Podle Allegriho bude třeba k postupu ještě lepší výkon

06.05.2015, 12:57
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (124)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Věřím v postup do finále, jinak jsem rád,že jsme všem našim kritikům a zakomplexovancům ukázali,že patříme k evropský špičce, neustále jste mě tu minulý rok hejtovali, že jsme tým co sotva postoupí zezákladní skupiny LM a, že týmy jako Benfica, Galatasaray a podobní nekopové jsou lepší, kde jsou teď?

Reagovat
Sandstorm

Jeden povedený domácí zápas s Real, kterému navíc ten zápas krutě nevyšel, z Vás hned nedělá evropskou špičku. Měli jste ve vyřazovacích bojích jednoduchý los, zkrátka letos je Váš rok a všechno Vám vyšlo, ale to z Vás nedělá špičku. To byste se museli do konečných bojů LM dostávat pravidelně a ne jednou za x let. Donedávna jste nepostupovali ani ze skupiny. Jeden povedený rok v LM z Vás nedělá evropskou špičku. To musíte příšté rok potvrdit aspon účastí ve čtvrtfinále. Pak se můžeme bavit o Juve jako o evropské špičce.

Reagovat
Ferguson6

a čo je Juventus ak nie európske špička?

Reagovat
Sandstorm

V rámci Evropy je to nadprůměr, ale špička ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Záleží, kolik klubů počítáš do špičky.

Reagovat
Sandstorm

Jenom Barcelonu, Bayern a Real. To je momentálě evropská špička. Pak je PSG, Atlético, Juve, Chelsea...ale to už neni špička, ale nadprůměr, protože před těmi prvními třemi již zaostávají.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě se dá souhlasit.

Reagovat
veikko

Semifinalisté LM + jedna náplava.

Reagovat
Sandstorm

Když to nechápeš, tak nereaguj.

Reagovat
veikko

Ale chápu, jen máš podle mě, jak už pode mnou napsal Ferguson, poměrně úzkou špičku.

Reagovat
Sandstorm

Jo záleží na každým jak to bere. Někdo může do té špičky počítat i Atlético, PSG atd...

Reagovat
smazaný uživatel

špička je vždycky úzká..

Reagovat
veikko

To jo, ale já bych třeba trval aspoň na top 5, i když i to je možná málo, je to těžké určit, kdo je lepší.

Reagovat
Free_player

souhlas

Reagovat
Ferguson6

Tak to máš naozaj úzku špičku. Podľa mňa tam patria všetky kluby, ktoré si napísal. Nadpriemer je možno nejaký Everton alebo ruské kluby, nie Juventus, Chelsea alebo PSG:

Reagovat
veikko

Reagovat
8lampard8

Reagovat
Sandstorm

Tak Everton a ruské kluby je průměr.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
veikko

Ne, průměr je třeba Sparta nebo Plzeň, zapomínáte, že dost klubů je i ve Finsku, Švédsku, Norsku, Rumunsku a podobných ligách. A řeknu vám, koukat se na litevský nebo slovenský fotbal je mnohdy solidní sebetrýznění.

Reagovat
Sandstorm

Tak to už přeháníš. Bavíme se o klubech v rámci Evropy. Everton je průměrný klub i Anglii. Jaký tedy asi tak může být v Evropě? Ruské kluby předvádí v Evropě dlouhodobě průměrné výkony. Sparta nebo Plzen jsou podprůměr. A ve Finsku, Litvě atd. už se jedná o těžký podprůměr.

Reagovat
veikko

Tak Everton není o nic lepší než Sparta nebo Plzeň, tím jsem si jistý. Já bych to nebral podle lig, ale podle týmů. To, že je podprůměr současný Baník neznamená, že se v Evropě nedokážou prosazovat české týmy. A jo, trochu to přeháním, ale zase si uvědom, že fotbal nekončí hranicí jakéhosi pomyslného východního bloku. Koneckonců, Steaue už nikdo tu výhru v PMEZ nevezme a dneska je to průměrný klub.

Reagovat
Sandstorm

Tak mělo by se to porovnávat s tou úplnou špičkou. To je měřítko. A podle toho je Sparta a Plzen spíš podprůměrná, i když dokáží uhrát v Evropě slušné výsledky. I když je to těžký, protože v Evropě dokáží mít průměrné výsledky, což je slušný.

Reagovat
veikko

A k těm Finům: HJK si v EL nevedlo vůbec špatně. Rozhodně lépe než ostuda Evropy, slavný Slovan Bratislava.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak záleží co si představuješ pod slovem špička. Podle mě to sou uplně ty top kluby, co sou každý rok favorit na výhru. PSG, Chelsea atd sou spíš širší špička.

Reagovat
veikko

Špička má být sakra špičatá, tak nemůže být širší, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

To je jasné je špička - to jsou ti každoroční 4 adepti na win v LM , BAR, REAL, BAYRN, CHEL pak je takový pod hrot asi dalších 8 klubů, které to můžou relativně vyhrát - M.U, MCT, ARS, ATM, JUV, ACM, DORT, PSG, pak už se to dá třídit na lepší průměr asi tak 15 dalších týmu, průměr dalších 20, horší průměr 30 týmů, podprůměr 30, a poslední dvě dkupiny kde je ten zbytek - svoloč a nekopové.

Reagovat
Shevchenko

Taky to tak vidím.

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea? To je ruská náplava posledních let, Atletico druhý klub města. PSG, děláš si legraci? Juve je evropská špička, tak je to psáno v posledních 117 letech. Podobně Barca, Real a snad i Bayern. Ty bereš špičku jako něco letošního, poslední dva tři roky. Ale to se stále mění. Špička je Real a Juve a právě tyto dva kluby spolu teď hrají o finále. Víš, do toho, co je špička, bys měl zahrnout i tradici. Dlouhodobou výkonnost. Pak nenajdeš v mnoha směrech lepší klub než Juve. Například první klub, který vyhrál všechny tři evropské poháry. Klub, ve kterém hrálo nejvíce mistrů světa. Samozřejmě, někdy to jde hůře, jindy lépe. Real, pamatuji, byl vyřazen v poháru uefa i Torinem. Přesto bych netvrdil, že Toro byla špička a Real za nimi v druhém sledu.

Reagovat
veikko

Zase na druhou stranu, kdyby byl Juve ve Finsku, tak už neexistuje, protože tam se za korupci rovnou zavírá a hráči jdou natvrdo do vězení. Viz Tampere United.

Reagovat
smazaný uživatel

To, co píšeš, je jen neinformovanost. I v Itálii by za korupci šla Juve hodně hluboko. Ale žádnou korupci nikdo nedokázal, zkus se nejdříve trochu rozhlédnout, než budeš plácat.

Reagovat
veikko

Já měl za to, že se jim to dokázalo, a proto je tehdy šoupli o ligu níž.

Reagovat
smazaný uživatel

já bych to sem nepletl. Jen – Juve žádá 450 mil odškodné a vrácení titulů. To nebude proto, že jim dokázali korupci. Víc se na to téma nechci bavit. Hodlám si užít čtvrtý titul v řadě a finále LM.

Reagovat
Rišan

Hlásat, že nějaký klub patří k absolutní špičce jen proto, že k ní patřil třeba v minulém desetiletí je samozřejmě naprostá blbost. Juventus může být rád za to semifinále, za příznivý los a za slabší formu Realu. I tak domácí výhra 2:1 gólem z desítky ho ještě nijak neposouvá do finále.

Reagovat
Emmett Brown

Cize 4.,5.,6. a 7. najlepsi tim uz nie su spicka? Zaujimava logika...

Reagovat
smazaný uživatel

Špička = nejlepší, když nestačí na tu nejlepší trojici klubů, tak jim těžko mužeš říkat špička..

Reagovat
Emmett Brown

A kde je definovane co je to spicka? Nemoze byt spicka 5, alebo 10 klubov? To ty tu stale spominas nejaku trojicu.

Reagovat
smazaný uživatel

by mě zajímalo kam řadíš PSG když to byl vždy průměrný klub a jen poslední 2-3 roky šel nahoru

Reagovat
Sandstorm

PSG už právě za ty 2-3 roky dokázalo, že je to lepší nadprůměr, ale Juve za poslední 2-3 roky ukázalo, že není ani ten nadprůměr. Až letos ukázali, že nadprůměr rozhodně jsou, ale mezi špičku bych je zatim neřadil.

Reagovat
smazaný uživatel

4 tituly za sebou.... Achjo, zaslepenci

Reagovat
veikko

Možná ti ten příklad bude připadat absurdní, ale třeba HJK Helsinki vyhráli ligu 6x po sobě, a taky je nikdo nepovažuje možná ani za průměrný klub, takže s tituly z Itálie to máš podobné. Ale jinak Juventus určitě kvalitní klub je.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, řekl borec z EF. 4 tituly z Itálie za sebou = průměr

Reagovat
Pinturicchio

Nemá cenu, boj s větrnými mlýny.

Reagovat
veikko

Špatně jsi to pochopil. Tituly z ligy můžeš těžko určit, jestli klub patří do špičky. Italská liga opravdu není TOP, i když má svoji kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

budiž

Reagovat
smazaný uživatel

Tak napiš kluby, které si myslíš, že jsou lepší než Juve...

Reagovat
Sandstorm

Bayern, Barcelona, Real, PSG...

Reagovat
smazaný uživatel

Bayern, Barcelona a Real souhlasím, jinak PSG asi ne..

Reagovat
veikko

Jasně, takže tým, který postoupil do semifinále LM není evropská špička? Předpokládám, že jsi tím chtěl říct pouze to, že je to SVĚTOVÁ špička. A to je mi Juventus poměrně ukradený.

Reagovat
Sandstorm

Do semifinále LM postoupili dříve např. Porto, Monaco, Schalke, Leverkusen, Valencie...to byly tedy taky automaticky evropskou špičkou? Juve klidně tou špičkou může být, ale výsledky v předchozích pěti letech je mezi špičku prostě neřadí. Aby byly špičkou tak musí ten letošek příští rok potvrdit.

Reagovat
veikko

Tak zrovna Porto bych do té špičky opravdu řadil, protože to i vyhrálo. Navíc v dnešním fotbalu jsou pro mě týmy ze špičky zklamáním. Real se tam bude držet hodně dlouho, protože je to ultraprachatý tým. Naopak třeba Porto, ač taky není zrovna nejchudší, bych do té špičky řadil za práci s hráči, kteří nejsou hvězdami.

Reagovat
Sandstorm

Asi jo. Je to fakt o úhlu pohledu. Každý to bere trochu jinak.

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je velkoklub , patří k historicky nejúspěšnějším klubům v Evropě a letos se mezi tu špičku zařadil . Kdo porazí Real v SF LM patří mezi špičku ,i kdyby v odvetě nepostoupil. Chceš třeba říct ,že ManU nebo AC nejsou evropská špička? Dle mě ano ,ani Real nikdo ze špičky nevykazoval když měli to několikaté osmifinalové prokletí. Včera jsi snad viděl ,že je potřeba s Juve počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj AC Milán, současná evropská špička ..

Reagovat
smazaný uživatel

Vymlouvat se na to, že jsme měli jednoduchý los je zoufalý, dostali jsme Monaco, které vyřadilo Real, i když je fakt, že jsme zastihli Dortmund v bídné formě, ale vyřadili jsme celkem v klidu Monaco, které doma smetlo Arsenal 3 góly a včera jsme celkem v klidu porazili Real a to zaslouženě, takže je kravina se vymlouvat na to, že jsme měli jednoduchý los...

Jinakuž pár roků za sebou v Evropě máme výsledky, sezóna 12/13 jsme padli až ve čtvrtfinále tehdy s vynikajícím Bayernem a minuý rok jsme se dostali do SF Evropské ligy a letos jsme už v SF a, když to zvládneme na Realu jsme ve finále LM....

Reagovat
Sandstorm

Vymlouvat se na to, to ne. Jste tam zasloužene. Ale myslim to tak, že letos Vám vše hrálo do karet.

No ok výsledky to nejsou špatný, ale špička to není no.

Reagovat
smazaný uživatel

Neříkám, že jsme nejlepší, ale mezi nejlepších 6 určitě patříme...

Reagovat
veikko

Zas na druhou stranu je těžké určit, který tým je nejlepší? Ten, který vyhraje LM? Ten, který hraje nejlepší fotbal? Ten, který postoupí v LM dále? Těžko říct, jestli je Atlético lepší nebo horší než Juventus nebo třeba Chelsea.

Reagovat
Sandstorm

Já bych řekl spíš do desítky. Ale pořádí už o tom, kdo to jak bere. Nechci Vás podcenovat, ale s tou špičkou bych ještě brzdil.

Reagovat
smazaný uživatel

Jednoduchý los ? Neřekl bych Real před několika lety taky potkal Dortmund jako jednoduchý los a dostal 4. Letos či před rokem dostal samý outsidery do semifinále. Navíc historie nekouká zdá se zápas vydaří nebo ne. Jde o to, že Juventus Evropskou špičkou vždy byl i po korupční aféře se dostali zpět na vrchol. Pokud tu chceš rozebírat historii Real zase 8x nedokázal postoupit přes Lyon a stejně se brali za špičku. Tím pádem podle tvého názoru by nebyli evropskou špičkou. Ať se ti to líbí nebo ne Juventus je evropskou špičkou je to tým, který dokáže hrát proti všem.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak srovnávat Dortmund tehdy a tuto sezonu

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat Dortmund z 3 let zpátky se současným...to snad ani není myšleno vážně. Tehdy byl Dortmund našlapaný a na vrcholu sil. Letos paběrkoval. Absolutně odlišná úroveň týmu .

Reagovat
Emmett Brown

Juventus posledne tri sezony:

- stvrtfinale LM

- semifinale EL

- semifinale LM

mas velmi kratku pamat

Reagovat
lucius6

Reagovat
Sandstorm

Real to nebude mít jednoduchý. Juve nastoupí předpokládam v 5-3-2 a od začátku to zavře. Real bude mít problémy tu zavřenou obranu rozbíjet. Ale stejně si myslim, že se tam nakonec rychlými kombinacemi probije a 2x nebo 3x se gólově prosadí. Včera bylo vidět, že ta starší obrana Juve už moc nestíhá, když se do toho Real opravdu pustí a pořádně přitlačí rychlými akcemi.

Reagovat
Willy Wonka

Přes pětičlennou obranu Juve se bude Realu prosazovat hodně špatně. Chiellini a spol. dokáží soupeři hodně znepříjemnit náladu. Madrid má přetěžký úkol, přesto pořád spíše věřím domácím. Výsledek bych viděl tak na 1:0.

Reagovat
Sandstorm

JJ včera to bylo vidět, že jakmile přišel Barzagli a hráli vzadu na tři stopery, tak Real v podstatě nevěděl, jak se prosadit. Lehký to určitě nebude, ale stále favorizuju spíš Real. Když podá aspon svůj standardní výkon, tak by měl postoupit.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že Juve nedokáže ubránit ofenzívní slíu Realu na jeho stadionu , včera se dostávali velmi často pod nekontrolovatelný tlak , ze kterého se neuměli kombinačně vymanit , a pokud toto nezlepší budou mít velký problém. Favoritem pro mě bohužel zůstává Real.

Reagovat
Airus

Real zná zavřenou brakovou hru soupeřů z ligy. Max by byl hlupák kdyby se to snažil zavřít a jenom bránit

Reagovat
smazaný uživatel

Ako, pravdupovediac je takyto vysledok vonku dobry pre Real. S tym by si mal doma dokazat poradit. A myslim skutocny Real, nie tu atrapu, co hrala vcera.

Juventus prekvapil, myslel som, ze tu uz konecne narazi. Do akej miery to bolo sposobne marnostou Realu je otazne.

Reagovat
smazaný uživatel

Pozitivně to vidím v tom, že ikdyž sme včera hráli asi nejhůř v této sezoně, tak sme odehráli s Juventusem vyrovnanej zápas. Do odvety to chce nahecovat tak jak na Atletiko a myslím si, že postup v pohodě uhrajeme.

Reagovat
smazaný uživatel

Hratelne to je no, musime ve středu prostě makat a valit utok za utok a něco tam spadne

Reagovat
peky

Juventus je špička

Reagovat
smazaný uživatel

Mě je to úplně jedno co si myslí zdejší děti o Juventusu.I když vyhrajem LM tam budou pořád zpochybňovat to jakým způsobem a přes jaké týmy.Je mě to úplně u prdele jestli soupeři co hráli proti nám měli nějakou krizi atd..Prostě na to se historie neptá.Každý odborník ve světě fotbalu dobře ví že Juventus je fotbalovej velkoklub a pojem.Některé to jen sere že po těch problémech co Juve mělo se zase dostalo tam kam celou svoji historii patřilo.Výjmka psoledních deseti let.

Reagovat
lucius6

Moc vám tu výhru přeju, jednak byste ukázali všem, že Serie A neni liga 2. třídy a pak taky by bylo super porazit ve finále poháru vítěze LM a nejlepší tým světa

Reagovat
smazaný uživatel

Jedno ti to není, protože bys na to jinak nereagoval, ale můžu ti jen doporučit, aby sis toho nevšímal. Já si o Barce od místních madridských kamarádů čtu hnusy den co den. A za následek to měl jen to, že k tomu klubu cítím čím dál větší lásku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ach, ty lásko, jak krásně se tyto tvá slova čtou.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

K Realu?

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale svatoušek

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi nám ale chudáček. Naštěstí se ty sám do jiných týmů nenavážíš

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

LOL, že to říkáš zrovna ty.

Reagovat
homeles8

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Sandstorm

Zase si to neber úplně k srdci. To že je tam Juve zaslouženě, o tom snad nikdo nepochybuje. Jen je to myšleno tak, že Vám všechno hrálo do karet. A to je k úspěchu v LM taky třeba. To že je Juve velkoklub a do záverečných bojů LM patří, to taky nikdo nezpochybnuje. Jen bych zatím po těch minulých letech s tou špičkou brzdil.

Reagovat
lucius6

Jinak včera jsem měl pocit, že kdyby se ten zápas hrál ještě 15 minut tak by Real dostal tak 3 góly, odveta bude hodně zajímavá a nakonec snad se snad bude radovat Juventus

Reagovat
CHONG

Snad se Carletto do příštího týdne vzpamatuje a posadí Garetha a hlavně Marcela na lavičku. Bojový plán je jasný, vletět na Juve jak vandrák do putyky a dát rychlý gól, čímž padnou případné plány Juve to celé odbetonovat, budou muset začít hrát dopředu a budou se tvořit okýnka, která snad využijeme a Juve dorazíme, lehké to rozhodně nebude, protože se včera ukázalo, že ti klauni, kteří mluvili o Juve jako o jasném outsiderovi, který nemá na postup nejmenší naději, rozumí fotbalu asi jako Jiří hokeji, každopádně pevně věřím, že to zvládneme, prostě musíme. HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Juventus je nejlepší

ligu mitrů vyhrají

Real je slabý

včerejší výkon byl chabý

až to real projede

to víte..pres Juventus vlak nejede

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Jen tak pro zajímavost, zde je žebříček TOP 15 týmů z TOP evropských lig, který mají nejlepší útok tuto sezónu. V závorce je uveden celkový počet branek ve všech soutěžních zápasech útočníků, které jsou zde vypsáni..

1.Barcelona Messi-Neymar-Suárez (108)

2.Real Madrid Ronaldo-Benzema (75)

3.PSG Ibrahimovič-Cavani (53)

4.Sevilla Bacca-Gameiro-Aspas (49)

5.Lyon Lacazette-Fekir (46)

6.Atlético Griezmann-Mandžukič (44)

7.Bayern Lewandowski-Muller (42)

8.Arsenal Sánchez-Giroud (42)

9.Tottenham Kane-Chadli (42)

10.Juventus Tévez-Morata (41)

11.Espanyol García-Stuani-Caicedo (37)

12.Inter Icardi-Palacio (33)

13.Everton Lukaku-Mirallas (30)

14.Dortmund Aubameyang-Immobile (30)

15.Marseille Gignac-Batshuayi (30)

Reagovat
veikko

Tak na Espanyolu se shodneme asi všichni, že to špička není.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to rozhodně ne, ale zde je vypsáno 15 týmů, který mají letos nejvíce produktivní útoky a jsou to týmy z TOP 5 lig v Evropě (Španělsko, Anglie, Německo, Itálie a Francie)

Reagovat
Sandstorm

Tak že útok Rooney, Falcao, Van Persie nedokáže dát dohromady víc gólů ani jako Immobile a Auba, to je hodně smutný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak stačí se podívat na jejich statistiky a navíc připočítávat k těm dvoum Falcaa, který dal letos 4 góly by bylo divný a navíc útok Rooney-Van Perise jich má celkově ''jen'' nějakých 24

Reagovat
Sandstorm

Ale je to bída. 24 by jich měl mít podle předpokladů Falcao sám.

Reagovat
smazaný uživatel

To teda, jinak normálně ten váš útok patří k nejzvučnějším na světě, ale podle momentální formy co se týče gólů to dá dohromady 28, jinak taky se divím, že útok z Dortmundu je momentálně produktivnější než vaše trojce

Reagovat
Sandstorm

Zvlášť když je v útoku BVB tragickej Immobile. O to je to horší. Ale neni to jenom o formě. Je to i o způsobu hry a ten který praktikuje LVG, většině hráčů moc nevyhovuje. Vždyt většinu sezony hrajeme příšerně, máme sice držení míče, ale je zázrak, když vystřelíme na bránu. Pak je logický, že útočníci nedávají góly.

Reagovat
masly008

je zajímavé že jenom v barceloně se hraje na 3 útočníky.zbytek jenom na 2.to je trošku zavádějící ne.

Reagovat
masly008

spry a seville

Reagovat
masly008

*sory

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ještě v Espanyolu a navíc tam jsou týmy s útočníky, co dal každý mnimálně 10 branek, třeba dát tam útok Mutd ze tří útočníků by bylo zvláštní, když jeden z nich dal 4 góly...

Reagovat
masly008

a espanyol není z barcelony? jinak arsenal hraje taky na 2 křídla ne na alexise a girouda že.

Reagovat
Bennhy

Aspas kanonier

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos dal za Sevillu 10 branek

Reagovat
j_mrazik

Kdybys dal k Arsenalu dalšího útočníka (Welbecka), protože hrajeme vlastně na 3, když už se počítá ten Alexis, tak jsme možná před Sevillou.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím ,že by měli být pro absolutní srovnání uvedeni tři nejlepší střelci z každého týmu,i když by se jednalo o záložníka.

Reagovat
Bayernista18

Jak jsou někde 3 a někde 2, uplně to ztrácí hodnotu ...

Reagovat
smazaný uživatel

Právě, že ne, viz.nahoře jsem to odůvodnil...

Reagovat
CubONE

Prave, ze hej. Vybrat napriklad dvoch najlepsich strelcov by bolo lepsie.

Reagovat
papanegra

ztrácí to absolutně hodnotu... 2 nebo 3 hráči je celkem rozdíl..

Barca tam má 3 a hrajou 4-3-3

Real a PSG co hrajou většinou ten stejný systém mají jen dva..

to samé atletiko...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak můžeme poděkovat losu, že máme ještě nějakou šanci postoupit, jelikož kdybychom včera hráli proti Barce, dopadneme jako Almeria. Také je dobré poděkovat za přizdisráčský výkon Juventusu, že nám opravdu nechtěl dát třetí a čtvrtý gol. Snad bude hrát Fabio, Ramose klidně místo Daniho, který je opravdu tragický, Bale samožřejmě na tribunu. Ještě bych poslat do hajzlu Ikera, vždy trnu při odkopech a centrovaných balonech, on je strašně nejistý, s takovým brankářem je nejistá i obrana.

Reagovat
Sandstorm

Ono nakonec bude Juve mrzet, že to po gólu na 2:1 úplně zavřeli.

Reagovat
smazaný uživatel

doufejme, ale pokud budeme hrát podobně jako včera, bude jedině dobře, že nepostoupíme, jelikož nemáme co pohledávat ve finále LM a navíc si netrhneme ostudu. Ty výkony nejsou idealní nějakou dobu, samozřejmě občas je to lepší, občas horší, ale tak mizerné jako včera to dlouho nebylo, nedali si ani jednu kloudnou přihrávku. Snad jen James a Croos podali dobrý výkon. Ronaldo byl strojovaný, takže šance pro Balea a on zahraje takhle

Reagovat
smazaný uživatel

Kroos

Reagovat
Sandstorm

Ok. Je by mě zajímalo. Proč Carla napadlo dávat Ramose na DM? Nepamatuju si, že by tam dříve hrál. To Illarovi a Lucasovi tolik nevěří?

Reagovat
smazaný uživatel

protože je to sebevrah a myslel si, že když mu to haluzově jednou vyšlo proti Atlétiku, tak mu to vyjde podruhé. Radši tam měl dát Pepého, ten tam nehrál tak hrozně za Mourinha. Další fail bylo střídaní Isca a ponechání Balea, to už jsem si říkal, jestli to má v hlavě v pořádku. Ponechaní Marcela na hříšti byla jen třešnička na dortu... Pokud je Fabio zdravý, měl by být první volba, škoda že je to taková skleněnka, jelikož jako hráč je to výborný, což potvrdil vloni proti Bayernu, kde byl fantastický.

Reagovat
papanegra

Vidala jsem bral jako nejlepšího univerzálního středopolaře dnešní doby, ale ty jeho herecké výkony mi ho poněkud znechutilo. Tím co předvádí se určitě hodí do španělska Real nebo Barce..

Reagovat
Airus

Boca Legends vs Juve Legends oficiálně Tak snad přijede i náš kapitán ADP

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.uefa.com/memberassociations/uefarankings/club/index.html

po pročtení komentářů doporučuji se mrknout kdo je ta Evropská špička :) mylsím, že UEFA s jejím keoficientam posledních 5ti let má docela objektivní náhled :) jinak poslední 3 roky patří dle získaných bodů do top 5 /musíte si to spočítat/ za Real, Barcu, Bayern a Chelsea a pak je Juve takže tím pádem zase né takové překvapení.. kdyby potkal ty první 3 celky tak si myslím, že by postoupit do semifinále nemusel,, takto s odhledem na aktuální formu letošních celků v evropě i ligách připadalo v úvahu opravdu jen Chels, Juve a PSG na 4tého semifinalistu

Reagovat
Airus

Tak sezóny 10-12 byly pro nás hrozný, a tahle ještě neskončila, tak se to bude hýbat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele