Podle expertů MS ukázalo, že fotbal ušel velký kus cesty vpřed

14.07.2014, 20:31
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (30)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Jsme pořád jen lidi a lidi mají někde svoje hranice. Takže ti, kteří jsou vyspělí fyzicky i takticky a psychicky se už nemají kam posouvat. Vlastně stagnují. A týmy, který nebyly tak vyspělý, se dostahovaly a dotahují.

Reagovat
smazaný uživatel

I ti nejlepší se zlepšují...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A proto bylo tolik výsledků 0:0 po 90 minutách?

Reagovat
smazaný uživatel

Tenhle rok 11x, v roce 2010 i v roce 2006 jenom 8x.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Výsledek nijak neovlivňuje kvalitu utkání

Reagovat
smazaný uživatel

No... když to porovnám s jinými MS, tak ve většině těch případů u 0:0 se alespoň hrál fajn fotbal.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
Ebola SVK

to hovorte Brazilčanom.....že futbal šiel kus dopredu. Kanáriki leteli špatným smerom a očividne zablúdili. Brazilský team spred 10 či 15 rokov by s týmto vytrel podlahu do sucha

Reagovat
smazaný uživatel

Proč neodpovídal expert Csaplár?

Reagovat
Liquid

za to výkon a celkové studio ČT bylo naprosto nejslabší za dobu co pamatuji, tolik nepřesností, neprofesionality, absence i základní matematiky, myšleno tak, že se komentátoři či experti vydávají za postupujícího někoho komu průběžný stav nestačí, včera taky nebylo moudrý, když tam pán mluvil stále o Západním Německu jako o současném Německu

Reagovat
smazaný uživatel

Ty komentátoři a "experti" fakt hrůza no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo,ty komenty naprostý des,nej byl Taborsky a jeho "Alderfírer" a pak ti dva mentaci co furt rvali "No goal,no goal"

Reagovat
smazaný uživatel

"Najednou na hrotu vyplave stoper, bek je vysoko nahoře."

Reagovat
smazaný uživatel

Na formalitu se vy*er ...dulezite je co tim chtel basnik rici

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně David Luiz tam vyplouval docela často.

Reagovat
spider_8

U něj je překvapení, když občas vypluje na stoperovi

Reagovat
Al Capone

No, ale ti Brazilci. Ti za to 4 místo můžou být ještě šťastní. Otřesný co předvedli...

Reagovat
smazaný uživatel

Presne moje rec..nemam co dodat!

Reagovat
REPLIKATOR

"První myšlenka všech dobrých mužstev, když získala balon, bylo poslat kolmou přihrávku dopředu, okamžitě dát míč nahoru,"

Tak tohle tam mnohokrát nebylo, pouze ve výjimečných případech! Kolikrát mohl jít tým do přečíslení, ale hráč dával zbytečně nahrávku směrem dozadu

Reagovat
REPLIKATOR

Němci vyhráli, protože měli nejlepší zálohu. Zálohy ostatních týmů v semifinále byly nejslabšími články všech zbývajících týmů.

Reagovat
smazaný uživatel

Zálohu měli perfektní ale hlavně nezapomínat, že při nich stálo štěstí např. s Alžírskem a to samé ve finále s Argentinou

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle se to zjednodušit nedá. Spíš bych to napsal tak, že mají vyrovnané všechny řady a velké množství opravdu kvalitních hráčů. A oni mají ještě prostě tu svojí povahu, kdy dokáží pracovat jako tým a těšit se z úspěchu ostatních, hlavně když to je pro dobro týmu.

Když to vezmu lajnu po lajně, tak mají nejlepšího brankáře na světě. Obranu mají trochu papírově slabší, ale i tak světovou. Zálohu mají opravdu neskutečnou a variabilní. A útok s Klosem a Mullerem je taky světový. Navíc mají výbornýho kouče, kterej si připravil víc variant (samozřejmě k tomu má i hráčský materiál) hry.

Na repreúrovni je to složitější, protože jde o to, jaká generace vyroste, ale pro klubové činovníky by měla být koncepce Bayernu a Německa vodítkem. Ne pár hvězdiček, ale tým dneska vyhrává tituly. Kádr musí být kvalitní a co nejširší a měl by být poskládán z hráčů, kteří mají sebekontrolu, osvojené kvalitní návyky co se stravování a stylu života týká, měly by se udržovat hladoví, ikdyž zrovna nejsou v základu ... Sice to tady zase plno lidí rozesměje, ale jsem si jistý, že Německo těží i z Pepkovy práce, který právě hráče dokáže držet hladové a motivované. Samozřejmě mu ale musejí ti hráči bezvýhradně věřit, což chápu, že není lehké. Sám bych nedokázal svůj osud svěřit do rukou někoho jinýho. Nedokázal bych dělat něco, co by nebylo tak úplně podle mýho názoru nejlepší pro mě ... Je to o člověku a jeho osobnosti.

Reagovat
j_mrazik

Já tam teda víc cítil ex-bayernovského van Gaala, než momentálního bayernského Guardiolu. Ten tam byl partný naštěstí pouze do doby, než hodil Lahma na beka. Pak se ta hra najednou otevřela a Němci byli celkově aktivnější.

Reagovat
smazaný uživatel

Mně teda Guardiola přijde jako taktickej mistr a herní programátor hráčů, ale právě v emocionálních záležitostech, jako tým motivovat nebo nabudit, vidím jeho velkou slabinu...

Reagovat
RMCF

Jjbletos hráče Bayernu udržel hladové po titulu Mistrů světa hlavně díky dvojzápasu s Realem...

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že to bylo tim, že jejich záloha měla 10 hráčů.. no vlastně i toho Neuera bych tam mohl někdy připočítat.

Reagovat
Sosi

To jsou ti experti, kteří před MS svorně tvdrili, že nic nového nečekají, že na pokusy tam není čas?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý experti

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele