PO TRÁPENÍ DALŠÍ KANONÁDA

08.06.2005, 21:48
Aktuality
Další krůček na MS do Německa má úspěšně za sebou česká reprezentace. Proti Makedonii to dlouho vypadalo na nečekané trápení, ale skvělý závěr první a začátek druhé půle rozhodly o vysokém vítězství. Čtyřikrát se trefil Jan Koller, Tomáš Rosický se podílel na pěti brankách.

Na teplický stadión vyběhla trochu neočekávaná sestava, opět velmi útočně laděná, stejně jako proti Andoře. Jediná změna proběhla v tříčlenné obraně, zraněného Davida Rozehnala nahradil v Tomáš Hübschman.

Česko - Makedonie   6:1
Branky:  41. Jan Koller, 45. Jan Koller, 48. Jan Koller, 52. Jan Koller, 73. (pen.) Tomáš Rosický, 87. Milan Baroš - 13. Goran Pandev

Trenér Makedonců Slobodan Santrač vyslal na trávník poměrně ofenzivní sestavu, snažící se praktikovat systém 4-4-2. Naše útočná trojice ale podle očekávání vzala úvod do svých nohou. Už po sedmadvaceti vteřinách pálil nebezpečně Baroš, bohužel mu střela příliš nesedla a šla mimo. Češi se snažili vstřelit rychlou branku, jenže bez úspěchu. Galáskova přízemní rána skončila vedle a v ostatních případech zakročila makedonská obrana nebo český tým nezvládl finální fázi. Přesto mohl vedení zajistit už v 12. minutě Lokvenc. Barošovu přihrávku ale v malém vápně promáchl a následný centr Šmicera odvrátil Šumulikoski.

Makedonci se poprvé výrazněji osmělili ve 14. minutě. Lazarevski zakončil svůj průnik centrem do vápna. Míč se dostal k Popovovi, který přehodil Šmicera a přes Grygeru odcentroval na úplně volného Panděva. Největší hvězda hostí metr před Čechem nezaváhala a poslala svůj tým do senzačního vedení - 0:1. Radost Panděva byla převeliká, za svléknutý dres uviděl od španělského sudího Ibaněze žlutou kartu.

Překvapené Čechy se ještě snažili zaskočit Popov a po něm Petrov, střílející z hranice vápna, ale víc než jeden gól Makedoncům nebyl souzen. Snahu o vyrovnání zahájil Rosický, když z přímého kopu protáhl brankáře Madzovskiho. Stejný hráč vzápětí vyslal do sóla Lokvence, ale po neúspěšném zakončení navíc zazněla kvůli ofsajdu píšťalka rozhodčího. Vzápětí střílel z voleje Galásek a makedonský brankář se musel znovu hodně natahovat.

Po půlhodině hry se do hlavičkového souboje pustili Grygera s Popovem a oba vzápětí leželi na trávníku. Popov byl dokonce odnesen na nosítkách, oba borci však v zápase pokračovali. Vyrovnání bylo jen otázkou času. Teplické publikum neustále povzbuzovalo náš tým a na hráčích nebyla vidět nejmenší nervozita z aktuálního stavu. V 37. minutě Poborský nacentroval před branku, kde číhali Baroš i Koller, míč však před odkrytou bránou minuli.

Po odehrání zhruba čtyřiceti minut byl dvakrát v krátkém sledu faulován Koller. Poprvé dostal od Vasovského kolenem do břicha, po druhém ataku už se kopal přímý kop. Třicet metrů od brány načechral míč Tomáš Rosický a právě Jan Koller si na malém vápně našel ideální pozici k lehké teči hlavou - 1:1. Že přestávka už bude probíhat ve veselé náladě zajistila nastavená minuta v první půli. Tomáš Rosický chytře narazil Milanu Barošovi, který sice před gólmanem zavrávoral, ale dokázal vystřelit tak, že Madzovski míč jen nadzvedl. Vše jistil Jan Koller, který míč do sítě doklepl - 2:1. Chtěl sice gól nechat zapsat na Barošovo konto, ale v oficiálním zápise stojí jeho jméno.

Českému týmu hra na tři obránce příliš nesvědčila, Makedonie se totiž narozdíl od Andory snažila útočit. Proto do druhé půle nahradil Jan Polák Vratislava Lokvence a postavil se na místo Tomáše Galáska, který šel jistit situaci do nově čtyřčlenné obrany.

Jak první půle skončila, tak druhá začala - dvěma Kollerovými góly v rychlém sledu. Ve 49. minutě přišel asi nejkrásnější moment zápasu. Od Šmicera a Rosického doputoval míč k Barošovi, který předložil před prázdnou bránu Janu Kollerovi na zlatém podnosu další trefu - 3:1. O čtyři minuty později dokončil obr z Dortmundu své gólové představení. Osmý rohový kop v zápase rozehrál Rosický a míč přistál na hlavě Kollera, což mohlo znamenat jediné - 4:1. Na čtyři branky potřeboval Dino pouhých 12 minut! Tento gól ale nebyl významný jen pro Kollera, ale i pro celou reprezentaci, jelikož byl stým vstřeleným za kormidlování Karla Brücknera.

Naposledy zahrozili Makedonci Panděvem. Hráč Lazia Řím svým průnikem na Grygerovi vykoledoval faul a byl střídán. Následný přímý kop z ideální pozice namířil Krstev jen do zdi. Tým trenéra Brücknera je proslulý pilováním standardních situací, ukázkový signál předvedli Poborský s Barošem. Poborský přímý kop rozehrával a Makedonce přesvědčil, že chce míč předložit Rosickému. Jenže v tom se ze zdi odpoutal Baroš a Poborský přihrávku adresoval jemu, liverpoolský útočník však mířil těsně vedle.

Další velice povedená akce byla k vidění za pět minut. Po rychlém přechodu do útoku nahrával Poborský do vápna Polákovi, jehož srazil Krstev - jasná penalta. Stejně jako proti Andoře, i dnes si míč na značku pokutového kopu postavil Tomáš Rosický a opět nezaváhal. Madzovski sice správně zvolil stranu, ale Rosický mířil naprosto precizně - 5:1.

Pátá branka Makedonce úplně odrovnala. Rezignovali na jakékoli pokusy o zteč Čechovy branky a stáhli se v deseti lidech před vlastní pokutové území, navíc byl čím dál patrnější rozdíl ve fyzické kondici mezi oběma soupeři. Češi chtěli odměnit výborné fanoušky ještě alespoň jednou branku, proto se dál tlačili do útoku. Baroš hezky uvolnil Plašila, jemuž však nevyšla finální nahrávka.

V 78. minutě vystřídal Poborského Lukáš Zelenka, dočkal se tak reprezentační premiéry a na hřišti byl hodně vidět. Vzápětí odpustil Ibaněz hostům pokutový kop, protože Vasovksi Baroše zastavil jen díky zatažení za dres. Češi uzamkli svého soupeře na jeho polovině a fanouškům předváděli ťukes, odměnou jim byly časté mexické vlny obíhající celý stadión.

V závěru přišel kýžený bonbónek v podobě šesté branky. Zelenka našel u lajny volného Grygeru a obránce Ajaxu po zemi našel pohotově zakončujícího Baroše - 6:1. Naprosto stejná branková situace se málem zopakovala po minutě znovu, ale po Zelenkově pasu mířil Baroš vedle. Jako poslední zahrozil Plašil, když přízemním stříleným centrem hledal před bránou Kollera.

Makedonci sice družinu Karla Brücknera trochu zaskočili svým ofenzivním pojetím, ale kvalita na naší straně se nakonec naplno projevila. Český tým má z posledních dvou zápasů na kontě úctyhodných třináct vstřelených branek. Hlavní jsou však body a dvanáct bodů ze čtyř jarních zápasů znamená splnění dílčího cíle.

Autor: Radim Šantrůček

Komentáře (104)

Přidat komentář
HOST*Nawri

Hm a je to f prdeli.Nizozemce doma bez Nedveda neporazime a i kdyby tak potrebujem ziskat nejmin 4b v dvojzapase s rumuny a finy a to bez nedveda nedame uz vubec nedej boze aby chybel napr. Poborsky nebo Koller to to muzem zabalit rovnou...

Reagovat
HOST*Shevchenko

co ti vadí na baráži?

Reagovat
HOST*nawri

vadi mne to ze chytnem reky a nazdar

Reagovat
HOST*derek

Neni tady náhodou vincent? že španělé zase válej je to zkrátka zakletej tým...

Reagovat
PJ

Debilové mi podělaji tiket. A to sem trefil krásnej kurz 3.65 na Ukrajinu...

Reagovat
smazaný uživatel

Real a spanieli bleeeeeee. Este ze im dal gol hrac ktory hraval v rezerve bayernu(teraz myslim ze bochum alebo take daco), to ma tesi

Reagovat
smazaný uživatel

a basti schweinsteiger dal dva goly, zlaty mladik

Reagovat
sansiro

Jsme cesi, ne?

Reagovat
sansiro

Jakypak zaklety tym? Jste normalni? Ti at jsou radi, kde jsou. Cetl jsem si o jejich prubehu kvalifikace a to mi docela stacilo... V Jugoslavii pry meli jasne prohrat, v Litve kdyby prohrali, tak by se taky pry nikdo nemohl divit, pak to vylouceni toho belgicana v domacim zapase a nasledne vitezstvi... Ted porazili po "super" vykonu Litvu 1:0 a dokonce neporazili Bosnu. Chybi tam jasne kvalita a zkusenosti. Ten tym nema uroven a to, ze ma za sto let fotbalu nejvetsi uspech v podobe 4. mista z MS, zustane jeste hodne dlouho myslim!!!

Reagovat
HOST*yarda

Hm, tak první skoro půlka fakt nic moc, až jsem se divil, pak se to naštěstí zlomilo. Rosický je borec, jeho kolmice nemají chybu, co vy na to, pane Pérezi? Je mladý, má zkušenosti i pas EU a až tak drahý jako Gerrard taky nebude Baroš se taky hodně snažil, ale občas přihrát místo kličky by neškodilo. Opět se mi líbil Polák, roste nám kvalitní náhradník Galáska. Taky se mi líbila minuta ticha za Svatopluka Pluskala až na těch pár debilů ať už z ČR či z Makedonie, co tam bučeli, hovada

Nicméně forma Holandska dává tušit, že to bude hooodně těžké Že by baráž se Španělskem?

Reagovat
HOST*yarda

...jo a moc pěkná byla, sice nególová akce, u signálu po přímém kopu (Rosický - Baroš). Takhle nějak dali Argentinci (J.Zanetti) góla Angličanům na Mundialu 98

Reagovat
smazaný uživatel

přesně tenhle gól se mi taky hned vybavil...

Reagovat
PJ

Baráž se Španělskem? A myslíš, že se aspoň tam Španělové dostanou?

Reagovat
HOST*Peca

No podle mě by měl Galásek být náhradníkem Poláka , protože už teď je lepší než on. Je to kompelxní fotbalista, má úplně všechno a mnohem lepší přihrávku než Galásek, bohužel ten šišla je Bruknerův koník,takže Polák bude asi leštit lavičku. Nechápu přítomnost Juna v nároďáku, tenhle průměrnej fotbalista, rychlej jako tančík tam prostě nemá co dělat, Brukner má asi slíbený procenta z prodeje. Prý ho Sparta chce prodat za 4 miliony Euro, to se musím smát, chacha. Když se podívám, že Liverpool nabízí za Mintála 3 miliony, ManU za Parka taky 3 miliony a že Vaart přestoupil do Hamburku za 5 milionů, tak nechápu kde na tu cenu přišli. Když Juna porovnám s těmi ostatními fotbalisty, tak je to proti nim břídil . Já osobně bych za něj nedal ani 10milionů korun, je to fotbalista typu Siegla, kterej umí dávat branky jen z dorážek,ten nikdy díru do světa neudělá. Jinak k zápasu-moc bych nechválil,první půle byla šílená a kdyby jsme nedali 2 slepené góly, mohl to být pěknej opruz. Honza "Dino"Koller makal a dřel parádně, je to borec,takhle se hraje za repre. Naproti tomu Baroš předvedl opět trapný výkon tak charakteristický pro jeho letošní hru. Nemá rychlost, neobejde ani amatéra z Andory, zrychlení takřka žádné a proměňování šancí je ubohoučké. Milane přestaň machrovat a začni zas makat,sláva ti asi stoupla do hlavy . Přestaň láteřit,že tě Benítez střídá a zakousni se a začni zase dřít, vždyť útočník,který nedává branky je na prd.

Reagovat
HOST*inkognito

To jsi Siegla urazil, protože Jun je podle mě ještě horčí než Siegl. Je to fotbalista bez talentu a budoucnosti. Tak max. pro naší ligu dobrý.

Reagovat
smazaný uživatel

Je těžké být fanouškem ESP reprezentace. Kvalita na straně španělů je určitě, na to ty hráče zním moc dobře, ale problém bude hrát jako tým, to pak pozorná obrana má o něco lehčí, tohle Aragones neprodejchá, ani těch šancí moc nebylo. Když je to takhle (i s Litvou jen tak tak) tak aspon nejpozdějc v půli vypustit Tamuda, kterej to rozhejbá, vyblázní a urve, ale bohužel se zranil v poslední možnou chvíli

Reagovat
Xavi

Taky fandím španělům a nechápu to Jinak našel jsem viděl až od 30min a co sem viděl těch posledních patnáct minut první půle tak hráli dost strašně - hlavně Smicer, Rosický je genius a nechápu jak pořád může hrát v Dortmundu - fakt nechápu!!!! U Kolera jsem nepochopil proč dorážel ten gol na 2:1 a Baroš mě nezklamal a opět mě pobavil!!! On každej zápas fakt vždycky něco vymyslí!!! Mám na mysli situaci před golem na 2:1 kdy tam z ničeho nic málem spadl!!! Škoda, ale to bych asi spadl ze židle!!! jinak do základní sestavi bych dal Plašila

Reagovat
HOST*Peca

Mno španělsko hrálo,hraje a vždycky bude hrát prd,prostě to tak je,tak to neřešte. Dobře že to Dino dorazil, protože to padalo před čáru a rotovalo to ven a ještě by to vyskočilo z branky, Baroš si při té střele málem zlomil nohu jak zakopl, opět byl trapnej. Rosa je v Dortmundu, protože takhle dobře hraje jenom v repre a to jen občas, když vidíš jeho výkony v Bundeslize, tak je to ubohý a dost nevyrovnaný, loni ho tuším zvolili největším zklamáním Bundesligy. Měl by se přestat vymlouvat na to,že už Bundesligu přerostl a začít makat a už konečně rozvinout ten svůj talent.

Reagovat
Xavi

bundesligu nesleduju, ale v repre zahrál vždycky supr!

Reagovat
Xavi

Rosický samozdřejmě

Reagovat
HOST*inkognito

Nechápu proč fandíte ESP repre. To že někdo z vás fandí Realu nebo Barce ještě přece neznamená, že bude fandit i ESP Repre. Když navíc hrajou až na vyjímky docela škaredý fotbal a výsledky jdou s tím nějak ruku v ruce. Podle mě půjdou do baráže a ta se jím tentokrát stane osudnou. Ale né že bych jim to přál. Myslím že baráži se tentokrát nevyhne ani Francie a můžou tam vzniknout docela zajímavé zápasy

Reagovat
Xavi

esp. repre fandím protože tam hraje spousta skvělích hráčů a nikdy jsem si nevšim, že by hráli škaredý fotbal, právě naopak a proto jim fandím!!!

Reagovat
sansiro

Jaci skveli hraci porad? Spanele nemeli nikdy dobre fotbalisty. Kdyby byli tak skveli, tak maji vysledky!

Reagovat
Xavi

Španělsko nemá skvělé hráče jo??? Tak ty do toho asi hodně vidíš Už si ani nepamatuju kdy chyběli na nějaké akci ... to taky o něčem svědčí ne? Vymlouvat se tady na nějakou smůlu nebo tak to určitě nebudu - stejně by to nemělo cenu ale podívej se na sestavu Španělska a řekni mi, kdo je tam špatný hráč?

Reagovat
sansiro

Jsi zaslepeny diky tomu, ze fandis spanelskemu klubu a proto, ze ty fotbalisty znas. Neni tam ani jedna hvezda. Kdysi to byl mozna Raul.

Reagovat
HOST*yarda

Hele, já fandím nejdřív Čechum, pak Brazilcům a Španělé by se mi vešli možná do první pětky, ale říct, že nemají žádné dobré hráče je dost silný kafe. Začni třeba od brankáře

Reagovat
HOST*sansiro

Ja respektuji tve nazory a obcas se mi libi, ale taky fandis dobrym tymum, jak se na to tak koukam. Real, Brazilie a v nasi lize to bude asi sparta, co?

Reagovat
HOST*yarda

No tak to tě zklamu páč fandím Bohemce, Spartu spíš nesnáším. Určitě jsi chtěl naznačit, že fandím jen těm nejúspěšnějším, co? Bane, v Itálii Interu, v Portugalsku Sportingu, ve Skotsku Celticu, a ve Španělsku jako druhému Betisu. Jestli to ono nebude dresama A zdá se mi to, nebo jsi nedokončil myšlenku?

Reagovat
HOST*

Ne, jen jsem to napsal ze zajmu

Reagovat
HOST*sansiro

zapomnel jsem se podepsat

Reagovat
Xavi

Tak to je fakt k pobavení na to už nebudu ani reagovat

Reagovat
sansiro

Iker Casillas, Guerrero Antonio Lopez, Carlos Marchena, Carles Puyol, Michel Salgado, David Albelda, Sanchez Joaquin, Rodriguez Vicente, Hernandez Xavi, Gonzalez Raul, Fernando Torres - podivejte se na tu sestavu poradne a ne pres zluto-cervene bryle

Reagovat
Xavi

no jo, tak počkej já si je teda sundám... no ale pořád mám stejný názor

Reagovat
HOST*Peca

Dobré hráče mají, ale dobrá je za 3. Superhvězda tam žádná není, možná až na Puyola, Raúl teď prožívá těžké období, takže ho tam počítat nemůžu. Ale superhvězda (superfotbalista) typu Ronaldinha, Zidana, Henryho tam opravdu není. Momentálně mají opravdu nevýrazný kádr a podle mě žádnou velkou díru do světa neudělají, jako vždy se na šampionát dostanou, ale tam zase neohromí.

Reagovat
Xavi

tvůj názor... Jestli u tebe není superfotbalista třeba Joaquín, Vicente, Xavi... nebo nejlepší golman Casillas, tak pak už nevím

Reagovat
HOST*Peca

Jsou to špičkový fotbalisti, ale ne superhvězdy světovýho fotbalu, které jsem jemenoval já. A s tím, že je Casillas nejlepší brankář souhlasit nemůžu, to prostě není. Teď ti vyjmenuju z hlavy několik brankářů,kteří jsou momentálně určitě lepší: Čech, Buffon, Hildebrant, Frey, .....pak možná Casillas.

Reagovat
Xavi

To je tvůj názor, já mám zase jiný

Reagovat
HOST*

Proste maji nevyrazny prumerny kadr. Proto maji i takove vysledky.

Reagovat
HOST*inkognito

Hele pánové, já jsem nestranńý takže vás rozsoudím. Můj názor je ten, že Španěle jsou teťkom fakt slabí. Možná, že se rozehrajou a potom rád změním názor, ale teď fakt nemůžu. Ta sestava co hraje teď je nesrovnatelná s tou kdy hrával třeba Butrageňo, Zubizareta, Manolo atd. Vždyť teď jsou Španělé poloviční neli ještě méně. Já vím, že mi možná někdo namítne, že Španěl. liga je nejlepší (podle mě jedna ze dvou nejlepších) na světě. S tím ja souhlasím, ale zároveň dodávám, že tak 2/3 kvality tvoří hráči ze zahraničí a né místní španělé. Možná se španělé na MS dostanou (i když já myslím že skonči v neúspěšné baráži), ale s tím mužstvem žádnou díru do světa neudělají, vždyť ho mají ještě slabší než na minulém MS. Kde jsou hráči typu Quique atd.?

Reagovat
HOST*inkognito

PS - kde je obrovský bývalý talent Guardiola nebo někdejší pilíř obrany Hierro? Prostě současná Esp repre tyhle hráče nemá a to musím jedním dechem dodat, že ani za jejich éry se esp repre nedařilo. Viz. třeba 98 ve Francii, kde přesto, že měli štěstí na los (Nigerie, Paraguay, Bulharsko) nepostoupili.

Reagovat
Xavi

Místo Guardioly je tam Xavi a místo Hierra - Puyol

Reagovat
HOST*inkognito

No ti dva jsou dobří, ale nemyslím si že je to adekvátní náhrada. Prostě nějak pořád trvám na svém - že od současné Espe repre nelze očekávat žádné zázraky. Postup ze skupiny MS by pro mě byl překvapením

Reagovat
Xavi

MS je hlavně až za rok... takže času na dopilování dosti!

Reagovat
Xavi

k tomu štěstí na los: Nigérie (schopná porazit kohokoli, ale také s kýmkoli prohrát + neuvěřitelná chyba Zubizzarety), Paraguay (Měli neuvěřitelnou taktiku betonovat dokud to jde!!! A málem postoupili i přes později mistry světa - Francouze) Bulharsko (ty si dali k večeři)

Reagovat
HOST*inkognito

Takže podle tebe by bili lepší třeba Argentína, Švédsko a Turecko?

Reagovat
HOST*inkognito

oprava - byli

Reagovat
Xavi

to ne

Reagovat
HOST*Nawri

Spanele maji dobry hrace ale ne dobry tym

Reagovat
HOST*yarda

No tak to si mě rozesmál "Nikdy neměli dobré fotbalisty"

Reagovat
HOST*rotak

Jenom nevím, proč liga končila už v květnu, když v červnu a v letních měsících chodí nejvíc lidí...

Svaz asi chce přijít i tu poslední trošku fanoušků...

Reagovat
HOST*Peca

Co se divíš, vždyť u nás se přeci vše dělá pro diváka a pro lidi . Třeba, že repre hraje od 5 kdy ještě spousta lidi je v praci, liga to samé. Působí to na mě tak,že naši bafuňáři mají zájem,aby na fotbal chodilo co nejmíň lidí. Koukal jsem, že od 5 hráli kvalifikaci akorát naši a Kazachstán (a tam je časovej posun). Prostě dokud budou o fotbalu u nás rozhodovat lidi, který o něm rozhodujou teď, tak budem tam kde jsem.......v pérdeli. Snad jedině když přestaneme na fotbal chodit všici ( i těch poslední několik set věrných), tak se třebas začne něco dít.

Pořád se tlačíme na západ, ale podle fotbalu poznáš, že na západě nejsme, jsme někde na úrovni Rumunska, Albánie, Makedonie apod.. (omlouvám se zmíněným státům, nechtěl jsem je urazit). Prostě je tady zaběhlej, zrezivělej systém řízení fotbalu a říděj to tu samý bývalý komunisti a zloději,takže já už se u nás nedivím vůbec ničemu.

Reagovat
smazaný uživatel

No,proti slabým to tam padalo,uvidíme čo bude proti silným.

Reagovat
smazaný uživatel

Sansiro se po delší době opět předvedl v plné své kráse

Španělé neměli nikdy dobré fotbalisty No to je teda síla.

Pak další perličky od jiných: "Když navíc hrajou až na vyjímky docela škaredý fotbal" inkognito

"Dobré hráče mají, ale dobrá je za 3" Peca

Fakt zajímavá diskuse s takovými perlami.

Reagovat
Mr.Jindros

Na druhou stranu, kromě Vincenta se tu ani nikdo nepokusil pořádně vysvětlit, proč jim to teda nejde když jsou tak skvělí. To už je dlouhá doba co jim to nešlape, ve který se rozhodně nějaká smůla nedá brát už moc v úvahu. Btw Nikdy nezapomenu na zápas Španělska proti Nigerii 2:3 ve Francii 1998, to byla kakačka ... tuším Oliseh dal gól, který na ČT potom zvolili gólem MS.

Reagovat
HOST*sansiro

Jo, mas pravdu!!! Ptam se tedy, kdyz maji tak nabity kadr, proc hraji tak spatne, proc nemaji vysledky, proc prochazeji kvalifikaci, jak jsem vyse napsal?

Dr. Kyslik: ty nejsi taky objektivni. Zamysli se, kolik znas fakt skvelych spanelskych hracu v historii?

Reagovat
HOST*inkognito

Espe repre je v jedna z nejslabších za posledních dvacet let. Jak jsem napsal už víše kde jsou Manolo, Butrageňo, Hierro, Quique? Současná repre je prostě nemá. Srovnejte třeba Espe repre s naší repre. Vždyť máme lepší hráče snad na všech postech...

No ať mi pan doktor odpoví kdy hráli Espe tak pěkný fotbal, když oni vlastně skoro vždycky vypadnou tak brzy, že toho ani moc nestihnou. Možná myslel pan doktor těch 6:1 s rezignovanýma Bulharama. Jinak už fakt nevím co mohl mít na mysli...

Chápu, že někdo fandí espe a to i přesto, že se jim jako už tradičně nedaří (já bych spíše řekl že na to momentálně nemají), ale každý by měl zůstávat soudný...

Reagovat
HOST*inkognito

oprava - ,,výše,,

Reagovat
smazaný uživatel

Aha, a ve ktré části mého příspěvku výše nejsem soudný a jsem zaujatý? Hm? Na tohle jsem zvědav.

Krásný fotbal hráli třeba na MS 2002. Tam, jen tak mimochodem, jsme nebyli. Stejně tak jako na MS 94 a 98, a podotýkám, že na všech těchto šampionátech, kde jsem se my ani nedostali, španělé vždy postoupili do vyřazovacích kol.

Nicméně přiznávám, že Espaňa nějaké extra výsledky nemá, ale já jim přece nefandím kvůli výsledkům Toho jsem si u tebe všiml, ty si jako myslíš, že se fandí jen týmům ,který mse daří a jen proto, ež se jim daří, co?

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé mají skvělý kádr, ale chybí tam nějací dva třicátníci, kteří by to celé řídili a hecovali. Hlavně Hierro nebo Luís Enrique.

Reagovat
smazaný uživatel

je to fakt mladý tým, založený technicky a na individuálnosti, ale zatím je žádný kouč nedal pořádně do kupy, až do sebe ty hráči zapadnou tak budou mistry, hecíř tam není, kterej by je strhnul s sebou, já bych kvůli tomu začal stavět na hrot Tamuda

Reagovat
HOST*inkognito

Doktore máš v těch číslech nějaký zmatky. Od odborník tvého ,,kalibru´´ bych čekal lepší znalost výsledků. Cituji:

,,španělé vždy postoupili do vyřazovacích kol´´. Oni jako třeba postoupili z té skupiny (Bulharsko, Nigerie, Paraguay)? No já jsem je v tom 98? ve vyřazovacích bojích na MS neviděl. Tak teď nevím buď jsi viděl fatamorgánu nebo si děláš ,,pr*el´´ - to je ta lepší varianta. K tomu MS 2002. Na tom MS pokud se nepletu tak dostali ,,extra´´ těžkou skupinu. Nejsem si jistý ale myslím, že postupně porazili Paraguay a ,,hlavní favority MS´´ Slovinsko a JAR. Po postupu ze skupiny vypadli se ,,šikmookýma´´ - dalším extra těžkým týmem. Doktore - kdy naposledy byli Španělé ve finále nějakého velkého turnaje? Vždyť i ta naše maličká ČR ma na mezinárodní úrovni větší úspěchy než Esp repre. Lepší výsledky mají z evropy - taky Itálie, Německo, Francie, Holansko. Teď nevím jestli Dánové mají lepší výsledky než Esp? (na Euru v 92 vyhráli a jsou pravidelný účastník velkých turnajů - takže asi srovnatelný), lepší úspěchy má taky ,,bývalá sborná´´.

A závěrem ještě vyjádřím souhlas s Vincentem - mladé nadějné a technické hráče Espe repre má, ale na tom nemůžou postavit repre tým. Přesně potřebujou alespoň tři starší zkušenější hráče - pro podporu sebedůvěry - ty ale oni nemají.

Reagovat
HOST*inkognito

No tak to ses vůbec netrefil. Já právě fandím týmům, kterým se moc nevede. Itáli - Lazio, Benátky (ty mi už klesly do třetí italské), Anglie - Charlton, Belgická - Lokeren, Francie - Paris SG, Polsko - GKS Katowice (taky myslím sestup), Španělská - Atletico M.

No trochu mě překvapuje, že mi to říká člověk který začal fandit barce až tento rok kdy získala titul. Příští rok už budeš asi fandit zase reálu, když jak já očekávám vyhraje esp titul.

Víš já třeba fandím baníku, ale když hrajou kulovku a navíc hnusný fotbal jako ve většině zápasů letošní ligy tak to sportovně přiznám i když mě to štve. Ty jsi ale pravý opak. Tobě kdyby nas*ali na hlavu tak jim za to ještě poděkuješ. Hlavně že je to hovno španělské, co? Tohle podle mě není fanouškovství ale lidská blbost. Nezlob se

Reagovat
HOST*yarda

Bacha na Kyslíka, ten je tu už od minulého roku (od zlomu výkonnosti Barcy) A hovno nikoli španělské, ale katalánské

P.S. Poslední španělský úspěch je finále ME v 84, které prohráli po "arconadě" Platiniho a závěrečném gólu Belloneho... Ale od té doby je to pro ně trochu zakleté Mimochodem mám pocit, že na MS 2002 je krutě zaříznul rozhodčí, páč Moro dal zcela jasný gól a Joaquín s při tom nezaběhl za čáru ani omylem Holt podpora domácích, jistě za to byla nejmíň tuna rýže

Reagovat
HOST*inkognito

No tipuji, že před rokem měl jiný nick a fandil stejně urputně reálu. - ,,rádoby´´ odborník.

Prostě je třeba rozlišovat španělskou ligu a fotbal španělské repre. A rozdíl mezi těma dvěma je propastný. Trochu mi připomíná ta esp repre Angličany, taky velká očekávání a potom nic.

Reagovat
Mr.Jindros

Zajímavá myšlenka s tim jinym nickem.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, před roke msjem tu byl a jestl ichceš, dám ti tu odkaz z diskuzí z minulého roku ,dke se jasně a často ukazuje jméno "Dr. Kyslík" , takže to tvé "tipování" je poněkud mimo. Dřív, než budeš dělat závěry, podívej se prosím na fakta

Dále: oěpt to stejné, kde píšu, že španělé mají nějaké velké úspěchy. U tebe velmi obvyklé, domýšlet si něco, co jsem nikde nenapsal.

A do té doby, dokud mi neodcituješ a nevysvětlíš věty, kde jsem podle tebe:

1. "Chápu, že někdo fandí espe a to i přesto, že se jim jako už tradičně nedaří (já bych spíše řekl že na to momentálně nemají), ale každý by měl zůstávat soudný...

2. " Ty jsi ale pravý opak. Tobě kdyby nas*ali na hlavu tak jim za to ještě poděkuješ. Hlavně že je to hovno španělské, co? Tohle podle mě není fanouškovství ale lidská blbost. Nezlob se"

U dvojky, kde zas píšu, že Espaňa má nějaké velké úspěchy, když jim teda az to děkuju?

No a opět se ukázalo, prostě z ničeho nic dotoho začneš taghat Barcu a Real a že já jsme fandil dřív Realu apod Proč to proboha vytahuješ? Co tomá společného s výsledky španělska? Tos prostě jen tak plácnul, nebo jaký to mělo smysl zrovna v téhle diskusi.

totálně přeskakuješ z jednoho do druhého, hledáš na mě špíny kde můžeš, i když je to úplně mimo téma.

Reagovat
HOST*inkognito

Přečti si svůj příspěvek 9.6.05 - 14:10 hod. Tím příspěvkem evidentně nesouhlasíš s tím co jsme my tři napsali - je to tak?Když to převedu tak - španělé podle tebe mají dobré hráče a hrajou krásný fotbal. S tím že nikdy neměli dobré fotbalisty úplně nesouhlasím, ale myslím si že teď jich moc nemají. A když jsou tak dobří ti espe reprezentanti tak proč všechno pro*erou? Opava má potom podle tebe taky skvělé fotbalisty, nebo ne? Tím chci říct dobré mužstva mají dobré výsledky a když dobré mužstvo dlouhodobě podává špatné výkony a nemá výsledky (a to už jsi dokonce i ty uznal) tak to potom už asi není dobré mužstvo že?. Nebudu citovat všechno co jsi kdy řekl - snad si to pamatuješ. Alespoň doufám. Špiníš mě tady akorát tak ty - viz. to co jsi psal že si měním nicky atd. Závěrem jak to bylo s tím postupem Esp v 98 ze skupiny MS?No psal jsi, že vždycky postoupili do dalších bojů - nebo jsi už zase zapoměl... Dokonce jsem ti to i odcitoval, ale ty jsi se k tomu nějak nehlásil... A víš proč jsem do repre Espe fotbalu přimotal barcu a real - no protože v tvém případě to spolu evidentně souvisí

Reagovat
smazaný uživatel

K 98 se nebylo k čemu přihalšovat, no tak jsem v jednom šampionátu špatně uvedl výsledek španělů.

A v čem to souvisí? když mluvím o tom, že španělé hrají dobrý fotbal a ž mají v repre dobré hráče, tak to nemá moc spojitostí s tím, že jsem loni tady byl s jiným nickem jako fanoušek Realu Ach jo...

Ano nesouhlasím, Podle mě mají dobré hráče a hrají hezkyý fotbal, což je nepochybně pravda. Ale nikde není psáno, že dobří hráči tvoří dobrý tým a že dobří hráči jsou zárukou úspěchů. ( hned mě napadá jeden příkald ) .

Reagovat
HOST*inkognito

No jsem myslel, že chápeš že to s tím nickem bylo psáno v nadsázce. No nevadí.

By mě zajímalo podle čeho se ti ,,dobří hráči´´ potom poznají. Já jsem myslel že hlavní ukazatel jsou výsledky. No nebudu znovu psát to samé. Můžeš mi říct proč teda Esp. vždycky vyhoří na mezinárodním poli?

Připadá mi to jako když by mi někdo řekl že mám perfektní komp a já na něm potom začal pracovat a on by se zasekával, vyhazoval mě pořád z netu atd. Všichni mojí kamoši by měli seminárky napsané daleko dříve než já a já bych akorát sejřil. Byl by tohle podle tebe dobrý počítač? Já se tím snažím říct jedinou věc - dobrý fotbal a úspěchy spolu v dlouhodobém horizontu souvisí. Pokud nemáš výsledky tak je něco v nepořádku... no a snad pomineme téma rozhodčí a podobné výmluvy - to už není v modě.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže já nepíšu, že mám dobrý počítač, ale že mám dobrou grafickou kartu a kvalitní procesor ( dle tvé terminologie ), ale jak jsitě víš, ne všechno spolu dobře funguje.

Takže to, že jsou v týmu dobří hráči, ještě nezanmená, že ten tým musí být taktéž tak dobrý.

A podle čeho se poznají? Podle hry ve svých klubech, kde přecejenom odehrajou mnohem víc než v lize.

Reagovat
HOST*inkognito

No a jsme u toho. Dobří hráči (i když espe repre měl v minulosti mnohem lepší) ale špatný tým. Jenomže na individuality se nehraje ... fotbal je týmová hra. Myslím si že to bude zase nepostup ze skupiny MS. Teda pokud projdou blížící se baráží za kterou si budou moct sami, kvůli nepochopitelným remízám s Bosnou, kterou my když jsem s ní hrali v kvalifikaci tak jsme jí dvakrát porazili.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, jsme u toho. Stejně jako v minulé "hádce". Celou dobu se o něčem hádáme a ty pak začneš kect o úplně něčem jiném. Já sjem celou dobu mluvil jen o kvalitě hráčů, což ty si dlkouho popíral. ALe najednou, zničeho nic, řekneš, že sice dobří hráči,ale špatný tým, to je to, co celou dobu tvrdím. A jako bonus řekneš " a jsme u toho"

Reagovat
smazaný uživatel

Jen pro ukázku, tvoje slova jak šel čas:

1. "S tím že nikdy neměli dobré fotbalisty úplně nesouhlasím, ale myslím si že teď jich moc nemají..."

2. "By mě zajímalo podle čeho se ti ,,dobří hráči´´ potom poznají. Já jsem myslel že hlavní ukazatel jsou výsledky..."

3. "No a jsme u toho. Dobří hráči (i když espe repre měl v minulosti mnohem lepší) ale špatný tým. Jenomže na individuality se nehraje ... fotbal je týmová hra..." ( tady by mě obzvlášť zajímalo u čeho jsme...

Tak a tady sám vidíš, jak si v té diskusi mimo. Vždyť je to až směšné, jak pořád píšeš něco jiného, furt do toho taháš něco jiného atd.

A to jsme ještě nepřipomněl, že když nemáš co říct, tak z ničeho nic začneš psát něco o tom, jak já jsem loni fandil Realu a že příští rok jim budu fandit zase, prostě totálně mimo. Když jsme se tě zeptal, co to má společného, napsal si, že to evidentně souvisí. Nikdy si mi nenapsal jak, i když jsem se tě ptal. Místo toho si začal plandat něco o mém jiném loňském nicku a že já neuznám, když někdo, komu fandím, hraje špatně ( už jen tímhle si evidentně odporuješ ). No a pak řekenš, že to byla jen ironie nebo co, což ale vůbec neopodstatňuje to, že je to off-topic.

Když jsem ti před nedávnem řekl, že do naší debaty cpeš úplně jiná témata, že asi nemáš co říct, tak ty si na tohle vůbec nereagoval ,akortá si řkel, že moji smajlíci ukazují že evidentně nemám co říct...

Vidím to trošku tak, že to dopadne jak minulá hádka, kdy si nemohl kvůli prouše počítače pokračovat, nicméně si kecl něco v tom smyslu, že já už jsem byl totálna v patové situaci Taky to zní docela směšně.

Reagovat
HOST*inkognito

No vidím, že ty budeš asi pěkně zakomplexovaný ubožáček, když už diskuzi nazýváš hádkou. Návíc pořád něco cituješ. Jinak to co jsi odcitoval je sic pravda, ale totálně si to vytrhal z kontextů ty moje citace. V hlubším kontextu mají úplně jiný význam a vůbec si neprotiřečí. Celou dobu se ti snažím vysvětlit, že když hrajou dobří hráči a tvoří špatný tým, tak i jejich individuální kvalita klesá. Jedním dechem, ale dodávám, že španělé nemají takové individuality jako měli v minulosti - Butragueňo, Manolo, Guardiola, Zubizarreta, Hierro. Já pořád tvrdím totéž takže vůbec nic netočím. Jsi jak jehovisti Víš pro mě je ukazatelem toho, že fotbalu rozumím fakt, že v tipování na výsledky jsem úspěšný. Ty mluvíš pořád jenom o reálu a barce a občas o espe repre. Se vsadím, že když kluci hrajou fotbal tak se na ně jenom díváš nebo max. chytáš v brance, když jich je málo a potřebujou brankáře. Jinak když mi nechceš věřit, že mám zdrblí comp tak ti to nebudu vymlouvat - co už s tebou. Navíc nevšiml jsi si, že s tebou jen málokdo souhlasí? Závěrem nevyplazuj jazyk - to tě doma neučili?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, já jsem ubožáček. Ale co jseš pak ty? Poslední příspěvek měl znamenat co? Opět ironie? A opět naprosto mimo téma, ale určitě jsem to zase vytrhl z kontextu, co?

Z ničehonic, možná zas proto, že nemáš co říct, mi azčneš nadávat do ubožáků, pak cosi o tom ,že já fotbal určiět nehraju, maximálně chytám- ach jo co to plácáš? co to má zas spoelčného, není to tak, že prostě když nevíš, tak začneš kecat nějaké hlody a strhávat pozornost na něco jiného.

Jako i při minulé hádce ( jak jinak to nazvat, když mi při tom nadáváš do ubožáků? ). Před tím si zas z ničehonic začal cosi o tom, že loni jsem tady byl pod jiným nickem a fandil Realu, teď zas že fotbal sleduju nanejvýš u počítače.

Tyhle kecy celkem dost ukazují, jak si na to v téhle diskusi, co?

By mě zajímalo, kde jso uty mé citace vytržené z kotnextu? Okopíroval jsem celé věty, je to přesně to, co říkáš, když si to ostatní přečtou, tak to dává pořád stejný smysl.

Celou dobu si neřekl ani slovo o tom, že když se nedaří v repre, tak kvalita hráče klesá, a teď mi tady vykládáš, že se mi to snažíš celou dobu vysvětlit. dke jsi na začátk udisksue řekl něco otom, že španělé mají dobré hráče, že to tady tak najednou vyhlašuješ???

Takže závěrem, o čem byl tvůj minulý ehm..."příspěvek"...:

Nejdřív si mi z ničeho nic začal nadávatdo ubožáků. Pak si přešel k tomu, že moje citace jso uvytržené z kontextu, což jaksi není vůbec pravda, jsou to dlouhé okopírované věty a když si to kdokoli přečte celé i se zbytkem, tak to zní furt stejně.

Pak si zas začal kecat cosi o tom, že jsem jak jehovista, to je taky jaksi mimo.

Pokračoval si tím, že ty fotbal urozumíš, protože ti vychází tipy. Můžeš to nějak potvrdit? Hraješ tipligu? Tipoval si tady někde na strácne nějaký výsledek?

No a na závěr, trošku z nouze, si začal hlodat něco v tom smyslu, že se mnou si nikdo fotba lnezahraje, že jen když nkěod chybí tak do brány...vždyť s ito posobě přečti, je to až smutné. Proč tady kecáš takové hovadiny? Všiml sis, že bych ti tady já nedával do ubožáků, do jehovistů, nebo říkal, jak si s tebo určitě nikdo nezahraje fotbal?

To bude asi ten zásadní rozdíl mezi náma.

Reagovat
HOST*kája

inkognito bež se zahrabat,dobře si mu to dal doktore Ted bude mít zase kecy a bude brečet jakej si ubožák Bože to je vocas

Reagovat
HOST*inkognito

Už mě to začíná unavovat ti odpovídat pořád na ty tvoje stále se opakující nesmysly. No a vzhledem k tomu, že jsem sem přišel pokecat s lidma kteří fotbalu alespoň trochu rozumí tak mi to s tebou příjde i jako ztráta času. Tak se budu snažit být pokud možno stručný a zhrnu to v bodech:

1. Slovo ,,ubožáček´´ mi nepříjde jako nadávka a navíc v tvém případě plně postihuje tvé psychické rozpoložení. No překvapuje mě že tě to tak uráží, když ty sám používáš ´horší slova. Že by jiný metr? Jak charakteristické...

2. V tom co jsem tady psal jsem si nikde neprotiřečil. Všechno do sebe zapadá a stojím si za tím. Já jsem se navyhýbal žádné otázce a na vše jsem ti odpověděl. Ty jsi naopak odpov´dal jenom na to co jse ti hodilo. Zbytku jsi se vyhnul. No a když jsi nevěděl kudykam tak jsi napsal že jsem mimo téma. Co je tro za podivnou strategii? To když ve škole neznáš na něco odpověď tak taky řekneš učitelce že tomu nerozumí nebo že je mimo?

3. To že jsi věci povytrhal z kontextu a potom je odcitoval tak že dávali no oni nedávali žádný význam protože se vztahovaly k různým věcem a byli reakcemi na různé přispěvky. To přirovnání k jehovistům bylo tudiž naprosto výstižné protože oni právě toto dělají a jsou v tom velmi úspěšní, ale myslím že ty bys je trumfnul. Jsi v tom fakt hvězda.

4. Na těchto stránkách jsem třeba přesně trefil výsledek zápasu finále ČMFS Baník - Synot 2:1. Můžeš si to skontrolovat - psal jsem to před zápasem. Můj nick byl Host Jakub Kahoun tuším. Trefil jsem i jiné výsledky, ale nemám potřebu ti to dokazovat. Ve fortuně pravidelně vyhrávám a to mi nějak stačí. Ke všemu kdybys uznal že jsem dobrý tipér tak by mi to bylo stejnak někde, chápeš.

5. To že fotbal nehraješ a moc mu bohužel ani no jak to říct nerozumíš dokazuješ pravidelně svými příspěvky typu nejvíc bodů barcy v historii, esp repre hraje krásný fotbal atd. Ke všemu tak cca. 90% tvých příspěvků se týká barcy, espe repre nebo hanění realu. Jsem tě tu neslyšel mluvit třeba o Dundee Utd.

6. To jak jsi si tu svoji teorii podpořil tím hostem... No to nebudu komentovat. Ztráta času. Celou dobu se do naší diskuze - vidíš já tomu tak ještě říkám nezapojil a najednou...

7. K tomu rozdílu mezi náma. Podle mě jsou dva. První spočívá v tom že já se snažím všechno vidět v reálných odstínech takže když třeba moje oblíbené mužstvo bude s někým hrát a prohraje po zásluze tak to uznám. Byl bys třeba ty schopný přiznat, že barca prohrála s realem po zásluze. Na to si ale odpověz sám. Druhý rozdíl je v tom, že já jsem si tady přišel pokecat s lidma kteří fotbalu trochu rozumí a né pořád někoho urážet a jako nějaký archiváŕ se dívat co kdy kdo řekl a posléze z toho vytvářet záhadné kompozice. Ty mi naopak přijdeš jako, že jsi se tady přišel hádat a něco si dokazovat což se ti asi nedaří. Nejsem jediný koho jsi tady urážel takže si to nijak neberu. Alespoň vím proč se s tebou moc lidé nebaví. Už fakt nemám sílu ti pořád dokola něco vysvětlovat. Třeba to ber jako svoje vítězství. Najdi si jinou oběď já už fakt nemám čas.

Reagovat
smazaný uživatel

1.Jaká horší slova? Kde jsem tobě osobně nadával?

2. Zkus v rychlovce vysvětlit, jak do sebe můžou ty věty zapadat? Jo a taky napiš, kde jsem se vyhýbal odpovědím a kde jsem nevěděl kudykam. Když už něco napíšu, tak to snad doložím.

3. viz jehovista- co k tomu říct? Prostě blbost jak vrata.

4. Už jen to, že se tím tady veřejěn vychloubáš něco naznačuje, nehledě na to, že si to tipl nějakým jiným nickem, ale budiž.

5. Co má spoelčné mé ne/hraní fotbalu s tím, že tvrdím, ež Barca udělala rekrod v počtu bodů? Co to meleš? Já jsme třeba úplně blbý, nesleduju statistiky, nic, ale fotbal klidně můžu umět hrát, nemá to nic spoelčného s tím, že se mi líbí hra Španělska... to je prostě blbost.

6. No nevím, mě třeba ani náhodou nenapadlo, že bys to mohl být ty. No a ty si to vážěn myslíš, no kdoví proč, nicméně já, narozdíl do teeb, sjem zaregisterovaný, já, narozdí ldo tebe mám rpavidelně jeden nick ( viz tvůj odstavec o tipování ) a jsitě sis všiml, že v tuhle dobu, dky je příspěvek o toho anonyma psaný ,tak v tyhle doyb zásadně nepřispívám, kldi ně se mrkni do archívu, takže si ty své nepodložené kecy strč někam.

7. Nejdřív si zjisti fakta. Co ta kěnkdy navštívit stránky k záapsu, zkusím ti dát odkaz na příspěvek, dke naprosto kritizuju výkon mužstva proti Levante, tam to byla jasná kritika, kde píšu jak hrajoui debilně apod. Takže jseš zase mimo, opět si začal o něčem mluvit, aníž bys měl představu, jaká jsou fakta.

A víš co? Jsem zvědav ,ejstl iakhle doážeš konkrétně odpovědět na všech sedm bodů a ne zas to tvoje obvyklé " ty bys" "ty určitě nesleduješ" aniž bys tomohl jakkoli potvrdit.

Reagovat
HOST*inkognito

Tomá asi nejspíš zase spojitost barcou nebo s Esp repre...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ještě něco. Nějak si nám couvl s tématu v článku o Zaté kopačce, pročpak?

Reagovat
HOST*inkognito

Já už to nemám na obrazovce. Takže potom co jsem napsal poslední odkaz jsem si to už nečetl. Já mám zdrbnutý komp - takže můžu rozklikávat jenom ty články, které jsou na úvodní stránce do starších se nedostanu. Sorry. Ale jestli chceš tak mi to můžeš připsat tady. Docela se ale divím že se s tím sám ozýváš - vždyť jsi byl před tím už v úplně patové situaci - šlapal jsi si po jazyku atd. ale pokud jsi masochysta... tak proti gustu žádný dišputát.

Reagovat
smazaný uživatel

No myslím, že jediný, kdo byl v bezvýchodné situaci si byl ty, ale jelikož máš údajně podělaný comp a nebyl si údajně kvůli tomu schopen mi odpovědět, tak se to už asi nedozvíme.

Reagovat
HOST*inkognito

To komp není výmluva. Fakt se tam nemůžu dostat a navíc mě to poslední dobou vyhazuje i z netu. Jinak bych určo odpověděl.

Reagovat
HOST*nawri

tusim ted na MS 02 nehrali nejhur ale tam je pro zmenu zarizl rozhodci...

Reagovat
HOST*

Aj talianov

Reagovat
HOST*Peca

Španělé mají dobrý tým, nikoliv však špičkový, stále si stojím za tím, že dobrá je opravdu za 3, nicméně Španělský nároďák bych ohodnotil spíš 2-.Mají stejný problém jako Němci a Italové, jejich liga je plná cizinců, kteří hrají prim a domácí hráči hrají až druhé housle, to jim dost škodí. Oni prostě nemají hráče jako Ronaldinho, Zidane či Eto´o.

Reagovat
HOST*yarda

Zidane ale Francouzům už nepomůže a Eto´o nevím nevím, Kamerunci mají ty výkony docela rozhárané...

Reagovat
Mr.Jindros

Italové se prosazují na mezinárodní scéně stabilně ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*jampadampa

Jindrosi, není nic trapnějšího než říct vtip a sám se tomu potom zasmát.

Reagovat
Mr.Jindros

Prosím ? Off-topic : Já si myslím opak - co může být lepšího než se zasmát vlastnímu geniálnímu vtipu ? Nikdo nedokáže ocenit váš smysl pro humor jako vy sám. Nicméně tady nevim o čem mluvíš.

Reagovat
Xavi

děláš tady taky něco jinýho než že jen zkoušíš nesmyslama někoho vyprovokovat?

Reagovat
HOST*bolek

Ten ,,rádoby´´ vtip zase nebyl tak hrozný. Myslím že nemohl nikoho vyprovokovat. Sklidni hormon Xavi.

Reagovat
Xavi

a víš ty komu jsem to vůbec psal a na koho jsem reagoval?

Reagovat
HOST*tnt

Nech Jindrose na pokoji a všechno bude OK.

Reagovat
Xavi

já jsem na Mr. Jindrose ale vůbec nereagoval

Reagovat
smazaný uživatel

Španělé hrajou druhé housle v Primeře Divisón???

Netvrdím, že není ve španělské lize hodně cizinců, ale v jiných špičkových soutěžích jich je taky požehnaně( ne-li víc)...např.Anglie- za Arsenal letos v jednom zápase nenastoupil jediný Angličan, Chelsea skoro nápodobně, jenom že se tam drží Lampard,Terry a Cole, za Manchester taky nenastupuje moc anglických hráčů(i když pořád víc než za Arsenal nebo Chelsea), o Liverpoolu ani nemluvě...V Itálii je to taky samej cizinec- v Interu je Italů jako šafránu, V AC jich taky moc není (ale jen přece o něco víc než v Interu), Juventus je doslova narván cizinci... Německá liga je taky postavená na velkém množství hráčů ze zahraničí, francouzská jakbysmet...

Reagovat
smazaný uživatel

další věta, který opravdu stojí za to.

jací hráči tvoří zákald týmu Valencie, La Coruňa, Atletico, Atheltic?

I v Barce jsou jedni z hlavních španělé: valdes, Puyol, xavi, tedy tři zákaldní kameny.

Reagovat
smazaný uživatel

Musím s tebou souhlasit...A i v Realu hrajou důležitou roli Španělé. Cassilas v brance(jeden z nej brankářů vůbec- ať si každý tvrdí co chce), Helguera(důležitý v obraně nebo např. při standartních situacích Realu - viz gól proti Juventusu), Salgado(třebaže už je starší, dle mého nazoru je velmi důležitý), Raúl(poslední dobou se mu nedaří, ale pro mě je neodmyslitelnou součástí Realu a jeden z největších světových útočníků)...

Reagovat
HOST*yarda

To jsou Katalánci, bacha na to, ať tě někdo (Antimadrista) neosočí

Reagovat
HOST*jampadampa

Prostě i kdyby dostali Esp repre pětku tak jsou stejnak nejlepší na světě. Špičkový tým, špičkový fotbalisti, nejhezčí fotbal... Co na tom že opět vyhoří a pojedou domů s ostudou a holou prdelou. A na euro zase a na dalším Ms zase... Teď už vím podle čeho se pozná skvělé mužstvo - no podle toho že pořád prohrává... Díky za vysvětlení Xavi a Dr. Kyslíku.

PS. Připadá mi docela trapný když fandí Čech Španělsku. Jsme s kámošema sledovali Euro 96 když jsme hráli proti Itálii všichni jsme se radovali jak jsme vyhráli až na jednoho ,,kamaráda´´ který fandil Italům. Ostuda národa takový češi co fandí jiným týmům. Takhle nejste ani češi ani španělé. Nebo si myslíte že o takové ,,přicmrdlé´´ fanoušky Španělé stojí?

Reagovat
Xavi

Mě se prostě nejvíc líbí španělská liga no a ve španělské repre hrají její zastupci a mí oblíbení fotbalisti, no tak se poser z toho, že jim fandím. Já jsem nepsal, že mají nejlepší mužstvo ani že jsou nejlepší, to je zase jen tvůj výmysl!!! Navíc na každé akci (kterých se pravidelně zúčastňují, tak je tam pokaždé jiný tým s jiným trenérem, navíc repre se nějak moc sehrát nestihnou (zvláště španělská, která tam dává hráče podle formy (možná až na Raúla) narozdíl od naší, která hraje pořád ve stejném složení ikdyž se né všem daří (viz. Týce 2liga). a to co si napsal jako poslední si nemyslel vážně?

Reagovat
HOST*jampadampa

To že v tom výběru hráčů mají hokej je ale jejich problém. A jestli je lepší hrát s těmi samými hráči bez ohledu na momentální formu jasně ukazují rozdílné výsledky našich a španělů. Že nejsou sehraní je jejich problém - každá reprezentace má stejné podmínky. Takže je to jenom výmluva. No a ktomu závěru. Ty jsi třeba umíš představit, že polovina rowdies jsou španělé? Trochu trhlá představa ne?

Reagovat
Xavi

1.Já jsem se nechtěl vymlouvat!!! Jen jsem chtěl poukázat proč to tak MOŽNÁ je!!! 2. Ta otázka před tím zněla trochu jinak ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele