Podle Osoria k porážce Mexika přispěly i zbytečné časové prodlevy

02.07.2018, 21:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
dinss

Reagovat
ratusek

Reagovat
johan14

Mali dohrať desiati. Layun sa zachoval sko debil, za toto mala byť červená. Nechapem, že to pri videu nevideli. Na ORF to opakovali 10 krát a stále to bola jasná redka, zhodli sa na tom všetci v štúdiu.

Reagovat
TheMally11

Neymar měl za to divadlo co předvádí každý zápas dostat už distanc na roky. Tohle je horší než doping! Hrozně to sráží fotbal to co předvádí ta herečka! Chtěl bych ho vidět jak se tvářil, když mu dělali ty kérky! Ten musel brečet jako dítě!

Reagovat
Frantszek

to byl v celkové anestezii

Reagovat
anarchochuligan

Miguel Layún měl toho brazilskýho cigáňa kopnout do hlavy, pak by aspon nefilmoval. Doufám že, ho někdo sestřelí tak aby do konce života už na trávník nevlezl. Fotbal je pro slečinky, RUGBY pro chlapy

Reagovat
Seydou Doumbia

hele fakt si myslím že nějakému hráči jednou rupne v bedně a předvede na něm nějaký likvidační zákrok za který třeba dostane stopku na několik duelů, ale toho hráče fakt pošle do nemocnice

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak u Neymara hrozí skôr zranenie keď simuluje ako pri samotných zákrokoch naňho...každopádne úmysel tam bol od layuna jasný, škoda že to prevedenie nebolo ideálne...

Reagovat
Pokahontas

Nesouhlasím s trenérem,že sudí byl moc úzkostlivý,naopak si myslím,že byl v řadě případů k faulům příliš benevolentní a netrestal je dost důsledně.

Ale s těma prodlevama naprostej souhlas-ten megasimulant Neymar je kapitola sama pro sebe,Gilberto Silva to taky ,,krásně" natahoval.Což o to,ať si ležej,ale proč se kvůli tomu přerušovala hra?Neymar ležel za čárou,tady k tomu nebyl absolutně žádnej důvod,a Silva byl asi dva metry od čáry-taky naprosto neopodstatněné nechat ho ošetřovat na hřišti.

Reagovat
PP

tento rozhodčí výborně pískal i to první utkání..

Reagovat
smazaný uživatel

Pokiaľ ten magor Neymar nebude za toto dištancovaný, tak s tým neprestane.

Reagovat
smazaný uživatel

neymar by mal dostat dozivotny distanc ved on simuluje este viac ako ronaldo

Reagovat
Ross Geller

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele