Pobřeží slonoviny má nového trenéra, na lavičku usedne Beaumelle

04.03.2020, 18:44
Aktuality
Necelé dva týdny byla bez trenéra reprezentace Pobřeží slonoviny. U kormidla afrického týmu ve druhé polovině února po vzájemné dohodě se svazem skončil Ibrahim Kamara a jeho nástupcem byl dnes jmenován Patrice Beaumelle...

41letý Beaumelle podepsal smlouvu na jeden rok a jde do poměrně dobře známého prostředí. V minulosti u Pobřeží slonoviny působil jako asistent Hervého Renarda a společně tým v roce 2015 dovedli k triumfu na africkém šampionátu.

Kamara byl trenérem Pobřeží slonoviny od léta 2018, kdy nahradil Belgičana Marca Wilmotse. Tomu se nepovedla kvalifikace na mistrovství světa v Rusku, Sloni na světovém šampionátu chyběli poprvé od roku 2002.

Autor: Tomáš Pavlík / lequipe.fr

Komentáře (3)

Přidat komentář
smetos

Brawl stars: cyp ma 14 kamenu a utoci. Idiooooot. Proste dementi, nemam na to nervy. Uf diky a ted to klidne smazte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Elmas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele