Podle Fantiše stojí za prohrami Příbrami spíše útok než obrana

04.11.2018, 11:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (27)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Příbram je v současné chvíli absolutně nejslabší tým v lize. Obrana dělá hrozné chyby a absence Slepičky totálně roztříštila defenzivu. Navíc trenér vůbec neumí reagovat a zápas, co zápas dostávají výprask. K tomu všemu alibisticky tvrdí, že nechce ustoupit od své ofenzivní hitparády. Tenhle vlak jede zpět do druhé ligy, pokud se tam situace výrazně nezmění.

Reagovat
veikko

Včera jsem viděl jen první poločas, ale troufnu si říct, že za tuto prohru opravdu může útok. Jak tam vyřešili několik těch brejků, to bylo, jak komentátor hezky poznamenal, do silvestrovského sestřihu. Měli vést v poločase 3:0 a bylo by hotovo.

Jinak s tvým příspěvkem souhlasím. Pokud budou takhle pokračovat, jsou největší kandidát na přímý sestup.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ona obraná fáze není věc jen tří, čtyř nebo pěti obránců, ale celého týmu. O produktivitě ofenzivy asi nemusí být řeč. Dokud tam byl Slepička, tak to nějak fungovalo, po jeho zranění tam chybí ta kvalita co podrží míč, ustojí souboj a podobně.

Nicméně pokud inkasuješ zápas, co zápas 3-6 branek, tak nemůžeš očekávat, že jich dáš více. Jenže Csaplár tohle nejspíš pořád nechápe. Ono ne nadarmo se říká, že se musí začít od obrany.

Reagovat
veikko

Já třeba ani nerozumím, proč vyhodil z brány Švengera, který je sice magor, ale rozhodně je lepší než ten Kočí, co tam teď chytá. Dále takový Soldát mi přijde, že na ligu vůbec nemá, Tregler sice možná má talent, ale potřeboval by k sobě ještě někoho zkušeného, protože vyrábí nehorázné chyby. Ten Antwi na beku je akorát rychlý, ale neumí bránit.

Navíc už Příbram není mix mladíků a zkušených hráčů, ale momentálně jen mladých, nekvalitních a nezkušených hráčů.

Reagovat
smazaný uživatel

Lépe bych to nenapsal. Přesně jak říkáš, tomu týmu chybí zkušenost a nějaká vyzrálost. A je to vidět jak vepředu, tak v zadu. A pokud něco na začátku sezony fungovalo, tak teď absolutně ne. O to mi víc připadají prohlášení trenéra uhozené. Tady je potřeba pokoru a začít úplně od začátku a několik zápasu sice nekoukatelně, ale utlouct a tím si zvednou sebevědomí ti mladí, než že sice budou hrát jakoby hezký fotbal, ale víkend co víkend dostanou naloženo.

Reagovat
Kepy_FCB

Starka to ještě zachrání, uvidíte.

Reagovat
smazaný uživatel

Csaplará bych nechal, zatím jsou v "pohodě" na 7-8. místo ztrácí tři body. Nechal bych ho experimentovat, alespoň nějaký osvěžení domácí ligy.

Reagovat
smazaný uživatel

toto je totální antistřelec a antikanonýr...snad největší v lize...taková porce utkání a taková neproduktivita...vůbec se divím, že něco takvého, odehrálo tolik utkání

Reagovat
veikko

Je to křídlo, navíc věčně zraněné. Talent měl, zničila ho hlava a zranění. Soutěž o největšího antikanonýra by musel vyhrát někdo jako Kraut, Třešňák, Pavel Černý, možná ještě Karel Kroupa ml.

Reagovat
smazaný uživatel

no já mám před očima jeho neproměňování šancí..a to všude, kde byl..aby dal gól, potřebuji 356 gólovek

Reagovat
veikko

Pořád aslespoň nějakou promění. Ti výše jmenovaní byli ještě o level jinde. Hlavně Kraut a Třešňák. To byli fakt plejeři maximálně na zalepení sestavy.

Reagovat
Raul07

Kraut, Třešňák a ještě ten blonďatej útočník Baníku, to byl taky neuvěřitelnej palič...ale nemůžu si vzpomenout na jméno

Reagovat
AjaxFans

Nemyslíš toho borca, co hrával v Baníku jako žolík a pak přestoupil do Zlína?

Reagovat
smazaný uživatel

Žůrek? To snad ne! Ten byl vynikající.

Reagovat
AjaxFans

Jo,na to jméno jsem si nemohl vzpomenout.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako nepatřil mezi nejproduktivnější hráče, ale většinu zápasů odehrál z lavičky jako střídající hráč, který byl velice platný v závěrečných minutách. Určitě bych ho nesrovnával například Fantišem a dalšíma.

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi.

Reagovat
Raul07

Varadi!!!!!!!!

Reagovat
Zark

u fanoušků baníků té doby to ale stačilo k tomu, aby byl jejich modla

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hlavně jeho životospráva nebyla nejvzornější. Když už se mu celkem začalo dařit v Baníku, tak došel nalitý. To se vše na něm podepsalo.

Reagovat
veikko

Vím, já jsem to shrnul pod tu hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale paradoxně Pavel Černý ml. teď v Pardubicích dal za sezónu a půl více gólů než za celou svojí kariéru.

Reagovat
Snatus

Černý je v 2. lize golový, jemu vždy nevyšla sezona v 1. lize.

Reagovat
Raul07

Jo Třešňák to je taky legenda, nikdy nezapomenu, jak chtěl střílet, a uletělo mu to tak moc, že z toho byl neuvěřitelnej centr na gól

Reagovat
Blasphemer

to si pamatuju

Reagovat
Raul07

Fakt legendární moment se myslim nejdřiv chytal za hlavu a pak dělal, jakože to chtěl joo Třešnis to byl šutér

Reagovat
kilobyte

Jestli to budou brát takhle a nezlepší obranu, tak v lize končí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele