Plzeň podle komise neměla kopat proti Teplicím penaltu

10.10.2018, 12:27
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (68)

Přidat komentář
lajka30

K tomu už není ani co komentovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
PlackaSKS

bylo v plzni video?

Reagovat
smazaný uživatel

Nebylo, jen Sparta a Slavia.

Reagovat
PlackaSKS

děkuju

Reagovat
Riviera Kid

Za mě byla docela jasná.

Reagovat
Y.N.W.A

...tak on už ten název - Fortuna Liga - je to prostě o štěstí, zatočíš kolem a buď vyhraješ, nebo ne

Reagovat
poz3n

Myslím, že Plzeň kopala spoustu "vymyšlenějších" penalt. Samotnému mi to přišlo dost nejasné (míč i hráč se tam oba tak povalovali), ale pochopím, že to písknul.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že jako Plzeňák pochopíš, že to písknul.

Reagovat
poz3n

proboha. Řekl bych to samé, i kdyby se to týkalo Sparty. Co je to tady za módu hned každého co možná nejrychleji osočovat z neschopnosti být objektivní?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak určitěěěě

Reagovat
poz3n

Skvělá debata

Reagovat
smazaný uživatel

Plodná asi jako analní znásilnění

Reagovat
Pablos
Reagovat
Rox

Zjisti si podrobnosti než začneš psát něco o přestrelech po shlédnutí videa .

Reagovat
Pablos

ujíždí Polici z důvodu zákazu řízení.. na motorce a jemu udělán zátaras auta nikoliv stylem zaterasení silnice, ale tím, že mu je těsně v jízde a je jakákoliv nemožnost, aby ten motorkář zastavil za účelem ukončení své jízdy, aniž by narazil do vozidla. Takže já mám prostě svůj názor na to, jestli máš jinej, napiš jinej.

Reagovat
kilobyte

Tak bylo to po výzvě k zastavení. Navíc jestli sis všiml tak na konci tunelu stojí auta, kde by jeho bezohledná jízda mohla nadělat větší škody.

Reagovat
Pablos

asi jo no... asi jsem byl moc kritickej

Reagovat
ttopi

Pro mě je vždycky nejdůležitější příčina. A příčinou srážky je to, že motorkář jel rychle a ohlížel se za sebe. Je teda pravdou, že mu tam to auto vlítlo dost nečekaně, ale furt je tam ta příčina....

Reagovat
Rox

Pro mě je důležitý že ten ožralej idiot to pálí po Praze 200 km/h, na červenou přes křižovatky, zákaz řízení za řízení pod vlivem alkoholu, kdyby někoho srazil tak jsou zas diskuze že je policie k ničemu. Policistu vyznamenat.

Reagovat
smazaný uživatel

A i kdyby to mělo jen minimální šanci zachránit někdy v budoucnu nějakou maminku s kočárkem nebo nějaké pošahané sluníčko, tak to bylo správně.

Reagovat
Kovi81

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
mistr129

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Pablos

tak oni ho honili policajti a ti druzí to museli vědět, tudíž museli počítat, že nepojede pomalu ...stát tam to auto připravené a on do nich vrazit neřeknu ani slovo... ale tohle bylo prostě sundání. Ono ani ten policista to nemyslel určitě špatně, bohužel i v dobré víře se dá zachovat špatně, což je pro mě přesně tento případ... nadruhou stranu, zas tak jednoznačně to také nevidím, ale spíš mě to svádí k tomu, že to bylo moc až na tu hranici, tak a teď tu umřeš, ale hlavně dál nepojedeš. (neumřel já vím, ale to je spíš ta menší pravděpodobnost po tomhle neumřít)

Reagovat
ttopi

Jestli jsi koukal důkladně na ty záběry, tak je vidět, že na konci tunelu byla červená a v obou pruzích stála auta. V podstatě se dá říci, že kdyby nenarazil do policejního vozu, narazil by do těch dalších, nebo to projel na červenou a tam by někde umřel.

Musím se přiznat, že než zveřejnili to video, tak jsem měl takový pocit, že to auto tam již stálo. Ale je vidět, že mu tam vjel fakt na poslední chvíli. Ale zase se musím vrátit k tomu, že na 50 jel 130-150, takže se o možnost zastavit vlastně připravil sám. Taky jsem to trochu zaváhal, když jsem to video viděl, ale furt si myslím, že trestného činu se policista nedopustil.

Reagovat
Pablos

no jako už se také přikláním k tomu, že to tak bylo asi vhodnější... já vlastně ani na začátku, když jsem to tady zveřejnil, jsem nebyl jednoznačně něják rozhodlej pro jistou ,,stranu" věci, i když to mé ohodnocení o přestřelu bylo naopak asi jasně ukazující na jednoznačný pohled... a ani mi tak nešlo o to, že by to byl něják trestný čin toho policisty, spíš jenom ...jak to správně napsat... nepřiměřený, jo to je to slovo co to ve mě prostě evokovalo.

Reagovat
Mimalu

Neznám přesně zákony, podle kterých směli policisté postupovat, ale jako přestřel to úplně nevnímám. Unikající zločinec v plném provozu v centru města mi přijde jako dostatečně velký důvod k zastavení a tunel ve kterém se nenachází chodci mi pro zásah přijde nejvhodnější. Z mého pohledu by se v první řadě mělo přihlédnout ke snaze zajistit bezpečnost pro nevinné civilisty, pokud by dodržoval předpisy, měl v pohodě šanci zastavit a jsem rád že soud to vidí obdobně

Reagovat
Pablos

jo jak píšu tady někde výše, asi ano no... asi jsem byl moc kritickej.

Reagovat
smazaný uživatel

Že se dodatečně zjistí, že měl "jenom" zákaz řízení je policajtům k ničemu. Chtějí zastavit člověka a ten jim začne ujíždět. Mohl mít u sebe zbraně. Mohl být mezinárodně hledaný několikanásobný vrah. Bůhví co všechno, když musí ujíždět před policií. Navíc jede tunelem odhadem 80 km? Když je 4 metry za policejním autem stojící kolona? Tu by neubrzdil stejně, zkusil by projet kolem, vjel by někam na hlavní, způsobil bouračku nebo přejel chodce. Správně zakročili.

Reagovat
ttopi

No, oni údajně věděli, kdo to je, že má "jen" zákaz řízení. Ale to asi nená podstatný. Prostě neuposlechl výzvy, letěl po Praze prý až 200km/h a v tom tunelu okolo 130km/h. Prostě blb.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom článku psali, že ho podezřívali akorát. Možná to věděli ty, co ho chtěli zastavit, ale tenhle nejspíš dostal info do vysílačky, že ujíždí motorkář a v podstatě jen zakročil. Já jsem s 85% pro správnost toho zákroku. Ty auta asi nestála pro srandu, mohla tam na zelenou přecházet školka třeba a neubrzdil auto, tak by těžko ubrzdil přechod.

Reagovat
Greny

Nevidím v tom problem

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě docela slušný pokus o vraždu. Pan inspektor Švestka si asi moc chtěl zahrát na Užovku 11.

Reagovat
Josifek

Spíš to byl pokus motorkáře o neplánovanou sebevraždu, v rámci kterého mohl přijít o život i někdo další - kdo se neměl v plánu účastnit této "hry". Tomu bylo naštěstí zabráněno tvrdým, leč žádoucím zákrokem policie, správně bez zbytečných ohledů na práva pachatele, kterých se jich svým kriminálním chováním zřekl. Sebevrah na motorce měl nakonec docela štěstí, že daný střet přežil. (samozřejmě nejde o právní pohled na věc )

Reagovat
smazaný uživatel

Za mě rozhodně v pořádku.

Vždy, když takový bezmozek někomu ublíží, tak se všichni ozývají, že klidně ať se zabije, ale ať u toho neubližuje druhým. No a když už mu je zabráněno, aby druhému ublížil i za cenu toho, že bezmozek může umřít, tak se kolikrát ti stejní lidé zase ozývají, jak už to je moc.

Neublížil si kvůli policistovi. Ublížil si kvůli vědomému porušení hned několika zákonů a takový člověk ať pro mě za mě, když je to opakovaně, klidně skončí doživotně jako ležák.

Reagovat
Josifek

Reagovat
Kovi81

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Josifek

U mě převažuje ta logika, že ten kokot na motorce mohl ohrožovat život jiných a tím, že nezastavil na opakované výzvy policie a dál ujížděl a teoreticky pokračoval v ohrožování ostatních účastníků provozu, pozbyl svých práv a bylo správné a žádoucí, aby byl policií zastaven i za tu cenu, že mu z toho může pramenit vážná úhona (protože příležitostí zastavit se sám od sebe a bez úhony měl dost, ale svou volbou jich zavčasu nevyužil, tudíž pozbyl svých práv)

Demokracie přece nesmí poskytovat větší ochranu nesporným darebákům před byť jen hypotetickými obětmi.

Reagovat
Pablos

jako je no, je to tak jak píšeš.... nechal jsem se asi emotivně strhnout tím, že prostě toho motorkáře sundal no, než že by mu zatarasil tu silnici jako takovou, ale v celkovém pohledu asi vážně ano, sám se k tomu rozhodl riskovat svůj život... takže dávám ti za pravdu.

Reagovat
Riviera Kid

Proč? Kdyby ten kokot neporusoval několik zákonů, nemuselo se to stát.

Reagovat
widlak

Za mě nejsprávnější možné řešení v dané situaci. Lepší, než kdyby ho nechali ujet z tunelu mezi lidi, nebo nedejbože na něj začali střílet. A vůbec by mi nevadilo, kdyby to pro toho motorkáře skončilo hůř, než jen těžkým zraněním. Pořád lepší on, než nějaká mamina s kočárkem.

Vidím to každý den na silnici. K čemu ti je, že jezdíš bezpečně, když to pak do tebe našije nějaký hovado, který potřebuje být doma o dvě minuty dřív.

Nejvíc mi je ale smutno z toho, že se neřeší včasný zásah policie, ale ohrožení života nějakýho grázla. Co to je za společnost, kde má větší právo na ochranu kdejaký zloděj a vrah, místo těch, co se jim brání?

Reagovat
smazaný uživatel

Přestřel? Ještě bych motorkáři napařil obecný ohrožení. Dement!

Reagovat
REPLIKATOR

Podle mě škoda, že to ten hajzl přežil.

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Mass

Za mě ne. Oni chtěli postavit zátaras v tunelu, aby jim neujel do města. Bohužel kdyby přijeli o pár vteřin dřív, tak se to nemuselo stát. Podle mě oni neměli v plánu ho takhle sundat. Ale vypadalo to jak v GTAčku, kde policajti sou šílený.

Reagovat
Pablos

no právě, že na mě to působilo, že to bylo ve stylu... ,,ruce vzhůru nebo budu střílet" jenže to nestihl říct, tak nejdřív zastřelil a pak řekl ruce vzhůru ale pak jsem se přiklonil už spíš na tu stranu, že to bylo oká, že se vlastně ten motorkář sám rozhodl k tomu, ať vědomě či nevědomě, že klidně umře... nedej bože zabije někoho jiného.

Reagovat
twerp

V tomdle konkrétním případu asi ok. Ale vždy záleží případ od případu. Proto chápu i to trestní stíhání, aby se vytvořily nějaké mantinely, co se může a co ne (což může jenom soud). Kdyby se totiž takovéto zastavení vozidla bralo jako normální věc, tak se u policie může najít nějaký magor a neštěstí bude na střeše (kluk ukradne tátovi auto, táta nahlásí odcizení auta neznámým pachatelem, policie začne auto pronásledovat, kluk zpanikaří a začne jim ujíždět, policajt si zahraje na Simíra, kluk to do nich napálí a umře).

Reagovat
Pablos

mně v tomhle konkrétním případu právě zaráželo to, že byl na motorce... tak mi to přišlo až moc drsný ....ale jinak jsem pak už přehodnotil svůj názor a beru to teda jako, že asi vše oká.

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Ahoj, v dalším článku jsem se zaměřil na zápas Sparty v Olomouci. Za přečtení a zpětnou vazbu děkuji.

https://bielsistablog.blogspot.com/2018/10/jak-porazit-spartu.html

Reagovat
PBLead

jo, ale ten tlak na rozehrávku stoperů a následná nemoucnost Sparty se z toho vymanit, je už dlouhodobější problém. Takhle nás zmáčkla i Subotica před 2 měsíci. Že to bude dělat každý lepší nebo nabuzenější tým, je prostě logický krok.

Reagovat
PBLead

+ máš velkou pravdu s tím napadáním a faulováním Kangy, On je hodně labilní hráč, nejhorší je v tom, jak přestává hrát a čeká 2 vteřiny na písknutí faulu. Za to bych mu pokaždý nafackoval.

Reagovat
smazaný uživatel

To napadání stoperů právě dost souvisí s aktivitou záložníků...Jak píšu v článku, Liberec taky napadal vysoko, ale stopeři měli furt komu nahrát, tak nebyl problém to vykombinovat, ale když soupeř dobře záložníky pokryje, nebo pokud jsou líní se nabídnout, tak to je extra účinné.

A ke Kangovi, je to hodně labilní hráč, ale bez něj by byla Sparta tak třetinová, zvlášť pokud nehraje Stanciu. Když už se nějaká šance vyskytne, v drtivé většině díky němu..

A když si vezmu, že ještě relativně nedávno byla ve Spartě záloha Frýdek - Vácha, Mareček...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
sajmon10

Já už nevím co v naší lize je a není ruka. Sparta letos dala minimálně 3 horší ruce a ještě k tomu všechny diskutovány s videem a nic. Teď byla taky jasná a prej že ne.

Reagovat
havrys99

https://www.fourfourtwo.com/my/news/belgian-football-clubs-agents-referees-investigated-alleged-corruption

V Belgii docela sranda, údajně byl zatčen rozhodčí, který ve čtvrtek pískal Jablonec - Kyjev.

Reagovat
smazaný uživatel

Klasika

Reagovat
smazaný uživatel

Měli by si to s těma rukama ujasnit. Ruka, která ovlivní směr míče a hru samotnou, se pískat neměla, ale ruka, kdy míč letí mimo vápno a dotyk ruky neovlivnil ani směr ani hru, se pískat má. A když si vzpomenu na ruce Sparťanů ve vápně, ze kterých penalty nebyly tak aby se v tom prase vyznalo.

Já bych za takový ruce penalty nepískal, ale tahle dle mě ovlivnila hru víc, než ta Zemanova proti Slavii. A rozhodně se svým pohybem a zvedáním ruk nesnažil vyhnout střetu s míčem, spíš naopak.

Reagovat
smazaný uživatel

Už je to docela nuda.

Reagovat
ratusek

Tak už se s těma rukama dohodněte

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele