Podle kouče Kamerunu je organizace šampionátu katastrofální

31.01.2008, 10:19
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (15)

Přidat komentář
Kily

je to docela sranda, ale Afrika na tohle může hodně doplatit. Je to výstraha především pro JAR, kdyby se něco podobného stalo i při mistrovství světa, tak Afrika hodně dlouho nedostane pořadatelství MS

Reagovat
alias

A počkejte až se za čtyři roky bude konat africký šampionát v Gabunu a Rovníkové Guinee 2012. To se teprv budou dít věci

Reagovat
smazaný uživatel

nebo v gronsku spolocne s islandem

Reagovat
alias

To ale není žert. V roce 2012 bude opravdu Mistrovství Afriky pořádat společně Gabun s Rovníkovou Guineou! Akorát nevím kde to tam budou hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Rovníková Guinea a Gabon jsou dvě hodně zajímavé země. Schválně, jak myslíte, že podle údajů CIA vypadá pořadí zemí pdole HDP na hlavu (přepočítáno podle parity kupní síly)?

1. Lucembursko... 7. Irsko, 8. USA, 9. Rovníková Guinea (skoro 2x víc než Česko) V devadesátých letech tam objevili neskutečně obrovské (vzhledem k rozloze) zásoby ropy. No ale zemi šéfuje jeden hodný pán, jmenuje se Obiang, který si z příjmů z ropy trošičku ukrajuje, a tak má dneska ten pán pravděpodobně majetek větší než 1mld USD. Těžko říct, kde by Rovníková Guinea mohla být, kdyby ten Obiang nebyl taková svi*ě. Podle indexu kvality lidského života (HDI od OSN) je Rovníková Guinea jen na nějakém 13. místě v Africe.

Případ Gabonu je podobný i když ne tak flagrantní jako u Rovníkové Guineje. Gabon nemá těch zásob ropy tak moc jako Rovníková Guinea, nerozkrádá se tam tak šíleně moc a do infrastruktury a těchhle věcí putuje větší poměr peněz. Gabon se na africké poměry má dost slušně, ale mohli by na tom být mnohem lépe. V Gabonu totiž demokraticky šéfuje pan Omar Bongo a to už od roku 1967 myslím. Nevím přesně. No nebýt thajského monarchy a britské královny tak je po Castrovi nejdéle vládnoucím člověkem na světě :-)

Takže jakpak asi tyhle dvě země mohly získat pořadatelství Mistrovství Afriky? Obálková metoda :-)

A co fotbalová kvalita těchto zemí? V poslední kvalifikaci na Mistrovství Afriky skončily obě druhé ve svých skupinách. Za Gabon hraje pár lidí ve Francii první ligu, Za Rovníkovou Guineu jen Rodolfo Bodipo v La Lize, jinak všecko nižší soutěže.

Reagovat
smazaný uživatel

Kvalitní rozbor !

Reagovat
Radin

drsný no:-))

Reagovat
smazaný uživatel

pekne :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nevite nekdo co se deje s livescore.Mam to na telefonu a kdyz to nacte ukaze se mi tam jen vypis statu a o par radku loading.Abych se neceho dockal bych si musel vzit dovolenou.Jak to jede vam co mate pocitace a nevite kde bych si mohl stezovat popripade se informovat.Bez toho je nuda a teletext to neni ono.Dik cau.

Reagovat
smazaný uživatel

nevi,taky by me to zajimalo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně to je nedůstojné na takovémto turnaji. Afrika má co dohánět a samozřejmě nejen v zabezpečení fotbalového mistrovství. Zkrátka šlendrián, chybí disciplína.

Reagovat
smazaný uživatel

At si nestezuje,zase jim pripiskavaji rozhodci.

Reagovat
smazaný uživatel

Uz vim co je s tim livescorem.Jednoduse ho zrusili a za par tydnu ma byt nejaka PDA verze.Jsem pekne nasrany a znechuceny jednou je to internet platim za nej hlavne k vuli tem vysledkum.Myslim si ze to neni pocitacove nejak slozite aby to neslo do mobilu za 6000,-kc.To je tak na jednu na frnak!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele