Po fyzické stránce se cítím dobře, hlásí nová posila Lazia Musacchio

29.01.2021, 20:44
Aktuality
Mateo Musacchio dlouhodobě nehrál roli v plánech AC Milán a z klubu v průběhu tohoto týdne odešel. Argentinskému obránci hodilo záchranné laso římské Lazio a sám fotbalista se stěhováním do hlavního města neváhal, na rozhodnutí mu stačilo jenom několik desítek vteřin...

Musacchio už před letošní sezonou vypadl z plánů Rossoneri a situaci mu následně zkomplikovalo vážné zranění kotníku. V letošní sezoně nastoupil jenom ke dvěma soutěžním zápasům a v obou případech se na trávníku objevil v lednu, na návrat si i díky zraněním musel počkat dlouhých 325 dní.

"Tohle je pro mě velmi důležitá příležitost. Mám velkou radost, že zde mohu být," prohlásil.

"Po fyzické stránce se cítím dobře. Přišel jsem s velkou touhou a jsem hladový, jsem připraven vydat ze sebe to nejlepší," dodal.

Lazio za třicetiletého bývalého obránce Villarrealu zaplatilo jenom jeden milion eur, smlouvu s ním uzavřelo na dva a půl roku.

"Když mi zavolal agent a řekl mi o možnosti odejít do Lazia, tak jsem si rychle promluvil s rodinou a během dvou minut řekl ano. Lazio má hodně silný tým. Liga je náročná, o poháry hraje více kvalitních klubů a my můžeme dosáhnout na velké věci, je třeba jít zápas od zápasu. Ten nedělní je nejdůležitější ze všech," vyhlíží utkání na půdě Atalanty.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (6)

Přidat komentář
Pipo123

Reagovat
cresposuper

V Laziu bude dobry

Reagovat
LesyJePan

Pre mna velky sympatak, ale mam ho vsugerovaneho ako večneho hrubkara, často niečo vyviedol. Uvidime, Laziu často vychadzaju tieto typy prestupov.

Reagovat
Yanek

Reagovat
Kucka

Reagovat
Eldarion

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele