a pak jsem něco zaznamenal, že chce možná odejít někam do zahraničí. Navíc mi přijde, že to je podobně jako Pešán spíš trenér pro klub než nároďák, byť měl dobrou hráčskou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

viete mi pls toto vysvelit :

komentator povie normalne napr Chelios ale oficiálne vedení je ako Kailioosi Jieke na ofiko súpiske Číny - oni si museli zmeniť mená alebo prečo je iná súpiska ?

Reagovat
bobis21

Číňani si ty zahraniční hráče přejmenovali, ať to vypadá že hrají číňani

Reagovat
smazaný uživatel

to práve neviem že či sa reálne premenovali v CN alebo je to len kvôli olympiáde. normalné na stránke OH majú aj kolónku previous name :

Previous names:

Jake Chelios

Reagovat
bobis21

Jo takhle, tak to nevím jestli se i přejmenovali v dokladech, to předpokládám ne. Ale v soupisce mají ta nová jména no ...

Reagovat
Salfovic

Museli si nechat i sešít oči.

Reagovat
Pablos

a vstoupit do strany, odstranit tetování a vzít si Číňanku a splodit malého Maa

Reagovat
kilobyte

Prostě Jebing no.

Reagovat
smazaný uživatel

gratulace k nejhoršímu turnajovému výsledku všech dob

Reagovat
CHONG

Nevím no, hokej moc nesleduju, takže můj názor asi není úplně relevantní, ale byť na mě Pešán působí krajně nesympaticky, tak nevím, jestli je ten hate na něj úplně oprávněný, když Češi neudělali placku z OH nebo MS snad už 10 let.

Reagovat
Neon

V roce 2019 pod Říhou prohrála repre zápas o bronz na nájezdy. Další MS, loni pod Pešánem byl postup do čtvrtfinále vlastně jen díky tomu, že Švédové byli ještě víc marní než naši a utrhli si ostudu a nepostoupili ze skupiny. A letos? Ani jedna výhra v základní hrací době za celou sezonu. To je prostě hrozný.

Reagovat
Čenda

za Říhy i Vujtka to byl parádní hokej a medaile nebyla hlavně proto, ze byla trochu smůla nebo byl prostě top soupeř. S Pesanem historická šňůra, historická prohra s Dány i historickej neúspěch na velkým turnaji. Nedekujem, odejděte. Rychle.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
CHONG

A nemůže to být spíš tím, že Říha byl tak dobrý a ne Pešán tak špatný?

Reagovat
Neon

Nebýt pešán špatný trenér pro repre, tak to spadlo zpátky na klasiku předtím, čtvrtfinále jistota a pak se uvidí. Ale loni už to byl skoro historický výbuch ("je to hnus, nedá se na to dívat, není tam nic") a letos už úplně.

Reagovat
CHONG

OK, díky, jak říkám, moc tomu nerozumím, tak jsem se rád nechal poučit.

Reagovat
Čenda

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Čenda

Ten hejt je především proto, ze on dlouho předtím sam rikal, jak je to na picu (to mel vcelku pravdu) a ze on by to dal do kupy atd, přičemž za Pesanem (a Nedvedem) jsou nejhorší nominace, předváděná hra, nálada i výsledky. Hodně ve zkratce řečeno. Za mě zaslouzenej hejt. Je to arogantni picus.

Reagovat
Greny

Sklízí co zasel jen pro příklad je tam dve sezóny

Před jejím z poháru EHT - Ruska nominace je degradace turnaje(když vzali hráče pod dvacet let) kluci pak jeho výběru další trojku a celej turnaj vyhrali

Vrána před MS přijel jsem si proto zlato .. Pešan : nechápu proč nás tím dostal pod tlak

Teď v prosinci když to ještě vypadalo že pojedou hráči z NHL vzal Gulase aby se ukázal zda má na nominaci... Borec v té bude nejlepší v kanadském bodování celého turnaje ale na OH se nakonec nevesél do výběru Evropy ale musel se ukázat kdyby jeli hráči NHL zda je tam pro něj místo

Pak tam říká že trénovali přesilovky a po zápase... Přesilovky jsme hráli profesorsky.. navíc on nikdy za nic nemůže vždy jen hráči ..

Reagovat
fabec1222

Kanada má snad ty nejhnusnější dresy, co jsem kdy viděl Jinak ta Čína mi nepříjde až tak úplně marná, čekal jsem to horší. Je mi jasný, že Kanada tam nejede na 100%, ale je třeba škoda, že Čína nedala na začátku ten nájezd, kdy by šla do vedení

Reagovat
Pablos

ty Český zvolil The Atletic jako nejhezčí dresy celé historie Olympiády.

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni se rozplývali, ale mě to bílé véčko hned pod krkem hrozně sralo.

Reagovat
Pablos

no taky mi to přišlo blbý... ale ono to véčko mají všechny repre co jsem viděl... nebo jsem měl štěstí, že všechny byly od nike ...nevím. Jen tedy spíš když už bylo bílé tak mělo být bílé hlavně i to okolo a né šedé, pak to hodně svítilo no.

Reagovat
Salfovic

Ta bílá mozaika byla taky strašná.

Reagovat
jenage

Škoda, že tam nehraje ten výběr, co hrál tehdy u nás druhou ligu a schytával 15 gólů za zápas.

Reagovat
Jajinek

Dnešní velice smutný deník hotov:

https://www.facebook.com/Jajinek68/

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se nehrají i zápasy o umístění na 9. - 12. místě, byla by to asi jediná historická příležitost zahrát si s Čínou.

Reagovat
Pablos

Akorát bych změnil tady titulek... Je proč se Číňanů bát.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
lampas

Vypadalo to přesně tak, jako Pešán působí na střídačce. Bez elánu, nasazení... Už po zápase s Dánskem bylo zřejmý, že tenhle tým není vůbec vhodně sestavený pro soupeře s urputnou defenzivou. V podstatě tam byl samý druhořadý dědek a hračička, něco jako když českou fotbalovou reprezentaci postavíš na Dočkalovi, Hušbauerovi a Kopicovi. Proti Rusku to vyšlo dobře, tam ten tým na ně byl složený dobře, jinak velký provar dvojce Nedvěd/Pešán.

Jako trenéra ideálně vidím Varaďu, jinak bych se nebál snít o tom, že by časem reprezentaci převzal sám Jágr, až se vysere na hraní.

Reagovat
Rothbard

Být nejlepší hráč neznamená být nejlepší trenér.

Reagovat
kilobyte

Jágr podle mě na trénování mít nikdy nebude a asi to ani nebude zkoušet. Proto možná hraje tak dlouho.

Reagovat
fabec1222

Tak podle mě hraje spíš taky kvůli sponzorům a marketingu obecně. On je strašný lákadlo pro lidi, co by do Kladna měli nasypat peníze, a ti ho budou chtít prostě vidět i na ledě.

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vidíte zajtrajšie zápasy? Mariánson, Švédsko, Fínsko, predikcie?

Reagovat
smazaný uživatel

inak, Marián, nový článok?

Reagovat
stas87

Ma to zmysel? Sak ked vzdy cesi vypadnu, diskusia je mrtva.

Svedsko prehra, neverim im, Kanada ma viac hracov schopnych dat gol ako Svedsko. Zatial im idu presilovky, to ich dost drzalo nad vodou, ked toto odide tak je s nimi koniec. V podstate sa ukazuje, ze Svedsko nema v europe az tak skvely tim, ale to plati dlhodobo o nich. Spomen si na rok 2013 a prijazd Sedinovcov. Bez nich by to nikdy nevyhrali, s nimi v zostave su tusim posledny vitaz majstrovstiev sveta na domacom lade. Pred zaciatkom som to pisal a zopakujem to, pre mna je postup do QF uspech, dalej su tam lepsi superi a nikdy sa neoplati podcenit NA. Ciel splnili, uhrali si to a aj ked to budu sami svedi vnimat inak, ja tam proste nevidim nic k tomu, abyn napriklad hrali finale. Na to hlavne nemaju trenera.

Finsko pojde dalej, najneskor v tretej tretine budu svajciari tahat nohy, fini maju den navyse k dobru. A povedal by som, ze tu najväcsiu krizu si uz prezili v derby. Pod Jalonenom tie playoff zapasy zvladaju na 1-2 goly vyhravat, rozhodnut mozu z presilovky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ti dám ze diskusia mŕtva, ty patriot . Ak vyhráme, robím nový článok. Si strašne prísni na Svedov mi to príde. Postup do QF nie je úspech, to nepreháňaj. To je pre nás či Danov.

Snáď máš pravdivé, co sa týka Fínov, ale Švajčiari im budú rozhodne viac zdorovat ako napr. my...

Reagovat
smazaný uživatel

*prísny

Reagovat
smazaný uživatel

*pravdu, ok, nebol som prebraty

Reagovat
smazaný uživatel

Gernát, Čerešňák a hlavne Slafko sú vynikajúci .

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stále je zakončenie slabina Slafka?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda tvl

Reagovat
smazaný uživatel

Buly je strašné, Hrivík je cistorkvne ľavé kridlo. Mišo Handzuš mi tam chýba ako asistent.

Reagovat
smazaný uživatel

Kelemen vynikajúci v súbojoch proste. Slafko, no to je parádna technika.

Reagovat
smazaný uživatel

Dosť nervy tento hokej.

Reagovat
masina_LFC

Pome ešte! Btw vôbec nezávidím ľuďom, ktorí vstávajú každé ráno o 5 do práce

Reagovat
smazaný uživatel

Já vstávám dobrovolně něco po 5 Ráno udělám víc práce než kdybych to nechával na později...takhle mám padla před obědem

Reagovat
smazaný uživatel

Na ČT bude jen SVK - USA ? na Rusko asi teda nepřepnou pak ?

Reagovat
10

jestli Slavkovskýho tipují reporty na 6. - 8. místo draftu, tak bych chtěl vidět ty hráče před ním

Reagovat
smazaný uživatel

Hrá neuveriteľne kvalitne, defenzívne Tps mu nepridáva ..

Reagovat
10

co tam hraje za lajnu?

Reagovat
smazaný uživatel

Tretiu.

Reagovat
smazaný uživatel

Plus v TPS je veľa talentov, cca 10-12 IT má a veľa defenzívnych úloh, ale je vidieť, ze mu to pomáha, komplexný balíček.

Reagovat
10

to jo, ono mu to prospěje

Reagovat
stas87

Lundellovi prave tento styl hry umožnil získať miesto vo Floride, časom to bude 2C jak vínko. Aj jed TPS nehra ofenzívne, pre jeho vývoj je to daleko lepšie ako keby len útočil a nedostal do seba defenzívne základy hry.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi máš pravdu, len sa smejem, ze keby je produktívnejší, tak možno by bol vyššie v drafte, ale to skôr platí pre hráčov zo severoamerických junioriek

Reagovat
smazaný uživatel

To su nervy tesne jak rit.. dokonca sme herne lepší a aktívnejší, ale nepadá to...

Slafko aj Beniers tyčka. Axh jaj, pome este

Reagovat
smazaný uživatel

To, čo dokáže Ramsay vydolovať z priemerných hokejistov, to je až neuveriteľné. Ešte keby chcel zostať viac ako aktuálnu sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Koniec....? Ach jaj

Reagovat
10

gooooooooooooool

Reagovat
penepi

POMEKURVAAAAAA

Reagovat
cubinho

goooooooool!!!

Reagovat
Greny

Joooooooo goolk

Reagovat
smazaný uživatel

Uff, nemám hlas

Reagovat
O.Giroud

3vs3 v takom zapase bezte nekam, to su nervy

Reagovat
10

masakr, zábavnej hokej

Reagovat
smazaný uživatel

neuveritelne, predlzenie v zapasoch o vypadnutie a 10 minut 3na3, to moze vymysliet len idiot

Reagovat
Greny

Finále by bylo dvacet ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jo ale bylo hodně dobrý to prodloužení

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
andrew96

Už to není tak šílené jako na začátku, týmy se s tím naučily hrát. Byť je stále otázka, jestli má takový prvek rozhodovat v play-off.

Reagovat
smazaný uživatel

Uffff nemám hlas uz z tréningu a xo teraz

Reagovat
smazaný uživatel

Rybár neskutočný

Reagovat
Neon

najíždět si na kličku doleva zleva

Reagovat
10

to jsou zatím strašný nájezdy

Reagovat
cubinho

Cehlooooooo!!!

Reagovat
Greny

Gratulace se zaslouženě snad ještě jednou vyhrajete

Reagovat
10

hezky, bratia

Reagovat
Neon

Hezký

Reagovat
smazaný uživatel

S TYMTO TÍMOM?

Ramsay, to je neuveriteľné

Reagovat
Greny

Úplně bych neřekl že je to neuvěřitelné

Reagovat
smazaný uživatel

Štyria hráči zo svk ligy, štyria - piati z ceskej, dvaja dorastenci, veľa hráčov bez formy, ale so systémom, bojovnostou a aktívnou prácou! Tak to má byť. Ramsay konečne žnie ovocie. Toto sa nedeje každý deň.

Reagovat
Greny

To je tvůj pohled ... Můj pohled naopak dobře vyvazenej tým narozdíl třeba od toho našeho :)) ..

Jako je to divný ale já vám věřil od začátku turnaje a i víc nez nasim

Reagovat
smazaný uživatel

To není divný

Reagovat
smazaný uživatel

Ďakujem, ale chápeš, kvalitatívne tam nepatrime. Každopádne nikdy neprestanem fandiť samozrejme, aj ked sa nedarí.

Reagovat
Greny

To si nemyslím ... I u vás v lize a u nás se najdou hráči stavěný na mezinárodní hokej jen u vas jeli u nás ne...

A musím se teda pochválit ... Psal jsem že budete černý kůň turnajem

Reagovat
smazaný uživatel

áno, je to tak

Reagovat
penepi

Reagovat
smazaný uživatel

Krása. Slafko je neuveriteľný.

Reagovat
fabec1222

Nagano vibes...

Reagovat
cubinho

Dulezite, ze rozhodl byvaly Bruin!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Zaschrona

Reagovat
fabec1222

A teď postoupí ještě i Dánsko

Reagovat
masina_LFC

Parádička dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejportal spadol

Reagovat
smazaný uživatel

Takže už nám zostanú len analýzy Vinca Lukáča na pluske. Nevadí, však mu vychádzajú.

Reagovat
smazaný uživatel

Vinco.nesmie chýbať

Reagovat
vladis271

už ma nebaví vstávať o 5tej ked zrovna nemusím. Snád bude semifinále neskôr.

Reagovat
smazaný uživatel

Jeden zápas v pět a jeden ve 2.

Reagovat
vladis271

Reagovat
smazaný uživatel

Tak asi budete hrát od těch dvou hodin

Reagovat
smazaný uživatel

Případně na finále budete muset vstávat ael zase

Reagovat
vladis271

ach jaj

Reagovat
smazaný uživatel

Hokejportal spadol

Jabnute otázky Barbory Ziacikovej

Reagovat
smazaný uživatel

Jebe mi, eufória

Reagovat
Greny

Napadení hackerů jak u české televize

Reagovat
alcantara

Tak ta je tam max na jebacku

Reagovat
smazaný uživatel

Ch s kým?

Reagovat
smazaný uživatel

Hajko

Reagovat
smazaný uživatel

ten nie je ženatý?

Reagovat
smazaný uživatel

Tuším je.

Reagovat
smazaný uživatel

Hm, píš Pm ked tak

Reagovat
alcantara

Matej

Reagovat
smazaný uživatel

akože hraca co dohral zapas sa opytat ci vie co sa deje na slovensku ? co by sa pice robilo na slovensku o 7:30 ráno....

Reagovat
smazaný uživatel

Keby jedného. Ale 5 po sebe. A čo na to hovorí rodina

Reagovat
alcantara

Vsetci nadrbani v senku od 5. predsa.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
vladis271

mi bolo trápne za nu.

Reagovat
smazaný uživatel

alebo "Pri mikrofóne náš národný hrdina"

Reagovat
vladis271

Reagovat
masina_LFC

To dievča neviem odkiaľ vytiahli, ale aspoň tie otázky by jej mohol písať niekto normálny

Reagovat
smazaný uživatel

USA neboli v ničom lepší, proste len dali o jeden gól. Naši chlapci sa nemajú za čo hanbiť, hrali výborný hokej po slabšom úvode na šampionáte.

Snaha a kvalitné výkony sa nedajú nikomu uprieť, ale viac sa čakalo od lídrov ako Hrivík, Hudáček, Jurčo a asi aj Cehlárik, formu nemal ani Pospíšil. Slafkovský absolutorium za tento šampionát, hral bravúrny okulahodiaci, celoplošný, komplexný a technický hokej.

Toto som mal rozpísané 4 min do konca základnej hracej doby

Reagovat
smazaný uživatel

brutálne pripravený tím. Sústredený výkon. Trošku nám dnes odpúšťali rozhodcovia. Od 10. minúty sme boli skutočne lepší tím.

Reagovat
uff

Reagovat
monty25

Totéž co Slováci jsme prožívali my před 4 lety v Koreji. Taky čtvrtfinále proti USA, taky 3:2 po nájezdech, akorát Francouz místo Rybára a Koukal místo Cehlárika...

https://www.livesport.cz/zapas/Q3RTAfgC/#prehled-zapasu/prehled-zapasu

Tak přeju Slovákům, aby v těch bojích o medaile dopadli líp než tehdy my.

Reagovat
Rothbard

Kdo byla ta žena vedle Ramseyho?

Reagovat
Puskas

Pěkně Slováci, udělejte si z toho své Nagano.

Reagovat
Greny

Jinak to srovnání Ramsey vs Pešan je do očí bijici...

Jeden Slováky postupnými krůčky práci a systémem táhne nahoru .... Druhý to stejne ale opačným směrem a mnohem rychleji..

Byt novinář tak ho po návratu vytrolim a zeptám se kde Ramsey vzal kvalitní hráče a zda našemu výběru nechybělo víc zkušeností když jen doma zůstali Jágr, Plekanec, Šmíd, Viktor Hubl

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
martin1

Reagovat
frankiefcb

Kdo je vůbec kandidát místo Krále do vedení hokeje? Mně by se osobně tam líbil i Had. On by byl i schopný bafuňář a hokeji rozumí.

Reagovat
Greny

Zatím nikdo nenašel koule... Hlavně ať to není Dedek

Reagovat
frankiefcb

no tak to je super. Chceme se zbavit žáby na prameni, ale nikdo nemá koule na to tam udělat pořádek. Takže klasika, každý bude říkat, jak se to má dělat správně, ale nikdo nebudemít koule tam udělat pořádek. Paráda

Reagovat
Greny

Tak ono moc lidí asi není co by tomu chtěli věnovat tolik práce .. mě nikdo nenapadá možná fakt ten Had, možná by tam mohl nějaký bývalého hokejista třeba Eliáš nebo fakt těžko rici

Reagovat
Greny

Nebo Vrbata treba

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
fabec1222

Eliáš včera ve zprávách říkal, že to chce lepší práci s mládeží, kde jsme zaspali, že je to běh na několik let, a musí se začít líp pracovat na všech úrovních Takovýhle revoluční novinky tu ještě nikdo neprezentoval

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak SVK jde na Kanadu nebo Švédsko ne ? Koho by Slováci radši ? Asi Kanadu co ?

Reagovat
Greny

Na Finsko ne?

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

O dvojicích pro semifinále rozhodne pořadí po základních skupinách.

jo aha jsem to nedočetl takže Finsko....no to nevím To nevidím moc růžově.

Reagovat
smazaný uživatel

Ideme na Fínsko a chcem Fínsko

Reagovat
O.Giroud

Kludne aj Svedsko, najhorsie je Finsko no ale raz to proti nim uz musi vyjst

Reagovat
penepi

Určite sú favoriti, ale zo všetkých možných súperov pre mňa aktuálne najprijateľnejší. Hokej s nimi hrať vieme, v tom prvom zápase sme mali viac z hry, navyše teraz už máme v bráne Rybára. Treba byť efektívnejší a pripraviť sa na protitútoky, ale už to musíme proti ním kurva zlomiť.

Reagovat
smazaný uživatel

tiež si myslím, že sme proti nim hrali fajn. Len tie chyby boli absolútne šialené. A efektivita tiež. Ak budeme sústredení v obrane, tak kľudne môžeme vyhrať

Reagovat
Detective

Gratuluju Slovákum. Přál bych jim jejich "Nagano", rozjetý to maj stejně. Nejdřív USA, pak fiknout Kanadu a nakonec Rusáky. Sice ne moc pravděpodobný, ale proč ne a bylo by to super.

Reagovat
raduinho

Slovenskoooo vytahuju vlaječky

Reagovat
Jajinek
Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A prečo je podľa teba Pospíšil top EU hráč a napr. Čerešňák, Čajkovský či Gernát čo?

Reagovat
penepi

Takže zas 5.10

Reagovat
smazaný uživatel

Na sázkovkách mají napsáno 14:10

Reagovat
penepi

Ja som pozeral flashscore a wiki, ale teda ešte to nie je oficiálne určené.

Reagovat
Salfovic

OT: Ale využiji toho, že už tu jsou jen Slováci Jaký je váš názor na tento článek.

https://www.aktuality.sk/clanok/hfz8b7c/priblizne-tak-dlho-ako-rusko-okupuje-krym-prebieha-na-slovensku-hybridna-vojna-nazor/

Reagovat
smazaný uživatel

Hybridná vojna z oboch strán, veľmi zjednodušene napísané, tu prebieha aj dlhšie

Reagovat
smazaný uživatel

https://www.eurofotbal.cz/clanky/oscar-by-rad-reprezentoval-cinu-472233/

nový článok...diskusia hokej, ZOH, v semifinálne Finsko - USA a Švédsko (Mariánson neveril) a Rusko.

Reagovat
fabec1222

Je to nutný? Zbývaj 4 zápasy

Reagovat
smazaný uživatel

je tu veľa komentárov a nenačítava sa to tým pádom ideálne

Reagovat
smazaný uživatel

to usa tam, preklep

Reagovat
Jajinek

Deník z dneška hotov:

https://www.facebook.com/Jajinek68/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele