PO KOM TOUŽÍ ANGLICKÉ KLUBY?

07.06.2003, 13:40
Aktuality
Sezona v Premier League už skončila, a tak se kluby v současnosti soustředí především na posilování svých kádrů. Zde je seznam několika fotbalistů, o něž se zajímají jednotlivé anglické týmy a jejichž přesun na ostrovy nebo do jiného britského mužstva je velice pravděpodobný…

Arsenal: Sebastian Frey (AC Parma), Rüstü Recber (Fenerbahce), Philippe Mexes (AJ Auxerre), Harry Kewell (Leeds United)

Aston Villa: David Dunn (Blackburn Rovers), Alexis (Malaga), Kim Kallström (Djürgarden), Daniel Moreira (Racing Lens)

Birmingham: David Dunn (Blackburn Rovers), Kleberson (Atletico PR), Franck Jurietti (AS Monako)

Blackburn: Lorenzo Amoruso (Glasgow Rangers), Vratislav Greško (AC Parma), Steven Reid (Millwall), Jody Morris (Chelsea), Frenk de Boer (FC Barcelona), Bernard Mendy (PSG)

Bolton: Arthur Numan (Glasgow Rangers), Bastian Reinhard (Arminia Bielefeld), Florent Laville (Lyon), Ivan Campo (Real Madrid)

Charlton: Oleg Luzhny (Arsenal)

Chelsea: Hidetoshi Nakata (AC Parma), Philippe Cocu (FC Barcelona), Ze Maria (Perugia)

Everton: David Dunn (Blackburn Rovers), Mikael Essien (Bastia), Michael Brown (Sheffield United), Li Tie (Lianong)

Fulham: Chris Powell (Charlton)

Leeds: Kleberson (Atletico PR), Lee Clark (Fulham), Colin Healy (Celtic Glasgow), Brede Hangeland (Viking)

Leicester: Craig Hignett (Blackburn Rovers), Artim Sakiri (CSKA Sofia), Lee Marshall (WBA), Andy Johnson (WBA)

Liverpool: Djibril Cisse (AJ Auxerre), Steve Finnan (Fulham), Hakan Yakin (Basilej), Mikael Essien (Bastia), Jean-Alain Boumsong (AJ Auxerre)

Manchester City: Antoine Sibierski (Racing Lens), Keith Gillespie (Blackburn Rovers), Steve McManaman (Real Madrid)

Manchester United: David Bellion (Sunderland), Ronaldinho (PSG), Harry Kewell (Leeds United), Kim Kallström (Djürgarden), Xabi Alonso (San Sebastian), Rüstü Recber (Fenerbahce), Paul Robinson (Leeds United), Daniel van Buyten (Marseille), Julien Escude (Stade Rennes)

Middlesbrough: Rivaldo (AC Milán), Ulises de la Cruz (Aston Villa), Doriva (Celta Vigo), Kevin Phillips (Sunderland)

Newcastle: Brett Emerton (Feyenoord), Stephen Carr (Totenham), Wayne Bridge (Southampton), Simao Sabrosa (Benfica Lisabon), Darren Bent (Ipswich Town), Javier De Pedro (San Sebastian)

Portsmouth: Matt Holland (Ipswich Town), Teddy Sheringham (Tottenham), Chris Powell (Charlton), Paolo Di Canio (West Ham), Pierre van Hooijdonk (Feyenoord), Eyal Berkovic (Manchester City), Dejan Stefanovic (Vitesse Arnhem), Kevin Phillips (Sunderland)

Southampton: Leandre Griffit (Amiens), Christoffer Anderson (Helsingborgs), Dino Fava (Triestina), Hicham Aboucherouane (Raja Casablanca), Darren Bent (Ipswich Town), Matt Richards (Ipswich Town)

Tottenham: Olivier Dabo (Atalanta Bergamo), Freddie Kanoute (West Ham), Martin Laursen (AC Milán), Jody Morris (Chelsea), Bobby Zamora (Brighton)

Wolverhampton: Marc Bircham (QPR), Shaun Goater (Manchester City), Kevin Davies (Southampton)

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Manchester nemá zapotřebí zajímat se o Ronaldinha. Scholese sice nemusím, ale i když je záložník, dokáže být týmu daleko užitečnější. Takže jak už se stalo tradicí, i tohle léto asi nejlépe doplní kádr tým z Highbury. Koupí 2 hráče na posty, kde je nejvíce tlačí bota. Opět bravo, pane Wenger.

Reagovat
HOST*Tomáš

Ronaldinho patří k nejlepším ofensivním záložníkům v této době.Měl by přijít do Manchesteru.Ronaldinho nepatří do PSG ale právě do některého vlkoklubu.A jestli ho Alex F. Koupí tak udělá jedině dobře s tim si jsem naprosto jistej!!

Reagovat
smazaný uživatel

Říkáš ofenzivní záložník. Kam a místo koho bys ho tedy postavil?

Reagovat
HOST*Tomáš

Já si myslim že v tuto chvíli se ještě neví kde bude hrát příští sezonu David B takže pokud David B. odejde což je možné tak Ronaldinho nahradí právě Davida B. na pravé straně založní řady ale pokud David B. zustane tak jsem přesvědčen že Ronaldinho je kvalitnější než Veron,dopředu i než Scholes je lepší než Nicky B.Ale post Ronaldinha bych viděl u prostřed záložní řady samozřejmě směrem dopředu.To je můj názor na Ronaldinha.V PSG se možná moc neprosazoval protože byl sám na to aby táhnul PSG ale pokud by přešel do Man.Utd tak jeho síla by stoupla a právě Super Ronaldinho by táhnul Man.Utd k dalším triumfům!

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldinho ve středu zálohy hrát rozhodně nemůže. Za jeho defenzivní laxnost by ho fanoušci sežrali! Na pravé záloze si ho už umím představit lépe, ale MU by museli totálně překopat styl hry, navíc zleva hraje podobný typ Ryan Giggs. Nejlépe se mi Brazilec jeví jako parťák van Nistelrooye, ale jak říkám, musí začít dávat více gólů, jinak tam nemá co dělat!!!

Reagovat
HOST*Tomáš

Nesouhlasim Podle mě je Ronaldinho jeden z nejlepších záložníku v této době.Podle mě AlL stars zálohy v této době je z prava D.Backham, z leva P.Nedvěd,2 střední dopředu Z.Zidane a Ronaldinho a defenzivní štít G.Gattuso.To je moje světová sestava.Co ty Merenges napiš tam něco!

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon - Puyol, Nesta, Ayala, R.Carlos - Joaquín, Vieira, Zidane, Nedvěd - van Nistelrooy, Henry. Jenže si uvědom, že při ofenzivních křídlech je přítomnost Zidana či Ronaldinha ve středu zálohy vyloučena! Kromě Realu před rokem a Barcy před 2,5 si tohle prostě nikdo nedovolí. Reálnější je do středu Ballack (to by byla dvojka s Vieirou!) a Zizou nebo Paolo levá.Ty si myslíš, že Ferguson obětuje všudybyla Verona, aby dal prostor Ronaldinhovým kudrlinkám. Možná Tě okouzlují jeho triky, ale když ho tak pozorně sleduješ, tak kolik dal letos branek ze hry?

Reagovat
HOST*Tomáš

Tak to přesně nevim ale vim jistě že je lepší než Veron.Každej má svůj názor a Ronaldinho je SuperPlayer a jsem jsem přesvědčenej že bude.V PSG co jsem ho viděl hrát vždy byl nejlepší hráč z PSG.Pokud ho SIR Alex koupí udělá dobře.Tak čus jo a v tý záloze nějak chybí SUPER David nemyslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

No, nemyslím. Já MU zrovna nemiluji a už s Nistelrooyem jsem se musel dost přemáhat, ale letos prostě nikdo lepší nebyl. Beckham až v Barce dokáže, nakolik je to kvalitní hráč. Média se s ním párat nebudou. Ronaldinhovi přeji na Old Trafford mnoho úspěchů, snad přestoupí právě tam, protože do Realu ho nechci.

Reagovat
HOST*JA

Od midlsbru je docela drzost chtit do tymu Rivalda... Dalsi zajimovost je to ze livrpul chce Djibrila Cisseho, protoze on je dobry utocnik a zrovna livrpul jich ma jak na srano... A taky se mi zda ze arzenal brzy bude francouzskou kolonii. Docela zajimavy je to ze asi rozkoupi AJ Auxerre-muj oblibeny tym...

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal už francouzkou kolonii dávno má. Cissé do Liverpoolu? Oni snad ještě potřebují nějakého rychlíka? Baroš, Diouf, Owen - to snad stačí ne? Chce to spíše hlavičkáře do vápna. Heskey jím možná chce být, ale není ....

Reagovat
PJ

Liverpool chce náhradu za Heskeyho, kterýho by se rádi zbavili. Ale Cissé je úplně jinaj typ, Liverpool by fakt potřeboval pořádnýho hrota-hlavičkáře.

Reagovat
HOST*Skye

Liverpool potřebuje posílit především trochu skřípající zálohu, protože dobrých útočníků má rozhodně dost. Zatím to vypadá, že nejlépe postupuje Arsenal, ikdyž si myslím, že počet francouzských reprezentantů je zde až na škodu. Dokud to funguje tak je to OK, ale myslím si, že velkou roli zde hraje především komunikace hráčů s Wengerem a to je dobudoucna trochu dvousečná zbraň.

Reagovat
HOST*Benda

Souhlasím s tím, že Liverpool potřebuje posílit zálohu a to zejména proto, že stávající středoví záložníci nejsou zrovna moc nápadití (Murphy, Hamann, Gerrard, atd.)!!! Liverpool měl výborný začátek, ale pokud útočníci nedostávají ty správné přihrávky, nemohou nic dělat. Stávající hráči jsou dobří, ale chybí jim tam hráč s fotbalovou myšlenkou a to by mohl být třeba Ronaldinho, ale jako jediný brazilec v tomto týmu by asi nenašel pochopení!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Ta záloha je skutečně špatná. Liverpool byl pro mě s Dortmundem herním zklamáním roku.

Reagovat
smazaný uživatel

V Midlesborough si docela věří. Liverpool by měl posilovat spíš jinam než do útoku. Už tak je konkurence v Liver. dost velká - Baroš, Owen, Heskey, Diouf kterej furt soluje. Navíc Cissé mi přijde stylově stejnej jako Diouf.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli vyjdou nějaký přestupy Portsmouthu, tak tam bude docela silnej tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaujala mě Chelsea, Ranieri chce zřejmě postavit novou zálohu. Gronkjaer, Petit ani Lampard nedokáží udržet vysokou výkonnost po celou sezónu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele