Plašil: Nepřipouštíme si, že bychom do baráže nepostoupili

05.10.2009, 17:41
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (33)

Přidat komentář
smazaný uživatel

ale ba

Reagovat
smazaný uživatel

je len mala sanca ze slovensko vyhra obidva zapasi bez holoska , sestaka

Reagovat
smazaný uživatel

stačí ať vyhrajou jeden.a to ten první

Reagovat
minoLFC

no už to není len na vás

Reagovat
smazaný uživatel

chci se zeptat: vsází někdo u fortuny přes net? potřebujete k tomu bankovní účet? díky za odpovědi

Reagovat
smazaný uživatel

cau ... nepotrebujes

Reagovat
smazaný uživatel

dík za odpověď,víš to jistě?

Reagovat
smazaný uživatel

Meli by si to pripustit kdyz musi spolehat na jine, pak budou akorat vic zklamani.

Reagovat
smazaný uživatel

kluvi vyhrajeme a postoupime vzdycky je nadeje !

Reagovat
smazaný uživatel

kluci* :)

Reagovat
smazaný uživatel

nic jinyho nez postup na ms si nepripoustim , cokoliv jinyho= veliky zklamani

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak

Reagovat
smazaný uživatel

ono vlastne krome nepostupu uz nic neexistuje

Reagovat
smazaný uživatel

jen ten postup :) a tak to urcite i skonci :)

Reagovat
jtbs

vy mate neskutocnu vyhodu oproti nam, ze v barazi budete pravdepodobne medzi nasadenymi muzstvami

Reagovat
smazaný uživatel

vy v barazi ani nebudete a ja jsem zase cetl ze mezi nasazenymi muzstvy se nachazet nebdeme

Reagovat
jtbs

viem ze nebudeme ale myslim to z dlhodobeho hladiska, napriklad minule sme dostali Spanielsko ...

Reagovat
Shevchenko

Tak rozhoduje se podle žebříčku FIFA. Před náma je Německo i Rusko, Francie i Srbsko, Švýcarsko i Řecko, Chorvatsko a Portugalsko. Takže musíme fandit Ukrajině a Švédsku.

Reagovat
smazaný uživatel

Srbsko, Ukrajina, Švédsko, Švýcarsko i Řecko, Chorvatsko + možná Rusko -> hratelní soupeři ----- Německo, Francie, Portugalsko -> smrt

Reagovat
smazaný uživatel

Ani na jeden z těchto týmů současná reprezentace ČR nemá...

Reagovat
Tsigi

Portugalci neporazí ani Albánii

Švýcaři, Švédi, Řekové i Ukrajinci jsou poměrně hratelní

Reagovat
jtbs

tak nie je to smrt ako v pripade Německo, Francie, Portugalsko, ale momentalne by to bolo poriadne trapenie aj s ostatnymi muzstvami

Reagovat
Shevchenko

Ty to bereš jen podle jmen, v současnosti jsou Portugalci a Francouzi určitě hratelnější než takoví Rusi, Srbi nebo Chorvati.

Reagovat
Shevchenko

Na druhou stranu bych ale raději dostal z prvního koše Řeky nebo Švýcary než z druhého Bosnu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Andis

jo a Rusko bude určitě nejhratelnější

Reagovat
smazaný uživatel

Náhodou jde všechno podle plánu V první skupině nasbírá bod či dva Dánsko a budou první. Druzí skončí švédové. V druhé skupině budeme mocně fandit Řekům, prootže bychom se při jejich prohrách dostali bodově v žebříčku před ně. Což se ale nestane protože první místo nepustí. Řekové budou druzí. ve třetí skupině slováci vyhrají leda se štěstím. Jelikož se na San Marinu nevyhrává víc než o 4 goly tak při našich dvou tučných výhrách nám to skore s odřenýma ušiskama odřenýma koulema Haškovou pleší a nevím čím ještě nykonec vystačí. Budeme druzí. Čtvrtá skupina není co řešit. Němci si první místo pohlídají a rusko bude druhé. V páté skupině budeme fandit Bosně aby Turci neosedlali nějaké létající koberce. Tohle by taky mělo vyjít. Postup Španělsko baráž Bosna. V šesté skupině se budou na balkáně topit v slzách protože do baráže postoupí Ukrajina, což se nám hodí. V sedmé skupině budeme mocně fandit Francii ale asi nám to nepomůže protože Srbové mají formu. Oni prostě kvalifikace umí. Viz minule kdy dostali za celou dobu v těžké skupině jediný gol. Sice pak nic nepředvedli ale svou skupinu vyhrají a druhá bude Francie. V osmé skupině si musí pohlídat baráž Irové a je to v suchu. První koš FRA+RUS+GRE+CZE Druhý koš SVE+BOS+UKR+IRE Luxusní soupeři z druhého koše všichni kromě Švédska ti budou mít stoupající formu Kdyby náhodou neprošlo na náš FIFAúčet dost bodů na úkor ostatních pak bych se rád vyhnul Rusům. To za každou cenu. Francii taky nebrat je to přecejen velmoc. s řeckem by byla dobrá satisfakce, ale přiznejme si že na ty kokoty neumíme hrát. viz teď ti naši pohároví srandisté a repreminulost. Ovšem víc než soupeř bude důležitější los zápasu tedy hrát domácí utkání jako druhý. Já bych Bral Iry kdybychom byli v prvním koši do druhého se dostaneme leda že yb zakopli ukrajinci a postoupili chorvaté. A to už bych bral pak radši ty řeky. Tož tak. Chcete ještě napsat los základních afrických skupin? Jako fotbalový Nostradamus to mám zmapované až do semifinále

Reagovat
smazaný uživatel

Slovensko-Slovinsko bude remíza jak vyšitá, takže konec výpočtů.

Reagovat
RMCF

Ono to nutně nemusí znamenat konec výpočtů

Reagovat
vanGomm

Při remíze Slovensko-Slovincko to sice pro nás ještě neznamená definitivní konec ve výpočtech.Ovšem stávající pravidlo,že kdo dá o gól víc San Marinu pak půjde do baráže a potažmo i na MS mě příjde absurdní.Se Slovinskem máme zatím skóre +9.Slovinci ovšem hrají ještě na závěr se San Marinem,které podle mě porazí pak tím potřebným rozdílem.Navíc si myslím,že naši dají sotva Polsku a Sev.Irsku min. 3:0,3:0.Vezmu-li dosavadní výsledky našich (Slovensko,Polsko,Slovinsko,Sev.Irsko) náš výsledek je 1 - 3 - 2 a skóra 5:6.Žádná kanonáda se asi ve zbývajících dvou zápasech nedá čekat.Z toho při té případné remíze Slovensko-Slovinsko vychází,že i když ty zbývající zápasy vyhrajem to stejně s velkou pravděpodobností,které hraničí s jistotou pak znamená náš konec.

Reagovat
vanGomm

Samozřejmě Slovinsko!

Reagovat
vanGomm

Slovensko nemusí vyhrát,aby to mělo jisté.Stačí mu remíza k té jistotě. A to dost podstatný rozdíl.Navíc si myslím,že remíza bude asi vyhovovat jak Slovákům tak Slovincům.Prohrát se budou bát oba.A jak se říká lepší vrabec v hrsti,než holub na střeše.Vypadá to,že budeme mít asi smůlu.Navíc si myslím,že ani ty dva zápasy nemusíme vůbec vyhrát.Odečtu-li 2 výhry se San Marinem máme ze 6 zápasů pouze jedinou výhru.A to jsme měli soupeře,kteří nepatří v Evropě k žádné elitě.Takže i kdybychom se do té baráže nějakou shodou šťastných náhod i dostali,tak nás bude čekat rozhodně mnohem těžší soupeř než bylo Slovinsko,Polsko,Sev.Irsko a Slovensko.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud baráž, tak doufám že Rusko. Sprinterské souboje kdokoliv Aršavin budou docela sranda. Třeba si pak všichni co se motají kolem fotbalu uvědomí, že jsou všichni naši hráči zoufale pomalí a jako domácí úkoly jim dají trénink rychlosti.

Na Baroše a Svěrkoše to neplatí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele