Podepsáno: AC Milán prodloužil s Bennacerem do roku 2027

12.01.2023, 22:19
Aktuality

Ismaël Bennacer uzavřel jednání o prodloužení smlouvy s AC Milán. Pětadvacetiletý alžírský záložník s Rossoneri podepsal nový kontrakt do roku 2027...

Bennacer si na základě této dohody vydělá 4,2 milionu eur za sezonu čistého a dalších 300 tisíc eur může přidat na bonusech. Rodák z Arles má ve smlouvě výstupní doložku ve výši 50 milionů eur, aktivuje se v létě 2024.

Čtyřicetinásobný reprezentant Alžírska přestoupil k Rossoneri před třemi a půl lety z Empoli za 17,2 milionu eur a brzy se zařadil k oporám AC Milán, jemuž v minulé sezoně pomohl k zisku Scudetta. Bennacer odehrál za italský velkoklub 129 soutěžních zápasů s bilancí čtyř gólů a osmi asistencí.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (24)

Přidat komentář
Kaka14

Super

Ešte Leao

Reagovat
Benzema

Reagovat
smazaný uživatel

M+M

Off topic:

Když Dybala hraje, máme bodový průměr na 2.místo.

Když Dybala nehraje, máme bodový průměr na 14.

Dnes opět pouze on. Výborný Bove, jaká slast proti Cristantemu. Ibanez dobře. Pellegrini neumí ani ty rohy a přímáky, Zale je kope lepší.

Ptám se kdy začnou tribuny pískat i na vlastní. Je sice fajn, že jsme nějak útočili, ale nikdo vůbec neví, co má dělat.

Grazie Roma.

Reagovat
Lech

+ Zaniolo neudelal nic dobre. Dlouho se ho zastavam, ale byt nim, chtel bych zmenu

Reagovat
smazaný uživatel

Viditelné byl i sám hodně nasraný. Pinto odkládá jednání o prodloužení, mozna až na léto, což je správně za mě. A zda se, že ani Vigorelli na to tak netlačí, zřejmě vědom si Nicovy formy.

Reagovat
Truffaldino

Do gólu to bylo dobré, měli jsme řadu střel z dobrých pozic, Pelle trefil tyč. Ta záloha Matič Bove Pelle byla pěkně pohyblivá a kontrolovala hru, Faraon se mi taky líbil. Pak dal Dybala gól, přišel Cristante a utkání se dohrávalo v klasickém stylu. Zaniola nehodnotím, protože jsme hráli v deseti.

Reagovat
Lech

Reagovat
pastal

Reagovat
Squinty

To je Zaniolo až tak bad po těch zraněních?

Reagovat
smazaný uživatel

Tyč je jako sto metrů vedle, pokud není z dorazily gól. Pelle byl špatný, Matic ho musel neustále vyhazovat ze svého prostoru, ztrácí míče, jeho standardky nejsou nic extra, což je poslední ostrůvek jeho reputace, ten kluk je prostě úplně mimo.

Nico off.. Ale nabehy má pořad lepší než Tammy. Jen nedostane míč nikdy. Přitom je to základ hry na protiútoky. Pokud ho nevyšel Mancini, tak nikdo. Stejně by to asi zazdil.

Edo Bove byl skvělý, dvoje plíce a chrabrost v srdci, kéž bych nikdy neviděl Cristanteho v základu.

Reagovat
Lech

Bove me mile prekvapil, jeho nejlepsi vykon. Jinak to byl vzdy prumer, nezlob se na me

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal párkrát cuchnout v dospělém fotbale, ale vždy na hřišti nechal všechno. Radši toto než sledovat Cristanteho.

Reagovat
Melchior

Mně je tak strašně líto, že jsme ho vyštípali kvůli kreténům ve vedení a pokémonovi Vlahovićovi. A to chtěl jít klidně o třetinu s platem dolů. Tohle bylo jedno z nejhorších rozhodnutí za poslední roky.

Reagovat
Furia Ceca

Reagovat
CubONE

Vykupka 50M od leta 2024, len pre zahranicne kluby, len prve dva tyzdne v Juli.

Reagovat
Eldarion

Dobré správy. Ak sa podarí predĺžiť Leaa za 7,7m, budú to výborne správy, že nový majitelia nebudú brať AC ako "farmu", ale investujú viac ako napr. Elliot. Snáď bude budget vďaka kompletnému prevzatiu klubu väčší na leto a posily lepšie, toto leto prestupy a ich začlenenie vôbec nevyšli.

Reagovat
Kaka14

Reagovat
Shevchenko

A kdy má být dokončeno to převzetí už se ví?

Reagovat
CubONE

Uz od septembra je vlastnikom RedBird.

Reagovat
Shevchenko

No a celá transakce je už dokončena jo? Že teda nechcou investovat...

Reagovat
Kaka14

dokoncena bola podla mna az odchodom Gazidisa 5. decembra .... aspon myslim ze sa to uz uzavrelo, velmi sa okolo toho nerozprava, len to ze preberanie novym vlastnikom trvalo cca 5 mesiacov a Cardinale velmi v tom case nekomunikoval s novinarmi ...ale dava to zmysel ked Leao sa zacali davat adekvatne ponuky az po MS, lebo Eliot by tolko neponukal .... ale letny trh urcite nebol pod kontrolou Cardinale, kedze sa stale riesil predaj, inac som ani nevedel ze je aj spoluvlastnikom FC Liverpool a Tolouse ...

Reagovat
Kaka14

Maignan zraneny este minimalne na 40-50 dni .... tak to na LM pojdeme s Rumunom

Reagovat
jack_donaghy

Dobra sprava, akurat trosku skoda tej vykupky, je prilis rozumne nastavena. V lete 24 to zaplati hocikto. Ale trebars by to bez nej tak neslo. Kazdopadne, super!

Reagovat
1899-1995

Klíčový podpis, ještě podepsat RL17 a bude na chvíli klid. Letní mercato pak doufám s posílením kádru na klíčových postech.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele